Konoha kapuja

+104
Nashimaru Hina
Nashimaru Miuru
Hyuuga Oyoki
Akamaru
Ōtsutsuki Indra
Hamacho Yoshitaro
Konan
Yamanaka Inako
Nara Akane
Shiawase Zouo
Uchiha Kagami
Tsuuzoku Tomoe
Aka Amire, Raizetsu
Hatake Kakashi
Hyuuga Shakaku
Hattori Arata
Obake Kaito
Terumi Mei
Hateshi
Senju Tobirama
Nakagawa Naraku
Hasegawa Zauki
Kagemare Ran
Shunsui
Hirano Reina
Ishihara Aki
Meitsugawa Shori
Aihara Arata
Miyo Zerina
Genki Niana
Namikaze Minato
Akihiro Jaken
Kenshiro Erisa
Kenshiro Karu
Yoru
Shenjino Arisa
Hidan
Yamato
Kenta Koizumo
Isha Dansei
Gato
Fuu
Sado Kenji
Rabada Genkou
Mitsuya Akane
Kuroba Kaito
Akira
Shimura Danzou
Misage
Sato Natsuhi
Sato Haruhide
Takeuchi Sachiko
Uchiha Itachi
Uruma Kamuna
Killer Bee
Hazukage Ishida
Aokaze Atsushi
Kenshiro Suiren
Obotsu Ryu
Orochimaru (Inaktív)
Aokaze Shin
Jiraiya
Taidana Kaito
Azumi Yuurei
Akasuna no Sasori
Kusuki Jori
Hazukage Kurono
Aburame Shino
Urufu Djuka Okami
Makenshi
Sai
Osumi Hiroto
Uzumaki Kushina
Kitori Musato
Shiren
Hisao
Arekkusu Orokana
Aida Emiko
Naozumi Yamashita
Matsuko Kiyomi
Okimura Akushou
Huramino Saito
Moriyama Shinimi
Hinata
Shikoku Naoki
Shiruba Tsuki
Hatake Kakashi(Inaktív)
May Yuriko
Kagemare Kuzomi
Kusuki Eiko
Aono Takefumi
Chrono
Namikaze Minato(Inaktív)
Karin
Katsumi Mao
Ayami Remiyu
Sayuri Akeme
Hyuuga Hinata (inaktív)
Akimoto Kazuma
Suyiko Shiai-Ne
Konan1
Aburame Shui
Kaibutsu Hiroto
Haru Noriko
108 posters

7 / 20 oldal Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20  Next

Go down

Konoha kapuja - Page 7 Empty Re: Konoha kapuja

Témanyitás  Aokaze Atsushi Hétf. Szept. 09 2013, 17:16

Shin nem válaszol a kérdésemre bár megértem én sem akarok most ezzel foglalkozni csak szerettem volna elterelni legalább egy kis időre a gondolataimat arról hogy mekkora felelősség is van a vállunkon, most már viszont ideje lenne nekem is komolyan venni. Ahogy  közeledünk a célterület felé minden olyan gondolatot ami gátolhat a küldetésben szépen lassan kiürítek az elmémből. Már a nap lemenőben van és már órák óta haladunk az erdő mélyén amikor unokatestvérem hirtelen felmászik egy ágra majd visszatekint Konoha felé majd lenéz és így szól:
- Körülbelül 9-10 km lehetünk most a falutól. Ahogy elnézem nem sokára tábort kellene verni.-
- Igen igazad van.- majd körbenézek hol lehetne tábort verni mikor Shin leér hozzám fordul és azt mondja:
- Nemsokára sötét lesz, felváltva kellene őrködni.-ránézek Shinre aki mintha fáradt lenne majd így szólok.
- Majd én őrködök először te csak pihenj nyugodtan , és ami a tábort illeti mit szólnál ha a tábor annak a fának a tövében lenne.– majd rámutatok a kérdéses fára.

Bocsánat hogy csak most írtam de a suli kezdés miatt nem volt időm.
Aokaze Atsushi
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Elosztott Taijutsu Pontok : 1441
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 650 (A)
Erő : 400 (C)
Gyorsaság : 691 (A)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 400 (B)

Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 1160

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Uchiha Itachi Vas. Szept. 29 2013, 11:40

// Én kérek elnézést a hosszú késésért. Mostantól igyekszem tartani a heti postolást. //

Ahogy tábort veretetek a kiszemelt fa tövében egy kicsit kezdtétek érezni, hogy valójában milyen felelősség is nyomja a vállatokat. Ezek már nem az akadémiai játékok. Itt tétje van minden döntésnek amit meghoztok... Aokaze kezdte az őrködést és elég szépen fent is tudott maradni az első pár órában ám aztán az egyhangú zavartalan éjszaka elnyomta kezdte elnyomni. vagy inkább a mai napon átélt izgalmak és a séta lefárasztotta annyira a szervezetét, hogy kezdte elnyomni az álom. Még pont időben kelted fel az unokaöcsédet. 
Shin nagyjából picivel a hajnal hasadta előtt vette át az őrködést. Ahogy parázs egy picit még ropogott és a nap első sugarai megvilágították a környező fákat aranyba festették az egész tájat. Soha életedben nem láttál még ilyen szépet. Ha egy művész lennél most biztos neki állnál festeni. Te viszont shinobi vagy és az érzékeid most sem hagytak cserben. A hajnali csendben ahogy még éppen ébredezett az erdő hirtelen egy oda nem illő zajra lettél figyelmes. Mintha valami motoszkálna bent az erdőben. Aztán egyértelműen hallottad, hogy valaki ugrál a faágakon majd hirtelen egy robbanás rázta meg ezt a nyugalmas reggelt. Erre már mindketten felriadtatok. 
Nincs mese ez most élesben megy cselekednetek kell valamit. Megközelítitek a robbanást vagy inkább távolról figyeltek tovább ez most rajtatok múlik!
Uchiha Itachi
Uchiha Itachi
Mesélő

Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Témanyitás  Aokaze Atsushi Hétf. Okt. 14 2013, 18:27

A táborhelyre érkezve leveszem a hátizsákom és kiveszek belőle három darab rizsgombócot és a kulacsomat. Majd leülök *Ú farkas éhes vagyok* iszok egy keveset, amikor a rizsgombócot a számhoz emelem és bele harapnék az idegességtől és a nagy felelőségtől étvágyam elszáll. * Mi lesz ha a küldetés során egy nagyobb csapata botlunk és meghalunk mielőtt értesíthetnénk a falut. Mi lesz ha a gyengeségem miat a falubeliek, a szeretteim meghalnak.* Nézek magam elé rémült tekintettel. Ekkor előtörnek bennem a szép emlékek amelyeket Konohában szereztem és elgondolkozok azon miket nem tettem és miket tehetnék még meg. * Áhh nem halhatok meg addig amíg nem vallom be Ayaménak érzéseimet.* Ezen gondolat kicsit enyhített a terhemen és az étvágyam is visszatért amikor megettem a három rizsgombócot Shinre nézek és így szólok – Szerintem itt az ideje hogy aludj holnap is szükség lesz az erődre.- majd benyúlok a táskámba és előveszek egy tekercset amiből megidézek egy katanat és a vállamnak támasztom. Már pár órája fennvagyok és őrködök és ebben a nagy csendben az álmosság még inkább megkörnyékez. Már közel a hajnal amikor felköltöm Shint - Hé kelj fel rajtad a sor. – majd egy percen belül el is aludtam a fáradságtól amit a mai napi őrjáratozás és virrasztás hozott össze. Pár óra múlva egy robbanás felriaszt álmomból. Rémülten reflexből a mellettem lévő katanámhoz nyúlok körülnézek de senkit sem látok csak a szintén rémült Shint. Hirtelen eltölt az adrenalin majd rémültségem és fáradtságom elszáll. Összepakolok és hátizsákomat és katanámat tokostul mindenestül felvesz a hátamra majd Shinre nézek és így szólok. – Shin gyere és nézzük meg mi volt ez elvégre ez a kötelességünk.- Majd a robbanás irányába indulok.
Aokaze Atsushi
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Ayami Remiyu Kedd Okt. 15 2013, 13:45

*A hercegnő és a béka*

Nem rég még az erdőben bolyongtam és Musashival ismerkedtem. Egy kedves idős vak bácsival. Kíváncsi vagyok, fel keltette érdeklődésem. Kíváncsivá tett, érdekelt mi történhetett vele eddigi élete során. Régebben talán szoba sem áltam volna vele. Elvégre egy idegen, egy ismeretlen alak. Akik, vagy is amik elöl mindig elzárkóztam. Az egész, még is más lett olyan furcsa. Még én is észre vettem magamon kicsit felbátorodtam. Sayu házában, az öregember nem rég, sőt Gamabunta és Jiraya esetében is. Talán ezek a találkozások, események befolyásoltak volna?
Mindegy lényegtelen nekem most dolgom van nem érek rá ilyeneken gondolkodni. Uralkodnom kell magamon, egyedül az ismeretlenbe ki tudja milyen helyre kell mennem, vagy mit kell majd csinálnom. Félek.... a jövőtől, talán ezért is szaladnék vissza legszívesebben és bujnék a takarom alá.

Végre meg érkeztem a kapukhoz. Még talán, nem is talán utolsó alkalom. Kisé remegő vágyakozó tekintettel nézek vissza a falu központja felé vezető útra. Ami számomra a biztonságba vezető utat jelenti, ahol tudom ott a kis lakás ahol élek és ott nem érhet semmi baj.

Nagyot sóhajtva óvatos mozdulatokkal elellenőrzöm a felszerelésem. Halványan mosolyogva állapítom meg minden a helyén. Ez némileg meg nyugtat, ha baj van talán megúszom. Ki tudja talán az egész félénkségemnek, viselkedésemnek egyetlen problémája van. Vagy egy főbb oka, nincs kellö önbizalom és magabiztosság.

( Felszerelésem:
Láb súly, ninja kesztyű, láncing, Shurikentartó.
Shuriken tartó jobb combra rögzitve tartalma: 5 shuriken, 2 kunai, nekote
Hátizsák: Elsősegély készlet, némi élelem és víz valamint egy váltás ruha. )
Ayami Remiyu
Ayami Remiyu
Játékos Mesélő

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 253

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Hétf. Okt. 21 2013, 10:57

Ahogy a kapu felé sétálsz hallasz egy hangot, ami a neveden szólít, és a kapu sarkába invitál. A hang érdes, öreg volt, így feltételezhetted, hogy a személy is hasonló korú lehet. Micsoda következtetések így a nap közepén, igazi oknyomozó riporter, na szóval elmész a hang irányába, mert csak úgy ne mondogassák a nevedet, érdekel ki és miért teszi, amikor egy ősz, ámbár zöld szinű teremtményre bukkansz az őrbódé mellett, nem más, mint Fukasaku-sama.
Konoha kapuja - Page 7 Fukasaku
- Ayami-chan gyere, gyere! - nem tudni, találkoztál-e már vele, de vele hasonlóval mindenképp. Vajon tudod-e milyen tisztelettel kell vele bánni, vagy sem, azt rád bízom, és karaktered jellemére, de ő csak folytatja.
- Hallottam találkoztál már Jiraya-channal, most a segítségedre lenne szüksége, ugyanis fontosabb dolga is akadt, mint hogy egy egyszerű megbízást elvégezzen. Szeretném, ha segítenél neki, meg Gamabunta-channak. Vedd, tesztnek, ha úgy akarod, de most megnézzük mi békák, mire is képes az egyik idézőnk, úgy sem fordult még elő ilyen veled. Ha a mis segítségünket szeretnéd kérni, akkor jognk van neked is a tiédet, remélem ezzel egyet tudsz érteni. Feladatod, menj el a Hang országába, és szerezd vissza Bunta-chan kardját, amit egy bandita csapat ellopott, miután edzések után az az idióta otthagyta az erdőben. Feladatod, megtaláld, vissza szerezd, és jelezd valahogy, hogy sikerrel végrehajtottad, és biztonságban van a fegyver. - mondta el a feladatod, majd egy pukkanással eltűnt. Úgy tűnik most sem fgosz pihenni.
Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Témanyitás  Ayami Remiyu Hétf. Okt. 28 2013, 11:23

Meg lepődök, hogy valaki szólongat. Nem számítottam rá, vagy is arra nem számítottam valaki szólongat de nem látom. Abban a hitben voltam majd egy ember lesz itt aki miatt ide rendeltek. Aztán mégsem, mert nem látok senkit egészen addig mid közelebb nem érek a kapu tövéhez és az őrbódéhoz. Hangja alapján idős valami, vagy valaki lehet. Összes, de még is zöld teremtmény egy béka. Meg lepődöm, egy kicsit. Noha nem azért mert még nem láttam beszelőbékát, inkább csak a tény itt találkozok egyel. Aki úgy néz ki a küldetés adója, vagy is a megbízó.
Még életemben nem láttam az illetőt, vagy is a békát. Figyelmesen végig hallgatom már csak azért is mert idős. A kor, pedig magával hordozza a bölcsességet és számomra egyet jelent tiszteld mert idősebb, légy illedelmes.
- Igen értem, és egyet értek vele bölcs idős békabácsi. Azonnal indulok is, ne vesztegessem az időt.
Csak mi után eltűnt a bölcs öreg, jutott eszembe. Gamabunta kardja hatalmas! Hogyan leszek én képes, vissza szerezni azt a gigantikus fegyvert? Még is ha ellopták, akkor van valami türkje a dolognak. Mindegy ezen rá érek gondolkodni ha meglesz a kard. Most az első és legfontosabb, hogy a Hangországát elérjem. Elő is veszem a térképem, és át lépem a kaput egy nyugodt helyen telepszek le.
- Akkor ha a Villám országa felől közelitek a kerülő túl nagy. Ahogyan Vízesés országa felől is szintén, ha gyors akarok lenni nincs más lehetőségem mint az egyenes út. Egyenesen erre felé...
Ujjammal végig követem a tervezet útvonalat konohátol egészen a Vég völgyéig. Tehát, vagy a völgyön keresztül vagy az mellett kel elhaladnom. A kérdés, hogy hol lehet könnyeben átjutni. Halkan hümmögve össze hajtottam a térképet majd felálltam és elindultam. Egy terv kezdet körvonalazódni bennem, miként is juthatnék át a határon. Akár közönséges emberek közé rejtőzve. A homlok pántomat most elraktam jó mélyen holmim mélyére. Egy közönséges embernek, vagy felfegyverzett embernek esetleg vándor kunoichinek tűnjek.
Ayami Remiyu
Ayami Remiyu
Játékos Mesélő

Adatlap
Chakraszint: 253

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Szer. Okt. 30 2013, 19:11

Idősebb, tiszteld, okos gondolat, ám nem mindig jöhetsz ki jól belőle. Az idősebb társadalom sokkal problémásabb, mint elsőre látszik, hiszen amiben élsz, amit látsz, legtöbbször az ő izzadságukból, és munkájukból emelkedett, de ők is robbantották ki régen a harcokat, ki tudja milyen tipussal találkozol éppen, de most nem az elmélkedés és az egyetértés idejét éled, feladatod van. Gyorsan átvizsgálod a térképet, látod mi, merre, hogyan és megtervezed utadat, ami könnyen és gyorsan telik, a végzet völgyén át, fel sem ismernek, nem keresnek, nem akarnak téged. Egy problémás szituációba nem keveredsz, és másnap megérkezel a várva várt országba, ahová a békapapa küldetése hozott. Egy hatalmas kardot kell keresned, nem nagy feladat, hiszen eléggé szemetszúró tárgy lehet, kérdés hol fogod megkezdeni a keresést.

Határvidék - ilyenkor ide írj. Egy fogadót látsz az út szélén, dönthetsz bemész, vagy kint maradsz,

Ha bemész, akkor észreveszel három ebmert, és egy fogadóst rajtad kívül, kör alakú asztalok vannak, és a három fél mind elfoglal egyet, nincs ülőhelyed, maximum a pultnál, te döntöd el mit cisnálsz.
                   Ha továbbállsz az utcán három csapatot vélsz felismerni, mind bantiának tűnik első látásra, és lehet egymás vérét fogják venni a következő pillanatokban, ám egyikük észrevesz, és elismerően füttyög, kacsingat, és mutatja, hogy menj oda hozzá, "ott jó dolgod lesz".

Rizsföld falu - egy közeli kis falucska, mindig a pletykák tárháza, hátha néhány idősebb félunatkozik nap mint nap, és mesélget összevissza. Esélyed van ide is ellátogatni, viszont amikor megérkezel, minden ajtó bezárul, ablakok hangos puffanással csapódnak, és az utcáról eltűnik mindenki, mi folyik itt?
Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Uchiha Itachi Csüt. Nov. 14 2013, 10:58

Atshushi 

Az unokaöcséd is hasonló reakciókat produkál csak ő talán egy kicsit jobban megijed nálad. Viszont amikor látja, hogy te már összeszedted magad akkor ő is erőt vesz magán gyorsan összeszedi a cuccait majd eloltja a tüzet és követ téged. Ebből nyilvánvalóvá válik számodra, hogy itt most te vagy a parancsnok alárendelte magát az akaratodnak. Tehát minden döntést amit meghozol egyedül kell meghoznod és vállalni érte a felelősséget. Hát igen nem hiába mondják, hogy bevetésen tanul a leggyorsabban az ember... 
Amint közelebb értek egy kisebb tisztást látsz ahol a növényzeten látszik, hogy itt volt a robbantás de nem látsz elsőre senkit sem a közelben. Amikor megpróbáltok közelebb menni a lában előtt három kunai fúródik a földbe majd növényzetből két sötét ruhás shinobi ugrik elő. 
- Látod látod tesó mondtam én, hogy a konohai patkányok itt járőröznek a környéken. Semmi gond most legalább minden probléma nélkül elintézhetjük őket... 
- Igen, igen Ao igazad volt, ám mielőtt meghalnak azért illene megtudniuk, hogy ki az a két bajnok akik elteszik őket láb alól nem gondolod. - Azzal felétek fordul és meglátjátok amint valami furcsa maszkot visel. - Nos a testvérem neve Ao én pedig Aozen vagyok mi vagyok a hírhedt és rettegett Aoz páros... Valószínűleg még ilyen kis geninek nem hallottak rólunk. - Majd előkap egy kunait. - Készüljetek a halálra!
Uchiha Itachi
Uchiha Itachi
Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Aokaze Atsushi Pént. Nov. 15 2013, 22:09

Elérünk egy tisztásra ahol a robbanás történt. Szétnézek nem látok semmit közelebb megyek, hogy jobban szemügyre vegyem a helyszínt és nyomokat keressek. Pár lépés után három kunai fúródik be a lábam elé. Gyorsan előhúzom katanamat. Eközben előjönnek támadóink az egyik bokorból. Majd az egyik megszólal:
- Látod látod tesó megmondtam én hogy a konohai patkányok itt járőröznek a környéken. Semmi gond most legalább minden probléma nélkül elintézhetjük őket… majd  megszólal a másik is
- Igen, igen Ao igazad van ám mielőtt meghalnak azért illene tudniuk, hogy ki az a két bajnok akik elteszik őket láb alól nem gondolod.- és felénk fordulnak és meglátom hogy arcukat egy furcsa maszkkal takarják el * Miért viselnek maszkot, talán nem akarják hogy  megtudjuk melyik faluból valók.* eközben ellenfelünk folytatja mondókáját és bemutatkozik.
- Nos a testvérem neve Ao én pedig Aozen vagyok mi vagyunk a hírhedt és rettegett Aoz páros… Valószínűleg ilyen kis geninek még nem hallottak rólunk.- és elővesz egy kunait -Készüljetek a halálra.- Szavai dühítettek de próbáltam higgadtan gondolkozni * Ha eltudnám vonni a figyelmüket akkor Shin talán egy tűzgolyóval képes lenne eltalálni egyiküket. Nem ezzel csak azt az Ao nevezetűt lehetne átverni aki látszólag a forróbb fejű. A másik pedig vagy segít neki kitérni a támadás elől vagy egyből egy válasz csapást mér ránk. Mindegy ez az egyetlen megoldás arra ,hogy miénk legyen az első támadásból származó előny.* majd Sinhez szólok
- Megpróbálom feldühíteni őket ha bejön támadd meg az Ao nevűt Aozennel én foglalkozom. -
Majd ellenfeleinkhez szólok – Hát akkor illő volna nekünk is bemutatkozni ő itt az unokatestvérem Shin én pedig Atsushi vagyok. Őszintén sajnálom hogy nem hallottam még rólatok gondolom ez azért van mert csak egy gyenge kis falu ninjái vagytok és azok között is a leggyengébbek! Sajnálom de itt maximum ti fogtok meghalni.- Mondom nekik enyhén iritáló mosollyal az arcomon.
Aokaze Atsushi
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Takeuchi Sachiko Szer. Nov. 27 2013, 16:35

//Hinata

A Hokage rezidenciáját elhagyva rögtön néhány akadémiai tanulóba botlottam. Igen nagy lelkesedéssel fogadtak, nagyobbal, mint amit általában a falu lakóitól szoktam kapni. Úgy látszik, a genin vizsga letétele és a fejpánt megszerzése jó szolgálatot fog tenni. Két kolibrim is hangosan csivitelt a sok idegen láttán, de hamar rájöttek, hogy azok nem jelentenek semmiféle veszélyt.
- Ne csak bámuljatok, aki fejpántot akar, az dolgozzon meg érte. Irány az edzőterep, gyakoroljatok. Hamarosan én is oda megyek, az a dolgom, hogy ma leellenőrizzem őket.
Ezzel ott is hagytam a kis csapatot, magamban kuncogva rajtuk, majd elindultam a kapu irányába. Első dolgom a jelentés megszerzése volt, csak utána mehettem az edzőterekre. Így kerestem a kapunál egy shinobit, majd elmondtam neki, milyen feladatot kaptam. A fejpántom remélhetőleg elég igazolóerővel rendelkezik, és megkapom a napi be- és kilépőket tartalmazó papirost.
Takeuchi Sachiko
Takeuchi Sachiko
Játékos

Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 115

Témanyitás  Hinata Pént. Nov. 29 2013, 16:45

*Sachiko*

A diákok, vagy is a geninek mind elkerekedett szemekkel figyeltek téged. Elvoltak bűvölve teljesen, nos akkor hogyan is tovább te már tudod is. Egyenesen a kapukhoz sietsz ahol már várnak téged. A geninektöl pedig hangos csivitelés közepette tudsz csak elszakadni. Akik már most a bizonyos említett helyszín felé mennének. Tolongva , rohangáltak tanárjuk alig tudta vissza fogni őket. Most már láthatod, hogy egy geninek is micsoda a szava van a fiatalabb generációnál. Példa képüknek tekintenek mindenkit akik a fejpántot viselik ezért is figyelni kell, és példát mutatni nekik.

Térjünk is vissza a fő feladathoz. Midőn oda érsz a kapukhoz és az örökhöz. Akik már figyelnek téged messziről és az egyik még oldalba is böki a másikat mosolyogva.

- Nézd csak, már itt is van. Mondtam, hogy nem fog késni ide a pénzem!
Szolt mosolyogva az egyik férfi mire a másik elkínzót savanyú arccal adta ki kezéből azt a kérdéses összeget.

- Hello.
Köszönt fogadásban vesztett alak. Míg a másik mosolyogva üdvözölt.
- Te vagy az én kolibrik szárnyán hozott szerencse madárkám. Tessék itt van a jelentés.
Nyújtotta feléd a papírokat mosolyogva.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Témanyitás  Uchiha Itachi Vas. Dec. 01 2013, 13:15

// Atsushi //

Az Aoz párosnak ennyi pontosan elég volt. Le eshetett volna talán egy kicsit előbb is, hogy ez egy szociopata páros talán nem rég szabadultak a börtönből. Nektek viszont most nem volt időtök ezen gondolkozni mert egy tűzgolyó közeledett felétek amit Ao indított útnak. Remek egy tű elemű... a másik testvér a tűzgolyó mögött közeledett és amikor kimozdultatok két oldalra utánatok dobott egy-egy robbanójegyzettel felszerelt Kuanit. A kunai elég közel robbant fel hozzátok, hogy taszítson egy nagyot mind a kettőtökön. Nem tudtad pontosan, hogy mi történt az unokatestvéreddel de most magaddal kellett előbb törődnöd. 
Szerencsére a zuhanással kikerültél két ellenfeled látómezejéből. Valószínűleg ez mentette meg az életedet mert legalább két percbe telt mire leporoltad magad és felálltál.
- Na Aozen azt hiszem ennyivel sikerült is elintéznünk őket. Micsoda gyenge kis konohai patkányok. 
Ám ebben a pillanatban megérkezett a felmentő sereg... Egy konohai fejpántot láttál megcsillanni a felkelő nap fényében. 
- Azt hiszem eddig tartott az utatok Aoz páros. - A hang ismerős volt de a gazdáját még nem láttad mert még nem fedte fel magát. Rajtad a sor, hogy lépj vagy meghúzd magad a fedezékben. Az unokaöcséd valószínűleg eszméletlenül fekszik egy borkor alatt. Mit lépsz?
Uchiha Itachi
Uchiha Itachi
Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Aokaze Atsushi Hétf. Dec. 02 2013, 18:48

Tervem első része bejött, de sajnos a durva beszólásom miatt egyből ránk zúdítottak egy tűzgolyót. Ezzel arra kényszeríttetek minket hogy ketté váljunk, majd két robbanó cetlis kunai jött ez tovább repített minket. A robbanás és a becsapódás együtt elég kemény volt ezért beletelt egy-két percbe mire összeszedtem magam. Nem láttam senkit sem unokatestvéremet sem ellenfeleinket, gyorsan felveszem a mellettem földbe szúródott katanámat és vissza indulok. Mikor közelebb értem meghallottam mit mondanak:
-  Na Aozen azt hiszem ennyivel sikerült is elintéznünk őket. Micsoda gyenge kis konohai patkányok. -
Ezen szavak hallatán kezemben lévő katanámat megszorítom, és fogaimat csikorgatom így próbálok minél több dühöt és idegességet kiélni magamból mielőtt újra összecsapnék velük hisz a düh sosem jó tanácsadó főleg nem egy élet-halál harcban. Közben haladok tovább már látom is őket de unokatestvéremet sehol sem * Oh istenem. Hol van Shin? * Ettől még idegesebb leszek hogy mi lehet vele, miközben magamat okolom * Miért kellet nekem azt mondanom? Miért kellet nekem felidegesíteni őket? Miattam lehet hogy Shin meghalt. Nem ő nem olyan gyenge hogy egy ilyen támadás megölje de biztos súlyosan megsérült. * majd egy ismerős hang csendül fülemben.
-Azt hiszem eddig tartott az utatok Aoz páros. - * Ki lehet az? Biztos hogy ismerem, falubelinek kell lennie.* majd meglátom a feljövő nap sugaraiban megcsillanni a konohai fejpántot ettől kicsit meg is könnyebbültem majd én is odamegyek hozzájuk és így szólok az újdonsült társamhoz: 
– Köszi ha te most nem jöttél volna nem tudom mi lett volna velünk. Egyébként Atsushi vagyok találkoztunk már? Unokatestvérem Shin a közelben fekszik valahol sérülten ezért talán jobb lenne elcsalni őket innen.-
Aokaze Atsushi
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Takeuchi Sachiko Kedd Dec. 03 2013, 12:35

*Hinata*

A kapunál szerencsére nem kellett sokat keresgélnem, mi több, két shinobi már várt reám, egy boldogan, egy pedig csalódva. Láthattam és hallhattam, amint kifizeti a másiknak a fogadás összegét. Én is szerettem fogadni, de nem pénzben, kizárólag ha biztosra tudtam, hogy én nyerem, így egy kissé furcsának találtam, hogy két fejpántos alak ilyesmi hobbikat űz. Persze a kapuőrség nagyrészt unalmas feladat, bizonyosan tudni kell, hogyan találja fel magát az ember, miközben azért a biztonságra is odafigyel.
- Ugyan miért késtem volna? – kérdeztem enyhe sértettséget színlelve. Való igaz, többet késtem, mint nem az Akadémián, de a fejpánttal és a korral jár némi komolyodás is, no persze nem kell kétségbe esni, azért nem olyan sok. Valójában az a legvalószínűbb, hogy csak gyorsabb lettem, fizikailag, és a szellemei fejlődésemnek nincs is befolyása erre.
- Köszönöm. – vettem át a jelentést egy mosollyal, és elhelyeztem övtáskámban, véletlenszerűen válogatott felszereléseim közé, majd intettem a két csókának, és elindultam vissza az imént megtett úton.
Takeuchi Sachiko
Takeuchi Sachiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Csüt. Dec. 05 2013, 18:15

*Sachiko*

- Aztán vigyáz, nehogy elveszítsd az íratókat.
Integetett még utánad a barátságosabbik őr. Aztán halk csaholást halassz a távolból. Hangos ugatás is párosul mellé, a következő pillanatban egy hatalmas testű kutya, akkora akár meg is lehetne lovagolni szalad át az úton előtted. Valaki szorosan a nyomában ordibál, hozd vissza az nem a tiéd, ne szórakozzál már velem!

A kutyát pedig egy fiatal férfi, vagy is fiú követi. Talán már láttad Kibát és Akamarut , de ilyen közelről még sose. Amilyen gyorsan feltűntek, olyan gyorsan el is tűntek.

( Következöt a kiképzőterepre. Írd a postodba, hogy a jelentést leadtad Shizunénak.)
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Témanyitás  Takeuchi Sachiko Kedd Dec. 10 2013, 11:52

Begyűjtöttem a papírokat, majd indultam vissza, hogy leadjam őket Shizunének, mielőtt még a kiképzőterekre mennék. Nem sokkal a kaputól történő távozásom után egy csaholó jószág szaladt el mellettem, nyomában pedig az Inuzuka klán egyik tagjával. Mindezt az arcfestésről állapítottam meg, az Inuzukák ugyanis kivétel nélkül festették arcukat, ráadásul egy eléggé gagyi mintával. Meg kell említenem azonban, hogy olyan sebesen haladt a jószág és üldözője, hogy nem tudtam száz százalékos megállapítást tenni annak arcára vonatkozóan. A fiú hangosan kiabált állatával, ki láthatóan valami olyat vitt el, melyet nem szabadott volna neki. Az én kolibrijeim ennél sokkal neveltebbek!
Leadtam Shizunénak a jelentést, majd irányt váltottam az edzőterepek felé. A nemrégiben látott akadémiai tanulók egy része már bizonyosan várt rám, ami kissé szokatlan érzéssel töltött el. Sosem történt még olyan, hogy nagyobb csapat személy rám várakozzon. Na jó még kis koromban, ha elvesztem, akkor az egész karavánnak állnia kellett, de az kényszer, és amolyan negatív várakozás. Itt most lelkes fiatalokat kell majd megreguláznom. Lehet, én leszek a rangidős, mind korban, mind shinobi rangfokozatban. Ezen jót kuncogtam, majd két madarammal együtt befordultam a sarkon. Innen már csak néhány méterre volt az első edzőterep.
Takeuchi Sachiko
Takeuchi Sachiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Uchiha Itachi Szer. Dec. 11 2013, 19:18

Nem is vetted észre, hogy pontosan kikhez beszélsz mert csak az járt a fejedben, hogy meg kell mentened az unokaöcsédet aki még mindig valahol az ellenség közelében lehetett eszméletlenül feltehetőleg. Ma éjjel a te szerencse csillagod ragyogott fel mert két már híres shinobi érkezett a segítségedre. Ahogy hunyorítottál és beszéltél a két ismeretlenhez hirtelen felismerted őket hiszen már annyiszor találkozhattál velük akár a ramenesnél akár a falu utcáin. Valóban konoha ezért is volt jó hely mert az ember bármelyik utcasarkon belefuthatott egy híres shinobiba. 
- Lee mondtam neked, hogy ne üvölts rá ezekre a másodosztályú shinobikra mert ha felidegesítik magukat a geninekben akár kárt is tehetnek... - Mondta ezt Hyuuga Neji majd aktivált a byakuganját és rád nézett pontosabban keresztül rajtad. - Jól van Atsushi nagy szerencséd van, hogy éppen erre jártunk Leevel különben lehet, hogy már bottal üthetnénk az ellenfél nyomát. Ne aggódj innentől átvesszük őket te menj és keresd meg az unokaöcsédet. Ha jól látom tőlünk sréhen jobbra egy fa tövében fekszik és csupán az eszméletét vesztette el. 
- A fiatalság és Gai sensei áldásával sikerült megtalálnunk titeket ifjú barátom. Kérlek engedd meg, hogy bemutatkozzam a nevem Rock Lee és már nincs mit félned fiatal bajtársam. Menj és keresd meg a sebesültet. Ezzel a két szájhőssel mi foglalkozunk. 
Abban a pillanatban el is tűnt Lee és már csak a csatazajt hallottad. Valószínűleg egyedül elintézi őket de azért Neji is csatlakozott hozzá és így ketten elintézték a két shinobit akik ellen neked valószínűleg esélyed sem lett volna egyedül. 
Elindulsz megkeresni az unokaöcsédet vagy megpróbálsz besegíteni két komohainak rajtad áll.
Uchiha Itachi
Uchiha Itachi
Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Aokaze Atsushi Csüt. Dec. 12 2013, 15:57

Nem is vettem észre hogy nem is egy hanem két konohai jött a segítségünkre. Rock Lee és Hyuuga Neji ettől még inkább megkönnyebbültem, de el is szomorított hogy így kell látniuk azoknak a ninjáknak akik falunk fiataljainak olyanok mint a stárok. *Ezt el sem hiszem ez nagy mázli hogy pont belénk botlottak. Jó lenne az oldalukon harcolni de sajnos inkább feltartanám mintsem segíteném őket. * Ez eléggé elszomorított engem. Ekkor Neji megszólal:
-Lee mondtam neked, hogy ne üvölts….- közben aktiválta a byakuganját és körülnézett majd folytatta – Jól van Atsushi nagy szerencséd van.….- mikor befejezte Lee szólt hozzám:
- A fiatalság és Gai sensei….- Ahogy befejezte a mondandóját már el is tűnt és csak a csatazajt lehetett hallani majd  Neji is követte őt. Én pedig sietve elindultam Shin felé, közben így szólok:
-Köszönöm a segítségeteket.- és még a könny is kicsordul a szememből mert csak most értettem meg igazán milyen gyenge is vagyok mint shinobi mint pedig csapatvezető. Mikor Shinhez értem katanám visszatettem a tokjába megtörölte szemeimet nehogy a felébredő Shin így lásson. Majd fölveszem a hátamra és egy biztonságosabb helyre viszem ahol megpróbálom felkelteni néhány gyenge pofonnal és ezen szavakkal:
- Hé Shin kelj fel, ébredj nincs idő szunyókálni.-
Aokaze Atsushi
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Uchiha Itachi Hétf. Dec. 16 2013, 10:08

Nejinek valóban igaza volt az unokaöcsédet a robbanás egy fához vágta hozzá viszont nagy szerencséjére komolyabb sérülése nem volt. Még hallottad a csatazajt amikor odaértél hozzá és megpróbáltad fölrázni ám ez elsőre nem jött össze. Aztán kicsit odébb rángattad és elkezdted pofozgatni mire nagy nehezen sikerült életre kelteni... 
- Mi történt? Hol vagyok? Jól vagy?
Kicsit rémülten tette fel ezeket a kérdéseket majd fölkelt és körbenézett. Miután realizálta, hogy komolyabb bajod neked sem történt kérdően nézett rád.
- Igazából csak annyira emlékszem, hogy egy nagy robbanás és onnantól teljes sötétség... Mi történt?
Feltehetően hozzá közelebb volt a kunai amikor felrobbant így őt komolyabb sérülés is érhette. Jobban tennétek ha visszavonulnátok konohába és elvinnéd az orvoshoz. Jelen pillanatban viszont te vagy a főnök te hozol döntéseket. Ha úgy vesszük a feladat el van végezve mert egész éjszaka kint őrködtetek és végül az ellenséget is megtaláltátok. Viszont, hogy merre járhat az erősítés amit a Hokage sama ígért arról még mindig fogalmad sem volt. Lehetőséged van az unokaöcsédet visszavinni a faluba és utána visszajönni és szétnézni mielőtt jelentenél Tsunade samanak vagy hagyhatod is az egészet és elmehetsz most is jelenteni. Az első verzió természetesen logikusabb döntés lenne de a fizikai állapotodat csakis te tudod száz százalékosan felmérni. 
Uchiha Itachi
Uchiha Itachi
Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Aokaze Atsushi Szer. Dec. 18 2013, 20:54

Könnyed pofonjaim úgy látszik elérték a kívánt hatást és végre unokatestvérem magához tért és így szólt:
- Mi történt? Hol vagyok? Jól vagy? Kérdezett rémülten, arcán pedig látszott nem érti mi is volt nemrég.
– Igazából csak annyira emlékszem, hogy egy robbanás és onnantól teljes sötétség… Mi történt?- kérdezte Shin
- Ez most nem fontos te jól vagy? – mondtam neki aggodalmas tekintettel *Bár a küldetésnek vége azért aggasztó, hogy a másik csapatról semmi hír meg kéne keresni őket. De  mi legyen Shin megsérült ha visszaviszem lehet hogy csak hullákat fogok találni mikor visszajövök megkeresni a többieket, ha pedig Shinnel megyek megkeresni őket akkor csak feltartana. Esetleg még az jöhet számításba,  hogy ő itt marad amíg én szétnézek, de ha véletlenül egy ellenséges shinobi erre kószálna és megtalálná nem bírná magát megvédeni. Mi lenne a megfelelő döntés?* gondolkodás közben elő veszem a kulacsomat majd unokatestvéremnek nyújtom
- Igyál egy kicsit.- majd utánna én is iszok egy keveset közben pedig eldöntöttem mit fogok csinálni és unokatestvérem felé nyújtom a kezemet
- Gyere el viszlek a kórházba útközben pedig majd elmesélem mi történt.- Majd támaszt nyújtva neki elindulunk Konoha irányába.
Aokaze Atsushi
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Uchiha Itachi Vas. Dec. 22 2013, 15:28

Minden probléma nélkül meg is érkeztetek a kórházba ahol az unokaöcséd végül megköszönte a segítségedet és sok szerencsét kívánt. Tudtad, hogy nincs sok időd és a másik csapatnak, ha egyáltalán szükségük van a segítségedre akkor gyorsan oda kellene érned, mert nem tudhatod milyen állapotban vannak. Erősen délután volt már amikor ismét elhagytad a falut és fel kell készülnöd rá, hogy lehet megint az erdőben kell töltened az éjszakát ám ezúttal egyedül és az előző éjszaka eseményeiből tanulva okosabbnak kell lenned. A szíved annál erősebben kalapált minél távolabb kerültél a szeretett otthontól. 
A nap már erősen közelített a horizont felé amikor végre megtaláltad azt a csapást amin ti haladtatok előző éjjel és meg is lepődtél, hogy mennyire nem figyeltetek rá, hogy elrejtsétek a nyomaitokat. Még szép, hogy az ellenség ilyen könnyedén rajtatok tudott ütni. Vajon Neji és Lee sikerrel jártak? 
Nagyon valószínűséggel a támogató csapatnak is a közelben kellene lennie mivel úgy beszéltétek meg, hogy kicsivel utánatok indulnak és mondhatni ők lesznek a hátvédek. Itt az ideje egy kis nyomkeresésnek ám közben kezd rád sötétedni. Lehet, hogy ezt az egészet hagyni kéne? Nem egy konohai shinobihoz méltó dolog a gyávaság... Viszont lehet, hogy a támogató csapat már rég ramennel tömi a hasát és Tsunade sama már csak a te jelentésedet várja. Mintha a lelki ismereted kétrészre szakadt volna és az jó és rossz feled vitatkoznának. A döntés ismét a te kezedben van.
Uchiha Itachi
Uchiha Itachi
Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Aokaze Atsushi Hétf. Dec. 23 2013, 22:21

Mikor megérkeztünk a kórházhoz Shint átadtam egy csinos és kedves ápolónőnek.
* Ohmilyen szép, ha a nem kéne vissza mennem az erdőbe biztosan elhívnám randizi.* közben unokatestvérem köszönetet mond nekem. Majd visszaindulok kicsit szomorú tekintettel amiért nem hívhattam el randizni a kisasszonyt. Már dél elmúlt mikor kiértem szeretett Konohámból most még jobban siettem hogy esteledés előtt megtaláljam a többieket. Egy jó óra múlva ráakadok arra az ösvényre amit tegnap hagytunk magunk után.
* Oh istenem mit a kezdők vagy inkább mint Jancsi és Juliska akik nem akartak eltévedni ezért nyomokat hagytak maguk után, már értem miért akadta ránk az öm… Aoz páros. Még szerencse, hogy Lee és Neji arra jártak biztos gyorsan legyőzték őket. Várjunk ha mi figyelmetlenek voltunk akkor talán a másik csapat is és hagyott maguk után néhány nyomot. Az egyik fáról talán láthatnék is párat.* Fel is mentem az egyikre de semmi sem mutatta volna, hogy rajtunk kívül jártak-e erre mások is. Majd tovább indultam nagyobb odafigyeléssel arra, hogy ne hagyjak nyomokat. Már esteledik de a többieknek se híre se hamva. Hosszú volt ez a nap ideje keresni egy helyet éjszakára. Mikor találtam egy jó helyet, pár méter dróthuzallal felállítottam néhány egyszerűbb csapdát. Majd egy kis tüzet gyújtottam hogy megmelegítsem az ételt. Mikor Kiveszem a táskámból rájövök hogy egy napra pakoltam élelmet ezért a meglévőt porcióznom kellet, hogy kitartsak vele még legalább egy napig. Amire befejeztem a vacsorám a tüzem is csak parázslott.
* Remélem Shint nem az a csini kis ápolónő vacsoráztatta meg akinek átadtam mert akkor inkább én is befeküdtem volna mellé az egyik kórterembe na de ennyi elég is kettőnkből most a többiekre kell koncentrálnom bár ki tudja lehet, hogy már ők is rég a faluban vannak. Mindegy holnap délig még keresem őket aztán visszatérek és jelentek Tsunade samának.*
Aokaze Atsushi
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Uchiha Itachi Vas. Jan. 05 2014, 14:11

Az estéd mondhatni eseménytelenül telt. A kis tábortűz amit raktál hamar parázzsá vált és így éppen elég melegséget adott neked. Mivel fogytán voltál az élelemnek és be kellett osztanod ezért most aztán végképp jól jött a meleg. Annyira ellazultál, hogy a tűz mellett egy pillanatra becsuktad a szemed és már el is aludtál. Bár elszánt genin vagy azért ez még neked is sok egy napra. 
Amikor hirtelen felriadtál először a kis parazsat vetted észre és gyorsan el is oltottad. Az előző napok eseményeiből okulva most már odafigyeltél a környezetedre. Hirtelen valami neszezésre lettél figyelmes a környékből. Ezúttal azonban nem volt olyan felhőtlen az éjszaka mint legutóbb. Vészjósló felhők takarták el a holdsugarakat és így alig láttál de nem is engedhetted meg magadnak mindig azt a luxust, hogy a szemed vezessen. El is indulsz a neszezés felé és szépen a fák tetején maradva ugrálsz hangtalanul mint egy vadász aki cserkészi be a vadat. Olyan látványra leszel figyelmes, hogy majdnem lefordulsz a fáról.
Az Aoz páros egyik tagja botorkál alattad, próbál kevés zajt csapni de a jobb karja használhatatlanul lóg a teste mellett. A testvérét sehol sem látod ami arra enged következtetni, hogy Nejiék rendesen helyben hagyhatták őket. A másik tagot vagy elkapták és bevitték a faluba vagy megölték. A fiú botorkál a fák között de úgy látszik nem céltalanul. Most itt lenne a lehetőség bosszút állni és visszafizetni a tartozást. Valószínűleg azonnal végezhetnél is vele vagy megvárod, hogy merre megy. rajtad múlik, hogy a vadászol vagy egyelőre csak megfigyelsz. 
Uchiha Itachi
Uchiha Itachi
Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Taidana Kaito Vas. Jan. 05 2014, 17:03

/// Orochimaru ///

Kaito éppen a falu kapuja felé tartott, amikkor egy éles felismerés villant a fejébe ~A felszereléseket otthon hagytam!~, miután rá jött mekkora badarságot követett el sarkon fordult, és sietett egy közeli bolthoz. Annyira igyekezet, hogy a boltba nem belépet, hanem berontott, és gyors léptekkel az eladóhoz sietett. A fiatal lány furcsán nézett Kaito-ra aki valószínűleg komikus látványt nyújthatott most. A fiú elővette a tárcáját, majd meg szólalt: „- Kérnék szépen egy fekete oldaltartós hátizsákot, és egy közepes méretű tekercset, hogy ha van önöknek!”. A lány nagyon megilletődött Kaito magázódása miatt, ám készségesen kiszolgálta a genint, aki amilyen gyorsan érkezett, olyan gyorsan távozott, ám érkezése után a távozása nem is volt olyan furcsa. Tovább sietett otthonához útközben nem törődve semmivel, így az embereknek el kellet kerülni őt. A lakása ajtaját szinte berúgta, a táskát és a tekercset ledobta a bejárathoz, majd a konyhába ment, ahol konzerveket, és rizst kereset, miután meg találta őket sietve felmarkolta azokat, és a tekercshez vitte őket, kettő körbe telet mire azt mondta magának, hogy elég lesz.  Élelmiszer összegyűjtése után megfogta a táskáját, és a szobájába tartott, először a ruhás szekrényében kotorgált, és különböző, ruhadarabokat gyömöszölt, a táskájába, az ágya mellet volt egy láda, amelyben a fegyvereit tartotta, a teli tömött táskát rá dobta, majd újra kutatni kezdet a szekrénybe. Már már teljes teste eltűnt a szekrényében mire megtalálta, a túlságosan, és feleslegesen elrejtet hálózsákot ~Óh, hogy pusztulnék meg, minek kellet ezt ide rakni?~ idegeskedett magában, majd a hálózsákot is az előbb említett ládára dobta. Miután felállt egy gyors ugrással már a fegyveres láda előtt is volt, amelyet gondosan felemelt, úgyhogy ne essen le róla, a táska, és a hálózsák. A ládát miután letette kaja, és a tekercs mellé kinyitotta. Először a kettő kunai tartóját helyzete jobb és bal combjára, majd mind kettőbe kettő kunait rakott, a maradék kunaikat pedig a tekercs mellé rakta. Következőnek az oldaltáskáját nyitotta ki, az egyik rekeszébe bele tette a két kis tekercsét, tolvajkulcsát, és még kettő robbanójegyzetet, a második rekeszbe pedig a shurikenjeit rakta, majd felhelyezte magára, úgy hogy a tároló része a baloldalára essen.  A lábszárvédői után, az alkarvédőit vette fel magára. Majd csettintett egyet ~Hupsz! majdnem elfelejtettem~ jutott eszébe egy fontos dolog, majd határozottan a konyha felé ment, ahol egy karton cigarettát keresett elő, mielőtt a nagy stóc mellé tette volna megnézte, hogy a zsebében lévő dobozban van e elég muníció. Chakra tintát, és tollat keresett elő, majd kihajtotta tekercset, melyre hét pecsétet írt fel, és a hét pecsétben különböző logika szerint pecsételte le a kimaradó felszereléseit, majd a pecsétet gondosan összehajtotta, és a táskája oldaltartójában helyzete el. A köpenyét megigazította miután a hátitáskáját felhelyezte magára.  Rendkívül sietve zárta be otthonának az ajtaját, majd még jobban sietve, indult meg jelenlegi végcélja felé. Ahogy közeledett a kapu felé egy hintót pillantott, meg ami előtt három alakot vélt felfedezni, csak miután megérkezett akkor vette észre, hogy a védendő lányt eltakarta egy idősebb férfi. A három idegen, aki a lány előtt állt, harci felszerelésekben voltak, így Kaito azt sejtette, hogy ők lesznek a társai az út során. Volt egy fiú, és egy lány is akik körül belűé egy időket lehettek, ám azt nem tudta megítélni a genin, hogy pontosan, hány évesek lehettek, de úgy saccolta, hogy nem nála fiatalabbak. A vezetőjük valószínűleg az ősz hajú férfi lehetett, aki úgy a hatvanas éveiben is lehetett. Mind a hárman elég magabiztosan álltak, de nem tűntek feszültnek, a díszes hintó kettő személyes volt, az egyik hely biztosan a lánynak volt fent tartva, ám a másik valószínűleg a vezetőé volt, ám a fiú azt is meg merte kockáztatni magában, hogy lehet, hogy a másik lányé a hely, nehogy egy férfi megsértse a kliens privát-szféráját. Rövid helyzet felismerés után Kaito meg hajolt mélyen és így szolt „- Tiszteletem! A nevem: Taidana Kaito, és én lettem önök mellé beosztva.”, hogy igazolja állítását a Shizunétől kapott képet átnyújtotta, az idősebb férfinak, és remélte, hogy ő a vezető, de leginkább azért remélte, hogy ő a főnök, mert nem akart megsérteni senkit! Miután felegyenesedett feltett egy kérdést „- Pusztán szakmai okok miatt kérdezem, és hogy ne legyen félre értés, a továbbiakban, mi lesz a feladatom?” kérdezte tisztelet tudóan... 

Felszerelés változtatása:  
Spoiler:

/// Vásárlás: hátizsák 300ryo+ közepes tekercs150ryo= 450ryo///
Taidana Kaito
Taidana Kaito
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 275

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Hétf. Jan. 06 2014, 16:21

// Felszerelés jóváhagyva //

A kapu előtt álló négyes csak rád várt, egy lány, egy öreg, egy fiú, és a VIP személy. Mikor megérkeztél zavarodban, az idős izomkolosszus felé mutatod a papírt, hogy te bizony a Konohai segédje vagy a csapatnak, de talán jobb lett volna a küldetés papírját felmutatni, amit minden küldetést végző személy megkap, mint a fotót, ugyanis a lány látta a hintóban, és egyből a nyelvét öltötte rád.
- Fúúúj, perverz! Minek van képes rólam, fúúúj! - majd elfordult.
- Ne is törődjön vele Kaito-san, ilyen a természete. - mondta kedvesen az idős férfi, majd egyenként bemutatta az ott szereplő embereket. - Ő itt az unokám, Sachi, a barátnője...
- Nem is a barátnőm! - fordult el a fiú.
- De igen, ne szégyelld. - ölelte magához a lány, és szorította úgy, mint aki épp bünteti az előbbi kijelentése miatt.
- ...mint mondtam, ő...egy lány. - majd suttogásra váltott. - aki mellesleg a hölgy személyi testőre, és az unokám barátnője. - hadarta. -...Nina! Én pedig az idős Wardon lennék, egy régi testőr, ki utolsó munkanapjait végzi. - az idős férfi úgy tűnik mindent elmondott, talán olyat is, amit nem kellett volna, de aztán felült a védendő személy mellé a kocsira, és elindult a kis csapat, te gyalogolhattál mellettük, a fiúval, ugyanis a lány a kocsi tetején ült és dudorászott. Egy kis idő után a férfi folytatta hirtelen a mondanivalóját, megütve a csendet.
- Ja igen, amit kérdeztél, a feladatod... - jó, hogy eszébe jutott, körülbelül fél órája kérdezhetted. - ...az, hogy segítsd a munkánkat, a háború miatt, egy jó kis váltságdíjért sok gazdag személyt rabolnak el az országokon belül is, így kell nekünk a segítség. - mondta, majd rád hagyta a továbbiakat, beszélhetsz, előre mehetsz, felderíthetsz, bepróbálkozhatsz valakinél, te dolgod, hogy mit teszel, az út még hosszú.
Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

7 / 20 oldal Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.