Határvidékek

+14
Fujishima Hana
Ootsutsuki Kaguya
Kawajiri Satoshi
Hatake Kakashi
Sharo Lu
Jiraiya
Hazukage Kurono
Shimura Danzou
Gonza Sasano
Miyamoto Musashi
Akasuna no Sasori
Zoriko Akohi
Hidan
Kanmiru
18 posters

4 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Határvidékek - Page 4 Empty Re: Határvidékek

Témanyitás  Ootsutsuki Kaguya Kedd Júl. 11 2017, 11:55

//Sállálá. Akarom mondani, Sharo Lu.//

Guggolva érkezel a földre, egy sérülés nélkül... legalább is azt hitted. A kard rendkívül közel ment el melletted, csak ellenfeleid botorságának, és a nem túl kedvező látásviszonyoknak köszönheted, hogy nem talált vállon. Azonban, bal válladból vér serken ki, de úgy néz ki, a penge csak végighúzta. Bár a ruhád felszakadt (ajaj), és a seb még vérzik is, bár alig. Ezt azonban vagy nem veszed észre, vagy nem túlságosan izgat, és egy rövid helyzetfelmérés után támadásba is lendülsz. Ívesen jobbra, majd balra suhintasz pengéddel, és egy pár random embert el is találsz. A hiba azonban az, hogy ezután hátraszökkensz, pont bele a mögötted álló tömegbe. Ezt egy pár mögötted álló ellenfeled ki is használja, és azonnal irányodba vág. Éles fájdalmat érzel a hátadban, ahogy egy penge végigszánt rajta. Az egyikük úgy néz ki meg is lökött, vagy megrúgott, így előre lépsz egy párat, mire hirtelen elölről ér egy vágás, ám ez sokkal jobban fáj. Minden bizonyára felbőszítetted a veled szemben állókat azzal, hogy ritkítottál egy kicsit belőlük. Egyik vágás sem túl mély, hála ellenfeleid képzetlenségének, azonban a fájdalom, mellyel járnak, ismerős. Egy szúrás éri a lapockádat, melyet úgy élsz meg, mintha egy darázscsípés lenne. Azonban, mielőtt tudhatnád, merre csapj, reagálni sincs időd, mire megtörténik a baj: valaki felnyársalja a lábadat egy pengével. A szúrás mögüled érkezett, és ha hátrafordulsz, hogy megnézd ki volt az, egy hiányos fogú, hiénaképű férfi áll mögötted mosolyogva, kardját a vádlidba mártva. A penge a földbe gyökerezik, te pedig féltérdre esel. Iszonyatos fájdalom hatol a lábadba. Ezután a kezeidet rúgások érik, melyeknek hála megszabadítanak pengéidtől, bár az egyik idióta pont a pengédbe rúgott, és ezáltal vér fröccsen ki a lábfejéből, egyenesen az arcodba. A társai ki is segítik őt onnan, mire valaki a tömegből megszólal.
- Engedjetek oda! - mennydörgi egy mély férfi hang, társai pedig félreállnak.
Egy, a többieknél jóval nagyobb, és vaskosabb termetű, középkorú, szakállas férfi áll meg előtted, szemeiből csak úgy sugárzik a gyűlölet. Fogalmad sincs, hol vannak a kardjaid, így védeni sem tudod magad, de az biztos, hogy ezt a fickót felbőszítetted valamivel.
- Igen, te vagy... - mondja, ahogy végigmér téged. - Te ölted meg a fiamat!
Ahogy felkiált, már csattan is egy pofon, olyan erősen, hogy úgy érzed, mint akkor, amikor egy sziklába verték a fejed. Vér buggyan ki a szádból, és ajkad felszakadt, az arcod pedig zsibbad. Ezután a férfi megragadja a hajadat, majd közel hajol hozzád.
- Miért... miért ölted meg őt?! Mit ártott neked?! Halljam! - kiáltja, miközben egyre szorosabban fog, a szabadon lévő keze pedig szinte remeg a dühtől.
A hangjában egyszerre ég a düh számodra jól ismert lángja, és a szomorúság kínkeserves kakofóniája is becsatlakozik a szimfóniába. A finálé pedig az, hogy talán még sosem voltál ekkora slamasztikában. Ami a mondandóját illeti, fogalmad sincs, miről beszél, sok mindenkit öltél már meg... lehet, hogy végeztél a fiával, lehet, hogy összekever valakivel. Lehet, hogy nem is Vérengző volt, hanem te. De úgy néz ki, hamarosan csatlakozol a férfi fiához, ha csak nem találsz ki valamit, nagyon gyorsan.
Ellenfeleid még mindig körbevesznek, bár az egyikük súlyosan megsérült, hála annak, hogy a pengédbe rúgott, míg néhányan holtan fekszenek, vagy az utolsókat hörgik. Üvöltések, és hahotázások hallatszanak, néhányan jól mulatnak azon, hogy mekkora visszakezes pofont kaptál. Te azonban nem. Egy penge van a lábadban, nem tudod Satsubatsu hol van, az is lehet, hogy valaki elvette, a tőrödnek pedig se híre, se hamva. A ruhád több helyen felszakadt, több sebből vérzel, és gyötör a fájdalom. Ha ez még nem lenne elég, jelenleg egy nagy termetű férfi emel fel a hajadnál fogva, ezzel pedig a penge újra, és újra felsérti a húsodat.
Hogyan tovább, Sharo Lu, Yukigakure démona? Ez lenne a befejezés, amit kivívtál magadnak? Ez az, amit megérdemelsz? Elégedett lennél holmi küldönccel, aki bevégezteti veled sorsod? Ez lenne egyáltalán a sorsod? Így akarod végezni? Nem... még nem.

//Előzőleg azt írtam, hogy amennyiben nem ugrasz le a földre, vagy próbálod elkerülni valahogy a támadást, a penge a bal válladba fúródik. Azonban, te úgy játszottad ki, a penge a fejed mellett megy el, és utána ugrasz le a földre, ennek azonban időrendben, szinte egyszerre kellett volna történnie. Nyilvánvaló, hogyha nem próbálod meg elkerülni a támadást sehogyan sem, vagy nem ugrasz le még a kardok landolása előtt sem a földre, akkor valamilyen úton-módon ártani fognak neked. Az ilyenekre legközelebb figyelj. Smile 
Ami a további cselekvéseidet illeti, nem tudtad átadni az irányítást Vérengzőnek, és nem tudtál földet dobni az ellenfelek irányába, ahogyan azt tervezted, hiszen már azelőtt elkaptak, viszont a tőrödet sikerült elővenned, bár már nincs nálad.//
Ootsutsuki Kaguya
Ootsutsuki Kaguya
Mesélő

Specializálódás : Szadizmus

Adatlap
Szint: S
Rang: LvL99
Chakraszint: Forthehorde

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Sharo Lu Kedd Júl. 11 2017, 17:02

//Ezért most beszívott Mickey-t kapsz: -.- //

Jeeej úgy imádom az ilyen szituációkat. De tényleg annyira vicces. Néha elgondolkozom hogy az embereket ennyire irritálja a hajam látványa? Miért mindig azt tépik meg? Soroljam? Először is azok a kutyák is a hajamat támadták akiknek megígértem a csillámpónikat, a vörös hajú hülyegyerek is és... ja az akinek nem mondjuk ki a nevét mert idegbajt kapok tőle. Unott tekintettel meredek magam elé, mint aki az egész körülötte lévő világot unja. De komolyan ha meg akartok ölni rajta. De ez így nagyon gáz. Csak a kezdők dumálnak ennyit. Nem akarod elmagyarázni mi történt az elmúlt percekben? Kuss. Olyan gáz vagy. Ha a fákon maradtál volna most lenne egy szemeeeem~ Add a szemedet Luluuu. Így is látsz mindent. De azt mondtad enyém a jobb. Nem. Amúgy a balban egyeztünk meg. Az viszont már nagyon nagyon régen volt. Neked fél év ilyen sok? Boszorka... Húzz vissza a helyedre. Most nem vagyok kedves kedvemben, hogy költőien fogalmazzak. Lelkileg labilis vagyok, ahogyan megint a másik oldalára fordul bennem a hinta. Hányingerem támad, de elfojtom magamban az ilyesmit. Azt hiszem tényleg össze kellene foglalnom nektek mi történt. Meg azt, hogy miért cseng a fülem ennyire. Készüljetek, véres lesz. 
Tehát miután lebucskáztam a fáról majdnem sikerült kitörnöm a lábam. Valahogy furcsa előérzetem volt, de a terveimet sajnos... nem tudtam kivitelezni. Fejben megvolt, de nem voltam elég gyors. Főleg hogy MEGINT A VÁLLAM! Miért mindig ez? Mindegy, a lényeg, hogy mivel sikerült nagyon ügyesen hátralépnem, most oda a pulcsim háta. Meg egy kicsit az enyém is. Sebaj, ott elférnek a hegeim. Csak az arcomat féltem, hiszen a homlokomra azóta használok alapozót mióta... nos volt egy kis balesetem egy ellenszenves sziklával. Annyira tudtam hogy ez lesz. Hadd meséljem tovább. Szóval Vérci rossz előérzete bekövetkezett és... basszus a hajpántom a földre esett. Ezt nem hiszem el... Bosszankodtam  egy ideig, de végül a fájdalom térített észhez. Valahogy a vicces kedvem azonnal elszállt (bár még gyászolom a drága kiegészítőt) amint megláttam a lábamban a pengét. Francba! Ez így nagyon nem jó. A következő amire emlékszem az, hogy a földön térdelek. Imádkozok érte, hogy lassan ne érezzem a lábamat, mert ez borzasztó. Mintha belülről próbálnának izomrostonként szétszedni. Mondtam már, hogy néha képtelen vagyok több dologra figyelni egyszerre? És most, a fájdalom vörös ködén át semmi másra nem tudtam gondolni csak a lábamban lüktető érzésre. Kurva életbe! Sosem szoktam káromkodni, de ez most... ez most annyira... ezután igyekeztem lenyugtatni magam. Persze semmi sikerrel. Az ujjaim megrándultak, ahogyan a kardomat kerestem, de nem találtam meg. És igen, akkor estem kétségbe. Vagyis... ez lehet, hogy viccesen hangzik, de nem én estem kétségbe. Hanem Vérci. Olyan hirtelen tűnt el, hogy szinte fizikai fájdalomként hatott. Tudom, hogy vissza fog jönni, mindig visszajön. De én addigra már halott leszek. Azt mondtam magamnak, hogy nem félek a haláltól. És tényleg nem. Az a rettegés amit most érzek nem a helyzet miatt van. Hanem a remegő ujjaim miatt. Az üres kezem miatt. Még soha az életben nem... Ezután pedig már tudjátok mi történt. Hirtelen ért a pofon amit kaptam. A fülem azonnal csengeni, míg az arcom égni kezdett. Vért éreztem meg a számban, a saját édes véremet. Imádom az ízét, de most ez is csak tompán hatott számomra. A hajam szenvedett egy keveset, majd valami nem túl barátságos embert láttam meg. Amennyit homályos látásomon keresztül észleltem belőle. 
Amíg én ezt most így lejátszom még egyszer magamban és a földet bámulom... Addig mintha az előttem lévő beszélne hozzám valamit. Persze nem nagyon érdekel miről van szó így nem is figyelek. Igen, rossz tulajdonság. Kemuriban mondjuk jól jött az idióták között. Valami viszont megfog a mondandójában. Ahaa~ szóval valami nyomorék gyerek miatt van így kiakadva az öreg? Vér folyik le az államon, kis patakban csordogál fehér bőrömön. A lábamban újra feléled a fájdalom. Szám a fájdalom ellenére mosolyra húzódik. 
- Akkor ha jól sejtem ez valami pitiáner kis bosszú? Igen? Hát mit is mondjak... Fogalmam sincs ki lehetett az, nem emlékszem a barom fiadra, de azt hiszem nem is érdekel. - még fojtatnám a halálos beszédet, hogy végül a halálba hajszoljam magam, de ekkor elakad a szavam, köhögőroham tör rám. Amikor újra felnézek, már nem én vagyok. Nem nem. Ezt nem engedhetem, én önmagamként akarok meghalni. Vérci kihasználta a rossz pillanatomat és... már mindegy is. Most nem az én javamra dolgozik. Vagy igen? - Most megöltök? Sorolnám az indokokat szívesen de... nem fogok más mondani, csak azt, hogy ez gyáva tett. Borzasztóan gyáva. Igen, a fiadért teszed? És ők miért? Ha ez csak a te érdeked akkor azok mit csinálnak itt? Annyi bátorság se szorult beléd te féreg, hogy tisztességesen próbálj megölni minket? 
Fájdalmasan harapnék az ajkamba, de még mindig nem az enyém a testem. Vérengző igencsak bátran beszélt, de tudom, hogy arra számít, hogy erre majd végeznek velünk. Egy próbát azért megért... Köszi Vérci. Megint egy agyatlan voltam. 
Sharo Lu
Sharo Lu
Játékos Mesélő

Elosztható Taijutsu Pontok : 57

Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja - Vampire
Chakraszint: 503

Témanyitás  Ootsutsuki Kaguya Csüt. Júl. 13 2017, 19:45

A férfi elkerekedett szemekkel, fogcsikorgatva hallgatja végig a szavaidat, miközben szabad keze ökölbe szorul. Ahogy, immár Vérengzővé avanzsálva, befejezted a mondandót, a fickó torka szakadtából üvöltve förmed rád.
- TE KIBASZOTT... - kezd bele, de szava szinte azon nyomban el is akad, amikor is, hirtelen, valami a mellkasába fúródik.
Ha jobban megnézed, láthatod, hogy egy... hatalmas szilánk nyársalta fel a szívét. Nem is szilánk, inkább... egy rendkívül vékony tőr? Nem, sokkal inkább olyan, mint egy... jégcsap? A hirtelen fájdalomtól, a behemót méretű férfi ütésre emelt keze lelankad, majd fejét sérülése irányába mozdítja. A körülötted lévő tömeg elcsendesedik, és ijedten néz körbe. A téged bántani készülő fickó még egy jégcsapot, inkább rendkívül hosszú jégszilánkot kap, ezúttal egyenesen a fejébe, amitől szorítása a hajadon megenyhül, majd elenged, ő pedig azon nyomban eldől. Mielőtt még a többiek akár csak szóhoz is tudnának jutni, egy teljes jégszilánk-arzenál (azaz szinte több ezer, szemmel láthatólag minden irányból) indul meg feléjük a semmiből, és csinál belőlük trappista sajtot. Az összes szilánk derékmagasság fölé célzott, így téged, aki a földön térdelt, még csak el sem talált, bár az egyik elsuhant a hajad mellett. Több sebből vérezve, mindannyian holtan esnek össze. Kész hullahegyek állnak körülötted, vérük szinte patakokban folyik. Amíg a férfira, aki meg akart ütni téged, pontosan céloztak, a téged bekerítő tömeget már csak egy "golyózápor" érte. Még azok is, akik életben maradtak, rövid idő után feladják a küzdelmet.
Ha körbenézel, hogy vajon ki lehet a hirtelen támadás forrása, egy alakot láthatsz közeledni feléd. Fekete, hosszú kabátja van, melynek gallérja szőrmében végződik. A fiatal, sármos, sápadt fehér bőrű, szemmel láthatólag húszas éveiben járó férfi végigsimít, hátrafésült, ébenfekete hosszú haján, ahogy egy sanda félmosoly kíséretében közelít hozzád. Fekete bőrkesztyűket vesz fel kezére, majd megáll veled szemben, tisztes távolságra, végül összekulcsolja a karjait.

- ***** *****, azaz Sharo Lu. Üdvözöllek. - mondja bársonyos hangján az új jövevény, ki minden bizonyára a jégszilánkok tulajdonosa (de nem lehetsz biztos abban, hogy mindet ő lőtte ki).
Az első két szó amit kimondott... pedig az igazi neved volt, kétség sem fér hozzá. Ez a férfi ismer téged.
- A nevem Mogami Sakamoto, és Yukigakuréból jöttem, azzal a céllal, hogy visszavigyelek téged a faluba, ahol felelsz a bűneidért. Minden bűnödért. - mondja szigorú tekintettel, ezután egy pár lépéssel mögéd kerül.
Szépen, lassan lépdel, közben pedig rád sem néz. Rendkívül biztos magában. Mintha akarná, hogy megtámadd. Amint odaért, egy mozdulattal kirántja a kardot a lábadból. Éles fájdalom járja át a vádlid, és a sípcsontodat. Úgy néz ki, a penge csontot ért. A seb mindezek tetejébe még vérezni is kezd. Eztán, a Mogami névre hallgató férfi ismét visszavándorol az eredeti helyére, megint csak, szépen lassan, és amint ismét szemben áll veled, egy suhintással eltünteti a pengéről a vért.
- Szép példány. - jegyzi meg, csodálva a fémet. - Kár, hogy egy ilyen csőcselék kezében kötött ki, mint amit utánad küldtek... de sebaj. 
Az először látott félmosoly ismét visszatér arcára, amint végigmér téged, majd füttyent egyet.
- Előjöhetsz! - kiált fel.
A semmiből egy ninja tűnik fel mögötte, egy arcát takaró fekete maszkkal. Sokkal alacsonyabb, mint a magas, sovány Mogami, és a maszktól eltekintve ugyanolyan ruhát visel, mint a többiek, akik korábban bekerítettek.
- Mondhattad volna, hogy kinyírod az embereim. - szólal meg a Mogami mögött álló férfi.
A hangja alapján felismered, ő volt az, akinek a kiáltására felébredtél.
- Majd később megköszönöd. - böki oda neki Mogami, miközben fél szemmel ismét a kezében lévő pengét bámulja. - A fizetségedről holnapra gondoskodom, menj és oltsd ki a tüzet. - adja ki a parancsot Mogami, majd a maszkos férfi bólint, és ismét eltűnik.
Ha körbe nézel, észreveheted, hogy a lángok már nem csapnak annyira magasra, mint előzőleg. Biztos lehetsz benne, hogy Mogami "üzlettársa" szította őket.
- Ami pedig téged illet, Sharo Lu... - kezd bele Mogami, amint rád néz, közben pedig a kard markolatát fogja a kezében. - Választást kapsz. Vagy szépen, csendben velem jössz, és gondoskodom róla, hogy visszatérésed a falunkba kényelmesen teljen... már amennyire megérdemled. Vagy pedig, ellenszegülsz. Utóbbi esetben... nem vállalok felelősséget az esetleg sérüléseidért. Vagy halálodért.
Ezután Mogami szemrevaló, de mégis sokat sejtető mosolya egy tenyérbemászó, szinte hiú vigyorba avanzsál, mely szinte ösztökél téged arra, hogy megtámadd. Nyilván erre számít. Ha a köréd lévő hullahegyre nézel, a vér és bensőségek tengerében megláthatod Satsubatsu-t, és a tőrödet. Könnyedén elérheted őket, de nagyon megsérültél... biztos, hogy így lenne esélyed ez ellen a Mogami ellen, főleg, hogyha tényleg egyedül intézte el mind a száz bérencet?

//Megjegyezném, hogy nem lenne bölcs dolog megtámadni Mogami-t, addig amíg beszél hozzád, persze ettől függetlenül megteheted. Smile //
Ootsutsuki Kaguya
Ootsutsuki Kaguya
Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Sharo Lu Vas. Júl. 16 2017, 16:25

//Hogy ne kavarodj össze drága (khm khm) mesélőm, előre szólok, hogy lesz néhány váltás a megfigyelőként létező Lu és a cselekvő Vérci között. Lu az E/1, Vérci pedig az E/3. ^^//

Beletörődött arckifejezésünkből egy másodperc alatt döbbent, tágra nyílt szemekkel. Már fel is készültem lelkileg arra, hogy a testemnek valami bántódása esik de ekkor... teljesen ledöbbenek. Egy ideig levegőt sem veszek amikor meglátom hogyan szúródik valami az előttem lévő férfi mellkasába. Először pengének vélem, ám nem sokkal később Vérci gondolataiból ki tudom venni, hogy jégcsapról van szó. Körbetekintenék, hogy honnan jött ilyesfajta támadás, ám most csak külső megfigyelő vagyok. Kérdezhetném Vércit, de valószínűleg kedvesen ignorálna aztán tovább játszaná a nagymenőt a testemben. Semmi sem mozdul. A férfi még kap egyet, majd elengedi a hajamat és a földre esik. Úgy kell neki! Mint egy zsák krumpli! A fejbőrünket húzó érzés azonnal megszűnik, ahogyan a hajam a szokásos enyhén lebegő mozdulatával a vállainkra esik. A lábunkat még mindig égeti a fájdalom, de Vérci nem tesz semmit ellene. Furcsa, de most mindenre közösként kell utalnom. Most nem csak én vagyok... én most csak egy röpke gondolat vagyok. Egy csepp a folyóban aminek a sodrását lehetetlen befolyásolni. Vérci...Nem bízom benne. A döntéseiben. Harc közben borzasztóan tud viselkedni de most... talán az ilyen helyzetekben megállja a helyét az a büszke tyúk. Ch... Ezt hallom ám. Elfordítja a fejét, hogy jobban lásson, így én is más képet kapok. Az emberek akik eddig körülálltak minket most mind haldokolnak, mindannyiukat átszúrta egy vagy több jégcsap. De honnan? Valószínűleg valamiféle technika lehet. De akkor is... mégis mi folyik itt? Minden zavaros körülöttem. A lábamban továbbra is érzem a fémet, fájdalmasan, valósan. Furcsa hogy én érzek mindent, hallok mindent, de csak valami furcsa köddel körülvéve. Ezt hívják őrületnek? Vérci mélyen hallgat, csak akkor szisszen fel amikor meglát valakit felénk sétálni. Nem ismerős az alak, de valahogy nem is érdekel. Csak el akarok innen futni, a szabadon, elrejtőzni, valahol ahol melegebb van. Hogy én mennyire utálom a telet... Ilyesmiken merengek miközben furcsa dolgok történnek körülöttem. 
Óvatos. Most annak kell lennie. Hogy fél e? Nem. Viszont az események amik körülötte történtek mindenképpen zavarosak. Nem tudja hova tenni az alakot, aki lassan a közelébe ér, de nem számít semmi jóra. Valószínűleg ő is Lulura vadászik. Ha belegondol akkor rengeteg tett az ő nevéhez tapad, a másik lány néha csak sírni és ellenkezni tudott. És még azt sem. Akkor kezdődött minden, azon a napon amikor Lulu nem tudta volna megölni Őket. Ő megtette. Aztán már ment minden mint a karikacsapás. Merengéséből az idegen szavai szakítják ki. Felé kapja a fejét és szemügyre veszi. Semmi különös, bár Lu nem ezt mondaná, ő csak a veszélyforrást látja az ismeretlenben. És akkor hirtelen elakad minden. A sötétség egy pillanatra veszi csak körbe és már vissza is rántja oda ahová tartozik. A csendes megfigyelésbe. 
A vállaim megremegnek egy kicsit amikor visszatérek a testembe. Földöntúli élmény az ilyesmi. A nevemet hallom, azt amitől Vérci annyira megijedt. Fél attól a névtől, úgy mint a tűztől. De én képes vagyok homokot szórni arra az átkozott tűzre. Végigpillantok az átkozotton aki valószínűleg előző támadóim mostani támadója. Ok ez hülyén hangzik. Szóval aki megölte a barmokat. De egyedül? Ki tudja... Most úgy sem ez a legfontosabb. Honnan tudja a nevemet? Éppen mondanék valamit, de ekkor meg is magyarázza mi is folyik itt. Lélekben kétségbeesek. Nem nem. Tudod mikor rohadt szemét! Ekkor viszont a csávó valami M-betűs nevű mögém lép és kihúzza a kardot a lábamból. Sötétség. 
A fájdalom adta lehetőséget kihasználva újra helyet cserélt a naiv kicsi lánnyal. Hányingere támad, a fájdalom pedig újra kicsírázik a lábában. Vékony, elnyomott sikításként csuklik meg a hangja. Azonnal össze is rogyna, ha nem lenne benne annyi büszkeség, hogy megtartsa magát a karjaival. A seb erősen vérezni kezd újra, de őt ez sem hatja meg túlságosan. Csak egy dolog lebeg a szeme előtt. Hátra helyezi a súlypontját és kezeivel támaszkodva ül le, hogy láthassa a sebet a lábán. Nem vészes, de így is beletelik majd egy kis időbe hogy meggyógyuljon. Végignézi a jelenetet és le is szűri belőle hogy... Ezek ketten valószínűleg összedolgoztak. Az a Mogamiként bemutatkozó valamiféle fizetséget emleget - eszerint felbérelte azt a maszkosat. Vérengző a hangot is beazonosítja mint azt a kellemetlen zajt ami felébresztette Lulut, így megszakítva az álmot amit ő bocsájtott feléje. Amikor a maszkos felszívódik egyedül marad azzal a.... furcsa férfival. Lu mit tenne most? - fut át elméjén a kérdés, de el is hessegeti a gondolatot. Most az övé a test, neki kell döntenie. Lu valószínűleg beszólna ennek a Mogaminak aztán meg meghalna. Épp ezért... neki nem szabad ezt tennie. Az ajkába harap miközben vívódik magában. Ha belegondol akkor ez mindenképpen egy vesztes szituáció. Ha felidegeli magát abból megint a szokásos lesz, azt nem akarja. Viszont ha... A fejét ingatja. Nevetséges. Ez az egész! Ő nem fog visszamenni oda, nem fogja kitenni ennek Lu elméjét. Mert akkor ő abba beleőrül. Még ha ez nem lenne elég. Lu... ő nagyon vizuális ember, ha vissza kellene mennie oda valószínűleg összeroppanna. Most hallgat mint a sír, ami aggasztja Vércit. Ám a szituáció mulattatja. Ő maga a hangulatingadozás. Egyszer komoly, máskor már fulladozik a nevetéstől. Lu is ilyen, de... ő inkább már értelemben. Elmosolyodik ahogyan a férfire néz. 
- Hogy mondod? Nem vállalsz felelősséget? Igen? Milyen nyugtató tények. - kuncog egy kicsit majd egyik tincsét csavargatva folytatja -  Csak hogy tudd... én nem megyek vissza abba a leptratanyába. És most mi lesz? Megölsz? Ha megteszed kérlek itt áds el a hullánkat mert itt nem olyan fagyott a föld. 
Szinte csevegő hangnemben beszél, de szemei mást üzennek. Lélektükrei megint kicsit olyan csillogó, szinte fénylő vörös hatást keltenek, mint mindig Vérci jelenlétében. Kezével bármikor Satsuért nyúlhat ha a férfi rá támadna, de nem tesz semmit, csak üldögél ott a földön, szinte gondtalanul. 
Sharo Lu
Sharo Lu
Játékos Mesélő

Elosztható Taijutsu Pontok : 57

Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja - Vampire
Chakraszint: 503

Témanyitás  Ootsutsuki Kaguya Szer. Júl. 19 2017, 15:12

Mogami felhúzza a szemöldökét, majd sóhajt egyet.
- Szívesen végeznék veled itt helyben, de tudod, az a kettőnk közti különbség, hogy én nem vagyok hajlandó beszennyezni falunk becsületét. Egy háborúban semlegesnek maradni kívánó ország egy elveszett ninjája, őrült tömeggyilkos módjára ámokfutott az Öt Nagy Nemzetben. Azt hiszed, a tetteid után Yukigakure engedni fogja, hogy ilyen könnyen megúszd? Azt hiszed, én engedni fogom? A halál megváltás lenne neked. - mondja gyűlölettel teli hangon, ezután pedig csettint egyet.
Mint egy parancsszóra, a csettintés után szinte azonnal, erős fájdalom nyilallik a tarkódba, majd elveszted az eszméleted.

Egy vödör hideg vizet öntenek a képedbe, erre pedig felkelsz. Nem tudod meddig lehettél eszméletlen, de legalább egy napig biztosan. Kezdesz éhes, és szomjas is lenni.
- Ébresztő! - kiáltja egy férfi, vödörrel a kezében.
Ha körbenézel, láthatod, hogy egy sötét szobában vagy, mely leginkább egy hajó belsejére hasonlít. A folyamatos mozgolódás és rezgés miatt biztos lehetsz abban, hogy egy hajón vagy. Na meg, a hullámok csapódásának hangjaiból is meg tudod mondani, illetve abból is, mert már sokszor utaztál a tengeren. Miután a matróz (vagy talán kalóz, de ez nem látszik rajta) meggyőződött arról, hogy felkeltél, a vödörrel a kezében elmegy, majd Mogami lép ki a sötétségből. Egy székben ülsz, kezeid és lábaid lekötözték, és egy fegyvered sincs nálad, a sebeidet azonban ellátták. Ám, ahogy végignézel Mogami-n, egy ismerős, vörösre színezett pengét tart a kezében. Ez a tiéd... ez Satsubatsu.
- Jó "reggelt", Sharo Lu. - mondja unottan Mogami. - Hamarosan megérkezünk a Víz Országába, ahonnan majd átszállunk a Hóba, aztán otthon is vagyunk.
Miután befejezte mondandóját, Satsubatsu-t veszi szemügyre.
- Gyönyörű kard. Nehéz elhinni, hogy egy ilyen... korcs kezében kötött ki, mint amilyen te vagy. Egy alávaló bűnöző nem méltó arra, hogy egy ilyen remekül megmunkált pengét forgasson. Lefogadom, hogy loptad. - ezután leveszi a szemét a kardról, majd közeledni kezd feléd, végül centiméterekre előtted áll meg.
- Azok után, amit tőled láttam, csodálkozom, hogy egészen idáig sikerült meglógnod előlünk. Hogy érted ezt el, Sharo Lu? Netán kihasználtad női bájaid? Vagy volt egy segéded? Esetleg ez a penge teszi? - kérdezi, miközben felmutatja Satsubatsu-t. - Van valami különlegessége, amiről nem tudok?
Nyilvánvalóan, nehezen fér Mogami fejébe, hogyan tudtad idáig elkerülni az elfogatásodat. Ha nem válaszolsz, vagy nem tetszik neki a válaszod, pofon vág, majd szabad kezével megszorítja az állkapcsod, miközben rendkívül közel hajol hozzád.
- Megfogod tanulni, mit jelent az, hogy elárulod a faludat. És meg fogod tanulni, mi az a kötelességtudat! Értetted?! - kiáltja dühösen, majd végül elengedi az arcod, majd járkálni kezd körülötted.
Amennyiben úgy válaszoltál, ahogy az neki tetszik, csak bólint egyet, majd csendben kezd járkálni, fel s alá a helyiségben. Végül, úgy egy órányi csend után (feltéve, hogy nem szóltál hozzá semmit), hangos robaj, és szinte folyamatos rázkódás kíséretében, a hajó megáll. Partot értetek.
- Megérkeztünk. - mondja Mogami, majd csettint egyet.
Két ember lép ki a sötét szoba egy-egy oldalából, mindketten hófehér ruházatot és maszkot viselnek, valószínűleg azért, hogy beleolvadjanak a Hó Országának természetes környezetébe. Az egyik a jobb oldaladon, a másik a bal oldaladon áll meg, közben Mogami odalép hozzád, és egy határozott mozdulattal átvágja a kötéseidet. Ha valamivel próbálkozni akarsz, itt az ideje. Ha nem teszed, akkor az egyik fehérruhás ninja szótlanul megragadja a karodat, majd felállít a székről, végül a hátad mögé tekeri mindkét karodat, majd egy kézzel közrefogva őket, kivezet a szobából. Ha nem vagy hajlandó előremenni, Mogami könyökkel gyomorszájon vág, és ezt kihasználva rángat előre a kétlábonjáró bilincsed.
Embertelen, ahogy a bűnözőkkel bánnak, nemde? Kivezetnek a hajó elejére. A hideg tengeri levegő hatására fázni is kezdhetsz. A ruhád még mindig szakadt, és bár a sebeidet bekötözték, ugyanazt a szakadt göncöt adták vissza rád, vagy csak feltépték ott, ahol a sebet kellett ellátni. Az utóbbi valószínűbb (a két felszíni vágást egyébként nem kötözték le, a vádlidon találhatót azonban igen, amiatt pedig még mindig nehéz lábra állnod, és nehezedre esik tartani immáron fogvatartóid tempóját). A matrózok szótlanul bámulnak titeket. Senki sem hajlandó segíteni neked, még csak meg sem szólják azt, ahogyan bánnak veled. Bizonyára Mogami a tudtukra adta, ki vagy, és mit tettél. Talán vártad is ezt a bánásmódot. Bár a matrózok mindegyike férfi... mire is számíthatnál tőlük? Csendben figyelik, ahogy lesegítenek a hajóról... azonban. Egy vékonyabb deszkán kell átkelniük, hogy leszállhassanak a vitorlásról, és földet érjenek.
Egy parton értetek földet, ahol egy lelket sem látsz magad körül. A közelben van egy erdő, a távolban pedig hegységek. Mogami marad leghátul, te lépsz le először a deszkáról. Ha meg akarsz szökni, itt az alkalom, de hogyan szerzed vissza Satsubatsu-t? Mogami elgondolkozott valamin... csak a semmibe bámul, a kardoddal a kezében, míg vele szemben vigyázzban áll a másik hófehér ruhás (feltehetőleg) yukigakurei. Itt kellene cselekedned? Ha meg akarsz szökni, megteheted. Azonban... hamarosan egy erdőségbe fogtok belépni, talán ott célszerűbb lenne leráznod őket. Ha szerencséd van, nem is értek ki az erdőből, mielőtt leszáll az éjszaka, hiszen ahogy látod, már naplemente van.
Amennyiben nem teszel semmit, a másik fehér ruhás fickó is leszáll a hajóról, majd legvégül Mogami. A közvetlenül mögötted álló férfi még mindig szorosan fogja a karjaid, miközben végigvezetnek a parton. Ismét egy kitűnő alkalom a szökésre... lehet, nem gondolnak arra, hogy megtennéd, mert Mogami azt hiszi, kellően megfélemlített? Vagy éppen arra akarnak rávenni, hogy megpróbálj megszökni? Hiszen mindenki tudja, milyen a Víz Országa, és milyen Kirigakure... bár ha meg akartak volna ölni, megtették volna a Füstben is, nem? Annak az országnak még rosszabb híre van, mint a Víznek, ezt pedig te is nagyon jól tudhatod.
Akár hogy is, hogyan tovább, Sharo Lu?

//Jó, most lehet, hogy kicsit brutál voltam, de szerintem reális, hogy ilyen bánásmódot kap egy körözött bűnöző, aki ráadásul elveszett ninja is, azaz a faluja szemében egy áruló. Akár hogy is, lookie here, találtam egy topicot csak nekünk! *.* Ide kérném a következő posztot: http://narutohun.niceboard.org/t3028-viz-orszaganak-partjai //
Ootsutsuki Kaguya
Ootsutsuki Kaguya
Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Fujishima Hana Szomb. Nov. 25 2017, 22:13

//Hidan-san-nak//

Hana teste csak egy pillanatra rándult meg, majd lassan kinyitotta apró szemeit. A sötétség mely abban a pillanatban körbeölelte őt, a legtöbb embert megrémítette volna, őt mégis valamelyest megnyugtatta. Vékonyan ívelt ajkai apró mosolyra húzódtak.
Nevetni akart, de mégsem tudott. Vér serkent a cserepesé száradt ajkain, ahogy felszakadtak a váratlan mozdulattól. Mégis remegve borzongott bele abba a mámorító érzésbe, ahogyan a meleg vér az ajkaihoz ért. Az egész teste zsibbadt a tétlenségtől, a feje sajgott, a nyaka pedig a legenyhébb kifejezést használva is éget. Apró keze lassan megmozdult és óvatosan végigsimította a sötétséget. Gondosan megmunkált fa meleg érzését érezte maga előtt, majd követve a hordó falát felfelé, lassan megérintette annak fedelét is. Furcsa porszerű anyagot érzett, de semmi mást.
Csak egy apró kis mozdulat, semmi több. A fedél halk szisszenéssel mozdult meg, utat engedve a kinti friss levegőnek és a mindent beragyogó fénynek. A nap elvakította őt, de ez nem érdekelte. Minden erejét összeszedte és legyűrve a rá törő fájdalmat, belemarkolt a hordó oldalába és egy határozott mozdulattal feltornázta magát.
Bele tellett egy kis időbe, hogy szeme hozzászokjon a vakítóan színes világhoz, de a látvány megért minden fájdalmat. A kék ég, a zöldellő mező, a távoli rengeteg, a dombok változatos lankái. Mind olyan dolgok, melyekről már rég lemondott. Szabad volt és ez zavarta őt a legjobban.
- Végre szabad vagyok... – sóhajtott fel megkönnyebbülten a kunoichi, ahogy összeszedte minden erejét és leküzdve a rátörő, szokatlanul éles fájdalom újabb hullámát, kimászott dohos börtönéből.
A lábai épp csak egy pillanatra remegtek meg, ő mégis erőtlenül zuhant volna földre, ha nem sikerül az utolsó pillanatban megkapaszkodnia a börtönét körbeölelő vaskos kenderkötélbe. Szemei előtt színes karikák táncoltak a szivárvány szinte minden színét magukra öltve, rajta mégis a harag kezdett úrrá lenni, maga alá gyűrve a fájdalom ezeregy arcát.
- Mégis mit tettél velem te kígyó... – préselt ki a szavakat összeszorított fogai között, ahogyan megpróbált úrrá lenni a testén.
Pár pillanatig eltartott mire megvetette a lábait, majd óvatosan elengedve támaszát kihúzta magát. A nyaka bár még mindig sajtot, korántsem érezte annyira intenzívnek mint korábban. A lüktető érzés tompán és zsibbasztóan fonta vékony kezei közé az egész testét.
~ Pont ott ahol az kígyó megharapott. ~ vékony ujjai óvatosan simították végig a harapás helyét, de ez is elég volt ahhoz, hogy újra felülkerekedjen rajta kín. Olyan elegánsan rogyott térdre, akár egy rongybaba, az elviselhetetlen kin okozta sikolyt pedig az arcával együtt a hűs földbe temette.
Maga sem tudta, mennyi idő telhetett el. Egy perc vagy talán egy óra? A kép újra tisztulni kezdett előtte, ő maga pedig újult erővel próbálkozott felállni. Meglepetésként érte a felfedezés, hogy valamelyest könnyebb dolga akadt mint korábban.
~Furcsa...~ szorította ökölbe kezeit, szisztematikus időközönként. ~... mintha kezdene visszatérni az erőm.~ ízületei úgy ropogtak, mintha egy öregasszony próbálna meg újra mozgásra bírni élnyűt végtagjait. ~De ilyen rövid idő alatt...~ a tények roppant mód nyugtalanítani kezdték.~ … mégis mi folyik itt?~ figyelmét lassan a hordó kezdte felkelteni.
A rajta lévő jegyzetetek egy része elégett, a másik része elszakadt, a kenderkötél pedig olyan vaskos  volt, mintha valamilyen hatalmas erőt kellene bent tartania abban a termetes hordóban. Lassú léptekkel sétált közelebb hozzá, hogy közelebbről is szemügyre vegye korábbi börtönét. A jelek jegyzeteken lévő jelek semmit sem jelentettek neki. Soha nem volt híve a különböző pecséttechnikáknak. A gyávák eszközének tartotta őket, bár elismerte a hatékonyságukat. Kezei pedig lassan rászorultak a hordó falára.

„De az Ajándék, amit adtam neked... Nos, az már sokkal kézzelfoghatóbb biztosíték a hozzám való hűségedre. Béklyó, ha szökni próbálsz, de csaknem végtelen hatalom, ha elfogadod a sorsodat! Persze, csak ha túléled a metamorfózist.”

~Mégis miről beszélhetett akkor? Egy ajándék, béklyó vagy hatalom? A szavaiból egyértelmű, hogy megpróbál irányítani, de mégis hogyan? Talán ez az érzés...~ keze újra a nyakára siklott, de nem volt olyan ostoba, hogy újra megérintse azt. ~... mindegy. A lényegen úgysem változtat. Nem úgy táncolok, ahogy ő fütyül.~ mosoly halvány volt.

„Mához egy hétre Kemuri no Kuniban fogsz magadhoz térni. Ez az ország a célpontod utolsó ismert tartózkodási helye. Hogy ott hogyan akadsz majd a nyomára, az már legyen a te gondod. Most viszont pihenned kell,”

Az emlékek olyanok, mint a víz tükre. Nem mindig azt mutatják meg, ami valójában történik és látni kell.
A hordó alján csak akkor tűnt fel neki a magában heverő tekercs. Egyszerű díszítetlen kis eszköz, mely azonban ezernyi titkot is rejthet. A lehetőségek tárháza felcsigázta a kunoichit, aki egy elegáns mozdulattal ragadta magához a tárgyat és villámgyorsan kiterítve maga ellőt a földön, csakis egy pillanat erejéig habozott. ~Nézzük kiről is lehet szó te kígyó!~Majd egy határozott mozdulattal kinyitotta a tekercset, majd feloldotta a benne található pecsétet.
- Már hiányoztattok! – mosolya olyan boldog volt, mint amikor egy édesanya először tartja kezében újszülött gyermekét. Kezei lassan végigsimították hőn szeretett fegyvereit. A Shirokabioni sötét démonát ábrázoló tokját, a Kaumin csábító markolatát, melynek már az érintésétől is lüktetni kezdett a vére, majd a Kuroikama ébenfekete pengéit, mely a szívének legbecsesebb ajándéka volt. Ölni tudott volna mindegyikért és Kabuto volt olyan szíves, hogy mindegyiket visszaadta neki. Ez a tény roppant zavarta őt, hiszen így tartozott annak az Otogakurei kígyónak.
- Ez meg? – vette kézbe a valahonnan kitépett hófehér papírt. Csak egy pillantást vetett a rajta lévő képre, majd gyorsan végigolvasta ráírt információkat. ~Konoha szökött shinobi...~ olvasta a rajta lévő tényeket. ~... megölte vagy segített egy fiú megölésében. Bár ez biztos a kezdett volt. Ahogy nézem rákapott a vér ízére. ANBU és egyéb nyalánkságok és a Nibi. Ez a fiú tudja, hogy kell kihívni maga ellen a sorsot.[/i]~ tetszett neki amit lát, egy férfi aki egyre jobban a mélységbe zuhan.
- Szóval ő kell neked. Hát legyen.-állt fel a földről, majd szakavatott mozdulatokkal öltötte magára a fegyvereit. - Megkeresen és majd eldöntöm, hogy a fejét viszem el neked, vagy az ő segítségével öllek meg. - a jegyzetett a zsebébe csúsztatta és kész volt rá, hogy elinduljon azon az úton mely akkor rá várt. - Keresünk egy falút és az biztos, hogy elöbb vagy utobb, de valaki beszélni fog. - indult el a bambuszerdő felé, tervek, de korántsem célok nélkül.
Fujishima Hana
Fujishima Hana
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 230

Specializálódás : Taijustu mester

Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 930

Témanyitás  Hidan Hétf. Dec. 18 2017, 07:33

A sötétségben töltött hónapok után Hana Fujishima oly vakon, gyengén és védtelenül mászik elő a szentségtelen pecsétekkel borított, langymeleg anyaméhből, mintha valóban újszülött lenne. S tán csupán csalóka képzetek komisz összjátéka az érzés, ami átjárja… De mégis, mintha bizonyos értelemben újjászületett volna. Megfoghatatlan sejtelem ez, mint amikor hosszú álomból ébred az ember, s emlékezni próbál arra a csukott szemű, képlékeny valóságra, melyből a rigid valóság sziklakemény talajára zuhant. Pedig látszólag semmi sem változott. Ugyanannak a Hanának a gondolatai vetnek visszhangot koponyájában. Ugyanazokat a kezeket látja, mikor maga elé tartja őket, noha fura módon mintha felszedett volna magára pár kilót, amíg eszméletlen volt. S mégis, csaknem bizonyosságként él benne az érzés, hogy valami megváltozott. Valami őbenne. Ajándék vagy béklyó..? Az Otokage szavai kísértő gyanúként ülik meg a lány ködös gondolatait.
Miután a kunoichi összeszedte kissé erejét, alaposabb vizsgálat tárgyává teszi az hordót, mely bölcsője, s börtöne volt az elmúlt napok során. Legnagyobb örömére megtalálja benne elkobzott fegyvereit, s mellettük egy BINGO könyvből kiszakított körözési megbízást. Az üzenet elég egyértelmű… De azt nem mondatni, hogy túl sok információt kapott volna útravalóul a Kígyótól. Egyetlen, minden valószínűség szerint rejtőzködő embert megtalálni egy országban éppoly hiábavaló feladatnak tűnik, mint tűért kutatni a szénakazalban. Az Otokage azonban nem olyan ember hírében áll, mint aki elfelejtene akármit is… Ha Kabuto csak ennyi információval látta el, annak minden bizonnyal oka kell hogy legyen. Talán a képességeit tesztelné vagy valami mélyebb, szövevényesebb okság húzódik meg a csaknem lehetetlen küldetés mögött?
Egy dolog biztos. Ha továbbra is a semmi közepén álldogál, azzal nem jut sehova. Anélkül, hogy tudná, merre is tart pontosan, Hana megindul a horizont peremén kapaszkodó, buja bambuszerdő felé. A napsütötte, dús fűtakaróba öltözött lankák megnyugtató, ugyanakkor kissé unalmas zöldjét csak az elszórtan burjánzó selyemkóró-cserjék törik meg hosszú mérföldeken át. Néhol, a távolban fel-fel tűnik egy-egy nagyobb ültetvény délibábja, de lakott településnek egyelőre se híre, se hamva.
A nádrengeteg széléhez közelítve a lány egy szélesebb országútra lesz figyelmes a messzeségben. Annak dacára, hogy a peremterületeken az évnek ebben a szakában jó ha egy lelket látni bármelyik országban, elég nagy a jövés-menés arrafelé. A távolság miatt nehéz lenne megmondani, de első ránézésre földműveseknek, vagy hasonló szerzetnek tűnnek. A legtöbben gyalogosan, nagy málhákkal megpakolva és szamarakat vezetve alkotnak hosszú sormenetet, a sereghajtók pedig döcögős tempójú ökrös szekereken ücsörögnek. Esetleg valamiféle kereskedőkaraván lehet. Értékes információkkal szolgálhatnak, ha a lány vállalja a kockázatot, hogy felfedi magát, például a legközelebbi település hollétéről. Ugyanakkor egy jó shinobi mindig számol azzal a veszéllyel, hogy nem minden látszik annak, ami. Egy olyan nőnek, aki több ország körözési listájának is az élvonalában áll, nem szabad félvállról venni a lelepleződés veszélyét, idegen terepen különösen nem. Ugyanakkor az éhség és szomjúság lassan elviselhetetlenné válik, s a láza is mintha feljebb ment volna. Megéri vajon a kockázatot?
Hidan
Hidan
Adminisztrátor

Adatlap
Rang: Akatsuki
Chakraszint:

Témanyitás  Fujishima Hana Szer. Jan. 03 2018, 12:22

//Hidan-san-nak//

Amerre a szem ellát csak a zöld fűtenger terül el a kunoichi körül. Az újra és újra feltámadó szél pedig hullámokként ingatja jobbra és balra az embermagasságú fűszőnyeget. Ha egy pillanatra is, de olyan érzése támad, mintha csak egy végeláthatatlan zöld tengerben találta volna magát, mely abban a pillanatban képes lenne őt a mélybe rántani.
Megtorpan és a világ újra forogni kezd körülötte, vagy csak a képzelete játszik vele? Nem képes megállapítani. A nyelve száraz, a magasan járó nap lángjai égetik az arcát, vagy ezt a meleget csak belülről érzi ismét? A kezébe temeti az arcát és próbál mély levegőt venni, de semmi haszna. Kezeket érez a nyakán, melyek egyre erősebben szorulnak össze és fullasztják meg őt. Lábba megbicsaklik és képtelen megtartani magát. A világ elsötétül előtte és azt kívánja, bár újra a hordóban találhatna menedéket.
Mikor végre magához tér, a nap már ereszkedő ösvényére ért és elkezdte útját a horizont felé. Hana teste éget a belső láztól és reszketett a feltámadó hű szellőtől, mely az arcát simogatta. A csontjai halkan megroppantak, ahogyan újra feltápászkodott a földről. A szeme alatti fekete karikák mély mélyebbeké váltak. Lassan a kék égre mersztette tekintetét és behunyta a szemeit. Abban a pillanatban annyira egyedül érezte magát, mint még soha. Keze ökölbe szorult, a teste újra és újra megrázkódott és minden erejével próbálta visszatartani a rá törő zokogást.
- Még most csak egy kislány vagy. - de a belső hang is kevés volt ahhoz, hogy visszarántsa a gondolataiból. Egy könnycsepp szántotta végig az arcát. - Egy naiv kislány. Azt hitted, hogy az utadon valaki majd végig a kezedet fogja? – a lány szellő, éppúgy cirógatta az arcát, mintha csak láthatatlan kéz tette volna. – Az utolsó Fujishima, kire majd úgy emlékszik az utókor, hogy egy új jövőt teremtett a shinobi világban. Ez a célod nem? - Hana aranyló szemei újra a kék eget fürkészték és úgy érezte, hogy mindjárt belezuhan a kékségbe. - Az egyetlen olyan célod, melyet már te magad választottál és nem más erőltette rád! Akkor viselkedj így úgy, ahogy kell! Nem hiába tettél meg mindent ezért nem igaz!?
- Igaz. -mosolyodott el. - Mindenkit megölök az utamba merészel állni, vagy visszatart. - az elszántság lángja lobogott immár a szemében. - Ezt az elhatározást magam választottam. - az erő pedig újra visszatért a testébe. - Köszönöm Megami. - indult el az ösvényen.
Az elhatároz és a belőle nyert erő azonban úgy fogyott, ahogy az út fogyott a lába alól. Órák teltek el és a bambuszerdő egy fikarcnyit sem ért hozzá közelebb. A nap pedig egyre vészjóslóbban megközelítette a horizont peremét, pedig mindent meg akart tenni érte, hogy védett helyen vészelhesse át az éjszaka hidegét. ~Talán ha … NEM! Csak magamra vonnám a figyelmet, ha shinobiként szelném át a vidéket. Most már lassabban és óvatosabban kell cselekednem. A háború rám is veszélyes lehet még. ~és ahogy felkapaszkodott egy kisebb dombra, még a szava is elakadt a látottaktól.
A domb aljától nem messze egy keskeny út kanyarodott északra. Talán a helyi földmívesek és kereskedők által használt ösvény lehetett valamikor, de most már elég szélessé vált, hogy akár két szekér is elférjen egymás mellett. Az utak pedig nem mindig vezetnek valahová.
De korántsem emiatt szorult a levegő a kunoichiben, hanem a hosszú menet miatt, mely éppen a domb alá ért. Talán három tucat ember, málhás zsákokkal és szekerekkel megrakod konvoja.
~Még nem vettek észre.~ döbbent rá egy pillanat alatt, ahogy óvatosan visszahátrált a domb mögé. ~Azok ott nem harci szekerek. Talán földművesek egy menekülő csoportja, vagy inkább egy kereskedő konvoj. ~ nyelt egy nagyot. A torka száraz volt, ajkai felrepedeztek a hosszú séta alatt és ha egy pillanatra is, de újra olyan erőtelennek érezte magát, mint akkor. ~ Akárkik is, biztosan kíséri őket egy bár katona, rosszabb esetben shinobi. Talán...~ fordult a domb felé lassan. ~ Ha információkkal nem is tudnak szolgálni, de feltudnám tölteni a készleteimet. De ha megtámadom őket, annak egyből híre megy. Ezt nem kockáztathatom. Rá kell vennem őket, hogy maguktól adják nekem...~ hunyta le a szemeit.
- De nem szerettem a színjáték ezen formáját.
Csapán egy kézpecsétet alkotott (Kagura Shingan ) és a chakrajáját aktiválva, hihetetlen koncentrációról téve tanúbizonyságot, próbálja felmérni, hogy pontosan hányan haladnak az úton és vajon van mekkora chakratartékkal is rendelkeznek.

Ez hihetetlen. - szólalt meg Hakichi sensei – Hihetetlenül ritka, hogy egy shinobi ilyen képességekkel van megáldva mint te Hana-chan. A taijutsud a korosztályodban a legjobb, a kejutsud pedig már most jobb mind az enyém. - mosolyodott el a korosodó öregember. - Ha pedig jobban odafigyelnél a ninjutsu-ra, akkor még chuunin taichou is lehetne belőled. De … - a jounin arcán félreérthetetlen meglepődöttség suhant át. - … mindig sejtettem, hogy ha nem lennél olyan forrófejű és meggondolatlan, könnyedén megtaníthattalak volna még a vizsga előtt pár genjutsura. És most, hogy tisztán látom, hogyan vagy képes érzékelni a körülötted lévők chakráját, azt kell, hogy mondjam, hogy egy nap még Raikage is lehet belőled te lány!

Maga sem tudta, hogy miért jutott eszébe ez a régi emléke. Hakichi sensei, akinek  sokat köszönhetett a diákéveiből és akinek hosszú és sikerekben gazdag életét, végül az ő kardja végezte be. Ha egy pillanatra is, de elszomorította az a tény, hogy a döntései mennyi embernek okoztak már szenvedést. Pedig az útja még korántsem ért véget.

Ha talál, ha nem ellenséges shinobit a közlekedők közt, úgy dönt, hogy megpróbálja a lehetetlent. Kivéve ha az összes lent araszoló alak ninja, mert abban az esetben meg sem fordulna a fejében, hogy belekezdjen ebbe a tervbe. A hátán lévő kardokat, a sima ninja to kivételében villámgyorsan zárja az egyik nála lévő tekercsek egyikébe, majd Henge no Jutsu // Transzformációs technika használva, a ma már senki által nem ismert 12 éves, genin Hana alakját veszi fel, annyi különbséggel, hogy a kumogakurei fejpántot nem hozva létre. Hadd higgye mindenki, hogy egy kóborló shinobi akadt az útjukba. Majd leereszkedve a domboldalon óvatosan, de hihetetlenül barátságosan közelítené meg a menetoszlopot.
Fujishima Hana
Fujishima Hana
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hidan Szer. Jan. 24 2018, 09:20

Amikor Hana az érzéken túli világra nyitja Kagura Szemét, némi megkönnyebbüléssel konstatálhatja, hogy a távolban látott szekérkaraván utazói csupán közönséges civilek, nem kíséri őket shinobi – hacsak nincs köztük szenzor, aki képes lenne elrejteni a saját chakrajeleit, de ez csakugyan kevéssé valószínű e képesség ritka mivoltának tekintetében.
Miután a Hengét segítségül hívva kellőképp átalakította kinézetét, s elrejtette hőn szeretett fegyvereit, toronyiránt a horizont peremén vánszorgó konvoj felé veszi az irányt. Hosszabb séta után már kezdenek kirajzolódni előtte az országút vándorainak arcai. Nem kell különösebben nagy agytrösztnek, vagy jó emberismerőnek lenni ahhoz, hogy az ember világosan felismerje: ezek menekültek. Arcukon a hontalanná válók jellegzetes búskomorsága trónol, görnyedtek, fáradtak és elnyűttek az utazás gyötrelmeitől. A szekerek roskadásig vannak pakolva a legfontosabb ingóságokkal, de legtöbbjük, még a gyerekek is annyi mindent cipelnek a kezükben és hátizsákjukban, amennyit csak bírnak. Egyszerű parasztok, akik úgy menekülnek valamilyen csapás elől, ahogy az ürgék szoktak, amikor elönti az odújukat a nyári zápor. Leszámítva, hogy az ürgék kevesebb poggyászt visznek magukkal.
Ahogy a gyermeknek álcázott Fujishima közelebb ér hozzájuk, a legtöbben oda se fordítják a tekintetüket, annyira leköti őket a gondolataikat megülő bánat és elcsigázottság. Egy kisebb csoport a távolban lemaradva egy sárba ragadt szekeret próbál kihúzni a nedves föld szorításából. Akik tudomást vesznek érkeztéről, azok legtöbbje is gyanakvással vegyes idegenkedéssel pillantanak rá.
- Shinobi. Mindig az istenverte shinobik...
- Halkabban te ostoba! Nem akarhatod, hogy tüzet köpjön ránk, vagy békává változtasson! Ki viselne akkor gondot kicsi Hanra..?
- Hogy lehettek ilyen rosszindulatúak?! Nem minden shinobi megrögzött gonosztevő. És különben is... Nézzétek meg! Ninja vagy sem, ez csak egy gyerek! Hogy gondolhatjátok, hogy egy korabeli lány az életetekre akarna törni?! Bah! Babonás népség!
Ilyen és ehhez hasonló, fojtott hangú zsémbelés kíséri a kunoichi megjelenését a konvoj élvonala körül. Végül az egyik idősebb férfi – ugyanaz, aki leszidta a gyanakvó házaspárt – pár lépést tesz a gyermekbőrbe bújt Hana felé, s köszönti őt:
- Adjonisten kishölgy! Tán eltévedt, hogy erre kószál a kietlen semmi közepén? Akárhogy is legyen, attól tartok rosszfelé tart. Amerrről mi jövünk, ott semmi sem várja, csak kihűlő hamu és viskóikban reszkető vénemberek, akik már túl gyengék és konokak voltak ahhoz, hogy hátrahagyják mindenüket.
Hidan
Hidan
Adminisztrátor

Adatlap
Chakraszint:

Témanyitás  Fujishima Hana Vas. Feb. 04 2018, 18:03

//Hidan-san-nak//

Minden eggyes lépéssel kristálytisztábban látta, hogy akikkel összehozta a sors, ezen a kietlen és zord vidéken, még nála is elesetebek és nincsetelenebbek. Elég volt a komor és megviselt arcokra néznie, hogy lássa, ezen a helyen se egy kedves szót, se a segítség lepapróbb jelét nem fogja megkapni. ~Menekülnek.~ nézett végig a dugig megrakott kocsikon.
Némely kocsi tengelye majndem kettétört a rárakott sulyoktól, ahogyan ágörült egy kisebb kövön. Párra pedig annyi gyerek és öregasszony zsufolodott össze, hogy megmozdulni sem tudtak. Vagy már csak nem volt elég erejük hozzá? Nehéz lett volna ezt megmondani. Mindegyiköjük megviselt és fáradt volt, ez visszatükrözödött a tekintettükből, ahogyan Hana-ra néztek. Mégis mindent megtettek, minden ererjükkel azon voltak, hogy egy biztonságos helyre tudják vezetni azokat, akik a legfontosabbak voltak számukra.
~Milyen elcseszett világ ez!~ keze ökölbe szorult, ahogyan egyre közelebb ért hozzájuk. Addig a percig nem látta a saját szemével mit is jelent másoknak a háború, hogy mivel jár mindaz, melynek kirobantásában ő maga is részt vett évekkel ezezlött. Mindha egy élettel korábban történt volna mindez. Nem emlékezett azokra az arcokra, nem emlékezett a miértekre. Néha már abban sem volt biztos, nem álmodik-e a tömlöce legmélyén a kék égről.
- Shinobi. Mindig az istenverte shinobik...
Ütötte meg a fülét a halk susmorgás, a gyülölettel kiejtett szavak. Nem olyan volt ez, mind amikor szívből gyülölünk egy embert, egy országot vagy egy eszményt. Nem, ez sokkal több volt. Ezek az emberek gyülölték őt még azelött, hogy tudták volna kicsoda vagy micsoda. Lehet, hogy gyülöltek mindenkit, akiben ellenséget láttak, akit nem ismertek, akitől esetleg félhettek.
~Óvatosnak kell lennem és jól kell kevernem a lapokat, hogy sikerrel megtudjak valamit...~ minél többen vették észre, annál vadabb és ellenszenvesebb kijelentések hagyták el a menekültek ajkát. ~... talán megkellene keresnem azt, aki vezeti őket, vagy a legnagyobb joindulattal viseltetik irántam. Velük a legkönnyebb bánni.~ nézte a menetoszlopott, hogy vajon mi is fog történni és vajon kire is számíthat. De nem kellett csalodnia. Mindenhol vannk olyan naiv és kedves emberek, akik nem képesek meglátni az igazságot. A báránybörbe bújt farkast.
Végül egy korosodó férfi indult meg felé, aki pár perce jól halhatóan a védelmébe vette őt, egy agodó párral szemben. ~Bingó~ mosolyodott el a kunoichi gúnyosan, bár minden erejével próbálta leplezni ezt mindenki előtt.
- Adjonisten kishölgy! - szólította meg a férfi kedvesen- Tán eltévedt, hogy erre kószál a kietlen semmi közepén? - össz fürtjei már majndem teljesen átvették az uralmat a valaha ébenfekete haja felett. Mégis egyenes kiállású és erötelje ember volt. -  Akárhogy is legyen, attól tartok rosszfelé tart. Amerrről mi jövünk, ott semmi sem várja, csak kihűlő hamu és viskóikban reszkető vénemberek, akik már túl gyengék és konokak voltak ahhoz, hogy hátrahagyják mindenüket.- gyers szavai egyértelmüen jelezték, hogy mit is gondol azokról az emberekről.
~Vajon ő lenne a vezetőjük?~ nézett végig alaposan a férfin. ~ Akárhogy is, muszáj a bizalmába férköznöm.~ mosolyodott el a legrátatlanabb arckifejezését magára öltve. ~Egy szövetséges is többet jelent a semminél.~
- Konnichiwa. -hajtott fejett a férfi előtt, kezeit illedelmesen a combjain pihentetve.~Muszály elnyernem a bizalmát.~ -  Hát mondhatni.- vakarta meg nevetve a tarkoját zavarában. - Tudja, napok óta nem találok egyetlen egy falut sem ahol megpihenhetnék és már azt hittem, soha nem jutok ki a fütengerből sem. -nézett körbe, hogy vajon hányan is figyelik őket és milyen reakciókat is fejt ki a viselkedése belőlük. - De ha igazad mond, akkor rossz irányba is haladok. - nézte egyenesen azt a családot, mely az imént annyira ellenszenves szavakkal ilette őt. Ahogyan találkozott a tekintette a férfival, csak egy halvány mosolyal nyugtázta, hogy bár halotta minden szavát, mégsem haragszik rá. Csak remélte, hogy elképes rejteni az iránta érzett megvetést. - Tudja Oyaji, egy férfi keresek ezen a kietlen tájon. - hangja megváltozott és sokkal komorabbá is vált. - Már évek óta kutatok útána. Ő a jótevön és az életemet köszönheten neki. - a fájdalom és a kétségbeesés gyönyörű csengése érzödött ki a szavaiból. - Lehet hogy furcsán hangzik önöknek, de mindenemet neki köszönheten úgy, hogy soha nem tudtam meghálálni neki azt a kedveséget, melyet tőle kaptam. Így talán megérti, hogy nem érdekel, mi is áll elöttem, muszáj őt megtalálnom. -egy apró kis könnycsep jelent meg barna szemei sarkában. - Kérem, ha tud valami egy Kenshiro Mirubi nevű férfiról, árulja el nekem. -próbálta megragadni a férfi kezeit, ahogyan a kétségbeesés annyira átjárta a szavait, hogy biztos volt benne, ha a férfi tud is valamit, elfogja neki mondani. ~Remélem nem vittem túlzásba a komédiát...~ vigyorgott elégedetten magában, ahogy a férfi válaszát várta.
Fujishima Hana
Fujishima Hana
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hidan Pént. Feb. 23 2018, 03:30

Habár ellenséges tekintetek valóságos kereszttüzében áll Hana és az élemedett férfiú, az utóbbi láthatóan egy cseppet sem zavartatja magát emiatt. Egészen Kenshiro Mirubi nevének említéséig. Tán ekkora híre volna a Füst Országában az elveszett shinobinak, vagy a Sors játékos keze fűzte ily szorosra az összefüggések szálait..?
Döbbent, taglozó csend ereszkedik a közelben állókra, s a segítőkész aggastyán barázdált arcáról is lehervad kedves mosolya, tekintete rideggé lesz. Hosszú, jelentőségteljes pillanatokig bámulja az előtte álló 'kislányt', majd válasz helyett hátat fordít. Ökölbe szorított kezei reszketése, akár a frissen hajtott levelek tánca a könnyed nyári szellőben.
- Aligha hiszem, hogy egy hozzá hasonló alak valaha is önzetlenül segített volna egy idegen leánynak...
Tör meg egyszer csak borús hallgatagsága, azonban a férfi továbbra sem képes, vagy akar a kunoichi szemébe nézni.
- Amit itt lát... A földönfutókká lett népek, mind egy Mirubi nevű alak miatt vannak itt. S nincs köztük olyan, ki ne veszített volna el legalább egy családtagot, vagy kedves rokont ádáz tombolásában. Az az ember... Nem is ember, szörnyeteg... A fél falunkat elpusztította! Mégis mit akarhatna egy magafajta gyermek egy mészárostól?!
Az öreg érces hangja remeg, s el-el csuklik, talán még sír is. A közelben álló, kíváncsiskodó falusiak ha lehet, még az eddiginél is lesújtóbb pillantásokat vetnek a lány felé. Fojtott hangú pusmogás veszi kezdetét közöttük, valószínűleg Hana kilétét firtatják, de ezúttal már elég óvatosak és halkak ahhoz, hogy az ifjú Fujishima ne hallhassa őket.
- Talán inkább nem is akarom tudni. Akármi történt is köztetek, a férfi akit keres, halott. Miután feldúlta Atarashi Mizut, megjelent egy Battousai nevű vándor shinobi, Konohából. A saját szememmel láttam, hogyan zúzta össze a barátodat. Szörnyű látvány volt, hasonlót sem láttam hosszú életem során... Egy ép csontja sem maradt. De rosszabbat érdemelt volna, mindazért amit tett. Miután végeztek vele, a testét a tengerbe dobták. Az apály már messze elvihette.
A vénember nehéz sóhajt enged a szélnek, majd végre megfordul. Mocsárzöld pillantásán vékony könnyfátyol ül, de dühödt remegésén már sikerült úrrá lennie.
- Ha megbocsát, hosszú út vár ránk. Minden amire vágyunk, hogy olyan messzire érjünk a shinobik cselszövéstől és vérontástól mocskos világától, amennyire csak tudunk. Kívánom, hogy magácska is megtalálja, amit keres. A saját érdekében kívánom, hogy ne az a Mirubi nevű pokolfajzat legyen az... Ég áldja kishölgy.
Szomorúan biccent egyet, majd tovább sétál, hogy társaival felzárkózzon a vánszorgó karavánhoz.
Hidan
Hidan
Adminisztrátor

Adatlap
Chakraszint:

Témanyitás  Fujishima Hana Kedd Feb. 27 2018, 17:10

//Hidan-san-nak//

Tapintható súlya volt a levegőnek, mely a menekülő tömegre ereszkedett. Fojtogató és nehézkes fájdalom, melyet még a kunoichi is tisztán érzett. Gyűlölet és a félelem furcsa illata lengte körbe őket, olyan érzéseket korbácsolva fel benne melyet már oly régen érzett ilyen közelről. ~Vajon én is így éreztem magam, mikor nem jött el?~ kérdezte magától, ahogy az előtte álló férfira nézett. A tekintete üres burokként tekintett a messzeségbe, keze ökölbe szorult az addig elfojtott bánatnak hála. Hana talán csak abban a pillanatban döbbent rá, milyen fájdalmat is okoz nekik annak a férfinak a neve. De ez csupán egyetlen egy név. Csupán egyetlen egy személy. Néha azonban ez is elég. Talán ő tudta ezt a legjobban.

~Yoshitaro~

- Aligha hiszem, - a férfi szavai a messzeségből rántották őt vissza. ~Mikor fordult meg?~ nézte az öreg hajlott és gondoktól megcsömörlött vállait. Nem gondolta volna, hogy ilyen öreg már. - Amit itt lát... - talán a sírás kerülgette, az újra és újra megcsukló rekedtes hangja erről tanúskodott. ~Tombolásában? Mégis ezt hogy érti? A kitépett lapon az állt, hogy része volt a Nibi elfogásában. Ha ez igaz, lehet, hogy öt tették meg a jinjuriki-évé is. Ha igen, az gond...~ önkénytelenül is csak fél füllel figyelt a férfi szavaira, miközben a körmét kezdte rágni ~... egy olyan erőt képtelenség uralni. Ugyan hallottam meséket Méh-san hogyan is zabolázta meg fiatalon a Hachibi-t, de az túl hihetetlennek tűnt, hogy igaz legyen. De ha valóban ő lett Yugito-san utódja, akkor már értem miért kelhet annak a kígyónak!~ - a férfi akit keres, halott. Miután feldúlta Atarashi Mizut, megjelent egy Battousai nevű vándor shinobi, Konohából. A saját szememmel láttam, hogyan zúzta össze a barátodat. - a gondolatok vad és tétova medréből ezek a szavak rántották vissza a valóságba. Értetlen arccal nézte a férfit, aki mintha már legyűrte volna azt a letargiát, melyet korábban érzett. ~Meghalt?~ keze akaratlanul is ökölbe szorult ~Megelőztek volna?~ hallgatta közben a férfi szavait. -Szörnyű látvány volt, hasonlót sem láttam hosszú életem során... Egy ép csontja sem maradt. De rosszabbat érdemelt volna, mindazért amit tett. Miután végeztek vele, a testét a tengerbe dobták. Az apály már messze elvihette. - Túlságosan sok homályos látott felszínt és ez nagyon zavarta a kunoichi-t. ~Egy konohai shinobi ölte volna meg? Ezt a Battousai nevet még soha nem hallottam még sehol. Ha egyedül képes volt... NEM!~ ahogy a férfi megfordult és lenézett rá, Hana arcára épp a felismerés okozta döbbenet ült ki. ~Azt mondta miután végeztek vele. Vagyis akkor többen voltak, de vajon kik?~- Ha megbocsát, hosszú út vár ránk.... - Hana még mindig némán állt ott, mikor a férfi elsétált mellette. ~Többet kell tudnom!~ teste villámgyorsan mozdult és kapott a férfi után.
- Várjon! – apró keze a férfi vackos és a munkától barázdált kezére fonódót. - Ha... - apró alkata ellenére, mégis visszatartotta a férfit - … Nii-san... könnyek szöktek a szemébe, miközben a hangja és a teste megremegett. - … ha ő... meghalt... - akadozó hangjából a fájdalom sugárzott. Elengedte a férfi kezét, remélve felkeltette a figyelmét a síró kislány. -... akkor meg kell tudnom hogyan! - csattant fel, ahogyan a könnyek tengerre szántotta végig az arcát. – Tudnom kell uram, hogyan érte utol a halál. - segélykérő arca talán képes lesz a férfi szívét újra felolvasztani ~Nem szabad túlzásokba esnem, de nincs más lehetőségem, hogy erőszak nélkül tudjam meg a részleteket.~ - Emlékezni szeretnék az utolsó pillanatira is, nem csak arra a fiúra akire valaha felnéztem. - fájdalmas arccal zuhant a földre és hajtott fejet a férfi előtt, fejét szinte a földbe túrva- Elakarom temetni az emlékét, ha a testét már nem tudom. - nem nézett fel a férfira – Könyörgöm önnek, ne tagadja meg ezt tőlem...- könnyei pedig a földre hulltak.
Fujishima Hana
Fujishima Hana
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hidan Kedd Márc. 20 2018, 13:38

A megmagyarázhatatlan, elemi harag első hulláma akkor söpör végig a lány tudatának parttalan partjain, amikor Kenshiro Mirubi halálhírét közlik vele. No, nem mintha különösebb együttérzéssel viseltetne egy vadidegen férfi iránt, de a tény, hogy egy halott shinobi levadászására küldték ide a semmi közepére, enyhén szólva is dühítő. Rejtélyes, zsigerből fakadó dühöt érez Kabuto iránt, amiért ily szélmalomharccal akarja megsarcoltatni vele meglopott szabadságát... Fortyogó felháborodást, amiért a prédája oly gyenge és hitvány volt, hogy még érkezte előtt volt képe meghalni egy másik ninja keze által. Gyűlöletet Battousai iránt, amiért összetörte és a tengerbe hajította megváltásának kulcsát, akárcsak egy megunt játékot, csecsebecsét. Hana sorsának e zavaros pillanata hirtelen az utálat és indulat örvényének kérészéltű fókuszává válik.
Csöppnyi keze kétségbeesést színlelve fonódik a korosodó parasztember földműveléstől kérges tenyerére. Sápadt arca akár a hamis érzelmek elefántcsont teátruma, ahol egy rég elfeledett gyermekkor bája, krokodilkönnyek és elcsukló hangú sirámok játsszák a főszerepet. Az idős férfi meglepetten fordul vissza, de mintha alig látná Hanát, pontosabban a gyermeket, aki valaha volt. Egyértelműen ő is a saját démonaival viaskodik, noha azok minden bizonnyal százszorta metaforikusabbak a kunoichiéinél. Remegő ajkakkal próbál valamiféle választ kierőltetni a torkába gyűlő gombócon keresztül, de végül csak kudarcot vall.
- S-sajnálom, nem segíthetek!
Ennyit képes kinyögni, majd úgy rántja el májfoltos, aszott markát a kis kacsók szorításából, mintha csakugyan parázsként égetne a Fujishima érintése. Ismét hátat fordít, mire Hana azon kapja magát, hogy mielőtt az öreg akár egy lépést is tehetne, ő újfent belekapaszkodik az aggastyán kezébe. Pedig esküdni merne rá, hogy nem ő volt az, aki utánakapott.
- Hogy mered semmibevenni egy gyermek könyörgését?!
A gyűlölettől terhes, reszelős hang legnagyobb meglepetésére a saját szájából szól. Kicsit olyan a tónusa, mint az ő sajátja, kicsit pedig olyan, mint Megamié, amikor a fejében szól. De valójában, jobban felidézve a mondatot, egyikükére sem hasonlít igazán. Arra emlékezteti Hanát ez a semmiből jött, disszonáns és agresszív érzés, amikor az exlaw akarata elhatalmasodott az övén egy végtelenségnek tűnő múlttal ezelőtt. De mégis más. Ez valami új. Valami rossz.
Érzi, ahogy testének minden porcikáját elönti valami forró és égető, ugyanakkor felpezsdítő és eksztatikus fájdalom. Szeme sarkából látja, ahogy rövid, húsos gyermekkarjain cikázó, fekete minták szaladnak végig, hasonlóak ahhoz, mint amiket akkor szokott látni, amikor akarva-akaratlan átengedi a teste feletti irányítást Megaminak. Amikor elkapja tekintetét karjáról, elképedten veszi észre, hogy a Henge semmivé foszlott, s most szinte azonos szemmagasságban állnak az élemedett férfiúval. Az ő csodálkozása azonban semmiség ahhoz a rettegéssel vegyes döbbenethez képest, amit a szerencsétlen vénség halálfélelemtől homályos pillantásában lát.
Figyelme horizontján egy tompa reccsenést hall, majd közvetlen utána kínterhes jajveszékelést. Ahogy lepillant a lábai elé, egy törékeny, elaszott embert lát, aki épp maga alá vizelve a fájdalomtól szorongatja felismerhetetlenségig deformált, szilánkosra tört kezét. De az ordibálás, a közelben állók páni sikoltozása és a menekülők által csapott egyéb zajok mind olyan jelentéktelennek tűnnek ahhoz a kellemes melegséghez képest, amit a tenyerén érez. Jó érzés, felemelő, egyenesen pazar! Ahogy maga felé fordítja kézfejét, láthatja hogy az egészet vér borítja.
- Valahogy így zúzták össze Kenshiro Mirubit is, mint én a kezedet, vénember..?
Hangja gúnyos, fölényes... És vérszomjas. Hana tudata percről percre ködösebb, s minden eltelt pillanattal egyre nagyobb a kísértés... Hogy ha ezek a férgek nem akarnak válaszolni a kérdéseire, akkor maga csikarja ki belőlük a válaszokat.

//Nem szeretem megmondani, hogy mit érez vagy tesz a karakter, akinek mesélek, csak ha nagyon muszáj Smile Ugye ez a kis intermezzo az Átokpecsét hatása, és szeretném, ha a többi részét Te játszanád ki, hogy hitelesebb legyen. Hanában - akinek az exlaw miatt még nehezebb dolga is van, mint egy átlagos megpecsételtnek - szinte leküzdhetetlen késztetés tombol, hogy mindenkit elpusztítson, aki körülötte van. Persze bizonyos mértékig birtokában van a józan eszének is, így ha azt gondolod karakterhűnek, akkor megpróbálhatsz ellenállni az Átokpecsét befolyásának, de akár át is engedheti magát a karakter az ösztöneinek. Ezt a részt teljes mértékben rád bízom, a folytatást a következő posztod függvényében határozom meg.//

A hozzászólást Hidan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 02 2018, 04:20-kor.
Hidan
Hidan
Adminisztrátor

Adatlap
Chakraszint:

Témanyitás  Fujishima Hana Pént. Márc. 30 2018, 17:23

Hana könnyes szemmel várta a férfi válaszát. Hinni akart benne, hogy erőszak nélkül képes lesz kicsikarni az öregemberből a válaszokat. Hogy minden a terve által kivájt mederben halad tovább a céljáig. Mégis, mikor a férfi szemébe néz, egyből rádöbben a valóságra. Még magának sem meri bevallani, de egy pillanatra mintha csak egy tükörbe nézne. ~Vajon én is ilyen arcot vágtam akkor?~ döbben lassan rá a valóságra. ~Hiába!~ a férfi egy pillanatra csak a messzeségbe néz. A homlokán egy halvány csepp fut végig. A keze megremeg, miközben egy nyel egy nagyot, mintha csak lenyelné a válaszát, melyet magába akar temetni mindörökre.
- S-sajnálom, nem segíthetek! - ennyit képes csak kinyögni.
Előre tudta a választ, mégis a düh apró lángjai gyúlnak fel a szívében. Az annyira utált színjáték ezen utálatos és megtévesztő formája immáron bizonyosan csődöt mondott. Az oly sokak által hirdetett béke útja hát ennyit érne? ~Már a legelején meg kellett volna valakit ölnöm, hogy komolyan vegyenek!~ mintha a gondolat nem is a sajátja lenne. Nem gondol bele a következményekbe, nem is érdekli, hogy az ajtó túloldalán mi is vár rá.
- Hogy mered semmibe venni egy gyermek könyörgését?! - hallja a saját hangját és érzi a férfi alkarját az apró kis kezében. ~Mikor ragadtam meg újra?~ értetlen tekintette találkozik a férfi riadt arcával. ~A szemei... halálra rémült. De mégis mitől?~ a felismerés, akár egy villámcsapás éri. ~ Mikor ment össze ennyire?~ tisztában van vele, hogy immáron egy magasak. ~Nem. Én nőttem meg. A henge...~
Csupán összeszorította a kezét. Egy éppolyan egyszerű mozdulattal, mint amikor egy gyermek a kezei között roppantja össze a csótányt. A hang azonban teljesen más. A csont tompa hangja, ahogy apró darabokra tör. A férfi artikulátlan üvöltése, mely belevesz a tömeg jajveszékelő és riadt kiáltozásaiba. A vér és a hús halk cuppanása, ahogyan a szétnyíló ujjak között lecsorog mindaz ami a férfi karjából maradt.
~Vér?~ tekint lassan a kézfejére, ahogy a  földön fetrengő férfi sziluettje elhalványul előtte. ~Én nem ezt akartam. Nem így...~ döbben rá a valóságra, ahogyan furcsa, eddig soha nem látott fekete minták ivódnak össze a még párolgó vérrel a kezén. A tudata lassan halványulni kezd, de tisztán érzi, hogy ez egy eddig soha nem tapasztalt érzés. A fájdalom, mely átjárja a testét, semmi ahhoz képest, mint az az erő mely lassan teljesen elveszi az eszét. ~Ez. Nem az én erőm.~ bárgyú tekintetét lassan az öröm és élvezet torzult maszkja veszi át.
- Valahogy így zúzták össze Kenshiro Mirubit is, mint én a kezedet, vénember..?

Mintha láthatatlan kezek ragadnák meg és rántanák a sötétségbe. Ismerős, mégis teljesen idegen érzés, ahogyan a messzeségből figyeli a világot. Az alig halható, boldog és örült nevetés az övé. ~Én nem akarok nevetni ezen...~ mintha egy értetlen kislány próbálna dacolni a valósággal.
- Miért is nem? -az ismerős hang a semmiből éri őt. Mégis megnyugtatja kissé.
- Mert ez nem az én akaratom. Én soha nem tennék ilyent. - tisztán érzi Megami jelenlétét. A démon lágyan, akár egy édesanya simul hozzá hátúról, kezeit óvóan a kunoichi mellén összefonva.
- Valóban? - súgja Hana fülébe. - Nagy Fujishima Hana csakis azokat öli meg, akik az életére törnek? - akár egy kígyó, aki a mérgét az ellenfele szájába csepegteti. – Akkor mit mondanál azoknak a gyerekeknek, akikkel a palotában végeztél.
Mint egy rég elfeledett emlék. Úgy tör a felszínre az a kép. A fehére mázolt falak és a riadt arcok. A tenger országának nemes urai és hölgyei, apró, síró porontyaikkal együtt, ahogy segítőkérően néznek a kunoichire. Mindannyian bíztak benne. Hiszen ő daimyo testőre volt. Az Okami egyik vezére, akiknek a feladatta az ő védelmük volt. Hittek benne, hogy megvédik őket az ismeretlen shinobiktól, akik az életükre törtek azon a sötété éjszakán. Nem is sejtették, hogy akiktől a védelmet várták, azok lesznek a hóhérjaik.
- Az életemmel tartoztam a daimyo-nak. -mondta ki halkan. - Ez volt a kötelességem. Nem élveztem, de...
- Megtetted. Mert meg kellett tenned. Ahogy most is. - fejezte be Megami a szavait. - A céljaid érdekében.
Tisztán látta maga előtt a daimyo unokaöccsét. Az alig hét éves Gouzen-t. A mindig erős és öntelt fiút, akinek a szemei lassan fennakadtak, ahogyan elszállt belőle minden erő. Akinek rövid életére Hana kardja tette fel a pontot. Az apró, szeplős kis arc. A kócos haj és fénylő zöld szemek. Valaha, biztos a nők kedvencévé vált volna. Biztos kihasználta volna a megjelenését és a nevét, hogy hódításaival annyi női szívet tegyen tönkre. Ezt akarta elhihetni magával akkor Hana. Most mégis kételkedett magában. Mi van, ha jó emberré vált volna. Ha beleszeret egy egyszerű nőbe és maga mögött hagyja a rangját, hogy boldog életet éljen valahol, egy apró kis halászfalúban.
- Igazad van. - lágyan érintette csak meg az öt ölelő kezeit. - Meg kellet tennem. Ahogyan ezt is. - újra a távoli, való világra szegezi vad tekintetét. - Nem számít már senki. Ez a világ tele van árulással és sötétséggel. Ha azt akarom, hogy ne csak fekete lap legyek a fényben, csak azt kell elérnem, hogy az egész világ fekete legyen. -boldog mosollyal az arcán, simogatta meg Megami kezét.- Nézzük, milyen erőt is adott nekem az kígyó?

A nevetése lassan elhalt. Mintha csak egy pillanat telt volna el a valóságban. ~Újra uralom a testem.~ szorította ökölbe újra és újra a kézfejét. ~De ez a pusztító érzés.... nem az enyém. ~ lassan meghallotta a férfi hangos üvöltését. A fájdalom, teljesen az eszét vette, miközben összegörnyedve szorította magához mindazt, aki a kézfejéből maradt.
- Csendet! - hátán hordott Shirokabioni pengéjén még a fény sem csillant meg. A villámgyors mozdulat, mellyel előrántotta a legtöbb ember számára szinte észlelhetetlen volt. Az öregember pedig? Fel sem fogta mi fog vele történni. Értetlenül nézett a világra még akkor is, mikor a vágás elválasztotta a fejét a törzsétől.
~Ez az én testem!~ a kard pengéje a még mindig mozgó torzót a földhöz szegezte a mellkas keresztülhasító pengének hála. ~Én irányítom, te rühes kígyó!~ keze megfeszült a kard markolatán. ~Mindent amit teszek, csakis a saját akaratomból csinálhatok! ~ szemeiben vad láng tombolt, ahogyan a szertefoszló karavánra nézette. ~ Neked nincs hatalmad felettem.~ a kard pengéje fehér fényben úszott, ahogyan a villámchakra átjárta a pengét és az irdatlan hő, mely keletkezett meggyújtotta a férfi ruháit és elkezdte elpárologtatni a férfi vérét.
- Minden erő, amit megszerzek csakis az enyém!
Fujishima Hana
Fujishima Hana
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hidan Szer. Május 02 2018, 05:05

A gyilkos indulatok malomkövei közt őrlődő Hana a múlt bűneit keblére ölelve talál igazolást szörnyű indulatára, s bukkan rá ezáltal elvesztett józanságára is. Ez azonban távolról sem jelenti azt, hogy akár csak egy szemernyivel is irgalmasabb lenne, mint amikor a Kígyó mérge ködösíti zaklatott gondolatait. Könyörület helyett a kegyetlenség szabadságát választja, s saját akaratából teszi azt, amire a bensőjében izzó, sötét hatalom kényszerítené. Az egész csak egy pillanat... És már vége is a konok vénember szánalmas haláltusájának.
A menekülő léptek tompa hangja a fűben és a kétségbeesett jajveszékelés rövidesen átadja helyét a könnyű szellők andalító morajlásának, melyet csak félszegen tör meg időnként a kivégzett férfiú földi maradványainak halk sercegése, ahogy a lángok elemésztik, ami e világon maradt belőle. Ha a lány a szélrózsa minden irányába rohanó civilek után pillant, láthatja, hogy már jócskán messze járnak. Persze, egyszerű halandók mércéjével természetfelettinek számító fizikai adottságaival könnyedén beérhetne nem is egyet közülük... De túl sokan, és túl sok felé inaltak a hamis biztonságot ígérő messzeségek felé. Mindegyikőjüket aligha kaphatná már el.
Annak ellenére, hogy nem egész egy perce még valósággal szétfeszítette belülről a megmagyarázhatatlan harag, meglepően nyugodtnak érzi magát. Mintha a vér, amit ontott, kioltotta volna a lelkében tomboló tüzet. Megőrizte elméjének integritását, s paradox módon úgy járt túl az álnok Kabuto átkán, hogy ellenállás helyett pontosan azt tette, amire a Juuinjutsu kényszeríteni akarta. Apró diadal, de semmiképp sem elhanyagolható. Ugyanakkor nyugtalanító a tudat, hogy a tettei uralmát bitorló erő pontosan erre játszott egész végig. Elvégre... Az lehet csak igazán jó bábmester, aki a szabadság illúziójával ruházza fel azokat, akiket dróton rángat.
Akárhogy is, túl sokáig nem vesztegetheti az idejét az árván hagyott szekerek árnyékában téblábolva. A Nap lassan leszáll megpihenni a horizont alá, az égő tetem pedig könnyedén felhívhatja rá a figyelmet, kiváltképp nyílt terepen és szürkületben. Ha a menekülő falusiak egyike belefut egy környékén járőröző, füstfalusi shinobi-alakulatba, talán még kevesebb ideje lesz, mielőtt a nyomára bukkannak. Csakhogy mégis hova mehetne? A rábízott küldetés a kivégzett öreg elmondása alapján már akkor értelmét veszítette, amikor egy idegen vándor ninja kivégezte a célpontját. Mégis mit tehet ilyen esetben? Térjen vissza a Mirubi halálhírével az Otakagéhez és reménykedjen a jóindulatában, amit nagyon is szűk marokkal mér a híresztelések alapján? Elvégre a Kígyó célja teljesült, csakhogy valaki más fizette meg Hana szabadságának árát.
Persze akár meg is szökhetne. Több száz mérföldre van a Rizsföldek Országától, a semmi közepén. Még a Kígyó pikkelyes kezei sem érhetnek el mindenhova... Csak ne lenne az a fránya billog a nyakán. Ki tudja, mire képes vele az a megátalkodott hüllőszabású féreg. Bár a döntés közel sem az, a lehetőségei annál inkább azok. Visszatér a Rejtett Hangba jelenteni a Kenshiro ifjú pusztulását, esetleg folytatja a nyomozást, vagy a saját kezébe veszi sorsának irányítását, és megpróbál megoldást találni az akaratát mérgező átokra.

//A késésért 10 chakrát írok jóvá.//
Hidan
Hidan
Adminisztrátor

Adatlap
Chakraszint:

Témanyitás  Fujishima Hana Csüt. Május 10 2018, 19:01

Hana mosolyogva ült a földön, az egyik, roggyanásik megrakott szekér árnyékában. Hátát a kopott küllőknek vetve nézte a lenyugvó nap utolsó sugarait. Az ég éppolyan vörös volt, mint a frissen ontott vér és nem zavarta meg egyetlen egy felhő sem azt a gyönyörű látványt. Ennek örült talán a legjobban.  
Egy kis nyugalomra vágyott. Egy csendes pillanatra, hogy képes legyen eldönteni végre, hogyan folytassa a megkezdett útját. Lassan behunyta a szemeit és élvezte a feltámadó hűs szellő lány érintését az arcán. Keze néha megfeszült a combján keresztbe vetett katana markolatán, mintha csak egy jelre vágyna az istenektől.

„A saját szememmel láttam, hogyan zúzta össze a barátodat. Szörnyű látvány volt, hasonlót sem láttam hosszú életem során... Egy ép csontja sem maradt. De rosszabbat érdemelt volna, mindazért amit tett. Miután végeztek vele, a testét a tengerbe dobták. Az apály már messze elvihette.”

Az öreg szavai, kinek immáron szénfeketévé égett teste alig pár lépésre feküdt csak a kunoichi-től, valamiért zavarták Hana-t.~Miért dobták a testét a tengerbe?~ kérdezte magától. ~A legtöbb fejvadász az egész testet leszokta szállítani, ugyanis így lehet a legtöbb titkot kinyerni egy holtestből.~keze újra megszorult a bőr markolaton. ~De tegyük fel, hogy csak a fejét vitték magukkal, hogy felvehessék érte a fejpénzt. Ebben az esetben is, az lett volna a legcélratörőbb, hogyha teljesen elpusztítsák a testet, nem a tengerbe dobják.~szemeit lassan nyitotta ki és lenézett a korábban tisztára törölt pengére. ~Nem térhetek vissza Kabuto-san elé úgy, hogy nem bizonyosodtam meg a haláláról.~
Csak egy apró kis mozdulat volt, ahogyan megmozdította a pengét. A tükörsimává kovácsolt és csiszolt acélon megcsillant a fény, majd észrevette benne a saját, megviselt arcát. Falfehér volt, narancssárga színű szemei, leginkább egy kígyóéra hasonlítottak, aszott és repedezett bőre pedig undort váltott ki belőle. ~Mi?!~ a felismerés abban a pillanatban kerítette a hatalmába, ahogyan elmosolyodott.
Mintha soha, semmit sem jelentett volna a számára az a kard, mely az utolsó megmaradt emléke volt a nagyapjától. A Shirokabioni éles, fémes csendüléssel bucskázott végig a koszos porban, ahogyan Hana ijedtében elhajította magától. Szívverése felgyorsult, a pupillái kitágultak a rémülettől, ahogyan zihálva nézte a földön heverő kardot. ~Kabuto... san...~ nézte némán a kardot, ahogyan lassan feltápászkodott. A páncél, melyet már korábban felvett, most mászás súlyként nehezedtek a vállára. ~ Miért beszélek róla tisztelettel?~ döbbent rá egy pillanata alatt, ahogyan lassan és óvatosan a kardhoz sétált. ~És miért akarok egyáltalán visszamenni hozzá?~ nyelt egy nagyot a felismerés fájdalmától miközben lehajolt a fegyverért. ~Miért akarok egyáltalán megfelelni az elvárásainak?~ emelete maga elé nagyapja mesterművét. Óvatosan fordította maga felé a pengét, de a rárakódott portól csak elmosódott körvonalait vélte felfedezni rajta.
- Csak képzelődtem. -jelentette ki halkan, majd arcához emelve a kardot lágyan lefújta róla a piszkot. Ezúttal pedig nem tévedett. A pengéről, valóban az ő, megviselt arca nézett vissza rá. Immáron nyoma sem volt Kabuto félelmet keltő mosolyának. - Megmondtam! - lélegzett fel boldogan, majd egy határozott és elegáns mozdulattal a hátára kötött tokjába csúsztatta a pengét.
Egy utolsó pillantást vetett az árván álldogáló szekerekre és néhány előtt, értetlenül bámuló jószágokra. Egy pillanatra újra elfogta a vágy, hogy átkutassa a menekülök hátrahagyott csomagjait, élelem, víz és némi pénz reményében, de mint korábban, most is letett erről a tervéről. ~Shinobi vagyok, nem holmi útonálló.~ sóhajtott fel, akár egy öregember és tekintetét a horizont mögé lebukó napra szegezte.
- Ideje indulnom. - jegyezte meg alig halhatóan. -Már így is, túl sokáig maradtam egy helyben.
Mégis kivárt. Szinte megbabonázva nézte a vörösben úszó naplemente látványát és ha egy pillanatra is, de elfelejtette, mi is hajtja őt. Miért csinálja mindezt és mért nem vonult vissza, egyszerű életet élni. Férj, egy kis szerelmi fészek és nevető gyerekek ricsaja várná őt. Egy élet, melyre titkon minden nő vágyik és mely néha még Hana-t is elcsábítja egy pillanatra. Mégis. Abban a pillanatban, ahogy a nap utolsó sugarai megcsillantak a kunoichi vérvörös színű páncélján, már tisztán emlékezett rá, hogy mi is hajtja őt.
~Indulás!~ határozta el végre magát és szekerek nyom vájta útra nézett. Nem tudta, hány napi járóföld vár rá, hogy milyen messze van a tenger és mit tartogat számára a holnap. Csak abban volt biztos, hogy ahonnan a szekerek jöttek, ott vár rá az a hely, ahol talán megtalálja Mirubi-t és eleget tehet a Kabuto-nak tett ígéretének.
A teste megmozdult és az egyre terjedő sötétségbe vetette magát, remélve, hogy elrejti a nyomait az éj és semmi sem akadályozza már abban, hogy végre célba érjen.
Fujishima Hana
Fujishima Hana
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hidan Pént. Jún. 29 2018, 08:03

A kunoichi váratlan pillanatban talál rá ki tudja hol, s mikor hátrahagyott nyugalmára... Réveteg mosollyal pillant a távoli horizont égboltjára, melyet utolsó erejével igéző borostyánszínre fest a hanyatló Nap, rőtes fényecsetjével. Még csak az sem zavarja Hanát, hogy egy parázsló tetem émelyítő szagától körüllengve teszi ezt. Kár, hogy az őt ideszállító hordóba nem csomagolt Kabuto egy kis máglya... Azaz mályvacukrot, az valahogy hiányzik az idilli tábortűzfílingből.
A gyújtósnak használt vénemberből kiszedett információk ellentmondásai azonban újra vissza és vissza rángatják meghitt ábrándozásából. A kirakós hiányzó darabjai egészen egyszerűen nem akarnak a helyükre kerülni, az egyenletben túl sok az ismeretlen. Ha ostoba parasztokból kiszedett félinformációkkal szúrja ki az Otokage szemét, annak súlyosan megfizetheti az árát. S miért is térne vissza ily hamar a Kígyó nyákos, sötét és dohos odújába, mikor pont azért jött el onnét, hogy megvásárolja magának elorzott szabadságát. A világ túl nagy, az élet pedig túl rövid, hogy egy tömlöcben sínylődve vesztegesse el az utóbbit. Nem vallhat kudarcot.
Ahogy a lány tekintete az örökéül kapott pengére siklik, egy iszonyattalteljes pillanat erejéig Kabuto álságosan alázatos mosolya villan vissza rá tükörképéről. A vonások kétségtelenül az övéi... De a textúra, a mimika és azok az alattomosan csillogó szemek eltéveszthetetlenül ahhoz a szörnyeteghez tartoznak, aki szorult helyzetéért felelős. Csupán az elmúlt hetek, hónapok megpróbáltatásaitól elnyűtt elméje űz vele csúf játékot, vagy a Kígyó átkos méregfogainak nedve már a gondolataiba is beitta magát..? Akárhogy is, több ez, mint hagymázas képzelgés. A Hangárnyék egy része már őbenne él, éppoly elválaszthatatlanul, mint Megami.
Ez azonban távolról sem jelenti azt, hogy kedvelnie, vagy tisztelnie kéne azt a csúszómászót. Elhessegetve a kenetteljes gondolatokat és lidérces káprázatokat Hana végre visszatér a valóság mezejére. Bár testi szükségletei egyre égetőbbek, sajátos becsületkódexétől vezérelve mégsem vesz el semmit a karaván által hátrahagyott holmikból, készletekből. Még egy utolsót gyönyörködik a láthatár alá merülő, vörös óriásban, majd amikor gyengülő fénye végleg kifakul a világból, az éjszakába veti magát.

Hana maga sem tudja, mióta menetel már erőltetett tempóban. Bizonyára jópárt mérföldet megtehetett, a táj is megváltozott. A néhol szántóföldekkel meg-meg szakított nádrengeteg pár óra után ritkulni kezdett, később pedig egyre sűrűbb, fás szárú erdőbe ért, ahogy tartotta az irányt, amerről a karaván is érkezett. A lombkoronatakaró résein néha keresztülvillanó Hold állásából ítélve már jócskán benne járhat az éjszakában, de talán még van némi ideje pirkadatig. Már jó ideje rója az erdő csaknem vaksötétjét, amikor sós habok eltéveszthetetlen illatát sodorják felé a hűs, esti szelek. És valami mást is. Emberi hangokat.
Ahogy az elveszett kunoichi egyre közelebb ér forrásukhoz, az ősöreg juharok között fáklyák átszűrődő fényét pillantja meg. Minél közelebb megy, annál inkább elnyomja a tengervíz illatát valami furán ismerős bűz. Ugyanaz, amit korábban érzett, a szekér mellett üldögélve. Bár távolról nem látni túl jól, embereket lát, akik valamiféle gödröt ásnak egy furcsa, alaktalan kupactól nem messze. Számukat ilyen távolságból szinte lehetetlen lenne megbecsülni jelen látásviszonyok között, de legalább féltucatnyian lehetnek, ha nem többen.

//10 chakra, etecera Very Happy //
Hidan
Hidan
Adminisztrátor

Adatlap
Chakraszint:

Témanyitás  Hametsu Kazuya Kedd Nov. 17 2020, 22:58

// Kisame //

Magány ezzel jellemezném magam, hosszú évek óta utazom ezen idő alatt mindössze két emberrel, és egy madárral sikerült erősebb kötelékeket kialakítanom. Hozzá írhatnám ezt vándorló életmódom számlájához, de az az igazság nem más, mint hogy nem akarok közel engedni magamhoz senkit. A vásárlások és munkák közbeni rövid beszélgetéseim más emberekkel kielégítik a szociális igényeimet. Madaram Yasu közelsége, pedig bőven elég ahhoz, hogy ne őrüljek meg.
Szerencsére a mai nap kellemesen indult, az idő múlásával pedig a felhőtlen kék eget is jó ómennek vettem. Főleg mivel egy végeláthatatlan fűtenger közepén voltam. Ha itt elkezdene esni az eső lehetetlen lenne menedéket találnom és bőrig áznék. Az akadálymentes légi közlekedést madaram bőségesen kihasználta, repkedett ide-oda és körbe-körbe. Ennek több oka is volt, az első hogy végre nem a vállamon utazott, mert egyébként egy erdőben hajlamos lehagyni, ha nem szólok rá és akkor aztán kereshetjük egymást napestig. Sajnos volt már rá példa, de itt a mezőn ez nem történhet meg. A másik oka pedig a vadászat, apró rágcsálókat keres a magas fűben, ez további öröm számomra mivel így nem lustul el és hagyja el ösztöneit, valamint nem az eledele fogy. Amikor egy kisebb kört kezd leírni, már tudom megvan a zsákmánya. Alig summáztam magamban a dolgot, már csak azt láttam zuhanó repülésben közelíti a földet. Utolsó pillanataiban karmait maga elé tolta, irányváltoztatás közben. Egy pillanatra majdnem el is tűnt a fűben, de aztán máris elindult vissza az égbe, markában tartva egy szerencsétlen mezei rágcsálót. A zsákmánnyal visszaszállta a vállamra, karmában ott cincogott az egérke, ekkor jöttem rá, hogy engem akar egy taxival kevert étkezőasztallá kinevezni.
- Ugye nem gondold komolyan, hogy rajtam eszed meg?
A sasom rám tekint, szerintem kárörömtől csillogott a szeme, mert már rá is cuppant a fogásra. Alig bírtam elkapni a tekintetem. Tudom a vadászat az élet rendje, de azért van egy határ, amit nem vagyok hajlandó figyelemmel kísérni. Elég volt a túl közeli fültanúnak lenni, az egérke haláltusájában. Amint végzett ismét elhagyta a vállam, úgy haladtunk tovább.
Hametsu Kazuya
Hametsu Kazuya
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 50
Elosztható Taijutsu Pontok : 310

Állóképesség : 100
Erő : 100
Gyorsaság : 100
Ügyesség/Reflex : 150
Pusztakezes Harc : 100

Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 350

Témanyitás  Kisame Pént. Dec. 04 2020, 18:29

Hametsu Kazuya
~ Madarat tolláról, idiótát... ~

Az aranyszínben pompázó égitest szokatlan melegséggel árasztotta el a tested. Különös érzés volt, s az évszakhoz nem illő időjárási jelenségnek számított volna, ha ezt az egészet megoszthattad volna bárki mással körülötted. Yasu vadakra lesve sütkérezett, s szélsebes irányváltoztatásokkal manőverezett a fák között, míg egy újabb falatra nem talált. Gondtalanul röppent fel egy szemközti ágra, majd félre biccentett fejjel újra feltette a kimondatlan kérdést. Láttad megelevenedett lényét, ahogy inkább „vállat” von, s csőrét ismét egy kisebb egérfélébe mélyeszti majd a kettéhúzott állatot békésen nyeli el a látszólag feneketlen bendő. Őt nem érdekelte az időjárás, valószínűleg soha nem is érdekelte, s a pár betanított trükkön kívül leginkább csak a hasa lehet az, amire igazán fordít némi figyelmet.
           Eseménytelenül teltek a percek és órák, s a határvidék sajátos, kihalt erdeje végeláthatatlanul pakolta eléd újra és újra a már unalmassá váló, monoton fák sokaságát. Hirtelen csillant fel valami a távolban, s mire összehúztad a szemed, hogy jobban szemügyre vehesd a villanás forrását az sebesen közelített feléd. Yasu éles visítást hallatott, s szélsebes zuhanásában megragadta a száguldó tárgyat. Szárnyait szélesre tárta, így egy pillanatra meglebegett előtted. Hosszú karmai között egy kunai tőrt szorított, majd végül azzal tett egy kört, s a válladon landolt.
-          Szép kis jószág! Be kell valljam, ilyet még nem láttam! – lép elő a hang forrása egy közeli fa mögül. A férfi arcát hegek borítják, fekete borostája ápolatlanul pöttyözi az arcát. Fekete fürtjeit egy kendő szorítja a fejéhez, s felszerelése egy elhunyt shinobié lehetett még hajdanán.
-          Ma-mad-mad-madár ez fö-fö-főnök nem jo-jószág! – lép elő egy köpcösebb alak is a fák takarásából. Fején hasonló kendőt hord mint a jobb kiállással rendelkező, de hanyag megkötése révén rőt, csapzott haja a vállát verdesi. Egyik szemét egy nagyobb érme takarja el, jobb híján valószínűleg más szemfedőt nem találtak. Telt alkatát hasonlatos ütött-kopott-lopott holmi próbálja kordában tartani, mint amilyen társát is tarkítja.
-          Dugulj el féleszű! – mordul rá a magas.
-          A sze-sze-szemem fél főnök, nem az esz-esz-eszem! – kíváncsian várod a kimenetelét ennek az intellektuális beszélgetésnek, mire gyilkos szemekkel rezzenti össze társát a „főnök”. Egy fél percig tart talán a fenyítés, majd végül feléd fordul, s nyájas szavakkal kezd lépdelni feléd kimért, óvatos mozdulatokkal.
-          Mondd csak, öcsi. Mit kérsz a madárért? Csak van valami, amiben meg tudunk egyezni, nemde? – mutatja meg foghíjas mosolyát, s a köztetek kialakult húsz-huszonöt méter lassan fogyatkozni kezd.
Kisame
Kisame
Játékos

Adatlap
Szint:
Chakraszint:

Témanyitás  Hametsu Kazuya Vas. Dec. 06 2020, 19:02

// Kisame - Madarat tolláról, idiótát... //

A vándor élet egyik nagy előnye, hogy csodálhatjuk a festői tájat, de a századik erdő, ami alig üt el a többitől nem tartozik közéjük. Itt egy fa, ott egy fa, ha jobbra vagy balra tekintünk ismét fákat lát az ember, ha véletlenül pedig egy bokor lenne, az már felüdülés lenne a szemnek. Egyetlen jó dolog az erdőbe, amit nem tudok megunni, az egy olyan kép, amit a fák levelei, a kék ég, a szellő és a napfény képesek megalkotni. Ez pedig nem más, mint egy hamis tengerfenék ugyanis olykor, ha felnéz az ember a szél által megmozgatott lombkoronán átsütő napfények képesek azt a hatást kelteni, mintha alulról nézné az ember a hullámokat. Ez pedig képes elfelejtetni velem, hogy bizony a századik erdőben járok. Legalább utazótársam képes értékelni a fák által biztosított szlalom pályát.
Menet közben valami furcsa dolog közelít meg a levegőben, felületén a fény megcsillan, ahogy két árnyék közt rávetülnek a nap sugarai.
* Remek támadók! Még szerencse, hogy a kardom mindig kezem ügyében pihen sétapálcámba rejtve.
Már épp készültem meglendíteni, a sétához használható díszkellékemet, hogy eltérítsem majd a tárgyat röppályájáról, amikor Yasu jelzett. A hangja alig jutott el fülemhez, szemeim már látták ahogyan megragadja a tárgyat, egy pillanatnyi szünet után félkörívben vállamra szállt. Ennyi idő elég is volt ahhoz, hogy megfigyeljem a tárgyat egy nina eszköz volt, pontosabban kunai.
* Ninják itt? És miért támadnának meg?
Alig teszem fel magamban a kérdéseket, megválaszolni már nincs időm , mert egy ismeretlen hang szólít meg, majd hogy arcot is társítson a hanghoz támadón előlép rejtekhelye mögül. Ami nem meglepő módon egy vaskosabb törzsű fa, elvégre erdőben vagyunk. Ruházata és kiegészítői le voltak rongyolódva, de attól még láthatóan egy ninjától származtak. Ez lehetett egy szerencsés hullarablás eredménye, vagy egy összecsapás trófeája, esetleg egy jó régen történt vásárlásból származó áru. Minden esetre nem kelt bennem, túlzottan nagy félelmet. Egészen addig míg egy másik férfi is elő nem lép  szintén szakadt ninja felszereléssel.
* Azért ez már több mint szerencse, vajon tényleg találták, vagy vették őket? Sajnos így már egyre nagyobb az esélye, hogy harci trófea!
 Minden esete aggodalmamat pókerarccal rejtettem el, szerencsére nem kellett sokáig, mivel a második tag, ahogy megszólalt kezdte enyhíteni a helyzetet. Mivel sajnos a beszédhiba, nem tartozik a legfenyegetőbb dolgok közé. Végül mintha meg is feled kezdtek volna róla egymással kezdtek vitázni. Ismét felmerült bennem a kérdés, most a vezető is ennyire együgyű, vagy csupán ilyen szinten bízik képességeiben. Fegyver egyenlőre nem volt a kezükben, nekem viszont ott volt az álcázott kardom, ami eddig mindig megnyugvást hozott számomra, még túlerővel szemben is. Rövid civakodásuk után, a magasabb férfi tekintete ismét rám irányul, majd lassú tempóban meg is indul felém, ezzel talán félelmet akar csempészni szívembe. Végül, ahogy csökkent köztünk a távolság rátért a lényegre.
- A sas nem eladó! Yasu nem a tulajdonom, hanem a barátom, oda megy és azzal, akivel csak akar. Bár kötve hiszem, hogy önszántából a magatok fajtával tartana. Ha pedig erőszakot akartok alkalmazni a kis haveromon, kénytelen leszek a védelmére kelni. Szóval van egy ajánlatom, félre álltok az utunkból, én pedig figyelmen kívül hagyom a tényt, hogy rám támadtatok. - ekkor, bal kezem Yasuhoz emelem, nyitott tenyérrel a madár megértve szándékomoat bele ejti az elkapott kunait - Még a fegyvert is visszakapjátok.
Majd egy ujjal megpeckelve fordítottam rajta annyit, hogy a markolat a férfiak felé legyen, ezzel is jelezve békés szándékomat.
Hametsu Kazuya
Hametsu Kazuya
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kisame Kedd Feb. 09 2021, 15:22

Érthetetlen szituációnak tűnik elsőre amibe bele cseppentél. Két támadó, mind a kettő a józan ész határait feszegetik, s Yasu képességeit látván nem csak lopott felszereléssel, de a madárral is távozni akarnak.
-          „Önszántából a magunk fajtával tartana”? Nem vagy valami kedves szegény partneremre nézve, de mond csak, miben is különbözünk, mivel is állsz felettünk, hogy fajtának nevezz bennünket? – megtorpan, s irritált arckifejezéssel folytatja beszédét. – Attól, hogy így keressük a kenyerünket, attól, hogy kitaszított emberekként élünk távol az értelmesnek nevezhető szociális környezettől, attól még nem kellene lealacsonyítani bennünket a ranglista aljára. – ahhoz képest, hogy egy bugris útonállónak tűnik van egyfajta bánásmódja a szavakkal, mely első sorban meglepő, másoldalról pedig teljesen indokolatlan a kialakult helyzetet szemlélve.
-          Úgy van főnök! De... tessék?
-          Add már fel Takurai, hogy mindenben értelmet próbálsz keresni! – förmedt rá ismét pocakos partnerére. – Sajnos nem leszel sosem az ész a csapatban, s nem is ezért szeretünk!
-          Dehát főnök!
-          Nincs dehát! Megjártuk ezzel, ez van. – von vállat a borostás, majd tovább folytatja lépteit feléd, de mikor már csak pár lépés választ el bennetek egymástól Yasu rásikolt.
-          Jól van, jól van! Jól van... bocsi öcsi, hogy ebbe keveredtél. A kést tartsd csak meg, talán még hasznát veszed valamikor. – még utoljára laposan végigmér téged és Yasut is, majd hátat fordít, s elindul volt rejtekük irányába. – Ha egyszer úgy gondolod, hogy inkább tartanál a „Magunk fajtával” gondold át, talán majd viszed valamire ezzel a karizmával. A helyszínt tudni fogod hol keresd. – int a főnöknek hívott, majd eltűnik a bozótosban.
-          Ne vedd zokon, ő mindenkivel ilyen. Mogorva, de jó koma fickó! – mosolyog a köpcös, majd int felétek. – Viszlát idegen, pápá Yasu madár!
-          Takurai, mozgás! – harsan fel az utasítás mire a másik is elcammog.
Egy pár percig még hallod a hangjukat és lépteik alatt recsegő avar neszeit. Furcsa egy kaland itt a rengetegben, de hogy mire is próbáltak meg kitérni ezzel a már-már mondható toborzó dumával azt nem igazán tudtad megállapítani. Megpördítve a kunait, s jobban szemügyre véve némi kooridnátának tetsző vésetéseket találsz a fegyver markolatán. Jelenleg nehéz lenne pontosan is behatárolni a pontos helyszínt melyhez a számok vezetnek, ki tudja, hogy egyáltalán megéri e megvizsgálni, ennek az ütődött csapatnak a hajlékát.
Tovább folytattad az utad. Yasu rövidebb pórázra kötötte magát. Nem nagyon lehetett eldönten, hogy nem bízik e a környezetben, vagy esetleg megértette az emberek beszédét, s mint egy értékes tárgy tekint önmagára, ki nem szakítaná meg a kettőtök kötelékét semmilyen áron. A gondolat, hogy csatlakozz ahhoz a csürhéhez többször is átfuthatott az agyadon, mit nyerhetsz? Mit veszíthatsz, s ha az egész társaság hasonló kaliberű emberekkel van teletömve, mi gátolna meg abban, hogy te kerülj az élükre? Mi van ha ez a te lehetőséged? De mi van, ha mégsem?

//Kedves Kazuya. Sűrű elnézésedet kérem a késedelmekért, így kárpótlás jeléül jóvá írok neked 20 Chakrát és(!) 1 választható max B szintű technikát. A következő postodban kérlek jelezd majd melyik technikát választottad! Lehetőséged van arra is, hogy a kárpótlás chakrát 1:1 arányban TJP-re váltsd. Kérlek ezt is jelezd majd a következő körben!// 
Kisame
Kisame
Játékos

Adatlap
Szint:
Chakraszint:

Témanyitás  Hametsu Kazuya Kedd Feb. 23 2021, 20:50

// Kisame - Madarat tolláról, idiótát...  //

A két banditával jobban folytatódott a találkozó, mint azt elsőre hittem. Ennek három oka is volt, egy túlzottan nevetséges a párosuk ahhoz, hogy fenyegetésnek vehessem őket. Kettő okosan nem rohantak egyből nekem fegyverrel, és három türtőztettem magam a támadás után. Ebből kifolyólag csöndes irányt vett a találkozó és, még ha sértette is a főnök fülét, ahogyan rájuk utaltam csak szóban fejezte ki nemtetszését. Ami megmutatta náluk, jobban mondva nála az intelligencia jelét, legalábbis az, ahogyan a szavakkal bánik.
- Bocsánat, ha megsértettelek! Egyáltalán nem így értettem a fajta kifejezést. Csak első látszatra az előbb cselekszem, aztán gondolkozok típusnak tűntetek. De látom jó a helyzetfelmérő készséged, és jól is tudsz mérlegelni.
Úgy tűnik hamar vontam le a következtetést, hogy a főnök intelligens, mert ismét megfeledkeztek rólam és egymással kezdtek civakodni. De ahogy az előbb úgy most is hamar lerendezték, ezt követően visszavonulót is fújtak, de még felajánlottak egy helyet a bandájukban, rejtélyes módon utalva menedékük hollétére. Miközben igyekeztem elrakni a feleslegesnek vélt kunait ujjaim valami érdekeset véltek felfedezni a felületén. Nem a szokásos harci karcolások és él csorbulásról volt szó, nem furcsa mintának éreztem és egyenletesnek a bemélyedést. Végül nem tettem el és menet közben jobban szemügyre vettem, szerencsére Yasura sem kellett annyira figyelni, mert már nem kószált el. A fegyver pengéjén számok voltak feltüntetve, összesen négy számsor.
* Ezek csak nem térkép koordináták? Hát így értette, hogy már tudom hol a bázisuk. Rafináltak, vajon ez is a tervük része volt, vagy csak véletlenül dobták pont a megjelölt kunait nekem. Esetleg poénból mindet ellátták a számokkal, hogy ha valaki megtalálja őket vissza juttathassa nekik? Na, mindegy azt hiszem ennyi fáradtság után nem árthat, ha elnézek hozzájuk. Legalább szemügyre tudom venni őket, a bázisuk és a többi tag alapján legalább eltudom dönteni, hogy likvidálandó egyének e. Mert, ha csak békés fosztogatók, akik a minimális erőszakkal szereznek vagyont, akkor azt hiszem még van esélyük a változásra.
Ugyan döntöttem a felkeresésükről, de térkép nélkül a koordináták hasztalanok így a legelső faluig kénytelen vagyok elgyalogolni, hogy ott vehessek egy füst országa térképet. És ha már ott vagyok kérdezősködök is majd egy kicsit ezekről a furcsa banditákról.

// Köszönöm a konpenzációt, mivel tudom a késés okát egyáltalán nem zavart, hogy várnom kellett. A lényeg, hogy mostmár zavartalanul haladhatunk. ^^ A chakrát nem váltanám át, a technika pedig a következő volna Ayatsuito no Jutsu // Drót Csévélő Technika Very Happy //

Ayatsuito no Jutsu // Drót Csévélő Technika
Határvidékek - Page 4 LKhAlmGk_o
Egy viszonylag egyszerű technika, mely a dróthasználathoz kötődik. A ninja képes úgy használni a drótjait, hogy azzal szinte bárhol megtud kapaszkodni majd tovább lendülni, illetve a drót segítségével csapdába ejtheti és lekötözheti az áldozatát. Titka, hogy a drótokat chakrával manőverezve kell használni.
Chakraszint: 85
Besorolás: D
Hametsu Kazuya
Hametsu Kazuya
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kisame Vas. Ápr. 04 2021, 17:22

Immár csak ketten maradtatok a kietlen, csendes erdő vélhetőleges közepén. Yasu már betartotta a biztonságos hatókör fogalmát, s kisebb köröket írva cikázott a vaskos törzsű fák árnyai között. Valahogy nem hagyott nyugodni a dolog. Miért is akarnának egyáltalán meghívni magukhoz a gazfickók? Talán az okosabbik mesterkedésének készülsz áldozatul esni, vagy csak egy egyszerű toborzásról lenne szó? Martalócnak képeznének, hogy a környéket meghódítsd valami magasabb rangú zsarnoknak? Valaha akartál zsarnok lenni és kihasználni a gyengébbeket, s eltiporni az elesetteket? Vagy egyszerűbb lenne beállni közéjük? Bentről megingatni a kialakult hierarchiát, majd a kavalkádot kihasználva a csúcsra törni? Megváltoztatni mindent. Megváltoztatni őket? Lehet, merész ötletnek tűnik, de számodra sem ajánl a sors túl bőkezű választást a jelen opciókból. Furcsa és kalandokkal teli az az élet, amelyet azon emberek élnek, akik hátra hagyták a falvaikat. Kitaszítottak lennének, vagy egy olyan entitás, akit a hatalmasabb erő majd összemorzsolja a más útra térteket? Kegyetlen egy világ, de a kalandjait már kezded megtapasztalni, s hogy mégis milyen okkal küldte ezt a két haramiát a sors lassan megválaszolt kérdésnek látszik.
Bő két óra kóválygás után a felszakadozó lombkorona mögött gomolygó füstöt tárt a szemed elé. Ebből a távolságból kémény füstnek tűnt, s az erdő e részét beborító égetett fa illata is csak ezt a tényt sulykolta mire megjelentek a horizonton az első épületek körvonalai. Ahogy megközelíted a települést, annak szabályosan elhelyezett épületei kietlenül fogadnak. Az utcák csendesek, sehol egy lélek. Ahogy nyakadba veszed a poros utat, mely valószínűleg a település főútja lehet, rengeteg üzlettel találkozol. Mindegyik kirakatában a „Zárva” és „Mindjárt jövök” megsárgult papírra vetett feliratait olvasod. Yasu váratlanul száll a válladra, majd kérdően forgatja és biccenti a kobakját. Hirtelen csörrenés töri meg a magányos falu csendjét, s társaddal azonnal a hang irányába kapjátok a fejeteket. Három cserépedény szilánkjai hevernek az egyik üzlet fadeszkás teraszán. A darabkák között egy fekete macska figyel benneteket. Meredt, feszes tartása és felborzolt bundája riadtságra ad okot, ahogy nagyra nyitott sárga szemeivel bámul rátok. Fél percig is elnyúlik talán a pillantások háborúja, mire a távolból hangos kurjongatások és őrjöngés zaja kergetik el a rémült macskát. Az újonnan érkező zaj a falu északi részéről érkezett. Mégis mi folyik itt?
Kisame
Kisame
Játékos

Adatlap
Szint:
Chakraszint:

Témanyitás  Hametsu Kazuya Hétf. Ápr. 12 2021, 18:23

// Kisame - Madarat tolláról, idiótát...  //

Két óra séta kellett, hogy az erdő fái elkezdjen megritkulni körülöttünk, lassan a végére érek bíztattam magam. Ahogy közeledek a rengeteg széléhez a fák túloldalán a messzeségben az ég szürkés amorf árnyalatokban mozog.
- Füst, legalább emberek már vannak a közelben, a kérdés csak az mi ég? Ha egy házikó kéményéből jön akkor örülünk, ha viszont maga a ház ég akkor  valaki nagy bajban van. Mi a véleményed Yasu szerencsénk lesz és egy vidám faluba botlunk?
Azt hihetné az ember a madaram nem fog válaszolni, és mekkorát téved az illető, sasom ugyanis megérti szavaimat, vagy legalább azok többségét, és ha kedve tartja vijjogva válaszol is akárcsak most
 - Iiiíííjjj!
Tudom én kértem ki a véleményét ám éles hangja a fülem mellett azért még mindig irritáló, egy pillanatra meg is rezzenek.
- Szóval tartózkodsz.
Természetesen nem értettem mit akart mondani, így csak magamnak találomra adtam egy választ a fordításban. Ha most látna valaki bizonyára azt hinné őrült vagyok, és talán igaza is van. De így legalább leküzdöm a magány érzését, és egy madárhoz beszélni százszor jobb, mint egy Hara mintás szerelempárnához. Ahogy közeledtem a füst felé a föld és ég találkozásánál lakóházak alakjai kezdtek kirajzolódni. Egy vándor számára ez mindig jó jel, hiszen feltöltheti készleteit és akár még munkát is vállalhat, és ki tudja, mikor jön a következő település.

A falu határához érve azonban örömöm szertefoszlott, a hely egy ideje lakatlannak tűnik. A pékség ajtaján egy félig lógó táblán a ”Mindjárt jövök” feliratot lengeti a szél, a közért bedeszkázott ajtaján a ”Zárva” kiírással ellátott megsárgult, többször elázott papír egyik sarkával is játszott.
- Yasu félek itt max te lakhatsz jól valami rágcsálóval.
* Ha ennyire kihalt minden, akkor honnan jött a füst? Valaki bizonyára van még itt óvatosnak kell lennem.
Ahogy ez tudatosul bennem rájövök madaram nem éppen a legjobb helyen van a közelemben.
- Yasu fel! Adom ki a parancsot, hangomból tükröződik, hogy nem tűrök ellentmondást, így madaram szót is fogad. És miközben sétálok a kihalt főúton ő egyre magasabbra tör és köröz fölöttem. Ezzel ugyan elárulja helyzetem, de legalább egy esetleges támadás esetén biztonságban lesz. Ahogy az épületeket pásztázom csörömpölés riaszt meg a hátam mögül. Miközben fordulok, már rámarkolok bal kézzel a sétapálcámra, hogy ha kell előránthassam a shirasaya-katanát belőle. Szerencsére csak egy macska lökött meg egy cserépdarabot, aki viszont tőlünk ijedt meg, legalábbi felborzolt szőre és kipúposodó háta erre engedett következtetni. Fél perces farkas, vagyis macskaszemezés után a fogadóbizottság tovaszaladt, egy újabb zaj miatt, ami se hozzánk se hozzá nem tartozott mivel a falu északi feléből jött.
* Mégis csak vannak még itt emberek? Ideje jobban szemügyre venni ezt a szellemfalut és utána járni miért néptelenedett el.
El is indultam a hang irányába jobb kezemmel elengedtem a sétapálca végét, ballal továbbra is szorítottam a markolat alatti részen. Jobbal pedig kicsit hátam mögé toltam a bőrkabátomat, hogy a shuriken tartónak se legyen útban.
Hametsu Kazuya
Hametsu Kazuya
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kisame Kedd Jún. 15 2021, 23:27

Amint a visszhangzó hangok elérnek hozzátok északi forrásukból, Yasu azon nyomban pár szárnycsapással közelebb merészkedik. Hirtelen át is fut az agyadon, hogy ő már talán látja is azt, hogy mi történik a falun túl, de viszont neked is szaporán szedned kell a lábaidat, hogy ne maradj le a madaradtól. Pálcáddal a kézben veszed a nyakadba a falucska poros útját. Olykor úgy érzed, mintha valaki, vagy valakik figyelnének, de az egyre hangosodó zajongás a főút végén gyorsan kergeti el e nem létező fajzatok figyelmét.
Ahogy eléred, a város szélét látod, hogy a főút tovább vezet vissza az erdő sűrűjébe. Yasu pár pillanat alatt tűnik el a lombok felett, amikor megremeg alattad a föld. Jó néhány madár rebben fel az ágakról megpihenve, s az elernyedt levelek holtan hullanak alá a magasból. Egyre jobban zavart az egész helyzet, így kissé hevesebb tempóban követted az egyre zsugorodó erdei ösvényt. Nem kellett egy fél perc mire újra rengés érkezett, s az erdő újra ritkulni látszott. Az egyik vékonyabb törzsbe megkapaszkodva tántorodtál meg egy magaslaton ahonnan teljes betekintést nyertél az előtted elterülő, nagyjából kétszáz és négyszáz méter sugarú tisztáson.
A szél azonnal belekarol a hajadba, s a tüdőd pedig megtelik a lenti sátrakból áradó rendkívüli ételek illatával. A sátrak mellett rendkívül sok embert vélsz felfedezni, s ahogy követed a mozgásukat, a színes tákolmányok formáit és a kissé távolabb, kört alkotó alakok valamiféle fesztiválszerű ünnepség gyanúját keltik benned. Újra érzed a remegést, s miután leporolod a válladról a lepergett leveleket látod amint egy jutsut használó férfi egy méretes kőfalat teremt a rögtönzött emberi aréna közepén, mire egy másik árny kerekedik felül az építményen és vékony tűzgolyókkal sorozza meg az újabb fal mögé rejtőző illetőt. Amint ezen a mesterséges akadályok közül elő tűnik az egyik alak, körülöttük hangos durranással robban az ég magaslatába két-két tűzijáték, melynek pukkanásait szinte elnyomják az emberek lelkes tömegeinek zaja. Ahogy elcsöndesedik a tömeg képes vagy végre némi népies zenét is kivenni, megpillantva egy kisebb színpadon az éppen nótába kezdő zenekart.
Idilli látványt nyújt ez a gyülekezet, s az invitáló illatoknak Yasu sem képes ellenállni, így kérdőn tekint rád amint landol a válladon. Sosem hallottál még arról, hogy az évnek ezen szakában milyen ünnepeket is folytatnak a helyiek, de minden bizonnyal jól szórakoznak, ha sikerült az egész falut kicsődíteni erre a tisztásra. A nemrégiben alábbhagyott háború minden helyszínt megpecsételt a Ninják világában, de az ehhez hasonló apróbb falvak ezek szerint könnyebben átvészelték az egészet, mint ahogy azt a kívülállók gondolhatták volna.
Mond csak, miért itt kuksolsz? – szólal fel mellőled egy vékonyka hang, s amint a hang irányába kapod a fejed egy gyermek áll melletted, ugyan abban a pózban pásztázva a tisztást, mint amilyenben te is tartod magad. Kantáros nadrágot visel, egyszerű szalmakalapot és szandált, míg baljában egy nagy, szivárványszínű nyalókát tart.
- Nem akar az úr csatlakozni? Bár ha valakit el akar rabolni, akkor ne engem! – nyalja végig az édességet a legnyugodtabb hangnemben folytatva.
Apukám szerint a Yukimara bácsi fia egy naplopó, így mivel tolvaj, őt tessék elvinni. – néz fel rád teljes komolysággal az arcán.
Én jó gyerek vagyok, nem érdemelném meg azt, hogy gazfickók ragadjanak el. De itt van, talán ez jó fizetség az életemért! – nyújtja feléd a nyalánkságot. Yasu ismét kérdőre vonva biccenti félre a fejét, s várja a reakciód.
Kisame
Kisame
Játékos

Adatlap
Szint:
Chakraszint:

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

4 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.