Kiképzőterepek

+62
Jiraiya
Saito Yuki
Kurita Takashi
Sato Haruhide
Fuu
Togan Hiroshi
Shimura Danzou
Akira
Miyamoto Musashi
Kusuki Eiko
Orochimaru (Inaktív)
Takaya Shintaro
Killer Bee
Gawakatsu Hikuro
Uchiha Madara
Kurai Akuma
Aokaze Atsushi
Kakuzu (Inaktív)
Kumori Niiro
Hikari Ayame
Azumi Yuurei
Uchiha Itachi
Tobi
Taiki Touya
Darui
Aburame Shino
Urufu Djuka Okami
Hiei Urameshi
Shiruba Tsuki
Osumi Hiroto
Taidana Kaito
Aokaze Shin
Hinata
Shikamaru(Inaktív)
Kitori Musato
Arekkusu Orokana
Sai
Hisao
Kagemare Kuzomi
Naozumi Yamashita
Aida Emiko
Uzumaki Kushina
Shiren
Funsai Hadou
Aono Takefumi
Rock Lee
Kaibutsu Hiroto
Katsumi Mao
Akimoto Kazuma
Izumitani Suzume
Ayami Remiyu
Sayuri Akeme
Hidan
Suyiko Kirinai-Aki
Hyuuga Hinata (inaktív)
Hidama Myuu
Namikaze Minato(Inaktív)
Takada Hana
Hyuuga Oyoki
Karin
Nara Akane
Kanmiru
66 posters

23 / 40 oldal Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next

Go down

Kiképzőterepek - Page 23 Empty Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Ayami Remiyu Pént. Jún. 08 2012, 10:37

- Van csokim!
Mondtam ki rögtön, hisz talán ők is szeretik az édességet.
- Ha nem szeretik akkor az ajándék én vagyok. Úgy gondoltam, hogy ha már engedik, hogy idézem őket és segítenek. Akkor ennek a viszonynak kölcsönösnek kell lenije. Vagy is ha baj van és szólítanak én megyek. Vagy is szóval a hűségem és saját magam az ajándék. Vagy is ahogy tudom védelmezem őket.
Nagyot nyelek majd folytatom.
- Hogy ezt be bizonyítsam hajlandó vagyok próbákba is belemenni ami alá engem akarnak vetni.
Elsőre nem jöttem rá, hogy a nagy tekercsnek ami a jelentősége, de utána rájöttem ahogy mondandóm végére értem. Biztos valami békás dolog. Vagy az öreg akar valami perverzséget művelni megint.
Ayami Remiyu
Ayami Remiyu
Játékos Mesélő

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 253

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Aokaze Shin Hétf. Jún. 11 2012, 19:57

//Te és én + egy fő//

A nap már magason, és szokásos hőség is megvolt, ekkor jelentem én meg ismét a kiképzőterepeken. Direkt előbb kiértem a helyszínre ,még a megbeszélt idő előtt, nem akartam elpazarolni az időt a bemelegítéssel. Okulva a múltkori dolgokon gyorsan el is kezdtem száz darab felülést, ugyanennyi fekvőtámaszt. Kiszemeltem magamnak egy szimpatikus fát, ekkor már az járt az eszemben hogy ezt is beépítem az edzésem részének. Így hát a húzódzkodás is részévé vált a tréningnek, annyit csináltam amennyit tudtam, de ezeknek a száma is arra a bizonyos három jegyűre akart hajazni. Végül sikerült megcsinálni ebből is százat. Ezekkel egy fél óra alatt elkészültem, * Nem is csoda hisz ninja lennék vagy mi....* gondoltam magamban közben. Ekkor kifújtam magam és leültem egy fa tövébe. Úgy mond elbújtam a nap elől, úgy is tűzött nekem pedig a hosszú ruházatban nem volt valami kellemes. Nem szerettem volna olyan izzadtan mint a ló , a csapatom elé állni, ennyire azért igényes embernek tartottam magam. Ahogy ültem a szokásos dolgok mentek végbe, bambultam ki a fejemből, elmélkedtem az élet nagy dolgain, agyaltam a jövőmről. Vártam a mesterre vagy a társamra, közben nagyokat ásítoztam és nyújtózkodtam.
Aokaze Shin
Aokaze Shin
Játékos

Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 162

Témanyitás  Hiei Urameshi Kedd Jún. 12 2012, 14:29

//Te és én + egy fő//

Kezeimet a zsebembe süllyesztve, ráérős, nyugodt léptekkel haladtam a kuonichi által kijelölt találkahely irányába. Talpam alatt halkan recsegett az erdőben oly gyakori száraz avar, mely autentikus zenei aláfestést nyújtott, a madarak innen-onnan felhangzó csiripelésével. Mint legutóbb, ismét felszínre törtek az emlékek, melyeket ez alkalommal nem hagyhattam eluralkodni, hisz a fák egyre inkább ritkultak, és hamarosan ki is léptem közülük. Szinte azonnal megpillantottam társamat az egyik fa tövében üldögélve, aminek következtében gonoszan elmosolyodtam, majd felugrottam az egyik közeli fa ágára.
~Szóval így.~
Futott át agyamon a gondolat, miközben olyan halkan ahogyan csak bírtam, ágról ágra szökkenve közelítettem társamhoz. Végül, nem messze tőle megálltam az egyik fa ágán, a levelek tarkásában, majd a shuriken tartóból elővettem egy kunait.
- Lustálkodunk? Lustálkodunk?
Kérdeztem halkan, de érthetően, miközben a kunait, a társam közvetlen közelében lévő fűcsomó közepét célozva elhajítottam. Amint az belefúródott a földbe, remélhetőleg halálra rémítve Shin-t, zsebre tett kezekkel, és gonoszan mosolyogva leugrottam a fáról.
Hiei Urameshi
Hiei Urameshi
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 139

Témanyitás  Taiki Touya Kedd Jún. 12 2012, 20:15

~ Hát nem hiszem el. Egy krumplit nem ehet meg nyugodtan az ember. "Találkozzak a csapatommal". Persze, hogy csak 5 percem volt kiérni ide. Mindig akkor kell a fontos leveleket küldeni amikor eszem.~
Közben beléptem a küzdőterepre. Elindultam a Hokage által megadott pontra és már messziről láttam, hogy valaki ül a fa alatt. Egyenlőre még nem mentem közelebb, leültem egy közeli fa mellé és vártam türelmesen a kijelölt Sensei-re. Elővettem a táskámból az egyik krumplimat és az egyik kunai-omat. Elkezdtem megpucolni, majd beleharaptam a krumpliba. Miután jól összerágtam megpróbáltam fütyülni, de a hangok helyett krumplidarabok hagyták el a szám.
~ Huh, csak nem hiszi, hogy rajta gúnyolódok. Na mindegy, elcsócsálom ezt a krumplit amíg várakozom.~
Taiki Touya
Taiki Touya
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 110

Témanyitás  Hinata Szer. Jún. 13 2012, 17:39

Nem lehet idősebb mint 23. Öltözete elég furcsa ( lásd a képen ) nem sokat takar el testéből, de nincs is mit szégyellnie. Haja vörös izzó lángok ként omlik vállaira. Egy részét viszont fekete mintás szalaggal fogja fel. (hajviselet lásd a képen)
Oldalán pedig két nagyjából alkar hosszúságú penge pihen. Két tekercs van csak nála mind kettő jobb combjára rögzítve.

Kiképzőterepek - Page 23 Aya_da_Goth_Kunoichi_O_O

Beléptem az edzőterepre és lassan a kis csapat felé sétáltam. Mint egy igazi vadászó cica. A két geninkém viszont nem tudott a meg lepetésről még. Nem léptem rögtön hozzájuk, hanem a nekik ismeretlen fiúhoz léptem ki előtt leguggoltam. Nem voltam túlöltözve és általában a fiúk álma egy nem túl öltözött kunoichi akinek a dekoltázsa is mellesleg.
- Csoki na mizus?
Köszön neked a nő miközben háttérben másik két genin egymást ilyesztegeti.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Témanyitás  Aokaze Shin Szer. Jún. 13 2012, 20:33

Már éppen kezdtem volna elszenderedni mikor egy ismerős hang csendült meg felettem, nem másé mint a társamé. Majd hirtelen egy kunai a jobb vállam fölött elrepült és a földbe fúródott. Ettől egy kicsit megijedtem, és védekezésképp egyből felugrottam,közben bal kézzel kirántottam a kés a földből és a hang irányába néztem. Hiei-t láttam ott ahogy gonoszan vigyorog. Elkezdtem a fegyvert a mutató ujjam körül forgatni mint egy dobverőt.
-Lustálkodás? Hehe... Netán arról vagyok ismert?...Ez csak egy kis edzés utáni pihenés volt, semmi több. -
Ahogy befejeztem a mondatom, a szemem sarkából egy másik fa árnyékában két emberi alakot pillantottam meg. Egyik mintha ismerősnek tűnt volna. Ekkor hirtelen megállítottam a kunait és a hegyével a két alakra mutattam.
-Nem ismerős neked valamelyik ?- Kérdeztem Hiei-től majd lazán felé lendítettem a kést az oldalával, direkt úgy hogy ne szúrjam vele meg és hogy eltudja kapni.
Aokaze Shin
Aokaze Shin
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Szer. Jún. 13 2012, 22:05

Senseied halványan elmosolyodva csóválja meg kissé a fejét. Ezek szerint ennyire jutottál, hiába tanulmányoztad a békákat elvileg. Na de mindegy, végül is ez már nem az ő harca, és már előre élvezi, mit fognak lerendezni a pimasz békák, mert bizony, ők is tudnak pimaszak lenni (nem hiába jönnek ki Razz), meg ha már úgy alakult, lehet, nem árt beszélnie a békák főnökével is.
- Rendben, akkor úgy tűnik, kész vagy a megmérettetésre. Ha teljes mellbedobással - kacsint itt rád - dolgozol, szerintem sikerrel jársz.
Emeli le a hátáról a hatalmas tekercset, majd megindul a szokásos porcedúra, az ujjat felsértve kell véreddel a neved a tekercsbe írnod. Nem kis dolog, hiszen az utolsó, aki előtted aláírta eme tekercset, nem más, mint Uzumaki Naruto. Ezután még a neved alá kell nyomnod öt ujjas "tappancsnyomod" és az első lépésen túl vagy.
- Most már csak annyi a dolgod, hogy megtanuld az idézés alapját azzal, hogy kitapasztalod, mennyi chakra kell egy komolyabb béka megidézéséhez. Az alap a következő: megharapod a hüvelykujjad - teszi is a vén perverz, amit mond. -, majd a földre vágva a tenyered, chakrát koncentrálsz, és kimondod a jutsu nevét. Persze elsőre nem fog sikerülni jó eséllyel, de nem szabad elkeseredni.
Helyezkedik úgy, hogy jó eséllyel majd megvizuálhassa a popód, amikor gyakorolsz.

//Kérek szépen egy 60 soros postot a gyakorolgatásról, és a legvégét természetesen hagyd nyitva a siker szempontjából ^^//

Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Témanyitás  Taiki Touya Csüt. Jún. 14 2012, 11:53

Éppen krumplimat majszolgattam, amikor odalépett hozzám a ruhában hiányos nőszemély.
~ Nem hiszem, tényleg nem tudok megenni egy kaját sem? ~
Mondtam, majd megvártam, hogy mit szeretne tőlem a nő.
- Csoki na ..... - A mondat végét meg sem vártam, pattantam fel.
- CSOOOOKIIII? Merre? - utána nekem is leesett, hogy ez egy köszönési forma. - Elnézést a viselkedésemért, csak alig ettem. Taiki Touya vagyok. Tök jók a mel... *köhög*, pengéid. - Majd újra elővettem már megdézsmált krumplimat és megint elkezdtem majszolgatni. - Maga lesz az, aki felturbóz engem izomállatra?
Taiki Touya
Taiki Touya
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hiei Urameshi Pént. Jún. 15 2012, 13:31

A lábtörés elkerülésének érdekében, a földet érés pillanatában, noha nem ugrottam valami magasról, egy hangyányit behajlítottam mindkét térdemet. Gyorsan kiegyenesedtem, majd továbbra is gonoszan vigyorogva figyeltem, a reményeimnek megfelelően rémülten talpra pattanó társamat.
~Na persze.~
Futott át a gondolat agyamon, miközben gonosz vigyorom természetesnek mondható, gúnyos félmosolyba folyt át. Ekkor félig elfordultam, majd szemeimet kissé erőltetve fürkészni kezdtem a Shin által mutatott alakokat.
- Az ott Kara, a másik… egy debil.
Mondtam hangosan fejemet félig társam felé fordítva, amint a hirtelen támadt, a távolság miatt csak nehezen érthető kiabálás megszűnt.
Hiei Urameshi
Hiei Urameshi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Szomb. Jún. 16 2012, 19:32

- Jah öö igen.
Kicsit elpirulok majd előveszek egyik kicsi rejtek helyemről egy csokit.
- MeLLesleg szeretem is őket.
Miután elveszi a csokit én rögtön össze is borzolom a haját majd felállok.
- Kara. Éjjeli árny Kara vagyok. Gyere a társaid már várnak.
Lassan sétálok Shin és Hiei felé mikor már csak pár lépésre vagyok felemelem a kezem és intek nekik. Széles mosoly az arcomon ami jelzi milyen jó kedvem van most.
- Na fiúkák meg jöttem és hoztam még egy csapat tagot is. Ha a küldetésen jók lesztek még jutsut is tanulhatok akár. Sőt mi több ti választjátok majd ki, hogy milyen jutsut fogtok tanulni.

Az idő és a környezet most egészen kellemes igazi pihenő idő. Nincs túl meleg se túl hideg tökéletes egy bikinis fürdőzésre.

Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Taiki Touya Vas. Jún. 17 2012, 10:55

Miközben ültem, és láttam, hogy újdonsült Sensei-em valamit el kezd kotorászni, egy kicsit megijedtem.
~ Huhh, remélem nem fog most szétszedni azért, mert majdnem megdicsértem a kebleit.~
Mikor láttam, hogy csak egy csokit vesz elő nagyon örült a fejem. A háttérből közben valaki üvöltött valamit, amiből csak a debil szót értettem. Úgyhogy úgy döntöttem tovább majszolom a krumplimat.
~ Vajon engem debilezett le a kövér gyerek? Vagy azt a másikat? ~
Majd sensei-em bemutatkozott és elindult a két fiú felé. Felpattantam és utána mentem én is. Közben elfogyasztottam krumplimat és előkészítettem egy csokit, hogy ha esetleg a dagi gyerek megint beszólna, akkor hecceljem vele én is egy kicsit. Amint előkészítettem elkezdtem halkan énekelni kedvenc dalomat.
- Jajj de jó a krumpli, nem lehet megunni...
Már szinte a két fiú mellett voltunk, amikor arról esett szó, hogy a küldetés után jutsukat lehet tanulni, amilyet szeretnénk.
~ Huhh, egyenlőre azt sem tudom, milyen elemű chakrám van. Mondjuk a pecsételő technikákhoz nem nagyon fog majd kelleni. ~
Közben a két fiúra néztem, kezemet a tarkómra vágtam, nagy mosollyal a fejemen üdvözöltem őket.
- Sziasztok, a nevem Taiki Touya.
Taiki Touya
Taiki Touya
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Taidana Kaito Vas. Jún. 17 2012, 22:34

Jiraiya a.k.a. Ero-sen részére

Rövid út vezetett vissza Konohába Kaito kicsit csalódott volt, hogy nem sikerült tökéletesen teljesítenie előző küldetését, holott a Hokage bízott benne. A poros út végén ott tornyosult a falú kapuja, Kaito elbúcsúzott társától, és alig várta hogy hazaérjen. Otthon kinyitotta a hűtőjét és csak egy rekesz sört talált benne, ekkor gyomra nagyot korgott
~Sebaj legalább ma is leihatom magamat~ gondolta cinikusan. Az elő sör gyorsan legurult, majd a második közepén elaludt a fiú. Másnap az első dolga az volt hogy vegyen magának némi élelmet. Pár nap telt el hogy haza jött mikkor egy dühös ember kopogott. Kaito lustán cammogva ment az ajtóhoz egy sörrel a kezében. Az ajtó kinyitása után a postás egyből rá ordított "Néha üríthetné a posta ládáját, tessék itt egy expressz levél, itt írja alá!" Miután Kaito lomhán aláírta a papírt és át vette a pecsétes levelet, majd egy egyszerű mozdulattal a földre dobta azt, ki ment az ajtaján, és az előzőektől is lomhában megindult.
-Maga meg mit csinál hisz azon a levelén a Hokage irodájának pecsétje volt ?!
-Le megyek és kiürítem a posta ládámat, hogy ha még egyszer fontos levelet kapok akkor ne ordítson velem!
Majd megindult, hogy a postás kedvére tegyen, aki természetesen hülyének nézte. miután egy nagy halom levéllel visszatért, eszébe jutott, a földön lévő levél, szolid lusta izgalommal széttépte a borítékot, majd elkezdte magában olvasni annak tartalmát.

"Tisztelt Taidana Kaito!

Visszatérésének örömére újabb megbízást kap, még pedig a holnapi naptól (x-ik év y-ik hónap e.ik nap), egy sensei veszi képzés alá, érettségére való tekintettel, csak ön veszt részt a gyorstalpaló képzésben! Reggeli 8 órakor jelenjen meg az egyes kiképző terepen. Sok szerencsét önnek!

Tisztelettel: A Hokage hivatala"

Kaito csendbe tudomásul vette a levél tartalmát, bár belül bőgött hogy megint korán kellesz kelnie. A levél azon tartalmát hogy "érettségére való tekintettel ..." nem tudta eldönteni hogy ez előny, vagy hátrány, miután röviden elgondolkodott ezen a levelet a háta mögött lévő konyhapultra dobra, és kivett egy újabb sört a hűtőből. Az este gyorsan eltelt és kivételesen gyorsan elaludt, lehet hogy az előző küldetése volt rá ilyen "altató hatással". Másnap lustán kelt, és bizony kellemetlenül vette tudomásul hogy háromnegyeddel múlt hét óra. Felső ruházatát magára kapta, majd rá gyújtott egy cigire, és azzal a szájában öltözött fel teljesen. A a szobában az összes üres sörösüveget, felborította jó nagy zajjal. Nem törődött semmivel csak rohant hogy oda érjen pontosan, amely rohanásának köszönhetően meg is történt. A szájában lévő csikket eloltotta a földön, majd pontosan beledobta egy közeli kukába. Arca elő húzta sálát, és felhelyezte csuklyáját, majd körbe nézet ...

A hozzászólást Taidana Kaito összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 19 2012, 16:17-kor.
Taidana Kaito
Taidana Kaito
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 275

Témanyitás  Aokaze Shin Hétf. Jún. 18 2012, 14:06

-Azért még sem kéne ledebilezned rögtön azt az illetőt, a végén még megkapjuk társnak és ne adj isten ha meghallja, majd csatározhattok egyfolytában, és Kara meg én majd nem győzünk titeket szétszedni. De ha ez megtörténne, ne várd el hogy kíméletes leszek veletek. - Mondtam halkan, utóbbi mondatot egy enyhe vigyorral Hieinek. Láttam ahogy a krumplis fickó egy csokit kap.
*Mi ez itt? Szeretet szolgálat? És pont csokit? Hány éves ez?...Ceh, na mindegy, ha normálisan viselkedik, én is úgy fogok hozzá viszonyulni.*
A nő és ez egyenlőre ismeretlen fiú lassan közeledtek felénk, zsebre dugott kézzel vártam őket hogy oda érjenek hozzánk. Ahogy közeledtek észre vettem hogy a kölyök tőlünk jóval alacsonyabb, ebből következtetésképp le is vontam hogy fiatalabb lehet tőlünk.
A sensei intett nekünk és egy széles vigyorral az arcán közölte hogy ha jók leszünk a küldetésen utána jutsut is tanulhatunk. Erre egyből felvillant a szemem és már jött is a kérdés:
- Na és lehet az elemi jutsu is? Még ha nem tudom a chakrám elemét sem?-
Majd a figyelmem hirtelen a gyerekre összpontosult a hirtelen mozdulata miatt, amely csak egy egyszerű kézrátétel volt a tarkóra, amit egy bemutatkozás követett részéről. Egy mosolyt megeresztettem felé majd én is bemutatkoztam.
-Szervusz, Én Aokaze Shin vagyok- ekkor felemeltem a kezem és a hüvelykujjammal Hieire mutattam- ez a mogorva alak itt mellettem pedig Hiei Urameshi, néha elég rideg tud lenni de kérlek nézd el neki, attól független nem egy rossz ember . Üdv a csapatban Taiki.
Aokaze Shin
Aokaze Shin
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Hétf. Jún. 18 2012, 17:05

// Kaito //

Az idő szép volt. A szép, annyit jelent, hogy SZÁRAZ, FÜLLEDT, DÖG MELEG VOLT! Nah ez a szép idő. Az emberekről, jóformán vízesés formájában dőlt az izzadtság. A napocska is pont a legmagasabb ponton piknikezett az égen, így tehát dél van. A Kiképzőterepen, egy teremtett lélek sincsen. Csak egy fura csuklyás alak. Vajon nem nincs melege? Ezt csak is Ő tudhatja. Persze, hogy ha már hozzászokott az ilyen ruhák folytonos hordásához, akkor meg sem kottyan neki. Tulajdonképpen ez a fickó csinálja jól. Nem érik őt a Napocska fájdalmasan égető sugarai és még ha nagyon beizzad és szomjas lesz, talán még meg is ihatja a testnedveit. Nah de ne mérgezzük itt az ember isten adta elméjét ilyen végszükségleti problémákkal. Ahogy ott állsz a Kiképzőtér kellős közepén, hirtelenjében furcsa hangokra leszel figyelmes. Mint ha ropogna valami. Léptek zaja. Nagyon gyors léptek zaja. A fák mögül kevés porfelhő száll fel. Igaz, hogy az egész terepet jóformán finom, puha fű lepi el, de még így is teli van porral. A porfelhő egyre közeledik, még végül a szomszédos bokor mögül, kiugrik valami nagy sebességgel. Csupán egy kékes foltot látsz elsuhanni és már el is tűnik a túloldalt. De nem maradtál sokáig eme fura látvány nélkül, mivel visszafordult. Most már közel sem volt szemmel követhetetlen a formája és az alakja. Sőt! Egész formás dombocskái voltak. Bizony, egy nő volt az. Kilépett a bokrok közül, kezében egy jegyzetfüzetet tartva. Feléd fordult, majd emelt hangon megszólalt.
- Te vagy Kaito? A külön kiképzésben részesülő genin?
Azzal maga elé emelte a jegyzetfüzetet és nézegetni kezdte. Irkált is bele valamit ceruzával. Érdekes volt a nőszemély megjelenése. Lábbelije egy hagyományos ninjaszandál volt. Vékony, testhez simuló, térdig érő nadrágot viselt. Teljesen ráfeszült a testére, kiemelve formás fenekét. A térdére fel volt kötve egy Konohai fejpánt. Tehát ninjával van dolgod. Felsőrészen egy átlátszó, hálószerű ruhát viselt. Tényleg teljesen átlátszó volt, így elfedte egy fehér, kabátszerű ruhadarabbal, amit a derekánál egy vastag, vörös övvel kötött meg. A szeme égszínkék volt. Szemüveget viselt. Nem olyan kerek vackot, hanem azt a divatos, vékony téglalap alakút. A haja pedig majdhogynem kék volt. Az egész megjelenése és a kisugárzása tekintélyparancsoló, viszont a kinézete kicsit sem az.

Kiképzőterepek - Page 23 Lny8
A nő

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Hiei Urameshi Kedd Jún. 19 2012, 14:38

Az ismeretlen számára nem éppen hízelgő válaszomat követően, fejemet ismét a távolabbi fa alatt, immár álló alakok felé fordítottam. Eközben arcomról leolvadt az ismeretlen kigúnyolása okozta félmosoly, és Shin reakciójának dacára, teljes érdektelenség jelent meg rajta. Az alig fújdogáló szellő, mely tökéletesen ellensúlyozta a déli nap okozta meleget, végigsimított bőrömön és belekapott rövidre vágott hajam végébe. Eközben szemeimmel végigkövettem a két alak, örökkévalóságnak ható útját, mely egyenesen hozzánk vezetett.
~Ekkora egy dilist. És pont hozzánk csatlakozik a kölyök.~
Futott át agyamon a gondolat, miközben a fiú krumpli dalát és a kuonichi mondatát hallva, csalódottan ciccegtem egyet. Mindeközben természetesen én is izgatott lettem a mondat második felét hallva, azonban a többiekkel ellentétben, ezen érzéseimet nem hagytam eluralkodni. Teljes nyugalmat magamra erőltetve, mindezt természetesnek véve álldogáltam, és zsebre dugott kezeimmel figyeltem két társam beszélgetését.
Hiei Urameshi
Hiei Urameshi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Taidana Kaito Kedd Jún. 19 2012, 16:13

Ero-sen a.k.a. Jiraiya részére (rá jöttem hogy ezt fordítva kell Very Happy )

A nap már delelt, egy áldott vagy átkozott lélek sem volt a környéken, Kaitot ezt nem zavarta, sőt inkább örült neki. Hősünk a napnak hátat fordított ezért háta megizzadt, amit nem nagyon észlelet, mert össze volt görnyedve a háta és így ruhája megfeszült.. A homlokán inkább harmatként jelentkeztek az izzadság, mint sem gyöngyözött volna. Köpenyének köszönhetően a nap nem égette a bőrét, de ő nem is törődött ezzel gyűlölte a meleget, és ezt nem befolyásolta öltözéke, mivel ahhoz már hozzá szokott. Ahogy ott volt görnyedten, ami nála az unalom jele volt felkapott pár kavics darabot és azokat kezdte el dobálgatni, majd hirtelen sebes lépések zajára lett figyelmes, amik néha néha egy faágat is eltörtek. Ahogy hátranézet az erdőben valami furcsát látott, ami gyors sebességgel közeledett felé. Már majdnem az erdő szélén volt mikkor Kaito rá eszmélt hogy ez bizony egy porfelhő, reflexből egy kunait akart elő venni, de lustasága és a meleg erősebb volt ~Amúgy is, ki támadna rám a falu közepén, ilyen melegben, éppen most~ gondolta magában. A porfelhő kiért az erdőből és egy bokorból fel ugrik, habár az érdekes jelenség most inkább egy kék villanásra hasonlított mintsem egy porfelhőre, na Kaito számára itt vált követhetetlené a dolog, és ezt az is erősítette hogy a furcsa jelenség sebes továbbhaladását megzavarva vissza kanyarodik hősünk felé. Ahogy megállt a dolog Kaito egy embert vélt felfedezni, akinek igen egyértelmű testi külső nemi jellegéből rá jött, hogy nővel van dolga. A nő megszólalt "Te vagy Kaito? A külön kiképzésben részesülő genin?" ebből a kérdéséből és a nőn látható fejpántból Kaitonak egyből leeset, hogy a lány egy shinobi, bár ez nem volt meglepetés egy hógolyó, na az meglepetés lett volna. A hangja emelt volt, testtartása és megjelenése is határozottságot, elkötelezettséget, lelki erőt sugallt, Kaito ettől ismét az akadémián érezte magát, mint ha csak "tanárnéni" szólt volna hozzá, így egyből vigyázva vágta magát, és a következőt mondta:
-Hát őőőőőő ühhhhh igen én lennék!
Rendkívül nagy zavarban volt, általában is ez volt a helyzet, hogy ha csinos nő volt a közelében, de a furcsa zavart érzést a lány határozottsága, és valószínűsíthető magasabb rangja is fokozta. Érdekes volt a helyzet mivel a lány fiatalabb volt mint Kaito, vagy talán vele egy idős, de semmiképpen sem idősebb, bár ha az volt biztosan jól tartja magát. Kaito nem tudta tisztázni a dolgot, ugyan is a vele szembe lévő ninja személyisége, és szemüvege egy határozott nőt sugallt, de kinézete és öltözéke egy fiatal lányét, ez utóbbit a lány jegyzetelése is erősítette ~Talán én vagyok az első tanítványa~ gondolta magában, a helyzet több mint furcsa volt, érdekes fejlemények várhatóak az több mint biztos ...
Taidana Kaito
Taidana Kaito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Szer. Jún. 20 2012, 13:07

// Nekem mindegy Very Happy Úgy sem tudom, hogy mit jelent XD //

A lány felvonta a szemöldökét, majd elővett egy másik füzetet. A füzet, teljes egészében piros volt. Úgy tartotta írás közben, hogy eltudtad olvasni ami az elejére volt írva. "Egyedfejlődés". Ez még nem lett volna meglepő, hanem ami ez után következett. A lány hangosan kezdte mondani amit ír.
- Az alany látszólag zárkózott személyiség, ezt az öltözéke és a kezdeti testtartása árulja el. Fojtott agressziónak jele nincs...
Ekkor a lány felnézett rád, majd egy nagy csattanással, becsukta a keménykötésű füzetet.
- Az Én nevem Megane Ryouko! Neked csak Ryouko-sensei! Én foglak mostantól tanítani. Persze nem állandóan az év minden napján, hanem csak a szabadidődben. Ugyan úgy kell járnod küldetésekre és az esetleges jelenlegi csapatod is megmarad. Amit tudnod kell rólam: Nem szeretem az időpocsékolást és a lazsálást. Ha nem teljesíted a normált, akkor meg kell kérdőjeleznem a tudásodat, így egy tesztnek is alávetlek majd. Ezeken kívül, szeretem a Dangot és a patyolat fehér holmikat. Nem szeretem a meleget sem pedig a hideget. Kérdés?
Most komolyan? Ha nem szereti a meleget és a hideget sem, akkor még is mit szeret?! Érdekes egy sensei. Látszik rajta, hogy sűrűn csinál ilyesmit. Valószínűleg egy Tokubetsu Jounin aki az oktatásban ért el eredményeket. Ryouko-sensei válaszolt a kérdésedre ha van, majd folytatta.
- Ami a tesztet illeti, arra ma fog sor kerülni. Tessék. - Röpített egy egyszerű mozdulattal feléd egy vékony lapot - Ez a papírlap, egy Elemi chakrára érzékeny papír. Annyi a dolgod, hogy belevezeted a chakrádat ebbe a lapba. A chakraelemed az azt határozza meg, hogy milyen affinitású vagy. Minden elem más. Ami a személyiség jegyekben is megmutatkozik. A Suiton beállítottságúak szeretik a vizet és többnyire szelídek mint a bárány. A Katon beállítottságúak bosszúszomjasak és hirtelen haragúak. A Fuuton beállítottságúak gondolkodás nélkül cselekszenek, valamint türelmetlenek. A Raiton affinitásúak gyorsak és okosak. És ott a Doton affinitás. Ők lusták, erősek, és nagyok. A bölcsesség és a türelem jellemzi őket. Most fogd a papírt és vezesd bele a chakrád. Meglátjuk, hogy mi lesz.
Azzal a sensei már készítette is elő a ceruzát és a füzetet.

// Mivel rám bíztad a választást, így Doton lesz. Ha viszont másikat szeretnél akkor írd azt. //

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Taidana Kaito Szer. Jún. 20 2012, 19:04

Ero-sen a.k.a. Jiraiya részére

Az események érdekes fordulatot vett, bár már érdekes volt alapvetően most inkább komikus volt, hogy a fiatal lány előtt egy fura fekete alak vigyázzban áll, mint egy díszkatona, már csak a tisztelgés hiányzott. A lány furcsán grimaszolt egyet, majd egy tűzpiros füzetet vett elő, melynek elején Kaito számára is láthatóan "Egyedfejlődés" volt írva. Kaito kissé már ezt is furcsállta hiszen, ő még ilyet nem látott, valahol viszont a profizmus egyik jelének vélte, és büszke is volt magára valamilyen apró szinten, és eldöntötte hogy az ellenkezőnem képviselő aki előtte állt nem lány hanem nő, és sokkalta érettebb mint ő. A dolgok még mindig komikusak voltak amíg a nő következő monológja nem jött:"Az alany látszólag zárkózott személyiség, ezt az öltözéke és a kezdeti testtartása árulja el. Fojtott agressziónak jele nincs...", ezen a ponton a dolgok bizarr "irányzatot" vettek. Kaito godalatinait egy pillanatra ezek a szavak kötötték le:~Zárkózott az még, korrekt, de "kezdeti testtartásból" mi a szösz ??? Fojtott agresszió, hát ha lenne sem rajtad vetném le kis anyám, de mindegy...~ Ám ahogy ezeken gondolkodott rá jött, hogy hiába sértőek, de figyelnie kéne. Azután további érdekességek/nyalánkságok következtek. A lány bemutatkozott így már Kaito számára is világos volt, hogy Ryouko-sensei kell hívni az ifjú hölgyet. Miután a neve kiderül, tökélesen leírása következet egy "domina" személyiségnek, így a fiú már érezte, hogy ezt benézte, és még a belé is kifogják taposni. Azután pár apró információ hangzott el. A lány szereti a fehéret ~Talán jóban lenne Akahitoval mivel ő is állandóan fehérben jár~, szeretni a Dangot~Ja azt én is~, továbbá az is kiderült, hogy a sensei nem szereti se a hideget, sem a meleget~A meleget én is gyűlölöm, de a tél jöhet~. A információk után, megkérdezte tőle a lány, hogy van e kérdése, vagy hozzá fűzni valója, ám Kaito úgy vélte, hogy utóbbiak csak értetlenséget sugallnának, és ezek után képességei meglennének "kérdő jelezve", így egy kisebb zavar fejcsóválással jelezte, hogy folytatódhat az egész. A folytatás nem volt más, mint egy teszt amelyet a bemutatkozásban említett, ettől Kaito kicsit feszült lett. Egy elemi chakra-érzékeny papír repült a fiú felé melyet elkapott. Közben hősünk hosszabb magyarázatot halhatott arról, hogy milyen elemi beállítottsághoz, milyen személyiség illetve jellemzők párosulnak, ezeket Kaito jól az eszébe véste, majd a papírkát két tenyere közé zárta, és átitatta chakrájával.
-Lássuk a macit !!!
Mondta utóbbit hangosan, nem érdekelve, hogy esetleg a senseit ezt az attitűdöt nem fogja értékelni. A lány a ceruzáját tartotta írásra készen, és így várta a történéseket. Kaito lassan választotta el egymástól két kezét, miközben szíve nagyokat dobbant. Valószínűleg mindkettőjük meglepetésére, Kaito papírja porrá változott, és ekkor tudta meg a fiú, hogy bizony "lusta, erős és nagy, de ugyan akkor bölcs és türelmes". Az eseménydús nap, tálán fénypontja történt most meg.

// A.K.A = Also Known As, mint említettem teljesen tanácstalan vagyok elem választás terén (ezért is nem adtam meg előtörténetben), így nekem tökéletesen megfelel, szerintem karakteremet ismerve választottál, így nem tudok belekötni Smile //
Taidana Kaito
Taidana Kaito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Pént. Jún. 22 2012, 11:59

// "~ Ja azt Én is ~" XD Kész //

Ryouko-sensei figyelmesen követte a történéseket. Kezét írásra tartva, sasszemmel méregette a fiút. Mielőtt szétnyitottad volna a tenyered eleresztettél egy rendkívül színvonalas hozzászólást. A szigorú tanárnő egyből jegyzetelt is. Persze nem ám magában, csöndben az elméjében követve az irományt, neeeemm! Hangosan, hogy mindenki halja.
- Az alany láthatóan szórakozott személyiség. Kíváncsiságát és idegességét értelmetlen kijelentésekkel leplezi...
Persze ezekből vajmi kevés igaz. De hát ha a sensei így gondolja akkor nincs mit tenni. Rá kell hagyni. Amint szétnyitottad a tenyered, a nőszemély már jegyzetelt is. Bizonyára felírta magának az elemedet, majd összecsapta a kis füzetét és egy kevéske füst kíséretében eltüntette. A helyére egy igencsak szép, barna tekercs termett amit odadobott a fiúnak, majd közelebb sétált hozzá. Egészen a fiú mellé, majd intett, hogy nyissa ki a tekercset.
- A Te elemed a Doton. Mondjuk ez nem meglepő. Ebben a tekercsben egy technika van. Nem könnyű ilyen tekercsekhez hozzájutni, így hát becsüld meg. Mostantól a tiéd. A technika neve
Doton: Shinjou Zanshu no Jutsu // Föld stílus: Lefejezés technikája. Ezzel a technikával, képes lehetsz a föld alatt mozogni és az ellenfeled alá kúszni. Amikor ott agy, megragadod a lábát majd lerántod a föld alá, miközben Te kiugrasz. Ahhoz képest, hogy Doton elég sok erőt és tehetséget igényel a technika. A Jutsu három szakaszból áll.

• Az első: A tenketsu pontjaidon keresztül, kiáramoltatod a chakrádat egészen a talajig. Ezt lehet álló helyzetből is vagy akár guggoló helyzetből. Elsőnek helyezd a kezeidet a talajra, majd áramoltasd ki a chakrádat. Itasd át vele a talajt. Ha ez megvan, akkor változtasd meg a chakrád segítségével a talaj állagát. Lazítsd fel ás puhítsad. Az akadémián ezt meg kellett tanulnod. Lényegében a technika a tárgyba való chakra áramoltatása és a chakrával való ideiglenes vagy teljes változások elérésének kombinációja. Ha a talaj kellően laza, akkor könnyedén belefogsz olvadni. "Áss" a chakráddal akkora lyukat, amibe beleférsz.

• A második: Miután szabad utad van a talajba, el kell jutnod a célpontig. Terjeszd ki a cahkrádat amennyire csak tudod. Ennek következtében a chakráddal érezni fogod, hogy hol tartózkodik jelenleg az ellenfeled. De vigyáz, mert ha esetleg egy társadat kapod el aki magán akcióba kezd, akkor bajban vagy.

• A harmadik: Miután tudod, hogy hol az ellenfeled, ugyan azzal a chakraművelettel amivel bekerültél a föld alá, most haladj előre a célpont felé. A legjobb, ha visszatartod a lélegzeted, vagy csak ritkán veszel levegőt, mert megfulladhatsz. De ha nagyon nagy a vész, akkor egyszerűen csak kimászol a felszínre. Amint eljutottál az ellenfeled alá, lazítsd fel alatta a talajt, majd kapd el a lábát és húzd lefelé. Az erő hatására Te kikerülsz a talajból, Ő pedig bennmarad. De itt jön a legjobb rész. A chakrádat most már nem kell koncentrálnod, így a talajt megváltoztatott hatás megszűnik és újra szilárd lesz. Sokat kell vele bajlódnia amíg kijut.

Azzal a sensei elővett egy másik tekercset, majd elmutogatott néhány kézjelet és kevéske füst kíséretében egy fabábú jelent meg előtte. Odadobta hozzád. Ügyelt arra, hogy jó erősen odavágja.
- Gyakorolj ezzel. Öt óra múlva visszajövök. Ha addigra nem sikerül a tesztet befejezned, akkor már is küldöm az ajánlásomat a Hokagénak afelől, hogy jobb helyed lenne az Akadémián!
Azzal a sensei egy gyors mozdulattal porrá vált. Itt a lehetőség, hogy megmutasd a tehetséged, vagy csúfosan leégj. Csak rajtad áll.

// Egy kb 35-45 soros postot kérek a jutsu tanulásáról. Nem kell az egésznek a tanulásról szólni. Mehetnek a karid gondolatai stb. Próbálkozz sokat, vonj le következtetéseket stb. Hajrá! //

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Hinata Kedd Jún. 26 2012, 18:53

*Három fiú és egy kéjenc Kunoichi*

- Na na fiúkák nem durcizni. Meg békélni mert szét csapok köztetek.
Legyezgetek kezemmel mintha melegem lenne. Inkább csak magam keletem a fiatalok előtt meg mutatva milyen csodálatos is egy fiatal nő teste.
- Na csipetkék akkor igen lehet azt tanulni amit ti fogtok választani. Igen ki deríthetjük az elemet is ha ez a szándékotok.
Kivételesen most kedvetekre teszek. Csak ne nézetek már rám olyan perverz kéjenc tekintettel.
Kicsit takargatni próbálom magam miközben hátam egyik fának vetem és leülök.
- Komolyra fordítva a szót lehet ezen már át estünk, de újra hallani akarom. Van valami célotok az életben azzal, hogy ninjává akartok válni?
Majd egy másik az utolsó darab csokim veszem elő és rágcsálni kezdem miközben a bemutatkozást vagy is a célokat hallgatom amit geninkék sorolnak fel. Észre sem veszem, hogy egy darabka le csöppen vagy nem is törődöm vele, hogy a kicsi csoki csepp melleim felé veszi az irányt.
Ezzel is a genineket kínozva talán direkt csinálom ezt.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Taidana Kaito Szer. Jún. 27 2012, 15:30

Ero-sen a.k.a. Jiraiya részére

A dolgok a vége felé közeledtek, vagy legalábbis nagyon arra tartottak. Ahogy Kaito sejtette mestere kisebb elszólását nem díjazta és egy újabb piszkálódó sorral lett több az a "híres" füzet, bár az utóbbit nem érdekelte Kaitot csak az hogy most mi lesz? Ryouko-sensei eltüntette régi füzetét, és egy díszes barna tekercset vett elő. A lány felhívta a fiú figyelmét, hogy az ilyen és hasonló tekercsek ritkák szóval vigyázzon rá. A tekercs színe valószínüleg Doton elemre utalt, mivel a tekercs a Doton: Shinjou Zanshu no Jutsu nevű technika leírását tartalmazta, amelyet Kaito-nak most meg kell tanulnia. Mestere nagy vonalakban elmagyarázta a jutsu lényegét, melyet Kaito nagyjából megértett, de nem baj hogy rendelkezésre áll a tekercs. Ryouko egy fabábút vett elő, mely a gyakorláshoz elengedhetetlen. "- Gyakorolj ezzel. Öt óra múlva visszajövök. Ha addigra nem sikerül a tesztet befejezned, akkor már is küldöm az ajánlásomat a Hokagénak afelől, hogy jobb helyed lenne az Akadémián!" ezzel a mondattal eltűnt, így Kaito hiába hajolt meg. A jutsunak három fő része van így Kaito úgy, hogy Kaito az elsővel kezdte, miután a tekercset még egyszer elolvasta, bábut teljesen véletlenszerűen állította fel, majd a tekercset maga mellé tette le. Először állva, mint egy bemelegítő gyakorlatként a tenyerében lévő chakrát kezdte el áramoltatni ~Ez még megy~ gondolta magába. Most jött az ásás leguggolt és ujjait szétnyitotta, hogy tenyere nagyobb legyen. Visszagondolt az akadémiai évekre, hogy hogyan áramoltatta a chakráját tárgyakba, a visszaemlékezés sikeres volt így elkezdte chakráját a talajban pumpálni. Az első „beolvadási késélet sikertelen volt, mivel csak bokáig sikerült neki bele merülni, a következő porbálozás sem volt sikeres ~Vajon mi lehet a probléma?~ kérdezte magától. Ahogy folyamatosan próbálkozott eszébe jutott egy könyv, amely a talaj szerkezetről szólt, a könyv állítása szerint a talaj keménységét a talajszemcséi közötti kohéziós erő határozza meg, ahogy ezen gondolkozott rá jött arra, hogy lehet, hogy nem pumpál elég chakrát és csak a felsőbb részeket puhítja meg, továbbá a talajt szemcséinek sűrűségét hasonlóra kell alakítani mint a futóhomokét, és akkor ásnia sem kellesz, mivel saját súlya miatt belemerül a talajba. Kisebb koncentrációt követve Kaito újult erővel vetette magát a tanulásba, és most már több chakrát koncentrált a földbe. Térdig sikerült neki a folyamat gondolkozott, hogy miért, ám úgy vélte, hogy a problémát könnyebben feltárja, hogy ha újra és újra próbálkozik. Minden esetben erős figyelemmel tekintett mozdulataira, és ekkor vette észre, hogy mi a probléma. A probléma nem volt más, mint hogy a talaj sűrűség változását mesterségesen tartotta fent, így addig kell fent tartani ezt az állapotot, míg teljesen el nem nyeli őt a talaj, továbbá futóhomok esetébe igaz a hidraulika egyik alapelve, miszerint minden folyadékba mártott test önmagával azonos súlyú folyadékot szorít ki, előbbi dolog természetesen nem teljesen igaz a futóhomok esetében, de ez tény volt, hogy miközben Kaito elkezdet belemerülni a talajban az felpúposodott körülötte. Legközelebb, amikkor megpróbálta sokkal jobban koncentrál, hogy fenntartsa a talaj mesterséges szerkezetét, miközben ő elmerült benne. Az elmerülés sikeres volt, ám Kaito nem vett elég levegőt, így az első alámerülés után vissza kellet, jönnie a felszínre ~Nem baj ez még úgy sem megy jól, ezt a mozdulat sort még gyakorolnom kellene~ gondolta magában. A fiú addig gyakorolta az alá merülést, míg az szintre rutinszerűen nem ment neki. Most jöjjön a bábu érzékelése. Habár a bábút véletlenszerűen helyezte el ám, ezt, mit sem ért, mert tudta, hogy hol van. Levetette a sálját és bekötötte vele a szemét, majd elkezdet összevissza ugrálni és forogni mit egy kis gyerek, amellett hogy elszédült ténylegesen nem tudta, hogy merre van a bábu. Nagy levegőt vett a genin és lemerült. Amikkor lent volt a földben kiterjesztette chakráját, ám nem tudta, hogy mit keressen. Utóbbi műveletet sokszor megismételte, és majd nem meg is fulladt ugyan is akárhányszor alámerült, nem tudta, hogy hol van a bábu. A sállal a szemén elég hülye látványt mutatott a fiú, így akik ott jártak el is kerülték. Kaito egy cigit vett elő és rá gyújtott közben gondolkodott, hogy vajon hogyan tudja megkülönböztetni, a fabábút a többi felszínen lévő tárgytól, némi gondolkodás után rá jött, hogy a bábunak van súlya ezt érezte is mikkor mestere hozzá vágta azt, a súlya miatt nyomást fejt ki a talajba ahol az egy kicsit összesűrűsödik. A föld alá ment és elkezdte a chakrájával azt a pontont keresni, ami eltér a ”természetestől”. Pár darab nagyobb kavics és csókolózódó szerelmespár után megtanulta Kaito megkülönböztetni a felszíni dolgokat nem csak, azt hogy melyik mi, de azokat is megkülönböztetni súlyuk alapján. Most jött az a rész, amikkor előre kell haladni a talajban. Újra lemerült Kaito, tenyerét szélesen maga elé tette, és az előtte lévő talajt puhítani kezdte és úgy halad előre, ám ez nagyon lassú folyamat volt. Talán másfél óra is eltelhetett amíg Kaito könnyedén tudott haladni a talajban. A keresési, és haladási chakra pumpálást is össze kelet hangolnia, de egy kis gyakorlással, ez is ment neki kezdő szinten. Az egész folyamat következett. Kaito ismét ugrálni és forogni kezdett, hogy nem tudja hol a bábú. A földbe merült és elkezdet haladni oda ahol a bábút észlelte. A talaj a feje felet meglazította pármásodperces kapálózás után megtalálta a bábút megragadta a lábát, és a földbe húzta azt. Mikkor a felszínre került örömében ugrálni kezdet, majd levette a sálat a szeméről és akkor vette észre, a bábú, ami előtte áll csak térdig van a földben, ekkor egy nagyot csapot arcára, és rá jött arra hogy az utolsó folyamatot is gyakorolni a kell még neki mint az össze többi előzőt. A gyakorlás során rá jött, hogy fontos az, hogy milyen erővel rántja be az ellenfelet és , arra is hogy a végső folyamat egyszerűbb mint az első. Így gyakorolt addig míg az öt óra le nem telt , és Ryouko-sensei meg nem érkezett.

//Bocsi, hogy késtem a poszttal, csak közbe jött/van kettő utóvizsgám... A leírásnál elő jött belőlem a Környezetvédelmi és Vízgazdálkodási technikus, így ha valami furcsa lenne akkor az ezért történt. A válaszomba egyébként nem írtam le, hogy sikerült bemutatnom a technikát gondolom majd ez a te dolgod Smile ha valami esetleg nem jó akkor írj egy PM-et, és én javítok ! //
Taidana Kaito
Taidana Kaito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Aokaze Shin Csüt. Jún. 28 2012, 12:32

*Ez az! Végre kideríthetem az chakrám elemét a küldetés után, már mióta várok erre, és most végre...* gondoltam magamban és közben egyre szélesebbre húzódott a mosoly az arcomon a szinte már kisgyermeki örömtől. Pár másodperc után észbe is kaptam nem akartam olyan idétlen fejet mindenki előtt, és hülyének látszani ezzel. Ekkor újból elkomolyodtam. Mesterünk egy komoly kérdést tett fel amire a csapat első tagjaként feladatomnak éreztem rögtön válaszolni a többiek előtt.
- Az én célom az életben az hogy egy erős S szintű shinobivá váljak, hasznos legyek a falum számára, és kitűnjek a harcosok tömegéből.-
vágtam rá a válaszom olyan határozottan ahogy csak tudtam. Néztem ahogy a kunoichi a csokiját eszi és egy bizonyos csepp lecsúszik éppen a keblei felé, szemem egyre csak azt követte és a fejem egyre csak vörösebb lett, később már nem is csokicseppet néztem hanem végig mértem a szememmel a mesterem. A dolgokat látván egy gonosz kis kérdés fogalmazódott meg bennem: akkor most az tanga rajta? És ha igen akkor miért kívül hordja?. Ezt a kérdést rögtön fel is tettem, mondván én vagyok a legidősebb a csapatunkban ezért megfelelő komolysággal is tudom kezelni a témát és zavarba is tudnám hozni a nőt.
-Kara-sensei, akkor az most rajtad tanga? És ha igen akkor miért kívül hordod? - ekkor leginkább egy nagy pofonra számítottam tőle vagy legalább arra hogy elpirul. Majd a kérdés feltevése után egyből lelkiismeret furdalásom lett hogy mekkora egy bunkó is vagyok.
Aokaze Shin
Aokaze Shin
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hiei Urameshi Csüt. Jún. 28 2012, 15:27

Ugyan arcomra nyugalmat erőltettem, mint oly sokszor ezt megelőzően, lelkemen az izgalom, és a megfelelési kényszer okozta idegesség lett úrrá. Ezen erős érzelmek egyvelege, a zsebeim biztos takarásában lévő kezeim ökölbe szorulásán keresztül mutatkozott meg. Az ily módon megnyilvánuló érzelemkitörésnek azonban hamar vége szakadt, amint a kacérkodó kuonichi-re tévedt a tekintetem, és talán szemtelen módon ott is maradt.
~Nem rossz.~
Futott át agyamon a gondolat, miközben immár cseppet sem unatkozva, a másik lábamra helyeztem a testsúlyomat. Ekkor azonban gyorsan kijózanodtam a kuonichi tétlenségét látva, és kérdését hallva, melyek semmilyen szinten sem árulkodtak az elkövetkezendő küldetésről.
- Ezek a nők, sosem térnek a lényegre. – mondtam az orrom alatt mormogva.
- A legjobbá válni.
Hadartam el egy sablon választ, majd a türelmetlenség jeleként, elfordultam a nőtől, és a zöld fűvel benőtt földet kezdtem bámulni. Ezzel egy időben, kihúztam egyik kezemet zsebemből, és megmarkoltam vele a nyakamban fityegő medált, és megszorítottam. Ekkor hallottam meg társam zavarba ejtő kérdését, mely azonnal kirángatott úgymond letargiámból, így gyorsan zsebre tettem kezemet, és elmosolyodtam.
Hiei Urameshi
Hiei Urameshi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ayami Remiyu Csüt. Jún. 28 2012, 21:51

Sai írta:
Senseied halványan elmosolyodva csóválja meg kissé a fejét. Ezek szerint ennyire jutottál, hiába tanulmányoztad a békákat elvileg. Na de mindegy, végül is ez már nem az ő harca, és már előre élvezi, mit fognak lerendezni a pimasz békák, mert bizony, ők is tudnak pimaszak lenni (nem hiába jönnek ki Razz), meg ha már úgy alakult, lehet, nem árt beszélnie a békák főnökével is.
- Rendben, akkor úgy tűnik, kész vagy a megmérettetésre. Ha teljes mellbedobással - kacsint itt rád - dolgozol, szerintem sikerrel jársz.
Emeli le a hátáról a hatalmas tekercset, majd megindul a szokásos porcedúra, az ujjat felsértve kell véreddel a neved a tekercsbe írnod. Nem kis dolog, hiszen az utolsó, aki előtted aláírta eme tekercset, nem más, mint Uzumaki Naruto. Ezután még a neved alá kell nyomnod öt ujjas "tappancsnyomod" és az első lépésen túl vagy.
- Most már csak annyi a dolgod, hogy megtanuld az idézés alapját azzal, hogy kitapasztalod, mennyi chakra kell egy komolyabb béka megidézéséhez. Az alap a következő: megharapod a hüvelykujjad - teszi is a vén perverz, amit mond. -, majd a földre vágva a tenyered, chakrát koncentrálsz, és kimondod a jutsu nevét. Persze elsőre nem fog sikerülni jó eséllyel, de nem szabad elkeseredni.
Helyezkedik úgy, hogy jó eséllyel majd megvizuálhassa a popód, amikor gyakorolsz.

//Kérek szépen egy 60 soros postot a gyakorolgatásról, és a legvégét természetesen hagyd nyitva a siker szempontjából ^^//

Akkor hogy is van jaj istenkém. Nagy Naruto írta előttem alá a tekercset. Méltó vagyok én erre, hogy alá írjam? Lehet, hogy nem merem meg tenni. Akik előttem írták alá mind olyan nagyok voltak. Én meg olyan kicsi és jelentéktelen vagyok hozzájuk képest.
Most, hogy neveket olvasom döbbennek rá előttem még lány nem írta ide be a nevét. Meg sebzem magam és jó alaposan bekenem vérrel az ujjam.
- Ayami Remiyu vagyok. Remélem, hogy engem is elfogadtok majd jövőben mint a többieket.
nevem be írva már csak ujjacskáim lenyomata kell és a szerződés meg pecsételődik mind addig míg meg nem halok. Vagy valaki fel nem bontja már ha ez lehetséges. Nézem a tekercsbe vérrel írt nevem és a lenyomatom.
Teljes mellbedobással.... jó ezt értem vagy mégsem? Még is azt hiszem igen, meg van mire gondolt.
Ekkor lenézek melleimre. Teljesen ledöbbennek a felfedezéstől. Hát akkor ezek is jók valamire, és nem csak dísz egy függelék ami meg különbözteti nőt és férfit?
- Aham teljes mellbedobása......
Véres ujjammal meg böködöm a két dudort és teljesen el pirulok. Uram isten a perverzsége még a végén át ragad rám is! Most is tuti, hogy nyálcsorgatva figyeli hátulról....... remélem azért nem minden hím nemű ilyen.
Na de vissza a feladathoz! kiáltok fel némán magamban amit nagy örömmel teszek, gondolataimat ezzel el is vonva a perverz remetéről.
Akkor hogy is van meg harapom az ujjam és kell a vérem ez meg van. Tenyerem a földre érintem és chakrát koncentrálok.
Még is hova koncentráljam azt a nyavalyás chakrát? Karomba, vagy a tenyerembe? Esetleg mind kettő vagy ez csak részben a titok nyitja? Leguggol amitől nadrág csak még jobban meg feszül fenekemen. Kicsit elmélyült a földet böködtem ujjammal. Látszott mély gondolkodásba merültem.
- De pontosan hogyan is lehetne ki vitelezni. Még rendben, hogy tenyeremben levő góc pontokba koncentrálom a chakrám. Ennyi elég volna a sikerhez vajon?
Nem tűnök bolondnak csöppet sem, hogy magamhoz beszélek. Így viszont sokall könnyeben tudtam gondolkodni. Valahogy olyan részletekre is kitértem amire egyébként más helyzetben nem szoktam.
- Idéző Jutsu // Kuchiyose no Jutsu
Fejemben meg körvonalazódót kit is akarok idézni vagy is mit. Egy békát természetesen! Viszont békát nem de még egy ebihalat se tudtam meg idézni. Csak térdelve csapkodtam a port mint valami kis gyerek. Közben fenekem meg hátul kukkolták amiről és nem is tudtam. Nem estem kétségbe figyelmeztetek, hogy nem sikerül majd elsőre. Én tudtam is ezt de milyen szép is lett volna aha egy kis brekucit megidézek. Volt egy lehetőségem, de azzal inkább nem élek addig amíg nem muszáj. Akkor viszont mégsem ez a titok nyitja talán esetleg össze kevertem valamivel. Valami felett elsiklott a figyelmem. Újra kezembe koncentráltam a chakrám de most nem hajtottam végre a jutsut. Mi van ha ez a kulcs egyik fele csak. Esetleg talán a chakrám nem csak kezembe kel koncentrálni, hanem azt ki engedve, hogy az idézet lény materializálod hason ahova én meg idézem. Mintha egy hidat teremtenék a chakrámal köztem és a lényközt. A híd ami át ível téren át. Ahogy mester mondta minél több chakra annál erőseb az idézet lény. Akkor minél több chakrám vetem be ez a híd annál erősebb és egy erős idézet lény meg jelenhet a hívásomra ezek szerint. Az is lehet, hogy amit itt ki okoskodtam teljesen elvetendő gondolatok sora. Akkor újra próbálkozás meg harapom az ujjam. Felsértem sebet, hogy vért fakasszak majd négykézláb ismét csak a port csapkodom.
- Ez nehezebb mint gondoltam.
Már egyszerűen nem tudom, hogy mivel próbálkozhatnék. Volt pár ötletem és próbáltam is meg valósítani.... de mi van ha még mindig hiányzik egy apró részlet? Meg próbálok pár emléket fel idézni egy régi akadémiai óráról talán azok majd segítenek, hogy megértsem a jutsu valódi miben létét.
Újra chakrát összpontosítok és....
kiabálom a jutsu nevét és várom, hogy történjen valami. Még szemeim is becsuktam, hátha mikor kinyitom akkor ott lesz valami béka. Na és újfent felsülök mint a sütőben sült csirke. Csak nem annyira ropogósra és nem meg fűszerezve és pácolva. Na de most aztán tényleg lehetne már valami eredmény. Legalább ez a perverz adhatna egy tippet de biztos alszik vagy valami perverz dologról álmodozik.
Újra kezembe koncentrálom chakrám és lassan kiengedem pont mikor kawarimit vagy tekercset pecsételek.
Kiabálom a jutsu nevét újra már kitudja hányadik alkalommal. Én nem számolom és szerintem mást meg nem is érdekel a bénázásom.
Már jó ideje próbálkozom kicsit meg is szomjaztam de ez most nem számít. Látni akarok végre egy békát aki remélem azért tud majd beszélni. Jó lenne ha kicsit hasonlítana rám, de ahogy meg tudtam ők is perverzek. Felállok leporolom a térdem ne hogy még félre értse valami perverz a térdemen levő port. Iszok pár kortyot, de a víz maradékát félre teszem hátha sikerül majd egy békát megidéznem. Majd újra pár csepp vér és.
Viszont nagy válószínűségél most sem sikerül még mindig nem jó valami. Bár mintha éreztem volna valamit lehet csak képzelődtem és agyamra ment a sok gyakorlás. Olyan volt mintha lenne még valaki a közelemben egy pillanatra. Lehet kezdek meg bolondulni? Legalább majd én leszek Konoha örült macskás békás lánya. Talán az is lehet eddig rosszul álltam hozzá az egészhez. Mi van ha meg van a kellő chakrám de annak nem csak tenyeremben kelene lennie? Talán lassabban kelene kiengednem mint eddig, de az nem jó. Viszont lehet rossz felől közelitek. Végül is nincs mit vesztenem ha meg próbálom. Igen perverzek örömére most levetkőzöm. Pontosabban csak felsőm dobom le. Ott van testemen a lánc ingecske de résein keresztül látni lehet csupasz bőröm. Melleim viszont egy fekete ruhadarab fedi el a kukkoló szemek elöl.
- Hát végül is Remete mondta, hogy teljes mellbedobással talán ezt akarta jelenteni.
Letérdelek a földre és felsértem ujjamon a sebet ismét ha már az begyógyult valamelyest. Chakrát koncentrálok miközben lehunyom szemeimet és reménykedem a sikerben.
Kiáltom hangosan a technika nevét és felhalmozott chakrám mind kiengedem lehető legnagyobb sűrűségben és menyiségben kibocsájtva egyszerre, viszont emelet próbálok ügyelni, hogy ez az áramlás stabil legyen. Egy erős képzeletbeli híd amin elérhetnek engem és meg jelenhetnek elötem.

Ayami Remiyu
Ayami Remiyu
Játékos Mesélő

Adatlap
Chakraszint: 253

Témanyitás  Jiraiya Pént. Jún. 29 2012, 13:04

// Kaito: Helyes. Kellenek ezek az ismeretek és így még érdekes is //

Úgy tűnik, hogy igaz az a Doton elemű egyedekre, hogy sokat gondolkoznak és elég lassúak. De a gondolkodás eredményekhez vezet. Az eredmények pedig dicsérethez. Ahogy berántottad újra és újra a bábút, úgy lett egyre eredményesebb a technikád. A Föld alatt vagy. Haladsz előre... És megragadod a báb... Ryouko-senseit? Mikor észrevetted, hogy a sensei áll a bábú helyén, már nem volt mit tenni. A sensei a földben Te pedig a friss levegőn. A szemüveges domina ott nézett maga elé. Igen ott a föld alatt. A szemét nem láttad, mivel a szemüvegre pont úgy irányult a fény, hogy visszatükrözte a környezetét így megláttad magadat benne. De az arca egyre vörösebb és vörösebb lett. Azt veszed észre, hogy a talaj a nő körül elkezd mozogni, mint a futóhomok és egy nagy "Baroooommmmm!" kiáltás mellett tör ki a levegőbe. A sokktól nem tudsz mit csinálni így mozdulni sem. Vagy csak nem akarsz. A sensei az égben és feléd száguld. Egyenesen a hátadra taposott. Így érkezett le. De ennyi még nem volt elég! Meg is taposta a hátad. Még szerencse, hogy nem magassarkúban volt. Szegény Kaito!
- Még is hogy képzeled, hogy berántasz a föld alá Hmmm??!?!?! Minden esetre sikeresen elsajátítottad a technikát - Vette halkabbra - De Akkor sem csinálsz ilyet!! - És ismét hangos - Nem mész vissza az Akadémiára, de arra mérget vehetsz, hogy ennél már csak nehezebb feladatokat fogok adni! Most menny haza! Majd jelentkezem.
Azzal a sensei eltűnt. Csak úgy shutty! Szegény, szegény Kaito. De legalább egy újabb technikával gazdagodott és Ryouko-sensei is megdicsérte a maga módján.

// Gratula! Elsajátítottad a technikát és +4 ch-val is gazdagodtál. Valamint Ryouko-senseit felhasználhatod tanulásoknál. //

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

23 / 40 oldal Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.