Kiképzőterepek
+62
Jiraiya
Saito Yuki
Kurita Takashi
Sato Haruhide
Fuu
Togan Hiroshi
Shimura Danzou
Akira
Miyamoto Musashi
Kusuki Eiko
Orochimaru (Inaktív)
Takaya Shintaro
Killer Bee
Gawakatsu Hikuro
Uchiha Madara
Kurai Akuma
Aokaze Atsushi
Kakuzu (Inaktív)
Kumori Niiro
Hikari Ayame
Azumi Yuurei
Uchiha Itachi
Tobi
Taiki Touya
Darui
Aburame Shino
Urufu Djuka Okami
Hiei Urameshi
Shiruba Tsuki
Osumi Hiroto
Taidana Kaito
Aokaze Shin
Hinata
Shikamaru(Inaktív)
Kitori Musato
Arekkusu Orokana
Sai
Hisao
Kagemare Kuzomi
Naozumi Yamashita
Aida Emiko
Uzumaki Kushina
Shiren
Funsai Hadou
Aono Takefumi
Rock Lee
Kaibutsu Hiroto
Katsumi Mao
Akimoto Kazuma
Izumitani Suzume
Ayami Remiyu
Sayuri Akeme
Hidan
Suyiko Kirinai-Aki
Hyuuga Hinata (inaktív)
Hidama Myuu
Namikaze Minato(Inaktív)
Takada Hana
Hyuuga Oyoki
Karin
Nara Akane
Kanmiru
66 posters
28 / 40 oldal
28 / 40 oldal • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Kiképzőterepek
// Köszönöm! //
Mirubi technikája sikerrel járt, viszont ahogy sejtette a sensei jásznyi könnyedséggel tért ki a tűzlövedékek elől. De persze ez még nem volt elég. Ahogy azt már sejteni lehetett, Mirubi vagy is a kis "genin" mögött jelent meg ahogy azt szokta. Ebben a pillanatban a hideg és vészjósló borzongás végigfutott a fiú hátán ahogy azt kell. Hát még akkor miután meghallotta azt a démonian csengő hangot, ami kioktatta! Csak nyelt egyet, majd bólintott, de abban a pillanatban már a földön találta magát ismételten megszégyenítve. A szörnyeteg, mosolyogva nézett le rá, mint a kisgyerek. Inkább a szerencsétlen fiút egy megunt játékszernek mondanám, sem mint egy tanítványnak, ugyanis a sensei eltűnt. Ismételten csak egy Kage Bunshin volt és az igazi Niyo-sense valahol otthon ücsörög most egy finom ital mellett a kanapéján, azzal a tudattal és élménnyel, hogy alaposan megszívathatta tanítványát. Jellemző...
Mirubi összeszedte Ifut és a maradék önbecsülését, majd boldogan távozott. Azzal a tudattal, hogy ismételten erősebb lett.
Mirubi technikája sikerrel járt, viszont ahogy sejtette a sensei jásznyi könnyedséggel tért ki a tűzlövedékek elől. De persze ez még nem volt elég. Ahogy azt már sejteni lehetett, Mirubi vagy is a kis "genin" mögött jelent meg ahogy azt szokta. Ebben a pillanatban a hideg és vészjósló borzongás végigfutott a fiú hátán ahogy azt kell. Hát még akkor miután meghallotta azt a démonian csengő hangot, ami kioktatta! Csak nyelt egyet, majd bólintott, de abban a pillanatban már a földön találta magát ismételten megszégyenítve. A szörnyeteg, mosolyogva nézett le rá, mint a kisgyerek. Inkább a szerencsétlen fiút egy megunt játékszernek mondanám, sem mint egy tanítványnak, ugyanis a sensei eltűnt. Ismételten csak egy Kage Bunshin volt és az igazi Niyo-sense valahol otthon ücsörög most egy finom ital mellett a kanapéján, azzal a tudattal és élménnyel, hogy alaposan megszívathatta tanítványát. Jellemző...
Mirubi összeszedte Ifut és a maradék önbecsülését, majd boldogan távozott. Azzal a tudattal, hogy ismételten erősebb lett.
Shiren- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1736
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)
Adatlap
Szint: S+
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741
[Ayami]
Nagy reménységekkel vágtál az útnak. Elvégre olyan egyességhez juthatsz, ha teljesíted a főnök kitételét, amelyről álmodtál. Az út nem tartott sokáig, de már az elején látható volt, hogy ebben az irányban a békákhoz köthető épületek, vagy akár az életnek a legkisebb jele is, ami rájuk utalhatna, hamar eltünedezik, mintha természetszerűleg nem merészkednének erre. A növényzet mocsárhoz képest egyre sűrűbb lett, s a talaj is kezdett ennek köszönhetően nem sokkal, de azért stabilabb lenni, hogy tartotta a vizes homokszemeket a gyökerek milliárdnyi szövevénye. Az előrébb jutásod is egyre inkább lelassult, míg végül olyan kuszasághoz értél, ahol levelek tömegeit tartotta össze valami selyemnél is vékonyabb és puhább szál, teljesen beszőve, s olyan mestermű volt mégis az összhatás, hogy bárki megirigyelte volna még az emberek között is. Mert a szálak milliárdjaira kiültek a mocsár nedves levegőjének vízcseppjei, s olyanná varázsolták a "palotát", mintha az kristályból vagy gyémántból készült volna, s ahogy a beszűrődő napfény megtört rajta, valóban ámulatba ejtően színpompássá vált. Tekinteted azonban máson is megakadhatott, az egyik selyemszálból szőtt "folyosón" ugyanis hatalmas, zöld lárva - jelen esetben inkább hernyónak hívják, de az is lárva - mászott, s bár messzebb volt, innen is óriásinak tetszett, legalább másfélszer akkorának, mint te, és ez neki is csak a magassága volt, pedig köztudottan az ilyen állatok úgy kisebbek, és inkább széltében repesztenek méretek terén.
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?
Uzumaki Kushina írta:
<Aycsiii aka Cucu>
- Még mindig csak az első senbonoknál tartasz?! - Sipítja a Démon, majd pedig morgolódva fordul vissza a körmeihez. A lány azonban egyre jobban érezheti a fájdalmat a végtagjaiban. Ugyanis nem kíméli a fatörzset, sem pedig az ujjbegyeit, de még az izmai is kezdenek feszülni. A vízen felhelyezett senbonok viszont megmaradnak, noha remegősen némileg. A lényeg viszont az, hogy a lány úgy érzi, hogy rájött a titok nyitjára - s valóban így is van. A nagy áttörésnek köszönhetően újult erővel vetheti a dologba magát, s még ha fájnak is a végtagjai, ő nem hátrál meg: egy lelkes löketet érez, mely felvillanyozza, s még a fájdalmait is feledteti. Hiszen már a célegyenesben van.
//Még egy utolsó postot kérek. Fél oldal Wordben. Mivel a karaktered ráérzett, ezért ebben a terjedelemben letudhatod az összes senbont.//
Akkor hát újra! Hogy is volt senbon és víz. Víz és senbon? Most a víz előtt állok, várom, a meg felelő pillanatot. Csak gyűjtöm a chakrát és áramoltatom az izmaimban, sejtjeimben. Meg kínzót testem újra levegő után kap, még most az egyszer utoljára fellélegzik. Majd mindent bele adva végre hajtja az utolsó próbát. Igaz nem lesz, egyszerű érzem, hogy minden porcikám feszül és fáj. Főként az ujjaim a sok szurkálástól. Végre sikerülni fog érzem, hogy most sikerül, ami eddig nem sikerült. S majd utána végre meg pihenhetek egy kicsit.
- Gyerünk, kezdjük!
Lassan a víz re sétálok újra. Most valahogy stabilabban álok biztosabban, mint eddig bármikor. Mintha csak a földön sétálnék vagy sziklás talajon. A víz hullámzása se billent ki egyensúlyomból, és nem merülök el a vízben. Mind eközben még hirtelenjében valahogy kedvem is sokkal jobb. Először csak halkan dúdolni kezdek majd halkan motyogni. Újsütetű edzőm biztos, hogy hallja mit mondok. Legalább is én így gondolom, de különösebben nem is érdekel.
Démon mögötti démon
Te üvöltő féktelen sötétség.
Oh te ki elűzi fényt rettegj!
Lelkem fényes S nem sötét!
Fényeskedjék hát legsötétebb órán.
Mikor már minden remény elveszett.
Jöjj el lelkem fényes angyala hát
S űzd el öt ki meg ront élőt, s holtat.
Ki most pokolra szál te hatalmadtól!
Hisz te vagy a fény ki elűzi a sötétséget!
Te üvöltő féktelen sötétség.
Oh te ki elűzi fényt rettegj!
Lelkem fényes S nem sötét!
Fényeskedjék hát legsötétebb órán.
Mikor már minden remény elveszett.
Jöjj el lelkem fényes angyala hát
S űzd el öt ki meg ront élőt, s holtat.
Ki most pokolra szál te hatalmadtól!
Hisz te vagy a fény ki elűzi a sötétséget!
Kis versikét újra és újra el mormogom, magamban miközben a vízen sétálok körbe körbe mint egy bolond vízen járó. Egyetlen senbont se tettem még a helyére, még várok egy kicsit. Nem többet, mint egy lélegzetvétel, vagy szívdobbanás. Már fent is van az első, de most nem böködöm magam. Nem ontom drága értékes folyadékot mi a vérem. "Hisz te vagy a fény ki elűzi a sötétséget" Mormogom magamban tovább és már jön is a második senbon. "Jöjj el lelkem fényes angyala hát" Végül felkerül harmadik majd a negyedik apró tű is. Érzem a kínzó égető fájdalmat, a sötétséget, mit a fáradtság próbál elmémre borítani, de elűzi öt lelkem angyala aki nem más mint az akarat erőm.
Nem engedek a kísértésnek és felhelyezem tétován az ötödik senbont is. A siker teljes egyelőre, vagy is ténylegesen is, hisz az első d még a második lépés után sem zuhan a vízbe egyetlen kicsi fém tű sem. Szinte ugrálni tudnák az érzéstől, ami felvillanyoz teljesen. Igen a hamisítatlan szín tiszta siker élmény íze. Most még mindig senbonokal meg tűzdelve ki sétálok a partra. majd leülök a földre.
- Ah hm Ohh..... ohh igen.
Nyögdécselek, mint akinek valami nagy örömöt okoznak éppen.
- Hát ezen is túl vagyok. Végén még élveztem is amit az elején soha nem tudtam volna elképzelni.
Felállok és a lányra vagy is nőre nézek a démonra, aki nyúzót engem. Várom a választ, vagy bármi mást. Inkább megelőzöm és én szolok egyenesen hozzá.
-Remélem nem intéztük el a dolgokat ennyivel. Mert nekem ez koránt sem volt elég. Többet és még annál is többet szeretnék. Belőled is, ha az megoldható.
Azumi Yuurei- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 197
Állóképesség : 240 (C)
Erő : 150 (C)
Gyorsaság : 220 (C)
Ügyesség/Reflex : 187 (C)
Pusztakezes Harc : 150 (C)
Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197
Sai írta:
[Ayami]
Nagy reménységekkel vágtál az útnak. Elvégre olyan egyességhez juthatsz, ha teljesíted a főnök kitételét, amelyről álmodtál. Az út nem tartott sokáig, de már az elején látható volt, hogy ebben az irányban a békákhoz köthető épületek, vagy akár az életnek a legkisebb jele is, ami rájuk utalhatna, hamar eltünedezik, mintha természetszerűleg nem merészkednének erre. A növényzet mocsárhoz képest egyre sűrűbb lett, s a talaj is kezdett ennek köszönhetően nem sokkal, de azért stabilabb lenni, hogy tartotta a vizes homokszemeket a gyökerek milliárdnyi szövevénye. Az előrébb jutásod is egyre inkább lelassult, míg végül olyan kuszasághoz értél, ahol levelek tömegeit tartotta össze valami selyemnél is vékonyabb és puhább szál, teljesen beszőve, s olyan mestermű volt mégis az összhatás, hogy bárki megirigyelte volna még az emberek között is. Mert a szálak milliárdjaira kiültek a mocsár nedves levegőjének vízcseppjei, s olyanná varázsolták a "palotát", mintha az kristályból vagy gyémántból készült volna, s ahogy a beszűrődő napfény megtört rajta, valóban ámulatba ejtően színpompássá vált. Tekinteted azonban máson is megakadhatott, az egyik selyemszálból szőtt "folyosón" ugyanis hatalmas, zöld lárva - jelen esetben inkább hernyónak hívják, de az is lárva - mászott, s bár messzebb volt, innen is óriásinak tetszett, legalább másfélszer akkorának, mint te, és ez neki is csak a magassága volt, pedig köztudottan az ilyen állatok úgy kisebbek, és inkább széltében repesztenek méretek terén.
Hogy azt mindenit GIGA KUKAC!
Csak állok és ámulok a kukac vagy is a lárva méretén. Már meg is van, hogy kit vagy is mit viszek el a nagy főnök elé. Aki lehet meg akarja majd enni ezt a nagy valamit. Ő béka és ez a nagy valaki pedig még is csak egy lárva vagy is egy kukac. A mérete viszont túl nagy ahhoz, hogy meg fogjam és csak úgy elcipeljem. Viszont olyan mentő ötletek öntötték el okos kis fejem, hogy hihetetlen. Még magam is ámultam magamon, hogy ilyen okos is tudok lenni.
Nem tudtam, hogy első tervem kiviteléhez menyi lenne a pontos mennyiség, csak próbálkoztam. Még hozzá az idézést alap elveit szemelőt tartani. Végül is a chakrámal létesítek egy kapcsolatot. Létre hozok egy hidat ami téren át ível. Mi lenne akkor ha ezt a lényt meg jelölném a chakrámal, és majd meg felelő helyen idézném meg egyszeri alkalommal. Mennie kellene, hisz nem hatalmas távolságot kellene át hidalni, hanem egy aprócskát. Tartok attól, hogy túl kevés vagyok én ahhoz , hogy ezt kivitelezni tudjam. Végül is más választásom nincs.
Ha semmi különös dolgot nem jön közbe végre is hajtom az első probát, hogy magammal csalogassam vagy vigyem a lényt.
A lényhez lépek villám gyorsan és elvégzem a műveltetett. Chakrám egy részét testébe juttatom egy kis chakra érzékeny tintát fel használva egy kanjival is meg jelölöm mibe szintén kevés chakrát jutatok.
Ha ez a próbálkozás vagy is terv nem jönne be hát keresek valami élelmet. Olyasmit aminek a lény nem tud ellen állni és követni fog amíg az nálam van. Így viszont valamivel lassúban de célhoz tudom juttatni. Természetesen csak akkor ha nem jön közbe semmi. Ilyen esemény lehetne, hogy a kukac még sem követ esetleg meg szollal és kérdőre von, hogy én mit keresek itt.
Ayami Remiyu- Játékos Mesélő
Adatlap
Rang: Genin
Chakraszint: 253
<Az én egyetlen Cucumnak >
A nő - aki valójában egy fiatal lány, aligha nő, na meg persze egy törpe is, aki lehet, hogy szép, de körülbelül mindenkinél alacsonyabb - hümmögve figyeli a tanítványát, s a homlokára felszalad az egyik gyönyörűen ívelt szemöldöke, amikor a tanítványa sikerrel jár, bár sokkal inkább a dalocska lepte őt meg. De nem, ez sem igaz: Niyo Sora nem lepődik meg. Soha.
Na jó, talán mégis...
- Naniiiii?!?!?! - ugrik legalább tíz centimétert, méghozzá ültében (!), mikor a tanítványa kijelentését hallja. Persze nem azon lepődik meg, hogy tanulni szeretne, hiszen csodás személyiségéért és kiemelkedő tanítási módszereiért sorok kígyóznak és sorszámot kell húzni. És persze az sem újdonság, hogy nem-éppen-evilági szépsége lenyűgözi a falu, sőt, a világ népét, de azért még neki is leesik az álla, mikor a kis tanítványa ilyesmit ejt ki a száján. Aztán persze összeszedi magát, mivel Niyo Sora mindig összeszedi magát, s egy perverz ragadozó és huncut vigyorral nézi a lányt. - Ohohohohooo! Nicsak, nicsak, nicsak. Már kezdtem attól tartani, hogy már kihaltak az érdekes emberek ebből az unalmas kis faluból. Ám legyen, drága kislány... Igaz, nem sok szufla maradhatott benned, de akkor folytassuk hát.
Szemmel szinte követhetetlen gyorsasággal repül a két kunai, az egyik el a tanítványa arca mellett, enyhén felkarcolva a csodás bőrt, de annál gyönyörűbb vércsöppet csalva. Az a kunai az egyik túlsó fa törzsében landol, teljesen belefúródva az élő növénybe, míg a másik egy közelebbibe fúródik tökéletes hasonlósággal. A két fegyver között azonban a napfényben valami megcsillan - egy kifeszített dróthuzal, mely elég vékony ahhoz, hogy az edzetlen szem ne láthassa, de elég vastag ahhoz, hogy a fiatal sensei ezzel kínozhassa diákjait.
- A feladatod a következő: a víz felett feszülő dróton egyensúlyozz, méghozzá a chakrád segítségével. Ugyebár a huzal felülete roppant kicsit; még egy képzett és a szakmában jártas akrobata is képtelenségnek veszi az ilyet, de a shinobi képes lehet rá, ha elég jó a chakrakontrollja. Hasonlít a vízenjárásra, hiszen a szél kibillenthet, akárcsak a saját tested mozgása. Csupán precíz és jól koncentrált chakramennyiséggel és chakrakontrollal tud az ember a vékony felületen megmaradni: itt azonban nem csak a lábadba kell irányítani a chakrát, hanem a fülben található egyensúlyközpontba is. Van kérdés?
A nő - aki valójában egy fiatal lány, aligha nő, na meg persze egy törpe is, aki lehet, hogy szép, de körülbelül mindenkinél alacsonyabb - hümmögve figyeli a tanítványát, s a homlokára felszalad az egyik gyönyörűen ívelt szemöldöke, amikor a tanítványa sikerrel jár, bár sokkal inkább a dalocska lepte őt meg. De nem, ez sem igaz: Niyo Sora nem lepődik meg. Soha.
Na jó, talán mégis...
- Naniiiii?!?!?! - ugrik legalább tíz centimétert, méghozzá ültében (!), mikor a tanítványa kijelentését hallja. Persze nem azon lepődik meg, hogy tanulni szeretne, hiszen csodás személyiségéért és kiemelkedő tanítási módszereiért sorok kígyóznak és sorszámot kell húzni. És persze az sem újdonság, hogy nem-éppen-evilági szépsége lenyűgözi a falu, sőt, a világ népét, de azért még neki is leesik az álla, mikor a kis tanítványa ilyesmit ejt ki a száján. Aztán persze összeszedi magát, mivel Niyo Sora mindig összeszedi magát, s egy perverz ragadozó és huncut vigyorral nézi a lányt. - Ohohohohooo! Nicsak, nicsak, nicsak. Már kezdtem attól tartani, hogy már kihaltak az érdekes emberek ebből az unalmas kis faluból. Ám legyen, drága kislány... Igaz, nem sok szufla maradhatott benned, de akkor folytassuk hát.
Szemmel szinte követhetetlen gyorsasággal repül a két kunai, az egyik el a tanítványa arca mellett, enyhén felkarcolva a csodás bőrt, de annál gyönyörűbb vércsöppet csalva. Az a kunai az egyik túlsó fa törzsében landol, teljesen belefúródva az élő növénybe, míg a másik egy közelebbibe fúródik tökéletes hasonlósággal. A két fegyver között azonban a napfényben valami megcsillan - egy kifeszített dróthuzal, mely elég vékony ahhoz, hogy az edzetlen szem ne láthassa, de elég vastag ahhoz, hogy a fiatal sensei ezzel kínozhassa diákjait.
- A feladatod a következő: a víz felett feszülő dróton egyensúlyozz, méghozzá a chakrád segítségével. Ugyebár a huzal felülete roppant kicsit; még egy képzett és a szakmában jártas akrobata is képtelenségnek veszi az ilyet, de a shinobi képes lehet rá, ha elég jó a chakrakontrollja. Hasonlít a vízenjárásra, hiszen a szél kibillenthet, akárcsak a saját tested mozgása. Csupán precíz és jól koncentrált chakramennyiséggel és chakrakontrollal tud az ember a vékony felületen megmaradni: itt azonban nem csak a lábadba kell irányítani a chakrát, hanem a fülben található egyensúlyközpontba is. Van kérdés?
Uzumaki Kushina- Adminisztrátor
- Elosztható Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi
Adatlap
Rang: Háziasszony
Chakraszint: Ostor ez a nő!
- tehát a fülebe fel erősítve ezzel az egyen súly érzékem azt lehető legmagasabb szintre emelni. Ehhez pedig majd nem kell más mint a testemben levő tenketsu pontok. Amit igaz nem látok, és pontos helyüket sem tudom. Az eddigi tapasztalat alapján a fülemre kell koncentrálnom a chakrám és most nem a halásom javításának céljából.
Majd meg teszem hát az első lépést, de előtte mesteremre nézek. Arcomról letörlöm a kicsi vér csíkot. Véres ujjam kéjes nyögés kíséretében lenyalom.
- Hm Lehet, hogy tetszek neked?
Mosolygom és jobb lábam a drótra teszem. Lehet, hogy izmaim égnek és kimerültnek érzem magam. Viszont ha nem feszegetem testem határait. Nem megyek el addig amit még teste éppen, hogy kibír soha nem fogok fejlődni és elérni egy magasabb szintet. Csak a jobb lábam érinti a drótot és áramoltatom a chakrám csak a jobb lábamban. Majd lassan elkezdem füleimben levő egyensúly központot is célba venni. Csak lepésről lépésre szépen lassan haladva. Nem sürget senki sem egyenlőre még. Érzem ahogy testem azon pontja ami az egyen súlyért felel fej bolydul a túlzót chakra behatás tol. Lábam azonnal leveszem a drótról és igyekszem stabilan megállni. Plusz, hogy minden kerek legyen kis hányinger is hatalmába kerít. Nem kapok a számhoz csak mély levegőt veszek. Tüdőm teleszíva friss levegővel ami ki tisztítja fejem. Meg szabadit a felesleges gondolatoktól. Amint elmúlik a mellék hatás újra megpróbálom a dróton járást. Újra fel teszem a jobb lábam de most kevesebb chakrát keringetek a füleimbe. Az elözö gyakorlatok során megtanultam az erőm lehető legkisebb pontba koncentrálni. Majd ezt fen tartani a figyelmem és a chakra áramlást tudatósan szét választani. Most is ugyan ez a feladat csak most nem senbonokal kell meg birkóznom. Egy dróton kell járnom de a felület hasonlóan rettentően kicsi. Eközben ügyelnem kell a környezetre, mint a vízen járás és a senbon, a kettő hasonlósága szinte rémisztő. Még is az irányítás és a kontroll ezúttal más. Én legalább is kívülről így látom a dolgot. Jobb lábam fent majd tétován egyen súlyozva felemelem a balt is és fel teszem a drótra ha sikerül.
Majd meg teszem hát az első lépést, de előtte mesteremre nézek. Arcomról letörlöm a kicsi vér csíkot. Véres ujjam kéjes nyögés kíséretében lenyalom.
- Hm Lehet, hogy tetszek neked?
Mosolygom és jobb lábam a drótra teszem. Lehet, hogy izmaim égnek és kimerültnek érzem magam. Viszont ha nem feszegetem testem határait. Nem megyek el addig amit még teste éppen, hogy kibír soha nem fogok fejlődni és elérni egy magasabb szintet. Csak a jobb lábam érinti a drótot és áramoltatom a chakrám csak a jobb lábamban. Majd lassan elkezdem füleimben levő egyensúly központot is célba venni. Csak lepésről lépésre szépen lassan haladva. Nem sürget senki sem egyenlőre még. Érzem ahogy testem azon pontja ami az egyen súlyért felel fej bolydul a túlzót chakra behatás tol. Lábam azonnal leveszem a drótról és igyekszem stabilan megállni. Plusz, hogy minden kerek legyen kis hányinger is hatalmába kerít. Nem kapok a számhoz csak mély levegőt veszek. Tüdőm teleszíva friss levegővel ami ki tisztítja fejem. Meg szabadit a felesleges gondolatoktól. Amint elmúlik a mellék hatás újra megpróbálom a dróton járást. Újra fel teszem a jobb lábam de most kevesebb chakrát keringetek a füleimbe. Az elözö gyakorlatok során megtanultam az erőm lehető legkisebb pontba koncentrálni. Majd ezt fen tartani a figyelmem és a chakra áramlást tudatósan szét választani. Most is ugyan ez a feladat csak most nem senbonokal kell meg birkóznom. Egy dróton kell járnom de a felület hasonlóan rettentően kicsi. Eközben ügyelnem kell a környezetre, mint a vízen járás és a senbon, a kettő hasonlósága szinte rémisztő. Még is az irányítás és a kontroll ezúttal más. Én legalább is kívülről így látom a dolgot. Jobb lábam fent majd tétován egyen súlyozva felemelem a balt is és fel teszem a drótra ha sikerül.
Azumi Yuurei- Játékos
Adatlap
«Cucu»
A szőke démon némán figyel – meg nem is. Persze nem hagyhatja, hogy az érdekes tanítványa azt gondolja, hogy elég érdemes jellem ő a figyelmére, mert akkor még elszállna a földről, mi több: inkább engedi, hogy képzelegjenek, mert az az ő kultuszának csak jót tesz.
Amikor viszont a lány beleesik a vízbe, mert nem sikerül belőnie az egyensúlyt és a chakrairányítást egyszerre, felsóhajtva szenteli neki tényleges figyelmét:
- Figyelj a légzésedre is. Ez nem egy olyan gyakorlat, amit kezdőknek tanítanak; fán és vízen járni nem nehéz, viszont egy ilyen figyelemmegosztós technika már nem mindennapi. Lassacskán már olyan, mintha meditálnál is. A légzés rendezése egyrészt segít a belső én lenyugtatásában, a szív lelassításában, az összpontosítás maximalizálásában. Másrészt viszont elősegíti a chakrakontrollt is: csak nyugodt elmével lehet precizitást elérni. És ez különben sem olyan dolog, amit rögtön egymás után el lehet érni: ha nincs szünet a próbálkozások között, akkor az agyad sem tudja feldolgozni a megtapasztaltakat. Szóval minden egyes sikertelenség után azt akarom, hogy a tavacskában található farönkökre és szikladarabokra ugorj. Egyrészt a farönk elmerül egy részig, hiszen nehéz vagy, de nem eléggé ahhoz, hogy teljesen a víz alá kerüljön. Viszont inog és billeg, tehát itt is az egyensúlyozást tudod gyakorolni, miközben nem olyan vékony, mint a drót.
//Másfél-két oldalt szeretnék Wordben, amiben elsajátítod a műveletet.//
A szőke démon némán figyel – meg nem is. Persze nem hagyhatja, hogy az érdekes tanítványa azt gondolja, hogy elég érdemes jellem ő a figyelmére, mert akkor még elszállna a földről, mi több: inkább engedi, hogy képzelegjenek, mert az az ő kultuszának csak jót tesz.
Amikor viszont a lány beleesik a vízbe, mert nem sikerül belőnie az egyensúlyt és a chakrairányítást egyszerre, felsóhajtva szenteli neki tényleges figyelmét:
- Figyelj a légzésedre is. Ez nem egy olyan gyakorlat, amit kezdőknek tanítanak; fán és vízen járni nem nehéz, viszont egy ilyen figyelemmegosztós technika már nem mindennapi. Lassacskán már olyan, mintha meditálnál is. A légzés rendezése egyrészt segít a belső én lenyugtatásában, a szív lelassításában, az összpontosítás maximalizálásában. Másrészt viszont elősegíti a chakrakontrollt is: csak nyugodt elmével lehet precizitást elérni. És ez különben sem olyan dolog, amit rögtön egymás után el lehet érni: ha nincs szünet a próbálkozások között, akkor az agyad sem tudja feldolgozni a megtapasztaltakat. Szóval minden egyes sikertelenség után azt akarom, hogy a tavacskában található farönkökre és szikladarabokra ugorj. Egyrészt a farönk elmerül egy részig, hiszen nehéz vagy, de nem eléggé ahhoz, hogy teljesen a víz alá kerüljön. Viszont inog és billeg, tehát itt is az egyensúlyozást tudod gyakorolni, miközben nem olyan vékony, mint a drót.
Adatlap
[Ayami]
Elképzelésed talán helyes, talán nem, egy biztos, hogy az igazat megtudd, nem most jött el az ideje, ugyanis a drága "kukacja" nem olyan típusnak mutatkozott, aki csak úgy eltűri, illetve szereti, ha taperolják, hát még ha csak úgy akarata ellenére chakrát fecskendeznek bele. Óriás teste összerándult, s bár szeme nem olyan határozottan kivehető kifejezésekkel is telik meg, mint a többi már fejlettebb állaté, azért azt az esetében is könnyedén ki lehet találni, hogy igencsak dühös. Ormótlan testét mozdította, és egy jól irányzott lökéssel már arrébb is taszított hihetetlen erővel. Felért legalább egy istenes, chakrával felerősített pofonhoz, épp csak az egész testeden betalált, s úgy pattantál el, mint valami gumilabda a falról.
Ezután a kukac követve a repülési íved, lejjebb ereszkedett, hatalmas testéhez képest hihetetlennek tűnő sebességgel, de a lakhely bejáratát nem hagyta el, előtte ágaskodott fel, látszólag azt védelmezvén.
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Uzumaki Kushina írta:«Cucu»
-Értem hát akkor még egyszer.
Egyelőre nem is törődöm a drotokal, valami mást terveztem a fejembe. Felugorva magasra levegőben ahol egy tigris bukfenc után az egyik rönkön kötök ki, ami már merül is a vízbe. Közben vészesen inog alattam. Tervem első fele tehát az a drót várhat, amíg itt nem tudok megállni egyensúlyvesztés nélkül. Vagy legalább is itt többet fogok gyakorolni, mint a dróton. Első próbálkozásom miatt majdnem le is esek. Merülök és egy milliméteren múlt, hogy ne esek a vízbe. Kudarc nem volt meg engedett így újra próbáltam. A dölöngélö és súlyedö rönkről egy másikra ugrottam. Meg vártam, amíg nem kezd az is merülni. Az utolsó pillanatig húztam az időt, hogy kitapasztaljam ezt a kényes egyensúlyt. Akár a természet, hihetetlen harmónia van a fák levelei és a kukacok vagy bármilyen más élőlény közt. Ha az egyik elvész oda az egyensúly és felborul minden. A világ vagy az adott bioszféra meg semmisül vagy teljesen át alakul és csak árnyéka les néhai dicső mivoltának. Ez pedig nem megengedett. Meg kell tartanom ezt az egyensúlyt a lelkemben és testemben. Minél nagyobb az összhang belsőmben annál boldogabb leszek és ki egyensúlyozottabb. Egy újabb rönkre ugrok át majd onnan megint egy másikra, próbálom kitapasztalni a mozgások, és minden féle behatást, ami éri őket. A legapróbb infó töredék is most a hasznomra van. Közel egy óra próbálkozás után úgy döntöm, hogy meg kísérlem a drótot használni.
Jobb lábam finoman rá helyezem és próbálgatom meg találni a kapcsolatot. Talán sikerül, talán nem. Ez a jövő zenéje most. Figyelem nagydobpergés meg miegymás harsogjanak a fanfárok a nagy Yuu chan járni tanul. Mind két lábam a dróton, de ahogy felemelem, vagy csak meg mozdítom a lábujjam a kapcsolat elvész és a vízbe pottyanok abban a pillanatban.
-Oh te beste drót na várj csak.
Tudtam, hogy végig tudnák rajta menni tudtam képes vagyok rá. Most legelőször mással próbálkoztam. Az egyik fa rönkre ugrottam, de ameddig csak képes voltam maradtam. Közben olyan képekre-helyekre gondoltak, amik lecsillapították az elmém és vérem hevességét. Végig nagy és mély levegőket vettem egymás után egy meghatározott ütemben. ami az elején gyorsabb volt, de a végén már egészen lassú. Felálltam és most újra próbálkoztam a rönkök terén. Felugortam egy közelebbire és még mindig azon voltam, hogy ez a meg nyugtató kép ne illanjon el. Éreztem magamban az a hatalmas nyugodtságot mikor fagy országában jártam. Azt éreztem, hogy végre haza tértem az enyéim közé. Őseim földjére kiknek szelleme engem, szolit. A hívó ősi szent szavaknak pedig engedelmeskedni kell. Ezek természetesen csak az elmémben léteztek. Talán egy rejtet énem késztett, a tudásvágyra honnan is származom? Felidéztem mindent, amit tudtam és felfedeztem egy fajta meg könnyebbülést és nyugodtságot magamban. Amikor rá leltem arra, amit kerestem. Észre sem vettem, hogy testem szinte majdnem, de csak majd nem, de tökéletesen merev és mozdulatlan volt. Ahogy meg moccantam kénytelen voltam ösztönösen is, de másik rönköt választani, Majd a következét és később kitudja hányadikról kászálódtam át a száraz talajra. Most vártam kivételesesen, hogy agyam képes legyen feldolgozni mindent. A tapasztalatot és az érzéseket, amik felszínre törtek bennem. Nyugodtan egyenletes légzéssel álltam a parton és vártam néhány percet. Gondolataim messze elkergettem és át adtam magam egy új érzésnek. Annak, amikor a tiszta lélek át járja a testet.
Persze ezek magasztos gondolatok és igen csak önbizalomtól túltengő elme szüleménye.
Felálltam a drótra, de nem moccantan, a mozdulatlanságra törekedtem. Egyszer sikerült megállom rajta, akkor jöhet a következő lépés. Perceket talán órákat is vártam egyhelyben állva. Nem követtem az idő múlását, nem is törődtem a külvilággal jelenleg. Minden meg maradt chakrámal azon voltam, hogy megtartsam a kapcsolatot és az egyensúlyom. Ehhez pedig folyamatos áramlásra volt szükség. Egy nyugodt elme, chakra áramlás és némi szerencse. Ami talán még kelleni fog majd.
Meg mozdítottam a lábujjam és sikerült. Nem estem le habár kicsit imbolyogtam. Előrébb csúsztattam a lábam, de amit, a másikat is meg mozdítottam volna a kapocs porrá lett zúzva és én a vízben kötöttem ki ismételten. Még nem álltam készen ekkora változtatásra, vagy is lépésre. Türelmesebbnek kell lennem és tovább elemezni az eddigi tapasztalataimat. Talán ötletet meríthetnék a senbonokbol. A chakrám minél kisebb pontra összpontosítani. Kivételesen most nem egyetlen pontba. most egy elnyújtott vékony csíkban. Mintha egy szenbon lenne a lábam alatt vagy is rengeteg senbon. Annyira szorosan egymás mellett, hogy összefüggő vonalat alkotnak.
Most a rönkökre vetem magam és nem ugrálok, hanem meg várom, míg az lesüllyed és utána ugrok a másikra. Mindegyiken ugyan abban a pózban mozdulatlanul egyensúlyom megtartva. Közben a gondolataim szinte maguktól elcsitultak és át adtam testem az ösztönöknek. Végig jártam minden rönköt és követ bármit, ami csak a vízben volt. Majd még mindig ebben a révületben a drót előtt álltam meg.
Nagyot sóhajtva ki fújtam magamból minden feszültséget. Gondok a bajok és minden rossz érzés eltávolodott belőlem. Egy nagy felhő távolodott és távolodott, amíg a nap sugarai fel nem szabdalták.
Felléptem a drótra egy helybe álltam és nem mozdultam. Hagytam mindenem hozzá szokjon. A meg változott körülményekhez. Csak kicsiben kezdem egy láb új majd még egy. Lassan csak finoman felemelem lábujjaim egymás után. Jobb lábam egy millimétert előrébb csúsztatom. Nem történik semmi vagy is éppen, hogy történik a semmi. Nem estem a vízbe nem estem a földre vagy egy rönk tetejére. Még a dróton voltam mozdulatlanul. Most lassan a bal lábam is meg mozdítottam és még mindig a helyemen voltam. Egy kicsit újra előrébb csúsztam. Belső láttásom befelé fordítottam láttam a természet harmóniáját belsőmben a nyugalmat. A drót közepén jártam, amikor megemeltem a lábam finoman és meg inogtam. Egyen sulyom majdnem elvesztettem és nem sokk kellett, hogy vízbe esek. Pedig a csoszogás nem dróton járás az csak csoszogás, amit csecsemők csinálnak.
Újra megpróbálkoztam a járással meg ingott a nagy egyensúly, de még tartottam magam. Muszáj volt, hogy kitapasztaljam. De majdnem a drót végén leestem bele a vízbe puff és loccs.
Hát most újra a fa rönköket választottam. Higgadt maradtam és nem idegeskedtem. Végig jártam a rönköket újra majd a drót elé álltam. Végig mértem elejétől a végéig és ismét nagyot sóhajtottam. Ki fújva minden rosszat és gyarlót.
Dróton álltam nem mozdultam csak csosszantam egyet előre. Megemeltem a lábam és lassan léptem egyet. Majd újra egyet. Csak kicsiket mintha egy csibe lépdelne a földön. Csak a csibe most a dróton volt és nem csibe volt. Egy lány, aki nem kímélve magát végre akarta hajtani a feladatot, amivel megbízták. És most ismét nagydobpergés midőn egyre jobban haladtam a vég felé. Most már nem kellet sok és elérem a drót végét. Már csak egy kicsi kel. Gyerünk Yuu gyerünk meg tudod csinálni. Még három lépés van hátra. A lábaim már nagyon remegnek a meg erőltetéstől. Be értem a célba elértem a drót végét. A földre ugrok majd térdre és kiképzőmre nézek. Kezem felemelem és ujjaim V alakba tartom. Majd még nyelvem is ki nyújtom.
Azumi Yuurei- Játékos
Adatlap
A nő már csak nem is nézi, hogy mit művel a kis diáklány - mi több, már a lábujjkörmeit festi szörnyűségesen ronda, de annál is feltűnőbb színárnyalatú rózsaszínre. Az élesítésen már rég túl volt (valahol félúton a lány szenvedésének), de mikor a kis cukorfalat tanítványa szemtelenkedve örül a sikerének, hirtelen felpattan, s majdnem támadásba lendül - de mégsem.
- Ahaaa, szóval sikerült. Nos, akkor nem kell megölnöm téged. A sikertelenségnek és a pancsereknek ugyanis nincs helye a faluban. Ezt jól vésd az eszedbe, mert ha elfeleded, akkkor a bukás karjait kitárja előtted.
A nő némileg titokzatos, némileg dühös, némileg őrült - aztán pedig egy rózsaszín füstfelleg közepette tűnik el ő is és a szék is.
//Köszönöm a játékot és bocsánat a késésért. Jutalom: +18 chakra. Késésért való vigaszdíj: +2 chakra. Végösszeg: +20 chakra//
- Ahaaa, szóval sikerült. Nos, akkor nem kell megölnöm téged. A sikertelenségnek és a pancsereknek ugyanis nincs helye a faluban. Ezt jól vésd az eszedbe, mert ha elfeleded, akkkor a bukás karjait kitárja előtted.
A nő némileg titokzatos, némileg dühös, némileg őrült - aztán pedig egy rózsaszín füstfelleg közepette tűnik el ő is és a szék is.
//Köszönöm a játékot és bocsánat a késésért. Jutalom: +18 chakra. Késésért való vigaszdíj: +2 chakra. Végösszeg: +20 chakra//
Adatlap
Sai írta:
[Ayami]
Elképzelésed talán helyes, talán nem, egy biztos, hogy az igazat megtudd, nem most jött el az ideje, ugyanis a drága "kukacja" nem olyan típusnak mutatkozott, aki csak úgy eltűri, illetve szereti, ha taperolják, hát még ha csak úgy akarata ellenére chakrát fecskendeznek bele. Óriás teste összerándult, s bár szeme nem olyan határozottan kivehető kifejezésekkel is telik meg, mint a többi már fejlettebb állaté, azért azt az esetében is könnyedén ki lehet találni, hogy igencsak dühös. Ormótlan testét mozdította, és egy jól irányzott lökéssel már arrébb is taszított hihetetlen erővel. Felért legalább egy istenes, chakrával felerősített pofonhoz, épp csak az egész testeden betalált, s úgy pattantál el, mint valami gumilabda a falról.
Ezután a kukac követve a repülési íved, lejjebb ereszkedett, hatalmas testéhez képest hihetetlennek tűnő sebességgel, de a lakhely bejáratát nem hagyta el, előtte ágaskodott fel, látszólag azt védelmezvén.
Hát a fene ez nem jött be. Talán célra vezetőblett volna először elbeszélgetni vele. hátha képes megérteni az emberi beszédet. Sőt talán válaszolni is tud. Az istenes pofon után egész testemben sajgó fájdalommal kelek fel. Egyből le is térdelek homlokommal a földet érintve hajolok meg.
- Bocsánat Ő kukac Sága. Nem tudom, hogy érted amit mondok vagy sem, de nagyon muszáj lenne velem jönnöd. El kell vigyelek valakihez aki látni szeretne téged. Mi ért és mi okból azt nem tudom csak annyit tudok engem kért meg rá. Szeretném ha velem jönne jönnél vagy egy másik kukac társa. A chakrával is csak az ön dolgát akartam meg könnyíteni. Így ha meg idézem a személy előtt önnek nem kelene erőlködnie és se perc alatt ott lehetne. Természetesen ha meg engedi csak akkor.
Próbáltam ész érveket felhozni és egy kis meg győzést is beledobni. Talán sikerül talán nem, ezt sosem lehet tudni. Ha végkép nem történik semmi elmondom a rejtélyes személy nevét is.
- Maga a nagy főnök küldött ide Gamabunta. Az én sorsomról van szó, hogy rá tudom venni vagy sem, hogy velem jöjjön.
Még mindig a földön térdelek és csak ezek után nézek fel. Ha ez sem jön be akkor komoly bajban leszek. Ki tudja lehet erő szakkal kell elvinnem magammal egy másik kisebb méretű kukackát mér ha van itt velem méretben is egyező.
Adatlap
* Ayatsuito no Jutsu // Drót Csévélő Technika *
Nagy léptekkel haladok a kiképzőterepek felé, lelki szemeim előtt lejátszódik az elkövetkezendő pár óra, vagy akár nap... El kell sajátítanom egy teljesen új technikát, és a sensei elintézte nekem, hogy valaki megtanítsa. Nem tudom, hogy maga a sensei lesz e a tanár, vagy valakit felkért, hogy segítsen rajtam, a lényeg, hogy tanulni szeretnék már valami újat. Ha minden igaz nem fogok mostanában küldetést kapni, nemrégiben érkeztem vissza egyről, amin az új csapattársaimmal, meg egy Eiko nevű lánykával vettem részt. Az is éppen eléggé lefárasztott, így kicsit örülök a szabadidőmnek, még akkor is, ha anya és apa egyre csak mérgesebbek rám, amiért soha nem maradok otthon. Ha nem jönnek át unokatestvéreim, akkor tök könnyen meglógok otthonról, jóformán észre sem veszik, csak egy fél óra elteltével, amikor valami véletlen folytán nem találnak sehol. Mindig eszembe jut, hogy talán éppen most veszik észre eltűnésemet, és kicsit összeszorul a szívem. Nagy nyomás nehezedik rám ettől, a szüleim nem azt várják tőlem, hogy megszökjek a rám váró feladatok elől, és elmenjek "ninjásat játszani". Nem tudom, hogy melyik gyökér találta ki először ezt, de mindig azzal jönnek, hogy azzal nem fogom semmire vinni az életben ha végigjátszadozom a éveket. Na persze ha egyszer ők kerülnének olyan helyzetbe, amiből én már többször is kilábaltam... Valószínűleg összefosnák a gatyájukat ijedtükben. Na nem mintha hagynám, hogy anya vagy apa ilyen helyzetbe kerüljenek.. Előbb nyársalom fel azt, aki csak rájuk pillant lenézően. Nem hogy még hozzá is érjenek. A családom tabu, még ha ők nem is támogatják a sorsomat. Vagyis támogatnák, ha a kettő lehetőség közül azt választottam volna, ami szerintük az "arany út". Szerintem meg a sült haltól, krumplitól, tésztáktól, és más ételektől bűzlő unalmas út az, amit ők akarnának rám sózni, és amit én választottam az a nekem szánt élet.
- Ayame? Hova mész, azt hittem most kaptatok egy pár pihenő napot? - szalad oda hozzám az egyik ismerősöm, aki fogalmam sincsen, hogy honnan tud rólam, meg arról, hogy küldetésen voltunk.
- Naplót vezetsz az életemről, helyettem? - pillantok rá gyanúsan, mire ő csak vállat von.
- Csak beszéltem a sensei-eddel, és azt hittem - válaszolja vigyorogva.
- Áhá! Értem én. Jól hitted, valóban szabad napunk van. De ismered a mondást: mindenhol jó, de otthon nem jó. - Nagyot vigyorgok én is, aztán minden egyéb nélkül megindulok a kiképzőterek irányába. Most már fejlődnöm kéne valamit, ha utol szeretném érni csapattársaimat. Fiatalabbak nálam egy évvel, de mégis sokkal többre vitték már, mint én. És ez így egyáltalán nem jó, muszáj lenne nekem is példát mutatnom, ehelyett mögöttük kullogok lehajtott fejjel, és ha nagy szerencsém van még egy jó helyre tojt kutyakakába is belelépek.
- De az nem úgy... - javítana ki, de már csak hált helyemet találhatja, mert hamarosan megiramodok, minél hamarabb érek oda, annál hamarabb megtanulhatok valami király technikát.
Lassabb léptekkel vágok át az utcákon, mint ahogy elfutottam drága ismerősöm elől, és ha feltűnik néhol még egy-egy ismerősnek tűnő ember, aki akár meg is állíthatna, és idegesíthetne a barom kérdéseivel, inkább kerülök. Vagy a tetőn közlekedek. Nekem végül is teljesen mindegy, a hangsúly még mindig a képzésemen van, és emiatt kitörő örömmel lépkedek végig az utcákon, tetőkön. Pontosan addig a percig, amíg oda nem érkezek a megbeszélt helyszínre. Úgy tűnik a rám nem jellemző módon hamarabb érkeztem. Általában mindig az utolsó pillanatban kell pisilnem, és gyors fejben számolás után eldöntöm, hogy melyik a kedvezőbb: Ha megállok pisilni, és utána sprintelek, vagy ha pisilnem kell és közben próbálok gyorsan futni, de teli hólyagokkal nehezebben megy. Végül mindig arra jutok, hogy tudnak rám még várni... És persze tudnak, még ha nem is akarnak. De most ez mindegy, hiszen előbb érkeztem meg, mint a nekem kinevezett mester. úgyhogy addig lehuppanok az egyik fa tövébe, lombjának árnyékába, és ujjaimmal a rikító zöld füvet simogatom, kitépek néhány fűszálat, és az ujjaimmal játszok vele. Megint eszembe jutnak életem olyan dolgai, mint például a családom. Elfintorodok, ha arra gondolok, hogy mennyire nem büszkék arra amit teszek, és mennyire csalódtak bennem, amiért más utat választottam.
- Nem, Hikari Ayame, ideje lenned megérteni, hogy nem mehetsz az akadémiára, mert nem lesz belőled ninja! - vágta a fejemhez ezredszerre is édesanyám. Csak néha beszélt így velem. Nem... Nem is csak néha. Sokszor beszélt gy velem, pont olyan sűrűn, mint amennyiszer én emlegettem a shinobi életet. Soha nem gondoltam bele. Talán féltett? Óvni szeretett volna? Esetleg... Esetleg csak magukra gondoltak, csak azért kellettem én nekik, hogy a mi családunké maradhasson a kajálda? Nem csak mi dolgozunk benne, de apa a góré. Ha neki valami nem tetszik, vagy éppen hogy tetszik, akkor hozzá kel igazodni. Ez így megy már... egy jó ideje. És nem mondom, hogy nem zavar, mert igenis kiakasztó tud lenni, amikor megint elmondják a hülye "kötelességeimet". Mi az, hogy kötelesség? Minden embernek ugyanaz a kötelessége. Megvédeni azt, aki fontos, szeretni, boldognak lenni. Ezek kötelességek, amikkel az ember születik és meghal. Ezért nem értem, hogy a sors-nak, meg a munkának, meg az ilyen izéknek mi köze van a kötelességhez. Nem kötelező semmi, nem születsz előre megírt jövővel. Vagyis megteheted, de akkor ultra szar neked. Én már csak tudom... Sajnos voltam olyan hülye kisbaba, hogy jómagam is kötelességgel, és jövővel születtem... Vagyis mindenki nagyon ezt hangoztatja, mikor szerintem rohadtul nem tudják, hogy mire gondoltam életem első pillanataiban. Nem mondom, hogy én tudtam, de hogy nem erre, az holt biztos!
Sóhajtok egy hatalmasat visszazuhanva a jelenbe. Végül mégis itt ülök, derekamon a fejpánt, combomon a shurikentartó... És tudom használni is, nem csak dísz. Megengedték, de mennyi vita, mennyi könyörgés árán. Mennyi könny hullt ki addig a szememből, mennyi napig "aludtam" nyitott szemmel minden este. Végül belementek. Elértem amit akartam, és most ninja va...
- Oh, bocsánat, észre sem vettem, hogy itt van - állok fel a fa tövéből, leporolom a ruhámat, és végigmérem az előttem állót. - Ön fog engem képezni?
- Ayame? Hova mész, azt hittem most kaptatok egy pár pihenő napot? - szalad oda hozzám az egyik ismerősöm, aki fogalmam sincsen, hogy honnan tud rólam, meg arról, hogy küldetésen voltunk.
- Naplót vezetsz az életemről, helyettem? - pillantok rá gyanúsan, mire ő csak vállat von.
- Csak beszéltem a sensei-eddel, és azt hittem - válaszolja vigyorogva.
- Áhá! Értem én. Jól hitted, valóban szabad napunk van. De ismered a mondást: mindenhol jó, de otthon nem jó. - Nagyot vigyorgok én is, aztán minden egyéb nélkül megindulok a kiképzőterek irányába. Most már fejlődnöm kéne valamit, ha utol szeretném érni csapattársaimat. Fiatalabbak nálam egy évvel, de mégis sokkal többre vitték már, mint én. És ez így egyáltalán nem jó, muszáj lenne nekem is példát mutatnom, ehelyett mögöttük kullogok lehajtott fejjel, és ha nagy szerencsém van még egy jó helyre tojt kutyakakába is belelépek.
- De az nem úgy... - javítana ki, de már csak hált helyemet találhatja, mert hamarosan megiramodok, minél hamarabb érek oda, annál hamarabb megtanulhatok valami király technikát.
Lassabb léptekkel vágok át az utcákon, mint ahogy elfutottam drága ismerősöm elől, és ha feltűnik néhol még egy-egy ismerősnek tűnő ember, aki akár meg is állíthatna, és idegesíthetne a barom kérdéseivel, inkább kerülök. Vagy a tetőn közlekedek. Nekem végül is teljesen mindegy, a hangsúly még mindig a képzésemen van, és emiatt kitörő örömmel lépkedek végig az utcákon, tetőkön. Pontosan addig a percig, amíg oda nem érkezek a megbeszélt helyszínre. Úgy tűnik a rám nem jellemző módon hamarabb érkeztem. Általában mindig az utolsó pillanatban kell pisilnem, és gyors fejben számolás után eldöntöm, hogy melyik a kedvezőbb: Ha megállok pisilni, és utána sprintelek, vagy ha pisilnem kell és közben próbálok gyorsan futni, de teli hólyagokkal nehezebben megy. Végül mindig arra jutok, hogy tudnak rám még várni... És persze tudnak, még ha nem is akarnak. De most ez mindegy, hiszen előbb érkeztem meg, mint a nekem kinevezett mester. úgyhogy addig lehuppanok az egyik fa tövébe, lombjának árnyékába, és ujjaimmal a rikító zöld füvet simogatom, kitépek néhány fűszálat, és az ujjaimmal játszok vele. Megint eszembe jutnak életem olyan dolgai, mint például a családom. Elfintorodok, ha arra gondolok, hogy mennyire nem büszkék arra amit teszek, és mennyire csalódtak bennem, amiért más utat választottam.
- Nem, Hikari Ayame, ideje lenned megérteni, hogy nem mehetsz az akadémiára, mert nem lesz belőled ninja! - vágta a fejemhez ezredszerre is édesanyám. Csak néha beszélt így velem. Nem... Nem is csak néha. Sokszor beszélt gy velem, pont olyan sűrűn, mint amennyiszer én emlegettem a shinobi életet. Soha nem gondoltam bele. Talán féltett? Óvni szeretett volna? Esetleg... Esetleg csak magukra gondoltak, csak azért kellettem én nekik, hogy a mi családunké maradhasson a kajálda? Nem csak mi dolgozunk benne, de apa a góré. Ha neki valami nem tetszik, vagy éppen hogy tetszik, akkor hozzá kel igazodni. Ez így megy már... egy jó ideje. És nem mondom, hogy nem zavar, mert igenis kiakasztó tud lenni, amikor megint elmondják a hülye "kötelességeimet". Mi az, hogy kötelesség? Minden embernek ugyanaz a kötelessége. Megvédeni azt, aki fontos, szeretni, boldognak lenni. Ezek kötelességek, amikkel az ember születik és meghal. Ezért nem értem, hogy a sors-nak, meg a munkának, meg az ilyen izéknek mi köze van a kötelességhez. Nem kötelező semmi, nem születsz előre megírt jövővel. Vagyis megteheted, de akkor ultra szar neked. Én már csak tudom... Sajnos voltam olyan hülye kisbaba, hogy jómagam is kötelességgel, és jövővel születtem... Vagyis mindenki nagyon ezt hangoztatja, mikor szerintem rohadtul nem tudják, hogy mire gondoltam életem első pillanataiban. Nem mondom, hogy én tudtam, de hogy nem erre, az holt biztos!
Sóhajtok egy hatalmasat visszazuhanva a jelenbe. Végül mégis itt ülök, derekamon a fejpánt, combomon a shurikentartó... És tudom használni is, nem csak dísz. Megengedték, de mennyi vita, mennyi könyörgés árán. Mennyi könny hullt ki addig a szememből, mennyi napig "aludtam" nyitott szemmel minden este. Végül belementek. Elértem amit akartam, és most ninja va...
- Oh, bocsánat, észre sem vettem, hogy itt van - állok fel a fa tövéből, leporolom a ruhámat, és végigmérem az előttem állót. - Ön fog engem képezni?
Hikari Ayame- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 275
/Jiraiya-nak/
Verőfényes napsütésre virradt Konohagakure, enyhe szellő borzolta a kiképzőterep fűvel borított területét, s halkan zörgette a fák ágait. Egy öreg fa tövében egy üres tekintetű fiú üldögélt, Kumori, a frissen avatott genin. Szemeiben látszott, hogy mélyen elmélázott, gondolatait a mai nap eseményei foglalkoztatták.
"Kumori, holnap menj a kiképzőterepre. Találkozni fogsz az új sensei-el, aki innentől átveszi a képzésed." - mondta a fiúnak előző nap Fukumi-sensei, egykori akadémiai tanára.
A genin izgatottan várta a találkozást, persze mint mindig, érzelmeit most is véka alá rejtette. Gyengeség vagy erősség ez a tulajdonsága, maga sem tudta, de ilyenné vált és már az akadémiai évek alatt is elvolt ezzel a mentalitással. Abból a szempontból talán erősség, hogy nehezebben tudják kiismerni őt. Viszont egy érzelemmentesnek tűnő ember nehezebben is alakít ki köteléket másokkal.
Ahogy várakozott feltekintett a tiszta kék égre, és gondolatai ezúttal a múltba révedtek. Onoichi, az édesapja jutott eszébe, s az, amit a vizsga után Bako, a bátyja mondott neki.
"Apánk mindig velünk lesz, látja minden tettünket. Attól, hogy nincs már velünk, figyelme egy életen át el fog minket kísérni. És tudod mit... most büszke rád, hogy genin lettél.
Vajon tényleg látja őket, s a földi lét megszűntével a szelleme velük maradt? Álmaiban sokszor találkozott újra apjával, és olyankor mindig olyan volt minden, mint régen. Legendás történetek, kalandok, küldetések mesélése, melyek napról napra motiváltabbá tették Kumori-t. Ennek a fajta motivációnak egy másféle vette át a helyét mostanra. Megvédeni... megvédeni mindenkit, aki fontos számára, és ennek érdekében minél erősebbé válni.
Verőfényes napsütésre virradt Konohagakure, enyhe szellő borzolta a kiképzőterep fűvel borított területét, s halkan zörgette a fák ágait. Egy öreg fa tövében egy üres tekintetű fiú üldögélt, Kumori, a frissen avatott genin. Szemeiben látszott, hogy mélyen elmélázott, gondolatait a mai nap eseményei foglalkoztatták.
"Kumori, holnap menj a kiképzőterepre. Találkozni fogsz az új sensei-el, aki innentől átveszi a képzésed." - mondta a fiúnak előző nap Fukumi-sensei, egykori akadémiai tanára.
A genin izgatottan várta a találkozást, persze mint mindig, érzelmeit most is véka alá rejtette. Gyengeség vagy erősség ez a tulajdonsága, maga sem tudta, de ilyenné vált és már az akadémiai évek alatt is elvolt ezzel a mentalitással. Abból a szempontból talán erősség, hogy nehezebben tudják kiismerni őt. Viszont egy érzelemmentesnek tűnő ember nehezebben is alakít ki köteléket másokkal.
Ahogy várakozott feltekintett a tiszta kék égre, és gondolatai ezúttal a múltba révedtek. Onoichi, az édesapja jutott eszébe, s az, amit a vizsga után Bako, a bátyja mondott neki.
"Apánk mindig velünk lesz, látja minden tettünket. Attól, hogy nincs már velünk, figyelme egy életen át el fog minket kísérni. És tudod mit... most büszke rád, hogy genin lettél.
Vajon tényleg látja őket, s a földi lét megszűntével a szelleme velük maradt? Álmaiban sokszor találkozott újra apjával, és olyankor mindig olyan volt minden, mint régen. Legendás történetek, kalandok, küldetések mesélése, melyek napról napra motiváltabbá tették Kumori-t. Ennek a fajta motivációnak egy másféle vette át a helyét mostanra. Megvédeni... megvédeni mindenkit, aki fontos számára, és ennek érdekében minél erősebbé válni.
Kumori Niiro- Játékos
Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 120
Nem lehet idősebb mint 23. Öltözete elég furcsa ( lásd a képen ) nem sokat takar el testéből, de nincs is mit szégyellnie. Haja vörös izzó lángok ként omlik vállaira. Egy részét viszont fekete mintás szalaggal fogja fel. (hajviselet lásd a képen)
Oldalán pedig két nagyjából alkar hosszúságú penge pihen. Két tekercs van csak nála mind kettő jobb combjára rögzítve. A nő tehát fiatal feszes bőrű egy igazi sex bomba. Ami rögtön tudatosulhat is benned öltözéke alapján viselkedése sem lehet teljesen átlagos.
- Oh de kis cukor izzé bocs aranyos.
Már mozdul is kezem, hogy meg simogassam az arcod sőt körbe járlak és még hátadon is végig simítok. Nem titkolva el, hogy talán több is bujkál bennem mint azt ránézésre meglehet állapítani.
- Nagyon szép vagy tuti, hogy bolondulnak érted a fiúk... és talán az olyan lányok is.
Kicsit előre hajolok amikor veled szemben vagyok így dekoltázsom még szembetűnő lesz hisz majdnem szem magasságba került veled.
Mostmár semmi kétség vagy kéjenc vagy perverz de az sem kizárt, hogy egy nimfomán perverz kéjenc nőszemély áll előtted.
- Ezek szerint te vagy az a lány akit küldtek, hogy tanítsam.
Nagyot sóhajtok majd kezem nyújtom.
- Kara vagyok.
Hinata- Inaktív
Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos
Csak földbe gyökerezett lábbal ácsorgok, mint aki megbénult. Köpni, nyelni nem tudok, szóval csak bámulok újdonsült kiképzőmre, nagyokat pislogva barna szemeimmel. Áhá, szóval ő lenne az aki kiképez engem... Nos erősen kétlem, hogy valamire menni fogok ezzel a nővel, de ki tudja, talán valami kellemes meglepetés fog majd érni, amikor szembesülök a tényleg, hogy ez a nő pont annyira kemény, mint amennyire szép. Haha, lefogadom, hogy a sensei nem egyszer próbálkozott be nála, és lám, mégis velem sikerült csak összehoznia egy randit.
Nehéz sorsunk van nekünk, ninja nőknek, mert mindig kisebb elismerést kapunk. Vagyis... Inkább épp ez az, hogy alábecsülnek minket, gy egy óvodás szintű jutsu végrehajtása után már felállítanának minket a dobogó legfelső fokára. Tévhit, hogy gyengék, meg bénák vagyunk, simán elbánnék jó pár férfi nemű ninjával, csak be kell hogy guruljak. És akkor bizony jön a megállíthatatlan gyilkoló gép. Ezért is tekintek el a kételyeimtől amik akkor jönnek elő, ha erre a nőre nézek, akiben van valami ijesztő, és kemény, és mégis olyannak tűnik, mint aki a légynek sem ártana. Perverz, és egy kéjenc de... Lehet, hogy meg van benne az a szadista nőszemély, aki bennem is ott bujkál. Talán az összes ninja nőben benne van. Elvégre azt az utat választjuk, hogy az életünk elmaradhatatlan része legyen a gyilkolás...
- Aranyooos?! - kiáltok fel meglepődötten, és bosszúsan egyszerre. Ez a szó zökkent ki a teljes bénultságból. A karomat összefonom, az államat megemelem, és még a szememet is lehunyom. Színpadiasan vérig sértődöm. Aztán persze ezt sem tudom sokáig folytatni, mert ujjaival végigcirógatja az arcomat, meg a hátamat, és közben megint baromságokat hablatyol. Kezdem úgy érezni, hogy mindig meg fogom kapni ezt a pasis dolgot, mintha annyira rám vallana a pasizás. Tényleg keresnem kéne valami mazochista magányos farkast, aki legalább egy hétig kibírja mellettem nyüszítés nélkül, aztán hátha lekattannának erről a reménytelen témáról.
- Öhmm... izé, engem nem érdekelnek a fiúk - válaszolom idiótán, és zavarodottságomban megvakargatom a fejemet. Abba meg végképp bele sem akarok gondolni, hogy néhány lány belém lenne e esve. Ami azt illeti soha nem érdekelt a szerelem, vagy ha érdekelt is néha-néha, mindig elvonta a figyelmemet valami más. Az edzés, vagy a jutsu-k, vagy bármi. Igen, nőből vagyok, így nem egyszer legeltettem a szememet egy-egy jól kinéző fiún, de soha nem szenteltem időt annak, hogy megszólítsak egyet is. Nem pocsékolom a drága időmet ilyenekre, ezek csak elvonnák a figyelmemet a fontosabb dolgokról. Apropó... Ha már itt tartunk az is elvonja a figyelmemet, hogy ha így folytatom belefulladok ennek a nőnek a melleibe. Kissé zavarba jövök, de semmi pénzért nem mutatnám ezt ki.
- Izé.. Én meg Ayame - fogok vele kezet, és rögtön elfelejtem az előbbi bajaimat, új fejezetet nyitva a gondolataimnak. - Nos, igyekszem majd jó tanítvány lenni - vicsorgok rá, és várom, hogy csapjunk is bele a lecsóba.
Nehéz sorsunk van nekünk, ninja nőknek, mert mindig kisebb elismerést kapunk. Vagyis... Inkább épp ez az, hogy alábecsülnek minket, gy egy óvodás szintű jutsu végrehajtása után már felállítanának minket a dobogó legfelső fokára. Tévhit, hogy gyengék, meg bénák vagyunk, simán elbánnék jó pár férfi nemű ninjával, csak be kell hogy guruljak. És akkor bizony jön a megállíthatatlan gyilkoló gép. Ezért is tekintek el a kételyeimtől amik akkor jönnek elő, ha erre a nőre nézek, akiben van valami ijesztő, és kemény, és mégis olyannak tűnik, mint aki a légynek sem ártana. Perverz, és egy kéjenc de... Lehet, hogy meg van benne az a szadista nőszemély, aki bennem is ott bujkál. Talán az összes ninja nőben benne van. Elvégre azt az utat választjuk, hogy az életünk elmaradhatatlan része legyen a gyilkolás...
- Aranyooos?! - kiáltok fel meglepődötten, és bosszúsan egyszerre. Ez a szó zökkent ki a teljes bénultságból. A karomat összefonom, az államat megemelem, és még a szememet is lehunyom. Színpadiasan vérig sértődöm. Aztán persze ezt sem tudom sokáig folytatni, mert ujjaival végigcirógatja az arcomat, meg a hátamat, és közben megint baromságokat hablatyol. Kezdem úgy érezni, hogy mindig meg fogom kapni ezt a pasis dolgot, mintha annyira rám vallana a pasizás. Tényleg keresnem kéne valami mazochista magányos farkast, aki legalább egy hétig kibírja mellettem nyüszítés nélkül, aztán hátha lekattannának erről a reménytelen témáról.
- Öhmm... izé, engem nem érdekelnek a fiúk - válaszolom idiótán, és zavarodottságomban megvakargatom a fejemet. Abba meg végképp bele sem akarok gondolni, hogy néhány lány belém lenne e esve. Ami azt illeti soha nem érdekelt a szerelem, vagy ha érdekelt is néha-néha, mindig elvonta a figyelmemet valami más. Az edzés, vagy a jutsu-k, vagy bármi. Igen, nőből vagyok, így nem egyszer legeltettem a szememet egy-egy jól kinéző fiún, de soha nem szenteltem időt annak, hogy megszólítsak egyet is. Nem pocsékolom a drága időmet ilyenekre, ezek csak elvonnák a figyelmemet a fontosabb dolgokról. Apropó... Ha már itt tartunk az is elvonja a figyelmemet, hogy ha így folytatom belefulladok ennek a nőnek a melleibe. Kissé zavarba jövök, de semmi pénzért nem mutatnám ezt ki.
- Izé.. Én meg Ayame - fogok vele kezet, és rögtön elfelejtem az előbbi bajaimat, új fejezetet nyitva a gondolataimnak. - Nos, igyekszem majd jó tanítvány lenni - vicsorgok rá, és várom, hogy csapjunk is bele a lecsóba.
Hikari Ayame- Játékos
Adatlap
// Niiro //
Bizony Konohára jellemző ez az időjárás. Szinte az év minden egyes napján Napos és meleg az idő. Persze az eső itt sem ritka, - Nem úgy mint a Szél Országában - így a fákkal és bokrokkal, valamint egy folyóval és egy tóval díszített Kiképzőtér nem is annyira furcsa. Ahogy a magányos fiú vár annak a fának a tövében, úgy várakozik a Nap az égen. Pont kitakarja előtted egy nagyobbacska felhő a vakító sugarakat, így felfigyeltél arra, hogy mennyire is lassan telik az idő. Vajon milyen lesz az új sensei? Talán csapattársakat is kapsz mellé? Lehet, hogy egy teljesen összeszokott csapatba fognak téged beosztani? Vagy az is lehet, hogy egyike leszel azoknak a genineknek, akik nem kaptak csapattársakat, és a sensei vagy éppenséggel senseiek képzik őket, majd amikor szükség van rájuk, akkor beosztják őket. Talán mondani sem kell, hogy ezeknek a genineknek jóval több dolguk van és jóval előbb beletanulnak a Chuunin létbe, mint a csapatos társaik. Ők nem tudnak majd rendesen alkalmazkodni, vagy ha igen, akkor is csak nehezen.
Ahogy gondolataidban merengsz, egyszer csak valami furcsa érzésed támad. Mint ha a szél felkavarodott volna és egyszerre több irányból fújna. Igazad volt, mivel a következő pillanatban előtted, a talajon a fű elkezdett égni. Nem tulajdonítottál neki akkora nagy szerepet, hogy felpattanj a helyedről, hanem nézted a műsort. Az apró lángok elkezdtek körbe-körbe forogni, majd egyre magasabbra törni. Ennek következtében pedig egy lány alakja kezdett kirajzolódni. Először csak egy lángcsóvát láttál, majd egy emberi teste, valamint egy lángból álló hajat. A következő másodpercben pedig már egy szőkésbarna hajzuhatag friss, kókuszos illata csapta meg az orrod. A tűz ahogy jött, úgy el is ment és itt hagyta neked a végtermékét. Egy tradicionális, Konohai shinobi egyenruhát viselő nőt. Sötétkék szemei szinte szikrákat hánytak. Olyannak tűnt, mint egy kisebb galaxis. Egy világ is elférne benne. A lány, vagy is nő megállt előtted, majd szigorú tekintettel nézett le rád.
- Még is meddig akarsz még ott ücsörögni?! Állj fel és mutatkozz be!
Parancsolt rád a furcsa nőszemély.
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
[Ayami]
A meghajlásoddal azt első körben elérted, hogy a gigakukac méregetve,igaz támadásra készen, de "ácsorgott", és nem támadott, így volt esélyed arra, hogy meghallgasson. De azt neked is be kell látnod, hogy támadási széndákú fellépés után még az embereket sem győzöd meg könnyen, hogy mégsem szeretnéd őket ám bántani, csak arra gondoltál hogy... Ezt érezted te is, s ugyanezt a kételyt láthattad az állat viselkedésében is, ugyanis egy cseppet sem eresztett lejjebb, sőt, csak még inkább felágaskodott hátsó felével, fenyegetőn jelezve, ha nem tűnsz onnan, ismét támadni fog. Ám most, hogy közelebbről meg tudod figyelni őt is és a mögötte levő építményt is, talán észreveheted, hogy mennyi kisebb - minden bizonnyal "gyermek" - kukac mozgolódik beljebb. Nem nehéz kitalálni, hogy a nagy kukac azért "járőrözött" idekinn, hogy őrködjön, s elriassza az olyan behatolókat, mint amilyennek te is számítasz. Vajon valóban helyes dolog lenne, még ha a békák tisztelete is múlik rajta, hogy vagy a nagy kukacban tegyél kárt, vagy egy kicsit ellopj?
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Sai írta:
[Ayami]
A meghajlásoddal azt első körben elérted, hogy a gigakukac méregetve,igaz támadásra készen, de "ácsorgott", és nem támadott, így volt esélyed arra, hogy meghallgasson. De azt neked is be kell látnod, hogy támadási széndákú fellépés után még az embereket sem győzöd meg könnyen, hogy mégsem szeretnéd őket ám bántani, csak arra gondoltál hogy... Ezt érezted te is, s ugyanezt a kételyt láthattad az állat viselkedésében is, ugyanis egy cseppet sem eresztett lejjebb, sőt, csak még inkább felágaskodott hátsó felével, fenyegetőn jelezve, ha nem tűnsz onnan, ismét támadni fog. Ám most, hogy közelebbről meg tudod figyelni őt is és a mögötte levő építményt is, talán észreveheted, hogy mennyi kisebb - minden bizonnyal "gyermek" - kukac mozgolódik beljebb. Nem nehéz kitalálni, hogy a nagy kukac azért "járőrözött" idekinn, hogy őrködjön, s elriassza az olyan behatolókat, mint amilyennek te is számítasz. Vajon valóban helyes dolog lenne, még ha a békák tisztelete is múlik rajta, hogy vagy a nagy kukacban tegyél kárt, vagy egy kicsit ellopj?
- Nini Giga kukacnak kis kukacai vannak! Hát ezért vagy te olyan harcias.
Hát szóval akkor izé fölösleges bajlódnom a giga kukacal. Tisztes távolságban állok a bejáratól. Igaz ha futnék a sulyok nélkül egy szempillantás alatt megtenném ezt a távot. Sőt ha erre még rá is segítenék. Rögtön egy terv fogalmazódott meg a fejemen. Igen én pici fejem ilyenre is képes. jaj nekem csak nehogy bajt okozzon a sok gondolkodás. Nem vagyok én hozzá szokva, hogy bátornak kell lenem és vakmerő terveket kiagyalni. Jobban szeretek inkább elbújni, de most szükségem lesz arra, hogy erőszakot tegyek alapvető jellememen.
Leveszem a láb súlyokat és kézjeleket is formálok. Négy sima bunshin klónt hozok létre. Egy előre meghatározott feladattal mi már létre hozásúkor ott élt elmémben. Feladat a három klón számára, hogy támadást színleljenek fegyverekkel. Ők balról kunai törökkel felszerelkezve a kukac felé rontanak. Kezüket támadásra emelve. Szinte bármilyen fokú intelligencia képes felismerni két feléje haladó felfegyverzett lényt. A klónok tökéletesek arra, hogy a kukacot elmozdítsák bal irányba. Itt használom én ki termetem és adok hálát az égnek, hogy ilyen aprócska vagyok. Amíg a kukac balra mozdul én kihasználom a pillanatot. Lábaim sulyok nélkül sokall gyorsabb mozgásra képesek. Ehhez még hozzá veszem Shushin no jutsu-t is. Viszont mielőtt lendületet vennék helyesen kel felmérnem a távolságot. Ha túl későn álok meg egyenesen a kis kukacok tömegébe gázolhatok és akkor lesz nemulass. Amint felmértem a távolságot bólintok a két klón megindul. Ha jól számolom a sebességgel mivel haladni fogok a terv mindössze maximum tíz másod perc alatt kel kiviteleznem. Be rohanok felkapom az első kukacot ami kezem ügyébe akad és ki rohanok ugyan azzal a sebességgel remélhetőleg. Rés illetve a hely ahol távozhatok meg maradjon a két klón pusztulása után rögtön támadásba lendül a másik kettő vagy ha szükséges ezt meg sem várva együttesen támadnak. Esetlegesen, hogy ha tervem felsülne van tarsolyomban egy vész tartalék is. Egy füst bomba és egy robbanó cetlin kívül nem is kell hozzá más.
Adatlap
- Omg micsoda mázli. Akkor majd ha nagyobb leszel vagy is idősebb meg hívlak valami igazán jó helyre.
Kacsintok feléd sőt még egy puszit is dobok. Majd legközelebbi árnyékos helyen lehuppanok és elmélyülten keresek valamit. Meg is találom még pedig egy fagylaltot. Igaz kicsit már megolvadt de ha most nem eszem meg kárba vész az egész. Jó ízűen majszolom nyelvem végig siklik többször is a hideg édességen. Lassu táncot járva a tetején, hogy aztán ujjra végig szánkázón a fagyin. Eközben egy csepp le esik és melleim közé. Amit igyekszek ujjammal kihalászni. Sikerül is majd fagylaltos ujjam számba dugom és csak most veszem észre, hogy nem vagyok egyedül. Elmosolyodom és ujjam kikerül számból gyorsan. Kevés rejtek hely van rajtam vagy is a ruhámon, De mégis elö varázsolok két tekercs drótot. ( 2X10 M ) Majd egyenesen feléd dobom.
- Kötözd meg azt a bábut vele ott. De nem mehetsz hozzá közelebb mint két méter. Ha nemsikerül én kötözlek meg és viszlek haza. Ami nekem nagyon kellemes lesz.
Hinata- Inaktív
Adatlap
[quote="Hikari Ayame"]
Szólásra nyitnám a számat, de igazából nem igazán tudok mit mondani. Nyomban be is csukom, mielőtt még belerepül a légy, vagy esetleg valaki hülyének néz, és az igazán érdekes nőt bámulom. Lehuppan az árnyék takarta földre, és nyugodtan keresgél valamit, mintha ki is esett volna neki az előző pár pillanat, és teljesen megfeledkezett volna rólam. Valószínűleg így is történt, mivel hamarosan jóízűen falatozni kezdte a hideg édességet amit előkapart a... Nos fogalmam sincsen honnan, mivel még azt sem látom, hogy egy tekercs lenne a nőnél, vagy valami. Ennek ellenére biztosan valahol tárolja a dolgait, mert amikor már kellően erotikusan elfalatozta a fagylaltjának egy részét, ismét észrevesz, és megint előkap valamit a láthatatlan zsebéből. Két tekercs dróthuzalt vág hozzám, és hamarosan ki is adja az első megoldandó feladatot.
- De... izé, én még nem tanultam nagyon ilyet... - dünnyögöm, miközben elkapom a levegőben repülő két tekercs huzalt, és a nőre pillantok. Tudom, hogy nem a nyavalygásnak jött el az ideje, ezt igenis meg tudom oldani csak... Csak egyenlőre nincsen ötletem, mert fogalmam sincsen hogyan kéne dobnom a huzalt, hogy az kellően rácsavarodjon a bábura. - De mielőtt bármit is mondana, csak szólok, hogy megoldom - emelem fel a kezemet, még mielőtt szólásra nyithatná a száját.
Na, akkor jöjjön az Ayame-féle terv készítés: Az "A" terv mindig az, hogy a lehető legegyszerűbb módon végre hajtsuk a feladatot, ez általában akkor sikerül, ha a feladatot már megcsináltam korábban, esetleg van rá esély, hogy sikerül, és nem csupán 50-50 százalék, ami annyit jelent hogy vagy sikerül, vagy pedig nem. Szóval az "A" terv ezennel kilőve, mivel eddig nem különösebben gyakoroltam dróthuzallal, mindig csak úgy volt, esetleg néha használtam, ha kéznél volt. Oké, a "B" terv lényege, hogy végrehajtsuk a feladatot, de ne úgy, ahogy a feladó elképzeli, hanem úgy ahogy kéri. Tehát most arra gondol, hogy úgy dobjam el a drótot, hogy az rácsavarodjon a bábura, de mivel erre képtelen vagyok, ezért kell találnom valami hibát a kérésében. Szóval: "Kötözd meg azt a bábut vele ott. De nem mehetsz hozzá közelebb mint két méter." Bingó, lehet, hogy van egy ötletem, csillan fel a szemem. Nem mondta, hogy nem használhatok segédeszközöket. Már csak kivitelezni kéne a tervet.
Körülbelül tizenöt méter messze állok meg a bábutól, mindkét dróthuzalt letekerem, és összekötöm, az úgy húsz méter. Az egyik végére rákötök egy kunait, jó erősen, hogy nehogy lekötődjön róla. A másik végére szintén rákötözök egyet. Ezek után az egyik kunait elhajítom, ami jó mélyen beleáll a bábuba. Nem pillantok a sensei felé, most nem zökkenthet ki a dolgokból azzal, hogy éppen a mellei közül kapirgálja ki a fagyit, vagy hasonló. Megfogom a huzal másik végén lévő kunait, és elkezdek a bábu körül futni, körbe, körbe, körbe, körbe. Addig addig futkorászok, hogy már majdnem elszédülök, de amikor nagyjából két méter messze állok a bábutól már elég nagy a lendületem ahhoz, hogy elhajítsam a másik kunait. Nem a bábuba állítom, mint a másikat, hanem az körözik még egy párat a bábu körül hála a lendületnek. Ezek után a másodikként elhajított kunai befejezi a munkát, és a bábu körbe van csavarva mind a húsz méter dróthuzallal.
Vigyorogva a sensei felé fordulok.
- Tádádádááá! Tudom, nem éppen úgy csináltam, ahogy elképzelte, de jobb nem jutott eszembe - vonom meg a vállamat. Mindenesetre nem kötözhet meg, és sétáltathat hazáig, mert a feladatot ettől még teljesítettem... Ugye nem teheti?? Ugye? Vagy igen?
- De... izé, én még nem tanultam nagyon ilyet... - dünnyögöm, miközben elkapom a levegőben repülő két tekercs huzalt, és a nőre pillantok. Tudom, hogy nem a nyavalygásnak jött el az ideje, ezt igenis meg tudom oldani csak... Csak egyenlőre nincsen ötletem, mert fogalmam sincsen hogyan kéne dobnom a huzalt, hogy az kellően rácsavarodjon a bábura. - De mielőtt bármit is mondana, csak szólok, hogy megoldom - emelem fel a kezemet, még mielőtt szólásra nyithatná a száját.
Na, akkor jöjjön az Ayame-féle terv készítés: Az "A" terv mindig az, hogy a lehető legegyszerűbb módon végre hajtsuk a feladatot, ez általában akkor sikerül, ha a feladatot már megcsináltam korábban, esetleg van rá esély, hogy sikerül, és nem csupán 50-50 százalék, ami annyit jelent hogy vagy sikerül, vagy pedig nem. Szóval az "A" terv ezennel kilőve, mivel eddig nem különösebben gyakoroltam dróthuzallal, mindig csak úgy volt, esetleg néha használtam, ha kéznél volt. Oké, a "B" terv lényege, hogy végrehajtsuk a feladatot, de ne úgy, ahogy a feladó elképzeli, hanem úgy ahogy kéri. Tehát most arra gondol, hogy úgy dobjam el a drótot, hogy az rácsavarodjon a bábura, de mivel erre képtelen vagyok, ezért kell találnom valami hibát a kérésében. Szóval: "Kötözd meg azt a bábut vele ott. De nem mehetsz hozzá közelebb mint két méter." Bingó, lehet, hogy van egy ötletem, csillan fel a szemem. Nem mondta, hogy nem használhatok segédeszközöket. Már csak kivitelezni kéne a tervet.
Körülbelül tizenöt méter messze állok meg a bábutól, mindkét dróthuzalt letekerem, és összekötöm, az úgy húsz méter. Az egyik végére rákötök egy kunait, jó erősen, hogy nehogy lekötődjön róla. A másik végére szintén rákötözök egyet. Ezek után az egyik kunait elhajítom, ami jó mélyen beleáll a bábuba. Nem pillantok a sensei felé, most nem zökkenthet ki a dolgokból azzal, hogy éppen a mellei közül kapirgálja ki a fagyit, vagy hasonló. Megfogom a huzal másik végén lévő kunait, és elkezdek a bábu körül futni, körbe, körbe, körbe, körbe. Addig addig futkorászok, hogy már majdnem elszédülök, de amikor nagyjából két méter messze állok a bábutól már elég nagy a lendületem ahhoz, hogy elhajítsam a másik kunait. Nem a bábuba állítom, mint a másikat, hanem az körözik még egy párat a bábu körül hála a lendületnek. Ezek után a másodikként elhajított kunai befejezi a munkát, és a bábu körbe van csavarva mind a húsz méter dróthuzallal.
Vigyorogva a sensei felé fordulok.
- Tádádádááá! Tudom, nem éppen úgy csináltam, ahogy elképzelte, de jobb nem jutott eszembe - vonom meg a vállamat. Mindenesetre nem kötözhet meg, és sétáltathat hazáig, mert a feladatot ettől még teljesítettem... Ugye nem teheti?? Ugye? Vagy igen?
Hikari Ayame- Játékos
Adatlap
[Ayami]
Csodálkozol, ha a kukac egy cseppet sem hisz neked, s mégis igazolod hiedelmét, mert ismét csak támadsz. Ezek után ki a fene hinné el neked, hogy csak viszel egy valaki, és hozod. Bár tény, ha a kicsinyeiről van szó, egyébként sem adná senki idegen kézre őket. Így amikor klónjaid megindulnak, a kukac is újból támadásba lenedül, meglendítve hatalmas hátsó felét, és elsodorva a klónjaid. Már ő sem vesz félvállról, látja, miben mesterkedsz, s még ő sem játszotta ki minden kártyáját, s a finom selyemfonalat, amelyet általában bebábozódásra vagy otthonépítésre használnak a hasonló jószágok, nagy, ragacsos gombolyagban köpi ki feléd, bár tény, gyors vagy, így ki tudsz térni előle, amellyel nem kissé bosszantod fel. Ám arra is számítanod kellett volna, legalább is meggondolni, hogy egy ekkora kukac-kolóniát, ha a békák téged küldtek, nem csak egy kukac őrzi, hanem több. Elvégre a kicsik is sokan vannak, jó eséllyel voltak sokan korábban is, mikor ez a nagy behemót kelt ki. S bizony, nemcsak oldalról jelenik meg pár hasonló rondaság, és felülről, de odabent a kicsinyek mellett is felbukkan jó pár, és egyesült erőkkel kezdik feléd lövellni nyálkás lövegeiket, amelyeket már jóval nehezebb kikerülni, pedig ha egy is eltalál, akkor végérvényesen odaragadsz a placchoz, ahova lök a lövetek lendülete. S ismét felmerülhet benned a kérdés jogosan: tényleg egyedül tőled várják, hogy odacipelj egy kukacot? Tényleg ez lenne a lényeg?
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
- Legalább az eszed a helyén van. Hisz nem mondtam milyen módszerrel kötözd meg. Amíg le fejted róla a drótot, úgy hogy az ne sérüljön elmondom az alapokat.
Az árnyékban ülve intek neked és hessegetlek, hogy ne késlekedj egy percet sem.
- Nos Ayatsuito no Jutsu // Drót Csévélő Technika . A lényege, hogy drótokkal kösd gúzsba ellenfeled-ellenfeleid. Mindezt a chakrád segítségével. Méghozzá úgy, hogy a drótokba vezeted és ujjaid illetve tested finom játékával össze hangolva ezt kötözöd meg ellenfeled.
Kezem a földre eszem mire nagy pukkanás közepette egy tökéletes másolat jön létre rólam. Amint azt láthatod vagy nem a másolat nem közönséges bunshin. Hisz van láb nyoma. Hajába lágyan bele kap a szél és beszélni is tud.
(~ jel klón félszólalásai )
~ Ah ne már te lustaság engem kötözőn össze. Azt hitem majd hava viszem össze kötözve se....ah semmi kezdjük inkább. Na sziamia én leszek az edző partnered. Feladatod, hogy az említett technikával elkapj és meg kötöz.
Én csak az árnyékben ülve figyelem az eseményeket, de még mielőtt elkezdenétek a játékot még segítek egy kicsit.
- Okosan csináld és használd a chakrád és várj a megfelelő pillanatig.
Hinata- Inaktív
Adatlap
Büszkén mutatom meg a fogam fehérjét, egy 200-wattos vigyorként, s hamar kapcsolok, amikor újabb feladatokkal lát el. Ez azonban korántsem olyan mint az előző, csak le kell fejtenem a báburól az imént rávarázsolt dróthuzalt. Odalépek a bábu mellé, és igyekszem a legóvatosabban, de leghatékonyabban lecsavarni róla a húsz méter drótot. Eközben nem igazán figyelem, hogy mit is teszek, sokkal inkább a sensei szavait hallgatom, és próbálom meg is érteni azokat. Valahogy érzem, hogy nem fogja kétszer elmondani ugyanazt, úgyhogy jobb ha minden egyes minutumban rá figyelek, még ha a fejemet nem is fordítom felé, mert csak kacsintgatna, meg tovább játszaná az erotikus edzőt. Én meg hát... Még zavarba jönnék basszus, az meg bizony soha nem történik meg valaki olyasvalakivel, mint én. Más sem hiányzik.
Amíg ő beszél, és elkészíti új edzőpartneremet, aki ráadásul az ő klónja, addig én kényelmesen lefejtem a több méternyi drótot, és a kezemben tartom. Mindaddig amíg azt használnom nem kell.
Elgondolkozok. Valahogy el kell érjem, hogy a chakrámat a dróthuzalba vezessem, és ehhez nem elég csupán rágondolnom. Tökéletes chakrakontrolra lesz szükségem hozzá. És az sem elég, ha egyszerűen belevezetem. Tudnom kell irányítani, hogy úgy csavarodjon, úgy tekeregjen ahogy én akarom. Minden egyes másodpercben figyelnem kell erre, különben biztos nem találom el jól, vagy ha igen, akkor sem érek el vele többet, mint hogy nekiütközik az ellenfelemnek, az meg annyira sem fáj, mint ha ráfújok. Na jó... Lehunyom a szememet, és minden megszűnik létezni körülöttem. Most csak én vagyok a világon, meg a körülöttem és bennem cikázó rengeteg chakra. Érzem a jelenlétét, a megszokott kék színében pompázik. Most, hogy a chakrámra koncentrálok csupán úgy kell tennem, mint a fán vagy vízen járásnál. Akaratosan a megfelelő pontba irányítani. Csak hogy ezúttal nem a lábamba kell. Hanem a kezemben tartott dróthuzalba, ami máris kicsivel nehezebb feladat. Így hát a chakrámat az ujjaimba koncentrálom, és összekötöm az ujjaimat a dróthuzallal, de nem ám az átlagos módon, hanem a chakrámmal igyekszem ezt megtenni. Tudom, hogy minden megvan ami kell. Így hát nem várok túl sokat, elhajítom a dróthuzalt, az egyik végét még a kezemben tartva. Egy darabig egész jól mennek a dolgok, úgy ahogy szeretném, már majdnem rá is csavarodna a klónra, de akkor minden uralmamat elvesztem a chakrám felett, és hamarosan darabokra hullik az egész próbálkozásom. A dróthuzal többé már nem az én chakrámnak, hanem sokkal inkább a fizika törvényeinek engedelmeskedik, és nem sokkal a chakrakontrollom elvesztése után a földre zuhan.
- Bakker! - dünnyögöm, és hamar rá kell jönnöm, hogy pont abban a veszett helyzetbe kerültem, amibe a mai napon nem akartam volna. Ez jelenti azt, hogy kudarcot vallottam. Na de több sem kell, hamar szólásra nyitom a számat.
- Azt hiszem menni fog - bólintok a két nő felé, mert nem tudom melyiknek mondjam. A sensei-nek, vagy a klónjának. Elvégre egy darabig sikerült tartanom a "kapcsolatot" a huzallal, csak az a baj, hogy nem tudok olyan szinten figyelni a drótra és a célpontra egyszerre, hogy az egyiket ne vesszem szem elől, a másikat meg a chakrám uralma alatt tudjam tartani. Sokkal, sokkal nehezebb, mint azt gondoltam. Eleve nem tűnt egyszerűnek, de ha jobban belegondolok, alábecsültem a feladatot, még ha nem is voltam benne biztos, hogy elsőre menni fog.
Ha ad valami tanácsot meghallgatom, ha csak szól, hogy folytassam csak akkor folytatom. De mindegy mit csinál vagy mond, a végeredmény ugyanaz: Próbálkozom.
Hikari Ayame- Játékos
Adatlap
~ Jaj már ne csináld, tudom, hogy megakarsz kötözni. Használd úgy mintha ostor lenne, miközben a chakrádal rá segítesz. Mikor körbe vesz valamit manipuláld a szálakat és hoz létre csomókat. Ne várd azt, hogy egy helyben fogok állni.
A klón hirtelen előtted termet mind két kezével meg fogta a fejed és egy nagy cuppanóst nyomot a homlokodra. Majd ugyan ilyen sebességgel eltávolodott tőled. Talán bosszantó is lehet számodra ez a rövid érintkezés.
Közben a valodi jounin csak a fejét fogja.
- Ahh már megint kezdi, azt reméltem kivételesen ez most kimarad.
Motyogom magam elé az árnyékban és most már nagyobb figyelmet szentelek kettőtök játékának.
Hinata- Inaktív
Adatlap
Figyelmesen hallgatom végig a tanácsát. Ebből következik, hogy szinte fel sem fogom mit tesz ezután. Mármint... Egyszer csak előttem terem, és ajkait homlokomra helyezi. Aztán eltűnik, mintha ott sem lett volna, ismét messzebb áll tőlem. Én meg csak lebénulva ácsorgok, kissé tartok attól, hogy a következő pillanatban szabályosan elvágódom, de végül mégis sikerül a lábamon maradnom. Hatalmasakat pislogok.
Na neeem, azért azt már nem engedhetem, hogy ez a ő az én homlokomat puszilgassa. Ez egy edzés, könyörgöm! Szemöldökömet összehúzom, a homlokomat ráncolom mérgemben. Jól van, nincs más választásom. El kell kapnom ezt a nőt, hogy többé ne molesztáljon engemet, mert ettől már teljesen kivagyok! De teljesen! A fejemben lévő kis hang már-már üvölt, ha más is hallaná, és nem csak én, akkor már rég mindenki megsüketült volna körülöttem. És én is, ha valóban kint szólna a fejemben lévő hang.
- Jól van... legyen - dünnyögöm haraggal teli hangomon, és a szemem mintha villámokat szórna. Ha most tudnék szemmel gyilkolni, akkor ez a klón vagy micsoda már rég eltűnt volna a Föld színéről, egy apró pukkanás kíséretében. Már rég hűlt helye lenne csupán, s remélem többé ez a nő sem idézné meg, vagy ha meg is próbálná, biztosan nem jelene meg, mert félne hogy megtalálom. Nem kétlem, hogy eleve ezt szerette volna kihozni belőlem a klón, hogy tényleg mérges legyek, vagy legalább felháborodott, és úgy harcoljak ellene, mintha meg akarnám ölni. Hát tessék... Megadtam magamat, sikerült az őrületbe kergetnie, de ez most cseppet sem számít, a lényeg, hogy kihozta belőlem az állatot, és most minden erőmmel azon leszek, hogy elkapjam, aztán diadalittasan elé álljak, kinyújtva rá a nyelvemet.
A következő pillanatban már lendül is a karom, a chakrámat ösztönösen irányítom, és nem úgy koncentrálom meg erőltetem, mint az előbb. Nem, most nem. Most annyira elszántam magamat, hogy a chakrám hülye lenne, ha nem engedelmeskedne a parancsomnak. Ahogy az előbb tanácsolták, úgy hajítom el a drótot, mint egy lasszót. Az sebesen repül a kiszemelt célpont felé, de az valószínűleg úgyis elugrik a helyérő, és nem ölbe tett kézzel várja, hogy elkapjam. Úgyhogy erőteljes morás közepette megrántom a dróthuzal végé, hogy az ismét a célpontom felé szálljon. A levegőben sikerül utolérnie a klónt, és amint a dereka környékén van a huzal, a chakrámat úgy áramoltatom végig benne, mintha áramot küldenék egy vezetékbe. Másodpercek sem telnek el, hogy a chakrám elérjen a huzal végébe, és arra kényszerítem a drótot, hogy rácsavarodjon a klónra. Meg is teszi. Rácsavarodik.
- Na... - Önelégült mosoly költözik az arcomra. De túl korai ez még. Következő pillanatban a klón átváltozik egy fatörzsé.
- Kawarimi no jutsu??!! - ráncolom a homlokomat, és ideges pillantást vetek a fa tövében ülő Kara-senseire, de mivel tényleg nem volt óla szó, hogy ő közben nem irányíthatja a saját klónját, ezért nem tudok mit tenni. Gondolhattam volna, hogy ha még beszélni is képes ez a klón, akkor valószínűleg ilyen egyszerűbb technikákat mint a Kawarimi no jutsu, simán végre lehet vele hajtani az irányítójának. Ettől csak még jobban felhúzza az agyamat. Na nézzük hova bújt. Előttem nyilvánvalóan nincsen, fölöttem sincsen. Hátra fordulok, és valóban, ott áll tőlem méterekkel odébb, pont olyan önelégült képpel, mint amilyen gazdájának is van. Remek.
Az arcom vörös színt vesz fel, elönt a méreg, és a következő pillanatban megint támadásba lendülök. A fatörzs még mindig a huzal végén van, így hát kihasználom az alkalmat. A chakrám fölött még mindig megvan az uralmam, hogyisne lenne, amikor még mindig bennem van az a hatalmas elszántság. Így hát újabb chakrát áramoltatok a drótba, és egy nagy kiáltás kíséretében hatalmas erőkifejtéssel rántom felfelé a drótot, hogy fatörzs felfelé repüljön, és egyenesen oda csapódjon be, ahol a klón áll. A fatörzs földet érésekor hatalmas por keletkezik, így fogalmam sincsen, hogy sikeresen szétlapítottam e klónt, vagy megint kitért a támadásom elől. Egyelőre még nem látom, így várom, hogy a porfelhő lassacskán elszálljon...
Na neeem, azért azt már nem engedhetem, hogy ez a ő az én homlokomat puszilgassa. Ez egy edzés, könyörgöm! Szemöldökömet összehúzom, a homlokomat ráncolom mérgemben. Jól van, nincs más választásom. El kell kapnom ezt a nőt, hogy többé ne molesztáljon engemet, mert ettől már teljesen kivagyok! De teljesen! A fejemben lévő kis hang már-már üvölt, ha más is hallaná, és nem csak én, akkor már rég mindenki megsüketült volna körülöttem. És én is, ha valóban kint szólna a fejemben lévő hang.
- Jól van... legyen - dünnyögöm haraggal teli hangomon, és a szemem mintha villámokat szórna. Ha most tudnék szemmel gyilkolni, akkor ez a klón vagy micsoda már rég eltűnt volna a Föld színéről, egy apró pukkanás kíséretében. Már rég hűlt helye lenne csupán, s remélem többé ez a nő sem idézné meg, vagy ha meg is próbálná, biztosan nem jelene meg, mert félne hogy megtalálom. Nem kétlem, hogy eleve ezt szerette volna kihozni belőlem a klón, hogy tényleg mérges legyek, vagy legalább felháborodott, és úgy harcoljak ellene, mintha meg akarnám ölni. Hát tessék... Megadtam magamat, sikerült az őrületbe kergetnie, de ez most cseppet sem számít, a lényeg, hogy kihozta belőlem az állatot, és most minden erőmmel azon leszek, hogy elkapjam, aztán diadalittasan elé álljak, kinyújtva rá a nyelvemet.
A következő pillanatban már lendül is a karom, a chakrámat ösztönösen irányítom, és nem úgy koncentrálom meg erőltetem, mint az előbb. Nem, most nem. Most annyira elszántam magamat, hogy a chakrám hülye lenne, ha nem engedelmeskedne a parancsomnak. Ahogy az előbb tanácsolták, úgy hajítom el a drótot, mint egy lasszót. Az sebesen repül a kiszemelt célpont felé, de az valószínűleg úgyis elugrik a helyérő, és nem ölbe tett kézzel várja, hogy elkapjam. Úgyhogy erőteljes morás közepette megrántom a dróthuzal végé, hogy az ismét a célpontom felé szálljon. A levegőben sikerül utolérnie a klónt, és amint a dereka környékén van a huzal, a chakrámat úgy áramoltatom végig benne, mintha áramot küldenék egy vezetékbe. Másodpercek sem telnek el, hogy a chakrám elérjen a huzal végébe, és arra kényszerítem a drótot, hogy rácsavarodjon a klónra. Meg is teszi. Rácsavarodik.
- Na... - Önelégült mosoly költözik az arcomra. De túl korai ez még. Következő pillanatban a klón átváltozik egy fatörzsé.
- Kawarimi no jutsu??!! - ráncolom a homlokomat, és ideges pillantást vetek a fa tövében ülő Kara-senseire, de mivel tényleg nem volt óla szó, hogy ő közben nem irányíthatja a saját klónját, ezért nem tudok mit tenni. Gondolhattam volna, hogy ha még beszélni is képes ez a klón, akkor valószínűleg ilyen egyszerűbb technikákat mint a Kawarimi no jutsu, simán végre lehet vele hajtani az irányítójának. Ettől csak még jobban felhúzza az agyamat. Na nézzük hova bújt. Előttem nyilvánvalóan nincsen, fölöttem sincsen. Hátra fordulok, és valóban, ott áll tőlem méterekkel odébb, pont olyan önelégült képpel, mint amilyen gazdájának is van. Remek.
Az arcom vörös színt vesz fel, elönt a méreg, és a következő pillanatban megint támadásba lendülök. A fatörzs még mindig a huzal végén van, így hát kihasználom az alkalmat. A chakrám fölött még mindig megvan az uralmam, hogyisne lenne, amikor még mindig bennem van az a hatalmas elszántság. Így hát újabb chakrát áramoltatok a drótba, és egy nagy kiáltás kíséretében hatalmas erőkifejtéssel rántom felfelé a drótot, hogy fatörzs felfelé repüljön, és egyenesen oda csapódjon be, ahol a klón áll. A fatörzs földet érésekor hatalmas por keletkezik, így fogalmam sincsen, hogy sikeresen szétlapítottam e klónt, vagy megint kitért a támadásom elől. Egyelőre még nem látom, így várom, hogy a porfelhő lassacskán elszálljon...
Hikari Ayame- Játékos
Adatlap
28 / 40 oldal • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
28 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.