Kiképzőterep
+25
Ootsutsuki Kaguya
Nanja
Terumi Mei
Kagemare Ran
Hatake Kakashi(Inaktív)
Koreko Rui
Tobi
Jiraiya
Rabada Genkou
Sanagi Natsu
Wakai Kasai
Akki Kamihira
Hayata Bakin
Shiruba Tsuki
Konan1
Tsihidoro Tatsuta
Tsihidoro Raiden
Tsihidoro Kazuki
Karin
Huramino Saito
Sai
Tsihidoro Angikame
Yamanaka Ino
Obake Kaito
Shikoku Naoki
29 posters
6 / 9 oldal
6 / 9 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Kiképzőterep
Haru szépen támadta Natsu-t, míg egyszer csak bele nem gabalyodott a drótba és ezután Kasai alig bírta irányítani. a Pengék így hasztalanná váltak. A báb csak kegyhelyben lebegett. Kasai megpróbálta kiszabadítani a bábot, de a pengék nem érték el a drótot. Eközben két sebon suhant Kasai felé. Kasai számított ezekre, de a sebonok túl gyorsan szálltak és mindkét sebon beleállt Kasai vállába.
Hirtelen nagy füstfelhő keletkezett és Kasai helyett egy gyakorló babú termett ott, amely gyakorlás ként volt kihelyezve a kiképzőterepre. Kasai ott termett ahol eredetileg a gyakorló bábú volt.
~Épp időben alkalmaztam a Kawarimi no jutsu-t.~ elmélkedett magában miközben próbálta kiszabadítani bábját a drótok közül. Haru pontosan Natsu mögöt lebegett. Kasai rájött, hogy így nem tudja kiszabadítani a bábját, ezért egy kisebb ujjmozzanat után kinyílt Haru szája és 3 darab 5cm-es penge szált ki belőle egyenesen Natsu felé.
Hirtelen nagy füstfelhő keletkezett és Kasai helyett egy gyakorló babú termett ott, amely gyakorlás ként volt kihelyezve a kiképzőterepre. Kasai ott termett ahol eredetileg a gyakorló bábú volt.
~Épp időben alkalmaztam a Kawarimi no jutsu-t.~ elmélkedett magában miközben próbálta kiszabadítani bábját a drótok közül. Haru pontosan Natsu mögöt lebegett. Kasai rájött, hogy így nem tudja kiszabadítani a bábját, ezért egy kisebb ujjmozzanat után kinyílt Haru szája és 3 darab 5cm-es penge szált ki belőle egyenesen Natsu felé.
Wakai Kasai- Játékos
Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 125
A siker mámorát rögtön felváltotta az elképedés, amikor Kasai helyén egy gyakorló báb jelent meg. Amikor az ember azt hiszi, ezt már nem múlhatja felül semmi, megjelenik Haru megkötözve. Natsu nem szerette, ha hátba támadják így érezte, hogy állnak mögötte és gyorsan megpördült a tengelye körül. Nem érezte úgy, hogy tartania kéne egy lekötözött bábtól, így kissé elbízta magát annak ellenére, hogy megfogadta, nem becsüli le ellenfelét. Mekkorát nézett, amikor három penge kezdett száguldani felé. Minden számítást hanyagolva vetette be a technikát, ami tudjuk veszélyes, lehet, ha a shunshin no jutsut használják.
- Ez CSALÁÁÁS! – kiáltás kíséretében használva a jutsut minden irányzék nélkül szélsebesen csapódott bele a tőle nem messze lévő fába. A pengék nem találtak de Natsu sikeresen öngólt lőtt. Feltételezve, hogy ellenfele nem támad egy földön lévő ellenfélre az edzés során gyorsan feltápászkodott. Miután sikeresen megtalálta partnerét és már nem is szédült annyira új taktikát dolgozott ki. Sok melója lesz a takarítással de, talán egy kisebb sikerélménye lesz. A fa törzséről elrugaszkodva ugrott a levegőbe majd előkapta az egyik tekercsét. Nem tudta hogy Haru tartogat e még meglepetéseket, vagy sem de részben arra is felkészült. A levegőben gyorsan kibontotta tekercsét majd a benne tárolt fegyverek közül három kunait és shurikent dobott társa felé amilyen gyorsan csak tőle telt. Próbált úgy landolni hogy lehetőleg Haru mögött érjen földet de egy báb úgy ugrál ahogy a bábosa mutogat és az néha nagyon csúnya. A tekercsből még egy kunait előkapott a meglepetések hárítására hisz sose lehet tudni mikor fogy ki a báb a trükkökből.
- Ez CSALÁÁÁS! – kiáltás kíséretében használva a jutsut minden irányzék nélkül szélsebesen csapódott bele a tőle nem messze lévő fába. A pengék nem találtak de Natsu sikeresen öngólt lőtt. Feltételezve, hogy ellenfele nem támad egy földön lévő ellenfélre az edzés során gyorsan feltápászkodott. Miután sikeresen megtalálta partnerét és már nem is szédült annyira új taktikát dolgozott ki. Sok melója lesz a takarítással de, talán egy kisebb sikerélménye lesz. A fa törzséről elrugaszkodva ugrott a levegőbe majd előkapta az egyik tekercsét. Nem tudta hogy Haru tartogat e még meglepetéseket, vagy sem de részben arra is felkészült. A levegőben gyorsan kibontotta tekercsét majd a benne tárolt fegyverek közül három kunait és shurikent dobott társa felé amilyen gyorsan csak tőle telt. Próbált úgy landolni hogy lehetőleg Haru mögött érjen földet de egy báb úgy ugrál ahogy a bábosa mutogat és az néha nagyon csúnya. A tekercsből még egy kunait előkapott a meglepetések hárítására hisz sose lehet tudni mikor fogy ki a báb a trükkökből.
Sanagi Natsu- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 140
Kasai meglepődve nézte, hogy tért el Natsu a pengék elöl, amik utána a földbe csapódtak. Kasai látta, hogy partnere a földön van, így nem indított semmilyen támadást, megvárta, míg feltápászkodik. Későn jutott eszébe, hogy ez idő alatt kiszabadíthatta volna Haru-t a drótok közül.
~ Én hülye!~Gondolta magában, de nem volt sok ideje elmélkedni, mert hat darab éles tárgy szált felé. De ekkor kipattan valami a fejéből. Egy hirtelen kézmozdulattal Haru-t maga elé rántotta. Az összes shuriken és kunai beleállt a bábba.
- Bocsi Haru, majd otthon megjavítalak.- szólt Kasai a bábjához.- De ez fontos volt!- Mondta ki Kasai és abban a pillanatban a shurikenek és a kunaik okozta vágások miatt a drót meglazult és elszakad.
- Akkor vágjunk bele!- kiáltott Kasai.- Bunshin no jutsu.- hirtelen megjelent egy füstfelhő, majd Kasai-bol és Haru-bol három-három darab lett. Mindhárom Haru kezeiből eljöttek a pengék és támadásba lendült. Kasai tudta, hogy ezek a klónok nem jók harcra de arra ép elegendőek, hogy megtévesszék Natsu-t.
~ Én hülye!~Gondolta magában, de nem volt sok ideje elmélkedni, mert hat darab éles tárgy szált felé. De ekkor kipattan valami a fejéből. Egy hirtelen kézmozdulattal Haru-t maga elé rántotta. Az összes shuriken és kunai beleállt a bábba.
- Bocsi Haru, majd otthon megjavítalak.- szólt Kasai a bábjához.- De ez fontos volt!- Mondta ki Kasai és abban a pillanatban a shurikenek és a kunaik okozta vágások miatt a drót meglazult és elszakad.
- Akkor vágjunk bele!- kiáltott Kasai.- Bunshin no jutsu.- hirtelen megjelent egy füstfelhő, majd Kasai-bol és Haru-bol három-három darab lett. Mindhárom Haru kezeiből eljöttek a pengék és támadásba lendült. Kasai tudta, hogy ezek a klónok nem jók harcra de arra ép elegendőek, hogy megtévesszék Natsu-t.
Wakai Kasai- Játékos
Adatlap
Egy bábos ellen sose könnyű a harc, főleg ahogy Kasai saját oldalára fordította a fegyvereket, amiket felé dobott és még a drótot is elvágta. Nem jöttek össze a dolgok, de ezen nem volt mit csodálkozni. Keményen dolgozott hogy jól bánjon a fegyvereivel, de zseni ő sem volt így nehéz volt egy minden nap edző ninjával felvenni a versenyt. A nap úgy nézett ki a csodák és meglepetések napja volt. Meglátva a bunshinokat kissé zavarban érezte magát Natsu de mélyen belül kételkedett abban hogy egy korabeli ninja sima klónokon kívül valami hatásosabbat tud összehozni. Nem a homokból jöttek létre a klónok így ez ki volt lőve árnyék klónra meg csak nem lehetett ennyi chakrája. Lényegében nem számított milyen klónok voltak ő a bunshinál tette le a voksot, ami azt jelent kettő penge a hatból igazi csak nem tudja melyik. Nem volt idő gondolkozni, mert már így is bekapott két találatot, ami kisebb vágásokat eredményezett a karján. Nem akarta még a legvégső ütőkártyáját bevetni, sőt ha lehet egyáltalán nem akarta bevetni. Kasait már meg sem próbálta eltalálni, a báb ellen kellett csinálnia, valamit. A kunai amúgy is még a kezében volt így az találomra a középső báb felé dobta, míg két senbont előkapva a másik kettőt célozta meg. Kasaial ráér akkor foglalkozni ha a bábokat elintézte bár lássuk be volt egy tény amire nem gondolt ha eltűnnek a bábok két Kasai báb nélkül marad és meg is van az igazi.
Sanagi Natsu- Játékos
Adatlap
Natus támadására kettő báb eltűnt, így már rálehetett jönni, hogy melyik az igazi Kasai.
- Akkor rátok már nem lesz szükségem. -mondta ki Kasai és a maradék két klón eltűnt.
~ Nah most mitévő legyek?~ gondolkozott el Kasai.~ Vessük be az ellenség módszerét egy kis extrával, de azt majd később használom föl.~ elmélkedett Kasai és hirtelen eldobott egymás után három kunait, majd Haru-t is támadásba lendítette.
~Remélem sikerülni fog a tervem.
- Akkor rátok már nem lesz szükségem. -mondta ki Kasai és a maradék két klón eltűnt.
~ Nah most mitévő legyek?~ gondolkozott el Kasai.~ Vessük be az ellenség módszerét egy kis extrával, de azt majd később használom föl.~ elmélkedett Kasai és hirtelen eldobott egymás után három kunait, majd Haru-t is támadásba lendítette.
~Remélem sikerülni fog a tervem.
Wakai Kasai- Játékos
Adatlap
Amíg Kasai gondolkodóba esett ő gyorsan végiggondolta fegyvertárának maradékát. Nem volt túl jó a helyzet, és ha kifogy a munícióból vége a dalnak. Taijutsuban közepes volt és nem igazán tanulmányozta a bábosok harcmodorát így a gyengéjüket se ismerte. Kezdett kifogyni az ötletekből és a kunaiok láttán még azt is elfelejtette, hogy gyorsan akár egy kawarimit is csinálhatna. Az ostoba nem gondolkozott sokat helyette megpróbált legalább két kunait elkapni, aminek az, lett az eredménye hogy szépen felszántották a tenyerét. A harmadikat viszont sikerült kicselezni egy terpeszugrással. Volt már pár vágás rajta kettő meg már igazán nem számított azonban a báb még mindig ott volt. Amikor támadásba lendült nem hagyta magát, hisz mégis csak nagyobb dolgokkal hadonászik, mint egy kunai. Dobott egy hátast a pengék elől majd drága fegyvertárának még két darabját feláldozva senbont döfött a két kar hajlatának illesztésébe ezzel is lefoglalva és csak szúrásra kényszerítve a bábot. Nem tudta meddig tartanak ki a fegyverei így nem volt más hátra eljött az ideje az ütőkártyának. Hátra ugrott pár métert és elővette a második tekercsét, amibe a fuuma shurikenjeit pecsételte. Rég használta a jutsut de ez volt minden reménye. Az első fegyver elővételénél már elkezdte a jutsut majd egy gyors fordulat során lehetőleg, hogy Kasai, ne lássa a füstöt, ahogy a második fuuma shurikent előveszi kapta kézbe azt is. A két fegyver nála volt és remélhetőleg ellenfele csak egy fegyverről tudott a jutsu is elkészült így minden reményét beleölve dobta el a fegyvereit. A Kage Shuriken no Jutsu tökéletes volt nem látszódott a másik az árnyékában így Natsu csak remélhette, hogy az első felszeleteli Haruto vagy legalább, beleáll, míg a másik célba veszi Kasait. Ha ez csődöt mond, nem fogja hirtelen tudni, hogy mihez kezdjen.
Sanagi Natsu- Játékos
Adatlap
Kasai próbálta valahogy kierőltetni a két sebont Haru karjaiból és nem is foglalkozott Natsu-val egyszer csak arra lett figyelmes hogy egy fuuma shuriken száll felé.
- Ó a fenébe. Előre is bocsánat Haru ígérem otthon megjavítalak és plusz cuccokat is kapsz majd.- mondta ki Kasai és berántotta Harut a shuriken elé ami telibe találta ő és majdnem kettérepedt. Szinte használhatatlanná vált a báb.
~Na most mitévő legyek~ gondolkozott el Kasai.
- Mi a..!-kiáltott fel Kasai mikor meglátott egy újabb fuuma shurrikent szálin felé.- Ezt meg mikor?- értetlenkedett Kasai, de már csak nagyon kevés ideje maradt kitérni.~ Ezt nem hiszem el... Chakrám is alig maradt.... Megvan!
Ekkor Kasai hirtelen megrántotta karjait és Natsu kezében lévő a korábban elhajított két kunai kirepült és nekivágódtak a fuuma shurikennek, ami ennek a hatására elmozdult és Kasai kitudott térni előle bár a jobb karján lett egy szép nagy vágás.
- Még jó, hogy a dobás előtt kettő kunaira chakrafonalat erősítettem.- sóhajtott fel Kasai.
~ De Haru nélkül nem érek valami sokat. Lehet ezt a párbajt elveszítettem~ Gondolkodott el Kasai, hogy most mitévő legyen.~ Már csak kettő kunaim és öt shuriknem maradt. Ezzel nem megyek túl sokra, ráadásul a jobb karom is megsérült. Nem tudom mi tévő legyek. Egyenlőre csak várakozom.
- Ó a fenébe. Előre is bocsánat Haru ígérem otthon megjavítalak és plusz cuccokat is kapsz majd.- mondta ki Kasai és berántotta Harut a shuriken elé ami telibe találta ő és majdnem kettérepedt. Szinte használhatatlanná vált a báb.
~Na most mitévő legyek~ gondolkozott el Kasai.
- Mi a..!-kiáltott fel Kasai mikor meglátott egy újabb fuuma shurrikent szálin felé.- Ezt meg mikor?- értetlenkedett Kasai, de már csak nagyon kevés ideje maradt kitérni.~ Ezt nem hiszem el... Chakrám is alig maradt.... Megvan!
Ekkor Kasai hirtelen megrántotta karjait és Natsu kezében lévő a korábban elhajított két kunai kirepült és nekivágódtak a fuuma shurikennek, ami ennek a hatására elmozdult és Kasai kitudott térni előle bár a jobb karján lett egy szép nagy vágás.
- Még jó, hogy a dobás előtt kettő kunaira chakrafonalat erősítettem.- sóhajtott fel Kasai.
~ De Haru nélkül nem érek valami sokat. Lehet ezt a párbajt elveszítettem~ Gondolkodott el Kasai, hogy most mitévő legyen.~ Már csak kettő kunaim és öt shuriknem maradt. Ezzel nem megyek túl sokra, ráadásul a jobb karom is megsérült. Nem tudom mi tévő legyek. Egyenlőre csak várakozom.
Wakai Kasai- Játékos
Adatlap
Annak ellenére, hogy technika úgy néz, ki nem igényel chakrát a valóságban nem ilyen volt. Natsu rég mozgott ennyit és ez az utolsó technika is igénybe vette a megcsappant állóképességét. Megkockáztathatott volna még egy technikát de, eszébe jutott hogy egy kunaial nem lenne értelme és hasztalan is. Mérlegelte a lehetőségeit és bár nem akarta kimondani de úgy érezte veszített. Nem volt mit tenni fel kellett adnia, ellátnia a sérüléseit és összepakolni. Kevés ember képes beismerni a vereségét viszont nem volt más választása. Hiába nézett ki úgy a báb mintha tropára ment volna még lehetett benne valami ilyen helyzetekre. Kész nem volt mese ki kellett mondani azt az egy szót azt az egy szót, ami véget vet ennek a kellemes napnak, de még megvan rá a remény, hogy nem ér véget.
- Feladom Wakai-kun vesztettem. Rég volt hogy ennyire kifárasztottam magam és a fegyvereknek is híján vagyok. Nem kockáztatom meg a további harcot, meg persze a karcolásnak nevezhető sérüléseimet se árt lekezelni. – a szavak könnyedén kúsztak elő a szájából de, még is jó érzéssel töltötte el a dolog.
Ahogy végignézett magán ruhája több helyen elszakadt egy két kisebb sebből is vérzett de nem volt semmi komoly. Edzőpartnerére tekintve örömmel látta hogy legalább ő is bekapott egy találatot. Nem mostanában volt ilyen jó napja és úgy érezte, ezt meg kell köszönnie. Kissé félszegen ugyan de odasétált Kasai elé és kinyújtotta felé a kezét.
- Köszönöm ezt a kellemes edzést Wakai-kun. Remélem összefutunk még valamikor.
// Utánad én még megejtenék egy pakolást és ha esetleg van még valamilyen ötleted akár harcon kívül játszhatunk is tovább, ha van kedved. Menet közben én is gondolkozok a dolgon. //
- Feladom Wakai-kun vesztettem. Rég volt hogy ennyire kifárasztottam magam és a fegyvereknek is híján vagyok. Nem kockáztatom meg a további harcot, meg persze a karcolásnak nevezhető sérüléseimet se árt lekezelni. – a szavak könnyedén kúsztak elő a szájából de, még is jó érzéssel töltötte el a dolog.
Ahogy végignézett magán ruhája több helyen elszakadt egy két kisebb sebből is vérzett de nem volt semmi komoly. Edzőpartnerére tekintve örömmel látta hogy legalább ő is bekapott egy találatot. Nem mostanában volt ilyen jó napja és úgy érezte, ezt meg kell köszönnie. Kissé félszegen ugyan de odasétált Kasai elé és kinyújtotta felé a kezét.
- Köszönöm ezt a kellemes edzést Wakai-kun. Remélem összefutunk még valamikor.
// Utánad én még megejtenék egy pakolást és ha esetleg van még valamilyen ötleted akár harcon kívül játszhatunk is tovább, ha van kedved. Menet közben én is gondolkozok a dolgon. //
Sanagi Natsu- Játékos
Adatlap
Kasai csak vár és várt, de nem történt semmi. És egyszer csak Natsu feladta.
- Hát nekem se volt már sok sütnivalóm. Szerintem egyezzünk ki egy döntetlenbe. És úgy mindenki jól jár. - mondta Kasai ismét nevetgélve. Majd kezet fogott Natsu-val Miközben szemeivel fölmérte a kár. Karján lévő sebből folyt kissé a vér de nem volt vészes. Vagyis nem annyira mint Haru. Kasai odasétált a bábjához, majd leguggolt.
- Hát öregem kicsit szétestél. De ne aggódj otthon megszerellek és már kitaláltam pár újítást a számodra. Sokkal erősebb leszel majd tőle.- beszélt Kasai a bábjához, bár tudta, hogy egy élettelen tárgyhoz beszél, de Haru többet jelentett Kasai-nak egy sima tárgytól.
Kiszedegette a bábuból a benne lévő kunaikat, sabonokat, shurikeneket és egy hatalma fuuma shurikent, majd felvette a földről a bábú tekercsét és belezárta.
- Ezek a dobó tárgyak itt a tieid.- szolt oda Natsu-hoz
//Ha kitaláltál valami jót, akkor majd említsd meg, de még én is gondolkozom//
- Hát nekem se volt már sok sütnivalóm. Szerintem egyezzünk ki egy döntetlenbe. És úgy mindenki jól jár. - mondta Kasai ismét nevetgélve. Majd kezet fogott Natsu-val Miközben szemeivel fölmérte a kár. Karján lévő sebből folyt kissé a vér de nem volt vészes. Vagyis nem annyira mint Haru. Kasai odasétált a bábjához, majd leguggolt.
- Hát öregem kicsit szétestél. De ne aggódj otthon megszerellek és már kitaláltam pár újítást a számodra. Sokkal erősebb leszel majd tőle.- beszélt Kasai a bábjához, bár tudta, hogy egy élettelen tárgyhoz beszél, de Haru többet jelentett Kasai-nak egy sima tárgytól.
Kiszedegette a bábuból a benne lévő kunaikat, sabonokat, shurikeneket és egy hatalma fuuma shurikent, majd felvette a földről a bábú tekercsét és belezárta.
- Ezek a dobó tárgyak itt a tieid.- szolt oda Natsu-hoz
//Ha kitaláltál valami jót, akkor majd említsd meg, de még én is gondolkozom//
Wakai Kasai- Játékos
Adatlap
- Köszönöm – mondta Natsu miután, átvette a bábba beállt fegyvereket.
A senbonokat visszarakta a tartóba majd egy helyen hagyva a többi fegyvert kereső körútra indult. Rövidesen sikerült megtalálnia a maradék senbont meg a két kunait amit, elhajított. Az utolsó fuuma shurikent nem volt nehéz megtalálni így minden a helyére került. Kissé fáradt volt már ugyan de nem létezett hogy kézben cipelje haza a fegyverarzenáljának nagy részét. Tekercseit kiterítve nekilátott hogy visszapecsételje a kunaiokat és shurikeneket majd ezeknek végeztével rátért a fuuma shurikenekre is. Nem igényelt a folyamat sok chakrát de némileg kezdte kifacsarni a dolog és a művelet végeztével, amikor megpróbált felállni visszaesett a földre. Nem gondolta volna, hogy egy ilyen kis edzés ennyire lefáraszthatja, viszont két napja volt újra magánál, naná hogy nem száz százalékos formában van. Fáradtan meredt maga elé és oly sokáig hallgató de bölcs gyomor is megszólalt. Nem hiába volt ennyire kifogyva a naftából hisz nem is reggelizett étel nélkül edzeni, pedig nem könnyű. A szülők hagytak kajára pénzt és szerencséjére magával is, hozta az összeg egy részét. A hasznos kis drót is két darabban volt de legalább már kettő volt belőle. Harunak valahogy sikerült pont megfeleznie a drótot így a fegyvertár két öt méteres kötöző eszközzel gyarapodott. Natsu éhes volt mint a farkas és bár jól érezte magát új ismerősével továbbra is csak félszeg stílusában tudott megszólalni.
- Mondd csak Wakai-kun nincs kedved enni valamit. Nekem személy szerint nem esne rosszul valami a kis mozgás után. – hangja halk volt de elég érthető, ahhoz hogy Kasai, halhassa.
- A bábodért, pedig szeretnék bocsánatot kérni. – ezt is amolyan félszeg bár inkább már bűnbánó hangon jegyezte meg.
// Kiskapu nyitva hagyva a többi rajtad áll. //
A senbonokat visszarakta a tartóba majd egy helyen hagyva a többi fegyvert kereső körútra indult. Rövidesen sikerült megtalálnia a maradék senbont meg a két kunait amit, elhajított. Az utolsó fuuma shurikent nem volt nehéz megtalálni így minden a helyére került. Kissé fáradt volt már ugyan de nem létezett hogy kézben cipelje haza a fegyverarzenáljának nagy részét. Tekercseit kiterítve nekilátott hogy visszapecsételje a kunaiokat és shurikeneket majd ezeknek végeztével rátért a fuuma shurikenekre is. Nem igényelt a folyamat sok chakrát de némileg kezdte kifacsarni a dolog és a művelet végeztével, amikor megpróbált felállni visszaesett a földre. Nem gondolta volna, hogy egy ilyen kis edzés ennyire lefáraszthatja, viszont két napja volt újra magánál, naná hogy nem száz százalékos formában van. Fáradtan meredt maga elé és oly sokáig hallgató de bölcs gyomor is megszólalt. Nem hiába volt ennyire kifogyva a naftából hisz nem is reggelizett étel nélkül edzeni, pedig nem könnyű. A szülők hagytak kajára pénzt és szerencséjére magával is, hozta az összeg egy részét. A hasznos kis drót is két darabban volt de legalább már kettő volt belőle. Harunak valahogy sikerült pont megfeleznie a drótot így a fegyvertár két öt méteres kötöző eszközzel gyarapodott. Natsu éhes volt mint a farkas és bár jól érezte magát új ismerősével továbbra is csak félszeg stílusában tudott megszólalni.
- Mondd csak Wakai-kun nincs kedved enni valamit. Nekem személy szerint nem esne rosszul valami a kis mozgás után. – hangja halk volt de elég érthető, ahhoz hogy Kasai, halhassa.
- A bábodért, pedig szeretnék bocsánatot kérni. – ezt is amolyan félszeg bár inkább már bűnbánó hangon jegyezte meg.
// Kiskapu nyitva hagyva a többi rajtad áll. //
Sanagi Natsu- Játékos
Adatlap
-Ugyan semmi gond. Már úgy is gondoltam rá, hogy átalakítom, csak nem tudtam ,hogy mivel kezdjek és nem akartam fölöslegesen szétszedni. Most legalább már szét van szedve és csak alakítgatni kell rajta.- felelt Kasai ismét nevetve.- Szerencsére van egy kis családi boltunk és ott van pár felhasználható használt báb amikből tudok alkatrészt szerezni.- folytatta mondandóját.- Hát én is megéheztem kissé. Felőlem elmehetünk valahová falatozni én benne vagyok. Idefele láttam pár étel árust. De ha gondolod átjöhetsz hozzánk is. Legalább bemutatom a szüleimet.- felelt Kasai mosolyogva, majd felcsatolta a tekercsét a hátára és elindultak Natsu-val visszafelé.
- Majd még a későbbiekben is edzhetünk együtt, úgy is ki kell majd próbálnom a felújított Harut.
//Ha gondolod az utcán folytathatjuk a beszélgetést meg, hogy negálunk valahol enni vagy átjössz hozzám //
- Majd még a későbbiekben is edzhetünk együtt, úgy is ki kell majd próbálnom a felújított Harut.
//Ha gondolod az utcán folytathatjuk a beszélgetést meg, hogy negálunk valahol enni vagy átjössz hozzám //
Wakai Kasai- Játékos
Adatlap
//Sanagi Natsu//
Egy újabb fantasztikus nap érkezett el az edzésre. Kaito már korán reggel kisietett a gyakorlótérre, hogy fejleszthesse Hitogoroshi irányítását.
Amint kiérkezett, nem húzta sokáig az időt, elővette a megfelelő tekercset, majd előidézte belőle a játékszerét. Ezután létrehozta a chakrafonalakat és Hitogoroshival neki esett a gyakorló bábunak. Különböző ütéseket, és rúgásokat mért rá, illetve minden közelharci fegyverét támadásba lendítette.
Azt remélte, hogy majd jön más is, aki gyakorló szellemű és akkor lenne egy jó edzése, ahol végre egy igazi ellenfele van...
Egy újabb fantasztikus nap érkezett el az edzésre. Kaito már korán reggel kisietett a gyakorlótérre, hogy fejleszthesse Hitogoroshi irányítását.
Amint kiérkezett, nem húzta sokáig az időt, elővette a megfelelő tekercset, majd előidézte belőle a játékszerét. Ezután létrehozta a chakrafonalakat és Hitogoroshival neki esett a gyakorló bábunak. Különböző ütéseket, és rúgásokat mért rá, illetve minden közelharci fegyverét támadásba lendítette.
Azt remélte, hogy majd jön más is, aki gyakorló szellemű és akkor lenne egy jó edzése, ahol végre egy igazi ellenfele van...
// Obake Kaito //
Natsunak nem volt semmi dolga így halálosan unatkozott. A Kasai elleni edzés megmutatta még mennyit, kell gyakorolnia, hogy behozhassa lemaradását. A képességek csiszolásához, pedig edzés kell és a kiképzőterepnél nincs jobb hely. Az út rövid volt odáig tekintettel, arra hogy már rég elindult csak nem tudta mit csináljon egészen idáig. A közelben mindössze egyetlen alakot látott, aki egy bábot próbált ki. Mélyen belül remélte hogy újdonsült barátja és edzőpartnere az, de ahogy halkan közelebb lépdelt csalódottan vette észre, hogy tévedett. Nem ismerte a gyakorló személyt de nem is akarta megzavarni. Szokás szerint még most is mélyen belül tartott azoktól, akiket nem ismer. A teste ugyan nőtt, míg aludt de a személyisége a régi volt. Nem, mert megszólalni egyszerűen nem volt elég bátorsága, ahhoz hogy bármit tegyen. Csendben állt az ismeretlen háta mögött miközben annak mozdulatait figyelte.
Natsunak nem volt semmi dolga így halálosan unatkozott. A Kasai elleni edzés megmutatta még mennyit, kell gyakorolnia, hogy behozhassa lemaradását. A képességek csiszolásához, pedig edzés kell és a kiképzőterepnél nincs jobb hely. Az út rövid volt odáig tekintettel, arra hogy már rég elindult csak nem tudta mit csináljon egészen idáig. A közelben mindössze egyetlen alakot látott, aki egy bábot próbált ki. Mélyen belül remélte hogy újdonsült barátja és edzőpartnere az, de ahogy halkan közelebb lépdelt csalódottan vette észre, hogy tévedett. Nem ismerte a gyakorló személyt de nem is akarta megzavarni. Szokás szerint még most is mélyen belül tartott azoktól, akiket nem ismer. A teste ugyan nőtt, míg aludt de a személyisége a régi volt. Nem, mert megszólalni egyszerűen nem volt elég bátorsága, ahhoz hogy bármit tegyen. Csendben állt az ismeretlen háta mögött miközben annak mozdulatait figyelte.
Sanagi Natsu- Játékos
Adatlap
Kaito vidáman gyakorolt a próbatéren, nagyon élvezte Hitogoroshi irányítását. Azonban ez nem azt jelenti, hogy figyelmetlenné vált és nem vette észre a közeledő shinobit. Amint észlelte, hogy megállt, leállt az edzéssel és a jövevény felé fordult.
- Üdvözletem! - szólalt meg, majd a bábut a fiú közelébe irányította. - Csak nem edzeni jöttél? Mit szólnál egy kis közös gyakorláshoz? - kérdezi izgatottan, ugyanis eddig még mindig csak a bábukra hagyatkozhatott, sohasem volt ellenfele.
- Üdvözletem! - szólalt meg, majd a bábut a fiú közelébe irányította. - Csak nem edzeni jöttél? Mit szólnál egy kis közös gyakorláshoz? - kérdezi izgatottan, ugyanis eddig még mindig csak a bábukra hagyatkozhatott, sohasem volt ellenfele.
Kissé megszeppent a kérdésre de annyira nem vált beszédképtelenné, mint új barátja jelenlétében. Lehet hogy csak a báb tette, hisz akár csak a srác Kasai is azt használt. Némi bátorságot préselve ki magából sikeresen megszólalt.
- Izé… hát igen gyakorolni jöttem ide. Nem igazán bízok a képességeimben és szeretnék valamit javítani rajtuk.
Mint valami gátló védő mechanizmus folyamat része záródtak be a szemei. Kissé zavarba jött saját képzetlenségén bár ez cseppet sem fedte a valóságot. Éveken át akadémiás kora óta minden nap vért izzadva edzett egyedül ő volt az, aki nem volt képes elismerni saját képességeit. A fegyverek terén jó volt a ninjutsuban szintén csak a taijutsuja volt kissé gyenge de neki már ennyi is elég volt, ahhoz hogy zavarban érezze magát. Egy darabig figyelte a bábot és kevés tapasztalata alapján próbálta felmérni azt azonban mélyen belül erős késztetést érzett, arra hogy szétszedje.
- Izé… hát igen gyakorolni jöttem ide. Nem igazán bízok a képességeimben és szeretnék valamit javítani rajtuk.
Mint valami gátló védő mechanizmus folyamat része záródtak be a szemei. Kissé zavarba jött saját képzetlenségén bár ez cseppet sem fedte a valóságot. Éveken át akadémiás kora óta minden nap vért izzadva edzett egyedül ő volt az, aki nem volt képes elismerni saját képességeit. A fegyverek terén jó volt a ninjutsuban szintén csak a taijutsuja volt kissé gyenge de neki már ennyi is elég volt, ahhoz hogy zavarban érezze magát. Egy darabig figyelte a bábot és kevés tapasztalata alapján próbálta felmérni azt azonban mélyen belül erős késztetést érzett, arra hogy szétszedje.
Sanagi Natsu- Játékos
Adatlap
Amikor meghallom, hogy kételkedik magában, elmosolyodok, majd vidáman megszólalok.
- Nos, akkor gyakoroljunk együtt! Sajnos még nem volt alkalmam, hogy lemérjem a tudásomat. Illetve, ha a jelenlegi képességedre azt hiszed, hogy eléggé kevés, akkor egy kis gyakorlás csak segíthet! Tudtommal javulunk attól, ha gyakorolunk. Ha elveszítesz egy küzdelmet, abból is tanulhatsz. Nem kezdhet mindenki úgy, hogy hihetetlenül erős! Én is eléggé gyenge vagyok még, nem hiszem, hogy lenne esélyem mások ellen a harcokban. Azonban ettől még nem csüggedek, hanem próbálom magam fejleszteni, próbálok megerősödni!
- Nos, akkor gyakoroljunk együtt! Sajnos még nem volt alkalmam, hogy lemérjem a tudásomat. Illetve, ha a jelenlegi képességedre azt hiszed, hogy eléggé kevés, akkor egy kis gyakorlás csak segíthet! Tudtommal javulunk attól, ha gyakorolunk. Ha elveszítesz egy küzdelmet, abból is tanulhatsz. Nem kezdhet mindenki úgy, hogy hihetetlenül erős! Én is eléggé gyenge vagyok még, nem hiszem, hogy lenne esélyem mások ellen a harcokban. Azonban ettől még nem csüggedek, hanem próbálom magam fejleszteni, próbálok megerősödni!
Kevés tapasztalatot sikerült szereznie tegnapi gyakorlásból, ami némiképp bátorsággal töltötte el. A kis vágások a testén az egész lényét elöntő adrenalintól kevésbé fájtak és az izgalom jelei ültek az arcára. Fontos volt számára hogy képes legyen saját képességeit valakihez viszonyítani, főleg ha az illető nagyjából vele egy idős. Pontosan tudta egy felnőttet még nem tudna legyőzni de, tudni fogja hol tart, ha egyre erősödő társaival méri össze tudását. A saját izgalmától annyira zavarba jött hogy még jobban szemébe húzta csuklyáját majd halkan, de érthetően megszólalt.
- A nevem Natsu és örülök, hogy megküzdhetek veled. Izé… én… ha neked jó, akkor majd megadhatod te a jelet a kezdésre.
Némi kéztördelésbe kezdett a mondat végén de akárhogy próbálta még nem tudta rávenni magát, hogy ne viselkedjen ilyen gyáván minden ismeretlennel szemben, főleg ha ugyan azon falu tagjai.
- A nevem Natsu és örülök, hogy megküzdhetek veled. Izé… én… ha neked jó, akkor majd megadhatod te a jelet a kezdésre.
Némi kéztördelésbe kezdett a mondat végén de akárhogy próbálta még nem tudta rávenni magát, hogy ne viselkedjen ilyen gyáván minden ismeretlennel szemben, főleg ha ugyan azon falu tagjai.
Sanagi Natsu- Játékos
Adatlap
Szerencsére a másik genin beleegyezett az edzőmérkőzésbe, így Kaito most már igazi ellenfél ellen is kipróbálhatja a tudását. A fiú izgatottan eltávolodott az újdonsült ellenfelétől, majd felkészült a harcra.
- Nos, ha készen állsz, akkor most már mehet! - mondja, majd lassan oldalazni kezd.
Vár pár pillanatot, amíg az ellenfele tudatáig is eljut a kezdés, majd Hitogoroshi támadásba lendül. A bábu pörögve indul el Natsu felé, aki ha nem vigyáz, akkor könnyedén megsérülhet.
- A nevem Obake Kaito, örvendek! - mondja mosolyogva, miközben a támadása eredményére vár.
Még most csak "kóstolgatja" az ellenfelét, nem akar semmilyen komolyabb támadást bevinni. Inkább csak felméri a célpontja tudását és megpróbálja kideríteni, mi a gyengéje...
- Nos, ha készen állsz, akkor most már mehet! - mondja, majd lassan oldalazni kezd.
Vár pár pillanatot, amíg az ellenfele tudatáig is eljut a kezdés, majd Hitogoroshi támadásba lendül. A bábu pörögve indul el Natsu felé, aki ha nem vigyáz, akkor könnyedén megsérülhet.
- A nevem Obake Kaito, örvendek! - mondja mosolyogva, miközben a támadása eredményére vár.
Még most csak "kóstolgatja" az ellenfelét, nem akar semmilyen komolyabb támadást bevinni. Inkább csak felméri a célpontja tudását és megpróbálja kideríteni, mi a gyengéje...
Kasai belép a kiképzőterepre, majd megpillantja Natsu-t, aki felé egy báb száguld.
- Húha! Még egy bábhasználó.- csodálkozik el Kasai. - Nagyszerű!
Kasai kicsit közelebb megy hozzájuk, de nem túl közel, majd leül a földre és előszed a zsebéből és kis jegyzetfüzetet meg egy íróeszközt.
~ Ez egy remek alkalom ,hogy jobban kiismerjem Natsu-t és a bábostól is el tudok lesni pár hasznos technikát és taktikát.~ gondolta magában Kasai, majd amint látott valami érdekes dolgot elkezdte azt lejegyezni.
~ Remélem nem fogom őket zavarni~
- Húha! Még egy bábhasználó.- csodálkozik el Kasai. - Nagyszerű!
Kasai kicsit közelebb megy hozzájuk, de nem túl közel, majd leül a földre és előszed a zsebéből és kis jegyzetfüzetet meg egy íróeszközt.
~ Ez egy remek alkalom ,hogy jobban kiismerjem Natsu-t és a bábostól is el tudok lesni pár hasznos technikát és taktikát.~ gondolta magában Kasai, majd amint látott valami érdekes dolgot elkezdte azt lejegyezni.
~ Remélem nem fogom őket zavarni~
Wakai Kasai- Játékos
Adatlap
A harc elindult ezzel együtt, pedig az esély is eljött új tapasztalatok szerzésére. Kaito megadta jelet a nevével együtt így akár névjegykártyája is lehetett volna már. Értelmetlen gondolat volt ez de már nem számított ugyan is egy báb közeledett teljesen bepörögve. Natsu tanult a Kasaial folytatott edzésből és jól tudta hátrányban van tekintettel, arra hogy főként a fegyvereivel játszadozott a legtöbbet. Ezután másképp lesz de majd csak idővel egyelőre jelenlegi tudását kellett hasznosítania. A bábok ellen fegyverei nem sokat érnek azonban a használó ellen már más a helyzet. Egy gyors hátraugrást követően kezeit köpenyének takarásába rejtve végzett el pár pecsétet hogy ellenfele a lehetőleg a legkevésbé se sejtse meg tervét. A ismeretlen nevű báb közveszélyessé vált az egészségre ez ellen pedig néha jól jön akár egy senbon is ami véletlenül éppen a shurikentartóban lapul. Natsu tovább szökdelt hátrafelé kezében immár egy senbonnal próbálva a lehető legnagyobb távolságot felvenni a bábtól de szép lassan közelebb kerülni ellenfeléhez. A helyzet nem úgy festett jelenleg, hogy komolyan kéne aggódnia a báb miatt, de azért pórbált nem ölre menni vele. Más volt az eszköz de attól még ugyan úgy veszélyes volt, eközben pedig a terv előkészítése és a megfelelő számítások befejeződtek. A báb elől oldalra vetődve Natsu a kezében lévő senbont Kaito mellkasa felé dobta, azonban keze már ott volt a tartónál, hogy újabb fegyvereket vegyen elő. Amíg a megbízható és a célzásnak hála pontos fegyver az edzőpartner felé repült ő gyorsan felállt és újra felvette a bábbal szembeni biztonságos távolságot.
Sanagi Natsu- Játékos
Adatlap
Úgy néz ki, a srác igen okos, vagy legalábbis már volt szerencséje bábossal, ugyanis nem Hitogoroshival foglalkozott, hanem az irányítójával. Azonban ez nem tántorította el attól Kaito-t, hogy gyakoroljon! Leállította a bábu pörgését, majd a fejét maga felé fordította és kinyitotta a száját. Ezután a senbonvetőből elindított egy tűt, ami telibe találta azt, ami felé repült. A következő pillanatban pedig Hitogoroshi feje Natsu irányába fordult, majd mintha nevetne, ismét kinyílt a szája, végül kilőtt egy sorozatot a senbonvetőből.
Kaito a fiúval, aki nemrég érkezett, egyáltalán nem foglalkozott, most csak az érdekelte, hogy felmérje az ellenfele tudását!
Kaito a fiúval, aki nemrég érkezett, egyáltalán nem foglalkozott, most csak az érdekelte, hogy felmérje az ellenfele tudását!
Részben úgy történtek a dolgok, ahogy várta bár arra számított, hogy pajzsként használja a bábját de, azzal hogy nem így történt még a terv remekül megy tovább. A terv még korántsem ért véget és Natsu tisztában volt vele minél jobban elhúzódik a harc annál nagyobb hátrányba, kerül. Tanulva hibáiból ezúttal nem használta fel mindjárt az elején fegyvertárának nagy részét már a tegnapi edzéséből rájött hamar be kell fejeznie lévén még nem elég képzett, hogy hosszan harcoljon egy báb ellen. Eljött az idő hogy az ötletét élesben is kipróbálja, és ha nem jönne össze, akkor nagyon gyorsan ki kell találnia valamit, különben vége lesz. Folyamat beindult, amikor a Natsu felé lőtt senbonok betaláltak és innentől már nem volt megállás. Az előkészített kawarimi működésbe lépett és a srác helyén az egyik gyakorló bábu jelent meg. Natsu nem csak ezt készítette elő az elején, hanem a számításainak köszönhetően mást is.
A senbonok becsapódása előtt elővett egy új senbont majd megvárta, míg a felé érkezők elkapják őt ezzel aktiválva a jutsut és itt, jön a folytatás. Natsu amint helyet cserélt a bábbal a gondosan kiszámolt útvonal segítségével használatba vette a shunshin jutsut. Célja nem volt más, mint Kaito torka azonban nem tervezte átszúrni. A csel mindössze annyi volt hogy a jutsu használatának végén pontosan Kaito mellett áll meg és a senbont a torkának szegezi. Abban az esetben ha ellenfelének remek reflexei vannak akkor veszít de így még megvan az esély a győzelemre ami a bizonytalanságban rejtőzik.
A senbonok becsapódása előtt elővett egy új senbont majd megvárta, míg a felé érkezők elkapják őt ezzel aktiválva a jutsut és itt, jön a folytatás. Natsu amint helyet cserélt a bábbal a gondosan kiszámolt útvonal segítségével használatba vette a shunshin jutsut. Célja nem volt más, mint Kaito torka azonban nem tervezte átszúrni. A csel mindössze annyi volt hogy a jutsu használatának végén pontosan Kaito mellett áll meg és a senbont a torkának szegezi. Abban az esetben ha ellenfelének remek reflexei vannak akkor veszít de így még megvan az esély a győzelemre ami a bizonytalanságban rejtőzik.
Sanagi Natsu- Játékos
Adatlap
Kaito szemei elkerekednek, amikor meglátja, hogy az ellenfele helyet cserélt az egyik bábuval. Majd a következő pillanatban egy pukkanás kíséretében eltűnik. Az ifjú bábhasználó azonnal feloldja a technikáját, majd készül a védekezésre.
Nem lepődik meg, amikor egy pukkanás kíséretében az ellenfele mellette jelenik meg, majd egy senbont próbál a torkának szegezni. Kaito azonnal megragadja Natsu kezét, majd csavar rajta egyet.
- Bocsi, elfelejtettem szólni, értek a közelharchoz is! Egy shinobi felhívta a figyelmem a gyengeségünkre, éppen ezért az ilyen esetekre is felkészültem! - mondja, majd hátra ugrik és újra aktiválja a Kugutsut, amivel magához húzza Hitogoroshit.
- Viszont ez a támadásod nagyon jó volt! - dicséri meg ellenfelét.
Nem lepődik meg, amikor egy pukkanás kíséretében az ellenfele mellette jelenik meg, majd egy senbont próbál a torkának szegezni. Kaito azonnal megragadja Natsu kezét, majd csavar rajta egyet.
- Bocsi, elfelejtettem szólni, értek a közelharchoz is! Egy shinobi felhívta a figyelmem a gyengeségünkre, éppen ezért az ilyen esetekre is felkészültem! - mondja, majd hátra ugrik és újra aktiválja a Kugutsut, amivel magához húzza Hitogoroshit.
- Viszont ez a támadásod nagyon jó volt! - dicséri meg ellenfelét.
Natsunak nem sok tapasztalata volt harc terén de erre azért nem számított. A bombabiztos terve összedőlt és teljesen elvesztette a fejét. A Kaitotól kapott dicséret képes lett volna lenyugtatni de, a kétségbeeséstől már meg sem hallotta. A Kasai elleni edzésen ez nem történt meg vele de akkor még ötlete sem volt arról mit tehetne most, viszont a gondosan kiszámolt terv összeomlása kissé érzékenyen érintette. Egy pár métert hátra ugorva előkapta a tekercsét, és mint egy őrült totálisan bepörgött szó szerint. Miközben pörgött csak arra tudott gondolni, ami már sikerült neki egyszer. Egyik pillanatról a másikra elővette a két fuuma shurikent majd a kage shurikent használva Kaito felé, hajította az igen csak nagy és éles repülő objektumokat.
Innentől már csak reménykedett hogy ez a trükk újra beválik. Fel volt készülve a további támadásra így amíg ellenfele reagál ő abban a pillanatban a levegőbe ugrik.
Innentől már csak reménykedett hogy ez a trükk újra beválik. Fel volt készülve a további támadásra így amíg ellenfele reagál ő abban a pillanatban a levegőbe ugrik.
Sanagi Natsu- Játékos
Adatlap
Amint a fiú elhajítja a shurikent, Kaito felkészül a kivédésére. A fegyver felé irányítja Hitogoroshit, majd majd könnyedén félre üti a kézifegyverrel a dobócsillagot. Azonban ezután egy másik jelenik meg, ami folytatja az útját. Az ifjú bábhasználó azonnal feloldja a technikáját, majd könnyedén elkerüli a támadást. Azonban ezután megjelenik mellette az ellenfele és nincs ideje reagálni. A senbon érintésére a hideg végig cikázik a gerincén.
- Nagyon ügyes volt! Erre a lépésre nem számítottam. Azt hiszem, nyertél! Gratulálok! - mondja egy hatalmas mosollyal az arcán.
- Szia, a nevem Kaito, te ki vagy? - kérdezi a jegyzetelő fiútól.
- Nagyon ügyes volt! Erre a lépésre nem számítottam. Azt hiszem, nyertél! Gratulálok! - mondja egy hatalmas mosollyal az arcán.
- Szia, a nevem Kaito, te ki vagy? - kérdezi a jegyzetelő fiútól.
6 / 9 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
6 / 9 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.