Konoha kapuja
+104
Nashimaru Hina
Nashimaru Miuru
Hyuuga Oyoki
Akamaru
Ōtsutsuki Indra
Hamacho Yoshitaro
Konan
Yamanaka Inako
Nara Akane
Shiawase Zouo
Uchiha Kagami
Tsuuzoku Tomoe
Aka Amire, Raizetsu
Hatake Kakashi
Hyuuga Shakaku
Hattori Arata
Obake Kaito
Terumi Mei
Hateshi
Senju Tobirama
Nakagawa Naraku
Hasegawa Zauki
Kagemare Ran
Shunsui
Hirano Reina
Ishihara Aki
Meitsugawa Shori
Aihara Arata
Miyo Zerina
Genki Niana
Namikaze Minato
Akihiro Jaken
Kenshiro Erisa
Kenshiro Karu
Yoru
Shenjino Arisa
Hidan
Yamato
Kenta Koizumo
Isha Dansei
Gato
Fuu
Sado Kenji
Rabada Genkou
Mitsuya Akane
Kuroba Kaito
Akira
Shimura Danzou
Misage
Sato Natsuhi
Sato Haruhide
Takeuchi Sachiko
Uchiha Itachi
Uruma Kamuna
Killer Bee
Hazukage Ishida
Aokaze Atsushi
Kenshiro Suiren
Obotsu Ryu
Orochimaru (Inaktív)
Aokaze Shin
Jiraiya
Taidana Kaito
Azumi Yuurei
Akasuna no Sasori
Kusuki Jori
Hazukage Kurono
Aburame Shino
Urufu Djuka Okami
Makenshi
Sai
Osumi Hiroto
Uzumaki Kushina
Kitori Musato
Shiren
Hisao
Arekkusu Orokana
Aida Emiko
Naozumi Yamashita
Matsuko Kiyomi
Okimura Akushou
Huramino Saito
Moriyama Shinimi
Hinata
Shikoku Naoki
Shiruba Tsuki
Hatake Kakashi(Inaktív)
May Yuriko
Kagemare Kuzomi
Kusuki Eiko
Aono Takefumi
Chrono
Namikaze Minato(Inaktív)
Karin
Katsumi Mao
Ayami Remiyu
Sayuri Akeme
Hyuuga Hinata (inaktív)
Akimoto Kazuma
Suyiko Shiai-Ne
Konan1
Aburame Shui
Kaibutsu Hiroto
Haru Noriko
108 posters
11 / 20 oldal
11 / 20 oldal • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Re: Konoha kapuja
A Sensei izzadt homlokát megtörölve áll büszkén a kivégzett zacskók felett, majd amikor a kis csapat megérkezik, oldalasan, profilból arcát feléjük fordítja és mosolyog, amikor Koizumo megjegyzi a dolgokat viccesen. A Sensei arcán látszott a jókedv és a derű, ami tegnap este abszolút elkerülte őt és a két Geninjét is.
- Yare-Yare... Nem olyan könnyű ez Koizumo-san.
Mondja férfia, mély hangján, ami egyben szokásosan kellemes hatást kelt. Ám amikor Mugo-sensei meglátta Erisa ábrázatát, a mosoly kissé lefagyott az arcáról, különösképpen akkor, amikor Erisa a társaikról kérdezett. Persze ez nem azt jelenti, legalábbis nem egyértelműen azt jelenti, hogy a kérdéssel van a baj, hiszen nagy arra a válószínűség, hogy Erisa hangulata szúrt szemet Mugo-senseinek.
- Áh igen! Gyertek közelebb, elmondok mindent részletesen.
Mondta Mugo-sensei, majd leült a fűre. Nem tudni, hogy miért, de az biztos, hogy nedves és hideg érzés volt. Persze a Nap már elérte a fákat és a tisztást, ugyanis pirkadatra kellett a kapuhoz érniük, ám az út alatt is eltelt némi idő, így ez alatt a pár tíz perc alatt a napocska már át is vette az égen az irányítást, hogy felmelegítse a tájat és eltüntesse a vizet. Miután a Geninke közelebb kerültek, Mugo-sensei belekezdett a küldetés ismertetésébe és elmondta, hogy a másik két csapattárs miért nincs velük.
- Az eredeti Küldetésünk egy megbízás lett volna egy kereskedőtől. Furcsa jelenlétet érzékelnek esténként a birtokukon. Úgy hiszik, hogy banditák, vagy ellenséges ninják lehetnek. Ez utóbbi valószínűtlen, ezért az lett volna a feladatunk, hogy látogassuk meg a kereskedő birtokát és töltsünk ott néhány napot, amíg fel nem derítjük a különös jelenlét érzet okát. Valószínűleg csak paranoiás volt azaz őrült, így jó is, hogy új feladatot kaptunk. Ám ebben nem szerepel Shinku-sensei és a társaitok, ugyanis ők is külön feladatot kaptak, ezért hármunkra hárul a küldetés elvégzése.
Mondta Mugo-sensei, majd felállt és előhúzott a hosszú, bokáig érő fekete kabátja alól egy tekercset, amit szétnyitott és a két Genin felé fordította. Tekercsben egy színes, mesteri rajz volt egy fiatal, 12-13 év körüli fiúról. Kopasz volt, az arca eltökélt, a szemei pedig feketék. Nem egy átlagos figura, kissé talán furcsa.
- Ő az, akit meg kell keresnünk. Egy hete véget ért egy Harc, amely a Tűz Szövetsége és a Víz Szövetsége között zajlott. Erről már ti is hallottatok és tudjátok, hogy kik tartoznak a szövetségbe. A harcok a Tűz Országának Északi részén történtek meg, ahol Konoha és Takigakure együttes erővel visszaverte Otogakure támadását. Ebben a harcban a képzettebb Geninek is részt vettek, ám a visszafele úton egy Genin valahogy kiszakadt a csoportból a társai tudta nélkül és azóta nem találják. Ezzel nem is lenne gond, mert az ANBU kereső csapatai - akiknek amúgy is feladata a környék ellenőrzés alatt tartása - könnyedén megtalálnák és visszahoznák a fiút, hogyha még életben van, ám a társai arról számoltak be, hogy a fiú egy Nyukingou nevű faluba akar menekülni. Azt nem mondta meg, hogy miért, csak annyi információt sikerült megtudnunk, hogy oda akar elmenni. Ismeritek a falut?
Tette fel a kérdés Mugo-sensei
// Reagáljátok le a történteket, ha esetleg a karik tudhatnak némi információt, akkor mondjátok, ha nem, akkor Mugo úgyis mondani fogja a többit //
- Yare-Yare... Nem olyan könnyű ez Koizumo-san.
Mondja férfia, mély hangján, ami egyben szokásosan kellemes hatást kelt. Ám amikor Mugo-sensei meglátta Erisa ábrázatát, a mosoly kissé lefagyott az arcáról, különösképpen akkor, amikor Erisa a társaikról kérdezett. Persze ez nem azt jelenti, legalábbis nem egyértelműen azt jelenti, hogy a kérdéssel van a baj, hiszen nagy arra a válószínűség, hogy Erisa hangulata szúrt szemet Mugo-senseinek.
- Áh igen! Gyertek közelebb, elmondok mindent részletesen.
Mondta Mugo-sensei, majd leült a fűre. Nem tudni, hogy miért, de az biztos, hogy nedves és hideg érzés volt. Persze a Nap már elérte a fákat és a tisztást, ugyanis pirkadatra kellett a kapuhoz érniük, ám az út alatt is eltelt némi idő, így ez alatt a pár tíz perc alatt a napocska már át is vette az égen az irányítást, hogy felmelegítse a tájat és eltüntesse a vizet. Miután a Geninke közelebb kerültek, Mugo-sensei belekezdett a küldetés ismertetésébe és elmondta, hogy a másik két csapattárs miért nincs velük.
- Az eredeti Küldetésünk egy megbízás lett volna egy kereskedőtől. Furcsa jelenlétet érzékelnek esténként a birtokukon. Úgy hiszik, hogy banditák, vagy ellenséges ninják lehetnek. Ez utóbbi valószínűtlen, ezért az lett volna a feladatunk, hogy látogassuk meg a kereskedő birtokát és töltsünk ott néhány napot, amíg fel nem derítjük a különös jelenlét érzet okát. Valószínűleg csak paranoiás volt azaz őrült, így jó is, hogy új feladatot kaptunk. Ám ebben nem szerepel Shinku-sensei és a társaitok, ugyanis ők is külön feladatot kaptak, ezért hármunkra hárul a küldetés elvégzése.
Mondta Mugo-sensei, majd felállt és előhúzott a hosszú, bokáig érő fekete kabátja alól egy tekercset, amit szétnyitott és a két Genin felé fordította. Tekercsben egy színes, mesteri rajz volt egy fiatal, 12-13 év körüli fiúról. Kopasz volt, az arca eltökélt, a szemei pedig feketék. Nem egy átlagos figura, kissé talán furcsa.
- Ő az, akit meg kell keresnünk. Egy hete véget ért egy Harc, amely a Tűz Szövetsége és a Víz Szövetsége között zajlott. Erről már ti is hallottatok és tudjátok, hogy kik tartoznak a szövetségbe. A harcok a Tűz Országának Északi részén történtek meg, ahol Konoha és Takigakure együttes erővel visszaverte Otogakure támadását. Ebben a harcban a képzettebb Geninek is részt vettek, ám a visszafele úton egy Genin valahogy kiszakadt a csoportból a társai tudta nélkül és azóta nem találják. Ezzel nem is lenne gond, mert az ANBU kereső csapatai - akiknek amúgy is feladata a környék ellenőrzés alatt tartása - könnyedén megtalálnák és visszahoznák a fiút, hogyha még életben van, ám a társai arról számoltak be, hogy a fiú egy Nyukingou nevű faluba akar menekülni. Azt nem mondta meg, hogy miért, csak annyi információt sikerült megtudnunk, hogy oda akar elmenni. Ismeritek a falut?
Tette fel a kérdés Mugo-sensei
// Reagáljátok le a történteket, ha esetleg a karik tudhatnak némi információt, akkor mondjátok, ha nem, akkor Mugo úgyis mondani fogja a többit //
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
Mugo sensei elporzott, és a két genin futva követte.
~ Lám-lám, micsoda erőt képes adni a ninjának pár zacskó. Vajon mi történhetett közöttük? ~ mosolygott magában a fiú, majd Erisával együtt futva mesterük nyomába indultak. Az odaúton Koizumo szinte végig magában vívódott, végül csak kinyögte, amit mondani akart.
- ...Ígérem, hogy többet nem teszek ilyet.. - kért bocsánatot. Erisa lassítani kezdett, láthatóan a megfelelő választ kereste. Megérintette a fiú karját, mire mindketten megálltak, majd enyhén Koizumo felé kezdett dőlni, végül annak karjaiban kötött ki. A fiú kezdetben meglepettséget sugárzott, majd beletörődően viszonozta az ölelést. A pár másodperc óráknak is tűnt, mire elengedték egymás, és kibékülve haladtak tovább a sensei irányába.
[...]
- Yare-Yare... Nem olyan könnyű ez Koizumo-san. - mondta a sensei megnyugtató basszusán. Koizumo végigtekintett a "csatatéren", és újabb mosolyra húzta száját, mely lefagyott onnan Erisa kérdésére.
- Yare-Yare... Nem olyan könnyű ez Koizumo-san. - mondta a sensei megnyugtató basszusán. Koizumo végigtekintett a "csatatéren", és újabb mosolyra húzta száját, mely lefagyott onnan Erisa kérdésére.
~ Valóban, ők miért nem tartottak velünk? Elvileg egy csapat vagyunk..habár, két senseiünk van, így logikus, hogy akár kettéválva is dolgozunk néha. De ez esetben ez nem feltétlenül indokolt. Bár...ők tudják jobban. ~ a fiú jól gondolta, a csapat másik fele valóban egy másik küldetésen vesz részt, ami nem érintette a jelenlevőket, így Koizumo a vívódás helyett inkább a sensei mondanivalójára koncentrált.
Mugo-sensei egy tekercset húzott elő, amiről a genin először azt gondolta, talán valami tárgyat tartalmazhat, amit nekik kell használniuk, de a tekercs nem pecsétet, még csak nem is térképet rejtett, hanem egy mesteri rajzot.
~ Bár én is így tudnék rajzolni ~ lombozódott le egy kicsit a fiú.
- Spoiler:
// Igen, annyira unatkoztam, hogy csináltam egy chibit >< //
A srác fiatal, tizenkét éves kor körül járhatott, és kopasz volt. Koizumo szerint az ilyen fiatalokon eléggé hülyén áll még a felnyírt haj is, nemhogy a bőrfej. A lényeg az, hogy a srác egy elveszett ninja, aki valami faluba ment, az ország északi határának környékén. Koizumo azelőtt sosem járt arra, a Tűz országába nyugatról lépett be, és nem kalandozott sokat a területen, igyekezett célja felé. Ráadásul a fiúnak már a falu neve is bonyolultnak tűnt.
- Mikingou? - kérdezett vissza. Ezzel a többiek számára egyértelművé válhatott, hogy ő semmit sem tud a helyszínről. Viszont már alig várta, hogy a sensei folytassa a felvilágosítást.
- Mikingou? - kérdezett vissza. Ezzel a többiek számára egyértelművé válhatott, hogy ő semmit sem tud a helyszínről. Viszont már alig várta, hogy a sensei folytassa a felvilágosítást.
Kenta Koizumo- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 630
Elosztható Taijutsu Pontok : 40
Állóképesség : 180
Erő : 200
Gyorsaság : 300
Ügyesség/Reflex : 300
Pusztakezes Harc : 150
Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 611
Lehet csak túlreagálom a dolgokat. Fogalmam sincs mitől apadt el Mugo-sensei jókedvének a forrása, nem igazán értem mit látott rajtam hogy ilyen látványosan az arcára fagyjon a mosoly. Vagy esetleg mit hallott? Talán mégis történt valami Yuuékkal? Nem tudom eldönteni magamban jó-e az, hogy ennyire nem bízok semmiben. Hiába mondaná meg Mugo az igazságot, biztos vagyok benne hogy még abban is kételkednék.
Végül mégis csak elénk tárta a küldetésünket. Kicsit furán hangzott, kiváltképp az első része miatt. Számomra az új küldetésünk veszélyesebbnek, illetve talán nehezebbnek tűnik, mint az eredeti, és mégis, a csapat két tagját leválasztották a többitől. Bár nem ismerem a részleteket, de még Mugo is úgy gondolta, hogy a kereskedő küldetése vaklárma, tehát nem leselkedett volna ránk különösebb veszély. Mégis öten mentünk volna, vagy hatan, ha Shinku-sensei is velünk tartott volna. De lehet hogy csak én mérem fel rosszul a dolgokat. Mindenesetre nem vagyok meggyőzve. A mostani küldetésünk sokkal nehezebbnek tűnik.
És ilyenkor érzem magam annyira paranoiásnak. Nem értem miért fogott el hirtelen ez az érzés, de tényleg olyan mintha minden oldalról próbálnának átverni, eltitkolni az igazat. De biztos velem van a baj. Ha Danzou, meg Mugo tudná, mennyire nem bízok a saját falumban... Egyébként elég kényelmetlen ez a fejpánt. Most így belegondolva, ha nem húzom meg eléggé, akkor folyamatosan csúszik lefele, és egyszer csak le fog csúszni a szememig, ha meg túl erősen húzom meg, akkor szorítja a fejem, és mikor este leveszem megmarad a nyoma a homlokomon. Egyébként milyen hülyeség is lenne fejpánttal egy szökött konohai után menni? De most komolyan, tudja hogy keresik konohából, tudja hogy el akarják kapni, mi pedig hogy ne vegyen észre a fejünkön hordjuk Konoha jelét. Meg egyébként sem gondolom hogy olyan előnyös kikiáltani a világnak melyik faluból vagy. Elég abba belegondolni, hogy mi történik ha az ellenség vesz észre hamarabb. Egyből kiszúrja hogy Konohai vagy és lesből fog támadni. De ha nem, akkor talán meg sem támad, lévén hogy nem tudja melyik faluból vagy, sőt, ha nem öltözöl úgy mint egy ninja, lehet civilnek fog hinni.
Egy szó mint száz, úgy döntök, eleget nyomta már a fejemet ez a fejpánt. Miközben Mugo magyaráz, leveszem és belerakom a táskámba. Ha igazolni kell magam, akkor meg majd egyszerűen előhúzom. Gondolom nem lesz ebből probléma. Nem tudom mi gondot okozna egy hiányzó fejpánt. Jó persze tudom mi bajt okozna, de végül is nem hiányzik, csak el van rejtve, hogy ne tudjanak beazonosítani.
Mire Mugo-sensei befejezte a magyarázatot, már el is készültem, visszavettem a táskát a hátamra. Őszintén, fogalmam sem volt ilyen falu létezéséről, és mivel úgy tűnt, Koizumonak sincs, valószínűleg Mugo-sensei fog nemsokára felvilágosítani minket. De még előtte...
- Nem ismerem a falut... De Mugo-sensei... Elnézést hogy közbeszólok az eligazításba, de... Tudja csak annyi lenne a kérdésem, hogy nekem az eredeti küldetésünk nem tűnt olyan veszélyesnek... Mármint nyilván veszélyes volt, de úgy gondolom hogy a mostani nehezebb. És mégis fele annyian fogunk menni? - Nyilván tévedhetek. Sőt biztos tévedek. Ezzel a kérdéssel csak annyit szeretnék elérni, hogy mielőtt elkezdődne a küldetés, a kételyek a falum iránt elhomályosuljanak. Igyekeztem határozott lenni, de többször elcsuklott a hangom.
Kenshiro Erisa- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 20
Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 431
Bizony nem jó dolog, hogyha a Ninja nem bízik a falujában, ám az sem a legjobb, hogyha a falu okot ad arra, hogy a ninjái kételkedjenek benne. Ám a Shinobik Világa már csak ilyen. A Falu az első, az Ő védelme áll mindenek felett és, hogyha látszólag a falu nem hű hozzájuk, nekik akkor is ki kell állniuk mellette.
A csapat eléggé érdekes összeállítású, eddig úgy tűnt, hogy Koizumo az, aki nem rendelkezik a Ninják erényeivel, hiszen Ő eddigi életében független vándor volt. Viszont Erisa nem gondolkozik úgy, mint egy Ninja, ami szintén érthető, ugyanis kérdések ezrei lebegnek a feje felett és megpróbáltatások ezrei állnak már mögötte, de legalább ugyanennyi előtte is. Bár ez úgyszintén elmondható Koizumoról is.
- Ez egy nagyon jó meglátás Erisa.
Mondta Mugo és látszólag abszolút nem bánta, hogy a Genin közbeszólt.
- Azonban a faluban egyenlőre a Háború miatt egy kisebb káosz uralkodik a beérkezett küldetések és a papírmunkaterén. Percről percre változtatnak a csapatok összeállításán és a Küldetéseken, ezért ezt a feladatot is az éjszaka folyamán kaptuk meg és bár a küldetés veszélyesnek tűnhet, de a Ninják számára mindig a Küldetésnek kell lennie az elsőnek. Hogyha a falu vezetősége úgy ítéli meg, hogy ezt nekünk kell elvégeznünk, akkor mindent meg kell tennünk, hogy a Küldetés sikerrel járjon. Mindazonáltal, a Küldetés jellege miatt is ti lettetek kirendelve, hiszen ne feledjétek, hogy mennyire foglaltok el különleges helyet a Geninek között... Valószínűleg a csapat másik fele is egy nehezebb Küldetésen vesz részt, hogy az Ő képességeiket is fejleszthessék.
Fejezte be Mugo-sensei a mondandót, majd egy kicsit szusszant. Láthatóan nem zavarná, hogyha erre reagálnának a tanítványai, vagy ha van még kérdésük, akkor valószínűleg szívesen válaszolna rá. Sőt... Innen egészen úgy érződik, mintha Mugo-senei kérdéseket várna. Legalábbis a szeméből ezt a következtetést vonja le mindkét tanítványa...
// Fogalmazási hiba kelet az irományban, mivel elég hülye helyről írtam és nem néztem át. Ha a karakterek akarnak, akár több kérdést is tehetnek fel :3 //
Adatlap
A sensei válaszolt Erisa kérdésére. Közben A fiú leszűrte a hallottakból, hogy csapattársa és ő sem tud semmit titokzatos úticéljukról, Nyukoingou falváról.
~ Milyen hely lehet ez? Mintha valamit mégiscsak hallottam volna róla. Az előbb meggondolatlanul visszakérdeztem, mint aki tök hülye, holott a név így még egyszer elismételve elég ismerősnek hangzik. Talán jártam a környéken... ~ tanakodott az ifjú ninja.
- Így belegondolva valamit csak tudok a faluról, bár nem hiszem, hogy ezzel sokkal előrébb lennénk.. - szólalt fel. - csak annyira emlékszem, hogy a ninja világtól elszeparált, fallal körülvett, talán kereskedelemből élő település, csekély haderővel. De ezt csak egy környéken lévő másik település egyik lakosától tudom. Részt volt ez, olyannyira, hogy már a terepviszonyokra sem emlékszem. Jó volna tudni a lehető legtöbbet a küldetés helyszínéről, és a célpontról. Egyébként ha megtaláljuk a kopaszkát, mit is kell vele csinálnunk egész pontosan? Visszacibáljuk a faluba, és kényszerítjük, hogy maradjon? - kérdezte Kenta, de egy csöppet szórakozottan ejtette ki a szavait. Fejben egész máshol járt.. Egy kis falu jelentéktelen templomában, egy pár ninja holtteste felett. Igen, egyre élesebben emlékezett arra a másik falura, ami szintén a közelben volt. Onnan szerezte a zsebében lapuló tekercsben lepecsételt kincset, amit hamarosan talán elő is vesz...Hasznára lehet még, hátha harcba keverednének a küldetés során.
Kenta Koizumo- Játékos
Adatlap
A kérdésemből igazából semmi jó nem származhatott. Vagy azt mondja a sensei amit gyanítok, és teljesen bizalmatlan leszek a faluval, azon belül is főleg Danzouval szemben, vagy pedig elmagyarázza Mugo-sensei mi is valójában a helyzet, és kellemetlenül érzem magam tőle, hogy milyen jelentéktelen kérdéssel húztam az időt. Az utóbbi következett be, és igen rosszul éreztem magam annak ellenére, hogy Mugo megdicsérte a meglátásomat. Hiába jó a meglátásom, hiába kérdezek jól, ha végül kiderül hogy a kérdésem hiábavaló időpocsékolás volt, nem ér az egész semmit.
- Értem... Elnézést, hogy kételkedtem a faluban. - Mondtam végül, és eldöntöttem, hogy ehhez hasonló kérdéseket nem fogok feltenni többet a küldetés alatt. Rájöttem, hogy akármilyen megpróbáltatásnak leszek kitéve, akármilyen döntést kell meghoznom, minden lehetőségnek lesz jó és rossz oldala. Nem olyan ez, mint egy mesefilm, ahol vannak a gonosz szereplők, és a jó szereplők. Itt mindenki gonosz. Akármilyen döntést hozok, bizonyos szempontból az mindig helytelen lesz. A lényeg az , hogy meghozzam a döntést. El kell határoznom magam, hogy mi alapján fogom meghozni a döntéseket. Felesleges erkölcsi úton szemlélni a dolgokat, mert előbb-utóbb úgyis ellentmondásba fogok ütközni. Egy olyan dolog mellett kell elhatároznom magam, ami valós, aminek a szemszögéből lehet jó döntést hozni. De mi legyen az? A célom, amit a ramenbarban közöltem a többiekkel? Felesleges. Azt a célt valószínűleg a naivitásom szülte. Vajon egyébként most is naiv vagyok, hogy így gondolkodok, vagy talán végre látom a valóságot? Vajon ugyanolyan hülyén viselkedek mint eddig? Kitudja. De most el kell határoznom magam valami mellett, hogy folytatni tudjam. Ha ezt nem teszem meg, instabil leszek a küldetés alatt és ugyanolyan bizonytalan leszek, mint ahogy ezt a kérdést tettem fel az előbb.
Azt hiszem egy dolog mellett tudnám igazán elhatározni magam. A falu. Viszont nem a Hokage, aki a falut irányítja, nekem a falu mellett kell döntenem, azt kell képviselnem.
Eközben kiderült hogy Koizumo mégis csak tud valamit arról a kis faluról. Érdekes hogy csak most jutott az eszébe, de végül is nem annyira fontos ez a körülmény. Viszont rávilágított olyan dologra, ami valóban igaz. Lehet néhány részletet nem tudhatunk meg a küldetés valódi céljáról, ha nem ez a valódi, elvégre megtörténhet, de igazából szerintem minden jogunk meg van rá, hogy tudjuk azokra a kérdésekre a választ, amit Koizumo az imént tett fel.
- Értem... Elnézést, hogy kételkedtem a faluban. - Mondtam végül, és eldöntöttem, hogy ehhez hasonló kérdéseket nem fogok feltenni többet a küldetés alatt. Rájöttem, hogy akármilyen megpróbáltatásnak leszek kitéve, akármilyen döntést kell meghoznom, minden lehetőségnek lesz jó és rossz oldala. Nem olyan ez, mint egy mesefilm, ahol vannak a gonosz szereplők, és a jó szereplők. Itt mindenki gonosz. Akármilyen döntést hozok, bizonyos szempontból az mindig helytelen lesz. A lényeg az , hogy meghozzam a döntést. El kell határoznom magam, hogy mi alapján fogom meghozni a döntéseket. Felesleges erkölcsi úton szemlélni a dolgokat, mert előbb-utóbb úgyis ellentmondásba fogok ütközni. Egy olyan dolog mellett kell elhatároznom magam, ami valós, aminek a szemszögéből lehet jó döntést hozni. De mi legyen az? A célom, amit a ramenbarban közöltem a többiekkel? Felesleges. Azt a célt valószínűleg a naivitásom szülte. Vajon egyébként most is naiv vagyok, hogy így gondolkodok, vagy talán végre látom a valóságot? Vajon ugyanolyan hülyén viselkedek mint eddig? Kitudja. De most el kell határoznom magam valami mellett, hogy folytatni tudjam. Ha ezt nem teszem meg, instabil leszek a küldetés alatt és ugyanolyan bizonytalan leszek, mint ahogy ezt a kérdést tettem fel az előbb.
Azt hiszem egy dolog mellett tudnám igazán elhatározni magam. A falu. Viszont nem a Hokage, aki a falut irányítja, nekem a falu mellett kell döntenem, azt kell képviselnem.
Eközben kiderült hogy Koizumo mégis csak tud valamit arról a kis faluról. Érdekes hogy csak most jutott az eszébe, de végül is nem annyira fontos ez a körülmény. Viszont rávilágított olyan dologra, ami valóban igaz. Lehet néhány részletet nem tudhatunk meg a küldetés valódi céljáról, ha nem ez a valódi, elvégre megtörténhet, de igazából szerintem minden jogunk meg van rá, hogy tudjuk azokra a kérdésekre a választ, amit Koizumo az imént tett fel.
Kenshiro Erisa- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 20
Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 431
// Koi: Jó ez a szelektív memória... //
Úgy tűnik, hogy mindkét Genin el van magában válaszok nélkül, amik a tegnap estét, vagy éppen Mugo-senseit illetik. Persze az is lehet, hogy tapasztalatait alapján úgy gondolják, hogy felesleges lenne bármit is kérdezni a borostás senseitől, ugyanis úgyis kitérne a válasz elől. Nos, ez csak tőlük függ, ám ezúttal talán mindenki számára fontosabb a küldetés.
Érdekes látni a két Genin világát, ugyanis ebből jól lejön, hogy a megpróbáltatásokon átvergődött lelkek gondolkodása és viselkedése teljességében megoszlik, attól függően, hogy ki milyen traumát ért át és hogy ki hogyan élte további életét. Aki vándorolt és jobbnál-jobb helyeken járt, vagy éppen megtapasztalta a poklot, sokkalta nagyobb könnyedséggel áll az egész történet elé, mint az, akinek szülei meghaltak és később azt is elveszítette, aki gondoskodott róla. Bár így belegondolva akár női és férfi szerepekre is bonthatnánk az érzelmek világát, de talán nem ez lesz a kulcs a Geninek szívében lakozó Sötétséghez...
Mugo-sensei tehát figyelemmel hallgatta a Genineket, majd miután Koizumo is befejezte és feltette a szintén ideillő kérdéseit, folytatta a Küldetés ismertetését a Sensei.
- Nos igen. Nyukingou no Sato egy nagyon régi történettel rendelkezik és egyben nem a legjobb vagy legszebb foltja a történelemnek... A Második Nagy Ninja Világháború idején kezdődött minden. A falvak akkor nem álltak még szövetségben egymással és a harcok Tanigakure és Kusagakure területein zajlottak. Iwagakure azonban sikeresen megnyerte a két Nemzetet, ezért könnyedén hatoltak át a határaikon és szúrták oldalba a Tűz Országát. A harcok Nyukingou no Sato területén zajlottak le, ahol Konoha visszaverte az Iwagakurei támadást, de a falu hatalmas veszteségeket szenvedett... Később a lakosok nem kértek Konoha segítségéből. Átkozták a ninjákat és elszigetelték magukat. Egyedül a Daimyou felé tartoznak hűséggel és nem kérnek a Ninják segítségéből, de még csak a jelenlétükből sem. Azóta már rendkívüli erővel bírnak, ha azt nézzük, hogy a Ninják segítségére nem támaszkodnak. Saját harcművészeik és katonáik vannak, akik elegendőek a kereskedők és a falu védelmére. Ezért kaptuk mi a feladatot...
Mondta Mugo-sensei, majd megindult előre.
- Kövessetek!
Mondta, majd átvágott az erdőn és a Geninekkel együtt néhány perc múlva kiért a nedves földútra. Itt pedig megindult Északnak, majd folytatta a beszédet.
- Az Én egykori csapatom volt a beszivárgás és a beépülés mestere... A Rejtőző képességeinknek mindig hasznát vette a falu, ám a csapatunk külön utakon kezdett járni Danzou-sama jóvoltából... Ám kell az utánpótlás és a Hokage örülne neki, hogyha tapasztalatot szereznétek a beolvadás és a beszivárgás terén... Így a feladatunk az álcázott belépés, vagy az észrevétlen behatolás lesz a faluba, ahol ha megtaláltuk a Célpontunkat, ahogy Koizumo, te is mondtad, akár erőszakkal is vissza kell őt hoznunk a faluba.
Mondta ki az utolsó mondatot, ami talán kissé furcsán hangozhat... Elvégre ez nem éppen egy jogos eljárásnak látszik. Így a falu sokkal inkább egy börtönnek tűnhet, mintsem otthonnak, vagy egy közösségnek.
// Következő Posztot ide kérem: http://narutohun.niceboard.org/t28p480-erdosegek A felső részbe írjátok, hogy "Konoha 14-es Csapata) // Úgy tűnik, hogy mindkét Genin el van magában válaszok nélkül, amik a tegnap estét, vagy éppen Mugo-senseit illetik. Persze az is lehet, hogy tapasztalatait alapján úgy gondolják, hogy felesleges lenne bármit is kérdezni a borostás senseitől, ugyanis úgyis kitérne a válasz elől. Nos, ez csak tőlük függ, ám ezúttal talán mindenki számára fontosabb a küldetés.
Érdekes látni a két Genin világát, ugyanis ebből jól lejön, hogy a megpróbáltatásokon átvergődött lelkek gondolkodása és viselkedése teljességében megoszlik, attól függően, hogy ki milyen traumát ért át és hogy ki hogyan élte további életét. Aki vándorolt és jobbnál-jobb helyeken járt, vagy éppen megtapasztalta a poklot, sokkalta nagyobb könnyedséggel áll az egész történet elé, mint az, akinek szülei meghaltak és később azt is elveszítette, aki gondoskodott róla. Bár így belegondolva akár női és férfi szerepekre is bonthatnánk az érzelmek világát, de talán nem ez lesz a kulcs a Geninek szívében lakozó Sötétséghez...
Mugo-sensei tehát figyelemmel hallgatta a Genineket, majd miután Koizumo is befejezte és feltette a szintén ideillő kérdéseit, folytatta a Küldetés ismertetését a Sensei.
- Nos igen. Nyukingou no Sato egy nagyon régi történettel rendelkezik és egyben nem a legjobb vagy legszebb foltja a történelemnek... A Második Nagy Ninja Világháború idején kezdődött minden. A falvak akkor nem álltak még szövetségben egymással és a harcok Tanigakure és Kusagakure területein zajlottak. Iwagakure azonban sikeresen megnyerte a két Nemzetet, ezért könnyedén hatoltak át a határaikon és szúrták oldalba a Tűz Országát. A harcok Nyukingou no Sato területén zajlottak le, ahol Konoha visszaverte az Iwagakurei támadást, de a falu hatalmas veszteségeket szenvedett... Később a lakosok nem kértek Konoha segítségéből. Átkozták a ninjákat és elszigetelték magukat. Egyedül a Daimyou felé tartoznak hűséggel és nem kérnek a Ninják segítségéből, de még csak a jelenlétükből sem. Azóta már rendkívüli erővel bírnak, ha azt nézzük, hogy a Ninják segítségére nem támaszkodnak. Saját harcművészeik és katonáik vannak, akik elegendőek a kereskedők és a falu védelmére. Ezért kaptuk mi a feladatot...
Mondta Mugo-sensei, majd megindult előre.
- Kövessetek!
Mondta, majd átvágott az erdőn és a Geninekkel együtt néhány perc múlva kiért a nedves földútra. Itt pedig megindult Északnak, majd folytatta a beszédet.
- Az Én egykori csapatom volt a beszivárgás és a beépülés mestere... A Rejtőző képességeinknek mindig hasznát vette a falu, ám a csapatunk külön utakon kezdett járni Danzou-sama jóvoltából... Ám kell az utánpótlás és a Hokage örülne neki, hogyha tapasztalatot szereznétek a beolvadás és a beszivárgás terén... Így a feladatunk az álcázott belépés, vagy az észrevétlen behatolás lesz a faluba, ahol ha megtaláltuk a Célpontunkat, ahogy Koizumo, te is mondtad, akár erőszakkal is vissza kell őt hoznunk a faluba.
Mondta ki az utolsó mondatot, ami talán kissé furcsán hangozhat... Elvégre ez nem éppen egy jogos eljárásnak látszik. Így a falu sokkal inkább egy börtönnek tűnhet, mintsem otthonnak, vagy egy közösségnek.
Adatlap
// Jiraiya, Hateshi //
A Hokage utunkra bocsátott, azzal az utasítással, hogy majd a Főkapunál megtaláljuk az emberünket. Küldetésre megyünk, ahol nekem másodlagos feladataim is lesznek. Kicsit kezdem kínosnak érezni a helyzetet, de még azért elviselhető a dolog. Sosem kémkedtem még bajtárs után, ebből kifolyólag pedig... Fogalmam sincs miképpen viselkedjek. Ez egy olyan dolog, amit idővel nagyon fontos lesz kitalálnom.
A Legendás Sanninok egyike, Jiraiya-sama személyesen fog vezetni minket a következő küldetésünkön. Arcomra kiül egy elégedett vigyor ennek ismeretében, elvégre ha valakire, hát rá kisgyermekkoromtl kezdve felnéztem. Renkívül elégedett vagyok a csapatom új vezetőjével.
- Igen, Jiraiya-sama! Mi leszünk a segítségére!
Többet nem mondok, inkább várom, hogy ezek után esetleg Hateshi is megnyílvánuljon, amennyiben szükségét érzi. Ha nem, akkor remélhetőleg Jiraiya fogja pontosabban elbeszélni, hogy mit fogunk csinálni tulajdonképpen. A Hokage nem fogalmazott valami bőszavúan, ami azt illeti.
Ezen felül öröm lesz számomra, hogy láthatom majd a Sanninok egyikét küldetés közben. Ez olyan megtiszteltetés, amit komoly jutalomnak tekintek. Elvégre alakja Jiraiya legendás és nyílt titok, hogy többnyire egyedül végzi a feladatiait. Az arcára és hangjába kiülő bizonytalanság nem zavar, természetesnek tartom, hogy egy ilyen szinten álló illető kétkedik a geninek segítségének szükségességében. Ennek ellenére én magam is reménykedem benne, hogy nem csak teher leszek az úton, hanem hasznos csapattárs. És ennek érdekében mintent meg is fogok tenni!
A Hokage utunkra bocsátott, azzal az utasítással, hogy majd a Főkapunál megtaláljuk az emberünket. Küldetésre megyünk, ahol nekem másodlagos feladataim is lesznek. Kicsit kezdem kínosnak érezni a helyzetet, de még azért elviselhető a dolog. Sosem kémkedtem még bajtárs után, ebből kifolyólag pedig... Fogalmam sincs miképpen viselkedjek. Ez egy olyan dolog, amit idővel nagyon fontos lesz kitalálnom.
A Legendás Sanninok egyike, Jiraiya-sama személyesen fog vezetni minket a következő küldetésünkön. Arcomra kiül egy elégedett vigyor ennek ismeretében, elvégre ha valakire, hát rá kisgyermekkoromtl kezdve felnéztem. Renkívül elégedett vagyok a csapatom új vezetőjével.
- Igen, Jiraiya-sama! Mi leszünk a segítségére!
Többet nem mondok, inkább várom, hogy ezek után esetleg Hateshi is megnyílvánuljon, amennyiben szükségét érzi. Ha nem, akkor remélhetőleg Jiraiya fogja pontosabban elbeszélni, hogy mit fogunk csinálni tulajdonképpen. A Hokage nem fogalmazott valami bőszavúan, ami azt illeti.
Ezen felül öröm lesz számomra, hogy láthatom majd a Sanninok egyikét küldetés közben. Ez olyan megtiszteltetés, amit komoly jutalomnak tekintek. Elvégre alakja Jiraiya legendás és nyílt titok, hogy többnyire egyedül végzi a feladatiait. Az arcára és hangjába kiülő bizonytalanság nem zavar, természetesnek tartom, hogy egy ilyen szinten álló illető kétkedik a geninek segítségének szükségességében. Ennek ellenére én magam is reménykedem benne, hogy nem csak teher leszek az úton, hanem hasznos csapattárs. És ennek érdekében mintent meg is fogok tenni!
Kagemare Kuzomi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 594
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 400 (B)
Erő : 250 (C)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 400 (B)
Pusztakezes Harc : 294 (C)
Adatlap
Chakraszint: 519
//Nagyon sajnálom. Az utóbbi három hetem szabadidő szempontjából nem volt éppen kielégítő...//
Határozottan lépkedtem Kuzomi mellett. Gondolataim teljesen üresek voltak: tudtam, hamarosan úgyis kiderül, miről fog szólni a küldetés. Nem voltam a felesleges eszmefuttatások embere.
Aztán lelkiekben a szó szoros értelmében hátrahőköltem. Ő? Pont ő? Mi az édes jó istenért?
A félkarú Jiraiya állt előttünk, a legendás Sannin. Lelki világom eddig se volt éppen a legegészségesebb, de most aztán... Szerettem a plot twisteket, de ez akkor és ott nekem sok volt. Nem tudtam sokat a férfiról, de azt igen, hogy megküzdött Pein-samával, és a harcban elveszítette az egyik karját (ha-ha). Nem ő győzte le a vezetőnket, de az ő segítse nélkül biztosan nem diadalmaskodott volna felette senki emberfia. Tudja ő, mit tett? Tisztában van vele, hogy romba döntött egy falut? Egyáltalán: miért jött ő Amegakurébe, és támadta meg a vezetőjét? Miért?
Nem.
Nem értem.
Nem.
Miért?
Hateshi! Le kell nyugodnod. A düh nem vezet semmire. Mindennek oka van, mindent meg lehet magyarázni. A Sannin még hasznos lehet neked.
És igen. A kis hangnak a fejemben igaza volt. Sose értettem, hogyan győzhették le Pein-samát. Sose értettem igazán, egyáltalán miért akarták legyőzni. Tisztában voltam vele: a múltat átírni úgyse tudom, de tanulni tanulhatok belőle. Az elveket néha félre kell tenni a magasztosabb cél érdekében. Főképp, ha nem látjuk, mi zajlik a színfalak mögött. Talán a küldetés alatt kideríthetek valamit. Közelebb kerülhetek a valósághoz. Ez pedig minden áldozatot megért. Még azt is, hogy normálisan viselkedjek azzal a féreggel.
– Igen, mi volnánk azok – felelem enyhe meghajlással, bájos hanglejtéssel, szinte Kuzomival egy időben. – Reméljük, valóban fel tudunk érni a segítségnyújtáshoz.
Nyugalomra intettem magam, és vártam, hogy a Sannin ismertesse a feladatot. Elűztem belső démonaimat, de tudtam, bármelyik kósza pillanatban visszatérhetnek.
Aztán lelkiekben a szó szoros értelmében hátrahőköltem. Ő? Pont ő? Mi az édes jó istenért?
A félkarú Jiraiya állt előttünk, a legendás Sannin. Lelki világom eddig se volt éppen a legegészségesebb, de most aztán... Szerettem a plot twisteket, de ez akkor és ott nekem sok volt. Nem tudtam sokat a férfiról, de azt igen, hogy megküzdött Pein-samával, és a harcban elveszítette az egyik karját (ha-ha). Nem ő győzte le a vezetőnket, de az ő segítse nélkül biztosan nem diadalmaskodott volna felette senki emberfia. Tudja ő, mit tett? Tisztában van vele, hogy romba döntött egy falut? Egyáltalán: miért jött ő Amegakurébe, és támadta meg a vezetőjét? Miért?
Nem.
Nem értem.
Nem.
Miért?
Hateshi! Le kell nyugodnod. A düh nem vezet semmire. Mindennek oka van, mindent meg lehet magyarázni. A Sannin még hasznos lehet neked.
És igen. A kis hangnak a fejemben igaza volt. Sose értettem, hogyan győzhették le Pein-samát. Sose értettem igazán, egyáltalán miért akarták legyőzni. Tisztában voltam vele: a múltat átírni úgyse tudom, de tanulni tanulhatok belőle. Az elveket néha félre kell tenni a magasztosabb cél érdekében. Főképp, ha nem látjuk, mi zajlik a színfalak mögött. Talán a küldetés alatt kideríthetek valamit. Közelebb kerülhetek a valósághoz. Ez pedig minden áldozatot megért. Még azt is, hogy normálisan viselkedjek azzal a féreggel.
– Igen, mi volnánk azok – felelem enyhe meghajlással, bájos hanglejtéssel, szinte Kuzomival egy időben. – Reméljük, valóban fel tudunk érni a segítségnyújtáshoz.
Nyugalomra intettem magam, és vártam, hogy a Sannin ismertesse a feladatot. Elűztem belső démonaimat, de tudtam, bármelyik kósza pillanatban visszatérhetnek.
Hateshi- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 20 + ?
Adatlap
Bizony remek lehetősége lenne a fiatal Geninnek arra, hogy megbosszulja Amegakure Isteni vezetőjének halálát, ezáltal pedig egészen biztosan nagy megbecsülésnek örvendhetne szülőfalujában. Elvégre a Legendás Sannin, Jiraiya komolyan közrejátszott abban, hogy Pein-sama így végezze. Ám Hateshi, saját bevallása szerint, nem akar sem Amegakure oldalára, sem pedig Konoháéra állni, vagyis ha pontosak akarunk lenni, akkor azt kell mondanunk, hogy Hateshi jelenleg még nem tudja, hogy mit kezdjen magával. Konohagakure no Sato remek lehetőségeket kínál a fejlődésre, ám ki tudja, hogy mit tartogat számára a jövő?
Kuzomi ezzel szemben vérbeli Konohai, aki nem csak erős Genin, hanem rendkívüli Ninja. Persze ez ugyanúgy elmondható a társáról, annyi különbséggel, hogy Kuzominak már most van célja, olyan célja, ami kis lépésekben megvalósítható. Ebben pedig lehetséges, hogy Jiraiya a segítségére lesz. Már ha minden ilyen egyszerűen fog történni, ugyanis a Legendás Sannin talán leghíresebb tagja, nincs meggyőzve afelől, hogy ez a két Genin a hasznára fog válni. Vagyis, ez látszik rajta.
- Nem tudom, hogy a Rokudaime mit mondott el nektek a küldetésről, de Én, a Legendás JIRAIYA-sama nem szeretnék a nyakamra olyan Genineket, akik hátráltatnak. Így a feladatotok a következő: Ha az elkövetkezendő két órában meg tudtok találni, akkor velem jöhettek és elismerésem jeléül kérhettek tőlem egy szívességet, viszont hogyha nem találtok meg és nekem kell titeket megkeresni, akkor nem jöhettek velem, ezen felül pedig segítenetek kell nekem néhány papírmunkában. Elfogadható az ajánlat?
Tette fel kérdését Jiraiya, majd ha a Geninek elfogadják, akkor a következőket mondja.
- Váljatok ketté és úgy keressetek, ugyanis több helyen is lehetek.
Kuncogott fel az öreg, majd széles hátával és vállával elfordult, majd egy fehér füst és némi pukkanás kíséretében eltűnt.
// Ha nem fogadják el a feltételeket, akkor természetesen Jiraiya úgy fogja alakítani a helyzetet, hogy mindenképpen belemenjenek ebbe a Geninek. //
Kuzomi ezzel szemben vérbeli Konohai, aki nem csak erős Genin, hanem rendkívüli Ninja. Persze ez ugyanúgy elmondható a társáról, annyi különbséggel, hogy Kuzominak már most van célja, olyan célja, ami kis lépésekben megvalósítható. Ebben pedig lehetséges, hogy Jiraiya a segítségére lesz. Már ha minden ilyen egyszerűen fog történni, ugyanis a Legendás Sannin talán leghíresebb tagja, nincs meggyőzve afelől, hogy ez a két Genin a hasznára fog válni. Vagyis, ez látszik rajta.
- Nem tudom, hogy a Rokudaime mit mondott el nektek a küldetésről, de Én, a Legendás JIRAIYA-sama nem szeretnék a nyakamra olyan Genineket, akik hátráltatnak. Így a feladatotok a következő: Ha az elkövetkezendő két órában meg tudtok találni, akkor velem jöhettek és elismerésem jeléül kérhettek tőlem egy szívességet, viszont hogyha nem találtok meg és nekem kell titeket megkeresni, akkor nem jöhettek velem, ezen felül pedig segítenetek kell nekem néhány papírmunkában. Elfogadható az ajánlat?
Tette fel kérdését Jiraiya, majd ha a Geninek elfogadják, akkor a következőket mondja.
- Váljatok ketté és úgy keressetek, ugyanis több helyen is lehetek.
Kuncogott fel az öreg, majd széles hátával és vállával elfordult, majd egy fehér füst és némi pukkanás kíséretében eltűnt.
// Ha nem fogadják el a feltételeket, akkor természetesen Jiraiya úgy fogja alakítani a helyzetet, hogy mindenképpen belemenjenek ebbe a Geninek. //
Adatlap
// Jiraiya, Hateshi //
Furcsa. Jiraiya-sama meglepően elutasítóan viselkedik. Másra számítottam, de ha belegondolok, akkor teljesen logikus a reagciója. Természetesen azt felelem, hogy elfogadom a feltételeket. Azonban van itt néhány furcsaság. Ha olyan fontos a küldetés, akkor miért húzná az időt? Nem volna sokkal egyszerűbb lepattintani min... Ki tudja, lehet, hogy éppen ezt teszi? És a "keressetek meg" csak egy amolyan megtévesztés, mert valójában útjára indult? Elvégre azt mondta, hogy majd a papírmunkát így is, úgy is el kell végeznünk. Tehát még csak meg sem tudnánk cáfolni a kijelentését, elvégre amíg az egyik ismerőse, barátja dolgoztat minket, addig fel sem tűnik, hogy Ő nincs a faluban.
Igazából nem számít, már belementem a játékba. Ez pedig egy olyan teszt, amit közel sem érzek lehetetlennek. Szerencsémre Jiraiya-sama elég nagy hírnévnek örvend. Véletlenül azt is tudom, hogy kedvenc hobbink megegyezik. És miért ne volna logikus? A lányok szoknyája alá a legjobb elbújni, pláne, hogy még érdekes dolgokat is láthatunk ott. Ezen felbuzdúlva, szinte már elfeledve azon elméletemet, hogy szinte biztosan át lettem, lettünk verve, meg is indulok. Majd eszembe jut, hogy most nem egyedül vagyok.
- Sok sikert! - mondom, miután visszafordultam Hateshi felé.
Két órám van, ez pedig rendkívül kevés idő, hogy ha egy falut kell átvizsgálni. Már csak abban reménykedem, hogy Satsumi-chan nem kerül az utamba, mert megölne, ha tudná, hogy mire... hogy hova készülök. A melegvízes fürdők női részlegeit kell átvizsgálnom, ebben biztos vagyok. Talán gonosz dolog, ha előre élvezem a feladatot? Nem hinném, hogy rossz pont kétszeresen motiváltnak lenni. Természetesen nem szabad elfelejtenem, hogy Jiraiya legendás, nyílván ismer(t) néhány rejtőzködő technikát, ezért bár rohanvást megyek, a fürdők közelében én magam is cselhez folyamodom. Méghozzá a Henge no Jutsu segítségével, egy rejtett zugban, felveszem valamiféle bájos hölgy alakját. Úgy tervezem, hogy ez után indulok meg a fürdő bejárata felé. Kíváncsi vagyok, hogy helyes-e az elméletem. Ha nem, akkor sem csüggedhetek, elvégre az idő szorít.
Furcsa. Jiraiya-sama meglepően elutasítóan viselkedik. Másra számítottam, de ha belegondolok, akkor teljesen logikus a reagciója. Természetesen azt felelem, hogy elfogadom a feltételeket. Azonban van itt néhány furcsaság. Ha olyan fontos a küldetés, akkor miért húzná az időt? Nem volna sokkal egyszerűbb lepattintani min... Ki tudja, lehet, hogy éppen ezt teszi? És a "keressetek meg" csak egy amolyan megtévesztés, mert valójában útjára indult? Elvégre azt mondta, hogy majd a papírmunkát így is, úgy is el kell végeznünk. Tehát még csak meg sem tudnánk cáfolni a kijelentését, elvégre amíg az egyik ismerőse, barátja dolgoztat minket, addig fel sem tűnik, hogy Ő nincs a faluban.
Igazából nem számít, már belementem a játékba. Ez pedig egy olyan teszt, amit közel sem érzek lehetetlennek. Szerencsémre Jiraiya-sama elég nagy hírnévnek örvend. Véletlenül azt is tudom, hogy kedvenc hobbink megegyezik. És miért ne volna logikus? A lányok szoknyája alá a legjobb elbújni, pláne, hogy még érdekes dolgokat is láthatunk ott. Ezen felbuzdúlva, szinte már elfeledve azon elméletemet, hogy szinte biztosan át lettem, lettünk verve, meg is indulok. Majd eszembe jut, hogy most nem egyedül vagyok.
- Sok sikert! - mondom, miután visszafordultam Hateshi felé.
Két órám van, ez pedig rendkívül kevés idő, hogy ha egy falut kell átvizsgálni. Már csak abban reménykedem, hogy Satsumi-chan nem kerül az utamba, mert megölne, ha tudná, hogy mire... hogy hova készülök. A melegvízes fürdők női részlegeit kell átvizsgálnom, ebben biztos vagyok. Talán gonosz dolog, ha előre élvezem a feladatot? Nem hinném, hogy rossz pont kétszeresen motiváltnak lenni. Természetesen nem szabad elfelejtenem, hogy Jiraiya legendás, nyílván ismer(t) néhány rejtőzködő technikát, ezért bár rohanvást megyek, a fürdők közelében én magam is cselhez folyamodom. Méghozzá a Henge no Jutsu segítségével, egy rejtett zugban, felveszem valamiféle bájos hölgy alakját. Úgy tervezem, hogy ez után indulok meg a fürdő bejárata felé. Kíváncsi vagyok, hogy helyes-e az elméletem. Ha nem, akkor sem csüggedhetek, elvégre az idő szorít.
Kagemare Kuzomi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 594
Állóképesség : 400 (B)
Erő : 250 (C)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 400 (B)
Pusztakezes Harc : 294 (C)
Adatlap
Chakraszint: 519
Komolyan? Bújócska? Ennyire gyerekes ez az öregember? Ez lenne a kihívás? Nevetséges.
Nehezemre esett rávenni magam egyetlen bólintásra is. Nem játszadozni jöttem, főképp nem vele. Nem voltam egy befásult ember, nem állt tőlem távol a szórakozás, a nevetés, a játék – de nem ilyen körülmények között. No, nem baj. Látom, legalább Kuzomi lelkes. Nem is csoda, Jiraiya nagyember itt Konohában. Én is hasonlóan állnék a dolgokhoz, ha valamilyen amegakurei előkelőség adna nekem idióta feladatokat. De elég a szócséplésből!
– Sok sikert! – feleltem Kuzominak, mosolyt varázsolva az arcomra. Nem állt szándékomban elrontani a feltételezhető jókedvét.
Túl sokat nem tudtam Jiraiya szokásairól, habitusáról, szóval egyelőre nem bonyolódtam különösebb fejtegetésekbe. Egyszerűen csak elindultam visszafelé a városba. Persze abban már ekkor is biztos voltam, hogy a Sannin valamilyen módon még fog magáról jelet adni. Látszott rajta, hogy szeret incselkedni, szeret játszani – nem hagyna minket nyomok nélkül, az túlságosan unalmas lenne. Kár lett volna izgulnom. Persze lehet, csak a tudatalattim mondatta ezt velem, a kis Hateshi, aki annyira talán nem is bánná, ha meg se találnám azt a kedves öregembert…
Mindenesetre azért a teljes tétlenkedést se engedhettem meg magamnak. A városközpontba érve /Utcák és terek/ megragadtam minden alkalmat, hogy közelebb kerüljek Jiraiya tartózkodási helyéhez. Egy egészen egyszerű stratégiához nyúltam: kérdezősködtem. Odamentem az árusokhoz, az étteremtulajdonosokhoz, a bárokhoz: tudják-e, merre lehet Jiraiya, a legendás Sannin, ugyanis ide beszéltem meg vele találkozót, de valamiért, isten tudja miért, még sincs itt. Ismertem már az utca embereit: ha mind nem is, egy-kettő biztosan unatkozott annyira, hogy ha konkrét információval nem is tudott szolgálni, Jiraiya szokásairól azért mesélt egy keveset.
A civilek mellett pedig shinobikra is vadásztam! Bizony, hiszek ők talán még jobban ismerték Jiraiyát. A kérdés ugyanaz, ugyanazzal a kerítéssel: hol lehet Jiraiya-sama. Nem tartottam valószínűnek, hogy a Sannin bárkit is beavatott a kis játékába, annak viszont már nagyobb esélye volt, hogy az arra járó shinobik tudták, valóban mellé vagyok beosztva. Gyakorlatilag tehát nem hazudtam, csak füllentettem egy kicsit. Meg egyébként is: konohai shinobi vagyok. Miért ne kérdezősködhetnék a csapatvezetőm hollétéről?
Hateshi- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 20 + ?
Adatlap
/Koizumo/
/Akkor volt haszna /
Csapatvezetőm utasítására lélekben felkészülök az előttem álló reendőkre és fejben lebonyolítom a lehető legegyszerűbb küldetésmenetet. Utazás a Hullámok Országába, harc, ármány, csleszövés, Warui.. Remek lesz. Makoto mosolya -még ha talán nem is volt teljesen őszinte- eloszlat bennem minden kételyt a fiú felől. "Talán nem is olyan rossz srác." Hirtelen nem is értem miért volt rossz előérzetem a fiúval kapcsolatban. Valószínűleg az álomhoz lehet köze, aminek részletei szintén egyre homályosabban villannak fel elmémben, de az érzés elég, hogy kihasson az egész napomra.
A falmászó lány ezúttal az egyszerű kilincs-lenyom-kattanással működő ajtót veszi célba a kellemes levegőt beárasztó ablak helyett - legnagyobb bánatomra. A következő órákban lesz időm felkészülni és esetleg kissé lenyugtatni magam a küldetésünk előtt.
"Miért keltem feeeeeeel?" Ez szokott lenni az első gondolatom az átlagos napok átlaogs reggelein. Nem csak fárasztó, de teljesen értelmetlen is, ráadásul ha megtesszük, magunkkal is szembe kell néznünk a nap folyamán. Azzal akik vagyunk, azzal, hogy felkeltünk, látszólag ok nélkül, a többi izgalomfűtötte nap viszolyító tükrében. Mégis van erőnk felkelni valamiért. És ez mutatja hogy erősek vagyunk. Hasonló gondolatok törnek rám az otthoni nyugalomban, a küöldetés előtti utolsó pihenés részeként. Valószínűleg csak lustaságom és az önmagammal való szembenézés félelmének köszönhetően ellenkezik testem a küldetés koncepciójától, hogy idegen emberek óhajait teljesítsem.
Hazaérve, gyors és pánikszerű pihenést követően magamhoz veszem az egész idő alatt magamnál szorongatott aktát és belepillantok a küldetés hivatalos leírásába, hiszen bárhogy is próbálkozik valaki, soha nem tudja visszaadni a mondandót olyan szárazon, mint az ilyen papírok általában. A levelet bontatlanul helyezem az ágyra, nem szándékoztam, nem is érdekel annyira hogy belenézzek.
Miután megbizonyosodom róla hogy valóban a Hullámok Országába vezet utam, megtekintem térképemen a lehetséges útvonalakat és újra átfuttatom magamban, mi történhet az út alatt. Csak néhány varációt veszek számításba, hiszen tudom, hogy bármi megtörténhet és ébernek kell maradnunk - ha elhitetjük magunkkal, hogy csak egyféleképpen végzőzhet a történet, figyelmen kívül hagyhatjuk az azt alakító tényezőket.
Felszerelésemet a földről magamra aggatva -megkönnyebbülve, hogy ismét biztonságban vagyok, lényem egy részét visszakaptam- magamhoz veszem aktát és a néhány szükséges kelléket tartalmazó hátizsákot, melyet a maci félig kilógó feje hivatott bezárni.
Úton a távozásom vészjósló közeledtét jelző egyre fölém magasodó kapu felé haladva tör rám az éhség, ezért -mivel eleve nem terveztem egy ilyen hosszú útra megfelelő utánpótlás nélkül elindulni- felkeresem a legközelebbi ramenest és igyekszem minél többet enni, anélkül, hogy az megterhelő legnne.
Jóllakva érek a falu határához, ahol úgy tűnik rajtam kívül még nem érkezett meg senki. Levetem magam a földre és behunyom szemem, amíg társaimat várom.
/Akkor volt haszna /
Csapatvezetőm utasítására lélekben felkészülök az előttem álló reendőkre és fejben lebonyolítom a lehető legegyszerűbb küldetésmenetet. Utazás a Hullámok Országába, harc, ármány, csleszövés, Warui.. Remek lesz. Makoto mosolya -még ha talán nem is volt teljesen őszinte- eloszlat bennem minden kételyt a fiú felől. "Talán nem is olyan rossz srác." Hirtelen nem is értem miért volt rossz előérzetem a fiúval kapcsolatban. Valószínűleg az álomhoz lehet köze, aminek részletei szintén egyre homályosabban villannak fel elmémben, de az érzés elég, hogy kihasson az egész napomra.
A falmászó lány ezúttal az egyszerű kilincs-lenyom-kattanással működő ajtót veszi célba a kellemes levegőt beárasztó ablak helyett - legnagyobb bánatomra. A következő órákban lesz időm felkészülni és esetleg kissé lenyugtatni magam a küldetésünk előtt.
"Miért keltem feeeeeeel?" Ez szokott lenni az első gondolatom az átlagos napok átlaogs reggelein. Nem csak fárasztó, de teljesen értelmetlen is, ráadásul ha megtesszük, magunkkal is szembe kell néznünk a nap folyamán. Azzal akik vagyunk, azzal, hogy felkeltünk, látszólag ok nélkül, a többi izgalomfűtötte nap viszolyító tükrében. Mégis van erőnk felkelni valamiért. És ez mutatja hogy erősek vagyunk. Hasonló gondolatok törnek rám az otthoni nyugalomban, a küöldetés előtti utolsó pihenés részeként. Valószínűleg csak lustaságom és az önmagammal való szembenézés félelmének köszönhetően ellenkezik testem a küldetés koncepciójától, hogy idegen emberek óhajait teljesítsem.
Hazaérve, gyors és pánikszerű pihenést követően magamhoz veszem az egész idő alatt magamnál szorongatott aktát és belepillantok a küldetés hivatalos leírásába, hiszen bárhogy is próbálkozik valaki, soha nem tudja visszaadni a mondandót olyan szárazon, mint az ilyen papírok általában. A levelet bontatlanul helyezem az ágyra, nem szándékoztam, nem is érdekel annyira hogy belenézzek.
Miután megbizonyosodom róla hogy valóban a Hullámok Országába vezet utam, megtekintem térképemen a lehetséges útvonalakat és újra átfuttatom magamban, mi történhet az út alatt. Csak néhány varációt veszek számításba, hiszen tudom, hogy bármi megtörténhet és ébernek kell maradnunk - ha elhitetjük magunkkal, hogy csak egyféleképpen végzőzhet a történet, figyelmen kívül hagyhatjuk az azt alakító tényezőket.
Felszerelésemet a földről magamra aggatva -megkönnyebbülve, hogy ismét biztonságban vagyok, lényem egy részét visszakaptam- magamhoz veszem aktát és a néhány szükséges kelléket tartalmazó hátizsákot, melyet a maci félig kilógó feje hivatott bezárni.
Úton a távozásom vészjósló közeledtét jelző egyre fölém magasodó kapu felé haladva tör rám az éhség, ezért -mivel eleve nem terveztem egy ilyen hosszú útra megfelelő utánpótlás nélkül elindulni- felkeresem a legközelebbi ramenest és igyekszem minél többet enni, anélkül, hogy az megterhelő legnne.
Jóllakva érek a falu határához, ahol úgy tűnik rajtam kívül még nem érkezett meg senki. Levetem magam a földre és behunyom szemem, amíg társaimat várom.
Osumi Hiroto- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1081
Elosztható Taijutsu Pontok : 10
Állóképesség : 600 (A)
Erő : 150 (C) - Súlyok Nélkül: 470 (B)
Gyorsaság : 150 (C) - Súlyok Nélkül: 420 (B)
Ügyesség/Reflex : 550 (A)
Pusztakezes Harc : 541 (A)
Adatlap
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 1054
// Nézd csak, egy poszttal följebb van az ikertesód >.> //
A megbeszélt találkozóhelyre Osumi érkezett meg elsőként felszerelésével, és plüssmackójával egyetemben. Az a fránya kis medve alig akart beférni a zsákba, de végül csak sikerült bepréselni. Egy biztos, a téli álomhoz elengedhetetlen kényelmes téli kuckó valószínűleg nem hasonlítható a szűk szardíniás konzerv-feelinget nyújtó táskához. Alig pár röpke perc várakozás után megérkezett Warui is, oldalán Makotoval. A bronzos bőrű leányzó és a holtsápadt kis költő furcsa, kontrasztos képet festettek egymás mellett sétálva. Warui kezében kis cetli volt, annak tartalmát olvasgatta, időnként jót derülve, a papír széle mögül vidám csillogású szemekkel lopva Osumi felé lesve.
- Azt hiszem, tökéletesen jellemezted - vigyorgott Makotora, miközben visszaadta neki az írást. Nem kérdés, rólad beszélhettek, és hímnemű csapattársadat felületesen ismerve a legelképzelhetőbb, hogy verset írt rólad. Bizonyára kíváncsi vagy az alkotásra, de az ahogy visszakerült a költő kezébe, fehéres fénnyel villant fel, és hűlt helye sem maradt. Mintha oxidálódó magnézium tüzébe került volna. A páros közben egészen közel ért hozzád, és együtt üdvözöltek. Mindketten nagy hátizsákkal a vállukon érkeztek, Warui hátán egy nodachit is viselt (lsd.: Fegyverek topic), Makoto oldalára pedig tanto volt csatolva.
- Útra fel, ifjú vitéz, az ellenséggel szembe nézz - szavalta lelkesen Makoto, a babérokat viselő művésznek járó dicsfényben való fürdés mozdulatait imitálva. Ez ugyebár nem egy szivaccsal, vagy szappannal való mosakodást jelenti, hanem a költő átszellemült karlendítését, mellyel reneszánsz zsebkendőjét a dicsőített hölgy erkélyére hajítja.
- Jaja, menni kéne - konstatálta Warui, és sétatempóban elindult, hanyagul intve a kapu két őrének.
Kenta Koizumo- Játékos
Adatlap
Pihenésemre csak pár perc időt tudok fordítani, csapattársaim élesedő hangja megszakítja pihentető álmomat. A nem összeillő páros két tagja felém haladva súgnak össze, a lány a papír mögül vet rám -bármilyen értelemben is- kirívó pillantásokat. "Világbánat szeli szívét, keresűség szántja ajka ívét" Feltételezésem szerint ehhez hasonló minőségű jellemzés állhatott a papíron, már ha egyáltalán valóban rólam folyt a szó, tekintve, hogy sok már amúgy sem tudnának elmondani rólam. Vagyis nem tudhatnának.
Erre már nem fogok tudni fényt deríteni, mivel az iromány egy fehér villanás kíséretében eltűnik és a továbbiakban csak találgathatom, hogy milyen rímekkel idézte fel alakom a sápadt fiú. Számít az, hogy milyen minőségben írnak az emberről verset. Hozzám leginkább egy rímtelen, enjambmentekkel átszótt szabad vers illene, de gyanítom hogy nem ilyesmiről volt szó.
A két fiatal az átlagostól eltérő, specializáltabb fegyverekell érkezett elém, míg én csak néhány kunait lettem volna képes felmutatni. Egyértelmű, hogy jobban felkészültek voltak, mint én, már ha lehet ebben mérni a felkészültséget. A lány mindenesetre erősebb alkattal rendelkezhet, mint amilyennek elsőre tűnhet.
A szokásos versbe szedett köszöntésre hátravetem lábaimat a falra, négykázláb állok és karomon átlendülve helyezem fejem ismét egymagasságba az érkezőkkel.
- Két társam vezet az úton, kedvemre való a két lurkó - követem a költő kézmozdulatait enyhény túlzó gesztusokkal, melyek egy túlbuzgó trubadúr szerelme iránti rendíthetetlen tenniakarását hivatottak bemutatni.
A közjáték után elindulok a kékhajú lány nyomdokaiban a falu határa felé és a környezetemre ügyet sem vetve haladok mögötte néhány lépésre. Amíg nem érünk a biztonságot jelentő kapukon kívül és nem kell ébren fürkészni a fák árnyékait, hátrafordulok és félig Makoto felé fordulva teszem meg lépteimet.
- Szóval Makoto... - kezdem, az érdeklődés legkisebb jelét sem mutatva. - Megkérdezhetem miért beszélsz versekben?
Erre már nem fogok tudni fényt deríteni, mivel az iromány egy fehér villanás kíséretében eltűnik és a továbbiakban csak találgathatom, hogy milyen rímekkel idézte fel alakom a sápadt fiú. Számít az, hogy milyen minőségben írnak az emberről verset. Hozzám leginkább egy rímtelen, enjambmentekkel átszótt szabad vers illene, de gyanítom hogy nem ilyesmiről volt szó.
A két fiatal az átlagostól eltérő, specializáltabb fegyverekell érkezett elém, míg én csak néhány kunait lettem volna képes felmutatni. Egyértelmű, hogy jobban felkészültek voltak, mint én, már ha lehet ebben mérni a felkészültséget. A lány mindenesetre erősebb alkattal rendelkezhet, mint amilyennek elsőre tűnhet.
A szokásos versbe szedett köszöntésre hátravetem lábaimat a falra, négykázláb állok és karomon átlendülve helyezem fejem ismét egymagasságba az érkezőkkel.
- Két társam vezet az úton, kedvemre való a két lurkó - követem a költő kézmozdulatait enyhény túlzó gesztusokkal, melyek egy túlbuzgó trubadúr szerelme iránti rendíthetetlen tenniakarását hivatottak bemutatni.
A közjáték után elindulok a kékhajú lány nyomdokaiban a falu határa felé és a környezetemre ügyet sem vetve haladok mögötte néhány lépésre. Amíg nem érünk a biztonságot jelentő kapukon kívül és nem kell ébren fürkészni a fák árnyékait, hátrafordulok és félig Makoto felé fordulva teszem meg lépteimet.
- Szóval Makoto... - kezdem, az érdeklődés legkisebb jelét sem mutatva. - Megkérdezhetem miért beszélsz versekben?
Osumi Hiroto- Játékos
Adatlap
//Akihiro Jaken//
Megérkeztem, végre megérkeztem! Évekig tartó barangolás és edzés után a nagybátyámmal végre itt vagyok, Konohában. Mikor benéztem a kapun, egy hihetetlenül életteli várost láttam. Mineden felé játszadozó gyerekek, az útszéleken a portékáikat értékesíteni akaró kereskedők, üzletházak. A távoli hegyoldalban a Hokagék fejszobrai. Milyen hatalmasak! Házak tömkelege, ameddig a szem ellát. Sosem hittem volna, hogy ilyen hatalmas is lehet egy falu. Már ha lehet annak nevezni, hisz olyan hatalmas.
Azonban nem csodálkozhattam sokáig a falun, ugyanis egy őr szólított meg:
- Mi járatban errefelé?
- Szép napot! Nem más céllal jöttem, mint hogy ninja legyek.
- Mintha az olyan egyszerű lenne. – mosolyodott el az őr – Mi a neved?
- Jaken, Akihiro Jaken – mondtam.
- Engedély nélkül nem engedhetlek ám be.
- Én kezeskedem érte, az unokaöcsém – mondta Kenji bácsi.
- Akkor azért volt ismerős a fiú neve. Rég láttalak Kenji, merre jártál? – szólt a városőr, látszott, hogy ismeri bácsikámat.
- Képeztem családom utolsó sarját – mondta Kenji, és rám pillantott.
Na de vajon most mi lesz velem? Engedélyezik az itt maradásom? Letehetem-e a genin vizsgát és ninjává válhatok-e? Csak örvénylenek a fejemben a gondolatok.
Akihiro Jaken- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2298
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 398 (B) / 150 (C) - súlyokkal
Gyorsaság : 1500 (S+) / 800 (S) - súlyokkal
Ügyesség/Reflex : 1000 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)
Adatlap
Szint: S+
Rang: Jounin
Chakraszint: 1612
// Minden úgy történik, ahogy a legjobb... Áve én \o/ //
Csapattársaid felszerelésük alapján valóban felkészültebbeknek látszottak, de vajon van-e értelme ennek alapján következtetni? Elvégre rengeteg harcos jár csillogó, gondosan karban tartott fegyverzettel, mégis lehet, hogy teljességgel felkészületlenek. A ninjának különben is a chakrája az elsődleges, a tiszta kardot pedig hagyjuk meg a samuraioknak, és a Bushido útjára lépett shinobiknak. A kis postások közt azonban nem igen volt ilyen.
Warui vezetésével a kis társaság Osumi színpadra illő alakítását követően elindult, kellemes sétatempóban. Makoto a fiú rímeire nehezen titkolt örömmel reagált, és vette a lapot.
- Utunk célja kecses hullám, remélem nem lelem hullám - riposztolt mosolyogva, esélyt hagyva neked a visszavágásra. Ha te is kiböknél valamit, mosolyogva vállat vonna, és Waruitól csak egy csöppet lemaradva elindult.
Békésen sétálgattatok az úton, amikor feltetted kérdésedet. Az addig vidám fiú arcáról úgy hervadt le a vigyor, mint egy hóvirág-timelapse.
- Lényegtelen.. - morogta, majd felzárkózott a menetet vezető lányhoz - Előre megyek felderíteni.
Ezzel valóban el is indult szinte teljes sebességben futni. Warui válla felett szemrehányó pillantással jutalmazta kérdésedet. Talán tud valamit?
Kenta Koizumo- Játékos
Adatlap
// Kuzomi & Hateshi - Elnézést a késésért! //
Kuzomi
A fiú rendkívül izgatottnak tűnt, elvégre maga a Legendás Sennin egy ismert alakja adott számukra feladatot. Ám ez az izgatottság lehet, hogy csak kívülről látszott, mégpedig Hateshi számára. Lehetséges, hogy Kuzomi nem is annyira izgatott, csupán csak kíváncsi, hogy mégis mi ez az egész. De ez most lényegtelen, az egyetlen fontos dolog itt, hogy Kuzomi hallott már ezt-azt Jiraiyaáról, ahogy mindenki. Mondhatni, hogy a híre megelőzte, az, hogy ez a hír jó, vagy rossz, mindenki döntse el maga.
Így hát egy nem túl érzékeny búcsú után a csapat különvált és Kuzomi a számára is talán jól ismert helyre indult, ahol a csapat jelenlegi vezetőjét sejtette. Több hely is volt Konohában és annak külterületén, ahol ehhez hasonló helyek lehettek, ám Kuzomi a legtávolabbit választotta, mégpedig a Konohai Gyógyfürdőt, amely a Hokage emlékműtől nem messze volt található. Így hát útja oda vezette.
Nagyjából tíz perc alatt oda is ért a szokásos shinobi tempóban, így nemsokára ki is derül, hogy újdonsült vezetője itt üti-e el az időt. Kuzomi tudta, hogy mit kell tennie, a Henge no Jusut használva indult meg befelé ezekben a korai időkben erre a helyre. A keskeny folyosón végigmenve, egy tágasabb terembe ért, ahol jobbra egyenesen a hosszú fapultok voltak, míg balra fából készült fotelek, amiket kipárnáztak. A falak burkolata szintén világosbarna fából volt, ahogy a padló is parketta volt. A szokásos berendezés. A pult mögött egy idős, kopaszodó férfi állt, aki a hölgy, vagyis Kuzomi érkezésére meghajolt.
- Üdvözlöm önt hölgyem!
Mondta egy kedves, gyengéd mosollyal, majd várta a lány reakcióját.
// Konohai Gyógyfürdőbe kérem a posztot! //
Hateshi
Bizony idegesítő és roppantmód irritáló lehet, hogy annak a személynek kell teljesíteni az utasításait, aki talán a legnagyobb részben felelős Pein-sama haláláért. Ettől már csak az lenne szebb, hogyha maga Uzumaki Naruto, a Kyuubi Jinchuurikije lenne az, aki vezetné őket. Bizony, Hateshi már hallott róla Amegakuréból és a faluban is már beszéltek róla elég sokan. Remek alkalom és helyzet egy Amegakurei kém számára... Már ha Hateshi az lenne.
Ahogyan Kuzomi és Hateshi elvált nem úgy tűnt, mintha az újdonsült csapat valóban csapat lenne. Bár emiatt egyikőjüket sem lehet okolni. Semmi nem kovácsolja őket össze, talán még csak össze sem dolgoztak egy küldetés során sem, nemhogy beszélgettek volna egymással. Legutóbb is megosztották erejüket, amikor a Fuvolás nő ellen küzdöttek. Utána pedig, nos nem igazán foglalkoztak egymással. A kérdés csak az, hogy ez őket hogyan érinti?
Hateshi a tőle telhető legjobb dolgot tette. Az utca népét kérdezgette arról, hogy Jiraiya merre felé lehet, látták-e, és hasonlók. Többen említették az Ichiraku Ramen bárt, ami innen nincs messze, ahogyan a Hokage Palotáját is, vagy éppen a könyvtárat, ahol hébe-hóba a könyveit dedikálta, de a hangsúly leginkább két dologra helyeződött.
- Áh igen. Az a vén szatír - mondta rosszallóan egy fiatal anyuka - Biztosan megint nőket kukkol valamelyik fürdőben! Nem lennék meglepve...
Fordult el a fiútól, láthatóan felidegesítette magát.
- Jiraiya-sama. Nos, nem láttam őt már egy jó ideje. Biztosan Tsunade-samát látogatja a Kórházban. Jó barátok, ahogyan én tudom. - Mondja egy Chuunin - Bár most nem tudom, hogy mennyire érhetne el vele eredményt.
Fejezte be, ugyanis társai sürgették, majd ügyet sem vetve a Geninre, elment mellette. Nos, úgy tűnik, hogy Hateshi kapott nem kevés információt, úgy tűnik, hogy a köznép meglehetősen jól ismeri Jiraiyát, a kérdés csak az, hogy merre lehet?
// Ide kérem még a posztot! //
Kuzomi
A fiú rendkívül izgatottnak tűnt, elvégre maga a Legendás Sennin egy ismert alakja adott számukra feladatot. Ám ez az izgatottság lehet, hogy csak kívülről látszott, mégpedig Hateshi számára. Lehetséges, hogy Kuzomi nem is annyira izgatott, csupán csak kíváncsi, hogy mégis mi ez az egész. De ez most lényegtelen, az egyetlen fontos dolog itt, hogy Kuzomi hallott már ezt-azt Jiraiyaáról, ahogy mindenki. Mondhatni, hogy a híre megelőzte, az, hogy ez a hír jó, vagy rossz, mindenki döntse el maga.
Így hát egy nem túl érzékeny búcsú után a csapat különvált és Kuzomi a számára is talán jól ismert helyre indult, ahol a csapat jelenlegi vezetőjét sejtette. Több hely is volt Konohában és annak külterületén, ahol ehhez hasonló helyek lehettek, ám Kuzomi a legtávolabbit választotta, mégpedig a Konohai Gyógyfürdőt, amely a Hokage emlékműtől nem messze volt található. Így hát útja oda vezette.
Nagyjából tíz perc alatt oda is ért a szokásos shinobi tempóban, így nemsokára ki is derül, hogy újdonsült vezetője itt üti-e el az időt. Kuzomi tudta, hogy mit kell tennie, a Henge no Jusut használva indult meg befelé ezekben a korai időkben erre a helyre. A keskeny folyosón végigmenve, egy tágasabb terembe ért, ahol jobbra egyenesen a hosszú fapultok voltak, míg balra fából készült fotelek, amiket kipárnáztak. A falak burkolata szintén világosbarna fából volt, ahogy a padló is parketta volt. A szokásos berendezés. A pult mögött egy idős, kopaszodó férfi állt, aki a hölgy, vagyis Kuzomi érkezésére meghajolt.
- Üdvözlöm önt hölgyem!
Mondta egy kedves, gyengéd mosollyal, majd várta a lány reakcióját.
// Konohai Gyógyfürdőbe kérem a posztot! //
Hateshi
Bizony idegesítő és roppantmód irritáló lehet, hogy annak a személynek kell teljesíteni az utasításait, aki talán a legnagyobb részben felelős Pein-sama haláláért. Ettől már csak az lenne szebb, hogyha maga Uzumaki Naruto, a Kyuubi Jinchuurikije lenne az, aki vezetné őket. Bizony, Hateshi már hallott róla Amegakuréból és a faluban is már beszéltek róla elég sokan. Remek alkalom és helyzet egy Amegakurei kém számára... Már ha Hateshi az lenne.
Ahogyan Kuzomi és Hateshi elvált nem úgy tűnt, mintha az újdonsült csapat valóban csapat lenne. Bár emiatt egyikőjüket sem lehet okolni. Semmi nem kovácsolja őket össze, talán még csak össze sem dolgoztak egy küldetés során sem, nemhogy beszélgettek volna egymással. Legutóbb is megosztották erejüket, amikor a Fuvolás nő ellen küzdöttek. Utána pedig, nos nem igazán foglalkoztak egymással. A kérdés csak az, hogy ez őket hogyan érinti?
Hateshi a tőle telhető legjobb dolgot tette. Az utca népét kérdezgette arról, hogy Jiraiya merre felé lehet, látták-e, és hasonlók. Többen említették az Ichiraku Ramen bárt, ami innen nincs messze, ahogyan a Hokage Palotáját is, vagy éppen a könyvtárat, ahol hébe-hóba a könyveit dedikálta, de a hangsúly leginkább két dologra helyeződött.
- Áh igen. Az a vén szatír - mondta rosszallóan egy fiatal anyuka - Biztosan megint nőket kukkol valamelyik fürdőben! Nem lennék meglepve...
Fordult el a fiútól, láthatóan felidegesítette magát.
- Jiraiya-sama. Nos, nem láttam őt már egy jó ideje. Biztosan Tsunade-samát látogatja a Kórházban. Jó barátok, ahogyan én tudom. - Mondja egy Chuunin - Bár most nem tudom, hogy mennyire érhetne el vele eredményt.
Fejezte be, ugyanis társai sürgették, majd ügyet sem vetve a Geninre, elment mellette. Nos, úgy tűnik, hogy Hateshi kapott nem kevés információt, úgy tűnik, hogy a köznép meglehetősen jól ismeri Jiraiyát, a kérdés csak az, hogy merre lehet?
// Ide kérem még a posztot! //
Adatlap
/Ave Voltaire/
Makoto szemmel láthatóan értékeli tettetett színpadiasságomat, naiv öröme a dolog iránt kellemes vidámsággal tölt el. Mégis kinek lehet még örömet szerezni csupán annyival, hogy minél eltúlzottabban öltjük fel egy távoli lehunyt kor maszkjait? Ő pedig olyan energiával teszi ezt, hogy nehéz eldönteni, vajon bolod, vagy hős-e ebben a korban.
- Tűzön át vezet utunk, hogy a hullámokat eloltsuk - kontrázok a fiúnak, akinek vállvonása elég jelzés számomra is, hogy abbahagyhatjuk a rossz szándék nélkül indított párbajt és elindulnak, ezért egy mosoly kíséretében eleget is teszek a kimondatlan kérésnek.
Makoto mellett lépegetek a poros talajon, amíg mondatomra hirtelen megváltozik hangulata, a beszédstílusa és teljesen más alakot vesz fel az eddigiekhez képest, mintha a beszédem egy gombnyomás lett volna, ami kattanás hangja nélkül kicserélte. Már nem rímelt, sőt, az eddigi vidám hang helyett egy sokkal rézelemmentesebbet ütőtt meg. A váltásra földbe gyökerezik a lábam és nem vagyok képes megmozdulni, amin Warui villámló tekintete sem segít. Egyáltalán nem akartam megsérteni a fiút, még mindig nem tudom, hogy hogyan is sikerült. Rosszul tettem fel a kérsést? Most én vagyok a gonosz? Dehát.. Semmire nem utaltam, azon kívül, ami bármelyik hozzánk csatlakozó kívülállónak is egből nyilvánvaló lett volna.
Néhány másodpercnyi tétlenségemet követően ismét mozgásra bírom a lábam és az előttem haladó Warui mellé sétálok, aki olyan lesújtó pillantásokat mért rám az előbb, hogy akaratlanul is azt gondoltam, ő is engem tett felelőssé az imént történtekért.
- Ne haragudj, de.. Meg tudndád mondani, hogy mi rosszat mi tettem? - kérdezem, tarkómat simogatva az értetlenségtől. - Mi volt a gond a kérdéssel?
Makoto szemmel láthatóan értékeli tettetett színpadiasságomat, naiv öröme a dolog iránt kellemes vidámsággal tölt el. Mégis kinek lehet még örömet szerezni csupán annyival, hogy minél eltúlzottabban öltjük fel egy távoli lehunyt kor maszkjait? Ő pedig olyan energiával teszi ezt, hogy nehéz eldönteni, vajon bolod, vagy hős-e ebben a korban.
- Tűzön át vezet utunk, hogy a hullámokat eloltsuk - kontrázok a fiúnak, akinek vállvonása elég jelzés számomra is, hogy abbahagyhatjuk a rossz szándék nélkül indított párbajt és elindulnak, ezért egy mosoly kíséretében eleget is teszek a kimondatlan kérésnek.
Makoto mellett lépegetek a poros talajon, amíg mondatomra hirtelen megváltozik hangulata, a beszédstílusa és teljesen más alakot vesz fel az eddigiekhez képest, mintha a beszédem egy gombnyomás lett volna, ami kattanás hangja nélkül kicserélte. Már nem rímelt, sőt, az eddigi vidám hang helyett egy sokkal rézelemmentesebbet ütőtt meg. A váltásra földbe gyökerezik a lábam és nem vagyok képes megmozdulni, amin Warui villámló tekintete sem segít. Egyáltalán nem akartam megsérteni a fiút, még mindig nem tudom, hogy hogyan is sikerült. Rosszul tettem fel a kérsést? Most én vagyok a gonosz? Dehát.. Semmire nem utaltam, azon kívül, ami bármelyik hozzánk csatlakozó kívülállónak is egből nyilvánvaló lett volna.
Néhány másodpercnyi tétlenségemet követően ismét mozgásra bírom a lábam és az előttem haladó Warui mellé sétálok, aki olyan lesújtó pillantásokat mért rám az előbb, hogy akaratlanul is azt gondoltam, ő is engem tett felelőssé az imént történtekért.
- Ne haragudj, de.. Meg tudndád mondani, hogy mi rosszat mi tettem? - kérdezem, tarkómat simogatva az értetlenségtől. - Mi volt a gond a kérdéssel?
Osumi Hiroto- Játékos
Adatlap
Akihiro Jaken- Geninné válni
A szerencse lehet mosolygós maszkját vette fel, legalább is rád nézve. A bácsikád nyújtotta ismeretségnek köszönhetően, az ajtóban strázsáló - vagy éppen henyélő - őr kevésbé ellenszenvesen tekint le rád. Szeme nem árul el semmit, elvégre sok utazót láthatott már, nem volt neki idegen mindenkire ugyanúgy tekinteni. Persze bácsikádnak megeresztett egy enyhe vigyort, sőt még kezet is rázott vele de ennél tovább nem ment.
- Ahhoz, hogy itt tanulhasson nem elég az, hogy te kezeskedsz érte ugye megérted? - mondja Kenjinek rád se pillantva. - Szükség lesz néhány vizsgálatra, plusz a Hokage engedélyére. Ez igazából csak formalitás, de háborús időkben nem lehetünk ennél nyitottabbak.
Meg se várta bácsikád válaszát, hanem bement az őrbódéba, és egy darabig matatott ott, majd kijött és egy papírt adott a kezedbe.
- Fiam te jelenj meg a Hokage emlékműnél amilyen hamar csak tudsz. Kenji te maradj itt velem.
Utasított az őr benneteket. Az hogy ezzel mire is akar célozni, vagy kivel kell találkoznod, esetleg miért is kell odamenned az egyenlőre rejtély, de nem lesz mindörökre megoldatlan. Legalább is reméljük.
// A következő posztot értelemszerűen a Hokage emlékműhöz kérném, hogy ne legyünk itt annyian ^^ //
Namikaze Minato- Moderátor
Adatlap
Rang: Yondaime Hokage
Chakraszint: Amennyi egy Hokakénak jár
// Osunak, mi az, hogy lemondtál róla?... //
A lány egy ideig maga elé meredve sétált, majd megállt hirtelen, minden előzetes figyelmeztetés nélkül, így kis híján nekiütköztél.
- Itt álljunk meg, Makoto hamarosan visszajön, ha körülnézett. Addig van időm mesélni. - mondta, majd leült a földre az út szélére, háttal a falunak, amit már jócskán elhagytatok. - Mako-kunnak nem volt túl fényes gyerekkora. Egyszerű civil családból származik, az apja költő volt - ebből gondolom rájöhettél, miért is beszél rímekben. Különös család egyébként az övé, távoli rokonai ninják voltak, és nem is akármilyenek. A Hanamiya-klán az egyike azoknak a kevés csoportoknak, melyeknek sikerült elsajátítaniuk a Shiruha, vagyis az Ezüsttűz Kekkei Genkait. Korábban láthattad is az egyik technikáját. Azonban amikor hét éves volt, szülei egy daimyo udvarába menet pár útonálló áldozatául estek. Mako-kun ekkor határozta el, hogy ninja lesz, hogy felléphessen az ilyen banditák ellen. Otogakuréből jött Konohába, és beiratkozott a falu ninja akadémiájára, majd egyre erősebb és erősebb lett...
- ...Kemény edzéseken mentem át, hogy az legyek, aki. - lépett elő az egyik bokorból Waruival szemben a falfehér fiú. - Felébresztettem magamban a Kekkei Genkait, ami miatt felmenőimet üldözték. Chuunin lettem, és elkezdtem elfelejteni a célomat, mígnem olyan egyszerű és gyerekes küldetésekre fanyalodtam, mint ez a postásosdi. De ez van, ezt kell szeretni. Rímekben beszélek, mert azt hittem, ezzel megőrizhetem apám emlékét, de ha zavar, abbahagyhatom. - mondta a fiú megállás nélkül. Most már értheted a dolgok miértjét. Magától értetődő, hogy korábbi szavaid felkavarták az emlékeit, ezért borult el, és sietett előre. Ironikus, valami közös van bennetek, már egyikőtök sem állhat közel az igazi szüleihez, bár számodra talán még van remény.
- Én pedig Kumogakurei vagyok, de elraboltak az Eső ninják amikor virágot szedtem, gyilkosnak neveltek, aztán ideküldtek kémkedni. Mindig azt figyeltem, mikor tudok megszökni, erre maguktól elküldtek. Idióták... - vigyorgott Warui, de volt valami szokatlan a hangnemváltásában. Vagy titkol még valamit, vagy csak szimplán kínosan érinti a téma, és energikus jellemével igyekszik palástolni honvágyát. Mindenesetre a Hokage-sama jól összeszedte ezt a csapatot. A Víz szövetségének három Avarrejtekbe integrálódott tagja továbbít egy üzenetet, aminek ismeretlen a tartalma. Semmi garancia nincs rá, hogy egyikőtök áruló, de mondhatni közös múltatok van. Szomorú, hogy a háborúk, és a falvak közti viszályok ennyire eldurvultak már e generáció gyerekkorában.
// Kövi posztot az Erdőséghez kérném, tényleg kezdünk sokan lenni, mellesleg jó az új avid //
A lány egy ideig maga elé meredve sétált, majd megállt hirtelen, minden előzetes figyelmeztetés nélkül, így kis híján nekiütköztél.
- Itt álljunk meg, Makoto hamarosan visszajön, ha körülnézett. Addig van időm mesélni. - mondta, majd leült a földre az út szélére, háttal a falunak, amit már jócskán elhagytatok. - Mako-kunnak nem volt túl fényes gyerekkora. Egyszerű civil családból származik, az apja költő volt - ebből gondolom rájöhettél, miért is beszél rímekben. Különös család egyébként az övé, távoli rokonai ninják voltak, és nem is akármilyenek. A Hanamiya-klán az egyike azoknak a kevés csoportoknak, melyeknek sikerült elsajátítaniuk a Shiruha, vagyis az Ezüsttűz Kekkei Genkait. Korábban láthattad is az egyik technikáját. Azonban amikor hét éves volt, szülei egy daimyo udvarába menet pár útonálló áldozatául estek. Mako-kun ekkor határozta el, hogy ninja lesz, hogy felléphessen az ilyen banditák ellen. Otogakuréből jött Konohába, és beiratkozott a falu ninja akadémiájára, majd egyre erősebb és erősebb lett...
- ...Kemény edzéseken mentem át, hogy az legyek, aki. - lépett elő az egyik bokorból Waruival szemben a falfehér fiú. - Felébresztettem magamban a Kekkei Genkait, ami miatt felmenőimet üldözték. Chuunin lettem, és elkezdtem elfelejteni a célomat, mígnem olyan egyszerű és gyerekes küldetésekre fanyalodtam, mint ez a postásosdi. De ez van, ezt kell szeretni. Rímekben beszélek, mert azt hittem, ezzel megőrizhetem apám emlékét, de ha zavar, abbahagyhatom. - mondta a fiú megállás nélkül. Most már értheted a dolgok miértjét. Magától értetődő, hogy korábbi szavaid felkavarták az emlékeit, ezért borult el, és sietett előre. Ironikus, valami közös van bennetek, már egyikőtök sem állhat közel az igazi szüleihez, bár számodra talán még van remény.
- Én pedig Kumogakurei vagyok, de elraboltak az Eső ninják amikor virágot szedtem, gyilkosnak neveltek, aztán ideküldtek kémkedni. Mindig azt figyeltem, mikor tudok megszökni, erre maguktól elküldtek. Idióták... - vigyorgott Warui, de volt valami szokatlan a hangnemváltásában. Vagy titkol még valamit, vagy csak szimplán kínosan érinti a téma, és energikus jellemével igyekszik palástolni honvágyát. Mindenesetre a Hokage-sama jól összeszedte ezt a csapatot. A Víz szövetségének három Avarrejtekbe integrálódott tagja továbbít egy üzenetet, aminek ismeretlen a tartalma. Semmi garancia nincs rá, hogy egyikőtök áruló, de mondhatni közös múltatok van. Szomorú, hogy a háborúk, és a falvak közti viszályok ennyire eldurvultak már e generáció gyerekkorában.
// Kövi posztot az Erdőséghez kérném, tényleg kezdünk sokan lenni, mellesleg jó az új avid //
Kenta Koizumo- Játékos
Adatlap
Hateshi: A mesélést lezártam inaktivitás miatt. Tudom nincs elég időd, ezértha újra játszani akarsz akkor szólj!
Adatlap
Szokásos módon edzéssel indítottam a napomat, egyszer csak valaki kopogni kezdett az ajtómon. Türelmetlen, gyors és szapora kopogás volt. ~Valami fontos üzenet? Megtámadtak minket? Küldetésem lesz?~ Gyorsan felkaptam ruháimat és ajtót nyitottam, de nem állt ott senki. Gondoltam szórakozott valaki biztosan. Visszamentem, hogy lezuhanyozzak meg engedtem a vizet és akkor ismét hallottam a kopogást. Kirohantam, szétnéztem sehol senki. Lenéztem és megláttam egy levelet, amiben az-az utasítás állt, hogy legyek a falu kapujánál délben.~Minek kell odamennem? Miért a kapuhoz? Miért nekem? Miért ilyen sok a kérdés?! Igaza van a csapattársaimnak. Túl sokat kérdezek~ Rá néztem az órára. 11:30 volt. Elkezdtem összekapkodni a felszerelésem, elzártam a vizet és futottam ahogy tudtam, hogy ideérjek. Most itt vagyok Konoha kapujánál és várok a feladóra.
A hozzászólást Genki Niana összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 21 Feb. 2016, 17:32-kor. (Reason for editing : Genki Niana)
Genki Niana- Játékos
Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 120
A reggel meglehetősen gyorsnak indult. Amint felkeltél, szinte egyből amint visszamásztál a házba edzés után máris megkaptad a levelet mely arra kér, jelenj meg Konoha kapujában, pontban, délben. Persze fortuna szeret játszani az emberekkel, így még jó hogy pár perccel a megadott időpont előtt lihegve befutottál.
A kapuban egy ismerős alakot pillantasz meg név szerint Retasu-t azaz a senseiedet. De a két csapattársad most nem volt vele. Egyedül álldogált, hátát a kapu zsanérjának vetette. Mikor odaértél elé vigyorogva integetni kezdett, és eléd lépett.
- Szép napunk van nemde? Úgy gondoltam mi lenne, ha ma csak ketten mennénk egy kisebb megbízásra? A többieket addig is ráuszítottam egy bábura az edzőterepeken. Had izzadjanak le bőrig.
Jót nevetett saját viccén (Ami nem is volt vicces), majd ismét feléd fordul.
- Igazán egyszerű kis feladatot kaptunk. El kell mennünk egy kis erdei viskóhoz, ahol egy öreg remete lakik. És egy picit gondoskodnunk kell róla. És hogy miért mi megyünk?
Itt suttogóra fogta a hangját, és közelebb hajolt a füledhez:
- Azt csiripelik, hogy az öregnek van saját melegvízű forrása, meg szaunája mit használhatunk. Jól is esne egy kis lazítás. Amúgy is utálom ezeket a közös fürdőhelyeket. Ki tudja miféle baktériumok tanyáznak ezekben a vizekben... ki tudja hányan pisilnek bele a vízbe?! Brrrr... bele sem merek gondolni. Aztán ha minden jól megy, akkor talán még tanulunk is valamit. De előbb a lazítás aztán a munka! Indulás!
Rikkant fel a Sensei, majd katonás léptekkel elindul kifelé a faluból.
A kapuban egy ismerős alakot pillantasz meg név szerint Retasu-t azaz a senseiedet. De a két csapattársad most nem volt vele. Egyedül álldogált, hátát a kapu zsanérjának vetette. Mikor odaértél elé vigyorogva integetni kezdett, és eléd lépett.
- Szép napunk van nemde? Úgy gondoltam mi lenne, ha ma csak ketten mennénk egy kisebb megbízásra? A többieket addig is ráuszítottam egy bábura az edzőterepeken. Had izzadjanak le bőrig.
Jót nevetett saját viccén (Ami nem is volt vicces), majd ismét feléd fordul.
- Igazán egyszerű kis feladatot kaptunk. El kell mennünk egy kis erdei viskóhoz, ahol egy öreg remete lakik. És egy picit gondoskodnunk kell róla. És hogy miért mi megyünk?
Itt suttogóra fogta a hangját, és közelebb hajolt a füledhez:
- Azt csiripelik, hogy az öregnek van saját melegvízű forrása, meg szaunája mit használhatunk. Jól is esne egy kis lazítás. Amúgy is utálom ezeket a közös fürdőhelyeket. Ki tudja miféle baktériumok tanyáznak ezekben a vizekben... ki tudja hányan pisilnek bele a vízbe?! Brrrr... bele sem merek gondolni. Aztán ha minden jól megy, akkor talán még tanulunk is valamit. De előbb a lazítás aztán a munka! Indulás!
Rikkant fel a Sensei, majd katonás léptekkel elindul kifelé a faluból.
Namikaze Minato- Moderátor
Adatlap
Rang: Yondaime Hokage
Chakraszint: Amennyi egy Hokakénak jár
Megérkezve a kapuhoz láttam, hogy a sensei már várt rám. Jókedvűen üdvözölt és közölte, hogy ezúttal csak ketten megyünk megbízásra. Gondolom motivációként hintette el a remete fürdőjét. Viszont az tény hogy, ránk fér egy kis lazítás a sok munka után. - Rendben induljunk!- kiáltottam fel majd megelőzve a senseit elindultam a remete felé. Fél perc nagy lendületű menetelés után azonban eszembe jutott egy aprócska tény. Nem is tudom, hogy merre kell menni. Megilletődve néztem vissza a senseire majd elindultunk az utunkra. Egész úton csak töprengtem Retasu egyik mondatán.~ Azt mondta, hogy ha minden jól megy, tanulhatunk valamit. Talán egy új jutsut tanít? Jó lenne valamit mutatni a többieknek.~ Itt abbahagytam az eszmefuttatást nehogy hoppon maradjak és nagyot csalódjak, nem hiányozna egy pofára esés. Menetközben folyamatosan a tájat kémleltem hátha meglátom a remete házát. Már alig vártam, hogy megérkezzünk untam a menetelést. Sose szerettem az egyhangú unalmas dolgokat, persze nem lenne jó harcolni se, főleg nem egy ninja ellen. Ha megtörténne biztos, hogy én húznám a rövidebbet. - Mikor érünk már oda?- kérdeztem a senseit türelmetlenül és válaszra várva.
Genki Niana- Játékos
Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 120
11 / 20 oldal • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
11 / 20 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.