Konoha kapuja

+104
Nashimaru Hina
Nashimaru Miuru
Hyuuga Oyoki
Akamaru
Ōtsutsuki Indra
Hamacho Yoshitaro
Konan
Yamanaka Inako
Nara Akane
Shiawase Zouo
Uchiha Kagami
Tsuuzoku Tomoe
Aka Amire, Raizetsu
Hatake Kakashi
Hyuuga Shakaku
Hattori Arata
Obake Kaito
Terumi Mei
Hateshi
Senju Tobirama
Nakagawa Naraku
Hasegawa Zauki
Kagemare Ran
Shunsui
Hirano Reina
Ishihara Aki
Meitsugawa Shori
Aihara Arata
Miyo Zerina
Genki Niana
Namikaze Minato
Akihiro Jaken
Kenshiro Erisa
Kenshiro Karu
Yoru
Shenjino Arisa
Hidan
Yamato
Kenta Koizumo
Isha Dansei
Gato
Fuu
Sado Kenji
Rabada Genkou
Mitsuya Akane
Kuroba Kaito
Akira
Shimura Danzou
Misage
Sato Natsuhi
Sato Haruhide
Takeuchi Sachiko
Uchiha Itachi
Uruma Kamuna
Killer Bee
Hazukage Ishida
Aokaze Atsushi
Kenshiro Suiren
Obotsu Ryu
Orochimaru (Inaktív)
Aokaze Shin
Jiraiya
Taidana Kaito
Azumi Yuurei
Akasuna no Sasori
Kusuki Jori
Hazukage Kurono
Aburame Shino
Urufu Djuka Okami
Makenshi
Sai
Osumi Hiroto
Uzumaki Kushina
Kitori Musato
Shiren
Hisao
Arekkusu Orokana
Aida Emiko
Naozumi Yamashita
Matsuko Kiyomi
Okimura Akushou
Huramino Saito
Moriyama Shinimi
Hinata
Shikoku Naoki
Shiruba Tsuki
Hatake Kakashi(Inaktív)
May Yuriko
Kagemare Kuzomi
Kusuki Eiko
Aono Takefumi
Chrono
Namikaze Minato(Inaktív)
Karin
Katsumi Mao
Ayami Remiyu
Sayuri Akeme
Hyuuga Hinata (inaktív)
Akimoto Kazuma
Suyiko Shiai-Ne
Konan1
Aburame Shui
Kaibutsu Hiroto
Haru Noriko
108 posters

17 / 20 oldal Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20  Next

Go down

Konoha kapuja - Page 17 Empty Re: Konoha kapuja

Témanyitás  Osumi Hiroto Pént. Márc. 13 2020, 10:52

A közösen végrehajtott feladat és az egymás oldalán való küzdelem valamilyen szinten összeköt. A háborúban lezajló események, az együtt átélt idők, kötelékek, melyeket alkottunk megmaradnak, akármennyire fordul is ki a világ magából. Az emlékek végigkísérnek életünk folyamán és az elmúlásról keserédes mosolyt hagynak a szánkon. Én legalábbis így éreztem. Mosolyognom kellett azon, amit láttam, hogy mindenki egymást támogatva segít, a múlt ellenére, vagy annak tudatában. Itt most nem voltak ellenségek, a legyőzöttet leszámítva, aki szintén lehet, hogy más, mint aminek gondoltuk. Más idők járnak, mint egykor.. Az ellenségből barát lehet, ahelyett, hogy ez fordítva történne meg. A faluban járó-kelő, több nemzetből érkező shinobik pedig csak ráerősítettek erre. Vajon ők is ugyanígy éreznek? Érzik a barátságos, arcukat simogató szellőt, ami megtelik bajtársaik örömteli sóhajával, fellelkesülő érzelmivel? Voltak itt olyan nemzetek, akiknek sokat segítettünk és olyanok, akik egykor ellenségek voltak, most mégis mind vállvetve harcoltunk és voltunk szemtanúi egy nagyobb volumenű eseménynek. Ez pedig nyomot fog hagyni a szívükben, ahogy nekem is nyomot hagyott most az arcomon.
Bár Akane viselkedése szomorúsággal tölti el szívemet, megkérdőjelezem, melyikük is a gyerekesebb jelen pillanatban, főleg a kinti ütlegelés figyelembe véve, belül részben vele érzek, még ha fel sem foghattam, miken mehetett keresztül. Engem elválasztottak ugyan a szüleimtől, de tudhattam, hogy biztonságban vannak.. Legalábbis ezt állították, erről még magamnak is meg kell győződnöm. Ő azonban.. Átélte a háborút és ki tudja mennyi csatát, amiben sokat veszített. Nem érthettem meg, bárhogy is áltattam magam. Ezt még nem tapasztaltam meg, ezért csak elképzeléseim lehetnek a fájdalmáról. Mégis.. Naruto nem volt ellenség. A féktelen düh ellenben azzá válhat. Tovább borúsította a helyzetet, hogy úgy éreztem, ez még csak a kezdet.. Talán a kunoichi kirohanása és az abból kiváltott érzelmek alapján, de úgy éreztem, valami baljós közeledik a falunk felé. Illetve, már itt is volt.. Csak azt nem tudtuk, hogy micsoda. De a veszély érzete és a balsejtelem megmaradt. Valami nagy készülődött, amihez lehet, hogy én kevés leszek. Mégis, mindent meg kell tennem, jelenleg pedig az annyi volt, hogy tartsam fent a technikámat. A kihallható épületbe kellett szállítani az elfogott pillangót, aki az egésznek talán csak az előszele volt. Én.. féltem.
Megérkezésünket követően Konan felkiáltott, mintha minden csepp erejét abba az egy mondatba összpontosította volna, amit meg kellett oszania velünk. Mintha csak igazolni kívánta volna előérzetemet, tájékoztatott róla, hogy Kabuto irányítja Paint. Otogakure vezetője, aki állítólag jó útra tért, most úgy tűnik, mégis settenkedik valamiben. És ahogy sejtettem, a nő megérkezése csak egy figyelmeztetés volt, egy nagyobb veszély ómene. Egy újabb háború? Mit remélhet belőle? Ráadásul.. Túl sok volt a kérdés és el akartam menekülni előlük. Ezért inkább magamba fojtottam. Egy pillanatra megszédültem, ahogy a rámzúduló információkat megpróbáltam elnyelni és a pillanatnyi béke érdekében félrerakni. De tudtam, hogy ezt nem sokáig fogom bírni. Lassanként kell feldolgoznom az információkat.
És csak hogy még mélyebbre sújtsanak, minden Genint és Chuunint a Hokage Palotája elé várnak.. harckészültségben. Ez jelen helyzetben elég volt, hogy megszabaduljak gondolataimtól. Minden erőmmel azon voltam, hogy erre a feladatra koncentráljak, ahogy máskor tenném, csakhogy közben bennem volt az, hogy valamit el kell nyomnom magamban. Mindenesetre a parancsnak eleget téve az épület elé siettem, felkészülve a további harcokra. Elég nagy gond lehet, ha a Jouninok le vannak foglalva és egyenesen minket küldenek oda. A balsejtelmem elmúlt, hiszen már megérkezett az okozója, az egyéb gondokat pedig sikerült félretennem, hiszen ha itt helytállunk, azzal megakadályozhatjuk, hogy tovább romoljon a helyzet.
Osumi Hiroto
Osumi Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1081
Elosztható Taijutsu Pontok : 10

Állóképesség : 600 (A)
Erő : 150 (C) - Súlyok Nélkül: 470 (B)
Gyorsaság : 150 (C) - Súlyok Nélkül: 420 (B)
Ügyesség/Reflex : 550 (A)
Pusztakezes Harc : 541 (A)

Adatlap
Szint: S
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 1054

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Akamaru Vas. Márc. 15 2020, 13:43

// Misage //

– Menj csak, és vidd magaddal őt is –bökött a lány Jio-ra, Misage szavai hallattán. A pillantását minden különösebb megpróbáltatás nélkül állta, nem tört meg. – De a jelentésemben megemlítem majd, hogy a két lusta, és haszontalan társ miatt bukott el a küldetés, vagy bezsebelem egyedül a sikert –tette még hozzá egy apró vigyorral megspékelve Chisumi.
– Micsoda megtiszteltetés –pillantott fel a könyökhajlatából a fiú, reagálva Misage szavaira. Látszólag meglepte az ébredező, éppen csak magához térő Jio-t, hogy egyetért vele a másik, de úgy gondolta jobb nem feszegetni ezt a dolgot. Nem öli meg a pillanatot, inkább tartogatja az erejét. Chisumi eközben rendezte a számlát, mely a tea miatt keletkezett, s pont új társuk szavaira huppant vissza a helyére. Bal karját mellkasa elé fonta, jobbját arra támasztva, állát megfogva hümmögött. Az idő sürgette a csapatot, gyorsan kellett dönteni. – Rendben. Misage, te menj a helyszínre és vizsgált meg a tetthelyet. Jio, te a kikötőbe mész én pedig körbe kérdezek a boltokban. Egyikőtök se cselekedjen felelőtlenül, és két óra múlva találkozunk a helyszínen. Vigyázzatok magatokra! –A „hegyi” beszéd után, amit a csapatvezető taglalt, mind a ketten elindultak a saját maguk útjára annyi információval, hogy milyen papírral rendelkeztek. Ugyanis Misage hiába próbálkozott: eredményt sajnos nem ért el a technikájával.

[…]

A nyomolvasásra vállalkozott shinobi útja zavartalanul telt. Semmi akadályba nem ütközött, ameddig a tetthelyre nem ért. Oda, ami pontosan ugyanúgy nézett ki, ahogyan azt hagyták. Holtestek, melyek fegyverek, technikák áldozatai lettek. A felrobbant fogoly, mely öngyilkosságba menekült, ahelyett, hogy megadott volna minden választ, amire a csapatnak szüksége lett volt. Talán ez volt a parancsa: ha elfogják nincs mese. Ölje meg magát, sem mint feldobja a társait. Vagy csak úgy gondolkodott, hogy a cselekedete alapból halálbüntetéssel járt volna, ha lebukik és így inkább végzett önmagával. A szekér, amin a szállítmány volt, romokban hevert. Alatta a férfi élettelen teste volt, ki adta a papírt. Sajnos válaszokat már ő sem fog adni, hiába bámul előre kikerekedett szemekkel, száján szélén és fején megalvadt vérrel. A test már csak arra lehet jó, hogy Misage esetleges mérgében feldarabolja.
A környéken csend volt. A fák lombjait gyenge szellő táncoltatta, mely a maga jellegzetes hangján szólalt meg. Azonban ebben a hangban van valami, ami más. A nyomolvasással elfoglalt Misage, technikájának hála kiszűrhette az oda nem illő hangot, de gyorsan kellett reagálni. A fák suhogását fegyver zaja törte meg. Egy csillanás, mely gyorsan szelte a távot a shinobi irányába. Az indítója viszont így elárulta magát: az egyik fa lombjai közül támadott, melyről leugrott és a távol hegyek irányába kezdett rohanni. Egy biztos volt: a támadók még kerestek valamit, csak nem találták meg, ezért jöttek vissza. Misage-nak döntenie kellett, hogy mit cselekszik a támadás kivédése után. Megvárja társait, vagy az orvgyilkos után ered?
Akamaru
Akamaru
Játékos

Specializálódás : Megjelölés

Adatlap
Szint: B
Rang: Ninjuu
Chakraszint: Wau!

Témanyitás  Akihiro Jaken Hétf. Márc. 16 2020, 02:04

//Vörös Felhő//

Teljes egészében ki volt halva a Falu, ahogy a csapattal keresztülhaladtunk rajta az ANBU kihallgató épület felé, a kapott utasításoknak megfelelően. Síri csönd borult ránk, így a jellegzetes alapzaj ezúttal nem nyomta el lépteink hangját, amelyek így ebben a feszült szituációban szokatlanul hangosnak hatottak. Egy-egy shinobi ugyan előfordult a tetőkön, de a civilek, akik a lelkét nyújtották Konohának, különösen hiányoztak a számomra. Valószínűleg mindannyiunk számára.
 ~ Sosem láttam még ilyen üresnek Konohát… Szinte hátborzongatóan hatnak a kihalt utcák, s a teljesen élettelen házak ránk meredező ablakai. Már-már a látomást juttatja eszembe, csak a pusztítás nélkül… ~ villant be előttem a vörös szempár képe, s ezzel egyidőben megborzongtam kicsit. ~ Az viszont legalább megnyugtató valamennyire, hogy ilyen rövid idő alatt is milyen eredményesen ki tudják üríteni a Falut veszély esetén. Jól látszik, hogy a shinobi világban erre túl gyakran szükség van, s a sok éves tapasztalat már nagyon hatékonnyá tette a folyamat lezajlását… ~ merengtem, miközben elértük a Hokage palotáját, ahol Akane és Yoshi leváltak. Helyükre pedig egy olyan shinobi került, akiről rengeteget hallottam már különböző szóbeszédekből, de sosem volt korábban szerencsém hozzá. Amit minden esetre biztosan tudtam, hogy nem ok nélkül állt legendás shinobi hírnevében.
Miután a tovább indulás előtt Jiraiya-sama megjegyezte, hogy talán kicsit túltoltuk Konan fogjul ejtését, belefojtotta a szót Jounin vezetőinkbe, s indulásra ösztökélt minket.
 - Azt hiszem egy Akatsukissal szemben elég fontos a felkészültség, legyen akár milyen szarul is - jegyeztem meg csak azért is, kis gúnnyal a hangomban, majd követtem a Sannint Inakoval a kezemben.
A hegyoldalba vájt kapun belépve egy szűk folyosórendszerben kacskaringózva eljutottunk célunkhoz, ahol egy méretes vaskaput kitárva beengedtek minket Konoha egyik legjobban őrzött épületébe, ahol egy újabb legendás shinobi fogadott minket.
 ~ Király ízlése van kabátok terén ~ volt az első benyomásom, ahogy megláttam a sebhelyes arcú férfit, sok időm azonban nem volt méregetni a Tokubetsu Jounint. Konan felkiáltva egy nagyon is aggodalomra okot adó információt nyújtott nekünk, ezt követően pedig Inako is ébredezni kezdett, így őt a falhoz ültetve próbáltam a lehető legkényelmesebbé tenni „visszatérését”, majd figyelmesen hallgattam az összegyűjtött információit.
 - De… De hiszen… Pain halott! Mégis hogyan lehetséges ez? – kezdtem hangosan gondolkodni – Ha Kabuto valóban háborúra készül, s maga Pain egy eszköz a kezében…  Akkor mindenre fel kell készülnünk – vált komollyá tekintetem, s Naruto felé fordultam – Ha egyszer sikerült legyőznöd, akkor újra sikerülhet, még Kabutoval a háta mögött is, bármennyire is megbonyolítja ez a helyzetet. Viszont ne feledd, hogy nem vagy egyedül. Azok alapján, amit hallottam, szeretsz hősködni… - nyúltam be övtáskámba, s előhúztam egy kunait – De azt én is szeretek… - tartottam egy apró szünetet egy félmosollyal - Számíthatsz rám az előttünk álló akadályok leküzdésében! – nyújtottam át a Hiraishin pecséttel ellátott fegyvert a Jinchuurikinek, s jelentőségteljesen a szemeibe néztem.
 ~ Egy újabb háború. Szinte egyikből csöppenünk a másikba… De most már nincs visszaút, ismét benne vagyunk nyakig. De Konoha állni fog… Nem fogom hagyni, hogy annak a rohadt Uchihának beváljon a jóslata… ~ villant be ismét a véráztatta Konoha képe, egy újabb hidegrázás kíséretében. ~ NEM FOGOM HAGYNI! ~
Ekkor újabb, ezúttal ismeretlen hang szólalt meg a fejemben, mely a Genin és Chuunin ninjáknak osztott ki parancsot. Egy pillanatra én is majdnem megindultam, de hamar észbe kaptam, s egy apró mozdulatot követően megdermedve a helyemen maradtam. ~ Annyira furcsa ez az egész… Szinte kisgyereknek érzem magam a többi Jounin között. Azt tudom, hogy a képességeim megvannak hozzá, és harcban bármilyen veszéllyel szembenézek… De valóban itt lenne a helyem? Tényleg felnőttem a feladathoz? ~ támadtak kétségeim egy pillanatra.
Ekkor pillantott rám Jiraiya, s beintett a szobába, ahol Konan béklyóit feloldva egy pecsétekkel körbevett székre helyeztük őt. Egyből meg is kaptam a következő utasítást, hogy akadályozzam meg akármilyen szabadulási szándékát a nőnek. Egy pillanatig haboztam, s gondolataim magukkal rántottak. ~ Tiszta hülye vagyok... Megdolgoztam azért, hogy itt legyek. Végeláthatatlan sok edzés, számos sikeres küldetés, és még több leküzdött akadály. Számtalanszor bizonyítottam, hogy hitem és elszántságom mindennel szemben megállja magát! Joggal vagyok Jounin! ~ erősítetem meg hitemet önmagamban, s elszánt tekintettel feleltem Ibikinek: - Számíthat rám, uram! – léptem egyet hátra, s a falnak támaszkodva folyamatosan szemmel tartottam az Akatsukist, készen állva, hogy bármikor ugorjak, ha szükség van a közbelépésemre.

[Árnyékklónok]

- Mi az, hogy nem vagy jobb nála?! – fakadtam ki Naruto utolsó kijelentésére, miközben éppen megérkeztünk célunkhoz – Nem tudok sokat arról, hogy egészen pontosan milyen vagy… de azt biztosan tudom, hogy nem vagy a szörnyű tetteik miatt nem véletlenül leghírhedtebbé vált bűnbanda tagja… - zártam le én is, amit mondani akartam, majd a kapu felé fordultam, s amit ott láttam, az egészen elképesztett. Kétségbeesett Kirigakurei és Iwagakurei shinobik… Nem ellenségeket láttam magam előtt, hanem tanácstalan, már-már rettegő, megtört egyéneket. ~ Ez nem lehet trükk... Látszik rajtuk, hogy nem az... Ilyen kétségbeesett tekintet senki sem tud színlelni ~ mértem fel gyorsan a menekülteket.

- A Shodaime Mizukage?! – álltam a Kirigakureiek szószólója elé, s tekintettem körbe mind a mi, mind pedig az ő tanácstalan embereiken – Mégis hogyan lehetséges ez? Mondj el mindent egészen pontosan; hogy hogyan zajlott le a puccs, és mit tudsz a Shodaime felbukkanásának magyarázatáról!

- Az Uch… Uchihák… - meredtem magam elé, miután az Iwagakureiek beszámolóját végighalgattuk – Az... lehetetlen… Nem lehetséges, hogy annyian legyenek, hogy elbánjanak egy egész Rejtekkel. Nem lehet, hogy az a rohadék olyan erős legyen, hogy még egy Uchiha sereget is képes legyen felállítani a sírból! NEM LEHET! – mondtam magamnak már-már kétségbeesetten, ökölbe szorított, remegő kezekkel.
Ismét éreztem a vér és hamu undorító egyvelegének szagát, a lángokat, melyek forrósága szinte égette az arcomat, s láttam magam előtt a romhalmazokat, melyet vörösre festett a vér, s a vörösen izzó égbolt fénye... Konoha porig rombolva, én pedig teljesen egyedül. Egy örökkévalóságig magamra hagyva a kudarcommal. A tudattal, hogy elbuktam… Az égboltról pedig ugyanaz a szempár tekintett rám, s egy pillanatra sem vette le rólam tekintetét. A Sharingan…
 - Konoha... ne aggódj... nem öllek meg... te leszel a hírnököm... Megmutatom neked a jövőt... a jövőt, mely rátok és szeretett falutokra vár..., és te leszel az utolsó, az, aki végig nézi az egészet és utána leül velem beszélgetni... Hidd el, lesz miről... – hallottam ismét fejemben a hátborzongató hangot. Légzésem egyre szaporább lett, elkaptam tekintetemet az Iwagakureiekről, s félrevonultam. Félre kellett vonulnom… Térdeimre támaszkodva próbáltam levegőhöz jutni, de nem tudtam mit tenni szapora légzésem ellen. Talán életemben először estem igazi pánikba, pedig szemben sem álltam ellenfelemmel. ~ A Hiraishin tanulása során sikerült ugyan túltennem magam a találkozásunkon valamelyest, s meggyőztem magamat arról, hogy kellő akaraterővel szembe fogok tudni szállni Vele, de ez… Ez túl sok… Ha Ő áll a dolog mögött… az Uchihák visszahozása mögött… Akkor olyan erővel rendelkezik, amivel nem szállhatok szembe. Egyszerűen nem tudok szembeszállni vele… Mégis hogyan tehetném? Mégis milyen erőre tehetnék szert ÉN, amivel akár szemernyi esélyem is lenne? Nem… Ez túl sok nekem… ~ roskadtam le a földre, arcomat gondterhelten kezeimbe temetve…
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2298
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 398 (B) / 150 (C) - súlyokkal
Gyorsaság : 1500 (S+) / 800 (S) - súlyokkal
Ügyesség/Reflex : 1000 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Jounin
Chakraszint: 1612

Témanyitás  Hamacho Yoshitaro Hétf. Márc. 16 2020, 21:03

// Fórumkaland - Vörös Felhők //
Tisztában volt vele, hogy dühe csak időleges és ahogy a tenger hullámai mosnak el egy homokvárat egy naplementés parton, úgy az ő belső tombolása is lassan megszűnik létezni. De hát mit lehet tenni, ha már ember emlékezet óta ilyen volt: az igazság bajnoka. Sosem volt képes szótlanul hagyni, ha valami olyasmit tapasztalt, amit az igazságérzetét bántotta. Mindig küzdött az elnyomottakért és a bajban lévőkért. Ezért sem tudtam némán tűrni, ahogy egyik honfitársát elviszik szó nélkül. Tudja jól, hogy rengeteg mindent köszönhet a Levelek Közt Rejtőző Falunak: itt nem csak a két ország közti hosszas békéről van szó, hanem amiért itt nevelkedett fel. Olyan tapasztalatokat és élményeket szerzett, amit másképp és máshol biztos nem tudott volna átélni. S pont ezért volt számára olyan meglepő lépés, mondhatni már hátba döfés. Nem tudta csak úgy elengedni, már csak a régi emlékekért sem.
De miért? Honnan ez a fene nagy hit önmaga felé, honnan jön ez a végtelen akaraterő? Mi hajtja előre ezt a férfit?...Talán a végzet?
-Kész...- hallotta a mormogást maga fölül, mellyel jelezte a Ninjuu társának, a Sen'nin formához szükséges Chakra-t összegyűjtötte.
-Bírod még?- kérdezi hosszas csend után.
-Hmpf, nap-estig.- pöffeszkedik egyet társa s a fején lévő gepárd fej megmozdul egy pillanatra.
-Rendben...- majd hirtelen egy szellő csapta meg őt.
Egy olyan szellő, amit már nagyon rég érzett. Egyetlen egyszer, de az bőven elég volt hogy egy életre megjegyezze azt a napot. Mikor a vörös szemű rohadékok megtámadták a faluját.
-...Maradjon is így. Egy pillanatra se lankadjon a figyelmed...Rossz érzésem van.-
-Hát még nekem.-
- Hasegawa Zauki védelméről kötelességünk volt gondoskodni, az ügyük átbeszélésére kérem, hogy a Rejtett Felhő delegációja jöjjön a Hokage Irodájába Nara Akanéval egyetemben! Akihiro Jaken, Uzumaki Naruto és Yamanaka Inako haladéktalanul kísérjék Raidou és Genma-sannal, valamint az egység többi tagjával az elfogott Akatsukist az ANBU Kihallgató Épületébe! Számítunk a Sungakurei és a Kusagakurei delegációra is!-  hallotta a fejében Inoichi hangját.
~Legalább komolyan vettek...~ vett egy mély levegőt s követte a többieket.
~×××~

Amióta az eszét tudja, még sohasem látta a Levélrejtek Falut ennyire üresen: az összes bódé, étterem és minden más épület is zárva volt, mintha csak egy szellemvárosba léptek volna. Pár ANBU maszkos alakot vélt felfedezni hősünk, akik egy-egy pillanatra megálltak, szemügyre vették a társaságot, majd haladtak tovább. Kellemetlen érzés fogta el hősünket...
~×××~

A Hokage robusztus palotája közelében egy őszes és igen hosszú hajú alak tűnt fel, aki először Naruto, majd az elfogott Akatsuki-s nő mellé állt. A tekintetéből látszódott, hogy hasonló kapcsolat fűzik őket össze. 
~Vajon mi történhetett velük...?~ kérdezte magától.
Az öreg intett az összeverbuvált csapat egy részének s innentől feloszlott: egyik része a hegyoldal felé vették irányt, míg a Kumogakure nagykövetség és Akane folytatták útjukat a Hokage Irodája felé.
Miközben némán taposták a lépcsőket felfelé, Yoshitaro fején és vállain egyre inkább érezte, ahogy állati társa Chii mocorog.
-Hé, pokolbéli alkesz nőszemély...- pisszeg egyet oda Akane-nak.
-Te meg...?-
-Sss, halkan. Szóval... jól értelmezem, hogy a Levél Rejtek Faluja egy óriási sziklafal tövébe épült?- morfondírozik a gepárd.
Abban az esetben ha Akane csak igenlően válaszol, nem történne semmi.
Abban az esetben, ha Akane válaszol rá ÉS megkérdezi az előbbi érdeklődés mibenlétét, a gepárd csak halkan morog egyet.
-Semmi, csak...- majd némi hatásszünetet tart.- Tudod, a legagyatlanabb vadász is tudja egy préda becserkészésének az alapját: zsákutcába csalni. S ahonnan én nézem...- újabb hatásszünet, majd az eddig semmibe meredő tekintete hirtelen a fekete hajú Kunoichi-re vándorol. -... Egy jóóóóó nagy zsákutcában vagyunk itt.- teszi hozzá.
A Felhő Falusi Jounin mondani akart valamit erre, nem szerette volna ezt a beszélgetést ilyen vészjóslóra hagyni, de nem tudott mi mást mondani. Az egész nap egy furcsa véletlenek egybeesése: pont az új Hokagae felavató ünnepségén érkezik egy Akatsuki-s, kiderül nem is ellenség, majd újabb ellenségek jelennek meg...
Amint felértek a legfelső szintre és az Iroda bejáratához közeledtek, Akane illedelmesen előre engedte Yoshitaro-t.
-Hagyjad már ezt, rosszul áll ha udvarias vagy.- nyújtja ki a nyelvét.
Talán lent a harctéren kicsit feszült volt köztük a hangulat a Konan-es , de bármi is történjék, ők ketten mindig képesek lesznek egymásból kihozni a legbolondabb énjüket.
Hősünk belépett a jól ismert óvális Tűzrejteki Vezető Irodájába, ami az elmúlt évek során egyáltalán nem változott. A bútorokat talán csak minimálisan mozgatták el, a papírtornyok továbbra is ott voltak az asztal körül és még mindig az a csodálatos tájkép fogadta, mellyel szinte egész Konoha-t be lehetett látni. Az egyetlen ami változott itt az a címet hordó személy kiléte: ezúttal Hatake Kakashi. Az asztal mögött ült, némán és semmitmondó tekintettel figyelve a beérkező Kumoi-i delegációt.
-Én, Hamacho Yoshitaro, mint Kumogakure no Sato delegációjának vezetője köszönöm a meghívást irodájába. Reméltem sikerül valakivel tárgyalnom, hogy pontosabb képet kapjunk erről a kellemetlen incidensről. - próbálta a már megszokott sablon szöveget elregélni, több-kevesebb sikerrel.
-Nincs mitől tartanotok.- kezdett bele a maszkos férfi. - Mond csak, mit tudtok Hasegawa Zaukiról és a Mokuton affinitásáról? - kérdezi, miközben összekulcsolja kezeit.
-Mint jómagam, Zauki is a Villám Országból származó őshonos klánból származik. Ezen felül volta már pár közös küldetésünk, de a Mokuton affinitásáról...- majd itt az előbb említett férfira néz.- ...magam sem volt tisztában. Eddig. Annyit viszont még én is tudok, hogy egy ősi és elfeledett képesség, amit még a Shodaime Hokage rendelkezett.- majd némi csend utána folytatja.- Kivettem a részem a tananyagból, mikor még itt tanultam a Csere-Diák Program keretin belül.- teszi hozzá. - Ezek szerint van valamilyen megállapodás a Raikage-val Hasegawa Zauki-val kapcsolatban?- s nem kerülve a forró kását, rákérdez a lényegre.
~×××~

Hősünk némán hallgatta végig a Kilencfarkú Róka Démon hordozójának hegyibeszédjét. Már csak önmagában hatalmas ellentétet vélt felfedezni a benne lévő bestia és a fiú naiv viselkedése terén. Hogy lehetséges ezeket egyáltalán párosítani? Az éremnek lehet két oldala, de egy tőből fakad mindkettő...
- Naruto, igaz?- kezd bele.- Te egy végtelenül naiv ember vagy. De talán...- s vesz egy mély levegőt.- ...Talán ez az emberekbe vetett hited fog minket megmenteni egyszer...- mosolyodik el a pillanatra s furcsa bizsergést érzet az elméjében, mintha egyre inkább távolodna a saját testétől, a látása fátyolossá válik.
- Kogane no Ko // Arany Gyermek... Halld a Hírnök szavát... Tartsd magad távol a Fehér Fa árnyékától... Mert közeleg a vég... Mindennek a vége... Acélozd meg a hited, amíg teheted...- e szavak szinte önkétlenül jönnek ki ajkain.
Amilyen hirtelen jött a furcsa érzés olyan gyorsan el is tűnt, csak egy apró fejfájást érzet...
1. Klón, Nyugati Kapu, Gai csapata
A Nyugati Kapuhoz érve megpillantja, hogy pár ismerősnek tűnő Konoha-ak, barna egyen ruhás Shinobi-kat terelnek egy helyre, akiket távolról megvizsgálva is jól kivehetőek a megtépázott kinézetük.
~Föld Országi Ninja-k? Mit keresnek ezek itt~ tűnődött el, majd követte Jaken-t.
A hír, amit hoztak és megosztottak velük, szinte teljes a földbegyökerezett a narancssárga hajú férfi lába.
-U...Uchiha-k?- motyogja a gyűlöletes klán nevét.
Elméjében ezernyi emlék ugrik fel velük kapcsolatban, de egyik sem mondható kellemesnek. Kínzás, fájdalom, sikítás, mocsok, azok a...azok a...ROHADT VÖRÖSLŐ SZEMEK!
A Jounin összeszorította ökleit és dühe önkénytelenül is meglátszott rajta: nem csak a befeszült izmok, pusztító tekintete miatt, hanem már a benne tomból harag érintkezett a Chakra-jával és szikrák kezdtek el pattogni körülötte. Az apró fénycsóvák amik elég sokáig tudtak "életben" maradni, földet érve megpörkölték a férfi körül lévő növényzetet.
A szeme sarkából észrevette, ahogy Jaken remegő kezekkel félre vonul a fák árnyékába, majd lassú mozdulatokkal letérdel. Tudta, mi történhetett: nincs az az ember, aki ne kerülne ki valamilyen komoly sérüléssel nélkül egy Sharingan-használó elleni harcból, legyen az fizikai vagy mentális.
-Ne, Jaken...- rakja a kezét a vállára és erősen megszorítja.- Talpra. Egy Uchiha sem érdemli meg, hogy téged a földön térdepelve lásson. Megöljük...az összeset. Kerül amibe kerül.- próbálja bátorítani szövetségesét már-már lángoló tekintetével.
Visszatérve szúrós tekintettel végigméri az "elfogott ellenséget", majd feltérképezi a mögöttük lévő utat, amin érkeztek.
-Mondjátok...Nem követtek titeket?- kérdezi és szúrós tekintetekkel továbbra is pásztázza a környéket.
2. Klón, Keleti Kapu, Chouza csapata
A Kapuhoz érve döbbenten veszi észre a kékes egyenruhás Shinobi-kat, akik megadva magukat egy helyre tereli őket a Konoha-i Ninja Hadtest. A háttérben hallgatja őket és már-már nem akar hinni a fülének.
~Megölték a mostani Mizukage-t és átvette az Első Mizukage a helyét? Lerohanták a Víz Országát? Mi a fene történik itt?!~
Hamacho Yoshitaro
Hamacho Yoshitaro
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1870

Állóképesség : 500 (A)
Erő : 360 (B)
Gyorsaság : 1000 (S)
Ügyesség/Reflex : 365 (B)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Specializálódás : Villámmester

Adatlap
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: 1863

Témanyitás  Hasegawa Zauki Kedd Márc. 17 2020, 01:14

/Vörös Felhők/

Kordában kellett volna tartanom érzéseim. Egy mozdulattal köptem arcon mindent, amit vallottam, de nem hagyhattam, hogy meghalljon az Akatsuki tag... kérdéseim voltak hozzá amelyekre csak egy belsős képes válaszolni, s jobb alkalmunk nem lehetett volna elfogására. Tisztában voltam vele, hogy mások ezt nem feltétlen látják így, hogy számukra más a személyes ügy, s vannak esetleg akik revansot vennének, ezt pedig ezért meg kellett gátolnom. Egy titkos technikát vetettem be, melyet elméletben előttem csak az Első alkalmazott, s azóta senki. Mikor végig pillantottam a tömegen viszont úgy vettem ki, nem nagyon akadtak fent a részleteken, nem igazán érdekelt senkit ez... Az első képességeivel rendelkezem, mégse érdekelt senkit szinte. Talán felfújtuk az egészet? Talán felesleges a titkolózás, s nem is oly különleges, mint azt képzelnénk... Akárhogy is, minden elsötétült hamarosan, s egy kissé elmosódnak a képek innentől, ám felébredésem után ismerős arcok fogadtak, kissé neheztelő tekintettel. A kage irodájába kísértek ahol szépen összegyűltek a népek idő közben.
~Ez... ez Tsunade-hime?!~ Kerekedett ki szemem a nő láttán. ~Az első unokája... hát persze... talán ő segíthet...~ Nyitottam volna szóra szám, mikor félszemmel végig mért.
A pillantás tisztává tette számomra... nem épp a legjobb alkalom. Támogatásom a székhez kísért, ahol helyet foglalva próbáltam felvenni a helyzet hangulatát. Viszont nem tudtam palástolni valódi érzelmeim. Szinte duzzogó óvodás módjára karba tett kézzel méregettem a jelenlévőket, majd csöndben végig hallgattam Yoshitarohoz indított szavaikat, ahogy az arra adott választ is, ám ekkor nem volt elég erőm már, hogy fékezzem magam. Enyhén előrehajolva kezdtem hangom hallatni.
-Megállapodás... valami olyasmi... cserediák program, ahogy te hívtad a tiéd... Kumogakure nem veszi hasznát egy mokutonosnak, ha nem tudja használni azt, igazam van?- Poroltam le kicsit nadrágom, ahogy felegyenesedek a székből, s nyugodt, illedelmes hangon folytatom. -A falvak döntenek az életemről. Az enyémről, aki sose csatlakozott egyikhez se önszántából. Belerángattak a játékukba pusztán létezésem ténye végett. Nincs mit túlragozni ezen. Megtaláltak, elvittek mint zsákmányállat, most pedig keresik, hogyan húzhatnának hasznot belőle. Mint a jinchuurikik esetében.- Hinteném el enyhe manipulatív célzattal, tudván, hogy a helyi Jinchuurikinek elég nagy tekintélye van, s közel áll Kakashi-sanhoz, mint tanítványa. -Viszont ha jól sejtem jelen helyzetben sem fognak engem kérdezni az eseményekről, csak döntenek a fejem felett. Szóval... ha megbocsájt mindenki, inkább nem hallgatnám végig a tárgyalást... nem látom értelmét. Az épületet természetesen nem hagyom el.- Indulnék meg az ajtó felé egy meghajlás után.
~Hatalmasok játszmája, mely mindenki életét befolyásolhatja. Ezek a játszmák gyakoriak életemben...  azonban mit tennék én, ha egyszer az életben kezembe adnák a lehetőséget? Meghoznám a jó döntést? Képes lennék megítélni mi ártalmas és mi célravezető? Fogalmam sincs... talán nem is szabadna hogy ez bekövetkezzen, talán nem is lennék rá alkalmas... viszont egy dolog biztos, hogy nem tarthatnak örökké láncokra verve, nem leszek örökké mások szolgája, s ha már megadatott az élet ajándéka egy olyan istentelen és természetellenes lénynek mint én, akkor élni fogok vele. Talán nem lenne helyes, s egy ilyen mesterséges embernek tényleg megkötve kellene élnie... de mint mondtam... nem biztos hogy én lennék az ilyen kérdések megválaszolására a legmegfelelőbb személy. ~
Amennyiben meggátolnak, vagy csupán rám szólnak, úgy tudnám hol a helyem, s maradnék, bár kifejezném nemtetszésem a helyzettel kapcsolatban, ám a továbbiakat megpróbálnám szó nélkül hallgatni. 
Hasegawa Zauki
Hasegawa Zauki
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1352
Elosztható Taijutsu Pontok : 20

Állóképesség : 700 (A-alap) / 1700 (S+-senjutu)
Erő : 802 (S)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)

Adatlap
Chakraszint: 1165

Témanyitás  Shiawase Zouo Kedd Márc. 17 2020, 19:36

//Elnézést a késésért, eltájoltam a határidőt ˇˇ'//

Hiába nő bennem hatalmasra a vágy, hogy a számomra információ- és eseménydúsabb színtérre induljak, az egyik feljebbvalóm egyértelműen jelezte, hogy azt kell tennem, amit a konohai szövetségeseink parancsolnak. Arcom ugyan nem tükrözött semmit, szokott közömbös babaarcom megmaradt, belül viszont kevésbé voltam elragadtatva, mondhatni gondolatban összeszorított foggal dühöngtem egy fél pillanatig, mielőtt magam mögött hagyva ezt és a cselekvés érzését is, követtem a delegációm és a konohaiakat a faluba, kísérve a sérült nőt a vörös felhős köpenyben. 
Hiába, ha a magam ura akarok lenni, még keményebben kell fejlesztenem magam, hogy még magasabbra és magasabbra kapaszkodhassak. Nincs más út ahhoz, hogy több mindenbe beleláthassak.
Jobb híján a környezetet figyelem. Dicséretre méltó, mennyire üresen konganak máris az utcák, pedig alig telt el egy kis idő a támadás bejelentése óta. Legalább fegyelmezetten is tud viselkedni a kohonai csürhének tűnő banda. Ettől függetlenül továbbra sem tudom, mit gondoljak róluk, vegyesen kavarognak bennem a pozitív és negatív tényezők, amelyek miatt a belső mérlegem imbolyog. Egyelőre semleges vagyok a faluval kapcsolatban nem tűnik sem követendő példának, sem velejéig elcseszett helynek. 
A központban ANBU egységek figyelnek vagy haladnak a dolgukra. Tekintetem megraggd egy-egy maszkon, s óhatatlanul is elképzelem, hogy majd valamikor én is ilyen arctalan testté válok, egy tökéletes testté, ami már tényleg csak a Léleknek és a Lélekért él. A pillanatnyi elkalandozás után megérkeztünk a Hokage irodájához. Itt levált az egyik konohai jounin, illetve a kumogakurei delegáció. Hozzánk, a "maradékhoz" pedig csatlakozik egy újabb szereplő. Nem ismerem, de abban biztos vagyok, hogy fontos személy, hiszen még a jounin rangúakat is könnyed stílusban utasítja, hogy folytassuk az utat. Márpedig ezt akárki csak úgy nem teheti meg. Főleg nem fél karral. Hmm... 
A mi utunk végül egy, a hegybe vezető járathoz vezetett. Minden fenntartás nélkül vezettek minket tovább. Nem tűnik okos dolognak, ha képes lennék iszonyat nagy robbantást csinálni, tuti szétbombáznám a Konohát ölelő hegyet, mert jó eséllyel nem csak ez a járat rejtőzik idebenn. S ezt most már potenciálisan sok ember tudja ahhoz, hogy egy legalább bajt csináljon élete során egyszer itt. 
Még az sincs kizárva, hogy egyszer én leszek az.
Figyelmem még élesebbé vált, igyekeztem minden fordulót, minden kiszögelést, minden helyiségnek tűnő ajtót, vagy újabb járatnak tűnő beugrót megjegyezni, hogy amint lehet, majd az emlékeimből térképet készítsek a beszámolómhoz. Sosem lehet tudni, mikor lesz kulcsfontosságú egy ilyen információ életem vagy a falvam élete során. Nem csoda, ha minden igyekezetem és képességem bevetem, hogy amit csak tudok, megjegyezzek. 
Végül egy nagy, kétszárnyas kapuhoz értünk ahol már várt ránk három további konohai shinobi. Szürke-fekete öltözetük hivatalosan egyhangú volt, bizonyára fontos személyek ők is. Egyikük, aki sebhellyel is büszkélkedett, bizonyára kifejezetten tapasztalt is lehetett, ha ilyen egykori sérülés emlékével még mindig élt és virult. Mint kiderült, Morino Ibikinek hívják. A delegációm két alacsonyabb rangú tagja közti suttogást elkapva azt is sikerült megtudnom, hogy neves jounin, akinek félelmetes kihallgatási módszerei vannak. Nem meglepő, hogy itt futunk össze, elvégre ez Konoha kihallgató épülete. 
Vajon meddig engednek még minket tovább? Megtudtunk dolgokat, olyan titkokat, amiket az ember nem tár csak úgy a szövetségesei elé sem, de semmi lényegi nincs még a birtokunkban. Az a kapu viszont határvonal, ez szinte biztos. 
Mielőtt bármi elhangozhatott volna, az elfogott nő hirtelen felkiáltott: - Kabuto irányítja Paint! 
Éreztem, hogy ez valami jelentős információ, hiszen mindenki arcáról ezt tükrözte az, ahogyan reagált a kijelentésre. Nekem viszont csak halvány sejtésem volt róla, ezek a nevek kit takarhattak. Ahogy a chuunin vizsga írásbelije felett, úgy most is elátkoztam magam,a miért teljes érdektelenséggel taszítottam el magamtól minden történelmi és politikai jellegű információt, úgy gondolva, az nem rám, hanem a Lélekre tartozik. Milyen buta és naiv gyermek voltam egészen idáig! De nem csak ez történt, alig hogy az ájult ellenség kiejtette a szavakat a száján, ébredezni kezdett a szőke konohai kunoichi, akit idáig ölben hoztak. Határozottan emlékszem rá, hogy nem megsérült, de eddig nem különösebben érdekelt, mi történhetett vele, de ahogy körbeállták kikérdezni, egyszeriben világossá vált, hogy ő most valamit csinált. Nem ájult volt, nem sérült, nem, ő most valamit kiderített valami technikával, ami a konohaiak számára természetes volt. Igyekeztem a lány arcát gondosan az emlékezetembe vésni. Yamanaka... Yamanaka Inako. 
A lány információk tömkelegét kezdi ránk zúdítani. Akármmi is ez a jutsu, félelmetesen hatékony, még ha igen védtelenül is hagy. "Visszatértem a testembe." Vajon ezt szó szerint kell érteni? Azonban más dolgok is szöget ütöttek a fejemben: háború, Amegakure pusztulása, egy tiltott technika, amit már használtak, Naruto, aki legyőzte már ezt a Paint, a gyengepont, ami rejtve maradt... A konohaiak helyében megpróbálnám feltápolni ezt a kék hajú nőszemélyt legalább annyira, hogy ez az utolsó információ kiderüljön. Kulcsfontosságú lehet, hiszen jó eséllyel nem csupán ezzel a Pain fickóval kellene megküzdeni. Hiszen ha egyszer már legyőzték, akkor most nem fogják egyedül küldeni. Ökörség lenne. 
Nem kérdés, egyre inkább nőtt bennem a sok-sok kérdőjel, és szomjazni kezdtem minden elcsepegtetett fél mondatot. De ahogy előre kalkuláltam, semmi több nem jut nekünk - már az is nagy szó, hogy ennyit hallhattunk. Igaz, nem a bekalkulált eseménysor miatt lesz "kívül tágasabb", még ha utólag ez a gondolatsor is elhangzik, hanem a fejünkben felharsanó riadóztatás miatt. [Egyszer tuti kinyírom azt, aki a fejemben pofázik az engedélyem nélkül!]
Kényszeredetten ácsorgok, tétovának tűnve, de tudom, nincs választásom. Azt a parancsot kaptam korábban, még odakinn, hogy kövessem a konohaiak parancsait, márpedig én is csupán chuunin vagyok. Erőt vettem arcizmaimon, megőrizve a pókerarcom, s ugyanígy erőt vettem magamon is, és végül megindultam az utolsókkal kifelé. 
Vajon az, hogy odakinn kell harckészültségben várakoznunk, azt jelenti, hogy a keleti és nyugati kapunál felbukkant ellenség betört a faluba? Dühítő, hogy semmiről sem kapunk pontosabb képet. Hogy lehet így bármire is felkészülni? Várjam meg, melyik jounin bassza el a kalkulálást, és küld a halálba, vagy mégis mi a francot várnak tőlem? A Lélekért még meg is tenném, de nem egy rakás konohaiért!... 
Ebben a hangulatban ácsorgok egy rakás feszült és talán riadt genin és chuunin társaságában azon gondolkodva, mi a francot keresek itt. Már rég indulhatnánk, vagy legalább felkészülhetnénk arra, ami minket vár, ehelyett értékes másodperceket vesztegetünk arra, hogy végre valaki felbukkanjon, és ellásson minket utasításokkal. Olyan szinten gyűlölöm ezt a fajta kiszolgáltatottságot!

Shiawase Zouo
Shiawase Zouo
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 363
Elosztható Taijutsu Pontok : 280

Állóképesség : 200 (C)
Erő : 133 (D)
Gyorsaság : 180 (C)
Ügyesség/Reflex : 200 (C)

Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 593

Témanyitás  Yamato Szer. Márc. 18 2020, 07:03

Kezdem nem igazán érteni a helyzeet. Akane és Naruto feltünése, akit korábban meg kellett volna mentenünk, igen csak felborzolta a kedélyeket ls nagyobb káoszt okozott, mint az ellenségnek hit Konan feltünése. ~Ezek vagy vérprofik vagy tökéletes idióták.~ Nem igazán tudtam eldönteni, hogy mit higgyek róluk. Bár az biztos, hogy a vezetés nem épelméjű, ha hagyja, hogy ezek az emberek vezető szerepet vállaljanak és jouninnak nevezzék magukat. Jelenleg azonban a veszély nagyobb volt, hogy ilyen dolgokon filozofáljunk. Ugyan nem voltam ott Suna elfoglalásánál, mégis Konoha befogadott, bár azok a feltételek, amiket akkor adtak, nem igazán tetszettek. Ha az nem is, akkor Gaara megmentése mindenképp pozitívum, amit felirhatok Konoha számlájára. Egyszerre vagyok dühös a hatodik hokage eléődjére és örülök a jelenleg megválasztottnak. Konoha valahogy ellentétes érzéseket kelt bennem. Danzou ellenségessége és Hatake Kakashi barátsága. Bár az utóbbit nem ismerem, mégis valahogy jobban tetszik az, ahogy a dolgokat intézi. Ha nem róla lett volna szó, akkor lehet, hogy nem jelentkezek a delegációba a beiktatási ceremóniára.
Éreztem, hogy valami készül, valami sokkal nagyobb közeleg, mint amit a ninja világ el tud képzelni. Ha Konan, az Akatsuki, a legnagyobb bűnszervezet, amit a világon mindenhol félnek és hatalmába tudott keríteni egy egész várost, egyik vezetője menekül valami elől, ami erre tart, akkor nincs az a haderő, ami fel tudná tartani. Viszont már megtanultam, néha a legnagyobb veszélyt nem az fenyegeti, ami ellen harcolni lehetne, amit látunk. A legnagyobb veszélyt az fenyegeti, amit nem látunk, ami az emberek gondolkodását és érzelmeit fertőzi meg. Az ellen nem lehet harcolni, az ellen hiába az erő, ha megfertőzött, onnan nincs visszaút. Egy kicsit elemrengtem, mikor is egy hang szólt a fejembe. A felhő delegációja, valamint a konohaiak a hokage irodájába hívatottak, míg a többiek a kihallgató épületbe lettek invitálva. A delegáció vezetők bólintottak, és mivel nem emlékeztem rá, hogy megtettem volna, az idéző technikám kézjeleit visszafelé elmutogatva a kinn lévő összes bábom vissza kerül a helyére. Csapatunk a hokage palotáig együtt tartott, majd az irodába hívott csapat levált. Helyettük a félkarú Jiraiya csatlakozott hozzánk. Egy pillanatra elgondolkozom, hogy szóljak-e, hogy Konan állapota miattam van. Egy pillanatra meggondoltam magam, aztán mégsem.
- Jiraiya senpai! Konan eleve sérülten érkezett, viszont kiütve az én technikámmal lett, az 5 érzék zürzavara technikám az oka.
Szólalok fel a "Jól elkaptátok, annyi biztos..." ellen.
A csapat maradék része, velük én is tovább sétálok. Egy kétszárnyú ajtóhoz érkeztünk, amit három szürke- fekete ruhás ninja nyitott ki. Benn csak csöndbe figyelem a magát Morino Ibikinek nevező figura és Jiraiya között. Ekkor Konan szólal meg.
- KABUTO IRÁNYÍTJA PAINT!
Történnek a dolgok, majd egy újabb hang szólal fel, hogy a genninek, chuuninok a hokage palota elé. Érdekelt volna, hogy mi fog történni a teremben, de sajnos a parancs az parancs, így elindulok a többi genninnel és chuuninnal. Bár szerintem ez elég felelőtlen, mert kellenének a jouninok, ha tényleg akkora a veszély.

//Bocsi a késésért. Tegnap elkezdtem a posztot, de úgy alakult, hogy nem tudtam befejezni.//
Yamato
Yamato
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1046

Állóképesség : 666 (A)
Erő : 590 (A)
Ügyesség/Reflex : 690 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)

Adatlap
Rang: Chuunin / Bábhasználó
Chakraszint: 967

Témanyitás  Shikoku Naoki Szer. Márc. 18 2020, 21:55

A hangulat érzékelhető módon zuhant egy hatalmasat a történtek során. A dráma nagyon sok szálon futott, Naokinak igyekeznie kellett ha lépést akart tartani a dolgokkal, de ahogy egyre több minden derült ki a szereplők fájdalmas történetéből, annál inkább érezte úgy, hogy ebben az egészben neki nem kell résztvennie. Egyszerűen nem rá tartozik. Ráadásul nem szerette az érzést sem, amit kiváltott belőle az egész szituáció. Persze, ha tanulhat valami ebből, akkor megérné a befektetett energiát, hogy megpróbálja kibogozni a szálakat, de jelen esetben nem erről volt szó. Más személyes tragédiájából nagyon ritkán tanul az ember, főleg ha teljesen máshogy van huzalozva. Márpedig Naoki nagyon másképp volt felépítve, mint Akane, Konan, vagy éppen Naruto. Teljesen felesleges lett volna levonni bármilyen párhuzamot a történtekből. Erre már rájött Naoki akkor is, amikor a Nara első reakcióját látta, de ahogy látta kibontakozni az egészet, vállt ez benne teljesen egyértelművé. Ahogy ide jutott, azonnal le is zárt a dráma további alakulása felé. A chunnin agya érdekesen működött ebből a szempontból. A lezárás itt nem azt jelentette, hogy nem jut el hozzá semmi ami elhangzik, hanem az agya feldolgozza és szelektálja az információt és amennyiben nem találja fontosnak, azonnal el is felejti.

Ennek fényében haladt a csapattal a kihallgató épületbe, ahova a parancs szerint Konan-t kellett kísérniük. Séta közben feltűnt Naokinak a falu teljes készültsége. Eléggé nyilvánvaló volt, hogy csatára készülnek, ráadásul nem is kicsire. Ha a falu lakosait evakuálták, az azt jelentette, hogy potenciálisan az egész hely megsemmisülhet. Ami jelezte, hogy itt valami jóval komolyabb dologról van szó, mint néhány ellenség a falu határában. Naokiban érezhetően megnövekedett a feszültség, ahogy ezt végiggondolta, gyorsan végigpillantott társain is, hogy ők hogyan reagálnak a helyzetre, de nem sokat tudott leolvasni az arcukról. Bár Naoki pont nemrég döntötte el, hogy nem fog az érzelmekkel foglalkozni, ez az új fejlemény azért csak-csak megmozgatott a chunninban valamit. Naoki chunnin volt, ez tény. Az is tény, hogy került már életveszélyes helyzetbe. Nemrég már azt is megtapasztalta, hogy milyen teljesen tehetetlennek lenni. Milyen az, amikor érezhetően nincs a kezedben az irányítás, és látod hogy nem tehetsz semmit, másoktól függ minden. 
Viszont az érzés, amit itt megtapasztalt, az valahogy más volt. Mindez jelen volt, amit Konan feltűnésekor is érzett, viszont most az egész társult egyfajta megmagyarázhatatlan bajsejtelemmel. És Naoki itt értette meg, hogy az előző érzés miért volt valamennyire még elfogadható számára. Ez az egész a tudatalattijában játszódott, de az élete nem volt veszélyben. Itt viszont most minden ösztöne azt kiabálta, hogy nagyon komoly baj közeledik. 
Fuss! Menekülj! Szinte hallotta a nem létező hangokat, ahogy üvöltenek felé. Naoki élete veszélyben volt. És Ő semmit sem tehetett ez ellen.

Mire összeszedte magát és rendet rakott a fejében, meg is érkeztek a kihallgató épülethez. Egy tapasztaltnak tűnő férfi fogadta őket, aki szemmel láthatóan a létesítmény vezetője volt, amikor a magához térő Inako ledobta a bombát.
Kabuto irányítja Paint. Mit jelentett ez? Naoki a homlokát ráncolva igyekezett előhívni emlékezetéből a szükséges információkat, hogy összerakhassa a puzzle-t. A chunnin vizsgára alaposan felkészült, így az ilyen történyelmi tényeknek nem volt szabad problémát okoznia a számára.
Pain halott. Ez az első, ami nyilvánvaló probléma volt az az egész történetben. Ráadásul a jelenlevő Naruto keze által halálozott el, amit Naoki a száját kissé elhúzva idézett fel, hiszen ez csak növelni fogja a tésztvevők közötti drámafaktort.
Akárhogy is, Pain halott, Kabuto meg elvileg nem volt veszélyes. Legalábbis eddig ez volt a tényállás. Viszont a Yamanaka lány láthatóan elmét olvasott. Bár Naoki nem tudta, hogy ez mennyire megbízható, a többiek reakciói alapján eléggé az. Úgyhogy az a minimum, hogy Konan komolyan gondolja, hogy Kabuto irányítja Pain-t. Aminek fontos implikációi lehetnek, de Naoki nem ért rá most ezen agyalni, Inako még nem fejezte be. Most inkább a lányra figyelt, ahogy ő beszámolt arról amit megtudott.

Hirtelen azonban új parancsot kaptak, amit egy másik Yamanaka közvetített. Naoki szíve egy pillanatra erősen megdobbant, ahogy realizálta hogy az elkerülhetetlen harc egyre közelebb kerül hozzá.
Nem félt. Azokat az ingereket már kontroll alá rakta. Viszont őszintén remélte, hogy most lesz valami, amit tehet. Ha viszont tényleg igaz, amit Konan gondol és esetlegesen ilyen Kabuto és Pain szintű ellenfelek támadnak, akkor neki nem sok hasznát vehetik. Bár Naokiban erős a tettvágy és bizonyítani szeretne, még ha csak magának is, de a hősködés abszolút nem az ő műfaja. Viszont ezen most nem volt értelme pörögnie, a parancs az parancs, végre kell hajtani. A chunnin a sunai különítmény kötelékében maradva fegyelmezetten elindult a hokage palota felé. Ahogy házról házra ugrálva haladtak céljuk felé, Naokiban lassan konvergálódtak az érzések. Balsejtelem, időnként beléhasító félelem, a Pain bomba által okozott értetlenség, a harc közeledésével fokozódó izgalom. Ezek mind leülepedtek, ahogy a chunnin hevesen dobogó szíve is fokozatosan lelassult. Szemeit egy pillanatra lehunyta, majd mikor újra kinyitotta őket, sziklaszilárd eltökéltség sugárzott belőlük. Naoki készen állt.
Shikoku Naoki
Shikoku Naoki
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 931

Állóképesség : 331 (B)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 600 (A)
Ügyesség/Reflex : 900 (S)

Adatlap
Chakraszint: 851

Témanyitás  Nara Akane Szomb. Márc. 21 2020, 12:12

Akane

Az elnéptelenedett konohai utcákra ereszkedő borús csendben még saját szívének dobogása is üstdobok öblös hangját idézi az éjszín hajú kunoichi számára. Smaragd tekintete újra és újra, lopva siklik a pár méterrel előtte lépkedő, narancs-fekete overallos shinobira. Amikor hirtelen haragjában a szőke fiú torkának esett, Akane sokféle reakcióra számított... Mentegetőzésre, tagadásra, viszontagresszióra, bármire. Az az átszellemült mártíromság azonban, amivel Naruto állta a hozzávágott sérelmeket és az arcán csattanó pofont, végtelenül zavarba ejtette a lányt. Egyszerűen nem tudja hova tenni azóta sem. Már távolról sem az a harsány, minden lében kanál pöcskenőcs, akit az Akadémián ismert meg oly sok évvel ezelőtt. Csupán egyetlen szó volt, és mégis... Valahogy elérte a Nara szívét, amit a jinchuuriki válaszolt neki bűnbánón lesütött szemekkel. Persze attól még egy ostoba, szentimentális gyökér marad. A "sajnálom" nem hozza vissza a levélfalusiakat, akiket kíméletlenül lemészárolt az akatsukis ribanc.

Miután a főtéren búcsút intettek a Konant szállító különítménynek, az árnyékmester és Yoshitaro, valamint a mögöttük lépkedő ikrek a parancsnak megfelelően a Hokage irodája felé veszik az irányt. Azonban mielőtt a felső szintre vezető, köríves lépcsőfolyosó tetejére érhetnének, Akane fülét valami olyasmi üti meg, amiben kénytelen-kelletlen magára kell ismernie. Egy pillanatra hitetlenkedve levegő után kapva torpan meg torpan meg az utolsó lépcsőfok előtt, majd sértett haragtól izzó pillantással fordul a felhőfalusi kobakján trónoló társállat felé.
- Ahhoz képest eléggé felvágták a nyelved, hogy egy kapucnis pulóver megbaszta az anyádat.
A nekiszegezett kérdésre csupán egy kurta bólintással felel, nem firtatva az érdeklődés apropóját. Pokolbéli alkesz nőszemély... Kis geci. Ha nem tombolta ki volna magát korábban, most lehet azzal vezetné le a felgyülemlett feszültséget, hogy pöttyös jóganadrágot hasít a szemtelen cirmosból.
A Rokudaime irodájának ajtajához érve fegyelmezetten arrébb lép, hogy utat engedjen a kumogakurei delegációnak. De hogy minek... Életében egyszer próbál meg illedelmes lenni, azt is a szemére vetik.
- Kuss, vagy ráülök a szádra és csak akkor kapsz levegőt ha véletlenül elfingom magam! Ez elég akanés baszdmeg?!
Suttogja pszichotikus átéléssel a mellette elhaladó Yoshinak, amikor egy túlságosan is jól ismert köhécselés adja tudtára a folyosó másik oldaláról, hogy nőies monológjának nem kívánt fültanúi is akadtak.
- Akane!
- Oji-san!
Fordul hátra olyan ártatlan tekintettel, mintha nem épp az imént licitált volna rá vagy egy tucatnyi albán kamionosra alpáriságban.

A terembe belépve ismerős arcok körpanorámája és már-már stílszerűen szemrehányó tekintetek kereszttüze fogadja. Utoljára akkor látott ennyi családtagot egy helyen, amikor a klán intervenciót tartott a 'tiszteletére', amiért Nara-nagyi századik születésnapján, ipari mennyiségű MDMA elfogyasztása után kasztanyettát csinált az öreglány protéziséből.
Shizune egy másodpercet sem veszteget, hogy leüvöltse az ifjú árnyékmestert a falukapunál elkövetett parancsszegéseiért. Ostoba fapina. Egy irodában gubbasztva, szobadisznókat dédelgetve könnyű ugatni arról, hogyan kéne cselekedni éles helyzetben. Akane sosem kedvelte kifejezetten, mindig is egy jellemtelen, fontoskodó buzgómócsingként könyvelte el magában Tsunade jobbkezét.
- Könnyebb bocsánatot kérni, mint engedélyt.
Vonja meg a vállát a megbánás legkisebb jele nélkül.
- Nyomós okom volt feltételezni, hogy Konan érkezése csupán elterelés, ami arra szolgál, hogy a főerőinket a Déli Kapuhoz csoportosítsuk. Az Inoichi-taichou által közölt értesülésekből, valamint abból a tényből, hogy még mindig nem kaptam parancsot az akadálytechnika megszüntetésére pedig arra következtetek, hogy jól tettem, amit tettem Shizune-san. A hazám védelmében cselekedtem, és újra megszegnék bármilyen parancsot, ha tudom, hogy ezzel életeket menthetek meg. Mindazonáltal készen állok szembenézni a tetteim következményeivel, bármik is legyenek azok.
Az ifjú Nara megregulázását újabb nem várt információk szakítják félbe. A Yamanaka klánfő baljós hangja bár halkan szól, mégis ostorcsapásként dörren a két kunoichi között kialakult, feszült közjátékban. Nyolc eső shinobi akik... NÉV SZERINT ŐT KERESIK?!
~ Mi a nyálonlőtt, lila lepedékkel lehányt faszom folyik itt..? Arata, itt Konohában? ~
Akane tanácstalan ábrázattal kapkodja fejét jobb-balra. Bár momentán úgy meg van zavarodva, hogy azt sem tudja, fiú-e vagy lány, mégsem tudja nem észrevenni Shizune szúrós, gyanakvó pillantását. A mocskos kis szajha úgy méregeti az árnyékmestert, mint a terrorista a vaktöltényt. Az egyetlen szerencséje, hogy kételyeit nem veti hangosan is a Nara szemére... Ha árulással merné gyanúsítani csupán azért, mert a felsővezetés parancsára együtt dolgozott egy esőfalusival, valószínűleg a parancsszegésnél többért is felelősségre vonnák ma a lányt. Lelki szemei előtt így is tanácstalan orvosok kisebb hada veszi körül a nő ágyát, miközben lemondóan csóválják a fejüket és azt mondogatják: "sajnos, sajnos."
Shikaku Oji-san szigorú hangja rángatja vissza a valóságba.
- Igen, ismerem. A határvidéki mészárlásoknál segített kézre keríteni az elkövetőket... Nem mondhatom, hogy bíznék benne... Különösen annak fényében nem, hogy Konan csak úgy megjelent a Főkapunál... Talán épp nekik készítette elő az elterelést. De az is lehet, hogy ők is menekülnek, pont mint a vezetőjük. Szerintem meg kellene hallgatnunk őt. Természetesen szükségünk lesz némi óvintézkedésre, ha esetleg kelepcének bizonyulna a dolog... De jelen pillanatban minden információra szükségünk van, amihez hozzáférhetünk. Oji-san! Kérlek jelöld ki, hol hallgatjuk ki őket. Szeretném előbb megnézni a helyet magamnak...

Árnyékklónok

- Nem eleget.
Csattan jéghideg tónusban Akane válasza Naruto siránkozására. Mégis miért kellene lelkiismeretfurdalást érezniük olyan emberek halott barátai miatt, akik halott barátokkal hálálják meg a feléjük nyújtott olajágat?! A kunoichi sosem volt könyörtelen, lelkiismeretfurdalást nem ismerő szörnyeteg, de a katonaszolgálatban töltött évek szükségszerűen bizonyos erkölcsi premisszák felülbírálatára kényszerítették. Ölj vagy megölnek. Ilyen egyszerű. De úgy látszik, vannak akik képtelenek felfogni a Ninja Világ alapvetéseit... A Levél ünnepelt hőse talán párját ritkítóan erős, de tipikusan olyan naiv baleknak tűnik, aki szíve szerint minden koszos hajléktalant adoptálna.
- Shinobi vagy Naruto. Viselkedj is akként. Halállal kereskedünk, ez az egyetlen portékánk, ez mesterségünk címere. Bűneink zsoldja a rövid, erőszakkal és gyásszal teli élet. Attól, hogy baráti jobbot nyújtasz az ellenségeidnek, ők még nem fogják elfeledni a múlt sérelmeit. Valahol becsülöm az idealizmusod... De az ilyesfajta könyörület olyan, mint egy szög a szeretteid, bajtársaid koporsójába. Ha akkor nem ölöd meg a lotyó barátját... Akkor most lehet, hogy sokkal több név lenne a Shinobi Emlékművön. Kérlek, ezt jól vésd az eszedbe!

A kapukhoz érkezve a Nara Kage Bunshinjai némiképp megkönnyebbülten veszik tudomásul, hogy az ellenséges betolakodókat máris hatástalanították a helyszínen állomásozó csapatok. Sőt... Semmi nyoma nincs dulakodásnak. Több mint valószínű, hogy az idegen ninják azonnal, harc nélkül megadták magukat.
- Csak nekem tűnik úgy, vagy Konoha tényleg a világ első számú turisztikai célpontja lett..?
Mormogja hitetlenkedve az orra alatt. Látszólagos könnyelműsége ellenére azonban nagyon is aggasztja az események e valószínűtlen konstellációja - pedig a klónok még nem is tudnak arról, hogy a másik bejáratnál is ugyanezen események zajlanak, ahogy az amegakurei kontingensről sincs tudomásuk.
Ami az idegen shinobik által elmondottakat illeti... Hát finoman szólva a lejárt szavatosságú betűlevesből is hihetőbb magyarázatokat hányna. Meggyilkolt és feltámadt Mizukagék, Uchihák és megbuktatott kormányok... És persze mindez ugyanakkor, amikor az Akatsuki egyik tagja, s egyben az egykori Víz Szövetségébe tartozó Amegakure no Sato vezetője megjelenik a falunál. Micsoda egybeesések... Szeretne hinni nekik. De csak azért, hogy bizonyosságot szerezzen róla, hogy a Levél bukására aspiráló hatalmak megroskadtak saját súlyuk alatt.
- Ha egy szavatok is igaz, akkor azt kaptátok, amit megérdemeltetek.
Hallja saját, kíméletlenül csengő hangját. Mégis miért mondta ezt? Ő maga sem érti. Hisz ugyanúgy parancsot követő katonákról van szó, akik csupán a hatalmasok sakkbábui voltak. Ugyanúgy a vérükkel rajzolták újra a határokat, ahogyan azt Danzou parancsára tették a levélfalusi shinobik. És mégis... Nem! Nem tud megbocsájtani. A békepaktum fegyverszünetet írt elő, nem pedig hadászati ingyenkonyhát.
- Mennyivel jobban tetszett a faluban kitörő káosz és vérontás, amikor nem a tiétekről volt szó, ugye..?
Súgja hátborzongatóan negédes, nyájas hangon a Keleti Kapuhoz küldött Árnyékklón a kékesfehér hajú, szemüveges fiú fülébe, ahogy leguggol mellé. Fejével Yoshitaro felé int, remélve, hogy a ködfalusi azonnal megérti a célzást.
- Szerencsétek, hogy mi nem úgy bánunk a menedékkérőkkel, ahogyan ti tennétek, ha fordított helyzetben lennénk. Amíg mást nem parancsolnak odafentről. De figyelmeztetlek titeket... Egyetlen rossz mozdulat, és megtanítalak félni a saját árnyékotokat.
Nara Akane
Nara Akane
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1550
Elosztható Taijutsu Pontok : 366

Erő : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)

Specializálódás : Medikus Specialista

Adatlap
Rang: Jounin - ANBU Shinjin
Chakraszint: 1808

Témanyitás  Hyuuga Shakaku Szomb. Márc. 21 2020, 15:34

Jiraiya

//A megbeszéltek alapján a hozzászólás első része az egyéni kaland lezárását célozza. A hozzászólás végén található az elkülönített szekció, ami a fórumkaland vonatkozásában a karakter becsatlakozása.//

Korábban...

A tudata megremeg, akár a távoli délibáb, majd pedig minden porcikája megdermed – a Fa recseg és ropog, ágai lengenek, miközben gyökereit egyre mélyebbre veti. A két jellembeli lény által okozott rongálás helyreáll, mintha sosem történ volna meg. Tudatának Konoha-képéhez képest távolabbi pontjai méretes kirakós kockáiként hullanak alá az égből, lebegnek egy darabig, majd láthatatlan karmester intésére repülnek az adott helyükre és épülnek be a tájba, kapcsolódnak össze a további emlékdarabokkal. Akár a gyermekek építőkockái, úgy állnak össze emlékei és a világról, annak lakóiról szerzett információi.

Az emlékképei az égboltra vetülnek gyorsan pörgő képkockákként, melyeket nem a konkrét szemeivel szemlél meg, hanem a lelkével, az elméjével. A képkockák számtalan információval látják el, melyeket ezzel szemben mégsem kell megemésztenie, tekintettel arra, hogy ezek mindvégig a birtokában voltak. Akár az ismétlés... Sem saját döntései, sem a rajta kívülálló események sorozata sem képes olyannyira meghatni, mint mikor először átélte őket, mivel ezek már csak foszlányai a régmúltnak. Ez persze nem jelenti azt, hogy a jelenlegi tudásával, legalábbis ismeretében az adott eseményt közvetlenül követő eseményeknek, a múltba visszamenőleg ne akarna másmilyen döntéseket hozni – már bölcsebb, persze csakis kizárólag a múltbeli énjénél.

Már pedig abból volt egy pár...

Nakashima Asuka, a lány, aki a kortársaival ellentétben nem Hokage szeretett volna lenni – már csak azért sem, mert mindenki azt szemelte ki céljaként -, ő inkább a Hokage jobbkeze akart lenni. A lány, aki túl gyorsan csöppent egy olyan politikai helyzetbe, aminek kezelésére sem szövetségesei, sem képességei, készségei, sem eszközei nem voltak. A lány, akinek túl nagy volt a szíve, de túl gyenge a teste.

Sora, az útját vesztett bolyongó, akit talán csak a félelme tartott életben. A lány, aki inkább elmenekült – mi mást tehetett volna, kiben bízhatott volna, tán a saját nemlétező erejében? - és az első adandó alkalommal bajtársakat és otthont próbált fellelni egy illegális szervezetben. A lány, aki első tettei után felismerte azok helytelenségét, és mely tettek – ha nem is orvoslása végett – azok jóvátételére ismét Konoha szolgálatába állt annyiban, hogy információkat gyűjtött a pozíciójára való tekintettel. A lány, aki az első adandó alkalommal távozott. Mert csak ahhoz értett.

Hyuuga Aikan, a lány, aki azt hitte, a szemeivel az egész világot és annak valóságát látja, miközben sosem volt ennél jobban a vakság átkával sújtva. Aki magába szívta klánjának tanításait a számkivetett útján, miközben annak minden egyes elvét elvetette magától, mintha bőrét égették volna. A lány, aki túlságosan akart tartozni valahová, mely orvosolhatatlan vaksághoz vezetett a végén.

Unazaki-Hyuuga Aikan, a nő, aki azt hitte, megtalálta, amit keresett – és egy időre így is volt –, de a végén az események peremére sodródva volt azok puszta szemlélője, túl sok kétellyel a szívében ahhoz, hogy ő bármit is tenni tudjon, merjen.

Hyuuga Shakaku – a lány, aki túl keveset tudott, de túl sokat akart.

Most azonban mindet érzi, méghozzá egyszerre – látja minden reményüket és félelmüket, minden tettüket és mulasztásukat. A különböző jellemek különböző ízeket és színeket hoznak magukkal, melyek egymással keverednek, különleges egyveleget képezve.

A tudatának középpontját képező Fa előtt álló asztráltest eltérő a korábbinál, több annál – de még mennyire, hogy az, és mennyi értelemben! - és a Fa egyik alacsonyabbra lógó ágáról alányúló levele felé nyúl. A levél felszínén több arc villan, de végül egy arcképen megakad: szőke hajú leány gyermeki orcája, hatalmas ártatlan és tudatlan szemekkel. Az arcot jól ismeri, elvégre össze voltak zárva kvázi a chuunin vizsgán. A lány azt sem tudta, mit kellene tennie, illetve mit tesz, de minden erőfeszítéssel azon volt, hogy olyannak tűnjön, mint aki a helyzet magaslatán van – túlságosan ismerős ez a helyzet a számára. Fájdalmasan ismerős.... És mint ahogyan a történelem általában megismeri magát, ez az eset is katasztrófával végződött. A saját múltjához képest viszont annyi különbség mégis volt, hogy ő maga ott volt, hogy megakadályozza a jóval nagyobb szerencsétlenség bekövetkeztét.

Neki ez anno nem adatott meg – pedig talán ha valaki olyan szerepet vállalt volna abban a bizonyos kardinális időpontban, még Hyuuga Shakaku, Unazaki-Hyuuga Aikan, Hyuuga Aikan és Sora előtt, akkor talán számára minden máshogy alakult volna. Neki ugyan már túl késő, de másnak talán még nem. Ő még lehet másoknak olyan, mint amire neki lett volna évekkel korábban szüksége. Ő még ott lehet másokért, a hozzá és Inakohoz hasonlóakért, mikor szükségük óráján más nem lenne. Ő talán ennyiben változást hozhat a világra – ami ugyan nem tűnik soknak, neki mégis a jövőjét jelenthette volna.

Elvégre szükség az már most is van...

Az égen máris vörös fellegek gyülekeznek. A sorsuk a sharingan lendületével fordul lekövethetetlen tempóval, s hamarosan talán a sorsfolyó mederben is vér fog csordogálni a patak helyett. Elméjében már most látja, mint hozzá hasonlóan oly sokan, hogy a vérvörös fellegekből csakis kizárólag vércsöppek hullhatnak, belefojtva a talajba mindazt, ami az eljövendő nyomán új és ártatlan lehetne ebben a világban. Mert az bizonyos, hogy a szövetségesei sorsára juthat Konoha is – a gyönyörű erdő a szemük láttára válhat hamuvá.

~ Ezt a hadüzenetet kifejezetten Konohának szánták. Az egész világnak címezték... merész. Illetve mégsem: Konoha szövetségesei elestek, így hátvédek nélkül maradt, tehát biztos a dolgában, a bosszúhadjáratában. Így hát felvállalta tervét, felvállalta csapatát. Habár... ő aztán tényleg arról híresek, hogyan álcázzák az álcát. Az általuk felvállalt helyzetek a saját elvárásaik és terveik alapján mentek végbe; előre eltervezett színjáték akár mind, igazi shinobi módra. Ha viszont abból indulunk ki, hogy a leghihetőbb hazugság, amiben némi igazság is van... ~

Lelki szemei előtt egy fekete alapon vörös felhőkkel tarkított köpönyeget viselő, sötét hajú, karvalyszemű nő jelenik meg, különleges origami dísszel a hajában. Az arca rezzenéstelen, érinthetetlen márvány. Angyal, mint utólag megtudja, egy halandó Istené ráadásul, kinek oltára ázott papírból épült – egészen míg olyan választ kap, amire nem számított, amivel nem számolt. Ki tagadná meg ugyan a kívánságát egy ilyen transzcendens lénynek? A hitetlen. És aki nem különb.

~ Már akkor többféle formában kerestek fegyvereket, fegyvernemeket: emberi és tárgyiasult formában is. Mind ez idáig erőt gyűjtöttek. ~ Felvillan emlékképei között a sharingan-tekintetű és cápaarcú, valamint közötte és Kibusha közötti konfrontáció képe. ~ És feltehetőleg szövetségeseket is... ~ Csak azért, mert ő képes nemet mondani, még nem biztos, hogy más ugyanilyen készséges vagy bátor. Márpedig bátorságra bőven lesz szükségük. ~ Ahogyan arra is, hogy őket megfosszuk szerzett szövetségeseiktől... Árnyakban lapulnak, aligha legális utakat járnak, az ilyenek csakis kizárólag a hasonszőrűekkel képesek életben maradni a rend és a jog világában. ~

Emlékei visszaugranak a sunagakurei konfrontációra: a fehér, majdhogynem leigázhatatlan lények -  sereg. Nem éreznek se félelmet, se fájdalmat, nem lehet rájuk hatni sem észérvekkel, sem érzelmekkel. A tökéletes katonák. Egyetlen egy sereg, öttel szemben – melyik az erősebb? Könnyű volna rávágni, hogy az utóbbi, azonban egy egyesített sereg, ugyanazzal a céllal? Verhetetlen.

Tudva azonban, hogy gondolatmenete túlzottan előrehaladott a jelenlegi helyzethez képest próbál a jelenre koncentrálni. Az egyedi helyzetére, környezetére.

A férfi közelsége különös – érthetetlen, zavaró, elgondolkodtató?, mikor szinte az ajkait elhagyó levegőt az orcáján érzi. Talán érzékelnie kellene a leheletén, hogy aznap mit fogyasztott, mégis a gondolatmenet önmagában feleslegessé és egyben követhetetlenné válik a férfi tekintetének súlya árnyékában.

A vallatója – már ha egyáltalán annak minősülhet körmök eltávolítása, egyéb kifinomult kínzó, illetve vallató tevékenységek mellőzése esetén – mély hangján mindösszesen pár kifejezést fűz össze irányába szánt mondattá, azonban minden egyes kinyilatkoztatásának vészes súlya van. Következményekkel. A rezzenéstelen arcú férfi egyenesen a sorsát tartja a kezeiben, azonban ez a tudat nem sérti vélt büszkeségének fennmaradó illúzióját. Még talán meg is könnyebbül a gondolattól, hogy a saját sorsával nem magának kell rendelkeznie, döntéseivel nem a saját kontójára gazdálkodik.

Ő megpróbálta, de az évek során a gyávaság által szült gyengesége áldozatává lettek gondolatai. A döntésképtelensége saját szégyenének befogadóképes táptalajává nőtte ki magát, melyben leginkább kifogásai vethettek gyökereket. Könnyű megmaradni az események peremvidékén arra való hivatkozással, hogy ő csupán megfigyelője a történéseknek. De valljuk be őszintén, hogy minden cselekedete, minden döntése, minden tartózkodása ugyanazon középpont körül keringett. Az eseménysor mind egy cél irányába tartott.

A Hyuuga mély levegőt vesz, majd pedig lassan, kellő tudatossággal fújja azt ki. Szokatlan perspektíva ez számára, hogy a múltja és a jelene ilyen formában keveredik és kavarodik. Érzi azonban – talán pont ezen különös perspektívának köszönhetően -, hogy a sorsa, mely elől teljes erejével próbált volna kitérni, elbújni, megszökni, mely végig a nyomában loholt, most mintha utolérte volna. Elvégre mi a sors, ha nem az események, döntések láncolata.

A félelem adott. Érzi a csontjaiban, a lelkében, érzi azt minden porcikájával.

A férfi válla fölé téved a tekintete, mellyel azonban nem a falat látja, hanem az elméjében található Fát, s annak minden levelét. A felismerés azonban letagadhatatlan: a félelem emberi dolog és természetes. Mindenki fél valamitől. Az ő esetében azonban elmondható, hogy rendelkezik olyan képességgel és erővel, hogy ha kell, legyőzze félelmeit. Ha kell, legyőzze mások félelmeit is.
A férfi kérdései hallatán tekintete visszaugrik reá. – A hűségem töretlen. – Ezt teljes bizonyossággal állíthatja. – És megvédem őket, bár az istenek irgalmazzanak azoknak, akiktől meg kell őket óvnom.

Tekintete élesen villan, akár a katana pengéje. Az elmondható, hogy az elméje egyfajta nyugalmi állapotban van, bár nem éppen egy Tiszta Lap, amire a művész kedve szerint festhet majd újra. Azon színfoltok találhatóak, melyeket a tapasztalatai festettek fel. Ezek a színfoltok a vásznon átívelve már most felvázolják a tudatának központi elemét képező Fát, és bár még van kitöltetlen folt, a célja világos. Határozottsága szilárd, a lelke eltökélt.

Mikor végre újra mozogni tud, akkor az elméje ösztökélt csupán, végtagjai megremegnek a testhelyzetének változásától, így némi hálával tekint arra a shinobira, aki megmenti őt és egóját a kellemetlen összerogyástól. Hálája árnyékában ugyan felvillan a gondolat, hogy csak egy kicsivel kellett volna jobban céloznia az ismeretlen alaknak ahhoz, hogy a támadót, a névtelen terroristát is befogja a ketrecébe. De persze senki sem tökéletes.

Amit a maszkos támadó megtett, az nem csupán felhívás keringőre, hanem a haláltánc első lépései. Még jó, hogy ő maga is szeret táncolni.

Hogy mit szólok az ajánlathoz? Csak annyit, hogy mikor kezdjük.

//Vörös Felhő//

Mikor kezdjük. Nagy szavak, makacs szavak. Fellengzős szavak. Talán korai szavak? Meglehet, de az ő szavai, és ha már megásta magának ezt a gödröt, akkor igazán tehet annyit, hogy kommentár nélkül fekszik bele abba és még a széthordott földet is magára söpri és egyengeti.

Az ugyanis bizonyos, hogy számára kevés dolog szent, de a kisgyerekek éppen ebbe a kategóriába sorolandók. Képességei alapján közepesnél talán nagyobb affinitással rendelkezik a célpont megközelítéséhez, az oda való bejutáshoz – kivéve persze, ha szenzorral állna szemben, mert akkor igencsak problémás a dolog. A felderítés számára nem okozhat különösebb nehézséget, amennyiben a Byakugant használja. Társa, egyben kapitánya vezetésével pedig a gyors munkavégzés garantált. Az ANBU követhető parancsai tökéletesen alkalmasak arra, hogy kordában tartsák azon ingerét, hogy az információ begyűjtését követően bárminemű pusztításra irányulhassanak a gondolatai.

Az ANBU regália mégis mintha kifejezetten segítene ebben: ilyenkor nem személy, hanem egy a sok közül. Névtelen.  

A helyszínek felderítése éppen ezért gyors gyakorlatiassággal történik, a szálak lekövetése, kibogozása során pedig érzelemmentesen, egyenesen ridegséggel járnak el. Nincsenek emocionális deklarációk, nincs bosszú, nincsenek a jövőre irányuló ígértek. Tettek vannak, elvégre eredmény kell.

Eredményre jutnak is: a labor, amit találnak, mindösszesen apró eltéréseket mutat ahhoz a laborhoz képest, ami a múltjának egyik rémképei közé tartozik. Azonban nem az ő dolga, hogy kategorizálja a szerzett információt, azok elemzése nem az ő kötelezettségei közé sorolható tevékenység, melynek kifejezetten örül – ahogyan annak is, hogy a felderített helyszínt kellő sürgősséggel hagyják el. A pecséttárolókban elhelyezett információk, bizonyítékok ennek ellenére természetesen nehezebbnek tűnnek, mint amúgy indokolt lenne: az információknak efféle súlya van.

Társával néma árnyakként lopják vissza magukat a járt és járatlan utakon, lépteik jóval határozottabbak, mivel céljuk vitathatatlanul Konoha. Azonban amikor az feltűnik a láthatáron, egy olyan látvány képben teszi azt, melyre egyáltalán nem számított:

- Mi a tök?! – Szakad ki belőle, mikor a fekete képződményt megpillantja. Szemei reflex szerűen váltanak át, mindösszesen csak remélve, hogy a Byakugan ilyen távolságban is alkalmas lehet arra, hogy információt gyűjtsön a helyzetről. Mikor a kapitánya óvatosságra és kifejezett figyelemre, egyenesen harckészültségre inti őt, érzi, hogy a tarkóján még a szőr is feláll a hirtelen elillanó látványtól.
Hyuuga Shakaku
Hyuuga Shakaku
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2575
Elosztható Taijutsu Pontok : 328

Állóképesség : 805 (S)
Gyorsaság : 840 (S)
Ügyesség/Reflex : 805 (S)
Pusztakezes Harc : 805 (S)

Adatlap
Rang: ANBU Darinin
Chakraszint: 2786

Témanyitás  Jiraiya Szomb. Márc. 21 2020, 23:58

Feltámasztott Istenek

Itami o Kanjiro

Itami o Kangaero

Itami o Uketore

Itami o...

Shire!

Konoha kapuja - Page 17 5YheqCj

Köszönöm a türelmeteket, elnézést a csúszásért!
A posztban majd olvashatjátok, de itt is leírom, ugrottunk néhány órát előre a történetben! Jelzem, új Játékos Karakterek is megfordulnak a Főtörténetszál ezen, a jövőt maximális mértékben befolyásoló részén! Véssétek jól az eszetekbe, hogy a mesélő csak a körülményeket írja le, gondolkodni nektek kell! Nem tudhatja senki, hogy fut-e bármi egyéb a háttérben, ám ha így lenne, akkor is lesz lehetőségetek a tetteitek függvényében azt észlelni!
Mindenek előtt karakter hű játékot várok el, minden szerepjátékbeli negatív pont a karaktereitek életét veszélyezteti! A halál lehetősége eddig is, de innentől fogva fokozottan fennállhat! Senkit nem célom megölni, de az instant eltűnés és hasonlók, mind jóformán azonnali halállal járnak! Tényleg törekedjetek a karakterhűségre, élvezetes és komoly játékot várunk tőletek!
A kaland címe megváltozott, amint látjátok. A jelenlegi eseményeket olyan mértékben befolyásolhatjátok, hogy a Ninja Tanács nem is tervezte el azt, hogy mi történik a mostani helyzet után! Azaz: minden további történetszál alakulása csak és kizárólag attól függ, hogy Ti játékosok, most miféle dolgokat fogtok tenni! Szóval, itt az ideje játszani! 

Jounin Játékos Karakterek
- Nara Akane (S)
- Hamacho Yoshitaro (S)
- Akihiro Jaken (S)
- Hattori Arata (S)
- Hasegawa Zauki (S)

Chuunin Játékos Karakterek
- Shiawase Zouo (C)
- Shikoku Naoki (B)

Genin Játékos Karakterek
- Yamanaka Inako (B)
- Osumi Hiroto (A)
- Yamato (A)
- Misage (B) 
- Naito Kenji (B)
- Hyuuga Oyoki (B)
- Kaibutsu Hiroto (B)
- Nashimaru Miuru (A)
- Nashimaru Shizu (D)
- Nashimaru Hina (C)

Egyéb Játékos Karakterek
- Hyuuga Shakaku (Konoha ANBU, S)
- Ayanokoji Takashi (Kumogakure Elveszett Ninja, Chuunin, A)

A feszültség ott lebegett a levegőben. Érezted te is, ő és ők is...
A változás és a kialakult új helyzettel járó ismeretlen megismerése állt mindenki előtt. Persze, mondhatnánk, hogy a Ninja Világ hivatásos ninjái számára az ilyesmi nem több egyszerű küldetésnél, ám ezt állítani ostobaság lenne. A megszokást, más néven hétköznapoknak nevezzük. Mindannak, amit már ismerünk és tudunk, rutinunkba injektáltuk. A küldetések, a harcok és a halál mind egy Ninja hétköznapjának tekinthetőek, így minden ami ez idáig történt, egyszerű hétköznapnak számított. Ám azzal, hogy riadóztattak, minden a feje tetejére állt, hiszen a történések híre, mint egy vírus, úgy terjedtek a világban! Kirigakure és Iwagakure elesett, Amegakure no Sato vezetője az ellenséghez futott! Az egész faluban félelem lett úrrá: Senki nem tudta, hogy mi fog történni, csak azt hallották mindenfelől, hogy veszély fenyeget, olyasmi, ami megtizedelheti a falu lakosságát. Szükségállapot lépett életbe és ezzel együtt pletykák kaptak szárnyra, s olyan rémhírek, mik közpánikot keltettek. A ninják megjelenésével és a hirtelen hozott, eddig még nem tapasztalt intézkedésekkel a pánik szépen lassan még nagyobb méreteket öltött, ám minden döntés csak a közérdeket szolgálta. Egyesek naiv módon kijárási tilalomtól tartottak, ám a veszély óráiban ez az intézkedés csak nagyobb károkkal járt volna. Az óvóhelyre tereltek mindenkit, mindösszesen egy óra alatt a teljes falu lakosságát megvédték ezzel a szigorú intézkedéssel.
A Geninek, mint felelős "rendfenntartók" terelték a zúgolódó tömeget. Egyesek túlzásnak érezték, mások jogosnak azt, hogy ide-oda taszigálják őket. Végül, amikor már mindenki a Hokage Emlékmű alá épített óvóhely rejtekébe került, a kedélyek csillapodni látszottak. A lakosságot elzárták, az Akadémiai tanulók és néhány friss Genin maradt velük egy-egy Yamanaka, Nara, Hyuuga és Akimichi klántag vezetésével. Ők voltak a falu utolsó mentsvárai... Ha menekülni kell, ha meg kell védeni a lakosságot, akkor ők négyen képesek lesznek rá. Bár mindenki úgy gondolta, hogy Kami-sama ennél kegyesebb lesz Konohagakure no Satoval.
Azzal, hogy a lakosságot elszeparálták, elejét vették a fölösleges áldozatoknak. Ennek ellenére a kint maradt Ninják, a Geninektől a Jouninokig, de még a Kage és a Tanácsadók is érezték azt az ismeretlen félelmet, melyet a jövő tartogatott a számukra. Hogy mit lehet ilyen helyzetben tenni, akkor, amikor a szükség órája eléri a világot, az otthonukat, azt a helyet, ahonnan most se ki, se pedig be? Magát a falut? Erősnek kell lenni! Főleg a keveset látott Geninek érezték azt, ami környékezett mindenkit. Itt volt az ideje felelősen cselekedni és megtenni mindazt, amiért Ninjának nevelték őket! Többük szülei is itt vannak, a családjuk, a gyerekeik, a társaik. Az itt ragadt szövetségesek is muszáj, hogy harcoljanak, különben Konoha elestével végük! Úrrá kell lenni a félelmen, a pánikon, a szükségen. A falu üres, a Ninják készen állnak! A kérdés csak az, hogy ki marad életben?

[Egy órával az evakuálás után - Akane, Yoshitaro, Zauki, Arata]
Szelektálták a Ninjákat képességeik és rangjuk szerint, így az azonos faluból érkezők néhány esetben elszakadtak (NJK) társaiktól.
A szövetséges erők vezetői azt az utasítást adták a küldöttségek többi tagjának, hogy minden erejükkel védjék a falut. A parancs visszavonásig érvényes volt! Mindennek tetejében a küldöttségek vezetői megegyezve a Hokagéval üzenetet küldtek saját falujukba, implikálva a jelenlegi helyzetet és mindazt, amit eddig megtudtak, ezzel együtt erősítést kérve! Merthogy Kirigakure és Iwagakure megjelenésével nagyon is sokat megtudtak, nem beszélve az Amegakurei delegáció tagjairól!
Naruto, Jaken, Yoshitaro és Akane klónjai megjelenve a behatolóknál csak ráerősítettek Konoha dominanciájára és bár már az érkezésük előtt ártalmatlanítva volt minden esetleges veszélyforrás, így csak biztosabb volt a helyzet. Végül némi párbeszéd, csevej és információszerzés után a falu vezetősége abban állapodott meg, hogy Ame, Iwa és Kirigakure érkező delegációjából 2-2 főt engednek a faluba, a többieknek a falun kívül, Nara Akane akadályán túl kellett várakozniuk. A szükség nagy úr, így a vezetők belementek. Iwagakure képviselete, a Tsuchikage Jobbkeze és az Unokája bár nem szívesen, de elsőként mentek bele a dologba, hogy ne lassítsák a folyamatot, míg Chōjūrō kikérte társai véleményét. Látszólag nem volt ura a helyzetnek, úgy tűnt, mintha nem önként vállalta volna a vezető szerepét... Végül ők is belementek az alkuba.
Naruto megjegyezte Akane, Yoshitaro és Jaken klónjainak, hogy egyes Kiri és Iwai ninjákból ellenszenvet és ártó szándékot érez, mit sem Akane, sem Jaken, sem pedig Yoshitaro nem éreztek. Persze ez érhető volt, hiszen az ellenséghez jöttek segítségért és Naruto képességei legendásak voltak. Lehet csak az óriási empátiája miatt érezte mindezt. Ettől függetlenül, azért a falu védelmét szolgálták, így aszerint szelektáltak, hogy Naruto kiben érzett ártó szándékot. Így kerülhetett be Chōjūrō és Heki, valamint Kurotsuchi és Akatsuchi, Akane pedig igazolva Aratát, Ő és egy Aruko nevű Kunoichi léphetett be Amegakure no Sato oldaláról! Minden további intézkedések a küldöttség többi tagjának odakint kellett várakozniuk, mit ők vezetőik parancsára teljesítettek is.
A Rokudaime Hokage Hatake Kakashi, a Godaime Hokage Tsunade-hime, és a Rokudaime Főtanácsosa Nara Shikaku, Hamachi Yoshitaro, Nara Akane, Shizune, és szükség szerűen Hasegawa Zauki jelenlétében hallgatták meg a három falu képviselőit a Hokage-palota tetején. Itt kellően nyílt volt a tér ahhoz, hogy harchelyzetben ne kelljen szűkölködni és a Palotát körbevevő ANBU-k is könnyebben reagálhattak egy támadásra. Nem beszélve az odalent szépen lassan gyűlő Genin és Chuunin csapatokról!
Tsunade-hime és a Rokudaime, valamint Nara Shikaku vették át a kérdezés jogát, így Akane, Yoshitaro, Zauki és Shizune csak azzal kellett, hogy foglalkozzon, hogy ezen három személyt ha szükséges megvédje a hat rejtélyes módon egyszerre érkező szövetséges haderő vezetőitől! A furcsa az volt az egészben, hogy sem Iwa sem pedig Kiri esetében nem a rangsorban a Kagék után következő személyt küldték tárgyalni, így ez, ha ellenséges szándékkal való ittlétet jelez, stratégiailag helytálló dolog az ellenség részéről. Ami viszont megdönti némiképpen ezt az egész elméletet az maga Konan jelenléte. Így hát egyelőre a bizalom hiánya ANBU-k és felhalmozott chakra képében nyilvánul meg Konoha felől! Sorban haladtak a faluk meghallgatásával.
- Számomra sem kellemes itt lenni, Hokage-sama! - Csikorgatta fogait Kurotsuchi. - De nincs semmi indokuk megkérdőjelezni, amit mondtunk!
- De elhinnünk sem. - Válaszolta tárgyilagosan Shikaku.
- A fenébe is! Minden információt elmondtunk amit tudunk! Az Uchihák voltak! Ők őrjítették meg a falut és vették át a hatalmat! A vezetőjük... Képes volt Senjutsu chakrát használni! Találkoztak már vele, ő vezette a Sunagakure no Sato elleni támadásunkat és ő felügyelte a falut a Kazekage rabsága alatt! Koruga a neve! Azt hittük hűséges hozzánk, de elárult minket és ellenünk fordította a ninják felét az Uchihák segítségével. Velük ütöttek rajtunk! A Tsuchikage-sama a falut védve kómába esett, a helyettesét pedig megölték! - Utóbbi két mondatát már kiabálva intézte a Konohaiak felé, szemében düh és fájdalom könnye csillogott. Akatsuchi elnémítva őt, a vállára tette a kezét.
- Minden szó igaz. - Fojtatta higgadtan. - A falu maradék ninjaállománya a Föl Templomában lelt menedékre.
- Elnézést... - Szólalt fel Kirigakure képviselete Chōjūrō képében, bár ő sokkal bátortalanabb volt, mint az Iwaiak. Egyáltalán nem vezetőhöz volt illő. - Nálunk is hasonló v-volt a helyzet! De Kirigakure no satoban majdnem a teljes Ninjaállomány az Uchihákkal karöltve és a falusiak szimpátiáját kivívva a semmiből megjelenő Shodaime-samát követte. Az ő első intézkedése az volt, hogy likvidálják a Rokudaime Mizukagét. Mi éppen a Daimyouval való tárgyalás után tértünk vissza a faluba amikor rajtunk ütöttek. Néhány Mei-samához lojális ANBU figyelmeztetett minket, de a Shodaime-sama ellen nem volt esélyünk, Mei-sama feláldozta magát és elküldött minket segítségért. Az ANBU a nyomunkba eredt, de Ao-sama feltartotta őket az életét áldozva. - Byakugangoroshi no Ao neve mindenki számára ismerősen csengett. Hírneve is volt, valamint a háborúban ő vezette Kirigakure haderejét Kumogakure ellen. Hatake Kakashi ellenfelére talált aznap. - Ao-sam parancsa az volt, hogy... - Ekkor Chōjūrō nyelt egyet, és Hekire nézett ki hasonló tisztségnek örvendett Kiriben, mint Ao. - a szövetségesektől kérjünk segítséget, de Heki és én úgy döntöttünk, hogy ide kell jönnünk.
- Ez meglehetősen éretlen vezetői döntés volt nem gondolod? - Kérdezte a Rokudaime hidegen. Más volt, mint máskor, vélhetően tudta, hogy mikor kell keményebbnek lenni a megszokottnál. Chōjūrō szégyenében lesütötte szemeit, de Heki kimentve őt, elé lépve átvette a szót.
- A kialakult helyzet sokkal nagyobb horderejű annál, hogy csupán a saját falunk érdekeit nézzük Hokage-sama. - A férfi hangja reszelős volt és határozott. - Ami azt illeti, mi itt már nem a hivatalosan létező Kirigakurét képviseljük... - Vetett egy pillantást Kurotsuchira, majd fojtatta. - Iwagakuréval ellentétben Kirigakure no Sato nem idegenek kezére került, hanem a falu döntött úgy, hogy koholt vádakkal puccsot rendeznek. Mi egy eszme, a Víz Akaratának örökösei vagyunk. - Megköszörülte a torkát. - Ami történt, az egyáltalán em volt természetes! Az Iwai helyzetet figyelembe véve, a hasonlóság hátborzongató. Ahogyan az is különös, hogy a Shodaime Mizukage, Izanani Byakuren hogyan lehet még életben. - Arca borússá vált, szemöldökét ráncolta. - Láttam őt és biztosíthatom a jelenlévőket, hogy nem az Otokage istentelen technikája hatása alatt állt! Volt időnk tanulmányozni a szövetségesünk technikáját, hiszen a mi oldalunkon is rengeteg Edo Tenseies feltámasztott harcolt a szövetségetek ellen.
- Ismerjük a technikát. - Vágott közbe Tsunade, miközben kezdett kifogyni türelméből. - Térj a lényegre!
- Mint mondtam, mi itt nem Kirigakure no Satot képviseljük, hanem az igazságot. Semmilyen belső ellentét nem volt érzékelhető a faluban a puccsig, mit mindösszesen egy hét alatt robbantottak ki. Lemészárolták az Oinin egységeket. Az olyan nálunk, mint Konohában az ANBU.
- Hogy? - Vágött közbe Kurotsuchi. - Az nem lehet, hogy nálatok is... - Akatsuchi vette át a szót.
- Ezt eddig nem tartottuk fontosnak említeni, de így már más a helyzet...  Az Iwagakurei ANBU tagjait ugyanúgy elkezdték levadászni, mint Kirigakure no Sato Oininjait. Hetek alatt csappantak meg.
- A véletlenek valóban hátborzongatóak... - Morfondírozott Shikaku. - ANBU gyilkosságok, Uchihák és puccs.
- Amegakure no Satoban is hasonló volt a helyzet! - Az Amegakurei képviselet a Kunocihi, Aruko személyében nyilvánult meg. - Miután Tenshi-sama, azaz Konan-sama bejelentette Pein-kamisama visszatértét, minden a rendes kerékvágásban haladt tovább. Nem tudjuk, hogy pontosan milyen politikai megfontolásból, de beléptünk a háborúba a Víz Szövetsége oldalán, s annak végeztével minden megváltozott. Tenshi-sama és Pein-sama megküzdöttek, majd az Angyalunk ide menekült hozzátok. Az egész dolog zavaros és bűzlik! - Harapta meg ajkait kínjában. - Mi hiszünk benne és abban, amit mondott. Hogy Pein-samát irányítják, mégpedig maga Kabuto. Az Istenünk halhatatlan, de... - S ekkor Arata átvette a szót, hiszen a Kunoichi hangja megcsuklott.
Arata elmondta, hogy azért jöttek a faluba, mert Amegakure no Sato két pártra szakadt. Polgárháború robbant ki Tenshi-sama és Pein-sama hívői között. Végül az Istenük megjelent és egyetlen csettintéssel vetett véget a harcoknak! Eztán azok, kik Konan mellett álltak, úgy gondolták, hogy a nyomára kell akadniuk és segíteni kell őt, bármi is a céljuk. Azt álmukban sem gondolták volna, hogy az egyik legnagyobb ellenségükhöz jön majd, de ők bíznak benne és azért jöttek, hogy támogassák őt. Mert Arata elmondásai alapján csak Konan ismereteivel képesek legyőzni Peint. Ennek fényében a megjelent küldöttség kész megtenni mindent annak érdekében, hogy Konan-samát megvédjék Konoha felügyelete alatt!
- El kell hinniük, hogy nem ártó szándékkal jöttünk! Tenshi-sama is segítségért jött!
Mind a két Hokage és a tanácsos is elhallgatott. Emészteniük kellett a hallottakat. Eközben Morino Ibiki érkezett meg, ki fél térdre ereszkedve a Godaime mellé adta át az üzenetet, hogy Akatsuki no Konan olyan állapotban van, hogy a kórház egy speciálisan őrzött alaksori szobájába kellett szállítaniuk. A kivallatása jelenleg fölösleges volt, az őrzését Akihiko Jakenre és Yamanaka Inakora hagyta, valamint Jiraiya-samára. Ezt az információt nemsokára átadták Akanénak, Shizunénak, Yoshitaronak és Zaukinak is. Annak ellenére, hogy Ibiki látva a nemrég még ellenséges ninjákat, és bár a helyzetet nem értette, csendben adta át az információt, mire Tsunade csak bólintott és visszarendelte Ibikit az egységéhez, hogy biztosítsák a kórházat! Ők maguk tanácskozni kezdtek, mibe bevonták Akanét, Zaukit és Yoshitarot is. Csak azt mondták csendben, ami feltétlenül szükséges volt, így akár a három ellenséges falu képviselete is bele tudott szólni. Azt vitatták meg, hogy hogyan reagáljanak a kialakult helyzetre.

// Zauki, Arata, Jaken, Yoshitaro, ti a következő körben elmondhattok néhány észrevételt ha beilleszthető a karakteretek helyzetébe. Természetesen a beszédek közben is felszólalhat a karakteretek, de jó eséllyel a faluvezetést ezt nem nézi jó szemmel és Tsunade, valamint Shikaku a szemével is képes megölni bárkit, ha ez megtörténik. //

[Fél órával ez előtt, a kihallgató épületben - Inako, Jaken]
Ibiki olyan erőteljesen ragadta vállon Inakot és rántotta a vaskapuk mögé, hogy a többiek joggal hihették azt, most egy irtózatos leckét fog kapni.
A kétszárnyú vasajtó nyikorogva puffant és csukódott be, az egész kőfolyosó visszhangzott. A genineknek nem volt maradásuk, az ajtón pecsétek futottak szét, ha akartak sem tudtak volna bejutni, így tették a dolgukat!
- Maradhatsz. - Engedte el Ibiki Inakot, s olyan egyszerűen sétált el mellette, mintha csak egy páfrány lenne. Nyoma sem volt az előbbi agressziónak. Amíg Jiraiya-sama eligazította Jakent és a többieket, Ibiki zsebre tette kezeit a kabátjában, majd a válla fölött visszafordult Inakohoz. - Na mi van? Az előbb olyan elszánt voltál. - Eresztett el egy félmosolyt. Talán Inako rosszul látta, de mintha Ibiki számára szimpatikus lett volna a cselekedete. Ahogyan beéri őket a lány, Ibiki megállítja. - Maradj a pecséteken kívül! Egyelőre figyelj, ha szólunk csak akkor tegyél bármit. Meglátjuk hasznodat látjuk-e. Nem nagy kunszt behatolni egy ájult Akatsukis elméjébe, de ha ez a luvnya tombolni kezd, megtornáztatja a képességeidet. - Azzal Ibiki megropogtatta ujjait és a nyakát. - Kezdhetjük?
- Várj! - Guggolt Konan mellett Jiraiya. - Úgy tűnik elhamarkodottak voltunk. - A lány fejére tette a kezét, ki alig maradt meg a székben, Jakennek kellett tartania őt.
- Alig van életben. - Motyogta maga elé Naruto szomorúan. - Érzem.
- Igen. - Bólogatott Jiraiya. - Így nem tudjuk kihallgatni, úgy tűnik átélt mindent, amivel meg tudnád őt kínozni. - Azzal felállt a lány mellől és Ibikihez sétált. Némi káröröm is látszott a Senninen. Vélhetően nem volt híve Ibiki módszereinek, bár elismerte a szükségességét. - Vigyük őt a Kórházba, Ibiki-san. - Tette a nála alacsonyabb férfi vállára a kezét, majd elmosolyodott. Kedvessége mögött erőteljes utasítási szándék lapult és ezt a rangban alatta lévő Tokubetsu Jounin jól érezte.
- Igenis! - Azzal intett a bent lévő, krémszínű ANBU köpenyt és ANBU maszkot viselő embereinek, kik feloldották a pecséteket és kinyitották a kaput. - Értesítem a helyzetről Tsunade-samát, utána vélhetően visszarendelnek a fogolyhoz.
- Tégy úgy, mi addig elhelyezzük őt. - Naruto eközben Jakenra nézett.
- A nevem Uzumaki Naruto - nyújtotta kezét - segítenél őt hozni? - Nyúlt a lány alá, s várta, hogy Jaken is így tegyen.
Miután a helyzet megbeszélésre került és minden rendeződött, Naruto, Jaken, Inako és Jiraiya, a speciális ANBU egység három tagjával elkísérték a rejtett járatokon Konant a kórházba.
Az ANBU előkészítette nekik a terepet, mire kiértek a rejtett járatból, már a fémajtós, fémfalú, sötét folyosón két orvos állt, az ajtón pecsét díszelgett. Jiraiya elmondta, hogy Konoha Kórházának alaksorában vannak, itt biztonságosan el tudják helyezni Konant. Az orvosok átvették a nőt és lefektették. Levetkőztették, majd orvosi ruhát adtak rá. A köpenyét gondosan eltették a sötét, fémfalú kórterem szekrényébe, mi azt leszámítva, hogy sokkal ridegebb és acélozottabb volt, ablakok nélkül, de pontosan úgy nézett ki, mint a fenti, hétköznapi kórtermek. Odabent volt három szék, orvosi műszerek és gépek. Rájuk kötötték a lányt, most már pittyegve hallani lehetett a szívverését a monitorokon.
- Naruto, rád odakint lesz szükség.
- De Konan engem keresett!
- Kétlem, hogy a jelenlegi állapotában tudná, hogy egyáltalán miért van itt. Rád odakint van szükség, így velem jössz. Ha igaz, amit a kishölgy - kacsintott óriási mosollyal Inakora - mondott, a falu óriási veszélyben van. Meg kell osztanunk az ismereteinket mindenkivel, hogy esélyünk legyen. - Naruto bár vonakodott, de belátta, hogy mesterének igaza van, így beleegyezett abba, hogy itt hagyja Konant. Mindeközben a Kage Bunshinok feloldódtak. Jaken és Naruto Kage Bunshinjainak emléke az eredeti testbe szállt, így megosztották a helyzetet Inakoval és Jiraiyával. - A dolog súlyosabb mint hittem. Igyekezzünk! - Indult meg kifelé, majd mint aki elfelejtett valamit, hátrafordult. - Jaken és Inako igaz? Ti maradjatok itt és további utasításik tartsátok szemmel Konant. Meg kell óvnotok őt bármi áron és meg kell akadályoznotok azt is, hogy ő innen kijusson.
- Egy darabig innen aztán nem megy sehová. - Törölgette izzadó homlokát az egyik orvos, ki máris Irio Chakrát használva koncentrált a sérült nőre.
- Ez most a legfontosabb Feladatotok! - Azzal Jiraiya és Naruto utolsó pillantást vetve Jakenre és Inakora, egyfajta "számítunk rátok" arcot láttatva, eltűntek. 

[A Hokage-palota előtt - Osumi Hiroto, Misage, Kaibutsu Hiroto, Naito Kenji, Zouo, Shikoku Naoki, Yamato, Hyuuga Oyoki, Nashimaru Shizu, Hina, Miuru]
Konoha utasítására és a delegációk parancsnokainak beleegyezésével a szövetséges falvak ninjáit képességeik és rangjuk szerint választották külön.
A Genin és Chuunin rangú ninjákat a Hokage-palota előtti térre rendelték. A tömegbe vegyültek, bár nem voltak túl sokan. Mindösszesen százan, vagy annál is kevesebben lehettek. A maradéknak vagy speciális feladatot adtak, vagy a falun kívül teljesítettek küldetést. Ennek ellenére némi feszültség lett úrrá a gyűlésen, mindenki találgatta, hogy mi történhet. Néhány idősebb ninja morgolódott is, hogy ilyen bizonytalanságban tartják őket, pedig már mióta a falut szolgálják. Nem tehetnek róla, hogy Geninek és Chuuninok! Vannak már olyan erősek és tapasztaltak, mint egy Jounin! Legalábbis, ezt ők váltig állították, és igazságtalannak érezték, hogy ők nem kapnak elég információt.
Ahogyan mindenki felnézett az égre, láthatták a sötétlő burkot, mely chakraként fogta körbe a falut. Akik ott voltak, tudhatták, hogy az egyik Nara technikája ez, aki olyan szinten hazudtolta meg a Narák józan és higgadt eszét, ahogyan azt csak lehetett. Ennek ellenére a védelmet fenntartatták vele, bár mint később megbeszélték maguk között a Geninek és a hozzáértők, ez egy valamiféle Fuuinjutsu lehet. Arra használják, hogy megvédjék a falut. Furcsa, de mindenképpen hatásos technika. 

Bár a tömeg egybegyűlt, a csapatok elszeparálódtak egymástól. Naoki elveszítette a Sunaiakat, Yamatot sem látta már, viszont Zouo a jobbján ott volt mellette, a balján pedig egy kócos hajú, barna szemű fiú állt. Szemeiben gyermeki csíntalanság tükröződött. Ő volt Naito Kenji.

Yamato a tömeg másik felén állt, ő is elszakadt a többiektől, mindenkit átcsoportosítottak. Az ő közelében egy feltűnő, átláthatatlan fekete szemüveget, inget és nadrágot viselő, fekete kócos hajú fiút látott. Bár nem tudta, de ő volt Hyuuga Oyoki.

Osumi Hiroto és Misage volt a legszerencsésebb, hiszen őket ismerős arcok vették körbe. Látták már őket a faluban, így Kaibutsu Hiroto sem volt idegen számukra, aki a két fiú között állt.

A tömeg leghátulján az egyik sikátor legszélén álltak ők, a Kemurigakureiek. Vezetőjük azt az utasítást adta nekik, hogy húzzák meg magukat és figyeljenek a többi falura! Ha ellenséggel találkoznak, öljék meg őket, de ne keveredjenek bajba! Kemurigakure nem fogja vérét áldozni Konoháért a szövetség ellenére sem, így hát Miuru, Shizu és Hina a háttérbe húzódott, szó szerint a tömeg mögött voltak az utolsókként. Mesterük azt mondta, hogy Ő elmegy és csatlakozik a Konohai Jounin egységekhez, hogy még több információt szerezzen, valamint találkozója van valakivel, az ANBU-n belülről. Azt hogy miért és kivel, már nem kötötte a Geninek orrára!  

[MINDENKI]
Megremegett a falut körbefogó kupola.
Néhány másodperce az égen ez a sötétlő burok derengett, most viszont a déli égbolt kéklő fénye szökött be a faluba. Eddig nem engedte át a napsugarakat, így viszonylagos borús, sötét atmoszféra telepedett a falura. Ha nem tudták volna, hogy nem szövetséges technika volt, talán pánikoltak volna. Talán pont ez a kupola fokozta fel az evakuálódó tömeg hisztériáját is, most viszont, mint valami Isteni beavatkozásra, a kupola eltűnt!
Akane érezte, hogy baj van! Az oszlop amit a főkapunál emelet, egy pillanat alatt szűnt meg. Eltűnt a chakra, amit beleölt a technikába, pedig kifejezetten biztos volt abban, hogy még legalább egy óráig állnia kellene a védelemnek! Ennek ellenére, a chakrája eltűnt, mit a falu köré vont, s ezzel együtt az összes többi oszlop is a földbe olvadt, eltűnt, megsemmisült. A technikáját feloldották!
A Hokage-palota tetején nem tudták, hogy mi történt, Shikaku azonnal Akanéra nézett válaszért.
Miután Akane megnyilvánult, máris érkezett egy bejelentés Konohageku no Sato védelmi osztagától!
- Behatolást érzékeltünk az A.) Szektorban! Egy behatoló a levegőből! - Hangzott a Palota tetején lévők fejében. Talán a technika használója nem volt teljesen körültekintő, ugyanis az Iwai, Kiri és Amegakurei delegáció arcából az jött le, hogy ők is hallanak minden szót!
A talaj megremegett. A Palota előtt lévő Genin és Chuunin csapatok érezték, ahogyan a föld mozgásnak indul, s a Főkapu felől morajló hangok visszhangja terjed szét! A Hokage-palota tetején állók a kaputól feltörő több helyről látható füst és portömeget vettek észre. Azok, akik fel tudják erősíteni érzékeiket, észrevehették, hogy valamiféle óriás rovarok tűnnek fel, mik kígyónak vagy százlábúnak látszanak! Ezt követte egy másik lény is, egy Ökör!
- Újabb behatoló! Többen vannak! Öt behatoló szóródott szét a faluban!
- Akane! - Parancsolt rá a Kunoichire Tsunade úgy, hogy bárki összeszarta volna magát tőle! - Azonnal menj Konoha kórházának alaksorába és lásd el Konant. Jelenleg te vagy a legképzettebb gyógyító ninja a faluban utánam! A falu megóvását hagyd rám! - Azzal kézjelekbe kezdett és lecsapta a tenyerét a földre. Nem a Palota előtti térre, hanem a palota mögötti hegyre idézte meg az Óriási meztelencsigát, ki a Hokagék szobrainak fején terült el nyálkás testével. - Ez parancs! - Utasította őt, ellentmondást nem tűrő hangon! Eztán Shizunén volt a sor, őt arra szólította fel, hogy keresse fel Sakurát és menjenek az információs központba!
- Az Amegakurei delegáció is tartson vele! Ha igaz amit mondtál és dolgoztatok már együtt, nincs okunk kételkedni bennük. - Nézett Aratéra és Arukora, majd Akanéra Kakashi. Bólintott a lány felé egy óvatosat. Akane sejthette, hogy ez mit jelent. - Induljatok!
- MI is tudunk segíteni! -  Vágott közbe Chōjūrō.
- Nem. - Jelentette ki a Rokudaime határozottan. - Sajnálom, de ti itt maradtok, amíg ez az egész tart! - S ebben a pillanatban négy ANBU jelent meg a küldöttség két-két tagja mögött.
- És az Amegakureiek?! - Kiabált Kurotsuchi.
- Ez csak óvintézkedés. - Nyugtatta őt Shikaku. - Nem fogtunk el titeket, egyszerűen csak itt tartunk. De ha jobban esik, csak egy szavatokba kerül. - Mosolyodott el, s arca valóban azt sugározta, hogy igazat mond: tényleg nem fogták el őket, de neki az is teljesen kellemes megoldás lenne, ha mégis így történne. Végül duzzogva, de Iwa belátta, hogy ez így a megfelelő, Kiri pedig beletörődött a sorsába.
- Yoshitaro-kun, Zauki: A segítségetekre van szükségünk. Yoshitaro-kun, kérlek a társaidat rendeld mellénk, máshol vesszük hasznukat. Ti ketten viszont, próbáljátok meg megállítani azokat ott. - Célzott a faluban óriási pörfelhővel pusztító lényekre. - Az ANBU különleges-osztaga a segítségetekre lesz benne és Yamato-san is már a környéken lehet. Számíthatunk rátok?! - Kérdezte, miközben Tsunade újabb pecséteket hozott létre a Hokage-palota tetején. Lótuszülésbe ült a közepére.
Ha Zauki és Yoshitaro beleegyeznek, hogy ketten nekiindulnak és megpróbálják megállítani az óriási lényeket, akkor Kakashi azonnal útnak ereszti őket. Így a Hokage-palota tetején nem marad más, csak a Go és Rokudaime Hokage, Nara Shikaku, négy ANBU és a Kirigakurei valamint Iwagakurei delegáció. Hatake Kakashi Yoshitaro embereit külön feladattal bízza meg. 

Yamato, Oyoki, Kenji, Zouo, Naoki, Misage, Osumi, Hiroto, Hina, Shizu, Miuru
Ahogyan a barikád megszűnt és a talaj remegni kezdett, nem sokkal később Ninják hagyták el a Hokage-palota tetőterét.
Az emlékmű Hokagéinek fején egy óriási meztelencsiga jelent meg. Az idősebb ninják mind felkiáltottak és tudatták a hírt, hogy ez bizony a Godaime Hokage idézése, Katsuyu. Ha ő itt van, akkor nagy baj készül!
- HÁLLLÓÓÓÓ!!! - Hangzott a tömeget átható üvöltés, miközben néhány Genint és Chuunint félrelökött a gyülekezet közepén kinövő zöldes báb! Egy ismeretlen, fehér testű, gyűrött alak bukkant fel, sárgás, természetellenes szemekkel. Az egész egy növényre, vagy sokkal inkább egy amorf gombára hasonlított! 

Naoki végre leküzdötte a magában dúló aggodalmat, ahogyan Kenji és Zouo is számot vetettek. Mégis, az ez idáig is hidegvérű fiú észlelte először... Ártó szándék. Ölni akar. Ahogyan szemei kinyíltak, azonnal reagált! Megérezte a hátát célzó pengét, így megfordulva, akár Jutsuval is képes lehet reagálni a mögötte álló Sunagakurei társának támadására. Igen, egy társa akarta őt hátbaszúrni a kunaikéssel, de ő megérezte a szándékát! Talán pont jókor jött, hogy elcsendesítette elméjét. //Tehát Naoki képes reagálni a hátát célzó késszúrásra, akár meg is tudja ölni a Sunagakureit.//
Akárhogy hárítja, vagy ellentámad, a férfi tébolyultan mosolyog, majd szépen lassan az arca elkezd elfehéredni, a haja bezöldülni, a szeme sárgássá válni. Végül egy fehér testű alak lesz belőle. Zouo és Kenji is látják őt, s a tömegben szétnézve, mindenütt ez történik! Szövetségesek esnek egymásnak, miközben átalakulnak ilyen lénnyé.

Yamato és Oyoki egymás mellett álltak a tömeg szélén, ahonnan szemtanúi lehettek a fehér szörnyek feltűnésének. Ám ekkor egy fekete köpenyes, vörös felhőkkel díszített alakot látnak meg elrohanni az egyik sikátorban. Mellettük egy Konohai Genin áll, egy rövid hajú lány, aki az alak felé mutat.
- Láttátok!? - Kérdezte, majd elkezdett utána futni. - Gyertek! Ez az ellenség! - Kiáltotta, s el is rohant az Akatsuki köpenyes alak után. // Yamato és Oyoki a karakteretek jellemébe illeszthető indokot találjatok arra, hogy mi motivál arra titeket, hogy segítsetek a lánynak! Ha nincs ilyen és inkább itt maradnátok, a többiekhez csatlakoztok! // Ahogyan megindulnátok a sikátorban a lány után, kettő fehér alak nő a földből, fenyegető tekintettel. Utatokat állja, mögöttetek az egymással harcoló tömeg, balra és jobbra házak falai. Előttetek a kettő Fehér Zetsu, s az út, amely a lány megsegítéséhez vezet! Mit tesztek?

Hina, Miuru és Shizu visszavonulva a tömegtől hallja a felordító hangot! Nem sokat látnak, csak annyit, hogy a tömeg mozgolódni kezd és hamarosan harc zaja tör fel mindenhol. Ők állnak leghátul, így ők veszik észre elsőként, hogy a földből legalább egy tucatnyi növényszerű lény mászik elő, s mind fenyegetően közelednek a tömeghez! Őket is meg akarják támadni, tudják, hogy ez bizony az ellenség! Tizenketten vannak, egyenként négy-négy ellenfél jut a Kemurigakurei Nashimaru-klán tagjaira!

Osumi, Hiroto és Misage a tömeg legelején állnak, s amint meglátják a Palota tetejéről elsikló Zaukit és Yoshitarot, vagy Akanét, máris tudják, hogy itt baj van.
Észlelve a tömegben kitörő káoszt és hallva Déli főkaputól érkező morajt, azonnal összenéznek és útnak indulnak. Talán egyikük sem most szeg először parancsot és nem kaptak tiltást arra vonatkozóan, hogy nem hagyhatják el ezt a helyet. A házak tetejére ugrálva indulnak meg a Déli kapu irányába, s odafentről jól láthatják a harcoló tömeget. A szövetségesekből ellenséges fehér alakok válnak ki, a földből is megjelennek. Nincsenek olyan sokan, de bajt okozhatnak. //A három karakter közül bárki érezheti úgy, hogy itt akar maradni harcolni, ebben az esetben a tetőről támadhattok. Aki megy tovább, arra vonatkozik csak az, amit ez után olvashattok!//
A házak tetején látják, hogy társaik az Óriási megjelenő lényeket veszik célba, ám az ő figyelmüket eltereli valami. Kettő hatalmas növő Akimichi, kik együtt sújtanak le a falu egyik épületére! Úgy látják, hogy az óriási lények felé több csapat is megindult, így ők arra veszik az irányt, ahol az Akimichik vannak. Mire odaérnek, a kettő Ninját már normális alakjában találják. Éppen az egyik ház romjai mögött bújnak meg. Innen a magasból sem látjátok az ellenséget, ugyanis van még egy romkupac, s nagyon úgy tűnik, hogy Akimichi Chouza és Chouji onnan sejti a veszélyt.
Chouza-taichou int a háztetőről érkező kettő Hirotonak és Misagénak, hogy maradjanak ott és bújjanak meg. Feltehetően az ellenség még nem vette őket észre, ám ebben a pillanatban a csapat felé az Akimichikkel szemben lévő rakás mögül három fémgömb robban ki, mik a levegőben, lánghajtással, rakétaszerűen száguldanak feléjük! Mivel egymás mellett állnak, így a három rakéta együttes becsapódása védekezés nélkül biztosan megöli őket ha nem cselekszenek időben!

Hyuuga Shakaku
- Elnézést a gyatra posztért, a többi kivett belőlem sokat. Az előző kalandodat lezárom +30 chakrát írok jóvá és választhatsz egy maximum S szintű technikát magadnak. Jelenleg a helyzet úgy áll, hogy Shakaku genjutsuja még mindig életképes és betölti a funkcióját, így a jelenlegi Hokagéhoz teljes mértékben hűséges. Ez azt is jelenti, hogy így Shakaku Konoha ninjája, legalábbis még... 
A Byakugan a átrohant a falun, s így tökéletesen látható volt Shakaku számára, hogy rengeteg falubéli áll harckészültségben a falut közrefogó falakon. Ami viszont aggasztó volt, az a faluban felbukkanó, öt irtózatosan erős és magas szintű chakraforrás, mely egymástól kezdett eltávolodni és szétszóródni a falu minden területén. Harcokba kezdtek a Konohaiakkal. A társaival. Sorra haltak meg, az öt erős chakraforrás pedig megállíthatatlanul ment előre.
A semmiből több, majdnem egy tucat óriási lény tűnt fel. Alakjukból kifolyólag rovarok, emlősök és madárfélék. Óriási méretűek és idegen chakra járta át a testüket. Egy-egy gócpontja is volt a lényeknek a testük különböző pontjain. Valamiféle rúd volt beléjük szúrva, ezek chakragócokként működtek, mint valamiféle motor vagy generátor, esetleg adóvevő. Akárhogy is, Konohát szemlátomást megtámadták!
- Shakaku! - Fordult hátra az előremenetben Kuu, ki úgy tűnik éles érzékekkel rendelkezett. - Mit látsz?  

A hozzászólást Jiraiya összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 22 2020, 00:19-kor.

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Jiraiya Vas. Márc. 22 2020, 00:15

Nos, kedves játékosok! Elérkeztünk hát ide, immáron 19 Felhasználó 19 karakterrel vesz részt a Főtörténetszál eddigi legjelentősebb Fórumkalandjában!
Amire figyelnetek kell, arra a fenti posztban felhívtam a figyelmeteket! Az első két körben kialakulnak a csapatok, az egymásra nagyon nagyon közvetlenül ható játékok. A szelektálást és a csoportokra bontásra való törekvést láthatjátok már a fenti posztban is, viszont ez a tetteitek függvényében változhat. Így az első két kör egyfajta csoportosítás lesz, mindenki megtalálja a helyét a történetben, mit most ömlesztve rátok zúdítottunk! Bármit megtehettek, bárhova elmehettek! A lényeg az, hogy cselekedjetek és ne csak sodródjatok az árral!
A következő körökben miután kialakultak a csapatok a karaktereitek tartózkodási helyétől függően, külön-külön részekre szedem majd a posztomat és mindegyik csapatnak külön fogok írni, így sokkal átláthatóbb és élvezhetőbb lesz az egész. Innentől fogva viszont, ami száz százalékig biztos, hogy a csapatok különböző információk birtokába fognak jutni. Nem csak a jelenlegi helyzetről, de a későbbi, akár 1 év távlatára előre tekintő információk birtokába, melyekre akkor lesz majd szükségetek. Éppen ezért, ezen információkat a karakterek Pm-ben fogják megkapni. A szelektálás tehát azért is szükséges, hogy minél szélesebb körben tudjátok felderíteni az egész Fórumkalandot, hogy aztán összedolgozhassatok később. 
HATÁRIDŐ: 2020.04.05!

%-OK ALAKULÁSA!            
Nara Akane
Állapot: 70% - Fáradsz, sok chakrát pazaroltál.
Chakratartalék: 40% - A Kage Bunshinok feloldása után.

Osumi Hiroto
Állapot: 98%
Chakratartalék: 97%

Hamacho Yoshitaro
Állapot: 90%
Chakratartalék: 90% - Klónok feloldása után.
Senjutsu Chakratartalék: 200% - Még nem használtál belőle

Akihiro Jaken
Állapot: 95%
Chakratartalék: 95%

Hattori Arata
Állapot: 100%
Chakratartalék: 100%

Hasegawa Zauki
Állapot: 95% Tompa fejfájás
Chakratartalék: 90%

Shiawase Zouo
Chakratartalék: 95%

Shikoku Naoki
Chakratartalék: 98%

Yamanaka Inako
Állapot: 80% - Fárasztott kicsit Konan elméjében lenni
Chakratartelék: 70% - Sokat kivett belőled a technika

Yamato
Chakratartalék: 90%

Misage
Állapot: 95%
Chakratartalék: 98%

Naito Kenji - A falu segítettél ez idáig evakuálni

Hyuuga Oyoki - A falut segítettél ez idáig evakuálni

Kaibutsu Hiroto - A védelem részét képezted a Déli és a Keleti kapu közötti falrészen, majd iderendeltek!

Nashimaru Miuru - Eddig meghúztátok magatokat

Nashimaru Shizu - Eddig meghúztátok magatokat

Nashimaru Hina - Eddig meghúztátok magatokat

Hyuuga Shakaku - Küldetésről térsz haza
Állapot: 80% - Fáradt vagy kicsit a küldetés miatt, de semmi több
Chakratartalék: 90% - A küldetésen használtad a chakrádat, egyelőre majdnem maxon vagy

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Hyuuga Oyoki Hétf. Márc. 23 2020, 13:47

Hát eljött a nap. Oyoki még csak pár hete tért vissza a falúba önkéntes száműzetése alól és a háború egy új szintjével máris szembe kellett néznie. Ki tudja mennyivel járt volna jobban, ha elengedi falvához és legfőképent szerelméhez való érzelmi szálait. Az ő feladata volt a társaival együtt a civilek biztonságba jutattása, amit sikeresen véghez is tudtak vinni. Abban viszont nem volt kétségük, hogy nem ez lesz a nap legnagyobb kihívása. Bár túl sok információ nem állt rendelkezésére, de az ostromállapot sosem jelentett jót. A következő utasításig kollégáival a Hokage palota előtt várakoztak. Oyo nem igazán szólt senkihez, inkább figyelmét a falút körülvevő vélhetően védőburok kötötte le. Túl gyorsan történt minden és túl kevés információ jutott el hozzá. Ilyen helyzetben kifejezetten nehéz jó döntést hozni. Várakozzon itt, menjen a harcok elé? A régi Oyoki számára ez nem lett volna kérdés. Kiabált volna valami nagyzolót és valószínűleg elég szexista szöveget majd a harc elébe futott volna. Ám az egyedül töltött idő megváltoztatta, és most egy komolyabb férfi formájában tért vissza.
-Byakugan!- Mondta szinte csak olyan halkan, hogy a közvetlen közelében állok hallhatták csak meg, majd klánjának különleges szemei aktiválodtak. Ez kívülről nem igazán látszott rajta, hisz fekete szemüvege jól takarta szemeit, ám a halántékán megdagadó ereket nem rejtette el semmi. Gyorsan körbe pásztázta a terepet, és tekintette a Hokage palota tetején elidézett egy kicsit, hisz egy rég nem látott arcot vélt felfedezni. ~Akane… Hát sikerült rád találnom.~ Már épp elindult volna szerelme felé mikor a védő fal hiretelen semmivé foszlott és a föld hatalmasat rengett lábuk alatt. Látta ahogy Akane figyel a neki szánt szavakra majd megindul valamerre, és látta az is ahogy egy nagyobb chakra halom kerül a soraik közé. Bár minden porcikája vágyott arra, hogy a Nara lány oldalán harcol hasson, be kellett látnia, hogy csak úgy tud bizonyítani neki, hogy megváltozott és érdemes a szerelmére, ha megbízik benne és hagyja intézni a dolgát ő meg foglalkozik a sajátjával. Mivel a geninek közé ért ez-az idegen chakra halmaz, Oyoki az idegen fehéres szerű valami tanulmányozására fordította figyelmét. Probálta megfigyelni vannak e tenketsu pontjai illtve, hogy milyen a chakra felépítése. Átfutott a fején, hogy különös kinézete miatt esetleg báb e, így próbált keresni távoli irányításra való jeleket. Amikor az egyik szövetségesnek hit társuk is falfehéren támadásba kezdett gyorsan probálta szemügyre venni őt vajon irányítják e a távolból. Ez Oyo számára még nem a harc hanem a stratégiaalkotás ideje volt, elvégre voltak elegen a lény körül kik kevésbé tudták ily módon megfigyelni és valószínűleg feltudják vele venni a kesztyűt. Oyoki figyelmét javarészt lekötötte a lény és az esetleges irányításának megfigyelése, de így sem kerülte el figyelmét a piros felhős kabátos alak elsuhanása. ~Akatsuki… akkor lehet, hogy ő is itt van? Aki megölte Hiien mestert… Konan? Lehet ma jött el a napja, hogy bosszút tudok végre állni?~ Gyorsan igyekezett megfigyelni az elhaladó Akatsuki chakráját is, amikor egy ifjú lány utána eredt.
-Gyere vissza, ő túl nőhet rajtunk! Elkaphatjuk , de terv nélkül nem kezdhetünk bele egy amúgy is egyesélyes harcba. Ez az Akatsuki. Egyszer már találkoztam egy tagjával, a hatalma a Kage szinten volt!- Kiáltotta a lánynak és remélte, hogy vissza jön. Gyorsan megpróbálta összegezni az eddig megszerzett információkat, de addig is szólt a mellette lévő srácnak.
-Tudom, hogy nehéz de kérlek várj egy kicsit mielőtt cselekszel. Igyekszek információt gyűjteni, hogy hatásosan tudjunk fellépni.- Mondta majd egy pillanatra elhúzta a szemüvegét, hogy bajtrásai lássa aktív byakuganját.

//Szeretnék kérni a post alapján információt arról, hogy miket láthattam. Vannak e lezárható tenketsu pontjai zetsunak? Láthatom e, hogy irányítják e távolról, illetve, hogy ő irányít e másokat. Az elhaladó Akatsukinak kisebb vagy nagyobb ereje volt e mint a fehér zetsunak, melyiket vélhetem veszélyesebnek?//

~Mit tegyek? Mi történik itt? bajtársak alakulnak át valami kollektív izévé és támadnak ránk, miközben félistenek falngálnak Akatsuki ruhában az utcán? Maradjak és segítsek itt úrá lenni a káoszon, vagy menjek a lány után... és mi van ha a lány is átalakul? Miért nincs itt egy ANBU vagy Jounin aki kordinálna minket? ~ Ilyen és ezekhez hasonló gondolatok cikáztak át a Hyuuga elméjén, majd tudatátt megacélosította és eldöntötte, hogy hezitálás helyet meghoz egy döntést és a mellet építi fel a stratégiáját. Bár a hófehér beépitett emberek vagy megszált lények vagy bármik is legyenek azok nem tűntek túl erősnek, mégis melletük tette le a voksát. Hogy miért? Mert egy erős ellenfélhez nagy támogatás fog kelleni. Úgyhogy ha ezen a káoszon túltudnak lenni, akkor a sok lúd disznót öl elv alapján nagyobb eséllyel tudják legyőzni az Akatsuki tagot is. Ám ha itt most bajtársak szurják hátba egymást és látszámuk jelentősen megcsappan a bizalom meg teljesen elvész akkor elvesztek. A kislányért ugyan fájt a szíve, de nem a nagyobb kármentésre kellet most öszpontosítania. Így hát torkát kicsit megköszörűlte majd amilyen hangosan tudta elkiáltotta magát.
-MINDENKI! AZ ELLENSÉG KÖZÉNK FÉRKŐZÖTT. AKI TEHETI MIND UGORJÁN HÁTRÉBB ÉS ZÁRJUNK EGY KÖRT KÉT MÉTER TÁVOLSÁGBAN LEGALÁBB EGYMÁSTÓL. AKI NEM VÁLTOZIK ÁT ÉS NEM TÁMAD AZ BARÁT, AKI TÁMAD ÉS KIFEHÉREDIK AZ ELLENSÉG. KÖZÖSEN MOST ELEJÉT VEHETJÜK A KÁOSZNAK.- Kiálltotta és a szavai demostrálva kicsit hátréb ugrott társaitól és remélte követik példáját. Ha a kör kialakul és biztonságos távolságra lesznek egymástól akkor az ellenséget könnyebben kiszűrve álló helyzetből dobó fegyverekkel probálja meg kiktatni az ellenfeleiket.

Oyoki a Byakugannal látja azokat a fehér alakokat, akik megjelentek a tömegben. Látja a harcolókat is. Azonban, ami a leginkább zavarja őt, hogy minden egyes ellenség egészen addig különálló, teljesen egyedi chakrával rendelkezik, ameddig nem változnak át vagy vissza fehér fura bábszerű lénnyé. Amint fehér valójukba váltanak, a chakrájuk megegyezik. Oyoki azt is kiválóan meg tudja figyelni, hogy a tömegben nem tudni, hogy ki barát és ki ellenség. Lassan káosz alakul, mert Geninek halnak meg más Geninek kezei által, akik a gyilkosság után felfedve magukat Fehér Zetsukká alakulnak vissza. Amíg nem alakultak vissza, nem lehet őket megkülönböztetni. Úgy fest, a chakrájuk idomul az álcájukhoz. Így mindenki gyanús lehet!
Ennek fényében az elfutó lányról sem tudja megmondani, hogy irányítják-e vagy báb-e, viszont a lány nem reagál, visszakiált, hogy "Gyávák" és tovább fut.
A megjelenő kettő Zetsu chakrája ugyanolyan. Megegyezik azokéval akik fehér valójukban vannak. Tenketsujaik is vannak, nagyjából D esetleg C szintűek lehetnek.
Oyoki ha tovább terjeszti képességét még éppen elcsípheti a  Byakuganja látótávjából kikerülő Akatsuki köpenyes alakot. Egy pillanatig tudott rajta végignézni, de jól látta, hogy dúl benne a chakra, s valószínűleg jóval erősebb, mint a lány aki a nyomába szegődött! HA egyedül tart vele, biztosan meghal! ~ 2020.03.23 Jiraiya
// Ezen infók alapján van lehetőséged editelve tovább írni a posztod! //
Hyuuga Oyoki
Hyuuga Oyoki
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 540
Elosztható Taijutsu Pontok : 197

Állóképesség : 305 (B)
Erő : 155 (C)
Gyorsaság : 305 (B)
Ügyesség/Reflex : 155 (C)
Pusztakezes Harc : 120 (D)

Adatlap
Chakraszint: 575

https://www.facebook.com/pages/Ami-neked-kell/598728250245051

Témanyitás  Osumi Hiroto Szer. Márc. 25 2020, 11:32

Harckészültségben rendeltek minket a Hokage Palota elé, csak a harc maradt el, vagy váratott magára. Balsejtelmem nem múlt el, csak fokozódott. Egyesek elégedetlenségüknek adtak hangot, úgy tűnt, nem tetszett nekik, hogy "képességeik alá sorolják őket", mintha ezt csak ők dönthetnék el. Engem nem zavart a kialakult helyzet, tudtam, hol a helyem, a parancsokat pedig betartottam. Nem mintha nagyon tehettem volna mást.. A legkisebb kihágás is beláthatatlan következményekkel járt volna a számomra, igaz, nem tudtam, a falu új vezetője hogy viszonyulna hozzám. Mintegy erősítendő lehetetlen helyzetemet, nyugtalan topogásomhoz az elkövetkezendő események kecses balettlépéseknek tűnhettek. Szemem sarkában.. Egy jól nem ismert.. De többször látott arc.. Egyértelműen egy kirigakurei Jounin láttam. Félve, de kétségbeesésem minden erejével kaptam oda a fejem, még a nyakam is belesajdult, ám ez semmi nem volt a rettenethez képes, amit ezután éreztem. Chōjūrō volt az, a Mizukage beosztottja. Halvány esélye volt csak, talán annak sem nevezhető, hogy miattam van itt, mégis elfogott a rettegés. Valószínűleg semmi köze hozzám, talán azt sem tudják ki vagyok, mégis, akárhányszor felmerült a Víz Országa és az esetlegesen hozzám köthető kapcsolatuk, elfogott valami pánikszerű érzés. Fel-alá sétáltam idegességemben, agóniám nem engedett alább percek elteltével sem. Lehetetlennek tűnt, hogy az új Hokagéval jöttek tárgyalni személyem felől, de ha ő meglátott.. Önkéntelenül is hátrébb húzódtam az emberek sokaságában, ahogy megpillantottam. Az elkövetkezendő egy órában az aggodalmam csak tovább nőtt, végül arra a következtetésre jutottam, hogy csekély az esélye, hogy miattam ilyen hosszú utat megtettek volna és személyesen jönnének el értem. Arról nem is beszélve, hogy vészhelyzet esetén nem adtak volna egy ilyen aprócska eset miatt kihallgatást, előbb az előttünk álló veszéllyel kellett szembenézni és csak utána következhettek az ilyen jelentéktelen ügyek rendezése. Ez lenyugtatott valamennyire. De veszélyhelyzet esetén csak valami még komolyabb fenyegetés írhatja felül a protokollt és tekintve, hogy beengedték őket.. Mégis miért van itt Kirigakure egyik első embere?
Éppen sikerült agyam egyik zugába elszigetelni a problémát, lévén, nem tudtam mit tenni és később úgy is több dolgot megtudhattam, az azonban engem is kezdett feszélyezni, hogy semmiről nem tudunk. A kirigakurei delegáció érkezése veszélyforrás volt, ráadásul voltak iwagakureiek is az érkezők között. Vajon őket aposztrofálták ellenségként a Nyugati is Keleti Kapunál? Akkor miért szállították be őket a Hokage Palotájához? Igaz.. Remény szerint négyen nem kelthettek túl nagy felfordulást, a burok ráadásul még mindig állt.
Erre gondoltam.. Mikor a védőmező hirtelen megszűnt és mindenkin pánik lett úrrá. Amint megláttam Zaukit és Yoshitarot, rögtön a nyomukba siettem, ám visszatekintve a tömegre valami vérfagyasztó tárult a szemem elé; bajtárs esett bajtársnak, a Geninek és Chuuninok között harc bontakozott ki és némelyikük arca eltorzult, elsápadt, majd egy zöld hajú, fehér lénnyé alakult. Ha jól sejtettem és értesüléseim is helyesek voltak.. Ezek az entitások -mivel nem tudtam, mik voltak, jobb szó nem igen akadt rájuk- jelentek meg a Chuunin Vizsgán is okoztak zűrzavart.. Akárcsak itt. Ellenség volt mind, ledobva álcájukat ez nyilvánvalóvá vált. Bajtársak nem alakultak volna át csak úgy heccből, az életüket kockáztatva néhány mosoly miatt és főleg nem támadták volna meg a többieket. Itt már nem volt nyoma tétovázásomnak, a a hirtelen kialakult helyzet valóban kiváltotta belőlem a harckészültséget és képes voltam csak erre a feladatra koncentrálni, félredobva minden korábbi kételyt. Habozás nélkül bevetettem a Ranji Shigumi no Jutsut és a tömeg között manőverezve elkaptam öt már átalakult lényt -ha kevesebb változott át, akkor annyit, amennyi volt és felkaptam őket a levegőbe. A precíziós műveleteket sokat gyakoroltam ezzel a technikával és amíg az ellenfélnek egész testét kellett irányítania, addig nekem csak egy öt részből álló megnövekedett hajzuhatagot, így sokkal gyorsabb lehettem náluk. Ha mást nem, a lábukat, amire valószínűleg a legkevésbé figyelnem, sikerülhet elkapnom és lehetőleg némi kárt okozni bennük. A ház tetejéről sokkal könnyebben átlátom a terepet, így eredményes lehetek, még ha öt felé is kell megosztanom a figyelmemet.
- Kapjátok szét őket és egyet pecsételjetek le! - kiáltottam a tömegbe, ahol remélhetőleg még több volt a társ, mint az ellenség. A lepecsételésük fontos lehet, hogy később információkat nyerjünk ki belőlük. Két rövid lélegzetvételnyi időt hagyok a cselekedetek végrehajtására, ha addig senki nem tesz semmit, a levegőbe hajítom őket és átszúrom a hasukat.. Lepecsételni a földön fekve is le lehet. Hallottam ugyan a Genin szavait, mégsem értettem egyet velük. Egyrészt kivitelezhetetlen lett volna a két méter távolságú kör tartása, hiszen majd' 100 ninjának nincs elég hely a Hokage Palotája előtti téren egy ilyen cselekvéshez, másrészt a lények képesek voltak az önmegtartóztatásra, nyilván ők sem támadtak volna ilyen távolságból, leleplezve magukat. Egy pillanatig elgondolkodtam azon, hogy maradok, ám a kocka már el volt vetve. Jobban szeretek az ösztöneimre hallgatni és mivel már megindultam, úgy éreztem, nem volt maradásom, akármennyire is szeretnék segíteni itt is. Máshol is szükség lehet rám. Ráadásul, a képességeim nem voltak elegendőek a lények kiszűrésére. Minél kevesebben maradtak, annál jobb. Annyiban előnyös volt a Genin kérése, hogy egy ideig esetleg megakaszthatja a harcot és nem fognak követni, ha útnak indulok, hiszen akkor elárulják magukat. Azonban hacsak nem gyors győzelemben reménykedtek, az lett volna a leglogikusabb lépés, hogy beépülnek az ellenség közé és valószínűleg észre sem vettük volna, ahogy most sem tettük. Így lassan, de biztosan káoszt teremthetnek a faluban. Barátok esnének egymás torkának fontos embereket veszíthetnénk, ahogy ráérősen levágnák a stratégiailag fontos embereket.
- Egész nap ott állhattok! - kiabálok vissza, miközben megindul a Déli Kapu irányába. Ott tisztábban kivehetővé válnak az óriási, vélhetően idézett lények, ám a figyelmemet most a két hasonlóan nagyra növő Akimichi köti le, akik normális méretükbe alakulnak, mire a közelükbe érünk. Ha a falu bejárata felé bármiféle fizikai támadás és, azt a Hari Jizouval próbálom hárítani és ha nem akaszt meg, haladok tovább a célom felé. A néma parancsnak engedelmeskedve megbújok egy ház mögött, ám a velük szemben lévő rakás mögül három rakétaszerű fémgömb indul meg feléjük. Hacsak nem látom, hogy Hiroto, vagy Misage a megmentésükre törekvő jutsuba kezdenek, úgy ismét alkalmazom a Ranji Shigumi no Jutsut és felkapom a két konohait, hogy a támadás elől félredobhassam őket, majd rögtön vissza is "hívom" hajamat és ha felénk tart a támadás, én is félreugrok. Ügyelek rá, hogy a technikám ne okozzon kárt bennük, legfeljebb a gyors félredobásuk, ám ezt meg kellett tenni a megóvásuk érdekében. Ha a rakéták hőkövetősök, vagy kifejezetten ők voltak a célpontok, az utolsó pillanatban érkező "mentés" miatt nem lehet idejük gyorsan megváltoztatni az irányukat.

//Használt technikák:
Ranji Shigumi no Jutsu // Vad Oroszlánsörény Technika - 5 Zetsu ártalmatlanítására, majd ha Hiroto és Misage nem cselekszenek időben, akkor Chouza és Chouji félredobására. Ha látom, hogy egy földfal, vagy hasonló kiemelkedik a földből, akkor nem használom a technikát.
Az előző jutsu támadó változata mellyel irányítani is tudjuk a tűszerű hajzuhatagot és a hatalmas sörénnyel csapdába ejthető, sebezhető, megfojtható az ellenfél. A hegyes hajfullánkok képesek lehetnek akár egy idézett lényt is átszúrni, hogyha a használó kellően képzett hozzá és elég chakrát fektetett a jutsuba.
Chakraszint: 350
Besorolás: B
Megkötés: Ninpo: Hari Jizou

Ninpo: Hari Jizou // Ninja Művészet: Tüskés Védelmező - Ha a Déli Kapu felé tartva fizikai támadás ér.
A kézjeleket követően a ninja haja megnő, és beborítja az egész testét, majd megkeményedik és tüskés burokként fogja körbe azt, megvédve a fizikai támadásoktól.
Chakraszint: 250
Besorolás: B//
Osumi Hiroto
Osumi Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1081

Állóképesség : 600 (A)
Erő : 150 (C) - Súlyok Nélkül: 470 (B)
Gyorsaság : 150 (C) - Súlyok Nélkül: 420 (B)
Ügyesség/Reflex : 550 (A)
Pusztakezes Harc : 541 (A)

Adatlap
Chakraszint: 1054

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Csüt. Márc. 26 2020, 20:31

Feltámasztott istenek

Túlságosan régóta tart már a feszült, háborús állapot, mely sokakra rányomja bélyegét. A helyzeten az sem segít, hogy elrendelik a falu evakuálását. A nép persze folyamatosan zúgolódik amikor tereljük őket a biztonságos helyre, néhányan talán még túlzásba is esnek. Őket kénytelenek vagyunk keményebb eszközökkel fegyelmezni. Abba persze senki sem gondol bele, mi lenne velük, ha éppen az otthonaikban érné őket támadás. A házakat újjá lehet építeni, az életeket viszont nem igazán lehet visszahozni a halálból... Sokkal jobb volt a falakon járőrözni, mint a sok civillel vesződni.
Miután az utolsó ember is elfoglalta a helyét az óvóhelyen, megindulunk a gyülekező helyszínére. Számos alkalommal jártam már itt, de most az egész olyan más. Hatalmas tömeg gyűlt össze a Hokage-palota előtt. A legtöbbjüket nem is ismerem, maximum csak látásból. Ami viszont azonnal feltűnik, hogy nem csak konohai fejpántosok vannak jelen. Itt is szinte már tapintani lehet a feszültséget. Ide rendeltek minket, de senki nem tud semmit. Unalmamban dudorászok, néha pedig felnézek az égre és megcsodálom a kupolát ami körbe vesz minket. Az egyik ilyen bámészkodásnál veszem észre, hogy a burok megremeg, majd pillanatokra rá a talaj is megrázkódik.
- Kezdődik hát... - dünnyögöm, majd körbe nézek, hátha valaki megkezdi a szervezkedést.
Szerencsére nem tör ki a pánik és azonnal megkezdődnek az intézkedések. A palota erkélyén mozgolódás támad, de nem tudok túl sokáig odafigyelni. A Hokage emlékmű tetején megjelenik Katsuyu, Tsunade sama csigája. Ez nem túl sok jót ígér, így hát egy nagy sóhajt követően megpróbálok felkészülni a harcra. Hirtelen valaki felüvölt a tömeg kellős közepén, de innen nem látom ki az. Viszont a déli kapu irányából hatalmas morajlás hallatszik. Összenézek a körülöttem állókkal, majd bólintok egyet. Ezt követően felugrok a legközelebbi ház tetejére, de még mielőtt elindulnék letekintek a lent elterülő térre. A társaink valami gombaszerű lényekkel bocsátkoznak harcba. Legszívesebben vissza ugranék, de azt hiszem elegen vannak. A kapunál pedig ki tudja mi a helyzet.
- Vigyázzatok magatokra! - mondom alig hallhatóan, majd elindulok. A távolban az Akimichi klán két tagját vélem felfedezni. Mindketten hatalmasra nőttek és harcolnak valaki, vagy valami ellen. Megpróbálok a lehető leggyorsabban oda menni, de közben folyamatosan nézem a környezetemet, hátha meglátok még valamit.
Amikor megérkezünk, mindkét shinobi már a normális alakjában van és egy ház romjai közt húzódnak meg. Amikor meglátnak minket, jelzik, hogy bújjunk el. Természetesen azonnal engedelmeskedek és a lehető legjobban próbálok fedezékbe húzódni. Ezután várok és figyelek.
A gyomrom enyhén görcsbe rándul miközben várom hogy történjen valami. Ez már a vihar előtti csend okozta izgalom miatt van. Egy izzadság csepp legördül a homlokomon, majd egyszer csak mozgást észlelek. Három fémgömböt látok, melyekből hirtelen rakéták törnek elő.
- Maradjatok! - szólok oda a társaimnak, majd elrugaszkodok.
Létrehozok egy Shunshin-t, aminek segítségével villámgyorsan a rakéták röppályájának útjába kerülök. Ezután újabb kézpecséteket alkotok meg, majd dobbantok egyet:
- Doton:Dojouheki! - aktiválom a technikát, mire egy földkupola jelenik meg előttem. Ha szerencsém van, akkor a rakétákat nem tudják irányítani és a technikám hatástalanítja az ellenséges támadást. Természetesen a becsapódást nem várom meg, azonnal hátra ugrok és behúzódok egy épület fedezékébe.

//Használt technikák:
- Shunshin no Jutsu
- Doton: Dojouheki//
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 804

Állóképesség : 422 (B)
Erő : 480 (B)
Gyorsaság : 450 (B)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 502 (A)

Adatlap
Chakraszint: 830

https://fairytail.hungarianforum.com/

Témanyitás  Hyuuga Shakaku Kedd Márc. 31 2020, 12:40

Jiraiya – Feltámasztott istenek

A szemei által elméje elé tárt világ színtelen, mégis tökéletesen tisztában van azzal, hogy alig pár perc leforgása alatt a legdominánsabb szín a társai kiontott vérének vöröse. Szemei megakadnak és pásztázó figyelmet szentelnek a faluban felbukkanó alakokra. A fehér képződményekhez ugyan volt már (bal)szerencséje, viszont a semmiből felbukkanó Ötöshöz még nem, ahogy az állatvilág efféle különös – és roppant terebélyes – képviselőihez sem.

Különös, különösebb és legkülönösebb...

Különös az égboltról eltűnő, korábbiakban Konoha fölé magasodó képződmény, mely első – és talán túlontúl optimista – feltételezése alapján védelmi cél szolgált, vagy legalábbis szolgált volna. ~ Az egyedüli megnyugtató gondolat, hogy legalább a civileket az óvóhelyekre kísérték. ~ Máskülönben ennyi embert egy helyre zárni - még ha valamiféle védelmi technika által is – csakis kizárólag azt eredményezheti, hogy egy helyre tereli a támadó által likvidálandó célszemélyek tömegeit.

Na és miért nincs amúgy egy állandó Hyuuga őrség felállítva? Épp az efféle kínos helyzetek elhárítására alkalmas a konohai klán. ~ De nyilván hajfésüléssel voltak elfoglalva. Leginkább. ~

Némileg megvető gondolatainak – ideiglenesen – véget vetve alaposabban szemügyre kívánná venni a támadó Ötöst: fizikai felépítésüket, chakrájukat, a chakra összetételét, felépítését. Ugyanezt tenné a Konohában megjelenő állatszerű képződményekkel is. Tapasztalataira hagyatkozva akár több információ leszűrhető a hasonlóságokból és a különbségekből. És különben is, azok a rudak roppantmód felkeltették az érdeklődését. Na meg persze ki fia borja ez az idegen chakra? Ez már önmagában is  a különösebb kategóriába sorolandó.

Szemöldökét felvonva és nem kevés szkepticizmussal helyezkedik arra az elsődleges álláspontra, hogy ez nem akármilyen ostrom: tipikus Akatsuki-vonással bír. Arcoskodás. Tökéletesen alkalmasak lennének arra – és nem csak ők, hanem számos shinobi, amennyiben megfelelő mennyiségű robbanójegyzettel és egy repülő alkalmatossággal bírnak -, hogy Konohát mindennemű ellenállás szítása nélkül eltöröljék. ~ Én legalábbis ha el kívánnék pusztítani egy települést, akkor egészen biztosan idézett lényről szórnám szét a búcsúcéduláimat. Nem kivédhetetlen, de nem is kell mindnek feltétlenül betalálnia.~

Úgyhogy miért is választották pont ezt a stratégiát? Figyelmét a fehér képződményekre koncentrálná, felmérve azok összetételét, esetleges kapcsolódási pontját, amennyiben van ilyen egyáltalán. A falu felépítését tekintve a fehér képződmények elhelyezkedése, az Öt támadó elhelyezkedése, valamint a feltételezhetően idézett ellenséges lények pozíciója az ellenség általános stratégiájának felfedése végett roppantmód érdekelné. Merre tartanak? Melyikük – ilyen, viszonylag rövid időtartamot lefedő megfigyelés alapján – milyen képességeket használ, milyen mozdulatokat végez el? Töredékinformáció, de minden aranyat érhet. Életeket.

Legkülönösebb? Minden bizonnyal.

Figyelmét azonban nem csak a támadó egységeknek szentelné, hanem a szemei adta látószöget kihasználva igyekezne egyidejűleg felmérni a Konohában elhelyezett és már mozgósított védelmi egységeket. ~ Kelts pánikot az egyik szegmensben, okozz káoszt azok között, akiket a leginkább meg kíván védeni a vezetőség: a jövő nemzedékében, a Tűz Örököseiben, és akkor az átcsoportosítás adott. ~

Ha az átcsoportosítás megtörténik, lefedetlen pontok maradhatnak, amiket az ellenség könnyűszerrel kiaknázhat, tekintettel arra, hogy már így is lépéselőnyben vannak a konohaiakkal szemben. Egy támadó mindig tudja, mikor kezdi meg az offenzíváját, míg a védekező fél csupán találgatni merhet erre vonatkozóan.

~ Feltételezem, hogy a közelben voltak és kivárták a pillanatát annak, hogy a burok megszűnjön. ~ A gondolata nyomán figyelmét a személye körüli vidékre irányítaná, egyben felmérné azokat a peremterületeket, melyek Konohát ölelik közre. Már amennyire természetesen a látótávolsága ezt lehetővé teszi.

//A fenti kérdésekre érkező válaszok fényében kérek engedélyt a hozzászólásom folytatására. Illetve szeretnék még információt kérni a karakterem elhelyezkedésére vonatkozóan, valamint azzal kapcsolatban, hogy a karakter lát-e bárminemű chakraáramlást a rudakból, láthat-e ilyen rudakat az öt támadó alakon, valamint láthatja-e a szemeiket, a dojutsut. A begyűjtött információk alapján fogalmazná meg a kapitányának leadandó jelentését.//
Hyuuga Shakaku
Hyuuga Shakaku
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2575
Elosztható Taijutsu Pontok : 328

Állóképesség : 805 (S)
Gyorsaság : 840 (S)
Ügyesség/Reflex : 805 (S)
Pusztakezes Harc : 805 (S)

Adatlap
Rang: ANBU Darinin
Chakraszint: 2786

Témanyitás  Shikoku Naoki Szer. Ápr. 01 2020, 20:42

Mire Naoki megérkezett a hokage palota elé, már egy kisebbfajta tömeg várta ott. Ahogy elnézte, főképp geninek és chunninok voltak ott, tehát az alacsonyabb szintű shinobik, a magasabb rangúakra más feladat várt. Ez a tény kissé megnyugtatta, hiszen ez azt jelentette, hogy képességeiknek megfelelő feladatuk lesz, tehát nem kell a tehetetlenség érzésétől tartania, amit mostanra már sajnos túlontúl jól is ismert.
Ez persze nem azt jelentette, hogy egyszerű dolguk lesz, bárki is legyen a támadó ellenség. A levegőben lévő feszültség nemhogy alább hagyott volna, hanem egyre csak intenzívebb lett, ahogy senki sem tudta hogy mi is történik. Naoki felpillantott a falut körbevevő búrára, amit még Akane hozott létre, de most valamiért ez egyáltalán nem társult biztonságérzettel. Ahogy hallotta a többiek körülötte is a búráról beszélgettek, nyilván nem mindenki tudta hogy mi az és ki hozta létre. Ahogy így körbenézett konstatálta, hogy sunai társai mind elsodródtak mellőle. Viszont észrevett egy ismerős arcot, Zouo állt nem messze tőle. Ismét csupán egy biccentéssel köszöntötte, hiszen továbbra sem mondhatta volna hogy ismerősök lennének, viszont most valahogy megnyugtatóan hatott rá az ismerős arc jelenléte. Zouo-n kívül egy nagyon fiatalnak tűnő konohai genin is ott volt a közelükben, viszont Naoki őt egyáltalán nem ismerte.

Azonban a chunnin nem ért rá ismerkedni, mivel hirtelen megremegett a falut körbevevő kupola... majd hirtelen eltűnt. Nem úgy nézett ki, mint amit Akane oldott fel, sokkal inkább mint amit egy külső támadás ért és ez a tipp be is igazolódott, ahogy érkezett is a jelentés a támadásról. Előbb a jelentés, majd a támadás hangja is megérkezett, megremegett a föld és folyamatos morajlást hallottak Naokiék a főkapu felől. A következő pillanatban pedig elszabadult a pokol.

Előbb a a Godaime Hokage idézése jelent meg a hokage emlékműn, majd szinte vele párhuzamosan az ellenség is. És ezt az ellenséget bizony jól ismerte már Naoki. Zetsu. Ami azt jelentette, hogy az Akatsuki támad. A chunnin vizsgát is megtámadták, Naoki ott már harcolt a fehér Zetsuk ellen, így tudta hogy mi következik. Villámgyorsan előkapta a drótjait - mindkét kezébe egyet - majd hátrapillantott Zouo-ra és a konohai srácra. A lánnyal csak összenéztek, Ő is ott volt a vizsgán, Naoki tudta hogy nem kell neki részletezni az ellenfél képességeit, a srác viszont kicsit elveszettnek tűnt.
- Az ellenség az Akatsuki, és valószínűleg álcázva beszivárogtak már a faluba. Készülj fel a közelharcra! - kiáltotta Kenji felé, amikor hirtelen minden idegszála megfeszült, ahogy tömör gyilkolási szándékot érzett maga mögött. Gondolkodás nélkül oldalra lépett, ezzel kikerülve a felé irányított kunai-t, majd még a lépés közben elkezdte ellenfele felé csavarni a derekát és azzal a lendülettel a bal kezében levő drótot rá is csavarta a támadó kinyújtott karjára. Most, hogy részben lefogta őt, gyorsan stabilizálta az állását, magához húzta őt, hogy megakadályozza a menekülést, majd a másik kezébe levő drótot gyakorlott módon az ellenfele törzse felé lendítette. A célja, hogy azt is körécsavarja. Egyelőre csak minimális chakrát használ, csupán a dróttal szerzett gyakorlottságát kihasználva próbálja ellenfelét lekötni és persze chakrafonalat tart mindkét dróton. Nem célja a megkötözés, csupán arra van szüksége hogy a drót egy pillanatra rácsavarodjon célpontja törzsére is. Ugyanis hiába néz ki úgy mint az egyik társa, Naoki tudja hogy ki ellen harcol, így szándékai igencsak... halálosak.

A meglepetéstámadás kudarcából kifolyólag, Naoki első ellentámadása a kinyújtott karra valószínűleg sikeres lesz. Ha nem lenne az, akkor átugrik a törzsre támadásra.
Amennyiben viszont az, sikeresen blokkolta a támadást és megmutatkozik Zetsu igazi arca. Közben már úton van Naoki támadása Zetsu törzse felé is.

Amennyiben ez is sikerrel jár, úgy a Ninpō: Ayame Tori // Ninja Művészet: Írisz Madár technikát alkalmazná és a chakrát a drótokba vezetve rántana egyet mindkettőn, ezzel remélhetőleg átvágva Zetsu karját és törzsét.

Amennyiben a törzsét nem sikerül elkapnia, úgy nem használná a technikát, hanem bal kezében levő drót maradékát is rácsavarná Zetsu karjára, majd egy erőteljes rúgással megpróbálná hátrakényszeríteni, miközben elengedné a drótot, így az Zetsu karjára csavarodva maradna.

Így várná ellenfele reakcióját, jobb kezében a másik dróttal felkészülve a védekezésre.
Shikoku Naoki
Shikoku Naoki
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 931

Állóképesség : 331 (B)
Gyorsaság : 600 (A)
Ügyesség/Reflex : 900 (S)

Adatlap
Chakraszint: 851

Témanyitás  Hamacho Yoshitaro Csüt. Ápr. 02 2020, 12:21

// Fórumkaland -  Feltámasztott Istenek //

Rendszerezett káosz. Talán így lehetett leírni a Levelek Közt Rejtőző Falu jelenlegi helyzetét, ahogy a rengeteg Shinobi szelt át keresztül az utakat, házakat s magát a Hokage palotáját. Úgy tűnt egy pillanatra, mintha mindenki fejét vesztve menekülne, de a tekintetük, az arcuk komolysága más hivatott mutatni. Igenis tudták, merre induljanak, igenis tudták, mi a kötelességük... Megvédeni otthonukat, bármi áron.

Nem sokkal az irodában történt beszélgetések után úgy tűnt lenyugodtak a kedélyek, ám a két klón megszüntetésével Yoshi-ba visszaáramoltak a külön töltött idő alatt megszerzett információk és tapasztalatok. Némi felfájást okozott neki a hirtelen rátörő emlékképek sokasága, de a végtelen dühéhez képest amit akkor érzet szinte el is hanyagolható volt az kellemetlen nyomás a fejében.
~Miért van az, hogy akárhányszor egy Falu a pusztulás szélére kerül, az Uchiha-nak biztos hogy benne van a kezük? ~ morgolódik magában.
Akarva-akaratlanul is felidézte a régmúlt eseményeit, amelyekben az előbb említett klán is részt vett: a hadsereg, amivel majdnem elpusztították szeretett faluját, karjainak megégése, a fertőzött és velejéig romlott lelkük és hogy a legerősebb embereket is ellenük tudják fordítani. Yoshitaro számára még mindig nagyon mély és fájdalmas pont, hogy az akkor Raikage elárulta saját hazáját, faluját, népét a hatalomért cserébe. Vajon Genjutsu alatt állt, lepecsételhették valami az elméjét vagy tényleg feláldozta volna a több százezer emberi életet, csak hogy erősebb legyen? Hősünk számára szinte lehetetlen volt felfogni azt a szemléletet, hogy az erőhöz mindent fel kell áldozni, még ha ezzel örökre a sötétségbe is kerülünk. Nem tudta elviselni a gondolatot, hogy átlépve más holtestén szerezzen nagyobb hatalmat.
Fel lehet fogni egyáltalán egy emberi élet értéket? Minden ember egy világ, egy külön univerzum és apró mag kiteljesedése s mégis, az emberek olyan könnyen tudják eldobni ezt maguktól vagy elpusztítani, mintha csak egy darab papírt dobnának el. 
A narancssárga hajú Jounin némán követte az embereket, egészen a tetőrészre, ahonnan igazából az egész incidens indult számára. Már megszámolni nem tudta, hány darab maszkos alak vette körbe az épületet és a környező házak tetejét. Adtak a biztonságra, az biztos...
Csatlakozott hozzájuk mind az Iwagakure-i és Kirigakure-i közvetítők csapata, ráadásként az Amegakure Faluból is érkeztek meglepetés vendégek. Hősünk egy ismerős arcot vélt felfedezni a küldöttség között, mégpedig Arata személyében, akivel nem olyan rég a Határvidéken volt közös küldetésük. Már csak a falujának mivolta miatt sem volt szimpatikus számára az alak, a hidegvérű pontosságáról nem is beszélve, de még így is el kellett ismernie, hogy élete eddig megismert személyek közül ő áll a legközelebb "A Shinobi" címhez: nem kérdezett, a feladatot kérdés nélkül teljesíti és nem hagy nyomot maga után.
Ha a tető pódiumi tartózkodásuk alatt szemük találkozna, egy rövid bólintással üdvözölné őt.
A Kumo-i Jounin-nak nem volt mondanivalója a falvak vezetőinek tárgyalása során, mindenki mondta a magáét és próbálták elmagyarázni Ninja Falvaik helyzetét. Ahogy másoknak is, kicsit lehetetlen történetnek tűnt, hogy mindkét ország ANBU egysége lázadt volna fel a saját kormánya ellen és puccsot végrehajtva űznék ki az adott ország legerősebb embereit.
~Várjunk csak... ANBU-k támadják meg a saját falvaikat?~ majd körbenéz és végigpásztázva a maszkos alakokon már nem is biztonságot érzet felőlük sugározni. ~Ez határozottan baljós árnyat vett rájuk. Vajon ők erre mit fognak reagálni?~ gondolkozik el magában, de az álarc mögé bújt alakok csak némán bámulták a tetőn összegyűlt népséget.
-Yoshi...valami nincs rendben.- kezd el újra mocorogni a fején a prém.
-Érzel valami rendellenességet az ANBU-k között?- suttogja alig hallhatóan.
-Mi? Nem. Rossz érzésem van... a kék hajú spiné miatt. Ha tényleg akkora Istennő, mint ahogy a zivatarországiak mondják, akkor mégis...mi vagy ki elől menekült?- s szinte ebben a pillanatban vette át az igazi káosz a gyeplőt...

A homályos fény, amely Akane technikájának köszönhetően volt jelen az egész falu körül, egy pontban megszűnt.
-Behatolást érzékeltünk az A.) Szektorban! Egy behatoló a levegőből!- hallatta Yoshi a fejében a baljós mondatott.
A napsugarak erőteljesen hatoltak be és hozták magukkal a kellemes, nyári szellőt a burkon ütött lyukon keresztül. A földet óriási robaj rázta meg, mintha csak egy vulkán készült volna kitörni a lábuk alatt, s mire abbamaradt egy hatalmas, kígyószerű forma jelent meg Konoha főutcáján, közel a Főkapuhoz.
~Hát tényleg követte őt valaki...~ húzza össze szemeit s egy százlábú helyet rögtön kettőnek a feje bukkan ki a porfelhőből.
Tsunade és Shikaku mindenkinek parancsokat osztogat, majd végül maga az újonnan kinevezett Hokage, Hatake Kakashi adja ki neki és honfitársának a feladatot, hogy likvidálják a megidézett lényeket.
-Vegye úgy, el van intézve.- válaszol rá, majd közelebb lép hozzá.- Hokage-sama! Ha tényleg igaz amit mondanak a küldöttek és az országok ANBU osztagi vették át a hatalmat... Akkor jobb, ha Önök is rajtuk tartják a szemüket. - teszi hozzá.
A fekete hajú Akane-val csak egy pillanatra találkozik a tekintetük és megpróbál egy optimista "minden rendben lesz" vigyort az arcára varázsolni. Nem sikeredik a legjobbra...
-Zauki, induljunk!- fordul társa felé és rohamtempóban a főutca felé indulnak.
Ha hősünk nem lett volna annyira elfoglalva az előttük álló gigászi feladattal, talán meglátta volna a káoszt az alattuk elterülő téren, amiket a rejtélyes fehér humanoid lények okoztak...

~×××~

Az utat gyorsan megteszik s ahogy a por leülepedett, teljesen láthatóvá válik az ellenség száma: egy pár óriás százlábú és egy fenemód óriás bika. Mindegyik a környékbeli épületeket rongálja, üvöltenek, taposnak és megrohamoznak mindent, amit mozog.
-A szemeik...- kezd bele Chii morogni a fején. -Valami nincs rendben velük.- jegyezte meg.
A Jounin jobban megnézte az állatokat és tényleg észrevette a furcsa, kör alakú mintákat a szemeikbe, a testükből kiálló acélrudaknak tűnő dolgokról nem is beszélve. Még talán a patás állatba belefúródott vastag rudakat el tudta volna fogadni dísznek, de a rovarok esetében egyenes átütötték a koponyát s ennél fogva természetellenesnek hatott.
~Ezek nem közönséges idézett állatok, tényleg nem stimmel velük valami.~ mondja magában, majd Kumogakure-i társára néz.
-Zauki! Ha tényleg olyan legendás és verhetetlen az a Mokuton...- s nyel egy nagyot.- Akkor azt hiszem pont itt az ideje megmutatni, mire vagy képes. Próbáld nekem lelassítani őket, amennyire csak lehet!- kéri társától.

Abban az esetben, ha Zauki-nak sikerül lelassítani vagy teljességgel megállítani az idézett lények mozgását ...

... úgy Yoshitaro erős Fuuton Chakra-t kezd el a kardja köré vezetni a Hien: Goudai Isshin no Iki // Száguldó fecske: Megszelídített Elemek Útja segítségével. Ha a lények nem figyelnének fel rájuk, akkor egy-egy robbanó cetlivel ellátott Kunai-t próbálna feléjük dobni és a Jibaku Fuda: Kassei // Robbanó Jegyzet: Aktiválás technikával felrobbantani azt, ez vélhetőleg megtenné a hatását. Ha Zauki lefogása sikerül, megpróbál a legközelebbi idézet lény fejére ugrani és egy határozott mozdulattal a koponyáját átszúrni. Természetesen az ökör esetében nem fogja a szarvcsontok tövénél beleszúrni felerősített kardját, hanem vagy a tarkójánál, vagy a szemei között próbálná ezt. A rovarok esetében ez valamivel könnyebb lenne: az ízeltlábúaknak láthatóan van egy erős kitinpáncéljuk, de az összekötő részek védtelen ilyen téren. Pont emiatt az egész fejét, vagy egy ilyen testpáncél-résnél próbálná levágni őket. 

Abban az esetben, ha Zauki-nak nem sikerül elfogni az idézett lényeket...

...úgy Yoshitaro megidézne magából 2 klónt a Kage Bunshin no Jutsu // Árnyékklón Technika segítségével és mindannyian alkalmazva az Ikazuchi Hakai // Villám Pusztítás nevű Raiton technikát, megpróbálják kisütni a lények agyát, vagy legalábbis mozgásképtelenségre bírni őket.

Bármely olyan esetben, ha a lények túl közel kerülnének és támadást hajtanának felé, egy Shunshin no Jutsu // Fürge Test Jutsu-t alkalmazva megpróbálna kitérni előlök, védekezés esetén pedig a Purazuma Booru // Plazmagömb Jutsu-t vetné be.
Hamacho Yoshitaro
Hamacho Yoshitaro
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1870

Állóképesség : 500 (A)
Gyorsaság : 1000 (S)
Ügyesség/Reflex : 365 (B)

Specializálódás : Villámmester

Adatlap
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: 1863

Témanyitás  Shiawase Zouo Pént. Ápr. 03 2020, 01:17

//Feltámasztott Istenek - fórumkaland//

Bár némán és kifejezéstelen arccal tűrtem, kétségtelenül idegtépő a várakozás. Már legalább egy órája semmi sem történt azon kívül, hogy csoportokra szeparáltak minket. Azt nem mondhatom, hogy teljesen ismeretlenekkel voltam, mert az oldalamon állt a fiú, Naoki, akit még a chuunin vizsgán megfigyelhettem valamelyest, de ez számomra cseppet sem volt vigaszaló, még ha viszonoztam is a biccentését közömbös arccal. Gyűlölöm a tömeget, márpedig most gyakorlatilag tömegben kell legyek. Tömegben, ismeretlenekkel. 
A parancs, amit a küldöttségünk vezetője adott, miközben a kezembe nyomta a felszerelésem azon részét, amit korábban le kellett tenni a Hokage avatása előtt, világos volt: az életem ugyan ne kockáztassam feleslegesen, de működjek együtt maradéktalanul a konohaiakkal. Ezt is gyűlölöm. Kunoichi vagyok, hozzá vagyok szokva a parancsokhoz és azok teljesítéséhez, de jobb szeretem, amikor a parancs valami konkrét tevékenységre irányul, s onnantól kezdve rajtam áll, hogyan teljesítem azt. Most pedig lényegében fogalmam sincs, mire várunk, fogalmam sincs, mire fognak használni, s azoknak se, akik itt csoportosulnak. Ez az egész pedig csak egyetlen dologra jó: totál leölik a morált, és mindenki ideges, s elégedetlenkedik zúgolódva. 
Mert akármennyire is fegyelmezett katonák vagyunk, akkor, amikor az életünk a tét, jogos elvárásnak tűnik legalább néminemű alapinformáció - még ha egyébként ez sosem alapvető. 
Hogy ne ragadjanak engem is magával ezek a tömegben fel-felmorajló indulatok, egyrészt figyelemmel kísérem a környezetet, lassan kb. azt is megszámolva, egyes házakon hozzávetőleg hány cserép lehet, másrészt igyekszem latolgatni, mire lehetünk bevethetők. Sok mindenre nem nagyon, ha itt állomásozunk. Ez vagy azt jelenti, hogy nem akkora a baj, mint amilyennek így, információ hiányában tűnik, vagy azt, hogy alapvetően csak útban lennénk ott, ahol zajlanak is az események. Szusszanok egy mélyebbet. Vajon mennyivel lenne érdekesebb valamelyik kapu környékén ólálkodva szimatolni, ahogy eredetileg is terveztem?  
Az egyetlen némi nyugalmat árasztó dolog a felettünk feszülő "burok", amely még egyelőre egyben van. Talán ezért sem mond senki semmit. Hasznos lenne valami ilyen technikát nekem is megtanulnom majd, ha már elég erős leszek - hiszen a vizsga óta tisztában vagyok vele, hogy a tévhitemmel ellentétben még iszonyatosan messze állok a céltól, amit magam elé tűztem. Egy ilyen technikával teljesebben védelmezhetném a Lelket, még tökéletesebb testté válva. Akkor még alkalmasabb lennék, ha nem csak létre tudnék hozni egy ilyen technikát, de másokét tönkre tudnám tenni. Vajon mi lehet a titka a "kivéreztetésen" kívül egy ilyen megtörésének a lehető leggazdaságosabb módon? 
Mintha valaki csak válaszolni akart volna fekete humorral, megremeg a kupola, amit eddig figyeltem, majd hirtelen a sötétlő burkon áttör a kéklő ég. Az egész lehetne a remény megszületésének allegóriája a legsötétebb időkben, hiszen a burok lebomlásával odakintről fény tolul befelé, de ha ez nem szándékos megszüntetés, akkor nem lesz itt benn hamarosan senki boldog, főleg nem reményteli. 
Azonnal körbepillantok gondosan, mozdul-e valami, de semmi. Talán csak az ösztöneim azok, amik mindig ugrásra készen állnak, s még arra is úgy reagálok, mint aki háborúra készül, hogy visszaáll minden a megszokott kerékvágásba? 
Nem.
A környezet ad tagadó választ a némán megfogalmazódott kérdésemre. A föld remegni kezd a lábunk alatt, s a főkapu felől, amely felől a titokzatos, sérült nő érkezett,s aki miatt felbolydult az egész falu, most morajlás hangja kél. Ebben semmi hagyományos és megszokott nincs! 
Ahogy a mögöttünk levő hegyen megjelenő újabb hegynyi csigában sincs. Tekintetem összeszűkül. Nem kétséges, ha ekkora dögöket idézgetnek, a probléma terjedelmesebb. Komolyan. Ez a falu vagy el van átkozva, vagy vonzza a bajt. Előbb eltűnik a Falujuk vezetője a chuunin vizsgán, majd most az új beavatásán nekiesnek tíz körömmel az egésznek. 
A csiga, mint kiderül, a Godaime Hokage idézett állata, Katsuyu felbukkanásán kívül az sem számít épp megszokottnak, hogy a Hokage Irodából rajzani kezdenek sietősen mindenfelé az ott maradt magasabb rangú ninják. Francba! Az a legjobb, ha fedezékbe vonulok - kérdés, létezik-e jelen pillanatban valódi fedezék. 
Ugyan kérlek! 
Sorainkban is zavargás ébred. Azt hiszem, jobb, ha abbahagyom az agyalást, mert minden nyomorék gondolatomra valami kifordult humorú, morbid válasz érkezik a sorstól. Most szó szerint beleüvölt a zűrzavarba valaki, majd körülöttünk szövetségesnek hitt ninják támadnak mindenkire, miközben átalakulnak, arcuk, majd testük is kifehéredik, szemük sárgássá válik, s a fejük tetején zöldes egyenfrizurába alakul a haj.
A deja vu érzés olyan erőteljesen hasít belém, hogy szinte fáj. Újra a chuunin vizsgán érzem magam egy rövid pillanatra, s óhatatlanul is Naokira nézek egy futó pillanatig, miközben találkozik a tekintetünk. Szóval nem csak bennem dolgozik a deja vu... Most azonban gyorsabban reagálok. Mert ahogy az első alak, aki pont Naokit támadja meg, elkezd átalakulni, máris lekapom a hátamról a fegyverem, rögtön szét is kattintva két katanává a Kami no Tsurát, amelynek markolatvégeiről lánc lóg lefelé, és megpróbálok nekilendülni. Nem célom pusztítani az ellenfelet mindenáron, ahogy nem is célom senkit megmenteni, két dolog lebeg a szemem előtt: az egyik, hogy minél előbb kijussak a tömeg sűrűjéből,  mert itt semmi esélyem, mert nincs mozgásterem se, márpedig az utóbbi nem árt, ha komolyabb harcba bocsátkozik az ember, akkor meg főleg nem, ha az életét kívánja menteni, a másik dolog, hogy felmérjem a helyzetet - az ellenfelek becsült száma a sajátunkhoz képest, jó lenne legalább megsejteni, mennyi szövetséges maradt egyáltalán, másrészt az se lenne hátrány, ha a sikerülne felmérni, hogy látótávon belül akad-e bárhol nagyobb mennyiségben virág, akár egy virágüzlet, akár amolyan teret díszítő ültetett ágyások képében. Utóbbi azért is fontos, mert már csak egyetlen tekercsem van, amiben van ilyen jellegű alapanyag, mivel a másikat ellőttem a kapunál lényegében tök fölöslegesen. Most kifejezetten mérges vagyok miatta magamra, meg azért is, mert a több órás várakozás alatt még véletlen se töltöttem fel. Hogy hagyhatott ennyire alább a figyelmem és az óvatosságom?! 

//Mivel a karakter próbál haladni, ha úgy alakul, hogy sikerül is neki, akkor kérnék tájékoztatást, mely más játékosokhoz kerül közel, ott hagyva Naokit és Kenjit.  //
Shiawase Zouo
Shiawase Zouo
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 363
Elosztható Taijutsu Pontok : 280

Állóképesség : 200 (C)
Erő : 133 (D)
Gyorsaság : 180 (C)
Ügyesség/Reflex : 200 (C)

Adatlap
Chakraszint: 593

Témanyitás  Nashimaru Miuru Pént. Ápr. 03 2020, 05:20

// Jiraya - Feltámasztott Istenek //

- Nashimaru Miuru, Nashimaru Hina és Nashimaru Shizu. Ti hárman fogjátok képviselni a Kemurigakurei küldöttség egy részét. A feladatotok részt venni az új Kageválasztáson és nyomon követni az esetleges következményeket. – mondja közönyös hangon.
- Hé, hé, hé! Ez mi a f*sz? Azt már nem! – mondom ingerülten a csávónak.
Már elején furcsa volt, hogy hívattak a központba, mikor azonban két másik luvnya fogadott, akikről szintén csak annyit tudni, hogy ide lettek hívva, már jóval inkább kezdett erősödni bennem az a „valami nincs rendben” érzés. Ez az egész akkor érte el a csúcspontját, amikor csak egy Jounin érkezett a fogadásunkra. Szavai nyomán azonban csak a gyűlöletet éreztem.
- Ez a vezetőség parancsa. – mondta hűvösen a Jounin – A kirendelését a Falu és a Klán vezére közösen döntötte el, ha fellebbezni akar, azt javaslom, kétszer gondolja meg, hogy megéri-e önnek a dolog.
Arcom grimaszba torzul, de nem szólalok meg. Ennél azért több eszem volt és bár a falu vezetőségei cseppet sem érdekeltek, a klán vezér említése már elég volt, hogy letörjön a szarvamból. Legszívesebben felvágtam volna a srác torkát az önelégült vigyortól, mellyel a hirtelen csöndet fogadta, majd lelépett, miután átadta az üzenetet. Végül be kellett látnom, hogy már akkor elvesztettem az esélyemet, mikor megjelentem a hívásra. Morogva ránézek a két „társamra” és elfog az undor. Selejtek voltak mind a ketten! Még hogy hárman… szinte biztos vagyok benne, hogyha harcra kerülne sor, mindegyikük használhatatlan lenne.
- Ha az utamba álltok, megtalálom a módját, hogy egy fejjel alacsonyabbak legyetek. – mondom végül és egyszerűen elviharzok.
Annak ellenére, hogy eléggé zabos voltam, természetesen tudtam, hogy jelenleg olyan szituációban vagyok, ahol nem igazán feleselhetek, de mindig is bosszantott ez a féle felállás, így amikor csak tudtam, ellenáltam a dolgoknak. Most viszont nem tehettem ezt meg, hisz a klánvezér szavait nem akartam megkérdőjelezni. Nem azért, mert féltem tőle, csak nem akartam annak a beteg f*sznak a közelébe menni. Mindenesetre kicsit felkészültem arra a lehetőségre, ha esetleg több dolgom akadna, mint bámulni, ahogy egy másik vén f*szt előléptetnek. És hogy őszinte legyek? Még örülnék is neki. Így hát fogtam magam és indultam egy kis vásárló körútra.

Némán és morcosan haladtam elől nem foglalkozva vele, hogy a társaim akarnak, vagy tudnak-e követni. Csapatvezetőnk persze szólongatott, hogy lassítsak, ha esetleg valamelyikük nagyon lemaradt, és ilyenkor undorodó pillantásokkal méregettem az éppen aktuális lajhár dögöt. Hosszú az út és nagyon idegelt, hogy ezek a nyomorékok miatt még ennél is hosszabb volt az út. Miért kellett nekem ezeket is elviselnem? Az út hosszú volt, de az idegjeim jóval rövidebbek.

A hirtelen változás volt az egyetlen dolog amire tisztán emlékszem az egészből. Már egy ideje elkezdődött ez a tetves rendezvény, ám a kezdeti örömteli kiáltozások végül pánikszerű kiabálássá változott. A hirtelen váltás mértéke olyannyira meglepett, hogy eleinte nem is nagyon érdekelt a dolog mögötti miértje, de miután már a harmadik civilt kellett oldalba rúgnom, hogy haladjon már, akkor kezdtem érezni, hogy egyre jobban kezd ismét felgyűlni magamban a harag. A harag, hogy megint itt kell vacakolnom, miközben mások a harcmezőn szórakozhatnak. Testemet persze a düh mellett az izgatottság is átjárta, hisz végre valami érdekes is várható, ami kissé megváltoztatja a dolgok menetét. Izgatott állapotom pedig még tovább fokozódott, ahogy a harc kezdete egyre közelebb és közelebb jött. Egyelőre egyetlen riadó jelzés sem jelzett még, de érezni lehetett a közelgő káoszt, melytől a vérem szinte forrt. Türelmetlenül doboltam a wakizashim markolatán, torz vigyorral az arcomon. A várost körülölelő fekete burokról persze eleinte azt hittem a csata kezdetét jelzi, de mint kiderült szövetséges technika volt… Végül azonban a technika megszűnt és a riadó elindította a harc első hullámait is. A vérszomjam már bőven elegendő volt, hogy rögtön neki támadjak az első ellenségnek tűnő alaknak. Ahogy azok a fehér genyók előtörtek a földből, fenyegető viselkedésük miatt azonnal ellenségnek tituláltam őket, így a Fürge test technikával megpróbálok, minél közelebb kerülni az központjukhoz és a Katanamat és Wakizashimat előrántva őrült forgásba kezdek. A Kuchibue shukuteki // Süvítő Nemezis az egyik, ha nem a legerősebb technikám volt a tárházamban, mely szinte mindent apró darabokra aprít, ami a pengéim hatókörén belül található. A terveim szerint a forgást addig tartom fenn, míg a környezetemben lévő ellenségek mind darabjaira nem hullottak. A két ribi talán még észre se vette mi történt, de jelen pillanatban teljesen eluralkodott rajtam a vörös köd. Valami nagyobbra vágytam.. valami erősebbre… valamire amit valóban megérne megölni! Így ha nem marad ellenfelem, a közelben eluralkodott káoszt még csak észre sem véve, a közeli háztetőkre szökkenve, valami érdekesebb után nézek… vörös felhő… azt hiszem, ilyet kell, keresne! Végül, ha semmi hasonló finom kis nyalánkságra nem bukkanok, úgy végül megindulok a kapuk felé, hisz afelől továbbra is hallani a pusztítások robajait.

// Vásárolt eszközök:
- Katana: 10.000 ryo
- 1x Hyourougan: 10.000 ryo /engedély Jirától/
- Övtáska: 1500 ryo
- 5x Robbanó Jegyzet 1000 ryo
Összessen: 22.500 ryo
Marad: 5.500 ryo //

Spoiler:

A hozzászólást Nashimaru Miuru összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 04 2020, 17:09-kor.
Nashimaru Miuru
Nashimaru Miuru
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 839
Elosztható Taijutsu Pontok : 5

Állóképesség : 150 (C)
Erő : 150 (C)
Ügyesség/Reflex : 589 (A)

Adatlap
Chakraszint: 751

Témanyitás  Akihiro Jaken Szomb. Ápr. 04 2020, 15:32

//Feltámadt Istenek//

- Nem láttad azt, amit én Yoshi… - emeltem fel a tekintetemet a felhőfalusi férfira, aki megvigasztalásomra jött oda – Biztos vagyok benne, hogy megvan a saját tapasztalatod az Uchihákkal, ha te is ilyen hévvel beszélsz róluk… De Ő… Ő egy teljesen más kategória. A szemem láttára vágta el hűséges csatlósai torkát minden gondolkodás nélkül, majd pedig… még mielőtt akármit… AKÁRMIT tehettem volna, pusztán az akaratával megbénított. Se Sharingan, se Genjutsu… Pusztán ő, és az undorító, eszméletlenül erős kisugárzása. Nem tehettem semmit, és a legrosszabb az a végtelen kiszolgáltatottság volt. Pusztán egy mozdulatába került volna, s végez velem. Mindössze szeszélyből hagyott életben. Hogy játsszon velem… Hogy később eljöjjön értem, s lássa ahogy összetörtem… Ahogy kudarcot vallottam… - ütöttem egy hatalmasat a földbe, vérnyomot hagyva ökleim becsapódásának helyén. Sebes ökleimre tekintettem egy pillanatra, majd viszaemeltem tekintetemet Yoshira.
 – De nem fogom hagyni, hogy valóra váljon a jövőképe, amit nekem mutatott – néztem elszántan a Jounin szemébe, felállva a földről – Vagy megakadályozom abban, hogy elpusztítson mindent, amit szeretek… vagy pedig előbb halok bele a próbálkozásba, mintsem hogy a csúfos vereség és veszteség keserű egyvelegét megízleljem…
Miután visszatértünk a megjelent csoportokhoz, Naruto látszólag hasra ütés szerűen kiválasztott néhány embert akik beléphettek a Faluba, mert többek felől „ártó szándékot” érzett. ~ Ekkora marhaságot, ugyan honnan tudná ezt? ~ pillantottam végig szkeptikusan a kizárt egyéneken. Ezt követően visszaindultunk a kiválasztottakkal megindultunk a Hokage palota felé, melynek végül a tetején lett megtartva a találkozó Konoha vezetősége előtt, az ANBU egységek gyűrűjében.

~~~

Népes társaság gyűlt össze odafönt. A Falu vezetőségének krémje, két legfőbb ellenségünk falvaiból a menekültek képviselői, valahonnan Arata – de hogy ő hogy került ide? – és még egy esőfalusi, valamint mi, akik a delegációkat kísérték. Egyik klónom feloldotta magát, hogy minden eddig történttel tisztában legyen az eredeti Jaken, míg a másik klón itt maradt a meghallgatáson.
Először az iwaiak, majd a kirigakureiek osztották meg velünk információikat. Szinte hihetetlen volt minden szavuk, de az utóbbi idők eseményei után… Sajnos benne volt a pakliban, hogy minden szavuk igaz. Ez pedig nagyon baljós események eljövetelét sugallta…
 ~ Hát ha van akinek a halálát nem bánom, az a rohadék Ao. Az az elvetemült rohadék tervelte ki, hogy két bijuut szabadít Kumogakuréra… Bele is haltam volna a terve megakadályozásának a kísérletébe, ha nincs a Kakashi Sensei ~ pillantottam a Hokagéra.
A helyzet egyre feszültebbé vált, ahogy a megbeszélés tovább folytatódott, s idő közben megjött Ibiki is, akitől megtudtam, hogy #1 Jaken idő közben Konoha korházának alagsorába került, s ott felügyelte tovább Konant. Végül pedig… beütött a teljes káosz. Akane technikája hirtelen szétfoszlott, majd a már jól ismert Yamanaka technikával közölték velünk, hogy egy behatolót érzékeltek a levegőből.
 - A rohadt életbe! Ha valaki így szét tudott kapni egy ilyen erejű védekező technikát, akkor teljes egészemben itt kell lennem! – mondta klónom, miután a porfelhők is megjelentek a megremegő földdel egyidőben, majd feloldva magát a chakrája minden emlékével vissza szállt belém.

~~~

Ibiki Inakoval folytatott kis közjátékát követően nemsokára Narutoval közösen felkaroltuk a sebesült Konant, majd a többiek és jópár ANBU kíséretében elindultunk egy biztosított kórterem felé, hogy ott lássák el a sérült nőt, miközben Ibiki tőlünk leszakadva indult jelentést tenni. Hamar meg is érkeztünk a kórterembe, ahol Konant kezelésbe vették az orvosi ninják, míg én a terem egyik falának dőlve, keresztbe tett karokkal figyeltem a procedúrát, olykor a többiekre pillantva. Jiraiya kis győzködés után ugyan, de rávette Narutot, hogy egyelőre mondjon le a Konannal való csevejről, ugyanis jelenleg sokkal nagyobb szükség van rá máshol. Ezt követően azonban szinte azonnal, megremegett a föld…
 - Megérkezett… - fordultam a többiek felé baljós tekintettel, mikor Kage Bunshinom emlékei belém szálltak – Egy pillanat alatt pusztította el Akane védelmi technikáját, majd a Falu több pontján is támadás kezdődött. Akane éppen ide tart, úgyhogy mi kimehetünk harcolni! – indultam volna meg Jiraiyaék után, azonban nekiütköztem az ajtóban hátra forduló Sanninnak, aki arra utasított, hogy maradjak és őrizzem a nőt Inakoval.
 - De hiszen támadás alatt áll a Falu! Odakint van a helyem, legalább annyira, mint nektek! Mondjátok el nekem is a megszerzett információitokat, és mehetünk is! – kezdtem makacskodni, azonban a Sanninnak nem volt ellentmondás… Kénytelen voltam hát hátra fordulni, s duzzogva visszaállni a falhoz, hogy tovább bébicsőszködjek.

~~~

A pislákoló fények, s a plafonról alászálló por csak tovább erősítették a felszíni küzdelmekbe bele-bele remegő föld által keltett feszültséget. Minden egyes perc egy végtelenségnek tűnt, ahogy kezdetben csak a lábammal dobolva, majd fel alá járkálva próbáltam türelmetlenül elütni az időt. Olykor-olykor odavetettem Inakonak egy „Nekünk is odaként kéne lennünk”-öt, vagy valami hasonlót egy-egy remegés után, így ha a testbeszédem nem is árulta volna el – márpedig elárulta – ő is láthatta, mennyire nem értettem egyet a Sannin döntésével.
Egy örökkévalóság után pedig végre megérkezett Akane, Arata és Aruko társaságában.
- Mégis mi a fészkes fene folyik odakint?! – vetettem nekik oda azonnal, jól látható türelmetlenséggel.
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2298

Erő : 398 (B) / 150 (C) - súlyokkal
Gyorsaság : 1500 (S+) / 800 (S) - súlyokkal
Ügyesség/Reflex : 1000 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)

Adatlap
Chakraszint: 1612

Témanyitás  Yamanaka Inako Szomb. Ápr. 04 2020, 17:44

[Fórumkaland: Feltámasztott Istenek]

- Vááá!- csúszott ki Inako száján, amikor megérezte Ibiki erős kezének szorítását a vállán. Túl messzire ment és ezért most leckét fog kapni. Jelenleg semmi más nem utalt ennek ellenkezőjéről, úgyhogy a genin kicsit hunyorítva figyelte a jounint, hátha ezzel mérsékelheti a fenyítés mértékét.
Helyette a vasajtó nyikorgása és puffanása törte meg a csendet, a vallató egyelőre csöndben maradt. Ám ez az állapot nem tartott túl sokáig, ugyanis szólásra nyitotta ajkait. Amikor kimondta a maradhatsz szót, a szőke hajú lány arcáról alig lehetett levakarni a döbbenetet. Megdermedve állt az ajtó közelében, onnan figyelte a kibontakozó eseményeket.
*Tényleg bejött a tervem?* Még mindig hihetetlennek tartotta, hogy egy egyszerű genint beengedtek a zárt ajtók mögé. Szó szerint. Bár ígéretet nem tett Konannak, valami mégis maradásra és újabb parancsszegésre késztette. Amíg a lila hajú nő elméjében járt, sok mindent tapasztalt. Észbe kapott és csöndben követte a társaságot a terem belseje felé. Ibiki újból megszólította, amitől picit összerezzent. A kicsit megkésett szidalmat várta.
- Csak addig a pillanatig terveztem - vallotta be töredelmesen a kunoichi. Közelebb nem is lehetett volna az igazsághoz, ugyanis tényleg elfelejtette tovább vinni gondolatmenetét abban az esetben, ha mégis maradhat. Talán rosszul látta, de mintha a férfinak tetszett volna a viselkedése és az elhatározása. Megtorpant, amikor jelezték neki, a pecséteken kívül kell várakoznia. Bólintott, ezzel jelezte mindenki felé, megértette, tényleg idáig kísérhette a kihallgatókat.
*A legkevésbé sem fog tombolni, ilyen állapotban kizárt. A teste nagyon rossz állapotban van, haldoklik.* Azért magában hozzáfűzött pár gondolatot a történésekhez.
Jiraiya és Naruto megerősítették, amit korábban próbált elmondani: Konan orvosi segítségre szorult, nem pedig Genjutsuval való kihallgatás kellett neki. A genin kék lélektükreiben újra fellobbant az elhatározás, egészen a pecsétsor széléig lépkedett, ügyelve hogy ne lépje át. A legendás Sanninnak csupán kissé határozottabban kellett utasítania a kihallgatót, aki nyomban intézkedett.
*Úgy hallottam Jiraiya-san hatalmas perverz hírében áll, de meg kell hagyni, tekintélye van Konohában.* Futott át agyán a gondolat, miközben egy percre sem hagyta elkalandozni tekintetét az Akatsuki tagról. Jakent azzal bízták meg, hogy segítsen féken tartani a nőt, viszont ehelyett Naruto segített elcipelni a kórházig.
Inako még sosem járt a falu alatti alagútrendszerben, úgy érezte, eltévedt. Éppen ezért szorosan követte a két szőke hajú ninját. Alig léptek ki a folyosóról, újabb fém ajtó várt az érkezőkre. A kunoichi úgy érezte, egy kört tettek és visszakerültek a kiinduló pontjukra. Ennek ellenkezőjéről a felbukkanó orvosok győzték meg. Újabb pecsétet figyelt meg az ajtón, különösebb jelentőséget azonban nem tulajdonított naki, bizonyára a biztonságot hivatottak fenntartani. Miután lefektették és gépekre kötötték az ibolyaszín hajú nőt, Inako némileg megnyugodott. Aggasztotta Konan állapota, ráadásul Pain legyőzéséhez szükséges információkat ismert.
Naruto és Jiraiya elindultak kifelé, a perverz remete még rá is kacsintott a lányra, aki ettől némileg pirosabb arccal elfordult. A kinti helyzetről ugyan vajmi keveset tudtak, az Árnyékklónok feloldódásával ez a probléma szintén megszűnt.
*Akane-sensei védelmi technikája nagyon hatásosnak bizonyult, ha képesek voltak egyszerűen elpusztítani, sokkal nagyobb veszéllyel állunk szemben, mint gondoltam. Talán már Pain is megérkezett Konohába.* Hideg veríték csapódott ki rajta, gerincén pedig kellemetlen érzés futott végig. Még mielőtt a levélfalusi Jinchuuriki elhagyta volna a kórtermet, Inako lépett elő.
- Uzumaki Naruto - szólította meg teljes nevén. - Konan azért keresett, mert egyszer már legyőzted Paint és újra szükség lehet erre az erőre - ezzel próbálta meg felkészíteni a fiút, mégis mi várhat rá.
Újra átgondolva a helyzetet, Jakennel egyetértve indult volna kifelé, hogy csatlakozzon a többi geninhez a harcoknál, viszont Jiraiya megállította mindkettejüket. Feladatot kaptak, számítottak rájuk Konan megóvásában.
*Igaza van az orvosnak, az ágyból sem fog felkelni, nemhogy kijutni innen. Inkább az ellenség bejutását kell majd megakadályoznunk.* Miközben ezen gondolkodott, észrevette jelenlegi társa arckifejezését. Egyelőre szó nélkül hagyta viselkedését. Tekintete Konan és az ajtó között ingázott, minden pillanatban támadástól tartott. Jaken képességeit ismerte, inkább a sajátjának hiánya rémítette meg jobban.
Ahogy meg-megrázkódott a talaj, eszébe jutott a határvidéken, amikor a Doton használó kunoichi csapdába ejtette őket. Most, hogy volt ideje agyalni és magára is figyelni kicsit, érezte mennyi mindent kivett belőle az a kis idő, amit az Akatsukis elméjében töltött.
A mennyezetről por szállt alá, a világítás akadozott, ahogy valahol újabb erőteljes támadás történt.
- Jaken - fordult a jounin felé, többedszeri megnyilvánulása után. - Igen, odakint kéne harcolnunk, de ezt a feladatot kaptuk. Konan el akarta mondani, hogyan győzhetjük le Paint, mielőtt elájult és kikényszerültem a testéből. Fontos információk birtokában van, és talán ez az egyetlen esélyünk megszerezni. Ha Ibiki-san nem tudja kihallgatni, esetleg egy újabb Shintenshinnel megkérdezhetném, mi az a gyenge pont. Kevésbé megterhelő, mint a genjutsuval való információszerzés.
A kis és kevés fénnyel megvilágított helyiségben Inako kezdte elveszteni az időérzékét. Fogalma sem volt, mennyi idő telhetett el azóta, hogy Naruto és Jiraiya elmentek. Hirtelen Akane állított be két esőfalusi shinobival. A kunoichit még sosem látta, a férfira pillantva azonban - a mai napon immár sokadszorra - meglepődöttség ült ki arcára.
*A-Arata?* Kérdezte magától. Ugyan az Árnyékklónok emlékei miatt elég sok információról hallott a két szőke hajú ninjától, mégis a Chuunin Vizsgán és két hónappal ezelőtti küldetésen megismert esőfalusira számított legkevésbé.
*Akane-sensei innentől átveszi Konan gyógyítását, nagyon képzett medikus, ha valaki, akkor ő képes lehet visszahozni a halálközeli állapotból.* A jelen helyzet ugyan nem indokolta, mégis némi megkönnyebbülés látszott Inako arcán. A felszínen zajló eseményekről ő is szeretett volna minél többet megtudni, éppen ezért teljes figyelmét az újonnan érkezettekre fordította.
Yamanaka Inako
Yamanaka Inako
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 893

Állóképesség : 470 (B)
Gyorsaság : 673 (A)
Ügyesség/Reflex : 500 (A)
Pusztakezes Harc : 390 (B)

Adatlap
Chakraszint: 825

Témanyitás  Hattori Arata Szomb. Ápr. 04 2020, 19:03

/Jiraiya - Feltámasztott Istenek/

Istenek. Megfoghatatlanok, mégis láthatóak. Az igazi istenek viszont nem élnek, nem halnak.... nem és élvehalnak, hanem léteznek. Egy isten nem más, mint egy létező entitás, az anyagi világon kívülről, amely hitből teremtődött és a hit pillérei tartják a helyükön. Ha nem hisznek bennük, akkor az istenek ereje is elveszik. És Amegakure hite meghalt, amikor rájöttek, hogy az istenük halott, akit felélesztettek. Itt az ideje meghagyni ebben az állapotban.... de mégis mi ez a sok könny odabent? Arata nem értette. Shinobi volt. Egy érzéketlen, hideg penge, egy akarat megnyilvánulása, semmi több. Gond nélkül ölt meg bárkit úgy, hogy nem érzett semmit, legyen az öreg, fiatal, csecsemő, férfi, nő, homokos, normális.... de most mégis mintha érzett volna valamit. A szívébe jegesen markolt... a csalódottság. A hitehagyás.

~ És mikor jön a parancs, habozás nélkül teljesítsem, s a fáklya meleg fénye szolgáljon minket az őket égető tűzként. Hadd lássák a kívülállók az égető kegyelmet, s ki féli a tüzet, hadd érezze ölelését. És mikor a szörnyetegek dúlják otthonunkat, az Isten erejével vágjunk vissza és az otthonukból katakombákat teremtsünk. És mikor a lelkünket hívják, egyként megyünk, családként, melyet az Ő lelke egyesített. ~ Hiába ismételgette. Hiába mondta el mindahányszor magában, nem érezte a megnyugtató érzést, ami ilyenkor általában elárasztotta a lelkét, kizárta minden feleslegessé vált gondolatát és megtisztította elméjét. Igaz, utoljára tán gyerekkorában mondta el az "imát". Azóta nem érezte szükségét, mert elméje mindig tiszta volt, felesleges gondolatai pedig sosem voltak, főleg nem egy ilyen helyzetben, mint a mostani. Most mégis valamiért újra és újra előjött ez a szöveg a fejében.

El akarta terelni a figyelmét arról, ami történt. Hideg fejjel kell gondolkodnia, nem engedhet meg érzelmeket magának. Az Angyal itt van. Eljöttek, hogy megvédjék a hamis isten haragjától, annak a haragjától, aki irányította az istenüket. Eltökélte, hogy az Angyallal együtt fog lecsapni arra, aki meggyalázta az istenüket. Ha pedig az a sorsa, hogy itt lelje a halálát falubéli társaival, akkor az ellenség örökké emlegetni fogja azt a napot, amikor az Angyal óvó szárnyai alatt álló Hattori Aratával harcolt. ~ Nem vagy több, mint egy eszköz. Egy hideg penge a sötétben, egy akarat megnyilvánulása. Shinobi vagy, viselkedj is shinobiként ~ ismételgette dédapja szavait a fejében és nemsokára a kétségei elillantak. Valóban "imát" mondott volna? Eddig süllyedt volna?

~ Hol van a dicsőség, amiről mások szavaltak? Érdemleges áldozat ez? ~ nézett körül. Jól mondta a dédapja. A háború - mert ez bizony már háború volt - nem más, mint vér és szar keveréke. Nincs benne az égvilágon semmilyen dicsőség. Mégis menetelt tovább. Az akarata vitte. Az Isten halott. Imáknak nincs helye többé. Itt, az ellenség által körülvéve, az oroszlán barlangjában mindent újra kellett értékelnie. Az ellensége ellensége tán a barátja lenne? Most nem volt mit tenni. A halott Isten eljött. A csata elkezdődött. Nem volt hová bújni, nem volt hová menekülni. Apák és fiaik, anyák és leányaik egyként fognak elesni. Megérkezett a végítélet, legyen meg hát az ő akarata. Arata újra lehajtotta a fejét. Legyen meg az ő akarata? Ha az a Pein ott valóban Pein lenne... ha ő lenne az, aki felemelte Amegakure no Satot az égig, akkor most dicsőségesen vonulna ő is mögötte, miközben az Angyal felettük szárnyal. Osztaná a halált, nem nézve, hogy kit öl meg. Ő is részt venne Konohagakure no Sato elpusztításában és örömmel tenné. De az nem ő volt. Nem lehet meg az Ő akarata, mert akarata sem volt többé. Ezt mondták. És mi lett emiatt az osztályrészük? Vér, sár és szar egy idegen földön. De ez volt a shinobik sorsa. Ez volt az ő sorsa. És most más istenek nyilvánították ki az akaratukat a vérontással.

- Ez minden. Ha akarják, elhiszik. Ha nem akarják, nem. Nem érdekel - nézett az előtte állókra. Sosem gondolta volna, hogy valaha személyesen találkozik Tsunadéval, vagy éppen Hatake Kakashival. Mit érzett? Semmit. Legalábbis, félelmet egyáltalán nem. Ezek az emberek itt bár híresek voltak és a shinobi világ leghatalmasabb emberei közé tartoztak, Arata állta a pillantásukat. Őt nem félemlíthetik meg. Öljék meg, ha akarják, akkor majd örök időkig kísérteni fogja őket. - Az egyetlen, aki érdekel az nem más, mint az Angyal. Ha kell, akkor a pokolba is leereszkedek értek és a vállaimra véve hozom vissza. Ezért is jöttem ide, holott tudom, hogy nem vagyunk kebelbarátok. És soha nem is leszünk - lépne közelebb, de feltárt kezekkel Kakashihoz. Hideg, kék szemeivel nézné a híres ninját. - Őszinte leszek. Annyi szenvedést okoztatok Amegakure no Sato-nak, hogy megérdemelnétek a pusztulást, az utolsó emberig bezárólag. De csak és kizárólag akkor, hogyha ezt valóban maga az Isten akarná. Az ő legutóbbi akarata pedig tudtommal az, hogy mégsem érdemlitek meg. Élni hagyott titeket, melynek okát magam sem értem, mégis ez az akarata tovább él az Angyalban. Ha pedig az Angyal idejött, azt jelenti, hogy be kell teljesíteni az Isten Akaratát. Ami pedig nem más, minthogy éljetek.

Zárjatok börtönbe, öljetek meg, ha akartok. Mi vagyunk az egyetlenek, akiben egy szemernyire is megbízhattok, legalábbis a szokott shinobi bizalommal. Nem.... nem bizalom. Mondjuk inkább úgy, hogy az egyetlenek, akiknek megvan az elegendő tudása. MI ismerjük csak azt, aki ellenetek tör. Mert Amegakuréban minden elsötétült. A csatornákban rejtőztünk, de mégis fellázadtunk. Mi voltunk a lentről suttogó hang, akik meghallották a hívást, a történelmünk hívását. És itt vagyunk - tárná szét a kezét még jobban. - Jöttünk segítségért, de egyben jöttünk segíteni is. És véleményem szerint, ezzel máris többet tettünk, mint ami tőlünk elvárható lenne. Páholyból nézhettem volna végig hátradőlve és cigarettázva az ellenségeink pusztulását, mégis itt állok. Miért? Mert az Angyal idejött. Idejött, amikor legyőzte az a gyalázat, aki az Istenünk alakját hordja magán. Oda, ahol a menedéket látta. Azok közé, akik annyi árvát hagytak maguk után a földünkön, hogy számolni sem lehetett őket. Folytassam, vagy megkezdhetjük végre a rendes védekezést? Esetleg érdemben? Mert annak, aki az Istenünk erejét bitorolja, egy pöccintése képes elsuhintani az egész falut. Egyvalaki tudásával vagyunk képesek megállítani és az a valaki itt van. Mi pedig odamegyünk hozzá, hogy ez életünk árán is megvédjük. Ha ebben meg akarnak akadályozni, akkor legrosszabb esetben a holttestem megy oda - nézne mélyen a szemébe mind Kakashinak, mind Tsunadénak. Tegyük hozzá, utóbbinak nehezebb, mert azokkal a mellekkel egy egész hadsereget el lehetne látni tejjel egy elhúzódó ostrom esetén is.

Legyen meg hát az Ő akarata. Az utolsó akarata. Ezek itt előtte nagy és híres és nagy emberek voltak, akiket azonban az a mérhetetlen erő egy legyintéssel semmivé foszlatna. Halandók, akárcsak ő. Legyenek bármilyen erősek, legyenek akármennyire bátrak, akkor is csak halandók, mint Arata. Ők is el fognak hullani. És ez a halandóság egyenlővé tette őket. Mert mindannyian porrá lesznek, hacsak az Angyal nem lesz képes segíteni nekik. Ha végre ezek a csúszómászó agresszo.... elnézést, Konohagakure no Sato mélyen (igen mélyen) tisztelt vezetősége végre hajlandó őket elengedni Tenshi-samához, Arata annyit mondana magában, hogy "legalább az eszük a helyén van valamennyire". Nem köszöngetne, nem hajlongana, csak indulna teljesíteni a kötelességét. - A sors úgy néz ki, megint egymás mellé sodort minket, Akane-san - fordult a Nara kunoichi felé. - Őszinte leszek, a sors bekaphatja ezért - jegyezte meg félvállról. - Mi lesz akkor? - nézett a "hatalmasságokra". A válasz pedig nem késlekedet....

A végítélet eljött,
A halál eljött,
És aratni fog.
Nem fog válogatni,
Kaszája készenlétben,
És aratni fog.
A végítélet eljött.

Nincs kegyelem,
Nincs menekvés,
Fiak és apák,
Leányok és anyák,
Ma egyként hullanak,
Ma egyként halnak.

- Elkezdődött - suttogta Arata. Tsunade parancsokat osztogatott, melynek végeredménye az lett, hogy a kirigakurei és az iwagakurei küldöttséget ott tartották. - Rátok nincs szükség ott, ahova mi megyünk. Még ha méltók is lennétek az Angyal megpillantására, akkor is felesleges lenne a jelenlétetek. A legtöbbet itt tehetitek. Harcoljatok és ha kell, dicsőséggel haljatok meg azért, amiben hisztek - szólt oda az ottmaradottaknak. Férgek. Egyszer elvesztenek valamit és máris beleszólnának mások ügyeibe. Amegakure többször is elvesztette mindenét, mégis felállt és folytatta az útját. Ha az Isten kegyes, akkor a hatalmának bitorlója ezeket azért eltörli. Ezekre semmi szükség nem volt az égvilágon. De nem. Aratának most kötelessége volt. Nem gondolkodott, csak habozás nélkül indult meg, ha Akane vezette őket. Mégiscsak ő volt otthon, nem?

Arata érdeklődve szemlélné a lapos falut. Ő tornyokhoz szokott, idegenek számára átláthatatlan utcarendszerekhez, amelyek egymás fölé épültek. Amegakure bolyváros volt ehhez a faluhoz képest. A Hokage arcképeket látván összehúzná a szemét. Azok a személyek ott mind hozzájárultak ahhoz a szenvedéshez, ami most zúdúlt rájuk. Egytől-egyig. Shodaime, Nidaime: ők alapozták meg. Sandaime.... fenntartotta a status quo-t. Yondaime: ő legalább hamar meghalt. Godaime. Meg kellett volna halnia. Rokudaime: meg kéne halnia. Az egyetlen értelmes vezetője ennek a falunak Arata szerint Shimura Danzou volt, de számukra ő nem jelentett sok jót. De legalább eltűnt. Remélhetőleg meghalt. Viszont.... Godaime és Rokudaime.... nekik élniük kell. Mert ez az Isten akarata. Lehet, az Istenük elpuhult, lehet, hogy megőrült, amikor ilyeneket gondolt, Arata viszont nem kérdőjelezte meg ezt az akaratot. Ha beérnek a kórterembe minden egyéb hercehurca nélkül, Arata mélyen meghajolna Konan felé. - Azt mondták, Akane-san, hogy te vagy a legjobb gyógyító. Konyítok én is ezt-azt az anatómiához, szóval, ha kell egy segéd - mert megmondom őszintén, ezekben itt nem bízok, bár benned sem, de más választásom nincs most - akkor itt vagyok.
Hattori Arata
Hattori Arata
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1336
Elosztható Taijutsu Pontok : 105

Állóképesség : 320 (B)
Gyorsaság : 316 (B)
Ügyesség/Reflex : 600 (A)

Specializálódás : Awaton

Adatlap
Rang: ANBU Chutaicho
Chakraszint: 1272

Témanyitás  Yamato Vas. Ápr. 05 2020, 13:54

//Feltámasztott Istenek- Jiraiya//

Konan elfogásával mintha az idegek nem nyugodtak volna le. Még mindig volt valami a levegőben, valami leírhatatlan. Még én is, a tapasztalatlan gennin is éreztem, hogy ez csak egy vihar kezdete. Valami olyan viharé, amit még nem látott a világ. A háborúnál is nagyobb fenyegetés közelgett. Éreztem a zsigereimben és a hideg is kirázott. Nem sejtettem, hogy ez a vihar egyetlen ember személyében fog megérkezni. A,iről nem tudtam, hogy eddig háborús ellenségek is veszélybe kerültek és Konohához fordultak. A világ a feje tetejére állt. Ellenségek egy sokkal nagyobb ellenség megjelenésével képesek voltak félretenni a nézeteltéréseket és szövetséget kötni. Hiába, ez a ninják hétköznapjainak része volt, mégis ezúttal nem csak a civilek, de még a ninják közt is rémhírek terjedtek és éreztem, hogy még némely magasabb rangú shinobik szívébe is félelem költözött. Ez az egész szinte hihetetlen. Rengeteg társunk és ellenség veszett oda pár hónapja egy nagy háborúban és ezúttal újabb háború veszi kezdetét. A világ még csak éppen elkezdett lenyugodni a nagy pusztítás után, de ennyi. Mintha csak egy csettintésre, bár nem tudhatja senki, hogy valójában az volt, egy csettintés. Legalábbis annak, aki létrehozta ezt a borzalmat, körülbelül annyira volt nehéz létrehozni a helyzetet, mint másnak a csettintés.
Mégis a fejetlenségben és az ismeretlentől való félelemben, mégis mintha valami felső erő irányítana mindent, az evakuálás és a csapatok felosztása flottul ment, mint valami előadás, amiben némi improvizáció ugyan volt, mégis az összhangot nem törte meg. Alig egy óra alatt sikerült minden civilt a búvóhelyre vinni. Aztán lassan a csapatok eloszlásával is elkezdtek foglalkozni és rang és erősség alapján csoportokbas osztani. Mivel gennin vagyok, így a legnagyobb csoportba osztottak és a delegáció parancsnokom utasításait követve a csoport hátsófelén találtam magamnak helyet. Sajnos az eddigi társaimtól elszakadtam. Hallgattam, ahogy néhányx tapasztaltabb chuunin elégedetlenkedik, hogy őket, a veteránokat, hogy kezelhetik együtt a kezdő genninekkel, de még néhány idősebb gennin társam is szóvá tette ezt. Sem a falu vezetője nem vagyok, nem ismerve az előéletüket és a tetteiket, de nem véletlen, hogy az a rangjuk, ami, így nem is foglalkozva ezzel. Figyelve a tömeget egy srác tűnik fel, aki annak ellenére, hogy nem hagyományos ruhában volt, mégis magabiztosságot sugárzott az ingben, nadrágban és a szemüvegében. Egyelőre nem megyek hozzá, csak figyelem. Ha úgy alakul természetesen megkeresem és szeretnék vele beszélni.
Yamato
Yamato
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1046

Állóképesség : 666 (A)
Erő : 590 (A)
Ügyesség/Reflex : 690 (A)

Adatlap
Rang: Chuunin / Bábhasználó
Chakraszint: 967

Témanyitás  Nashimaru Hina Vas. Ápr. 05 2020, 21:45

// Feltámasztott istenek- fórumkaland//
Hívtak, ezért megjelentem, még akkor is, ha nem feltétlen akartam volna ott megjelenni. Az utasításokat csak mint egy báb hallgattam végig, ugyanis az ellenállás az adott helyzetben csak fölösleges időpocsékolás , magam tovább idegesítése lett volna. El kellett fogadni a tényt, hogy csapatban kell majd dolgoznom, hogy személyes érzelmeimnek csak korlátok között engedhetek szabad teret, hogy gyengeségemből adódóan ez nem is egy alkalmas lehetőség a szökésre sem, ha el akarnék futni a falu kötelezettségei elől.~ Nem egy jó helyzet, de tűrni kell, vagy különben megint úgy járnék, mint eddig mindig, és reménykedhetek, hogy bizonyos keretek között kiélhetem majd vágyaimat, mert az elfojtott indíttatások nem fognak túl sok jóra vezetni, csak valaki leszek, akit bárki irányíthat, azt meg nem hagyhatom, viszont vannak utasítások, előírások, amiknek egyelőre meg kell felelnem, mert ha erőssé akarok válni a jövőben, akkor a jelenben kell a lehetőséget megteremtenem magamnak erre… vágyaimat meddig tudom visszafogni? A gyermeki hang erősödni fog vajon?~  Egyik újdonsült társam kis találkozónk alatt meglepően ingerült állapotban volt, mely némi félelmet keltett bennem, afféle jobb, ha távol maradok tőle típusút. Erősnek tűnt, és én meg nem vagyok egy idióta, ha elmém éppen nem elborult a vér zamatától, akkor nem esek neki. ~ A gyenge megpróbál túlélni addig, míg felül nem kerekedhet az erősön, ez a rend, akkor nem tapossák el.~ Megint megszólalt, ezúttal felénk intézett néhány szót, mely egyfajta fenyegetésként szolgált, a pumpa kezdett fölmenni bennem, még ha ezt nem is mutathattam ki. ~ Most ez… így áll hozzánk? Mit képzel magáról, hogy így beszél velünk? Velem? Hozzám senki nem szólhat ily szavakkal.~

A gyors eligazításom után még meg tudtam ejteni egy rövid vásárlást. Hiába tanultam már meg a drótcsévélő technikát jelenleg nem volt hozzá drótom, és egy ilyen kaliberű küldetésre jobbnak láttam rendesen felkészülni. A bolt otthonos hangulata, az eladó kedves mosolya kicsit sem hatott meg, 10 m huzal, ennyire volt szükségem, a fölösleges illemre nem, így hát a köszönésen és a Ryon kívül nem is kapott semmi mást. Utunk zavartalanul telt, egyetlen frusztráló tényezőt az agresszív klántársam jelentette, akit igyekeztem folyton szemmel tartani. Bármit is szóltak volna hozzá, csak a szükséges mennyiséget mondtam, tehát arra válaszoltam csak, amit a jounin vezetőnk kérdezett tőlem, de akkor is burkoltan, nem sokat elárulva magamról feleltem.

Konohába érkezve más kisugárzás fogadott, minden örömmel teli, ujjongó pompában ragyogott. A percek teltek, az ünnepség elkezdődött, de nem fejeződhetett be az békében, a ceremóniát félbeszakították, az izgalmas események elkezdődtek. ~Egy lehetőség arra, hogy erősebbé váljak, egy lehetőség arra, hogy vágyaimat kiéljem.~
- Hogy mi?- szemeim kikerekedtek.- Most akkor evakuáljunk?- Ledöbbentem, esélyt kaphattam volna fejlődni, erre ez jött az arcomba. ~ Komolyan mondom hihetetlen, hát minek néznek ők engem? Bébiszitternek, vagy gondozónőnek?~ Az emberek kísérgetését morcos arckifejezéssel, szó nélkül tettem, mert megint nem volt valós választásom. Ha nem teszem a végén a jelentésből kiderül a parancsmegtagadásom, és akkor nem járok jól… így segítettem azokon, akik elesettek, és magukon nem tudnak, akikkel ha máskor szociális interakcióba kerülnék, akkor valószínűleg néhány csepp vér folyna. 

Végeztünk, és én Miurut figyeltem, ugyanis ő tűnt a legtapasztaltabbnak, mintha az ő jelzésére vártam volna csak, aminek egy szimpla fegyver előrántás is megfelelt volna már. Azonban a fekete burok eltűnését követő riadó jel még nekem is elég világos volt. Ahogy azok a furcsa teremtmények megjelentek a vörös hajú lány támadásba lendült, én addig a háttérből figyeltem, amíg két pengéjével valami számomra ismeretlen technikát hajtott végre, nem akartam, hogy engem is megsebezzen. Nem telt el sok idő, és a kunoichi máris lelépett, ketten maradtunk Shizuval. Amennyiben mégsem végzett minden ellenféllel, -mivel még nem tudtam semmit róluk-, úgy katanámmal kezdtem el őket félbevágni, legalábbis arra törekedtem.

//Felszerelés: az adatlapon feltüntetett dolgok
Vásárlás: 10m dróthuzal= -1000 Ryo//
Nashimaru Hina
Nashimaru Hina
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 390
Elosztható Taijutsu Pontok : 45

Állóképesség : 175 (C)
Erő : 140 (D)
Gyorsaság : 210 (C)
Ügyesség/Reflex : 210 (C)
Pusztakezes Harc : 155 (C)

Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 408

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

17 / 20 oldal Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.