Erdőségek

+34
Hyuuga Emiko
Jiraiya
Akihiro Jaken
Kenta Koizumo
Kaibutsu Hiroto
Kenshiro Erisa
Kitori Musato
Shimura Danzou
Namikaze Minato
Akira
Kihara Rin
Uchiha Madara
Kitsune Haruka
Hiraga Natsu
Kira
Killer Bee
Gonza Sasano
Raion Tensei
Nosaru Kyoya
Gawakatsu Hikuro
Akasuna no Sasori
Ashina Hitomi
Uzumaki Kushina
Hinata
Hazukage Kurono
Fukushima Hakuseki
Tomoshika Asuko
Watari Zenko
Hidan
Namide Takezo
Karin
Shirogane Shiro
Junichiro Saruwatari
Kanmiru
38 posters

10 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

Go down

Erdőségek - Page 10 Empty Re: Erdőségek

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Vas. Aug. 14 2016, 20:49

//Na és hol a késésért járó ch? Razz //

Mivel van egy drága jó vezetőnk, aki mindent elintéz, így nekem nincs túl sok tenni valóm. Egyszerűen csak várok és figyelek. Sajnos az események nem indulnak be. A másik srác kijelenti, hogy nem kirigakurei, illetve elárulja hogy miért VANNAK itt. Tehát annyi biztos, hogy nem egyedül kóborol. Bár a jelenlegi helyzetben eléggé keménynek kell lennie valakinek, ha egyedül akar mászkálni. Szóval védőkkel van dolgunk, ez a lényeg. A társaimra nézek, hogy ők mihez akarnak kezdeni, de sajnos nem igazán látszik rajtuk bármi is. Jaken csendben van, nem szólal meg. Bár az azért látszik rajta, hogy eléggé el van merülve a gondolataiban.
- Konoha küldött minket, hogy segítsünk a szövetségeseinknek - kiáltom oda a kumogakureinek. - Ha nem bánnád, akkor jó lenne, ha mellénk adnál valakit, aki majd elvisz minket valamilyen feletteshez. Azt hiszem a jelenlegi helyzetben nem igazán engedhetjük meg magunknak a tökölést. Musato, nincs nálad véletlenül valamilyen parancs, amivel bebizonyosodhatna miért vagyunk itt? Jó lenne, ha minél hamarabb elfoglalhatnánk a helyünket, elég volt már az utazásból...
Remélem nem gond, hogy kicsit átveszem a vezetést, de jelenleg nincs túl sok kedvem itt társalogni. Bármikor megtámadhatnak minket és a hídon túlságosan sebezhetőek vagyunk... Remélhetőleg Musatonál tényleg van valamilyen irat és nem csináltam most semmi hülyeséget...
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 804
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 422 (B)
Erő : 480 (B)
Gyorsaság : 450 (B)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 502 (A)

Adatlap
Szint: S
Rang: Chuunin
Chakraszint: 830

https://fairytail.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Jiraiya Csüt. Aug. 25 2016, 16:34

// Kicsit gyorsítok. Aaz aktivitásom miatt nem haladtunk, így pedig +5 Chakra mindenkinek. //

Kumori Mugo... Átvette az irányítást és együtt vonultak a kijelölt útvonalon. Mint később kiderült, a térképen bár nem teljesen egyértelműen, de jelölve volt, hogy erre kell menniük ha át akarnak kelni biztonságosan a túlpartra. Kumori Mugo, Konohagakure Jouninja megkapta a szükséges információt erről és az érkezők megosztották tapasztalataikat, ahogyan az itt lévők is. Mugo, Erisa és Koizumo megtudták azokat az információkat, amiket a Musato csapat is, vagyis, hogy a partvidéken Kirigakurei NInják állomásoznak és a kisebb észrevételeket, míg a másik csapat megtudta, hogy előttük több négy és öt fős Konohai csapatok haladtak ezen az útvonalon, hogy elérjék a Falut. Nekik pedig azért kellett hajózniuk, mivel ők indultak utoljára... 
A Kumogakurei ninják hárman voltak, akik védték a hidat, idővel pedig Musato is előmászott és elhitte, hogy valóban nem az ellenséggel állnak szemben. Vagyis, legalább azt színlelte. Azonban a Rangban idősebb Jouninban sem bízhatott, még az után sem, hogy felmutatta a Hokage pecsétjét a tekercsen, amit arra az esetre kapott meg a férfi, hogyha bonyodalom támadna a szövetségesekkel. Csak Musato nem kapott ilyesmit? Nos igen, valószínűleg a kapkodás az, ami ide vezetett és bár a Hokage nem erről híres, ők megtették munkájuknak azt a részét, amit kellett, a tanácsadójával együtt. Az adminisztrációért pedig azok az aktakukacok felelnek... De ez most lényegtelen. A Kumogakurei különítmény elmondta, hogy még közel 400 Konohai ninját várnak, akik már jó pár napja útra keltek és mostanában kell megérkezniük, így lettek utolsókból az elsők... A fák mögött, a Kumogakureiek térfelén búcsúztak el, amikor egy Róka maszkos alak jelent meg a híd ezen oldalán, minden előjel nélkül!
A Kumogakurei ninják azonnal megfordultak. Három Kumogakure, egy Konohai Jounin, egy Chuunin és öt Genin... Közülök pedig többen képzettek. Azonban egy helyen vannak... Ez hátrány lehet.
- Oszolj!
Adja ki a Parancsot Mugo, mire mind tudják, hogy mit kell tenniük: A környéken, egymástól közel, de mégis szétszórtan kell elhelyezkedniük. A Kumogakurei ninják gondolkodás nélkül reagáltak! Egy-egy bal és jobb oldalt futott el, majd állt meg az alak mögött átlósan, míg a másik vele szemben, tartva a tisztes távolságot. Musato és Mugo középen álltak egymástól három méterre, míg Hiroto a bal szélen, mellette Jaken. Erisa és Koizumo pedig a jobb szélen. Mind fák takarásában. Dansei volt egyedül az, aki hátul maradt, tudva, hogy Ő az Orvosi Ninja...
- Ki vagy? Kaptunk egy jelentés, hogy egy Kitsune Maszkos erőszakos behatoló tört át a határon, ahonnan a Konohaikat vártuk. Add meg magad!
Hangzott a Kumogakurei parancsa.

HATÁRIDŐ: 2016.09.04!

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Akihiro Jaken Kedd Aug. 30 2016, 19:08

//Tessék, te kis türelmetlen Jiraiya, érted félbehagytam az élményt Very Happy / Plusz még Emi is befutott, egyre érdekesebb a helyzet ^^ / ,,egy kis izgalom még belefért a keretbe" elég izgalmas lett Emi? Very Happy//

A másik Konohai csapat érkezése után, már minden korábbi konfliktus megszűnni látszott, így egy nagyon sóhajtva nyugtáztam, hogy most végre megpihenhetünk kicsit. A másik csapat vezetője, egy Mugo nevű férfi felmutatott egy, a Hokage által kiadott pecsétet, majd kölcsönösen megosztottuk az információkat, amelyeket szeretünk. Vetettem egy pillantást Musatora, kíváncsi voltam a reakciójára, és arra, hogy még mindig kételkedik e abban, hogy végre valahára biztos szövetségesekkel vagyunk körbevéve.
Ennyi szövetséges között, már kisebb volt a valószínűsége egy esetleges támadásnak, mert bolond lenne megtámadni valaki egy tíz fős csapatot, és ez nyugalommal töltött el. Talán végre aludhatok egyet? A szörnyű hajóút alatt, és azóta sem tudtam aludni, úgyhogy igazán rám fért volna. A tervem viszont, hogy lecsücsülök szundizni egy kicsit, azonnal dugába dőlt, amikor tőlünk alig pár méterre megjelent egy maszkos alak. Azonnal elhangzott az Oszolj! parancs. Ez abszolút bölcs lépés, tekintve, hogy nem tudjuk ki az ellenfél, mi a szándéka, és hogy mire képes. Nem lenne kellemes, ha egy tömegpusztító jutsut bevágna közénk. Szerencsénkre most a fák menedéket tudtak nyújtani, nem pedig az volt az egyetlen lehetőség, hogy levetjük magunkat a hídról, mint amikor Musato adta ki ugyanezt a parancsot. Gyorsan bevetettem magam egy fa mögé a bal szélen, és velem egy időben szinte mindenki más is így tett különböző irányokba, így lényegében egy falat képezve a hídra merőlegesen. A Kumagakureiek egy pillanat alatt körbevették a róka maszkos személyt – aki testalkata alapján nőnek tűnt – és felszólították, hogy adja meg magát. Elméletileg valaki, aki pont olyan maszkot visel mint ő, erőszakosan áttört a határon.
~Lehet, hogy csak minden áron segíteni akar Kumogakurén, ezért annyira siet a frontra, hogy a határellenőrzésen sem ér rá átesni? Meglehet. Az is lehet, hogy félreértés az egész, és barátságos szándékkal érkezett. Persze az sem kizárható, hogy az ellenség, és nincs egyedül. Ő lenne az elterelés? Maradjunk csak annál, hogy barátságos, álljunk mindenkihez pozitívan, nemde? Hát igen, már megint az a fránya emberekbe vetett hitem. Shinobiként – főleg háború alatt – nem kéne senki külhoniban sem igazán bíznom. De valahogy mégis... Nem érzem, hogy gonoszság lenne a Maszkos szívében. Mindenkiben ott van a jó és a rossz is, csak az a kérdés, hogy az előbbi vagy az utóbbi dominál. Nálad mi dominál Maszkos...?~
Minden esetre most nyugton maradok, vannak bőven itt rajtam kívül, akik megoldhatják ezt a szituációt. Továbbá egy esetleges harcra is felkészülök, sosem árt ,ha éber az ember. Bármennyire is szeretne aludni...
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2298

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 398 (B) / 150 (C) - súlyokkal
Gyorsaság : 1500 (S+) / 800 (S) - súlyokkal
Ügyesség/Reflex : 1000 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Jounin
Chakraszint: 1612

Témanyitás  Akira Kedd Aug. 30 2016, 20:40

Engem osztottak be ennek a fura csapatnak a vezetésére. Ugyan nem osztottam meg a képességeimet velük, de testközelből tapasztalhatják meg az egyik saját jutsumat, amivel a tudatom egy részét áthelyezem Izanagiba, majd visszatérek. Aoi szentségelését ilyenkor nem hallom, hiszen ugyan csak a tudatom egy része van áthelyezve, a figyelmem teljesen a madár által érzékelt dolgokra összpontosul.  Izanagit nem akarom bántani, de ha használni akarom a chakrámat rajta és vele a technikát, az akaratlanul is fájdalmat okoz neki. Az utolsó visszatértemkor egy mókust fedezek fel a lábam előtt, amitől megijedek. Aztán rájövök, hogy ő a jel. Ritsu nem hazudtolja meg magát és mint valami kislány lelkesedni kezd a kis, puha állatért.
- Téged keresünk Mókus? Azt mondták, hogy te megmutatod, hogy merre kell menni.
Nem mintha nem tudnám, de hát őt kell követnünk és az sem érdekel, hogy a többiek mit gondolnak, hogy egy állathoz beszélek, hiszen a menyéteknél már megszoktam, a mókus is hasonló hozzájuk, csak kisebb és rágcsáló, míg a menyétek inkább húsevők, de ez most nem számít.
Akira
Akira
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60

Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)

Adatlap
Chakraszint: 0 (1055)

Témanyitás  Hyuuga Emiko Kedd Aug. 30 2016, 22:56

//Nem egészen erre gondoltam, de ha már Jira ennyire kavarja a szálakat, essünk neki! Very Happy Bocsi Jaken, hogy nem engedlek szundizni.//

Ezúttal a kunoichi túl óvatlan volt. Egészen idáig mindig megtervezte a lépéseit, alaposan átgondolta, csak néha rögtönzött, ha úgy jött ki a lépés. Ám egy apró kis baklövés miatt egészen nagy csávába került, amiből egyelőre még nem tudta, hogyan is fog kimászni. A sűrű erdő nem csak számára nyújtott észrevétlenséget, hanem a közelben állomásozó shinobi csapatnak. Összesen 10 embert számolt, de ez csak egy gyors körbetekintés volt, talán többen is lehettek távolabb. Még arra sem maradt ideje, hogy saját magát jól leteremtse, amiért nem figyelt jobban a környezetére. A maszk alatt tekintete végig pásztázta a terepet. A legbiztosabb az lett volna, ha visszavonul, de sajnos erre túl későn eszmélt rá. A Kumogakurei csapat sokkal gyorsabban reagált, mint az Emi sejtette. Az arcukra kiült a meglepettség, azonban ettől függetlenül képesek voltak szervezetten reagálni.
Mire a Jounin kettőt pislogott, a fák takarásában eltűntek egy páran, a többiek pedig bekerítették. Még mindig a visszafelé vezető út tűnt a legbiztonságosabbnak, vagy legalább is a legkönnyebb menekülési útvonalnak. Az áttörés itt egyértelműen megbukott volna, tehát ezt a lehetőséget röpke másodpercek alatt kizárta. A chakrájuk alapján alacsonyabb szinten lehettek, talán Genin és Chuunin rangúak. Viszont gyorsan megakadt a szeme a legerősebb ninján - vele még meggyűlhet a baja. Olyan ismerősnek tűnt ez a helyzet, és nem is kellett túl sokat gondolkodnia, hamarosan beugrott neki. Akkor többed magával, a Fagy országában kerültek szorult helyzetbe, amiből alig tudtak megmenekülni. Gondolatban megrázta a fejét, hogy elhessegesse a múlt árnyait és a jelenre tudjon fókuszálni. A felszólításra a róka maszk alatt kicsit felhúzta az orrát, aztán majdnem hangosan felhorkant, amikor erőszakos behatolónak nevezték. Ezt már nem hagyhatta szó nélkül, legalább is gondolatban semmiképp.
*Erőszakos behatoló a nénikétek! Nem kellett volna ok nélkül nekem támadni. Attól, hogy nem álltam be egyetlen szövetségbe sem, még nem kéne komplett bűnözőként kezelni.* Ha valaki hallotta volna a gondolatait, leginkább egy sértett kislányt vélhetett volna felfedezni benne. Ez talán nem is állt olyan messze az igazságtól, tényleg bántotta egy kicsit, hogy a világ így kezeli.
Sokáig nem agyalhatott, mert bár a fák mögött rejtőző shinobik egyelőre nem mozdultak, a felszólítást közlő férfi úgy tűnt, mint aki képes bármelyik pillanatban a Hyuuga lánynak rontani. Tisztában volt vele, hogy nincs sok ideje, de reménykedett benne, ha egy kis ideig nyugton marad, nem kapkodják el annyira a támadást. Persze azt már az elején eldöntötte, hogy nem fedi fel a kilétét, egészen pontosan a Byakugant, mert abból semmi jó nem származna. Az idő egyre jobban ketyegett, döntenie kellett, méghozzá gyorsan, mielőtt a csapat ugrik elsőnek. Dojutsujával igyekszik felmérni a terepet, hogy merre tudna könnyebben visszavonulni. A chakrájukból sajnos a képességeiket nem tudja megállapítani, bárki meglepheti valamilyen erős technikával, szóval jobb lesz vigyázni. Jobb kezét elkezdi lassan felemelni, ám közben a másikkal sem marad tétlen. Ha sikerül, akkor a két nála lévő füstbomba közül az egyiket megpróbálja bevetni. Jobb ötlet hirtelen nem jut eszébe, ezzel tudna a legkönnyebben kereket oldani. A Byakugan miatt előnyre tenne szert, így a legkevesebb harccal visszajuthatna oda, ahonnan érkezett. A folyó túloldalán kicsit jobban ismeri a terepet, talán le tudná rázni az esetleges üldözőit.
Amennyiben valaki támad és nincs elég ideje ezt kivitelezni, akkor a Hagane Mamorival igyekszik védekezni, kitérni a csapások elől. Komolyabb ellentámadást egyelőre nem szándékozik indítani, inkább az esetleges jutsukat próbálja meg elkerülni.
Hyuuga Emiko
Hyuuga Emiko
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1930

Állóképesség : 550 (A)
Erő : 800 (S)
Gyorsaság : 590 (A)
Ügyesség/Reflex : 590 (A)
Pusztakezes Harc : 900 (S)

Adatlap
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 1322

Témanyitás  Kenshiro Erisa Pént. Szept. 02 2016, 21:11

//Előre is bocsánatot szeretnék kérni a rövidségért, és az egyéb hibákért amik lehetnek, de rettenetesen fáj a fejem és hőemelkedésem is van, de már nem akartam tovább húzni, mivel valószínűleg holnap nem tudnék írni... //

A veszély elhárult, vér egy csepp sem folyt. Úgy tűnt a harcok nem most fognak elkezdődni. Bár nem így képzeltem el azt amikor két nemzet szövetkezik, de végül is érthető valamilyen szempontból a gyanakvása az embereknek. Mugo könnyedén és mondhatni rutinosan intézte el a dolgot, kicsit büszkévé is tett hogy a csapatában vagyok. A többiekről nem tudok semmit, és igazából sokat nem is beszéltem velük az út során, és sajnos valószínűleg ezután sem fogok, mivel elég nagy a valószínűsége annak, hogy egyből külön leszünk választva tőlük. 
Felkészültnek éreztem magam a feladatokra. Rengeteget edzettem az elmúlt napokban, és véleményem szerint hihetetlenül gyorsan fejlődik a chakrakontrollom. Legalábbis véleményem szerint. Biztos vagyok benne hogy egy egyszerű szél chakrával okozott vágással végzetes sebet tudok ejteni az emberi testen.

Már éppen kezdtem lenyugodni, hogy minden rendben van, a nap már tuti kalandok nélkül fog eltelni, mikor váratlan dolog történt ismét. Szinte fel sem fogtam a dolgokat, egyszerűen csak meghallva Mugo parancsát, gondolkodás nélkül fedezéket kerestem és találtam egy fa takarásában. Olyan hirtelen történnek az események,  teljesen előjelek nélkül, hogy már szinte lélegezni sincs bátorságom. Úgy érzem hogy akármit tehetnék, akármennyit készülnék a frontra, végig ott lesz az a "véletlen faktor" hogy túlélek-e valamit vagy sem. Úgy érzem hogy nincs kezembe az irányítás, hogy nem én formálom a sorsot, hanem a sors engem. Igazából csak az idegesített ebben, hogy nem tudtam, valóban van-e jelentősége a választásainknak egy-egy helyzetben, vagy csak annyit teszünk hogy az éppen felénk tartó eseményből, szituációból hozzuk ki a legjobbat. Bár nem hangzik túlságosan különbözőnek a két dolog, mégis egyáltalán nem az a kettő...

Viszont most nincs idő ezen gondolkozni. Vagy egyáltalán van idő akármin is? Kinézek a fa mögül megfigyelve a helyzetet, bár leginkább Mugon tartom a szemem, várva az utasításaira. Felkészülök egy genjutsu alkalmazására. Még ilyen távolságról nem próbáltam, de biztos vagyok benne, hogy ezt kell tennem. Hogy miért? Ha sikerülne genjutsuba ejtenem, rengeteg vérrontást megelőznénk, ráadásul ez egy gyors és hatásos megoldás, biztos vagyok benne, hogy számít a genjutsumra Mugo. Persze nem készülök hülyeségre, amíg nem ad rá utasítást nem támadok, nem csinálok semmit, csak igyekszek amennyire lehet koncentrálni, és kiterjeszteni a chakrámat, mindezt persze a ló kézjelének segítségével. Sokat kísérleteztem az elmúlt napokban és a ló kézjele bizonyult számomra a "legkényelmesebbnek". Már csak reménykedni tudok hogy sikerül elkapnom. Végig figyelem Mugot, és figyelek az esetleges jeleire, ha úgy látom, hogy ránk támad a maszkos, vagy azt látom hogy Mugo jelt ad, egyből intézkedek...

//Egész pontosan nem tudtam kiszűrni hogy Erisa milyen távol van Sad Szóval ha túl messze vagyok hogy genjutsut alkalmazzak akkor... Hát az kellemetlen...//
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 20

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 431

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Szomb. Szept. 03 2016, 10:25

Továbbra sem történik semmi... Csendben a háttérbe húzódom és várom, hogy haladjunk tovább. Idő közben előjön a kumogakurei védelem minden tagja, ráadásul más konohai emberkék is betársulnak hozzánk.
- Bárcsak itt lenne Shui és Noriko... - dünnyögöm magam elé.
Hát igen, a régi szép időket még most is szeretem felemlegetni. A régi csapatommal már biztos a helyünkön lennénk! Bár ahogy mentek régen a dolgaink, lehet hogy még mindig Konoha kapujában veszekednénk, mert valaki éppen nem volt elég gyors, vagy mert Shuinak éppen napja van. Ennek ellenére még mindig szeretnék velük lenni, a társaságukban nagyon jól éreztem magam. Vajon mi lehet velük? Shui biztos megbarátkozott már a bogarakkal az utóbbi pár év alatt. Norika pedig biztos valami vagány dologra specializálódott!
Az elmélkedésemből viszont egy újabb jövevény zökkent ki. Egy róka maszkos kunoichi az, aki állítólag okozott egy kisebb galibát az utóbbi időkben. Mivel még senki sem támad, így én sem kezdek semmilyen magánakcióba. Kissé átmozgatom azért a testemet, hogy ha kell, akkor gyorsan tudjak reagálni. A nő nem válaszol a feltett kérdésre, így csak a kínos csend van, már ha a természet zajait nem számítjuk.
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kenta Koizumo Szomb. Szept. 03 2016, 18:54

// Gomen, elfelejtettem, hogy ide is írni kell >< Valamit összeütök és a jövőben igyekszem ennél jobbakat írni. //

- Mattaku... - sóhajtott hangosan Koizumo - Fárasztó. - jelentette ki, és katanájáért nyúlt, bal kezével pedig kunait ragadott. Mattaku. Ez a szó lassan kötőszava lett. Az utóbbi időkben csak edzett és utazott, számára ez volt a világ, és az ezekhez való korlátlan hozzáférés jelentette a komfortot. Ezeken kívül nem fogott hozzá semmihez önszántából. Azonban azt sem illik elhanyagolni, hogy legutóbbi csatái rendre vereséggel végződtek, kezdve Amaimonnal, Mugo edzésén át egészen egykori csapattársaik ellen vívott kis csatájukig. A győzelemre fűlött a foga, ezért akart kijutni a frontra, és lesből levadászni minél több gyanútlan ellenfelet, hogy pengéjét hasfalukba márthassa, és hagyhassa őket húsz percen keresztül a porban fetrengve önnön vérükbe fagyni.
~ Önkontroll, Koizumo! ~ rivallt rá magára gondolatban, és felmérte aktuális ellenfelüket. Az évek során rengeteg harci tapasztalatot szerzett, és megtanulta felmérni ellenfele erejét, ennek köszönhetően egy mordulás kíséretében konstatálhatta, hogy egyedül egy szemtől szembeni harcban fikarcnyi esélye se lenne a maszkos nő ellen. A maszk titokzatosság tette a kunoichi megjelenését. Egy róka. Alattomos, sunyi állat, ez passzol vajon az ellenfél személyiségéhez? Koizumonak jó szeme volt az ilyenekhez, meg tudta állapítani, hogy a nő harcstílusa nagy valószínűséggel a közelharcot preferálja. Koizumonak ez többé-kevésbé kedvezett is, kenjutsu használó révén talán fel tudta volna tartani őt, amíg a többiek kieszelnek valamit, de ha a tűz technikáihoz nyúlt volna, azzal akár le is tudta volna korlátozni ellenfelük látó- és mozgásterét, és meg tudtak volna lépni. A tökéletes terv kidolgozásához azonban ismernie kellett volna a társai szintjét és képességét. Egyedül Erisáról és vezetőjükről, Mugoról tudott egy keveset. Ahogy próbált kieszelni valamit, eszébe jutott, hátha nem szükséges harcolniuk. Pár szóval a csapat hangadójává lépett elő, még mielőtt a többiek egy hangot is kiadhattak volna. 
- Kérlek, vedd le a maszkod! - kiáltotta a nő felé. - Ha tisztázod magad, túlélheted, elvégre az erőfölényünk nem kérdéses. Ezzel viszont csak feltartasz minket. - feltételezte, hogy ellenfelük vagy az ő oldalukon áll, vagy pártatlan, ebből az irányból elvégre nem igazán érkezhetett ellenségként, vagy körülményesen. Ily módon nem érdeke megütközni a konohai és helyi haderőkkel. Ha a fiú terve működik, a maszkos megpróbál vagy meghajolni akaratuk előtt, vagy minden gond nélkül felszívódni. Igen valószínű, hogy utóbbi esetben nem kell majd a nyomába eredniük, ez a helyiek feladata lesz. Bár ilyen egyszerű lenne...
Kenta Koizumo
Kenta Koizumo
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 630
Elosztható Taijutsu Pontok : 40

Állóképesség : 180
Erő : 200
Gyorsaság : 300
Ügyesség/Reflex : 300
Pusztakezes Harc : 150

Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 611

Témanyitás  Kitori Musato Hétf. Szept. 05 2016, 09:20

// Konohai Banzai és Jiraiya //

Sóhaj. Legyen még egy sóhaj. Még mélyebb sóhaj. Kezdenek kicsúszni az események az írányításom alól. Fáj ezt bevallani, ám nagyon úgy tűnik, hogy valaminek a közepébe kerültem, amivel nem is lenne bajom, ha megkaptam volna a szükséges információkat. Mert azok nélkül még egy olyan fenomenális, előre tekintő személyiség, mint ÉN sem képes tökéletes munkát végezni.
Sóhaj. Még mélyebb sóhaj.
Amikor meglátom a Mugo nevű férfinél a hivatalos iratot a Hokage pecsétjével, akkor... nem oszlik el minden gyanúm, de barátságosabb arcmimikát eröltetek magamra, miközben belül fortyogok. Tényleg... tényleén miért nem kaptam ilyet? MIÉRT? Amikor hazaérünk, ezért valaki felelni fog. Én Konohagakure no Satou lenyűgöző, isteni és kiemelkedően legendás shinobija vagyok, engem nem lehet így lejáratni.
Sóhaj. Dühösen összeszorítom az ajkaimat.
A beosztottjaim nem követték az utasításaimat. Még mindig a hídon vannakHa nem Kumogakureiek lennének a parton, már halottak volnának.
Sóhaj.
Mindig elfelejtem, hogy magamból indulok ki. Ennek az a hátránya, hogy olyan eredményeket nem várhatok el másoktól, amikre Én képes vagyok, de Ők nem.
Sóhaj. Elindulok lefelé a föld alá, s amikor ott vagyok, elmorzsolok egy dühös könnyet a szememből. Tudom, hogy senki nem látja, ezért engedem meg magamnak.
Úgy mozgok, hogy nagyjából az ujjonan érkező konohai osztag vezetője mellett érjek a felszínre. Amennyiben ez sikerül, kissé csalódott, ám fesztelen arccal köszöntöm, mint rangidőst.
Üdvözlöm, Mugo-san! Kitori Musato vagyok, az osztagom tagjainak nevében kérem, hogy csapatunk vonuljon együtt, amennyiben nincsennek más parancsai. Megtiszteltetésnek vennénk!
hangosan mondom, hogy az alám beosztott geninek is jól hallják. Bizony, ez példamutató módja annak, hogyan kell bánni egy előljáró tiszttel. Megengedek magamnak egy elégedett félmosolyt. Bizony, még sértetten is oly' önzetlen vagyok!
Az alak, aki megjelenik, kissé olyan, mintha ANBU volna, azonban mégsem. Nem látok rajta rangjelzéseket és a maszkja sem olyan, mint amit a hivatalos szervek használnak. Amikor Mugo "oszolj" parancsa után mindenki követi az utasítást, nem sok híjja van, hogy a homlokomra csapjak kínomban. Ezt most direkt csinálják velem?!
Szemtelen bagázs. Sebaj, úgy hiszem már tudom melyik csapat fogja vállalni a legveszélyesebb küldetést. Igen-igen, ez jó lecke lesz.
A jövevény felé egyszerre túl sokan kommunikálnak, ennek így nem sok értelme van. Várok, hogy miképpen reagál, ám nem lehetek tétlen örökké.
- Igazold magad! - kiáltom, mintegy megerősítve a közhangulatot.
Kitori Musato
Kitori Musato
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 450

Állóképesség : 500 (A)
Erő : 250 (C)
Gyorsaság : 200 (C)
Ügyesség/Reflex : 200 (C)
Pusztakezes Harc : 300 (B)

Adatlap
Chakraszint: 396

Témanyitás  Jiraiya Hétf. Szept. 05 2016, 19:03

// Erisa: A távolságot leginkább Erisa képességei miatt nehéz leküzdeni, egyenlőre kezdő Genjutsuhasználó, viszont lassan képes a chakra kiterjesztésére. VISZONT, ha PVP-ről van szó akkor legközelebb Pm-ben küld el, hogy Genjutsut használnál. Itt most nem annyira lényeg, viszont ha Genjutsut használsz PvP-ben akkor ha jól tudom a szabályzat is azt írja, hogy mivel illúziót hozol létre amiről az ellenfél nem tudja, hogy nem a valóság, ezért te leírod a mesélőnek hogy mit szeretnél Ő pedig leírja az ellenfélre gyakorolt hatást. Ez most azért nem lényeg, mert még nem használtál Genjutsu.

Koizumo: A karakter lehet képzett, lehet szeme dolgokhoz, de nem képes egy pillantásból felmérni ellenfele erejét a legtapasztaltabb harcos sem. Várhat el valamit, érezheti a nagy chakra kisugárzását, de ha ilyesmi lesz azt leírom. A másik dolog, hogy a mozgás és a harc alapján tudja a karakter felmérni az ellenfele képességeit. Ha nincs harc, akkor még nem csinált semmit ha pedig nem csinál semmit nem tudja felmérni a képességeit sem. A harcstílusát pedig végképp nem, mivel még meg sem mozdult az ellenfél. A következtetés a végén viszont mindenképpen levonható az információkból ^^ Ez teljesen logikus. (Az hogy nagy valószínűséggel pártatlan vagy éppen az oldalatokon áll. Az egyetlen ami befolyásolhatja ezt a tényt, hogy galibát okozott, ám ennek körülményei ismeretlenek)

Musato: A csapat a túlpartra vonult át a híd lábához. ^^ Tehát követték az utasításokat.

Ezen kívül azokhoz szólok, akiknek az irományában érzem azt, hogy látják, hogy ki az ellenfelük és hogy az adatlapon Emi látszódik. Ez ne befolyásolja sem a szerepjátékot sem pedig az irományaitokat. Koi esetében valószínűleg ha itt most nem láttuk volna Emit, akkor nem vont volna le semmilyen következtetést mert egy csuklyás maszkos egyénről nem szűrhető le semmi. Ezekre MINDENKI figyeljen mert bár Koinál komolyabban előjött ez a dolog, de volt nem is egy felhasználó akinek az írás stílusából és a fogalmazásából derült ez ki számomra. Ez is egy éles helyzet de ha itt most nem hal meg senki és a fronton PVP-re kerül sor, ott egészen biztosan hibapontnak számít majd ez, nálam pedig ez nagy hiba. Nem szeretném, hogy ez miatt botoljon meg egy kari és dőljön az ellenfele kardjába! Viszont mentségére szóljon mindenkinek, aki hibázott, hogy ilyesmiben még nem volt részetek és eléggé most a mély vízbe lettetek dobva, így ezért is nem tartom jelenleg ezt  hibának, de ez után már az lesz. //

Egyre több és több kiáltás, több felszólítás, a maszkos pedig mozgatja a kezét, ám ekkor érkezik Koizumo kiáltása, valamint az "add meg magad!" ráerősítés. Emi ezek ellenére is mozgásba kezd? Ám a Byakugan aktív, a fák mögül mégis, kékes árnyalatú chakra mozog felé, szépen lassan... Genjutsu?! Igen, van tapasztalta ebben, a chakra mozgása mindenképpen egy Genjutsu előkészületeinek felel meg, de ha nem is annak, akkor a felé közeledő ellenséges chakra mindenképpen fenyegetést jelent. És még ők akarnak békét és megadást?!

// Emi írjon, utána pedig egyből írok én. Határidő nincs, minél előbb ejtse meg a posztot ^^ Emit is kérem, hogy a karakter szempontjából szemlélje az eseményeket. //

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Emiko Csüt. Szept. 08 2016, 23:00

Bár a maszk alatt nem látszott, tekintete ide-oda járkált, ahogy megpróbált fókuszálni és kiszűrni, hogy ki akar támadásba lendülni. Egyelőre úgy tűnt, várnak valamire, talán éppen arra, hogy mozgásba lendüljön, vagy felfedje valamelyik képességét. Került már párszor igencsak kilátástalan helyzetbe, de mégis a szokásosnál idegesebb kezdett lenni. Valószínűleg az egyre több felkiáltás miatt, amit felé kiabáltak. Megadásra akarták bírni, ám a Hyuuga lány tartotta magát az elképzeléseihez, illetve a szabadsághoz való jogát sem akarta olyan könnyen feladni.
*Még mit nem!* Kiáltotta dühösen a belső hangja, miközben egyre jobban azt érezte, hogy el kell innen tűnnie. Bizonygatták, hogy túlerőben vannak, és egy ninja miatt tényleg aggódhatott - erősnek tűnt. Csakhogy a kunoichi is megélt pár veszélyes csatát, sok tapasztalatot szerzett, sőt túlélte mestere embertelen kiképzéseit.
A Dojutsuja végig aktív maradt, mert nem tudta, honnan érkezhet meglepetés. Hirtelen chakra mozgásra lett figyelmes, ami fenyegetően közeledett felé. Jobban oda koncentrált, így nem volt nehéz rájönnie, hogy mivel van dolga: Genjutsu.
*Hogy utálom, amikor valaki az elmémmel akar szórakozni...* Ezt egy jelnek tekintette, vagyis tényleg ideje volt cselekedni valamit. Diplomatikusan felszólították, erre meg jönne felé az illúzió, vagyis ennyit a békés megoldásról. Ők kezdték, tehát Emi egy kicsivel könnyebben kezdett bele a kis akciójába. Lassan egy kicsit oldalra fordította a fejét, ami ahhoz kellett, hogy megállapítsa, nincs senki vagy semmi a Byakugan vakfoltjában. Ezen sok múlhat, ha ezt nem tudja ellenőrizni, nagyon könnyen meglephetik abból az irányból. Még a Fehér szemek sem tökéletesek, úgyhogy erre ügyelnie kell.
Úgy dönt, kockáztat, mert ha mégis elfogják, akkor harc közben történjen, ne pedig azért, mert egyszerűen megadja magát. Közben ellenőrzi a felé kúszó chakratömeget, hogy lássa mennyi ideje van, mielőtt elérné a Genjutsu. Jobb kezét óvatosan felemeli, mintha időt kérne, vagy valami furcsa módon szeretné megadni magát. Közben amilyen gyorsan csak tud, a bal kezével belenyúlt hátsó táskájába és az egyik füstbombáját előveszi. Reméli, hogy elég ideje lesz kivitelezni a tervét. Abban bízik, hogy az alacsonyabb szintű ninják nem tudnak olyan jól tájékozódni a füstben. Ám közben mást is előkészít, történetesen a Tsuten Kyaku Taijutsu technikát. Lábába megpróbál közben annyi chakrát összesűríteni, hogy még valamivel meg tudja lepni a csapatot. Mivel gyakorlott ezekben a jutsu fajtákban, elvileg akát egy kis dobbantással is képes elég nagy hatást létrehozni. Nagyjából egy időben szeretné a kettőt meglépni, majd megpróbál elugrani a tömegből, vissza a hídhoz és átjutni a túlpartra, ahonnan jött. Mivel az ottani terepet jobban meg tudta figyelni idefele jövet, nagyobb eséllyel tudja lerázni a shinobikat.
Hyuuga Emiko
Hyuuga Emiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Pént. Szept. 09 2016, 11:01

Úgy tűnik, hogy a felszólítások megtették a hatását, az ellenség lassan de biztosan emeli fel kezét, azonban egy óvatlan pillanatban, amire talán már a tapasztaltabbak számítottak, előkapta a Füstbombáit és ezzel teljesen elrejtőzött a kíváncsi tekintetek elől... Persze időzítetten volt képes arra, hogy a Genjutsu előtt hozza létre technikáját, így amint elérte volna őt a Chakratömeg, már használta is a földtömegeket mozgató Taijutsuját. Az összesűrített chakrát robbanásszerűen engedte ki a testéből, ezzel pedig maga körül felszakította a talajt!
   A fák mögül is jól látható volt a jelenet, a Konohai csapat látta a feltörő füstöt, mire a Rangidős Jounin azonnal kiadta az utasításokat!
- Fuuton-t!
Mondta, miközben megformált egy különleges kézjelet és létrehozott egy klónt.
- Álljátok el a menekülési útját!
Mondandója után a létrehozott klón szépen lassan eltűnt a szemek elől. Úgy tűnik, hogy a parancs világos volt, el kell állni az ellenfél menekülési útvonalát, ami jelen esetben a határ felé a leglogikusabb.
   Eközben Emi a füstben látja, hogy mi történik a vakfoltjánál sem áll senki, a Taijutsu technika pedig ledöntötte a három Kumogakureit a lábáról, így megnyílt az útja. Elrugaszkodott és kiugrott a füstből, ezzel pedig előnyre tett szert, hiszen az ellenség nem látja őt. Azonban az eddig rejtőzködők közül, egy chakratömeg tör előre és veti bele magát a füstbe, onnan pedig kitörve, Emi felé ront. Vészesen közel ér, mintha látta volna kiugrani a lányt! Tudja, hogy merre kellett mennie és nagyon gyors. A Chakrája viszont, mintha kevés lenne... Az egyik alacsony szintű támadta volna meg? Szegény pára... Úgy fest, hogy Taijutsuhoz folyamodna a Hyuuga lány ellen... Kár. 

// Sorrend: Erisa, Hiroto, Musato, Koizumo, Jaken, Emi - Igazából egy konkrét parancsot kaptatok, az alapján cselekedhettek ahogyan akartok, de természetesen a karakter egyéni döntései szerint is cselekedhet.
Emi: Nem volt számomra egyértelmű hogy használod-e most a füstbombát, vagy nem, mivel a használat nem volt leírva egyértelműen csak az elővétel. Így ha más volt a terved, azt jelezd Pm-ben és akkor ott megbeszéljük a korrigálást. Ezen kívül dönthetsz, hogy szembeszállsz e a feléd közeledővel, vagy pedig menekülőre fogod. Esetleg mindkettő ^^ Lehetséges, hogy Jaken posztja után írok egy gyors összefoglalót, hogy mit és hogyan sikerült és hogy Emi mit és hogyan lát, ezzel is meggyorsítjuk a dolgokat.  //

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Vas. Szept. 11 2016, 18:33

Határidő: Minél előbb, legkésőbb --> 09.18.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Erisa Vas. Szept. 11 2016, 22:07

Bár még lassan ugyan, de sikeresen kiterjesztettem a chakrámat, amivel biztonsági okokból megközelítettem az ismeretlen ellenséget. A pillanatok órákig teltek, a levegőben érződött a feszültség. Egyszer csak Koizumo hangját lehetett hallani, egy ártatlan, vagyis ártatlannak tűnő tárgyalásra ösztönző mondat erejéig. Nyilván fontos hogy pozitívak maradjunk, úgyhogy Koizumo hozzáállása teljesen érthető, s már én is kezdtem megnyugodni mikor is a rókamaszkos felemelte egyik kezét. Kifújtam tüdőmből a feszültségtől felhalmozott levegőt, gondolván hogy itt a kellemetlen helyzet vége, ellenségünk belátva a túlerőnket feladja magát. Ám hirtelen a semmiből hatalmas füstfelhő tört elő. Füstbomba. Az egyik pillanatban még csak épp hogy végigfutott a gondolat az agyamon, hogy mostantól bármelyik pillanatban meg is hallhatok. Elég csak egy kis figyelmetlenség, egy hiba. 
A másik pillanatban már Mugo félelmetesen hangos és veszélyes hangját hallottam ahogy utasítást ad.
"Fuutont"... 
- Eh? - Eszmélek fel két másodperccel a parancs után, hogy valójában ezt nekem szánták. Egyértelműen a füstöt kell eltüntetni, és bár kicsit habozva de szinte ösztönösen egy gyors Shunshinnal megpróbálok közelebb kerülni a füstfelhő középpontjához, majd egy Reppushoval eltüntetni azt. Mindeközben felkészülve rá, hogy veszélyesen közel kerültem az ellenséghez, így a füst után lehet engem vesz célba először.. Nem tudom mit tehetnék azon kívül, hogy egy kunait veszek a kezembe, hogy esetleges támadást háríthassam. Hatalmas ereje van ennek a maszkos embernek... Félelmetes... Biztos vagyok benne hogy nem sok esélyem lenne ellene szemtől szemben. Egyetlen esélyem a genjutsum lehet, de azt még nem biztos hogy elég gyorsan végre tudnám hajtani... 
Közben próbálok figyelni a többiekre és csatlakozni Koizumohoz. Bár nem ő az egyetlen akire számíthatok, mégis ő az akit a leginkább ismerek. Reményeim szerint jön segíteni ha baj lenne... Sőt, talán bölcs döntés lenne ha a segítségét kérném?.. Nem, sokkal jobb helyzetben van ott ahol most van egy esetleges meglepetésszerű támadásra...
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 20

Adatlap
Chakraszint: 431

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Hétf. Szept. 12 2016, 21:46

Nem akartam harcolni, de sajnos nem mindig tudjuk irányítani a dolgokat. A maszkos először füstbombával rejti el a jelenlétét, azt követően pedig egy nagy robaj következik. Úgy néz ki csinált valamit a kumogakurei csapattal, vagy pedig egyszerűen csak a föld alá menekült. Amikor meghallom a parancsot, csak megvonom a vállam, hisz nem rendelkezem az említett elemmel. Ennek ellenére én is elindulok az "ellenség" irányába. Menet közben megalkotom a szükséges kézpecséteket, majd a talajból előtör három földkutya és kezdik el ők is az üldözést. Mivel valaki már a maszkos után eredt, van kit követni. Így hát a célom elsősorban a szövetséges követése. A kutyáimat viszont előre küldöm, hátha el tudják kapni a shinobit.
Közben egy konohai kunoichi berohan a füstbe és megalkot egy szél elemű technikát. Úgy néz ki, a parancs neki szólt az imént. Miután mellé érek, nem foglalkozok vele különösebben, csak rohanok tovább. Nem igazán fogok beleavatkozni a harcokba, de ha sikerül utolérni a maszkost, akkor igyekszem támogatni a társakat.

//Hát ez most nem igazán jött össze, sry!//
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Vas. Szept. 18 2016, 19:37

// Hagyjatok ki mindenkit aki nem ír, nem kell tartani a sorrendet, akik ebben a körben nem írnak, azok NJK-ként mennek tovább, úgy mint Dansei. Musato büntetést nem kap mert jelezte az inaktivitást. A többieknek van még két napjuk posztolni. //

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Vas. Szept. 18 2016, 20:27

Úgy tűnt, hogy a szemben álló kunoichi megadja magát, úgyhogy megint fellélegezhettem. Ekkor azonban hirtelen egy füstfelhő csapott fel körülötte, majd abban a pillanatban a föld is megremegett. Ki csinálhatta ezt? A kunoichi? Doton használó lenne, vagy netán puszta erejéből képes volt erre? Ha harc, hát legyen harc, gondoltam. Ő választotta ezt az utat. Viszont nagyon óvatosnak kell lennem, mert hihetetlen erő lakozhat benne, ha egyedül szembe mert szállni velünk.
Egy pillanatig ötletem sem volt, hogy mi tévő legyek. Csak álltam ott tétlenül, miközben a Jounin újabb parancsot kiáltott. A Fuuton tökéletes ötlet volt a füst eloszlatására. A fekete hajú lány előreugrott a parancs hallatán, így kikövetkeztethettem, hogy Fuutont használ. Előhúztam Inazumát a hátamról a tokjából, és a lány után indultam. A penge vörösesen izzott fel, ahogy reagált az elemi chakrámra. Ha valóban ilyen erős az ellenfelünk, akkor szüksége lesz támogatásra, és most ő az, aki garantálni tudja a tiszta látási viszonyokat, hogy mindenki megfelelő körülmények között szállhasson be a harcba. Így én most rá tekintettem kulcsfiguraként, akit óvni kell.
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2298

Erő : 398 (B) / 150 (C) - súlyokkal
Gyorsaság : 1500 (S+) / 800 (S) - súlyokkal
Ügyesség/Reflex : 1000 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)

Adatlap
Szint: S+
Chakraszint: 1612

Témanyitás  Kenta Koizumo Vas. Szept. 18 2016, 21:35

// Most megijedtem, mert sietni kell. >< Elnézést szeretnék kérni az előző posztomért, nem akartam túlzásokba esni, bár mindvégig abban a hitben voltam, hogy a harci tapasztalat és az ösztönök miatt Koi megérezhet legalább annyit, hogy semmi jó nem sül ki abból, ha megütközik Emivel. Ott vethettem el a sulykot, hogy levezette, hogy ellenfele a közelharcot preferálhatja. A továbbiakban ezt kijavítandó igyekszem korábbi kijelentéseimet a játék reális keretein belül figyelmen kívül hagyni, és mostantól jobban figyelek. //

Konohai oldalon mintha kissé kontrollálatlan lenne a csapat. Persze nem volt még idejük összeszokni, semmit nem tudtak egymásról, és ezt fokozhatta egy új vezető, Mugo megjelenése, aki szinte a semmiből vette át mindük irányítását. Nehéz hozzászokni egy ilyen helyzethez, és ez nyilván nem nekik tesz majd jót. Míg az avarrejtekiek részéről több, egymásnak helyenként kissé ellentmondó felszólítás érkezik, maszkos ellenfelük sem tétlenkedett. Ezt sem lehetett előre megjósolni. Mintha a sors mindenképp távol akarná tartani Koizumot a fronttól. És valóban ahogy közeledtek, a fiú egyre inkább kezdte úgy érezni, semmi keresnivalója ott. Már a Tengu szentélynél is mondta, hogy nem kíván részt venni a harcokban, ehhez képest követte mesterét egészen idáig. Titkon azonban csak meg akart lépni. Megingott a hite a faluban, de önhibájából. Naiv idealista tinédzserként egy egész térképet bevándorolt azzal az álomképpel fűtve törékeny akaratát, hogy egy rejtekfalu biztonságot adhat neki. Családra lelhet, és boldog életre. Csak most döbbent rá arra, ami egész végig észrevétlen kísértette őt: nincs otthona. Nem is lehet. Tehet úgy, mintha tartozna valahova, de ő mindig is a harctér gyermeke lesz. Pont ez az, amitől tartott. Az emberi lélek képlékeny, megfoghatatlan hazugság. Védi a rózsaszín légvárat, amit társa, a fantázia segítségével alapok nélkül épített meg. Koizumo önmaga elől kezdett menekülni. A harctér gyermeke? Éppen ezért nem mert két fegyver közé állni. Félt az igazságtól. Szegény... apátlan... anyátlan... árva Koizumo. A világ szemete. Fölösleges teher az emberiség vállán. Miért pont ő, amikor csak egy azon pár milliárd emberből, akik ezt a világot lakják. Hisz' bárki más juthatott volna erre a sorsra, de az ég pont őt büntette ezzel. Mivel érdemelte ki? Az ég kegyetlen rulettjátékának véletlen áldozata lenne, járulékos veszteség emberi lélek mértékében számbavehetetlenül apró vagyontárgyának csúfolt roncsa? Kinek van joga büntetni, mert embernek biztosan nem.
~ Most lett elegem ebből a szarságból örökre!
- Fuuton-t! - kiáltotta Mugo-sensei, és Koizumo kézjeleket kezdett formázni. Egy Goukakyuut készült létrehozni dühének színtiszta energiájából a füst felé, hogy Erisa széllökete lángtengerré nagyítsa azt, eltörölve mindent, ami egykor előttük állt. Csapattársa azonban a füstfelhőbe vetette magát.

Az idő mintha megállt volna egy pillanatra. A gondolat talán még a fénynél is gyorsabb. Koizumo nyelve hegyén már tört volna fel a pusztító chakra, de elfojtotta az erőt. Nem ölheti meg a csapattársát. Őt nem. A felszabadított chakra egy része visszakerült a fiú chakraáramlásába, pár apró morzsája pedig szétoszlott az univerzumban. Járulékos veszteség. Igen, nem végezhet Erisával, a maszkos azonban már halál fia. A harag rossz tanácsadó, rövid úton meg kell hát tőle szabadulni.
~ A pusztulás egy új élet bölcsője. ~ Koizumo új hitének első magvai voltak ezek, és tenyerében már katana lapult. Mérlegelt egy csöppet, majd a nagymacskákat megszégyenítő kecsességgel összehúzta magát, és egy Shunshinnal vetődött bele a semmibe. Követte a parancsot, és igyekezett elállni a róka útját. Ellenfelük lyukat ütött a kumogakureiek soraiba, ezt a lyukat igyekezett betömni, kardját suhogtatva termett ott azon a helyen, ahol ez imént még szövetségeseik álltak szilárdnak tűnő lábakon, és minden érzékével ellenfelét kereste a füstben, vagy azon kívül.
Kenta Koizumo
Kenta Koizumo
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 630
Elosztható Taijutsu Pontok : 40

Állóképesség : 180
Erő : 200
Gyorsaság : 300
Ügyesség/Reflex : 300
Pusztakezes Harc : 150

Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 611

Témanyitás  Jiraiya Szer. Szept. 21 2016, 13:19

// Az erőkülönbség felmérhető, főleg a sok chakrát ellenfeleknél, viszont a Taijutsu dolog nem. Ha figyeltek erre legközelebb az nagyon jó lesz, ahogyan mondtam ez most nem volt nagy hiba, mivel többen közületek nem játszanak olyan régóta, hogy ezt tudják ^^
Hiroto: Neked csak annyit, hogy majd legközelebb a technika nevét írd le, úgy egyszerűbben kikeresem Smile [Nem tudom, hogy neked volt-e a kővé változtató technikád, de ha igen, akkor nincs a Játékosok Jutsujai között. Gondoltam, szólok, hogy ne vesszen el és le legyen védetve ^^

Emi: Felhívnám annyira a figyelmedet, hogy ugyan a Byakugan szinte a teljes környezetet majdnem 100% lefedettséggel képes érzékelni és látni, ám ha Emi nem koncentrál mert mondjuk harcol, akkor messzire nem képes ellátni. De ha leírod, hogy a Byakugannal most messzebbre is eltekintesz, akkor sikerülni fog. Ezen kívül Emi Byakuganja látja a környezetében lévő ÖSSZES chakramozgást, viszont ha éppen heves Taijutsu párbajban van, akkor az akár 15-20 méterre lévő chakramozgást nem veszi észre, mert nem tud rá odafigyelni. Persze próbálhat, és a képességei is megvannak hozzá, de körülbelül ha 5-10 méteren belül ér egy chakratömeg, azt már észleli akaratán kívül is. A lényeg itt a figyelem. A való életben is hiába látsz öt embert ha csak egyre figyelsz, nem fogod felfogni a másik négy mozgását. De gondolom ezt így érted. ^^ Emi Taijutsu képességei és fejlettsége, viszont meghatározza ezt a képességeit is, így amint közelebb ér valaki azt Emi érzékelni fogja és voltaképpen nem érheti meglepetésként egy fizikai támadás sem. Főleg ha aktív a Byakugan. 

Ezt az információt jó ha a többiek is tudják, de természetesen a karaktereitek ezt csak az után logikázhatják ki, miután megtudták, hogy Byakugannal állnak szemben. Már ha megtudják ^^ //

Erisa vette a lapot, hiszen Mugo tudta, hogy legalább egy Fuutont használó személy a rendelkezésére áll, ám Ő a fák mögött maradt, a létrehozott klónja pedig eltűnt a szemek elől. Erisa pedig vakmerő volt, valószínűleg messziről sokkal többet ért volna a technikája, ám sikeresen a füsttömeg közepébe Shunshinolt, majd megállt az igencsak instabil talajon és összecsapva tenyereit, az előtte elterülő füstöt sikeresen eltüntette, ami pedig mögötte volt, vagyis ahova nem terjedt ki a Fuuton technika hatóköre, ott csak felkavarta a levegőt, ám így legalább felgyorsította a füstbomba szétoszlásának idejét. Két másodpercen belül már jól láthatóvá vált minden a füstben, további öt másodperc múlva pedig már szinte nem is lehetett látni az eddig sűrű füstfelhőt.
   Koizumo pedig egy grandiózusabb hatást akart volna létrehozni, egy nagy erejű Goukakyuu pusztító ereje, valószínűleg meglephette volna a füst miatt korlátozott látású ellenfelet és egészen biztosan nem kímélte volna a földön fekvő szövetségeseket sem. Persze ezt Koizumo nem vehette ki teljesen, ám ha még cselekvőképesek is lettek volna, akkor sem biztos, hogy ki tudnak térni előle. Ez viszont baj, ám "Balesetek" mindig történnek és történni is fognak. Most viszont, Ő is Erisa után vetette magát a füstbe, ahol az ellenségnek láthatóan hűlt helye sem volt.
   Hiroto jól mérte fel a helyzetet és valószínűleg az egyik legjobb technikáját használta, ami ideális a harcra. A Doton klónok a legmasszívabb elemi klónfajták, Hiroto pedig ezt a technikát fejlesztette tovább. A három eb nem hasonlított 100%-ig a kutyákra, sokkal inkább valami négylábú állatra, ám fogaik és karmaik teljesen megfeleltek a célnak és még azt is rájuk lehet mondani, hogy kutyák, vagy farkasok. Azonnal elhúztak zörgő hanggal Erisa és Koizumo mellett, majd a maszkos felé vették az irányt.
   Jaken is ugyanazt tette, amit a többiek, Erisa után indult és a füstön belül csoportosultak, miközben Musato és Dansei hátul maradtak. A Szanitécnek mindig hátul kell maradnia, hogy ha szükséges, kezelhesse a csapattagokat, egy embernek pedig mindig figyelnie kell a Szanitéc védelmére ha van rá mód egy nehéz helyzetben. Jaken eközben pengéjét használva, máris Elemi chakráját koncentrálva izzította fel a kardot. 
   A csapat tehát a füst közepén állt össze, miután pedig a füst eloszlott, jól látható módon nem sikerült sem bekeríteni, sem pedig nehéz helyzetbe hozni az ellenfelet. Eközben persze a Kumogakurei ninják is feltápászkodtak, fejüket vagy éppen fájó testrészüket fogták, de teljesen rendben voltak. Azonnal védelmi állást vettek fel. 
   (Emi az előzőekben leírtakat tapasztalja, tehát egy ellenfél mozog felé és próbálja meg megütni, őt. A mozgásából ítélve, könnyedén felőkerekedhet Taijutsuban, ám látja ahogyan idő közben közelebb került az ellenfél többi embere is, mégpedig egy pontba csoportosulva azon a területen, ahol felrepedt a talaj. Eközben a Kumogakureiek is feltápászkodtak. Egyetlen dolog ami az előző körben nem történt meg, az a három Doton Kutya, ami Emi felé ront rögtön a támadó ellenfél után. A három kutya rá akar ugrani Emire, hogy megharapják.)

// Emi írjon utána én írok. //

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Emiko Szer. Szept. 21 2016, 21:26

//Azok alapján fogok reagálni, amit az előző körben is tudott Emi, kiegészítve a kő kutyákkal, mert azt Jira leírta, mint változást. A post direkt úgy lett megszerkesztve, bizonyos támadásokra nem reagálok, mert úgy vettem ki, hogy ezekről még nem tud a karakter.//

A terve bejött, sikerült egy kirobbanó meglepetéssel szolgálnia a kis csapatnak. Ahogy a füst beterítette a környéket, némi előnyre tett szert, hiszen nagyjából látta, merre helyezkedtek el a shinobik. A három Kumogakurei, akik elállták az útját mind a földre estek, vagyis nyílt egy szabad útja, amit megpróbált kihasználni. Amint kiért a füstfelhőből, újfent körbenézett. Ezúttal csak egy általános terepszemlét tartott, vagyis Úgy nagyjából 30 méter sugarú körbe koncentrálta a Byakugan látótávját. Ez talán kevésnek tűnhetett, de így pontosabban meg tudta határozni a ninják elhelyezkedését. Pont az ilyen esetekre gyakorolt az öreggel, fejlesztette a Dojutsuja pontosságát. Azt azonban álmában sem gondolta, hogy ilyen hamar lesz lehetősége letesztelni új képességeit. A híd felé ugyan megnyílt az út, ám egyszer csak a körben mozgásra lett figyelmes. Valaki előre tört a füstfelhőben, ráadásul úgy nézett ki, mintha látta volna kiugrani és egyenesen felé tartana. Ahogy jobban ráfókuszált, azonnal megtudta, hogy elég kevés chakrával rendelkezik. A maszk alatt halványan elmosolyodott, tisztelte a bátor embereket. Közelharcban próbálkozott megütközni vele, de egyelőre Emi nem tervezte felfedni a többi ütőkártyáját. Valószínűleg rájöttek arra, hogy Taijutsuban gyakorlott, vagy legalább is a Gouwan stílus művelője.

Simán megütközhetett volna a támadójával, a Hyuuga lány azonban úgy döntött, inkább kerüli a felesleges harcot. Ha van rá ideje, akkor kézjelekbe kezd és aktiválta a Sution elemű chakráját. Erre még kevesebb esélye adódott volna, mert körbe állták és elég fenyegető felhívásokat intéztek felé, ezért folyamodott inkább a füstbombához. Egyet azért még meghagyott tartaléknak a kettőből, hiszen a későbbiekben újra szüksége lehet rá. A folyó és a híd is viszonylag messze volt, ezért inkább a saját chakrájából hozza létre a Kirigakure no Jutsut.

*Emiatt lehet azt hiszik a Víz szövetségéhez tartozom. Na, most már mindegy! A helyzetemen nem nagyon tudok rontani.* Fut át az agyán, miközben igyekszik a füstöt köddel helyettesíteni, ha esetleg megpróbálnák eloszlatni - amire nagy esélyt lát. Ahogy újból nagyobb terültre terjeszti ki a Byakugan hatósugarát, szép lassan látja, hogy oda csoportosulnak a csapat tagjai, ahol az előbb állt. A három Kumogakurei sajnos nem marad elég ideig a földön, újból elkezdenek feltápászkodni, ám még így is több esélyt lát, hogy visszafelé jusson át. A földet érés után chakrát irányít a lábába és megpróbálja kilőni magát, mert újabb üldözőket észlel. Valamilyen technika által jöttek léte, csakhogy ezen nincs ideje agyalni a kunoichinek.
Még mindig a híd lebeg előtte, mint cél, ha azt eléri, akkor részben nyert ügye van. Közben folyamatosan aktív a Dojutsuja, amit ugyan kezd érezni a fogyó chakráján, de itt nem engedheti meg magának a luxust, hogy csak a hagyományos látására hagyatkozzon. Főleg azért, mert a maszkból sokkal nehezebben lát ki. Hosszabb időt igénylő technikákat direkt nem akar bevetni, mert a legfontosabb a gyorsaság. Reméli, hogy elég ideje lesz ködbe borítani a tájat. Na, a chakrája kímélése miatt nem a legsűrűbbet hozza létre, hanem inkább az összezavarásra megy. Ha nem érik utol, vagyis sikerül nagyobb előnyre szert tennie, akkor újfent alkalmazza a Tsuten Kyakut, ám most kisebb erővel és az a terve, hogy újfent ledönti a lábáról a három Kumogakureit. Közben úgy próbál ugrani, hogy lehetőleg a hídra, vagy ahhoz nagyon közel érkezzen.
Amennyiben erre nincs lehetősége, mert valaki, vagy valami utoléri, akkor a Hagane Mamori no Jutsut veti be, mert ezzel könnyedén el tud táncolni az esetleges támadások elől. A korábban észrevett lényeket a Gouwannal igyekszik szétütni.
Hyuuga Emiko
Hyuuga Emiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Csüt. Szept. 22 2016, 13:11

// Itt egy rajz az elhelyezkedésről, a híd nincs messze, ahogyan a folyó sem, sőt! Térkép //

Emi

Ahogyan egyre közelebb és közelebb ért a négy mozgó chakratömeg - három állat formájú és egy ember formájú - Emi rutinja "jogán" felismerte azt, hogy az állatok testében Doton chakra található, ám nem chakrakeringési rendszerük van, csupán egy chakramegjuk, amiből árad szét a chakra. Ám mielőtt elérte volna őt a támadások hada, létrehozta a Kirigakure no Jutsut. A híd már nagyon közel volt, ám támadás alá vonták, méghozzá sokan, így egyszerre használta a Gouwant és a Hagane Mamorit. A támadó kutyákat meglepő kegyetlenséggel ütötte szét, amik egyből apró darabokra törtek és szétszóródtak a környezetben... Ám volt itt még egy támadó, mégpedig egy mozgó chakratömeg, ami 100%-ig ember volt a chakrája pedig ugyanannyi szinte, mint a kisebb chakrás egyéneknek. Ez több kérdést is vet fel, elvégre Emi egy futó pillanatig észleli, hogy ott, ahol felrepesztette a talajt egy csoportban áll négy Chuunin szintűnek is mondható ellenfél, valamint a három Kumogakurei. Ezek szerint az erdő takarásában ketten maradtak... A nagy chakrás egyén pedig ott tartózkodhat, ám bármi megeshet. Emi pedig nem tudja most felmérni azt a terepet, mert a támadója folyamatos ütéseket mér rá...
  Meglepő, de tudja Emivel tartani a tempót, eléggé képzett a Taijutsu terén, bár a lány csak védekezik. Rátáncolnak a hídra, ott folyik a további ütésváltás, ám a lány még mindig csak kitér, a köd viszont eléggé sűrű ahhoz, hogyha eltűnne egy gyors Shunshinnal, akkor teljesen láthatatlanná válna. Ám amint ennek az ötlete is megfoganna elméjében, a támadó chakrahálózatában zavar keletkezett! Mégpedig szokatlan és eddig még nem látott zavar! Egy pillanatra megáll, a chakrakeringési rendszerének szabályai felbomlottak és a charka, csakúgy, mint a Földből létrehozott kutyáknál, egy magba összpontosul és sűrűsödik! Ez pedig nem jelent jót! Eminek egy másodperce van reagálni, ez bizony egy robbanás előjele és ezt Ő jól tudja!

// Konkrétan másfél méterre áll tőled az ellenfél, aki felrobbanni készül, egy másodperced van reagálni a robbanásra. Ha nem jól reagálsz, akkor könnyen lehet, hogy a karakter meghal, vagy maradandó sérülései lesznek. De megjegyezném, hogy Emi több kisebb trükköt is képes lehet bevetni hogy megvédje magát, vagy legalább csökkentse a sérülést ^^ //

Emi
Állapot:
90% - Harc és Byakugan használat = Folyamatos Fáradás, ám még nem érzed a hatását
Chakratartalék:
80% - Előzőleg használt technikák (A folyamatos menetel miatt nem volt ideje teljesen regenerálódni a chakrádnak ez kb -15%) Használt Ninjutsuk és Gouwan Stílusú Taijutsu technikák

Tűz Szövetsége

Hiroto, Erisa, Koizumo és Jaken egy csoportba tömörült tehát a kráter közepén, körülöttük a három Kumogakurei. Most már tisztán láttak volna, ám ekkor Köd emelkedett a területre, így pedig még mindig rejtve maradt előttük az ellenség... A Kumogakurei Ninják közelebb húzódtak a Geninekhez, majd kunait elővéve szólt a vezető.
- Ez a Rejtett Köd Stílusa... Maradjatok zárt alakzatban és figyeljetek! Mi megyünk a behatoló után.
Mondták, majd felbontották a védelmet és megindultak előre, végül pedig eltűntek a ködben.
   A homályban jól hallható volt a ruhák suhogása, a lihegés és a patak zúgása, majd a híd pallóinak kopogása. Ám egy következő pillanatban hatalmas robaj rázta meg a tájat! A köd a híd felől megmozdult, ám nem oszlott el, sőt... Némi gőzzel párosult! Így pedig mindenki a híd irányába emelte tekintetét, a hátuk mögött pedig egy ismerős hang szólalt fel.
- Szenzor. De nem akármilyen... Látta a Klónom mozdulatait ami önmagában nem lett volna kuriózum, de egy Álcázó Rejtek technikát használtam. Meglátjuk túlélte-e a robbanást.
Ekkor a férfi markáns, mély hangja most Erisa és Koizumo felé irányult, rájuk is nézett le.
- A kerüljetek elé, nem azt jelenti, hogy rontsatok az átláthatatlan füst belsejébe, hanem, hogy kerüljétek meg azt. A Shinobik Második Leckéje úgy szólt, hogy: Mozogj az árnyékok között, álcázd magad és téveszd meg az ellenfeled, mid eközben pedig ne lankadjon a figyelmed! De ti mit csináltatok? Őrült módjára rontottatok a füstben. Te jól csináltad Hiroto // Volt bemutatkozás, amit átugrottunk ^^ // a Doton lények jó ötletnek bizonyultak. Ha jól sejtem tudsz a föld alatt utazni, menj a túloldalra rejtve és az erdőben térj a felszínre. Készülj fel a menekülésre, de tudd, hogy Ő érzékelni fog téged. Valószínűleg azt is tudja, hogy a föld alatt közlekedsz, így mélyen a folyó meder alatt haladj át. Ne foglalkozz a rejtőzéssel, mert nincs értelme, az egyetlen feladatod, hogy megállítsd vagy lelassítsd a visszavonulásában!
Adta ki a parancsot a férfi, mire azonnali cselkevést várt. Ez után pedig Jakenre, Koizumora és Erisára nézett.
- A Harmadik lecke, ami a Shinobik egyik legnagyobb tudása: Ha képzett ellenséggel találod szembe magad, használj túlerőt a legyőzéséhez! Jaken, Koizumo, Erisa... Csapat munkát szeretnék látni. Vonuljatok előre a legnagyobb óvatossággal és támogassátok egymást a harcban. Koizumo és Jaken megy elől és Erisa mögöttük lesz, támogatva őket ha szükséges! Gondoljátok át, hogy milyen technikákat ismertek, milyen eszközök állnak a rendelkezésetekre. Ha ez meg van, akkor nincs veszíteni valótok.
Mondta Mugo, majd megformált a fél kos kézpecsétet és eltűnt a Geninek szemei elől. Úgy beszél erről az egészről, mintha csak játék lenne! Mintha egy edzésen lennének! És ha az ellenség annyira képzett, hogy mindhármójukkal végezzen? De hát ott vannak a Kumogakurei Ninják is nem? Kételyek és kérdések, a hősök legnagyobb ellenségei...

Koizumo
Állapot:
90% - Megtett út
Chakratartalék: 98%

Erisa

Állapot:
85% - Megtett út (Erisa nem bírja annyira, mint Koi)
Chakratartalék: 93% - Fuuton

Hiroto

Állapot:
90% - Megtett Út
Chakratartalék: 90% - Doton

Jaken
Állapot:
90% - Megtett Út
Chakratartalék: 98%

A hozzászólást Jiraiya összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Szept. 22 2016, 13:27-kor.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Csüt. Szept. 22 2016, 13:25

Írjon Mindenki ebben a körben aki csak tud!
Határidő: 09.25.

Sorrend: Emi, Hiroto, Koi, Jaken, Erisa

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Emiko Pént. Szept. 23 2016, 22:16

Szerencsére a Byakugan most sem hagyta cserben, még időben érzékelte a közeledő lényeket, amikről hamar kiderült, hogy kőből készült kutyák. Amikor megpróbáltak rátámadni, hogy megharapják és lefogják, Emi chakrát irányított a kezébe, majd a Gouwan segítségével szétverte az összeset. Ezzen azonban koránt sem ért véget a harca, sőt a java csak most kezdődött. Mielőtt megcélozhatta volna a hidat, Dojutsuja látókörében feltűnt egy ember. Legalább is a chakrája és a körvonalai ezt erősítették meg.
A kő lények ellen hatásosnak bizonyuló Hagane Mamori itt is jó szolgálatot tett. Igyekezett a támadások elől kitérni, de ellenfele túlságosan is képzett volt Taijutsu terén. Illetve jól tartotta az iramot a kunoichivel, pedig azt hitte, hogy ezzel a képességével előnyre tehet szert. A környezetére nem nagyon tudott figyelni, lekötötte a folyamatos kitérés. Egyszer csak azt vette észre, hogy már a hídon vannak. Direkt nem támadott vissza továbbra sem, viszont a csapat így sem hagyta futni. A sorozatos támadások miatt távolabbra nem tudott elnézni a Byakugannal, így csak a korábbi tartózkodási helyéig mérte fel a terepet. Ott gyűltek össze, láthatóan megpróbálták bekeríteni, ami nem jött össze nekik.
Ahogy újból csak az ellenfelére fókuszált Kekkei Genkai képessége valamit jelzett. A chakrahálózata megváltozott, mintha valami nagy zavar támadt volna benne. Az eddigi szabályos áramlás most teljesen megváltozott, tehát valami készült. Pont most, amikor úgy döntött volna, hogy megpróbálkozik gyorsan távozni a túlparton fekvő erdőbe.
*Az nem lehet!* Futott át agyán a gondolat és a maszk alatt összeráncolta szemöldökét.
De úgy tűnik, nagyon is lehetséges, amit most tapasztal. A chakra egy pontba kezd sűrűsödni, ami csupán egy valamit jelenthet - fel fog robbanni az előtte álló ember. Amint ez realizálódik benne, ösztönösen a védekezésre koncentrál. Talán a Hyuuga vér az, ami miatt ilyen gyorsan reagál, vagy csak az évek tapasztalata és az élni akarás kezd el dolgozni benne. Nincs sok ideje, a robbanás mindjárt bekövetkezik. Éppen ezért nem fog bele a szokásos védekező technikába, mert a Hakkeshou Kaiten ebben a helyzetben túl lassan jönne létre. Ehelyett az elvet alkalmazza, amivel létre lehet hozni a jutsut. Teste összes tenketsu pontjából egyszerre áramoltat ki chakrát, mintegy védőburkot képezve körülötte. Karjait teste elé helyezi, hogy védje a belső szerveit a robbanás hatásától. Inkább a végtagjai sérüljenek meg, mint a szíve, tüdeje, vagy gyomra. Hátrálni sincs ideje, ezért minden erejét a védekezésre adja bele, hátha így minimalizálni tudja a felrobbanó test által okozott energia felszabadulás káros hatásait.

//Az elv az alapján működik, mint a Naruto vs Neji harc alatt a Hakkeshou Kaiten kezdete. Remélem érthető lett, amit ki akartam hozni ebből. Videó Direkt nem lett olyan hosszú a post, inkább a gyors történésekre mentem rá.//
Hyuuga Emiko
Hyuuga Emiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Kedd Szept. 27 2016, 22:08

Végre beindulnak az események, ráadásul még egy normális csapatfőnököt is kapunk! Miután létrehozom a föld bestiákat, én is támadásba lendülök. A kumogakureiek azonban megállítanak minket, csak hogy rendeződjenek a soraink. A jounin megdorgálja Erisát és Kentát, engem pedig megdicsér. Ezt elengedem a fülem mellett, most nincs idő az ilyesmivel foglalkozni. Mivel meg van a feladatom, azonnal teljesítem is azt:
Megalkotom a szükséges kézpecséteket, majd kiterjesztem a chakrámat. Ezt követően lassan beásom magam a föld alá, majd elindulok a folyó túlsó oldalára. A tőlem telhető legnagyobb sebességgel indulok meg, a célom az, hogy a lehető leghamarabb átérjek. Éppen ezért több chakrát fektetek a technikába az átlagosnál. Miután a túlsó oldalon vagyok, az erdő közelében feltörök a felszínre és a kunoichit keresem. Miután meg van, felkészülök egy újabb technikára. A cél a lassítás vagy a megállítás. Éppen ezért féltérdre ereszkedem és mindkét kezemet a földre tapasztom. Amikor a kunoichi már a híd végében jár, nagyjából három lépésnyire a lába előtt hozom létre a technikámat.
- Doton: Dojouheki!
Újra több chakrát használok el, mint amennyi alapból kellene, így egy sokkal nagyobb alakzatot hozok létre. Körülbelül úgy saccolom, hogy az így létrejött fél kupola a nőnél fél méterrel lesz magasabb. Ezután nem állok le, újabb kézpecséteket hozok létre, majd létrehozok egy szikla állatkák(Doton: Tsuchi Bakemono no Jutsu). Ezt követően egy robbanócetlit helyezek el a bestia fején, majd megindítom azt a kupola irányába. A cetlit viszont addig nem robbantom fel, amíg nincs tiszta célpontom!

//Elnézést a késésért, nem láttam a váltást!//
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Csüt. Szept. 29 2016, 17:45

// A mai és a holnapi nap folyamán várom mindenki irományát, aki nem ír az kimarad. A sorrend így mindegy de ha egyszerre írnátok akkor utána figyeljetek arra, hogyha valaki beküldte már előttetek, akkor aszerint módosítsátok a posztotokat. Majd a sorrendet igyekezzünk tartani legközelebb, mert nem véletlenül van. Mivel a határidő szűkös volt, stb így ez most érthető ^^ //

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

10 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.