Erdőségek

+34
Hyuuga Emiko
Jiraiya
Akihiro Jaken
Kenta Koizumo
Kaibutsu Hiroto
Kenshiro Erisa
Kitori Musato
Shimura Danzou
Namikaze Minato
Akira
Kihara Rin
Uchiha Madara
Kitsune Haruka
Hiraga Natsu
Kira
Killer Bee
Gonza Sasano
Raion Tensei
Nosaru Kyoya
Gawakatsu Hikuro
Akasuna no Sasori
Ashina Hitomi
Uzumaki Kushina
Hinata
Hazukage Kurono
Fukushima Hakuseki
Tomoshika Asuko
Watari Zenko
Hidan
Namide Takezo
Karin
Shirogane Shiro
Junichiro Saruwatari
Kanmiru
38 posters

9 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next

Go down

Erdőségek - Page 9 Empty Re: Erdőségek

Témanyitás  Kihara Rin Vas. Jan. 18 2015, 12:11

Eldobtam a fegyvereimet és rögtön a következő állat felé vettem az irány, azonban ez hatalmas hiba volt. Figyelmetlen voltam és túlságosan bíztam a képességeimben. Mikor a másik farkas mögé kerültem, azt rögtön a levegőbe rúgtam, de ekkor egy lökést éreztem, ami leborított a lábamról. Mikor földet értem rögtön meg is pillantottam az okát. Két farkast sikerült megölnöm a shurikenjeimmel, de a harmadik szerencsés módon túlélte a támadást. Ugyanakkor látható, hogy már alig áll a lábán. Amelyiket elrúgtam is csak most próbál lábra állni, így van egy kis időm, de még mindig van egy, aki gondot tud okozni nekem. Vicsorogva áll és figyeli minden mozdulatomat. Tudom, hogy amint megpróbálok felállni rögtön támadásba lendül, így gyorsnak kell lennem. Hátrafelé lendítettem a lábaimat, hogy át tudjak gurulni a hátamon és ezzel egy guggoló pozícióba érkezzek. Ezzel képes vagyok egy minimális távolságot nyerni és biztos testhelyzetbe helyezni magamat. A gurulás közben Benyúltam a kunai tartó tokomba és előhúztam egyet, amit érkezésemkor rögtön magam elé kapok, hogy védeni tudjak. Ha látom, hogy rögtön támad, akkor nem is próbálok meg felállni, hanem inkább felkészülök. Ha közel ér, akkor megpróbálom a kunai segítségével a száját, vagy a torkát megvágni, még mielőtt harapni tudna. Ha nem sikerül megvágni, esetleg még meg is harap a bal kezemmel nagy erővel a fejére csapok, hogy elengedje a harapást. A pillanatnyi zavarát használom arra, hogy újabb vágásokat indíthassak ellene. Ha valamilyen módon sikerül megölnöm, akkor a másik kettőre fordítom a figyelmemet. Elsősorban arra az állatra, amelyikbe belerúgtam, mivel valószínűleg az fog előbb támadásba lendülni, bár a másikat is folyamatosan figyelem, mert nem akarok újabb meglepetés támadásokat.

//Az előző postomba írt beszédek továbbra is élnek, ha vége lesz a csatának//
Kihara Rin
Kihara Rin
Játékos

Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Kunoichi / Genin
Chakraszint: 180

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Kedd Jan. 20 2015, 21:09

Amint megmozdulsz, a farkas nyomban támadásba lép. Azonban nem ér el téged, ugyanis valami megállítja. A fán ücsörgő lány vadkörtével kezdett dobálózni, ami sikeresen megállította a vadat, így nem esett bajod. Ráadásul annyira hatásos, hogy a farkasok megfutamodnak.
- Most viszont én mentettelek meg, ami azt jelenti hogy száz ezer ryo-t kell leperkálnod nekem! Na jó, csak nyolcvanat, mert tartozok neked hússzal. - mondja szemtelenül.
Ezután újra lemászik a fáról, leporolja magát, majd rád mutat.
- Hehe, nekem nagyobb van! - kacag fel, majd pár pillanat múlva újra elkomolyodik. - Ha haza kísérsz a falumba, akkor eltekintek az adósságod felől. Asszem nem nekem való ez a vándor élet, még egy normálisat nem is ettem, nincs illemhely, papír meg pláne... Nah, vigyél haza, te ninják gyöngye és akkor kvittek vagyunk! Mit szólsz? - kérdezi érdeklődve, de választ nem vár, már indul is délnyugat felé.
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 804
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 422 (B)
Erő : 480 (B)
Gyorsaság : 450 (B)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 502 (A)

Adatlap
Szint: S
Rang: Chuunin
Chakraszint: 830

https://fairytail.hungarianforum.com/

Témanyitás  Kihara Rin Vas. Jan. 25 2015, 14:59

//Elnézést a ritka postokért mostanság, azonban sok minden közbejött at elmúlt napokba, de igyekszem rendesen írni.//

Amint megmozdultam a farkas már támadásba is lendült. Nem volt elég időm reagálni, így csak reménykedhettem a legjobbakban. A szerencse velem volt, mivel mielőtt az állat elkapott volna hirtelen megtorpant. A fán ücsörgő lány körtével kezdte el dobálni a vadállatot, ami azonnal meg is állt és valami érthetetlen oknál fogva meg is futamodott a többi társával együtt. Különös arckifejezésem teljesen elárulta, hogy teljesen értetlenül állok az eset előtt, azonban örülök neki. Ez rengeteg fáradozástól kímélt meg engem. Egy pillanat alatt az arcom visszatért a normális kifejezéstelen formájába, majd a lányra néztem.
- Ne legyél túl beképzelt, mert szerencséd volt. Legjobb esetben is csak pár kisebb sérüléstől mentettél meg - válaszolok neki, miközben elkezdtem összeszedni az eldobált fegyvereimet, majd letörlöm róluk a vért és visszateszem a tartóba. Arra amit ezután mond csak felkacagok.
- Mégis mit gondoltál, hogy mit fogsz találni a vadonba? Talán megőrültél? Mindenesetre hihetetlenül szerencsés vagy, hogy velem találkoztál. Ha nem jöttem volna lehet, hogy órákig a fán ücsörögtél volna, vagy rosszabb esetben egy olyan ember jött volna, aki nem olyan kedves mint én. Elég rossz időket élünk, így könnyen járhattak volna erre banditák vagy más ninják, akik kihasználták volna a helyzetedet. Hidd el az ember sokkal rosszabb dolgokra képes, mint azok a vadállatok. Jut eszembe egyáltalán mit kerestél erre fele. Egyedül mászkálni az erdőbe hihetetlen buta ötlet - mondtam neki, miközben befejeztem a fegyvereim összeszedését. Ezek után egy újabb ötlettel állt elő, amiben azt akarja, hogy kísérjem haza. Bár a stílusa lekezelő, de valahogy érzem, hogy van benne némi félelem és ezért szeretné ha vele mennék. Nagyot sóhajtok, majd válaszolok neki.
- Rendben elkísérlek. Azonban, ha  folytatod ezt a viselkedést, akkor kikötözlek egy fához és otthagylak - mondtam miközben egy kis gonosz vigyor jelent meg az arcomon.
Kihara Rin
Kihara Rin
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Kedd Jan. 27 2015, 21:01

A lány arca elvörösödik a szavaid hallatán, de úgy tűnik, az eddigiek alapján kinézi belőled, hogy képes lennél kikötözni őt. Így hát bólint egyet és int hogy menj utána.
- És milyen az élet felétek? - kérdezi. - Tényleg képesek vagytok a falon járni? És tüzet fújni? - nagyon izgatott a témával kapcsolatban.
Az utatok jelentéktelenül zajlik tovább. Az erdő fái között néha megpillanthatsz egy-egy állatot, őzet, különböző madarakat, egy vaddisznó családot, akik épp eliszkolnak a bokrok között stb. Nagyjából egy órát sétáltok, mire egy magaslatra értek. Innen megpillanthatod a falut, ami még talán fél órányi sétára van tőletek. 

//Szeretnél még egy rövidebb kis küldetést, vagy a játék ennyi legyen? Ha az utóbbit választod, akkor a kövi körben le is zárom a játékot.//
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kihara Rin Pént. Jan. 30 2015, 22:03

//igen szeretnék//

A lány arca elvörösödik egy kicsit, mikor meghallja a fenyegetésemet. Nem éppen ilyen reakcióra számítottam, de amennyiben megértette a dolgokat minden rendbe lesz. Folytatjuk az utunkat a falujuk felé. Miközben sétálunk elkezdett kérdezősködni a ninja lét felől. Láthatóan érdekelt a dologban, így nincs okom, hogy ne válaszoljak neki.
- Igen képesek vagyunk ilyenekre. A falon való mászás egy elég kezdő technika, így a legtöbb ninja képes rá, azonban a tűzfújás már egy más kérdés,  de vannak akik képesek rá. A ninja élet kemény és sok mindennel kell megküzdenie az embernek. Nagy teher nehezedik a vállunkra. Azonban minden kockázat és nehézség ellenére megéri ezt az utat követni. Mi ninják nem csak magunkért, de másokért is felelősek vagyunk. Szerintem a mi feladatunk, hogy megvédjük azokat, akik nem tudják magukat. Pontosan ezért is siettem rögtön a segítségedre, mikor meghallottam a kiáltásokat - válaszoltam neki. Már egy jó ideje megyünk az erdőben, de szerencsére nem ütköztünk semmi problémába az utunk során. Láttunk néhány vadállatot, de azok mind ártalmatlanok voltak, de a védelmemet nem engedtem le egy pillanatra sem, hiszen nem lehet tudni, hogy mi történhet. Ekkor azonban valami eszembe jutott. Itt utazok ezzel a lánnyal, de még a nevét sem tudom.
- Most jut eszembe, hogy még be sem mutatkoztunk egymásnak. Én Kihara Rin vagyok. Téged, hogy hívnak? -
Kihara Rin
Kihara Rin
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kitsune Haruka Hétf. Feb. 02 2015, 20:06

/ Uchiha Madara >^.^< /

~ Mégis...ki ez? ~ Futott át a fejemben, amikor megláttam Matoi gyors mozgását. Eddig is tisztában voltam a köztünk lévő erőkülönbségtől, de a mozgása...valahogy mintha megijesztett volna. Az elején...ő egy csendes, félénk fiú volt...úgy hittem, ő az aki fél tőlem, s nem fordítva. Amikor először megláttam...amikor az új mesterem elénk hozta őt, mint csapatunk új tagját...Én még másik ember voltam...S ő, ő ugyan az volt, mint most...csupán egy ügyesen felhúzott álcával rejtegette valódi mivoltát? Vajon tényleg jól éreztem...s van valami közös is bennünk??? Régen... Én is rejtegettem, hogy ki vagyok...egy maszkot vettem fel, melyet a világ látott, az aki valójában voltam, mindig bezártam...mélyen lelkem kicsinyke rejtekében, ahol senki sem találhatja meg. Legalább is nagyon hosszú ideig...ezt gondoltam! De, ide jöttem...nem is...előtte! Ez előtte kezdődött...Találkoztam Yaoval, aki valahogy megtalálta a rejtőzködő Haru-t, majd találkoztam Natsuval, aki segített talpra állni ennek a kicsinyke, félős Énnek...kicsit később találkoztam a mesteremmel, aki elindította Haru-t a számára kijelölt úton...s most...itt van Matoi, aki azt hiszem, segít megerősíteni önmagamat!
Ezek a gondolatok jártak a fejemben, miközben Matoi ismét kikerülte támadásom, s ahelyett, hogy a saras, ragadós talajon maradt volna, a magasba ugrott, s jó pár mérettel rúgott hátrébb engem. Lassan úgy érzem már-már megszokom, hogy a laposnál is laposabbra ver engem. S lassan, elértem a pontot, hogy már nem zavar...eddig talán nem éreztem úgy, hogy bármi esélyem is lenne ellene, s ez nem sokat változott de...már azt tudom mondani, hogy nem zavar a harcunk. Az elején el akartam menekülni a csata elől, szinte minden kicsinyke sejt, melyből a testem áll, azt sugallta , hogy meneküljek el, hogy nem akarom ezt a harcot...hogy képtelen vagyok tenni bármit is...de most, már mást érzek. ~ Ha nem is tudok tenni semmit, s talán, képtelen vagyok legyőzni őt. Akkor is...én akkor is... Meg akarom próbálni! Újra...újra...újra...addig amíg van bennem élet! ~ Jött az elhatározás,  mely azt hiszem megváltoztatta a napom további alakulását...
- Maradjunk az elemzésnél, Haruka!- Szólalt meg Matoi, s a szavaiban volt valami, melytől úgy éreztem, elkönyvelte magában, hogy képtelen vagyok legyőzni őt, vagy esetleg megkarcolni is. Azt hiszem, úgy gondolhatja, hogy kevés vagyok még hozzá képest...nem vagyok elég ahhoz, hogy vele edzhessek...pont akkor, amikor már kezdtem elfogadni a harcunk folytatását, s ezt az arca, az a mosoly...teljes egészében alátámasztotta! ~ Már megint az a gyermeteg mosoly! Ch.. ~ Járt a fejemben, miközben próbáltam elfogadni a szavait, melyek ezután következtek. - Mára elég volt ennyi. Az órának vége! - Jelentette ki, s ekkor szemeim kissé kitágultak. Nehéz volt elhinni, hogy ennyire leszerepeltem. Nehéz elhinni, hogy tényleg ennyi lenne, ennyi az, amit tenni tudok?
Amikor Matoi megfordult, hogy végre haza indulhasson, egyetlen másodperc alatt lepörögtek előttem a mai nap eseményei...~ Az ahogyan ma szerepeltem siralmas volt! Többet akarok! Erősebbé akarok válni!!! Tovább akarok edzeni, meg akarom tanulni azt a technikát, amit mutatott nekem! Amivel megtámadt! Azt akarom! ~ Tekintettem fel, s pontosan Matoi hátára néztem...nehéz volt megmozdulnom, s ahogyan figyeltem, abban a másodpercben is...volt, hogy nem láttam tisztán. ~ Fáradt vagyok...De akkor is! ~ Lábaim nehézkesen bírták el a súlyomat, mely újra, s újra rájuk nehezedett. S mintha egy pillanat erejéig megremegett volna az egyik, de hamar ráparancsoltam, s immáron ismét a talajon álltam, pont mint ezelőtt, harcra készen, de...mit kellene mondanom neki, hogy megtanítsa számomra. Most..csak egy szó jutott az eszembe, de talán ez a szó...majd magával rántja a többit.
- Várj...- Kiáltottam el magam, melyet biztos vagyok benne, hogy hallott! - Várj még...- Néztem rá, meredten, mégis, azt hiszem a szemeim mindent elárultak a számára. - Folytatni akarom! - Jelentettem ki, miközben igyekeztem keresni a szemeit. - Taníts engem! Erős akarok lenni! Tanulni akarok...szóval..taníts engem! - Néztem rá, olyan tekintettel, mellyel talán még sosem...Melyekben tisztán tükröződött, mit szeretnék! Először azt gondoltam, ha megtámadom, akkor minden képen maradni fog...de abból csak további huzavona lenne, így pedig nem haladnánk a tanulás felé. SZóval inkább szavakkal mondom el, amit igazán szeretnék!
-Matoi! Taníts engem! Engedd, hogy erősebbé váljak! Ez az..amiért bármit megtennék! - Fejeztem be, s vártam a válaszát...melyről nem tudtam, hogy igen lesz e vagy nem...de reméltem...reméltem, hogy ennyire talán...bízik bennem!

- Engedd...hogy, olyan lehessek, mint te!

/ A föld sárkányt szeretném tanulni :3 /
Kitsune Haruka
Kitsune Haruka
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 57

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 375

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Hétf. Feb. 02 2015, 22:05

//Kihara Rin//

A lány teljes csodálattal hallgatja a szavaidat, nagyon elégedett a válasszal és látszik rajta, hogy lenne más kérdése is, nem csak amit feltett neked. Kérdésedre viszont felkapja a fejét, majd körbenéz, hátha valaki máshoz beszélsz.
- A nevem? - kérdezi. - Mika, a nevem Urohara Mika. - válaszolja végül. - Azt hallottam, akár falvakat is képesek vagytok lemészárolni... egyedül. - mondja szomorúan, majd elhallgat.
Az út további részében nem mond semmit, még ha próbálkozol, akkor sem nyög ki semmi értelmeset, csak a vállát vonogatja. Fél óra múlva viszont eléritek a falut, ahol a lány hamar köddé válik. Úgy lelép, hogy észre sem veszed! A nap már lemenőben van, neked pedig még nincs szállásod, ráadásul az emberek sem túl barátságosak. Ha nagyon rámenős vagy, akkor többen is össze állnak és különböző mezőgazdasági eszközökkel fegyverzik fel magukat és úgy tántorítanak el az önkényes szállásfoglalástól. Ahogy a kicsin utcákat járod, hamarosan "kirobban" az egyik ajtó és egy nálad nem sokkal idősebb nő szalad beléd.
- Segíts! Segíts! Könyörgöm, segíts! - rángatja a ruhádat, miközben majdnem elsírja magát. - Egy szellem meg akar ölni! Kérlek segííííts!
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kihara Rin Hétf. Feb. 16 2015, 20:40

A lány csodálattal hallgatja a mondanivalómat, azonban mikor a nevét kérdezem felkapta a fejét és körbenézett, mintha attól tartana, hogy valaki meghallhatja. Végül válaszolt nekem, de valami érdekeset mondott rögtön utána. Hangja szomorúvá vált, mikor megemlítette azt, hogy a ninják akár egyedül is képesek falvakat lemészárolni. Minden világossá vált. A korábbi ellenséges viselkedése a félelemből, szomorúságból keletkezett, amit a ninják iránt érezhet. Ha tényleg átélt egy ilyen eseményt, akkor nem csodálom, hogy így érez. Nagyot sóhajtok, majd válaszolok neki.
- Igen, sajnos vannak olyanok, akik képesek erre. Nem minden ninja, így én sem rendelkezek olyan erővel, amivel egy egész falut elpusztíthatnák, de tény, hogy vannak akik megtudják tenni. Azonban sokan nem tesznek ilyeneket. A legtöbb ninja nem tesz olyan alantas dolgokat, mint védtelen falusi emberek lemészárlása, kivéve ha valamiért nagyon muszáj, azonban ekkor sem örömmel teszi. Állíthatom, hogy a többség inkább védené meg a falut, ami bajban van. Sajnos azt sem tagadhatom, hogy vannak gonosz emberek, akik kedvtelésből gyilkolnak. -
Láthatóan nem számított mit mondtam neki, mivel innentől egyáltalán nem reagált, vagy válaszolt az elhangzottakra és én is úgy láttam legjobbnak, ha nem erőltetem a dolgot. Hamarosan beértünk a faluba ls Mika úgy tűnt el, mintha ott sem lett volna.
- Láthatóan lőttek a jutalomnak - jegyeztem meg magamban viccesen, majd elindultam szállást keresni. Ez azonban teljes kudarcba fulladt. Ahogy Mika is, így a többi falusi is nagyon ellenszenvesen viselkedett velem szemben. Egyre nagyobb megerősítést nyert bennem, hogy ezek az emberek sok szörnyűségen mentek keresztül, hála a ninjáknak. Nem erőltettem a dolgokat. Elindultam a faluból kifele. Nem akartam tovább ijesztgetni őket, így minél hamarabb igyekeztem elhagyni a falut és a következő fele venni az irány, hátha ott több szerencsével járok. Miközben az utcán sétáltam az egyik ajtó szinte szó szerint kirobbant a helyéből. Egy nálam alig fiatalabb nő rohant ki, majd belém kapaszkodva segítségért könyörgött. Szellem? Nem túlzottan hiszek az ilyen dolgokba, így mindenféleképpen érdekesnek találtam, illetve nem hagyhattam figyelmen kívül a nő segítségkérését sem.
- Maradjon mögöttem! - mondtam, miközben a bal kezemmel a hátam mögé próbáltam terelni. A másik kezemmel egy kunaiért nyúltam és magam elé rántottam. Egy pillanat alatt az ajtó elég ugrottam, hogy be láthassak, de elég messze tőle, hogy a bent lévő dolog ne tudhasson rögtön elkapni. Ha nem látok semmit, akkor szépen lassan és nagyon körültekintően megpróbálok beljebb menni. Igyekszem óvatos lenni, mivel nem tudom, hogy pontosan mivel is állok szemben.
Kihara Rin
Kihara Rin
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Uchiha Madara Kedd Feb. 17 2015, 00:52

Fejedben ismét kavarodtak a gondolatok, a múlt képeinek ezrei egy szempillantás alatt végigfutottak a fejedben. Tested magától mozdult, úgy tűn, felkel a porból. Remegett, koszos volt és megtört, mégis megállt.
- Várj. Folytatni akarom - mondtad.  Mintha egy halálán lévő ember állt volna ott. Lehet, hogy akkor, ott, tényleg meghalt benne valami. Valami meghalt és valami újjászületett.
Ott álltál, remegő tested megtartott, a fiú után szóltál. Matoi megállt.
- Haruka - fordította hátra a fejét. Szemeivel nézett csupán feléd, de teste nem fordult. - Menj haza. Elég volt. Nem a technika tesz erőssé. hanem ha ismered a technikát, ismered a másikat, előre látod a mozgását. Nem a technika tesz téged erőssé, hanem a tudás.
Matoi ezután elfordult, majd eltűnt. Az eső csepegni kezdett, itt az idő hazamenni. Matoi nem tanít ma téged, ezt borítékolhattad magad.
hazafele menet van időd a városban sétálni, esetleg ha gondolataid nem hagynak nyugodni, és kiszellőztetnéd a fejed, sétálhatsz egyet.

Másnap reggel ismét találkozol mestereddel és matoival.
- Üdvözöllek, Haruka. Készen állsz? A mai feladatod nem változott, elemezned a harcunkat. Kész vagy? - kérdezi a fiú, majd miután megadod a jelzést, fejet hajt, és egyből kézpecsétekbe kezd.
Két földklón robban szinte ki a földből, közvetlen mellőled, puszta kezükkel feléd csapnak. 
Úgy tűnik, Matoi nem hagyja ma sem magát, nehéz napnak nézel ismét elébe. A támadásodtól függetlenül, Matoi, az eredeti ismét kézpecsétekbe kezd. Hosszú, hosszú sorozat veszi kezdetét, ha képes vagy őt figyelni, miközben a klónok támadását elkerülöd, láthatod, ahogy rengeteg jelet megformáz...Kígyó, Vadkan, Patkány, Majom, Nyúl, Vadkan, Sárkány, Kos, Patkány, Ökör, Majom, Madár, Vadkan, Patkány, Kígyó, Madár...ezeket a pecséteket láthattad, azonban az elejéről lemaradtál. Miután az utolsó pecsétet is elmutatta, a földből egy, a tegnapihoz hasonló sárkány tört ki a földből, majd rád támadt. 
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Kalandmester

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex

Adatlap
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Pént. Feb. 20 2015, 22:37

//Te csak ne sárkánykodj Haruka Razz //

/Kihara Rin/

Miután óbégatva előrontott a nő, azonnal engedelmeskedik neked és mögéd áll. Ezután óvatosan megkísérelsz bejutni. A nő hebeg valamit mögötted, de nem érted. Ha bemész, akkor nem látsz semmit és senkit, a ház üres. Egy egyszerű kis kuckóról van szó, a bejárat egy nagyobb szobába vezet, ami lényegében nappali lehet, illetve dolgozó szoba. Az egyik sarokban varrógép és különböző varráshoz szükséges dolgok, anyagok vannak. Három ajtó vezet innen tovább. Ha szétnézel, az egyik a mosdóba, a másik a konyhába, a harmadik pedig a hálóba vezet. Sehol nem látsz senkit és semmit.
Lassan a nő is bekullog mögötted, könnyes szemekkel, szipogva.
- Elment? - kérdezi tőled.
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kihara Rin Szer. Feb. 25 2015, 20:44

A nő rögtön engedelmeskedik a kérésemnek és mögém áll. A fegyveremet elővéve a legrosszabbra is felkészültem, mikor beléptem a házba, azonban legnagyobb meglepetésemre semmit sem láttam. Kis épület volt alig pár szobával. Beérve a házba egy nappalit pillantottam meg. Talán dolgozószobának is használták, mivel az egyik sarokba még egy varrógép és különböző varráshoz használatos anyagokat láttam. Tovább mentem a következő szobába, ami egy fürdő volt. Benéztem, de senki nem találtam ott sem. A konyha, illetve a hálószoba is hasonlóan üres volt. Nem tudtam eldönteni, hogy vajon a nő képzelődik, vagy tényleg volt itt valami. Miután végeztem a kutatással elindultam kifele, a fegyveremet pedig eltettem. Ekkor a nő könnyes szemekkel jött be és megkérdezte, hogy elment-e.
- Nem tudom, hogy mi volt itt, azonban az biztos, hogy már nincs itt - válaszoltam neki nyugodtan, miközben gyorsan pár futó pillantást vetettem a környezetre, hátha meglátok valamit, ami nem odaillik.
- Most, hogy ez a probléma megoldódott én távozok. - Normál esetben egy kicsit jobban érdekelne a dolog és kérdéseket tettem volna fel neki a látottakról, azonban nem túl bölcs dolog sokáig itt maradni. A falusiak nem szimpatizálnak túlságosan a hozzám hasonló emberekkel, így a legjobb, ha hamar távozok.
Kihara Rin
Kihara Rin
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Hétf. Márc. 02 2015, 17:44

Ahogy alaposan szétnézel, több arra utaló nyomot is találsz, hogy a házba betörtek. Erre leginkább az ablakpárkánynál található karmolások utalnak. Mivel az épületben nincs senki, már távoznál is, de ekkor egy hörgő hangot hallasz:
- A kis fruska barátnődet is elkapom! - mondta, majd szörcsögve nevetni kezd az illető.
Nem is kell több a lánynak, már a nyakadba is ugrik félelmében. Ezt követően kaparászó hangot hallasz a konyha felől, ami egyre közeledik felétek. A következő pillanatban előugrik egy fickó az említett helységből, késsel a kezében. A nyakán egy átvérzett kötés van, ami arra utal, hogy a hangját ez a sérülés okozhatta.
- Mitsuke! - szólalt meg hörögve újfent. - Most végetek!
A lány azonnal leugrik az öledből, majd mögéd áll. Ezután a fickó feléd ront és megpróbál leszúrni. Rajtad áll, hogy mit teszel, de ha nem vigyázol, akkor könnyen megsérülhetsz!
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kihara Rin Hétf. Márc. 09 2015, 21:17

Találtam pár nyomot, ami betörésre utalt. Több mint valószínű, hogy semmi természetfeletti nem volt a házba, azonban úgy tűnik bárki is volt, már elment. Távozni készültem, de ekkor egy hörgő hangot hallottam a konyha felől. Pillanatokkal ezelőtt szinte biztos, hogy senki nem volt ott. Nem tetszik túlságosan a dolog. A lány félelmében rögtön a nyakamba ugrott, ami nem épp a legbölcsebb ötlet, azonban erre ő is hamar rájöhetett, mert amint a férfi megjelent inkább mögém vonult. Az illető nyakán átvérzett kötés volt, ami megmagyarázza a torz hangját, kezében, pedig egy kést tartott és újabb fenyegető megjegyzést tett felénk.
- Azt nem hagyom! - válaszoltam neki, miközben egy kunait vettem elő. A férfi rögtön felém ront és megpróbál fegyverével megszúrni. Talán nem lenne túl problémás kitérni, vagy kihátrálni a támadásból, azonban egyik lehetőség sem megoldás. Ha kiérek, akkor nagy eséllyel a mögöttem álló lányt fogja eltalálni, illetve hátrálni is pont miatta lehetetlen. Az egyetlen ésszerű lehetőség hárítani a támadást. A kezembe lévő kunaial egyenesen a fegyverére célzok és megpróbálom félrelökni azt. Ha sikerül rögtön egy rúgást próbálok intézni a gyomrára, ezzel ideiglenesen megbénítani. Ha összejön, akkor elkapom a kezét amiben a kés van és igyekszem kicsavarni azt belőle, ezzel ártalmatlanná tenni. Ha nem muszáj, akkor gyilkosság nélkül szeretném megoldani a dolgokat, talán ezzel ha csak egy kicsit is, de visszaadhatom a hitet az emberekben, hogy vannak megbízható ninják.
Kihara Rin
Kihara Rin
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Szer. Márc. 11 2015, 22:16

Miután a fickó támadásba lendül, azonnal védekezésbe húzódsz. A fegyvereitek hangosan csendülnek, ahogy összecsaptok, majd megpróbálod félrelökni a kést. Azonban ellenfeled erősebb, így nem jársz sikerrel. Azonban egy rúgást még el tudsz indítani, ami könnyedén betalál, de komolyabb gondot nem okozol vele. Ezután viszont a férfi meglendíti a kezét és erőteljesen pofon vág, amitől elsodrod a mögötted ácsorgó lányt. Azonban nem esel el, így belekezdhetsz egy újabb ellentámadásba. Viszont oda kell figyelned és nagyon úgy néz ki, hogy az Akadémián tanultakat is be kell vetned. Legalábbis ha győzni akarsz.
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akira Pént. Júl. 08 2016, 11:07

Tudom, hogy mi lesz a feladatom, így távozom a sátorból, ahol az eligazítást tartják. Nem érzem úgy hogy érdemes. Senki nem állít meg, így végre friss levegő kerül a tüdőmbe a rengetek ember izzadság szaga után. Szinte megkönnyebülés. Nem elég az, hogy a technikával fel tudom erősíteni a szaglásomat, de az hosszú évek használata után ki is hatott rá, így az orrom érzékenyebb, mint egy átlagos embernek. A délutánt leginkább pihenéssel töltöm, némi gyakorlással, de nem erőltetem túl magam, mert kell holnapra az energia.
Az idő eltelt. Este korán feküdtem, így korán fel is tudtam kelni. A feladatra készen álltam, hiszen az én terepem. Átláthatatlan erdő, ahol a szemed helyett a többi érzékedre kell figyelned, nekem itt van az orrom, más lehet, hogy szenzorképességekkel bír, de egyik sem alantasabb a másiknál. Pontosan tudom, hogy mennyi az esélyünk a túlélésre. Amikor viszont meghallom a nevem és azt, hogy én leszek a vezető, egy pillanatra megszédülök, de össze szedem magam.
- Igen!
A bajt és a mókust is ki tudnám szagolni, ha ismerném a szagukat, de sajnos nem tudom, így viszont lehet, hogy problémás lesz, de azért pontosan tudom, hogy milyen szaga van a mókusnak és az embereknek, így talán lesz némi esélyem, hogy megtaláljam mind a kettőt. Mirui aztán visszament a barakkba és mi hárman maradtunk. A kapitány megszólítás furcsa volt nekem, mert még sosem vezettem senkit.
- Az Akira megfelel! A helyzet az, hogy az első küldetésem, amit én vezetek, viszont van egy tervem. A parancs szerint járunk el, tehát mindenki ott lesz, ahova beosztotta Mirui. Én fogok elől menni és a shikyaku no jutsu segítségével keresem az idegen szagforrásokat, míg Izanagi a fejünk fölül fog figyelni- mutatok a sólyomra- Moon pedig körülöttünk fog járőrözni és jelez, ha valamit talál.
Közlöm a tervet, majd megérintem a madarat és egy pillanatra halvány kék derengés során áthelyezem bele a chakrám 10%-át, hogy a saját technikámmal én is lássam, amit ő felülről lát. Nem tudom, hogy a többiek ebből mit értenek, de nem fogok magyarázkodni, ha csak rá nem kérdeznek.
- Indulhatunk!
Adom ki a parancsot, majd Izanagi felszáll és Moon is az erdőbe indul, kerülő úton, hogy meglepetésszerűen támadhasson, ha esetleg arra van szükség. Ugyan szeretem Yukinot, nem biztos, hogy plusz egy fő most sokat segítene.
Akira
Akira
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 0 (1055)

Témanyitás  Namikaze Minato Kedd Júl. 19 2016, 17:41

- Akkor legyen Akira, nekem mindegy. A lényeg, hogy visszahozzuk a sebesülteket.
Mondta Aoi keresztbe tett kézzel. A terv ismertetése után Ritsu, fújt egyet, amivel egy rakoncátlan tincset elkergetett a szeme elől
- Szóval besétálunk az erdőbe, fogjuk a karavánt és visszahozzuk őket, amíg a két állatka figyel minket? Egyszerűnek tűnik… de mi van, ha a kompánia nem lesz egyedül? Vagy sértetlen… És ha nem érkeznek meg időben?
- Azt hiszem, ezekre ráérünk akkor gondolni, ha már ott tartunk.
Ritsu megigazította a hátán a csomagot, és megindult utánad, mögötte pedig Aoi vette fel a tempót. A sólyom felrepült, felderíteni a terepet, míg Moon előttetek megindult az erdőbe befelé. Igazán hasznos egy dolog, ha az embernek vannak segítői. Főleg, ha azok erősebbek a vadonban, mint mások.

Az erdei csapásokat követvén bemerészkedtek az erdőbe, noha az érkezés pontos helyével nem vagytok tisztában. Csak annyit mondtak, hogy az erdősáv környékén délről fog érkezni az első karaván. De hogy mikor érkezik az is kérdéses. Befele menet a társaid nem beszéltek nem kérdeztek semmit. Csak néma csöndben követték az utat mögötted. Egy jó óra elteltével furcsa szag csapta meg az orrodat. Mintha füst lenne, de nem fa égéséből származott. Sokkal gyomorforgatóbb volt a szag. Mint amikor a haj megég. 
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Moderátor

Adatlap
Rang: Yondaime Hokage
Chakraszint: Amennyi egy Hokakénak jár

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Pént. Aug. 05 2016, 21:02

//Bocs, de holnap már nem érek rá, így most írok... Ráadásul nem is nagyon van mire, mivel jelenleg mellékszereplő vagyok.//

A támadást követően megkapjuk az oszolj parancsot, mire én csak hátrébb ugrok. Nem igazán tudom mire számoljak, ezért inkább szabadon hagyom a kezeimet. Ha kell, egy Doton technikával megvédem magunkat. Musato viszont beleugrik a vízbe. Azonnal fogni kezdem a fejem, nem hiszem el, hogy ezt teszi. Viszont a srác hamarosan visszatér, amit egy kiáltás követ. Valaki a túloldalt azt kérdezi mit keresünk itt. Pusztán csak sóhajtok egyet, majd összefonom magam előtt a karjaim.
- Nah, mutasd a nagy tárgyaló képességed főnök! - szólalok meg, majd várom a fejleményeket.
Megpróbálok a környezetünkre odafigyelni, hátha valaki mégis ránk támadna. Azonban így, hogy ez az illető kérdést tett fel, nagyon valószínű, hogy biztonságban vagyunk. Így hát jelenleg nincs más dolgom, mint várni és a környéket figyelni, nehogy meglepjenek minket.
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Pént. Aug. 05 2016, 22:31

//Jiraiya - Musato, Dansei, Hiroto//

Beszédem befejeztével egy olyan dolog történt, amire igazán nem számítottam. Musato egyszerűen fogta magát, ordított egyet majd levetette magát a hídról.
Mi többiek pedig csak álltunk ott, és… hát nehéz szavakba önteni.
Egy pillanattal később a fák közül előrelépett valaki, aki láthatóan egy Kumogakurei ninja volt, úgyhogy már szinte teljességgel nyugodt voltam. Pedig nem kicsit kalapált a szívem, amikor az előbb a kunais műveletet elvégeztem.
Egyébként meg nem hinném, hogy ez átverés lenne. Persze nem lehetek benne biztos, de hát bízok az emberekben, úgyhogy hiszem, hogy itt most nem fognak ránk támadni. Ha akarják egyébként is meg tehették volna már. És közel s távol ez az egyetlen híd amit látok, úgyhogy bizonyára fontos stratégiai szempontból is, úgyhogy csak nem robbantják ránk…
De persze még nem lehettem teljesen nyugodt. Hátra is pillantottam egy kicsit, és mintha megláttam volna egy árnyat… Áhh biztos csak képzelem… /Hali Erisa és Koi Smile/ Vagy csak beértek minket a Samuraiok akik eddig követtek minket, és velük igazán nincs semmi gond.

- Mit kerestek itt? – tette fel a kérdést a shinobi. Én épp nyitottam volna a számat, de Mustato sajnos gyorsabb volt. Elkezdett beszélni a Kirigakurei nagyképű – itt egy picit elmosolyodtam – ninjákról és az ő álnokságukról, meg hogy ő majd jól megmutatja nekik. Mondjuk ezt úgy mondta, hogy félig a földben volt, és azért ez adott egyfajta stílust a szövegéhez. Meg persze ez le is döbbentett kicsit, mert sosem láttam még ilyesfajta technikát.

Miután Mustato végzett mondandójával én próbáltam menteni a menthetőt:
 - A csapatunk vezetője nyilván úgy értette, hogy majd amikor kiértünk a frontvonalra, hogy Kumogakure segítségére siessünk, akkor fogja szétrúgni a Kirigakurei hátsókat. Mert hát itt ugyebár egy Kirigakurei sincs… igazam van?

Ekkor bizonyára a (feltehetőleg) Kumogakurei férfi egyenesen rám figyel, így én a szemébe nézek, majd rápillantok Musatora és vissza a férfira, és felveszem, a Mi igazán nem akarunk semmi bajt, ahogy láthatod már így is elég gondunk van az idióta csapatvezetőnkkel tekintetemet. Mert hát ilyen tekintete mindenkinek van...

//Ha a hídon a hátranézős rész szabályba ütközne, akkor Jaken nem csinálja//
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2298

Erő : 398 (B) / 150 (C) - súlyokkal
Gyorsaság : 1500 (S+) / 800 (S) - súlyokkal
Ügyesség/Reflex : 1000 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)

Adatlap
Szint: S+
Chakraszint: 1612

Témanyitás  Kenshiro Erisa Vas. Aug. 07 2016, 11:51

[Jiraiya]

A kérdések szaporák voltak, a válaszok pedig mondhatni kielégítőek, bár mintha még így is keveset tudtam volna... Úgy fest nincs mit tenni, az ember mindig többet és többet akar. Ez ellen nem sokat lehet tenni... A beszélgetés sokáig tartott, és bár így is fogytán voltunk az időnek, mégsem éreztem úgy hogy ez a pár óra teljesen haszontalan lett volna. 
Az út hosszú volt, de elég ideig tartott hogy felkészüljünk a harcokra. Míg nappal főleg utaztunk, addig kora esténként, és néha késő esténként edzettünk (feltehetően Koizumo is). Semmilyen különleges akadályba nem ütköztünk, viszont ahogy egyre közelebb értünk az országhoz, egyre jobban kezdett elfogni egy furcsa érzés. Kezdett tudatosulni, hogy mennyi shinobi fog most harcba vonulni vállvetve, furcsa izgatottság fogott el, mikor megtudtam hogy előttünk már hányan jártak ezeken az utakon Konohai fejpántot viselve, és valószínűleg hányan fognak még. Ki tudja, lehet olyan embereket is látok, akiket még az akadémián ismertem meg? Furcsa lenne... Az a gondolat viszont fáj, hogy valószínűleg sokan meg fognak halni ezekből a bajtársakból...
Mindenesetre kellemes érzés, hogy ennyi ember összefog hogy megvédjék egymást.. Egy jelenség, amiért érdemes harcolni.

Három napja voltunk már a Villámok országa területén. Minden rendben volt, kicsit már azért kezdtem izgulni hogy végre harcba bocsátkozzak valakivel, hogy küzdhessek valakivel, annak ellenére hogy tudtam, hogy valójában ezt a gondolatot abban a pillanatban fogom megbánni hogy ténylegesen elkezdek küzdeni valakivel. 
Ám ekkor hangokat hallottunk mind a hárman. Kétségkívül harc hangjai voltak. Elrejtőztünk majd felmértük a helyzetet. Látván a kialakult szituációt, az izgatottságom szinte egyből odahúzott volna a konohaiakhoz, hogy segítsek nekik, azonban ez nem lett volna helyes. Ránéztem Mugora és vártam mit mond. Mostantól rá kell hagyatkoznunk, nem állunk olyan helyzetben, hogy a makacsságunk miatt emberek életei vesszenek el.

[color=#000000][b]1-3 Nap[/b][/color]:

4-7 Nap:
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 20

Adatlap
Chakraszint: 431

Témanyitás  Akira Kedd Aug. 09 2016, 21:40

A terv ismert, parancs az parancs. Ugyan részletekre menő leírást nem kaptunk, így azokról én döntök. Egyelőre nem módosítok a parancson, a feladat adott, viszont a végrehajtásban sajátos módszert alkalmazok. Mivel én már kész vagyok, így el is indulok, de természetesen a kérdéseket és kijelentéseket pontosan hallom, hogy menet közben válaszoljak.
- Igen, így lesz. A felvetés jogos, viszont nem tudom, hogy mi lesz akkor, mert az a jövő. Mi teljesítjük a ránk eső részt és majd akkor ráérünk ezen gondolkodni, ha ott vagyunk. Fölösleges a jövőn rágódni, amikor most is van épp elég bajunk!
A szavak magamnak legalább annyira szóltak, mint a csapatnak.Ha egyedül lennék, akkor gondolkodás nélkül vetném bele a dologba magam, de úgy érzem, hogy felelős vagyok a csapatért, ami igaz is, mert ha elbukunk az az én bukásom lenne, amit nem engedhetek meg. Utoljára ilyet akkor éreztem, amikor a családomat kellett biztonságos helyre vinnem, hogy utána megtaláljam Kumogakurét és befogadjanak. Nem igazán tudom, hogy hova is kellene érkeznünk, de az orrom és a levegőben lévő "szemem" megteszi. Néha a chakrán keresztül megnézem, hogy mit lát Izanagi a magasból, ilyenkor lelassítottam, amit a csapat talán észre is vett. Aztán valami furcsa szagra lettem figyelmes, égett haj szagára, amit utoljára a romoknál éreztem, de az is lehet, hogy amikor a kereskedőt látogattam meg.
- Állj!
Adom ki a parancsot, majd folytatom.
- Valami nem stimmel. Ha nem ti gyújtottátok fel a hajatokat, akkor nem vagyunk egyedül.
Gyorsan átváltottam Izanagira, hogy megnézzem felülről is, hogy mi történik és az alapján tervezzek.
Akira
Akira
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60

Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)

Adatlap
Chakraszint: 0 (1055)

Témanyitás  Jiraiya Szer. Aug. 10 2016, 16:07

// Musato, Dansei, Hiroto, Jaken - Dansei NJK-ként fut tovább, nem szeretne titeket feltartani, a Frontharcnál pedig valószínűleg úgyis elvált volna az utatok, amint lesz ideje, bevezetem őt a kalandba újra. ^^ //

A vezető fenomenális tárgyalóképességei... Nos, nem igazán kerültek elő, vagy ha igen, akkor igencsak sajátos módon. Igazából a kilógó fej fenyegetőzései egészen furcsán hatottak és a Kumogakureinek látszó ninja is kilépve és feltéve a kérdését, megtorpant. Először előrántotta kunaiát és védelmi állást vett fel, majd összeráncolva szemöldökét, értetlenül nézett a fiúra. Eközben Jaken is megszólalt messze, mire a férfi még furcsább tekintettel nézett a csapatra, miközben tekintete a híd másik végén lévők és Musato között mozgott.
- Hát most már nem vagyok benne biztos...
Motyogta maga elé, majd figyelmen kívül hagyva a csapat többi felét, a fenyegetőző fejhez szól.
- Nem vagyunk Kirigakureiek. Ti pedig Konohainak látszotok. Mit kerestek itt és miért jöttetek erre? A mi feladatunk a híd és annak területének védelme. Előttetek már haladtak át Konohaiak... De ti furcsák vagytok.
Mondja, miközben Musato látta, hogy a kunait tartó kar merevsége gyengül, a kar egyre lejjebb ereszkedik. Ez pedig annak a jele, hogy a veszélyérzet is csökken. Nos, a helyzet még mindig nem teljesen tisztázódott. Míg a csapat egyik tagja túlságosan is magabiztos és naiv, addig a csapat vezetője elhamarkodott döntéseket hoz és bár joggal gondolhatta, hogy akár robbanójegyzet is lehetett volna, aminek hatásugarától könnyem menekülhetett volna meg azzal, hogy a folyóba veti magát(...) de ezen kívül a bizalmatlanság nagyon is jó dolog, ahogyan az elővigyázatosság is, a kérdés csak az, hogy a túlzások mennyire helyénvalóak e. Dansei és Hiroto voltak azok, akik sokkal inkább sodródtak az árral és figyeltek, nem hoztak elhamarkodott döntéseket. Elvégre egy rejtett robbanójegyzet a kunain és a szövetségesek megtámadása... Nos egyik sem a legjobb dolog. 

// Koizumo, Erisa - Koizumonak a következő körben lesz ideje bepótolni amit nem írt meg, mivel szólt, így nem jár következményekkel a kimaradás. Erisa, neked +5 TJP-t és +10 Chakrát írok jóvá, szép volt a levezetés, Mugo tanítási módszereit is jól belevitted az irományba, valamint a fejlődés is a megfelelő ütemben történt. Annyit szeretnék megjegyezni, hogy a technikát egyszerre több ellenfélen is lehet használni, de akkor a hatást is csökken. Mugo-n pedig azért tudta Erisa eredményesen használni a technikát, mert a Jounin hagyta magát egy szintig. Természetesen ez éles helyzetben nem biztos, hogy ennyire hatásosan működne. Felírhatod a technikát. //

Végre úgy néz ki, hogy elérték a helyet, ahol átkelhetnek és innen már csak néhány lépés Kumogakure no Sato. Azonban az eddig zavartalan átkelést most egy furcsa, éppen a szemeik előtt kibontakozó jelenet zavarta meg. Erisa, Koizumo és Mugo is, hátukat egy-egy fának vetve fülelt és tekintett néha ki és bár a folyó lassú folyású csobogó hangja elnyomta a túlparton hallható beszélgetést, a helyzet nagyjából kivehető volt: Patt helyzet.
- Jobb lesz, ha nem várunk a megfelelő pillanatra.
Mondta Mugo, majd kilépett a fa mögül, őt pedig követte két Geninje is.

Mindenki

Még mielőtt Musato válaszolhatott volna, a Kumogakurei figyelmét valami erősen elvonta a túlpartról... Musato persze elfordíthatja a fejét és láthatja, hogy a fák takarásából a csapat mögött egy magas, hosszú hajú, fekete kabátot viselő férfi jelent meg, aki nyugodtan sétált ki az erdőből, balján és jobbján pedig egy-egy fiatal, Genineknek látszó egyén díszelgett. Ruházatuk elengedhetetlen kelléke a Konohai jelkép.
- Egy újabb csapat érkezett!
Kiabál hátra az erdőbe a Kumogakureinek tűnő férfi, mire Musato figyelmét az egyik fa mögül előlépő, újabb Kumogakurei fejpántos fickó keltette fel.
   A túlparton eközben már mindenki észrevette az érkezőket.
- Üdvözlet. Konoha 14-es csapata vagyunk. // Azt hiszem ez a szám volt az, majd valahol vezetni fogom ^^" Javítsatok ki ha tévedek //
Mondta mély, reszelős, férfias hangján, majd szemügyre vette a túlparton kibontakozó jelenetet és intett. Erre persze a túlpartról is visszaintettek. 

Határidő: 2016.08.14. DE mivel késtem így 17-ig várok 
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Kenta Koizumo Csüt. Aug. 11 2016, 10:19

Pontosan. A háború őrültség.
Pontosan. A háború pokol.

Pontosan... Á, hagyjuk is. Ez van, ezt kell szeretni. Koizumo fejében újra és újra felmerültek ifjú önmagának naiv kis álmai, melyek végül beteljesültek. Ismét felidézte a felelőtlen álmodozó vándor Koizumo eszmefuttatásait a tűz mellett, miközben frissen sült halat majszolt nyársáról. Konohai ninjává válni... Ez volt az álma talán már anyja halála óta. Ezért volt olyan kitartó a vándorral való edzései során, ezért rugaszkodott neki a legfélelmetesebben meredező szirteknek, és ezért tartotta olykor szándékosan is fordítva a térképet. Sokáig húzta-halasztotta az első komoly lépést álmai beteljesítéséhez, de meg merte tenni. Útja során rengeteget erősödött, és amikor kimerülten, éhséggel és szomjúsággal hadakozva végre-valahára megérkezett Avarrejtekbe, a fellegekben érezte magát. Mi is történt tehát azóta?
Kapott egy új csapatot - na nem mintha lett volna régi. Az idők során több közösségbe is sorolhatta magát, de egyikhez sem fűzte olyan szoros kapocs, mint a mostani csapatához, a 14-es csapathoz. A hetes csapat legendáját világszerte ismerik. Ő pedig matematikailag egy kétszer olyan jó csapatban van. Vagy kétszer olyan problémásban? Amik most történtek...
Kapott egy új feladatot. Aztán egy másikat helyette. Az új küldetés - révén hogy ezúttal a IV. Nagy Ninja Háborúban való részvételt jelenti - mintha egy árnyalatnyival problémásabb lenne az előzőnél.
Minden ember életében van egy fal. Nem tudni, mikor találkozik vele az illető, csak az biztos, hogy kétféle ember létezik: aki megtorpan a falnál egy életre, és aki áttöri azt. Meg van Koizumo, aki bekattan, és ettől a perctől fogva szarik mindenre. Illetve... Csak a dolgok nagy részére. Shinobiként egyik fő feladata minél nagyobb erő felhalmozása, nem? A ninja lét alapfeltétele, hogy a harcos legyen olyan képességekkel, adottságokkal megáldva, amik alkalmassá teszik őt minimum egy fél nemzet semlegesítéséhez. Ilyen adottság például a női báj. Ugyan ebben a világban nem népszerű a homoszexualitás - vagy ki tudja, erre nincs közvéleménykutatás -, a kellő alkattal megáldott hölgyek és/vagy Henge az ilyen hajlamú nőket és a férfiakat leigázva egy fél nemzetet minimum irányít. Kivéve ha sikerül magát a daimyot a bűvkörébe vonzani, de az már más tészta.
Ilyen, és ilyesfajta gondolatok foglalkoztatták Koizumot, miközben fáról fára ugrálva követte senseiét és Erisát. Valahogy nem volt kedve a menet élén haladni, inkább leghátul kullogott (ninja tempóban természetesen), de igyekezett nem hátráltatni a haladásban senkit sem. Őszintén... Francnak van kedve a frontra menni? Kimegy, kaszabol egy sort, aztán dezertál. Igen! Ez lesz a megoldás! Mi is legyen a kvóta.. Négy. Olyan szép szám, nem? Ezek a babonás parasztok már a négy lábú lótól, vagy a négy hónapos csecsemőtől is megijednek // yon/shi = négy a japánban, ebből a shi halált is jelent //, Koizumot viszont nem aggasztják az ilyen tévhitek. Ha ő négy embert akar lekaszabolni, akkor négyet fog és punktum. Esetleg ötöt, ha megcsúszik egy vértócsában, és véletlenül oda kell futnia még egy rosszarcú vizesfiúhoz - akarom mondani, ködrejtekihez.
A kellő mennyiségű információ volt a birtokában ahhoz, hogy összerakja a kirakós jelentős részét Yuuval és Sayurival kapcsolatban. Az Isamis vagy kis részek még nem voltak világosak. Mindegy is, ki nem szarja le ezt az Asamit? Bocsánat, Isamit. Amikor Mugo törpeorochimaruvá változott, ő is rosszul mondta a nevet. Feltehetőleg direkt, hogy Erisát heccelje. Biztos ez az Isami alak is egy Fenereshy, vagy valami hasonló faj.
Még jó, hogy alkalomadtán pihentek is. Koizumo ugyan bírta a feszített tempót, régebben rengeteget utazott így, de mozgó fák helyett kiváló változatosságot eredményezett olykor-olykor az álló fák, ne adj isten bokrok látványa. Egyszer látott egy mókust is. Személy szerint ő nem szereti a mókushúst, de ízlések és pofonok. Azért inkább nem kezdett fékevesztett vadászatba, így is túl nagy volt rá az esély, hogy kezdő kurzust ad Erisának kannibalizmusból. Éhes volt, és a bal heréjét is odaadta volna egy ramenért. Azért nem a jobbat, mert ahhoz szorosabb szálak fűzték, mint a korábban említett testrészhez. Ahhoz ért először női kéz... Amikor egy részeg pincérnő abban a tévhitben ringatózva, hogy szerencsétlen shinobi épp kikezdeni merészelt vele megpróbálta letépni a fiú tökeit. Sajnos csak a jobb oldali fért a kezébe, és azzal se volt könnyű dolga, valamint az elfogyasztott alkoholmennyiség is időben kifejtette a hölgyre gyakorolt altató hatását. Koizumo ezt is megúszta - de még hogy. Ha egy kényszermunkásnak lenne ilyen szerencséje, akkor ez a gondolatmenet talán nem lenne olyan alpári. Kissé elkalandoztam.
Letáboroztak hát egy szimpatikus területen. Néhány év vándorlás után minden erdő minden pontja egyforma, de ez valahogy mégis olyan szimpatikus volt. Talán mert itt már készült a vacsora (a Katon a legjobb elem továbbra is). Koizumo hamar betömte... Nos, mindent, amit elé raktak. Még azt a darab fakérget is, amit valaki vagy csínytevésből, vagy véletlen sütött bele az est főfogásába. Nem gond, a fahéj egészséges. Remélhetőleg ebben a formában is.

Technika tanulása:

Reggel újból elindult a kis csapat. Az út nem is volt annyira lényeges, mint ami a következő megállásnál várta őket. Vajon azok a féleszűek miért készülnek épp harcolni egymás ellen? Külsőre egy oldalon állnak, valamelyikük kém lenne? Rendezzék csak le maguk közt... Koizumo nem akart belefolyni, és örömmel látta, hogy azok ott megoldják maguk közt. Mugo sensei elérkezettnek látta az időt jelenlétük felfedésére, Koizumo pedig hasonlóképpen vélekedett fejpántja előkotorásáról. Eddigelé ugyanis nem kimondottan érezte méltónak magát a levél jelkép viselésére, most viszont kénytelen volt bizonyítani hovatartozását. A fejpántot már korábban a zsebébe készítette, most csak elő kellett húznia. Látva a szemük előtt kibontakozó jelenetet, azért az övébe tűzött kunait is kéznél tartotta, hátha mégsem ártalmatlan összezördülésről van szó. Igen, ennek is fennállt a lehetősége. Mugo-sensei mellett látszólag gondtalanul hagyta el a biztonságot nyújtó árnyékokat, miközben ég felé tartott mutatóujján a pántot pörgette könnyed csuklómozgással.
Mugo szavaira, amit a férfi a jelenlévőknek intézett bólintott egyet. Az ám, 14=2*7.
- Yo - nyögött ki utána valami üdvözlésfélét. ~ A 14-es csapat, mi? Nos, voltaképpen csak a fele. A gyengébbik fele.
Kenta Koizumo
Kenta Koizumo
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 630
Elosztható Taijutsu Pontok : 40

Állóképesség : 180
Erő : 200
Gyorsaság : 300
Ügyesség/Reflex : 300
Pusztakezes Harc : 150

Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 611

Témanyitás  Akihiro Jaken Szomb. Aug. 13 2016, 21:06

A szemben álló ninja Musatohoz fordult, majd vele kezdett tárgyalni. Hát lehet, hogy erre nem a legjobb személyt választotta. Azonban, mint kiderült, valóban Kumogakureiek felügyelték a hidat, úgyhogy ezen a ponton túl már remélhetőleg nem leselkedik majd ránk annyi veszély, mert innentől már Kumogakurei fennhatóságú területeken haladunk. Azt is kijelentette, hogy furcsábbak vagyunk a korábbi Konohai csapatoknál.

~Hát igen, az tény, hogy nem egy megszokott csapat vagyunk. Eléggé innen-onnan szedett-vedettnek tűnhetünk. Mondjuk nem hiába tűnük annak, mert azok is vagyunk.~

Musato és a Kumoi diskurzusát, és a gondolatmenetemet egy mögöttünk felbukkanó csapat zavarta meg. Még mindig a kezemben tartva a felvett kunait hátrafordultam, és szemügyre vettem a jövevényeket. Látszólag mind Konohaiak voltak, és ezt alá is támasztotta a férfi, aki megszólalt, így megnyugodtam. Ezután megjelent a két oldalán még két, nagyjából korombeli, egy fiú és egy lány. Feltehetőleg a középen álló volt a Sensei, a két oldalán pedig a tanítványai. A férfinek hosszú, barna haja volt, fekete kabátja pedig szinte a földet súrolta. A fiúnak szürkés haja volt, vörössel tarkítva, szeme is vörös. Ruházata is szürke-fekete. A lány fekete színben pompázott akárcsak én. Csak hát neki a haja is hosszú és fekete volt, mely alatt a sötétkék szemek pompáztak.

~Szóval 14-es csapat. Ha most így belegondolok, nekem miért nem lett csapatom? Hiszen már jó pár hónapja Konohai genin vagyok, de mégsem lettem beosztva csapatba… Lehet… Lehet, hogy nem kellettem sehova? Áhh, hagyjuk is, legalább csak az edzésre koncentráltam. Habár akarok egy csapatszámot. Legyen mondjuk a 4-es. Igen ez jó! A 4-es a szerencseszámom, legyen az a csapatom száma is. Mondjuk már a 14 is jó, abban is van 4-es. Nem mintha olyan nagy beleszólásom volna a dolgokba… Na, de elkalandoztam, kit érdekelnek most a csapatszámok?! Inkább a körülöttem történő dolgokra kéne koncentrálnom ezek helyett…~

Közben a srác, köszönt, így hát egy kicsit zavartan intettem nekik egyet válaszul.
~Wow, micsoda bemutatkozás mindkettőnk részéről. Mondjuk, nem mondhatom, hogy az ismerkedés az erősségeim közé tartozik. Lehetséges, hogy ezért nem ismerkedtem igazán össze senkivel azóta, hogy Konohába érkeztem…? Áhh, már megint elkalandoztam! Mi a fene van velem? Mostanában olyan könnyen elkalandoznak a gondolataim! Biztos az idegesség... Össze kell szednem magam, de gyorsan! Lehetőleg még a frontra való kiérkezés előtt...~
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2298

Erő : 398 (B) / 150 (C) - súlyokkal
Gyorsaság : 1500 (S+) / 800 (S) - súlyokkal
Ügyesség/Reflex : 1000 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)

Adatlap
Szint: S+
Chakraszint: 1612

Témanyitás  Kenshiro Erisa Szomb. Aug. 13 2016, 22:05

Mugo parancsára, vagyis inkább döntésére kiléptünk a rejtekhelyünkről. Abból hogy felfedtük a helyzetünket már feltételeztem hogy nem lesz itt komolyabb harc, legalábbis abban biztos vagyok hogy ha harcra kerülne a sor, Mugo az utolsók közé tartozna, aki megmutatná az ellenségnek a jelenlétét mielőtt támadna. Hát bizony, az első csapás egy harcban akár döntő is lehet, így meg kell becsülni. Látszólag feszült volt még a helyzet, és bár felkészültem lelkileg, hogy bármikor kitérjek egy esetleges támadás elől, bíztam Mugóban és a megérzéseiben. De még mindig bennem volt az izgatottság, hisz eddig egyszer sem tudtam harcolni senkivel. Igaz, Amaimonnál lett volna rá lehetőségünk, még mindig úgy vagyok vele, hogy veszélyes lett volna ellene harcolnunk. Most viszont már szívesen kipróbálnám az új technikámat, vagy akár az eddigieket is... Hjaj... Nincs mit tenni. Félek hogy a fronton túl sok lehetőségem lesz próbálgatni.
- Üdv. - Köszöntem, kicsit sem megerőltetve hangszálaimat, de azért érthetően. Nem gondolom hogy nekem kellene kérdezgetnem a kialakult helyzettel kapcsolatban, és mivel látszólag ezt Koizumo nem tervezi megtenni, nem tehetek mást, mint várni Mugo további szavaira. Addig is szemügyre veszem a jelenlévőket... 

//Bocsi a rövidségért.. Sad //
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 20

Adatlap
Chakraszint: 431

Témanyitás  Shimura Danzou Vas. Aug. 14 2016, 19:16

// Fórumkaland - Akira - Szeptemberig ideiglenesen átvéve - Megjegyzés: a dobocu seisin no jutsu// Állat lélek technika használata közben nem hogy lelassulsz, konkrétan megállsz és leülsz, különben elesel. ^^ Illetve ha túl sokszor használod, azzal nagyon megviseled a szervezetedet, mert mindig egy nagyobb adag chakrát kell áthelyezned az állatba. //

Akira élete egyik legnagyobb kihívása előtt áll, noha elviekben egyszerű rutinmunkáról van szó. Most mégis Őt osztottátok be a csapatba vezetőként, ami újdonság. Hamar felfigyel az égett haj szagára, noha több minden is zavarja a szaglását. Aoi izzadtságának szaga az egyik, az erdő milliónyi illata a másik. Amikor Akira leült "révedezni" Aoi mindig valami "háttégedmegmiakutyaháromlábúfülecsodájaérthogyittüldögélszküldetésközben" nézéssel köszöntötte, noha könnyen előfordulhat, hogy Akirát ez a legkevésbé sem érdekli.
Ritsu egész út alatt olyan volt, mint valami kislány, aki éppen egy hatalmas ajándékcsomag előtt áll. Összegezve: fura egy csapat ez.
Ám a szokatlan nem jelenti azt, hogy nem lehet hatékony. Amint Akira révedezni kezd, egyből érzi Izanagi részéről az ellenállást. Nem agresszív jellegűt, inkább csak amolyan nyafkaságot. Nyílvánvaló, hogy a madár nem élvezi ezt, pláne, hogy túl gyakran történik, ezen felül az Ő testét is megviseli a tudat átplántálás.
A madár szemével látja Akira, hogy három hosszúkás szekér közeledik, noha nem látni, hogy mit szállítanak, mert mindegyik szekér fölé óvó pányvát feszítettek ki, így olyanok, mint a guruló sátrak. A szekereket sovány lovak húzzák és több fegyveres alak, köztük néhány Shinobi sétál. Azután eltakarják őket a fák lombjai, ezért Izanagi elveszíti szem elől a vonulásukat.
Amint Akira kinyitja a szemét és valamelyest magához tér, észreveszi, hogy egy aranyos, de már-már álló pózban lévő mókus terpeszkedik előtte. A madár távlatából nehéz megállapítani, de a karaván nincs olyan messze.
- Jajdecuki...! - hagyja el Ritsu száját a kifejezés, mire a mókus lebiggyeszti a száját és kiölti a nyelvét.
Mondani sem kell, Ritsu odáig és vissza van ettől. A lány toporzékolni kezd és kinyújtja a kezét, mintha több méternyi távolságból megsimogathatná az állatot.

// 
Akira:
Állapot: 83%
Chakra: 72%
//
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

9 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.