Szabad Játék (1)

+29
Kawajiri Satoshi
Sasaki Haru
Suyiko Kirinai-Aki
Kenta Koizumo
Sharo Lu
Fujikage Kizashi
Misaki Kiyoko
Yuhi Sakura
Hirano Reina
Jiraiya
Yoru
Matsudaro Kitsumo
Kenshiro Erisa
Ransui Midori
Isha Dansei
Yamato
Kagemare Kuzomi
Sato Natsuhi
Kagua Hatami
Katsumi Kawachi
Kenshiro Karu
Hyuuga Emiko
Kyrena
Azumi Yuurei
Djuka Ryuu
Kusuki Eiko
Akira
Nara Akane
Sai
33 posters
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

8 / 17 oldal Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Next

Go down

Szabad Játék (1) - Page 8 Empty Re: Szabad Játék (1)

Témanyitás  Hyuuga Emiko Hétf. Jan. 21 2013, 22:55

A kunoichi nagy levegőt vett, majd hosszan kifújta. Talán tényleg túlzásba vitte az aggódást, avagy az alaptalan félelmet.
- Hai, hai - válaszolta kissé leszegett fejjel és barátságosabb hangnemben. Nem igazán akarta elkergetni magától a fiút, hiszen közösségi élet terén már jó pár éve kiégett, ha lehet így fogalmazni. Régebben sokkal vidámabban vette az életet, s bár igaz, hogy még most is képes elbolondozni a helyzetet, azért egészen másképp viselkedik, mint pár éve. Miután Karu elmondta, hogy hány éves, szája széles mosolyra húzódott. Kicsit nehezére esett elhinni, hogy valóban 19 éves lenne a vele szemben álló ninja. Tehát a fiú is szerencsésnek mondhatja magát ezen a téren. A mosoly közben vigyorrá nőtte ki magát, és Emi azon kapta magát, hogy elég feltűnően nevet. A levegőt gyorsan kapkodta és még néhány könnycsepp is kiült szeme sarkába.
- Jaj, elnézést! - próbált mentegetőzni. Az igazság az, hogy régen nevetett ilyen jó, szóval nem nagyon akarta abbahagyni. - Nincs akkora szerencséd Karu - közölte lazán a fiúval, majd letörölte a könnyeket. Azért mégse mutatkozhatott így a fogadó közös helyiségében. Szép lassan elindultak kifelé, ami most az egyik legjobb megoldásnak bizonyult. A jounin néhány nagyobb lépéssel Karu mellett termett.
- Ami azt illeti két évvel idősebb vagyok nálad - mondta a fehér hajú shinobinak. A tényleges korát nem volt kedve kimondani, mert attól kicsit öregnek magát. Főleg így, hogy egy fiú társaságában tartózkodott.
*Úúúúúú... fiatalabb nálam! Ez olyan furcsa, hiszen rég találkoztam ilyen helyzetben nálam fiatalabb emberekkel.* Na igen, a küldetések sosem számítottak, hiszen azokon csak nagyon ritkán barátkozott össze valakivel. Sőt, ninja életében nem is ismert olyan embert, akit úgy igazán a barátjának nevezett volna.
Ezek után következett Karu meséje, ami igencsak meglepte a kunoichi-t. Nem gondolta, hogy a srác ilyen múlttal rendelkezik. Egyszerűen nem látta meg benne azt az utat. Azt azért észrevette, hogy néhány helyen rövidített, mintha ki akart volna hagyni bizonyos részeket. Emi persze megértette, minden embernek vannak titkai. Senki nem fogja kiteregetni legféltettebb titkait egy olyan embernek, akivel csak nemrég találkozott. Karu kérdésére felvonta jobb szemöldökét.
- Pár dolgot tisztáznom kell magamról - kezdett bele kissé rejtélyesen. - Én nem az a makulátlan Hyuuga vagyok, akiket úgy tisztelnek a nagyvilágban. Igazából elég kicsi az esély arra, hogy tudnak rólam Konohában, de ezt még nem mertem ellenőrizni. Tulajdonképpen 16 éves koromig én sem tudtam magamról, hogy ki vagyok. Eredetileg Amegakuréból származom és jelenleg is ennek a falunak vagyok a vándor shinobija.
A bevezető után elmesélte, hogy miként szerzett tudomást a titkáról. Mesélt a Villámok országában élő öreg Hyuugáról, aki mindenre megtanította, kezdve az alapoktól. Aztán kitért arra is, hogy mostanság csak vándorol, nem telepszik meg sehol hosszabb időre. A kis kalandjairól is tartott egy rövid előadást, valamint megjegyezte, hogy a baj mindig megtalálja őt. Mondandója végeztével elkezdett kotorászni a táskájában és előkapta a térképét.
- Ennek a nyavalyásnak köszönhetem, hogy ide jutottam! - csapta az asztalra a papírdarabot. - Eredetileg a Villám országába tartottam, de itt kötöttem ki.
Hyuuga Emiko
Hyuuga Emiko
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1930
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 550 (A)
Erő : 800 (S)
Gyorsaság : 590 (A)
Ügyesség/Reflex : 590 (A)
Pusztakezes Harc : 900 (S)

Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 1322

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Kenshiro Karu Pént. Jan. 25 2013, 13:08

Karu egy pillanatra lefagyott. Hiszen ő pont most jött a villámok országából... Hősünk elméjén átfutottak a chuunin vizsga emlék képei. Igen az a pofon a Konohai Takefumitól nem volt olyan kellemes még most is fáj az emléke... Gondolta magában Karu és csak remélni merte, hogy az érzés nem ült ki az arcára.
Végig hallgatta Emi történetét miután végzett a magáéval és meglepődött, hogy mégis, hogyan kerülhet egy Hyuuga aki képes használni a byakugant egészen az eső országáig. Hősünknek nem tett rosszat, hogy pár napig a chuunin vizsga előtt még a könyvtárat bújta, talán még több is ragadt rá mint gondolta volna.
- Én meg egy küldetésről tartok hazafelé. Nem akartam mutatni, de most már úgy is mind egy megbízom benned annyira, hogy nem vágod le a fejem, bár az országaink nem vallanak közös nézetet engem Kusagakure annyira nem motivál csak annyira, hogy a klánomnak ad otthont. Már csak ezért ugrálok nekik, de nemsokára szerintem én is a nyakamba veszem a világot és igyekszem kikerülni ezt a háborút. Te hallottál róla, hogy hajszál választja el a shinobi világot a háborútól? Nem tudom, hogy jó ötlet lenne-e ha tényleg a villámok országába mennél! Inkább gyere velem vissza Kusagakuréba. Ha kérdezik majd azt mondjuk, hogy te is Kenshiro vagy akkor senki sem fog bántani a hovatartozásod miatt. Minden esetre én szívesen látlak mostantól a házamban Hyuuga Emi... Tartozom neked egyel amiért összekotortál a földről. - Majd a chuunin ismét villantotta a szívtiprót.
Már az utcán jártak amikor a falu északi bejárata felől csata hangok hallatszódtak. Karu egyböl arra nézett és hirtelen arra lett figyelmes, hogy az utca szinte kiürült mindenki behúzódott egy házba vagy fedezékbe. Persze ők az utca közepén tartottak amikor valami meglehetősen gyorsan közeledett a kapu felől! Karu előkapott egy kunait és Emi elé állt várva, hogy kinek ilyen sietős a dolga...

// Nyugodtan vidd tovább csak gondoltam felturbózom az eseményeket! //
Kenshiro Karu
Kenshiro Karu
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1829
Elosztható Taijutsu Pontok : 15

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 400 (B)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 329 (B)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1645

Témanyitás  Hyuuga Emiko Pént. Jan. 25 2013, 20:02

Emi látta a meglepődöttséget Karu arcán, mire elmosolyodott. Tudta nagyon jól, hogy mire gondolhat a fiú, hiszen tényleg hihetetlen volt a története.
- Ha nem magam éltem volna át az egészet, azt hinném, csak egy kitaláció. Ha azt nézzük, apám szörnyű dolgot tett, a Tűz országán kívül is el akarta terjeszteni a Hyuuga klán Kekkei Genkai-át. Viszont feláldozta magát értem és a családjáért, ezért nem tudok rá haragudni. Különben meg, egyáltalán nem érzem magam Eső falusinak - kicsit hagyta leülepedni a mondandóját. - Ezért is mondtam, hogy talán már elveszett ninjának számítok a faluban, mert hónapok óta nem jártam ott. Még azt se tudom, hogy anyám életben van-e - kicsit szépített a távolmaradásának idejével, hiszen lassan egy éve nem fordult meg az Eső országának környékén sem. - Amúgy meg, semmi illegálisat nem tettem eddig, ha csak a létezésem nem számít annak.
Kicsit keserű megjegyzés volt a részéről, ám látszott rajta, hogy egyáltalán nem búslakodik emiatt. Amikor először hallott az igazi történetéről, nem volt benne biztos, hogy szeretné mindezt. Mára viszont megtanulta kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket és így boldogulni a nagyvilágban. Természetesen tudott a közelgő háborúról, elvégre találkozott olyan emberekkel, akik naphosszat erről keseregtek neki. Látszólag társra akadt a nézeteivel, aminek nagyon örült.
- Tudom, hogy közeleg a háború és őszintén szólva nem fűlik a fogam hozzá. Éppen ezért kértem vándor ninja engedélyt a falumtól. Meg persze pártatlanul akartam kideríteni magamról az igazat, nem pedig Amegakure képviselőjeként - magyarázta a Hyuuga lány. - Nem hinném, hogy túl szerencsés lenne, ha csak úgy beállítanék a Fű országába. Attól nem tartok, hogy felismernének, elvégre a jounin kinevezésem óta eléggé megváltozott a külsőm. Egy egyszerű Hengével pedig mindig meg szoktam változtatni a szemszínemet. Viszont kicsit félek újra annyi ember között mászkálni.
A magabiztossága ugyan mindig jó volt, ám tényleg elfelejtette, hogyan is kell igazi, felelősségteljes shinobiként viselkedni. Az öreg Hyuuga nem igazán volt nevezhető ideális társaságnak. Ám egy próbát lehet, hogy kéne tennie, hátránya biztos nem lesz belőle. Közben kiléptek a fogadóból és már az utcán sétáltak. Karu hirtelen megtorpant, ezért a kunoichi is kénytelen volt lefékezni. Aztán meghallotta ő is a hangokat. A fiú védelmezőn a szőke hajú ninja elé állt, s még egy kunait is elővett. Valaki elég nagy sebességgel közeledett feléjük.
- Én nem az a fajta lány vagyok, akit meg kell védeni - vigyorodott el a Hyuuga, miközben chakrát koncentrált az öklébe. Már látszott kívül is a kék chakra, amikor egy rosszarcú férfi került vészes távolságba. Csakhogy ez neki jelentett nagy baj. A jounin hátralendítette a karját és teljesen erejével megcélozta a futó ember hasát. A Gouwan miatt igencsak elsöprő eredményt ért el, amit szó szerint kellett érteni. A férfi egyből összegörnyedt és szépen repült jó pár métert. Emi zavartan mosolygott, hiszen kicsit brutálisra sikerült a bemutatója.
- Azt hiszem egy kicsit túlzásba estem - mondta, miközben egyre hangosabb kiabálást hallottak. - A következőt rád bízom! - kacsintott a kunoichi. Szerencse, hogy nem a Tsuten Kyaku-val tartott bemutatót, mert akkor valószínűleg halálközeli állapotba került volna a férfi.
Hyuuga Emiko
Hyuuga Emiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Karu Csüt. Jan. 31 2013, 14:34

Karu szája enyhén szólva is tátva maradt amikor látta Emit. A lány csak úgy lazán leütötte a közeledő férfit de az élet nem állt meg és az emberek egyre csak közeledtek. Karu elhajította a kunai kést és félúton megsokszorozta a Shuriken Kagebushin no jutsu segítségével majd emire kacsintott és ő is belevetette magát a küzdelembe vagyis inkább véget vetett a küzdelemnek a Chingare nevezetű technika segítségével. Az ellenfeleket akik még közeledtek és nem akartak megállni Karu a föld alá küldte.
Hősünk fáradtan rogyott le a földre amikor végeztek, mert ennek a technikának a használatához még nem volt hozzászokva a teste. Így fáradtan nézett Emire aki épp abban a pillanatban ütötte le az utolsó támadó banditát.
- Ez szép volt kedves Emi. - Gratulált neki Karu és éppen feltápászkodott amikor a falusiak újra elözönlötték az utcát és feléjük indultak. - Azt hiszem itt lenne az ideje tovább állni ebből a kis felauból legalábbis én szeretném elkerülni a feltűnést ha gondolod gyere velem...
Azzal Karu három nagyobb ugrással elért a kapuig és megszaporázva a lépteit azaz rohamtempóban megindult az erdő felé. Amikor bevette magát a sűrűbe hátra nézett, hogy követik-e illetve, hogy Emi követte-e!
Kenshiro Karu
Kenshiro Karu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Emiko Pént. Feb. 08 2013, 21:29

//Bocsi a késésért!//

A Hyuuga lány szépen félreállt és hagyta, hogy Karu intézze el a további harcot. Persze szeretett odapirítani az ellenségnek, de arra is kíváncsi volt, hogy vajon a fiúnak milyen jutsujai vannak. Az a fegyver megsokszorosító technika nagyon megtetszett neki, hiszen jól össze lehetett zavarni vele a támadókat. Azért a fehér hajú ninja sem tétlenkedett, hanem bevetette Chinagare-t, amit a jounin is nem rég tanult meg. Tekintete felragyogott egy pillanatra, hiszen nem mindennapi erő kell a jutsu végrehajtásához. Legalább már nem érezte magát annyira különcnek, hiszen lány létére elég erős és pusztító technikákkal szerelkezett fel.
- Szép volt! - dicsérte meg Karu-t, majd a megmaradt emberekkel még foglalkozott egy kicsit. A Gouwan és a Tsuten Kyaku segítségével nem volt nagy kihívás neki, na meg csak egyszerű banditákról volt szó.
- Azért te sem panaszkodhatsz. Látom még nincs meg a kellő erőd ahhoz, hogy ne fáradj ki. Gyakorolj sokat, edzd a chakrádad és akkor minden erőfeszítés nélkül menni fog! - kacsintott a végén. - Egyébként én is megtanultam a Chinagare-t, de még éles bevetésen nem használtam. Mielőtt még megtudtam, hogy Hyuuga vagyok, ezekre a Taijutsu technikákra specializálódtam. Azóta pedig csak könnyebben megy a tanulásuk, szóval majdnem az összes Gouwan-ra épülő technikát elsajátítottam.
Ekkor kezdett csak feltűnni neki, hogy nem kis felfordulást okoztak a faluban. Karu javasolta, hogy menjenek el, ami valószínűleg előbb megtörténik, ha nem kezdett volna el megint annyit szövegelni.
- Rendben, menjünk! - egyezett bele a kunoichi és kis chakrát irányított a lábába, amivel megszaporázta lépteit. Karu is felgyorsított, de nem volt nehéz követnie, hiszen alig használt chakrát és nem fárasztotta ki magát annyira. Amikor már kellő távolságba értek, kicsit lelassított, ám még mindig nem váltott át sétára. Habár a falusiak nem követhették őket, azért egy-két ott tartózkodó shinobi felfigyelhetett rájuk. Aktiválta a Byakugan-t, mert biztosra akart menni. Amikor megbizonyosodott róla, hogy az érzékelőtávolságon belül senki sincs, átváltott séta tempóra.
- Nyugi Karu, egyelőre egyedül vagyunk! - kiáltott oda a shinobi-nak, aki erre remélhetőleg megáll. A mondat befejeztével kikapcsolta Dojutsuját, hiszen egyelőre nem volt szükség rá. Viszont egy dolog szöget ütött a fejében, már megint csak úgy ment a saját a feje után, tehát fogalma sincs, hogy jelenleg hol vannak. Annyi bizonyos, hogy a Gőz országában, viszont arra már nem mert volna megesküdni, hogy melyik irányba indultak el, a Fagy vagy a Tűz országa felé.
Hyuuga Emiko
Hyuuga Emiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Karu Vas. Feb. 10 2013, 16:32

Emi most egy nagyon érzékeny pontra tapintott ugyanis fogalmam se volt, hogy most nekem merre kéne mennem. Azt tudom, hogy elsődleges célom Kusagakure de talán tehetek egy kitérőt, elkísérhetem újdonsült útitársamat a határig. Mondjuk ez a kis bemutató elég szép volt, amit itt tartottunk egymásnak, de most már legalább tudom, hogy kihez kell fordulnom ha taijutsukat akarok tanulni. Emi valóban nem az a kis lány akinek segítségre van szüksége.
- Nos azt hiszem két választásunk van. Először is meg kéne tudnunk valahonnan, hogy merre kell elindulnod, hogy a villám országába menj. Aztán ha gondolod elkísérhetlek a határig viszont nekem nem szabad onnan már tovább menni mert várnak vissza Kusagakuréba. Bár a mostani kis bemutatóból azt gondolom nincs szükséged a segítségemre. - Villantottam rá egy százas mosolyt. - Viszont a határnál elválnak útjaink amit eléggé sajnálok. Meg kell ígérned nekem valamit. Ha végeztél a küldetéseddel akkor keressél fel minket Kusagakuréban szívesen beszélgetnék egyszer hosszabban és nyugodtabb körülmények között mert kimondottan élvezem a társaságodat.
A chuunin mintha egy kicsit elvörösödött volna mert ez beismerés volt magának is, hogy talán mégsem csak kőből van a szíve. Híjján volt a barátoknak és a mostani vészterhes időkben jobb a szövetségeseket gyűjteni ellenségek helyett. Miután megvárta Emi mondani valóját nekiállt keresni valakit aki helybéli vagy csak valahogy tájékozódni, hogy merre hagyták el a falut így talán Emi térképe alapján be tudják lőni merre is kell menni.
Kenshiro Karu
Kenshiro Karu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Emiko Csüt. Feb. 21 2013, 23:27

Az a nyavalyás kis papírdarab még mindig ott lapult Emi táskájában, ám a lánynak esze ágában sem volt használni. Már egyszer sikeresen félrevezette a térkép, pontosan ez miatt került ide, valahová a Gőz országán belül. Úgy tűnt, hogy Karu sem áll a helyzet magaslatán, ha tájékozódásról van szó. Érezte, hogy a fiú sem szívesen ismeri be eme gyengeségét. Szerencsére azért terve akadt, már ha a két választási lehetőséget tervnek lehetett nevezni. A kunoichi jobb kezét az állához emelte és úgy kezdett el gondolkodni. Nos, be kell valljuk, ez sosem volt az erős oldala, tehát inkább hagyatkozott a fehér hajú shinobira.
- Valóban meg kéne keresni a helyes irányt, mert nincs kedvem megint valami kevésbé izgalmas helyen kikötni. Biztos megvan ennek az országnak is a varázsa, csak én nem tudom értékelni - zsörtölődött a Hyuuga lány, majd kénytelen volt belátni, hogy mégis szüksége lesz arra az ördögi papírra. Gyorsan előkapta, nem kímélte a szerencsétlen térképet, aztán kihajtogatta. Még régebben kapta az öreg Hyuugától, hogy mindig könnyedén visszataláljon hozzá. Csakhogy a környező országok bizonyos részeit is rárajzolta.
*Ááá Ojii-san, minek kellett ezt így túlbonyolítani?!* Már kezdett volna kiakadni, azonban Karu eléggé kényes témát hozott fel. Szeretett volna vele még beszélgetni, ráadásul csak úgy, nyugodtabb körülmények között. Meglepődöttségét igyekezett pár köhintéssel palástolni, hátha így kevésbé lesz zavarban, mint egyébként lenne. Utoljára, aki ilyen szintű érdeklődést mutatott iránta, egy Hoshigakure-i erőd vezetője, de abból sem lett semmi komoly. Amikor a srác elpirult, a kunoichi gyorsan elfordult, hiszen neki is a kelleténél vörösebb lett az arca.
- J-jó, most már kéne valamit kezdeni a térképpel! - próbálta terelni a szót. - Az öreg már biztos vár, ki tudja, milyen büntetést fog megint kiszabni rám, amit tanulásnak állít be - gondolkodott hangosan a jounin, mintha Karu ott sem lett volna. Talán már bízott benne annyira, hogy ne kelljen olyan nagyon titkolóznia előtte. Meg aztán a mestere egészen biztosan meg tudná védeni magát ellene. Sóhajtott egy nagyot, majd tekintete a térképre vándorolt.
*Hm, ha odaérek az lesz az első, hogy kérek egy új térképet, ami kevésbé bonyolultabb.* Ezt szépen megbeszélte magával, tehát vissza is térhetett a valóságba. Emi végighúzta az ujját egy vonalon, ami valószínűleg egy határt jelzett. A körvonalaiból nagyjából rájött, hogy ez jelölheti a Gőz és a Fagy országának határvonalát.
- Rendben, tehát ide kell eljutnom és sínen vagyok! - magyarázta lelkesen, mint egy kisgyerek, aki valami fontos felfedezésre lelt. - Sajnálom, hogy nem kértünk a fogadóban útbaigazítást, de a kis bemutatónk után nem hiszem, hogy tárt karokkal várnának vissza. Az akadémián még tanultam alapvető túlélési praktikákat, csakhogy ez a tudásom kicsit megkopott - kínosnak érezte a helyzetet, ezért inkább visszabújt a térképhez és újra elkezdte tanulmányozni. Ekkor, mintha villám csapott volna bele, megjött a felismerés. Eddig ez eszébe sem jutott, pedig a legalapvetőbb tudás, ami minden ember birtokában van.
- Hol kel fel a Nap? - fejét felemelte és csillogó szemekkel nézett Karu-ra. Remélte, hogy innen már a fiú is tudni fogja, hogyan fognak tovább haladni.
Hyuuga Emiko
Hyuuga Emiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Karu Hétf. Feb. 25 2013, 14:26

Emi a furcsa gondolat menet közepette és a sűrű elpirulások után rájött arra ami Karu figyelmét is elkerülte eddig. Talán azért mert a kunoichit fürkészte és nem nagyon foglalkoztatták az égtájak. Amint Emi rájött a megoldásra és közölte ezt hősünkel, a fehér hajú shinobi azonnal elfordította fejét nehogy észrevegye Emi, hogy egész végig őt fürkészte.
A következő pár percben a térkép alapján megállapították azt is, hogy nincsenek is olyan messze a határtól. Ezért Karu persze átkozott minden létező és nem létező istent. Út közben még igyekezett kideríteni a fiatal hyuugáról mindent amit csak lehetett és ami még nem számított személyeskedésnek.
- Arra gondolta, de most komolyra fordítva a szót, hogyha befejezted ezt a küldetést akkor talán őő... Tényleg el látogathatnál hozzánk ha az időd és tanulmányaid is engedik. Megmutatnám neked szívesen a klánom lakhelyét és esetleg a falut is ha még nem láttad mert őő... van ott egy... nagyon szép könyvtár! - Könyvtár??? Miket beszélek ezt nem hiszem el!
Karu úgy gondolta nem rontja tovább a helyzetét ezért megvárta amíg a lány válaszol a kérdésére és közben nagyon reménykedett, hogy sikerült elnyernie a tetszését és bizalmát annyira, hogy tényleg el jön esetleg a fű országába.
Amikor odaértek a határra Karu nem tudta, hogyan köszönjön el az eddigi egyik legkellemesebb útitársától, ezért Emire hagyta a köszönés forma kiválasztását. Hősünk reménykedett, hogy nem utoljára látja a lányt!
Kenshiro Karu
Kenshiro Karu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Emiko Csüt. Feb. 28 2013, 17:27

Miután sikeresen betájolták magukat a shinobik, el is indultak a határ felé. Karu ugyebár megígérte, hogy a Fagy országának határáig elkíséri a lányt. Az eddig sem eseménytelen út végét méltóképpen zárták le. Még beszélgettek egy kicsit, hiszen a fehér hajú chuunin igencsak kíváncsi volt. Persze azért Emi is bombázta még kérdésekkel. A két fiatal ebben a pattanásig feszült világban képes volt néhány órára elszakadni a valóságtól. A kunoichi persze már régóta ilyen gondtalanul élt, csak a saját bőrére kellett vigyáznia, senki más nem tartotta vissza. Azonban a Karu-val történt találkozás megtörte a kislányos életszemléletét. Túl sokat sajnálta már magát az élete miatt, holott mások is ugyan úgy szenvedtek. A fiúnak sem osztott túl sok jó lapot az élet, tehát valamiben közösek voltak. A jounin a találkozó alatt megtanulta értékelni a társaságot és a közös kalandokat.
Amikor megérkeztek a határhoz, az időjárás egyre rosszabbra kezdett fordulni, tehát jó helyen jártak. A Fagy országa sose arról volt híres, hogy meleg és vendéghívogató a klímája. A búcsúzkodás némileg kínosra sikerült, hiszen egyikőjük sem tudta olyan jól kifejezni magát, mint szerette volna. Karu furcsa kifogást talált arra, hogy meghívja a Hyuugát magukhoz. A kunoichi ezen csak kacagott egy jót, mert nagyon jól tudta, csupán zavarában beszélt mindenfélét a srác.
*Vajon mit kéne most mondanom? Biztosan el fogok látogatni hozzájuk, csupán idő kérdése. Nagyon le se akarom támadni, hogy várjon rám, mert az nekem lenne kínos.* Töprengett el magában a jounin, és amikor már túl nagy lett a csend, picit elpirulva adott hangot gondolatainak.
- Nos, hát igen - kezdett bele a kissé zavart beszédbe, ami eddig még nem sok értelemmel bírt. - Szeretném megnézi a klán lakhelyét. Amúgy sem jártam még Kusagakurében, pedig azt mondják érdemes megnézni. Sok ott a bambusz.
*Mekkora idióta vagyok! És még Karu kijelentésén nevettem el magam. Ezt jobban át kellett volna gondolnom.* Morgolódott magában a lány, s közben a fiú reakcióját figyelte. Miután mindketten olyan jól felsültek, megegyeztek, hogy Emi mindenképpen fel fogja keresni a Kenshiro-kat.
- Akkor még találkozunk! - köszönt el a lány, majd az egyik tekercséből elővette csuklyás köpenyét, nehogy megfagyjon, miközben átkel a Fagy országán. Ez a találkozó csempészett némi melegséget a szíve, szóval még kevésbé várta a tanulást az öreg Hyuugával.
Hyuuga Emiko
Hyuuga Emiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Matsudaro Kitsumo Csüt. Jún. 13 2013, 00:28

[Kawachi]

//A Matsudaro birtokon//

A szomorúfűz alatt fekszem, csak nézem a szélben lengedező ágakat, miközben még mindig vegyes érzelmekkel gondolok vissza a legutóbbi "kalandomra". Azért hihetetlen, hogy a Víz Országának ANBU-it is meg tudja tréfálni néhány bandita, és még le is lettem szúrva, hogy információkat adtam át a gyógynövényekről az életemért cserébe. Pedig tökre alap infókkal láttam csak el mindenkit, amit egy egyszerű falusi gyógyító is megtaníthat bármilyen jöttmentnek alig pár nap alatt. 
Mindegy. Azóta nyugi van, és a legújabb kutatásaink is jól haladnak, még ha apa ki is tiltott perpill a laborból, mert beleszédültem a borszeszégőbe, és felgyulladt a ruhám, és ahogy ettől bepánikolva "eszméletem vesztettem" horkolva, kis híján felgyújtottam a legújabb tenyésztésű növényünk egyetlen jelenleg a kísérletekhez elég fejlett példányát.
Nem bánom annyira. Idekinn sokkal szebb az idő kivételesen, és bár borult az ég, a szél is fúj kissé, az ezernyi növény illata körbeleng, mondhatni végigsimogatja a testem-lelkem, miközben a rovarok zümmögése ellazít, kellemes dallamokat zengve, amelyek történetek ezreit rajzolják fel lelki szemeim elé. 
Azonban a nyugalomba ismerős, mégis oda nem illő talpak dobogása "rondít bele", s felülve keresem meg a dobogáshoz tartozót. 
- Mi történt, anya? - érdeklődöm, mire csak egy mosolyt kapok, ahogy végigsimít a fejem tetején, lágyan, elgondolkodón.
- A faluba hívatnak megint, Kitsumo - továbbítja az üzenetet, látszik, nehéz szívvel. A háború árnyékában ezek a hívások t kifejezetten aggasztják. Apám és én viszont úgy vagyunk vele, hogy engem úgysem cipelnek magukkal a frontvonalra, mert több kárt okoznék, mint hasznot. Attól sokkal jobban tartok, hogy apát viszont igen, és - a kamik ne adják úgy! - ideje korán kell átvennem atyai örökségemet, felkészületlenül, fejben még nagyon gyermekként.
- Értem, azonnal indulok - állok fel, hogy megöleljem anyám. Hálásan ölel vissza, majd sóhajtva csak ennyit mond még útravalóul. - Bár rövid az út, azért vigyázz magadra!
- Hai - szalutálok viccesen, mire végre elmosolyodik, és még a lábát is viccesen meglóbálja, mintha azzal akarna fenyegetni, hogy fenékbe billent, ha tovább ökörködök. 

//A Mizukage irodájában//

Izgatottan kopogtatok be, bár megilletődve tapasztalom, nem a Mizukage fogad, hanem bizonyára valami helyettese. Beljebb tessékelnek, így bátortalanul, de belépek. Számomra ez a hely megmaradt gyermekkorom misztikus szentélyének, ahová mindig olyan áhítattal lépek, hogy összeszorul  tőle a gyomrom. Körülnézve tekintetem megakad egy fiatalemberen, aki falusi, és mint ahogy az sejthető lenne egyébként is, egyértelműen ninja. Kezdek rosszat sejteni. Ne már, hogy megint elcipelnek valamerre! Nem megyek sehova! Durcás elhatározásom talán ki is ül az arcomra, mert a kage helyettese furcsán néz rám. Ez viszont észhez térít, és meghajolok előtte.
- Matsudaro Kitsumo, szolgálatára.
A férfi végre elégedetten biccent, majd neki is kezd a feladatom ismertetésébe. Mikor Irával indultam küldetésre, még viccesnek tartottam, egész izgatott lettem a gondolatra, hogy bár nem sikerült bennmaradnom az akadémián, én is ninjásdit játszhatok, de ugyanakkor az akkor történtek már megmutatták, azóta meg csak még inkább meggyőzött erről sok minden, hogy valóban sokkal jobb nekem egyszerű civilként. Így mára feszélyez, akárhányszor ide hívatnak, és ninja várakozik a teremben.
- Kitsumo-san, bemutatom neked Katsumo Kawachit. Arra kérnélek, hogy vezesd be a gyógynövények rejtelmeibe - közli a helyettes, és látványosan megkönnyebbülten sóhajtok fel. 
- Tehetem mindezt otthon, igaz? - kérdezek vissza felszabadultan. Hah, hála a kamiknak, nem kell sehova sem mennem! Az igenlő bólintás után már egyenesen lelkes vagyok, mivel múltkor is élveztem a tanítást a körülmények ellenére, itt meg még kellemetlen körülményekkel sem kell számolnom, hanem teljesen hazai pályán mozoghatok. Mosolyogva fordulok a fiú felé. 
- Örvendek, Matsudaro Kitsumo vagyok, az elkövetkezendő időszakban sok-sok hasznos dologra foglak majd megtanítani!
Matsudaro Kitsumo
Matsudaro Kitsumo
Játékos

Adatlap
Szint: C
Rang: Civil - gyógynövényszakértő
Chakraszint:

Témanyitás  Katsumi Kawachi Vas. Jún. 16 2013, 00:22

A reggelem átlagosan telt. Hatsuna vagy Haru, reggel nem mindig tudom a két lányt megkülönböztetni, reggelivel és egy üzenettel ébresztett, ami szerint meg kell jelennem a Mizukage irodájába, mert dolog akadt. El nem tudtam képzelni, hogy mi lehet ilyen sürgős, hiszen csak így nem küldenek, hogy gyere, mert kellesz, általában legalább azt megmondják, hogy küldetés képzés vagy csak valami rossz fát tettem a tűzre. Azt már tudtam, hogy háború van, hiszen én is részt vettem egy küldetésen a Tea országába és hogy annak az eredménye az lett, hogy Mei sama már nem tartózkodik a palotában, hanem valami helyettest állítottak a helyére, bár a nevét nem tudtam és igazából nem is érdekelt. Nem igazán tudtam, hogy mire számítsak azért a biztonság kedvéért néhány fegyvert bekészítettem, nunchakumat, 5- 5 shurikent és kunait és a kabaláim mellett a mérges könyvemet, rajzfüzetet és a ceruzáimat. Nem nagyon akartam több mindent, így felöltöztem teljesen, hogy szinte semmim nem látszott ki, még az arcomból is összesen az, amit sem a fejpánt, sem a napszemüveg, sem a kendő nem takart. Így indultam el a fura hívást teljesíteni.
Megérkezvén két férfi fogadott, akiknek, miután a kendőt elvettem a szám elől, a szokásos "Jó napot!" köszönési formát használtam, majd vártam, hogy mi lesz a dologból. Megtudtam, hogy gyógynövényekről fogok tanulni, ami jól is jött, hiszen van már efféle tudás a birtokomba, de bővíteni sosem árt.
- Katsumi Kawachi!
Javítom ki a nevemet rosszul mondó férfit. A másik már egy kicsit furább volt, de mivel nem volt mondandóm a maszkot fel is húztam az arcom elé, még a bemutatkozásra is csak bólintottam. Örültem, hogy ilyen fajta tudásra tehetek szert és napokig sem kell a könyvtárba keresgélnem és már vártam az oktatást, nem úgy, mint az akadémián, ahol a tanultak nagy része hulla unalmas volt.

A hozzászólást Katsumi Kawachi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 08 2014, 10:53-kor.
Katsumi Kawachi
Katsumi Kawachi
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1271

Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 571 (A)

Specializálódás : Kenjutsu

Adatlap
Rang: Oinin
Chakraszint: 1132

Témanyitás  Matsudaro Kitsumo Pént. Jún. 28 2013, 22:30

//Kawachi//

[bocsánat a késésért, államvizsgáztam ˇˇ'//

Mondhatni, a fickó kevésbé tűnik barátságosnak, bár a fene se tudja, lehet, ez az új divat a ninjáknál, hogy nyakig bebugyolálom magam, nehogy emlékezzen rám bárki is, ha még egyszer szembetalálkozunk az utcák, az sem baj, hogy igazából otthon vagyok. Rég kiestem én már a shinobi-módiból, rég volt az a kis idő, amíg én is a Ninja Akadémia padjait koptattam. Nem is szeretek vele kérkedni, mert ki a fene akarna arra büszke lenni, hogy eltanácsolták, mert alkalmatlan. Nem hangzik sokkal jobban, hogy azért nem lettem shinobi, mert életem a növényeknek akartam szentelni? Nem mondom, hogy macsós, de lényegesen jobban hangzik a "kivágtak"-nál.
A magam részről viszont bepróbálkozom miközben megindulunk hozzánk, hogy ezt a  barátságtalan falat lebontsam, mert jó lenne élvezni a közös tanulást, na meg jó lenne, ha nemcsak magamnak nyomnám majd otthon a performance-ot, hanem mondjuk ő is kérdezne, hogy tudjam, mi érdekli egyáltalán, meg úgy alapjáraton, tud-e már valamit, vagy ilyen téren teljesen gyök. 
- Ahogy már említettem, a Matsudaro-klánhoz tartozom. Nem tudom, mennyit hallottál rólunk, de a faluhoz közel lakunk, egy hatalmas birtokot ápolunk, s kifejezetten a gyógyításra, azon belül is a gyógynövényekre és hatásukra specializálódtunk. Élnek rokonaink Démonok Országában, akikkel élénk kapcsolatokat ápolunk, ők pedig a mérgekre, s hatásaikra specializálódtak. De sok kísérleten dolgozunk közösen, bár tény, a mostani bizonytalan politikai helyzet sokszor megnehezíti az útrakelést, vagy az információáramlást. Én, mióta az eszem tudom, növényekkel foglalkozom, segítve a szüleim munkáját. Na jó, csak egy ideje segítve, gyerekként sokszor inkább csak hátráltatva, de ki nem követ el gyerekcsínyeket? - nevetgélek, bár nem érzem úgy, hogy feltétlen elértem, hogy ő is jópofának tartson... - Na de a csínyeimnél fontosabb, hogy megérdeklődjem, rendelkezel valamiféle tudással a gyógynövények terén, vagy teljesen kezdőnek számítasz?
Matsudaro Kitsumo
Matsudaro Kitsumo
Játékos

Adatlap
Chakraszint:

Témanyitás  Katsumi Kawachi Csüt. Júl. 04 2013, 22:17

//Bocsi én is egy kicsit szétestem//

A tanárom, bár nem tudom, hogy van-e rá képesítése, hiszen elég idiótának tűnik, de majd kiderül. Éreztem, hogy velem ellentétben ő szeret közel kerülni az emberekhez és nem igazán érzi magát kényelmesen, hogy én ilyen elutasító vagyok, pedig nem vagyok elutasító, csak nagyon nagyon nehéz valakinek elfogadtatnia magát velem, ami főleg azoknak ment, akiktől szerezhetek valami újat vagy a hasznomra vannak. A férfi bele tartozott a csoportba, tehát nem fog kelleni sokat erőlködnie, hogy áthatoljon a védelmemen, de azért neki sem nyílok meg könnyebben, mint általában, azért még dolgoznia kell és ezzel a jófejkedős stílussal nem igazán halad abba az irányba, hogy megnyíljak. Nem kell komolyan viselkednie, de legalább viselkedjen úgy, mint egy normális ember. Megérkeztünk a birtokra, ahol el is kezdte a hegyi beszédet, vagyis a bemutatkozást. Már az első mondattal megfogott, hiszen a mérgekkel való ismerkedésem során többször említették a nevüket, bár, ahogy a férfi is említette a család másik ágába tartozók közül, igaz mind a két irány érdekel, hiszen orvosi irányba akarnék indulni, de valamikor vadász ninja is lenni szeretnék, amihez pedig a mérgek ismerete is elengedhetetlen. Ekkor megjött a kérdés, ami végre normális volt, így megtettem a gesztust, hogy a szám elől lehúztama kendőt, majd anélkül, hogy bármit is mondtam volna elővettem a kapott könyvet, majd átnyújtom.
- Kórházban dolgozom, valamennyi ismeretem onnan is van, de a legtöbb tudást a főorvostól kapott könyvből szereztem, bár még nem fejeztem be a tanulását.
Mondom miközben várom, hogy elvegye a könyvet.

A hozzászólást Katsumi Kawachi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 18 2013, 19:19-kor.
Katsumi Kawachi
Katsumi Kawachi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Matsudaro Kitsumo Csüt. Júl. 11 2013, 00:52

[Kawachi]

Örültem is meg nem is a gesztusnak, ahogy lekerül róla a kendő, mert végre megnyertem a bizalmát, hogy láthassam az arcát ugyanakkor ezt nem azzal sikerült elérnem, hogy személyiségem varázsát használva lenyűgöztem, és kezdene felengedni, hanem pusztán olyasmit mondtam, amit a tanulmányai szempontjából fontosnak tart... Hah, biztos velem van a baj. El is kenődöm, hogy aztán kissé meglepve vegyem át a könyvet, amit a kezembe nyom. Ah, hogy ebből tanult, de miért cipeli magával? Mennyi felesleges vacakkal rohangálnak ninják... 
- Áh értem, szóval Takeyuki professzor munkája volt a kezedben. Nem rossz, bár nem olvastam - vallom meg, mert tényleg nem nagyon olvastam sosem ilyen témában könyvet, de nekünk is megvan, így csak nem lehet nagy hülyeség benne. 
Míg a tartalomjegyzéket végigböngészem, befelé invitálom, s ahogy anyám megpillant minket, le is szólít bennünket.
- Sziasztok fiúk! Épp jókor érkeztetek, kész a bodzás-epres tea - terel is be bennünket, és ideiglenes tanítványomra pillantok, visszanyújtva a könyvet. 
- Van egy jó és egy rossz hírem, ami ugyanaz. Anya teája isteni, de amíg nem iszol belőle legalább egy kicsit, nem számít, szereted-e vagy sem, nem fog nekünk nyugtot hagyni, így szerintem vonuljunk be, legalább meg tudjuk beszélni, milyen időtartamot szeretnél a tanulással eltölteni, s kitalálom, abba milyen mélységben s milyen ismeretek férnek bele. A legtöbb dolgot a gyakorlatban is meg tudjuk majd nézni és próbálni, mert mindenféle növényt gondozunk, aztán ha apa befejezi a jelenlegi "tilos bárkinek is bejönni, mert tönkreteszitek a kísérletem" magatartást és természetesen magát a kísérletet, a labort is be tudjuk venni tüzetesebb vizsgálódások céljából. De ne szaladjak ennyire előre, először jön a tea!
Közlöm a tényállást, elmélkedek, tervezgetek, álmodozom, és kb. tolom befelé a lakásba egyszerre. A lakás belseje egyszerű, de itt is, ahogy kinn is, a növények uralnak mindent. Ahol lehet, valamilyen cserépben vagy ládában ízlésesen elrendezve sorakoznak a szebbnél szebb virágok, cserjék, bonsai-ok s ami még elég kicsi ahhoz, hogy bőven elférjen benn. A szék is, amit felkínálok, egy törzsből kifaragott példány, művészien feldíszítve virágornamentikával. 
- Foglalj helyet nyugodtan. Cukor, citrom, esetleg méz a teához? 
Matsudaro Kitsumo
Matsudaro Kitsumo
Játékos

Adatlap
Chakraszint:

Témanyitás  Katsumi Kawachi Vas. Aug. 18 2013, 19:54

Nem tudom meddig tartottam a könyvet, talán csak másodpercekig, de nem igazán zavart, hiszen elvette. Ismerte a könyvet, bár nem olvasta, ami nem tudom, hogy jó-e, de bennem egy kérdést felvetett hátha ismeri azt a részt, amit a könyvből kitéptek. Ahogy befelé terel fel is teszem a kérdést.
- Van benne egy sérült lap, esetleg tudod, hogy mit tartalmaz?
A választ viszont nem igazán kapom meg, mert ahogy beérünk a férfi anyja egyből teával kínál. Nem vagyok oda a teáért, de nem is utálom, így nem szólok semmit. Kitsumo elárulja, hogy anyja teája finom, de amíg nem iszok belőle, addig nem hagy nyugton minket. Igaz, hogy nem szeretem az embereket, de nem vagyok bunkó, így egy pohárral akkor is meginnék, ha nem zargatnának. Aztán beljebb visz, ahol rengeteg növény különféle dobozban és tartóban, még a szék is fából van kifaragva rajta virágmintákkal. Meg kellett vallanom, hogy a család és a férfi egyre szimpatikusabb volt, bár nem a viselkedése, sokkal inkább a tudás, amit birtokolt, mert akármennyire ember undorral küzdök, ha olyan tudást ismer valaki, amit elismerek és én is érdeklődöm abba az irányba, legyen az kapcsolatos a ninja világgal vagy valami hétköznapi. Egyből az udvarias házihoz méltóan megkínált a teába valókkal.
- Nem köszönöm.
Valóban egyedül a fekete teát ittam cukorral, de azt is inkább mézzel, bár valójában azt is ritkán iszom. Megköszöntem, majd nem is kertelek, hanem egyből ugrok a következő napi rendi pontra.
- A könyvembe van egy kitépett oldal, aminek érdekelne a tartalma, ha tudsz róla valamit.
Ezt már korábban megkérdeztem, de akkor a tea miatt nem volt válasz, talán most. Míg a választ várom, ha kell átadom a könyvet, addig iszom egy kortyot a meleg folyadékból.
- Akkor a tanulás. Igazából én a folytonos tanulás híve vagyok. A tanulás napi szinten folyna, ahogy a küldetések megengedik. Nem mondom, hogy mindennap ettől eddig találkozunk és akkor tanulunk, hanem ahogy éppen ráérünk, ha többször egy nap, akkor akár többször is, de javaslom, hogy két óránál kevesebbet ne nagyon tartson rövidebb ideig egy ilyen találkozó.
Én közöltem a látásmódomat, már csak rajta áll, hogy ő hogy gondolta.

//Bocs, h csak most írtam//
Katsumi Kawachi
Katsumi Kawachi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Matsudaro Kitsumo Hétf. Okt. 14 2013, 01:57

[Kawachi]
Mindennemű kínálásomat elutasítja egy egyszerű, és annál rövidebb mondattal. Mondhatni frázissal, s egy csepp mosollyal figyelem, ahogy valóban üresen kezdi kortyolgatni a teát. Ah, ez is egyfajta tisztelet a teafűbe került növények iránt, de én akkor is csak egy hektoliter cukorral és citrommal vagyok képes igazán élvezni a tea ízét. Gomen, teanövénykék, gomen ízesítő bodza, de én most nyakon öntelek benneteket a jóval!
Eme szertartásba merülve épp vígan kevergetem a teám,a mikor elfoglalt shinobim máris nekiáll a kérdezősködésnek. A könyvet, amelyet megint felém nyújt, reflexből veszem el megint.
- Egy üres lap? - ismétlem meg az információt, és készségesen segít is megtalálni a kérdéses részt. Rávetem a tekintetem, ó, de szép Hildegard Mursealis, az igazi pillangó a különböző növények között, a népnyelv ezért is nevezi Pilleszárnynak. Maga a növény szára kifejezetten lágy, olyan puha és törékeny, ritkán is virágzik, viszont ha megteszi, akkor a kis bimbónak olyan súlya lesz, hogy lefelé konyítja a szárat, mint mondjuk a hóvirágnál, épp csak a hóvirág szirmai legalább mondhatni testesek, a Pilleszárny szirmai egészen könnyűek, hiszen olyasmik, mint a ruhaanyagok között a muszlin, majdnem áttetsző, mégis színes, alig megfogható, mégis szemet gyönyörködtető, mondhatni lenyűgöző eleganciával megáldott tünemény. A nektára a legjobb immunerősítő a világon, ráadásul tisztít, mondhatni egyike lehetne a világ legjobb ellenméreg alapanyagainak, épp csak baromi kevés van belőle, és emellett megvan az a rossz tulajdonsága, hogy ha túl sokat használ belőle az ember, akkor valóban kipucol belőle mindent. Mondhatni olyan ellenmérek, ami önmagában is képes méreggé válni azzal, hogy az emberi szervezet sejtjei nem képesek megtartani a felvett tápanyagot, amire szükség lenne. Az viszont tény, hogy a szinte azonnal ható mérgek ellen a leghatásosabbak egyike.
Viszont azt még nem sikerült kitalálnom, mi is hiányzik onnan. Így visszalapozok a könyvben, hogy megfigyeljem a szerkesztési elvet, hogy vajon mi lehet ott.
- Tekintve, hogy nem olvastam, csak tippelhetek a többi leírás alapján, hogy pont a felhasználása és a fellelhetősége maradt le többek között, esetleg valami egyéb érdekesség, bár tény, hogy már erről is lehet bőven írni, mert vicces kis növény őkegyelme - teszem le a könyvet az asztalra. - De ha szeretnéd egészen pontosan tudni, akkor elő is kotorhatom neked majd a mi példányunkat, tudtommal az teljes. Ez a virág egyébként az olyan helyeket szereti, ahol bőségesen van víz, kicsit talán párás is a környezet, bár az nem feltétel, és legyen nagyon-nagyon elhagyatott vidék, ahol állatok sem járnak nagyon, mert könnyen le lehet taposni, igen kényes. Sokszor elgondolkodom rajta, hogy maradhatott fel egyáltalán a mai napig. Kevés ilyen finnyás királykisasszonyka él  a természetben. A nektárja pedig okosan használva és vigyázva az adagolással, az egyik legkiválóbb ellenméreg lehet. Úgy megtisztít, hogy semmi gondod nem lenne utána. A baj csak az, hogy néha az ember sem gondolja, hogy szeretne-e annyira megtisztulni, mint ahogy sikeredik, így még a gyakorlottak is csak óvatosan bánnak vele, ha egy-egy tizetmilliliternyi a birtokukba kerül. Ahh! De szeretnék egyszer egy ilyen fantasztikus növénykisasszonyt testközelből látni! - kalandozok el, hogy aztán legyintsek. - Gomen, elszaladt a fantáziám, picit messzebbre is, mint illik talán. Szóval megkeresem majd a mi példányunk, hogy jobban kielégíthesd a tudásszomjad vele kapcsolatban.
Nem tiltakozik, így úgy veszem, hogy áll az alku. Na de ahogy az a shinobikra jellemző, máris türelmetlen és szabályokat akar. Csak hallgatom a kijelentésáradatot, és a végére, bár nem hosszú, mondhatni jojózik a szemem.
- Eto... hai - felelem "meggyőzően". Remélem, nem nyír ki az első alkalommal, mert ezek után nem nagyon merek elkalandozni egy-egy órán majd... Ez csak azért ciki, mert tökre nem készültem ma semmivel úgy normálisan, márpedig nekem alapvetően kifejezetten csapongóak a gondolataim. De mivel lényegében konkrétumot most sem mondtam, csak beleegyeztem a dolgokba, és bizonyára tőlem várja mégis azt, hogy akkor hogy is lesz, zavartan megköszörülöm a torkom. - Ano... szóval... nekem annyira sok kötött feladatom nincs, ami meg van... hát amellett lehet beszélni, azt hiszem... szóval ha nem jössz túl korán, mert inkább éjszakai embertípus vagyok, korán kelni nem szeretek, akkor akkor jössz, amikor akarsz.
Ez az, kinyögtem egy mondatot, ami végül is tűnhet sensei utasításfélének... olyan nagyon megengedő sensei utasításfélének, de sensei utasításfélének. Bele fogok én ebbe jönni!
- Eto... - folytatom is "összeszedetten", kissé kipirulva a lámpaláztól. - Nem tudom, mára gondoltál-e valamit konkrétan, de mi lenne, ha körbesétálnánk a kertben, egy kis gyógynövény-felismerő túra? Mert gondolom, amit felismersz, arról már jó eséllyel stabil tudásod van. Lehetne mondjuk... amolyan... hát szintfelmérő. Mit szólsz? - akkor a a tekintélyem, hogy elbújhatna tanítói önbizalmam mögött, pedig szerintem az sem éri el egy poratka méretét...Sebaj, Kitsumo, "fantasztikus" vagy, mint mindig.
Matsudaro Kitsumo
Matsudaro Kitsumo
Játékos

Adatlap
Chakraszint:

Témanyitás  Katsumi Kawachi Szer. Nov. 20 2013, 16:45

//Kitsumo//

Idióta, de talán nagy tudású tanárom már lassan nem is teát iszik cukorral, hanem cukrot teával, amit nem nagyon értek, nem nagyon sok embert láttam teát inni, de még annál is kevesebbet, aki szerette azt a szirupfélét, amit a velem szemben ülő pasi iszik. Nem vagyok a teaszertartás ismerője, de az biztos, hogy az egy bonyolult és hosszú procedúra, amiben biztos, hogy nem használnak cukrot, de ennél többet nem tudok róla, egy újabb dolog, amiről többet kell megtudnom, bár még van rá időm, hiszen az az öregek "sportja" nem hiszem, hogy lenne rá türelmem végig csinálni, főleg, hogy az azt jelenti, hogy emberek társaságában kéne szenvednem. Átadom a könyvet, amit Kitsumo el is kezd lapozgatni, bár látszik rajta, hogy igen csak el van bűvölve, mintha a gondolatai nem is itt járnának, hanem egy másik univerzumba, talán valami virágon vagy a könyv tartalmán gondolkodik, ez a jobbik eset, a rosszabbik eset, ha egyáltalán semmi köze nincs a  világhoz, hanem valahol a fellegekben jár ki tudja min elmélkedve. Én egyenlőre a jobbikat feltételezem, csak azért, hogy ne belezzem ki a gondolataiért és ezért, mert nem rám és a problémámra figyel. Aztán megkapom a sajnos szomorú hírt, hogy ő nem olvasta a könyvet így csak tippelni tudna, hogy mi lehet a leírás további részében, bár az elkövető nem végzett rendes munkát, hiszen csak az oldal felét tépta le, így tudom, hogy minek kéne ott állnia, a méreg elkészítésének, csak azt nem tudom, hogyan kell elkészíteni, amihez a papír letépett része segítene, bár sokra nem mennék vele, hiszen tudomásom szerint nem vagyok skizofrén, ami szerencse, bár már beszéltem magammal, de akkor is, ki nem szokott? Ekkor végre értelmes is elhangzott Kitsu szájából, hogy járjuk körbe a kertjüket és szintfelmérőként próbáljak meg felismerni néhány növényt, mert ha sikerül, akkor arról a növényről biztos tudásom van. Az ötlet jó volt, így biccentettem.
- Rendben!
Mondom, majd követem a kertbe, ha elindul.
Katsumi Kawachi
Katsumi Kawachi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Matsudaro Kitsumo Kedd Dec. 17 2013, 09:41

Katsumi Kawachi

/feltételeztem, hogy az elsőket felismered, így többet is betettem, ha nem, az sem baj, akkro majd leírod, hogy hát, ezt sme tudod, azt sem tudod stb Very Happy /

Sikerélményként könyvelem el, hogy belemegy, sőt, szerintem a maga módján lelkes is volt. Én annak láttam… annak akartam látni. De nem is ez a lényeg, a lényeg, hogy vajon mit tudhat, és mit kell nekem megtanítanom.
- Szép napot mindenkinek! - mosolyodom el, ahogy kiérünk a kertbe, köszöntve az összes növényt, s hogy ne nézzen rám olyan furán, magyarázom is. - A növények is élőlények, akár az emberek vagy az állatok, igénylik a törődést és a tiszteletet. Én szeretek beszélni is hozzájuk és meghallgatni is őket, meghálálják, mert nem száradnak el, nem kókadoznak, hanem testileg lelkileg egészségesen növekszenek, teremnek, és válnak első osztályú termékeinkké hálájuk jeleként.
A megjegyzés után viszont közelebb lépek az egyik ágyáshoz, jobb, ha a könnyebbtől kezdjük a nehezebb felé, nehogy rögtön elmegy a kedve.
- Nos, ő lenne az első, felismered-e? Milyen hatásait ismered, tudod-e, hogyan kell termeszteni, mire kell esetleg figyelni, melyik részét használhatod fel, amit csak tudsz róla. Szerintem nagyon könnyű, ezt illik tudni mindenkinek, de jobb az elejéről kezdeni, nee?
Egyszer, kis virág tárulhat a szemeid elé jellegzetes nagyobb porzó részével és kecsesen cuki, fehér szirmaival.
Szabad Játék (1) - Page 8 -vr6pSQWMwUKmTXM45vLD5JLtMBOqGkxrW2ioyI1Tww=w275-h206-p-no
- Ha ezzel megvagy,akkor jöhet ő, ő és ő majd. Ők sem annyira bonyolultak, a népi gyógyászat alapjai.
A második növény zölden, kövérkés levelekkel, szőrösen terpeszkedik előtted. Nem feltétlen a legbizalomgerjesztőbb látvány.
Szabad Játék (1) - Page 8 2P85WcJhxfJOAQldxAqUprjP2MPIWhfVPU0Yiz0WUH4=w376-h211-p-no
A harmadik talán kedvesebb, buzogány formájú porzó és termő részét koszorúként övezik apró, fehér, szirmai, amelyek picit megcsúfolásainak tűnnek e szónak, mégis összességében kellemes látványt nyújtanak.
Szabad Játék (1) - Page 8 My7cAKl1-Yck5ppPRex4-xfb71hlGaccUgR2JRfB8mI=w399-h226-p-no
Utolsó feladványod szemet gyönyörködtető, élénksárga virággal rendelkező növény. Talán a legszebb mindközül.
Szabad Játék (1) - Page 8 QZVSU56rGy1_NH27V212q_kwOQsCKmB-_QmhLzeFp_s=w339-h226-p-no
Matsudaro Kitsumo
Matsudaro Kitsumo
Játékos

Adatlap
Chakraszint:

Témanyitás  Katsumi Kawachi Szomb. Jan. 04 2014, 10:11

Valóban elindul a kertbe, így hát követem érdekel, hogy vajon mit tud és mi az, amit tanulhatok tőle. Belépve egyből tanultam is, hogy a növények is ugyanúgy igénylik a tiszteletet és a törődést, mint az emberek. ~A növények és az állatok jobban meg is érdemlik, mint némelyik ember.~ Nem tudom, az állatokat jobban tiszteltem és szerettem, mint a legtöbb embert, kivéve ha kiérdemelte az illető. Emberünk egyből mutatott egy növényt, amit ha jól emlékszem margarétának hívnak.
- Margarétának hívják. Kivonata a bőrfelülettel érintkezve erősen allergizál, valószínűleg poliacetilén-tartalma miatt, de még tartalmaz flavonoidokat és cikliteket. Virágát vagy virágos hajtását használják fel. Az orvostudomány nem használja, a népi gyógyászat belsőleg légúti megbetegedések vagy idegesség, külsőleg sebek kezelésére használja.
Hatását, ha tudom, hogy milyen növényről van szó, bármikor elmondom, mert arról tiszta ismeretem van, de mivel még nem tanulmányoztam, hogy ezek a növények, hogy is néznek ki, így felismerni nem tudom, csak azt, ami általában a kertünkbe vagy a  mezőn nőnek.
- Sajnos nem ismerem fel a növényt. - Mondom, és valóban, de aztán tovább visz a harmadikra. - Ezt fel kéne ismernem, de most nem fog eszembe jutni, de ismerem a növényt, hiszen a kertünkbe gazként, vagyis, amit nem mi ültettünk, nőtt.
Végül egy negyedik virághoz visz, ami ugyan szép, de sajnos ennek sem ismerem a nevét, amit közlök is tanárommal, sőt nem is rémlik, hogy láttam volna valaha, hiszen sem otthon, sem most nem termesztünk növényeket, de nem is nagyon szoktam figyelni más kertjét.
Katsumi Kawachi
Katsumi Kawachi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Matsudaro Kitsumo Kedd Feb. 11 2014, 12:51

Amennyire lelkes voltam, hogy na, milyen könnyű dolog is lesz, őt is feldobom, hogy lám, nem is áll olyan rosszul, hiszen az alapvető dolgoknak tudója, és aztán én is csilloghatok, hogy továbbfejlesztem tudnivalóját immáron magasabb fokú tudással, annyira kínossá válik a mosolyom, ahogy már az első növénynél elbukik új tanítványom, ráébresztve, hogy bizony a növény, amit mutattam neki, összetéveszthető azzal, amire ő gondolt, a többiről meg fogalma sincs… Lehet, hogy tanulmányozta a könyvét, sőt, biztos vagyok benne, hogy elolvasta, legalább a kitépett oldalig, különben hogy vette volna észre, csak épp nem tudja azt gyakorlatban használni, mivel nem ismeri fel az általa olvasott növényeket életnagyságú verziójukban… Most hogy világosítsam fel erről - bár jó eséllyel rájött már ő is -, hogy ne vegye sértésnek, és ne akarjon hamburgerhúst csinálni belőlem.
- Eto… igazad van, ha felületesen szemléljük, ez a kis fehér szépség lehetne a margaréta, de valójában ez kamilla. Nem gondoltam bele, hogy ez valóban okozhat nehézséget, elnézést - próbálom érzékeltetni, hogy nem probléma, ha hibázik, előfordul. Főleg, hogy a többi amúgy helyes volt - A margarétáról viszont helytállóak az ismereteid. Bár érdekesség, hogy bizonyos fajtáinak leveleit nyugodtan beleszeletelhetnéd a salátádba. De hogy tanuljunk is ezzel valamit: a margarétát és a kamillát meg lehet különböztetni, bár tény, nem könnyű feltétlenül. Ami egyértelműbben segítségünkre lehet, az az illatuk, a kamillának ugyanis megvan az a jellegzetes illata már növényként is. Ránézésre viszont egyrészt a levelek lehetnek segítségünkre - kapok elő egy papírt és egy ceruzát a kis övtáskámból, hogy le is rajzoljam, de majd meg is mutatom neki a margarétánkat is. - Illetve ha több virággal is rendelkező szál áll a rendelkezésünkre, akkor jobban meg lehet figyelni, hogy a kamilla virágzata nem olyan sűrű, mivel a kamilla virága egysoros, míg a margarétáé valójában kétsoros, igaz, úgy helyezkednek el a szirmok, hogy egysorosnak tetszik, de sokkal sűrűbb a margaréta virágzata. Ha pedig érik, akkor már nagyon egyszerű dolgunk van, mert a kamilla virága az, ahol a középső - most konyhanyelven fogalmazok neki - sárga része kidudorodik, egész kis halmot alkotó púp lesz. Szóval ilyen a kamilla:
Szabad Játék (1) - Page 8 K1163
És ilyen a margaréta:
Szabad Játék (1) - Page 8 343px-Chrysanthemumleucanthemum
Nézd meg még egyszer élőben a kamillát, aztán átgyaloglunk a margarétához
Szabad Játék (1) - Page 8 -vr6pSQWMwUKmTXM45vLD5JLtMBOqGkxrW2ioyI1Tww=w275-h206-p-no
Ahogy úgy látom, megvan a vizsgálódással, átviszam a margaréták sorához két ágyásegységnyivel lejjebb.
- Szóval így néz ki a margaréta életnagyságban - mutatom be neki a másik növényt.
Szabad Játék (1) - Page 8 Margareta_35533_129311
- Látod a felülre, alulra nyúló szirmokat, ahogy elosztják a két sort?
Bízom benne, hogy így már érthetőbb és tisztább lesz számára. Bár jól belenyúltam…
- Na, de akkor menjünk vissza a többi növényünkhöz, kíváncsi vagyok, hogy inkább csak a felismeréssel van-e baj, vagy akadnak tudásbeli hiányosságok is. Nézzük a kamilla után következő delikvensünket.
Szabad Játék (1) - Page 8 1_original
- Ha azt mondom, ő az orvosi zsálya, akkor már ismerősebb?

Matsudaro Kitsumo
Matsudaro Kitsumo
Játékos

Adatlap
Chakraszint:

Témanyitás  Kagua Hatami Kedd Feb. 18 2014, 15:21

//Hatami és Natsuhi//

Vége élete első igazinak mondható küldetésének, ami bár jól végződött, mégis volt egy pont, amely beárnyékolta ezt. Pár szó, egy rövidke kis információ elég volt ahhoz, hogy most ilyen letargikus állapotban legyen, és nem figyelve senkire, semmire, lehajtott fejjel baktaott Konoha utcáin. Terve szerint még egy pár napig itt marad, utána továbbáll, és ezzel együtt elkezdjen egy új életcélnak élni. Megakarja találni szülei gyilkosát, és megtudni, mit miért tett, illetve szeretne meséket, történeteket hallani róluk, hiszen ha már nem ismerheti őket, legalább annyit hadd tudjon, hogy milyen emberek is voltak tulajdonképpen.
A Nap az égen pont delelőre járt, így ha nem vigyáz, akkor még napszúrást is kaphatna, de ez nem következik be, mert néhány felhő is úszkált az égen, így néha vagy percekre, vagy csak másodpercekre eltakarták az égitestet, így esélyt adva kobakjának, hogy lehűljön, majd újból felforrósodjon. Aztán ez megismétlődjön egymás után sokszor.
Egy macskakövekkel kirakott utcán járt, ő gondolataiba merülve lépkedett, nem figyelve a külvilágra, így a vele szemben siető lányt se vette észre, aminek hála belé ütközött, és mindketten az úton landoltak.
Hatami ijedten eszmélt fel, és egyből a lányhoz sietett, kezet nyújtot neki, hogyha elfogadja felsegíti, majd zavartan megvakarja tarkóját.
- Uhh, bocsi. Nem figyeltem, így nem vettelek észre - mentegetődzik, közben szemügyre veszi a vele szemben állót.
Válasz után / mert gondoloom csak lesz :D/ a homlokára csap, de akkorát, hogy az visszhangzik, majd megdördöli azt a részt, ahova csapott, ami be pirosodott és fájni is kezdett neki. Túl erőset csapott rá.
- Milyen balga is vagyok! Hatami vagyok, Kagua Hatami - mutatkozik be még mindig homlokát dörgölve, másik kezével meg hátsp részét dörgöli. Az is fáj neki.
/Közben görcsbe állt a tlpam, így bocsesz a kis késésért, közbe meg majd postolhatok máshova is ^^/
Kagua Hatami
Kagua Hatami
Játékos

Tartózkodási hely : Vándorúton szülei gyilkosa után kutatva, valamint a lassan beköszöntő elmebaj küszöbén tiporog...

Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 189

Témanyitás  Sato Natsuhi Kedd Feb. 18 2014, 15:35

Mérgesen trappolok az utcákon nem figyelve senkire és semmire. Az a felfuvalkodott, mindent tudó, bájgúnár szentségit! Kezd elegem lenni a beszólogatásaiból. Szokás szerint össze vesztem Haruval pluszba meg megint nincs mit csinálnom. Nem szeretem a semmit tevést és le kell vezetnem a feszültséget. Ahogy trappolok az utcán nyomomban a loholó macskámmal valakivel összeütközöm és nyekkenve a földön kötök ki az illetővel együtt. 
- Áh... Ugyan. Figyelhettem volna én is. - Mondom és felkelek hogy leporoljam magam. - Sato Natsuhi vagyok örvendek a találkozásnak. Még egyszer bocsi. - mondtam és felvettem a jócskán kifulladt macskámat mert úgy látszik egész végig utánam loholt. - Amúgy nem esett bajod? Elég csúnyán értél földet. És a homlokodra is elég nagyot csaptál. Minden rendben van? - kérdezem egy halvány mosollyal.
Sato Natsuhi
Sato Natsuhi
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Témanyitás  Kagua Hatami Kedd Feb. 18 2014, 20:14

A lány, akivel ütközött Hatami, ugyancsak bemutatkozott, majd az akkor odaérő macskát felvette. Felmerült Hatamiban, hogy a lányé az állat, mert különben nem vette volna fel csak úgy. Még mindig homlokát dörgölve megállapítja magában, hogy így, ismeretlenül, egészen jó embernek tűnik a macskás lány, aki rákérdezett az alig fél perc eseményeire, mármnt, hogy ő neki nincs-e baja.
- Nem vészes, túl lehet élni - válaszol az első két kérdésre, majd végül a harmadikra is - Természetesen, nincs semmi gond! - kicsit hadarva mondta, és hallani lehetett hangján, hogy a mondottnak pont az ellentetje van, vagyis nincs minden rendben, de hát általában az ember nem ossza csak úgy meg egy olyan személlyel, akivel először, és még csak pár mondat erejéig találkozott. Habár Hatami a naivitás csúcspontjának küszöbét súrolja, most mégsem képes olyan "Hatamisan" gondolkodni. Az izgágaságának nagy része most az valahol nyaralt- kivétel a balszerencse, és egyéb nem agyi alapon működő dolgok -, így egyenlőre a ritka, csendes, és talán még gondolkodó énje is, maradt, van jelen. A többi pihizik.
Homlokának fájdalma szinte már elmúlt, de kezével továbbra is dörgölte, így gyors lefogta a másikkal, és egy "hú de ciki" arckifejezéssel bambult maga elé. Ez körülbelül egy perc alatt zajlott le. Néha a hosszú időnek tűnő dolgok valójában rövidek és most is ez volt.
- Nem esett semmi komoly bajod? - kérdi halványi aggódással Hatami, mert azért mégsem egy érzéketlen tuskó, akinek nincsennek érzelmei, hanem egyszerűen egy félnótás, kicsit szórakozott, de nem az a túl maga mutogatós személy. Az embereket sem akarja egytől egyig ki irtani, mert "júj, de jó, ez aztán a nagy menőség" így gondolja, hanem becsüli az emberi életet, és ha véletlen harcra kerülne a sor, akkor sem egyből az ugrik be neki, hogy mindenkit legyilkoljon. Teljesen más; ha ő mást megtud sebezni, akkor őt is megtudják sebesíteni, és ugyanez van azzal a ténnyel, hogy bárki meghalhat más keze által. Nem akart ő gyilkos lenni, egyszerűen csak válaszokat akart. Abból sem azt a világrengetőt, hanem olyanokat, amely akár egyszerre több lelket is megnyugtathat.
Remélte, hogy a falu eltűri még pár napig az itt levését, elvégre nem fog se merényletet végrehajtani, se senkit megölni. Tervei szerint legalább is, és nagyon remélte, hogy terve beválik.
- Amúgy szép a cicád - jelenti ki a lány beszéde után - Mi a neve? - kérdi tőle egy kicsit felszabadultabban.
Ráébredt Hatami a rövidke beszélgetés során, hogy a társaság az sosem árt, főképp nem ilyen letört hangulatban. Egy ideig elfeledteti a gondokat, és a lélek is pihizik addig egyet.
Ezzel a gondolattal a fejében úgy döntött, hogy nem fog két mondat után sarkon fordulni, és elbaktatni, hanem beszélgetni fog a konohai kunochivel, persze csak akkor, ha neki ideje engedi.
Halványan elmosolyodik, és bizakodva tekint az elkövetkezendő még ismeretlen cselekményeket tartalmazó idő intervallumba.
Kagua Hatami
Kagua Hatami
Játékos

Tartózkodási hely : Vándorúton szülei gyilkosa után kutatva, valamint a lassan beköszöntő elmebaj küszöbén tiporog...

Adatlap

Témanyitás  Sato Natsuhi Kedd Feb. 25 2014, 18:09

- Semmi bajom nyugi. Lassan kezdek hozzá szokni a folyamatos zuhanásokhoz. - mondom mosolyogva. Ahogy felemelem a macskát és ő megdicséri. - Köszi a neve Yonaka. - mosolygok rá. Gondolom elég cikinek érzi a helyzetet, de szerintem inkább vicces mint ciki. - Mi járatban vagy erre? Csak egy kis kiruccanás? - kérdezem majd körbe nézek. Kicsit sokan vannak az utcán. - Gyere itt kicsit sokan vannak, úgy hogy nincs hely a padoknál. De tudok egy nyugis helyet. - mosolygok ahogy elindulok majd észbe kapok hogy vajon neki lenne - e kedve beszélgetni. - Már ha van kedved egy kicsit beszélgetni. - kérdezek rá, ahogy megfordulok.  Nekem lenne is kedvem meg legalább valaki elterelné a figyelmemet a folyamatos vitáinkról a bátyámmal és nem azon járna az eszem hogy már megint egy ostobaság miatt marakodtunk. Na, igen a régi szokásokat nehéz elhagyni. Főleg hogy már egész kiskorunk óta ellenségeskedünk. Yonaka kiugrott a kezemből, és azonnal Hatamihoz rohan. Csak elmosolyodok mikor két mellső mancsával a lábára támaszkodik. - Vigyázz. Aranyosnak látszik de sunyi tolvaj. - mondom vigyorogva.  
Sato Natsuhi
Sato Natsuhi
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Témanyitás  Kagua Hatami Kedd Feb. 25 2014, 21:24

A vele szemben álló lány megnyugtatta, hogy nincs semmi baja, majd vidáman mutatta be a cicát.
- Nagyon aranyos! - mondja egy hatalmas mosoly keretében. Bár még mindig benne lappangott a rossz kedvűség, mégsem hagyta neki, hogy az átvegye felette az uralmat, hanem megpróbált vidám lenni, amihez most adódott alkalom.
Ezután rákérdez, hogy mi járatban van erre, amin pár másodpercig habozott, majd válaszolt.
- Mondhatni, hogy olyasmi. Nem idevalósi vagyok, de a falunak segítettem, amit nem rég fejeztem be - mondja el röviden, a lényeget, vagyis a pontos információkat kihagyva, a lánynak a válaszát.
Ezután Natsuhi körbenéz, és kijelenti, hogy itt sokan vannak, menjenek nyugisabb helyre, majd egyből elindul, de észbekapva megkérdi Hatamit, hogy van- e kedve hozzá.
A kérdezett meglepve eszmél fel, hogy olyannyira túlzottan is nem figyelt környezetére, mert nem vette észre azt, hogy kettőjükön és a cicán kívül vannak még jópáran.
- Persze - mosolyog kedvesen, majd odalép a lány mellé - Habár az őszintét megvallva nekem nem tűnt fel, hogy bárki is lenne itt - zavartan nevetgélni kezdett, miközben tarkóját megvakarja és egy izzadságcsepp gurul le arcán -, de így, hogy mondod.. Menjünk arra a nyugis helyre. Az irányt te mutatod - mondja széles vigyorral, de az enyhe zavar még ott van arcán, és szemeiben is tükröződik.
Mielőtt elindulhattak volna, a Yonaka nevet viselő cica kiugrott gazdája kezéből, és Hatami lábához ment, amire rátette két mellső mancsát.
A lány ezen csak mosolygott, még Natsuhi mondókáján is, de azért egy kicsit meg is lepődött, aminek hangot adott.
- Sunyi tolvaj? Nem nézném ki belőle - mondja, majd felkapja a macsekot, megsimogatja, aztán visszateszi a földre - Kezd zavaró lenni a zaj. Megmutatod azt a nyugos helyet? - kérdi tőle halkan, de még hallható hangon.
Eddig ahogy a tömeg sem, úgy az általuk keltett zaj se tűnt fel neki, de így, hogy már észrevette, igaz hathatós segítséggel, de már zavarta. Irritálta.
Tetszett neki a lány ötlete a nyugos helyről, így ha elindul, egyből nyomába ered és követi.
Kagua Hatami
Kagua Hatami
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

8 / 17 oldal Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.