Szabad Játék (1)

+29
Kawajiri Satoshi
Sasaki Haru
Suyiko Kirinai-Aki
Kenta Koizumo
Sharo Lu
Fujikage Kizashi
Misaki Kiyoko
Yuhi Sakura
Hirano Reina
Jiraiya
Yoru
Matsudaro Kitsumo
Kenshiro Erisa
Ransui Midori
Isha Dansei
Yamato
Kagemare Kuzomi
Sato Natsuhi
Kagua Hatami
Katsumi Kawachi
Kenshiro Karu
Hyuuga Emiko
Kyrena
Azumi Yuurei
Djuka Ryuu
Kusuki Eiko
Akira
Nara Akane
Sai
33 posters
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

5 / 17 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

Go down

Szabad Játék (1) - Page 5 Empty Re: Szabad Játék (1)

Témanyitás  Kusuki Eiko Vas. Júl. 08 2012, 10:51

Megsimogatta a Cukit mire én elmosolyodtam és utána pedig hozott gyújtósnak valót. Tíz perc múlva vissza jött Ryuu és elkezdett tüzet csinálni. Kövekkel körül vette az egészet utána pedig jöhetett maga a tűz gyújtás. Pár perc múlva meg is gyulladt az egész. Én megörültem majd oda tette sütni a halakat, de ekkor rá jött, hogy ez hármunknak nem lesz elég és ezért elment újabbakat gyűjteni. Nagyon jó volt nézni őt ahogy a vízben halászgatott. Még nem volt annyira sötét sem, így élvezet volt nekem nézni ahogyan ott halászta a halakat, de talán ha kicsit homályosabb lett volna az idő akkor még jobb lett volna. Miután befejezte a halászást vissza tért 10 hallal a kardján. A másik három hal ekkora már szépen átsült és oda is nyújtott nekem ebből kettőt, hogy együnk a Cukivel egyet-egyet. Elővette a fűszereit és mivel én is mindig mindennel szoktam megszórni a húst ezért csak úgy mint ő összeválogatottam, hogy miből mennyit teszek rá. A kutyámnak csak egy kis borsot tettem rá, de abból sem sokat meg egy kis sót. Ekkor hirtelen elaludt a tűz. Ryuu próbálta újra meggyújtani, de sajnos ezt most be bukta.
- Megpróbálhatom. Egy tűzlabda szerintem elég lesz.
Mondtam majd a kézjelek után rá engemet a tüzemet.
- Ezzel megvolnánk.
Majd a többi halat is sütöttük tovább. Amikor már befejeztem az elsőt meg a kutyám is elvettem egy újabbat a tűz mellől. "Ez is nagyon fincsi lesz." Gondoltam magamban ahogy a számhoz emeltem, de mivel nem fújtam meg így megégettem a számat egy kicsit.
- A fene egye meg. Ez bazira fáj.
Majd kimertem egy kis vizet a patakból, hogy lemossam magamat. Az égés szerencsére nem volt annyira vészes és mivel mindig van nálam égés elleni kenőcs, így azzal bekentem a számat.
- Ez helyre hozza majd.
Jelentettem ki és vissza raktam a zsebembe a kenőcsöt.
- Amúgy neked van valakid?
Kérdeztem meg tőle vörös képpel ami aztán végképp nem volt rám jellemző, hiszen én vagyok az a lány aki annyira imádja az emberek kínzását, de ez nem is biztos. Talán van egy olyan pont amikor már nem tud ellenállni az ember. "Talán nem kellett volna megkérdeznem?" Aggódtam magamban ahogy eszegettem.
Kusuki Eiko
Kusuki Eiko
Játékos

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 405

http://www.encike12.5mp.eu

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Djuka Ryuu Hétf. Júl. 09 2012, 19:02

Úgy látszott Eiko ért a jutsukhoz, mivel alig formázta a kézjeleket, utána máris lobogott a tűz. Kissé szégyenlősen ezt mondtam:
- én sajnos nem vagyok olyan jó a jutsukban. Viszont kardforgatásban kitűnő vagyok. – mosolyogtam egy jó nagyot.
Alig készült el a következő adag Eiko máris felkapta az egyik nyársat, és beleharapott. Tudtam mi lesz ennek a következménye, és jól gondoltam. Eiko egy kis ronda beszéd kíséretében felugrott, és a patak vízével csökkentette a fájdalmát, amit a forró hal okozott a száján. Ezek után száját bekente egy számomra ismeretlen kenőcsel, amitől ajkai, mintha még csillogni kezdtek volna. Legalábbis a tűz fényétől úgy látszott. Furcsa érzés került belém. Már szinte nem is tagadhattam le magamnak, hogy igen erős érzelmeket érzek Eiko felé, pedig még csak alig ismerem. Nem tudtam, látszik-e a zavaradottság az arcomon, ám ekkor Eiko kijelentése még egy lapáttal tett tűzre.
- Amúgy neked van valakid? – kérdezte.
Ettől viszont, már csak dadogni tudtam. Eltelt legalább 5 perc, mire normális választ tudtam adni.
- Öhm… Egyenlőre nincsen senkim, de szívesen találnék valakit magam mellé – mondtam, ám eközben nem tudtam szemébe nézni.
Ez után nem szólaltam meg többet, csak a tüzet kezdtem el piszkálni. Kis csönd után, ám nem tudtam fedél alá rejteni érzéseimet. Felálltam, és Eikora nézve határozottan kimondtam azt, amit nem hittem volna, hogy valaha is mondok, egy alig ismert lánynak.
- Eiko! – hívtam fel figyelmét – Már nem tudom tovább türtőztetni magam! Mikor legelőször megláttalak, tudtam, hogy nagyon jó lenne veled megismerkedni! Szimpatikusnak találtalak! Ez az érzés viszont tovább nőt, és szeretném bevallani neked, hogy… – akadtam meg – hogy… - ekkor nagy levegőt vettem, és kimondtam azt a szót – ..Szeretlek!
És kimondtam. Ettől nagyon zavarba jöttem, és nem bírtam Eikót nézni tovább. Gyorsan átgondoltam helyzetem. Ha gyorsan elfutok, akkor megúszhatom a kínos visszautasítást, ám ha a lány is érez értem valamit, akkor végleg elásom nála magamat. Már el akartam futni, akármi is lesz, ám lábam meggyengült, és négykézlábra rogytam. Nem tudtam miért, de szinte teljesen kiment testemből az erő. Már szinte majdnem sikerült újra talpra állnom, ám ekkor szemem előtt elsötétedett minden, és eszméletlenül a földre huppantam.
Djuka Ryuu
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Elosztható Taijutsu Pontok : 23

Adatlap
Chakraszint: 394

Témanyitás  Kusuki Eiko Hétf. Júl. 09 2012, 19:36

Elismerte, hogy ő inkább a kardforgatásban jó. Nem kezdtem el mondogatni, hogy én sem vagyok annyira gyenge, mert jó volt hallgatni őt. Amit a kérdésemre felelt vagyis, hogy még nincsen senkije nagyon boldog voltam. Nem nézett a szemembe ugyanis látszott rajta, hogy most mennyire ideges lett. Amikor ismételten rám nézett kimondta azt amit vártam.
- Eiko! Már nem tudom tovább türtőztetni magam! Mikor legelőször megláttalak, tudtam, hogy nagyon jó lenne veled megismerkedni! Szimpatikusnak találtalak! Ez az érzés viszont tovább nőt, és szeretném bevallani neked, hogy… hogy…Szeretlek! - mondta mire még egy kicsit sírni is elkezdtem.
Ekkor vettem csak észre, hogy most már annyira ideges, hogy futna el, de ekkor én ismét felszólaltam annyi csönd után.
- Figyelj csak Ryuu! - kiáltottam, hogy egy kicsit rám figyeljen és ne a félelmével törődjön. - Be kell vallanom mióta csak megláttalak úgy érzem, hogy... - én is kicsit késleltettem, de nem azért mert ideges voltam, hanem mert össze kellett szednem a szavaimat. - Nagyon tetszel nekem és mindenkinél jobban szeretnélek megismerni téged. Még valami... - Ekkor kimondtam neki azt amit ő is elmondott nekem. - Szeretlek.
Fejeztem be a mondandómat, de ekkor a fiú eszméletlenül a földre huppant.
"Nem zavarom meg, de hogy biztosan ne meneküljön el..." Gondoltam magamban. "Ha tényleg szeret nem fog elmenni." Majd a kezembe vettem a kutyámat és úgy néztük a csillagos eget. "Látod kutyuskám? Milyen szép ma az égbolt." Így aludtunk el.
Másnap reggel korán ébredtem és Ryuu még mindig aludt. Szokás szerint mentem és ledobva ruháimat bementünk a kutyámmal fürödni. Nem zavart, hogy Ryuu a parton van, mert csak fürödni akartam most egy jót. "De kellemes... mondjuk a mién otthon jobb, de hát most ez van." Gondoltam magamban miközben ott fürdőztem kutyuskámmal együtt.
Kusuki Eiko
Kusuki Eiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Djuka Ryuu Hétf. Júl. 09 2012, 20:00

A sötétségnek vége voltam, és sajnos tudtam, hogy mi történt. Az a nyamvadt amnézia okozója a felelős. Az a kis agyrázkódás. Eddig csak egyszer fordult elő, hogy elvesztettem az eszméletemet. Ez olyankor történik, amikor túl nagy érzelmi kitörés megy végbe bennem. És csoda lett volna, ha nem vesztettem volna el eszméletemet, hisz előtte, éppen szerelmet vallottunk egymásnak, és ez eléggé nagy érzelmi vívódás. Mikor kinyitottam szememet a tűz helyétől alig negyedméternyire voltam, és éppen hogy csak nem ért hozzá a fejem. Mikor kicsit körül néztem, észrevettem egy kis kupac, és miután jobban megnéztem megállapítottam, hogy női ruha az. Rögtön a legrosszabbra gondoltam, és mikor a patak felé néztem észrevettem Eikot meztelenül a vízben.
- E..Eiko?? – mondtam kissé hangosan.
Sajnálatosan túlságosan megigézett a látvány, így nem tudtam elvenni tekintetemet a lányról. Így áltam és néztem őt.
Djuka Ryuu
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Adatlap

Témanyitás  Kusuki Eiko Hétf. Júl. 09 2012, 20:09

Hiába kiáltott be nekünk most túlságosan jól szórakoztunk a Cukival. Nem törődtem azzal, hogy ott figyel, hiszen nem mindennap érek rá, hogy a kutyámmal játsszak.
"Gyere kutyuskám ideje most már kimennünk."
Nem vitázott velem és megindultunk a part felé. A ruhám egészen a víz szélén volt, így mielőtt még kiértem volna magamra kaptam a felsőmet. Miután kiértem a többi holmimat is magamra vettem.
- Remélem nem zavartalak meg. Tudod ritkán lehetek a kutyámmal együtt és szeretnék vele is szórakozni néha.
Ezután fogtam magamat és oda mentem a fiúhoz.
- Ha jól sejtem az érzelmi küszöbödön voltál és ettől ütötted ki magadat. Ne aggódj van ilyen. Én majd ápollak. Persze, ha csak megengeded...
Fejeztem be a mondandóm és kicsit szégyenlősen oldalra fordítottam a fejemet.
Kusuki Eiko
Kusuki Eiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Djuka Ryuu Kedd Júl. 10 2012, 14:46

- Nagyjából és örülnék neki! – mondom kissé zavartan.
Még mindig olyan volt a fejem, mint egy paradicsom, de legalább beszélni tudtam. Jobb dolgom nem lévén kicsit mozogtam, hogy kimenjen testemből a zsibbadtság. Ezután ismét elindultam kicsit halra vadászni, mivel a tegnapi adag rejtélyes módon eltűnt. Egy jó tíz perc alatt, már 20 hal volt a földön, mivel nemcsak reggelire akartam, hanem ebédre is. Újra tüzet raktam, és nekiálltam sütni halakat.
- Bocsi, ha eleged lenne a halból, de sajnos ahol én lakom, ott nem nagyon tudok halat szerezni. – mondtam.
Végre arcom ismét felvette a normális színt, így végre ismét normálisan viselkedtem, ám a látvány, még mindig bele volt égve az agyamban. Miután megreggeliztünk és felálltam. És kissé szégyenlősen, de határozottan kérdeztem Eikotól:
- Szeretném, ha ki álnál ellenem. – mondtam – Szeretnék végre egy igazi ellenfél ellen kiállni!
Persze ez csak kamu volt, mivel nem sokat harcoltam, legalábbis nem emlékszem rá.
- Ha benne vagy kérlek, mond el a szabályokat!
Miközben ezt mondtam álltam egyenesen, és markoltam kardom tokját.
Djuka Ryuu
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Adatlap

Témanyitás  Kusuki Eiko Kedd Júl. 10 2012, 14:57

A kérdésemre annyit mondott, hogy örülne neki ha gondját viselném mire én elmosolyodtam. Újra elment halakat vadászni amit én ismételten ki tudtam élvezni. "Annyira helyes... Egyszerűen nem tudom a szememet levenni róla." Gondoltam magamban miközben Ryuut néztem halászás közben. Amikor vissza jött bocsánatot kért azért, mert ennyi halat akar fogyasztani.
- Nyugi én is elég ritkán eszem halat, habár itt van a tó. Nem vagyok valami jó halászó.
Persze ez csak félig volt igaz, mert ha össze kapom magamat akkor nagyon jól megy a fogás. Kicsit később vissza tért a normális szín arcára aminek én nagyon örültem, de azon eléggé meglepődtem, hogy kihívott egy csatára. Meg kért, hogy ha benne vagyok akkor már fedjem fel a szabályokat is.
- Állok elébe. A szabályok pedig a következők lesznek. - egy kis szünetet tartottam, hogy kieszeljem. - Na szóval mivel nem vagyok szemét láda, így tűz támadást nem indítok majd ellened. - egy újabb csendet tartva folytattam. - Most megmutatom, hogy én milyen kard kiképzésben részesültem.
Ezzel fejeztem be majd előrántottam a kardomat. Bátran néztem szembe vele, mert érdekelt mire képes. Reménykedtem abban, hogy legalább egy sebet sikerül majd ejtenie rajtam. "Lehet, hogy sérülés nélkül is végzünk." Gondoltam magamban és vártam az első lépését.
Kusuki Eiko
Kusuki Eiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Djuka Ryuu Csüt. Júl. 12 2012, 11:20

Miután a szabályok tisztázva lettek, jöhetett is a párbaj. Kardomat előrántva Eiko felé rántottam, ám nem mozdultam. Ez csak az esetleges támadások elkerülésére használom. Miután ezzel megvoltam becsuktam szemem, és meghajoltam. Miután ismét felegyenesedtem kinyitva szememet teljesen kiszökött minden érzés az arcomból, és helyébe csak a fegyelmezettség került. Így meredtem Eikora.
- Kezdhetjük? – kérdeztem.
Igenleges válasz esetén, már indultam is a lány felé, hogy minél előbb elkezdhessük. Egy balról jobbra irányuló vízszintes támadást indítok mellkasa felé, amit nagyon egyszerű kikerülni, és sejtettem, hogy ki is fogja kerülni, és ellentámadást fog indítani. Ez esetben gyorsan mellkasom elé emelem kardomat, hogy kivédjem a mellkasom elleni támadást. Ha fejem, vagy a lábam ellen támadna, akkor egyszerűen hátrébb ugrok. Ha esetleg mégsem támadna, akkor a viszont kardom élét megfordítva a nyaka felé vágok egy gyors mozdulattal. Bármiféle támadás esetén hátrébb szökkennék, és ugyanezt teszem, ha támadásomat befejeztem.
- Bocsánatot kérek, hogy ilyen durván harcolok! – mondom, ismét érzéssel az arcomon – De harc közben szinte minden érzést kiszűrök magamból, hogy minden porcikám a harcra tudjon gondolni. Eközben sajnos hajlamos vagyok mindent megtenni a győzelemért, szóval légy óvatos.
A mondanivalóm után, ismét bekomolyodtam, és vártam a támadásokat, mivel én már nem szándékoztam többet indítani jelenleg.
Djuka Ryuu
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Adatlap

Témanyitás  Kusuki Eiko Csüt. Júl. 12 2012, 11:33

- Kezdjük!
Kiáltottam el magamat és észrevettem, hogy elkezdett felém rohanni. "Csak ennyit tudsz?" Gondoltam magamban és máris elugrottam támadása elől. Ellentámadást nem indítottam. Ha valamit megtanultam harc közben az-az volt, hogy sose légy frusztrált és várd meg amíg ellenfeled besétál a csapdádba. Nekem szokás szerint volt már egy csapda tervem, de ehhez az kellett, hogy a fák közé csaljam. Az én szememben semmi érzelem nem volt, így amikor ő azt mondta, hogy "Bocsánatot kérek, hogy ilyen durván harcolok! De harc közben szinte minden érzést kiszűrök magamból, hogy minden porcikám a harcra tudjon gondolni. Eközben sajnos hajlamos vagyok mindent megtenni a győzelemért, szóval légy óvatos." Nem nagyon igazgatott ez a dolog, mert én is hasonló voltam. A harcaim többnyire érzelem mentesek voltak és itt sem volt okom kivételezni.
A fák közé úgy akartam becsalni, hogy kardommal elterelve figyelmét neki rohanok és elterelem arra, ha ez nem sikerül jön a B tervem ami abból áll, hogy ha hátra érve megpróbál előre felé menni akkor esni fog egy nagyot hála a drótnak amit kifeszítettem.
- Figyelj! - kiáltottam miközben a két lehetőség közül egy bejött. - A múltkor komolyan értetted azt a vallomást? Tudom, hogy nem tartozik éppen ide, de minden alkalmat ki kell használni.
Tettem fel a kérdést majd lefelé fordítottam kardomat.
Kusuki Eiko
Kusuki Eiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Djuka Ryuu Pént. Júl. 27 2012, 17:25

Mikor látva, hogy Eiko minden támadásomat kivédte elmosolyodtam, ám ez nem tartott sokáig, mivel máris támadott. Ezek aztán ő is elmesélte, hogy ő is érzékek nélkül szokott harcolni, ám ez bennem megtette azt, hogy még jobban megkedveltem a lányt, mivel hasonlítunk valamiben. Gondolataim nem látszódtak ki arcomra, de a támadásoknak úgy látszik nem ért véget. Folyamatos támadások miatt kissé hátráltam az erdő fele, és örültem, hogy így legalább a meg szokott terep felé kell mennem, hisz erdőben edzettem anyámban, és az erdők ugyan olyanok szinte, így nyugodt szívvel hátráltam, ám nem tudtam, hogy csapdába hátrálok. Egyik lépésem megakadt a drótba, amitől elkezdtem hátraborulni, ám szerencsére reflexeimnek letéve egyik karomat csináltam egy egykezes cigánykereket, és talpra érkeztem. Kérdésre udvariasan felelte.
- Természetesen! Az irántad érzett érzelmek valóságosak, ám csak annyit szeretnék megtudni, hogy képes vagy-e megvédeni magadat. Ám tud meg, hogy…
Ekkor szívem hatalmasat dobbant, amitől a kard kiesett a kezemből, és térdre rogytam. Fejem hirtelen elkezdett sajogni, míg pár másodpercen belül, mintha fel akarna robbanni. Ennek hatására összeestem, és elkezdtem rángatózni. Míg ez történt hirtelen furcsa képek jelentek meg. Én ahogy vödröket cipelek, illetve töltök bele kútba, meg hogy egy személlyel kardozok, aki bizonyára nő, de nem látszódott arca, mert valami furcsa szürke köd eltakarta arcát. A furcsa csak az volt, hogy e kép után hirtelen abbamaradt a roham, és újra rendesen látva lenyugodtam remgő végtagokkal. Egy jó tíz perc után végre meg tudtam szólalni, de a vakvilágba mondtam csak.
- Mik voltak ezek??? Az emlékeim?? Azok hogy lehettek volna? Nem igaaaz! – üvöltöm utoljára, és ülve átkarolva lábaimat néztem magam elé.
Djuka Ryuu
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Adatlap

Témanyitás  Kusuki Eiko Pént. Júl. 27 2012, 17:40

Démoni volt a tekintetem amikor elő tört belőle a fejfájás. Elejtette kardját és a földre rogyott. Valami roham tört rá ekkor mire leültem tudván, hogy ez csak magától tud elmúlni és én nem tudok segíteni rajta jelenleg. Amikor eltelt a tizedik perc és megszólalt végül valamit elkezdett hadoválni arról, hogy az emlékei tértek vissza. El üvöltötte magát mire én csak annyit mondtam, hogy nyugodjon meg. Majd oda mentem az egyik fához és gondolkodásba kezdtem.
"Vajon ha vissza térnek az emlékei előbb megy el a faluból? Most, hogy megismertem nem akarom, hogy elmenjen innen. Azt szeretném, hogy lakjon itt velünk."
Természetesen tudtam, hogy mennyi ennek az esélye. Őt is köti a hazája és engemet is. Nem tudtam most neki támaszt nyújtani, mert én inkább örülnék annak ha itt maradna velem sem ,hogy vissza jöjjenek az emlékei. Újra és újra csak arra gondoltam, hogy most el fog menni. Bánatosságomat csak a kutyám zavarta meg. Oda jött hozzám és megnyalta kezemet. Elmosolyodtam és megsimogattam őt, de utána vissza is tértek a gondolataim Ryuu-ra.
- Ryuu akkor... - nem akartam megkérdezni, de muszáj volt, bár szó mi szó kicsit már el is kezdtem sírni - Ryuu akkor most el fogsz menni a faluból?
Kérdeztem ahogy rá néztem síró arccal. Nagyon szomorú voltam.
Kusuki Eiko
Kusuki Eiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Djuka Ryuu Pént. Júl. 27 2012, 18:04

Hirtelen távoli zajként meg hallottam Eiko hangját, ám bármennyire is távolinak tűnt, én megértettem, és mondtam, kissé megtörten.
- Nyugalom… nem szándékozok elmenni innen! Amíg csak tudok, maradok! – mondom, mire felegyenesedek – Ám nem szeretném, ha miattam hagyjuk abba a harcot pont most, mikor végre érdekesnek tűnt. Kérlek, szépen folytassuk! Ha rendben, akkor szólj!
Nem akartam gyengének tűnni Eiko előtt, ám nem csak ez volt. Nem sok mindent tudtam meg a lányról, és ráadásul nem szeretem feladni ennyitől, mivel az nem az én szokásom. Így felegyenesedtem, és felemeltem kardom hegyét. Sejtem, hogy a lány még mindig nem állt, fel így újra megkérem:
- Kérlek Eiko tedd meg nekem, hogy felállsz, és folytasd! Nem szeretnék ennyitől kidőlni, mivel az azt jelentené, hogy nem vagyok erős! És ha nm vagyok elég erős, akkor nem vagyok elég méltó hozzád! – mondtam határozottan, de kisé erőltetve, mivel még mindig eléggé halkan tudtam beszélni.
Reméltem, hogy végre ő is felveszi pozícióját, és végre folytathatjuk. Arcomból, már nem sikerült teljes érzéketlenség kisugárzását kelteni, hisz minden harmadik lépéssel egyre gyengébb lettem, ám megpróbáltam a fájdalmakat eltüntetve harcolni tovább. Nem akarom megbántani a lányt, de sajnos nem tehetek mást, mivel nem szeretném, hogyha gyengének bizonyuljak a szemébe, így mikor közelébe érek egy föntről lefelé indított csapással kezdtem bele. És utána egy kardcsapás sorozattal, amik a mellkasa ellen megy. Az első támadásba is alig volt lendület, így gyengére sikerült, ám a többi is egyre-egyre gyengébb lett, ám nem adhattam fel. Összes erőmet beleraktam a támadásaimba, és miután ezzel megvoltam egyet hátraugrottam, ám ez is fájdalmakkal járt, így fél térdre rogytam. Szerencsémre még volt bennem erő, így fel tudtam állni újra, de tudtam, hogy alig maradt kevesebb erőm, mint az eredeti 1/3-a, így sietnem kellett, ám most védekező állást vettem fel. Ám látásom kissé homályos lett, de nem adtam fel, hanem helyette még határozottabban áltam.
Djuka Ryuu
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Adatlap

Témanyitás  Kusuki Eiko Pént. Júl. 27 2012, 18:21

Végül csak felálltam, de először csak azért nem sikerült, mert végig vezettem magamban amit mondott nekem. Mikor felkeltem észre vettem rajta, hogy mennyire legyengült. "Még jó, hogy az elejétől kezdve csak az erőm felét használom." A pozícióm csak annyi volt, hogy felemeltem magam elé a kardomat. Minden harmadik lépést fájdalom követte, de mivel tudtam most mit érez ezért muszáj volt elfogadnom a kihívását. Nem akart gyengének bizonyulni és nálam is volt ilyen nem egyszer.
A közelembe érve felugrott a levegőbe és egy lefelé támadással próbált támadni amit nekem eléggé könnyen sikerült elkerülnöm, de csak mert nem teljes erőből volt a csapás. Egy kardcsapás sorozatba kezdett ezután ami ahogy támadott nekem egyre és egyre gyengébbnek bizonyult. "Kénytelen vagyok folytatni a harcot, mert nem akarom megbántani azzal, hogy egyszerűen csak megkérem, hogy hadjuk ezt abba."
Eléggé kevés ereje maradt a támadásai után ezért átváltott védekezésbe. Nem akartam, hogy tovább szenvedjen ugyanis látszott a tekintetében, hogy már nem látja normálisan a tájat.
- Ryuu! Tudom hogy folytatni akarod, de ha te meg akarod ölni magadat ráadásul így akkor ám legyen én végzek veled, viszont ha nem akkor kérlek hagyd hogy elvigyelek a házunkhoz, mert ott kezelésbe tudlak venni és ha vissza tért az erőd a mi edző pályánkon befejezhetjük a csetepatét.
Adtam a javaslatot. Nem bírtam tovább nézni ahogy szenved.
Kusuki Eiko
Kusuki Eiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Djuka Ryuu Hétf. Júl. 30 2012, 19:58

Eiko szavait, már nem halottam, mivel, már elkezdett homályosodni a világ körülöttem. Néhány lépés után elhatároztam, hogy befejezem a harcot egyetlen erős vágással. Testem összes chakráját összpontosítottam, és megiramodtam a lány felé, kardomat az oldalamon hordva. Már majdnem odaértem, amikor is minden elfeketedett, és elvesztettem az eszméletem. Ez viszont valami furcsa mód nem látszódott meg testemen, kivétel a szemem, mivel az üvegessé vált. Egy nagyobb lendület vitt Eiko felé, és még mielőtt elérhettem volna a lendület megszűnt, és én összeestem, ám ebből, már nem emlékeztem semmire Utolsó emlékem az volt, hogy látom Eiko körvonalait, és ennyi volt. Ám utoljára még ennyit tudtam mondani:
- Sajnálom Eiko, nem bizonyultam méltónak. – és ennyi volt.
Djuka Ryuu
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Adatlap

Témanyitás  Kusuki Eiko Hétf. Júl. 30 2012, 20:16

Miután elterült a földön elmosolyodtam és karomba vettem. Nem vagyok gyenge és így sikerült elvinnem hazáig. "Ez is csak edzés volt." Gondoltam magamban amikor lefektettem egy tatamira. Feje alá tettem egy párnát majd kimertem a folyónkból egy vödör vizet. Fogtam egy kendőt és borogatást készítettem neki. "Holnapra már jobban lesz csupán csak pihenésre van szüksége. Minden esetre azért itt maradok nála és ellátom a sérüléseit." Voltak rajta kisebb sebek amiket bekentem egy krémmel ami enyhíti a fájdalmakat. Amint ezzel végeztem ott térdeltem mellette és mikor a borogatás már nem volt az igazi újra és újra vízbe mártottam.
- Jobban leszel majd Ryuu-kun.
Mondtam és megpusziltam homlokát amikor onnan levettem a borogatást. Amikor besötétedett elhúztam az ajtót és beengedtem a holdfényt. A szobában nem volt hűvös és kint is melegebb volt mondjuk lehet csak a víz miatt. "Így hagyom az ajtót és megyek fürdeni egyet." Majd letettem ruháimat és kutyámmal együtt lubickoltunk egyet. Nem voltam bent sokáig, mert tovább kellett kezelem a fiút, hogy jobban legyen. "Még szerencse, hogy apám ismét elment. Kitudja mit mondana..." Nem aggódtam tovább ezen és leültem Ryuuhoz.
- Én megmondtam, hogy hagyd abba, de téged is hajt harci vágy.
Megint elmosolyogtam és néztem ahogyan alszik. A borogatást, viszont már nem tudtam tovább cserélgetni ugyanis engemet is elnyomott az álom.
Kusuki Eiko
Kusuki Eiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Djuka Ryuu Kedd Júl. 31 2012, 09:54

~ Mi történt? – mondtam magamban.
Elkezdtem forgolódni, ám szememet nem nyitottam ki. Nem akartam kinyitni szememet, mivel előbb teljesen ki szeretnék ,,józanodni’’ a kómából. Mikor ez megvolt kinyitottam, és nagyon meglepődtem a látványtól. Egy szép szoba volt, az erdő helyett. Szépen lassan felültem. Ekkor csapott be a galiba. Nem az eszméletért, hanem mivel valamit nem találtam, és az a valami többet ért az életemnél. Ez a valami a kardom volt, ami eddig az oldalamon lógott. Amilyen gyorsan csak tudtam el kezdetem forgolódni hátha meglátom. Mivel nem láttam elhatároztam, hogy felállok, és magam keresem meg. Ezt a tettem gyorsan megbántam, mivel alig léptem egyet összeestem a fájdalomtól, illetve a gyengeségtől, és egy hatalmas puffanással a padlóra rogytam. Már előzőleg is észrevettem, hogy Eiko ott feküdt mellettem, ám most nem zavartattam magamat. A földön húzva magamat haladtam tovább, közben ezt mondogattam.
- Hol vagy? Hol vagy? – ismételgettem.
Lassan már elég messze jutottam a tatamitól, de nem álltam meg, pedig karom, már zsibbadt az erőfeszítéstől. Csoda lett volna, ha visszatért volna az erőm, hisz alig telt el 4 óra az eszméletvesztésem óta. Ezt a kinti időről állapítottam meg. Sejtettem, hogy Eiko meg akar majd állítani, ám ekkor ezt mondom:
- Hol van a kardom? – kérdezem, ám folytatom – Az a kard többet jelent az életemnél is! Mióta elvesztettem az eszméletemet, az a kard volt az egyetlen, ami tényleg mellettem volt. Mellettem volt akkor is mikor csatlakoztam a Djuka klánhoz! Mindig mellettem volt, és nem hagyom elveszíteni, és ha kell, ájulásig keresem.
Ekkor viszont a szívembe markolt a fájdalom. Úgy látszik nagyon megerőltettem testemet, és a sebeim újra bevéreztek, de nem adom fel, és közbe mentem tovább, és közben sikerült valamennyire talpra állnom, és így haladtam tovább, ám pár lépésenként ismét térdre rogytam, ám pár másodperc után ismét felálltam, és határozottan megyek tovább, ám ismét szívembe markolt a fájdalom. Hirtelene köhögési roham jött rám, amitől ismét összeestem, és mikor elmúlt észrevettem, hogy véres lett kezem. Na, ennyi volt. Ezek után összeestem és nem tudtam mozdulni, csak ennyit mondtam:
- Nem igaz! Nem mozdulnak a végtagjaim.
Ezek után megpróbáltam valahogy tovább mozogni, de nem sikerült, és hát így feküdtem a földön magatehetetlenül.
Djuka Ryuu
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Adatlap

Témanyitás  Kusuki Eiko Kedd Júl. 31 2012, 13:03

Hirtelen valami zajra keltem fel. Amikor kinyitottam a szememet észrevettem, hogy Ryuu nincs a szobában. „Ahj nem hiszem el, hogy ki ment.” Majd miután felöltöztem kimentem, és ott láttam, ahogy kúszik a földön. Keresett valamit és én sejtettem is, hogy mi az. Gyorsan bementem a szobámba és kihoztam.
- Ezt keresed Ryuu-kun?
Majd oda nyújtottam neki a kardját. Sejtettem, hogy ez az, ami annyira fontos is a számára. Nem tudom honnan talán egyszerűen, csak megéreztem.
- Áttettem az én szobámba, mert onnan tudtam, hogy nem viszi el senki.
Miután ezt elmondtam, megfogtam karját majd nyakamba téve lassan visszaindultunk a szobához. Eléggé ki volt ütve így alig volt képes mozogni. Amikor visszafektettem ismét megpusziltam a homlokát és megkértem arra, hogy ne hagyja el a szobát, amíg nem lesz jobban. Ráhelyeztem egy újabb borogatást.
- Nyugodtan aludhatsz, ha akarsz. Én nem megyek sehova.
Mondtam mosolygó arccal és elmentem, hogy hozzak egy kis innivalót, no meg kaját. Ételnek egy kis rizst vittem italnak meg teát. Majd tálcára téve elmentem addig a szobáig. Letettem mellé, hogy ha kedve van hozzá, akkor had falatozzon. A tea nem hűl ki olyan hamar és a rizs is, kibírja. Csupán csak kedveskedni akartam neki.
Kusuki Eiko
Kusuki Eiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Djuka Ryuu Kedd Júl. 31 2012, 15:12

Miután Eiko visszaadta a kardomat lenyugodtam, és segített visszamenni a tatamihoz. Ezután lefektetett, és homlokon puszilt, amitől eléggé vörös lett az arcom, ettől eléggé úgy tűnhettem, mintha lázas lettem volna. Reménykedtem, hogy nem ezért rakta fejemre a borogatást. Ez után megkért, hogy ne menjek ki a szobából, ám én kissé mosolyogva ezt mondtam:
- Ha szeretnék, sem tudnék kimenni, hisz a szoba feléig is alig jutottam.
Ekkor kicsit kiment, és miután visszajött egy tálcát hozott be, amin egy tál rizs, illetve egy pohár tea volt. Miután letette, én nagy nehezen felültem, és mélyen a lány szemébe néztem. Nagyon szép szemei voltak, és nem zavart engem, hogy vörös, szerintem így még szebb, mintha hétköznapiak lettek volna. Ekkor kis fájdalmak kíséretében átöleltem a lányt teljes szívemből jövő szeretetből, és halkan ez súgtam fülébe:
- Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoskodsz róla, pedig még alig két napja találkoztunk.
Még mindig öleltem. Olyan jól esett őt ölelni, hogy nem akartam eljönni, szinte már el sem akartam engedni, ekkor viszont hirtelen rám tört a teljes fáradság. A lány csak annyit érzékelhetett, hogy ölelésemből minden erő eltűnt, és pár pillanat után, már dőltem is a tatami közepe felé. Az álom nem várta meg, hogy elaludjak, hanem pont rosszkor csapott le rám.
Djuka Ryuu
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Adatlap

Témanyitás  Kusuki Eiko Kedd Júl. 31 2012, 15:36

Mélyen a szemembe nézett és utána pedig megölelt. Ekkor meghálálta a gondoskodásomat. Mire én elmosolyodtam és vissza öleltem, de kicsivel később megint elveszett minden ereje ami a kis akciója után nem is volt csoda. Vissza feküdt persze nem önszántából, hanem mert elnyomta az álom.
- Aludjál csak. Majd délután úgy is felébredsz.
Jelentettem ki majd behúztam az ajtót, ahogy kimentem a konyhába, hogy csináljak ebédet. "Van minden otthon ami a jó ramenhoz kell szóval neki is látok." Nagyjából tíz perc alatt meg is voltam a kajával majd miután ettem el is raktároztam, hogy ne hűljön ki olyan hamar. Ezután vissza mentem Ryuuhoz. Még mindig aludt ami nem is zavart. Édes volt alvás közben. Nem tudtam tovább türtőztetni magamat és megöleltem. Persze nem sokáig csak egy vagy két perc volt. "Most inkább van szüksége pihenésre." Gondoltam magamban és vissza fektettem.
Kusuki Eiko
Kusuki Eiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Djuka Ryuu Pént. Aug. 03 2012, 10:33

Már jó ideje feküdtem a tatamin, úgy netalán-tán négy-öt órát, mivel mire kinyitottam szemem, már fényes volt minden, így szépen, lassan és óvatosan felültem. Mikor körbefordultam észrevettem, hogy Eiko ott ül mellettem, így üdvözöltem:
- Jó reggelt! Habár… nem tudom pontosan hány óra. – mondtam zavarban.
Ezután szépen lassan felálltam az tatamiról, és egy jó nagyot nyújtóztam. Miután eltűnt belőlem a zsibbadtság, már nagyon jól éreztem magamat, kivétel, hogy egy két sebem még sajgott, de semmi komoly. Szépen lassan elindultam Eiko felé, szépen lassan ráérősen. Mikor odaértem, leültem mellé, és megfogtam kezét. Ekkor szépen lassan, tagoltam mondtam Eikonak a következő mondatokat.
- Nagyon szépen köszönöm, hogy segítettél rajtam.
Az utolsó mondat után egyszerűen átöleltem. És ne mis engedtem el jó sokáig. Még mindig ölelve halkan mondat fülébe:
- Szeretlek! – mondtam.
Ezek után arcon pusziltam, és csak utána váltam szét az ölelésből, ám nem mozdultam a tatamiról, hanem helyette csak ültem, és néztem gyönyörű szemeit.
Djuka Ryuu
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Adatlap

Témanyitás  Kusuki Eiko Pént. Aug. 03 2012, 11:21

Csak teltek az órák és ő meg ott aludt. Lassan már délutánra járt az idő, de amikor felébredt akkor úgy tűnt számára mintha csak most lenne hajnal. Felvilágosítottam arról, hogy már délután van és azért volt annyira sötét, mert be volt borulva. Ezután ő felkelt a tatamiról és nyújtózott egyet majd megindult felém persze csak lassan. Amikor elém ért leült mellém és megfogta a kezemet.
- Nagyon szépen köszönöm, hogy segítettél rajtam.
Miután megköszönte átölelt és halkan annyit mondott, hogy szeretlek.
- Én is szeretlek Ryuu-kun, de még pihenned kell.
Majd felálltam és megigazítottam a tatamit amin feküdt. "Így jó is lesz." Gondoltam magamban majd oda mentem hozzá, hogy segítsek neki vissza jutni. Megfogtam kezét, hogy egyensúlyt biztosítsak a számára, mert még elég ingatagon járt.
Kusuki Eiko
Kusuki Eiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Azumi Yuurei Csüt. Nov. 08 2012, 19:22

Hogy is kezdőtőt jah igen persze. A lényeg, hogy ismét gazdagítottam a pénztárcám. Szerencsémre, vagy szerencsétlenségemre ezt látta is egykét emberke. Maszk rajtam így arcom nem láthatták, de lévén nem siettem hazafelé. nem rejtettem el kivételesen nyomaimat sem volt idejük elém kerülni és csapdát állítani. Ügyes kezdeményezés volt látszik nem először próbálkoznak hasonlóval. Csak volt egy tényező amivel nem számoltak. Ez nagy hibának bizonyult a részükről. Ugyan is soha ne dühíts fel és végkép ne állj az utamba.
Jó kedvem volt még dúdoltam is de ezek a csimpánz ivadékok ezt elrontották. Négy támadom volt ami nem jelentett volna nagy nehézséget, de mérges voltam és nem hagyhattam dolgokat megtorlatlanul. Azonnal aktiváltam a kg-m szemeim fel izzottak és meg jelent bennük az ezüst kör. Szabad bőr felületemen pedig jellegzetes minták mintha rám lenne tetoválva testemben futó erek térképe. Nem késtem semmit és nem is szóltam csak le csaptam. Sima emberek lévén elég volt pár pillanat, hogy el tisztítsam őket az utamból. Még hozzá négy katana egyidejű forgatásával. Két kard úgy lebegett mellemet, mintha testemből még két kar nőtt volna ki. Csak egy ember sérült komolyabban, de ős csak annyira, hogy nem tudót lábra állni. Ott hagytam a helyszínen, de még pár szót előtte oda vetettem neki.
- Soha ne állj többet az utamba, vagy legközelebb meg ölek.
Azumi Yuurei
Azumi Yuurei
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 197
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 240 (C)
Erő : 150 (C)
Gyorsaság : 220 (C)
Ügyesség/Reflex : 187 (C)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197

Témanyitás  Kyrena Csüt. Nov. 08 2012, 19:36

//Motoko Yuurei szerepében//

Keresésem tovább folytatódik, hiába. Úgy tűnik, már soha nem találok olyan személyt, ki olyan, mint én. Vagyis pontosabban... Olyat, ki nagy részben ugyanazon vér birtokosa, mint én. A falut már jó ideje elhagytam. Csak csendesen bandukolok azóta is, a kapott információkat követve. Egy lányt láttak, kinek szeme vörös, mint a vér és négy kardot hord magával. A vörös szemek igen ritkák, nem csak errefelé, de az egész világon, legalábbis tudomásom szerint. Más oka nem lehet, hogy senki olyat nem látok, csak ha tükörbe nézek. Minden esetre nem adom fel. A nyomokat fel kell tárni. Kis papirosommal sétálok, számban egy cigi lóg, mire már rég rá kellett volna gyújtanom. Elmerengve figyelem a lapot, min a mások által mondottakat próbáltam ábrázolni, ezzel lerajzolva a lehetséges, keresett személyt.
Nagy lármára leszek figyelmes. Mintha valamiféle harc lenne. Gyorsan szedem lábaim. Lehet, hogy elcsípek valamit az eseményekből. Vagy ha úgy adódik, még izgalmassá is tehetem a napomat. Elég unalmas csak sétálni és keresgélni naphosszakat, bármiféle esemény nélkül. Legalább valami útonálló megtámadhatott volna! Vagy olyan veszélyesnek nézek ki? Egy pillanatra megtorpanok és végignézek magamon. Elmémben felsejlenek a tükör előtt töltött kómás percek. Nem, akkor inkább egy nagy rakás szerencsétlenségnek tűntem. Jelenlegi állapotomban meg... Egy normális személynek, semmi extra. Mikor erre rájövök, tehetetlenül sóhajtok, s ismét megindulok, ezúttal még gyorsabban.
Csak az események végére érek oda, de az mindennél többet ér. Négy kard... Az, ki fölényben van, maszkot visel ugyan és szemeit sem látom, de nincs is rá szükségem. Elvégre mi lehetne magyarázat két, a test mellett lebegő kardra? Csakis egy magyarázat létezik erre. Az a dolog, mi csupán örökletesen szerezhető meg és ami olykor megkeserítette életem, bár többnyire azért áldásként tartom számon. Képemen széles vigyor terül el. Nem lassítok, egyenesen a másik elé ugrok és ott állok meg. Vörös hajam egy pillanatra testem mellé leng, s az enyhe szél néhány könnyebb tincsét ott is marasztalja. A lány szemeit próbálom megpillantani, bár már biztos vagyok benne, hogy ő az.
- Végre megtaláltalak! El sem tudod hinni, hogy mennyi ideje kereslek! - nevetem jókedvűen.
Számból már elhagytam az elszívni kívánt szálat. Sebaj, majd szedek elő másikat, valamikor máskor. Most fontosabb dolgom van, mégpedig megtudni, hogy ez a személy tényleg az-e, akinek gondolom. A rajzot magam elé veszem. Hol azt nézem, hol az ismeretlent. Ismét a firkálmányt, majd megint a másikat. Hm... Azt hiszem... Nem sikerült valami élethűre ez a rajz. Van még mit fejlődnöm, de ráérek ezzel is.
Kyrena
Kyrena
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 20

Adatlap
Chakraszint: 257

http://zombiland.hungarianforum.com/

Témanyitás  Azumi Yuurei Csüt. Nov. 08 2012, 19:56

Szemeim el kerekednek. Most mi van ki ez? Csak úgy leszólít ez eszméletlen van bátorság a vöröskében az biztos. A négy kard helyére csusszan, de a képességem egyenlőre még aktív marad. Fehér ruhám továbbra is makulátlan. Egy csepp vér sincs rajta, csak némán végig mérem az idegent. Fura az biztos, de nem támadt rám és be sem mutatkozott csak elém ugrót. Rövid pillanatig mérlegelek miközben felmérem és meg is érintem. Szelem kezek tenyere arcához érnek nyakára fonódnak, hajába túrnak. A kis légy ott meg zavarja az 1-2 ott szédelgő támadó. Egy tör repül egyenesen felénk, de az le lassul majd levegő meg remeg egy pillanatra. Épp elég időt adva nekem, hogy felemelve karom hárítsam az alkarvédőm segítségével. Nem szolok semmit csak meg fordulok és a sérülten fekvő egyén felemelkedik a földről.
- Ostoba ember.
A támadó lövegben lebeg majd akkora ütés éri, hogy feje hátra bicsaklik. Azonnal eszméletét veszti és valoszinüleg nem is ússza meg csont törés nélkül. A képesség következő pillanatban semmisé válik és az idegen a földre esik.
- Nem szeretem hirtelen meglepetéseket. Szépen kérlek, hogy adj magyarázatot miért nyomoztál utánam és jelentél meg ilyen hirtelen.
Az vörösek a szemei nem érdekelnek. másnak is lehet ilyen szeme főleg ha valami rendellenességgel születik. Van akinek egyik szeme zöld míg a másik kék. Várom a magyarázatát, de míg azt nem kapom meg nem is fordulok meg. Testártásomból látszik, ha kell kész vagyok megvédeni magam. Csak akkor természetesen ha támadás ér.
Azumi Yuurei
Azumi Yuurei
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 197
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 240 (C)
Erő : 150 (C)
Gyorsaság : 220 (C)
Ügyesség/Reflex : 187 (C)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197

Témanyitás  Kyrena Csüt. Nov. 08 2012, 20:11

//Motoko Yuurei szerepében//

Ahogy látom a fehér színt nem csak én szeretem. A lány éppúgy fehérben van, mint amilyen színben pompázik kedvenc kabátom. Csak állok előtte mosolyogva, zsebre vágott kezekkel. Nem áll szándékomban megtámadni, még akkor sem, mikor megérzem, hogy közelednek felém kezei. Hagyom, hogy végigsimítson arcomon, hajamba túrjon és még azt is, hogy nyakamat körbefogja a hatalmas szellemmancs. Csak mosolygok, egyre szélesebben. A tőrt kiszúrva már ugrottam volna, de látom, semmi szükség. A támadás hatástalan. Hát persze, ez a minimum, amit elvárhat egy Meimei Kyant birtoklótól. A fickó sorsát nézve még jó, hogy nem én támadtam. Velem nem tudna elbánni ilyen könnyen, de arra nincs garancia, hogy nehezen sem, lehetek én akármilyen chuunin. Sóhajtok egy nagyot. Nem hiszem el, hogy be kell mutatkoznom és bizonyítanom, hogy ki vagyok. Na mindegy, ha már így alakult. Ő megmutatta előttem képességét, hát most én jövök.
A kekei genkait aktiválva előhívok két praclit. Állok helyemen, miközben a láthatatlan kezek megindulnak felé. Nem csinálok semmi érdekeset, csupán gyorsan lekapom az álarcot fejéről és megsimítom arcát, ahogyan ő tette azt az enyémmel. Hajába túrok, de én nem kezdem el fojtogatni. Az nem az én stílusom, egyszerűbb, ha letépem a fejét.
- Azt hiszem, most már világos, hogy miért jelentem meg... És miért ne jelentem volna meg hirtelen, ha láthatok némi műsort. Tudod te milyen unalmas napok óta eseménytelenül bóklászni a semmiben? Egyszerűen rémes! - morgok egy sort, majd ismét elmosolyodom.
- De most már mindegy, hisz megtaláltalak. Amiért indultam, részben már teljesítve. De a többit nem itt mondanám el, túl sok fül tartozik még a fejekhez a környéken. Tehát három lehetősét van - vigyorgom.
- Egy: Odébb vonulunk. Kettő: Elkergetjük a még itt maradt tagokat. Három: Elintézzük, hogy ha itt maradnak is, ne halljanak semmit, de még szájról se tudjanak olvasni - mondom egyszerűen, ujjaimon felmutatva a számot a magasba, miközben hangosan ejtem ki a szavakat.
- Tehát... Melyik legyen? Ha engem kérdezel, most, hogy ideértem és szórakozhatnék egy kicsit, az utóbbi kettő közül válogatnék. De a döntést inkább rád hagyom! - nevetek, majd egy egyszerű, ámbár kecses mozdulattal hajamba túrok.
Kyrena
Kyrena
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 20

Adatlap
Chakraszint: 257

http://zombiland.hungarianforum.com/

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

5 / 17 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.