Erdőségek

+90
Hirota Yukionna
Hyuuga Hanabi
Naito Kenji
Senshi Jakoutsu
Maito Gai
Arashi Himiko
Tsuuzoku Tomoe
Hakkyou Katsumi
Sasaki Haru
Uchiha Kagami
Obake Kaito
Uchiha Obito
Kawajiri Satoshi
Hattori Arata
Mitsunobu Ryounsuke
Senju Tobirama
Hasegawa Zauki
Kagemare Ran
Hyuuga Oyoki
Imagawa Takayama
Inugoya Yukinohana
Akihiro Jaken
Kenshiro Karu
Katsumi Mao
Kenshiro Erisa
Kenta Koizumo
Namikaze Minato
Miyagi O. Misa
Isha Dansei
Mitsuya Akane
Motoi Yazaki
Fuu
Rabada Genkou
Suijin Benzaiten
Kamio Hiraku
Ishin Taro
Pein
Yamato
Shimura Danzou
Fukasaku
Uchiha Itachi
Aokaze Atsushi
Orochimaru (Inaktív)
Miyamoto Musashi
Taidana Kaito
Akira
Sesshou Sarasho
Killer Bee
Hikari Ayame
Jiraiya
Seimitsu Kazuya
Kakuzu (Inaktív)
Hateshi
Deidara
Osumi Hiroto
Hinata
Moriyama Shinimi
Kitori Musato
Shiren
Aono Takefumi
Hayata Bakin
Huramino Saito
Hatake Kakashi(Inaktív)
Shikoku Naoki
Kusuki Eiko
Kagemare Kuzomi
Uzumaki Kushina
Akki Kamihira
Shiruba Tsuki
Sai
Kagetora Akihito
May Yuriko
Chrono
Ayami Remiyu
Gruczi Duneai
Hazukage Kurono
Karin
Hyuuga Hinata (inaktív)
Hazukage Ishida
Namikaze Minato(Inaktív)
Takada Hana
Hyuuga Shakaku
Konan1
Suyiko Shiai-Ne
Aburame Shui
Kaibutsu Hiroto
Haru Noriko
Unazaki Kibusha
Kaoshiro Roku
Kanmiru
94 posters

11 / 29 oldal Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29  Next

Go down

Erdőségek - Page 11 Empty Re: Erdőségek

Témanyitás  Hateshi Kedd Szept. 04 2012, 14:52

– Természetesen – válaszoltam szinte habozás nélkül. Már jó ideje meg akartam tanulni egy igazi illúziótechnikát. Úgy tűnt, ennek most jött el az ideje.
Senseiem meggyötört képe persze először kissé megijesztett, ám hamar rádöbbentem: ez egy igen jó szemléltetése annak, hogy mi történik akkor, ha csak a jutsu létrehozására fókuszálunk. Nem szabad elfelejtünk, hogy egy-egy nehezen fenntartható technika használatát nem ajánlatos túlzásba vinni.

A kétkomponensű feladatom alatt sok mindent tanultam. Igazán hasznosnak gondoltam ezt a hosszúra nyúlt bevezetőt, bár az igazat megvallva bántam, hogy végül mégis kárt tettem a környezetemben. Noha az is igaz, hogy ez most nem számított – ugyanakkor az is egyértelmű volt, hogy ilyen szintű pusztítást éles helyzetben nem produkálhatok majd, vagy ha igen, mindenképp igyekeznem kell eltüntetni a nyomaimat.
S bár nem sokat kellett már várnom arra, hogy megtudjam a megtanulandó technika nevét, mibenlétét és minden csínját-bínját, mégis magamba révedtem és elgondolkoztam rajta, miről lehet szó. Azonban egy dolgot állíthattam csak bizton: az elsajátítandó jutsu és a megfigyelés között igen nagy az összefüggés.

Hateshi
Hateshi
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 20 + ?

Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 611

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) Szer. Szept. 05 2012, 19:45

- Helyes, nagyon helyes. Ezekben a zavaros időkben minden idő kincs, amit elménk pallérozásával és a számunkra kedves dolgokkal tölthetünk. A technika neve melyet megtanulsz a Magen: Narakumi no jutsu. Ezzel a genjutsuval remekül lehet hatni mások félelmére. Természetesen a felhasználási módja ennyiben nem merül ki, azonban inkább az említett hatás kiváltása jellemző lévén egy félelemtől lesokkolt ellenfelet mindig könnyebb legyőzni. Maga a technika a látást és a hallást befolyásolja így éppen ezért az érintés és a szaglás hiányában könnyedén lebuktatható. Ám mint említettem gyakorlásnak kiváló. Az elsajátításához szükséges mechanika a következő. A chakrádat kiterjesztve összekapcsolódsz az általad kiszemelt áldozattal. Ezt a kapcsolatot folyamatosan fenn kell tartanod, különben a technika megszűnik még azelőtt, hogy létrehoztad volna. A Narakumi lépései egyszerűen elmagyarázva a következők. Létrehozod a chakra kapcsolatot közted és jelen esetben köztem ugyan is én leszek az akin gyakorolsz. Ha ez megvan, akkor következik a legnehezebb rész. A látást igen nehéz befolyásolni hisz a környezetet kell módosítanod folyamatosan. A jutsu megalkotója feltehetőleg ezért találta ki, hogy a környezetben megtalálható kisebb dolgokat használja a környezet elrejtésére. Teszem azt ha a sivatagban vagy úgy módosítod a környezetet, hogy akin alkalmazni akarod a technikát, az pusztán egy homok vihart lásson a szeme előtt. Ez azonban nem jelenhet meg hirtelen. Fokozatosan fel kell építeni. Gondolok arra, hogy egy erdőben, mint például most az erre megfelelő eszközök a levelek. Már pedig levelek nem kerülnek semmiből a szemed elé. Miután végeztél ezzel a lépéssel, létre kell hoznod annak a dolognak a képmását, amitől az illető retteg. És...
Egy pillanatra lehunyta a szemét, nagy levegőt vett és folytatta.
- Elnézést rosszul fogalmaztam. Amíg eltereled a figyelmét, aközben kell létrehoznod a félelem tárgyának kivetítését is, hogy mikor a zavaró tényező megszűnik létezni, ne maradjon más, mint maga a félelem. Ez volna legnehezebb a feladat. A hang manipulálása némiképp könnyebb. Áldozatod fülébe érkező hangokat úgy kell módosítanod, hogy azt hallja, amit hallatna... nos, gondolom tudod mi. Nem könnyű, de ha begyakorolod, később másnál is hasznát veheted. Mivel én vagyok jelen esetben a kísérleti nyúl, elárulom ama félelmemet, amit a szemem elé kell alkotnod. Ez nem más, mint a halál. A saját halálom. A legtöbb ember, még ha nem is ismeri be, de fél a haláltól. Akár csak én. Feltételezem, ha látom saját képmásom haldokolni nem fog szíven ütni. De majd kiderül. Több dolgot nem tudok elmondani erről. Kísérletezz, időnk van bőven.

// Mivel a genjutsu az egyik legbonyolultabb ninja művészetek egyike, legalább egy oldalnyi tanulást kérnék word méretben. Ha kicsivel kevesebb nem gond. De tényleg csak kicsivel. A végén hagyd nyitva a siker lehetőségét. //

Kakuzu (Inaktív)
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Témanyitás  Hateshi Csüt. Szept. 06 2012, 17:08

Magen: Narakumi no jutsu? Nem is hangzik rosszul – töprengtem el magamban, majd hozzá is láttam az előkészületekhez. Jól tudtam, a dolgom nem lesz egyszerű. Noha senseiem már sikerrel mutatta be nekem a technika egyes komponenseit, ezúttal a jutsu létrehozása teljes egészében az én feladatom volt.
Követtem mesterem utasításait. Összpontosítottam chakrámat, majd hozzákapcsolódtam az övéhez. Noha azt hittem ez a fele még gyerekjáték lesz, végül csak a harmadik próbálkozásra vettem sikerrel az első akadályt. A helyzet persze egyre csak nehezedett: a kettőnk között felépített kapcsolatot igencsak nehéz volt szünet nélkül fenntartani. Noha senseiem nem mutatta jelét védekezésnek, a kettőnk közti erő- és chakrakülönbség így is nehezítette a dolgomat. Végül beletelt körülbelül fél percbe, míg stabilizálni tudtam az összeköttetést, s nem éreztem úgy, hogy az bármelyik pillanatban megszakadhat.
A következő lépés senseiem látásának s hallásának szabályozása, illetve jobban mondva manipulálása volt. Olyan modifikációkat kívántam végrehajtani, melyekhez hasonlókat senseiemtől is tapasztalhattam – első körben az erdő kisebb részleteit változtattam meg.
Ugyan alig voltak észrevehetőek, de úgy ítéltem, a figyelem elterelésére megfelelőek lesznek. Egy kanári méretű énekesmadár jelent meg az egyik fán, miközben kísérletet tettem arra, hogy áldozatom hallóközpontját is befolyásolni tudjam. Nem volt egyszerű feladat, minden kisebb módosítás után úgy éreztem, meginog a kettőnk közti kapcsolat, ám szerencsére volt bennem annyi erő és kitartás, hogy az összeköttetés nem szakadt meg. Hamis madárcsicsergés dallamai zendültek fel senseiem fejében, és a szél is süvíteni kezdett. Láthatta, ahogy néhány közelebbi fa ágai és levelei megrezzennek, majd egy nagyobb kupac avarban heverő levelet fúj felénk a szél. Különösen nehéz volt úgy kivitelezni a levelek megjelenését, hogy az kellően valósághű legyen. Bár tisztában voltam vele, hogy talán túl lassan és felismerhetően hajtottam végre az eddigi lépéseket, úgy gondoltam, első próbálkozásra nem is várhatok magamtól többet.

Senseiem látómezejét elborították a levelek. A kisebb széllökés eredményeképpen jó pár másodpercig nem látott semmit, így lehetőségem nyílt az illúzió lényegének létrehozására. Összpontosítanom kellett, hiszen a falevelek áradatát nem tehettem semmissé, ugyanakkor senseiem képmásának megalkotására is időt kellett szakítanom. A technika igencsak igénybe vette a chakrakészletemet, így a lehető leghamarabb kellett cselekednem.
Ugyan még nem igazán láttam haldokló embert, többé-kevésbé mégis előttem lebegett egy kép azokról, akik ilyen szerencsétlen szituációba keverednek, és a csatamezőn távoznak el az élők sorából. Úgy gondoltam, az ehhez hasonló emberek haláluk előtt több sebből is véreznek, ruhájuk ütött-kopott, néha szakadt. Arcukon kirajzolódnak a szenvedés apró jelei, míg tekintetük a végletekig tiszta. A legtöbben talán beszélni se tudnak, ám néhányan mégis kisajtolnak magukból néhány elhaló hangot. Segítséget kérnek, átadják társaiknak tudásuk utolsó morzsáit, vagy egyszerűen csak tudomásunkra adják: még nem kívánnak meghalni.
E feltételezések birtokában próbáltam meg létrehozni senseiem haldokló hasonmását. Csak remélhettem, hogy nem futok ki az időből. Hatalmas koncentrációra volt szükségem ahhoz, hogy egyszerre tartsam fenn a „zavaró tényező”-t, illetve tegyek kísérletet a technika lényegének megformálására.
Hateshi
Hateshi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) Csüt. Szept. 06 2012, 20:12

A feladat korántsem volt könnyű és te nem is becsülted le. Mivel először próbálkoztál ezzel, hellyel, közzel sikerült kisebb változásokat elérned. Ami a lélek fojtogató jelenést illeti, pusztán egy halovány túlvilági kivetülésre futotta. Mikor már érzed, hogy nem bírod tovább, megszakítod a folyamatot, és a földön kötsz ki. Tudatodnál vagy azonban nem vagy képes egy ideig lábra állni. Oktatód egy darabig némán figyel téged majd a kezedbe nyom egy energia tablettát. Várva, hogy pihenj és visszanyerd erődet, helyet foglal veled szemben.
- Elsőre nem rossz. Meg van benned a tehetség, ezt látom, de ha nem bánod had adjak egy-két jó tanácsot. Az első hiba, amit vétettél, hogy túl nagy területet próbáltál megváltoztatni. Ne a távolba koncentrálj. Minél közelebbre nyúlsz annál jobb. A tekintetem elől kell eltakarnod a világot és nem az előtt megváltoztatni és új formával felruházni az egészet. Ezért is fáradtál el túl hamar. Ami a lényeget, azaz a végső lépést illeti, próbáld minél élethűben elképzelni és visszaadni. Egy leszúrt vérző testet még az is el tud képzelni, aki egyszer megszúrta magát és látott vért. Míg ehhez hasonló képen fáradozol a levélörvényed, melyet jelen esetben használtál, csak a tudatod peremén létezzen. Figyelj rá, tartsd fent, és ne veszítsd szem előtt ugyanakkor, az utolsó lépés lebegjen a szemed előtt, az legyen az első és utolsó gondod, ha a bevezető elkészült. Az ember figyelhet kétfelé, de úgy is valami kisiklik menet közben, és az romba dönt mindent. De ha csak egy dologra koncentrálsz, míg a másikról tudod, hogy ott van, de nem igényel akkora figyelmet, jobb eredményt érhetsz el. Legalábbis ebben a helyzetben. Most pihenj egy kicsit, edd meg a tablettát, és utána folytatjuk. Míg ülsz, alkosd meg a fejedben a képet, amit létre akarsz hozni, hogy gyorsan végre tudd hajtani. Ennél technikánál kulcsfontosságú az idő szerepe. Minél tovább tart annál nagyobb a valószínűsége, hogy elbuksz. Ezért is mondtam éles helyzetben nem ajánlott szöszmötölni vele. Mellesleg elárulom, egy nagyobb területet átalakító genjutsut fenntartani nem csak nehezebb, de hasznosabb is. Viszont egyedül egy órán keresztül megtenni. Ez azt hiszem új egyéni csúcs nálam.
A gondolatra, - hogy míg téged igyekezett oktatni saját képességei is fejlődtek vagy pusztán olyan távlatokba jutott el, amelyekről nem gondolta volna, hogy valaha is elér - elmosolyodott.

// Kicsit pihentek és újra nekiveselkedtek. Most már nem szükséges ilyen hosszan leírnod, de azért lehetőleg ne pár sorba csapd össze a dolgot. A sikerre való esély a végén továbbra is legyen nyitva. //
Kakuzu (Inaktív)
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Hateshi Pént. Szept. 07 2012, 15:46

Megpróbáltam magam összeszedni. Észben tartva senseiem tanácsait újra nekileselkedtem a technikának. Egy pillanat alatt terjesztettem ki chakrámat, majd kapcsolódtam a mesteremhez. Ez alkalommal már viszonylag könnyen lendültem túl az első akadályon, az összeköttetés fenntartása nem okozott különösebb problémát.
Gyorsan akartam cselekedni, így hamar neki is láttam ellenfelem látómezőjének manipulálásához. Ez alkalommal egy kupac, a közelben heverő levelet használtam fel. A szél motívumát nem kívántam kihagyni, hiszen kiváltó ok nélkül az avar és a levelek se igazán váltanak helyet.

- Nem! – mondtam, majd hirtelen megszakítottam a köteléket. Még mindig túlságosan nagy figyelmet szenteltem a „zavaró tényező” létrehozására. Ugyan a jutsu egy fontos komponenséről volt szó, mindenképpen meg kívántam fogadni senseiem tanácsát.

Szinte azonnal vissza is tértem a gyakorláshoz – ez már a harmadik próbálkozásom volt. A senseiem chakraáramához való kapcsolódás láthatóan könnyebben ment, mint első alkalommal, bár a második és e próbálkozásom között nem sok különbség volt. Szerencsémre igen jó vizuális memóriával voltam megáldva, így az előzőleg kigondolt lépés a szemem előtt lebegett. Ugyan figyelmet kellett rá szentelnem, hogy a levelek eltakarják ellenfelem látómezejét, illetve hogy kellően valósághűre sikeredjen, ám azt is tudtam: nem szabad vesztegetnem az időt.
Senseiem utasítása szerint cselekedtem. Megpróbáltam a levélörvény irányításának parancsát a tudatom peremére helyezni, ugyanakkor figyelni arra, hogy az általam kigondolt jelenség véletlenül se váljon idő előtt kámforrá.
Mindez idő alatt a haldokló hasonmás létrehozásán ügyködtem. A kis pihenőm alatt elképzelt képet is felhasználva mesterem egy katanával átszúrt, több kunaijal és shurikennel megsebzett énje lebegett lelki szemeim előtt.
A levélörvény irányítása szerencsére még nem siklott ki a kezeim közül, ám már csak pár másodpercem volt arra, hogy senseiem egy igen élethű, haldokló hasonmásával találja magát szembe.
Hateshi
Hateshi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) Szomb. Szept. 08 2012, 20:23

Az új információkkal, az előző próbálkozásokkal szerzett tudással felvértezve ismét nekiveselkedtél. Mivel új volt neked a dolog és az ember édes mindegy hányszor próbálja az elején, nem megy minden egyről a kettőre, bárhogy is szeretnénk. Azonban a technika végrehajtásának végén senseied őszintén elmosolyodott.
- Gratulálok Hateshi-san, úgy látom sikerült megértened a fontosabb dolgokat. Nem tökéletes, de ennyi idő alatt ezt nem is várhatjuk el. Ne feledd, a gyakorlás teszi a mestert. Gyakorolj, gyakorolj és gyakorolj. Gyakorolj addig, amíg nem megy úgy, mintha egy egyszerű klónt hoznál létre. Ha ezt eléred, elmondhatod magadról, hogy mestere lettél a technikának. Ha megfogadod a tanácsomat, adok egy másikat. Ne embereken próbálkozz, hisz információk nélkül nem tudsz mit tenni, illetve a falu lakosain vagy az egyszerű vándorokon nem is lenne etikus. Figyelmedbe ajánlom az erdő állatait. Természetes ellenségeiket mindenki ismeri, így pontosan tudod mi az, amit majd a szemük elé kell, hogy létrehozz. Ha ijedten futnak tova, tudod, hogy sikerrel jártál. Persze egy nyúlnál annyira nem lehetsz benne biztos, hisz kitudja, lehet, hogy egy kis forgó avar képétől inába száll a bátorsága. A mai leckénk itt véget is ért. Hamarosan újra találkozunk.
Még egy büszkeségtől sugárzó mosolyt küldött feléd majd egy kis füst közepette továbbállt.

// Ezzel véget is ért a kis játékunk. Jól írtál és nem utolsó sorban szépen és hosszan. Ez dicsértés és ínyemre való. Akár csak a megfogalmazások, az összefüggések és minden egyéb, amitől kellemessé vált a játék. A jutsut alap szinten elsajátítottad, és ahogy a sensei is megmondta, gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj. A játékodat +10 chakrával honorálom.
További kellemes időtöltést! //
Kakuzu (Inaktív)
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Hateshi Vas. Szept. 16 2012, 20:56

A semmiből feltűnt anbu-tag kétes érzéseket váltott ki belőlem. Egyrészről úgy gondoltam, egy ilyen magas beosztású shinobi nem engedheti meg magának a késést, egyébként azonban kissé diszharmonikus külseje, illetve a tény, hogy felfedte előttem kilétét, szimpatikussá tette. Ugyan még sose láttam hozzá hasonló embert, mégis emlékeztetett valakire. Talán pont saját magammal állítottam párhuzamba: volt valami a tekintetében, mely úgy gondoltam, az enyémben is ott lapul. Rideg volt és érzelemmentes – egyet tudtam: tőlem se számíthat másra. Bár annak ellenére, hogy a hivatásos shinobikat – barátom, Takutsi kivételével – nem igazán kedveltem, egyelőre vele nem volt különösebben nagy problémám. Noha abban nem lehettem biztos, hogy veleszületett arroganciája miatt vagy beosztásából adódóan viselkedik modortalanul, mégis tettem némi megjegyzést az utasítására.

– Egy „kérlek”-et, ha eszedbe jut, és éppen valamilyen utasítást kívánsz adni, arra kérlek, ejts meg!... Egyébként hogy szólíthatlak? – kérdeztem, majd követtem őt. Bár jól tudtam, hogy egy küldetésen vagyok, és hogy talán a ninjáknál ez így szokás, mégis úgy gondoltam, muszáj volt megjegyeznem. Véleményem szerint az csak erősíti a beosztott és vezető közti köteléket, ha ez utóbbi szépen is meg tudja kérni a rangban alatta állót arra, hogy végezzen el egyet s mást. Arra nem igazán tudtam volna hivatkozni, hogy én nem vagyok igazi shinobi, így engem ne utasítgassanak – ez kissé primitív véleménynyilvánítás lett volna. Reménykedtem benne, hogy egy intelligens emberrel állok szemben, aki – ha mint ninja nem is – de emberileg egyenrangú félként fog kezelni, s megérti a kérésem.

Nem telt bele sok idő, úgy tűnt, megérkeztünk. A Konoha környéki erdőségek határán álltunk, nem túl távol attól a helytől, ahol pár nappal ezelőtt senseiemmel edzettem.
Hateshi
Hateshi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Kedd Szept. 18 2012, 16:18

A Férfi rangja ellenére fiatalnak tűnik. Habár, legtöbben az ANBU tagjai közül, mind fiatalon kerülnek oda. Ennek két oka is van. Az egyik, hogy jobb minél előbb elkezdeni az okítást, a másik pedig, hogy alapból azok a bizonyos "Zsenik" kerülnek be az ANBU tagjai közé. A férfi menet közben a kérdésed után, csak egy mosolyt mutatott a maszkja mögül kitekintve, majd ment tovább. Ezekre a magas beosztású shinobikra mindig is jellemző volt ez a lenéző stílus. Gondolhattad. Ám, amikor megérkeztetek arra a bizonyos helyre, ahova a shinobi vezetett el, megállt, majd szembefordult veled. Pillanatnyi csend állt be. Még a madarak sem csiripeltek ahogy eddig tették. Még a szél is elcsendesült. A férfi levette a maszkját, majd egy igazán meglepő dolgot tett. Ledobta a földre, majd széthúzta a ruháját és nyújtózkodni kezdett.
- Áhhh! Végre szabadság! - Ásított fel - Bocsásd meg az iménti viselkedésemet, csak tudod, nem könnyű ANBU tagnak lenni. Ahhoz, hogy valaki az legyen egy bizonyos stílus is fel kell vennie. Ezt láthattad most a többiek előtt. De mivel most nem egy hivatásos küldetésen vagyunk, így nem is kell követnem a szabályokat. De figyelmeztetlek, ha a helyzet megköveteli, akkor újból felveszem ezt a stílust.
Mondta, majd leült a földre lótuszüllésben. Az erdőnek egy olyan részén vagytok, ahol minden bizonnyal nem fog látni titeket senki, hacsak nem kifejezetten titeket keres. Most talán a férfi "bemutatója" után, kicsit az ANBU mint tekintélyes szervezet, számodra elveszítette hitelességét. Persze ezt nem lehet tudni. A férfi, aki inkább volt fiú, összecsapta a tenyereit, amjd megszólalt.
- Tehát, tudsz valamit a küldetésedről?
Tette fel a kérdést, majd kezeit a tarkójára téve dőlt hátra. Valószínűleg a mozgó fákat nézte. Ritka az olyan nap mint ez, hogy pont jó idő van és az embernek még hangulata is van a természet szépségeire.

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Hateshi Szer. Szept. 19 2012, 21:52

A férfi közvetlen viselkedése cseppet sem lepett meg. Jól tudtam, hogy még az igen jól kvalifikált shinobik is emberből vannak, a legtöbbjük pedig nem csupán egy agymosott „szekta” tagja. Sokan játszanak szerepeket munkájuk részeként. Ezt a fajta viselkedést elfogadhatónak tartottam, hiszen evidens, hogy egy bizonyos mértékű diszciplínára minden alapvetően harcászati szervezetben szükség van. S bár az ANBU-ról mint efféle alakulatról még nem rendelkezhettem átfogó véleménnyel, azzal mégis tisztában voltam, hogy noha sok tehetséges shinobi fordul meg a szervezet körein belül, azok ANBU-tagként sose lehetnek igazán elismertek és sikeresek. A maszk, mely védi személyazonosságukat, ugyan nagyon hasznos tud lenni a veszélyesebbnél veszélyesebb küldetéseken, ezzel együtt azonban gátat is szab az a mögött rejtőző személy valódi énje esetleges tündöklésének – na persze, kivételek mindig akadhatnak.
A nem túl koros férfi szimpatikus volt, hangsúlya és -lejtése igencsak barátinak volt mondható.

– A küldetésről nem igazán tudok semmit – válaszoltam pár másodpercnyi töprengés után. – Mint azt sejtheted, mivel származásomat tekintve amegakurei vagyok, nem élek túl régen Konohában. Nem hivatásos shinobi lévén nincs rálátásom a falu és a ninja világ ügyes-bajos dolgaira – mondtam, azzal lehajoltam és megvizsgáltam az elhajított ANBU-maszk anyagát és kinézet. – Igazán szép darab – tettem hozzá. – Apropó! Hogy szólíthatlak tehát?

Hateshi
Hateshi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Szomb. Szept. 22 2012, 19:41

A férfi miközben válaszoltál a kérdésekre, letépett egy fűszálat és szopogatni kezdte. Bizony igencsak jó stresszlevezető dolog egy fűszál rágcsálása még akkor is ha azt az ember nem is veszi észre. Felugrott fekhelyéről, majd elővett egy kisebb tekercset, ruhájának egyik zsebéből. Kifektette maga elé, majd néhány kézjel elmutogatásával és egy kevés füsttel elővarázsolt a tekercsből egy kisebb táskát, amiben turkálni kezdett. Egy könyvet vett ki, amit egyszerű hanyagsággal félredobott. Kiesett belőle egy összegyűrődött papír, valamint egy kormos papír is. Minek tart ilyeneket a könyvében?
- A valódi nevemet nem adom meg, mivel nem igazán bízok senkiben. De amíg a küldetésen vagyunk, szólíts csak Karasunak... Igen, azt hiszem ez megteszi. Karasu!
Mondta, majd egy köteg, egyforma méretű papírlapot dobott a könyv mellé. Ahhoz képest, hogy ANBU tag, elég rendetlen. Végül sikerült megtalálnia az iránytűt és a térképet, amit kifektetett maga elé.
- Ahogy mondtad, Te Amegakuréban születtél, így ismered valamicskét a helyet és nem vagy Konohai ninja. Ezért bízták rád ezt a feladatot. Te leszel a vezetőm Amegakuréba! Egy üzenetet kell kézbesítenünk az ott lévő csapatnak, akiknek a feladatuk, hogy felmérjék Ame erejét. - Miközben beszélt elővette a levelet, majd megmutatta, hogy valóban van egy levél - Természetesen az üzenet tartalmát nem árulhatom el, mivel nem vagy hivatalosan Konohai shinobi. Cserébe azért mert segítesz, pénz jutalmat kapsz és kötelességem téged okítani, ha Te is akarod. A falu így akarja neked megköszönni a segítséget. Mit gondolsz? Így is vállalod a küldetést, hogy a szülőfalud ellen cselekszel?
Tette fel a kérdést, majd a háta mögé tette a kezét alig észrevehetően, de Te még is kiszúrtad. A választás csak rajtad áll...

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Hateshi Vas. Szept. 23 2012, 20:13

– Mégis hogy bízhatnak meg a saját shinobijaikban egy olyan nemzet vezetői, akik efféle szövetségeseket próbálnak szerezni? Nem érzik az ellentmondást? Undorító! – futott át egy pillanat alatt az agyamon e gondolatfoszlány. A mindezidáig igencsak szimpatikus férfi szavai szörnyen megbotránkoztattak.
Eszem ágában se volt szülőfalum, Amegakure ellen fordulni. Szinte földbegyökerezett lábakkal meredtem magam elé. Megannyi emlékkép rémlett fel bennem: újra átélhettem névleges családom elvesztését s hallhattam édesanyám búcsúszavait. A szülőfalum elhagyása után megfogalmazódott álmom se évült el az idők folyamán: még mindig első és egyetlen célkitűzésem volt, hogy egyszer saját erőmből védhessem meg és virágoztathassam fel Amegakurét.

Megpróbáltam lenyugodni, ami beletelt ugyan fél percbe, de sikerült. Leültem a földre, s magam elé révedtem. Jól tudtam, hogy nem szabad, hogy csak az érzelmeim befolyásoljanak egy-egy döntés meghozatalában. Meglepettségemet pedig megkíséreltem palástolni és amolyan pókerarccal újra átgondolni a szituációt.
Miután higgadt fejjel is végigfuttattam agyamon a dolgokat, rá kellett jönnöm: ha ügyesen játszom, akkor én magam is profitálhatok a kialakult helyzetből. Bár eszem ágában se volt Amegakure ellen cselekedni, azt biztosra véltem, hogy az én segítségem nélkül is előbb-utóbb végrehajtották volna a tárgyalt küldetést. Egyelőre még nem voltam olyan képzett shinobi, hogy bármit is tehettem volna Eső falu védelmében, ezzel a kis kiruccanással azonban máris jó néhány információmorzsához jutottam. Az igazat megvallva pedig, jó lett volna már újra látni szülőfalumat – összekötni a kellemest a hasznossal.
Bár tudtam, közvetett módon Amegakure ellen cselekednék, mégis úgy gondoltam, nem szabad visszautasítanom a küldetést.

– Csupán ennyit kapnék cserébe? Azt hiszem, egy ilyen kaliberű akcióval bizonyítanám, hogy a későbbiekben megérdemelném azt is, hogy mint igazi konohai shinobi támogassam a falut – kérdeztem végül. A látszatot fenn akartam tartani, s szó, ami szó, valóban keveselltem kicsit a kiszabott jutalmakat. Nem kívántam ugyan elárulni Amegakurét, de mégis azt láttam a legcélszerűbbnek, ha belemegyek a játékba.
Hateshi
Hateshi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Aburame Shui Hétf. Szept. 24 2012, 14:45

[Kazuyának]
//gomen, gomen, hogy ilyen sokára, és amilyet sikerül alapú postot írtam, de a szakdoga iszonyatosan leöl, és egyre közelebb a határidő, és azt hiszem, frusztrált vagyok, T_T xD//

A farkas megjegyzése kifejezetten nem tetszett. Mi az, hogy nem kell elráncigálni? Mert azt hiszi, hogy csak úgy el lehet? Milyen naiv dög már? Na mindegy, egyelőre nincs időm ezzel foglalkozni, így a fiatalsága és emiatti tapasztalatlansága következtében akkut mód fellépő bunkósága számlájára írom a dolgot, és majd egyszer, ha ráérünk és összefutunk, megbeszélem majd vele, hogy ez így nagyon nem járja, és jobb, ha visszább vesz a nagy szájacskájából, mielőtt én veszek beljebb belőle tűvel és cérnával.
Akkor viszont már komolyabban vissza kellett fognom magam, mikor még sürget is. Agyam elszáll!
- Ne dumálj, csak mutasd az utat! - felelek hasonlóan "kedves" hangnemben, majd nekifutva egy szaltóval ugrom át a kőkerítésen, csak mert az buli, hogy utána az erdő felé vegyem az irányt, kevésbé törődve vele, hogy valaki megláthat, mert az a véleményem, hogy ha így szembetalálkozom valakivel, könnyebben elhiszi majd, hogy engedéllyel mászkálok ilyenkor még az erdő felé, ellentétben azzal, ha rejtőzködve osonnék az árnyékban.
Az erdőhöz érve átváltok a fákon való haladásra, és itt már óvatosabb is leszek, nem azért mert tartanék attól, akihez tartok, de az erdő egy ingoványosabb terep már, mint a falu széle. Itt nem attól kell tartanom,hogy egy ismerős leszólít, hogy mégis merre tekergek, sokkal inkább attól, hogy valami kevésbé kedves vadállatba botlok, esetleg itt rejtőző rosszakaró emberekbe, ami nem lenne kellemes, és időm sem lenne rá, így jobb elkerülni, ennek ellenére azért sebesen haladok, majd mikor már látom a fák között felbukkanó kis tisztást, s megpillantom az alakját is, vagány mozdulattal rugaszkodom el az utolsó faágról, és egy duplaszaltót lenyomva érek talajt, ám számításaimmal ellentétben megcsúszok, köszönhetően a párás lehűlő levegő miatt nedves fűnek, és néhány védő lépést megtéve előre, hogy visszanyerjem az egyensúlyom, neki nem rohanok lendületből szerencsétlen Kazuyának.
Aburame Shui
Aburame Shui
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 65

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 155

Témanyitás  Seimitsu Kazuya Hétf. Szept. 24 2012, 18:10

//Shuinak//

Jópár óra eltelt azóta, hogy Urufu elment és egyedül maradtam a barlangban. Nem sokat pihentem ezt követően, csak addig, míg a lábaim valamelyest regenerálódnak a sok sétától. Akkor aztán talpraálltam és kimentem a menedékemből. Kiddivel az oldalamon elmentem némi tüzifáért, melyeket felhasználva aztán egy kisebb tábortüzet hoztam létre odabent. Nekidőltem a földfalnak, ahogyan lehunytam a szemem és élveztem a tűz melengetését. Alapvetően én magam eléggé didergős alkat voltam, ezért is volt rajtam vagy három réteg ruha, amikor még Kiriben éltem. Igaz, itt a Tűz országában ez nem fontos annyira, sokkal nagyobb az átlaghőmérséklet errefelé. Persze estére azért lehülnek a dolgok, szóval nem ártott a tűz. Alapvetően szerettem a tábortüzeket. Megnyugtatott, ha baj volt. Mondjuk nem mintha valami idegbajos emberke lennék, de olykor nekem is vannak rossz napjaim. Főleg mostanában, hogy valószínűleg szép kis vérdíjat raktak a fejemre odahaza az ,,árulásom" miatt. Ah, ha a Mizukage tudná, mennyire nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy ő azt elképzelte. Bele fog kerülni még egy kis időbe, mire én eleget tehetek az általa vázolt dolgoknak. Kicsit túlértékelték ezt az egy hónapos felkészítést. Csak most jöttem rá, mennyi mindent is kell tanulnom igazából.
- Kazuya!
Gondolkodásomból Rakurai csörtetése ugrasztott ki. A farkas a semmiből jelent meg mellettem. Mondjuk mit lepődök meg, Rakurai olyan gyors volt, mint a vilám.
- Kiddi megérezte Urufu szagát. Közeledik, van vele valaki. A szaga emlékeztet az egyik konohaira, akivel találkoztunk annak idején.
Az új információ egyszeriben háttérbe szorította az addigi gondolataimat, ahogyan felpattantam és a farkassal együtt elindultam a barlang bejárata felé. Ott aztán előrrébb sétáltam, ahogyan várakoztam, arra nézve, amerre Kiddi is figyelt apró szemeivel.
- Érzékelsz még valakit?
- Nem. Csak őket kettőjüket érzékelem.
Bólintottam egyet, majd újra az erdő felé terelődött a figyelmem. Kezeimet összefontam magam előtt, vártam az érkezőket. A jelek szerint Urufu sikerrel járt és megtalálta, akit kellett. Csak remélni mertem, hogy nem csapott túl nagy zajt a keresés során. Akármennyire is kedveltem Urufut, az tény volt, hogy a csendben maradás nem igen ment neki. Szóval igyekeztem nem a legrosszabbakra gondolni, ahogyan álldogáltam odakint, oldalamon a két farkassal. Szépen lassan jöttek a hangok. Tipikusan az a hang, amikor valaki ugrál az ágakon. A csattanások aztán egyre közelebbről érkeztek. Majd végül kivált egy fekete árny a lombok közül, ahogyan nem messze tőlünk Urufu földet futunk. Aztán egy valamennyivel nagyobb árny is megjelent a levegőben.
,,Mi a..."
Hát érdekes légibemutatónak voltam szemtanúja, az már bizots. Nem tudtam eldönteni, hogy minek indult, de hogy miként végződött, azt igen. Hát szép kis botorkolást és megmozdulást csinált felém. Először azt hittem, hogy meg akar támadni, de mint láttam, szimplán sok a lendülete... ajjaj, túlságosan sok. Gyorsan felkaptam a kezeimet és még pont időben megállítottam Shuit, mielőtt nekemesik. De a karjaimat be kellett hajlítanom, különben szilánkosra törnek a végén. Szóval pár másodpercig, ami amúgy nagyon hosszúra tűnt, eléggé közelről pislogtam Shui szemébe... mígnem finoman hátrébb toltam a lányt.
- Ehm... üdv - engedtem le a kezeimet.
Már el is szoktam tőle, mennyire jelenség is tud lenni a szőke lány...

//semmi gond, akkor írsz, amikor van rá életerőd Smile kitartás! //
Seimitsu Kazuya
Seimitsu Kazuya
Játékos

Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 307

Témanyitás  Jiraiya Kedd Szept. 25 2012, 17:50

// Hateshi //

A férfi csak nézett téged, majd mikor kinyitottad a szádat, megremegett. Amolyan reflexszerű mozdulat volt ez. Habár, céljaid és a feltörő gondolataid teljesen ellenezték a küldetést, de amíg azt a bizonyos említett látszatot fent tudod tartani, addig biztosan nem lehet semmi bajod. Sőt, még információt is szerezhetsz Konohától, ami nem lenne rossz a későbbiekben, ha netalántán Amegakure oldalán fogsz harcolni. Ugyan a szavaid azt sugallták a férfinak, hogy elfogadod a küldetést, de konkrétan nem mondtad még ki az "igent". Enyhe, szinte már érezhetetlen idegességgel a hangjában szólalt meg.
- Természetesen ha sikerrel teljesíted ezt a küldetést, és nem lesz semmi komplikáció, valamint ha a tetteiddel bizonyítod, hogy teljesen Konoha oldalán állsz, akkor természetesen Én magam ajánllak majd be a Hokagénak. Tehát, elfogadod a küldetést? Igaz a pénz nem sokat számíthat egy magadfajta fiatalnak, de a tanítás és a rang már csábító lehet nem igaz? Mondhatnám, hogy nem akarlak megvesztegetni, de ez letagadhatatlan. A küldetésemért mindent megteszek.

Mondta, majd ismételten megremegett. Leginkább a háta mögé rejtett karján volt feltűnő. Lehet, hogy csak beleéli magát és kirázta a hideg, de lehet, hogy teljesen más dolog miatt remegett meg egész teste. Minden esetre az idő még mindig szép, igaz a viharfelhők már közelednek a távolból. Vajon Amegakuréban még mindig esik?

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Hateshi Kedd Szept. 25 2012, 21:00

//Jiraiya//

A Karasu álnevet választó ANBU viselkedése felkeltette az érdeklődésem. Bár túl sok mondanivalóval egyelőre nem bírt, de mégis érdekesnek találtam, hogy kezeit a legtöbbször maga mögött tartotta. Zaklatottnak tűnt, s ugyan nagyon jól palástolta, kissé türelmetlennek is. Ezen kívül pedig volt még benne valami más is: olyan volt, mintha tartana valamitől vagy valakitől. Úgy gondoltam, valamilyen traumát hord a hátán vagy egyfajta – egyelőre ismeretlen – titkot hordoz magával. Persze ezek csak spekulációk – gondoltam.
Hamar meggyőztem magam arról, hogy el kell vállaljam a küldetést. Az érdekeim, mi több Amegakuréé is azt szolgálták, hogy részt vegyek a kalandban. Hosszú távú tervekkel még nem igazán rendelkeztem, de úgy gondoltam, mindenképpen előnyös, ha jó kapcsolatot építek ki Konohával. Messze volt még az az idő, amikor akár egyedül is tehettem volna valamit szülőfalumért. A látszatot nem volt nehéz fenntartanom, hiszen jelenleg – talán egy kis önámítással – Konoha érdekeire összpontosítottam. Na, persze nem igazán kívántam a saját közbenjárásommal maradandó kárt tenni Amegakurében, de sajnos jól tudtam, hogy bizony, ha én nem is tennék effélét, sokan mások bizony hajlandóak lennének rá.

– Természetesen elfogadom a küldetést! Akár indulhatunk is – mosolyogtam rá Karasura. – Mennyire értesz a genjutsukhoz? Szívesen venném, ha megtanítanád nekem a Kasumi jūsha no jutsut – folytattam, azzal hátat fordítottam neki, s útnak is eredtem. Megpróbáltam csak az észérvekre összpontosítani, s szép lassan felépíteni elmémben a tudatot: jelenleg magának Amegakurének is az a legkedvezőbb, ha megbúvom Konoha szárnyai alatt – jól tudtam: a jövő mindig tartogat meglepetéseket.
Hateshi
Hateshi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Csüt. Szept. 27 2012, 14:54

A férfin látszott a megkönnyebbülés, amint kimondtad az igent, ami nem volt annyira "igen", de a lényege ugyan az volt. A háta mögül egy halk csörrenést hallottál, majd a kezét ismét maga mellé tette, majd a táskájával kezdett foglalkozni. Valószínűleg gyorsan rendet tesz benne. A pakolás közben pedig megszólalt.
- Ahogy mondta, tanítani foglak. Ez nem csak a Te, hanem az Én érdekeimet is szolgálja, ugyanis a tanításokkal mérem fel a képességeidet. Így pedig megtudom, hogy egy nagyobb veszélyben mennyire számíthatok rád. De egyből Genjutsuval kezdenél? Az nagyon bonyolult dolog, viszont aki kellő képen intelligens és nem csak fizikailag, hanem szellemileg is erős, annak van esélye használni és megérteni a Genjutsut. De ez hosszú tanulási folyamatot vesz igénybe. Mond csak... Milyen elemi beállítottságú chakrával rendelkezel?
Tette fel a kérdést, megindítva a tanulás első fázisát.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Hateshi Csüt. Szept. 27 2012, 15:24

– Ami azt illeti, még nem derült fény az elsődleges elememre. Senseiem elmondása szerint leginkább illúzió beállítottságú vagyok, ezért is fogadott maga mellé mint tanítványt – magyaráztam Karasunak, majd hozzátettem: – Noha néhány napja csupán, hogy megtanultam az első genjutsumat, mondhatjuk, hogy már rendelkezem egy kis elméleti és gyakorlati háttérrel is.
Bár elemem kiléte felkeltette az érdeklődésem, egyelőre úgy gondoltam, egy újabb illúziótechnika megtanulása lenne a legcélszerűbb. Egyértelmű volt, hogy csupán genjutsukkal nem lehet – vagy igen nehéz – megnyerni egy harcot, azonban úgy gondoltam, előnyös, ha az ember először egy bizonyos területre specializálódik – még ha nem is választja éppen a legkönnyebb utat.

– Apropó! – hasított belém a felismerés. – Valahogyan jó lenne, ha értesítenénk a Konohában tartózkodó – ám hozzám hasonlóan nem hivatásos ninja – senseiem, Eizan-samát. A vezetéknevét nem tudom, de talán így is célba érhet az üzenet. Sajnos nem volt időm tájékoztatni arról, hogy teszek egy kisebb kiruccanást – mosolyodtam el.
Hateshi
Hateshi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Hétf. Okt. 01 2012, 17:05

A férfi a táskájánál guggolva hallgatott végig, majd miután befejezted a tájékoztató jellegű beszédet, és felvetetted a problémát, felállt, majd egy papírlapot vett elő. Nem csak egy volt, hanem egy egész nagy köteg, kisebb papírlap. Kettőt kivett a sok közül, majd az egyiket a hüvelyk és a mutató ujjával összefogta, majd amint megbizonyosodott afelől, hogy figyelsz megrázta a lapot, ami szépen kisimult, majd csak úgy magától, semmi erőbehatás nélkül összegyűrődött. A férfi miután megmutatta neked ezt a rendkívül egyszerű mutatványt, eltette a használt lapot és a másikat a kezedbe nyomta.
- Az okításod kezdetét veszi. Igaz, nem sokkal vagyok idősebb nálad. Egész pontosan 21 éves vagyok, de mivel ANBU tag, így rendelkezek némi tudással. Mármint nem azért mert ANBU vagyok, hanem azért mert már ANBU. Nem akarok hencegni, de ez az igazság. - Persze nem akar hencegni... Az emberek többsége mindig szeret dicsekedni azzal amiben kitűnik - Ez a papír ami most a kezedben van, egy elemi chakrára érzékeny papír. Ezt a Chakra Fából készítik el. A fát, évekig táplálják chakrával. Ezt úgy érik el, hogy minden olyan tárgyba ami táplálhatja a fát, mint például a víz és a trágya, órákon át chakrát vezetnek. Így az magába szívja azt. Persze nem csak a "táplálékba" vezetnek chakrát, hanem minden nap órákon át vezetnek magába a fába is chakrát. Már kis mag kora óta, így érzékeny lesz a különböző behatásokra. A fát, összesen Öt embernek kell a kezdetektől nevelniük. Mind az Öt elemnek jelen kell lennie. Fontos, hogy ha nem a szokott személyek végzik el a táplálást, akkor a fa vagy kifejti az adott személyre jellemző chakratermészetet. Tehát, ha Doton beállítottságú valaki akkor a fa szépen lassan elporlad, ahogy ez a papír is a kezedben. Ha valaki Fuuton természetű, akkor az a lap félbeszakad. Ha Katon beállítottságú vagy inkább, akkor a papír parázslani kezd és elporlad, ha viszont Suiton, akkor elázik. Ha viszont Raiton, akkor a papír össze-vissza gyűrődik, ahogy nálam is. Ahhoz, hogy megtudd a dominánsabb elemedet, csak bele kell vezetned a papírba a chakrádat. Vannak emberek mint például Én is, akik kettő vagy akár három elemi beállítottsággal rendelkeznek. De azt, hogy azokat megtudd, előbb ki kell tapasztalnod az elsődleges, tehát a dominánsabb elemedet, majd magadban kell rájönnöd arra, hogy mi is lehet a másik elemed, ha egyáltalán van. Ezt leginkább az érzelmeid alapján tudod eldönteni. Az érzelmek mindig fontosak! Segítenek az adott elemi technika kivitelezésében. Minden Elemtípusra jellemző néhány általános emberi tulajdonság. A Doton elemmel rendelkezők, leginkább lusta, lomha, nyugodt, erős emberek. A Katon beállítottságúak többnyire megfontoltak, de ugyanakkor hirtelen haragúak, persze ezt szeretik elrejteni. A Suiton beállítottságúak általában szelídek és jóságosak, de ugyanakkor nagyon céltudatosak. A Raiton elemmel rendelkezők általában gyorsan tanulnak és fizikálisan is gyorsak, valamint találékonyak. A Fuuton természetűek pedig ugyan úgy mint a Tűznél, hirtelen haragúak, valamint az akaraterejük jóval fejlettebb mint a társaiké. De ez csak egy általánosítás, nem mindenkire igaz. Nah vezesd bele a chakrádat, hogy megtudjuk milyen természetű a chakrád. Addig Én gondoskodom a mesteredről.
Mondta, majd elfordult tőled és egy egykezes kézjelet formálva, hirtelen megjelent előtte néhány fekete, elmosódott lény, amik összeállva, Karasu-sensei alakját vették fel. Valószínűleg egy klón. A másolat csak bólintott, majd szertefoszlott. A test szétrepült és néhány holló alakját vették fel, amik együtt, egy irányba szállnak. A férfi pedig visszafordult hozzád.

// Írd le, hogy hogyan viselkedik a papír //

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Osumi Hiroto Csüt. Okt. 04 2012, 17:30

/Sai/

Ahogy sejtettem, valóban a szíve hiányzik az összes állatnak. Mégis furcsa, hogy a hasukat vágták fel, elvégre így elég mélyre kellett benyúlniuk az elkövetőknek, hogy elérhessék a szívet. De jobban belegondolva mégsem olyan furcsa; gyors és hatékony, ráadásul nem is hagy sok nyomot. A szív körüli vágások alapján lehet következtetni a fegyverre, így azonban csak annyit tudunk, hogy egy éles tárggyal végezték el a "műtétet". Talán egy katana, de igazából bármi más is megteszi. Persze valószínűleg nagy fegyver; csak egy vágás van, határozott és pontos. Az egyszerű vadászokat ki is lehet zárni. Élelmet kereső fejvadászok megint nem lehetnek. Nem hurcolnának ide minden állatot és nem a szívük, hanem a húsuk kellene nekik. De nem lezárt területről van szó, vagyis nem konohai érdekeket képvisel. Ami mindenképpen zavaró. Így tehát vagy visszafordulunk, vagy továbbmegyünk, több lehetőséget jelenleg nem látok. Ha visszamegyünk, valószínűleg részt kell vennünk a keresésben, ha nem veszélyes az akció. Ha továbbmegyünk, akkor még bajba is kerülhetek, amiért nem jelentettem azonnal az esetet. Érdemes lenne csapdákat állítani és továbbindulni. Azon a néhány órán csak nem múlik semmi.. Ha pedig megtámadnak - nos, nagyobb az esélye, hogy akkor támadnak meg, ha visszafordulunk; már ha észrevettek. Persze lehetnek beljebb is az erdőben, így csak úgy tudunk meg további információkat, ha továbbmegyünk.
- Itt már nem fogunk megtudni többet. Menjünk tovább - adom ki a parancsot és már fel is szökkenek egy ágra. Mostantól sokkal éberebbnek kell lennünk.
Osumi Hiroto
Osumi Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1081
Elosztható Taijutsu Pontok : 10

Állóképesség : 600 (A)
Erő : 150 (C) - Súlyok Nélkül: 470 (B)
Gyorsaság : 150 (C) - Súlyok Nélkül: 420 (B)
Ügyesség/Reflex : 550 (A)
Pusztakezes Harc : 541 (A)

Adatlap
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 1054

Témanyitás  Hateshi Kedd Okt. 09 2012, 18:39

//Jiraiya//

Rámenős egy ember – gondoltam. – Valamiért nagyon azt szeretné, hogy megtudjam, mi az elsődleges elemem.
Ami engem illetett, bár mindenképp fontosnak ítéltem meg elemi affinitásom mibenlétét, az csupán másodlagos szerepet játszott a reményeim szerint hamarosan használatos, alapvetően genjutsu-stílusom mellett.
Megszorongattam a különleges papírdarabot, melyet Karasutól kaptam. A tapintása érdekes volt, hasonló a papíréhoz, mégis tisztán érezni lehetett, hogy itt – ha nem is merőben, de – valami másról van szó. Mielőtt hozzáláttam volna a cseppet sem bonyolult művelethez, elgondolkoztam azon, vajon melyik elemi affinitás lenne számomra a legideálisabb.
– A víz! – futott át egy pillanat alatt az agyamon. – Esőfalusi lévén mi más lehetne!
Az igazság azonban az volt, hogy hiába lett volna a víz elem ilyen szempontból testhezálló, sose tartottam igazán hozzám illőnek. Ahogy Karasu is említette: a víz eleműek a legtöbbször szelídek és jóságosak – nos, bár nem voltam éppen gonosznak nevezhető, ezt magamra nézvést egyáltalán nem találtam jellemzőnek.
Miután gondolatban végigzongoráztam az összes lehetőséget, megállapíthattam: Karasu leírásai, eddigi tapasztalataim alapján, igencsak valósak. Bár a saját – és talán kedvenc – elemét, a villámot kissé kitüntetett pozícióba helyezte; ám az ember már csak ilyen!
Ugyan rengeteg időnk volt még, Karasut nem akartam megvárakoztatni, így hamar cselekedni kezdtem. Elmémben még nem igazán körvonalazódott, melyik elemi affinitásnak örülnék a legjobban. A tűz és a villám között vívódtam.
Chakrámat egy pillanat alatt a papírlapra összpontosítottam. Bár a művelet jól láthatóan kicsit lassabban ment végbe, mint Karasunál, így sem panaszkodhattam. Noha az eredményre igencsak kíváncsi voltam, félve pillantottam csak le a tenyerembe – a papírlap teljesen gyűrött volt, akárcsak Karasu esetében.
– Véletlen, de talán szerencsés egybeesés – kiáltottam oda csoportvezetőmnek.
Hateshi
Hateshi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Kedd Okt. 16 2012, 11:29

[Osumi]

//Bocsánat, hogy csak most írok, de nagyban szakdogáztam, mint a kisangyal, és egyszerűen nem maradt időm ide is írni, sumimasen Embarassed //

Az információk fényében a másik két shinobi, akiket kísérsz, csak várakoztak, rájuk mondhatni egyáltalán nem vonatkozott, mi lesz a tetemek hivatalos sorsa, épp csak annyiban voltak érdekeltek, hogy őket is belekeverheti egy esetleges támadás az ügybe, de egyébként nem sok közük van az egészhez, így a te szavad döntött igazán, s te úgy határoztál, menjetek tovább. Ennek eleget is tett a két társad, s követtek téged a fák ágai között vezető utadon. Persze mindenki figyelmesebb volt, sokkal figyelmesebb, mint korábban, hiszen az egyszerű sétagaloppból mégiscsak konkrét veszélyeket is magában rejtő gyaloggalopp lett. Hamarosan azonban olyan dolog került elétek, ami megint olyasmi, ami mellett el lehet menni, mégis beleég az ember retinájába egy ideig.
A fék tövében ugyanis egy András-kereszt meredt ki a földből, rajta egy emberi test lógott ernyedten, s csupa vér volt, hogy körülötte is minden. Az ember neked, konohai létedre sem volt így ismerős, bár tény, az arcát nem nagyon láthattad, és senkire sem jellemző első körben, hogy csupa véresen szeret lógni egy András-kereszten puszta délutáni szunyókálás céljából.
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Témanyitás  Jiraiya Kedd Okt. 16 2012, 16:53

Karasu csak mosolygott amint összegyűrődött a papírlapod. Sikeresen elpakolta a holmijait, majd felegyenesedett és hátára vette a táskáját, valamint arcába húzta a maszkját.
- Tehát Raiton... Az a legpusztítóbb elem. Közelharcra és távolsági harcra is alkalmazható, valamint a víz és a levegő mellett a harmadik legtermészetesebb elem. De erről majd később. Nem csak az volt a célom, hogy megismertessem veled a Chakra elemed, hanem, hogy megtudjam, mennyire vagy képes irányítani a chakrádat. Amint azt talán Te is tudod, a Genjutsuk legfontosabb feltétele az a használó intelligenciája és a chakrakontrollálási képessége. De ezt majd csak később, egyenlőre ízelítőnek elég ennyi. Majd út közben amikor letáborozunk, még mesélek. Ha kész vagy akkor mehetünk.
Mondta, majd elindult. Bizony nagyon is érdekes lesz az utatok az egyszer biztos...

// Reagáld le a történteket. Telik az idő. A postodba írd bele, hogy már a Nap lemenőben van. Körülbelül 3 órán át mozogtatok folyamatosan, így kissé mind a ketten kimerültetek. Jah és a Genjutsu tanulásod már kezdetét vette, így az az előző hónapra esik //

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Osumi Hiroto Csüt. Okt. 18 2012, 18:06

Feszülten figyeltem a fák minden rezzenését, minden idegszálam megfeszült, ahogy megpróbáltam mindent részletesen megfigyelni a látómezőmön belül, hogy ha támadás ér minket, azonnal reagálhassak és észrevehessem az új nyomokat a földön. Mivel egy jó darabig nem történt semmi, hátrafordultam a két geninhez, hogy megbizonyosodjak felőle, hogy nem történt semmi bajuk. Egy kicsit elidőzött rajtuk tekintetem, aztán újra visszanéztem az útra és hirtelen rosszullét fogott el.. A fáj között egy ember volt felfeszítve egy keresztre. Nagyot nyeltem, majdnem elveszítettem az egyensúlyomat, de még idejében fékeztem és a mögöttem haladóknak is jeleztem, hogy álljanak meg. Leugrottam az ágról, beledobtam egy kunait a földbe és lassan a kereszt felé indultam. Pupillám kitágult, a fejem megremegett egy pillanatra. Aztán erőt vettem magamon és közelebb léptem. A férfi nem volt ismerős. Megpróbáltam kikerülni a vértócsákat, amik mindenhol ott voltak a kereszt környékén és megállapítani, hogy él-e még. Először egy botot keresek, hogy azzal piszkáljam meg, aztán közelebb lépdelve alulról megnézem, hogy lélegzik-e vagy nyitva van-e a szeme. Ha él még, akkor leemelem a keresztről, elfektetem a földre és megvizsgálom a sérüléseit. Ilyen állapotban nem tudnánk szállítani, harc közben meghalna, amúgy belehalna a sérüléseibe egy ilyen hosszú úton. Ha már eleve nem, akkor is leveszem a keresztről és végigtapogatom, hogy hiányzik-e valamije, aztán harcra utaló nyomokat keresek. Valamiféle rituális dolognak tűnt ez, én pedig bizonytalanná váltam. Az állatok mellett továbbmentünk, mert nem tudtunk mit tenni. Most pedig két lehetőségünk van: tovább kutatunk nyomok után, ezzel kockáztatva azt, hogy belefutunk egy sokkal veszélyesebb ellenfélbe -ha más, konohai ninjákkal lettem volna, valószínűleg ezt tettük volna, de most én feleltem az épségükért-, vagy visszaindulunk a faluba.
- Ezt jelenteni kell - mondom ki végül határozottan, de kicsit sajnálkozva. - Nem veszélyeztethetjük az épségeteket. Menjünk.
Számítva arra, hogy az elkövető esetleg itt lehet a közelben, éberen tartom a tekintetemet, de megszaporázom a lépteinket, hogy minél előbb elérjük a falu határát.
Osumi Hiroto
Osumi Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1081
Elosztható Taijutsu Pontok : 10

Állóképesség : 600 (A)
Erő : 150 (C) - Súlyok Nélkül: 470 (B)
Gyorsaság : 150 (C) - Súlyok Nélkül: 420 (B)
Ügyesség/Reflex : 550 (A)
Pusztakezes Harc : 541 (A)

Adatlap
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 1054

Témanyitás  Aburame Shui Szomb. Okt. 20 2012, 00:50

[Kazuyának]

Meg voltam róla győződve, hogy amilyen sunggal érkezem, egyszerűen felborítom, és elterülünk mindketten a földön, ami sajnos nekem is fájni fog - mert az ugye lényegtelen, hogy neki milyen érzés, az nem az én dolgom. Ezért is hunyom le szorosan szemem, felkészülve a legrosszabbra és a legkellemetlenebbre, na meg persze arra is, hogy nem érdekel, kinek a hibája, ha letapiz, akkor megverem. Nagyon. Még annál is jobban. Sőt, megbosszulom szegényen Saito pofátlanságát is. Nem ő tehet róla, szerintem nem is ismeri a Homok falusi srácot, de férfi, és épp ezért bűnhődnie kell!
E gondolatokkal eltelve nem csoda, ha meglepődve tapasztalom, hogy azon kívül, hogy kezek kulcsolódnak a karjaimra, és megfékeznek, nem történik semmi, nincs bumm, csatt, krakk, piff, de még egy pici puff se. Megilletődve nyitom fel szemhéjaim, nagyokat pislogva, s gondosan vehetem szemügyre igencsak közel került arcát, ami aztán távolodni kezdett, és az egyenes végre visszakerült egyenesbe, én meg a két talpamra.
- Helló! - viszonzom a megilletődött köszöntést sokkal harsányabban, még a vállára is ütve picit, mintha mi sem történt volna. Egy hime-sama nem engedhet meg magának ilyesmit. - Rég nem találkoztunk. Látom, még egyben vagy a nagy kavar után - emlékszem vissza magamban a Takumi no Satoban történtekre. Nem titok, azonnal csillogni kezdenek a szemeim, ahogy visszagondolok a nagy farkaskára. Neki is esek a fiúnak. - Hogy van az a nagy farkas, akinek olyan szép puha szőre volt, mint egy óriási, négy lábon járó plüssnek? - kapom két kezem az államhoz, és dölöngélve, elpirulva fanolom magamban a gondolatfarkast is, mert már az is elég, hogy teljes extázisba essek, hogy rá gondolok. Aztán észbe kapok, és kicsit nevetgélve vágom csípőre mindkét kezem: - Na de félre a formaságokkal! Kerestél, mi járatban errefelé, ahova kirigakuréből még a madár sem mer járni sűrűn, akkor is jobbára eltévedt?

Aburame Shui
Aburame Shui
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 65

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 155

Témanyitás  Sai Szomb. Okt. 27 2012, 23:04

[Osumi]

A látvány hirtelen mindannyiótokat megdöbbentette, hiába is játszotta a nagymenőt a gondjaidra bízott két homok falusiból a lányzó, látszott a szemében, hogy azért őt sem hagyta a dolog hidegen - az már más kérdés, hogy milyen benyomásokat keltett benne, de kelteni keltett, ez fix. Ám ahogy közelebb léptél, talán feltűnhetett, hogy valami azért mégsem kóser a sok vér látványa ellenére, ám ekkor figyelmed eltépte az a feltörő nyöszörgés, amelyet a most már horrorba is beillő férfi hallatott magából, szinte könyörögve a segítségért. Élt. Ez már egészen biztos volt, és ahogy érthetően hevesen dobogó szívvel vizslató tekinteted leragadt az arcánál, egészen pontosan felnyíló szemeinél, borzongás futhatott végig rajtad, ahogy megérezted: elvesztél. Tagjaid megmerevedtek, s egy picit sem vagy képes megmozdulni, miből a külső szemlélő számára csak az látszhat, ha jó szögben áll, hogy pupillád egész összeszűkül. S míg a tested teljes sokkban van a genjutsutól, aminek csapdájába estél, szemtanúja lehetsz annak, hogy a halottnak, de legalább súlyos sérültnek hitt alak, kitátja a száját, és két senbon repül ki torkából, eltalálva két társad, akik azonnal be is kábulnak a rajta található altató méregtől, aztán egyszerűen lelép a keresztről, amely csak kamu volt, ahogy a sok vér is körülötte, valószínűleg hatékony genjutsuval felerősítve, s feléd közelít elégedett vigyorral.
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

11 / 29 oldal Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.