Erdőségek

+90
Hirota Yukionna
Hyuuga Hanabi
Naito Kenji
Senshi Jakoutsu
Maito Gai
Arashi Himiko
Tsuuzoku Tomoe
Hakkyou Katsumi
Sasaki Haru
Uchiha Kagami
Obake Kaito
Uchiha Obito
Kawajiri Satoshi
Hattori Arata
Mitsunobu Ryounsuke
Senju Tobirama
Hasegawa Zauki
Kagemare Ran
Hyuuga Oyoki
Imagawa Takayama
Inugoya Yukinohana
Akihiro Jaken
Kenshiro Karu
Katsumi Mao
Kenshiro Erisa
Kenta Koizumo
Namikaze Minato
Miyagi O. Misa
Isha Dansei
Mitsuya Akane
Motoi Yazaki
Fuu
Rabada Genkou
Suijin Benzaiten
Kamio Hiraku
Ishin Taro
Pein
Yamato
Shimura Danzou
Fukasaku
Uchiha Itachi
Aokaze Atsushi
Orochimaru (Inaktív)
Miyamoto Musashi
Taidana Kaito
Akira
Sesshou Sarasho
Killer Bee
Hikari Ayame
Jiraiya
Seimitsu Kazuya
Kakuzu (Inaktív)
Hateshi
Deidara
Osumi Hiroto
Hinata
Moriyama Shinimi
Kitori Musato
Shiren
Aono Takefumi
Hayata Bakin
Huramino Saito
Hatake Kakashi(Inaktív)
Shikoku Naoki
Kusuki Eiko
Kagemare Kuzomi
Uzumaki Kushina
Akki Kamihira
Shiruba Tsuki
Sai
Kagetora Akihito
May Yuriko
Chrono
Ayami Remiyu
Gruczi Duneai
Hazukage Kurono
Karin
Hyuuga Hinata (inaktív)
Hazukage Ishida
Namikaze Minato(Inaktív)
Takada Hana
Hyuuga Shakaku
Konan1
Suyiko Shiai-Ne
Aburame Shui
Kaibutsu Hiroto
Haru Noriko
Unazaki Kibusha
Kaoshiro Roku
Kanmiru
94 posters

12 / 29 oldal Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 29  Next

Go down

Erdőségek - Page 12 Empty Re: Erdőségek

Témanyitás  Seimitsu Kazuya Szomb. Okt. 27 2012, 23:54

Hamarosan Shuit visszanyomtam egyenesbe, ő meg vigyorogva köszöntött engem, kissé bohóckodva is. Na igen, ez ő volt, az én emlékeimben is így élt. Halvány mosolyféle át is futott az arcomon. Hiába, nem ismerem nagyon, de azt tudom, hogy a közelében a normális szó újraértékelődik. Lassan leejtettem magam mellé a kezemet, addigra pedig Shui már megszólalt.
- Igen... rég - mondjuk annyira azért nem, talán két-három hónapja is megvolt annak, hogy összefutottunk a fegyverkészítőknél. - Én is örömmel látom, hogy rendben vagy a múltkorit követően.
Na igen, eléggé közel volt az, hogy az akkor ott levő ninják egyáltalán nem ép bőrrel kerüljenek ki a történtekből. Hallottam út közben néhány vándorról beszélni, hogy mik történtek. Nem tudtam eldönteni, hogy melyik lódítás és melyik igaz hír, de hogy hatalmas felfordulás volt, azt mindenki alátámasztotta... mondjuk nem mint ha nekem az eltűnésem után aranyéletem lett volna egy hallal a nyomomban. Shui ezt követően több kérdést is nekem szegez, alig győzöm megjegyezni őket. Najó, azért előbb valamit elintézünk.
- Kiddy? - nézek hátra.
Az apró farkas erre felemeli a buksiját és beleszagol a levegőbe... majd pár másodperc múlva:
- Nem követték őket, Kazuya, és a közelben sem érzékelek mást az állatokon kívül.
- Rendben, köszönöm - bólintottam egyet a társam felé, majd újra Shuira néztem. - Nos, idekint kezd hűvös lenni. Gyere - intek invitálóan a barlang felé.
Besétáltam a barlangba, de előtte még odabiccentettem a farkasoknak, akik utánunk behúzódnak a barlang nyílásának takarásába és szemmel tartják a terepet. Rakurai-t se hívom be. Ő a leggyorsabb hármuk közül, ha valami történik, gyorsan be tud rohanni hozzánk.
- Elnézésed kérem, hogy így este hívtalak ide, de nappal nem lenne biztonságos a számomra.
Közben elgondolkozok azon, hogy vajon kire gondolhatott nagydarab alatt... de aztán leesik. Jóvanna, amikor Shui látta Hyomarut, én nem voltam magamnál.
- Nem tudom. Legutóbb eléggé nagy zűrbe keveredtünk és szerintem elege lett belőlem egy jó időre. De akkor még jól volt, szóval remélem, nem került bajba.
Mire végzek a beszámolómmal, már meg is érkezünk a barlang végébe, ahol ott van a tábortűz. Igaz, kezd kissé visszaesni a tűzerősség. Lehuppanok a tűz mellé és rádobok egy-két tüzifát és megkapargatom, hogy újra erőre kapjon.
- Foglalj helyet - mondom, miután végeztem, majd kezeimet összefonom az ölembe és ránézek. - Nos, azért szerettem volna találkozni veled, mert volt egy elejtett mondatod, amikor még a Fegyverkészítők területén voltunk. Azt mondtad, hogy ismered a klánomat. De... én nem tudok róla, hogy nekem lenne ilyenem. Igaz, az is igaz, hogy nem tudok túl sokat a családomról. Szóval... elmondanád, hogy pontosan te mit tudsz mondani, ha azt hallod, hogy Seimitsu?
Kíváncsi tekintettel nézek rá, ahogy várom a válaszát.
Seimitsu Kazuya
Seimitsu Kazuya
Játékos

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 307

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Hateshi Vas. Nov. 11 2012, 16:14

//Elnézést a késésért, egyelőre lement az OKTV, szóval remélhetőleg újra aktív leszek.//

Villám? Nem is rossz – futott át egy pillanat alatt az agyamon. Az ember csak akkor tudja igazán eldönteni, hogy két lehetőség közül melyiket választaná inkább, ha már a szerencsére bízta sorsát. Esetemben nem mondhatnám, hogy csalódott voltam: a villám elem ugyan a hazámtól, Esőfalutól igencsak elütött, személyiségemhez és céljaimhoz azonban igazán jól illeszkedett.
Nézőpontomból a villám legfontosabb tulajdonsága a gyorsaság, ezáltal pedig a meglepetésszerűség volt. Na, persze tisztában voltam vele, hogy ezen affinitás nem feltétlenül jár eszeveszett sebességgel, s maguk az elemi technikák sem mindig játszódhatnak le egy szempillantás alatt. A villám gyorsasága csak mint allegória lebegett a szemem előtt.

Nem késlekedhettünk azonban, hamar útnak eredtünk. Az első pihenőt az indulásunktól számított 3 óra múlva iktattuk be. Már mindketten kifáradtunk kissé – ami valljuk be, nem is volt csoda. Egyszer egyikünk, máskor másikunk diktálta a tempót, így igen gyorsan haladtunk. A Nap már lemenő félben volt. Egy pillanatra felrémlett bennem a lehetőség, hogy a mindezidáig igen békésnek és eseménytelennek tűnő utazásunk talán most fordulópontot vesz.
Hateshi
Hateshi
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 20 + ?

Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 611

Témanyitás  Jiraiya Pént. Nov. 16 2012, 15:45

// Elfelejtettem, hogy melyik Genjutsuról volt szó. Pm-ben vagy a postban írd le Smile Azt viszont, hogy ismereteket akarsz szerezni azt megjegyeztem //

Elindultatok. Ugyan már egyre tompább és komolytalanabbak voltak a Napsugarak, de még mindig érezni lehetett a nappal hatását, amit az erdőre gyakorolt. Azonban, a madarak csicsergései és a sok más állat hangja jelezte az éjszaka közeledését. Menet közben volt időtök kicsit beszélgetni, olykor kisebb-nagyobb szüneteket hagyva.
- Amint láttad, a villám elemet uralhatod a legkönnyebben. Ez több dolgot is elmond rólad. A Raiton elem használható közelharcra és távolsági harcra is. Az egyik legsokoldalúbb elem, ugyanis a testeden kívül és a testeden belül is képes vagy vele változásokat létrehozni. Viszont, mind a kettő fizikális változás, tehát Yang természetű. Induljunk ki a Shunshin no Jutsuból. - Mondta a sensei, majd kikerülve az egyik faágat, folytatta - A Shunshin no Jutsu ugyebár a testen belül chakra irányítását veszi alapjául. Ha már tudsz chakrát irányítani a testedben, akkor az elemi chakrát is tudod. Persze nem mint elektromos áramot, vagy lángcsóvákat, hanem a konkrét elemi chakrádat. Ha már tudod irányítani, akkor fel tudod venni vele annak az elemnek a jellegzetes tulajdonságait. Ezt nevezzük az Elemi chakra testen belüli irányítására. Ez nem összekeverendő a Chakra testen belüli elemi irányítására, mert az már a feloldott és megvalósított elem lenne, ami jelen esetben végighaladna a testeden és megölne. Persze, ha rendkívül jól tudod irányítani a chakrád, akkor a saját magad által létrehozott Raiton technikák nem, vagy csak nagyon minimális mértékben károsítják a tested. Viszont, egy ugyan ilyen dolgot már nem tudsz megcsinálni a Katonnal. Az elemi chakra testen belüli irányítása lehetővé teszi számodra, hogy felvedd az elem sajátosságait. Jelen esetben ez a Villámpáncél, vagy a villám aura, vagy a felfokozott reflexek.
Mondta a sensei, majd elugrott mellőled és néhány méterrel távolabb kezdett el ugrálni. A folyamatos hajtás igencsak kimerítő még neki is, pedig ANBU tag. Mivel a maszkja rajta van, így közel kell mennie hozzád, hogy érhesd rendesen amit mond, így újból közelebb húzódott hozzád.
- A Shunshin no Jutsut pedig lehet ötvözni az elemi behatásokkal. Ez már megint egy másik szint. Például a Katon természetűek képesek arra, hogy egy pillanat alatt eltűnjenek a Shunshinnal, és ezt ötvözve az elemi chakrával úgy látod, mint ha maga a személy elégne. A Fuuton beállítottságúaknál pedig elmosódik a kép. A Raitonnál pedig csak az elektromos kisülések maradnak hátra.
A sensei ismételten odébb ment, majd az út további részében - ami 1 óra volt - már nem szólt semmit. A nap már egyre halványabban fénylett és a madarak éles éneke is elhalkult. Most kezdődik az a holt idő, amikor egy állat sem járja a természetet. Sem az éjszakaiak, sem pedig a nappali állatok. Ez a napszak vagy időszak a legcsendesebb. Csak a saját lépteiteket halljátok és a szél suhogását. Minden olyan csendes lett. Végül a sensei megállít téged, majd leveszi a maszkját. Egy izzadság csepp gurul le a homlokáról. Leteszi a táskáját, majd leül az egyik fa tövébe.
- Most pihend ki magad, ugyanis az éjszakád nem lesz eseménytelen. Képességfelmérésed második szakasza megkezdődik. Az pedig a körülmények felismerése és az alkalmazkodás lesz. Amúgy, az üzeneted kézbesítve lett.
Mondta a sensei mosolyogva, majd elővet egy kulacsot és ivott egy kortyot.

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Aburame Shui Szer. Nov. 21 2012, 01:08

[Kazuyának]

- Ugyan, mi bajom lenne? - kérdezek vissza nagyképűen az egészségi állapotomra vonatkozó megjegyzésére. - Elvégre Aburame vagyok, ráadásul egy nap én leszek a legnagyobb tiszteletnek örvendő harcos Konohában, még a Hokage nevét is elhomályosítom majd! - adom elő magabiztos tudományossággal. Persze, az egóm ilyen szempontból nagy, de mikor az erőm növelésére gondolok, mindig sírva tudnék fakadni, hiszen a klántechnikákat soha az életben nem fogom tudni megtanulni, mert egyszerűen már a gondolatától is beájulok, s még csak elemem se lehet a kis szárnyas undormányok miatt. Mit érek így? Ám ezeket a zavaró gondolatokat mindig is igyekeztem elhessegetni magamtól, mert én igenis nagy harcos leszek, az egész Aburame klán büszkesége és ismét naggyá teszem a klánt, kiemelve az árnyékból, mégis megőrizve titkait.
Mindegy, elmélázásom közben neki van ideje lecsekkoltatni a környéket, és már be is invitál a barlangjába. Tök vicces, ez vajon minek számít? Meghívott magához, és feslett erkölcsű lányka vagyok, hogy szobára megyek, vagy igazából csak lovagias cselekedet, hogy védett helyre kísér, ahonnan jobban védve vagyunk és még csak meg sem kell fáznom? Hogy most nincs itt egy regényíró se, hogy megkérdezhetném, milyen narrációval látna el egy ilyen jelenetet!
Mivel azonban azét jöttem, hogy megtudjam, mit akar, így követem, s megértem indokait is, hogy miért ilyen körülmények között akar velem beszélni, én sem hiszem, hogy csak úgy beállítanék fényes nappal Kirigakurébe, hogy csókolom, jöttem meglátogati Kazuyát, meg a plüssfarkasait.
Mikor lehuppanok, végre meg is kapom a kérdésemre a választ, s el is gondolkodom azonnal. - Hogy mit tudnék mondani? Hát, csak azt, amit apa mesélt. A Seimitsu klán valamikor itt élt Konohában. Valahogy az alakuláskor jöttek, fene se tudja, de azt tudom, hogy csak később fogadta be őket az Első, és nem voltak itt alapjáraton is. Viszont szerepelnek pár, az Első Ninjaháborút megörökítő hősies történetben, igazán menő fickók lehettek, farkasokkal nyomulni - kezdek szívecskéket eregetni gondolatban a szóra. - A kedvenc történetem volt gyerekként, ahogy egy farkas megmentette az Elsőt egy súlyos sérüléstől. A farkasok egyszerűen menők! - köhintésére durcásan visszaterelem a szavaim a farkasokról a Seimitsukra. - A klán Konoha északi részein lakott. Aztán viszonylag nemrég, a Kyuubi támadása után nem sokkal valamiért az ANBU veszélyesnek ítélte őket és mivel megtagadták az együttműködést a nyomozás során, így megtámadták őket, ők meg elmenekültek. Azt nem tudom, mi volt az ok, de később kiderült, hogy mégsem hibásak az ellenük felhozott vádakban, de ők már nem tértek vissza Konohába. Őszintén szólva nem tudom, hova mentek, nem is nagyon érdekelt. Gyerekkoromban csak arra voltam kíváncsi, ami menő, hősies és hírnevet ad, a bukás már sosem érdekelt, mégha a végén fel is mentették a bukottat.
Mert akárhogy is, akkor is folt esett a becsületén, mert megkérdőjelezték azt, egy igazi hős tetteit nem kérdőjelezik meg, mert el sem hiszik róla, hogy akarhat rosszat! És én ilyen hős akarok lenni, és ilyen hősökről akarok hallani. Ennyi.
- De ha fontos, megkérdezhetem róla apát megint, ő sokat szokott mesélni, meg mindenfélét feljegyezget a klánkönyvbe.
Aburame Shui
Aburame Shui
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 65

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 155

Témanyitás  Seimitsu Kazuya Vas. Nov. 25 2012, 13:38

//Shuinak//

A lány "lelkességén" elmosolyodtam, ami a jövőjét illeti. Valahogy ebből már éreztem, hogy más országban járok, egy másik ninja nemzet tagjával beszélgetve. Kiriben a legtöbb genin általában visszafogott, higgadt típus, akik nem szívesen kérkednek terveikkel, inkább a megvalósításon dolgoznak. Na igen, érződik, hogy másként oktatnak minket. Persze, ez nem a felsőbbség jele, csupán az eltérő kultúráké. Mindenki másban találja meg végül az erejét. Viszont ahogy Shuit hallgattam, mint ha valami bujkált volna a hangjában. Nem voltam pszichológus, így természetesen nem tudtam megmondani, micsoda. De valami zavart vele kapcsolatban. Mint ha valami hiányozna az amúgy magabiztosnak tűnő szöszke hangjából. Ah, jobban kellett volna figyelnem annak idején a szellemi kiképzésen, akkor talán nem állnék ilyen értetlenül a dolog előtt. Kissé frusztrált még egy darabon... de aztán megérkeztünk a barlang mélyére és elfoglaltuk helyünket a tábortűz mellett. Munkásságomnak köszönhetően lassan a tűz új életre kapott, jókora lángok lövelltek a magasba. Ha eddig hűvös is lett volna a barlang ezen részében, most már az is a múltté lett. A vidám lángnyelvek keltette hő bőven elég volt arra, hogy megmelengesse a didergő embereket. Már nem mint ha Shuin láttam volna ilyesmit, én azért fáztam. Hiába, ez volt az egyik legnagyobb gyengém, talán a Sivatag lenne az egyetlen hely, ahol nem fáznék állandó jelleggel.
Szerencsére Shui nem tékozolta az időt értelmetlen viszont kérdezésekkel, hanem azonnal elkezdett beszélni. Ez meg is lepett, elvégre kicsit szokatlan lehet, hogy csupán ilyen csip-csupnak tűnő kérdés miatt átutazom a fél világot, átjövök a határon, megközelítem Konohát és ,,kirabolom" onnan az egyik ninját. De a lány készségesen beszélt, ezért pedig hálás is voltam... főleg azok után, amit megtudtam tőle. Természetesen tudomásom volt róla, hogy apám annak idején Konohából menekült el és hogy a helyi ANBU végzett vele... de hogy egy amúgy elég jelentékenynek tűnő klán része volt, az már eléggé sokkoló volt magában is. Főleg, hogy ez csak a történet töredéke volt. Szegény lány gondolata eléggé elterelődött egy idő után, úgy kellett visszarángatnom egy köhintéssel. Viszont végül végzett a beszámolójával... én pedig jódarabig néztem magam elé a tűzbe. Rengeteg volt az új információ, melyek újabb színteret nyitottak életemben. Szóval apámnak ezért kellett meghalnia. Egy tévedés miatt? Emiatt kellett a klántársaimnak elmenekülniük? Dühítő volt, pár ránc át is futott az arcomon. De nyugodt maradtam, hiszen innentől már új fordulatokat fog venni ez a kiruccanás. Igazából nem gondoltam volna, hogy ilyen dolgok állnak a háttérben... de most, hogy tudom...
- Köszönöm Shui, hogy elmondtad - emeltem rá a tekintetemet. - Ha nem lenne nagy kérés a részemről, akkor meg tudnád tudakolni, hogy találom meg őket?
Kicsit pofátlanságnak éreztem, hogy csak úgy ilyen kérésekkel állok elő, de talán megkönnyíti a dolgomat a kereséssel kapcsolatban. Majd később kitalálom, hogyan tudnám neki meghálálni...

//no, bocsi a késéért ^^'//
Seimitsu Kazuya
Seimitsu Kazuya
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hateshi Kedd Nov. 27 2012, 18:58

Minden elhalkult. Szinte hallani lehetett az egyre lassuló ütemű lépteink kisebb-nagyobb neszeit. A természet idilli képe elkápráztatott.
Karasu hirtelen megállt, majd miután levette maszkját és letette maga mellé táskáját, leült egy fa tövébe. Beszélni kezdett. Mondandóját türelmesen végighallgattam – bár nem mondhatnám, hogy túlságosan hosszan szólt volna. Örömmel nyugtáztam, hogy senseiemet sikeresen értesítette arról, hogy hol vagyok. Bár ötletem se volt, hogy mesterem hogyan fogadta a hírt – hiszen ehhez hasonló szituációba még nem keveredtem –, reméltem, hogy megérti a helyzetem, és amint hazaérek, folytathatjuk is közös utunkat.
Karasu néhány, az utazás alatt hozzám intézett szava igen érdekes volt. Sokat beszélt az elemi chakrák tulajdonságairól. Egy példát is hozott: a Shunshin no jutsut. Jobban belegondolva pedig rájöhettem, hogy már találkoztam olyan emberrel, aki a Karasu által leírt módon hajtotta végre a technikát.
– Nem lenne különösebben hasznos az elemem e célú felhasználása, ám gyakorlásként kiváló – gondoltam.
Ami az elemi chakra sajátosságainak felvetését jelenti, már több érdekes dologra is akadtam. Bár nem igazán tudhattam még, hogyan valósítható meg például az említett villámpáncél, mégis úgy gondoltam, a jövőben talán egy efféle defenzív technika elsajátításán és megfelelő létrehozásán is ügyködhetnék.
– További képességfelmérés? – csodálkoztam el. – Látom, tényleg szeretnél mindent tudni rólam. Apropó! – jutott hirtelen eszembe. – Ne felejtsd el, hogy még tartozol nekem egy technika – a Kasumi jūsha no jutsu – megtanításával is.
Azzal fogtam magam és Karasu utasítása szerint cselekedtem. Mindenképpen szerettem volna neki megfelelni a következő elénk gördülő akadálynál, hiszen nekem is érdekem volt, hogy a bizalmába férkőzzek – ami pedig azt illeti, az ANBU-tagot szimpatikusnak is találtam.
Hateshi
Hateshi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Aburame Shui Kedd Dec. 04 2012, 01:11

[Kazuyának]

- Eto... - bizonytalanodom el a kérdésre. Mert könnyű a nagymenőt játszani, meg a mindentudót, míg olyasmiről kérdeznek, ami a gyermekkorom szerves része, na de nem tudom, hogy kérdezhetnék rá egy ilyen dologra, mert azt mindig is kiéreztem apa történeteiből, hogy bár szívesen mesél a klánról, bizonyos dolgokat kényesen homályban tartott, és nem szerette sosem, ha kérdezősködöm. - Megpróbálhatom, de nem állítom, hogy sikerrel fogok tudni járni. Legalább is nem biztos, hogy hamar. Mert hát az az igazság, hogy apa szívesen mesél mindenfélét, de van, amivel kapcsolatban akkor is hallgat, mint a sír, ha lerágom a fülét, és hát a Seimitsukkal kapcsolatban is egy csomó kérdéskör ilyen. Nem tudom, mennyire lenne készséges, ha egyszerűen csak a semmiből előhozakodnék a dologgal.
Még a saját érdeklődésem hagyján, mert elég rámenős tudok lenni, de hazudni kevésbé tudok, és ha rákérdez apám, miért érdekel, gyanakodni fog, ha megvallom, hogy egy barátom érdekli, akkor is, és akkor is, ha megpróbálok hazudni, hogy egyszerűen csak érdekel, mert érdekel és kész. Talán ha beletúrnék a családi feljegyzésekbe... De minek jegyezne fel bárki is bármit a Seimitsukról az Aburame klán történetét őrző kódexbe? Ahh... Nem tudom, segíthetek-e neki a rokonaival kapcsolatban. - De amúgy - ötlik fel benne a tök pofonegyszerűnek tűnő megoldás. - Miért nem kérdezed meg az apád vagy az anyád otthon? Ők csak tudnak róla, hogy merre lehetnek a rokonaitok - naiv vagyok, s fel sem tűnik a számomra. Miért is tűnne, elvégre az én családom abszolút rendben van, s meg sem fordul a fejemben, hogy másnak esetleg nincsenek szülei, akikhez fordulhatna, ha kérdése van.

Aburame Shui
Aburame Shui
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Kedd Dec. 04 2012, 16:07

// Hateshi //

Miután lepihentél, Karasu is leült egy fa tövébe, majd becsukta a szemét. Egyre inkább úgy festett a helyzet, hogy ma már nem lesz semmi érdekes. Részben ez igaz is volt, ugyanis beesteledett. Te úgy tettél ahogy a sensei mondott, így észre sem vetted, hogy a sensei eltűnt. Persze ez nem a Te hibád volt, hanem az ANBU tagok sajátos jellemzője, hogy hangtalanul jönnek és mennek. Számtalan technika teszi ezt lehetővé számukra, valamint az anatómiai és a pszichológiai ismereteik. Amíg Te csukott szemmel álmodoztál, gondolkodtál, pihentél, addig besötétedett. Amikor kinyitottad a szemeid, csak tompa fényt láttál táncolni, hullámozni az egyik fa törzsén, majd amikor megfordultál észrevetted a földbe szúrt fáklyát. A következő pillanatban pedig meghallottad Karasu-sensei hangját.
- A képességfelmérés és a Genjutsu való készségeid fejlesztésének második szakasza megkezdődik! - A hang helyét nem tudtad megállapítani, ugyanis minden irányból érkezett egyszerre - A Genjutsuk megértéséhez és elsajátításához meg kell értened az érzékszerveid működését és azok érzékelését. Ebben az esetben magának a szemnek kell alkalmazkodnia majd. A Kasumi jūsha lényege, hogy ismerd az anyag tulajdonságait és a látás tulajdonságait. Folyamatosan Genjutsu hatása alatt foglak tartani. Át kell vágnod az erdőn, Nyugat felé, amerre eddig mentünk. Vidd az összes holmidat is. Amíg mozogsz, Én folyamatosan az utadba fogok állni, de lesz két alkalom, amikor nem Én állok majd előtted hanem az egyik klónom, amit csak Te fogsz érzékelni. Az a feladatod, hogy megtaláld a két másolatomat és szúrd le! Erre 5 esélyed lehet. Ha az 5 lehetőségből négyszer engem akarsz majd leszúrni, akkor ezt a szintet nem tudtad teljesíteni. Na már mos az, hogy a klónomat szúrod le, kétféleképpen történhet meg. Vagy tippelsz, vagy pedig figyeled a mozgását. Szándékosan fogok majd hibázni, de a hibákat neked kell majd felismerned. A klónok mozgását nekem kell majd a Te szemedhez viszonyítani. Mivel képes vagy 180 fokban is érzékelni, így azt a 180 fokot kell mindig lefednem. Ha ez nem sikerül, akkor a klónom vagy megdermed a látómeződben, vagy elmosódik, esetleg más furcsa dolog. Ez a gyakorlat a látásodat és a környezethez való alkalmazkodásodat is fejleszti. De erről majd később. Most Indulj!
Parancsolt rád a hang.

// Kérnék egy 40 soros posztot a szint teljesítéséről. 5 Próbálkozásod van:
1. próbálkozásnál a senseit "találod el" amit Ő kivéd
2. próbálkozásnál is a senseit találod el amit kivéd
3. próbálkozásnál figyelsz a mozgására, majd a sötétben is észrevehetően a sensei simán átsiklik egy fán, így levágod a klónt ami levelek formájában eltűnik
4. Próbálkozás a senseit találod el amit kivéd
5. próbálkozásnál pedig a klón mozgása egy pillanatra megáll a levegőben majd halad tovább levágod és eltűnik levelek formájában
Egyik sikertelen próbálkozás után sem szólal meg a sensei, hanem csak gyorsan eltűnik. Azt, hogy hogyan támadod meg, és miként mozognak a klónok és a sensei, azt te nyugodtan kitalálhatod, valamint a támadásokat is. A körülményekben szabad kezet adok. Akár egy tó mélyén is levághatod ha úgy tetszik, de azért figyelj a realitásokra. //

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Seimitsu Kazuya Pént. Dec. 07 2012, 01:22

//Shuinak//

Kicsit elhúztam a szám, ahogyan az államat megtámasztva a kezemben rajzolgatni kezdtem a tűz mellett levő hamuba. Na szépen vagyunk, akkor ez mégse lesz olyan egyszerű információszerzés. Jó, az idővel nincs gondom, én tudok várni, a jelenlegi állapotomban amúgy se vennék nagyon hasznomat odahaza.
- Mondanám azt, hogy bemegyek én megkérdezni úgy, hogy átalakítom a testemet, de gondolom apád van olyan gyakorlott ninja, hogy kiszúrja az álcámat. Nem is beszélve másokról, akikkel összefuthatok... de ha csak az idő a gond, akkor én tudok várni. Egyhamar odahaza nem fogok hiányozni senkinek sem - mondom, kissé ironikus hangot megütve. - De... ha úgy érzed, hogy nem fog menni, én nem erőltetem. Így is többet mondtál, mint amire számítottam.
Na igen, Kiriben valószínűleg már rég megszülettek az áruló mítoszok rólam. Ah, hülye voltam, hogy belementem ebbe az egészbe. Egyszerűen nemet kellett volna mondanom a Mizukagénak, hogy találjon más balekot a küldetésre. De neeem, Kazuyának vállalnia kellett a feladatot, hagy legyen valami haszna is. Ha visszamehetnék az időben, tuti összeverném magam, csak azért, hogy ne vállaljam el. Na de mindegy, most már késő bánat. Benne voltam a kulimászban... de ha már ilyen lehetetlen helyzetbe hoztak, akkor hagy döntsem el én, mivel töltöm az időmet, míg ideát vagyok. Igaz, talán nem életbiztosítás pont a Tűz Országában mászkálni, de ez van, ezt kell szeretni.
Amikor Shui rákérdez valamire, ami ténylegesen általános dolognak számít, megáll a kezem a rajzolgatásban. Kicsit elmerengek, de aztán úgy döntök, hogy most nem titkolózom. A lány már így is sokat segített, az lenne a legalapabb, hogy én is elárulok pár dolgot magamról.
- Nem tudnak segíteni - mondom, miközben ránézek. - Édesanyám Kiriben született, őslakos ott. Semmit se tud a Seimitsu klánról... igazság szerint engem is megleptél, amikor annak idején említetted, van ilyenem. Apám pedig... nos... ha jól következtetek, akkor ő annak idején az üldözés végtermékeként érkezett Kiribe... egy évre rá pedig megölte az ANBU. Most már legalább tudom, mi áll a háttérben.
Tévedés, ezt már csak magamban tettem hozzá. Az egész egy rohadt nagy tévedés...
Seimitsu Kazuya
Seimitsu Kazuya
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Aburame Shui Kedd Dec. 18 2012, 22:35

[Kazuyának]

A családi állapotának részletezésére elkomorodtam. Éreztem, még én is éreztem, aki valljuk be, nem vagyok egy hű de empatikus alkat, sőt, inkább egyenesen bunkónak nevezném magam, de még nekem is leesett, hogy olyasmibe tenyereltem, amibe nem illett volna.
- Gomenne - súgom magamhoz képest elhalkulva, hangerőm az átlagos közepesre halkítva vissza. A hőstörténetek, a hozzájuk kapcsolódó bukás nekem csak egy történet a sok közül, de most őt látva közelebb érzem magamhoz, és egy egészen rövid pillanatig belegondolok, mi lenne, ha az én családom lenne az, amely hasonló sorsra jutott, és már az első gondolatok után hevesen megrázom a fejem, kiverve még a feltételezést is a fejemből. Nem, az Aburamék nem veszhetnek el, őket fel akarom virágoztatni, hírnevük ismét a fényre hozni, nem pedig elveszejteni, gondolni sem akarok erre!
De az élmény új elhatározásra késztet.
- Yosh! - pattanok is fel összevont szemöldökkel. - Megígérem, hogy minden követ megmozgatok, hogy valami információt csikarjak ki valakiből! S addig nem adom fel, míg eredménnyel nem járok, ha apám nem, hát akkor majd találok mást! - jelentem ki, olyan hangsúllyal, mintha legalább is valami komoly fogadalmat tettem volna, és tekintetem is erről árulkodik. Mert nem hagyhatom ennyiben. Szegény fiú apját és klánját bemocskolták, többségét lemészárolták puszta tévedésből, legalább annyit joga van tudni, mi is történt, vagy hogy merre keresse a megmaradottakat. Bármi jó lehet, bármi, amit csak találok. - Holnap neki is állok, és három nap múlva ismét kiszökök valahogy, hogy elmondjam, mire jutottam. Azt csak ki tudom addig csikarni, merrefelé kereshetünk még nyomokat, amik utánuk maradtak, ebben biztos vagyok -elvégre félelmetes tudok lenni, ha nekiállok hisztizni ˇˇ

Aburame Shui
Aburame Shui
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hateshi Pént. Dec. 21 2012, 22:25

Két legyet egy csapásra – mormogtam magamban. Szerettem az ilyesfajta embereket, hiszen én is hasonlóan működtem. Nem tudhattam, mennyire volt ínyére a tény, hogy megkértem rá, tanítson nekem genjutsut, azonban ha már muszáj volt teljesítenie kérésem, akkor már ügyesen kombinálta azt egy számára hasznos tevékenységgel – az én képességfelmérésemmel.
A hang, azaz Karasu parancsa szerint cselekedtem. Gőzöm se volt, hogy pontosan merre találhatom meg újdonsült senseiem, azonban – miután egy mozdulattal felkaptam a vállamra cókmókomat – határozottan és céltudatosan elindultam a megadott irányba.
A kis pihenőnek hála, cseppet se voltam fáradt, így fizikálisan is mentálisan is aktívan részt tudtam venni feladatom megoldásában. Bőszen pásztázni kezdtem a mellettem elsuhanó erdő részleteit, Karasu után kutatva. Hirtelen egy emlékkép is eszembe ötlött, hiszen nem is olyan rég mesteremmel is vettem részt hasonló feladatban egy más típusú illúzió megtanulásának kapcsán. Ott a lényeg az erdő – tehát az aktuális környezet – kellő megismerésén, a részletekben rejlett. Fel kellett ismernem azt, ha egy megváltozott környezetbe csöppenek bele, illetve természetesen azt is meg kellett tanulnom, hogyan kerülhetem el, hogy saját tevékenységemmel hagyjak árulkodó nyomokat azokon a helyeken, ahol jártam.
Abban biztos voltam, hogy a felidézett edzésen megszerzett kvalitások hasznomra lesznek jelenlegi feladatom teljesítése közben, ám arra nem apellálhattam, hogy Karasut – lévén ANBU – ilyen egyszerű módszerekkel követhetném le. Persze, amennyiben hihetek – márpedig miért ne hihetnék – Karasu szavainak, pontosan ő lesz az, aki megtalál engem. Nekem pedig nem célom, hogy ne tehesse ezt meg.
A továbbiakban fontosnak tartottam még azt is, hogy Karasu sensei nem tett arra utalást, hogy csupán öt alkalommal fog előttem megjelenni. Az ötös szám a próbálkozásaim számát jelölte. Ebből nyilvánvalóan az következik, hogy nem feltétlenül kell megtámadjam őt minden egyes megjelenésénél. Persze azt nem tudhattam, hogy Karasu mennyire fog támadóan fellépni. Feltételezhető volt azonban, hogy nem igazán fog még csak védekezést sem tanúsítani, hiszen a feladat lényege nem ebben rejlett.
További gondolkodásra azonban nemigen volt időm. Egy kis patakocskához értem. Kiindulópontomtól már igencsak távolra jutottam el, igazából csodálkoztam is, hogy az ANBU-tag ilyen hosszú gondolkodási, illetve felkészülési időt adott nekem. Itt azonban már gyorsan kellett cselekednem.
Elgondolásom bizonyosságot nyert. Senseiem nem állt meg a mozgásban, ám egyre közelebb került hozzám. Körbetekintettem. A fák levelei táncot jártak, néhány helyen az avart is külső behatás érte. Ez azonban egyértelműen nem Karasu műve volt, hiszen – mint az hamar tudatosodott bennem – a szél igencsak aktív volt azon az estén. Ez kissé, úgy gondoltam, megnehezíti a dolgom, ám nem valószínűsíthettem, hogy egyébként bármit is segített volna a környezet efféle tanulmányozása. A részletekre való fokozott figyelmet azonban, amit előző edzésem során kitűnően sajátíthattam el, jól tudtam, hogy itt is kamatoztathatom.
Karasu nem tett felesleges mozdulatokat. Jól látszott, hogy itt egyáltalán nem a harc a cél. Egyszerűen csak arra várt, hogy megkíséreljem őt leszúrni. Ezt hamar meg is próbáltam, hiszen úgy gondoltam, hogy efféle tapasztalatra még akkor is szükség van, hogyha ezúttal tévedek, és az igazi Karasut közelítem meg épp kunaimmal. Kisebb szerencsétlenségemre ez így is történt: nem messze a patakocskától Karasu hárította támadásom, majd szó nélkül továbbállt.
– Ez most nem jött össze – állapítottam meg. – Ezentúl óvatosabb leszek.
Nem telt bele sok idő, Karasu újra utamat állta, ezúttal egy kisebb barlang bejáratánál. Itt már megpróbáltam összpontosítani, és mivel nem véltem felfedezni semmi gyanúsat, úgy döntöttem, elkerülöm a konfontrálódást. Eltűntem Karasu szeme elől, s szerencsémre ő nem döntött úgy, hogy követ, s rám kényszeríti egy újabb alkalom elbaltázását.
Másodjára azonban már úgy véltem, nem játszhatom el az előző kis akciómat. Bár nem fedeztem fel árulkodó jeleket, mégis megkíséreltem megszúrni senseiem. Sikertelenül. Ez persze nem volt csoda: erősen koncentráltam ugyan, hogy felfedezzem Karasu esetleges hibáit, ám eredeti lévén erre nem volt esélyem.
– Mégiscsak az előző taktikát kellett volna alkalmaznom? A feladat jellegéből adódóan nyilvánvalóan Karasu is gondolt erre – gondoltam magamban.
A következő adandó alkalommal azonban nem volt szükség kisebb hezitálásra sem.
Láthatóan az erdő széle felé közeledtünk már, a fák ritkulni kezdtek. A sensei újra feltűnt a távolban, ám ezúttal úgy tűnt, támadó jelleggel kíván fellépni. Ez azonban – talán szánt szándékkal – olyannyira felkeltette a figyelmem, hogy összpontosításom eredményeképp szemtanúja lehettem annak, ahogyan Karasu átsuhan az egyik útba eső tölgyfán. Egyértelművé vált, hogy egy illúzióval van dolgom. Nem késlekedtem – elhajítottam kunaimat, s az be is talált. A klón levelek formájában szűnt meg létezni.
Első sikeremnek roppantmód örültem, bár azzal is tisztában voltam, hogy már csak két próbálkozásom van, abból pedig legalább egyszer újra meg kell találnom senseiem klónját.
Karasu ötödjére egy kis tó partján bukkant fel. Mikor megpillantottam már nem végzett mozgást. Úgy tűnt, már jó ideje vár rám. Ez egyértelműen arra utalt, hogy az igazi Karasu áll előttem, már csak a feladat jellegéből adódóan is.
Egy pillanatra azonban úgy tűnt, mintha a tőlem körülbelül 5 méterre álló ANBU-tag nem lenne teljesen emberi. Láthatóan nem lélegzett, s nem is pislogott. Ezt nem igazán tudtam mire vélni. Feltételezhettem, hogy csupán egy csapdáról van szó, ám úgy gondoltam, egyelőre megengedhetem magamnak, hogy próbálkozást tegyek. Szerencsétlenségemre azonban az igazi Karasu nézett velem farkasszemet – könnyedén hárította a felé hajított kunaiomat.

Eljött hát az utolsó próbálkozásom ideje. Jó ideje haladtam már nyugatra, körülbelül 20 perc telt azóta, hogy nem botlottam bele Karasuba.
– Ideje volt! – kiáltottam cseppnyi szarkazmussal a nemsokára a távolban feltűnő ANBU-tagnak. Egyre közelebb került hozzám, én pedig egyre csak szűkítettem a szemem által pásztázott területek nagyságát. A legkisebb részletekre is odafigyeltem, valamiért úgy éreztem, újra egy klónnal van dolgom. Sejtésem pedig igazolódni is látszott: a sensei egy kisebb ugrása közben megállt a levegőben.
Persze egy pillanatra elgondolkoztam rajta, nem megint csak a bolondját járatja-e velem, azonban ismerve a fizika törvényeit, nem igazán tartottam reálisnak – még egy ANBU-tagtól se –, hogy egyszerűen csak megdermedjen a levegőben.
Egy jól irányzott dobással találtam el Karasut. A klón az előzőekhez hasonlóan lett semmivé.
Hateshi
Hateshi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Seimitsu Kazuya Hétf. Dec. 24 2012, 21:05

//Shuinak//

Kissé elhúztam a számat, amikor Shuinak szembesültem a reakciójával magammal kapcsolatban. Tény, hogy most ő tenyerelt bele a dolgokba, de én éreztem magam rosszul miatta. Na tessék, úgy tűnik legendás negatív aurám megint működik. Akárhogy is, hamar elrontódik a környékemen minden hangulat, legyen az akármilyen jó. Igaz, ez Kiriben viszonylag normális. Az olyan területen, ahol napokig nem látunk napfényt és emiatt a bőrünk is sápadtabb az átlagnál, érthető, ha a dolgok eléggé hajaznak a depresszív hangulatra néhanapján... de hogy ez elkísérjen engem egy másik országba is, az már túlzás... talán jobb lett volna, ha inkább nem mondok semmit neki, legalább a hangulata a megszokott lenne.
- Semmi gond - szabadkoztam. - Nem tudhattad.
Viszont ami ezután jött, arra megintcsak nem számítottam. Egyik pillanatról a másikra változott Shui állapota, kedve. Hogy pontosan ez mitől jött elő, azt nem tudtam, de hatásos gondolat lehetett. A lány olyannyira beindult és ígéretett nekem a segítségnyújtásra, hogy nem bírtam ki, már nem tudtam rá nézni. Zavart arccal néztem félre a tűz mellett ülve, csak mivel én sápadt vagyok alapjáraton, ez eléggé látványos dolog volt tőlem. Lehunytam a szemem. Megígérte. Megígérte, hogy segít. Pedig aztán semmi oka nem lenne rá. Valami mégis rávette... én pedig, miután leküzdöttem a zavaromat, lassan felálltam.
- Köszönöm Shui, nagyra értékelem a segítségedet - eleresztettem egy halvány mosolyt. - Ebben az esetben, én még itt maradok a környéken. Az egyik farkasom mindig ott lesz a birtokotok környékén... ha nem gond, akkor majd Rakurai-nak engedd meg, hogy megszagolgasson, csak hogy felismerjen. Urufu már ismer, Kiddy-t ismerve pedig neki ennyi is elég volt.
Valamit viszont kifelejtettem. Nem mondtam semmi szankciót arra az esetre, ha átverne. Valahogy... nem tartottam szükségesnek. Megbíztam a szőke lányban, még ha Konohához is tartozott. Nem tudom miért, nem voltam az a fajta, aki egykönnyen megadja a bizalmat másoknak. Csak... megadtam neki és kész.
- De ha három nap alatt nem sikerül, az ne keserítsen el... ráérek.
Seimitsu Kazuya
Seimitsu Kazuya
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Aburame Shui Kedd Jan. 08 2013, 02:16

[Kazuyának]

Csak bólogatok, ha kis farkaskákról van szó, akik cukik és szőrösek és puhák és melegek ésésés... szóval akkor okés, tőlem addig szagolgatnak, amíg akarnak, ha cserébe megsimogathatom őket *-* Ám kételyeit azonnal eloszlatom.
- Ne aggódj, három nap alatt kiderítek mindent, amit csak ki lehet ennyi idő alatt deríteni. Előttem nincs akadály! Mert ha van, akkor nemes egyszerűséggel leépítem - azzal azért már nem büszkélkedtem, hogy kevésbé ninja módszereket használva, mint inkább az ősi, jól bevált eszközöket, a hisztizést, sírást, rimánkodást és a tombolást. De ugyebár nem a módszer, hanem az eredmény a lényeg, szóval...
- S akkor három nap múlva megint megpróbálok kiszökni. Ha valami miatt mégsem sikerülne, akkor meg valahogy jelzek mindenképp - ígérem még meg, s bár beszélgethetnék, vagy más okból még maradhatnék akár, de teljesen feltüzelve, elszánt arccal még csak annyit fűzök csodás monológomhoz, már a barlang bejáratából fordulva vissza a fiú felé: - Ne aggódj, Shui-himesama úgy kezeli kérésed, mintha a lehető legfontosabb küldetés lenne, amit csak országától kaphatott volna, és nem bukik el soha, mert Shui-himesama egy igazi hős! - azzal máris lendületesen, totál izgatott állapotban indulok vissza a birtokaink felé, hogy megkezdjem a Seimitsu-kémprojekt véghezvitelét.

A három nap pikkpakk elszaladt. Azt hittem, sokkal több eredménnyel térhetek vissza, s cseppet sem érzem magam hősnek. Viszont legalább van némi új infóm, amiről nem tudtam. Többek között azt sikerült kicsikarnom a bátyámból, Shiroganéból, hogy a Seimitsu birtok a falutól merre volt megtalálható, és hogy a romok még állítólag ma is megvannak, igaz már egész ramaty és már-már felismerhetetlen állapotban. Persze én oda be nem teszem a lábam, mert bátyám azt mesélte, hogy szörnyek lakják, hatalmas svábbogarakra emlékeztető, kétméteres, hat ízelt lábbal csápoló rondaságok! Brrr, még a hideg is kiráz a gondolatra. >.>
Az eredményem azonban csupán ennyi, mert hiába csórtam el a klánkönyvünk és lapoztam végig - pedig utálok olvasni, főleg a klánkönyvet - nem találtam benne semmit. Persze logikus, miért is lenne bárki a Seimitsuk közül az Aburame klánkönyvben, mégis valami csodát reméltem, elvégre olyan nagy becsben van tartva a könyv, mint az emlékek legfőbb hordozója, de igazából egy halom érdektelen infóval van tele, ami még a kutyát, de még a bogarainkat sem érdekli igazán.
Mindenesetre legalább a kijutásom egyszerű volt, mert nemes egyszerűséggel addig szekáltam apám, amíg fel nem dühítettem, és nem közölte velem, hogy húzzak el melegebb éghajlatra, amire persze én is felkaptam a vizet - kicsit jobban is sikerült, mert elvileg csak terveztem, hogy eljátszom, hogy kiborulok rá, de gyakorlatilag tényleg összevesztünk - s kicsattogtam az erdőbe. Jó, lehet, hogy keresni fog, de ahogy felhúztuk egymást, egy ideig magasból tojik majd rám, és én is így érzek. Bogaras vénember!
Na de ahogy egy kicsit józanulok, és eszembe ötlik, mire is ment ki a játék, jobb ötletem nem lévén füttyentek egyet, hogy jelezzem, hahó, itt vagyok. Persze mehetnék a tisztásra, de úgy vélem, nem okos dolog sokáig egy helyben maradni, és bizonyára ő is változtatta a helyét. Legalább is szerintem. Ha meg nem, hát na bumm, elvégre neki nagyobb szüksége van az infóra, mint nekem. Remélem, tud majd vele már mit kezdeni...
Aburame Shui
Aburame Shui
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Szomb. Jan. 12 2013, 15:06

// Hateshi //

A próbálkozások és a képesség felmérés sikeresen befejeződött. Logikával és odafigyeléssel, valamint tapasztalattal sikeresen teljesítetted a próbát. A klón levelek formájában foszlott szét, azonban valami furcsa dolog történik. A repkedő levelek hirtelen elkezdenek olvadni. Sárként hullanak le a földre, majd egy hatalmas sártócsát alkotnak, ami lassan elkezd felemelkedni és újra felveszi a Karasu alakját. A klón nem mozdul semerre csak áll egy helyben. Pár másodpercen belül pedig léptek zajára leszel figyelmes. Tőled jobbra az egyik fa mögül lép ki a maszkos ANBU. Ezt a maszkot már ismered, így tudod, hogy Karasuval van dolgod. A sensei elfordítja maszkját, majd melléd áll.
- Azt sose felejtsd el, hogy a Genjutsu mindig csak az agyban jön létre. Csak számodra létezik. Egy olyan dolgot hitet el veled fizikailag, ami nincs is. Ahhoz, hogy megállíts egy Genjutsut, az agyadnak fel kell ismernie azt, hogy nincs is mit érzékelned. A Köd Szolga Jutsu // Kasumi Jūsha no Jutsuval kiélheted a kreativitásod. Talán az egyik legegyszerűbb technika, de még is a legsokoldalúbb.
Mondta, majd a válladra tette a kezét. Abban a pillanatban ahogy hozzád ért, furcsa, bizsergető érzést éreztél, majd a klón elkezdett felfújódni és végül egy hatalmas villanás kíséretében tűnt el. A fény vakító volt. Egy pillanatig teljesen megvakultál tőle.
- Ez már egy kombinált Genjutsu képesség volt, amit külön fejlesztened kell. A Genjutsut magát nem lehet technikákra bontani úgy, mint a Ninjutsukat. Csupán fajtákra. Azért léteznek a technika megnevezések, hogy egyszerűbbé tegyék és szakaszokra bontsák ezt a fajta művészetet. Lehet, hogy ezt így most nem érted, de majd elmagyarázom később. Egyenlőre elég ennyi. Induljunk! Innen nem messze van egy Város. Sok rossz dolgot élt meg, ezért Elhagyatott városnak hívják. Le van rombolva és teljesen elhagyatott. Volt... Ott táborozunk majd le reggel. Onnantól pedig már csak egy lépés Amegakure. Onnantól Te vezetsz. Kövess!
Utasított a sensei majd elindult.

// Elnézést a késésért. Tökéletesen teljesítetted a feladatot és az elvárásaimnak is megfeleltél. +8 ch. Következő postot Tűz Országa --> Elhagyatott Városhoz kérem. Pont pirkadatra érkeztek majd meg. Ajánlom figyelmedben a Világ topicban megtalálható térképet, csak hogy tudd merre jártok. //

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Kusuki Eiko Szomb. Jan. 26 2013, 14:29

//Ayame,Hiroto,Jiraiya//

Miután kiderült, hogy tényleg a Hokage küldte utánunk nem lepődtem meg ellentétben amikor kijelentette hogy ez màr egy A szintű küldetés lett nagyon meglepődtem de egyáltalán nem féltem, sőt mikor Kiba felpattant kutyájára és mutatta nekünk az utat én egyből ugrottam utána.
- Nah akkor indulás skacok! Nem késlekedhetünk!
Kiáltottam két társamnak majd rohantam Kiba után, hiszen most az ő orra vezetett minket.
*Habár ilyesmire nem számitottam, de... Na mindegy. Egyszer láthattam egy hires ninját is legalább. Mondjuk Chunin vizsgán is volt nem egy, de velük nem tudtam majdnem semmit beszélgetni. Azota pedig ilyen vagyok. Megváltoznom pedig egyenlőre nem kell majd eldől később mi lesz
Gondolkodtam el magamban. A küldetés nem járt éppen a fejemben, de tudtam, hogy amugy is veszélyes elfogni egy mérgezett macskát.
Kusuki Eiko
Kusuki Eiko
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 405

http://www.encike12.5mp.eu

Témanyitás  Hikari Ayame Szomb. Jan. 26 2013, 15:03

Erdőségek - Page 12 Tumblr_m1u6beH7aP1qgctjqo1_250
[[ Jiraiya, Hiroto, Eiko ]]

A válasz hamar megérkezik, de előtte még elgondolkozok rajta, hogy mikor fürödtem utoljára. Ma reggel. Azóta nem izzadtam le, szóval nem kell sértésnek vennem Kiba szaglászását. Hogy mi szükség erre azt nem igazán tudom, de nem is fontos. Nem ismerem a fiú képességeit. Azonban amikor befejezi a mondandóját rá kell jönnöm, hogy valószínűleg elég jó képességekkel rendelkezik ez a fiú. Különben nem küldték volna egy A szintű küldetésre. A mi A szintű küldetésünkre. A pillanatnyi csendet hiába akarnám megtörni, valami csatakiáltással, hogy: "Jippíjájéé, lássuk el az ellenség baját!" Nem jön ki egy hang sem a torkomon. A szemem tágra nyílik, ajkaim elválnak egymástól, és valami halk nyögés hagyja el a számat, mintha gyomorszájon vágtak volna.
Ezt. Most. Nem. Mondod. Komolyan. - hallom a saját hangomat a fejemben. Kissé letaglózóan hat rám amit mond. Ha minden igaz - és igenis minden igaz! - akkor most D szintű vagyok. D, C, B... És csak azután jön az A. Tehát, a képességeim messze kevesek egy ilyen szintű küldetéshez. Egy C-t még csak-csak, egy B-t rengeteg kétellyel, de talán tudnék teljesíteni. Egy A-t? Nekem lőttek!!
Nem, nem és nem! Kicsit skizofrénnek érzem magamat, mert gondolatban önmagamat rázom fel, és pofozgatom, hogy térjek már észhez. Végre itt az alkalmam valami nagy dolgot véghez vinni. Ha most sikerül teljesíteni ezt a küldetést, akkor utána elmondhatom magamról, hogy egy A szintű küldetésen vettem részt. Ez pedig... tök jó! A bennem lévő félelem sokkal inkább izgatottsággá változik át, és elvigyorodok.
- Ez az! Végre valami komolyabb feladat - mosolygok, de hamar levakarom a képemről a 200wattos vigyorgást, mert ekkor jövök rá, hogy most már aztán végképp nem becsülhetem alá a feladatot. Komoly arccal követem Kibát és a csapatkapitány Eiko-t. Bár, valami azt súgja, hogy Kiba is a csapatfőnökünk lett.
Hikari Ayame
Hikari Ayame
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 275

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Vas. Jan. 27 2013, 21:16

//csipetcsapatunk//

Csendben meghúzódva hallgatom Kibát, aki elmondja, hogy megváltozott a terv. Sokkal nehezebb a feladatunk, mint azt gondolták, valamilyen vírus közbejött. Szerencsére már volt dolguk, így remélhetőleg nem lesz semmilyen bajunk.
- Térj haza, nem akarom hogy lebetegedj és megfertőzd a többieket! - suttogom a patkányomnak, aki egy pukkanás kíséretében el is tűnik a vállamról.
Eiko szavaira bólintok egyet és már követem is a többieket. Amolyan hátvédként leghátul "loholok", közben Ayamét figyelem félszemmel. A lelkesedésén elmosolyodok, bár kíváncsi vagyok hogy mit fog majd szólni a keményebb helyzethez, ha testközelből tapasztalja. Amikor Shuival egy követet kísértünk el az egyik faluba, mi is megtapasztalhattuk, milyen egy nagyobb hatalommal találkozni. Még most is rossz vissza gondolni arra az élményre.
- Nem kellene valamilyen óvintézkedést tennünk, annak érdekében, hogy minket ne fertőzzön meg a macsek? Esetleg valamit megtudhatunk a helyzetről, hogy mégis mivel kell majd szembenéznünk? - kezdek el kérdezősködni.
Úgy néz ki, rajtam kívül senki sem törődik azzal, hogy mégis mire készülünk, pedig ezt egy vezetőnek már rég el kellett volna intéznie.
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 804
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 422 (B)
Erő : 480 (B)
Gyorsaság : 450 (B)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 502 (A)

Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 830

https://fairytail.hungarianforum.com/

Témanyitás  Seimitsu Kazuya Pént. Feb. 08 2013, 02:26

//Shuinak//

Lassan kiértünk a szabadba, ahol a három farkaskölyök volt. Na itt Shui szemtanúja lehetett egy szokásos családi perpatvarnak. A jelek szerint Urufu már megint ,,játékos" kedvében volt, mert éppen Kiddyvel marták egymást, amíg Rakurai csak a fejét csóválva, sóhajtozva nézte őket. Én is csak sóhajtottam egyet, ahogy odamentem és mindkét farkast a grabancánál fogva szétszedtem és jól lecsesszerintettem őket, hogy legalább most, veszélyes terepen figyeljenek oda. Ismerve őket, pontosabban Urufut, a szavaim sokáig nem fognak sokáig békét szülni... most viszont egy darabig kuss lesz, szóval leraktam őket majd megkértem rá a csipet-csapatot, hogy szagolgassák meg Shuit, hogy biztos szagmintájuk legyen... és persze megengedtem a lánynak, hogy megdögönyözze őket egy kicsit. Ahogy láttam, Kiddy bundája kifejezetten tetszett neki... mondjuk nem csodálom, ő a legfiatalabb, egyben pedig a legpelyhesebb is hármójuk közül. De aztán eljött a búcsú ideje... én pedig azért szó nélkül nem engedtem el kivételesen Shuit.
- Shui, én... - na itt elhallgattam, kissé zavartan meg is vakartam a tarkómat, mire folytattam. - Igazán köszönöm, hogy segítesz nekem.
Végül mellé adtam Urufut, hogy hazakísérje.

A helyemet nem változtattam meg, nem láttam biztosnak. A farkasok folyamatosan figyelték a környéket és sosem érezték, hogy valaki túlságosan közel jött volna a rejtekhelyünkhöz. Addig pedig nem is volt mitől tartani. Ha közel is jönnek, úgy ítéltem meg, hogy csak akkor találnak meg, ha tudják, mit keresnek. Így viszonylag biztonságban éreztem magam. Igaz, attól még nem jöttem ki a barlangból, hogy edzek egy kicsit a szabadban. A biztonságérzet csak odabent volt érvényes, kint már más volt a helyzet. Szóval bent maradtam a barlangban mindvégig és tervezéssel töltöttem az időt. Mondhatjuk, hogy a sötétség nem tesz jót a bőrnek, de én alapból sápadt voltam a Kiri-ben való élet miatt... ez már igazán nem fog meglátszani. S szépen lassan, de a három nap, amit tervezgetéssel töltöttem, lejárt... és be kellett vallanom, eléggé izgatott voltam, amikor lement a Nap a harmadik nap estéjén és már akármikor várható volt Shui érkezése...

Shui füttyentése nem marad válasz nélkül. Pár másodperc múlva megrezeg az egyik bokor és a hófehér bundájú Rakurai jelenik meg előtte. Dacára a késői órának, a farkaskölyök még mindig ébernek és rendíthetetlennek tűnik. Fejét meghajtja és lábait kissé berogyasztja, hogy ezzel mutasson egyfajta üdvözlési gesztust a lány felé.
- Örömmel látom, hogy eljöttél - szól, minden számító hangnem nélkül. - Indulhatunk?
Seimitsu Kazuya
Seimitsu Kazuya
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Hétf. Feb. 11 2013, 16:53

// Elnézést a késésért, mostantól tudok heti rendszerességgel postolni remélhetőleg. Nem szoktam ilyet tenni, de mivel valószínűleg már rég a végénél lennénk a kalandnak, így kárpótlásért kaptok +5 ch-t. //

[Eiko, Hiroto, Ayame]

Ugyan Konoha egyik legeredményesebb Genin évfolyamához tartozik a furcsa fiú és a kutyája, azonban közel sem olyan híresek mint például Naruto, Konohagakure egyetlen jinchuurikije. Persze Konoha klánjairól is mindenki tanult az akadémián, így ismeritek mind az ősi Uchiha, Hyuuga családot, valamint a hírhedt Nara, Akimichi és Yamanaka klánt is, akik már évek óta őrzik a családjuk közti jó viszonyt. Az Inuzuka és Aburame klán pedig szintén híres a nyomkövető képességeikről és az orvosi ismereteikről. Innen derenghet nektek Inuzuka Kiba neve is. Ahogy távolodtok a falutól a jól bejáratott földúton, kezd lecsökkenni bennetek a kezdeti adrenalin löket az "A" szintű küldetés hallatán. Mert ugye mindhármótokat kissé feltüzelte a dolog, de vannak akik kevésbé élik bele magukat és vannak akik csak erre tudnak gondolni... Ahogy tisztul előttetek a kép és a boldogságot és eltökéltséget szimbolizáló rózsaszín füst eltűnik a szemeitek elől, úgy gondoltok bele a küldetésetek "miértjeibe" és annak veszélyeibe. Genineket nem szoktak küldeni "A" szintű küldetésre! Akkor most ezt még is hogyan? Hiroto pedig rákérdezett ezekre teljesen jogosan, amire jött is a válasz, habár az Inuzuka elgondolkodott egy cseppet, hogy még is mit is kellene neki mondani.
- A fertőzés harapás útján terjed... Egyszer már volt dolgunk ehhez hasonló fertőzéssel. Akkor Akamarut fertőzték meg. - Simogatta meg a hatalmas kutya nyakát, mire Ő nyüszíteni kezdett - Akkor sikeresen megállítottuk ezekkel itt. - Mutatott az övére amire három injekciós tű volt felakasztva - A vírus egy chakrahasználattal ötvözött biológiai "méreg". Lényege, hogy az ellenfél olyan típusú, idegen chakrával kifejlesztett és táplált spórákat tenyészt gazdatestként a szervezetében, amit képes bármilyen helyzetben és pillanatban szabadjára engedni és megfertőzni vele másokat. A spórák, napok alatt kifejlődnek és ráakaszkodnak a használó chakrahálózatára, aminek következtében a megfertőzött személy megvadul, ugyanis a gomba chakrával táplálkozik. Ez még nem is lenne gond, azonban a gomba egy olyan anyagot termel, ami ha a szervezetbe kerül, kárt tehet az agyban. Mivel a szervezet érzékeli, hogy rossz helyen van nyálka a szervezetben, így igyekszik feldolgozni a "mérget" és felszívódik és eljut a vérkeringésbe, onnan a szívbe és az agyba. Az agyban pedig olyan hatást visz végbe, ami ingerülté és kiszámíthatatlanná teszi a fertőzött személyt. Mint ha éppen a diliházból jönne. Ez egy átlag civilnél így van. De egy, a chakrát tudatosan használó élőlénynél nem. Teljesen képes irányítani a testét, azonban az érzéseit nem, így nekimegy bárkinek. Pár éve egy ugyan ilyen ninját intéztünk el Akamaruval. Akkor Őt érte el ez a fertőzés. Szerencsére a nővérem állatorvos és kikísérletezett egy szert, amivel ezek a gombák elpusztíthatóak. Ugyan az antibiotikum hatásos lenne az emberi szervezet számára mint ellenszer, de az állatok érzékenyek erre. Ezért kell nekik külön kifejleszteni egy orvosságot.
Kiba, hagyott néhány másodpercnyi gondolkodási időt, majd folytatta a következő kérdés megválaszolásával.
- Annyit tudunk, hogy az egyik Akadémiai tanuló macskája fertőződött meg ezzel a vírussal. Persze a Hokagénak csak annyit jelentettek be, hogy elszökött az állat, azonban kiderült az Akadémián, hogy a macska már régóta furcsán viselkedett, így a Hokage elővigyázatosságának hála, könnyedén azonosítani tudtuk a spórák maradványait a macska által hagyott karmolásnyomok után, amiket természetesen a fiún hagyott, így Őt is kezelik. A küldetésről pedig azért nem hívatott titeket vissza a Hokage, mivel jelenleg is nagyon kevés shinobi tartózkodik a faluban, de ők sem tudnak ezekkel az ügyekkel foglalkozni... Az okot egyenlőre még nem árulták el. Azonban nincs mitől félnetek! Mivel Én és Akamaru itt vagyunk, az Inuzuka klán legnagyobb és legtehetségesebb tagjai!
Viccelte el ezt a rendkívül komoly helyzetet a fiú. A szemfogai csak úgy villogtak. Azonban a beszélgetés alatt kissé elszaladt az idő és pár perc alatt elértétek azt a helyet, ahol meg kellett állnotok. Akamaru szagot fogott. A vezetőtök leszállt róla, majd felétek fordult.
- Látom van rajtatok headset. Használjátok ki és gyűjtsetek minél több információt, ugyanis szét kell válnunk. Számítsatok arra, hogy egy tapasztalt ninja állattal néztek szembe. Nem olyan szinten van mint a gazdája, így ne tévesszen meg titeket a külseje. Én körbemegyek, ugyanis ha menekülni kezd ezen a területen, akkor valószínűleg elveszítjük egy idő után. Mivel macska, így gyorsabb nálunk, de a szaglása nem olyannyira kifinomult mint a miénk! Akamaru itt marad veletek - mondta a fiú, mire a kutya vakkantott egyet - Tíz perc múlva, induljatok meg Nyugat felé. - Mutatott balra, befelé az erdőbe - Biztosan erre van, mivel érzem a szagát. Maximum 1-2 kilométeres körzetben Nyugat felé! A fákon közelítsétek meg őt és hajtsátok felém. Sok szerencsét!
Mondta a fiú, majd megsimogatta kutyája fejét és elindult Északnak az úton. Körülbelül két percig még láttátok, azonban utána letért balra és az erdő teljesen elnyelte. Az állat elé akar vágni. Vártok még nyolc percet, majd megindultok.

// Fél órátokba telik, amíg a fák tetején, Akamaruval együtt eléritek a kiszemelt célpontot. A kutya állít meg titeket. A macska éppen egy mókust pakol befelé a hasába. A méretük majdhogynem megegyezik //

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Kusuki Eiko Hétf. Feb. 11 2013, 17:21

Sok információt kaptunk végül is az Inuzuka gyerektől, ami nekem nagyon tetszett. Végre tudtunk is valamit és nem csak a sötétben kellett tapogatóznunk. Persze a küldetés még most is eléggé veszélyesnek bizonyult mivel az állat ugyanúgy megmérgezhet minket is, de engemet ez cseppet sem zavart, pedig kellett volna. Hiszen ha megfertőz az állat kitudja mi lenne velem... legrosszabb esetben meg is halhatnék, de erre inkább nem is akartam gondolni.
*Mondjuk, ha nem kéne egy fene vad macska után szaladgálni akkor könnyebb lenne, de ha most Kiba elmegy és a kutyájára kell hagyatkoznunk... mondjuk hamarosan már én is hozhatom a kutyámat küldetésekre, csak még jobban kell edzenem vele, amire habár nincs sok időm, de akkor is mindent megteszek az ő képzéséért is.
Miután magunkra maradtunk és a fiú eltűnt a semmibe megvártuk a maradék kis időt és követtem Akamarut, hogy lássam merre is vezet el minket, hiszen most ő volt "a kutyánk". Nem mint gazdák persze, de jó volt tudni, hogy egy jó orrú állat is van mellettünk.
- Na gyerekek! A feladatunk elkapni a macskát és beadni neki az ellen anyagot. Szóval mindenki erre törekedjen. Nah indulás Nyugat felé! No meg amerre szagló bajtársunk vezet.
Fél óra eletltével meg is találtuk a kiszemelt célpontot, mire a kutya megállt.
*Ilyen macskát... Nem is láttam még szerintem. Gondolkodtam bele rövidecskén.
Sok időm nem volt, ugyanis kíváncsian vártam, hogy most hogyan is kapjuk el. Ha simán neki rontanánk akkor abból csak a baj lenne. Legrosszabb esetben pedig elveszítsük a macskát, vagy pedig nekünk támad és mi is csak megfertőződünk. Kissé tanácstalanná váltam afelől, hogy most mihez is kezdjünk, de majd csak el fog dőlni ez is.
Kusuki Eiko
Kusuki Eiko
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 405

http://www.encike12.5mp.eu

Témanyitás  Hikari Ayame Hétf. Feb. 11 2013, 19:38

Erdőségek - Page 12 Tumblr_m1u6beH7aP1qgctjqo1_250
[[ Jiraiya, Hiroto, Eiko ]]

Először azt hiszem, hogy majd valami dögunalmas dologról fog beszélni. Vagy legalábbis ezt hinném, de mivel az "A" szintű küldetés hallatán sokkal jobban élezem a fülemet, hogy minden apró információt halljak a feladat sikeres végrehajtásának érdekében, ezért nem engedem el a fülem mellett Kiba magyarázását sem. És magam is meglepődtem a reakciómon, de tátott szájjal bámultam a fiúra, miközben olyan dolgokról beszélt, amiket csak félig sikerült megértenem. Közben valami vágyakozó hang azt suttogta, hogy még többet és többet akarok tudni erről. Eddig soha nem érdeklődtem mérgekről, és gyógyításhoz kapcsolódó dolgokról, most mégis legszívesebben lehuppannék a földre, és hallgatná, napestig, ahogy erről az érdekes dologról mesél Kiba. Kicsit magamat is megrémítem, főleg amikor már azon filózok, hogy kivegyek e valami jó kis olvasmányt a könyvtárból a medikus dolgokkal kapcsolatban. Megrázom a fejemet, hogy sikeresen eltereljem a gondolataimat erről az új mániámról, és tovább hallgatom Kiba beszédét. Ekkor már más a téma. Ez pedig ugyanannyira érdekel, mint az előző. Ugyanis most a tervet mondja el, rám nem jellemző módon pedig végighallgatom, és nem szövögetek tök más terveket. Pedig általában nagyon forognak a fogaskerekek odabent, muszáj elmondani a saját általam kitalált akciót. Viszont most csak hallgatok és bólogatok.
Megint szétválunk, de ezúttal nem egyenként folytatjuk a küldetést. Sőt, valójában csak Kiba szakad le tőlünk és vág neki egyedül az útnak. Eközben a terven jár az eszem. Még akkor is amikor újabb percek telnek el a fiú távozása után. A hangja még mindig a fejemben visszhangzik, minden szavát alaposan megrágom. Ilyen vagyok amikor gondolkozok, és a lehető legjobban meg akarom oldani a feladatot. Ilyen vagyok amikor komolyan veszek egy küldetést. Amikor nem, akkor meg leállok öreg nénikékkel beszélgetni, akik egy kutya nevét képtelenek voltak normálisan az eszükbe vésni. Mindenesetre sok segítség volt az is, de most már hiába minden tőlük kapott információ, egyik sem ér semmit. A fákon ugrálok, a testemet lelkesedés helyett sokkal inkább izgalom járja át. Meg egy kicsit tartok tőle, hogy az a macska megfertőz, de azzal vigasztalom magamat, hogy mivel annyira érdekes volt amit hallottam a vírusról, így talán még jobban beavatnak a részletekbe. Mert ugyebár az Inuzuka fiú nem állhatott le velünk cseverészni erről. Meg amúgy sem hiszem, hogy rajtam kívül bárkit is felcsigáztak a hallottak.
Hamarosan Akamaru jelzi, hogy itt az ideje megállni. Nem telik egy másodpercbe sem, meg is pillantjuk a keresett macsekot. Ha háromnegyed órával ezelőtt ilyen közel van hozzám ez a macska, akkor fütyörészve odasétálok, a honom alá kapom, és fütyörészve visszaszolgáltatom a gazdájához. Most még sem ugrok le a fa ágáról, ahol mozdulatlanul guggolok társaim oldalán. Csak várom, hogy mi az ötlete Eiko-nak. De egyelőre nem hallok tőle semmi. Biztosan egy terv kidolgozásán ügyködik éppen, miközben a célpont továbbra is jóízűen falatozik a vele egyméretű mókusból.
- Amíg még kajál, addig körbevehetnénk. Kiba észak felé ment, tehát arra felé kell terelnünk a cicust - mutatok jobbra, észak felé. - Ha körbevesszük, de észak felé hagyunk neki menekülő utat, akkor biztosan Kiba felé veszi az irányt, aki nyilvánvalóan fel van készülve már az érkezésünkre. A szemközti fára mehetek én, Eiko és Akamaru mennének középre, Hiroto pedig itt maradna. - Végignézek a többieken, és Hiroto-ra bámulok. - Nem tudom, hogy meg merjük e kockáztatni a patkányod idehívását. Elvégre ő is megfertőződhet, mindenesetre csalinak tökéletes lenne. Viszont ijesztgetéssel is el tudjuk vezetni Kiba felé - billentem oldalra a fejemet, és gondolkodóba esek. Végül Eiko-n állapodik meg a tekintetem. - De persze ez csak egy ötlet, Eiko, tiéd a végszó - biccentek felé, és halvány mosollyal nyugtázom, hogy nem akarom elvenni tőle a főnök szerepet. Pedig ami azt illeti baromi szívesen megtenném, azonban ha belegondolok, hogy Eiko a csapatkapitány, ráadásul egy "A" szintű küldetés csapatkapitánya... Bármennyire is irigy és önző vagyok, nem akarom lenyúlni tőle a lehetőséget. Ettől függetlenül ötletelni szabad, nem?
Hikari Ayame
Hikari Ayame
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 275

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Kedd Feb. 12 2013, 11:26

Csendben hallgatom a srác beszámolóját és raktározok el minden fontos információt. Úgy néz ki hogy veszélyes a feladat, de nem lehetetlen teljesíteni. Továbbra is némán haladok a többiekkel és próbálok odafigyelni minden apró dologra. Fél órát vesz igénybe, hogy megtaláljuk az állatkát, aki éppen eszeget. A társaim azonnal agyalni kezdenek egy terven én azonban a cselekvés híve vagyok. Gyorsan előveszek egy kunait, majd az állat irányába hajítom. Nem akarom eltalálni a macsekot, néhány centivel mellé célzok. Ezzel azt akarom elérni, hogy megijedjen és elinduljon valamelyik irányba. Így sokkal könnyebb elé vágni, mivel tudjuk merre tart.
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 804
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 422 (B)
Erő : 480 (B)
Gyorsaság : 450 (B)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 502 (A)

Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 830

https://fairytail.hungarianforum.com/

Témanyitás  Aburame Shui Pént. Feb. 15 2013, 00:58

[Kazuyának]

Füttyszavam után csak nézelődöm, fülelek, de egyelőre csak az erdő természetes zajait hallom. Türelmetlen azonban nem lehetek - ó, igazából dehogynem! Én bármi lehetek, elvégre Shui-himesamáról van szó! - így mellkasom előtt összefont karokkal várakozok, ujjaimmal a felkaromon dobolva. Na meg az egyik lábammal dobolva a türelmetlen tamtamot, mikor mellettem megrezeg az egyik bokor, és a már ismerős fehér bundás farkas bukkan elő. Kérdésére lelkesen bólintok. - Naná!
Mondanám azt is, hogy ezért ácsorgok itt, és hogy mire várunk még, de az állat nem hagy kibontakozni, máris nekiindul. Eh... Igazán hagyhatná, hogy kicsit kibontakoztassam a drámai tehetségem...
Viszont tény, nekem is jobban kellene aggódnom azon, hogy vajon Kazuya mit szól ahhoz az információhoz, amire jutottam, elvégre lepkefingnak is kevés... Én legalább is fordított esetbe hozzávágnám magamhoz a cipőm legalább. Na meg megsértődnék egy életre, hogy nem is kezelem komolyan az ügyem. Azzal meg vacak vigasztalnom magam, hogy csak egy egyszerű genin vagyok, és fontos - legfőképp zárolt - anyagokhoz egyáltalán nem férhetek hozzá semmi módon. Na jó, ellopni megpróbálhatnám őket, de nem akarok illegális módszerekhez folyamodva szégyent hozni a klánomra. Hah, nem is olyan egyszerű nyomozónak lenni...
Amikor megérkezünk, konstatálhatom, hogy ugyanazon a tisztáson vagyunk ugyanazzal a barlanggal. Ha ezt tudom ... Nem várok ott az erdőben, mint egy idióta faszent, az tuti! Ismét csak most már mindegy...
CSeppet bizonytalan msollyal üdvözlöm a fiút, most sokkal visszafogottabban, mint első alkalommal, majd máris meghajolok.
- Sumimasen, de nem sikerült túl sok mindent megtudnom azon kívül, hogy merre található a klán elhagyott lakhelye, ami állítólag azóta lakatlan, és már eléggé romos - azt inkább nem teszem hozzá, hogy milyen szörnyekről beszélt a bátyám... - Tudom, hogy ez nem sok, de igazán igyekeztem - szabadkozom azonnal, felsandítva vakarva meg zavartan a fejem még mimikámban is bocsánatért esedezve - ami nálam kimondottan ritka! -, és igyekszem leolvasni az arcáról, hogy mennyire hisz is nekem az erőfeszítéseimmel kapcsolatban.

A hozzászólást Aburame Shui összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 22 2013, 13:09-kor.
Aburame Shui
Aburame Shui
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Seimitsu Kazuya Pént. Feb. 15 2013, 23:41

//Shuinak//

Rakurai lényegesen visszafogta magát, míg haladtak. Legszívesebben teljes sebességgel ment volna, hogy minél hamarabb visszaérjen Kazuyához. Ezen a terepen ezt tartotta a legjobbnak... és mivel ő volt a három farkastestvér közül a leggyorsabb, jó esélye is lett volna pillanatok alatt megérkezni. Viszont most vezető volt és nem tudta, hogy a szőke lány milyen ütemben tudná követni a tempóját. Így hát alkalmazkodott Shuihoz. Bár tény, fehér bundáját talán ebben a közegben még lemaradva is tudta volna őt követni a leányzó... de inkább biztosra ment. Így hát szépen lassan... oké, nem lassan, de a közhely végett... végül megérkeztek a rejtekhelyhez, ahol már várták őket.

Kiddy értesített róla, hogy érzi közeledni Shuit és Rakurait. Így ott hagytam csapot-papot - éppen a vacsorát készítgettem - és kirohantam a barlangból. Pont megérkeztem a kijárathoz, amikor kivillant a sötét erdőből Rakurai fehér bundája és Shui szőke haja. Na most a lánynak sikerült jól landolnia, így nem tarolt le... pontosabban kis híján nem tarolt le a múltkor... sőt, valahogy jóval visszafogottabb volt, mint eddig. Aztán hamarosan meg is tudtam, hogy miért. Kissé pislogtam, amikor meghajolt előttem és elmondta, mit tudott meg. Hát tényleg nem sok, de ahogy felpillant rám... oké, alapból nem lettem volna mérges ilyesmiért, de így meg főleg nem.
- Jaj, Shui, egyenesedj ki nyugodtan. Ez is hasznos információ - mosolyog bátorítóan, bár ez nálam ki tudja, hogy fest.
Kicsit elgondolkoztam. Hm... a klán régi települése. Ki tudja, talán van még ott valami használható, ami nyomra vezet. Bááár... több, mint tíz éve elhagyatottan áll. Az ANBU biztosan tüzetesen átnézte a helyet és a rablók is felprédálhatták... biztos vagyok benne, hogy eléggé siralmas látványban lesz részem... no, de akkor talán használni is kellene ez információt, ha már Shui megtudakolta nekem. Nem sok, de el lehet rajta indulni.
- Köszönöm - hajtok aprót fejet. - Meg tudnád mutatni, hogy találjuk a szállást?
Ám mielőtt még Shui válaszolhatott volna:
- Ehm... Kazuya... - szólalt meg Urufu.
- Hm?
Na a következő pillanatban egyszerre kordult meg a három farkas és az én gyomrom is. Na igen, ma még nem igen ettünk semmi kielégítőt némi alkalmi fogást leszámítva. Kicsit zavartan simogatom meg a hasam.
- Hupsz... igen Urufu, jogos - ránézek Shuira. - Éppen vacsorázni készültünk - aztán támadt egy ötletem, ha már így este jött megint. - Meginvitálhatunk téged?
Seimitsu Kazuya
Seimitsu Kazuya
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Aburame Shui Pént. Feb. 22 2013, 13:08

[Kazuyának]

Hallhatóan és láthatólag nem haragszik. Kérdés, mennyi ebből a megjátszás, mert magamból kiindulva én tuti ki lennék borulva és hisztiznék, miért nem talált az illető többet három nap alatt, meg hogy nem is keresett igazán, meg hogy egy nagy balfék satöbbi. Na de a következő kérése, ha lehet, még inkább gyomorszájon vág, és egy ideig csak tátogok, mint hal a parton, kétségbeesetten és vergődve, de a válasz alól kiment Urufu.
Mint kiderül, a vacsi elmaradását sérelmezné, amit tökre megértek, korgó gyomorral az ember ne menjen óriás rovarszörnyek közé... Igazból sehogy ne menjen közéjük!!! Pont ezért, bár bólintok, de igazából nem vagyok éhes, kaját nem is kérek, pedig előfordulhat, hogy apa a vita és az elcsavargás miatt majd otthon is megfoszt eme lehetőségtől, de egy falat se menne le a torkomon. Mert az hagyján, hogy a gyomrom egy merő görcs, de a torkomban is van vagy legalább hat gombóc, nem is egy. (Elvégre, ha csinálok valamit, azt maximálisan tökéletesen végzem...)
Míg a többiek esznek, én feltűnően magamba vagyok roskadva, és bár valamit mond Kazuya, de fel sem fogom, csak bólogatok, mint valami idióta játék, ami, ha megremeg, azonnal bólogatni kezd, és csak arra tudok gondolni, hogy ha odamegyek, undorító szőrős lábak között fogom végezni, és csápok fognak apró darabokra marcangolni, és észre sem veszem, de egyre inkább belekapaszkodom a ruhámba, ujjamat olyan erősen szorítva össze, hogy teljesen elfehérednek, ahogy kifut belőlük a vér.
Mert csak két dologra tudok koncentrálni:
a, el kell kísérnem, mert hiába mondanám, hogy merre menjen, körülbelül annyira lenne neki informatív a dolog, mint nekem, ha ő akarna eligazítani Kirigakure környékén.
b, nem akarok odamenni, mert félelmetes szörnyek lakhelye, és nem engedhetem meg magamnak, hogy lássa, hogy rettegek, mert akkor megaláznám a bennem is kialakult Shui-himesama képemet.
A kettő viszont olyannyira egymásnak feszül, hogy az elképzelhetetlen!
- Ano... - szólalok meg végül nagyon halkan. - elkísérik a klánbirtok határáig, de utána nekem vissza kellene jönnöm, mert lehet, addigra apa mérge elszáll, és keresni kezdenének, és lehet, a bátyám gyanút fog, hogy nemrég érdeklődtem pont a Seimitsukról és... nem lenne jó, ha ott rád bukkannának. - ez a legjobb megoldás, el is kísérem, és nem is, de mégis megindokoltam megcáfolhatatlan érvekkel, miért nem kellene nekem odamennem.
Aburame Shui
Aburame Shui
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

12 / 29 oldal Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 29  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.