Kiképzőterepek
+72
Usagi Dan
Hyuuga Hanabi
Shiyaga Kayguro
Setsu
Hirota Yukionna
Uchiha Kagami
Aokaze Atsushi
Orochimaru
Hirano Reina
Zake
Hattori Arata
Terumi Mei
Uchiha Obito
Hasegawa Zauki
Hidan
Kage Ijin
Kaibutsu Hiroto
Hakkyou Katsumi
Akira
Shimura Danzou
Deidara
Yagyuu Hyousuke
Uchiha Madara
Uchiha Itachi
Gawakatsu Hikuro
Kira
Uzumaki Kushina
Tomoshika Asuko
Hikari Ayame
Jiraiya
Kuroda Nobu
Tobi
Sugomi Aoi
Kakuzu (Inaktív)
Azumi Yuurei
Orochimaru (Inaktív)
Shiren
Kyrena
Kenshiro Karu
Aburame Shino
Fushidara Ikazuchi
Fushidara Kumoshi
Akasuna no Sasori
Hiroyasu Karu
Hyuuga Shakaku
Djuka Hiashi
Hinata
Akihito Aoki
Nosaru Kyoya
Hazukage Kurono
Shioshu Mash
Junichiro Saruwatari
Pedanchiku Chakkari
Darui
Hazukage Arashi
Uzumaki Naruto
Kuro Karasu
Ryuuga Gawa
Kurotsuki Emi
Shirogane Shiro
Rock Lee
Karin
Ayanokoji Takashi
Hazukage Inu
Ruru
Shikaku
Hiraga Natsu
Fujikage Koichi
Sai
Nireiko Kai
Yotsuki Kagerou
Namikaze Minato(Inaktív)
76 posters
8 / 27 oldal
8 / 27 oldal • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 27
Re: Kiképzőterepek
A harmadik villámcsapás elől is sikeresen kitértem. Nagy megkönnyebbülés volt számomra. Elég fárasztó feladat volt ez, így hát elhatároztam, hogy megkísérlem elvenni Emitől a kristályt. Nem volt sok gondolkodási időm, ezért nem gondoltam alaposan át ami eszembe jut. Ekkor ránéztem Kuronra. De nem azt láttam, amit gondoltam. Azt hittem Kuron pezseg az örömtől, ámde nem. Épp az ellenkezője. Halálra unja magát. Ennek érdekébe megpróbáltam felpörgetni a hangulatot. Időm felállni nem volt így hát, felnéztem és néztem hogy mikor jön a következő villámcsapás. Megláttam, egy apróbb fényt már rugaszkodtam el és ugrottam. Ezután amilyen gyorsan csak tudtam felálltam és Emi felé vettem az irányt. Mivel kunai-t tartott a kezében, így hát valamivel nekem is blokkolni kell és elővettem én is egyet. Már csak pár méter hiányzott hogy Emihez érjek és eldobtam a késem. De nem a feje felé, hanem a lába felé. Míg megpróbál kitérni kirántom a kezéből a kristályt.
//Ha sikerül...//
"Ezaz! Megvan. Innentől már csak az a dolgom, hogy Emi ne tudja visszaszerezni a kristályt." A következő villámcsapás is megérkezett, ám ezt elszívta a kő. A biztonság kedvéért elkezdtem futkározni a kiképző terepen, hogy Eminek nehezebb dolga legyen. Tudtam, hogy előbb utóbb utolér ezért benyúltam az övtáskámba és elővettem egy füstbombát, amit a markomban rejtettem el. Ekkor következett a harmadik hullám.
//Ha nem sikerül...//
"A francba ezt jó elbaltáztam. És még egy kunai késem is oda." Kicsit elkeseredtem, de nem szabad feladnom. Tovább próbálkoztam a kristály megszerzéséért. Jött a második hullám. Ez elől is megpróbáltam kitérni és amint lehet, jön a következő próbálkozásom. A mostani próbám, arra szolgált, hogy Emit elzavarjam az imént eldobott kunaiom felől. Amint megvan felkapom a földről és ismét megpróbálok kitérni a következő villámcsapás elől.
//Ha sikerül...//
"Ezaz! Megvan. Innentől már csak az a dolgom, hogy Emi ne tudja visszaszerezni a kristályt." A következő villámcsapás is megérkezett, ám ezt elszívta a kő. A biztonság kedvéért elkezdtem futkározni a kiképző terepen, hogy Eminek nehezebb dolga legyen. Tudtam, hogy előbb utóbb utolér ezért benyúltam az övtáskámba és elővettem egy füstbombát, amit a markomban rejtettem el. Ekkor következett a harmadik hullám.
//Ha nem sikerül...//
"A francba ezt jó elbaltáztam. És még egy kunai késem is oda." Kicsit elkeseredtem, de nem szabad feladnom. Tovább próbálkoztam a kristály megszerzéséért. Jött a második hullám. Ez elől is megpróbáltam kitérni és amint lehet, jön a következő próbálkozásom. A mostani próbám, arra szolgált, hogy Emit elzavarjam az imént eldobott kunaiom felől. Amint megvan felkapom a földről és ismét megpróbálok kitérni a következő villámcsapás elől.
Ryuuga Gawa- Játékos
- Specializálódás : Hát...
Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 134
[Chakkari]
- Tehát először kezdjünk valamit a chakrakezeléseddel. Rendben, én is hasonlóra gondoltam, lassan, szépen, rendben, ahogy a csillag megy az égen. Fogd ezt - vesz elő egy kis gömböt a zsebéből, s feléd nyújtja. Azonnal engedelmesen elveszed, s azt kell tapasztalnod, az olyan iszonyatosan nehéz, hogy képtelen vagy megtartani, s a földhöz szegez. Riadt értetlenül kapod teklinteted a mesteredére.
- Ne aggódj, ez természetes, bár tény, nem kellemesn - mosolyog kissé. Kissé megviccelt, de úgy vélte, ennyi kis heccelés még belefér. - Ez a golyó különleges chakrára érzékeny anyagból készült. Van egy bizonyos mennyiség, amelyen igen könnyű, a feladatod, hogy megtaláld, s megtartsd, s vele felemeld a gömböt. Mielőtt azt gondolod, ez bizony könnyű, érdemes elmondanom, hogy a te szinteden egy bizonyos szinten megtartani a chakrát nem egyszerű, mivel általában minél többet koncentrálsz, annál több chakrát igyekszel belepumpálni a tevékenységbe, amit végzel. Így nem kell meglepődnöd azon, ha eleinte bizony hajolgatni fogsz.
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?
A sétálást gyorsan abba hagytam, mert Gawa elkezdett cselekedni. Kuron senseire nézett majd vissza. "Na végre látja hogy Kuron nem a legvidámabb." Nem sokkal ezután megérkezett a másik turnus villám is. A kristályom elnyelte a villámot. A kristályt a kunaitartó kezembe helyeztem. Már izgatottan vártam, hogy mikor támad. Egy kis mosoly is került az arcomra ami gyorsan el is tűnt. Alaposan meglepődtem, hogy futás közben felém dobott egy kunai-t. A kést egy egyszerű reflexszerű mozgással ki is kerültem. A mellettem elhaladt kunait a szememmel követtem a mozgását. Majd visszatekintetem és Gawa már is élődtem volt. A kristályomért kapott én pedig megpróbáltam elrúgni magamtól.
//Ha sikerül megúsznom//
"Ez közel volt nem szabadna alábecsülnöm Gawa-t. Viszont jól telibe találtam." Ezután meg is érkezett a villám amit a kristályom magába szívott. "Vajon mi lesz a következő lépése?" Valami rosszabbtól tartva gyorsan védelmi pozíciót veszek fel. Figyelmesen várom Gawa következő lépését.
//Ha elveszi tőlem//
"Ne, hogyan ronthattam el ennyire?" Majd eszembe jutott, hogy nem vagyok védve a villámtól. Ekkor felnézek az égre és figyelni kezdem, hogy mikor jön a villám. Nem kellet sokat várnom, mivel hamar eljött. Amit Gawa felé próbáltam kikerülni. Majd ezután három senbont veszek ki az övtáskámból és abból kettővel Gawa lábát célzom meg. A két senbon eldobása után egyből Gawa-nak rohanok nagy sebességgel. Természetesen rejtegettem a megmaradt senbonomat.
//Ha sikerül megúsznom//
"Ez közel volt nem szabadna alábecsülnöm Gawa-t. Viszont jól telibe találtam." Ezután meg is érkezett a villám amit a kristályom magába szívott. "Vajon mi lesz a következő lépése?" Valami rosszabbtól tartva gyorsan védelmi pozíciót veszek fel. Figyelmesen várom Gawa következő lépését.
//Ha elveszi tőlem//
"Ne, hogyan ronthattam el ennyire?" Majd eszembe jutott, hogy nem vagyok védve a villámtól. Ekkor felnézek az égre és figyelni kezdem, hogy mikor jön a villám. Nem kellet sokat várnom, mivel hamar eljött. Amit Gawa felé próbáltam kikerülni. Majd ezután három senbont veszek ki az övtáskámból és abból kettővel Gawa lábát célzom meg. A két senbon eldobása után egyből Gawa-nak rohanok nagy sebességgel. Természetesen rejtegettem a megmaradt senbonomat.
Kurotsuki Emi- Játékos
Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 199
Már hosszú idő telt el az első küldetésünk óta, de azóta nemigazán történt velem semmi. Úgy véltem, hogy ideje kimenni a kiképzőterepekre, hogy egy kicsit gyakoroljak. Már jóideje nem jártam itt. Emlékszem amikor utoljára itt voltam akkor találkoztam először a csapattársaimmal. Akkor a sensei egy kis próba elé állított minket és minden a csapatmunkán alapult. Végül sikeresen elvégeztük és már el is indultunk az első küldetésünkre. egy színésznőt kísértünk Konohába. Emlékszem a színésznő egy idő után teljesen elfáradt és a sensei-nek kellet cipelnie egészen a fogadóig ahol megszálltunk. Ott fogadott minket az egész út legveszélyesebb része. Megtámadtak minket. Shiro nagyon kiborult mert egy ember meghalt és ő magát hibáztatta, pedig ez a ninja lét velejárója volt. Én majdnem meghaltam, de a sensei ott volt és segített. Az utolsó ellenségünket egy ismeretlen ember ölte meg. Bár nagyon úgy tűnt, hogy a sensei valahonnan ismerte azt az embert. Aztán másnap megtanultam az első komolyabb jutsumat. Utána elindultunk Konoha felé. Még egyszer megálltunk éjszakára. Akkor a sensei megtanította nekünk a vízen járást. Nagyon érdekes és nagyon nehéz technika volt. Utána újra útnak indultunk és már meg sem álltunk Konoháig. Utána visszatértünk a faluba. Már napok teltek el azóta és én nem csináltam semmit. Ezért gondoltam, hogy gyakorlok egy kicsit nehogy berozsdásodjak. Elővettem a kardomat és néhányat suhintottam vele. Nagy figyelmet fordítottam a kardvívásom fejlesztésére hiszen a mi családunkba a kardvívás hagyomány, és minden gyerek genin korában megkapja a kardját és onnantól fontos, hogy minnél többet gyakoroljanak. Emlékszem amikor én tanultam a kardvívást. Egy öreg tanította a dojojában nem messze innen. Ott összevesztem egy lánnyal akivel utána meg is küzdöttünk és végül majdnem meg is ölt. Utána persze a korházban ébredtem ahol a lány ápolóként dolgozott. Ott is összevesztünk, de végül megbékültünk. Az öreg elutazott valahova és a lány vette át a tanításomat. Aztán valahogy sikerült elfogadható szintre emelni a tudásomat. Azóta is minden nap gyakorlok és egyre jobb leszek. Most is vagy fél órán keresztül gyakoroltam. majd Hitei Mushou // Szálló Tű Köd jutsut gyakoroltam néhányszor. Ezután a fára mászást utána a vízen járást gyakoroltam. Bár ez utóbbi nem ment teljesen tökéletesen ezért első két alkalommal beleestem a vízbe. Ezek után egy kicsit lepihentem egy fa ágán és onnan figyeltem, hogy mi történik az edzőterepen. Láttam ahogy néhány genin eggyüt gyakorol nem messze tőlem. Jó lenne ha újra együtt lenne a csapat.
Junichiro Saruwatari- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 150
A két genin a kiképzőterepen végre kezdték komolyra fordítani a dolgot. Igaz, hogy a hangulat már így is elég komoly volt, viszont valami oknál fogva eddig csak álltak egymással szemben és a villámokat kerülgették, legalábbis Gawa. Viszont most végre Gawa megindult, hogy megszerezze magának az igencsak értékes tárgyat ami védelmet nyújt számára a villámoktól. Amint futni kezdett a fiú és előhúzta Kunai-át, Kuron abban a szent pillanatban kaparta fel magát a földről és vigyorogva nézte és várta, hogy mi fog történni a két genin között. Gawa terve egyszerű és könnyen végrehajtható volt. Az elővett kunai-át eldobva elterelte Emi figyelmét, hogy megszerezhesse a kristálygolyót, na de lássuk, hogy mi is történt. A kunai egyenesen Emi lába felé repült amit a lány észlelve, rögtön elkapta azt onnan, viszont mire már visszatekintett Gawa egy határozott mozdulattal elkapta a lány kezében lévő kristályt, azonban ilyen egyszerűen nem úszta meg a dolgot. Emi szinte azonnali válaszként egy hatalmasat rúgott csapattársa gyomrába amitől a fiú jó három métert hátrébb repült. A dolgok jelentősen megváltoztak. A kristály gazdát cserélt és így most más élvezte a védettséget, míg Emi azon filózhatott, hogy hogyan is térhetne ki a villámok elől. Nem volt sok ideje a gondolkozásra, mert már a villám le is csapott, viszont a lány ki tudott térni előle. Ezt követően Emi azonnal megindította a rohamát, méghozzá teljes sebességgel, amire még Gawa sem számított. A lány nekirontott a fiúnak, amitől mindketten felestek és egymáson feküdtek úgy, hogy Emi volt felül. Ha ez a kis ütközés nem lett volna elég még a villám is lesújtott és egyenesen a földön fekvőkbe csapott, de mivel Gawanál volt a kristály, így ő ezt nem érezte.
- Ezaz ezaz ezaz! Csak így tovább gyerekek és profik lesztek! Gawa - Emi : 1 - 1 Jelentette ki Kuron és látni lehetett rajta, hogy végre igenis élvezi az edzést.
---
Gawa
Emi
- Ezaz ezaz ezaz! Csak így tovább gyerekek és profik lesztek! Gawa - Emi : 1 - 1 Jelentette ki Kuron és látni lehetett rajta, hogy végre igenis élvezi az edzést.
---
Gawa
- Életerő: 76% - gyomortájéki fájdalmak, valamint kisebb fejfájás a villám miatt
Emi
- Életerő: 90% - Kisebb fejfájás a villám miatt
Darui- Inaktív
Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot
Pedanchiku Chakkari
Kis értetlenkedés után a golyó által fölhöz szegezet Chakkari átgondolta újdonsült tanítójának szavait. Némi próbálkozás még belefért, hogy felemelje szimplán a fizika erejével, de mind hiába volt. Elvette a kezét a golyóról. majd így szólt senseiéhez:
- Szóval azt mondja, hogy ez a golyó különlegesfémből van ami charkra érzékeny, és van egy pont ahol a megfelelően koncentrált chakra miatt felemelhető lesz. De ahogy gondolom egyértelmű, hogy nem a külső rétegeibe kel, la chakrát irányítanom, hanem egyenesen a belsejében és szinten is kell tartanom szóval nem lesz könnyű feladat. Szóval most hogy kielemeztem az edzésemet, ideje belevágni.-
A lendülettel, amivel nekilátott még rámosolygott Masakira, majd lehajolt a gömbhöz rátette az egyik tenyerét a tetejére, a másikat meg becsúsztatta alá. Chakkari az elemzése alapján, először a tenyereibe koncentrálta a chakráját egyelőre erősebben, aztán mintha egy másik bőrréteg lenne a kezén, próbálta szépen egyenletesen sugározni a chakrát a gömbbe. már amennyire ezt egy kezdő genin tudja csinálni. A gömb felületén nem lehet észrevenni jelentősebb változást, ezért most meg próbálja felemelni azt.
- Szóval azt mondja, hogy ez a golyó különlegesfémből van ami charkra érzékeny, és van egy pont ahol a megfelelően koncentrált chakra miatt felemelhető lesz. De ahogy gondolom egyértelmű, hogy nem a külső rétegeibe kel, la chakrát irányítanom, hanem egyenesen a belsejében és szinten is kell tartanom szóval nem lesz könnyű feladat. Szóval most hogy kielemeztem az edzésemet, ideje belevágni.-
A lendülettel, amivel nekilátott még rámosolygott Masakira, majd lehajolt a gömbhöz rátette az egyik tenyerét a tetejére, a másikat meg becsúsztatta alá. Chakkari az elemzése alapján, először a tenyereibe koncentrálta a chakráját egyelőre erősebben, aztán mintha egy másik bőrréteg lenne a kezén, próbálta szépen egyenletesen sugározni a chakrát a gömbbe. már amennyire ezt egy kezdő genin tudja csinálni. A gömb felületén nem lehet észrevenni jelentősebb változást, ezért most meg próbálja felemelni azt.
Pedanchiku Chakkari- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 120
[Saruwatari]
- Milyen mélyen elgondolkodott itt valaki - hallasz meg magad mellől egy hangot, s amikor oda pillantasz, a messzebb gyakorló geninek senseiét pillantod meg magad mellett. - Hogyhogy ilyen magányosan? - érdeklődik. A férfi középkorú, de kedves mosolyú, amolyan igazi tanárember kinézetű. Külseje shinobikhoz méltón rendezett és szolid, visszafogott, ruhája a jól ismert egyenöltözék. Semmi egyéb cicoma, csupán egy egyszerű bőrnyaklánc, amelyen valami kis könnycsepp alakú kő lóg. Valószínűleg valamely szerettétől kapta, aki fontos a számára, ezért viseli. Esetleg tetszik neki. Mindenesetre a gondoskodóbbik fajta lehet, ha a kis geninjei mellett rád is volt ideje felfigyelni.
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
[Chakkari]
A feladat magva megvolt, épp csak a megfelelő mennyiségeket kell eltalálni. Amelynek kikísérletezése csak lassacskán sikerülhet, legyen szó bárkiről, aki még nem irányítja magabiztosan a chakrát. Te is apránként igyekezted felmérni, csökkenteni, vagy növelni kell az adott chakraszinthez képest a chakrád erősségét, hogy a golyó végre épp oly könnyű legyen, mint amilyennek kinéz. Nem gondoltad volna, de bizony már rég túlszaladt a Nap a horizonton, mire végre siker koronázza próbálkozásod, bár még csak ideiglenesen bírod el a golyót, mert a chakra hosszas megtartása fárasztó, s épp eléggé kimerültél már.
- Nem rossz - kacsint rád senseied, majd elővesz még két golyót. - Ők épp ugyanolyanok, mint ami nálad van. - Ismered a trükköt, hogyan kell őket körbe-körbe hajigálni egymás után? Mert ha nem, ideje megtanulni, ha igen, akkor meg hajrá!
Ennek a lényege, hogy komplexebb mozgás közben is képes légy, már ösztönösen is, irányítani pontosan a chakrád.
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Épp az elmúlt idők eseményein elmélkedtem mikor egy hang szólt mögülem. Hirtelen összerezzentem egy kicsit a hang hallatán. Megfordultam és láttam, hogy aki hozzám szólt a közelben gyakorló genin csalat mestere volt. Nem tudom, hogy miért figyelt vagy, hogy ki ő, de kedves embernek tűnik.
-Hát rég nem voltam már semmilyen küldetésen ezért úgy gondoltam, hogy kijövök gyakorolni rgy.kicsit.- Válaszoltam a joninnak. Kezdtem kivánicsi lenni, hogy ki is ez a férfis, hogy mit is akar tölem. Ezért úgy döntöttem, hogy megkérdezem.
- Elnézést, de ki maga? Miért jött ide hozzám?- Szögeztem neki rögtön eztva két kérdést.
(Bocs, hogy ennyire kevés lett és a helyesírást is nézd el nekem mert telefonról postoltam.)
-Hát rég nem voltam már semmilyen küldetésen ezért úgy gondoltam, hogy kijövök gyakorolni rgy.kicsit.- Válaszoltam a joninnak. Kezdtem kivánicsi lenni, hogy ki is ez a férfis, hogy mit is akar tölem. Ezért úgy döntöttem, hogy megkérdezem.
- Elnézést, de ki maga? Miért jött ide hozzám?- Szögeztem neki rögtön eztva két kérdést.
(Bocs, hogy ennyire kevés lett és a helyesírást is nézd el nekem mert telefonról postoltam.)
Adatlap
Kurotsuki Emi
// Elnézést ezért a késet postért, de egy ideig csak így tudok jelenleni. Nem sokára befejezük a költözést.//
Amint kikerültem a villámot nagy sebességgel Gawa felé vettem az irányt. Sikerült felborítanom a csapat társam azonban sikeresen el is vesztetem az egyensúlyom így mentem Gawa után a földre. Vagy is nem tejesen a földre merthogy, szegény fiúra érkeztem. Amint feleszméltem már nyúltam volna a kristályért azonban a villám megelőzött. Egy rendkívül kellemetlen fájdalom hasított belém amitől egy kellemetlen fejfájásom is lett. Kuron sensei megszólalt kivételesen nem unottan vagy sóhajtozva.
- Ezaz ezaz ezaz! Csak így tovább gyerekek és profik lesztek! Gawa - Emi : 1 - 1
A mondatából csak úgy sugárzott az, hogy tetszik neki a harc. Aminek nem tulajdonítottam nagy figyelmet inkább próbálkoztam elvenni a kicsi ámde értékes kristályt. A villám ideje nem sokára megint bekövetkezik. Ezért csak egy próbálkozást engedek meg magamnak.
//Ha sikerül//
Amint meg kaparintottam a kristály golyót azonnal elrugaszkodtam Gawáról. Amint elvettem a kristályt a villámok szinte azonnal lesújtottak. Közben jut az eszembe hogy, a senseiünk mit mondott. "1 - 1 jobban kell vigyáznom. Ideje lenne bekeményíteni." Gondoltam ezeket miközben elraktam a kunait és puszta kézzel fojtatom. Ekkor következet be a következő villám ideje.
//Ha nem sikerül//
A sikertelen próbálkozásom után, egyből legurultam a fiúról tartva a villámtól. A villámok valóban lecsaptak. Majd amint felkelek a földről elrakom a kunait és egy gyors tervet eszelek ki. A támadásom célja egyszerű a rúgásokkal megpróbálom Gawa egyensúlyát megtörni, és amikor megtörtént akkor megpróbálom a kristályt elvenni. Megvárom a következő villámot és megpróbálok kitérni előle és utána egyből neki látok a tervem megvalósítására.
Amint kikerültem a villámot nagy sebességgel Gawa felé vettem az irányt. Sikerült felborítanom a csapat társam azonban sikeresen el is vesztetem az egyensúlyom így mentem Gawa után a földre. Vagy is nem tejesen a földre merthogy, szegény fiúra érkeztem. Amint feleszméltem már nyúltam volna a kristályért azonban a villám megelőzött. Egy rendkívül kellemetlen fájdalom hasított belém amitől egy kellemetlen fejfájásom is lett. Kuron sensei megszólalt kivételesen nem unottan vagy sóhajtozva.
- Ezaz ezaz ezaz! Csak így tovább gyerekek és profik lesztek! Gawa - Emi : 1 - 1
A mondatából csak úgy sugárzott az, hogy tetszik neki a harc. Aminek nem tulajdonítottam nagy figyelmet inkább próbálkoztam elvenni a kicsi ámde értékes kristályt. A villám ideje nem sokára megint bekövetkezik. Ezért csak egy próbálkozást engedek meg magamnak.
//Ha sikerül//
Amint meg kaparintottam a kristály golyót azonnal elrugaszkodtam Gawáról. Amint elvettem a kristályt a villámok szinte azonnal lesújtottak. Közben jut az eszembe hogy, a senseiünk mit mondott. "1 - 1 jobban kell vigyáznom. Ideje lenne bekeményíteni." Gondoltam ezeket miközben elraktam a kunait és puszta kézzel fojtatom. Ekkor következet be a következő villám ideje.
//Ha nem sikerül//
A sikertelen próbálkozásom után, egyből legurultam a fiúról tartva a villámtól. A villámok valóban lecsaptak. Majd amint felkelek a földről elrakom a kunait és egy gyors tervet eszelek ki. A támadásom célja egyszerű a rúgásokkal megpróbálom Gawa egyensúlyát megtörni, és amikor megtörtént akkor megpróbálom a kristályt elvenni. Megvárom a következő villámot és megpróbálok kitérni előle és utána egyből neki látok a tervem megvalósítására.
Kurotsuki Emi- Játékos
Adatlap
A tervem bevált és sikeresen elvettem Emitől a kristályt.
Ám, nem úsztam meg szárazon. Épp, hogy megkaparintottam a kristályt abba a
pillanatba egy hatalmas rúgást kaptam a gyomromba. A rúgás erejétől jól
hátrarepültem. De legalább nálam van a kristály, így már a villámoktól nem kell
tartanom. Viszont Emitől még igen. E gondolat után már Emi el is kezdett
cselekedni. Hatalmas sebességgel kezdett el felém futni. Reagálni sem volt sok
időm így hát hátraestünk. Kicsit zavarba jöttem, hogy már most egy lány fekszik
rajtam. De nem volt idő ezen gondolkodni. Mire feleszméltem Emi már a
kristályomért nyúlt volna. Ám most jött az én szerencsém! A villám egyenesen
belecsapott a lányba. Az enyémet viszont elnyelte a kristály. Ekkor kiáltott
fel Kuron :
- Ezaz ezaz ezaz! Csak így tovább gyerekek és profik lesztek! Gawa – Emi 1 – 1
A mondat után Emi ismét megkísérelte elvenni tőlem a kristályt. Gondolkoztam
azon, hogy megrúgjam, vagy megüssem és a végén úgy döntöttem, hogy igen. Habár tudtam
nem szép dolog, viszont ő sem kímél engem. Kicsit durva volt amit teszek, de
nem engedhettem meg, hogy megint megkaparintsa a kristályt. Mielőtt még a
kristályhoz ért volna, rácsaptam egyet a kezére. Ezután a copfját megragadtam
és elkezdtem oldalra húzni a lányt. Amint ez megtörtént, amilyen gyorsan csak
tudtam felálltam és elkezdtem futni.
//Ha ennek ellenére is sikerült elvennie.//
„A franc vigye el, megint nála van a kristálygolyó. Újabb tervet kell kieszelnem.”
De a villámok még mindig lecsaptak és most, hogy ismét nincs, nálam a kristály
ki kell térnem előlük. A következő villámcsapás is bekövetkezett. Megpróbáltam
elugrani a villám elől és ekkor láttam, hogy Emi már harcra készen áll. Tudtam,
hogy nem vagyok jó pusztakezes harcban, így hát nem rohantam oda hozzá. Inkább
el tőle. Mivel Emi erősebb volt és fittebb is így hát meg kellett próbálni
legyengíteni. Az erdő felé vettem az irányt ahol sűrűn vannak a fák. Befutottam
tehát az erdő szélére, viszont tudtam nem állhatok meg, mert belém csapnak a
villámok. Néha-néha hátra néztem, hogy jön-e Emi. Az övtáskámból egy füstbombát
vettem ki, hogyha meglátom odadobom és amíg nem lát elveszem a kristályt.
//Ha nálam marad a kristály.//
Sikerült a kristályt magamnál tartani. De a lány még mindig a közelembe volt,
ezért felkeltem a földről és arrébb futottam tőle. Ekkor az egyik kezemet zsebre
raktam és a kristályt Emi felé nyújtottam, majd a következőt kiáltottam :
- Hé, Emi! Csak nem ez kell? Vagy mégis? Hát, akkor gyere vedd el. Csak meg ne
ÖLJ! – Ezeket a szavakat mondtam kissé gúnyos arckifejezéssel. Majd lazán
arrébb sétáltam a kristályt a fejem felé tartottam és néztem, hogy szívja el az
a kis kristály golyó a villámot. Ekkor kivettem a kezem a zsebemből és vártam,
hogy mit lép Emi.
Ám, nem úsztam meg szárazon. Épp, hogy megkaparintottam a kristályt abba a
pillanatba egy hatalmas rúgást kaptam a gyomromba. A rúgás erejétől jól
hátrarepültem. De legalább nálam van a kristály, így már a villámoktól nem kell
tartanom. Viszont Emitől még igen. E gondolat után már Emi el is kezdett
cselekedni. Hatalmas sebességgel kezdett el felém futni. Reagálni sem volt sok
időm így hát hátraestünk. Kicsit zavarba jöttem, hogy már most egy lány fekszik
rajtam. De nem volt idő ezen gondolkodni. Mire feleszméltem Emi már a
kristályomért nyúlt volna. Ám most jött az én szerencsém! A villám egyenesen
belecsapott a lányba. Az enyémet viszont elnyelte a kristály. Ekkor kiáltott
fel Kuron :
- Ezaz ezaz ezaz! Csak így tovább gyerekek és profik lesztek! Gawa – Emi 1 – 1
A mondat után Emi ismét megkísérelte elvenni tőlem a kristályt. Gondolkoztam
azon, hogy megrúgjam, vagy megüssem és a végén úgy döntöttem, hogy igen. Habár tudtam
nem szép dolog, viszont ő sem kímél engem. Kicsit durva volt amit teszek, de
nem engedhettem meg, hogy megint megkaparintsa a kristályt. Mielőtt még a
kristályhoz ért volna, rácsaptam egyet a kezére. Ezután a copfját megragadtam
és elkezdtem oldalra húzni a lányt. Amint ez megtörtént, amilyen gyorsan csak
tudtam felálltam és elkezdtem futni.
//Ha ennek ellenére is sikerült elvennie.//
„A franc vigye el, megint nála van a kristálygolyó. Újabb tervet kell kieszelnem.”
De a villámok még mindig lecsaptak és most, hogy ismét nincs, nálam a kristály
ki kell térnem előlük. A következő villámcsapás is bekövetkezett. Megpróbáltam
elugrani a villám elől és ekkor láttam, hogy Emi már harcra készen áll. Tudtam,
hogy nem vagyok jó pusztakezes harcban, így hát nem rohantam oda hozzá. Inkább
el tőle. Mivel Emi erősebb volt és fittebb is így hát meg kellett próbálni
legyengíteni. Az erdő felé vettem az irányt ahol sűrűn vannak a fák. Befutottam
tehát az erdő szélére, viszont tudtam nem állhatok meg, mert belém csapnak a
villámok. Néha-néha hátra néztem, hogy jön-e Emi. Az övtáskámból egy füstbombát
vettem ki, hogyha meglátom odadobom és amíg nem lát elveszem a kristályt.
//Ha nálam marad a kristály.//
Sikerült a kristályt magamnál tartani. De a lány még mindig a közelembe volt,
ezért felkeltem a földről és arrébb futottam tőle. Ekkor az egyik kezemet zsebre
raktam és a kristályt Emi felé nyújtottam, majd a következőt kiáltottam :
- Hé, Emi! Csak nem ez kell? Vagy mégis? Hát, akkor gyere vedd el. Csak meg ne
ÖLJ! – Ezeket a szavakat mondtam kissé gúnyos arckifejezéssel. Majd lazán
arrébb sétáltam a kristályt a fejem felé tartottam és néztem, hogy szívja el az
a kis kristály golyó a villámot. Ekkor kivettem a kezem a zsebemből és vártam,
hogy mit lép Emi.
Ryuuga Gawa- Játékos
Adatlap
[Raiden]
jutsu tanulás
Témanyitás Masanume Raiden on Vas. Aug. 07, 2011 12:14 pm
Egy szép nyári nap volt és unatkoztam.Ezért kimentem a falu kiképzőterepére, hogy gyakoroljam a technikáimat és a shuriken és kunaial való harcot. Elkezdtem a gyakorlást, mikor egy kisebb csoport jött ki és tanultak. Ahogy figyeltem őket észre vettem hogy nagyon jól harcolnak. Az egyik csak shurikeneket és kunaiokat dobálgatott én meg ellestem tőle pár mozdulatot. És a dróttal is megtanultam bánni. A kiképzőterepről az a véleményem hogy jól felszerelt és tetszetős. Úgy gondolom többet fogok ide kijárni.
Nos ezen kívül szeretném megtanulni a Árnyék Shuriken Technikát de mivel ez egy nehéz dolog minél előbb akarom megtanulni. A fuuma shurikeneket egyből elő is vettem és elkezdtem neki dobni az egyik fának, de eléggé mellé ment. Lassan meguntam és leültem a kiképzőterepen kívülre.
Az alak úgy robbant be a kiképzőterep közepére, mint valami atombomba, hirtelen tűnt fel egy villanás kíséretében, és bár hangot nem adott, de hatalmas porfelhőt kavart, akkorát, hogy mire felpattanhattál volna, már bőven fulladoztál tőle. Mondhatni minden tekintetet magára vonzott, s a "társaság" középpontjává vált.
- Hé! - ordítja el magát, hogy még azokat a nem létező lelkeket is maga felé fordítsa, amelyek eddig nem érdeklődtek lénye iránt. - Bárki, aki kihív valamiben, s legyőz, legyen az bármi, azt megtanítom egy általa választott jutsura!
Az üzlet egyértelmű, azonban a feladat nem tűnik könnyűnek. Legalább is harcban biztos nem lenne esélyed ellene, ha ilyen nagyképűen kijelenti, bármilyen jutsut megtanít, amit kívánhat bárki. DE akkor vajon mivel lehetne próbálkozni, egyáltalán érdemes próbálkozni valamivel?
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
[Saruwatari]
A férfi felnevet "számonkérésedre".
- A fiatal úrnak jelentem - vágja magát zavarba ejtően feszes haptákba, mintha csak a kage előtt állna. -, ha van kedve, csatlakozhat a tanuláshoz, Utsuki sensei szolgálatára jelentkezik! - aztán derül egyet elképedéseden és érhető zavarodon, majd visszaváltva "normálisba", mutat a geninjei felé. - Úgyis épp gyakorolnak, nem igazán van sok dolgom, csak néha figyelni rájuk, igazán elférsz köztük, eggyel több vagy kevesebb, nem sokat számít ilyen szinten, és legalább te is hasznosan el tudod magad foglalni, és gyarapodhatsz valami újjal. De az sem baj,ha inkább itt pihennél, és magadban edzenél, csak gondoltam, felajánlom a lehetőséget. Az már rajtad múlik, van-e kedved megragadni.
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
A férfi odajött hozzám. Én megkérdeztem, hogy ki is ő és mit akar tőlem. Ekkor a férfi haptákba vágta magát és úgy beszélt hozzám mintha a raikagénak jelentene. Először kicsit zavarban voltam, de utána elnevettem magamat. A jonin felajánlotta, hogy gyakorolhatok vele és a geninjeivel. Én egy kicsit elgondolkoztam.
-Szívesen csatlakoznék magukhoz.- Mondtam és felálltam. Odasétáltam a geninekhez.
-Üdv a nevem Saruwatari és csatlakoznék az edzéshez. Remélem nem probléma.- Mondtam nekik. Remélem, hogy jól fognak majd fogadni.
-Szívesen csatlakoznék magukhoz.- Mondtam és felálltam. Odasétáltam a geninekhez.
-Üdv a nevem Saruwatari és csatlakoznék az edzéshez. Remélem nem probléma.- Mondtam nekik. Remélem, hogy jól fognak majd fogadni.
Adatlap
A két genin remekül elszórakozott a feladaton, viszont volt valaki aki még jobban élvezte a helyzetet, méghozzá Kuron. A fájdalom melyet a villámok okoztak, megmelengette pici szívét és ösztönözte őt, hogy mégnehezebbé tegye a feladatot, azonban még kíváncsi volt arra, hogy mit is csinálnak most a srácok, mivel a kristály ide-oda járkált, állandóan cserélve birtoklóját.
Egymás személyes terét figyelmen kívül hagyva, egy házaspárt is meghazudtoló pózban hevert egymáson Gawa és Emi és még így sem akarták elmulasztani a lehetőséget, hogy megszerezzék a gömböt. Emi szinte azonnal lecsapott kezeivel a kristály felé, azonban Gawa nagyon ügyesen kontrollálta a helyzetet. Kezével gyorsan rácsapott Emiére, majd a haját megragadva, egy határozott mozdulattal lehántotta magáról a lányt, holott a legtöbb fiúnak még csak eszében sem lett volna elszalasztani egy ilyen "lehetőséget".
- Huhúú, Gawa most én a helyedben menekülnék. A legtöbb lány nem szereti, ha a hajánál fogva ráncigálják. Mondta izgatottan Kuron, majd szemeivel végig Emit nézte, mert számított arra, hogy a lány egy kisebb dühkitörést fog produkálni.
A kristály továbbra is Gawanál maradt, azonban a figyelme nem lankadhatott, mert a villámcsapást követően, melyet mindenki megúszott, Emi az ingerlésnek köszönhetően támadásba lendült és nem félt használni a lábait. Igen ám, viszont a lány túl kiszámíthatóan támadott, a szemből érkező egyszerű rúgásokat még azok is ki tudják védeni akiknek nincs nagy tapasztalatuk Taijutsu terén. Így Gawa megúszta ezt a helyzetet, azonban továbbra is figyelnie kellett csapattársára, jobban mondva ellenfelére. Azonban mindezek után történt egy különös dolog. Mintha Emi megfeledkezett volna a villámokról, még csak meg sem próbált kitérni az éppen felé haladó elől, így az tökéletesen telibe találta a fiatal kunoichit.
---
Gawa
Emi
//Srácok, megmondtam, hogy három villámcsapással írjatok, hogy kicsit pörögjenek az események, de ti egy, max kettőt írok. Ezért kapott Emi most egy villámot. Mivel Gawa-nál volt a gömb ő ezért nem kapott Legközelebb figyeljetek jobban. //
Egymás személyes terét figyelmen kívül hagyva, egy házaspárt is meghazudtoló pózban hevert egymáson Gawa és Emi és még így sem akarták elmulasztani a lehetőséget, hogy megszerezzék a gömböt. Emi szinte azonnal lecsapott kezeivel a kristály felé, azonban Gawa nagyon ügyesen kontrollálta a helyzetet. Kezével gyorsan rácsapott Emiére, majd a haját megragadva, egy határozott mozdulattal lehántotta magáról a lányt, holott a legtöbb fiúnak még csak eszében sem lett volna elszalasztani egy ilyen "lehetőséget".
- Huhúú, Gawa most én a helyedben menekülnék. A legtöbb lány nem szereti, ha a hajánál fogva ráncigálják. Mondta izgatottan Kuron, majd szemeivel végig Emit nézte, mert számított arra, hogy a lány egy kisebb dühkitörést fog produkálni.
A kristály továbbra is Gawanál maradt, azonban a figyelme nem lankadhatott, mert a villámcsapást követően, melyet mindenki megúszott, Emi az ingerlésnek köszönhetően támadásba lendült és nem félt használni a lábait. Igen ám, viszont a lány túl kiszámíthatóan támadott, a szemből érkező egyszerű rúgásokat még azok is ki tudják védeni akiknek nincs nagy tapasztalatuk Taijutsu terén. Így Gawa megúszta ezt a helyzetet, azonban továbbra is figyelnie kellett csapattársára, jobban mondva ellenfelére. Azonban mindezek után történt egy különös dolog. Mintha Emi megfeledkezett volna a villámokról, még csak meg sem próbált kitérni az éppen felé haladó elől, így az tökéletesen telibe találta a fiatal kunoichit.
---
Gawa
- Életerő: 76% Fejfájás megszűnt, viszont a hastájék még mindég fáj.
Emi
- Életerő: 80% A múló fejfájás a villámcsapásnak köszönhetően ismét visszatért.
//Srácok, megmondtam, hogy három villámcsapással írjatok, hogy kicsit pörögjenek az események, de ti egy, max kettőt írok. Ezért kapott Emi most egy villámot. Mivel Gawa-nál volt a gömb ő ezért nem kapott Legközelebb figyeljetek jobban. //
Darui- Inaktív
Adatlap
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot
[Saruwatari]
A kis tanoncok viszonozták az üdvözlésed, majd folytatták volna az edzést, amit épp végeztek, de a sensei intett nekik is, hogy lépjenek közelebb.
- A mai anyagunk az Ayatsuito no jutsu. A drót igazán jó barátotok lehet, ha megtanuljátok kezelni őkegyelmét - vesz elő egyet, közben rád pillant. - Nem tudom, veled mi a helyzet, ismered-e a technikát, ha igen, majd keresünk neked valami mást, ami érdekelhet - mosolyog, s várja válaszod, mielőtt tovább magyarázhatna.
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Kurotsuki Emi
//Elnézést a késésért.//
A dolgok nem egészen úgy sültek ki ahogyan én arra számítottam. Gawa a heves támadásaimat könnyen kikerülte, és ha ez még nem is lenne elég a villám még telibe is talál a feledékenységem miatt. Amikor belém csapot a villám tudtam, hogy Gawa áll nyerésre. Ekkor a fiú szemébe nézek majd, térdre rogyok. Ekkor körvonalazódik meg a fejemben egy terv. Egy hirtelen vezérelt elképzelés miatt belemarkolok a földbe mind a két kezemmel. Ezután lehajtott fejjel elkezdek magamban számolni miközben felállok. Mivel már egy kis idő eltelt ezért négytől kezdem a számolást. "Négy, öt, hat!" Gyorsan hátra ugrok a villám elkerülése érdekében és jól gondoltam a villám valóban lecsapott. Mivel elég messze kerültem tőle ezért a közelébe futok a kicsi kétmaroknyi porral. Amikor kellően közel tudtam kerülni Gawa-hoz abban a pillanatba eldobom mind a két marék port. Amint feltűnik, hogy a szemébe ment a por a gömböt tartó kezéért nyúlok.
//Ha, elkapom a kezét.//
Jól megfogom a csuklóját, hogy ne szabaduljon ki aztán magam felé húzom és kigáncsolom. Amikor a földre került akkor azt a kezét amit még mindig erősen tartok az megtérdelem. Amikor a térdelés után a kristály kiesik a kezéből akkor
- Ezt a hajamért kaptad! - Ordítom miközben Kamatoztatva a régi foci tudásom felrúgom a kristályt az égbe.
A felrúgott kicsi kristály jól szállt azonban le esett a fűbe ekkor jött el a következő villám ideje. Amit próbáltam a lehető legjobban kikerülni. Mivel Gawa bármikor felállhat a földről ezért gyorsan oda futottam a kristályhoz és felkaptam. Ezután következet el a következő villámcsapás ideje. Amivel nem törődtem mivel nálam volt a védelem.
//Ha, nem sikerül elkapnom a kezét.//
Ami sajnálatos módon nem sikerült. Ekkor jut eszembe a két kedvenc technikám a "Bunshin no jutsu" és a "Kyaku Kyaku". Mivel nem akarom megölni a csapattársam aki most az ellenségem ezért az utóbbi jutsut ki is vertem a fejemből. "Valamit a Bunshin no jutsuval kéne kezdenem de, mit." Gondoltam miközben a z eget pásztáztam. Eszembe is jutott egy stratégia. Még mielőtt beleélhettem volna magam még azelőtt rondított bele a villám. Amint össze szedem magam azon nyomban előkapok egy senbon-t, amit a következő villámcsapást követő félreugrásnál Gawa felé dobok.
A dolgok nem egészen úgy sültek ki ahogyan én arra számítottam. Gawa a heves támadásaimat könnyen kikerülte, és ha ez még nem is lenne elég a villám még telibe is talál a feledékenységem miatt. Amikor belém csapot a villám tudtam, hogy Gawa áll nyerésre. Ekkor a fiú szemébe nézek majd, térdre rogyok. Ekkor körvonalazódik meg a fejemben egy terv. Egy hirtelen vezérelt elképzelés miatt belemarkolok a földbe mind a két kezemmel. Ezután lehajtott fejjel elkezdek magamban számolni miközben felállok. Mivel már egy kis idő eltelt ezért négytől kezdem a számolást. "Négy, öt, hat!" Gyorsan hátra ugrok a villám elkerülése érdekében és jól gondoltam a villám valóban lecsapott. Mivel elég messze kerültem tőle ezért a közelébe futok a kicsi kétmaroknyi porral. Amikor kellően közel tudtam kerülni Gawa-hoz abban a pillanatba eldobom mind a két marék port. Amint feltűnik, hogy a szemébe ment a por a gömböt tartó kezéért nyúlok.
//Ha, elkapom a kezét.//
Jól megfogom a csuklóját, hogy ne szabaduljon ki aztán magam felé húzom és kigáncsolom. Amikor a földre került akkor azt a kezét amit még mindig erősen tartok az megtérdelem. Amikor a térdelés után a kristály kiesik a kezéből akkor
- Ezt a hajamért kaptad! - Ordítom miközben Kamatoztatva a régi foci tudásom felrúgom a kristályt az égbe.
A felrúgott kicsi kristály jól szállt azonban le esett a fűbe ekkor jött el a következő villám ideje. Amit próbáltam a lehető legjobban kikerülni. Mivel Gawa bármikor felállhat a földről ezért gyorsan oda futottam a kristályhoz és felkaptam. Ezután következet el a következő villámcsapás ideje. Amivel nem törődtem mivel nálam volt a védelem.
//Ha, nem sikerül elkapnom a kezét.//
Ami sajnálatos módon nem sikerült. Ekkor jut eszembe a két kedvenc technikám a "Bunshin no jutsu" és a "Kyaku Kyaku". Mivel nem akarom megölni a csapattársam aki most az ellenségem ezért az utóbbi jutsut ki is vertem a fejemből. "Valamit a Bunshin no jutsuval kéne kezdenem de, mit." Gondoltam miközben a z eget pásztáztam. Eszembe is jutott egy stratégia. Még mielőtt beleélhettem volna magam még azelőtt rondított bele a villám. Amint össze szedem magam azon nyomban előkapok egy senbon-t, amit a következő villámcsapást követő félreugrásnál Gawa felé dobok.
Kurotsuki Emi- Játékos
Adatlap
Odasétáltam a geninekhez és bemutatkoztam. Ők viszonozták az üdvözlést majd folytatták az edzést. Nemsokára a jonin szólt, hogy mindenki menjen oda hozzá. Én is odasétáltam a közelébe és kiváncsian figyeltem. Elmondta, hogy mit fogunk ma tanulni. Elég érdekesnek hangzott. A drót nagyon hasznos lehet csapdáknál és egyéb helyzetekben is.
-Nem még nem tanultam ezt a technikát.- válaszoltam a jonin kérdésére. Nem tudom, hogy miért volt hozzám olyan kedves, hogy engem is tanít pedig nem is vagyok a geninje, de nagyon örültem, hogy egy új jutsut tanulhatok. Emlékszem a legutóbbi jutsut még a küldetés alatt tanultam. nehéz volt, de megérte. Remélem, hogy ez valamivel egyszerűbb lesz.
-Nem még nem tanultam ezt a technikát.- válaszoltam a jonin kérdésére. Nem tudom, hogy miért volt hozzám olyan kedves, hogy engem is tanít pedig nem is vagyok a geninje, de nagyon örültem, hogy egy új jutsut tanulhatok. Emlékszem a legutóbbi jutsut még a küldetés alatt tanultam. nehéz volt, de megérte. Remélem, hogy ez valamivel egyszerűbb lesz.
Adatlap
A bemutatkozás után elkezdtünk menni a Kiképzőterekre, közben a senseiünk mindeniknek tett egy csúfondáros megjegyzést, sőt, amit rám mondott viccesnek is találtam kicsit, szóval elmosolyodtam, utána leesett a mondanivalója, hogy kihasználhatnám a helyzeteket. Úgy látszik ezt nem kéne hangoztatnom, de azért nem hagyom abba, az biztos. Nagyon nem mérgelődtem ezen, főleg ha csak a táskám felé nyúltam volna valószínűleg a kórházban, jobb esetben a porban ébrednék, megint, már ha az előbbi választást vesszük. Nem nagyon siettük el a dolgot, így volt időm megnézni a tájat. A főúton mentünk, amerre a legrövidebb, természetesen a lámpások a házakon, a játszadozó gyerekek, sőt, még a ramen boltos, aki a nem fizető vendéggel "tárgyalt" sem hiányozhatott az összképből. Csak néha tűntek fel fák az út mentén. Mikor már közeledtünk egy poros kis ösvény szerű úton haladtunk, ahonnan már látni lehetett genin társainkat. Szerencsések lehetnek a senseiükkel... Hogy a többiek mit csináltak, beszélgettek, arra nem nagyon figyeltem, lehet, hogy nem is csináltak semmit. Mikor megérkeztünk sóhajtottam egyet, majd vártam a sorsomat, mert lelohadt a lelkesedésem, és megint lustulnék egy fa alatt, közben olvasnám a könyvemet. De ház a ninja élet ilyen, sőt nehezebb, én csak most kezdtem el, de nekem már ennyi is bőven elég volt.
Shioshu Mash- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 120
Végighallgatva a vén róka cikizgetését is, amire Kurono csak egy "cöh"-vel válaszol az őt ért sérelemre. Ennél több kell, ha valaki le akarja rombolni az egóját. Na jóóó. Nem rég volt elveszett ninja és sokukra igaz az egoizmus jele, amit még Kurono sem bír levakarni magáról. A sötétségben nőt fel, és talán ez az amiért meg is unta a dolgot. Megjárta azt az utat amire a fiatalok vágynak. Szabadság és kötelezettségek nélkül, de azért jóból is megárt a sok.
-Nem tehetek róla, ez mindig magától jön. Kis korom óta elveszett ninjaként éltem, rám ragadt az egoizmus.-
Magyarázkodik egy picit, bár maga sem érti minek ilyenekből kimagyarázni magát, ez van és kész.
-De ígérem változtatok rajta.-
Mondja nyugodtabb kifejezéssel. Vissza kell zökkennie és ezt ő is tudja, épp ezért most inkább megfogadja a sensei tanácsát. Ezután következik a két fiatal, és az ifjú Mashon ő is elmosolyodik.
-Sensei legalább élvezni fogja amit csinál.-
Próbál viccelődni bár Kendouval nem igazán lehet, abból ítélve ahogy megtette az első benyomást a fickó.
~Tuti, hogy nem tűri a parancs megtagadást.~
Jegyzi meg Kurono a tapasztaltabbról, mikor nézni ahogy Mash az utcákon nézelődik. Kurono számára régi látványok ezek. Nem sok tanuló gennint látott életébe, ha igen akkor is a csatatéren ellenségként. Számára mindenki ellenség volt, de ez már másképp van. Vannak szövetségesei, és társai. Bár társai eddig is voltak, de mint minden elveszett nem közös ügyük volt, csupán az önző anyagiak a hírnév, és minden ilyesmi. Kurono is csak azért keveredett Kirigakureba, mert a sors így hozta. Biztonságosabbnak érezte ott, mint kint, ahol vadász ninják leselkednek rá. Kurononál még mindig megtalálható az övén a vörös Onin maszk, aminek egy célja van. Emlékesztesse arra, hogy akin ilyet lát, azt meg kell ölni. Minden Bishamon tagot meg fog ölni, de talán egyhez nem lesz szíve. Igen. Fejében most is Kaori jár, aki elég közel került hozzá, de ha létre jön egy kötelék az túl sok bajt vonzott volna Kuronora. Szóval jobban járt, hogy vissza jött. Az első Mizukage olyan dolgokba rángatta volna bele, amit elképzelni sem tudott volna, de szerencsére nem így lett. A kiképző térre érkezve Kurono összefont karral áll, és nézi a helyet. Itt-ott fák, és gyakorló bábuk.
~Látszik, hogy geninek gyakorló helye, de kíváncsi leszek nekem mit talál ki.~
Gondolkodik, hogy vajon mi járhat Kendou fejében vele kapcsolatban. Reméli nem akarja itt és most elpáholni egy gyakorló harcban büntetésként, azért hogy elszökött.
-Nem tehetek róla, ez mindig magától jön. Kis korom óta elveszett ninjaként éltem, rám ragadt az egoizmus.-
Magyarázkodik egy picit, bár maga sem érti minek ilyenekből kimagyarázni magát, ez van és kész.
-De ígérem változtatok rajta.-
Mondja nyugodtabb kifejezéssel. Vissza kell zökkennie és ezt ő is tudja, épp ezért most inkább megfogadja a sensei tanácsát. Ezután következik a két fiatal, és az ifjú Mashon ő is elmosolyodik.
-Sensei legalább élvezni fogja amit csinál.-
Próbál viccelődni bár Kendouval nem igazán lehet, abból ítélve ahogy megtette az első benyomást a fickó.
~Tuti, hogy nem tűri a parancs megtagadást.~
Jegyzi meg Kurono a tapasztaltabbról, mikor nézni ahogy Mash az utcákon nézelődik. Kurono számára régi látványok ezek. Nem sok tanuló gennint látott életébe, ha igen akkor is a csatatéren ellenségként. Számára mindenki ellenség volt, de ez már másképp van. Vannak szövetségesei, és társai. Bár társai eddig is voltak, de mint minden elveszett nem közös ügyük volt, csupán az önző anyagiak a hírnév, és minden ilyesmi. Kurono is csak azért keveredett Kirigakureba, mert a sors így hozta. Biztonságosabbnak érezte ott, mint kint, ahol vadász ninják leselkednek rá. Kurononál még mindig megtalálható az övén a vörös Onin maszk, aminek egy célja van. Emlékesztesse arra, hogy akin ilyet lát, azt meg kell ölni. Minden Bishamon tagot meg fog ölni, de talán egyhez nem lesz szíve. Igen. Fejében most is Kaori jár, aki elég közel került hozzá, de ha létre jön egy kötelék az túl sok bajt vonzott volna Kuronora. Szóval jobban járt, hogy vissza jött. Az első Mizukage olyan dolgokba rángatta volna bele, amit elképzelni sem tudott volna, de szerencsére nem így lett. A kiképző térre érkezve Kurono összefont karral áll, és nézi a helyet. Itt-ott fák, és gyakorló bábuk.
~Látszik, hogy geninek gyakorló helye, de kíváncsi leszek nekem mit talál ki.~
Gondolkodik, hogy vajon mi járhat Kendou fejében vele kapcsolatban. Reméli nem akarja itt és most elpáholni egy gyakorló harcban büntetésként, azért hogy elszökött.
Hazukage Kurono- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 704
Állóképesség : 300 (B)
Erő : 200 (C)
Gyorsaság : 100 (D)
Ügyesség/Reflex : 404 (B)
Pusztakezes Harc : 200 (C)
Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 658
Miután én és a társaim bemutatkoztunk Kendou-sensei is folytatta a bemutatkozást, bemutatta az egyik rossz szokását, mégpedig hogy szereti kigúnyolni az alárendeltjeit.
Azon nem csodálkoztam, hogy engem és Shi-t is kifigurázta, sőt csodálkoztam, hogy a lógás után csak ennyit kaptunk, de hogy még azt a Kurono gyereket is kigúnyolta.
Úgy tűnik, ő se részesül kivételes bánásmódban, sőt lehet büntetésből került a csapatba vagy, mert felzárkóztatásra volt szüksége.
Mindegy mi volt az igazság én kíváncsi voltam rá.
Miután a sensei mindenki egóját lerombolta elindultunk a kiképzőtér felé.
Az úton ismét nem történt semmi. Végül is mi történhetett volna ezen a rövid úton?
Persze most is rengeteg gyerek játszadozott és egy pár öregember is csoszogott az utcán. Az egyik büfé mellett is elmentünk, és amikor megláttam az aznapi kínálatot elégé megéheztem.
Ez nem volt meglepő, mert a mai napi reggelim szerényebb volt az átlagosnál és az is már rég volt.
Ezt az edzést azért még meg kellet várnia a gyomromnak.
Amikor odaértünk a kiképző terepre láttam, hogy már van itt egy pár genin még az egyik osztálytársam is, de már a neve sem ugrott be szóval nem foglalkoztam vele.
A kiképzőterep átlagos volt, egy két gyakorlóbábúval, jó néhány fával és láttam egy kis patakot is, de azt biztos csak a víz beállítottságúak használják.
Miután kibámészkodtam magamat lélekben felkészültem az edzésre.
Kíváncsi voltam mit fogunk csinálni, talán megtanulunk egy jutsut vagy csak csapatépítés lesz?
És persze azért is izgatott voltam, mert így volt rá esély hogy láthatom mire képes Kendou és Kurono.
Azon nem csodálkoztam, hogy engem és Shi-t is kifigurázta, sőt csodálkoztam, hogy a lógás után csak ennyit kaptunk, de hogy még azt a Kurono gyereket is kigúnyolta.
Úgy tűnik, ő se részesül kivételes bánásmódban, sőt lehet büntetésből került a csapatba vagy, mert felzárkóztatásra volt szüksége.
Mindegy mi volt az igazság én kíváncsi voltam rá.
Miután a sensei mindenki egóját lerombolta elindultunk a kiképzőtér felé.
Az úton ismét nem történt semmi. Végül is mi történhetett volna ezen a rövid úton?
Persze most is rengeteg gyerek játszadozott és egy pár öregember is csoszogott az utcán. Az egyik büfé mellett is elmentünk, és amikor megláttam az aznapi kínálatot elégé megéheztem.
Ez nem volt meglepő, mert a mai napi reggelim szerényebb volt az átlagosnál és az is már rég volt.
Ezt az edzést azért még meg kellet várnia a gyomromnak.
Amikor odaértünk a kiképző terepre láttam, hogy már van itt egy pár genin még az egyik osztálytársam is, de már a neve sem ugrott be szóval nem foglalkoztam vele.
A kiképzőterep átlagos volt, egy két gyakorlóbábúval, jó néhány fával és láttam egy kis patakot is, de azt biztos csak a víz beállítottságúak használják.
Miután kibámészkodtam magamat lélekben felkészültem az edzésre.
Kíváncsi voltam mit fogunk csinálni, talán megtanulunk egy jutsut vagy csak csapatépítés lesz?
És persze azért is izgatott voltam, mert így volt rá esély hogy láthatom mire képes Kendou és Kurono.
Nosaru Kyoya- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 47
Adatlap
Chakraszint: 227
[Saruwatari]
- Rendben, akkor mindannyian vegyetek elő drótot - utasít titeket a jounin, majd, ha nálad épp nincs, kölcsön is ad egyet. - Elvileg mindenki túl van már a fáramászós chakraedzésen legalább. Ennek megfelelően igyekezzetek a chakrátokat a kezetekbe, azon keresztül a drótba irányítani, majd próbáljátok meg annak segítségével megmozdítani a drótot, mintha valami kígyó lenne.
Ez az alapozó gyakorlat, ez egyértelmű, de remélhetőleg tényleg könnyebb lesz majd így irányítani a drótot, és elsajátítani a technika velejét. No de neki kell esni a feladatnak, hiszen ha csak ácsorogtok, nem fog megmozdulni a kis "franckarika". Valahogy az az érzésed támadt, ha ezzel az aprónak tűnő lépéssel kezditek, valószínűleg egy ideig el fog tartani, mire sikerül teljesíteni az ártatlannak tűnő kérdést.
//Lehet a próbálkozásokat szépen részletezve leírni ^^//
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
// Nagyon szíves elnézést kérnék az ultra hosszú késés miatt. Sok kedvem nem volt írni az utóbbi időben és még a múlthéten nem is volt gépem. Megpróbálom aktivizálni magamat //
Sikerült a kristályt magamnál tartani, majd határozott szavakkal beszóltam Eminek. Látszólag igen pipa lett ezután. A lány térde rogyott. Majd kicsit meglepő dolgot csinált. Belemarkolt a földbe mind két kezével. Eleinte nem tudtam, hogy mire készül. Aztán arra gondoltam hogy szemembe akarja szórni. Ugyanis ha ezt megcsinálja nem csak, hogy kiveheti a kezemből a kristálygolyót, hanem talán míg kidörzsölöm a szememből egy villámcsapás is eltalál. Mindenesetre én erre készültem. Úgyhogy az övtáskámba szépen elhelyezett fogpiszkálómat a számba raktam míg a lány megpróbált kitérni a villám elől. Ekkor következett a terve. Nagyon gyorsan sprintelt felém előkészítve a a homokot. Majd, mikor elég közel ért elkiáltom magam.
- Youji!
Ez a védekezési mód arra kellett, hogy nehogy a szemembe szórja a homokot ugyanis csak nem hagyja, hogy egy fogpiszkáló nagy sebességgel eltalálja. Mindenesetre a kezemet a szemem elé raktam. Viszont a figyelmem nem lankadhat. Úgyhogy a szemem ezután egyből kinyitottam és egy határozott rúgással próbáltam Emit kicsit elbuktatni. Ezután hátrafelé elkezdek futni.
// Ha a tervem sikerült.//
A védekezési módom sikerült így a kristály is sikeresen nálam maradt, ez azért jó, mert pont most következett a villám. "Szerencsém van." Ezután Emi elkezdett gondolkozni. Persze nekem is ki kellett használnom a lehetőséget, úgyhogy elkezdtem Emi felől futni. Mikor úgy éreztem, hogy elég messze vagyok megfordultam és rá egy másodpercre jött a villám. Emi ez elől is megpróbált kitérni, és egyből egy senbont dobott utánam. Ez elől megpróbáltam kitérni és valahogy blokkolni Emi támadását.
//Ha nem sikerülne.//
A tervem nem sikerült. Emi kigáncsolt. A lány erősen rátérdelt a kristályt tartó kezemre. Majd a következőt ordítva :
- Ezt a hajamért kaptad! - Jól felrúgta az égbe a kristályt. Ezután következett a villám. Az elől megpróbáltam arrébb gurulni, arra amerre Emi ugrott, majd amikor a lány megpróbál a kristály felé futni az egyik lábam elérakom és megpróbálom kibuktatni. Majd úgy ahogy feltápászkodok a talajról és a golyó felé veszem az irányt. Minden erőmmel futok a kis golyó felé majd rávetem magamat. És ekkor következett el a következő hullám.
Sikerült a kristályt magamnál tartani, majd határozott szavakkal beszóltam Eminek. Látszólag igen pipa lett ezután. A lány térde rogyott. Majd kicsit meglepő dolgot csinált. Belemarkolt a földbe mind két kezével. Eleinte nem tudtam, hogy mire készül. Aztán arra gondoltam hogy szemembe akarja szórni. Ugyanis ha ezt megcsinálja nem csak, hogy kiveheti a kezemből a kristálygolyót, hanem talán míg kidörzsölöm a szememből egy villámcsapás is eltalál. Mindenesetre én erre készültem. Úgyhogy az övtáskámba szépen elhelyezett fogpiszkálómat a számba raktam míg a lány megpróbált kitérni a villám elől. Ekkor következett a terve. Nagyon gyorsan sprintelt felém előkészítve a a homokot. Majd, mikor elég közel ért elkiáltom magam.
- Youji!
Ez a védekezési mód arra kellett, hogy nehogy a szemembe szórja a homokot ugyanis csak nem hagyja, hogy egy fogpiszkáló nagy sebességgel eltalálja. Mindenesetre a kezemet a szemem elé raktam. Viszont a figyelmem nem lankadhat. Úgyhogy a szemem ezután egyből kinyitottam és egy határozott rúgással próbáltam Emit kicsit elbuktatni. Ezután hátrafelé elkezdek futni.
// Ha a tervem sikerült.//
A védekezési módom sikerült így a kristály is sikeresen nálam maradt, ez azért jó, mert pont most következett a villám. "Szerencsém van." Ezután Emi elkezdett gondolkozni. Persze nekem is ki kellett használnom a lehetőséget, úgyhogy elkezdtem Emi felől futni. Mikor úgy éreztem, hogy elég messze vagyok megfordultam és rá egy másodpercre jött a villám. Emi ez elől is megpróbált kitérni, és egyből egy senbont dobott utánam. Ez elől megpróbáltam kitérni és valahogy blokkolni Emi támadását.
//Ha nem sikerülne.//
A tervem nem sikerült. Emi kigáncsolt. A lány erősen rátérdelt a kristályt tartó kezemre. Majd a következőt ordítva :
- Ezt a hajamért kaptad! - Jól felrúgta az égbe a kristályt. Ezután következett a villám. Az elől megpróbáltam arrébb gurulni, arra amerre Emi ugrott, majd amikor a lány megpróbál a kristály felé futni az egyik lábam elérakom és megpróbálom kibuktatni. Majd úgy ahogy feltápászkodok a talajról és a golyó felé veszem az irányt. Minden erőmmel futok a kis golyó felé majd rávetem magamat. És ekkor következett el a következő hullám.
Ryuuga Gawa- Játékos
Adatlap
Akohito egyik délelőtt kiballagot a Kumogakurei kiképzőterepre úgyanis az akadémiai tanára azt mondta neki hogy majd itt fog találkozni a sensei-ével.
~Hú de jó már alig várom hogy találkozzak vele! Vajon milyen lesz majd? Kedves vagy mogorva? Férfi vagy nő? Ember de jó lesz! ~ gondolta nagyon izgatottan, de ez érthető volt. Valószinüleg ilyenkor mindenki izgul. Körbe járta egyszer a terepet aztán úgy döntött hogy leül egy fa alá és mivel mást nem tehetett ezért leült. A rasztába befont haját megigazította, de pár perc mulva felált és egy kunai dobált a fa tőrzsébe. Amikor megunta létrehozott egy klónt, ami tudta hogy nem képes semmire de legalább kicsit ütögettni jólesz ha másra nem.
-Lassan már jöhetne a senseiem mert már nagyon unom magam. - mondta Akihito nagyon halkan aztán inkább a katanájával kezdett vagdalózni miközben várt tovább.
~Hú de jó már alig várom hogy találkozzak vele! Vajon milyen lesz majd? Kedves vagy mogorva? Férfi vagy nő? Ember de jó lesz! ~ gondolta nagyon izgatottan, de ez érthető volt. Valószinüleg ilyenkor mindenki izgul. Körbe járta egyszer a terepet aztán úgy döntött hogy leül egy fa alá és mivel mást nem tehetett ezért leült. A rasztába befont haját megigazította, de pár perc mulva felált és egy kunai dobált a fa tőrzsébe. Amikor megunta létrehozott egy klónt, ami tudta hogy nem képes semmire de legalább kicsit ütögettni jólesz ha másra nem.
-Lassan már jöhetne a senseiem mert már nagyon unom magam. - mondta Akihito nagyon halkan aztán inkább a katanájával kezdett vagdalózni miközben várt tovább.
Akihito Aoki- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 135
Valaki távolból figyel téged. Csak az árnyak mélyén lapul semmi különös egyéb dolog. Sima ember aki végtelenül lusta. vagy épp csak pihegett. Álmos tekintettel figyeli a zajongásod és meg vonja a vállait. ha már nem tudok piheni tőle muszáj lesz oda mennem hozzá. Pedig azt reméltem, hogy késni fog, vagy elfelejti a legjobb lett volna ha el sem jön. Én pedig nyugodtan pihenhetnék tovább.
Leugrik a fáról a földre halk puffanás. A következő pillanatban pedig ott áll a hátad mögött, de egy szót sem szol csak érdeklődve figyeli tovább, hogy mit csinálsz. Első ránézésre úgy tűnhet, hogy veled egykorú. Fiatalos vagány kicsit nem törődöm külső. Valójában nálad talán két évvel idősebb.
Lentről felfelé haladva nem a megszokott lábelit viseli. Csizmákat hord bokánál mindkét lábán egy-egy lánccal. Feljebb egy sok zsebes fekete nadrágot visel. Zsebekben pedig kitudja, hogy miféle dolgok lapulnak. Feljebb egy sárga és zöld csikós pólót visel ( lásd a képen). Az főlőt pedig egy szürke kapucnis pulóvert hord. Nyakában apró szemfogakból álló nyaklánc simul. talán valamilyen nagy macska félle fogai esetleg tigris fogak. Mind két kezén kesztyű a kézfejnél kivágva. Jobb kézfején egy tetoválás. A kesztyűkben apró fémgolyók látszanak. Jobb füle tele van piercingekkel szám szerint öt darab karika csilingel benne. A nyelvében is van egy tüske amit meg is láthatsz amikor beszél majd hozzád. Szemei zöld tisztán csillogóak. Haj terén pedig a káosz uralkodik A vörös fekete és a lila keveredik egymással teljesen egyedi dolgot alkotva.
- Már néztelek, mert nem hagytál piheni.
HA eddig nem veted észre meglepetés ként érhet, hogy hirtelen szólal meg a hátad mögött. Amikor felé fordulsz megláthatod ki az aki megszólított. Az idegen lány közelebb lép hozzád szinte már kínos közelségbe. Végig mér majd elhúzza ajkait.
- Ugye nem vagy hiperaktív?
Leugrik a fáról a földre halk puffanás. A következő pillanatban pedig ott áll a hátad mögött, de egy szót sem szol csak érdeklődve figyeli tovább, hogy mit csinálsz. Első ránézésre úgy tűnhet, hogy veled egykorú. Fiatalos vagány kicsit nem törődöm külső. Valójában nálad talán két évvel idősebb.
Lentről felfelé haladva nem a megszokott lábelit viseli. Csizmákat hord bokánál mindkét lábán egy-egy lánccal. Feljebb egy sok zsebes fekete nadrágot visel. Zsebekben pedig kitudja, hogy miféle dolgok lapulnak. Feljebb egy sárga és zöld csikós pólót visel ( lásd a képen). Az főlőt pedig egy szürke kapucnis pulóvert hord. Nyakában apró szemfogakból álló nyaklánc simul. talán valamilyen nagy macska félle fogai esetleg tigris fogak. Mind két kezén kesztyű a kézfejnél kivágva. Jobb kézfején egy tetoválás. A kesztyűkben apró fémgolyók látszanak. Jobb füle tele van piercingekkel szám szerint öt darab karika csilingel benne. A nyelvében is van egy tüske amit meg is láthatsz amikor beszél majd hozzád. Szemei zöld tisztán csillogóak. Haj terén pedig a káosz uralkodik A vörös fekete és a lila keveredik egymással teljesen egyedi dolgot alkotva.
- Már néztelek, mert nem hagytál piheni.
HA eddig nem veted észre meglepetés ként érhet, hogy hirtelen szólal meg a hátad mögött. Amikor felé fordulsz megláthatod ki az aki megszólított. Az idegen lány közelebb lép hozzád szinte már kínos közelségbe. Végig mér majd elhúzza ajkait.
- Ugye nem vagy hiperaktív?
Hinata- Inaktív
Adatlap
Chakraszint: Nem fontos
8 / 27 oldal • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 27
8 / 27 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.