Kiképzőterepek

+72
Usagi Dan
Hyuuga Hanabi
Shiyaga Kayguro
Setsu
Hirota Yukionna
Uchiha Kagami
Aokaze Atsushi
Orochimaru
Hirano Reina
Zake
Hattori Arata
Terumi Mei
Uchiha Obito
Hasegawa Zauki
Hidan
Kage Ijin
Kaibutsu Hiroto
Hakkyou Katsumi
Akira
Shimura Danzou
Deidara
Yagyuu Hyousuke
Uchiha Madara
Uchiha Itachi
Gawakatsu Hikuro
Kira
Uzumaki Kushina
Tomoshika Asuko
Hikari Ayame
Jiraiya
Kuroda Nobu
Tobi
Sugomi Aoi
Kakuzu (Inaktív)
Azumi Yuurei
Orochimaru (Inaktív)
Shiren
Kyrena
Kenshiro Karu
Aburame Shino
Fushidara Ikazuchi
Fushidara Kumoshi
Akasuna no Sasori
Hiroyasu Karu
Hyuuga Shakaku
Djuka Hiashi
Hinata
Akihito Aoki
Nosaru Kyoya
Hazukage Kurono
Shioshu Mash
Junichiro Saruwatari
Pedanchiku Chakkari
Darui
Hazukage Arashi
Uzumaki Naruto
Kuro Karasu
Ryuuga Gawa
Kurotsuki Emi
Shirogane Shiro
Rock Lee
Karin
Ayanokoji Takashi
Hazukage Inu
Ruru
Shikaku
Hiraga Natsu
Fujikage Koichi
Sai
Nireiko Kai
Yotsuki Kagerou
Namikaze Minato(Inaktív)
76 posters

9 / 27 oldal Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 27  Next

Go down

Kiképzőterepek - Page 9 Empty Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Akihito Aoki Kedd Okt. 18 2011, 21:16

Akihito nagyban kaszabolta a levegőt amikor egy enyhe puffanást hallot maga mögül. Azt hitte hogy csak képzelődik így aztán nem nagyon törödött vele. Ekkor azonban valaki megszólalt mögüle. Amikor megfordult egy, nála talán csak 2-3 évvel idősebb nő állt. Meglepően furán nézet ki. Valamiféle csizma volt a lábain, a bokái körül peddig láncok. A fekete nadrágján peddig anyi zseb volt, hogy szinte meg se lehetett számolni. A poloján és a puloverén nem csodálkozott anyira, de a poloja nagyon tetszett a fiúnak. A nő nyakában valami macskaféle fogai voltak nyakláncként hordva. Amin az ifjú Genin nagyon meglepődött hogy a füleiben piercingek voltak. 5-5 mindkét fülében. A haja is megér egy misét. Főleg lila volt, de keveredett benne a fekete és a vörös is. Amikor megjegyezte hogy nem hagya pihenni észrevette hogy még a nylevében is van egy piercing. Valamint a kezén is volt egy tetoválás, de ez nem foglalta le anyira a Genin figyelmét. Egyszer csak közelebb lépet a fiúhoz... Nagyon közel.
~Ez most mit akar tőlem? Te jó ég milyen durván néz már ki ez a csaj. ~ gondolta aztán észrevette hogy a nő is végig méri őt, majd megkérdezte tőle, hogy hiperaktív-e? Ezen a kérdésen látható módon meglepődöt a fiatal ninja.
-Őőő... Tudtomal nem vagy az. - mondta pár másodperc után aztán folytatta. - De ahogy elnézem te sem vagy valami nagyon pörgös ember. Amugy ki vagy te? - kérdezte a lánytol a nyilvánvalót, de valószinüleg ekkor még nem nagyon eset le neki hogy pontosan mi történik most vele.
Akihito Aoki
Akihito Aoki
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Hinata Kedd Okt. 18 2011, 21:30

- Katsumi Goto.
Kezem nyújtom de látszik, hogy nem rajongok, vagy is örülök túlzottan. Üdvözlés után csak fogom magam és leülök a fa tövébe egyik lábam felhúzva a másikat kinyújtva. A rasztás geninre nézek zöld szemeimmel majd nyújtózok egy nagyot.
- Szerencse... micsoda szerencse, hogy nem vagy az. Azt hittem a végén még balszerencsém lesz. Talán tévedtem ami a jellemedet illeti.
Nagyot ásitok persze a szám elé teszem a kezem.
- Azért küldtek ide, hogy téged felügyeljelek. Valami tanítást magyaráztak meg gyakorlást. Nem tudom az tegnap volt és nem is figyeltem oda igazán.
Sóhajtás.
- Elég nehéz másnaposan összpontosítani, de a történtek miatt kéntelen vagyok itt leni. Jóban leszünk, hogyha nem zavarsz amikor épp alszok vagy pihenek vagy szórakozok.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Témanyitás  Darui Kedd Okt. 18 2011, 22:19

A két ifjú fáradhatatlanul harcolt egymásra, mondhatni zöldfülűek módjára. A senseinek aki tartotta az edzést, majdhogynem olyan érzése volt mint amikor két gyerek játszik a homokozóban, és Emi erre rá is igazolt amikor kezeivel a földbe markolt, hogy majd azzal vakítja el ellenfelét. Gawa látta ezt a tervet jó előre, hisz egyértelmű volt a dolog. A fogpiszkálóját előkapva azt a megfelelő pillanatban kiköpte Emi felé. Természetesen neki is megvolt a maga esze és egy ügyes mozdulattal kitért a fogpiszkáló elől és folytatta a rohamát. Gawa ekkor védekezi kényszerült, kezeit a szeme elé tette ezzel gátat szabva a földnek és Emi tervének, azonban egy tényezővel nem számolt. Ugyan azt érte el azzal, hogy a kezeit a szeme elé rakta, minthogy a föld a szemébe ment volna, más szóval nem látta ellenfelét egy pillanatig. Emi ekkor ügyesen megmarkolta a fiú csuklóját, majd kirúgta a lábát és a terv szerint a megtérdelte a kezét és a kristály már magasan repült a levegőben. Ekkor jött rá Emi, hogy az amit csinált, nem épp a legjobb megoldás volt, révén, hogy a kristály nagyon kicsi, és a kiképzőterepen lévő sűrű fű tökéletesen elfedte azt.
- Megbuktatok! Kiáltotta fel Kuron ahogyan mindkét genin kezét megfogta, majd lassan de biztosan húzva őket maga után pontosan oda sétált ahova a kis gömböcske esett. Amint odaértetek hozzá, a férfi felvette azt, majd betette Eminek a kezébe, aztán Gawa kezét pedig rátette Eminek arra a kezére amiben a kristály volt. A villám ebben a pillanatban csapott le mindkettőjükre és ami a legérdekesebb volt az egészben, hogy egyikőjüket sem találta el. A kristály mindkét villámot felszívta.
- Na értitek már? A lényeg a csapatmunka lett volna, ehelyett ti egymással kezdtetek el harcolni, na nem mintha nem élveztem volna, de a megoldás ez lett volna. Mára ennyi edzés bőven elég lesz, majd legközelebb folytatjuk, de a mai bukás miatt, sokkal nehezebb feladatokra számítsatok. Jegyezte meg Kuron, ahogyan egy elégedett mosolyal az arcán még kikapta a két genin kezéből a gömböt, majd egy pukkanás keretein belül eltűnt.

//Vége a gyakorlásnak. Mindketten kaptok +14 chakrát valamint ez a feladat javította reflexeiteket is kis mértékben.//
Darui
Darui
Inaktív

Adatlap
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Témanyitás  Akihito Aoki Szer. Okt. 19 2011, 16:07

A Jounin bemutatkozott a fiúnak és kezet is fogtak, de ezután a nő leült egy fa alá és elmagyarázta a szabályokat.
~Mi az hogy ne zavarjam mikor alszik vagy pihen? Akkor jóformán sohase kéne hozzá szólnom. Bár mégse lehet anyira lusta hogyha egyszer Jounin rangban van. ~ gondolta a Genin aztán a megszólalt.
- Mi az hogy másnaposan? Te ilyen alkoholista állat vagy? De mindegy is... - mondta a fiú és kicsit elfordította a fejét aztán ő is leült a nő mellé.
-És arra még emlékszel hogy mit kellene nekem tanítanod? Meg mit takar az hogy felügyelni? - bombázta Akihito a nőt a kérdéseivel, de aztán inkább hagyta hogy gondolkozzon, mert szemmel láthatóan nem nagyon ugrott be neki elsőre hogy mégis mi a fene történt azzon az értekezletten. Ahogy ott ült a nő mellet nem tudja minek de kicsit elálmosodott.
~Ember, ez a csaj még a fáratságot is árasztja magábol. Leülök ide aztán engem is elkap a fáradtság. ~ futot végig az agyán ez a kis gondolat.

Akihito Aoki
Akihito Aoki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hazukage Kurono Szer. Okt. 19 2011, 17:23

//Mivel Minato inaktív//

Kurono Miközben várja, hogy történjen valami, az újoncokat nézi.
~Kicsit bolondok, de kiváló ninja lesz belőlük.~
Gondolja magában, majd a mesterre néz. Ismét végigmérve, róla már mást gondol.
~Túl szigorú nem fogják annyira szeretni, bár meglesz az eredménye, az esély megvan, hogy elhagyják.~
Jegyzi meg magában, mikor egy jounin érkezik a kiképző térre. Kivételesen a szadistához érkezik, hanem Kuronohoz.
-Üdvözletem. Kurono-kun, A Raikage hívat.-
Felkapva a fejét, kissé meglepődik. Talán valami rosszat tett? Netán elgondolkodott a Raikage és még is kinyíratja?
-Még is miért?-
Kérdez vissza meglepetten.
-Állítólag küldetése van számodra.-
Nagy kő esik le Kurono szívéről, és azonnal elindul.
-Bocsi, hogy nem tudok veletek edzeni, majd legközelebb. Nosaru, Mash, sensei.-
Hajol meg, majd nyugodt léptekkel megy a Raikagehoz.
Hazukage Kurono
Hazukage Kurono
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 704
Állóképesség : 300 (B)
Erő : 200 (C)
Gyorsaság : 100 (D)
Ügyesség/Reflex : 404 (B)
Pusztakezes Harc : 200 (C)

Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 658

Témanyitás  Hinata Szer. Okt. 19 2011, 19:43

Akihito Aoki írta:A Jounin bemutatkozott a fiúnak és kezet is fogtak, de ezután a nő leült egy fa alá és elmagyarázta a szabályokat.
~Mi az hogy ne zavarjam mikor alszik vagy pihen? Akkor jóformán sohase kéne hozzá szólnom. Bár mégse lehet anyira lusta hogyha egyszer Jounin rangban van. ~ gondolta a Genin aztán a megszólalt.
- Mi az hogy másnaposan? Te ilyen alkoholista állat vagy? De mindegy is... - mondta a fiú és kicsit elfordította a fejét aztán ő is leült a nő mellé.
-És arra még emlékszel hogy mit kellene nekem tanítanod? Meg mit takar az hogy felügyelni? - bombázta Akihito a nőt a kérdéseivel, de aztán inkább hagyta hogy gondolkozzon, mert szemmel láthatóan nem nagyon ugrott be neki elsőre hogy mégis mi a fene történt azzon az értekezletten. Ahogy ott ült a nő mellet nem tudja minek de kicsit elálmosodott.
~Ember, ez a csaj még a fáratságot is árasztja magábol. Leülök ide aztán engem is elkap a fáradtság. ~ futot végig az agyán ez a kis gondolat.

- Tanulás alatt valamilyen jutsu, vagy chakra kontroll gyakorlás valami ilyesmi.
Legyintett mintha az egész neki csak valami világ legtermészetesebb dolga lenne.
- Jaj, de ha már ilyen szépen kérdezted. Nem vagyok alkesz. Csak néha szeretek egy kicsit mulatni. Hm hm nos szerintem először felkel lenne mérni a tudás szinted. Taktikai készséged stb.... de ezek mind mellékes idő töltés csak töltelék az egész. Egyből a közepébe vágunk.
A nő felállt majd egyik lábát az eddig árnyékot adó fára tette és egyszerűen felsétált rajta kéz nélkül. Mintha csak a földön járna. Majd a tetején a fába beleszúrt egy kunait. Kunai habár minden tekintetben szabvány volt rövid kanji volt olvasható rajta.. "A gyávák minden nap meghalnak, de a bátrak csak egyszer halnak meg."
- Ha feltudsz eddig mászni úgy ahogyan azt én tettem a Kunai a tiéd lehet. Az első edzés vagy is tanulás a chakra őszpontosítása.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Akihito Aoki Szer. Okt. 19 2011, 20:46

A nő elmagyarázta Akihitonak hogy mit is kell csinálnia.
~Chakra kontrol? Nem tünik anyira bonyolultnak! ~ gondolta, de ezután a mestere bemutatta neki hogy mit is kellene pontosabban csinálnia. Oda ment a fához és csak úgy simán felsétált rajta mintha a földön járna. A Genin először csak értetlenül nézet. Biztos volt benne hogy ez csak valami olcsó trükk lesz, de aztán már azt gondolta hogy mégsem. Azért mégse szivathatja meg enyire a mestere, nem?
- Hűű sensei ez csodálatos! - ámuldozott a fiú. Ezután a nő egy kunait szúrt a fába amire valami írás volt ráírva és azt mondta neki a nő hogyha sikerül akkor az ővé lehet. Az ifjú Genin odament a fához, az egyik lábát rátette és ellindult felfelé, de amint a lábát elemelte a földröl egyből le is eset.
-Azt a rohadt. Elfelejtettem chakrát írányitani. Hát nem lehetek enyire hülye. - mondta nagyon halkan a földön fekve, de aztán szépen felált és elkezdett koncentrálni. Érezte ahogy a chakrája végigmegy az egész testén, aztán neki indult a fának. Először megint csak sétálva, de amikor le eset rájött hogy ha nekifut akkor talán magasabbra érhet fel, mégha csak 1-2 lépésel is. Minél többször esik le, annál nagyobb lelkesedéssel esik neki a feladatának újra és újra.
Akihito Aoki
Akihito Aoki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Csüt. Okt. 20 2011, 20:28

- Alapjában véve rosszul állsz az egész dologhoz. Rosszul is próbálkozol, az alap az meg van, de még hiányzik néhány dolog.
Azt akarom, hogy magától jöjjönrá a titokra, a nagy kérdésre és a válaszra, hogyan is tudná ugyan ezt megcsinálni.
- A tekinteted foritsd befelé, gondolj végig mindent amit eddig a chakrárol tanultál. Idéz fel minden apró dolgot ami vele kapcsolatos. Ha szükségesnek érzed akár motyoghatod is engem nem zavar.
Az első óvatos tipp amit adtam neki, hisz nem akarom, hogy össze verje saját magát ezzel a sok hanyatt és hasra eséssel amit itt produkál. Odafent még mindig állva és a hátam mögé tett kezekkel állok és nézem a ténykedését. Éles vizslató tekintettel figyelem legapróbb mozdulatát is. mint éhes macska az egeret. Egy célból, hogy magamban ki értékeljem minden mozdulatát és rezdülését.

**
Habár erősen próbálkozol újra és újra. Egyre elszántabb vagy ez nem segít. Feljutsz egy darabon ami nem több másfél két méternél de folyton vissza csúszol és le esel.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Akihito Aoki Pént. Okt. 21 2011, 15:25

-Probáljam meg összegyüjteni azt amit a chakrárol tudok? Hát rendben. - mondta aztán elkezdett gondolkodni hogy mit is tanult erröl. De valahogy csak azért sem jutott eszébe semmi használható. Ezen kicsit felhuzta magát hogy pont akkor esnek ki az agyábol a dolgok, amikor szüksége van rá. ezért ellkezdett fel-alá mászkálni amikor végre beugrottak neki a dolgok.
-Chakra... chakra... chakra... A használatának a lényege hogy a testem valamelyik szegletébe irányítom. Ha erősebbet akkarok ütni akkor a kezembe. Ha gyorsabban akarok futni akor a lábamba. Mivel a sensei csak simán felsétált a fára ezért valószinű hogy nem a karjaiba vagy máshova, hanem a lábfejébe irányitotta a chakráját. - motyogta hallkan és elkezdte a chakráját a lábába összpontosítani. Mikor már úgy érzete hogy jó lesz neki indult a fának és az egyik lábát rá tette, aztán a másikat is és remélte hogy most legalább néhány lépést meg tud tenni.
Akihito Aoki
Akihito Aoki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Vas. Okt. 23 2011, 18:38

- Hm nem rossz húsi, de még van hova fejlődnöd.
Még mindig a fán állt a mestered és téged figyelt. Majd meg vonta a vállait és elrugaszkodott a fától. Majd a földön jobb lábát oldalra nyújtva a másikkal guggoló pózban ért földet. Bal és jobb tenyere a földön volt.
Sikerült feljebb jutnod de még a törtöl mesze voltál mindig. Eddig max 1-2 méter volt a magasság de most már feljutótál egészen négy méterig.
- Nem elég oda összpontosítani a chakrát és kész. A meg felelő menyiséget folyamatosan fent kell tartani. Nem lehet benne legkisebb növekvés vagy csökkenés. Számokkal elmagyarázva ha négy pontod van és folyamatosan megtartod nem esel le. Viszont ha 5 vagy 3 lesz akkor le esel újra a földre.
Össze borzolom a hajad és ott hagylak, hogy letelepedjek az árnyékba.
- Rajta folytasd én innen figyelek.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Akihito Aoki Hétf. Okt. 24 2011, 18:24

Az ifjú Geninnek még nem sikerült feljutnia a fa tetejére. A mester leugrott a fárol és elmagyarázta Akihitonak hogy pontosan mit is kéne csinálnia. Valamit a pontokrol magyarázot és arrol hogy egy kicsivel is több vagy kevesebb chakrát irányit a lábaiba akkor mindenkép le fog esni. A fiú ezt végig hallgatva végig gondolta az egészet és megint chakrát irányitott a lábába. Amikor úgy érezte hogy mostmár jó lesz neki indult a fának. Sikerült megint feljutnia pár méterrig és kicsit elbízta magát és probált még tovább feljutni, így egy picivel több chakrát pumpált a lábaiba és persze hogy megint leeset.
-Áú ez fájt. Pont a vesémet kellet bevernem. - mondta még a földön fekve és közben fogta az oldalát. Ezután felált és újra pár perc koncentárció útán újra neki indult a fának.
-Legyen meg az elég pont, vagyis a chakra! Na most remélem sikerül feljutni addig a késig. - motyogta halkan és szépen elindult felfelé azon a bizonyos fán.
Akihito Aoki
Akihito Aoki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Hétf. Okt. 24 2011, 20:14

~ Na mi a fene!~
Riadtam fel amikor a fiú le eset a fáról és meg ütötte magát. Nos elég vagány gyereknek tűnik. Ezért nem is fogok oda rohanni, és puszit adni bibis oldalára. Elindultál felfelé és már majdnem eléred. Egy pillanatig úgy tűnik, hogy az egész mos is sikertelen lesz, de most eléred a kunait.
( kunaion a kanji előző poszt egyikében)
Felállok és a fához sétálok majd onnan figyelem Aokit.
- Jól van húsi de most már ideje lejönni.
Csak lustán intek mint aki most legszívesebben az árnyékban szenderegne. Akkor talán rá térhetünk a következő dologra. Lehet nem fogja tudni megcsinálni, de legalább addig is gyakorol.
- Három fajta irányzat létezik. A ninjutsu a genjutsu és a taijutsu. Illetve vannak még speciális jutsuk is. Ami végül is két külön irányzat vagy két különálló ninjutsu ötvözete.
A fiút végig mérem alaposan. Talán már túlságosan is alaposan. Úgy tűnhet mintha vetkőztetném a szemeimmel.
- Neked a taijutsukat ajánlanám vagy a ninjutsukat. Egy genjutsu nagyon bonyolult dolog hasznos de nehéz meg tanulni őket.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Nosaru Kyoya Hétf. Okt. 24 2011, 22:24

Miközben vártam, hogy történjen valami és aztán történt is egy jounin érkezett a kiképzőterepre azzal a céllal küldték ide, hogy szóljon Kurono-nak menjen a Raikage irodájába, mert küldetést kap. Kurono rögtön el is búcsúzott tőlünk és elindult a Raikage irodájába, nagyon sajnáltam, hogy itt hagy minket, pláne hogy az ellőtt teszi ezt mielőtt rájöttem volna, mi a titka. Na, mindegy ez van hárman is megleszünk magunkban gondoltam, de a jounin még nem ment el és azért nem ment el, mert még dolga volt velünk, átadott egy levelet a senseinek, aki gyorsan el is olvasta azt, majd halkan átkozódott egy kicsit végül szólt Mash-nak, hogy jöjjön vele nekem pedig azt mondta maradjak itt és mielőtt még megkérdezhetem volna miért, ők már el is tűntek.
Mielőtt még bele gondolhattam volna, hogy velem mi lesz a jounin ismét szólt, azt mondta új sensei-t kapok egy bizonyos Katsumi Goto-t, itt van valahol a terepen nekem meg kellett keresnem és átadnom neki egy levelet, amiben tisztázzák a helyzetet.
El is indultam megkeresni és mivel e dolog, amit tudtam róla az a neve volt, ezért elhatároztam, hogy az első szembe jövő embertől megkérdezem, hátha tud valamit.
Először két ember pillantottam meg egy fiút és egy lányt, tizennégy és tizenhat év közöttiek lehettek. A fiú-n a legszembetűnőbb a rasszta haja volt, a lány már egész más volt az ő nyakában fogakból készült nyaklánc volt és több piercing is az egyik fülébe.
Ez még úgy, ahogy normálisnak mondhatni, de a tevékenység, amit végeztek döbbentett le igazán, a fiú megpróbált fölszaladni a fára és már szinte sikerült is neki, a lány meg nézte őt, de mivel megfogadtam, hogy az első szembejövő embert megszólítom, hát megszólítottam a lányt.

- Szia, nem ismered véletlenül Katsumi Goto-t, egy levelet kéne átadnom neki, de azt se tudom, hogy néz ki.
Kezdtem magyarázkodásba pedig nem volt rá okom.

( Bocs, az elejéért, de lekeltett zárnom a régi játékot valahogy és csak így sikerült)
Nosaru Kyoya
Nosaru Kyoya
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 47

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 227

Témanyitás  Hinata Kedd Okt. 25 2011, 11:59

- Miért keresed Katsumit?
Kérdeztem és a fiú felé fordultam.

Katsumi Goto:
Kiképzőterepek - Page 9 Manga-girl2
Nem sétáltam oda csak lustán heverésztem tovább az árnyékban. Ha az új jövevény szeretne valamit akkor úgy is kifogja nyögni.
- Aha oda adhatót nekem is majd oda adom neki. Kicsit különc és nem szereti a nagy tömegeket. Inkább szunyókálni szeret és lustálkodni mint holmi macska.
A levél át kerül hozzám én nem zavartatom magam és egyszerűen kibontom. A fiú neve Kyoya ennyi kiderült legalább és valami más is. Na ne ne már most ezt muszáj volt ohh te. Látszik, hogy végig olvasom és szemöldököm is felvonom. Majd nagyot sóhajtok és csal lazán nem törődöm mozdulattal intek.
- Meny ismerkedj meg Aokival. Katsu nem szereti, hogy ha meg zavarják pihenés közben. Majd szolok neki, hogy ha a másik csapat társsal össze ismerkedtél.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Akihito Aoki Kedd Okt. 25 2011, 19:22

A fiúnak sikerült egész magsra feljutni, de úgy tünt hogy sajnos megint sikertelen lesz a probálkozása.
-Kérlek ne! Hadd ne essek le már megint! - mondta, de ekkor végre sikerült felérnie a kunai késig. Amikor odaért és megpihenhetett egy picit csak nézet a semmibe mert nem tudta elhinni hogy végre nehezen sikerült feljutni.
-Ezaz! - kiáltotta el magát és kihuzta a kunai-t a fábol és mostmár ell is tudta olvasni hogy pontosan mi van ráírva.
-A gyávák minden nap meghalnak, de a bátrak csak egyszer halnak meg. - motyogta halkan és le akart menni, de amikor lenézet egy picit beszédült.
~Jaj és én innen most hogy jutok le? Na jó! Vegyél egy nagy levegőt és leugrasz. Háromra! ~ gondolta, de még ell se kezdett számolni, de már azt vette észre hogy leugrott. A földet érés puhább volt mint gondolta. Mindakét lábát behajlítva ért földet. Ekkor egy ismeretlen gyerek ment oda a mesteréhez és magyarázott neki valamit, de a Genin nem hallotta hogy pontosan mit is. Gondolta megvárja ott amíg be nem fejezik a beszélgetést aztán odamegy. Ekkor a másik - szemmel láthatóan ninja hiszen volt fejpántja - oda adott egy papírt a senseinek aki azt elolvasta, de úgy nézett ki hogy nem nagyon tetszik neki az amit olvas. Akihito úgy döntött hogy eleget várt és elindult a mestere és a másik gyerek felé.
Akihito Aoki
Akihito Aoki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Nosaru Kyoya Kedd Okt. 25 2011, 21:35

A lány akitől útbaigazítást kértem nem volt éppen udvarias,csak heverészett az árnyékban,de a jó hír viszont,hogy ismeri ezt a Goto-t,
azt mondta neki is odaadhatom a levelet majd ő átadja Goto-nak.
De amikor átadtam neki ő rögtön fel is bontotta és elolvasta annak tartalmát. Mondanom,se kell nagyon felidegesített ezzel a tettével,
aztán pedig eljátszotta főnököt és utasított,hogy ismerkedjek össze a fára rohangáló gyerekkel.
Gondolom ők ketten voltak az új csapattársaim.
Nem igazán szeretem,ha ugráltattak,de azért érdekelt,hogy mit csinál a másik kölyök ,így hát odamentem hozzá.

- Hello. A nevem Nosaru Kyoya, elvileg én vagyok az új csapatársad.

Mondtam az időközben felém jövő fiúnak.
Nosaru Kyoya
Nosaru Kyoya
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Szer. Okt. 26 2011, 13:50

Levél elolvasva és tudatosul bennem, hogy egy helyet kettővel kel foglalkozni. Te jó ég mi lesz itt két fiú és egy lány uram isten.
Nagyot nyújtózok és ásítok vállaim és gerincem halkan roppan.
- Hajaj két fiú és egy lány.... ez kezd érdekesen alakulni.
Felállok leporolom a ruhám és a fiukhoz sétálok majd Aoki vállára teszem a kezem. persze csak azután, hogy beszélgetek egy kicsit.
- Na husika ahogy ígértem. Neked adom azt a Kunait, hogy emlékeztessen arra, hogy elszántság és kitartással elérheted a célod.
Közel hajolok Aokihoz ajkaim már szinte füléhez érnek.
- Soha se feled el, hogy honnan indultál és hova érkeztél, és azt amit utad során tanultál. Ez rád is érvényes Kyoya.
Majd odébb sétálok és megállok egy helyben. A genineket figyelem, hogy most mihez fognak kezdeni, de ahogy eddig tapasztaltam irányítás kel nekik.
- Kyoyat még nem ismerem. Ha eddig nem eset volna le én vagyok Katsumo Goto. Kíváncsi vagyok arra, hogy te mire vagy képes. Aoki tőled nem várom el, de ha van kedved a csapatért vagy bármi másért. Te is belátszhatsz a játékba.
Küzdő állásba helyezkedem egyik kezem előre és intek vele ki hívóan. Mellé még nyelvem is kinyújtóm, hogy igazán pimasz legyek. A célzás egyértelmű, hogy támadjanak.
- Na ne legyetek már meg szeppenve husikák. Bármivel és bárhogyan jöhetek, de lehetőleg ne meztelenül. Arra nem vagyok kíváncsi, ha nem haragudtok meg.

Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Akihito Aoki Csüt. Okt. 27 2011, 17:50

Az ismeretlen fiú bemutatkozott Aoki és így természetesen már megtudta a nevét.
-Kyoya? Üdv az én nevem Akihito Aoki. - mutatkozott Ő is be aztán folytatta.
-Szóval te vagy az új csapattársam? - kérdezte tőle, de pont ez előtt mondta neki a másik gyerek. Ezután odament hozzájuk a sensei és megmondta az ifjú Geninnek hogy ahogy azt igérte megtarthatja a kunait. Továbbá a fülébe sugta hogy ne felejtse ell hogy honnan hova érkezett. Ezután a fiú eltette a kun kést, és Goto mester elmagyarázta Kyoyának hogy Ő a sensei. Ezzen szemmel láthatóan meglepődöt a Genin. Később a nő azt mondta hogy támadják meg. Persze csak erő felmérésböl, de Aokinak ebben nem lesz muszály részt vennie. Amint ezt meghallotta egy pár pillanatig megfordult benne hogy inkább hagya az egészet, de mégse.
~Istenem most vele kell megküzdenünk? Esélyünk nincs! De legalább jó móka lesz! ~ gondolta és kicsit ell is mosolyodott. Elővett egy kunai kést, de még nem támadott. Inkább megvárta hogy az új csapat társa támadjon először.
Akihito Aoki
Akihito Aoki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Nosaru Kyoya Csüt. Okt. 27 2011, 20:19

A lány akinek a levelet adtam,odament a rassztahajú fiúhoz és elkezdett neki valamit magyarázni,mondjuk
nem igazán figyeltem pedig valószínűleg hasznos lett volna, mivel azt mondta ez rám is igaz.
De vajon mi?
Ezután a rassztahajú fiú jött oda hozzám bemutatkozni, Akihito Aoki-nak hívták
Na mindegy,a meglepő rész,csak most jött mégpedig az,hogy kiderült ez a lány nem a csak a csapattársam,
hanem ő maga Katsumo Goto és harcolni akar velem.
Ha nem tudtam volna ,hogy ő a sensei valószínűleg,egyáltalán
nem aggódtam volna a harc kimenetel miatt,így persze már más volt a helyzet.
Aoki előkapta a kunaiát,
de nem támadott,lehet azt akarta ,
hogy é támadjak vagy csak egy stratégián gondolkozott nem tudom.
Én nem haboztam a támadással,bár magam sem bíztam a sikerben.
Egyszerűen csak nekirohantam a lánynak minden erőmet felhasználva,a tervem nyilvánvaló ,fel akartam lökni.
Nosaru Kyoya
Nosaru Kyoya
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Pént. Okt. 28 2011, 16:54

- Forró fejű!
Szolok Kyoyara amikor az egyenesen nekem akar rontani és én egyszerű mozdulattal le szerelem. Kezét elkapva csuklónál azt finoman meg szorítom és csavarok rajta egyet. Majd háta mögé lépve könyökénél megfogva megemelem az egész karját.
- Ha így viselkedtek még az egyik régi ismerősöm ellen sem lenne esélyetek.
Én tovább várok, hogy mit fognak cselekedni. Nem tudom, de talán van ennyi sütni való a két kobakban, hogy kitaláljanak valamit. Ketten nem fognak menni semmire egy erősebb ellenfél ellen. Mindenképp csapat munka kell. Méghozzá mindezt ösztön szerűen mintha mindig is ezt csinálták volna.
- érdekesebb legyen a dolog. Ha jól teljesít mind kettőtök vendégeim vagyok egy finom vacsira.
Talán már ez ösztönözni fogja őket és gondolkodásra ad okot. ha más nem is de az étel ígérete főleg, hogy potya kaja ki tudja lehet ösztönzi őket.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Kurotsuki Emi Pént. Okt. 28 2011, 19:40

//Elnézést a késésért. Remélem nem hagytam ki semmit, és az angol dogám... hát nem lesz a legjobb. -.-//

Már készültem volna a kristályt megszerezni mire az eléggé messzire szállt, aztán bele esett a sűrűbe. "Ajjaj... Ez nem jó így." Fejezem ki egy határozott nem tetszést nyilvánító gesztikulációval. Ezután egy riasztó és rémületet keltő szó hangzott el a sensei szájából:
- Megbuktatok!-
Hirtelen nem tudtam mi történt valóságosan lefagytam. "Annyit szenvedtem az akadémián, hogy ne bukjak meg és most megtörtént." Ekkor ökölbe rántom a kezem. Majd Kuron megfogta azt és ekkor megijedtem, de utána észrevettem, hogy Gawa kezét is fogja. Nem értettem az okát viszont elkezdett minket lágyan a kristályhoz vezetni. Nem ellenkeztem, mert kíváncsi voltam az indokára, hogy miért visz a kristály felé minket. Nem jártunk messze mire sikeresen semmit sem értettem már. Amikor már oda értünk akkor a kezembe rakta a kristályt, ezután Gawa kezét a kezemre rakta. Ekkora már kézen fogva álltam Gawa-val, és a villám lecsapott. "Valóságosan csatát vívtunk és csak ennyi kellet volna..." Gondoltam mivel rájöttem, hogy mit akart ezzel az edzéssel.
- Na értitek már? A lényeg a csapatmunka lett volna, ehelyett ti egymással kezdtetek el harcolni, na nem mintha nem élveztem volna, de a megoldás ez lett volna. Mára ennyi edzés bőven elég lesz, majd legközelebb folytatjuk, de a mai bukás miatt, sokkal nehezebb feladatokra számítsatok.-
Az alapos fejmosás után eszembe jutottak Kuron szavai: ,,Na akkor ott folytatjuk a dolgokat ahol tegnap abbahagytuk. Ma is gyakorolni fogunk, hogy életerősen kezdhessétek meg az első küldetéseteket.'' Már kezdtem volna faggatni a senseit, hogy mi is lesz a küldetésünk azonban egy pukkanás keretein belül el is tűnt.
-Hova ment? Nem küldetésre mentünk volna?- Majd ezután bölcsen és motyogva folytatom. -Esetleg az holnap lesz?- Majd ezután a drámai hangos gondolkozás után eszembe jut, hogy Gawa mégsem olyan mint amilyen az akadémián láttam.
Izgatottan várom, hogy mit mond erre a félre ismert csapat társam.
-Gawa szeretnék valamit mondani.- Amint rám figyel folytatom is. -Tudod az akadémián folyton csak aludni láttalak és lustulni mint aki nem akar semmit sem.- Ezután kicsit megtorpanok egy szösszenetre. -Ezzel csak annyit szeretnék mondani, hogy ma tejesen más milyenek láttalak. Szóval szeretnék bocsánatot kérni.-
Kurotsuki Emi
Kurotsuki Emi
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 199

Témanyitás  Akihito Aoki Hétf. Okt. 31 2011, 09:58

A Genin várta hogy az új csapattársa támadjon először ami be is következett. Elkezdett rohanni a sensei felé és pontosan nem is tudom mit akart, de Ő egy sima mozdulatal megálította. Ezután azt mondta a mester hogy ha megfelelően teljesítünk meghív minket egy vacsorára.
~Hmm... Kaja! Imádom a kaját föleg ha ingyen van ~ gondolta és kicsit elmosolyodott, de aztán ez a mosoly gyorsan eltünt mert valami tervet akart kigondolni, de ez az agyalás nem nagyon jött be. Semmi értelmes ötlet nem jutott eszébe a gyereknek.
- Hé Kyoya van valami ötleted? Mert nekem semmi - kérdezte a Genintöl.
~Mi lenne ha egyikünk előröl másikunk meg hátulrol támadna rá? De ezek elől is könnyen ki tudna térni, hiszen nem vagyunk kihívás neki. Talán még csapatban sem. ~ gondolta és mivel nem volt jobb ötlette a kezében lévő kunaira rákötött egy robbanó cetlit és a sensei felé dobta azt.
Akihito Aoki
Akihito Aoki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Nosaru Kyoya Hétf. Okt. 31 2011, 12:38

A támadásom nem járt sikerrel, tulajdonképpen számítottam rá, hogy ez lesz, de valahogy el kellett kezdeni a dolgot és nekem nem volt jobb ötletem, végül is nem lett semmi bajom, csak a kezemet csavarta ki, mondjuk az elégé fájt. Ezután a sensei valami régi ismerőst emlegetett, aki ellen nem lenne esélyünk, a helyzetből ítélve ez egy sértés volt, de nem ismerem azt az illetőt szóval nem vettem zokon.
Aztán pedig azt mondta, hogy ha mindketten jól telj estünk, ami gondolom, azt jelenti. Ha legyőzzük, meghív minket kajálni.
Ez remek imádom a potya kaját, bár ez nem éppen potya, mert elégé meg kell dolgoznunk érte.
Aztán a csapatársam is odaszóltam, van-e valami ötletem, mert neki nem volt semmi.
Nos, nekem, se volt semmi tervem, hiába töprengtem, semmi sem ugrott be. Miközben gondolkoztam, próbáltam kihúzni a kezem az ellenfelem szorításából, persze tudtam, hogy az nem lesz fájdalommente.
Végül némi habozás után a rasszta hajú srác felénk dobott egy kunait, feltételezem csak Goto volt a célpontja, de azért igazán megvárhatta volna, amíg elmegyek onnan.
Nosaru Kyoya
Nosaru Kyoya
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Kedd Nov. 01 2011, 12:36

- Ah kockázatos lépés.
Kénytelen vagyok elengedni a geninem. Egy gyors mozdulattal más pályára állítani a robbanócetlis tört. Közben hátrálok is egy kicsit, hogy a robbanás ne érjen el. Kyoyát pedig messze a robbanás hatókörén kívülre lököm.
- Ah.
Majd a cetli fel is robban még is mi másért dobta volna felém. Sajnos még mindig kevés, hogy legyőzzenek egy jounint, de nem is az a cél.
Csak jól kel teljesíteni. Én ott álok a feloszló porban egyedül sértetlenül. Nem támadok, csak hagyom próbálkozzanak. Ha nem tudnak csapatban dolgozni akkor nem fognak tudni feladatot sem végre hajtani.
- Már mondtam bármit használhatok. Ha nem tudtok teljesíteni nincs vacsi sem. Te tudod már Aoki ha valamit ígérek azt be is tartom. A töröm a tiéd. Ha nem támadtok akkor én fogok, és akkor mérges leszek, nem fogom vissza magam. A tét legyen érdekesebb ti mondjátok meg mit hol és menyit.

Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Shioshu Mash Kedd Nov. 01 2011, 16:41

(Bocsi, hogy nem írtam, de azt hittem leállt a játék és elfeledkeztem róla )

Mikor már úgy voltam elalszok a fa tövében és ábrándozok olyanról, amiről nekem még nem kéne, jött egy jouin. Szólt Kuronak, hogy menjen a Raikage irodájába, a senseinek meg átadott egy levelet. Halottam olyan sztorikat, hogy az első edzés egy sensei a geninek ellen típusú harc, Kuruno nélkül ilyen esetben nehéz lenne győzni. A sensei elkezdte olvasni a levelet, majd valamit mondott, valószínűleg a nem tetszését akarta ezzel kifejezni, majd elment és szólt, hogy menjek utána. Nosaru meg ott maradt egyedül. A sensei nem tudom hova vezetett, de biztos akart tőlem valamit, vagy valaki valamit, már kezdett furdalni a kíváncsiság, szóval a íjamat megvizsgáltam minden rendben van vele, és mikor megnyugodtam, elkezdtem körül nézni, hova is vezet engem a sensei. A kiképzőterep hátulján mentünk ki, majd egy mellékúton elkezdtünk menni valahová...
Shioshu Mash
Shioshu Mash
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 120

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

9 / 27 oldal Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 27  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.