Kiképzőterepek

+72
Usagi Dan
Hyuuga Hanabi
Shiyaga Kayguro
Setsu
Hirota Yukionna
Uchiha Kagami
Aokaze Atsushi
Orochimaru
Hirano Reina
Zake
Hattori Arata
Terumi Mei
Uchiha Obito
Hasegawa Zauki
Hidan
Kage Ijin
Kaibutsu Hiroto
Hakkyou Katsumi
Akira
Shimura Danzou
Deidara
Yagyuu Hyousuke
Uchiha Madara
Uchiha Itachi
Gawakatsu Hikuro
Kira
Uzumaki Kushina
Tomoshika Asuko
Hikari Ayame
Jiraiya
Kuroda Nobu
Tobi
Sugomi Aoi
Kakuzu (Inaktív)
Azumi Yuurei
Orochimaru (Inaktív)
Shiren
Kyrena
Kenshiro Karu
Aburame Shino
Fushidara Ikazuchi
Fushidara Kumoshi
Akasuna no Sasori
Hiroyasu Karu
Hyuuga Shakaku
Djuka Hiashi
Hinata
Akihito Aoki
Nosaru Kyoya
Hazukage Kurono
Shioshu Mash
Junichiro Saruwatari
Pedanchiku Chakkari
Darui
Hazukage Arashi
Uzumaki Naruto
Kuro Karasu
Ryuuga Gawa
Kurotsuki Emi
Shirogane Shiro
Rock Lee
Karin
Ayanokoji Takashi
Hazukage Inu
Ruru
Shikaku
Hiraga Natsu
Fujikage Koichi
Sai
Nireiko Kai
Yotsuki Kagerou
Namikaze Minato(Inaktív)
76 posters

10 / 27 oldal Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 27  Next

Go down

Kiképzőterepek - Page 10 Empty Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Nosaru Kyoya Vas. Nov. 06 2011, 20:39

Mivel Aoki felénk dobott egy kunait, ami robbanó cetlivel volt ellátva, Goto-nak nem volt más választás el kellet engednie, vagyis hát nem elengedett, hanem eldobott a tört pedig könnyedén elintézte.
Így legalább újra szabad voltam, szóval Aoki támadása nem volt hiábavaló, csak akkor, ha én nem teszek semmit.
De az egyetlen, amit tehetek az a visszavonulás, persze közben a sensei azt mondta, ha nem támadunk, azzal felmérgesítjük, de hé, a mérges ember gyakrabban hibázik, ami előny és különben is, ha nem találunk ki valami tervet közösen, akkor esélyünk sincs.
- Szerintem a díjról majd akkor beszélünk, ha már a földön fekszel, addig is rasszta srác kövess engem.
Aztán, ahogy ezt kimondtam felkeltem a földről Goto-ra dobtam egy shurikent és elkezdtem futni egészen addig, amíg nem találok, valami helyett ahová elrejtőzhetünk, mondjuk egy bokrot vagy egy sűrű lombú fát, de annak is örültem volna, ha a csapattársam utolér és elmondja a mesteri tervét, amit kieszelt.
Nosaru Kyoya
Nosaru Kyoya
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 47

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 227

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Hinata Szomb. Nov. 12 2011, 19:24

// Aki nem tud lépést tartani lemarad. Kyoya nyugodtan reagálj a postomra. Aokit njk ként irányítom amíg vissza nem tér.//

- Ahogy akarod húsi. ki tudja, lehet én leszek majd éhes és belőled követelek majd egy darabot.
Felkacagok, a mondat után és hagyom, hogy geninkék rejtek helyet keressenek.

Aoki elő áll egy tervel ami nem más mint, hogy próbáljanak egyszerre különböző irányból támadni. Meg tévesztés kép pedig használjanak klónokat. Meg osztott figyelem és több irányból érkező támadás. Ha a terv elfogadásra kerül Aoki helyszínt változtat és támad a meg beszéltek alapján.

Nagyot ásítok és lustán az egyik fának dőlök.
- Ohh ember miért ilyen fárasztó geninekel gyakorolni? Sokkal jobb lenne valami mókásabb dolog, nézni az eget és felhőket. nagyot aludni és cukorkát falni közben.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Témanyitás  Nosaru Kyoya Szer. Nov. 16 2011, 17:47

Miután Aoki utolért ismertette velem a tervét, mégpedig ,hogy támadjunk különböző irányból, nem volt egy bonyolult terv ,de akár be is válhatott.
Ja és még azt is hozzá tette,hogy használhatnánk klónokat ,a még nagyobb figyelem elterelés érdekében.
Bólintottam jelezve,nekem megfelel a terv majd hozzá láttam a terve megvalósításához.

Létrehoztam egy klónt ő vele akartam szemből és egy másikat akivel Goto háta mögül akartam támadni és én csak akkor akartam támadni,ha a sensei rájött ,ezek csak klónok méghozzá a Kyuuden no jutsut használva akartam létrehozni egy villámgömböt amit a mellkasának akartam dobni.
Nem tudom félreértelmeztem-e Aoki tervét ,gondoltam majd kiderül.
Legfeljebb majd ő alkalmazkodik hozzám.

(8ocs csak közben meg beteg lettem)
Nosaru Kyoya
Nosaru Kyoya
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Szer. Nov. 30 2011, 11:45

A támadásotok sikeres. A jutsud telibe találja Gotot aztán csak egy pukkanás. Kawarimit találta telibe ami pukkant és eltűnt Goto helyén pedig egy darab fa koppan a földön.
- Na egész tűrhető. Talán mégis van bennetek valami.
Szólaltam meg az egyik faagán majd a földre ugrottam.
- Jó ennyi elég volt. Jöhet a vacsora vagy ebéd vagy mi tudom én mi.
Aoki elment haza mivel elégé fáradt volt már az előbbi edzés miatt. Ami még Kyoya előtt történt.
- Nos ketten maradtunk húsi. Akkor hova menyünk?
Goto melléd lépet és kezét váládara tette pont mint egy régi barát, vagy valami hasonló. Csak ő a sensei és lány ami talán zavaro lehet, hogy enyire testközelbe kerültél vele hirtelen.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Nosaru Kyoya Pént. Dec. 02 2011, 17:44

A támadásom sikeres volt, de korai volt örülnöm neki, mert miután betaláltam a jutsum egy fadarab került a sensei helyére, mégpedig a Kavarim no jutsu miatt. Aztán Goto azt mondta ennyi elég is lesz, már kiérdemeljük az ételt. Viszont Aoki nem kért belőle inkább elment pihenni, biztos fárasztóbb volt a fára rohangálás, mint amilyennek tűnt. Gondolom, akkor több marad nekem.
Arra kérdésére, hogy hova menjünk nem tudtam válaszolni, mert bár egész életemben itt éltem mégsem ismertem nagyon a falu étkezőit. Mielőtt még bármit is mondhattam volna, Goto közelebb lépett és a vállamra tette a kezét. Szó mi szó eléggé furcsa volt, nem azért mert a sensei-em volt, sokkal, inkább azért mert lány volt, aki csak egy pár évvel lehet idősebb nálam, szóval elégé zavarban lettem.
- Öhm, őszintén szólva nincs ötletem, felőlem bárhova mehetünk.
Mondtam neki és közben hátrébb léptem egyet, mert már elég zavaró volt ez a közelség, közben reménykedtem, hogy nem a legócskább helyre menjünk, mert ugye én átadtam a döntés jogát szóval megteheti.
Nosaru Kyoya
Nosaru Kyoya
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Vas. Dec. 04 2011, 11:47

- Ohm mi az büdös vagyok?
Szaglászom körbe magam feltéve egy meglepet kérdést. Majd meg vonom a vállam és kezem magara emelem.
- Kajára fel!
Kiáltok fel és elindulok előre. Végig azon gondolkodva, hogy milyen helyre vigyem. Talán valami egyszerű? Áh az nem biztos, hogy jó. Túl drága és csicsás úri hely sem jó. A legjobb talán egy közép kategóriás. Igen az a legjobb ott neki és nekem is jó lesz. Végig útközben azon gondolkodtam, hogy végül is mi legyen a döntés a nagy választás. Ami végül meg is született.
Végig mértem a fiút és magamat is gondolatban. Furcsa talán az előbbi ohh már meg van miért csinálta. Zavarban volt a kis aranyos.
Gondolat, hogy ezzel kezdenem kellene valamit egyre jobban beférkőzött fejembe. Már volt is egy jó ötletem, hogy miként tesztelhetem bizonyos irányú képességeit és cselekedeteit.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Nosaru Kyoya Csüt. Dec. 08 2011, 16:21

Éllégé furcsán reagált arra,hogy zavarba jöttem,ő azt hitte büdösnek hittem őt és azért távolodom el tőle nem azért mert furcsán éreztem magam a közelsége miatt. Az,hogy ő hogyan reagált erre megint csak furcsa volt,mert elkezdte szaglászni magát ami szerintem nem megszokott egy lánytól.
Aztán felemelte a karjait és boldogan kijelentette, "Kajára fel",szóval jött végre ehetek egy jót remek úgy is kezdtem megéhezni. Közben láttam rajta,jobban örült volna,ha én mondom mg hova megyünk és nem neki kell kitalálnia,de hát ő a sensei biztos voltam benne,hogy megoldja.
És meg is oldotta,láttam rajta,hogy nem csak céltalanul bolyongunk,viszont az is feltűnt,hogy nagyon csöndben sétálgatunk,gondoltam kellene valamit mondanom ,csak,hogy ne unatkozzunk.

- Egyébként,ha befejeztük az evést edzünk ma még? Vagy,ha nem is ma,de majd tanítasz valami jó kis jutsut?
Nosaru Kyoya
Nosaru Kyoya
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Szomb. Dec. 24 2011, 12:35

- Jaj ...Jajjj ne már azt hiszed, hogy én ennyire bírom a strapát? Majd holnap azt hiszem edzés vagy tanulás. Talán azt hiszem, hogy ha kitudom aludni magam rendesen. Talán nem fárasztottatok le a mai nap annyira.
Mondat után hatalmasat ásítok kezem a szám elé téve. Majd egy csellel hátra maradok csak egy fél lépést majd nyakába vetem magam. Sőt még fülébe is harapok finoman. Mintha csak egy szerelmes pár játszadozna egymással épp a kiképző terep szélén.
- Még mindig félsz tőlem édes. Kérdeztem tőle miközben teljesen neki préseltem magam a hátának. Vékony ruhák voltak rajtam ezért érezhette testem melegét. Érezhette a két dombocskát is ezek mellett.

Közben a nap és a idő lassan megy már késő délután volt. Lényegtelen tökéletes idő egy késői ebédhez. Amit most egy Jounin és egy Genin fog itt és most okozni. Ki tudja lehet, hogy egy groupen ebéd lesz belőle. Ha véletlen befutna még valaki a képbe.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Nosaru Kyoya Hétf. Dec. 26 2011, 01:10

Elégé tiltakozott az edzés ellen szóval azt is felejthettem, mivel azt mondta fáradt, de mindegy végül is nem volt sürgős. Gondoltam azért elmondja milyen edzést tervez majd a jövőben meg hasonlók, de úgy látszik, csak akkor mondja ez nekem, ha itt az ideje, persze lehet, hogy azért nem mondott semmit, mert ő sem tudja még mi lesz. Rövid ismeretségünk után az utóbbira szavazok.
Miközben sétáltunk, a sensei elég meglepő dolgot csinált lemaradt egy kicsit, persze nem ez volt a meglepő dolog, hanem, hogy a nyakamba ugrott és még a fülembe is beleharapott egy kicsit, persze nem úgy, hogy fájjon.
Elégé zavarban lettem mikor a vállamhoz ért, miután a nyakamba ugrott, ismét zavarban voltam, sőt talán nem is ez a legjobb szó rá.
Rögtön felötlött bennem a lehetőség, mi van, ha ő most ilyen fura módon fejezi ki a vonzalmát irántam. Mert lehet, hogy egy jounin, de akkor is nagyjából egy idős velem én meg elég menő gyerek vagyok, vagy valami olyasmi. Nem is lenne rossz egy kis tanár diák románc, gondoltam magamban.
Az álmodozó énem legalábbis ezt gondolta, de a gondolkozó énem szerint, csak szórakozott, mert észrevette, hogy zavarba jöttem és kíváncsi a reakcióimra, gondolom, kiderül kinek volt igaza.
- Nem félsz, hogy félreérti valaki?
Kérdeztem tőle, közben persze nem dobtam le a hátamról, sőt megfogtam a lábát, hogy könnyebb legyen neki fent maradni.
Nosaru Kyoya
Nosaru Kyoya
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shioshu Mash Hétf. Dec. 26 2011, 12:34

Mikor a senseivel egy ideig haladtunk az úton és kezdtük elérni a falu határát, azt mondta hogy neki most elkel mennie, és én menjek vissza.
- Akkor nekem miért kellet magával jönnöm? - kérdeztem.
Annyival letudta, hogy nem kell tudnom, utána hirtelen eltűnt. Remek.
Így bandukoltam vissza felé az úton, amikor láttam, hogy két ember lovacskázik, és Nosaru volt a ló egy kicsit. Elég érdekesen festettek így, de legalább elvoltak.
" Hát ez gyorsan becsajozott" - gondoltam.
Szóval leültem egy padra és néztem őket, hagy szórakozzanak. Eléggé elvoltak ahhoz, hogy ne vegyenek észre, de különösebben nem voltam elbújva.
Shioshu Mash
Shioshu Mash
Játékos

Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 120

Témanyitás  Hinata Hétf. Dec. 26 2011, 22:43

- Én félni mitől? Ugyan hagyd már csak szimplán nincs kedvem sétálni. Miért szeretnéd, hogy ha a földre döntenélek és.... esetleg fordítva?
Barackot nyomok a fiú fejére és le ugrok a hátáról.
- Tee kis perverz. Jobb lesz ha távol maradok tőled végén még ruháim is letéped rólam.
Szemem sarkából meg pillantom az idegent.
( Ha nem bánod bevonlak egy picit. Ha hosszabban akarod jelezd.) Pillanat alatt eltűnök, ilyenkor áll fent az a furcsa dolog, hogy valaki aki ennyire lusta és laza, nem törődöm személyiség. Miért és, hogyan lehet ilyen gyors mozgású?
//Mash//

Kiképzőterepek - Page 10 Manga-girl2

Geninkém ott maradt most hoppon de nem sokáig csak pár percig. Míg én meg lesem magamnak a friss húst. hirtelen háta mögött jelenek meg és nézek át feje fölött az arcára.
- NYAHÚ!
Köszönök rá Jó hangosan, amivel lehet frászt hozom kis szívére. Ez van ijedős hát legyen, féljen tőlem? Igen, Igen az nekem jó, majd lehet öt is meg szadizom.

**Arra az esetre, hogy ha nem szeretnél játszani és rövid időre betársulni itt a forgató könyv:**
//Hm nem túl érdekes társaság, nem olyan eleven. Mr valaki betörte vad lelkének paripáit. Meg különben is dolga van vagy mi, valakire vár azt mondta. Na jó tipikus Gotto beállás +Fenti kép, csak a be intés helyet egy elköszönő laza intés.+ és elköszönök. Majd neki futásból Kyoyára vetem magam, de mielőtt még elbúcsúznak a fiútól (Mash) elárulom neki, hogy jounin vagyok.//
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Shioshu Mash Kedd Dec. 27 2011, 19:34

(Amiért olyan szinten unom az agyam, és naponta 5 felnézek ide, kifejezetten örülnék ha bevonnál Smile )
Nézem őket ahogy hancurkodnak, picit beizgulok, mivel nagyon hasonlít egy...magazinom jelenésére. Picit becsukom a szemem, hogy felelevenítsem a jelenetet, a hölgy hancurkodása közben elveszíti ruháit... na várjunk csak! Most nincs ilyenekről ábrándoznom! Mikor kinyitom a szemem, már nincs ott. Különös. Pedig csak egy másodpercre csuktam le a szemem. Nagyon gyors mozgású. Miközben próbálom beazonosítani, hirtelen megjelenik előttem. Ez már nem nagyon volt olyan mint a magazinban... természetesen hátraestem a padról egy jó nagyot, közben szép magamban tartott hosszú sorú káromkodással nyugtázom a "hölgy" megjelenését. Aki elég érdekesen nézet ki, tipikus fiús lány. A macskaszerű, ijesztgetős szadista formájával. Bár nem kéne ilyen gyorsan leszűrnöm a véleményemet, mondjuk megérzésnek.
Shioshu Mash
Shioshu Mash
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Djuka Hiashi Vas. Jan. 01 2012, 12:37

Sétáltam az utcán, amikor megpillantottam két embert. Az egyik tisztán kivehető fiú volt, de aki rajta volt azt nem láttam hogy ki. Kicsit hunyorgok, közelebb lépek kettő, majd három lépéssel és látom hogy ez a sensei. Futok és közben ordibálom:
- Sensei, sensei!!! -
Végre észrevesz a sensei, én odafutok és ő leszáll a fiú hátáról és így szól:
- Szia Hiashi. Mit keresel itt? -
- Téged sensei. Menjünk edzeni. -
- Az még ráér. - és a sensei felugrott az én hátamra.
Miközben sétáltunk, mintha a sensei elaludt volna. Nem akartam felébreszteni így hagytam magamon. Eközben elbeszélgettem Kyoyával. Megismerkedtünk, megbeszéltük mit csináltak ma, kifaggattam a senseiről, meg ilyesmi. Szerintem elég jó kapcsolatba kerültem vele. Kyoyát megkérdeztem, hogy télleg alszik-e a sensei. Azt mondta igen, de ahogy ezt kimondta, azonnal felordítot, hogy:
-Jó reggelt gyerekek! -
Djuka Hiashi
Djuka Hiashi
Játékos

Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 325

Témanyitás  Hinata Szer. Jan. 04 2012, 20:42

/// Még ez egyszer elnézem a baklövésed Hiashi de legközelebb ne forduljon elő ///

- NYAHÚ

Kiáltok az ismeretlen fiú mellett fel hangosan és mosolyogva. Majd lehuppanok melléje a padra és komolyan nem semmi tréfa vagy vicc. Egyenesen szemeibe nézek majd Ajkaimal egy puszit dobok neki.
- Na mi a helyzet cukor falat?
Közben integetek Kyoyának és kiabálok is, hogy kerek legyen minden és ne szögletes.
- Jaj nemár gyere ide elbírok én két ilyen húsival.
Az események bonyolódnak, nem hitem volna pont itt jelenik meg ez a fiú. Aki most egyenesen letámad engem és majd, hogy nem le is tapiz.
na szép nagyon örülök neki, plusz edzésért könyörög. Nem mintha nem lenne elég dolgom és még a mókám is elrontja az új fiúval.
- Hia...Hia tudhatnád, hogy nem vagyok olyan aki túlzásba viszi a dolgokat. Egy napra egy edzés bőven elég sőt kicsit még sok is.
Kezeim arcomhoz teszem és meglepet arcot vágok.
- Tényleg lebuktam, hogy Jounin vagyok... micsoda szégyen husikák. Tudjátok mit a vacsi törölve holnap reggel korán legyetek itt ha szeretnétek négyesben edzeni.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Shioshu Mash Csüt. Jan. 05 2012, 11:54

Miután képes voltam normálisan felállni, megjelent egy harmadik fiú, és valamit beszéltek, de valami a fejembe vágódott: - SENSEI, SENSEI!!!
- Wász á fász?- mondom kicsit meglepődötten, amit talán nem kellet volna.
Utána a ő hátára ugrik rá, és elkezdenek Kyoyával beszélgetni. Mintha én itt se lennék. De legalább kiderítettem néhány dolgot: ez a nő sensei, vagyis jounin rangú; a harmadik tag neve Hiashi, meg a beszélgetésből mi történt aznap. Azután a sensei, mintha varázsütésre felébred, a nap második elesésével nyugtázom. Majd kupak tanács a padnál. És kiderül, hogy a jounin flörtölős, szadista bomb... inkább csinosabb lány. Meg elég lusta is. Ebben egyformák vagyunk. Vacsi lett volna? Erről se tudtam. Meg hogy 4en? Ki a negyedik? Ezzel a sok kérdéssel indultam el én egyforma irányba a másik kettővel és kezdettünk bele a beszélgetésbe, míg a sensei csinálta a dolgát.
Shioshu Mash
Shioshu Mash
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Shakaku Vas. Feb. 05 2012, 16:22

//Majd valamelyik modi megnézné a tanulásos részt pls? *.*//

A vörös hajú lány, aki egy faágon üldögélt és lógatta lábát a mélybe, avagy egy bizonyos Naka, most nagyot sóhajtott. Eléggé abszurdnak tűnhet a dolog, hogy Vöröske megjelent Kumo-ban, de hát Yoshi hozta – pontosabban: Yoshi nem tudta lerázni őt. Naka ugyanis tipikusan olyan, mint egy nyomkövető bogár. Kicsi, idegesítő és nem hagy békén.
Yoshi. A srác, aki annyira elszánt, hogy Megalomániás Megami nyomába ered, amint lehetősége van rá. Hogy visszahozza szerelmét – óóó, minő csodás dráma ez, kérem szépen! Naka pedig imádja az ilyeneket: a szerelmi vágyódást, a növekvő feszültséget, a csalódás határán való tengést, az egész egy csodálatos színház; pont, mint az élet maga. Naka pedig a díszpáholyban kapott jegyet, ahonnan mindent láthat.
De hogy mit is keresett ez az őrült nőszemély egy ilyen barátságosan felfegyverzett faluban? Yoshi drága (vagy Narancsfej, ahogy Naka hívja általában) megkérte a közel sem százas hölgyeményt, hogy „vigyázzon a falura, míg ő távol van”.
~ Mintha egy házőrző kutya lennék, de most komolyan…~
Felnézett az égre a zöld falevelek közötti réseken keresztül, s örömmel konstatálta, hogy az ég szikrázóan kék, s csak pár felhő rondítja a képet. Noha a klíma a hegyekben más volt, ő nem bánta: nem érezte a hőmérséklet-változást, a testhőmérséklete amúgy is magasabb volt az átlagnál, ez neki csupán jobb volt.
Annak ellenére, hogy az öt nemzet egyikének legnagyobb falujában lóbálta a lábát még senki nem kérdezte tőle, hogy mit keres errefelé, de volt egy olyan érzése, hogy jelenleg is figyelik. A konfrontáció hiánya lehetett azért, hogy Yoshi váltott pár szót a Kagéval, de lehetett más oka is, viszont Nakában az az ötlet fogalmazódott meg, hogy talán nem ártana majd meglátogatni a Raikagét, megkérdezni tőle, hol vannak a falu legjobb szépségszalonjai, meg a hasonló. Meg esetleg megemlíteni, hogy Yoshi házában táborozott le, valamint a fiú felé intézett kérését.
Aztán Naka vállat vont: aminek jönnie kell, az jönni fog; nincs értelme fölöslegesen siettetni.
- Na de hogy töltsem az időmet? Hogyan-hogyan-hogyan-hogyan-hogyan… - azzal a fán ülő lányka belekezdett szokásos mantrájába: mire a harmincadik „hogyanhoz” ér, mint ahogy most is, általában előrukkol egy tervvel. Ha viszont nem sikerül neki, akkor addig idegesít valakit, amíg rá jön, mit is akar csinálni.
- Hááát, az Idegesítő Narancs azt mondta, hogy vigyázzak a falujára, meg váljak erősebbé! Hihihíííí, azt is fogom tenni, blööö, Unalombácsi, legyőztelek!
Azzal Naka lehuppant a földre, a fa tövébe téve kosárkáját, kihalászva belőle egy rózsaszín szalaggal átkötött tekercset. Maga mellé helyezte, majd pedig az esernyő méretű napernyőjét (rózsaszín alapon fehér szívmintás) is odakészítette a tekercs mellé.
Az árgus szemektől nem éppen tartott – úgy gondolta, hogy ha nem támadják meg, akkor talán tudják, ki ő, meg valószínűleg begyűjtöttek róla nem is kevés információt, szóval, ha nekiáll tanulni az orruk előtt jutsukat, akkor nem fognak teljes mértékben kikattanni.
~ És ráadásul nem is olyan jutsukat szeretnék megtanulni, amelyek olyan szuperhiperállatok, úgyhogy egy szavuk se lehet!~
Mondja a lány, aki vendégeskedik egy idegen faluban.
Kecsesen lebontotta a rózsaszín szalagot, majd pedig kicsavarta és kiterítette maga előtt a tekercset, hogy a háta mögötti farönknek nekidőlve kényelmesen olvashasson – mint egy mesedélutánon.
Az átlagos tekercsen két leírás volt látható, mind a kettő kalligrafikus írással – aki lejegyezhette, vagy másolhatta őket valószínűleg nagyon precíz ember lehetett. De persze általában a legtöbb remete ilyen volt, nem holmi őrült népség, mint Naka. Ennek ellenére kölcsönkérhette Chie-től, de persze csak miután megígérte, hogy épségben visszajuttatja – időpontot nem mondott persze, de Chie sem, főleg ismerve Nakát…
- Katon: Kasen no Jutsu – olvasta fel Naka a felső technika nevét nem túl hangosan –, avagy a Tűznyíl technika. Hááát, kétségtelenül hasznos egy kis jutsu. Plusz távolra ható, ami jó, mert egy távoli ellenfelet is leteríthetsz, majd pedig elkiálthatod magad, hogy „Meglepetés!”, bár akkorra valószínűleg már túl késő lenne.
Naka felkacagott – nem feltétlenül boldogságot jelző hang volt ez, hanem sokkal inkább az őrültség csengett vissza.
- Nyaaaaaa~! – ásított egyet, majd pedig feltápászkodott, kiropogtatta elmacskásodott végtagjait, s odasétált az egyik potenciális céltáblához, magával véve a tekercset is.
~ Mhhhmm… chakrát gyűjteni bentre, jó, oké, a legtöbb tűz elemű jutsu így működik, nem nagy újdonság. A testen belül kialakítani a formát, majd a szájon keresztül útjára bocsájtani nyíl formájában… Ahaaa. Oksa, kezdhetjük.~
Azzal egy gyors, de precíz mozdulattal feltekerte a tekercset, a lábai mellé helyezte azt, s felemelte manikűrözött kacsóit, hogy kézjeleket formáljon, noha először chakragyűjtés nélkül, mert amilyen dinka a drága, a végén a kézjelek elrontása miatt robban a képébe a technika. Döh.
Madár (Naka elnevezés szerin: Csippcsiripp), Ló (Nakánál: Nyiiihahaha), Tigris (nála: Graaah).
Arcán egy olyan mosoly jelent meg, mint amilyen a kis genineknél szokott, mikor elsajátítják első technikájukat. Nos, Nakánál is valami hasonló dolog történt – pontosabban szólva: jó rég volt már, hogy egy ilyesféle kiképzőterepen tanult meg technikát, vagy gyakorolt. Még évekkel ezelőtt, mikor visszatért Konohába a Chuunin vizsga előtt. Az ottani kiképzőterepen hozták létre a vizsgára a csapatot.
Naka chakrát gyűjtött a tüdejébe, majd pedig formázta azt egy nyílvessző alakjára, majd pedig kiköpte azt. Na jó, nem csak úgy „kiköpte”, hanem útjára indította a száját kinyitva – magyarán nyitott szájjal köpte ki. Köhm…
Az egyetlen probléma viszont az volt, hogy a tűznyíl (noha elsőre kijött a száján), valahogy nem ment messzire. Értsd: pár méter íves „repülés” után beleállt a földbe. Nakától 2 méterre. Az eredmény felkavart pár érzelmet és gondolatot Vöröskében, melyek egymással versenyeztek az első helyért.
~ Jééé, két méterre tudok köpni, jupppíííí!~
Vagy:
~ Áháháháááá, ez de gáz, bwuhahahaaaa, nem is én lennék!~
Meg:
~ Na ne, most komoly?! Ugye csak ugratsz?! Hát ez-mi-ez?! Rágalom! Valaki szabotálta a jutsumat, kiállítani!~
Meg:
~ Ííííí, degázdegázdegázdegáz, akik látták most biztos szakadnak a röhögéstől… Hová bújjak… hová-hová-hová?~
De végül Naka a fizikai önkifejezést választotta: elkezdett toporzékolni, taposni a földet nagy dühösen, csapkodni a levegőt – magyarul hisztibe vágott át. Beletelt pár másodpercbe, míg Naka lenyugodott (bár az is csoda, hogy nem egy egész napig hisztizett), majd pedig egy mély lélegzetet véve átgondolta a dolgokat.
~ Szóval nem elég „kiköpni” a nyilacskát, sőt, nem is fizikailag kell „kiköpni”, sokkal inkább a chakra lövi ki. Áhááá…~
Chakrát gyűjtött, formálta ismét, de most arra is fordított a gyűjtött chakrából, hogy a kilövést abból csinálja, majd pedig ismét megpróbálta – ezennel nagyobb sikerrel, már csak a célzáson kellene csiszolnia egy kicsit. Ezt összehangolta a gyors egymásutánban való tüzelés elsajátításával. Az összegyűjtött chakrát folyamatosan adagolta és formálta kibocsájtás előtt, közben és után, így egymás után kilőve őket.

Hyuuga Shakaku
Hyuuga Shakaku
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2575
Elosztható Taijutsu Pontok : 328

Állóképesség : 805 (S)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 840 (S)
Ügyesség/Reflex : 805 (S)
Pusztakezes Harc : 805 (S)

Adatlap
Szint: S+
Rang: ANBU Darinin
Chakraszint: 2786

Témanyitás  Namikaze Minato(Inaktív) Vas. Feb. 05 2012, 21:32

[Egy szép hosszú post, nem is vártam mást, ám szinte csak a felétől foglalkozol a Jutsu-gyakorlásával, ami egy pöppet kevés. Ennek ellenére rájöttél a technika lényegére, de még gyakorolj egy csomót, ha azt szeretnéd, hogy átlépje egyáltalán a 10 métert Razz Jutalmat most nem adok, majd máskor xP Ne hari! Very Happy] ~ Yondi
Namikaze Minato(Inaktív)
Namikaze Minato(Inaktív)
Inaktív

Adatlap
Rang: IV. Hokage
Chakraszint: It's over 9000!!! @_@

Témanyitás  Hiroyasu Karu Pént. Márc. 09 2012, 18:29

/ Kabuto- sama /

~ Késnek! Hát ez aztán szuper! Akárkik lettek a társaim azért már itt lehetnének de a még a sensei sem képes időben ide érni. ~ gondoltam miközben kunaiokat dobáltam az egyik bábúba. ~ Pedig számomra ez lenne az első küldetés! ~ mondtam magamban. Megunva a kunai dobálást le ültem egy fa tövébe és vártam a társaimra és a senseire. ~ Na nézzük! Minden itt van-e ami kelleni fog a küldetésen. ~ gondoltam miközben elő vettem az öv táskámat.
- A kunaikok meg vannak, itt vannak a robbanó jegyzetek is, na meg a dróthuzal - mondtam magamnak. Mi után át néztem az övtáskámat azonnal nyúltam a shuriken tartom után, hogy minden shuriken meg van-e még.

/ Na sikerült az első postom rendes küldetésben! Very Happy Kabuto-sama a társiam azok njk lenének ha nem gond. /
Hiroyasu Karu
Hiroyasu Karu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akasuna no Sasori Pént. Márc. 09 2012, 22:07

Miközben gyakorolsz, észre sem veszed, hogy valaki figyel. Még akkor sem tűnik fel a férfi jelenléte, amikor a felszerelésed vizsgálod. Azonban hamarosan egy köhintés kizökkent a pakolásból. Amikor hátra fordulsz, egy férfit pillantasz meg, amint egy fa tövében ül. Eléggé szegényes ruhákat visel, olyan, mintha nem is tartozna a falu shinobi állományához, hanem valami paraszt lenne. Azonban a sebhely, ami az arcán díszeleg, ráébreszthet, hogy tényleg egy ninjához van szerencséd.
- Üdv! - szólal meg, a hangja eléggé száraz, unottnak tűnik. - A kage küldött, hogy vegyelek kezelésbe! Ha jól sejtem, te vagy Hiroyasu Karu. Az én nevem Heiki és ahogy említettem, én leszek ezentúl a te Sensei-ed! Szeretnék tőled egy bemutatkozást, utána pedig belevágunk a dolgok közepébe!

//Egy kép a mentorodról.//
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Inaktív

Témanyitás  Hiroyasu Karu Szomb. Márc. 10 2012, 19:23

~ Hm. Szóval megérkezett a mesterem vagy egész végig itt volt? Mindegy, nem néz ki shinobinak de az a heg. ~ gondoltam miközben felmértem az új senseiemet. Gyorsan felálltam és vissza raktam a helyére a ninjatomat és a shuriken tartómat. Komoly tekintettel a senseiemre tekintettem és közben felé nyújtottam a kezemet.
- Jó napot. Igen én vagyok Hiroyasu Karu! - jelentetem ki és vártam a reakcióját.
Hiroyasu Karu
Hiroyasu Karu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akasuna no Sasori Szomb. Márc. 10 2012, 20:42

A férfi a szavaidra bólint egyet, majd alaposan szemügyre vesz téged. Pár pillanat néma csend után talpra kecmereg, majd közelebb sétál hozzád.
- Mesélj nekem valamit magadról! Mit szeretsz csinálni a szabad idődben, esetleg mire szeretnél specializálódni? Mielőtt küldetésre mennénk, van egy kis időnk. Mesélj! - mondja, de ezúttal a hangjából hallhatod, nem úszod meg valami lapos szöveggel. Tehát itt az idő, hogy kicsit kibontakozz.

//Kicsitt hosszabb legyen a hozzászólásod Smile //
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Inaktív

Témanyitás  Hiroyasu Karu Vas. Márc. 11 2012, 20:07

~ Mi van? Méghogy van időnk?! De mindegy válaszolnom kell a kérdésére! ~ gondoltam miközben senseiemet figyeltem.
- Szóval meséljek magamról. Mit csinálok szabad időmben mire akarok specializálódni? - mondtam miközben leültem egy farönkre. - Hát szabad időmben leginkább csak mászkálni szoktam vagy gyakorolni. Specializálódni leginkább a villám ninjutsukra szeretnék meg a taijutsukra. Az álmom az, hogy én is egy villám mester legyek! - mondtam miközben az eget bámultam. Miután mindezt elmondtam a mesteremnek újra ránéztem és ezt mondtam neki.
- Én már elmondtam mindent szóval most ön jön. Meséljen magáról valamit.
Hiroyasu Karu
Hiroyasu Karu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akasuna no Sasori Hétf. Márc. 12 2012, 14:15

A férfi bólogat minden szavadra, majd amikor befejezed és utána érdeklődsz, rámutat a fára, aminek a tövében korábban ült.
- Ha fel tudsz mászni a fára úgy, hogy nem használod a kezed, akkor mesélek magamról. - mondja. - Megmutatom hogyan kell és az alapján el is kezdheted!
Ekkor visszasétál a fához, majd könnyedén rálép először egyik, majd a másik lábával is a törzsre. Ezután könnyedén felsétál rá, majd az egyik ágról lóg lefele.
- Koncentráld a chakrádat a lábadba, ezáltal egy olyan erőteret hozhatsz létre a talpaid körül, amitől megtapadsz. Arra viszont vigyázz, ne koncentrálj túl sokat a talpadba, különben a fában teszel kárt és nem sikerül a gyakorlat. Kevés chakra esetében pedig lecsúszol, tehát csak óvatosan! - mondja, majd megszünteti a koncentrációt.
Először úgy tűnik, fejre fog esni, de időben kirakja a kezét, így hamarosan talpon van. Ezután int egyet feléd, ezáltal átadja a helyet számodra.

//Maga a próbálkozásod legyen 10 sor. Ebbe írd le, hogyan próbálkozol felmászni, milyen kudarcok érnek. Ha meg van a 10 sor próbálkozás, utána írhatod, hogy sikerül felsétálnod a fán!//
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Inaktív

Témanyitás  Hiroyasu Karu Szomb. Márc. 31 2012, 23:50

Ki jelentette, hogy csak akkor mesél magáról ha feltudok mászni a fára kéz nélkül. ~ Aha és ezt, hogy is csináljam? ~ kérdeztem magamban. De a kérdést nem kellet feltennem mert mesterem azonnal meg is mutatta, hogy hogyan csináljam. ~ Szóval koncentráljam a chakrámat a lábamba, sima ügy! ~ gondoltam miközben a fa elé álltam. Elkezdtem a lábamba koncentrálni a chakrámat, miután ez meg volt a bal lábammal rá léptem a fára aztán a jobb lábammal. Körülbelül 5 lépést tetem meg fölfelé a fán mikor egyenesen a hátsómra estem. ~ Bakker túl kevés chakrát koncentráltam bele. Többre lesz szükségem de vigyáznom kell nehogy kárt tegyek a fában! ~ gondoltam miközben felálltam a földről. Megint a lábamba koncentráltam a chakrámat de most valamivel többet. A bal lábammal rá léptem a fára. Ahova léptem ott a fa kéreg felrepedt de szerencsémre még időben vettem ezt észre. Amilyen gyorsan csak tudtam levettem a lábamat a fáról. - Túl sok! - jelentettem ki fen hangon. Újra elkezdtem koncentrálni amint ezzel végeztem óvatos rá léptem a fára és elkezdtem felfelé sétálni. Meg döbbenésemre sikerült teljesen felmásznom a fa legtetejére. Vigyorogva néztem le mesteremre miközben átsétáltam az egyik ágra.
- Azt mondta ha sikerül kéz nélkül felmásznom a fára akkor mesél magáról! Na akkor meséljen nekem valamit magáról!
Hiroyasu Karu
Hiroyasu Karu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akasuna no Sasori Vas. Ápr. 01 2012, 11:27

A férfi csendben figyeli a próbálkozásaidat, majd amikor sikeresen elsajátítod a fára mászást, ő is mesél magáról:
- Egy átlagos Jounin vagyok a falu szolgálatában, aki a munkájának él. - mondja. - Nos, mivel elsajátítottad a technikát, én megyek is. Viszlát!
Ezután egy pukkanás kíséretében eltűnik.

//Felírhatod magadnak az adatlapra a fára mászó technikát!//
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Inaktív

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

10 / 27 oldal Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 27  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.