Kiképzőterepek

+72
Usagi Dan
Hyuuga Hanabi
Shiyaga Kayguro
Setsu
Hirota Yukionna
Uchiha Kagami
Aokaze Atsushi
Orochimaru
Hirano Reina
Zake
Hattori Arata
Terumi Mei
Uchiha Obito
Hasegawa Zauki
Hidan
Kage Ijin
Kaibutsu Hiroto
Hakkyou Katsumi
Akira
Shimura Danzou
Deidara
Yagyuu Hyousuke
Uchiha Madara
Uchiha Itachi
Gawakatsu Hikuro
Kira
Uzumaki Kushina
Tomoshika Asuko
Hikari Ayame
Jiraiya
Kuroda Nobu
Tobi
Sugomi Aoi
Kakuzu (Inaktív)
Azumi Yuurei
Orochimaru (Inaktív)
Shiren
Kyrena
Kenshiro Karu
Aburame Shino
Fushidara Ikazuchi
Fushidara Kumoshi
Akasuna no Sasori
Hiroyasu Karu
Hyuuga Shakaku
Djuka Hiashi
Hinata
Akihito Aoki
Nosaru Kyoya
Hazukage Kurono
Shioshu Mash
Junichiro Saruwatari
Pedanchiku Chakkari
Darui
Hazukage Arashi
Uzumaki Naruto
Kuro Karasu
Ryuuga Gawa
Kurotsuki Emi
Shirogane Shiro
Rock Lee
Karin
Ayanokoji Takashi
Hazukage Inu
Ruru
Shikaku
Hiraga Natsu
Fujikage Koichi
Sai
Nireiko Kai
Yotsuki Kagerou
Namikaze Minato(Inaktív)
76 posters

18 / 27 oldal Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27  Next

Go down

Kiképzőterepek - Page 18 Empty Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Hikari Ayame Csüt. Feb. 14 2013, 02:02

első elem feloldása
Sai - képzés
//bocsánat ha nagyon értelmetlen. betegen ezt tudtam össze hozni.xD Razz //

A sikerélmény olyan adrenalinlöketet indít el bennem, ami végigáramlik a testemben és minden porcikámban mintha tüzet gyújtana. Úgy pattanok fel térdepelésből talpra, mintha begyújtottak volna alattam és forró parázs csípte volna meg a térdeimet. De nem sikkantok, a büszkeségtől egy hang sem jön ki a torkomon, csak Biraru felé pillantok, aki már észrevette, hogy sikeresen véghez vittem a feladatot. Arra gondolok, hogy talán mégsem késtem le az öreg nénikét, talán még néhány napot elvan ott magában, aztán majd jövök én társaságnak. Nem tudom miért épp az öreg nénikét akarom látni, de talán azért, mert az elmúlt pár napban eddig vele volt a legértelmesebb beszélgetésem. Igen, tök komolyan kijelenthetem, hogy az Öreg néne leszármazottjának próbálkozásai a kajám lenyúlásának érdekében a legértelmesebb kommunikáció volt az elmúlt négy napban. És erre nem vagyok büszke, nem is szégyellem, gyakorlás közben magammal a legjobb beszélgetni, az pedig van hogy értelmetlenebb mint az Öreg néne mondókája. "Azt még megeszed? Azt még megiszod?" Nem, neked vettem, csak azért jöttem el Konohából idáig, hogy vegyek neked egy adag müzlit és egy pohár vizet.
Biraru-sensei szembesít következő feladatommal. Én pedig gyorsan eldöntöm magamban, hogy még egy pár nap szenvedés vár rám. Ez a képzés nem csak a víz elem használatára és egy víz elemű jutsu-ra tanít meg. Eddig sikeresen végrehajtottam a rám kiszabott feladatokat, vettem az akadályokat és sikeresen megcsináltam azt, amire eddig azt mondtam, hogy lehetetlen. Vagyis, hogy számomra lehetetlen. Biraru-sensei képzése arra is megtanított, hogy ne becsüljem alá a feladatot. Emlékszem Konohában, amikor megismertem Hiroto-t és Eiko-t egy küldetésen, azt a feladatot kaptuk, hogy kapjunk el egy macskát. D szintű küldetés, D szintű genineknek. Én pedig sikeresen alábecsültem a feladatot. A későbbiekben kiderült, hogy egy A szintű küldetésről van itt szó. De ezek után is, bármiről volt szó, könnyedén alábecsültem. Legyen az küldetés, feladat, vagy ellenfél. Valahogy mindig sikerül alábecsülnöm a dolgokat, ugyanakkor persze bennem van az is, hogy másokhoz képest eléggé visszamaradott shinobi vagyok. De mindegy is, a lényeg most csak az, hogy minél nehezebb feladatokat kapok, annál jobban megbecsülöm a könnyebbeket is. Így van ez, ha az embert szembesítik azzal, hogy mire is képes. Vagy hogy mire nem. De hagyjunk most fel a pesszimizmussal, és álljunk jól a dolgokhoz. Meg tudom csinálni. Nehéz lesz, de akkor is megcsinálom.
Vigyorogva pillantok fel a sensei-re, lelkesedésem egy pillanatra sem hagy alább, a szemeimben izgatottság csillog. Eddig egyik feladatot sem vártam még ennyire. Talán, sőt nagyon valószínű, hogy azért reagálok most így, mert a sensei elmondja, hogy ezután a feladat után a víz elemű jutsu elsajátítása következik. És igen, erre vártam. Az előző feladatok is kihívást jelentettek, de ha harcra kerül majd sor, nem szeretnék egy tál vizecskével a kezemben játszadozni. Nem, inkább valami spéci jutsu kell, amitől leesik mindenki álla. Alig várom, hogy megmutassam Hiroto-nak és Remiyu-nak az új csapattársaimnak.
- Már nincs messze a cél Biraru-sensei! Megcsinálom, minden áron! - mondom a tanítónak határozottan, és még tisztelgek is mintha valami katona lennék. Egyre inkább megkedvelem Biraru-sensei-t, pedig tényleg nem sokat kommunikáltam vele. Amint elfordulok kezemben a tál vízzel, az agyamban milliónyi ötlet szállingózik. Néhányat kiszűrök, az nem lesz jó. Lassan sétálok vissza a Nobu nevű fiú közelébe, hiszen rajtam kívül ő a vízelemesek csoportjának tagja. Nem azért megyek lassan, hogy ki ne fröccsenjen a tálból a folyadék, hanem sokkal inkább azért, mert menet közben a víztükröt bámulom, és minden eddigi tudásommal próbálok rájönni a megoldásra. Egy valamire rögtön rájövök: A chakrámból többet kell használnom, mint az előző két feladatnál. Ez értelemszerű, mivel minél nagyobb mozgásra akarom bírni a vizet, annál több chakra felhasználására van szükség, illetve minél nagyobb mennyiségű vizet akarok kedvem szerint irányítani, a chakrámat is annyival kell növelnem. Mintha egyenesen arányos lenne a chakrám a víz mennyiségével és a víz irányításával. Eddig megtanultam kettő dolgot: Először megtanultam, hogy hogyan tudom mozgásra bírni a vizet a chakrám segítségével. Másodszor pedig megtanultam hogy a chakrám segítségével hogy tudom még nagyobb mozgásra bírni a vizet. Az első esetben kevesebb chakra kellett a víz forgatásához, míg a víz kiemeléséhez több, pedig a mozgásra bírt víz csak egy oszlopnyi volt. Most pedig a feladatom az előző kettőt egybegyúrni. Sok vizet kell mozgásra bírnom, akárcsak az első esetben, és nagy mozgásra kell bírnom, akárcsak a második esetben. Tehát körülbelül az első és a második feladatnál bevetett chakrám összegére lenne szükségem, ha azt akarom, hogy ez sikerüljön. Ez így... elég értelmesnek hangzik. Vagy hülyeség? Mindegy.
Már kétszer csináltam ugyanazt amit most teszek: Leülök a földre, a lábamon ücsörgök, az ölemben a kezem amiben pedig a tál víz várakozik a játszadozásra. Egy kis gyakorlás képen megcsinálom még párszor a vízoszlopot, illetve az örvénylést. A vízoszlop van, hogy nem sikerül, de az örvényt már profi módon sikerül megcsinálnom. Mindenesetre addig bajlódok ott a fűben - vagy inkább a csupasz földön, mert hogy már valóban kitépkedtem magam körül a fűszálakat - amíg a vízoszlopot is sikerül többé-kevésbé, de legalább háromszor egymás után megcsinálnom. Rendben van, az előző kettő feladatot már végre tudom hajtani. Bár abban nem vagyok biztos, hogyha alvásból egyszer csak felkeltenek, vagy két éve tartó kómából felkelek, akkor végre tudnám e hajtani rögtön, de elég ha tök éberen és tök ép ésszel sikerül. És most nem áll szándékomban feltenni a kérdést, hogy vajon normális vagyok e még, mert a gondolataimban már túl sokszor elhangzott ez, és meguntam.
Abbahagyom a semmittevést, és egy nagy sóhajjal jelzem a külvilágnak, hogy most fogok belekezdeni a próbálkozásba. Nem mintha annyian figyelnének rám, vagy hasonló, csak legyünk színpadiasak akkor is, ha van jobb dolgunk. Lehunyom a szememet, a chakrámat pedig könnyedén a tálba vezetem, azon keresztül a vízbe. Érzem, hogy a chakrám szétáramlik a folyadékban, ezzel az irányításom alá véve azt. Még egy darabig gondolkozom, hogyan is foghatnék hozzá. És akkor kitalálom. Ugyanazt teszem, ami az előző feladat volt, csak közben megpróbálom alulról a chakrámmal felfelé áramoltatni a vizet, hogy az oszlop egyre magasabb legyen, míg végül megtelik az összes vízzel, mintha valami láthatatlan csőbe szivárogtatnám bele. Így hát azt teszem amit már párszor megtettem. A chakrámmal felnyomom a vizet, és oszloppá alakítom a megfelelő pillanatban, majd folyamatosan tartom.
- Francba! - préselődik ki a szó ajkaim közül. Olyan, mintha beszélni sem tudnék közben. És ezt itt a probléma. Úgy kell koncentrálnom az oszlop megtartására, hogy eközben nem hogy nem tudok még több chakrát beleadni, és a maradék vizet csak úgy hozzápakolni ú, de konkrétan beszélni is nehezemre esik a nagy koncentrálás közepette. De hajthatatlan vagyok. Makacsul nekiállok a dolgoknak, nem hagyom hogy maga alá gyűrjön a feladat és a víz közös erővel. Így hát hiába nyekkenni is alig bírok, megerőltetem magamat, és minden erőmet beleadom a próbálkozásba. Ezért rontok el mindent. Az események nagyon gyorsan történnek: A chakrámat szinte már mindet felhasználtam, de tovább próbálkozok, kierőltetem magamból az összeset. Mintha minden bennem lévő chakra kiszállna a testemből, egy nyavalyás vízoszlopba. Képes vagyok az első próbálkozásra elfecsérelni? Tényleg ennyire gyorsan át akarok esni a feladaton? Mindegy, most már meg fogom csinálni. Gondolatok szállingóznak a fejemben, megkérdőjelezik hogy miért vagyok ilyen elhamarkodott, és a fejemhez vágják, hogy hülyeséget csinálok. De eközben a másik részem meg ezt akarja, hogy sikerüljön első próbálkozásra. Milyen jó lenne már. Az arcom vörös, verejtékcseppek szaladnak végig az arcomon nedves csíkot hagyva maguk után, és a fejem lassan lilulni is kezd, mert levegőt is alig kapok a koncentrálás közepette.
Sikerülni fog, gondolom magamban lelkesen, és a chakrámmal megint egy centiméterrel növekszik az oszlop. De még mindig rengeteg víz van az aljában, ha így folytatom egy óráig is el fog tartani, mire az összeset sikeresen belegyömöszölöm. Nem baj. Akkor egy óráig fogom gyötörni magamat. Egy óráig szenvedek. De legalább egy óra múlva kész is leszek. Azonban öt perc is soknak bizonyul. A vízoszlop visszaomlik a tálba, ezzel az arcomba fröcskölődik a folyadék fele. Jól esik a hirtelen hideg a bőrömön, a kósza hajtincsek víztől és izzadságtól összeragadva lógnak lefelé ahogy előre hajtom a fejemet. Előre hanyatlok, és szaporán veszem a levegőket annak ellenére, hogy az első pillanatban nem tudtam, hogy kifújjam a visszatartott levegőt, vagy beszívjam az oxigént, mielőtt megfulladok. Nem emlékszem melyiket csináltam előbb. Vagy lehet, hogy mégi... De akkor már le is hunyom a szememet, és elalszok. A hideg szellő belekap a hajamba, nedves arcomat szárítgatja. Kicsit olyan érzés, mint amikor kiskoromban rosszat álmodtam, és anya végül az ölében altatott el a hajamat és az arcomat simogatva.
Arra kelek, hogy... hát hogy hasamra süt a hold. A holdfény épp hogy csak átszűrődik a vastag felhőzeten, egy pár másodperc múlva már el is tűnik az egyik felhő mögött. Néhány helyen csillagok ragyognak, de a most ezüstös színben csillogó felhőzet befedi az égbolt nagy részét. Bagoly huhogása hallatszik a fák sűrűjéből, néhány bogár zúg és ciripel. Olyan hajnali egy órát saccolok. Körülöttem csak néhányan alszanak, Nobu is úgy tűnik hazament aludni. Azt a lányt sem látom sehol. Talán csak én, meg még egy gyerek van fent. Ő valami papírt gyújtogat, fene a piromániás fajtájába. Aztán leesik, hogy a tűzelemesek közé tartozik, és visszavonom az előző kijelentésemet, amit hála az égnek csak magamban mondtam ki. Hirtelen kapok észbe, vízszintesből megyek függőlegesbe, és a kezembe veszem a tálat. Meg van töltve. Gondolom Biraru-sensei megtöltötte, amikor látta, hogy kifogyóban van. Hálásan pillantok a sensei felé, de sejtelmem sincsen, hogy látja e hálás arckifejezésemet ebben a sötétben. Ki tudja, lehet, hogy alszik. Vagy lehet, hogy ott sincsen, hanem hazament estére aludni. Mindenesetre kezembe veszem a tálat, és ismét gondolkodóba esek. Hogyan tudnék még oszlopot formázni a vízből? Az előző próbálkozás nem sikerült, kizárt, hogy úgy meg tudjam csinálni. Szóval kénytelen leszek új tervvel előállni. De bárhogy is gondolkozok, semmi nem akar az eszembe jutni. Nem bírom ki, folytatom a vízoszlop próbálgatását, az előző és egyben egyetlen ötletemmel próbálkozok tovább.
Órákkal később azonban még mindig sehol nem járok. Amilyen vakmerően kezdtem, most annyira puhánynak érzem magamat. Ha nem jobban. Ennek ellenére ökölbe szorítom a kezemet, kitépek még egy fűcsomót. Az egyik fűszálat rágcsálom, miközben hátradőlök és az ezüstfelhők hullámzó domborulatait kémlelem. A csillagok eltűntek az égről, a nap felkelőben van, a hegyláncok mögül bukkan elő majd megvilágítja arcomat. Reggel van. Baromi éhes vagyok, a gyomrom korog. A füvet legelni meg nem éppen a leggusztusosabb tett, hiába lóg ki egy fűszál a számból. Az is hamar szétfoszlik a számban, akkor aztán fel is ülök, és összevissza köpködöm a főszáltestrészeket, mint egy vérengző vegetáriánus szörnyeteg.
- Pfejj! - fanyar képet vágok, még egy utolsót prüszkölök, hogy mindenképpen kijöjjön a számból a maradék gyep, aztán megint az eget bámulom. Ötletem sincs mit kéne tennem. Eddig lelkesen ötletelgettem, mindig kitaláltam, hogy mit kéne tennem. De most... fingom sincs, már bocsánat. Nagyot sóhajtok, és lehunyom a szememet. Hátha még egy kis szunya jót tesz. Ekkor azonban a fejemben valami hangot hallok. A saját hangomat... "Már nincs messze a cél Biraru-sensei!" Felpattan a szemhéjam. "Megcsinálom...", hallom meg ismét a hangomat, és ezúttal a kezemet is kiveszem a tarkóm alól, pedig egész kényelmesen elhelyezkedtem.
- ...minden áron! - fejezem be a mondatot, amit tegnap mondtam a sensei-nek, amikor kiszabta rám a feladatot. Még egyszer felnézek az égre. Milyen nagy, mindent körbeölelő. Próbálok ötletet meríteni belőle, a természet valahogy mindig jelet ad. Olyan nehéz elképzelni, hogy egyszerre ölel körbe mindent az égbolt. Egyszerre... az egészet. Egyszerre mindent körbeölel, nem lassan, apránként halad. Hanem az egészet, úgy ahogy van, tökre,teljesen, baromira egyszerre.
A kihívást jelentő vízre pillantok. Egyszerre mi? Ha apránként nem sikerült, akkor majd egyszerre menni fog. És máris előállok egy ötlettel. Egyszerre fogom az egész vizet feltornyozni. Nem apránként, egy centi fél óra alatt, mert akkor túl gyorsan elvesztem a chakrámat. Hanem... nehéz elmagyarázni. Van a tál víz, én pedig a chakrámat a tálba vezetem, az egészet átitatom vele, a tál felszínét befedem a chakrámmal. Ezek után a chakrámat beleengedem a vízbe, de ugyanúgy megtartom a tál formáját, mintha egy új réteg képződne a tálban, és a víz már abban lenne benne. És mintha be akarnám csomagolni a vizet, a tál szélétől elkezdem a kör középpontja felé hárítani a vizet. Az persze engedelmeskedik, ez még nem olyan nehéz. A chakrámmal minden oldalról a középpont felé taszítgatom a vizet, úgy néz ki az egész, mintha a tál fala és a víz taszítanák egymást. Azonban minél messzebb kerül a folyadék a tál falától, annál jobban kell összpontosítanom. Ha sikerül a vizet egy nagy halommá összetömörítenem a tál közepére, akkor itt az ideje nyújtani. Most jön a neheze. Ahogy eddig is csináltam, indul a "robbanós szökőkúttal", majd megtartom az oszlopot. Ekkor kezdődik az igazi neheze. A chakrámmal összpontosítok, próbálom minél inkább szűkíteni a felfelé tornyosuló vízoszlopot. A kezem remeg, az arcom megint vörös, a tűrőképességemet feszegetem. Ugyanolyan érzésem van, mint az első próbálkozásnál, azzal a különbséggel, hogy itt már csak a vízoszlop vékonyítására koncentrálok, illetve a magasságára. Az első próbálkozásomnál ugyanilyen ramatyul éreztem magamat, de még a víz összegyűjtése is hátra volt, nem hogy annak szűkítésénél tartsak. Úgyhogy fejlődtem. De még mennyire, hogy fejlődtem! Minden akaraterőmet bevetem, minden eddigi tudásomat összeszedem. Tudom hogyan kell oszloppá alakítanom. Tudom hogyan lehet örvénylésre bírni a vizet. És ekkor új ötletem támad, miközben még mindig majd meg szakadok a vízoszlop tartásában és növelésében. A fogamat csikorgatom, remeg minden porcikám, de nem hagyom abba. Most biztos hogy nem. Az oszlopban lévő vizet elkezdem körkörösen áramoltatni. Most már nem csak vázként van ott a víznek a chakrám, nem csak körbeöleli, hogy ne essen szét, mint valami gagyi kártyavár. Most már benne áramlik, felfelé nyomja. Így olyan mintha egy láthatatlan chakracsőben chakrával felfelé nyomnám a vizet, közben örvénylik a víz, ezzel is olyan hatást keltve, mintha felszaladna a csigalépcsőn a magas toronyba.
Hikari Ayame
Hikari Ayame
Játékos

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 275

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Sai Csüt. Feb. 14 2013, 21:07

[Képzés]

[Nobu, Ayame]

//Apró megjegyzés: Ha a vizet kisebb helyre préselitek, az önkéntelenül magasabb lesz, hiszen a térfogata nem csökken, az állandó (na jó, annyival csökken, amennyit kilötyköltök Razz), csak más alakot vesz fel Smile//

Az új nap csodálatos volt. Egy életre emlékezetes mindkettőtök számára, mert végre túl vagytok a nehezén (kis naivak...), és teljesítettétek az utolsó feladatot is a jutsu megtanulása előtt. Mivel Biraru-senseinek továbbra is felügyelnie kellett a többi csapatot, és alapvetően villám és tűz beállítottságú volt, nem tudott volna nektek a továbbiakban segíteni, így átadott benneteket egy kollégájának, akivel másnap kell találkoznotok, így ismét sor kerülhetett egy kis pihenésre, amely mindkettőtökre ráfért.
Másnap egy, a falu mellett mesterségesen létrehozott tóhoz kellett mennetek, és ott kell találkoznotok a másik senseijel, aki már valóban ott volt, s feltehetően a rábízott genineket nyüsztette a vízen járás művészetével.
A bemutatkozás után nem tétovázott különösebben, hanem azonnal elő is adta, mit is gondolt ki számotokra a képzés méltó megkoronázásához.
- Az eddigi edzések során megtanultátok, hogyan kavarjátok fel a vizet örvénnyé, és hogyan emeljétek ki a tálból, ez pedig tökéletes előfeladat a következő jutsuhoz - tart is rögtönzött bemutatót, máris kézjelekbe kezdve. - Suiton: Suigadan! - ejti ki a jutsu nevét, mire a vízből komoly, egy méteres magasságba sebesen forgó "vízagyarok" nőttek ki olyan gyorsan, hogy ha azzal valakit becélzott volna, most valószínűleg nem rohangálna tovább boldogan a helyszínen. Így is megzavarta ezzel a tanítványait, akik eleve maguktól is imbolyogtak a vízen, s mind elmerültek, hogy morcosan, senseiezve bukkanjanak fel onnan. A férfi azonban még arra sem méltatta a nyafogást, hogy úgy tegyen, mintha meghallotta volna. - A technika alapjait megtanultátok, azt a maximumra kell fejlesztenetek, felgyorsítva a folyamatot, és meg is kapjátok az imént bemutatott jutsut. - A kézjeleket még egyszer elismételte, és elismételtette veletek is, ahogy a jutsu nevét is, mert elég ciki, ha valaki nem tudja, és ezért bukik el a technika aktiválása, majd magatokra hagy titeket gyakorolni, immáron rátok és a vízen "járókra" is figyelve.

Az új sensei:
Kiképzőterepek - Page 18 378b12d7bad82d1d8e7aef760918afb1-d34okwp

A kérdéses jutsu:
Suiton: Suigadan

A használó a vízből egy meglehetősen gyorsan forgó, agyarra emlékeztető fúró örvényt (örvényeket) képes létrehozni, amelyek komoly sérüléseket okozhatnak.

Magyar név: Víz elem: Víz agyar lövedék
Típus: Támadó
Besorolás: C-szintű
Chakra: 120

[Aoi]

A sikered három nap szigorú pihenőt jelentett a számodra, azonban közben van időd átgondolni, merre tovább. Mestered ugyanis két irányt vázolt fel a továbbhaladásod szempontjából. Az egyik úton szerez neked egy chakrára érzékeny fegyvert - amilyet szeretnél - és azt tanulod meg hatékonyan használni az elemi chakrád segítségével felerősítve, vagy megtanít egy jutsut, amely újabb szintet jelenthet az elemi chakréd irányításában, bár önmagában annyira nem hatásos.

A kérdéses jutsu:

Fuuton: Kamikaze // Szél elem: Isteni Szél

A technika leggyakoribb alkalmazási módja, hogy különféle lángoló dolgokat lobbantunk vele még hatalmasabb és pusztítóbb lánggá. Tehát a technika jól kombinálható tűz elemű jutsukkal. A létrejövő széloszlopok nyílt lánggal érintkezve bármit felemésztenek. A jutsu önmagában kevésbé hatásos.

Pont: 15
Chakraszint: 120
Szint: D

//Aszerint írd a postod, hogy mit szeretnél, ugyanis csak ehhez a technikához van egyelőre elegendő chakrád, így csak a chakraérzékeny fegyvert tudom mellé alternatívának felajánlani, mert maga a jutsu csak kiegészítő, így nem tudom, a karid számára mennyire lenne hasznos, rád bízom//

//Határidő: február 20.//

Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Témanyitás  Sugomi Aoi Szomb. Feb. 16 2013, 12:32

/Tsunade nagyi//

Aoi úgy viselkedett a jounin leszidó és magyarázó szavai közben, mind egy kislány, aki rossz fát tett a tüzre és most éppen a magáért kapja meg az édesanyjától. Igen, Kasumi egy olyan oldalát mutatta a kunoichinek, amit még nem látott előtte Aoi, de mégis ahogyan belegondolt azokba a szavakba melyet halott, minden eddiginél jobban elszégyellte magát. - Az ilyen civakodás és szavak pedig nekem nagyon tudnak fájni. - Aoi ezekre a szavakra lehajtotta a fejét és lágyan a szjába harapott. Értett mind mond ki a mesterre, de mégsem tudta mélyen legbelül elfogadni mindazt amit hall. Túl önző volt ehhez, nem akart osztozni mindazon ami Kasumi jelentett neki.
- Értettem...- szólalt meg végül halkan- … de mégis nehéz elfogadnom mindezt! Talán...- kapta félre a tekintetét, miközben a kezeivel játszott zavarában. - … túl önző vagyok hozzá. - a kezei mégis abbahagyták az egymással való játékot és a határozott arcát a jounin-ra kapta,aki közben az eget kémlelte, de valahol belül mégis úgy érezte, hogy őt nézi. - De megpróbálok felnőni az elvárásaihoz!- jelentette ki határozottan és ezekre a szavakra csak a jounin boldog és mosolygó arcát kapta válaszul.
- Nyah akkor hogy is mondjam nekem még nincs kedvem abba hagyni. Szeretnélek meg tanítani valamire. - valami mégis megváltozott a jounin-ban, ezt egyből észrevette Aoi is. Valami furcsa fény tükröződött a szemeiben, mely hatással volt rá. Érzete, ahogyan körbelengi őt, beleivódik az egész testébe és mindez halvány és bizsergető érzéssel párosodott. - Próbáld meg mozdítani a kezed. - jelentette ki halkan, ahogyan Aoi engedelmeskedni akart neki, de bírt megmozdulni. Nem érzett semmi különlegeset maga körül, de egyből észrevette, hogy a jounin szemében az a fény eltűnt.
- Ne... em tu..dok... - jelentette ki Aoi erőlködve.
- Kanashibari // Paralizáció ennek technikának kis testvérét fogom neked megtanítani. - jelentette ki hangosan és mintha egy kis dicsőség is sugárzott volna a hangjából. Aoi teste pedig megmozdult váratlanul. Egészen addig a pillanatig próbálkozott a teste újra akcióba léptetésével, de nem járt sikerrel egészen addig a pillanatig míg a kunoichi meg nem szüntette a technikát.
- Ez hihetetlen!- csattant fel Aoi, hangja boldog, de annál is lelkesebb volt. Az arcáról pedig lelhetett írni,hogy az amit megakar tanulni abban a pillanatban mindennél jobban érdekli őt. - Milyen technika lesz? Hogyan kell létrehozni? Hogyan … - kérdezte azonnal túlságosan is lelkesen, merre a jounin csak gyengéden a a kislány ajkaira helyezte az ujját, hogy elcsendesítse őt.
- Ishibari // Kőtűk ez a technika … . Ezeket jobb ha észben tartod, a gyakorlás és tanulás idejére biztosítom az eszközöket, ha szükséges. - magyarázta el a technika lényegét a jounin, miközben Aoi egyetlen egy szó nélkül, de még mindig ragyogó arccal nézte őt. Sőt, a kissé izgága testmozgása tisztán jelezte, hogy alig várja, hogy az amit hall, gyakorlatbeli átültetését is gyakorolhassa.
- Akkor kezdjünk neki Nee-san! -csattan fel újfent a magyarázat végén! - Szeretnék minél jobban a segítségedre lenni a közeljövőben, így gyorsan utol kell, hogy érjelek! - szorította ökölbe a kezeit és huncut mosolya mögött, a szemeiben tisztán látszott az őszinteség apró kis fénye.

.........................................................................................
(Na és akkor itt a kívánt kinézett a speciális kunai-hoz, ami a technikához kell!)
Kiképzőterepek - Page 18 Ninja_Movie_Kunai_3_Piece_Thrower_Set_
Sugomi Aoi
Sugomi Aoi
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 5

Adatlap
Chakraszint: 243

Témanyitás  Sugomi Aoi Kedd Feb. 19 2013, 22:16

(Sai-sama! Kiképzés)

Három nap tétlenség során Aoi kezdet úgy érezni, hogy hatalmas hibát követett el. Zou nem engedte se felkelni az ágyból, se semmi meggondolatlanságot csinálni, bár nem is tudott volna igazán. Másnap, de még harmadnap is úgy érezte, hogy a kezei leszakadnak, hogy az egész teste olyan nehéz és suta, mint egy hetes kimerítő edzés után. És bár ez nem is állt olyan messze az igazságtól, de a negyedik nap reggelén érkezett csak el oda, hogy feltudott kelni az ágyból és saját akaratából azt tenni és enni amit csak akart.
A nap pedig egyre magasabbra és magasabbra tört az égen, Aoi azonban csak némán ült a konyhában, és a kezében szorongatott kunai késsel játszott. Még abban a pillanatban sem úgy tudta mozgatni ahogyan azt ő akarta és ez nem igazán tettszett neki. Az ujjai között meg-megbicsaklott a kés, Aoi pedig egyre idegesebb lett emiatt. Sőt amikor egymás után kétszer is halk koppanással zuhant az asztal lapjára, nem hagyott esélyt neki a harmadik alkalomra. Idegesen kapta el a kést és hajította a szoba egyik ajtókeretébe, de mindhiába. Csupán még nagyobb zajt csapott vele, ahogyan a kés éles csörömpölés közepette a földre hullott.
- Hát ez nem megy ma neked...- nyitódott ki az erkélyajtó és lépett be rajta az a személy, aki már szó szerint is inkább Aoi-nál lakott, mint a saját lakásában.
- Mi lenne ha egyszer inkább a bejárati ajtót használná ki? -kérdezte kissé ingerülten, ahogyan lassú léptekkel útra kelt a késért. - Vagy inkább találna valami jobb elfoglalást, mintsem engem zaklat már korra reggel. - keze ráfonódott a földön heverő kunai-ra.
- Nyugi... nyugi... - emelte fel Zou védekezően a kezeit. - Nem azért jöttem, hogy zaklassalak! - mosolyodott e – Csak egy hírt jöttem átadni! Mivel sikeresen teljesítetted a neked adott feladatott, ideje lenne átültetni a szél elemedet a gyakorlatba!- ezen szavak kicsit megnyugtatták Aoi-t, még mindig ideges volt. Szinte már bánta, hogy ennyire túlzásba esett a tanulás végéhez közeledve.
- Már sokkal közelebb lennék a célhoz, ha akkor nem kapkodok el semmit... - a kés megremegett Aoi kezében, mielőtt a kunoichi egy erős és határozott rántással az asztalba nem vágta azt.
- Még mindig ezen loholsz? - sóhajtott fel Zou. - Ami történt, megtörtént. Inkább annak örülj, hogy nem lett sokkal nagyobb bajod.. - sétált oda Aoi-hoz és egy határozott mozdulattal kirántotta a fából a kunai-t. - … de most inkább figyelj rám és jól jegyezd meg azt amit mondok! Egy fegyver csak annyit ér, mind az aki forgatja! Meg kell tanulnod hogyan tett erőségedé mindazt amit eddig megtanultál és fordíts azt az ellenfeleid ellen. - nyújtotta át a kunoichi-nek a kést. - Szerencséd van. A szél ellem a legerősebb közelharci támad erőt képes neked biztosítani. A te feladatod most már az, hogy megtanuld, hogy is tedd meg mindezt. - vágta hátra biztatásképpen a genin-t. - Na menj! A tanárod már vár a kiképzőterepen és van egy ajándéka is számodra.

A kiképzőterepre vezető út pedig sokkal közelebb volt mind arra emlékezett. Azt hitte, hogy sokkal nehezebb dolga lesz, hogy az út hosszabb és fárasztóbb lesz, de kellemeset csalódott. A fák lombkoronái melyek épp csak kilátszódtak a hatalmas sziklák közül tisztán jelezték a cél helyett. Az elkerített hatalmas fal mely teljesen áthatolhatatlanul állt előtte nem is volt kihívás a számára. Egyszerűen átsétált a nyitott bejáratán és ahogyan meglátta a jounin-t az egyik fa alatt sütkérezni, a vállának támasztva egy furcsa eszközt, mely leginkább egy legyezőre hasonlított.
- Sensei! - sétált el, ahogyan mégis megtorpant a kellő távolságban. A jounin pedig csak felnézett rá- Végre elárulta, hogyan is hívják? -kérdezte végre, de a szemei mégis a legyezőn voltak.

…...................................................................................................................

Akkor hát a chakraérzékeny fegyvert kérném, révén a szél elemű technikákhoz ez a leghasznosabb. Egy legyezőt, melynek a történetét elküldöm neked, mivel lényegében ez egy örökség Aoi-nak. És nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen lehetőséget tudtál nekem felajánlani. Illetve itt egy kép a kívánt fegyver kinézetéről= Legyező
Sugomi Aoi
Sugomi Aoi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kuroda Nobu Szer. Feb. 20 2013, 22:30

//Képzés//

Szinte el se hiszem azt amit látok. Tényleg sikerült teljesíteni az újabb feladatot is, a vízoszlop tökéletesen megállt a helyén, és elég méretes is volt. Biraru-sensei gratulált, és közölte velem, hogy az ő tanítása a részemre véget ért. Ezentúl egy másik tanító fog tovább barangolni a víz elem titkaiba, éppúgy, mint tanulótársamat Ayamet. Ugyanis neki is sikerült megoldani a vízoszlopproblémát, így mindketten kaptunk egy kis pihenőt, még mielőtt újra folytatnánk az edzést. A sensei még mondott búcsúzóul pár kedves szót, mire én csak magabiztosan bólintottam, jelezve, hogy most már semmi sem állíthat meg. Teljesen biztos voltam benne, hogy ha idáig eljutottam, akkor a továbbiakat is képes leszek véghezvinni.
Ki tudja, hogy mennyi időre, de elhagytam a Kiképzőterepet, és hazafelé vettem az irányt. Utam zökkenőmentes, és eseménytelen volt. Egyetlen megjegyzendő dolog talán az, amit már napok óta éreztem. Mégpedig a jobb kézfejem fájdalmai, ami állandóan fájt egy bizonyos szinten, de néha-néha csúnyán belenyilallt egy-egy erősebb fájdalom.
- Francba! Remélem egy időre pihentethetem. - jegyeztem meg halkan már az otthonom ajtaja előtt. Azt tudtam, hogy a következő lépésben is erőteljes chakrakontrollt kell majd alkalmaznom, de reménykedtem benne, hogy nem minden összpontosítás a jobb kezemben fog összegyűlni. A nap hátralévő részében csak pihentem, majd kora este el is aludtam. Rám is fért, mert fizikálisan is megviseli a testet az ilyesfajta folyamatos erőlködés, a chakrahasználat.
Másnap, a reggeli teendők után, tanulva az előző hibámból, elcsomagoltam némi élelmet, és folyadékot is. Nem tudtam, hogy meddig leszek távol, hova kerülök. A helyszínt tudtam, hova kell mennem, mert a szükséges információkról tájékoztattak, de hogy milyen körülmények lesznek ott, mivel kell majd szembesülnöm, azt még senki sem mondta meg nekem. Nem is vártam.
Kora délelőtt elértem a kiszemelt helyszínt, ami egy a falun kívül elhelyezett mesterséges tó volt. Az új sensei már várt rám/ránk, aki szemmel láthatóan a tanítványait képezte. A vizenjárást próbálta a fejükbe, vagyis lábukba verni több-kevesebb sikerrel. A sensei felé fordultam, és bemutatkoztam:
- A nevem Kuroda Nobu és a... - magyarázkodni akartam, hogy miért is vagyok én itt, de láttam a férfi arcán, hogy pontosan tudja, hogy ki vagyok, és hogy miért jöttem. Éppen ezért nem is fejeztem be a mondatomat, nem akartam húzni az időt. Szerencsére ő is így gondolhatta, mivel rögtön be is mutatta a jutsut, amit meg akar tanítani nekünk.
- Suiton: Suigadan! - mondta ki a technika nevét, a kézpecsétek után, majd a körülöttünk lévő vízből néhány méretes agyarra emlékeztető vízoszlop emelkedett ki. Nem csak egyszerűen forgott, hanem sokkal nagyobb sebességgel, mint amire számítottam, és tudtam, hogy ez már nem gyerekjáték.
- Elképesztő! - jegyeztem meg halkan, majd a sensei szavaira figyeltem.
- A technika alapjait megtanultátok, azt a maximumra kell fejlesztenetek, felgyorsítva a folyamatot, és meg is kapjátok az imént bemutatott jutsut.
Egyenes, és gyors válaszokat kaptam, a még fel nem tett kérdéseimre. Mégegyszer elismételte a kézjeleket, a jutsu nevét is az eszünkbe vésette, majd kicsit odébb sétált, helyet hagyva a gyakorlásunknak. Nem is tétováztam egy pillanatra sem, még léptem pár lépést oldalra elkülönülve kicsit mindenkitől, hátha nem épp úgy alakul az első pár próbálkozásom, ahogy azt szeretném. Elvégre ez már komoly dolog volt, egy komoly jutsu, ami akár meg is sérthet valakit, ha nem tudom kontrollálni. De hol vagyok én még ahhoz, hogy bárkinek is ártsak ezzel a technikával? Még bele se kezdtem, meg se próbáltam és máris aggodalmaskodok. Ezt gyorsan próbáltam orvosolni, elkezdtem agyalni magán a jutsu mechanizmusán. 'Nos.. Az lehet, hogy ismerem az alapokat, ahogy a sensei is mondta, hisz azt már megtanultam, azonban ez más. Teljesen más. Eddig fizikai kapcsolatban voltam a vízzel, nagyon közel állt a chakraforrásomtól, és ennek köszönhetően könnyebb volt azt manipulálnom. Most azonban szinte nem is vagyok kapcsolatban a vízzel, és így kéne még nagyobb hatást elérnem. Nem lesz könnyű. Nem újdonság, hogy a chakrámat a testemen kívül használjam, úgymond kiterjesztve a chakrámat, azonban a vizet ilyen szinten manipulálni.. Nah de rajta!' - kezdtem hozzá a koncentrációhoz, majd a megfelelő kézjelek elmutogatása utána halkan kimondtam a jutsu nevét:
- Suiton: Suigadan.
A korábban tanultakat próbáltam most egy sokkal magasabb szintre emelni, próbáltam a forgást, a gejzírszerű vízoszlopot, de az eredmény szánalmas volt. Egy ici-pici kis víz fröccsenhetett ki maximum a nagy víztömegből. Egyáltalán nem volt halálos, egyáltalán nem volt látványos, éppen ezért nagyon reménykedtem benne, hogy senki sem figyelt rám. 'Hmm. Ez így nem fog menni. Próbáljuk akkor részleteiben.'
Így is próbáltam cselekedni az elkövetkezendő órákban. Eleinte csak egy örvény próbáltam létrehozni a vízben. Talán már mennie kéne ennek az egyszerű dolognak, azonban itt most más volt a helyzet a fizikai kapcsolat hiánya révén. Jó pár órát küszködtem vele, mire meg voltam elégedve a teljesítményemmel. Egy viszonylag gyorsan forgó vízörvény volt látható előttem, azonban még mindig a közelébe se ért annak a sebességnek, amit a sensei mutatott nekünk. De egyenlőre be kellett érnem ennyivel. Ezt követően jöhetett a gejzír, a vízoszlop. Szintén eltöltöttem vele pár órát, mire megfelelően végre tudtam hajtani, és a végén már próbáltam ötvözni a kettőt. Eddig mén nem nagyon gondoltam bele, hogy előnyömre lehet ez, de a jelenlegi justuhoz ezt kell tennem, így hát gyakorolgattam. Ha külön-külön ment is a dolog, egyszerre már semmiképpen sem. Vagyis nem igazán. Elvégre ez már a végső jutsu lenne, vagy legalábbis annak valami lelassított, kisebb verziója.
A nap további részében kegyetlenül gyötörtem magam, mígnem rám esteledett. Lehet, sőt szinte biztos, hogy megint túl fogom magam hajszolni ha nem megyek el pihenni egy kicsit, de amint erre gondoltam, azonnal beugrott, hogy akkor rengeteg időt veszítek el, és ezt nem akarom. Még mindig túl hamar akartam, túl sokat, és talán ezt nem is tűnhet el egyik napról a másikra. De idővel biztosan rájövök majd, hogy a dolgok nem úgy működnek ahogyan én azt szeretném. Mindenesetre nem adtam fel, kisebb pihenőket beiktatva ugyan, de egész este kint voltam, és próbáltam most már szinte teljesen megzabolázni a vizet.
Lassan a Nap sugarai megcsillantak az előttem lévő zavaros víztükörben. A reggel úgy jött el, hogy észre sem vettem. Annyira belemélyedtem a gyakorlásban, hogy szinte teljesen elvesztettem az időérzékem. Pedig még csak egy napja voltam itt. Ezen az átkozott helyen, ahol a további két napomat is töltöttem fárasztó munkával. A próbálkozásaimat eleinte még számoltam, de egy idő után már képtelen voltam számon tartani. Az elmém elfáradt, éppúgy mint ahogy a testem. A magammal hozott élelem elégnek bizonyult, szállásként pedig egy terebélyes fa tövét szemeltem ki magamnak, melyre minden nap húztam egy csíkot kunai késemmel. Azonban a már harmadik napon megelégeltem ezt az értelmetlennek, a végtelenbenyúló számolást - pedig mégy csak három strigula volta fán.. Katanámat kézbevettem, és egy erőteljes mozdulattal a fába állítottam.
- Mostmár elegem van! - mormogtam magamban dühösen, majd ismét a víz felé bandukoltam.
Dühtől fortyogva álltam meg a tó szélénél, szemeimet lehunytam és elkezdtem a kézpecséteket. Közben folyamatosan az elmúlt napok tapasztalatait próbáltam összegyűjteni, felidéztem a tálas gyakorlatokat is, mindent ami csak hasznomra válhat.
- Suiton: Suigadan! - mondtam ki a technika nevét, és minden erőmmel azon voltam, hogy végre látható fejlődésen eshessek át, azonban még mindig nem volt az igazi a jutsu. Nem olyan volt mint a sensei örvényei, azok hirtelen csapódtak ki a vízből, szélsebes forgással, és méretesek voltak. Azokhoz képest az enyémek..
Teljesen letörve, a legvégső elkeseredettségemben a senseihez fordultam segítségül. Vélhetően teljesen lazán, talán éppenhogy csak figyelve geninjeit hevert valahol, teljes kényelemben. Én azonban elé álltam, és belekezdtem a mondandómba:
- Maga hogy csinálja? - furcsa módon hangom teljesen normális volt, nem látszott rajtam, hogy majd szét vet az ideg - Tudna adni valami tanácsot? Vagy legalább megnézné, hogy jól csinálom-e? - arcomon mostmár akarva-akaratlanul is megjelentek a kétségbeesés jelei, hiába is próbáltam takargatni. A férfi komoly arckifejezését figyeltem, mélyen a szemébe nézve, és alig vártam, hogy bármit is kinyögjön a száján.
Kuroda Nobu
Kuroda Nobu
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 128

Témanyitás  Hikari Ayame Csüt. Feb. 21 2013, 00:05

első elem feloldása
Sai - képzés

Biraru-sensei elégedett pillantásai majdnem annyira jól esnek, mint a saját elégedettségem. Már a fogadó lépcsőit koptatom felfelé menet a szobámba. Útközben megállok, egy falra akasztott fakeretű tükörben magamra mosolygok. Olyan büszkeséggel tölt el, hogy mind a három feladatot sikeresen végrehajtottam, hogy azt nehéz lenne szavakba önteni. Főleg, hogy gondolatban sem tudom nagyon megfogalmazni. Rég nem volt már részem ekkora sikerélményben. Igaz, hogy ez előtt a képzés előtt is részt vettem egy tanításon, de az más volt. Az egy átlagos jutsu volt, amit egy nap alatt sikeresen elsajátítottam. Most, hogy kiderült, hogy víz elemű jutsukat is tanulhatok, mintha megnyitotta nekem a lehetőségek tárházának ajtaját. Ettől kezdve ilyen jutsu-kat is elsajátíthatok majd. És bár ez még mindig nem elég ahhoz, hogy végre kitaláljam mihez is akarok kezdeni az életben, legalább ad nekem még egy kis időt a gondolkozásra, amíg elvagyok az új jutsu-k elsajátításával. Eddig sem tudtam, hogy mihez kezdjek, mi legyen a végső célom, de akkor fejlődni is alig fejlődtem. Gyerekes küldetésről gyerekes küldetésre mentem régi csapattársaimmal, és nem haladtunk semmit előre. Vagyis a fiúk igen, de én nem. Jiro eldöntötte, hogy ha felnő, ANBU tag szeretne lenni, míg Haru célja, hogy jounin legyen és megkeserítse pár genin életét - persze jó értelemben, hiszen tanítani szeretnék őket. Én csak céltalanul bolyongtam körülöttük, nem is csoda, hogy új csapatba helyeztek át. Nem tartoztam közéjük, hiába voltunk jóban. De most felejtsük el a múltat, és töprengjünk inkább azon, hogy az a vén nyanya vajon merre kószálhat. Kétségkívül elment már más éghajlatra, hogy ott folytassa a reggeli vadászatot. Hát képtelen volt megvárni? Szegény néni... nem tudja, hogy a türelem rózsát terem. Mondjuk neki semmi szüksége egy hülye rózsára, úgy tűnik csak a reggelikért él.

Rég nem aludtam ilyen jól... Helyesbítek: Rég nem aludtam.
Úgy húzódok fel az ágyban, mintha papírból lennék. Már emelkedek felfelé, de a fejem még a párnán marad, a nyakam mintha hátrafelé kitört volna. A kezeimet felemelem és jó nagyokat nyújtózok, miközben az ujjaimat kiroppantom. A hajam össze van gubancolódva, de ez már nem is nevezhető igazán hajnak. Égnek áll és összevissza száll, rendkívül emlékeztet egy héliummal töltött lufira ami évezredek óta nem találkozott epilátorral, és emiatt hasonlít annyira egy barna hajcsomóra. Egy élő, sőt, táncoló barna hajcsomóra.
- Jó reggeeelt!! - A mondat végét elnyomom egy hatalmas ásítással, majd úgy rántom le magamról a takarót, mintha égetne. Valójában tényleg éget, de csak azért, mert magamra terítettem minden lepedőt meg takarót mielőtt lefeküdtem. Mivel már napok óta nem aludtam se ágyban, se takaró alatt, de még csak házban sem, ezért kihasználtam az alkalmat, és egy jót szunyáltam. És milyen jól esett. Kirobbanó energiával pattanok fel, magamra veszem a ruháimat, és a fakeretes tükör elé cuccolok, amit a folyosón láttam. A szobámban nincsen tükör. Ez egy mínusz-egycsillagos viskó, illetlenség lenne egynél több tükröt rakni az épületbe. Ez a fingsúly. Vagy feng shui. Mit tudom én?
A lényeg, hogy harcba is kezdek a hajkefével, és sehogy sem tudok rájönni, hogy a hajam kinek az oldalára áll, mert hogy nem pártatlan az biztos. Egy fél pillanatig azon gondolkozok, hogy kopasztott csirkét csinálok magamból, de hamar elvetem ezt az ötletet. Nem fogok magamnak támadni egy hajvágó ollóval, mert akkor elszabadul itt a pokol. Allergiás vagyok rá ha a hajamból egy hajszálat is kitépnek, és olyankor a megszokottnál is gyorsabban leszek a megszokottnál is dühösebb. Mindenesetre végül szerződést kötök az álnok hajkefével, most az egyszer, még utoljára kifésülhetem a hajamat vele. Ha hazamegyek akkor meg majd véletlenül lehúzom a slozin, és veszek magamnak egy újat, aki hűségesen szolgálni fog reggelente.
- Már megint hülyeségeken gondolkozok? - vetek a tükörben lévő önmagamra egy lesújtó pillantást, és még egyszer végighúzom a derekamig égő hajzuhatagon a hajkefét. Könnyen siklik végig rajta, egy árva gubancot nem hagytam benne. Csodás. Esetleg lehetnék hajspecialista is, ha végül teljes kudarcot vallanék a shinobi pályán. Nagyot sóhajtok, eldöntöttem, hogy ma nem fogom magamat gyötörni ezekkel a gondolatokkal. Így is én vagyok az egyik legfiatalabb genin, aki részt vesz a képzésen. De most legalább már csak Nobu meg én leszünk együtt, mert a képzést mostantól egy új shinobi fogja nekünk tartani. Biraru-sensei nagyon jó fej volt, de az a helyzet, hogy ha nem tud tanítani nekünk víz elemű jutsu-t, akkor nincs mit tenni mint ott hagyni szegényt a többi szenvedővel. Bizony ám, mivel nem én voltam az utolsó, aki sikeresen megbirkózott a feladattal!
Bevágtatok a szobába, egyszerű mozdulattal elhajítom a fésűt, mert nincsen kedvem elrakni - az nagyot csattan a falon, majd a földre hull - és végezetül előveszem a kis pénztárcámat. Előveszek némi pénzt, és mintha teleportálni is képes lennék, azonnal megjelenek a földszinten lévő kajáldában. Azonnal körbenézek, de a vén banya még mindig nem dugta ki a szobájából vasorrát. Lehetséges, hogy tényleg lelépett? Komolyan nem hitte, hogy visszatérek az itt hagyott cuccaimhoz? Vagy ennyire nem voltam neki szimpatikus... Pedig semmi rosszat nem tettem ezúttal.
- Hmm... Kapható itt valami... normális kaja is a müzlin kívül? - mosolygok rá a pultban álló öregemberre. Ő mosolyogva néz rám, alig lát ki ősz, bozontos szemöldöke alól. Mindenesetre rám szegezi szemeit. Nem válaszol. - Bocsánat, de tetszett hallani amit mondok? - érdeklődöm meg türelmesen, mert ma jó napom van. Persze a jó nap sem veszi el hirtelen haragomat. Megint nem felel, csak mosolyog, mire felpattanok és a pultra csapok. Levágom elé a pénzt, felemelt hangon szólalok meg. - Akkor hozzon egy tál donburi-t. Nagyon köszönöm! - Visszahuppanok a székre, és összefonom karomat a mellem előtt. A papi meg is mozdul, és eltűnik egy ajtó mögött, kezében a pénzemmel.
- Hé! Mi a... Maga elcsórta a pénzemet! - kiabálok be, de senki nem válaszol. - Válaszoljon már!!! - kiabálok továbbra is. - Komolyan bemegyek! Akkor müzlit kérek! - kiáltozok ott egymagamban továbbra is. Aztán visszacsücsülök megint a fenekemre. - Tíz müzlit. Annyi pénzt adtam, öregember - morgok magamban az orrom alatt, és úgy döntök, hogy édes mindegy. Annyira úgysem vagyok éhes, csak most jól esett volna a rizs, a rádobált hússal meg zöldséggel. Itt sem eszek többé. Na nem mintha ettem volna bármit is, ami szilárd halmazállapotú volt.
Most azonban térjünk is vissza a folyékony halmazállapotú dolgokhoz, és menjünk víz elemű jutsu-t tanulni. Némán ballagok végig Kumogakure utcáin, míg végül nagy nehezen sikerül tájékozódnom, és megtalálom új tanáromat. Út közben azért még beugrottam egy kajáldába, és magamba tömtem egy tucatnyi Kushi-Dango-t. Jól estek a gombócok, talán még jobban, mint amennyire meg nem kapott donburi-m esett volna jól. A sárga napkorongot ma kevesebb felhő veszi körül, így kellemesen meleg levegő van a szabadban. A mesterséges tó habjain megcsillan a nap fénye, és olyannyira hívogató a víz, hogy ha nem érdekelne most jobban a jutsu tanulás, akkor már belevetettem volna magamat régen. Bár, kétségkívül ma vizes leszek, úgyhogy nem kell amiatt aggódnom, hogy ezen a szép napon megúszom szárazon. Mintha az időjárás direkt a mi kedvünkért lenne ilyen. No meg a jounin pár tanítványa kedvéért, akik most sajátítják el a vízen járás művészetét. Az egyik szőke kislányról azonnal Kayoko jut eszembe, de természetesen nem ugrok a lány nyakának. Ha Kayoko lenne, akkor viszont nagyon szívesen megtenném. Mindenesetre elmosolyodok a gondolattól, és nem azért, mert ennyire kitekerném a lány nyakát - vagyis nem csak azért -, hanem azért is, mert az ide út talán idetépő, de legalább szórakoztató volt. Jó. A szórakoztatótól messze volt, de maradjunk annyiban, hogy a víz elemű jutsu első áldozata már meg van. Ördögi nevetés!
- Hikari Ayame vagyok, Konohából jöttem - fordulok a jounin felé mosollyal az arcomon. Hamarosan Nobu is befut. Nem nagyon tűnik beszédes fiúnak, úgyhogy inkább nem szólok hozzá semmit, csak biccentek neki köszönésképpen. Nem bunkóságból, vagy ilyesmi, de hát ha nem szereti nagyon a társaságot, akkor nem fogom a vérét szívni, mint valami pióca.
Az oktató hamar belekezd a nekünk gondolt jutsu-ba. Amikor először hajtja végre alig tudom követni a kezét. Persze mit is várok egy jounin-tól, olyan természetességgel mutogat kézjeleket, mint ahogy a kisgyerekek az orrukat túrják. Végül is inkább a technika az, ami leköti a figyelmemet. A vízből örvénylő... Hát hogy is mondjam, örvénylő szaru alakú izék nőnek ki, amiknek nem szívesen lennék a célpontja. Mindenesetre nem is támad rám a jounin, geninjeinek panaszkodó szavait is elengedi a füle mellett. Elismétli a kézjeleket, és ezúttal az összeset úgy az agyamba vésem, hogy azt valószínűleg soha nem fogom elfelejteni. Rögtön utánozni is kezdem, és miután a sensei megbizonyosodik róla, hogy az eszembe véstem a kézjeleket arrébb is megy, helyet adva nekünk a gyakorlásra. Még egy párszor elgyakorlom a kézjeleket, addig-addig mutogatom őket, amíg bele nem lendülök rendesen, hogy ne akkor felejtsem el, amikor majd szükség lesz rá.
Körülnézek. A geninek újra próbálkozásba kezdenek. Itt az ideje egy kicsit felvágni. Ne de persze nem ezért döntök úgy, hogy én magam is a vízre állok. Hanem azért, mert minél közelebb vagyok a vízhez, annál könnyebben tudom belevezetni a chakrámat. Úgyhogy egyértelmű, hogy a vízen kell próbálkoznom a technika elsajátításával. Lelkesen lépkedek tehát el a vízig, és könnyedén a vízre lépek. Ahhoz képest, hogy napokkal ezelőtt elmerültem a vízben, most hála az égnek sikeresen megállok a vízen. Tehát mégiscsak volt értelme a gyakorlásnak. Meg hát az eddigi napokban, amikor a vizet próbáltam mozgásra bírni, akkor sokkal nehezebb dolgot kellett művelnem a chakrámmal. Most már tényleg semmiségnek tűnik a vízen járkálni. Egy méterrel arrébb megyek a geninektől, nem akarom, hogy mesterükhöz hasonlóan én is nehezítsem a dolgukat. Bár valami azt súgja, hogy a jounin-t nem zavarná, ha geninjeinek nehezebb dolga lenne, legalább megedződnek.
Hamarosan meg is találom a megfelelő helyet, nem vagyok sokkal messzebb a kiindulóponttól, de amíg nem sikerül megcsinálnom az eredeti, teljes erejű jutsu-t, addig nem hiszem, hogy nagyon felkavarnám a vizet nekik. Kivéve ha direkt akarnám, de nem leszek szemét, szemeteknek szemétdombon a helyük és nem a vízben. Nincs környezetszennyezés, punktum! Jól van. És akkor most gondolkozzunk. Az eddigi feladatoknál megtanultam örvényt csinálni, ami ehhez a technikához szükséges lesz. Megtanultam kiemelni az oszlopot ami szintén fontos lesz. De ezúttal nem lesz elegendő egy oszlopot csinálnom, ezúttal hegyesnek kell lennie majd a vízoszlopnak. Mindenesetre, nem véletlenül vannak a kézjelek sem. Mindent átgondolok még egyszer, és végül úgy döntök, hogy kipróbálom azonnal a jutsu-t, aztán meglátom mi történik. Valószínűleg nem fog sikerülni, sőt, biztos, hogy sikertelen lesz a próbálkozásom. De most csak azért csinálom, hogy valahogy beletanuljak a dologba, utána majd tökéletesítenem kell mindent. Így hát lehunyom a szememet. Teljesen kizárom most a külvilágot, csak arra koncentrálok, hogy a chakrámat a vízbe vezessem. Még arról is teljesen elfeledkezem, hogy jelenleg a vízen állok. Ennek ellenére sikeresen elsajátítottam már a vízen járást, és továbbra is megállok rajta. Rengeteg chakrát próbálok felszabadítani, a lehető legtöbbet vezetem a vízbe. De persze annyit, hogy ne essek össze itt helyben. Amikor úgy érzem nagyjából elegendő mennyiségű chakrát vezettem a talpam alatt lévő tavacskába, hirtelen felpattan a szemhéjam. A kezemmel villámgyorsan elmutogatom a megtanult kézjeleket.
- Suiton: Suigadan! - ejtem ki, ahogy nemrég a sensei is csinálta. Ahogy a tál víznél, most is forgó mozgásra bírom a vizet, majd kiemelem belőle a lehető legnagyobb vízoszlopot, amire képes vagyok. Tovább forgatom, próbálom elérni, hogy felvegye azt a formát, amit a sensei bemutatójánál is tett, de még mindig túl alacsonynak találom az oszlopot. Ez így nem jó. Túl lassan forog. Túl alacsony. Nem olyan a formája sem. És ráadásul... Csobb. Ekkor már a víz alatt nézek farkasszemet egy hallal, és meg is nyerem a csatát, mert az meg csak pislog rám kiguvadt szemekkel. Eltart egy tizenöt másodpercbe mire leesik, hogy fel kéne mennem levegőért, mert azt elfelejtettem venni. Pontosabban nem elfelejtettem, hanem nem volt időm, mert mire észbe kaptam már alámerültem. Felúszok a felszínre.
- Grr!! - morgok ingerülten, és kimászok a vízre. A vízoszlop elveszett, pont úgy mint a méltóságom. A geninek nevetgélnek rajtam, és azt is le merném fogadni, hogy senseijük is mosolyog a parton. Valószínűleg számított rá, hogy ha nagyon a jutsu-ra koncentrálok, akkor el fogom felejteni, hogy a víz sem fog csak úgy magától megtartani. Hiába megy most már ösztönösen a vízen járás, ettől még legalább a figyelmünk egy százaléka arra kell hogy terelődjön. Elvörösödik, és felmegy bennem a pumpa. Persze hogy ne menne fel, amióta csak megszülettem ilyen lobbanékony vagyok. És bár most vízen vagyok, ettől még lángra kapok. Az egy méterre lévő nevetgélő geninek felé nézek villámló szemekkel. A chakrám mintha ösztönösen mozdulna, a vízbe áramlik, és örvényt csinál, pont mintha egy nagy tál lenne ez a tavacska. Persze nem vagyok képes az egészből örvényt csinálni, de a vizet sikeresen megzavarom, egy-két genin elveszti az egyensúlyát, és hozzám hasonló módon találkozik a farkasszemezésben vesztes halacskával. Erre a többi genin a pórul jártakon nevetgél tovább, és folytatják a gyakorlást. Én szintúgy.
Összeszorítom az állkapcsomat, más helyzetben azon gondolkodnék, hogy ha ennyire összeszorítom, akkor ki fogom törni a fogamat. De jelenesetben cseppet sem érdekel a fog- és protkóprobléma, most fontosabb dolgokkal kell foglalkoznom. Visszajátszom egyszer meg még ezerszer a fejemben az elmúlt pár percet. Lejátszom az oktató próbálkozását, és a sajátomat, próbálom összehasonlítani, de hamar rá kell jönnöm, hogy ezt a kettőt nem lehet hasonlítgatni. Az övé sikerült, az enyém nem. Neki megy, nekem nem. Ő jounin, én meg nem. Ő pasi, én meg nem. Sőt lefogadom, hogy még pókerezni is tud, én meg nem. Mindent tud amit én nem. Mindent? Ez eléggé tág fogalom. Akkor ő meg tudja nyalni a köldökét, mert én nem. Na nem mintha próbáltam volna, csak az unokatesóm azt mondta, hogy ha meg tudom csinálni, akkor átvállal helyettem egy évig minden munkát, hogy csak a shinobi életemre koncentrálhassak. Khm...Megjegyezném, hogy nem véletlenül vagyok ilyen béna, és gyakorlatlan. Tömören: Nem sikerült megnyalnom a köldökömet.
Megrázom a fejemet, mintha ezzel képes lennék kirázni belőle a világ legidiótább gondolatmenetét. És végül mégis megpróbálkozom fejben kielemezni a két próbálkozást. Az övét az enyém ellen. Törökülésbe leülök a vízre, mint aki meditál, kőszoborként ücsörgök. A szememet lehunyom, összeszedem minden eddigi információmat a víz irányításával kapcsolatban. Szóval azért vagyok víz elem beállítottságú, mert a chakrám erre az elemre reagál, ilyen elemű jutsuk elsajátítása lehetségesek számomra. A víz az... Átlátszó. Meg folyékony. És... íztelen. Baromi jó, akkor most gyorsan elszublimálok és máris ráérzek a dologra. Ajj, nem tudom mit kéne csinálnom.
- Hé, te bénázó... Konohai Ayame! - szólal meg az egyik genin halkan. Észre sem vetem, hogy mellém lopakodott miközben meditáltam. Ingatag lábakon ácsorog a vízeb, és úgy néz rám, mint aki most akar bejelenteni nekem valami nagyon bizalmas dolgot. Mondjuk hogy: Terhes vagyok! Bár kétlem, hogy ez lenne a mondandója, mivel nem hiszem, hogy bárki is képes lenne rávenni magát, hogy gyermeket nemezzen ezzel a gyerkőccel - kapafoga van, félig kilóg a takony az orrából, és zöldes feje van, mint aki mesterségestó-betegségben szenved. Ja meg amúgy is fiú, ha a szemeim nem vernek át.
- Igen? Kumogakurei Ógre? - pillantok fel rá ugyanolyan bizalmas fejjel, mint amilyet ő is vág. Persze nem fogom bejelenteni, hogy terhes vagyok, mert még nagyon messze vagyok én attól, hogy elszaporodjak.
- Chh... mondtam én bármi rosszat? - sértődik meg, elhúzza cserepes száját.
- Neeem, bocsi. Mi kell? - mosolygok rá, és legyintek. Bár lebénázott, de már megszoktam, ha mástól nem, legalább magamtól.
- Ha segítesz a vízenjárásban, segítek neked a... vizelésben - ajánlja vigyori képpel. Az arckifejezésem leírhatatlan formát ölt fel, mindenesetre szemeim csak pislognak.
- Vizelésben???!! - kérdezem felháborodva, szemöldökömet mérgesen húzom össze. Arcom elsötétül. - Már ne haragudjon kedves Zöldség, de nincs szükségem szobatisztasági tanácsokra. Ha pedig a víz elemű jutsu-t próbáltad saját szavaiddal leírni - közel hajolok zöld arcához - nem sikerült! - Megpöckölöm a homlokát. - Most pedig vízlát barátom! - Zárom le a témát, és visszaülök merengeni. E.T. meg hála az égnek elhúzza a belét.
Hosszadalmas merengés következik. Úgy döntök, hogy miközben gondolkozok, a vízoszlop kiemelését, és az örvényt próbálgatom. Ahogy azt a sensei is mondta, egyre gyorsabban és gyorsabban próbálom forgatni az örvényt. De.. de annyira nem megy. Annyira erőltetett. És ekkor kezd derengeni valami. Halvány reménysugár világít be a reménytelen sötétségbe, ami jelenleg az ötleteim tárházában honol. Én annyira erőltetetten irányítom a vizet, annyira nehézkesen tudom irányításom alá vonni, hogy mire elérkezek a gyorsításhoz, és az oszlop alakjához, addigra minden erőmet kierőltettem magamból. mintha túl lassú lennék, és egyszerre engedném ki azt a sok energiát, amit használnom kéne a jutsu többi részében is. Úgy kell csinálnom, hogy ne fogyjon el az erőm a végére. A csatatéren sem omolhatok össze, amint használtam egy víz elemű jutsu-t. Elvégre, hogy nézne ki a KO, a saját támadásom végkifejleteként. Ennyi erővel használhatnám magam ellen a technikát, sokkal ramatyabb állapotba nem kerülnék. Végül arra jutok: Át kell éreznem a vizet. minden kis rezdülést, minden áramlatot és hullámot érzékelnem kell a chakrámmal. Csak akkor fogom tudni irányítani, ha összekötöm magam vele. Mintha a shinobi-idézésnél kötnék szerződést egy állattal, akivel egy idő után igazán egy húron lehet pendülni. Vagy legalábbis így hallottam, nekem egyelőre nincsen idézett állatom. Megint visszarántom magamat a valóságba elkalandozott gondolataim felhőjéből, és a jelenlegi problémával állítom szembe magamat. Hogyan tudnék ráérezni a vízre?
Csak ülök törökülésben, és nyugodtan, lassan áramoltatom a vízbe a kék színű chakrámat. A légzésem is lassú és nyugodt, a pulzusom sem gyors, csak egyenletes lélegzetvételeimet hallom meg, a külvilág most számomra ismeretlen. Lassan és nyugodtan. Mint akinek élete végéig van ideje arra, hogy lassacskán elkeverje a chakráját a vízzel. Én most éppen "szövetséget kötök a vízzel", szóval senki ne merjen zavarni. Egy kis idő után mégis megunom az ücsörgést. Új próba.
- Suiton: Suigadan! - mondom rögtön a kézjelek elmutogatása után. Nem hagyhatom lankadni a vízenjáráshoz kellő figyelmemet, azonban miközben próbálom a chakrámat továbbra is a lábamban tartani, és fenntartani magamat a vízen, nem tudok rendesen koncentrálni a kiemelkedő víztömegre. Mert az rendben van, hogy sikeresen kiemelem. De még több chakra kell. Próbálok emelni a vízagyaron, próbálom gyorsítani, mint a tálban lévő vizet. De akárhogy próbálkozok, csak rosszabb lesz. Akárhogy próbálok kevesebb erőt beleadni a már amúgy is fenntartott vízben és annak örvényeltetésében, mindig ott lyukadok ki, ahova nem akarok kerülni: A víz alá. Lezuhanok egyszer, kétszer, háromszor és négyszer is. Komolyan sejtelmem sincsen, hogy az a hal miért veszi el mindig a farkasszemezést, de mindenesetre ez csak még egy dolog, amiért ideges lehetek, és vízi szörnyként bukkanhatok fel a felszínen. Nobu hangját hallom valahol, a jounin előtt ácsorog. Hékás! Én akartam feltenni neki a kérdést. Az is igaz, hogy valamiért túl makacsnak éreztem magamat, nem akartam elrontani a jutsu-tanulás varázsát a tanáccsal, mert nagyobb dicsőség, ha minden csak egyedül csinálunk meg. De ahogy arra Nobu is rájött, hiába próbálkoznánk egyedül: Még nem jöttünk rá a technikájára. Sikeresen megtettük az ide vezető lépéseket, de túl erőltetetten tudjuk még csak irányítani a vizet. Képtelenek vagyunk a legmegfelelőbb chakra mennyiséget felszabadítani, nem éreztünk rá még teljesen ennek az egésznek a technikájára. Mint amikor először eszel szotyit. Nem tudod szétrágni, próbálod a körmöddel kikotorászni a héjban megbújó magocskát, és mire kibányászol egyet, és megeszed a pirinyó finomságot, megunod az egész életedet is. Vagyis... Én biztos, hogy így vagyok ezzel. Azt nem tudom, hogy Nobu miért is fordult végül segítséghez, de úgy döntök erről én sem maradhatok le. Elvégre a kérdéseim ugyanezek akarnak lenni.
- Nobuhoz hasonlóan ez engem is érdekelne - szólalok meg nyomban, amikor már Nobu háta mögött ácsorgok. A fiú arca nem túl bosszús, nem tudom hogy bírja ki. Nekem lángol a szemem, mintha fekete, gyilkos aura venne körül, és legszívesebben nekitámadnék minden szembejövőnek. Nagyot néznének... - Nem tudom, hogy keményen, vagy lágyan kezeljem, gyorsan vagy lassan, nyugodtan vagy koncentrálva, vagy koncentrálva és nyugodtan, vagy dühösen, vagy... Hogyan lehet könnyedén mozgásra bírni a vizet?? Mert mire eljutok a jutsu lényegéig, addigra megszakadok az addig felhasznált chakra hiányától, és a megtartott vízoszlop terhétől. Nem tudom felgyorsítani, és alakítgatni, még a vízoszlop sem olyan nagy, a legapróbb dolgokra is elfecsérelem az erőmet. Mintha vennék egy tál ramen-t és attól laknék jól, hogy elviszem az asztalomig, mire belekezdenék a kajálásba már tele vagyok. - Valószínűleg túl sokat fecsegtem, és bocsánatkérően pillantok Nobu-re. Elvégre idepofátlankodtam, hogy én is kérek tanácsot, és rögtön elkezdtem össze-vissza beszélni a saját problémáimról. A sensei-re pillantok, kérdőn, buzgón, energiától lángoló szemekkel.
Hikari Ayame
Hikari Ayame
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Pént. Feb. 22 2013, 00:07

//Képzés//

[Nobu, Ayame]

A sensei rád pillantott, majd feltápászkodott, hogy ne rombolja válasza tekintélyét azzal, hogy heverészik, mint aki jól végezte dolgát - bár tény, a dolgot, amit végeznie kell, a heverészést, kifejezetten jól végezte, elvégre geninjei helyett nem gyakorolhatja a vízen járást, és nem tapasztalhatja meg a helyes módozatot -, majd lepillantva Nobura először is nyugtatóan beletúrt a hajába mosolyogva. Aztán a kezébe ad valamiféle megoldást, amit látni vél hibái között.
- Ha jól sejtem, a tálban az egész vizet uralni akartad, és úgy oldottad meg a feladatot. Itt azonban képtelenség, és iszonyatosan nagy chakrapazarlás lenne megpróbálni az egész körülötted levő vizet megpróbálni "betörni". A víz egy kis részére koncentrálj, és korábbi tapasztalataid egyesítve egy rövid időre, de annál hatásosabban egybeolvasztva akard felhasználni, hogy a víz szó szerint kirobbanjon, ugyanakkor formában maradva sebezzen, egy pontba koncentrálva a támadás erejét, megsebezve az ellenfelet. Elvégre mozgatni bírod, mert megtanultad forgatni, ráadásul megtanultad formázni is kedvedre, a kétféle mozgást összeolvasztani nem több, mint mikor kombináltan akarod egyszerre elvégezni egy tánclépésnél a láb lépéseit, és a hozzá tartozó kézmozdulatokat.
Nem tudhatja a mester, mennyire sikerült átadnia, amire gondol, de bízik benne, hogy valamelyest megértett a fiú a fontos dolgokból, és hasznosítani tudja majd a későbbi gyakorlás során.
Ezután Ayame felé fordul, és mivel nem tudja, a lány mennyit hallhatott belőle, meg a probléma nem is feltétlen ugyanolyan mértékű és mibenlétű, hozzá is intéz pár segíteni kívánó szót.
- Nálad is ugyanazt tudom tanácsolni, hogy gyorsan akard megvalósítani, sok időt fecsérelsz el arra, hogy megforgasd a vizet, aztán kiemeld, és még kúp alakja is legyen, elvész a lendülete. Olyannak kell lennie, mint a hirtelen előbukkanó pengének, lecsapnia, és sebeznie. Nem lényeg az, hogy sokáig fenntartsd, csak döfj, akár egy méh a fullánkjával.

//Határidő: febr. 25. //

[Aoi]

//mivel nem kaptam meg a legyező történetét, így kicsit pongyolán zártam le, sumimasen (_ _) //

Ahogy kiértél a kiképzőterepre, tekinteted azonnal megakadt a legyezőn. Nem csoda, eléggé feltűnő egy darab volt, nem kimondottan a megszokott, árusoknál kapható fajta. A sensei figyelmen kívül hagyva a kérdésed, és inkább aktuálisabb kíváncsiságodat kielégítve nyújtotta feléd a legyezőt, közölve veled, hogy az a tiéd, mert tökéletesen illeni fog az elemi beállítottságodhoz, majd kissé félrevezetve elmesélte neked a fegyver származását, azért bízva rád történetét, hogy helyesen és jól használd, ahogy tették azt korábban is mások a saját értékrendjük szerint. Majd azt javasolja még számodra, hogy erősödj, gyakorold a chakrakontrollod, fejleszd az állóképességed, edzd a tested is, mielőtt komolyabban belekóstolnál a szél elemű technikák rejtelmeibe. Azzal búcsút vett tőled, és visszatért a többi "szenvedő alanyhoz", hogy tovább okítsa őket saját elemük rejtelmeire.

//A képzésed véget ért, a legyező mellett jutalmad még +15 chakra, amelyet fel is vezettem a miniadatlapodra. Ne felejtsd, a jutalmad akkortól használhatod, ahogy a mostani futó kalandod véget ér, és írtál a képzésről is egy rövid bővítményt. Smile //
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Hinata Vas. Feb. 24 2013, 20:44

**Ina&Nobu**

- Mit mondtam az előbb!
Ahogy elindultál volna és tettél két lépést a kasza markolata hasadhoz ér. Nemes egyszerűséggel és egy könnyed mozdulattal már repültél is vissza Ina mellé. Az egész nem volt több mint egy lélegzet vételnyi idő. Én helyemen álltam mikor földet értél ismét figyeltem kettőtöket.
- Ha nem tudtok együtt működni akkor egy küldetés alkalmával meg is halhatok. Ne feledjétek sose, hogy ha harcban vagytok, vagy bármi más a társatokra számíthatok. Egymás htát fedezitek te vigyázol Inára és te meg Nobu hátát fedezed. Lényegtelen, hogy kivel vagytok egy csapatban. Ez örök szabály, de felőlem ezt felugorjátok legfeljebb hamar elhaláloztok.
A kaszát fának támasztom és meg ropogtatom ujjaim.
- Annyit elárulok, hogy csapdák is vannak a területen. Ott vagyok még én is, meg ígérem halálos erőt nem alkalmazok. Ennek ellenére nem lesz kőnyű a dolgotok. Így ha egy magatok próbáltok eszemen túljárni nos... sok sikert.
A következő pillanatban eltűnök, a fák irányába. Egy jounin gyorsaságát és mozgékonyságát kihasználva természetesen. Innentől kezdve rajtatok múlik, hogy megpróbáltok együtt működni vagy magán akcióban próbálkoztok.

Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Témanyitás  Kuroda Nobu Vas. Feb. 24 2013, 22:42

//Képzés//

Mielőtt még válaszokat kaptam volna, hirtelen mögöttem termett Ayame is, aki hozzám hasonlóan szintúgy kérdéseket tett fel a senseinek. Kicsit másabb formában ugyan mint én, de a lényeg megvolt. Valószínűleg kellemetlenül érezte magát, így utólag, mert elég érdekes fejjel pillantott rám a lány. Elsőnek meglepődtem, majd apró mosollyal az arcomon, enyhén megráztam a fejem, jelezve, hogy semmi gond. A férfi felállt, kedvesen beletúrt a hajamba, majd magyarázni kezdett:
- Ha jól sejtem, a tálban az egész vizet uralni akartad, és úgy oldottad meg a feladatot. Itt azonban képtelenség, és iszonyatosan nagy chakrapazarlás lenne megpróbálni az egész körülötted levő vizet megpróbálni "betörni". A víz egy kis részére koncentrálj, és korábbi tapasztalataid egyesítve egy rövid időre, de annál hatásosabban egybeolvasztva akard felhasználni, hogy a víz szó szerint kirobbanjon, ugyanakkor formában maradva sebezzen, egy pontba koncentrálva a támadás erejét, megsebezve az ellenfelet. Elvégre mozgatni bírod, mert megtanultad forgatni, ráadásul megtanultad formázni is kedvedre, a kétféle mozgást összeolvasztani nem több, mint mikor kombináltan akarod egyszerre elvégezni egy tánclépésnél a láb lépéseit, és a hozzá tartozó kézmozdulatokat.
Nem volt időm átgondolni a hallottakat, ugyanis a sensei Ayaménak is válaszolt, és én is szerettem volna hallani, hátha tanulok belőle. Miután mindkét magyarázatot végighallgattam, megköszöntem a férfinak, és odébbálltam. Egészen pontosan vissza már korábban elátkozott helyre, oda ahol már jó ideje fárasztottam magam. Ismét a tó szélénél álltam, és mielőtt belekezdtem volna a dolgokba, átgondoltam egy kicsit. Elmélyedtem mindazon amit a sensei nekem mondott, meg hát persze ami plusz információkat kaptam azokon is. 'Ha minden igaz, akkor tudtomon kívül az egész vizet akartam mozgásra bírni, ami ha belegondolok akkor ez tényleg lehetetlen a jelenlegi szintemen. Ezután pedig, miután a víz csak egy kis részét próbálom meg irányítani, formáljam meg az örvényt, aminek hirtelen ki kell csapódnia a vízből, forgással egybekötve. Ha csak ennyi információm lenne, akkor lehet, hogy ugyanabba a hibába botlanék, mint Ayame. Megpróbálnám szépen, nyugodtan, átgondolva véghezvinni a feladatot, de mire elérnék a megvalósításhoz, már ki is fulladnék. Szóval egyértelműen gyorsan kell cselekednem, nem tétovázhatok. Kicsit másabb lesz ez mint korábban, mert a tálas esetnél a vízoszlopot viszonylag lassan emeltem ki, itt azonban olyan gyorsan kell ezt tennem ahogy csak tudom. Elvégre éles harcban csak így lesz használható technika...' - kicsit megrázva a fejem, visszatértem a valóságba, mostmár a tettek mezejére akartam lépni. Megvalósítani mindazt, amit az imént végiggondoltam.
A víz szélén álltam, mivelhogy én még képtelen voltam megállni a víz tetején. Kicsit irigykedtem is a többiekre, főképp Ayaméra, aki gond nélkül állt meg a víz tetején, sőt! Ezt kombinálta magával a Suigadannal is. Több kevesebb sikerrel... Mert talán előny lehetett a számára, hogy a vízen állva közvetlen fizikai kapcsolatot tudott létesíteni maga és a víz között, azonban láthatóan a hátránya is volt egyben ez a kettős technikakivitelezés. Mert ahogy láttam a szemem sarkából többször is elsüllyedt a gyakorlása alatt, vélhetően annyira koncentrált a jutsura, hogy közben "elfelejtette" a vízen járást. Én még magát a justut sem vagyok képes végrehajtani, nemhogy kombináljam más technikákkal.. Nah de mostmár tényleg itt volt az ideje a próbálkozásomnak. Szemeim lehunytam, összeszedtem a gondolataimat, elterveztem, hogy mégis mit fogok tenni és belekezdtem. Szempilláim felpattantak, gyorsan kézjeleket kezdtem formálni, majd a legutolsót is befejezve kiejtettem a technika nevét:
- Suiton: Suigadan.
A chakrámmal csak egy kis adag vizet próbáltam meg uralni, éppúgy ahogy a sensei tanácsolta. Ezt a kis vízmennyiséget pedig megpróbáltam egy hegyes dárda alakjára formálni, közben pedig forgatni a vizet, amilyen gyorsan csak tudtam. Az eredmény pedig már sokkal jobb volt, mint az előzőek, azonban röhejes is. Egy aprócska kis "miniagyart" tudtam csak kiszedni a vízből, ami leginkább csak csiklandozni tudott volna akárkit. Egy Suiton: Csikizőgadan jutsuval pedig senkit sem győznék le...
Az első próbálkozás nem sikerült, végülis számítani lehetett rá. A második próbálkozásomnál talán az előző ellentéte valósult meg; túl sok vizet próbáltam irányítani, így az eredmény ugyan az lett mint már megannyi próbálkozásom. 'Meg kell találnom a tökéletes mennyiséget!' Immáron már szinte "csak" a finomítás volt hátra, bár ez egy kicsit durva megfogalmazás. Mert a két szélsőséges eset között van a jó megoldás, és nekem meg kell találnom azt, vagy legalábbis valami hasonlót, mert a jelenlegi eredményeimmel semmit sem érek el.
Ismét a végtelenbenyúló gyakorlások tömkelege várt rám. Hosszú és fárasztó órák voltak ezek, éppúgy mint ahogy az előző hét szinte végig. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen sokáig elnyúlik ez a képzés. Azonban a chakraelemem feloldása, annak manipulálása, és még egy elemi jutsu megtanulása is... Ha így nézzük a dolgokat, akkor egész gyorsan zajlik minden. Maradt még némi élelmem, bekaptam egy-két falatot, majd talán kicsit újult erővel folytattam a gyakorlást. 'Most vagy soha!' - jelentettem ki magamban, kicsit talán kezdtem már unni ezt az egészet. A kézjelek elmutogatása közben az előttem lévő vízre meredt a tekintetem, megpróbáltam bemérni azt a helyet, ahonnan majd a víz fog remélhetőleg előtörni. A chakrámat arra az egy kiválasztott pontba sűrítettem, nem is keveset, biztosra akartam menni. Az előző hosszú órák gyakorlása után már meg kellett tudnom saccolni azt a mennyiséget, ami elegendő a jutsu megfelelő kivitelezéséhez, se nem túl sok, se nem túl kevés. Éreztem, hogy lassan itt a pillanat, el is jutottam az utolsó kézjelig.
- Suiton: Suigadan!
Ekkor minden eddigi víz alatt összegyűjtött chakrámat robbanásszerűen lövelltem ki a felszínre, közben igyekeztem azt forgásra ösztönözni, és egy hegyes agyarszerű formává alakítani. Minden tudásomat beleadtam ebbe a próbálkozásba, és reméltem, hogy nem kell magamban csalódni. Megint...
Kuroda Nobu
Kuroda Nobu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Hétf. Feb. 25 2013, 17:48

Sugomi Aoi írta:/Tsunade nagyi//

Aoi úgy viselkedett a jounin leszidó és magyarázó szavai közben, mind egy kislány, aki rossz fát tett a tüzre és most éppen a magáért kapja meg az édesanyjától. Igen, Kasumi egy olyan oldalát mutatta a kunoichinek, amit még nem látott előtte Aoi, de mégis ahogyan belegondolt azokba a szavakba melyet halott, minden eddiginél jobban elszégyellte magát. - Az ilyen civakodás és szavak pedig nekem nagyon tudnak fájni. - Aoi ezekre a szavakra lehajtotta a fejét és lágyan a szjába harapott. Értett mind mond ki a mesterre, de mégsem tudta mélyen legbelül elfogadni mindazt amit hall. Túl önző volt ehhez, nem akart osztozni mindazon ami Kasumi jelentett neki.
- Értettem...- szólalt meg végül halkan- … de mégis nehéz elfogadnom mindezt! Talán...- kapta félre a tekintetét, miközben a kezeivel játszott zavarában. - … túl önző vagyok hozzá. - a kezei mégis abbahagyták az egymással való játékot és a határozott arcát a jounin-ra kapta,aki közben az eget kémlelte, de valahol belül mégis úgy érezte, hogy őt nézi. - De megpróbálok felnőni az elvárásaihoz!- jelentette ki határozottan és ezekre a szavakra csak a jounin boldog és mosolygó arcát kapta válaszul.
- Nyah akkor hogy is mondjam nekem még nincs kedvem abba hagyni. Szeretnélek meg tanítani valamire. - valami mégis megváltozott a jounin-ban, ezt egyből észrevette Aoi is. Valami furcsa fény tükröződött a szemeiben, mely hatással volt rá. Érzete, ahogyan körbelengi őt, beleivódik az egész testébe és mindez halvány és bizsergető érzéssel párosodott. - Próbáld meg mozdítani a kezed. - jelentette ki halkan, ahogyan Aoi engedelmeskedni akart neki, de bírt megmozdulni. Nem érzett semmi különlegeset maga körül, de egyből észrevette, hogy a jounin szemében az a fény eltűnt.
- Ne... em tu..dok... - jelentette ki Aoi erőlködve.
- Kanashibari // Paralizáció ennek technikának kis testvérét fogom neked megtanítani. - jelentette ki hangosan és mintha egy kis dicsőség is sugárzott volna a hangjából. Aoi teste pedig megmozdult váratlanul. Egészen addig a pillanatig próbálkozott a teste újra akcióba léptetésével, de nem járt sikerrel egészen addig a pillanatig míg a kunoichi meg nem szüntette a technikát.
- Ez hihetetlen!- csattant fel Aoi, hangja boldog, de annál is lelkesebb volt. Az arcáról pedig lelhetett írni,hogy az amit megakar tanulni abban a pillanatban mindennél jobban érdekli őt. - Milyen technika lesz? Hogyan kell létrehozni? Hogyan … - kérdezte azonnal túlságosan is lelkesen, merre a jounin csak gyengéden a a kislány ajkaira helyezte az ujját, hogy elcsendesítse őt.
- Ishibari // Kőtűk ez a technika … . Ezeket jobb ha észben tartod, a gyakorlás és tanulás idejére biztosítom az eszközöket, ha szükséges. - magyarázta el a technika lényegét a jounin, miközben Aoi egyetlen egy szó nélkül, de még mindig ragyogó arccal nézte őt. Sőt, a kissé izgága testmozgása tisztán jelezte, hogy alig várja, hogy az amit hall, gyakorlatbeli átültetését is gyakorolhassa.
- Akkor kezdjünk neki Nee-san! -csattan fel újfent a magyarázat végén! - Szeretnék minél jobban a segítségedre lenni a közeljövőben, így gyorsan utol kell, hogy érjelek! - szorította ökölbe a kezeit és huncut mosolya mögött, a szemeiben tisztán látszott az őszinteség apró kis fénye.

.........................................................................................
(Na és akkor itt a kívánt kinézett a speciális kunai-hoz, ami a technikához kell!)
Kiképzőterepek - Page 18 Ninja_Movie_Kunai_3_Piece_Thrower_Set_

- Ilyen gyorsan oh milyen izgatott vagy.
Továbbra is csak mosolygok a reakciód láttán. Figyelem ahogy lelkesedésed túl csordul a képzeletbeli csupor peremén. Szinte már engem is magával ragad. Oh mily érdekes is, egy genin ki lelkesedésével fel villanyozza mesterét. Nem beszéltem levegőbe, és ténylegesen biztosítom az eszközöket. Egy tekercset veszek elő, s fel fedem tartalmát. Jó pár dolog lapul hát a papíron, de legfeltűnőbb két kunai. Már ránézésre is látszik a ki dolgozásán igazi mestermű. Át nyújtom a két tört tehát neked, s a többi holmit vissza pecsételem.
- A kunaiokat természetesen nem örökbe kapod. Nálam is csak kölcsönben van az egyik fegyver kereskedőtől. Ha ügyes leszel talán közben járhatok nála, hogy valamilyen módon megtarthasd.
Elgondolkodva teszem mellkasom elé bal kezem s rá támasztom jobb könyököm. Jobb tenyerem pedig arcomon pihen. S sejtelmes hangon folytatom, gondolatok közé merülve.
- Kitudja talán meg sem kell venned. Egy feladat elvégzése, vagy egy megbízás..áhhh majd kiderül. Persze te magad is intézheted a dolgot s talán ha magad intézed az jobb fényt vet rád a férfi szemében. Mert a vénség még ad az ilyesmire, nem úgy mint mások kik csak a hasznot lesik.
Két tenyeremmel tapsolok és arcomon ismét általános vigyor uralkodik.
- Akkor kezdjük is el talán a gyakorlást. A chakrád kontrollján van a hangsúly a feladat első felében. Talán túl egyszerű, de nem árt az alapoknál kezdeni. Szóval a lényeg dobd el a tört, de mikor már eldobod és a fába áll folyamatosan egyen egyenletes chakra áramoljon a tőrben és a drótban. Úgy kell kinéznie az egésznek, hogyha a tör vagy drót minden egyes pontján a chakra menyisége egyenlő eloszlású legyen és sűrűségű. Mint mondtam ennek már a tör eldobásának pillanatában fent kell állnia, hogy amikor ellenfeledbe fúródik a fegyver. A jutsu azonnal kifejtse hatását. Így a megtámadott ellenségnek esélye sincs töröket kihúzni.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Hikari Ayame Hétf. Feb. 25 2013, 17:54

első elem feloldása
Sai - képzés

Ha lenne nálam papír, meg ceruza, akkor nyomban jegyzetelni kezdenék, hogy a sensei minden szavát leírjam. Még azt is beleírnám, hogy hol vesz levegőt, mikor pislog, és minden apró dologra odafigyelnék. Az orra, a szemöldöke, az arca mozgására. Jó, ez azért túlzás, de annyit szeretnék mondani, hogy nagyon-nagyon figyelem a sensei szavait. Sikerül elcsípnem a Nobu-nak adott tanács felét. Jól meg is jegyzem, de amikor a sensei külön felém fordul, akkor még jobban hegyezem a fülemet, mint addig. A szavak bevésődnek az agyamba, képes lennék versként felmondani az oktató szavait. Szűk szemekkel hallgatok, megrágom a szavakat egyszer, kétszer, háromszor, aztán lenyelem, megemésztem, és iszok rá vizet. Vagyis... Na a lényeg annyi, hogy a mondat többszöri átelemzése után felpillantok a sensei-re és bólintok.
- Igenis! - tisztelgek, mint egy katona. - Köszönöm sensei, ezúttal muszáj sikerülnie - csapok ököllel a tenyerembe - amitől kicsit meg is sajdul mind a két kezem -, majd kirobbanó energiával visszalépkedek az eddigi helyemre. A geninek tovább folytatják a közelemben a gyakorlást, Nobu is újra belekezd a feladat megoldásába, és én sem pihenek a hallottakra, rögtön a közepébe vágok.
Soha nem szerettem a méheket, de igazából azt sem mondanám, hogy nagyon utáltam őket. Csak az idegesített bennük, hogy amikor ettem a jégkrémet, akkor minduntalan engem zaklattak, hogy belenyalintsanak az én kajámba. Hogy mi okuk nekik erre, hogy mi a fenéért jó nekik a fagyiban úszkálni, azt nem tudom. Nem hiszem el, hogy egy tölcsér fagyit virágnak lehet nézni, és bár az íze akár a nektár, ez nem mentség arra, hogy miért nyalnak bele pofátlanul más fagylaltjába. Én is szeretem a rament, ennek ellenére nem megyek oda felfalni a madárfiókák ebédként szolgáló gilisztáit, hogy bocs haver, ez hasonlít a tésztára, szóval megeszem. Ahj, ennek ellenére be kell vallani, csodás lények a méhek. Nem csak mert hasznos rovarok, hanem mert... Hanem mert tényleg lenyűgöző, ahogy lecsapnak valakire. Eléggé elkeserítő, hogy egyszer képesek csak csípni egész életük során, de ha belegondolunk, az a csípés is durva. Nem feltétlenül halunk bele, de azért fájni tud. Mindenesetre, most gondolkodjunk csak, hogyan is csíp a méh. Hirtelen, élesen, és nagy sebességgel, tényleg nem tököl azzal, hogy akkor most hova szúrja, milyen mélyre, mennyi ideig, stb. Csak szúr, majd elpusztul. És bár én nem tervezek elpusztulni egy jutsu használata után, ettől még a "szúrás" része megmarad. Azt hiszem eddig túlságosan is bonyolultnak néztem ezt a feladatot. Végig koncentráltam minden apróságra, a bolhából is elefántot csináltam. Mintha nem akartam volna bevallani magamnak, hogy könnyebben, kevésbé fárasztóan is képes vagyok megcsinálni. Túl komplikáltam a feladatot. Furcsa, eddig legtöbbször alábecsültem a feladatokat, és jóízűen röhögtem, hogy már hogyne tudnám megcsinálni ezt a hülyeséget. Most azonban valami változott. Talán a tudat, hogy ettől fogva bármiféle szintemnek való víz elemű jutsu-t megtanulhatok... Ez valahogy sokkolóan hatott rám, de jó értelemben. Annyira izgatott lettem emiatt, hogy félek amiatt, hogy mindent elszúrok, és mégsem felelek meg a képzésen, túl béna vagyok én még a víz elemű jutsu-khoz, és mondjuk visszaküldenek az akadémiára. Tudom, a legvége nem túl valószínű, de minden más úgy van ahogy gondolom. Kevés az önbizalmam, ez a nagy helyzet. Az önbizalmam az akadémián, és friss geninként még nagy volt, talán túlzottan is nagy. Tizennégy évesen, amikor elbuktam a chunin vizsgán... Akkor fordult a kocka, azóta képtelen vagyok megelégedni magammal, és szentül hiszem, hogy én vagyok a világ legbénábbja, szóval jobbá kell válnom. Jobbá is válok, de igazán felfoghatnám már, hogy nem fognak a ranglista legaljára írni a shinobik között, egyrészt, mert ilyen lista nem is készül, másrészt pedig, mert mindenki másban jó. Nah igen és akkor ott van az a másik lány, aki szél elemű lett. Ő is megmondta, hogy olyan béna vagyok, hogy nálam sokkal fiatalabbakkal veszek részt ugyanazon a képzésen. Nem kéne szégyellnem a képességeimet, erre rájöttem már egy ideje, de valahogy mindig elvesztem a már régóta nem is létező önbizalmamat. Azonban itt az ideje visszacsalogatni, talán ha sikerélményem lesz, akkor újra jobban fogom érezni magamat a bőrömben. Elvégre mostanában belejöttem az új jutsu-k elsajátításába. Egy hosszú sikerélmény sorozat után talán végre megtalálom a saját utamat.
Abbahagyom a vízen törökülésben ülve a merengést, és kinyitom a szememet. Hmm, itt az ideje megmutatni, hogy nem vagyunk bénák. De nem ám. Lábaimra állok, és elmutogatom párszor a kézjeleket. Végül nagy levegőt veszek, és ismét elmutogatom a szükséges kézjeleket.
- Suiton: Suigadan! - Ahogy a sensei tanácsolta, gyorsabban teszem a dolgomat, nem tökölök minden apró kis részlettel. A vízben lévő chakrámmal forgásra bírom a vizet, és nem várok addig, amíg egy gyönyörű kis örvénykém nem lesz, nem táncolok mellette, nem csobbanok egyet, nem mutogatom pénzért. Nem. Egyszerűen nem húzom vele az időt. Azonnal teszem a dolgomat, és kiemelem, hogy oszlopformában megálljon a vízen, és közben tovább forogjon. Érdekes, de igaza van a sensei-nek. Vagyis egyáltalán nem érdekes, de azért megdöbbentő rájönni, hogy eddig mennyire nehezítettem a saját dolgomat. A kiemelkedő vízoszlopot bámulom, tovább koncentrálok, de még mindig... Még mindig nem sikerül. Nem elég gyors, nem elég éles, nem elég könnyű, többé már nincsen benne lendület Nem erőltetem tovább, egyszerűen elengedem, a víz nagyot csobban mellettem. Ha nem megy azonnal, akkor nem fogok itt erőlködni ájulásig. Inkább megpróbálom százszor lendülettel, és apró lépésekkel haladok a cél felé. Inkább az, mint hogy órákig próbálkozzak egyetlen egy vízoszlopot rendes formájúra faragni, meg hasonlók. Na persze, befosásig itt erőlködjek, amíg az összes vérem a fejembe nem szökik, nem? Hát bizony nem. Ehelyett mégegyszer átgondolom, amit a sensei mondott. A chakrámat belevezetem a vízbe. Nagy lendületet veszek, vagy inkább a chakrám vesz nagy lendületet, és mielőtt még kirobbanhatna a víz gyorsan elmutogatom a kézjeleket.
- Suiton: Suigadan! - ismétlem el megint, és nagy lendülettel kirobban a vízből az oszlop. Miközben kirobban forgó mozgásra bírom. Ez fura, felcseréltem a kettőt, és nem úgy csináltam, hogy örvény, aztán oszlop. Nem, inkább lendületből kiemeltem az oszlopot és nyomban elkezdtem forgatni. A vízoszlopot nézem, még mindig érzem, hogy könnyedén az irányításom alatt tarthatom. Így hát a maradék energiámat és a vízben lévő chakrámat arra használom, hogy elkezdjem formálni az oszlopot. Kúp alakúra. Gyerünk már! Kúp alakúra!
- Nem. Nem, valamit elrontok - szedem szét kézjelet formáló kezeimet, és csípőre teszem. A víz megint összeesik, az arcomba fröcskölődik. Ez valamelyest lehűt. Most meg túlzottan is sietek. Arccal felfelé fekszek a vízen, a kék eget bámulom. A nap olyan szépen süt ránk, és olyan meleg a levegő. Olyan nagyon kellemesen meleg. Ritkán van ilyen szép idő, pedig Konohában általában jó idő van. Ezért is szeretem annyira, na persze Kumogakure is eléggé szimpatikusnak tűnik. Na persze vannak reggelilopó öreganyók, és reggelipénzlopó öregapók, de ennek ellenére egész kellemes ez a hely. Olyan barátságos. Jó belegondolni, hogy a Villám és a Tűz Országa nem állnak hadban egymással, sőt, egész jó a viszonyuk. Ettől csak még barátságosabbnak tűnik az egész, mintha minden itteni ember ugyanúgy hozzám kötődne valamelyest, akár a konohaiak.
- Nem megy Konohai Ayame? - kérdezi egy másik gyerek, aki Kayoko-ra emlékeztetett ideérkezésemkor. A hangneme sokkal aranyosabb, mint ahogy a tyúk beszélt idefele jövet. Úgy tűnik rám ragadt ez a név.
- Hmm? - pillantok fel rá. Mosolyog, és úgy tűnik egész jól megáll a vízen, sőt, talán ő a legügyesebb mindannyiuk közül. Büszke vagyok rá, hogy ennek a lánynak sokkal jobban megy a chakra irányítás, mint fiú társainak. Bár még ő is eléggé bénácskán áll meg a vízen, mintha nyomban el is merülhetne.
- Ha gondolod kaphatsz az ebédemből. Ha cserébe elmondod, hogy te hogyan állsz meg a vízen - mosolyog továbbra is nagyon bájosan.
- Oh, köszönöm nem kérek - legyintek, és felülök, aztán felállok. - Viszont szívesen segítek neked - teszem hozzá, amikor kicsit lebiggyeszti ajkát előbbi válaszomra. Ekkor újra felderül az arca. Nem tudom miért segítek csak úgy, de nem vagyok én olyan haszonleső, hogy mindig csak akkor segítsek, ha abból nekem is származik valami jó. - Na figyelj - szólok neki, és közelebb hajolok, hogy elmondhassam neki, én hogyan gyakoroltam. Elmondom, hogy direkt erőltettem a dolgot, ugráltam a vízen, néha kézen álltam, és egyáltalán nem szégyelltem, ha beleestem a vízbe. Elmondtam, hogy nem az volt a célom, hogy egyensúlyozva, nagy nehezen megálljak a vízen, hanem inkább az, hogy a legnehezebb helyzetben is fent maradjak. Ezért nehezítettem a saját dolgomon. Továbbá azt is elmagyarázom neki, amit valószínűleg már a sensei-e elmondott neki: Hogy a chakrát a talpba kell vezetni, akárcsak a fán járásnál, de ezúttal nem elég ennyi, hanem ki is kell bocsátanom a talpamból a chakrát, mintha kifelé lökném, ezzel felfele nyomva saját magamat. A lány megérti amit mondani akarok.
- Ahaaa. Értem, köszönöm Konohai Ayame. Még valami... - teszi az ujját az állára.
- Igen? - kérdezem.
- Szóval... Biztos nem vagy éhes? - teszi fel a kérdést, és megint olyan kedvesen mosolyog, hogy rögtön aba is hagyom a hasonlítgatást. Ő nem olyan mint az a repedtsarkú Kayoko.
- Áh, biztos - vigyorgok, és megvakargatom a tarkómat. - Reggeliztem bőven, bár egy öreg hapi elcsórta a pénzemet a fogadóban, ahol megszálltam. Mindenesetre a maradékból vettem egy pár Kushi-Dango-t - kacsintok, és megnyalom ajkaimat. Hmm, annyira finom volt. Most tényleg nem vagyok éhes, mindenesetre eléggé hangulatevő típus vagyok, szóval azért szívesen ennék. De mivel nem annyira szükséges, ezért nem fogom felfalni a kislány kajáját.
- Elcsórta? Milyen fogadóban? - ráncolja a homlokát.
- Hát a kiképzőterepek közelében, egy eléggé lepukkant fogadóban. Kértem reggelire donburit, és oda is adtam egy csomó pénzt neki, mert úgy tett, mint aki meg sem hall, és nem mondta el mennyibe kerül. Mindenesetre eleget adtam neki. A lényeg, hogy minden szó nélkül elvette, és ment be a konyhába. Aztán nem válaszolt, mikor kiáltoztam neki - vakarom meg a fejemet visszaemlékezve a történtekre, és megvonom a vállamat. A kislány egy darabig csak pislog rám, aztán mint aki rájön valamire, elkezd nevetni. - Mi az?
- Tudom melyik fogadóban voltál. Az ottani szakács néma.
- Néma? Mi az, hogy néma?
- Hát amikor nem tud beszélni és...
- Neem! Tudom mit jelent, de... Hogy hogy néma? - fogom meg mindkét vállát és megrázom. Kicsit el is veszti az egyensúlyát, de a vízen marad.
- Úgy, hogy nem tud beszélni. Gondolom ezért nem válaszolt. Valószínűleg nem lenyúlta a pénzedet, hanem csak bement, hogy megcsinálja neked a donburi-t - mosolyodik el.
- Neeeeeem! Az nem lehet! - esek térdre, és a vízbe csapok. - Ilyen nincsen, miért nem mutogatta el, hogy nem tud beszélni, vagy hogy mindjárt hozza, vagy valami. Miért??! - A többi genin is felém pillantgat. - Szegény papit meg leordítottam. Na mindegy, úgyis visszamegyek. Majd bocsánatot kérek, és megeszem a kihűlt donburit. Mindenesetre köszönöm az infót. - Sok szerencsét kívánunk egymásnak, aztán újra belemerülök a saját feladatomba. Belemerülök... Haha, olyan ironikus ezt mondani, mikor vízen állva víz elemű jutsu-t gyakorlok.
Jól van. Tehát a beszélgetés előtti próbálkozásokkal az volt a baj, hogy túl könnyedén vettem a dolgot. Nem szabad alábecsülnöm se magamat, sem a feladatot. Rendben. Magamban mindent eltervezek, majd úgy döntök újra megpróbálom. Most már sikerülnie kell. El kell érnem a megfelelő sebességet. A lendület csak még inkább segít abban, hogy gyorsabbá tegyem a vízoszlop forgását. Így amikor kirobban a vízoszlop, és rögtön forgásra bírom, a lendületet felhasználom arra, hogy egyre gyorsabban és gyorsabban forgassam az oszlopot. Ha nagyon gyorsan sikerül forgatnom, akkor a kúp alapot már könnyen el tudom érni, nem kell összenyomorgatnom a vizet, meg hasonlók. A víz magát is formálja, amikor spirálként kiemelkedik. Rendben. Sebesség. Ez az ami hiányzik. Nem csak a vízoszlop kiemelése és az örvénylés közötti időt kellett csökkentenem, bár ez is elengedhetetlen a sikerhez. Az örvényen is gyorsítanom kell. Nem tudom mi köze a kettőnek egymáshoz, de a gyorshoz valahogy mindig is tudtam kapcsolni az élest. Gyorsan lecsapok, pont mint a méhecske. Élesen akár a méhecske. És megdöglök utána akár a mé... Vagy várjunk csak... Na nem! Én igenis túl fogom élni. Bezony.
- Suiton: Suigadan! - jelentem ki határozottan, a kézjelek elmutogatása után. Pont ahogy elterveztem, lendülettel kirobbantom a vizet, a vízoszlop amint létrejön, máris örvényleni kezd. Közben csak emelem ki a maradék lendülettel, és gyorsítom, amennyire csak tudom. Még gyorsabban, még gyorsabban. Még élesebbre a végét. Ha sikerül tökéletesre csinálnom a vízi agyart, akkor megtartani már sokkal egyszerűbb, és amúgy sem kell egész álló nap megtartani. Csak sikerülnie kell. Nem elégedek meg semmivel, egyre gyorsabban és gyorsabban örvénylik a vízoszlop, egyre élesebbre próbálom alakítani, egyre formásabbra. A tökéletesség a célom, és megvan a lendület. Minden azon múlik, hogy fel tudom e használni ezt a lendületet, és a maradék chakrámmal el tudok e még játszogatni. Feladni nem fogom. Erre mindenki mérget vehet.
Hikari Ayame
Hikari Ayame
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Szer. Feb. 27 2013, 03:27

//Gomen, megcsúsztam az idővel ˇˇ'//

A sensei tanácsa után megértettétek, ami hiányzott még a technikából, és a magatok módszerével szép lassan csiszolni kezdtétek a jutsut. Igaz már aznap megmutatkoztak az első sikeresebb próbálkozások, végül csak jó 3 nap múlva mondhattátok el magatokról, hogy a jutsu immáron valóban megy, és a vízagyaraitok valóban komoly fenyegetést jelenthetnek bármely ellenfeletek számára. Így jogos elégedettséggel térhettek haza immáron eme kis jutsu birtokában.

//A képzésetek véget ért, menjetek a kamik hírével Very Happy kaptok még jutalmul fejenként +5 chakrát, valamint ti se felejtsétek, a jutsut csak a következő kalandotok megkezdésekor használhatjátok, amennyiben megírtátok róla a bővítményeteket - a félreértések elkerülése végett: lehet kidolgozottan is tárgyalni, de elég csak pár sorban megemlíteni az edzést, amit beépítetek a kalandotok utánra. ^^//
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Sugomi Aoi Szer. Feb. 27 2013, 22:01

(Tsunade-hime)

Aoi kíváncsian nézte végig a jounin minden egyes precíz mozdulatát. Ahogyan elővesz a tekercset, majd feltöri, vagyis inkább felnyitja annak pecsétjét és a kisebb füst kíséretében Aoi szeme elé nem más, mint néhány felszerelési tárgy és egy két darab igen érdekes formájú kunai tör tárul. Aoi szemei pedig ezeken akadtak meg igazán, bár ennek nem csak az ösztönei, hanem Kasumi mozdulatának hatalmas jelentősége volt. A fekete, egyenes pengéjű vékony kis fegyveren, mely nem is késre hanem inkább tűre emlékeztette őt. Egy hosszú fekete tűre, melyhez semmit sem tudott még abban a pillanatban kapcsolni. De ez hamar változott, hiszen a felszerelés eltűnt, Kasumi újra kiegyenesedett és mosollyal az arcán adta át a töröket a kunoichinek.
- A kunaiokat természetesen nem … - hallotta a nő kellemesen lágy hangját, miközben ő a kezei között tőrrel foglalkozott inkább. Megpörgette a kezeiben, hiszen kíváncsi volt milyen az egyensúlya és vajon mennyire is masszív. És elégedetten konstratálta, hogy a speciális kialakítása ellenére, mégsem különbözik annyira a régebbi, jól ismert testvérétől.- … , hogy valamilyen módon megtarthasd. - nézett fel végre a kunoichire Aoi és Kasumi, ha lehet ezt mondani, még nagyobbnak és bölcsebbnek tűnt mind valaha. De az is megeshet, hogy Aoi vitte túlzásba és már annyira bálványozni kezdte őt, hogy az átesett a ló túloldalára. De kitudja ezt, akkor még ki tudta. - Kitudja talán meg sem kell … - Aoi mind addig, csak mosolygott, kezeit hátravetve a derekához, olyan arcot vágott, mind amikor egy kislány valamire de nagyon, de nagyon megakarja kérdni a szüleit. Szemei még nagyobbra nőttek, mind addig bármikor és inkább egy aranyos kiskutyának tűnt a jounin előtt, aki a farkát csóválva várja a jutalom falatát. És ez szerencsére nem is váratott magára sokáig. - … csak a hasznot lesik. - Kasumi váratlan tapsolása azonban hideg zuhanyként érte őt és magához térítette abból a révületből amibe esett.- Akkor kezdjük is el talán a gyakorlást. ...- kezdett bele a lényegre törő tanításba, melyet két részre lehet bontani, Az egyik, mikor Kasumi bőszen és részletesen magyarázta neki a technika kivitelezését, az apró kis trükköket és tanácsokat, amire Aoi csak bősz fejrázással és egy erőteljes határozott hümmögéssel válaszolt, hogy bizony érti azt amit hall. - Így a megtámadott ellenségnek esélye sincs töröket kihúzni.- ért a végére és a fiatal lány keze megfeszült a törökön.
- Akkor lényegében nincs más dolgom, mind feltölteni a kunai kést és a hozzá erősített drótot chakrával és ezt fenntartani mindaddig amíg azt én akarom... - kötözött némi drótot a késre és kezei között szorongatva nézett csak rá újra a nőre. - És min gyakorlok sensei? Mi a célpont?- kérdezte a nőt és miután az megadta a választ Aoi szembefordult a az új célpontjával.

De már messze nem olyan volt mint pár hete. Nem csukta le a szemeit, hanem bátran szembenézett a céllal és mindazt amit eddig tanult és jól tudott, megpróbálta alkalmazni ennél a tanulásnál. A szellem és a testi energiák megfelelő keveréséből létrehozni a chakrát, majd azt egyenletesen beleáramoltatni azt vezetékbe, feltölteni azt egy bizonyos mennyiségig, mintha csak üreges lenne és vízzel töltenék azt meg. Igen, más dolga nem is akadt, de azért valljuk be, hogy már ez is elég nehéznek ígérkezett egyszerre, elsőre, mikor az ember nem is tudja, mekkora chakramennyiséget halmozzon fel, mennyit áramoltasson ki egyszerre vagy folyamatosan. Akárhogy is, mikor úgy érezte hogy készen áll, eldobta a töröket, egyenes a célpontba.
Sugomi Aoi
Sugomi Aoi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Vendég Csüt. Feb. 28 2013, 15:38

/Tsunade/

Nos...Elsőre meglepődtem a Sensei gyorsaságán , majd ráeszméltem mit is vár el tőlünk...EGYÜTT MŰKÖDÉS!
De valamiért esélytelennek tűnt a dolog. Nekem sem gazán volt hozzá kedvem és mint láthattam Nobu sem repesett az örömtől. Ekkor a Sensei eltűnt a fák között, dönteni kellet, hogy egyedül vagy pedig megpróbálok együtt működni a most már úgynevezett társammal.
Nobura pillantottam, talán egy kis idegesség látszott rajta, de nem tudtam pontosan megítélni mit gondolhat.
/Mit tegyek?/ pár pillanat alatt átfutottak a fejemen a gondolatok.
De nem dönthettem másképpen, lehetetlen ,hogy újra közel engedjek magamhoz valakit, márpedig ha együtt dolgoznánk nem lenne más esélyem.
/Igen, azt hiszem egyedül megyek/ Nem akarok újra fájdalmat érezni...Nem.
Odafordultam Nobuhoz.
- Úgy vélem sem te , sem én nem vágyunk egymás társaságára, ezért egyedül megyek. Na,Szia.
Először talán mintha meglepett lett volna a szavaimtól. De nem igazán figyeltem meg. Nem akartam időzni, hamar oda kell érnem. Így azonnal elindultam !
GYERÜNK! Majd elugrottam Nobu mellől és a fák felé vettem az irányt, amerre a Sensei indult...

/bocsi ha kicsit lassú voltam/

Vendég
Vendég

Témanyitás  Kuroda Nobu Csüt. Feb. 28 2013, 22:21

//Tsunade//

A kis egyéni akcióm nem úgy sült el, ahogy én azt terveztem. A sensei egy pillanat alatt megállított, majd szinte visszadobott a helyemre. Egy kicsit lejjebb, hogy pontosítsak, mert hamar a földön találtam magam, és mindehhez pusztán az óriási kaszája markolatát használta. 'Hogy az a..' - nézek kissé dühösen a senseire, majd hasamat fogva feltápászkodom. A nő ismét beszédet tart, hogy együtt kell működnünk, bla-bla-bla. 'Igen, ezt már hallottuk. Már akkor is uncsi volt...' Annak ellenére, hogy nem kelti fel az érdeklődésemet különösebbként a jounin beszéde, mindvégig figyelek rá. Majd mondandója vége felé Inára nézek le, nem éppen barátságos szemmel. Mielőtt még bármit is mondhattam volna - bár egyáltalán nem biztos, hogy akartam is -, a sensei eltűnt a szemünk elől. Alig láttam valamit belőle, de mintha ez a villámgyors elmosódott alak a fák irányába ment volna. Sőt, ilyen sebességgel már rég ott lehetett. Egy ideig csak a fákat bámultam idegességemben. Ideges voltam kicsit, hogy rá vagyunk kényszerítve, hogy együtt dolgozzunk. De végülis a sensei is mondta, hogy meg lehet próbálni külön is. Bár úgy vettem ki a szavaiból, hogy nem sok esélyt lát rá, de én meg tudom csinálni.
Azonban mielőtt még bármit is mondhattam volna, hirtelen szembetaláltam magam Inával. Felém fordult, és közölte velem, hogy egyedül megy. Szavainak eleget is tett, mert azonnal el is indult, de előtte még intéztem hozzá néhány szót:
- Igazából nem tudom, hogy miért, de... - mosolyodtam el kicsit - de igazad van. Azonban ne hidd hogy jobb vagy nálam! - néztem még elszántan a szemébe, még mielőtt elindult volna. Ezek után elillant, pont arrafelé, amerre a sensei tűnt el. 'Chh. Mekkora idióta! De nekem pont kapóra jön. Elvonja a sensei figyelmét egy időre, én pedig csendben elosonhatok.' Immáron megvolt a "kis tervem", már csak megvalósításra várt. Én is elindultam, de nem Ina után, egy kis kerülővel, úgy hogy Ina pont köztem és vélhetően a sensei között legyen. Ha minden jól megy akkor nekem csak a csapdákra kell majd figyelnem. 'Gyerekjáték lesz. De mivel a sensei egy jounin, ezért nagyon figyelnem kell.' Nagy előretörésem közepette, felkészültem egy Kawarimi no jutsu aktivizálására egy közeli farönkkel helyet cserélve. Feltételezem már közel járhatok a fákhoz, és ott biztos akad a jutsuhoz megfelelő eszköz...
Kuroda Nobu
Kuroda Nobu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Tomoshika Asuko Pént. Márc. 01 2013, 03:21

[Képzés - Kushina]

Mikor felkeltem, még nem sejtettem, hogy így fogok rohanni a kiképzőterep felé. Jó, talán ha emlékeztem volna a képzésre, ami ma indul, és nem csak a kórházban néznek rám nagy szemekkel, hogy én meg mit keresek ott, mikor lebeszéltem, hogy hiányozni fogok, akkor lehet, rohannom nem kellett volna. De, gyanítom akkor is kellett volna, csak más miatt.
Gezzz! Hogy lehetek ekkora láma, hogy elfelejtkezem a hivatalos képzésről, és bemegyek önként és dalolva (!), hogy Franksensei tovább nyomorgassa egyébként sem túl rózsás életem?! Kezdem azt hinni, hogy előrehaladott mazochizmust kell magamnál megállapítanom...
Pedig milyen izgatott is voltam, mikor a főnővér közölte velem, hogy beválogattak azok közé a chuuninok közé, akik kötelezően részt vesznek egy továbbképzésen! (Jó, csak addig örültem annyira, mint rohadt tök a kirakatban magának, míg hozzá nem fűzte, hogy ez a képzés azért lesz, hogy az olyan nyomikat, mint én, felzárkóztassák valamennyire, de ez részletkérdés...) Igazából azt sem tudom, mit fognak ott tanítani. Képes leszek elsajátítani? Sosem tartottam magam valami nagy géniusznak, bár Franksensei kiképzése arra jó volt, hogy rájöjjek, hogy ha pánikolok, akkor egész hatékonyan tudok anyázni elsajátítani nehezebb technikákat is. Na de jó az nekem, ha kapok egy Franksensei 2.0-t? És az, ha nem? Wáááá! Igazából nyomorult mód izgulok! Szerintem nem izgultam ennyire, mióta nem váltottam tanárt. Mindig ideges vagyok, ha új senseiem van. Na nem azért, mert kompelxusos vagyok de, azért, elvégre Franksensei sem nyomult rám, csak egyszer megfogta a mellem, de akkor épp összezavartam az elméjét, és nem volt képes úgy irányítani a testét, mint korábban, és akkor voltaképp örülnöm kellett és büszkének lenni magamra, amiért letapizott habzó szájjal... Nem mintha ment volna, de ez sem fontos...
Hah, nyugika és lazaság, Asuko! Minden a legnagyobb rendben lesz! Még az is, ami nem! Elvégre medicnin vagy, aki minden helyzetben feltalálja magát, és ellátja a kötelességét, a chakrakontrollod kiváló kell, hogy legyen, különben ahelyett, hogy összetákolnál valakit, még inkább szétkapod, és rosszabb leszel, mint foxi a lábtörlővel, és ugyebár nem az a cél. Emellett tudsz - bár elég gyatra számban - némi taijutsut és elemi technikát is. Csak nem állíthat meg egy egyszerű tanulás, ahol lesznek talán mások is - úristen lesznek mások is! Nem vagyok lámpalázas! Nem vagyok lámpalázas! Miért vagyok ilyen irtózatosan lámpalázas? -, akik [strike]porrá alázzák aaz önbecsülésed[/strike ugyanúgy bénáznak majd, mint te.
Gondolataim árja megfagy, ahogy megpillantom a kiképzőterep bejáratát. A szívem viszont rendellenes sebességben kezd dobogni annak ellenére, hogy tüdőkiköpős sebességben rohantam végig a kórház-kiképzőterep távot. Viszont arra sem figyelek, hogy ne essek el a saját lábamban, jobban mondva a cipőmben, ami a maga s sarkával kissé merész, számomra meg egyenesen nyaktörő az esetek 99%-ában, de annyira imádom, hogy teszek rá, hogy lényegében minden nap az öngyilkosságot kockáztatom, mikor felhúzom, s máris megvan a baj. Nemes egyszerűséggel kifordul alólam a saját lábam, ahogy a keményebb, sziklákból kialakított útról a homokos terepre lépek, és olyan irigylésreméltóan szántom fel a bejáratnál a földet, hogy minden bizonnyal minden eke megirigyelte volna, aki látja - épp csak egy sem látta, így nem fogja javasolni a pályamódosítást se senki.
Nem zavartatom magam, miután elegánsan magam elé köptem a számban rendellenes mennyiségben összegyűlt port, elmosolyodom, és feltápászkodva porolom le magamról a koszt, és kihúzva magam, a csípőmre vágva a kezeim jelentem ki, mintha mi sem történt volna - Tomoshika Asuko képzésre jelentkezik!
Tomoshika Asuko
Tomoshika Asuko
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 43

Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 440

Témanyitás  Uzumaki Kushina Hétf. Márc. 04 2013, 14:26

«Képzés – Tudjukkinek ;D»

A fiatal, csinos hölgy valóban megérkezik, mindezt persze merően merész és egyedi módon – az idegen, aki egyébként a halálnál is sötétebb (de vajon ki tanúja annak, hogy a halál sötét, fekete, érzékien mély, mint az én lelkem...?) viszont nem fordul le a faágról, mint bárki más tenné azt, még csak meg sem rökönyödik. Nem. Ő komor bújának minden bájával mered a fiatal vörösre üveges szemein át, s talán egy kívülállónak még kétséges is volna az, hogy valójában lát-e az illető; ilyen lélektelen tekintettel ugyanis kevesen rendelkeznek.
Már pedig a kopár faágon (mely éppolyan korpár, mint lelkem és a nem létező szívem minden szegmense) ülő időtlen külsejű fiatal hölgy igenis ilyen. Fehérre mázolt arca földöntúli fényben úszik, míg a feketére rúzsozott ajkak, fekete tussal vastagon kihúzott szemek, a megannyi ezüstösen csillogó piercing ugyanerre a lelki ürességre adnak bizonyítékot – a jobb kézfején található bábbal ellentétben. A kézre húzott tátogós kreálmány viszont a készítőjének szöges ellentéte: rózsaszín hercegnőruhás, szőke műhajú, gyerekesen sminkelt... nos... izé.

– A főhősünk főhőshöz illő főhősies érkezést mutat be, de főhősietlenül elűzve a másvilág szellemeit. A főhős, aki valójában főhősnő, lévén, hogy nőnemű humanoidként állapítom meg, igencsak főhősnőhöz nem illő magatartásnak alávetve magát szájon át történő váladékkibocsátásra hajtja a fejét. Széljegyzet: megnézni a rendeletek és szabályok között, hogy ezen viselkedés ütközik-e a jogrenddel. Ha igen, akkor a megfelelő szankció kikényszerítése az elvárt, ha nem, akkor figyelmeztetni illik a helyes etikett felől. – Monoton, mély, síron túli hang, reszelős is, mintha már jó rég óta cigizne a fekete színű, tüsi hajú nőszemély.
– Jajj, cunclimókikám, hát ugyan miről beszcsikélsz te itt?! A csajszlinak van stíluskája, hát nem szupcsika?A rózsaszín hercegnőbaba magas és meglehetősen sipító hangon szólal meg, s már tényleg úgy tűnhet, hogy nem is a fekete hajú gót irányítja. Vagy csak nagyon jó hasbeszélő.
– A fekete hajú egyed a rózsaszín báb hallgatását kérelmezi. Ellentmondásnak fizikai tényezőkből kifolyólag nincs helye. – A fekete hajú, talán őrült nőszemély tekintete nem kószál el rólad, a fekete, lélektelen bogárszemek mintha a lelkedbe látnának. – A fekete hajú női humanoid azonosítást kér a vörös hajú női humanoidtól, valamint elvárja, hogy verifikálja ittlétének célját.
Na igen... a csaj enyhén szólva. Hát. Zakkant.

//Következő post határideje: 2013. március 11., 24:00//
Uzumaki Kushina
Uzumaki Kushina
Adminisztrátor

Elosztható Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi

Adatlap
Rang: Háziasszony
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Témanyitás  Hinata Kedd Márc. 05 2013, 12:54

Sugomi Aoi írta:(Tsunade-hime)

Aoi kíváncsian nézte végig a jounin minden egyes precíz mozdulatát. Ahogyan elővesz a tekercset, majd feltöri, vagyis inkább felnyitja annak pecsétjét és a kisebb füst kíséretében Aoi szeme elé nem más, mint néhány felszerelési tárgy és egy két darab igen érdekes formájú kunai tör tárul. Aoi szemei pedig ezeken akadtak meg igazán, bár ennek nem csak az ösztönei, hanem Kasumi mozdulatának hatalmas jelentősége volt. A fekete, egyenes pengéjű vékony kis fegyveren, mely nem is késre hanem inkább tűre emlékeztette őt. Egy hosszú fekete tűre, melyhez semmit sem tudott még abban a pillanatban kapcsolni. De ez hamar változott, hiszen a felszerelés eltűnt, Kasumi újra kiegyenesedett és mosollyal az arcán adta át a töröket a kunoichinek.
- A kunaiokat természetesen nem … - hallotta a nő kellemesen lágy hangját, miközben ő a kezei között tőrrel foglalkozott inkább. Megpörgette a kezeiben, hiszen kíváncsi volt milyen az egyensúlya és vajon mennyire is masszív. És elégedetten konstratálta, hogy a speciális kialakítása ellenére, mégsem különbözik annyira a régebbi, jól ismert testvérétől.- … , hogy valamilyen módon megtarthasd. - nézett fel végre a kunoichire Aoi és Kasumi, ha lehet ezt mondani, még nagyobbnak és bölcsebbnek tűnt mind valaha. De az is megeshet, hogy Aoi vitte túlzásba és már annyira bálványozni kezdte őt, hogy az átesett a ló túloldalára. De kitudja ezt, akkor még ki tudta. - Kitudja talán meg sem kell … - Aoi mind addig, csak mosolygott, kezeit hátravetve a derekához, olyan arcot vágott, mind amikor egy kislány valamire de nagyon, de nagyon megakarja kérdni a szüleit. Szemei még nagyobbra nőttek, mind addig bármikor és inkább egy aranyos kiskutyának tűnt a jounin előtt, aki a farkát csóválva várja a jutalom falatát. És ez szerencsére nem is váratott magára sokáig. - … csak a hasznot lesik. - Kasumi váratlan tapsolása azonban hideg zuhanyként érte őt és magához térítette abból a révületből amibe esett.- Akkor kezdjük is el talán a gyakorlást. ...- kezdett bele a lényegre törő tanításba, melyet két részre lehet bontani, Az egyik, mikor Kasumi bőszen és részletesen magyarázta neki a technika kivitelezését, az apró kis trükköket és tanácsokat, amire Aoi csak bősz fejrázással és egy erőteljes határozott hümmögéssel válaszolt, hogy bizony érti azt amit hall. - Így a megtámadott ellenségnek esélye sincs töröket kihúzni.- ért a végére és a fiatal lány keze megfeszült a törökön.
- Akkor lényegében nincs más dolgom, mind feltölteni a kunai kést és a hozzá erősített drótot chakrával és ezt fenntartani mindaddig amíg azt én akarom... - kötözött némi drótot a késre és kezei között szorongatva nézett csak rá újra a nőre. - És min gyakorlok sensei? Mi a célpont?- kérdezte a nőt és miután az megadta a választ Aoi szembefordult a az új célpontjával.

De már messze nem olyan volt mint pár hete. Nem csukta le a szemeit, hanem bátran szembenézett a céllal és mindazt amit eddig tanult és jól tudott, megpróbálta alkalmazni ennél a tanulásnál. A szellem és a testi energiák megfelelő keveréséből létrehozni a chakrát, majd azt egyenletesen beleáramoltatni azt vezetékbe, feltölteni azt egy bizonyos mennyiségig, mintha csak üreges lenne és vízzel töltenék azt meg. Igen, más dolga nem is akadt, de azért valljuk be, hogy már ez is elég nehéznek ígérkezett egyszerre, elsőre, mikor az ember nem is tudja, mekkora chakramennyiséget halmozzon fel, mennyit áramoltasson ki egyszerre vagy folyamatosan. Akárhogy is, mikor úgy érezte hogy készen áll, eldobta a töröket, egyenes a célpontba.

- Persze lényegében ennyi a dolgod. Chakrádal megzavarod az ellenfél chakra áramlását. egyre figyelj a technikával nem fogsz tudni lebénítani hosszabb időre egy jounint. Nálad erősebbeket maximum néhány másodpercig tudod mozgásban megakadályozni, vagy mozgásuk lassítani esetlegesen megzavarni.
Igazat megvallva senki sem szeretné ha tű vagy kunai párna válna belőle. Úgy önkéntes jelentkező egyenlőre nincs, de majd később talán... talán lesz aki vállalja a nemes feladatot.
- Dobd abba a fába, hogy először megfelelő vezetést ki tapasztald. Ez megvan már mint a tapasztalás kerítek neked egy alanyt akin gyakorolhatsz.
Amint a török elröppenek már ott is állok, kezem végig húzom felette. Hümmögök párat majd ki húzom őket a fából.
- Nem rossz, de a chakrád most túl sok volt és nem volt egyenletes. Tudod van egy egyszerű edzés ami sok mindenben segít ami chakrával és jutsuval kapcsolatos.
Azt már nem mondom, hogy ez a fára mászás lábakkal kezek nélkül. Túlságosan is egyértelmű lenne az egész.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Hinata Kedd Márc. 05 2013, 13:10

** Ina & Nobu **

Min ketten külön indultok neki, de ennek tudatában van mesteretek. Egy jounin érzékeit nem lehet át verni főleg ha egy bizonyos dologra szakosodott. Ami a harc és gyilkolás, mi más is lehetne. Ez most hogy jön ide azt majd később egy másik alkalommal. Lényegében két külön úton indultok, remélve majd a másik eltereli a figyelmet. Amint mind ketten a sűrű bozótba értek a fény mintha kevesebb lenne. Lombkoronák eltakarják az eget s félhomályba borítanak mindent. Fa s bokrok leveleit néha egy szelő rezegteti meg.

Ina:

Némi fényt látsz kiszűrődni bokrok közt. Valamin megcsillan a nap fénye. Vajon mi lehet, vagy ki lehet az? Nem tudod hisz csak pár pillanatig láttad. Ott a kérdés hajt a kíváncsiságod és megnézed? Vagy inkább kikerülöd és másik irányba mész így kikerülve egy lehetséges csapdát, de az is lehet hogy pont a célt hagyod el. Azt amiért most a páros feladatból verseny lett. Nem feledheted el, hogy egy jounin lesi talán mozdulataid egy olyan helyen ami tele van csapdákkal. Az érzés, hogy megsérülhetsz talán nyomasztó, de van valami ami még annál is rosszabb. A tudat ha nem sikerül ez most mehetsz az akadémiára.

Nobu:

Tehát a kis repülés után még is úgy döntötök, hogy másik út. Ez ellen még nem is tiltakozol, de hisz pont te voltál aki először indulni akart.
Az erdő a fák az egész környezet mintha szándékosan alakította volna valaki úgy az ösvényt mint mos haladsz. Hogyan is? természetesen hogy kétséget esetlegesen félelmet plántáljon az arra járóba. Elég erős a lelked, hogy ennek a gyermeteg próbálkozásnak ellenálljon? Ez minden esetre csak rajtad múlik. Következő pillanatban egy lány fájdalom ittas sikolyát halód fa leveleken át.
- Segítsen valaki... Neeeeeee......
A hang mintha a következő pillanatban elvágták volna. Ha akarod figyelmen kívül is hagyhatod az egész sikolyt és a segítség kérést. Végül is talán csak egy lány jutott bajba aki most sérülten fekszik. Vagy mész tovább és a feladatra koncentrálsz?
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Vendég Kedd Márc. 05 2013, 16:51

/Tsunade/

Ahogy elindultam a fák egyre sűrűbbek lettek, és talán kicsit nyomasztott az érzés, hogy rossz helyen járok, és teljesen rossz irányba indultam el. De a félelmem nem terelte el a figyelmem a körülöttem lévő világról. Figyelnem kellet, hisz biztos voltam benne, hogy a sensei számtalan csapdát rejtett el a környéken, melyeket nehéz lesz időben észrevenni. Nagyon lassan haladtam csak előre, ami kicsit talán aggasztott is, mert féltem, hogy lemaradok Nobutól, de biztosra kellett mennem, nem hibázhattam.
Némi idő elteltével talán kicsit nyugodtabb lettem, kicsit jobban összeszedtem magam. A nap rikítóan sütött, bár csak kevéske fény szűrődött be a sűrű lombkorona között. Ahhoz viszont éppen elég hogy nem túl messze, előttem, meg csillant valami a sűrű zöld között. Egy pillanatra megtorpantam és hátra léptem egyet és elkezdtem gondolkodni /mi is lehet az? Csapda? Vagy talán máris a célnál járok? Lehetséges lenne?/
/Ha kikerülöm, talán, talán azzal vesztem el az esélyt, hogy valaha ninja lehessek, de persze lehet, hogy csak egy trükk a senseitől./ Hosszas vívódás után, de úgy döntöttem kicsit közelebb megyek és szemügyre veszem.. abból még nem lehet baj.
Lassan és nagyon körültekintően kezdtem megközelíteni azt a valamit, vagy valakit.. ami ott rejlett valahol a zöldben. Igyekeztem, hogy az alattam lévő ágakkal és növényzettel se keltsek nagy zajt, hisz azzal felhívtam volna magamra a figyelmet. Mikor kicsit közelebb értem, próbáltam meglapulni és egyre jobban figyeltem, még a lélegzetvételemet is próbáltam elrejteni.
Kicsit, talán mélyen nem is olyan kicsit féltem attól amit találok, hisz ez meg gátolhatja, hogy beváltsam régen tett ígéretem...

Vendég
Vendég

Témanyitás  Kuroda Nobu Kedd Márc. 05 2013, 21:22

//Tsunade//

Csapdára számítottam, fizikai csapdára, de láthatóan semmibe nem ütköztem eddig. Ahogy egyre jobban haladtam az erdő belsejében, egyre jobban kellett agyalnom, hogy merre is van a cél? Mert a térképet ugye nem hoztam magammal, de elvileg a fejembe véstem mindent. Azonban a sok fa és bokor szűnni nem akaró végtelensége még megzavarhat. Ha ez nem is volt baj, az már inkább idegesített egy kicsit, hogy egy olyan ösvényen haladtam, ami egyre hátborzongatóbbnak nézett ki, és egyre jobban hívogatott magához. Kicsit visszavettem a tempómból, nem akartam belerohanni semmi váratlanba. Ekkor egy hang csapta meg a fülemet. Valaki segítséget kért, egy erőteljes női sikoltás volt az, amit hallottam, majd hirtelen abbamaradt. Azonnal megálltam és gondolkodni kezdtem. 'Egy furcsa helyen, hirtelen egy furcsa sikoly. Hmm... Érdekes. Lehet, hogy az egész a sensei műve, hogy engem csaljon csapdába? De az is lehet, hogy valaki tényleg segítségre szorul.' - komolyan elgondolkodtam mindkét eshetőségen, mert én nem az a fajta vagyok, akit csak úgy könnyen csapdába lehet ejteni. Én az a fajta típus vagyok, aki mérlegeli a helyzetet, végiggondol mindent, ha kell többször is, és csak azután cselekszik. Most sem volt másképp. Még ha tényleges segélykiáltásról is volt szó, akkor sem engedhettem meg magamnak, hogy egyből odarohanjak. És amúgy is... Nem vagyok én segélyszolgálat, nincs időm másokkal is foglalkozni, sem hangulatom. És nagyon valószínű, hogy ez az egész csak a sensei csapdája. Túl egyértelmű minden. Hosszas mérlegelés után - ami a valóságban nem lehetett több tíz-húsz másodpercnél - végülis arra jutottam, hogy egyik lehetőséget sem zárom ki. Éppen ezért egy köztes megoldást választottam. Nem rohanok a hang irányába, azonban nem is kerülöm el túlzottan. 'A pontos szöveg, amit hallottam: Segítsen valaki... Neeeee...' - emlékeztem vissza - 'Szóval ha esetleg tényleg bajban van az a lány, akkor nyilvánvalóan valaki, vagy valami más is jelen van. Éppen ezért...' Nem egyenesen a hang irányába mentem, hanem kikerültem azt, de csak olyan távolságra, hogy észrevegyek bármit, ami történik. Lassan haladtam előre, az én kis félkörívem mentén, és közben fürkésztem a hang forrásának helyét, hátha észreveszek valamit. Próbáltam teljesen halk lenni, elfedni a jelenlétem, amennyire csak tudtam. Közben persze eszemben volt, hogy a lábam elé is nézzek, mert szinte bárhonnan érhet meglepetés...
Kuroda Nobu
Kuroda Nobu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sugomi Aoi Pént. Márc. 08 2013, 17:01

(Tsunade nagyi)

Minden olyan könnyűnek ígérkezett. Még Aoi is képes volt felfogni, sőt rájönni a jutsu működésére, de ugyanakkor tudni mindazt amit kell egy technikáról, nem azt jelenti, hogy az egyén képes át is ültetni azt egyből a valóságba. Hiszen már maga különös kunai kések is furcsák voltak a fiatal kunoichi számára. Más volt a kések egyensúlya, ami már rögtön az elején nehézségeket okozott neki, hiába is próbálgatta és játszott vele. Így pedig már abban a pillanatban eádöbent, hogy máshogy kell majd őket elhajítani, amit még tetézett a dróthuzal is, ami a kések útját nem csak lassította, de könnyedén képes volt megzavarni is. De ez legyen a legkevesebb. Hiszen ezt kilehet már a tapasztalat útján küszöbölni, hogyne lehetne. Annak idején hosszú hónapokig gyakorolták csak ezt, a különböző fegyverek forgatásával egyetemben., így pedig az igazi nehézség inkább az volt, hogy ezen hátrányok közepette még a chakrát is képes legyen fentarni és a dróthuzalom keresztül a tőrbe koncentrálni. Igen, ez már igazi kihívás volt. És nem lepődött meg azon, hogy elsőre nem is sikerült neki. Sőt ez még inspirálta őt.
- Nem rossz, de a chakrád... - elemezte Kasumi a technika kivitelezését, ahogyan kirántotta a fából a töröket és visszahajította azt az újdonsült gazdájának. - Túlságosan is egyértelmű lenne az egész. - ért a magyarázat végére, ahogyan Aoi csak fújt egy nagyot.
- Azt már elég sokáig gyakoroltam Zou sensei-el...- nézett fel a jounin kunocihire, ahogyan vakmerően a feldobta a késeket a levegőbe és egy ügyes mozdulattal elkapva őt, pontosan olyan állást vett fel, aki mindjárt célba is veszi a célpontját- Pontosan tudom, hogy min is alapszik a technika ... az imént szándékosan túl sok chakrát vezettem bele, hogy ezzel belőhessen a chakramennyiség felső határát... - összpontosította a chakrátá először a drótokba, majd azon keresztül áramoltatta a késekbe.
~ Oké.. nyugalom! Összpontosíts Aoi! Ne kapkodj, van elég időd, érzed át ahogyan a chakra átáramol pulzusokban a tőrbe, pont mint ahogy a vér pumpálja a vért. Tölts tele az edényt, de nem enged kicsordulni! Gyerünk menni fog, ha nyugodt vagyok és odafigyelek bármire képes lehetek... igen! ~ nyíltak tágra a szemei, ahogyan a célpont megvilágosult előtte. A fa barna, kissé korhadt törzse, melyet abban a pillanatban célba is vett. Elhajította a két tört, megpróbálkozva azzal, hogy a mindkét tőr és mindkét dróthuzal kellő mennyiségben töltve legyen a chakrával, de ezúttal óvatosabban bánt mind a mennyiségben, sőt inkább a huzalban való vezetéssel és a benne lévő irányítással foglalkozott többet.
- … és most kiderül, hogy menyire vagyok jó ebbe!- közölte határozottan és célratörően.
És hogy milyen sikerrel is fog járni? Az már nem rajta múlik, hiszen ő egy elméleti síkon mozgó tanulási fázis közepéén érezte magát. Tudta mit kell csinálnia, hogyan kell csinálni, de mint ahogyan egy pék, mikor nincs tisztában süteményhez való alapanyagok mennyiségével, nem tehet mást, mint a kísérletezés. Okosan, taktikusan és előrelátóan. Pont, úgy ahogyan azt tette Aoi is.
Sugomi Aoi
Sugomi Aoi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Tomoshika Asuko Hétf. Márc. 11 2013, 02:00

[Képzés - Kushina]

//Nyehehe, Voldemort lettem Twisted Evil //

Egy ideig csak nézelődtem, hogy mégis ki a fenének jelentettem, hogy itt vagyok, mikor végre megtörve a drámaian tragikomikus jelenetem, megszólalt valaki, s tekintetem az egyik közeli fa ágára vonzotta. Kár volt. Több szempontból is osztottam nullával, hogy arcomra valami roppant bamba kifejezés üljön, miközben belül felsikoltottam kétségbeesetten: Ugye most nem fognak megszívatni még egy Franksenseijel női kiadásban?! Bár nem, állítom, hogy ez a liba, vagy libák, vagy nem is tudom, izé..k... még rosszabbak, mint emlegetett "szeretett" senseiem. Az ő esetében legalább értem, mi a fenéről zagyvál összevissza, és az borzaszt el, itt az, hogy nem is nagyon értem, mi a fenéről hablatyolnak nekem. Bár lehet, könnyebb dolgom lenne, ha oda is tudnék figyelni, és nem azzal lennék elfoglalva, hogy kitotózzam, hogy most melyik is a báb, melyik az igazi, esetleg mind a kettő báb, és hogy a fenébe, illetőlegesen mindkettő igazi és akkor nagyon beteg... Van még lehetőség? Hirtelen zavart döbbenetemben még ezt sem tudnám megmondani. Az biztos, hogy mind a kettő émelyítően sok, az egyik maga depresszió és spleen, amitől zsigerből hányingert kapok, a másik meg maga a megtestesült vattacukor, amitől szintén felfordul a gyomrom. Őket kellene komolyan vennem? Hah, az okés, hogy manapság bárkiből lehet ninja, ezzel nincs is bajom, különben hogyan születne az a sok elvetemült és agyament jutsu, amivel olyan színpompás zűrzavart lehet okozni, mint amilyet szoktak, na de az ilyen ninjákat miért engedik oktatni? A tanuló háromszor meggondolja, hogy ne szaladjon-e inkább világgá, mint hogy valóban ninjává fejlessze fel magát.
Én például kifejezetten elkönyvelem, hogy jobb lenne visszaaraszolni a nővérszobára, és inkább elmosni pár ágytálat, vagy tesztalanykodni Franksensei legújabb kutatásai keretében, mint itt ácsorogni, és leesett állal bámulni a két vagy egy vagy fél vagy valamennyi agyrokkanást. Mármint nem ők az agyrokkanások - bár lehet, ők is - hanem csak nekem okoztak komolyat eme szerencsére időleges, és gyógyítást sem érdemlő tünetegyüttesből. Ha nem akarok ilyen szépen fogalmazni, egyszerűen csak Mi a picsa? szindróma ütött be. Főleg, mikor a rózsaszín hajú förmedvény is megszólal. Na az az igazi kulturális sokk számomra.
Körbekandikálok, hogy meggyőződjek róla, jó helyen járok-e, nincs-e véletlen valami kandikamera, nem Asukoból csináljunk idiótát napot tart-e valaki, vagy ilyesmi, sőt, még abban is reménykedem egy rövid ideig, hogy hátha csak kiadják magukat a tanáraimnak - hah, egyszerre máris ketten, mintha annyira reménytelen lennék, hogy egy sensei már nem is elég - és valójában a kiképzőterep egy másik pontján gyülekezik az a csoport, amihez én is tartozom. Azonban egyik gyanúmnak sem látom semmi nyomát, amely kifejezetten elkámpicsorít. Még csak egy nyomorék szőke herceg se tolta erre a képét, hogy megmentsen. Eskü még az sem érdekel, ha nincs fehér lova!
Felsóhajtok, sajnos úgy tűnik, nincs más hátra, mint előre, verifi-izélnem kell magam, vagy mi. Mivel nem nagyon vágom, mit is várnak tőlem, kissé lámpalázassá válva - visszaidézve sulis időszakom összes, balul elsült felelését - szólalok meg remegős hangon, de igyekezve határozottnak tűnni - épp csak nem sok sikerrel.
- Ano... Tomoshika Asuko - ismétlem meg még egyszer a nevem, meg a célom, ahogy az előbb, csak kevésbé határozottan és kevésbé köpködősen. - kiképzésre jelentkezem. Mármint... a főnővé küldött, hogy a Kage kiválasztott, hogy én itt most, ma, bár elnézést, mert elfelejtettem, és úgy kellett rohannom, szóval... - mi a fenét is akartam mondani? El kell gondolkodnom, majd a fejemhez kapva kinyögöm végre - Szóval azt nem mondták, hogy mit fogok tanulni, de állítólag azért kell tanulnom, mert kifejezetten alulképzettnek számítok a rangomhoz képest... - ezt az utolsó infót már csak halkan teszem hozzá, mert nem vagyok rá büszke, de ez van. Tényleg nem tudom, mit fogok tanulni, mivel csak azt mondták, hogy jönni kell, meg ma reggel kb leüvöltötték meglepetésükben a hajam, hogy hát én miért nem itt vagyok és miért a kórházban, uzsgyi a kiképzőterep. Ennyi infóval nem tudom jobban veri-izélni magam. Már ha egyáltalán ezt jelenti a szó...
Tomoshika Asuko
Tomoshika Asuko
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 43

Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 440

Témanyitás  Hinata Kedd Márc. 12 2013, 21:09

Sugomi Aoi írta:(Tsunade nagyi)

Minden olyan könnyűnek ígérkezett. Még Aoi is képes volt felfogni, sőt rájönni a jutsu működésére, de ugyanakkor tudni mindazt amit kell egy technikáról, nem azt jelenti, hogy az egyén képes át is ültetni azt egyből a valóságba. Hiszen már maga különös kunai kések is furcsák voltak a fiatal kunoichi számára. Más volt a kések egyensúlya, ami már rögtön az elején nehézségeket okozott neki, hiába is próbálgatta és játszott vele. Így pedig már abban a pillanatban eádöbent, hogy máshogy kell majd őket elhajítani, amit még tetézett a dróthuzal is, ami a kések útját nem csak lassította, de könnyedén képes volt megzavarni is. De ez legyen a legkevesebb. Hiszen ezt kilehet már a tapasztalat útján küszöbölni, hogyne lehetne. Annak idején hosszú hónapokig gyakorolták csak ezt, a különböző fegyverek forgatásával egyetemben., így pedig az igazi nehézség inkább az volt, hogy ezen hátrányok közepette még a chakrát is képes legyen fentarni és a dróthuzalom keresztül a tőrbe koncentrálni. Igen, ez már igazi kihívás volt. És nem lepődött meg azon, hogy elsőre nem is sikerült neki. Sőt ez még inspirálta őt.
- Nem rossz, de a chakrád... - elemezte Kasumi a technika kivitelezését, ahogyan kirántotta a fából a töröket és visszahajította azt az újdonsült gazdájának. - Túlságosan is egyértelmű lenne az egész. - ért a magyarázat végére, ahogyan Aoi csak fújt egy nagyot.
- Azt már elég sokáig gyakoroltam Zou sensei-el...- nézett fel a jounin kunocihire, ahogyan vakmerően a feldobta a késeket a levegőbe és egy ügyes mozdulattal elkapva őt, pontosan olyan állást vett fel, aki mindjárt célba is veszi a célpontját- Pontosan tudom, hogy min is alapszik a technika ... az imént szándékosan túl sok chakrát vezettem bele, hogy ezzel belőhessen a chakramennyiség felső határát... - összpontosította a chakrátá először a drótokba, majd azon keresztül áramoltatta a késekbe.
~ Oké.. nyugalom! Összpontosíts Aoi! Ne kapkodj, van elég időd, érzed át ahogyan a chakra átáramol pulzusokban a tőrbe, pont mint ahogy a vér pumpálja a vért. Tölts tele az edényt, de nem enged kicsordulni! Gyerünk menni fog, ha nyugodt vagyok és odafigyelek bármire képes lehetek... igen! ~ nyíltak tágra a szemei, ahogyan a célpont megvilágosult előtte. A fa barna, kissé korhadt törzse, melyet abban a pillanatban célba is vett. Elhajította a két tört, megpróbálkozva azzal, hogy a mindkét tőr és mindkét dróthuzal kellő mennyiségben töltve legyen a chakrával, de ezúttal óvatosabban bánt mind a mennyiségben, sőt inkább a huzalban való vezetéssel és a benne lévő irányítással foglalkozott többet.
- … és most kiderül, hogy menyire vagyok jó ebbe!- közölte határozottan és célratörően.
És hogy milyen sikerrel is fog járni? Az már nem rajta múlik, hiszen ő egy elméleti síkon mozgó tanulási fázis közepéén érezte magát. Tudta mit kell csinálnia, hogyan kell csinálni, de mint ahogyan egy pék, mikor nincs tisztában süteményhez való alapanyagok mennyiségével, nem tehet mást, mint a kísérletezés. Okosan, taktikusan és előrelátóan. Pont, úgy ahogyan azt tette Aoi is.

- NYaaaaaaaaaaaa!
Ujjongok örömömben, de ez egyet jelent más dologgal. Nem sokára nem lesz okom ennyire ujjongani, vagy is valakinek. A chakra áramoltatása nem is olyan rossz. Meglepő, hogy gyorsan tanul méghozzá ennyire. Végül is ez a technika könnyebbik fele volt. A neheze még csak most fog jönni.
- Nah akkor készülj mert be mutatom az edző partnered. HÉÉé dob pergést kérünk!
Vissza dobom a töröm s egy kecses pózba vágom magam. Vigyázva, kellően ki hívó és sexy póz legyen. Na de nem engem kell ám meg dobálni, még hogy én magam legyek a tűpárna na nem vagyok én ilyenre kapható. Egyszerű idézés, vagy talán nem is olyan egyszerű. nagy pukkanás után hirtelen kettő lett belőlem s egy szere szólaltunk meg.
- A következő feladatod, hogy használd a tört és béníts meg vele. Sikerülni nem fog, de én érzem majd mikor jó az amit csinálsz.
Az eredeti ön magam mögéd sétál, és mid két kezét válladra teszi.
- Gyerünk ne haboz nem szeretem ha tűpárna vagyok, vagy is Kunai párna.
Csendesen súgtam fülébe a szavakat hangom hordozót némi sürgetést is.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Sugomi Aoi Szer. Márc. 13 2013, 18:21

- NYaaaaaaaaaaaa! - kiáltott fel örömében Kasumi sensei és azzal egyetemben ugrott ki majdnem a bőréből Aoi, annyira megijedt. Természetesen várt valamiféle reakciót a jounin nőtől, de erre nem számított. Annyira nem, hogy azonnal fel is hagyott a chakrája áramoltatásával, majd mikor észbe kapott újra megpróbálkozott annak felépítésével, de semmi több, csupán nagy kavaródás lett az eredménye. - Nah akkor készülj mert be mutatom az edző partnered. HÉÉé dob pergést kérünk! - térítette észhez, az elég ideges és láthatólag kapkodó Aoi-t, aki felnézet Kasumi-ra és arcáról leírt, hogy olyan kíváncsi, mint a gyerekek a születésnapi ajándéka előtt. Mikor már látják az ajándékot, a gyönyörű csomagolást, de nem arra vágynak, nem, sokkal inkább arra amit a doboz rejt.
- Nee-san... -kapta el a felé hajított tört, egy ugyancsak ügyes mozdulattal, hogyan végignézte élete első olyan technikáját, mely már egy jounin szintjét ütötte meg. Néhány kézjel és egy kisebb pukkanás. Semmi látványos közjáték vagy flancos esemény, csupán egy tökéletes másolat, mely ugyanolyan szexi és kihívó pózban néz szembe a kunoichi-vel, mint az eredeti tette azt addig. - … ez...- nézett a nőre- … ez … király!- kezdett el ujjongani azon nyomban, nem is figyelve arra amit a kunoichi közöl vele - Ez biztos egy különleges Bushin no jutsu, mely nem tűnik el ha hozzáérnek vagy megtámadják... ami azt jelenti, hogy sokkal hatásosabb adott helyzetekben, mint egy sima másolat. - nézett a nőre, vagyis nézett volna, hiszen az már nem előtte, hanem mögötte állt. Vagyis, hát állt egy előtte is, de az nem az eredeti volt, vagyis Aoi remélte, hogy nem az eredeti.
- Gyerünk ne haboz nem szeretem ha tűpárna vagyok, vagy is Kunai párna. - egy halk hang, némi kellemes, vagyis inkább zavaró érzés a fül környékén. Levegő... szavak, vagyis lihegés, mely erotikus, de nő-nő között? Ez futott át egyből aoi furcsa és barázdás tekervényein, melyet agynak lehetett hívni. De amilyen gyorsan végiggondolta ezt a furcsa elméleti és minden tényt nélkülöző gondolat menetet, azon nyomban vetette is el.
- Rendben! - vigyorodott el elégedetten, kihívóan és minden tiszteletet nélkülözően a lány, miközben szembenézett a klónnal. - Nem lesz ezzel semmi gond...- nyelt egyet közben.- … remélem.

Felkészült a dobásra és úgy érezte mindenre képes. Jól tudta, hogy mit kell tennie, hogy azt hogyan kell tennie, mire kell odafigyelnie, de ami a legfőbb, elszánta magát, hogy megtámadja, még ha a másolat is, a saját és nagyra becsült mesterét. És mindenki elhiheti, ez az elhatározás volt a legnehezebb a számára. ~ Rendben! Ez csak egy másolat... semmi más dolgom nincs, mit amit már tudok és ezt mind vele kell tennem...~ a tekintette határozott volt, de a szemei mégis megremegtek, ahogyan hátrahúzta a kunai késeket, ahogyan a másik keze ráfonódott és megfeszült a dróthuzalokon. ~ … mert nem lesz semmi baja, ha meg is sérülne, az nem azt jelenti, hogy meg is hal...~ alkotta meg a chakrát, ahogyan vett egy mély levegőt és azt bent tartotta. Megpróbálta tökéletes módon összekeverni a chakrát a testi és a szellemi energiák ötvözésével, ahogyan a falon járás gyakorlása közben elsajátított gyakorlatnak hála, azt egyetlen egy pontba, a dróthuzalba vezette. ~ … de ha ezt tudom, mégis miért olyan nehéz megtámadnom őt. Az előbb éles harcban gyakoroltunk, akkor képes voltam egyből támadni, gondolkozást mellőzve akár reflexből cselekedni. Akkor most miért hezitálok? ~ töltötte fel a dróthuzalt, a késeket, tömény chakrával, ahogyan annak minden négyzetmilliméterén egyenletesen próbálta a chakrát elosztani, fenntartani ~ … talán csak azért, mert most jól tudom, hogy valóban eltalálom, hogy nem fog félreugrani, vagy védekezni. De ha ő felkészült! Én sem vallhatok szégyent előtte! ~ és a keze abban a pillanatban megfeszült a késen, majd az izmai egyszerre mozdultak és erőteljesen, pontosan célozva vette célba a jounin felsőtestének közepét. A legnagyobb felület, ezzel pedig a legkönnyebben is célozható. És mint testileg, úgy felkészült lelkileg is, hogy a mint célba érte a kunai kések, ő ezt fenntartott chakrát, tovább áramoltassa az új felületbe, a dróton át, egyenletesen és ugyanakkora adagokban.
Sugomi Aoi
Sugomi Aoi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

18 / 27 oldal Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.