Kiképzőterepek

+72
Usagi Dan
Hyuuga Hanabi
Shiyaga Kayguro
Setsu
Hirota Yukionna
Uchiha Kagami
Aokaze Atsushi
Orochimaru
Hirano Reina
Zake
Hattori Arata
Terumi Mei
Uchiha Obito
Hasegawa Zauki
Hidan
Kage Ijin
Kaibutsu Hiroto
Hakkyou Katsumi
Akira
Shimura Danzou
Deidara
Yagyuu Hyousuke
Uchiha Madara
Uchiha Itachi
Gawakatsu Hikuro
Kira
Uzumaki Kushina
Tomoshika Asuko
Hikari Ayame
Jiraiya
Kuroda Nobu
Tobi
Sugomi Aoi
Kakuzu (Inaktív)
Azumi Yuurei
Orochimaru (Inaktív)
Shiren
Kyrena
Kenshiro Karu
Aburame Shino
Fushidara Ikazuchi
Fushidara Kumoshi
Akasuna no Sasori
Hiroyasu Karu
Hyuuga Shakaku
Djuka Hiashi
Hinata
Akihito Aoki
Nosaru Kyoya
Hazukage Kurono
Shioshu Mash
Junichiro Saruwatari
Pedanchiku Chakkari
Darui
Hazukage Arashi
Uzumaki Naruto
Kuro Karasu
Ryuuga Gawa
Kurotsuki Emi
Shirogane Shiro
Rock Lee
Karin
Ayanokoji Takashi
Hazukage Inu
Ruru
Shikaku
Hiraga Natsu
Fujikage Koichi
Sai
Nireiko Kai
Yotsuki Kagerou
Namikaze Minato(Inaktív)
76 posters

11 / 27 oldal Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 27  Next

Go down

Kiképzőterepek - Page 11 Empty Találkozás a mesterrel //Shino

Témanyitás  Fushidara Kumoshi Pént. Ápr. 13 2012, 22:30

A reggel szinte teljesen eseménytelenül zajlott. Reggel hétkor keltem, megreggeliztem majd elvégeztem ügyes-bajos dolgaimat. Mivel ma lesz az első találkozásunk az új mesterünkkel, ezért úgy döntöttem, hogy a mai reggeli edzést egy kicsit visszafogom. Nagyjából egy órát fejlesztettük testi állóképességünket Ikazuchival, ezután elmerültem ismételten a könyvek birodalmában, főként Kumogakura no Sato történelmét tanulmányoztam. Nem akartunk egyáltalán elkésni, ezért inkább hamar elindultunk a kiképzőterepre.
A találkozó tíz órára lett megbeszélve, de mi már jóval korábban, nagyjából húsz perccel előtte megérkeztünk. Unalmunkban nem tudtunk mit csinálni már Ikazuchival, így csak egyszerűen lefeküdtünk a fűbe és néztük a felhőket, miközben mélyen magunkba merengtünk, hogy milyen is lesz az új mester.
Fushidara Kumoshi
Fushidara Kumoshi
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 130

Vissza az elejére Go down

Kiképzőterepek - Page 11 Empty Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Fushidara Ikazuchi Pént. Ápr. 13 2012, 23:13

Fél nyolc van, ideje lenne felébredni, ha tényleg találkozni szeretnék az új mesterrel. Ahogy Kumoshi ágya felé ér a tekintetem, látom, hogy üres. Vajon mikor kelt fel? Ahogy kiérek a szobából, testvérem már majdnem befejezte a reggelit - jó reggelt Kumoshi! Mikor keltél fel? - mosollyal az arcomon kezdeményeztem a kommunikációt a fivéremmel.
- Jó reggelt. Hét órakor - válaszolta viszonzott mosollyal.
Miután én is megreggeliztem, elindultunk egy laza, egy órás állóképesség fejlesztő edzésre. Nem akarjuk nagyon kifárasztani magunkat, a legjobb formánkat kell nyújtanunk a mester előtt. Miután végeztünk az edzéssel, maradt egy kis időm, ezért elmentem futni, míg Kumoshi szokás szerint, a könyveket bújta. Mivel nem szerettünk volna elkésni az első találkozásról, ezért elindultunk testvéremmel és kb. húsz perccel a megbeszélt időpont előtt érkeztünk meg. Mivel még volt időnk, ezért az egyik kedvenc tevékenységünkkel foglaltuk el magunkat. Lefeküdtünk a fűbe és néztük a felettünk elsuhanó felhők áradatát, miközben a közelgő találkozás gondolata foglalkoztatott minket.
- Szerinted milyen lesz a mester? - kérdeztem a testvéremet érdeklődve, miközben folyamatosan a felhőket néztem.
- Nem tudom. Bízzunk benne, hogy sokat fogunk fejlődni a kezei alatt - válaszolt érdektelenül Kumoshi.
Immár némán néztük a felhőket, miközben a mestere vártunk.

Fushidara Ikazuchi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Aburame Shino Szomb. Ápr. 14 2012, 18:32

A két frissen vizsgázott genin máris arra a napra ébredt mikor megismerhetik új mesterüket. A két fiatal shinobi a fűben feküdve tengette a megadott időpontig hátralévő perceit, nem is sejtve, hogy mekkora "szerencse tekint rájuk". A közelből egy fa tetejéről egy magas rangú, jól képzett jounin figyelte a két fiút. -Á szóval őket kaptam! Elég lustának látszanak, de a képességeikről és a tudásukról már bizonyítottak. De elég is a szóból nézzük meg, hogy tudják alkalmazni mindazt amiből már egyszer vizsgát tettek.- Az eszmefuttatás után a titokzatos shinobi egy laza szökkenéssel a fiúk lábainál termett és elordította magát. -talpra lustaságok! Már találkoztunk de most be is mutatkozok Dīpusurōto Kaikatsuna vagyok és én leszek a kiképzőtök. A vizsgán lágyszívű voltam de most már ne számítsatok erre! Kezdetét veszi a genin lét. Az első feladatotok máris itt van, ha ezt teljesítitek tanulhattok nálam ha nem megbuktok és nyomás az akadémiára újra vizsgázni! Szóval amíg nem teljesítitek a feladatot ezt nem érdemlitek meg.- Ekkor a mester egy szemvillanás alatt a srácok mögött termett és lekapta karjukról a fejpántjukat, majd ezután egy gonosz kacajjal hátrébb szökkent és a bal csuklójára kötözte Kumoshi fejpántját. Egy ismételt szökkenéssel egy közeli fán termett és felkötözte jobb csuklójára Ikazuchi fejpántját. -A feladat egyszerű szerezzétek vissza, ha sikerül átmentetek ha nem mehettek vissza. Egy napot kaptok holnap délelőtt 10-ig vissza kell szereznetek. Adjatok bele mindent!- A mester ezután hirtelen eltűnt az erdőben.
Aburame Shino
Aburame Shino
Játékos

Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Ha megszámolod a bogaraim megtudod!

Témanyitás  Fushidara Kumoshi Kedd Ápr. 17 2012, 13:01

Szinte alig fogom fel az új mesterem - akinek meglehetősen örülök – szavait, a következő pillanatban már egy fán van kezébe a fejpántunkkal. A hirtelen döbbenettől nem tudunk reagálni semmit, így Kaikatsuna pillanatok alatt eltűnik a szemünk elől.
Beletelik, még pár másodperc mire felocsúdunk, illetve először Ikazuchi iramodik a mester után egy erőteljes kiabálással.
- Ikazuchi állj meg!- kiálltok testvérem után.
- Inkább gyere te is, még a végén szem elől veszítjük!
- Azt már most sikerült, ide most tervezés kell. Először gondoljuk át nyugodtan a dolgokat!
Bár testvérem visszajön, arcán látom, hogy inkább Kaikatsuna után futna, de szerencsére tudja, hogy igazam van.

Pár percnyi megbeszélés után már kész tervünk van, hogyan szerezzük vissza mesterünktől fejpántjainkat. Ikazuchi készséggel felajánlotta, hogy felveszi egykori akadémiai mesterünk alakját, és nagy bajt színlelve Kaikatsunát hívja, hogy azonnal térjen vissza vele a Reikagéhez. Ezt azonban túl átláthatónak találtam, ezért „felturbóztuk” annyival a tervet, hogy Bunshin no Jutsut alkalmazva a környéken hagyjunk magunkról egy-egy klónt. Ezalatt én Ikazuchi közelében elrejtőzök egy fán, vagy valami jó rejtekhelyen, hogy ha feltűnik Kaikatsuna, akkor egyből elkaphassam. Tervnek nem is rossz, de a kivitelezés az már más kérdés lesz.

Elindulunk a már-már túlságosan is idillikus tervvel a fejünkben. Először még megpróbálunk valami nyomot keresni, hogy merre is lehet mesterünk. Beletelik, jó néhány órába mire találunk egyértelmű nyomot. Bár tudom, hogy valószínűleg teljesen el tudna rejtőzni előlünk, azért valami esélyt mégiscsak ad nekünk, ezzel a nyommal. Olyan helyen haladunk át, ami nehezen belátható, így itt meg tudjuk csinálni a klónjainkat azzal a céllal, hogy keressék Kaikatsunát. Egy percig még várunk, majd Ikazuchi erősen koncentrálva felveszi Chárí alakját. A többi részlete a tervnek szintén rendben halad, én tisztességes távolságot felvéve követem az igazi Ikazuchit, ügyelve arra, hogy mindig valami fedezékbe bújhassak. A klónjaink valószínűleg még egy jó darabig ellesznek, de Ikazuchi Henge no Jutsuja miatt aggódok, már nem hiszem, hogy sokáig fenn tudja tartani.

Pont mikor elkezdek aggódni, ágak recsegésére leszek figyelmes. A következő pillanatban szívem eszméletlen sebességgel elkezd kalapálni, ugyanis pont előttem állt meg, nekem háttal, Kaikatsuna. Tökéletesen kiveszem kecses alakját, ahogy egész testét megvilágítja a napfény. Csuklóin még mindig ott „szomorkodnak” fejpántjaink, szinte hallom, ahogy hívnak engem. Váratlanul mesterem megszólal:
- Cöh… azok a kis idióták, azt hiszik, hogy nem látok át a gyerekes tervükön?!
Először megijedek, mert azt hiszem, tudja, hogy itt vagyok, de a következő mozdulatai rácáfolnak gondolatomra. Előremozdul óvatosan Ikazuchi felé, kunai tartójából közben elővesz egy pár shurikent.
Teljesen Ikazuchira koncentrál… Most jött el az időm! Gyorsan aktiválom a Shusin no Jutsut és Kaikatsuna felé ugrok… karjaimat a fejpántok felé nyújtom, már-már a kezemben érzem őket…
Fushidara Kumoshi
Fushidara Kumoshi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Fushidara Ikazuchi Szer. Ápr. 18 2012, 19:10

Ahogy néztük a felhők vándorlását, hirtelen előttünk termett egy shinobi, aki valószínűleg az új mesterünk szerepét foglya betölteni. Ahogy jobban szemügyre vettem az illetőt, hirtelen villámcsapásként ért a felismerés, hogy az én cukorbogyóm áll előttünk, ami azt jelenti, hogy mindent kételyt kizáróan a jövendőbeli asszonykám kezei alatt fogunk tanulni! Álmomban sem gondoltam volna, hogy ekkora szerencsénk lesz! Ahogy ránéztem Kumoshira, láthatólag ő sem lepődött meg kevésbé mint én. Majd a csodálkozásunkat Kaikatsuna hangja törte meg.
-Talpra lustaságok! Már találkoztunk, de most be is mutatkozok. Dīpusurōto Kaikatsuna vagyok és én leszek a kiképzőtök. A vizsgán lágyszívű voltam, de most már ne számítsatok erre! Kezdetét veszi a genin lét. Az első feladatotok máris itt van, ha ezt teljesítitek tanulhattok nálam, ha nem, megbuktok és nyomás az akadémiára újra vizsgázni! Szóval amíg nem teljesítitek a feladatot, ezt nem érdemlitek meg - A megdöbbenéstől és örömtől úgy éreztem, mintha a régóta várt angyal szavai végre elértek volna hozzám hosszú útjuk után, ezért elsőre nem is igazán fogtam fel a dolgot. Végül arra eszméltem fel, hogy Kaikatsuna eltűnik, és mikor újra a szemünk elé kerül, már mindkettőnk (Ikazuchi, Kumoshi) fejpántja a birtokába került.
-A feladat egyszerű, szerezzétek vissza. Ha sikerül átmentetek, ha nem, mehettek vissza. Egy napot kaptok. Holnap délelőtt 10-ig vissza kell szereznetek. Adjatok bele mindent! - a monológ után kecsesen tovább áll a fejpántunkkal. A fejpántunkkal?!
Majdnem azonnal üldözőbe vettem Kaikatsunát, de Kumoshi ráébresztett, hogy esélyünk sem lenne utolérni őt, ezért inkább egy használható terv kidolgozására törekedjünk, amivel sikerülhet visszaszerezni becses tulajdonunkat.
Pár perc után sikerül egy elméletileg hasznos tervvel előrukkolnunk, ami annyiból áll, hogy felveszem Chárí, volt mesterünk alakját, és megkeresem azzal a Reikagetől kapott paranccsal, hogy haladéktalanul térjen vissza, mert küldetés vár rá, majd miután elvonom a figyelmét, Kumoshi lecsap a fejpántjainkra. Persze ez önmagában még nem elég, ezért Kumoshi, és én is létrehozunk egy klónt, amit elrejtünk a közelben, ha még sem lenne zökkenőmentes az elméletileg zökkenőmentes tervkivitelezés. Először még valamilyen nyomra is rá kellene bukkanunk, amin elindulhatunk, ezért lázas keresésbe kezdünk.
Pár óra múlva sikerül, a terv első lépését megcsináltuk, találtunk egy nyomot! Ezután létrehozzuk a saját klónjainkat, amiket elrejtünk azzal a paranccsal, hogy ha bajba kerülünk, tereljék el a virágszálam figyelmét, majd ezután elkezdek koncentrálni, magam elé képzelem Chárí alakját és aktiválom a Henge no Jutsut.
- Sikerült! Nah akkor lássunk munkához azonnal... - és ezzel haladéktalanul bele is csapunk a lecsóba.
Nem tudom, hogy mióta is tartom fent Chárí alakját, de már kezdem érezni, hogy erősen fogyóban a chakrám és már nem tudom túl sokáig fent tartani a jutsut. Ahogy rendületlenül és magabiztosan sétálok tovább, hirtelen mögém kerül szívem hölgye, mire gyorsan megfordulok már kevésbé magabiztosan.
- Cöh… azok a kis idióták, azt hiszik, hogy nem látok át a gyerekes tervükön?! - valósággal szíven ütött a gerlicém lekicsinylő hangneme...
A szemem sarkából látom, ahogy Kumoshi egyre jobban közeledik Kaikatsuna háta mögött a fejpántjaink felé. Úgy látszik, hogy nem vette még észre. Észreveszem, hogy Kaikatsuna felém lép és belenyúl a kunai tartójába és a kezében észreveszek pár shurikent. Shuriken? Közelharcnál célszerűbb kunait, katanakat, esetleg a puszta kezét használni, shuriken távolsági támadásnál optimális. Lehet, hogy nem is rám akarja pazarolni azokat? Ahogy megvilágosodom, azonnal Kaikatsunanak shurikent markoló karja után nyúlok, hátha sikerül lefognom, elvégre nem egy gyerek alakjában vagyok, hanem egy felnőtt alakjában pompázom, ami sokkal erősebb mint a saját formám. Még akár sikerülhet is.

Fushidara Ikazuchi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Aburame Shino Szer. Ápr. 18 2012, 23:49

Miután a gyermekek nagy nehezen rátaláltak mesterükre, a tervük úgy tűnt már célhoz is ér. Ámbár abba kicsit jobban belegondolva, hogy ezzel csak egyikük fejpántja szerezhető vissza, és biztos, hogy a jounin még egyszer nem dől be egy ilyen trükknek (már ha egyáltalán most bedől neki!). Hossza keresgélés után az ifjonc geninek rátaláltak újdonsült mesterükre, aki természetesen lévén képzett jouninról szó egyáltalán nem vett be semmit ebből a trükkből. Így hát az álcát öltött Ikazuchi felé mozdult pár shurikennel a kezében. Erre a mozdulatra egy összetett kis sor kerekedett ki, a hirtelen helyzet természetesen nem volt még csak meglepő se a mester számára, annál inkább fárasztó a tanítványai részéről. Ikazuchi a shurikent tartó keze felé nyúlt és azt hitte elkaphatja a nála sokkal gyorsabb és erősebb ninja csuklóját ezzel visszaszerezve tőle a fejpántot és meg akadályozva a támadást. Természetesen ez nem igazán jött össze neki mivel a fiatal hölgy nem rá támadt! z igazi célpont ugyanis Kumoshi volt. -Hát végre kiugrott a nyuszi a bokorból!- Szóalt meg mosolyogva Kaikatsuna, miközben egy hirtelen fordulással egybekötve arrébb ugrott Ikazuchi elöl, és ezzel a lendülettel a hátulról támadó testvér felé dobta a shurikeneket. Természetesen úgy, hogy azok csak figyelmeztető jellegűek legyenek, így az egyik a fiú lábánál landolt a földbe fúródva amíg a másik a gyermek karját végigkarcolva egy fában ért célba. Ezalatt a heves testvér a mestere másik kezével kapott egy szép nagy zengő fülest, így az orra bukott majd abban a pillanatban fel is oldotta a technikát, így visszanyerve eredeti alakját. - Szép próbálkozás, de több is telhetne tőletek. Ikazuchi mégis mit képzelsz? A henge egy álca attól, hogy viseled nem rendelkezel az általad megformált illető erejével. Rejtőzésre, megtévesztésre vagy kémkedésre jó, de arra, hogy támadj csak időpocséklás. Meg amúgy is micsoda eszméletlenül idióta sztori ez, hogy küldetésre hív a Raikage amikor ő maga küldött ide és jelenleg ez a küldetés az egyetlen számomra, hogy shinobit faragjak belőletek. Taknyosok! Te meg Kumoshi még a vak is észrevenne téged.- Fenhélyázva és hahotázva tört ki a jelenleg boszorkának tűnő fiatal shinobi, majd pár lépésnyire a tanítványaitól állva várta azok támadását. A támadások esetleges védésére mindkét kezébe egy-egy kunait vett majd állt és keresztbe tett kézzel várta tanítványinak támadást. Mindkettő fiatal vele szemben helyezkedett el egyikőjük még a földet ölelgette, amíg a másik megszeppenve állt lába előtt a shurikennel.
/Lehetőleg legközelebb ilyen nagyobb mértékben csak magatokat irányítsátok, az általam vagy más társaitok által megszemélyesített karaktereket ne. Sok sikert a következő próbálkozásotokhoz Smile /
Aburame Shino
Aburame Shino
Játékos

Adatlap
Szint: A
Chakraszint: Ha megszámolod a bogaraim megtudod!

Témanyitás  Kenshiro Karu Szer. Júl. 04 2012, 19:13

// Kabuto //

Miután a vizsga első felvonása véget ért és mi kaptunk egy hónap felkészülési időt én úgy gondoltam, hogy itt maradok kumogakureban és megismerkedem a helyi szokásokkal illetve kultúrákkal. Nem fogok egy hónapra visszamenni kusagakuréba, amúgy is szerepel még a bakancs listámban egy világ körüli utazás.
Ahogy beléptem a faluba azonnal megértettem miért legendás a város építészete. Ilyen rendezett és arányos épületeket még életembe nem láttam. Emlékszem gyerek koromból kirigakuréra, ott sosem volt ilyen szabályos minden. Ehhez a faluhoz inkább nem hasonlítanám mert a kettő között ég és föld a különbség. Úgy gondoltam keresek egy ramenes bódét vagy egy beülős kis étkezőt mert a gyomrom már erőteljesen reklamált egy ideje. Bár a vizsga záráson ettünk egy nagyot, de azóta több óra telt el engem pedig lefárasztottak az előző nap eseményei. Bár azt vettem észre magamon, hogy egyre jobban bírom az éjszakázást ébrenlétet és egyre jobban terhelhető az izomzatom is.
Miután sikerült megvacsoráznom nyakamba vettem a várost és gondoltam keresek egy padot ahonnan békésen végig tudom nézni a naplementét. Ahogy az egyik után lekanyarodtam a egy meredekebb lejtő felé azt vettem észre hogy a lejtő végén egy nagyobb területen shinobik edzenek és különböző jutsukat gyakorolnak. Lehet, hogy megtaláltam az edzőteret? Merült fel bennem a kérdés valószínűleg jogosan.
Ahogy közelebb értem észrevettem, hogy a hely egy ninja településhez képest eléggé kihalt. Lehet, hogy ez még azért van mert a kumoi chuuninok éppen szedik össze a többi versenyző maradványait. Hát sajnálatos módon ezt most el is képzeltem és nagyot hahotáztam a saját marhaságomon...

// A ramen árát levonom ha meghatározod Kabu! //
Kenshiro Karu
Kenshiro Karu
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1829
Elosztható Taijutsu Pontok : 15

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 400 (B)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 329 (B)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1645

Témanyitás  Akasuna no Sasori Szer. Júl. 04 2012, 21:23

Miközben mászkálsz a faluban, hamarosan eléred a falu kiképzőterepét. Éppen a bejáratához érsz, amikor egy fiatal srác ugrik eléd.(kép)
- Üdvözletem! A Raikage küldött, mert állítólag te nem mentél haza a tanulós időszakra. Így én foglak kezelés alá venni. Azt hallottam, hogy a második chakra elemedet akarod aktiválni. Ha ez igaz, akkor már most ki kell, hogy ábrándítsalak, nagyon nehéz feladat. Ha a családod származása nem megfelelő, akkor maximum a jounin rang elérése után fogod tudni. Tehát, ha készen állsz, akkor fogd ezt, ülj le és koncentráld bele a chakrád. Majd kiderül, hogy mi a második elemed. Utána megpróbáljuk feloldani! - mondja, majd egy papír darabot ad át.

//A ramen 150 ryo volt//
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Inaktív

Témanyitás  Kenshiro Karu Csüt. Júl. 05 2012, 09:29

// A ryot lehúztam //

A hirtelen érkezett segítségem éppen annyira meglepett, mint az a tény, hogy lehet én voltam csak akkora idióta, hogy nem mentem ebben az egy hónapban. Minden esetre úgy tűnik a Raikage sama gondolt rám. Nem is tudom, vajon honnan tudhatta meg, hogy ezt szeretném elérni, de ezek a kagek már csak ilyenek. Minden esetre én nem teketóriáztam sokat.
- Igen azt szeretném kideríteni, hogy milyen a második chakra elemem. Remélem a származásommal nem lesz probléma...
Azzal fogtam a cetlit és belekoncentráltam a chakrámat. Közben a fejemben víz hangoztak az öreg szavai. Remélem sikerül gyorsan pontot tenni az ügy végére és nem kell annyit szenvednem ezzel az elem feloldással mint régen amikor a víz elemet oldottuk fel.
Ahogy belekoncentráltam a chakrámat éreztem valami melegséget, de lehet csak az érzékeim tévesztettek meg. Minden esetre lehet, hogy egy pillanat alatt ez a villám mentőöv egy kicsit sok volt, minden esetre elkezdtem kedvelni kumogakurét...
Kenshiro Karu
Kenshiro Karu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akasuna no Sasori Csüt. Júl. 05 2012, 14:45

Miután a kezdbe veszed a papír darabot és belevezeted a chakrádat, hamarosan azt veszed észre, hogy az elporlad. A srác ekkor hümmög egyet.
- Szóval Katon elemű vagy. Nos, akkor lássuk, mennyire jársz sikerrel az elem feloldásával. Állj fel, alkosd meg a Tigris kézpecsétet. Ezután áramoltasd a chakrádat a gyomrodba. Figyelj a helyes légzésre, ugyanis amire most készülsz, elég veszélyes lehet rád nézve! Lassan, egyenletesen vedd a levegőt. ha úgy érzed, ez megvan, akkor alkosd meg a következő kézpecséteket: Tigris - Majom - Vaddisznó - Ló - Tigris. Végül leheld ki a levegőt, amit közben átalakítasz nyers lángokká!
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Inaktív

Témanyitás  Kenshiro Karu Csüt. Júl. 05 2012, 21:20

Megdöbbentem, hogy maga a Raikage küldött egy shinobit, hogy segítsen nekem, de végül is örültem neki mert így jóval egyszerűbb lesz a dolgom. Amúgy sem szeretek kérdezősködni olyan dolgokról amikhez semmi közöm sincs, így nem kérdeztem meg, hogy honnan is tudhatta a Raikage, hogy mit szeretnék tanulni, de minden esetre furcsának találtam a dolgot. Lehet, hogy ENraku közbenjárt az érdekemben. Minden esetre most csak egy dolog lebegett a szemem előtt. Ez pedig nem volt más mint a chuunin vizsga második fordulója. Alig van egy hónapom felkészülni és még nem is találtam embert aki segíthetne nekem.
- Tehát akkor egyenletes légzés. - Ismételtem a shinobi szavait.
Felálltam és koncentráltam a chakrámat ahogy mondta. Aztán vettem egy mély levegőt és a kifújásnál odatettem az egyik kezemet a számhoz. Tudtam, hogyan működnek a tenketsuk és hogyan kell átalakítani a kifújt levegőt tűzzé ugyanis olvastam már a katon elemű jutsukról, de soha sem hittem volna, hogy a második elemem a tűz lehet. Aztán eszembe jutottak Kanko szavai. Bárcsak itt lenne most az öreg és segítene. Lehet úgy gyorsabban menne. Kifújtam a levegőt és a kézpecsétek után odatettem a kezem is a számhoz, hogy az ujjaim végén lévő tenketsukat is használjam ne csak a nyelvemnél lévőt aztán ahogy fújtam ki a levegőt vártam a hatást. Remélem nem sérülök meg. Tanultam én már komolyabb technikákat egy elem feloldás csak nem fog ki rajtam!
Kenshiro Karu
Kenshiro Karu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akasuna no Sasori Szomb. Júl. 07 2012, 21:03

A fiú érdeklődve nézi a próbálkozásodat. Úgy tűnik minden tökéletesen megy. Ahogy kifújod a levegőt kisebb lánglabda jelenik meg. Ezen a srác elmosolyodik és biccent egyet feléd.
- Nem rossz! Akkor bemutatom mit kellett volna produkálnod!
Ekkor megalkotja a szükséges kézpecséteket, majd felfelé tartja a fejét.
Katon: Goukakyuu no Jutsu!
A következő pillanatban egy hatalmas tűzgolyót lehel ki a száján, ami felszáll a levegőbe. Azonban ott nem marad meg, hirtelen elenyészik.
- Nah, én teljesítettem a rám kiszabott feladatot. Tehát, az elemed a Tűz! További jó gyakorlást, Itoko!
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Inaktív

Témanyitás  Kenshiro Karu Szomb. Júl. 07 2012, 22:10

A fiú bemutatója bámulatos volt. Nem is gondoltam volna, hogy a tűgolyó jutsut lehet ilyen szépen is kivitelezni. Bár eddig ritkán találkoztam tűz elemű ellenféllel, de tudom, hogy ez konkrétan egy támadó elem és örültem, hogy ilyen a másodlagos chakra beállítottságom. Az öregnek igaza volt. Lehet, hogy tényleg hajlamos vagyok arra a Kekkei Genkaira, de ez még kiderül később, most sürgősen fel kell készülnöm, mer a vizsga második fele közeledik, és én semmit sem tudok az ellenfelemről. Azok az emberek akikből láttam egy kicsit is az első fordulóban nem az én ellenfeleim nagy sajnálatomra, mert őket megtudtam volna lepni egy tűz jutsuval a tarsolyomban, de ki tudja, lehet a mostani ellenfelemet is sikerül levenni a lábáról a szószoros értelmében.
Így elégedetten bandukoltam tovább Kumogakure utcáin a naplementében. A mai napra minden megvolt amit terveztem!
Kenshiro Karu
Kenshiro Karu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shirogane Shiro Kedd Júl. 10 2012, 00:30

[Minato]

A rettegett chuunin-vizsga első, horrorisztikus rémmesékbe illő legendákkal övezett fordulóján csodálatos módon túljutottam. Anya és apa el voltak ájulva, és őszintén szólva én is magamtól, mármint, senki, én meg aztán főleg, nem számított rá, hogy így végződhet. A legnagyobb vágyam az volt, hogy ne essek ki csúfosan, hanem ha már bukni kell, dicsőséggel telve sikerüljön, és úgy érezzem, minden tőlem telhetőt megtettem. Na hát ezzel nem volt gond egészen eddig. Mert most, hogy bejutottam a második fordulóba, iszonyatosan képzetlennek érzem magam, és egy hónap az semmi, jó, ha összekaparok magamra még egy jutsut.
mindenesetre kissé magabiztosabbnak érzem magam, és egy halvány reménysugár elhatolt lelkem azon részéig, amely a hitemért felelős, és most érzem magamban az elhatározást, hogy Akihikoval közösen még egy lépést próbáljunk meg tenni az álmaink felé, mégpedig azzal, hogy azt a nyavalyás egy jutsut tényleg magamra kaparom, ha törik, ha szakad.
Azt nem tudom, az ellenfelem mire képes, nem is nagyon fogom megtudni addig, míg oda nem kerülök, hogy szembenézzek vele, de egy plusz jutsu akkor is jól jön, ha épp a port fogom zabálni vizsgázás néven, és szép nagy piros betűkkel írják a kartonomra, hogy megbukott.
Szerencsére lehetőségem is akad a tanulásra, így vidáman készülődök össze, és kivételesen nem reszketve az elvárásoktól, hanem dúdolgatva az elhatározottságtól, közelítem meg a kiképzőterepeket. Nem mondom, hogy önbizalmam megrendíthetetlenné szilárdult, mert közel sem, de most egy picit van, amíg földbe nem döngöli valaki megint. Akihiko, szerinted milyen hamar tanulunk meg egy jutsut?
Shirogane Shiro
Shirogane Shiro
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 45

Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 254

Témanyitás  Namikaze Minato(Inaktív) Csüt. Júl. 12 2012, 21:44

[Shiro]

Az idő igen kellemes volt most a faluban, persze még így is felhőkkel volt borítva az ég, de aki a hegyek közt nőt fel azt nem igen zavarta. Sőt talán még tetszett is neki.
Mivel úgy tűnik a mesterednek nyoma sincs, úgy döntesz lepihensz egy kicsit az egyik fa alatt és finoman lehuppansz a tövébe. Érdeklődve felemeled a fejed és mint egy kisbaba, úgy nézed a levelek és a napfény árnyékot, ahogy a szél folyamatosan mozgatja őket. Szinte már hipnotizál a fény-árnyék játékuk, mikor egy hatalmas üvöltés zökkent ki az elmélkedésből. Gyorsan átvizsgálod az egész területet mikor észreveszed, az egyik bejáratnál egy kisebb csetepaté van készülőben. Egy idevalósi Kunoichi-t három sebhelyes fickó veszi körbe, akiknek látszólag nincs fejpántjuk. Az egyik ölbe tett kézzel néz rá vigyorogva, mire a másik kettő már nyálat csorgatva dörzsölik kezüket. Fel is merül benned a kérdés, hogy Elveszett Ninja-k surrantak be a biztonságot adó falak közé vagy csak szimplán perverzek, mikor hirtelen a nő leveszi a hátáról a kardját és a magasba emeli. A föld egy csöppet megremeg és a talaj megrepedve alattuk fekete drótcsápok emelkednek ki. Mind a harmat a magasba emelik, jajgatásuk pedig az egész kiképzőterepet betölti. A nő arca pedig már ördögivé válik és úgy tűnik, ezúttal ő dörzsöli össze kezeit, mikor meglát téged. Zavart hahotázásba kezd, majd a csápok vissza is kúsznak a föld alá, elengedve a három jómadarat.
-Áháháh...Ezek a perverzek megtámadtak...- mondja, miközben a tarkót vakargatja.
-Nem is igaz! Azt mondtad lesz eksön ha mi--- és itt a nő szépen gyomorszájon rúgja a fickót.
-Micsoda mocskos perverz fickók!!- majd besértődve és felhúzott orral elsétál veled.
Mikor végre elég távol kerültetek, beránt téged egy fa mögé és ott helyben megerőszakol. visszanéz, ott van-e még a banda, majd bocsánatkérő meghajol előtted.
-Elnézést ezért a kis színjátékért, csak volt egy kis...gondom...- vakarja zavartan a tarkóját a nő, majd előre emeli a kezét.- Shibuya Koeko vagyok, örvendek! Te pedig biztos Shiro-chan vagy, igaz?- kérdi mosolyogva.

Kiképzőterepek - Page 11 912465af99e09778089a7182fc7722bc
Namikaze Minato(Inaktív)
Namikaze Minato(Inaktív)
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: IV. Hokage
Chakraszint: It's over 9000!!! @_@

Témanyitás  Shirogane Shiro Kedd Júl. 17 2012, 01:53

[Minato]

Tervekkel a fejemben, Akihikoval az oldalamon, huppantam a fűbe, várakozó álláspontra helyezkedve, tekintve, hogy látszólag senki sem volt jelen olyan, akit tanáromnak gondolhatnék, legalább is nem unatkozott itt rajtam kívül senki nyilvánosan. Álmodozva bámulok fel a felettem elterülő fára, a levelei között átszüremkedő felhős égre. Még mindig nem tudom lemosni az arcomról a mosolyt: átmentem az első fordulón.
A nyugalmas mozdulatlanság azonban pillanatok alatt fordul ricsajba és mozgalmasságba, ahogy felordít valaki. Ahogy feleszmélek, és a hang irányába pillantok, egy nőt pillantok meg, aki fején az enyémhez hasonló jelképpel ellátott fejpántot visel, s három rosszarcú férfi veszi körbe.
- Akihiko, szerinted most erőszakot akarnak elkövetni? - döbbenek meg kissé, s meg is rémülök, ilyesmit még sosem láttam, és filmeken sem bírtam soha.
Segíteni kellene neki - jegyzi meg Akihiko, s bár egyetértek, a cselekvésre nehezebb rászánnom magam, mint az természetes. Tudom, tudom, szégyellem is magam, de nem vagyok felkészülve, és még csak valami jó kis technikát sem ismerek, így nem rohanhatok fejjel a falnak, az agyam viszont annyira leblokkolt, hogy semmi jó tervem nincs.
A kunoichi azonban nem tűnik elveszettnek, hátáról kardja lendül, s az ember már várná, hogy lecsapjon vele, de ehelyett drótcsápok bukkannak fel a föld alól, s rendeznek ramazurit. Igazából lassan nem tudom, kit kellene jobban sajnálnom. Az áldozatot, vagy pedig a három balféket, akik pont egy kunoichibe kötöttek bele balgán.
Egy olyan kunoichibe, akitől feláll a szőr a hátamon, és sikítófrászt kapnék, ha velem állna szemben...
Nem csoda, ha elfehéredek, mikor rám pillant. Aztán ledermedek a hirtelen színeváltozáson, mert a nő ismét mosolygós, ártatlan lánynak tűnik, aki zavarban van. Ez legalább kölcsönös, mert egyáltalán nem tudom hova tenni a viselkedést. Így fel sem fogom igazán, mi történik, csak hagyom, hogy magával cipeljen, még annyi életösztön sincs bennem, hogy felsikoltanék, vagy valami, csak bambulok, miközben Akihiko igyekszik visszadiktálni belém a lelket.
Így történhet az, hogy egy fa mögül leselkedve, míg én csak bámulok rá, bemutatkozik. És még a nevem is tudja... Elájuljak? Akihiko, ha halottnak tettetem magam, akkor mint a medve, ő is tovább áll? Ugye továbbáll?!
Nyugalom, nem lesz semmi baj, hessentsd el a páni hisztit! ölel át Akihiko, és egy fokkal jobban érzem magam, bár nem állítom, hogy a térdem nem remeg meg néha, ahogy ki sem nyitva a szám, bólintok, hogy igen, én lennék. Hogy megtaláljam a hangom, és időt is nyerjek, végigmérem. Zöld szemei igazán határozottak, és szerintem totál kiszámíthatatlanok, de a barna haja legalább olyan megnyugtató érzetet kelt bennem, s a ruhája is visszafogott, nem hivalkodó, nem olyan, amely miatt még nyugtalanabb lennék. Bár az előbbi jelenetet akkor sem tudom hová tenni...
Akihiko felsóhajtva nyom egy kokit a fejem búbjára, hogy végre magamhoz térjek, s fel is riadok valóban.
- Ano... Örvendek, sensei! Kérem, viselje gondom az edzés alatt! - hajolok meg, kérve segítő védelmét a lehető legilledelmesebb mód, nehogy magamra haragítsam.
Shirogane Shiro
Shirogane Shiro
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Namikaze Minato(Inaktív) Vas. Júl. 22 2012, 21:20

[Shiro-chwan]

Úgy tűnik, a kóbor banda végre összeszedték magukat és mikor mindenkit egy darabban látnak, fogják magukat és távoznak a kiképzőterületről. Persze azért morognak valamit az orruk alatt, hogy "Ezt még megkeserülitek..." meg hogy "Én mondtam, hogy ne bízz meg benne!", de hát ez már a múlt. A Kunoichi-senpai is sóhajt egyet, mikor kilépnek a kapun, majd mosolyogva rád néz, de a komoly bemutatkozás után zavarodottan elkezdi vakargatni a tarkóját.
-Őőő...Hát...Biztos...- nézz rád, mint borjú az új kapura, majd int egyet a kezével és rögtön vigyor kerül az arcára.- Nem kell ennyire hivatalosnak lenni!- vigyorog, majd a csípőjére rakja két kezét megpihenni.
Egy kis csend következik be a két nő között, csak a felettük elszálló madár ad ki fura hangokat, de ez a történet szempontjából teljesen lényegtelen, csak kellett valami, amivel tudok majdnem két sort írni.
// xD // Koeko-sensei nagyon elgondolkodva bámul téged, még az álla alá is berakta a kezét és dörzsölgeti azt, majd hümmög egyet.
-Na jó, igazából nem vagyok én tanító Jounin, hanem fejvadász és nem igazán tudom, hogy mivel kezdjem...- majd itt bólogatva lehunyja a szemeit.- Bizony...- hümmög tovább.
Egy újabb néhány percnyi gondolkozás után újra megszólal, de ezúttal határozottság van a szemeiben.
-Kezdjük akkor az elején...Mi volt a Chuunin-Vizsgán eddig? Milyen feladatok voltak? Kerültél-e már szemtől szembe az egyik vizsgázóval? Bármi egyéb hasznos információ a vizsga első és második részéről? -nézz rád úgy, mintha mindjárt el akarnád mondani az élet értelmét.
Namikaze Minato(Inaktív)
Namikaze Minato(Inaktív)
Inaktív

Adatlap
Rang: IV. Hokage
Chakraszint: It's over 9000!!! @_@

Témanyitás  Shirogane Shiro Pént. Júl. 27 2012, 09:23

[Minato]

//Nahát, nem tudom, be tudjuk-e fejezni majd, de ha nem aug. 5-én sajna el kell tűnnöm, akkor kezdődik a második forduló xD - bár jó eséllyel rajtam fog inkább múlni ez a jutsu xD, de rosszabb esetben a vizsga után befejezzük, úgyis kiesek mint a fittyfene Very Happy//

Kicsit fura. Mármint az megszokott, hogy én nem tudok mit kezdeni emberekkel, főleg nem nálam magasabb rangúakkal, de hogy egy nálam magasabb rangba sorolt egyén épp ugyanolyan zavarban érezze magát a társaságomban, mint én az övében, az már nem mindennapos élmény. De legalább végül kivágja magát a helyzet faramuciságából, és feltesz egy kérdést.
A chuunin-vizsga, na igen...
- Eto... egy külön erre kialakított terepen kellett keresztül jutni mindenféle vitt fegyver nélkül. Kissé ijesztő volt, mármint nekem mindenképp, mert nem igazán tudok egy jutsut sem, amivel áthidalhattam volna eme problémát. Ezért is szeretnék ezen egy kicsit javítani. A vizsgán szerencsém volt, mert óvatosságomnak köszönhetően a legtöbb mindenkit elkerültem, aztán csatlakoztam egy kumoi kis kétfős csoportosuláshoz, akiket titokban követtem, de csak mert nem tudtam, hogy reagáltak volna felbukkanásomra. Aztán úgy alakult, hogy meglepetésszerűen meg akarták őket támadni, amit én észrevettem, mivel lemaradva mögöttük táboroztam le, és engem nem vettek észre, így, na meg persze a lelkiismeretem sugalmazására végül kisegítettem őket, és közösen elijesztettük a támadókat, s hálából velük mehettem. Ez azért volt előnyös, mert a fiú, Goroi ismerte a terepet, mert korábban az apjával arrafelé jártak együtt... talán vadászni... már nem emlékszem, de tényleg nagyon járatos volt, így egy igen rövid úton juthattunk el a végéig. Ahol elbúcsúztunk. Kicsit bűntudatom is van, mert én minden gond nélkül beértem, el sem hittem igazán, ráadásul elsőnek, ami meg végképp elképzelhetetlen volt az induláskor számomra, viszont ők nem voltak sehol. Nem tudom, mi történhetett velük - szomorodom el kissé a gondolatra, de aztán folytatom a jelentést.
- A következő forduló elvileg páros harc lesz, mármint valakivel meg kell küzdenem szemtől szemben. A fiú egy konohai vendék, akit kihúztam, de nem tudok róla szinte semmit. De van egy olyan érzésem, hogy az alap akadémiai jutsukon kívül több mindent ismer, én meg nem nagyon... de nem szeretnék szégyent hozni Kumogakuréra, szeretnék derekasan küzdeni, mégha a sensei-em azt is mondta, mikor felvetettem neki, hogy indulok, hogy nem tart rá még késznek. S most, hogy eljutottam a második fordulóig, már végképp nem szeretnék szégyenben maradni. Kérem, segítsen nekem. Nem igazán tudom, mi jöhetne jól, de ön talán tud nekem valami jót javasolni, amit még meg is tudok tanulni ebben a rövid időszakban, amim a vizsgáig maradt.
Valóban nagy bizodalmam fektetem belé. Általában nem szeretik, ha nincs az embernek célja, de tényleg nem tudom, mi lehetne hasznos egy olyan ellenféllel szemben, akit nem ismerek. Nem vagyok igazán jártas a különböző jutsukban, de biztosan valami olyasmi a kelléktárában,a mi nekem is jól jöhet adott szituációban. Persze mindenre nem fogok tudni felkészülni, elvégre ahhoz túl kevés az idő, én pedig túl képzetlen még, de egy újabb ütőkártya is sokat segíthet a legvégén.
Shirogane Shiro
Shirogane Shiro
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kyrena Pént. Szept. 07 2012, 19:06

A kiképzőterep. Alig várom, hogy odaérjek. Amióta genin lettem, gyakran jártam erre. Szinte minden nap, de még egyszer sem mertem bejönni és megnézni. Inkább mindig visszafordultam az akadémia felé. Az érzés még mindig bennem van. Olyan jól esett az a kis figyelem. A szemernyi siker, amiben részem volt a sikeres vizsgával. Vajon... Vajon anyáék látták? Tudják, hogy letettem a vizsgát? A sírjukat meglátogattam és elmondtam nekik. Ők mindig figyeltek rám. Mindig meghallgattak, mondhattam bármiféle sületlenséget. Rinn is mindig meghallgat, de az más. Ő a barátom. Annyira hiányoznak a szüleim! Szerettem volna, ha látják, hogy jó úton járok a ninjává váláshoz. Azt akartam, hogy figyeljék, ahogy erősödöm és adjanak tanácsot.
Most viszont itt állok egyedül. A kiképzőtér bejáratánál és izgatottan bámulok előre. Próbálok szép emlékekre gondolni. Arra, amikor játszottam az apámmal, vagy amikor együtt vásároltam anyával a vacsorához. Ő persze nem hagyta, hogy cipekedjek. Vajon... Milyen lesz a mesterem? Olyan, mint ők?
- Ha nem mész be, nem fogod megtudni... - motyogom magam elé, hátha az lépésre sarkall.
Ez segít. Megindulok a fák felé, hátha ott találok valakit. A fákról Rinn jut eszembe. Kíváncsi vagyok, hogy merre csámboroghat az a kis négylábú. Jó lenne, ha itt lehetne velem. Akkor nem kellene állandóan keresnem, valahányszor beszélni akarok vele, vagy játszani. Bár... a játékot mostantól el kell felejtenem. Itt az ideje megkomolyodni, elvégre már genin vagyok. Küldetésekre fogok járni és végre hasznos tagja lehetek a falunak.
A fákhoz érve megállok és szétnézek. Alaposan megfigyelek mindent. A vizet, a fákat, más embereket, amit csak látok. Mosoly ül ki az arcomon, mikor rájövök, hogy most már tényleg ide tartozom.
Kyrena
Kyrena
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 20

Adatlap
Chakraszint: 257

http://zombiland.hungarianforum.com/

Témanyitás  Hinata Szomb. Szept. 08 2012, 00:10

Valaki távolból figyel téged. Csak az árnyak mélyén lapul semmi különös egyéb dolog. Sima ember aki végtelenül lusta. Vagy épp csak pihegett. Ha már nem tudok piheni tőle muszáj lesz oda mennem hozzá. Pedig azt reméltem, hogy késni fog, vagy elfelejti a legjobb lett volna ha el sem jön. Én pedig nyugodtan pihenhetnék tovább.
Leugrik a fáról a földre halk puffanás. A következő pillanatban pedig ott áll a hátad mögött, de egy szót sem szol csak érdeklődve figyeli tovább, hogy mit csinálsz. Fiatalos vagány kicsit nem törődöm külső.

Kiképzőterepek - Page 11 Manga-girl2

Lentről felfelé haladva nem a megszokott lábelit viseli. Csizmákat hord bokánál mindkét lábán egy-egy lánccal. Feljebb egy sok zsebes fekete nadrágot visel. Zsebekben pedig kitudja, hogy miféle dolgok lapulnak. Feljebb egy sárga és zöld csikós pólót visel ( lásd a képen). Az főlőt pedig egy szürke kapucnis pulóvert hord. Nyakában apró szemfogakból álló nyaklánc simul. talán valamilyen nagy macska félle fogai esetleg tigris fogak. Mind két kezén kesztyű a kézfejnél kivágva. Jobb kézfején egy tetoválás. A kesztyűkben apró fémgolyók látszanak. Jobb füle tele van piercingekkel szám szerint öt darab karika csilingel benne. A nyelvében is van egy tüske amit meg is láthatsz amikor beszél majd hozzád. Szemei zöld tisztán csillogóak. Haj terén pedig a káosz uralkodik A vörös fekete és a lila keveredik egymással teljesen egyedi dolgot alkotva.

- Figyelek mióta beléptél ide.

HA eddig nem veted észre meglepetés ként érhet, hogy hirtelen szólal meg a hátad mögött. Amikor felé fordulsz megláthatod ki az aki megszólított. Az idegen lány közelebb lép hozzád szinte már kínos közelségbe. Végig mér majd elhúzza ajkait.
- Ugye nem vagy hiperaktív?

Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap
Chakraszint: Nem fontos

Témanyitás  Kyrena Szomb. Szept. 08 2012, 09:25

A fejpántomon igazítok egyet, ami homlokomon pihen. Most már alig férek a bőrömbe, annyira kíváncsi vagyok mindenre. Sok dolog jár a fejemben. Hogy mit fogok először tanulni, hogy vajon hogy is nézhet ki a tanárom? A következő pillanatban halk puffanásra leszek figyelmes. Hát itt van. Végre! Vajon hogy néz ki? Nő, vagy férfi? Magas, alacsony, sovány, esetleg kövér? Lassan fordulok meg. Közben hallom hangját, miközben azt mondja, hogy figyelt engem, amióta beértem ide. Tehát tényleg ő az. Képemre mosoly ül ki, nem túl szélesen. Végül teljesen hátrafordulok és meglátom őt...
Ábrázatomról azonnal eltűnik a mosolyom. Nem éppen erre számítottam. Azt hittem, hogy az új mesterem lesz az, erre itt áll előttem egy lány. Alaposan végigmérem, minden egyes dolgot megjegyezve. Érdekesen öltözködik. Laza szerelés, sok zsebbel. Kíváncsi vagyok, hogy mik is lehetnek azokban a zsebekben. Ez a kíváncsiság viszont nem mulasztja el hirtelen jött csalódottságomat. Az a tény, hogy azt hittem, hogy egy ninja fog mögöttem állni, és kiderült, hogy mégsem, igencsak letört. Az pedig, hogy olyan mosollyal fogadtam, mint más a születésnapját, kínos. Arcom lángol, érzem, ahogy a pír apró csíkokban megjelenik rajta. Örülnék neki, ha nem venné észre.
- Ki... Ki vagy te? - kérdem zavartan.
Közelebb jön. Én önkéntelenül is hátra teszem jobb lábam, de megállítom magam, még mielőtt gyáván hátrálnék ténylegesen. Már ez is elég nyilvánvaló gesztus. Elkerekedett szemekkel hallgatom kérdését és figyelem közben arcát. Az a gúnyos kifejezés, ami rajta ül... Nem bírom nézni. Elkapom tekintetem, magam mellett kezdem nézni a földet, miközben kézfejeim ökölbe szorulnak. Egész testemben remegek. Előtört az érzés, hogy felesleges vagyok. Egy apró kis senki a világban, akit el lehet taposni. De segít a tény, hogy pont ezért vagyok itt. Hogy erősebb legyek, hogy segítsek másoknak. Elmorzsolok egy könnycseppet, majd a tőlem nem éppen megszokott, határozott tekintettel nézek vissza rá, egyenesen a zöld szemeibe, amik annyira emlékeztetnek engem sajátoméra.
- Ha... Ha arra célzol, hogy azért vagyok itt, hogy tanuljak és erősebb legyek... hogy sokat gyakoroljak, akkor... i-igen. Akkor hiperaktív vagyok.
Kijelentésem után ismét vörös pír ül ki arcomra. Ajkaimat összepréselem. Testem még mindig remeg, kezeim sem engedtek szorításukból, pedig már kezdenek zsibbadni az ujjaim. Egy újabb érzés kering bennem. A félelem... Félek attól, hogy most mi fog következni. Ismét gúnyolódni kezd vajon? Kinevet? Elhatároztam, hogy nem érdekel. Elvégre pont az ilyen megnyilvánulások miatt vagyok itt. Csak érne már ide a tanárom. Miért késik?
Kyrena
Kyrena
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Hétf. Szept. 10 2012, 20:15

- Hajjj ez az én szerencsém.
Felemelem kezem és meg simítom az arcod miközben mosolygok.
- Katsumi Goto a nevem, de nevez úgy ahogy akarsz egy név különben sem jelent semmit.
Le ülök a fa tövébe mi legközelebb van de továbbra is lányt figyelem. Egy percre sem veszem róla le a szemem ismerem, hisz már olvastam az aktáját, de van amit saját magam akarok hallani.
- Mintha egy kicsit félék lennél és talán vissza húzódó.... de lehet én tévedek. Na jó legyen kezdem én a bemutatkozást és te fogod folytatni.
Kíváncsi vagyok a lány jelemére a viselkedésére. Ami a papíron volt le írva az semmi csak selejtes kuka töltelék. Úgy ismertetik meg az ember ha harcol vagy saját maga mesél énjéről.
- Katsumi vagyok besorolási szintem: S. Rangom Jounin kiképző lehet, hogy furcsa vagyok és különc. Talán kicsit lusta és laza is de ha jó leszel hozzám és kedves velem. Akkor hajlandó vagyok erőszakot eszközölni magamon a kedvedért és kicsit aktívabb leszek. Viszont ha becsapsz és megsértesz akkor keserves időszak fog rád várni és repülsz vissza az akadémiára. Néha elő fog fordulni, hogy edzés helyet csak beszélgetünk vagy kirándulunk vagy bulizunk. Most pedig te jössz szeretnélek megismerni.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Kyrena Kedd Szept. 11 2012, 21:06

Még mindig kicsit meghökkenve figyelem a lányt. Ez az ő szerencséje? Mi az, hogy ez az ő szerencséje? A hangsúlya... Mintha az lenne a gond, hogy szeretnék edzeni. Mozdulata miatt ismét elfog a késztetés, hogy hátráljak, de tartom magam. Nem lépek hátrébb, csak állok és elkerekedett szemekkel tapasztalom cselekedeteit. Ez nem más, mint egy simítás az arcomon. Csak tudnám, hogy mit akar ezzel. Egy pillanattal később megkönnyebbülten sóhajtok, egymás mellé igazítom lábaim, és figyelek rá.
Nézem, ahogy leül a fa alá, közben ismételgetem magamban iménti megjegyzését, miszerint a név nem számít. De mit akar tőlem ez a lány? Elemezget. Félénk lennék? Talán... Visszahúzódó? Erre megvan a magam oka. Az egész amiatt van, hogy nem sokat társalogtam emberi lényekkel. Ennek viszont azt hiszem, hogy én magam vagyok az oka. Várjunk! Jól hallottam? Be kell mutatkoznom? Csak nyugalom... Ő kezdi, nem lesz semmi gond. Csak figyelnem kell arra, amit mond.
Érzem, ahogy arcomon ismét megjelenik a halványpiros szín. Figyelmesen végighallgatom, aztán azon kezdek agyalni, hogy én mit mondjak. Mivel is kezdte? A neve Katsumi, tehát nekem is a nevemmel kellene kezdenem.
- A nevem... Juurin Kyrena.
Nagy nehezen kinyögöm, utána gondolkozhatok a következő információn. A besorolása S. Az enyém D. Ugye D? Istenem, miért vagyok ennyire zavarodott, ha emberekkel kell beszélnem? Bárcsak itt lenne Rinn! Fejemet lehajtom, és zihálva kezdem venni a levegőt. Magamat próbálom nyugtatni, közben pedig rá akarok jönni, hogy mégis hogyan tudnék bemutatkozni. Eddig csak a tanáraimmal beszéltem, mint kiderült... Ez az! Ő is a tanárom. Most már ő lesz a tanárom. Csak úgy kell viselkednem, mintha ez lenne a feladatom, elvégre most tényleg ez az. Felemelem a fejem, a szemébe nézek, kihúzom magam, majd folytatom:
- A besorolási szintem: D. Rangom Genin. Az a célom, hogy erős legyek és segíthessek másoknak. Egyetlen barátom van, egy farkaskölyök, akit Rinn-nek hívnak...
Fenébe! Túl sokat mondtam! Ezt az utolsó információt nem akartam a tudtára adni! Ismét vöröslik az arcom. Magabiztos testtartásom elvész és ismét a földet kezdem bámulni. Egy megkönnyebbült sóhaj szökik ki mellkasomból. Örülök, hogy túl vagyok a bemutatkozáson, még akkor is, ha túl sok mindent mondtam el magamról. Szóval... Ő lesz a mesterem. Ezt el kell fogadnom, még ha nehéz is. Elvégre mi másért figyelne engem egy Jounin?
- Őőő... Mester? Mit fogsz nekem tanítani elsőnek? - kérdem pont úgy, ahogy a tanáraimhoz eddig beszéltem.
Kissé nehézkesen ugyan, de velük legalább tudtam beszélni. Másokhoz a köszönésen kívül nemigen szóltam eddig. Azt is nehezemre esett kinyögni, mert szokatlan volt, ha köszönnek egy láthatatlannak.
Kyrena
Kyrena
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Kedd Szept. 11 2012, 21:49

- Aham....
Csak ennyi telt tőlem ahogy figyeltem Kyrenát. nehéz dolgom lesz már most ahogy látom, de neki talán még nehezebb a jeleme miatt. Mindegy végül is majd ezt is a jövő fogja eldönteni. Látszik, hogy gondolkodom legalább is azt tettetem vagy probálom. jaj nekem csak nehogy sérvet kapjak még a végén. Még ilyet dolgoznom kell és gondolkodni a lustálkodás helyet.
- Biztos aranyos lehet Rinn.
Felállok és arcom most komoly nyoma sincs a bohókás jelemnek és az arc kifejezésnek sem ami ehhez tartozik. Kezem oda nyújtom a lánynak egy baráti jobb ként.
- Mit szolnál ha mi is barátok lennénk? Ha már itt tartunk hívj nyugodtan Katsuminak vagy Katsunak.
A nagy össze borulás után a fára mutattam.
- Ő lesz az edző partnered. Nem akarlak rögtön megterhelni súlyosabb érzelmeket érint dologgal. Azért kezeid nélkül kell felmásznod a fára.
Természetesen be is mutattam a gyakorlatot. Lábam a fának nyomva egyszerűen csak felsétáltam rajta majd a földre ugrottam. A fa egy nagyon magas pontját kiszemelve egy kunait dobtam.
- Feladat tehát feljutni és meg szerezni a kunait. Amit természetesen meg is tarthatsz amint eléred azt.

Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Shiren Szer. Szept. 12 2012, 15:29

// Suigetsu. Köszi, hogy elvállaltál és a szegényes postért elnézést //

Vége lett a vizsgának. Ugyan, csupán csak egy nap telt el az utolsó forduló óta és a csúfos megaláztatás óta, de Mirubi a tradicionális Chuunin egyenruhában feszít macskájával az oldalán. Hallott már sokat, a Kumogakurei geninek harci szelleméről, de saját a saját szemével akart meggyőződni róla. Igazi Chuunin gondolkodás! Ez is csak addig lesz így, míg bele nem un abba, hogy feljebb lépett a ranglétrán! Pár hét múlva ugyan úgy nem fogja hordani az egyenruhát, ahogy a fejpántot sem. De most, úgy érzi, hogy fel kellett vennie, hogy megmutassa magát a világnak.
Shiren
Shiren
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1736
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)

Adatlap
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

11 / 27 oldal Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 27  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.