Kiképzőterepek

+72
Usagi Dan
Hyuuga Hanabi
Shiyaga Kayguro
Setsu
Hirota Yukionna
Uchiha Kagami
Aokaze Atsushi
Orochimaru
Hirano Reina
Zake
Hattori Arata
Terumi Mei
Uchiha Obito
Hasegawa Zauki
Hidan
Kage Ijin
Kaibutsu Hiroto
Hakkyou Katsumi
Akira
Shimura Danzou
Deidara
Yagyuu Hyousuke
Uchiha Madara
Uchiha Itachi
Gawakatsu Hikuro
Kira
Uzumaki Kushina
Tomoshika Asuko
Hikari Ayame
Jiraiya
Kuroda Nobu
Tobi
Sugomi Aoi
Kakuzu (Inaktív)
Azumi Yuurei
Orochimaru (Inaktív)
Shiren
Kyrena
Kenshiro Karu
Aburame Shino
Fushidara Ikazuchi
Fushidara Kumoshi
Akasuna no Sasori
Hiroyasu Karu
Hyuuga Shakaku
Djuka Hiashi
Hinata
Akihito Aoki
Nosaru Kyoya
Hazukage Kurono
Shioshu Mash
Junichiro Saruwatari
Pedanchiku Chakkari
Darui
Hazukage Arashi
Uzumaki Naruto
Kuro Karasu
Ryuuga Gawa
Kurotsuki Emi
Shirogane Shiro
Rock Lee
Karin
Ayanokoji Takashi
Hazukage Inu
Ruru
Shikaku
Hiraga Natsu
Fujikage Koichi
Sai
Nireiko Kai
Yotsuki Kagerou
Namikaze Minato(Inaktív)
76 posters

20 / 27 oldal Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 23 ... 27  Next

Go down

Kiképzőterepek - Page 20 Empty Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Kyrena Kedd Május 14 2013, 20:46

Elképesztő mennyiségű erő áramlik ki belőlem hirtelen. Ennek hatása viszont nem a várt, hanem valami teljesen más, ami valószínűleg siker esetén is bekövetkezett volna. Nekem viszont nem sikerült más, mint nagy erejű kisülést produkálni, rögtön az ujjaimnál. Tovább nem áramlott. Hiába, be kell látnom, hogy ez nekem még túl nagy erő. Talán hibát követtem el? Vagy csak én voltam béna? Elvégre ha nem kellene tudnom irányítani, akkor miért adta volna rendelkezésemre Katsumi? Mi volt ezzel a célja? Az, hogy ösztönözzön? Nem értem... Szám résnyire tátva marad, én pedig kezem lesem elkerekedett szemekkel. Másra nem is vagyok képes jó ideig. Még levegőt is lassabban veszek a kelleténél. Annak ellenére, hogy nem sikerült, éreztem a nagy erőt. Ha valaki közbe akart volna szólni, akár rosszul is járhatott volna. Bevallom, talán egy kicsit én is megijedtem a pillanatnyi vakító fény és a nagy hang észrevételekor. Lehet, hogy ez volt a baj? Idővel térdeimre esem. Még mindig csak kezem lesem, nem tudok mit tenni. Agyam folyamatosan azon jár, hogy mit kellett volna másként csinálnom.
- Én... S-sajnálom... Ennyi... Ilyen sok erőt adtál nekem, de még így sem... így sem tudtam végrehajtani... - suttogom.
- H-ha nem bánod... M-még megpróbálnám néhányszor. De... a saját erőmből - teszem hozzá.
Ezek után lassan feltápászkodok. Éhes vagyok, jobban, mint valaha. Elvégre a találkozásunk előtt sem ettem és azóta is gyakorlok már néhány órája. Jó néhány órája. Rinn, mivel úgy látta, hogy nem kérek a halból, megette. Legalább ő jól lakott. Vagy legalábbis evett valamit. Karom remeg. Kicsit fáj is. Addig viszont nem akarom abbahagyni az edzést, amíg nem sikerül rendesen a jutsu. Vagy legalábbis nem tapasztalok előrelépést az ügyben. Elvégre nem lehet mindent egy nap alatt megtanulni. Vagy mégis? Ha igen, akkor sem hiszem, hogy nekem menne.
Fejem kicsit megrázom, hogy az ismételten előtörő gondolatokat elkergessem, majd igyekszem mihamarabb kitisztítani elmém. Most van valami fontosabb. Annál minden fontosabb. Mély levegőt veszek, lassan kifújom és próbálok megint normálisan lélegezni. Az csak segíthet, nemde? Most, hogy némiképp rendbe raktam magam szellemileg, nekikezdek újra. A mozdulatok mondhatni, már a megszokottak. Semmi új nincs benne, azon kívül, hogy a kezem kissé jobban megfeszül, mint eddig. Talán az idegesség az oka, vagy a korábbi csalódás. Nem tudom. Valami biztosan. Kezem végül a víz felé helyezem és várom az eredményt. Ezt a menetet megismétlem még néhányszor, némi javulást várva végül.
Kyrena
Kyrena
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 20

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 257

http://zombiland.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Hinata Szer. Május 15 2013, 15:17

Figyeltem ahogy próbálkozik, persze sejtettem a vég eredményt.
- Sejtetem, hogy nem fog sikerülni. Csak meg akarok tanítani valamit neked, és remélem magadtól rájössz arra a dologra. Tudod ezt magamtól kelet megtanulnom. nem volt egyszerű, és eltelt hosszú idő mire rá jöttem. Csak most kezdem el igazán látni, érezni az értelmét.
Idővel te is ráfog jönni, hogy mit miért csinálok és miért mondtam neked.
Mondandóm után figyelem a lányt továbbra is a próbálkozásait. Ahogy azt már meg szokhattam volna nem kíméli magát most sem. Mindent belead, teljesítő képessége határáig hajszolva magát.
És talán pont ez a kulcsa annak, hogy néha képes meglepni az embereket. Csak két dolog az ami gátolja, de eljön majd a pillanat amikor rájön és leveti a láncokat. Némi fejlődést már most mutat ami a jutsut illeti. Korántsem lehet még mondani sikerült neki. Viszont már az alapját érti az elméletet. Már csak egyetlen dolog hiányzik, a tapasztalat.

Kezeidből első próbálkozásnál fel villannak a villámocskák és cikázva indulnak a víz felé. Viszont amikor érintkeznek vele azonnal meg is szűnik a jutsu hatása. A második már valamivel jobb kivitelezés volt a villámok ezúttal sokkal erősebbek voltak, ez szemel látható volt. Harmadik és negyedik proba is ugyan így végződött. Az ötödik viszont más volt most már nem halt el a víz érintésekor, hanem egy gyenge kisülés végig cikázót a vízen. Igaz a sikeres jutsuhoz ez kevés még, de azt jelzi a lány jó úton jár.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Témanyitás  Kyrena Szer. Május 15 2013, 19:34

Az eredmény nem sokat változik. Én azonban fizikailag és mentálisan is kimerültem. Ismételten térdelek a víz mellett és gondolkozom. Közben az imént hallottakat igyekszem elmémbe vésni és gondolkozni azon, hogy mi is volt a tanítás célja. Valamit tanultam. Ezt úgy érzem, el is kellene mondanom, de még várok vele. Addig mindenképp, amíg légzésem normalizálódni nem kezd megint. Másik zavaró tényező, hogy szívverésem még elmémben is hallom, mi szintén meggátolja, hogy összeszedjem gondolataim. Be kell látnom, sok zavaró tényező tűnt fel. Remegő kezem kulacsomért téved, megmozgatom azt, de teljesen üres. Nem tudom, hogy jó ötlet-e most meríteni a vízből. Sokra nem jutottam, de azért mégiscsak történt valami. Végre haladok. Még nem tudom rendesen végrehajtani, az utóbbi próbálkozásom azonban nagyobb eredményt produkált, mint az előzőek. Ez azért megnyugtató, még akkor is, ha csalódott vagyok, amiért még nem tudom normálisan létrehozni a jutsut.
- S-sensei... még mindig nem tudom... azt, amit meg akartál tanítani. És... Nem csak a jutsura értem, hanem arra, amire neked magadtól kellett rájönnöd - suttogom, kezeimre támaszkodva.
- De... Valamire rájöttem. Arra, hogy a hirtelen jött erővel... nem tudtam mit kezdeni. Hirtelen megkaptam amiért annyira hajtok, de egyszerűen nem tudtam kezelni. Hiába próbáltam, nem ment. Tehát... Rájöttem, hogy az erőt fokozatosan kell növelnem, hogy ne legyen gond a megszokásával és irányításával. Ha pedig hirtelen jön, sok időt kell arra fordítanom, hogy kitapasztaljam. Nem elég csak néhány perc. Addig viszont jobb, ha nem akarom használni teljes egészében, nehogy baj történjen. Ha... Ha küldetésen került volna erre sor, én... Aligha élnék, jelen pillanatban... - mondom, végét már inkább csak motyogva.
Arcom folyamatosan a föld felé fordítom. Nem tudom miért, de nem tudok rá nézni jelen pillanatban. Jobban mondva, inkább nem merek. Arcomon most is úr a szokásos vörös pír. Egyáltalán hogy mondhattam én ilyesmit? Elvégre, ha küldetésen lennénk, ő biztos megvédene. Vagy nem? Mi van, ha nem tudna? És miért gondolok én arra megint, hogy másokra hagyatkozzak? Ezt el kell felejtenem! Erre nem kerülhet sor, magamnak kell boldogulnom! Fejem ismét megrázom enyhén, hogy elűzzem a gondolatokat. Most viszont nehezebb. Legbelül még mindig ott motoszkál, hogy gyávamód képes lennék csak másokra hagyatkozni. Ez is olyan lenne, mint a küldetésen, amit... Nem akarok. Soha többet nem akarok olyan tehetetlen lenni. Bár az is lehet, hogy csak annak hittem magam, és ez kihatott a cselekedeteimre is. Szemeim lecsukom, a levegőt egy pillanatra visszatartom, majd lassan kifújom.
- Azt hiszem, mára jobb lesz, ha... Ha abbahagyom... - sóhajtom.
- D-de, ha úgy gondolod, folytatom tovább - teszem hozzá azonnal.
Még nem kelek fel. Meredek előre a vizet nézve, majd hirtelen, ha van rá lehetőségem, megragadom tanárom kezét és megszorítom.
- Én... féltem. Nagyon féltem... És... Onnantól kezdve, szinte semmit nem tudtam helyesen tenni. Miért? Miért van az, hogy ha félek, akkor annyit hibázok? Egyáltalán miért féltem, hiszen...
Mesterem kezét elengedem. Helyette kezem vállamra téved és azt szorítom.
- S-sajnálom, én... N-nem akartam...
Kyrena
Kyrena
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Csüt. Május 16 2013, 12:25

Mosolyogva nézem Kyrenát és bólintok.
- Jól mondod, amit tanítani akarok az erővel kapcsolatos. Igen nem szoktad meg, mert kevés volt hozzá az idő. Tudod lehet közhelynek tűnik, de a türelem csodákra képes. Az idő, türelem és a szorgos munka meghozza az eredményét. Nyugodj meg rá fogsz jönni hamarosan, és akkor sok minden más is talán válaszra lel. A kérdések amiket nem mersz megkérdezni sosem.
Felállok és az edzőterep kijárata felé tekintek. Közben tekintetem a jövőt fürkészi, vajon mit fog hozni a holnap számunkra? Végül is fölösleges ezen elmélkedni pár óra múlva megtudjuk úgyis.
- Nem, nem kell folytatnod, különben is azt hiszem már várnak minket.
Az, hogy a lány meg fogja kezem teljesen meglepett. Még soha nem volt ennyire nyílt velem, és nem fejezte ki így amit érez. Szemeim elkerekedtek, majd szomorúságot, vigasztalás sugároztak magukból. Amint elengedi a kezem le guggolok háta mögé és magamhoz ölelem szorosan.
- Sssshhhh ne sajnáld, nem kell sajnálnod. Tudod mindenki fél valamitől, mindenki mástól általában. Veszélyes helyzetekben ott motoszkál minden élőlényben. Te annak ellenére, hogy féltél még is tetted a dolgod. Tudod azok akik letudják győzni a félelmük nagyon bátrak és erősek. Egyébként honnan tudod, hogy hibásan döntöttél a küldetés során? Tudod többe közt amikor csapatban dolgozol az egyik fontos dolog a bizalom. Még ha távol is vagyunk a másiktól bízunk képességeiben, tudásában és élni akarásában. Mindenki tudja, hogy egy küldetés akár az életébe is kerülhet, ez a veszély mindig fent áll. Vállalnunk kell ha meg akarjuk védeni azt amiért harcolunk. Gawa és Yuu különben is túl makacs és önfejű, hogy csak úgy meghaljanak egy küldetés alatt.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Kyrena Csüt. Május 16 2013, 14:06

Nem hittem volna, hogy amit észrevettem és tanultam az esetből, az pont az, vagy legalábbis hasonló ahhoz, amit Katsumi akart nekem tanítani. Igazából, sosem tudom, hogy az, amit én észreveszek, az az-e, amit ő mondani vagy mutatni akar. De olykor mégiscsak sikerül beletrafálnom. Szerencsére, talán. Vagy nem, ki tudja?
Reakciómon most én magam is meglepődöm. Sosem csináltam ilyet, de egyszerűen kitört belőlem. Lehet, hogy ez már sok volt? Éppen elég dolgot tartok magamban, ha még ezt is bent tartottam volna, ki tudja, hogy meddig bírom ép elmével. És valahogy jól is esett. Azok után, amit Katsumi mondott nekem, úgy éreztem, ő az, akivel ezt megoszthatom. Bár még mindig kételkedek benne, hogy ő annyira félt. Biztos csak túlzott. De lényeg, ami lényeg, azt elhiszem neki, hogy valamennyire, még ha csak egy kicsit is, de volt benne félelem. Akkor... Nem csak a saját, de mesterem reakciója is megdöbbentő. Vagy annyira nem is? Történt már hasonló. Számíthattam volna erre, de egyszerűen... Most nem gondolkodtam ilyesmin. Csak könnyíteni akartam magamon. Azért, hogy elmém tisztább legyen és könnyebben ki tudjam üríteni. Nem, igazából semmi célom nem volt vele. Egyszerűen csak megtörtént és kész. Arcom viszont teljesen elvörösödik. Szavaim ismételten elakadnak, ma már sokadszor. Még Rinn is mellénk araszol, majd hozzánk dörgöli fejét vígasztalásképp. Én továbbra sem mozdulok, csak egy halvány, zavart mosolyt erőltetek magamra. Valami reakció csak kellene.
- Én... bíztam bennük, de... Ők vajon bíztak bennem? Én... Mikor azt hittem, hogy rosszul döntöttem... Teljesen bepánikoltam. Gawa rám hagyta volna a következő döntést is, de nekem egyszerűen nem ment. Azon járt az agyam, hogy nem akarok ismét rosszul dönteni. Azért, mert a tapasztaltak alapján, biztos voltam benne, hogy hibáztam. Mi sem bizonyítaná jobban, minthogy megsérültek? Yuu és Rinn... - suttogom halkan.
Közben végigsimítok a farkas fején. Most sokkal jobban érzem magam. Talán tényleg használ, ha az ember kibeszéli magából a dolgokat. Lehet, hogy azt is el kellene mesélnem valakinek? Nem, arra... Nem lennék képes. Még nem... De talán egyszer. Vagy talán sosem állok majd rá készen. Valami viszont kirángat iménti állapotomból. Szemeim döbbenetemben elkerekednek, és egy pillanatra meg is rezzenek, ahogy visszatérek a valóságba. A mai nap végigpörög elmémen. Hiszen még ez is a küldetésem része volt, részben. Részben pedig nem. Mindenre emlékszem, minden egyes szóra, vagy mozdulatra. Valami viszont csak most jutott el teljes egészében tudatomig.
- S-sensei... Azt mondtad, hogy már várnak minket... Mégis kik?
Kyrena
Kyrena
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Csüt. Május 16 2013, 14:30

- Nem ismered még annyira látszik. Tudod ő más mint az átlag, nem azért amit őseitől örökölt. A lelke a jeleme az ami eltér az átlagtól. Számára a család, a barátok védelme még saját épségénél is sokkal fontosabb. Szerinted ha nem bízót volna benned és Gawában egyedül hagyott volna?
Elengedem a lányt és ha kell segítek neki felállni. Majd szemeibe nézek és jobb tenyerem arcán pihen.
- Lehet nem tudsz róla, de jó pár hónapja majdnem meghalt. Egy nyolc éves kislányt akart menteni. Számára elég indok volt annyi, hogy meg kedvelte a lányt. Kilenc ember ellen harcolt saját elmondása szerint miközben a lányt próbálta kimenteni. Azt, hogyan élte túl nem mondta el. Tehát biz a társaid, barátaid hitében. Hatalmas erő önmagában semmi, mit ér az egész ha nincsen egy társad egy barátod kivel kölcsönösen bíztok egymásban. Még ha nagy távolság választ is el titeket egymástól. Feltétel nélküli bizalom és szeretet a másaikkal szemben.
Meg fogom a lány kezét és elkezdem vezetni magam után. Ahogy reménykedem benne Rin is követni fog minket. Még nem is sejti, hogy hova viszem. Sőt azt sem tudja, hogy hova is viszem. Ez az egész rejtélyes és izgalmas.

( A rövid gyakorlás és tanulás véget ért egyenlőre ki osztom a ch-t + 8 Ch A jutsut még nem sajátítottad el. Még kell némi gyakorlás )
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Kyrena Csüt. Május 16 2013, 15:32

- Tudom... Tudom, hogy más, mint az átlag... És... Azt is tudom, hogy mások fontosabbak számára saját magánál. De... én nem akarom, hogy mások miattam sérüljenek meg... Azért, mert engem akarnak védeni... M-mondtam, hogy azért akarok erősebb lenni, mert nem akarok mások terhére lenni - szólalok meg makacsul.
A hallott történet már ismerős volt számomra. Hallottam már, méghozzá Yuu szájából. Még a hajón mesélte. Akkor, amikor rádöbbentett, hogy minden döntésnek van következménye, amit viselni kell. Ha jól döntöttem, ha nem. Az viszont biztos, hogy ha nem nyitunk be abba a szobába, akkor mind meghalunk. Csak ez az egy vígasztalt akkor. De még így is nehéz volt. Elvégre Gawa egymaga elintézte a dolgokat.
- Mesélt nekem erről... Yuuzuról - suttogom.
Szólalok meg, miután felkeltem. Az arcomon lévő kéz nem engedi, hogy szabaduljak zavarom fogságából. A vörös pír már-már természetesnek kezd hatni nálam. Talán furcsa is lenne, ha nem jelenne meg minden egyes alkalommal, mikor valaki olyat mond, vagy olyasmit tesz, mint most Katsumi. Vagy sok más alkalommal. Azt inkább nem meséltem el, hogy még abban sem hittek, hogy a kikötőben megtámadhatnak minket, nemhogy a hajón. Az egészen mellékesnek tűnik most, vagy mégsem? Minden esetre, némiképp ismételten megnyugtattak szavai. A hallottak megerősítettek abban a reményben, hogy vannak olyanok, akik bíznak bennem. Tanárom szavai is ezt bizonygatják. Mindig azt mondja, hogy egyszer még nagy erő birtokosa leszek. Arra viszont rájöttem, hogy annak nem most jön el az ideje. Nem is a közeljövőben. Elvégre ahhoz idő kell, hogy az erőt megszerezzem és még több, hogy biztonsággal használni is tudjam azt. Éles helyzetben nem engedhető meg, hogy a képességeim kudarcot valljanak, úgy, mint a mai nap, amikor Katsumi rendelkezésemre bocsátotta erejét. Talán ezek a kis tanítások is sokat fognak segíteni. De türelmesebb leszek attól? Nem hiszem.
Mikor kezem megragadja, önkéntelenül is megindulok utána, hogy ne kelljen húznia. Holmim felé intek szabad kezemmel, jelezve Rinnek, hogy hozza azokat.
- V-várj, Katsumi... H-hová megyünk? M-még haza kellene mennem. A holmim... Mióta itt vagyok, még nem voltam otthon, le kellene pakolnom. És... Nem ártana megmosakodnom sem... - húzom el a szám.
Gőzöm sincs, hogy hova siet ennyire. Azt sem árulta el, hogy kik várnak ránk. Egyszerűen semmit nem mondott, ami furcsa. Bár sokszor titkolódzik. Emlékszem, olyan is volt, hogy találós kérdésről kellett rájönnöm, hogy hol lesz a következő edzés. Ez azonban más. Nincs rejtvény, csak az egyszerű hallgatás. Ez azonban sokkal zavaróbb, mint mikor ad valami nyomot, amin elindulhatok.
Kyrena
Kyrena
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Uzumaki Kushina Hétf. Május 27 2013, 13:57

«Tudjukkinek»

– A fekete hajú humanoid értetlenségét fejezi ki mimikán keresztül arra irányulóan, hogy a vörös hajú humanoid milyen okból kifolyólag van rákényszerülve a gyakori pislogásra. Aposztróf, nagy a, aposztróf bezár verzió szerint valamilyen külső, mikroméretű, molekuláris szerkezetű objektum került a szemébe, ez esetben viszont a logikus válaszreakció az objektum lehető leghamarabbi eltávolítása lenne, hogy az alapvető funkciókat az előbb megnevezett és körülírt objektum ne akadályozza semmilyen mértékben sem. Aposztróf, nagy bé, aposztróf bezárva verzió jelen pillanatban még nem képződött meg tudati síkon a fekete hajú női humaoidhoz ahhoz, hogy verbálisan megfogalmazza.
Lassan kezdhetsz hozzászokni a tipikusan monoton, száraz, érzelemmentes, monoton – és említettem már, hogy monoton? – hanghoz, aminek persze éles kontrasztja a harsány rózsaszín babuska, aki persze lefetyelve felesel, ahogy csak a száján kifér.
– Jajj, légyszike már, térjünk rá a lényegecskére, mert ma kiárusításocska van és nem nagyon szerizek ám sorocskákban állni!
– A fekete hajú női humanoid észrevételezi és nyugtázza a rózsaszín tárgyi eszköz szavait, s azoknak megfelelően jár el. Felszólítja az alantasabb női humanoidot, hogy vételezze felső végtagjaiba a fuuma shurikenként definiált tárgyakat. A tanulás első fázisában először még a fizikai világ által minden aspektusból realizált dróthuzalokat fog a vörös hajú női humanoid a tárgyakra erősíteni. Ezt követően fizikai teljesítmény gyanánt megemeli azokat, de azonnal tapasztalni fogja, hogy ezen tevékenység során nehézségekbe ütközik, melyeket a karizmokba, a dróthuzalt érintő marokba és ujjakba irányított chakrával tud kikerülni. A mozgatáshoz azonban mindezek mellett a chakra szálba való irányítsa is szükségeltetik, ami önmagában is precizitást igényel. Éppen ezért a vörös hajú női humanoid tanácsolva van, hogy először gondolati síkon képezze meg a metódust, használva a folyamat során az anatómiai ismereteit, majd precíziós chakrakibocsájtással lásson neki a művelet kivitelezéséhez. Figyelmeztetve van továbbá, hogy a fölöslegesnek kategorizált időhúzás azt eredményezi, hogy a tanári funkciót betöltő páros feltárja majd a vörös hajú női humanoid koponyáját, hogy kivizsgálja kettőspont a vörös hajú női humanoid elenyésző agymérete oka lehet-e a lassú felfogásnak és feldolgozásnak, kérdőjel.

//Semmi gond! Plusz szerintem folytassuk, hiszen nem lenne fair, ha azt mondanám, hogy „nem írtál, mert nem volt időd, búúú, vége a mesének!”, miközben nekem se volt időm és még nem is lesz valami sok Very Happy//
Uzumaki Kushina
Uzumaki Kushina
Adminisztrátor

Elosztható Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi

Adatlap
Rang: Háziasszony
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Témanyitás  Kyrena Pént. Május 31 2013, 22:32

Katsumi otthonát gyorsan elhagytuk. A tortát ott hagytam, mert aggódtam Rinn megjósolható viselkedése, majd rosszulléte miatt. Az bizonyára hátráltatta volna a terveket, miszerint ha megtanulom a jutsut, akkor elmegyünk. Nélküle csak nem mennék el, ráadásul ha beteg, akkor mellette akarnék maradni, hogy vigyázzak rá. A múltkor mozdulni is alig tudott, nem tudna élelmet szerezni magának és boldogulni. Még enni sem igen volt kedve akkoriban. Nem akarom, hogy ez ismét bekövetkezzen. Ezért nem is szoktam süteményt venni. Az az eset is nagy hiba és figyelmetlenség volt részemről. A búcsúzkodást is rövidre fogtam. Siettem haza, hogy ott hozzá is láthassak a pakolásnak. Sok dolgom nem volt, hiszen felszerelésem nagyja így is össze volt csomagolva, hiszen csak ma értem vissza. Tényleg, nem lesz gond, hogy máris elmegyek? Vagyis… Úgysem hiányoznék senkinek, de talán pihennem kellene néhány napot.
- Nem, nem pihenhetek… - szólok magamra.
A készülődést gyorsan letudom. A koszos ruhákat tisztákra cserélem, ellenőrzöm a többi felszerelésem és meg is volnánk. Már csak az marad, hogy aludjak egy jót, természetesen csak az esti teendők után. Rinnek kikészítek egy kis vizet, megsimogatom fejét, elhúzott szájjal figyelve farka végét, melyen még ott van sérülésének nyoma. Remélhetőleg hamar elmúlik. Rossz minden nap szembesülni vele. Azzal, hogy ott mi történt. És ez miattam van, hiszen én küldtem oda.
Alig bírtam elaludni. Fél éjszaka azon gondolkoztam, hogy hogyan tudnám minél hamarabb megtanulni a technikát. Már nem kell sok, érzem. Talán csak gyakorlás és rutin kérdése az egész, hiszen minél többször csináltam, annál jobb lett. Az éjszaka tehát gondolkodással telt. Reggel pedig korán keltem, keltettem Rinnt is és a reggelit út közben elfogyasztva, már igyekeztünk is a kiképzőterepre.
Most, hogy itt vagyok, hozzá is láthatok a gyakorláshoz. Bemelegítés gyanánt ácsorgok egy keveset a folyóparton és ismerkedem chakrámmal. Keringetem testemben, hogy még jobban szokjam mozgását. Mikor ezzel megvagyok, elismétlem az előző nap begyakorolt kézjeleket, végül jöhet maga a jutsu. Nem húzom az időt. Szeretném rendesen megtanulni, még mielőtt Katsumi ideér. Rinn nem zavar. Csak csendesen néz engem, egy nagyobb fa árnyékából, holmimat őrizve. Biztonság kedvéért pakoltam egy kis ebédet, meg vizet. Ő úgyis hamarabb megéhezik, hiszen neki az a csekély reggeli meg se kottyan. Jó, ha egy óra hosszat bírja vele. Néhány sikertelen próbálkozás után fogom magam és elsétálok a bundásig, majd leülök mellé. Hátam az általa kiszemelt fa törzsének vetem, miközben táskámban kotorászva előhalászok egy kis vizet.
- Csak tudnám miért nem sikerül… - motyogom a folyóra meredve.
Rinn erre rám néz, de nem hiszem, hogy tudna segíteni. Tekintetéből viszont kiolvasható, hogy nem adhatom fel. Ezt tudom is jól. Nem hátrálhatok meg az első nehézség láttán és nem is fogok. Legalábbis igyekszem uralkodni magamon és nem feladni.
- Sajnálom, hogy… felkeltettelek… Ha tudsz, aludj nyugodtan… Igyekszem… csendesebb lenni – mondom a négylábúnak fejét simogatva.
Egy kis dögönyözés után ismét felkelek. Az üveget csak a földre dobom, tudván, úgyis kelleni fog még, ha máskor nem is, hát a gyakorlás végén. Lépteimmel visszasietek a vízhez, ott pedig ismételten nekiveselkedek a rám váró feladatnak.
Kyrena
Kyrena
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Vas. Jún. 02 2013, 00:39

Haj jaj megint túl hajszolja magát. Végül is van benne céltudat egy olyan izé szerű valami. Ami azt mondja neki ennyi nem elég tovább és tovább. Igen meg van kitartás és akarat erő. Ha már fél hulla a fáradtságtól is tovább csinálja. Most is alig tart pihenőt, de legalább már kicsit oda figyel.

Szokásos módon jelenek meg. Igaz holmim nélkül mert az a közeli sziklák közt hever. Tehát szóval ismét mint régi találkozások alkalmával. Levegőben halk kisülés hangja hallatszott, majd hirtelen semmiből jelentem meg. Még néhány apró kisülés végig táncolt testemen majd az is eltűnt.

- NYaahhhúúú meg jöttem. Látom gyakoroltál szorgalmasan. Térjünk is a lényegre!
Össze csaptam a két tenyerem és kezem Kyrena vállára tettem.
- Akkor ha szépen kérlek meg mutatod nekem mire jutottál eddig? Ohh Igen , de legyen egyszerű a dolgod. Ne csak csináld, hanem mond is. Mond el nekem eddig tanulás kezdete óta mi az amire rá jöttél.

Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Kyrena Vas. Jún. 02 2013, 11:33

A gyakorlást folytatom és az ez utáni többedik próbálkozásom közben hallom meg azt a bizonyos hangot. Örülök, hogy így szokott feltűnni, mert így legalább tudom, hogy mikor érkezik. Az elkezdett próbálkozást félbehagyom és hátra fordulok, hogy mesteremre nézhessek. Ő most is gyorsabb volt nálam. Arcomra kiül a vörös szín, mikor megragadja vállaim. Hirtelen eszembe jut az előző este, mikor megvédett attól, hogy a tortában kössek ki, melyet tőle kaptam. Arcom az emlék hatására még vörösebbé válik, így visszafordulok a folyó felé és lélegzetem visszafojtva kezdem őt hallgatni. Megszólalni most sem nagyon tudok. Csak bólintok egyet, bár fogalmam sincs, hogy mit kellene mondanom. Tanultam én egyáltalán valamit? Egyszerűen csak csináltam azt, amit úgy véltem, tennem kell. Most mégis mit csináljak?
- S-sensei… Nem biztos, hogy… - harapom el mondatom másik felét.
Azt mégsem mondhatom neki, hogy fogalmam sincs arról, hogy mit kellett volna tanulnom és hogy mit sikerült is megtanulnom. Egyszerűen gőzöm sincs. Valamit azonban mondanom kell, addig viszont, míg összeszedem azt a keveset is, kénytelen vagyok húzni az időt.
- A… a jutsuval kapcsolatban mondjam, vagy azt is, amire… amire akkor jöttem rá, amikor… amikor… rendelkezésemre bocsátottad az erőd? – kérdem zavartan, hiszen egy újabb emlékkép villant be.
Ez utóbbi emlék azonban kellemesebb, vagyis… Kevésbé zavarba ejtő. Elmémben lassan kezd összeállni valami. Némi magyarázat, mi vagy jó, vagy rossz. Nem tudnám eldönteni, de valamit mondanom kell. Azt viszont nem szeretném, ha ki kellene javítani. Nem szeretek hibázni, csak az a baj, hogy túl sokszor teszem mégis. Kis idő múlva azonban nagy levegőt veszek, majd egy sóhaj kíséretében kifújom azt. Egy kisebb ágat felveszek a földről. Úgy döntöttem, előbb magyarázok és csak aztán mutatom a gyakorlati részt. Remélem így neki is megfelel majd.
- A tanulás alatt… abból tudtam kiindulni, amit mutattál és mondtál. Arra rájöttem, hogy az egyszerű chakrát könnyebb irányítani. Vagyis… Azt a chakrát, ami még úgymond nem aktív, vagyis nem egy próbálkozás során kellett irányítanom. Először azzal próbálkoztam… Egyszerűen… bejártam az utat, amit majd… meg kell járnom a kézjelek elvégzése után – kezdek bele mondandómba.
- De mint mondtam… az egyszerűbb volt… arra viszont jó volt, hogy… kiismerjem az "ösvényt"… - folytatom, miközben kezdek kissé elbizonytalanodni.
Biztos jó az, ha így magyarázom? Hamarosan leguggolok, majd a nemrégiben felvett bottal felvázolok egy részletet a tankönyvekben elég sokat taglalt chakrahálózatból és a tenketsu pontokból. Ez persze egy váz, de segíteni fog magyarázni, vagyis remélem.
Kiképzőterepek - Page 20 Ch_h_l_zat__s_tenketsu_pontok_k_z_www.kepfeltoltes.hu_
- Azt… azt mondtad, próbáljam meg először bent tartani a chakrát, majd… utána kiereszteni. Az „energiát” tehát először a kézfejembe irányítottam, majd… ott tartottam egy ideig, mielőtt az ujjaimon végigvezetve kiáramoltattam az ujjbegyeknél lévő tenketsu pontokon keresztül. Azt hiszem… azt hiszem ez az egyik… legfontosabb rész – osztom meg észrevételem.
- A másik fontos szempont a raiton elem, hiszen azt használjuk ennél a technikánál… Pont emiatt kombinálható jól a vízzel, ahogyan… a többi villám elemű jutsu is.
Legalábbis azt hiszem. Remélem, hogy jól hiszem. Ugye eddig nem volt semmi baj? Ugye kijavítana, ha tévednék? Ismételt bizonytalanságomban Katsumira nézek, hátha kapok valamiféle megerősítést, vagy hasonlót. Vagy bármiféle jelet, ami mutatja, hogy jó úton járok-e.
- A kiáramoltatás még nem is annyira nehéz… Ami nehezebb, az a kibocsátott chakra irányítása és megtartása. Ha jól sejtem… nekem is ezzel vannak gondjaim… főleg a megtartással… az irányításig tegnap el sem jutottam – sóhajtom, ezzel magyarázatom végéhez is érve.
Ennyi, nem tudok többet mondani. Remélem ennyivel is megelégszik, mert ha nem… Akkor nem tudom, hogy mihez kellene kezdenem. Magyarázatom után az ágdarabot, mellyel eddig rajzoltam, visszateszem a földre és felállok. Most, hogy vége a magyarázatnak, itt az ideje a gyakorlatnak. Remélem valamennyit fejlődtem tegnap óta. A víz felé fordulok, majd ismételten veszek egy nagy levegőt és kifújom azt. Sikerülnie kell! Ha nem is most, hát akkor a következőnek vagy az utána levőnek, vagy nem tudom! Azt sem tudom, hogy eddig miért nem sikerült. Vagyis… Azt hiszem pont most mondtam el a lényeget, de akkor is… Miért nem sikerül rendesen megtartanom és irányítanom? Vajon most más lesz? Még néhány nagyobb lélegzetvételt megengedek magamnak, hogy ez által megnyugodjak kicsit. Ezek után hozzá is kezdek a gyakorlati résznek, feltéve, ha kapok rá lehetőséget és az esetlegesen hibás magyarázatom után nem állítanak meg. Ha lehetőségem van rá, akkor hozzá is látok a kézjelekhez. Ezek után a chakrát bent tartom még egy ideig, majd az imént felvázolt útvonalon végigvezetve kieresztem a víz felszínére és próbálok túljutni a „nehezén”…
Kyrena
Kyrena
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Vas. Jún. 02 2013, 16:56

Hümmögtem egy kicsit és hátrébb léptem.
- Rendben jó látom érted a lényegét. Az alapokat érted, de ugye a gyakorlat az ami hiányzik. Megfelelő chakra kontroll az ami még hiányzik.
Mondtam és figyeltem a jutsu eredményességét. Valóban a megfelelő kontroll az ami hibádzik. Az alig pár nap alatt eljutott eddig bizonyítja az akarat erejét és szorgalmát. Már a határán van annak, hogy sikeresen végre hajtson egy az átlagnál nehezebb jutsut.
- Ügyes vagy jól össze foglaltad a dolog mikéntjét, de tudás és tudás közt is különbség van. Eddig túl görcsösen próbáltad, hunyd le a szemed és lazulj el. Érezd a tested minden porcikáját. Fordítsd lelki szemeid befelé és koncentrálj.
Meg fogtam a kezét és víz fölé helyeztem. Lassan újaimat ujjai közé fűztem majd elengedtem.
- Lassan, koncentrálj figyelj a légzésedre érezd az apró rezdüléseket. Majd hajtsd végre a jutsut, ne feled. Ne próbálkozz ha nem csináld, de soha ne próbáld.

Nap lassan kúszik az égen, s közben a falu ébredezni kezd. Korán van még de a távolból dolgukra siető emberek hangja hallatszik.

*Gonosz leszek, eddigi játékod alapján. Legalább egy A4 oldalnyi postot kérek. A tanulás és jutsu végre hajtásáról szóljon főként. Bármi más is szerepelhet benne természetesen. A végét hagyd nyitva a jutsu sikeressége kapcsán.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Kyrena Vas. Jún. 02 2013, 17:47

A hallottak alapján jól teljesítettem, és tényleg rávilágítottam az egyetlen, ugyanakkor hatalmas hibára, vagyis inkább hiányosságra, mi teljesítésem hátráltatja. Amíg ez nem javul, nem is álmodhatok róla, hogy sikerrel járok. Sem most, sem máskor. Ha ilyen szempontból nézem, elég reménytelen a helyzetem. Mégis hogyan javíthatnék a kontrolon? Valami módja csak van annak, hogy gyorsan javítsak helyzetemen. Talán az a baj, hogy türelmetlen vagyok? Türtőztetnem kell magam, meg kell feledkeznem arról, hogy mi lesz ezután. Csak a mostra szabad koncentrálnom, de annyira nehéz! Az újonnan hallott szavak és utasítások meglepnek. „tudás és tudás közt is különbség van” Ezt jobb lesz megjegyezni. De mit jelent az, hogy túl görcsösen próbálom? Jó, igaz, ideges vagyok egy kicsit… nagyon. Azt viszont, amit elmondott, biztos, hogy csak mondani könnyű, megtenni már nem annyira. Legalábbis nekem biztosan nem.
Szemeim azért becsukom. Igyekszem megnyugodni. Légzésem hamarosan lassulni is kezd, zavart pillanataim miatti heves szívverésemmel együtt. Kiürítem elmém, hogy aztán magamat vetíthessem az így keletkezett semmi közepére. Elmém hamarosan körözni kezd a kivetített én körül, hogy minden oldalról megfigyelhessem. Semmi szokatlan. Nem tudom, hogy hogyan érti azt, hogy érezzem? Ha nem érezném, akkor bajban lennék, nem? Vagy mégis mit jelent az, hogy érezni? Tanácstalanságomból ismételten Katsumi rángat ki, azzal, hogy megfogja kezem. Szemeim azon nyomban kinyílnak és megdöbbenve figyelem, hogy mit is csinálunk. Kezeink a víz felett vannak. Az viszont, hogy hogyan, ismételten zavarba ejt. Arcom elvörösödik, tekintetem pedig igyekszem arra vezetni, amerre ő nem láthatja, vagy legalábbis kevésbé láthatja a rákszínt felöltő arcom. Tanácsait ismételten meghallgatom. Figyelni mindenre? De hogy tudnék, ha mindig zavarban vagyok? Ez kezd egyre reménytelenebb lenni!
Aztán elereszti kezem. Meglepődöm ezen, már egészen hozzászoktam bőre melegéhez. Azt hiszem, most már itt az ideje, hogy tegyem azt, amit mond. Szemeim ismét becsukom. Igyekszem minél halkabb lenni. Légzésem hangját tompítani, hogy mindenre tudjak figyelni. Legfőképp magamra. Arra, hogy ha sikerül ellazulnom, mire hogyan reagálok. Néhány mélyebb levegő és sikeresen el is engedem magam. Fejem kissé előre is bicsaklik. Ilyesmit mostanában nem tettem, pedig nagyon jól esik. Aztán meghallom… Az igyekvő emberek hangját, mely elhallatszik hozzánk. Fejem kissé meg is emelkedik. Most mintha hangosabb lenne, mint általában. Talán azért, mert nincs semmi felesleges cselekvés, mi elvonhatná figyelmem egy kis részét máshová. Eléggé tisztán és kivehetően hallani minden szót és neszt. A víz hullámainak érintkezését a parttal, vagy egy másik hullámmal. A levelek zizegését, Rinn horpasztását. Ezt jelentené az, hogy az ember koncentrál valamire? Nem csak részben, hanem teljes egészében tud figyelni a dolgokra, mert csak arra az egy pontra összpontosít?
Most, hogy a környezetre tudok figyelni, itt az ideje, hogy magamba nézzek. A külső tényezőket próbálom kizárni. Elsőre nem megy, de másodjára már igen. Akkor már nem csak próbáltam, de csináltam is.
Figyelmem chakrámra irányul. Annak minden mozzanatát figyelemmel kísérem. Tudom, hogy merre fog tartani, hiszen mindig ugyanazt az utat járja be. Úgy, ahogyan a jutsu elvégzésekor is. Csak egy járható utat engedek meg neki, az pedig egészen ujjaimig vezet, az azok végén lévő tenketsu pontokig. Azok után viszont. Mintha azt sem tudnám, hogy hova tart. Mintha hirtelen száz felé akarna menni, mert annyi ösvény van előtte. Vagy annyit engedek? A testemben sokfelé áramlik a chakra. Ha viszont egy pontba irányítom, akkor én vezetem. Az akaratommal vezetem. Amint kiáramoltatom testemből… nem, már előtte be kell határolnom az útvonalát. Látnom kell, hogy merre kell vezetnem, különben az lesz, mint ami eddig. A cél elveszik szemem elől és csak bízhatok abban, hogy arra megy, amerre kell. Ha viszont egy adott irányban kénytelen haladni, akkor a chakra nem tűnik el, hanem megmarad. Az apró darabok nem szélednek szét, hanem együtt maradnak és haladnak a nekik szánt úton.
Szemeim kinyitom, és a vízre nézek. Kezem ismételten fölé helyezem. Látom. Látom, hogy abból a pontból merre kell irányítanom. Mintha az egész folyó egy taktikai asztal lenne, melyre egy nagy térkép van kifeszítve. Emlékszem, otthon volt egy. Apa… Mindig afölött gondolkozott és apró zászlócskákat rakosgatott különböző pontokra, azzal jelezve, hogy kinek hova kellene mennie. Ez persze csak hobbi volt neki. Legalábbis azt hiszem… Az apró jelek az én térképemen is megvannak. Már csak oda kell parancsolni az „embereket”. Mielőtt még újra felizgatnám magam és elkezdenék idegeskedni, ismételten veszek egy mély levegőt. Lassan kifújom azt, és elkezdem újra a kézjeleket. Első kísérletem hiábavaló. Egy ideig ugyan van valami, de aztán hirtelen eltűnnek az utak. „Egy rajtaütés eltérítette az egységeket.” Ő valószínűleg ezt mondta volna. Aztán meg valami olyasmit, hogy „Újra végig kell járni lépésről lépésre és előre kell látni az ellenség efféle lépéseit.” Tehát új utat kell keresni, vagy előtte fel kell mérni, hogy mivel is állunk szemben. Kezem ráillesztem a víz felszínére. Mint ahogy annak idején a vízen járás tanulásakor, most is elkezdem megfigyelni. Ismernem kell a terepet, ha jól akarok „vezényelni”. Hogy eddig ezek a dolgok miért nem jutottak eszembe? Talán azért, mert félek emlegetni a múltat? Félek visszaemlékezni azokra a pillanatokra, amikor még velem voltak? Meglehet. Észre sem veszem, hogy egy könnycsepp legördül arcomon. Ez mind az emlékek sokasága miatt, de most pont nem erre figyelek. A vizet kitapasztaltam, azt hiszem kellőképp.
- Kezdjük újra… - suttogom magam elé.
Kezem megtörlöm, hogy ne legyen vizes, elvégre az veszélyes lehet. Ezek után ismételten elkezdem a műveletek sokaságát. A kézjeleket, chakrám végigvezetését testemen, egyenesen ki az ujjaimon keresztül. Azt, hogy merre kell irányítanom, most is látom. De vajon eltűnik, vagy meg is maradnak a kiadott „parancsok”? Lesz vajon olyan „ember”, ki meghiúsítja az „akciót”? Nagyon remélem, hogy nem!
Kyrena
Kyrena
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Vas. Jún. 02 2013, 19:41

-JÚÚhééééé!
Kiáltok fel hangosan ujjongva. Mi több még ugrálok is egy helyben és tapsikolok. Pontosan mint egy kislány aki valami hihetetlenül jó dolgot kapott ép. Akkor most be kell váltanom majd azt is amit mondtam. Az ujjongás abba marad és még az ugrándozás is. Meg se várom meg fordulj magamhoz szorítalak.
- Örülök, hogy sikerült még hozzá hamarabb mint nekem. Jól hallod ám ügyesebb voltál nálam.
Elengedem a lányt és el viharzok. Mire meg fordul már újra ott állok táskával a hátamon. Ez is bizonyítja, hogy egy jounin milyen sebességre képes ha nagyon akarja. A táskából viszont látszik, nem most érkeztem. Talán még az előtt itt voltam, hogy ide értél így nyilvánvaló az is talán. Figyeltem újra a távolból minden mozdulatod.
- Akkor amint meg ígértem, vagy is mondtam. Indulunk még mai nap, vagy szeretnél pihenni és holnap reggel indulni?
Nekem aztán igazán mindegy most ebben te vagy a főnök.

** Jutsu tanulás alatti szép játék és post eredménye kép +6 ch valamint a jutsu elsajátítva**
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Kyrena Hétf. Jún. 03 2013, 16:29

Az út most előttem maradt. A chakrám pedig ment, amerre irányítottam és tette, amit parancsoltam neki. Szavam egy pillanatra elakad. Szám résnyire tátom meglepettségemben, ahogy figyelem tetteim eredményét. Gyakorlásom eredményét, mi végre a siker.
- S-sikerült… - mondom kissé hitetlenkedve magam elé.
Idővel kiegyenesedek. A hátam mögött zajló ujjongásra nem tudok reagálni, azt viszont hallom, hogy Rinn felébredt. Egyszerre olyan csendesnek tűnik minden. Még nem sikerült teljesen feloldanom a falakat, melyeket imént érzékszerveim elé húztam, hogy csak egy dologra kelljen koncentrálnom. Talán épp ezért lep meg, hogy mesterem magához szorít. Nem, ez nem igaz, mindig meglep az ilyesmivel. Egyszerűen nem tudom megszokni, annyira más ez az érzés. Ahogy mindig, arcom most is felölti az ilyenkor szokásos vörös színt. Jobb lenne, ha nem tenné, de megteszi, ha tetszik, ha nem.
Tanárom szavai jól esnek. Nem is kicsit, de igencsak nehéz elhinnem azt, amit mond. Azt lehetetlennek tartom, hogy én bármit is gyorsabban megtanuljak mint ő. Ha viszont mégis… Az csakis a tanár miatt lehet. Azért, mert jó sensei-em van. Ennek csak örülhetek. Mikor elenged, én még mindig csak szótlanul állok a vizet nézve. Ezután kezeimre emelem tekintetem.
- Tényleg… megcsináltam… - motyogom magam elé.
Rinn mintha csak meg akarná ezt erősíteni, vidáman vakkant egyet. Ezt hallva megfordulok, enyhén elmosolyodva, ekkor viszont Katsumi már nem úgy áll ott, mint eddig. Egy táska van hátán. De vajon hol lehetett eddig? Honnan szedte elő? De ha az itt volt, akkor… Mégis mióta van itt? Lehet, hogy látta az egész gyakorlásomat? Lehet, hogy azt is látta, hogy pihentem kicsit? Jaj ne! Ugye nem látta? Ha igen… Most biztos azt hiszi, hogy lazsálok… Szavait hallva zavartan felkapom fejem. Arcom elvörösödve, kezeimet pedig hirtelen magam mögé csapom. A szavakat hallottam ugyan, de értelmük időbe telik felfogni. Akkor aztán izgatottan lépek hozzá közelebb, kezeim pedig visszakerülnek megszokott helyükre. Pontosabban nem szorítom őket hátam mögé, hanem hagyom, hogy mozogjanak arra, amerre éppen kell.
- Hogy? Már most indulhatunk? Nem, nem akarok pihenni! Nem vagyok fáradt – hadarom örvendezve a jó hírnek.
Ezek után ismét észbe kapok. Szemeim elkerekednek, fejem zavartan lehajtom, miközben küzdök a feltörekvő vörös pír ellen.
- Vagyis… Ahogy szeretnéd, sensei… Nekem… mindegy, vagyis… tudom, hogy… előbb-utóbb úgyis elmegyünk.
Kyrena
Kyrena
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Hétf. Jún. 03 2013, 21:55

- Akkor szedd a holmid vagy is ohh majdnem elfelejtettem. Az edzés itt és most a kezdetét veszi! Innentől kezdve számítjuk, de előtte....
A mester vagy is én előhúzok egy tekercset majd azt a földre helyezem és PUKK. Fehér füst a papíron pedig 5 segéd eszköz található. Egy pár lábsúly és egy pár alkalra rögzíthető súly. Valami más egy sokkal gonoszabb dolog zöld színben, egy mellény szerűség. Hasonló a lenti képen szereplőhöz.

http://a4.ec-images.myspacecdn.com/images02/65/14952870031b448b8f7269a055901bc8/l.jpg

- Na szóval, először ved fel a mellényt. Egyenlőre csak húsz kiloval nehezebb. Valami fontos, nem veheted le csak akkor ha én azt mondom.
Aztán a többit, természetesen láb és kar súlyt majd néha leveheted. Csak is akkor amikor én azt engedélyezem. Összesen negyven kiló plusz súly és a csomagod súlya amit cipelned kell.

A tekercset csak fogom és a legközelebbi szemetesbe hajítom, továbbiakban nem lesz szükség rá. Még várok türelemmel, hogy fel vedd a tárgyakat.
- Nah akkor induljunk, szeretnék mai nap minél messzebbre jutni a falutól.

*Következöt már ide kérem: KATT*
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Tomoshika Asuko Pént. Jún. 14 2013, 23:35

[Kushina - képzés]

Kivételesen tökre egyet kell értenem a plázapicsalolibabával - vagy minek nevezzem... -, hogy jobb, ha nem firtatjuk a dolgokat, és belecsapunk a lecsóba. Persze csak képletesen. Nem szeretnék sem lecsóért rohangálni, sem belecsapni a még gőzölgő étekbe puszta kézzel, főleg nem akkor, ha meg is ehetném mondjuk helyette. Mondjuk az alantasabb jelző - mert igen, ezt megértettem ám - felbosszant, inkább nem keveredek vitába a fekete hajú "sensei"-jel - ez a nő, ez komolyan egy vicc, ez tuti beteg, és nem is értem, Franksensei miért nem intézte még el, hogy elmegyógyintézetbe kerüljön, hogy kísérletezgethessen rajta.. -, mert ha belekezdek, tuti sosem kezdem el a tanulást, nem hogy végezzek vele. S ha belegondolok, hogy általában olyan béna vagyok, hogy jó eséllyel ez a tanulás is napokba fog kerülni.... Besírok, komolyan most már!
Önsajnáltatás helyett azonban inkább igyekszem ügyelni a fura nőszemély(ek) szavára, annyit sikerül is felfognom, hogy a batár nagy shurikenekre drótot kell erősítenem, így ahhoz fogok, az a biztos pont. Azt csak nem rontom el, bár ha rosszul kötök csomót, ez az analizáló szörnyeteg úgyis bele fog kotyogni a maga monoton hangján. Egy számítógép felolvasóprogramjába több érzelem szorult, mint ebbe a libába! És még az értelmi képességeimet is folyamatosan megkérdőjelezi, mikor ő nem tud összetenni egy épkézláb emberi mondatot. Bunkó!
Nagyot sóhajtok, míg a másikra is felkötöm a drótot. Nem, nem szabad hergelnem magam a gondolataimmal. Sokkal inkább a feladatra kell koncentrálnom, még ha csak perifériálisan is értettem csak, miről vartyok itt nekem. 
A lényeg viszont az, amit felfogtam. Tehát a drótba kellene chakrát vezetnem, és úgy irányítani, de mégis milyen mozgást végezzen? Vajon felnégyel, ha megkérdezem? Hmm... 
- Eto... lehet, tényleg én vagyok a sötét, de mégis mi lenne a cél, milyen mozgást is végezzen ez a két shuriken? Vízszintes, függőleges, inga, az egészet egyben? Tudom, hogy igen járatlan vagyok a témában, de sosem érdeklődtem kimondottan a harcra használt jutsuk iránt, csak ha volt közük az orvosi jutsukhoz. Már megkaptam érte a fejmosást, így azt nem kérném, ha nem kötelező hozzábiggyeszteni, de úgy nehéz elképzelnem, hogyan is vitelezzem ki a feladatot, ha nem látom magam előtt tisztán, esetleg ha bemutatná? Persze az épségem biztosításával, ha kérhetem - igyekszem udvarias lenni, bár van egy olyan érzésem, burkoltan sikerült néhol enyhe iróniával megfogalmazni a kérésem, de no,én már csak ilyen begyöpösödött gyökér vagyok, nem tudok gondolkodni olyan dologról, amit nem tudok elképzelni. Különben is, azt még hozzá sem tettem, hogy ha lehet, emberi nyelven, pedig az sem lenne hátrány.
Tomoshika Asuko
Tomoshika Asuko
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 43

Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 440

Témanyitás  Nosaru Kyoya Pént. Júl. 05 2013, 22:48

/Hoozuki Suigetsu/[b style="margin: 0px; padding: 0px; color: rgb(255, 255, 255); line-height: 12px; background-color: rgb(23, 23, 23); font-size: 1.2em;"]
[/b] 
Tévedtem, amikor azt hittem, hogy a nap hátralévő részét henyéléssel fogom tölteni. Ugyanis megjelent egy ismeretlen shinobi.  Furcsa figurának tűnt, már csak azért is, mert félmeztelenül bukkant fel ellőttem, itt az utca kelős közepén.
Ez a fura fickó nem kérdezte meg a nevem és azt sem árulta el őt, hogy hívják, egyszerűen kijelentette, hogy verést kapok, ha nem megyek a kiképzőterepekre.
Hogy őszinte legyek ez az új sensei nem volt szimpatikus nekem. Pláne amikor elmondta, hogy mit kell, mint kell csinálnom a kiképzőterepek felé vezető úton bemelegítés gyanánt.
Adott két kar és két lábsúlyt, mindegyik 5 kg-ot nyomott. Kocognom kellett és száz méter után csinálni 10 guggolást, ugyanennyi fekvőtámaszt.
Szoktam ilyen feladatokat csinálni, szóval nem okozott gondot, de valahogy mégsem volt túl sok kedvem hozzá, valószínűleg a tömeg miatt.
Viszont miután láttam, hogy ő is csinálja, ráadásul ő egylábas guggolást csinált és a fekvőtámaszt is kézen állásban végezte, szóval miután láttam már én is sokkal nagyobb kedvel és büszkén csináltam a dolgomat.
A z út persze elégé kimerített, de legalább megérkeztünk.
Nosaru Kyoya
Nosaru Kyoya
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 47

Adatlap
Chakraszint: 227

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Szomb. Júl. 06 2013, 12:50

Meglepődsz a súlyokon, míg a gyakorlatokon nem, de amikor megérkeztek, máris érzed, hogy mennyire is hajtott az adrenalin, és a feszültség, hogy ne bőgj le. Kezed, lábad szörnyen fáj, alig tudsz egyáltalán talpon maradni, behezen mozogsz, és a karod is csak lóg tested mellett. Bár, mondjuk hűrom kilométerre volt a kiképzőterület, tehát ki tudod számolni mennyit is csináltál az előbb.
- Nos, fiam! Egy technika megtanítására küldtek engem a nagy Fuyursuke-t ide melléd. Ez a technika a lobbanékonyságról, a sebességről, és az erőről szól. Egyszerű, mint az egyszer egy, de előtte fel kell hoznom az említett dolgokat a maximumra, ezzel fog telni a mai nap, és holnap rátérünk a technikára. Most viszont.. - és előkap egy dobókockát. - Játszani fogunk. Mint látod ennek is hat oldala van, viszont szimbólumok vannak rajta, van a kar, a láb, a fej, a cipő, a test, és a feliáltó jel. Mindegyik egyszerű jelentéssel bír, kar, ökölharc. Láb, szerintem egyértelmű, fej, agyviadal, tehát kérdéseket teszünk föl egymásnak bármivel kapcsolatban, és aki nem tud válaszolni az kapja a büntetést, amiről természetesen előre megegyezünk. A cipő a sebesség, tehát futóverseny, technikák nélkül, és test a chakrahálózat, tehát egy chakra kontrollos gyakorlat, és a felkiáltó jel az, hogy egy valamire utasíthatod ellenfeled mindenféle következmény nélkül, persze ha nem csinálja meg, akkor a büntetés tízszeresével kell szembenéznie. Mondjuk a büntetés az, ahogy idejöttünk, csak most csak odig és vissza. - mutat körülbelül háromszázméternyire. - És húszas szorzóval, tehát nem tíz mindkettőből, hanem húsz. Nos, kezdek én. - dobja el a kockát, ami szépen lassan gurul, majd megáll a fejnél.
- Kérdések, hát rendben, ha tudod a választ visszakérdezhetsz, és ez így megy tovább. Mi az a shinobi és mi életének ényege? - kérdezi az illető. Ha képes vagy válaszolni rá, és elfogadja te következel, ugyancsak egy kérdéssel, ha elbuksz mehet a büntetés. Furcsa játék, de lehet tényleg edzésben tart.
Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Témanyitás  Nosaru Kyoya Vas. Júl. 07 2013, 02:57

Mint mondtam megérkeztünk a kiképzőterepekhez, amint megálltunk sokkal jobban éreztem a fáradságot. Általában az edzés végén szoktam ilyen fáradságot érezni nem az elején.
Próbáltam összeszedni minden erőmet, közben a sensei, akit, mint kiderült Fuyursukénak hívnak, bele kezdett az edzés ismertetésébe.  Azt mondta egy új technikát fog megtanítani nekem, de majd csak holnap, ellőtte még a lobbanékonyságot és a sebességet akarta fejleszteni, mert ezek kellenek ahhoz a bizonyos technikához.
Miután ezt elmondta elővett egy dobókockát és azt mondta játszani fogunk. Ez a dobókocka nem egy hagyományos dobókocka volt, a számokat jelölő pöttyök helyett szimbólumok voltak rajta.
Kar, láb, fej, test, cipő és felkiáltójel, mindegyik másfajta feladatot jelölt. Harc, futóverseny, kérdezz-felelek, chakrakontrollos dolog, a felkiáltójelnél pedig utasítani lehet valamire a másikat.
Fuyursuke dobott elsőnek és a kocka a fejnél állt meg, tehát a kérdéses feladat jött.  A kérdése pedig így hangzott. „Mi az a shinobi és mi életének lényege?”
Sosem voltam az a filozofikus fickó, így nem is nagyon gondolkodtam el ezeken a dolgokon, a shinobik menő technikákkal harcolnak én megelégedtem ennyivel mikor ezt az utat választottam.
Persze tudtam, hogy ez a válasz rengeteg fekvőtámaszt érne szóval próbáltam egy kicsit elfogadhatóbb választ adni.
Szerintem a shinobik tulajdonképpen katonák, most a háborúban is harcolnak ugye és, hogy mi az életük lényege hát, hogy megvédjék a számukra fontos személyeket… vagy az országukat, valami ilyesmi.
Belátom a válaszom nem volt valami kiemelkedő, de azért elkezdtem gondolkozni egy kérdésen, ha esetleg feltehetnék egyet.
De hiába semmi nem jutott az eszembe semmi olyan kérdés, amire egy tapasztalt shinobi ne tudná a választ, inkább arra akartam felhasználni ezt a kérdést, hogy jobban megismerjem a tanítómat.
- Nekem egy egyszer kérdésem lenne, miért választotta a shinobi pályát?
Nosaru Kyoya
Nosaru Kyoya
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Hétf. Júl. 08 2013, 14:18

- Fiam miért választottam a shinboi pályát? Erre a kérdésre tudod te a választ? Nem, így azt válaszolok rá, amit csak akarok, nem tudod, hogy hazudok-e, vagy sem és nem tudsz ellenőrizni, hogy én magam végezzem el a büntetést, így tehát azért, mert szeretem a nyulakat. - ez egy idióta, de igaza van, nyerned kell, ugyanis. - Aki a mai nap folyamán többször végzi el a büntetést, az fizeti a vacsorát. - jelentett ki a férfi, majd megszólalt újra. - Én jövök, mi az Öt Nagy Shinboi Nemzet? És mi a két háborús tömb? - húha, kettőt kérdezett.....

Sajnálom, de mint mondtam a mesélés kezdetén, egy hétig nem leszek. Ezért ez a post, és a feladatod, most jóval hosszabb lesz, egy hét kiesik a nyomulásból, így esélyt adok fejlődésre, saját magad fejlesztésére, és ami a legfontosabb a karaktered fejlesztésére. A feladatod ehhez hasonló lesz -=Itt-Öt szív=-, én megadom a paramétereket, és te egy jóval hosszabb szöveget írsz. A kalandon kívül fogom pontozni, minőség, kreativitás, részletesség, karakterhűség, realitás, és stílus alapján, így azt ajánlom, hogy megírására használt ki az egy heted. Ennek a post-nak a megírására egy hetet adok, ha jövőhét keddig nincs kész, akkor a lehetőséggel nem éltél, és nincs lehetőség e hiba orvoslására, inne folytatjuk tovább. Íme:

A feladatod az egész játék leírása, a kérdéseket tedd fel, de a senseit ne irányítsd a válasz adásában (kérdés adásban lehet,de karakter hűen tedd, az majd én leírom a postomban, te csak vedd úgy, hogy mindig tudta, vagy csalással tudta. A játék leírása legyen részletes, és mivel egésznapos, így fárasztó, kreatív, és mindent magába foglaló játékot szeretnék, a válaszokon kívül írányíthatod a senseit, és a feladatok kiadásánál is (karakterhűség plusz pont). A minimum a wordben lévő 3-5 oldal. Minnél jobb az iromány annál több pontot kapsz. Akár mozathatsz, írhatsz benne saját tapasztalatok alapján lévő életfilozófiát, gondolatokat. post-od vége a játék vége, a vacsorát már mi játszuk ki, te veszítesz, hiszen nincs esélyed ellene akár ököl-, lábharcban,és így tovább. Kreativitást, és realitást várok el legfőképpen,Hajrá!!!
Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Nosaru Kyoya Szer. Júl. 17 2013, 00:05

Végül elfogadta a válaszomat és válaszolt a kérdésemre, bár olyan volt mintha nem is válaszolt volna, azt mondta úgy sem tudom az igazat, szóval azt mond, amit akar és,
 Tulajdonképpen igaza volt.
Olyan kérdést kellett volna feltennem, amire én tudom a választ, de ő nem.
Nem volt semmilyen ötletem, de ez nem is volt fontos, mert ellőbb a sensei kérdésére kellett válaszolnom, igazándiból a kérdéseire, merthogy kettőt kérdezett.
Először azt kérdezte mi az öt nagy shinobi nemzet aztán pedig, hogy mi a két háborús tömb.
-          Hát gondolom az öt nagy shinobi nemzet a Tűz, Víz. Szél, a Föld és a Villám országa. A két háborús több pedig a tűz és a víz szövetsége, szerintem. Oké most én kérdezek. Mondjuk, melyik állat kiabálja folyton a saját nevét?
Inkább csak egyet kérdeztem, nem voltam benne biztos, hogy szabad-e kettőt és amúgy sem volt több ötletem. Ez a kérdésem is csak egy buta találós kérdés volt, amire lehet nem is emlékeztem jól. Elég kínos lenne, ha a saját kérdésemre nem tudnám a választ.
A sensei természetesen gondolkodás nélkül rávágta a helyes választ,
így tehát megint ő kérdezett. Ezúttal is sikerült elfogadható választ adnom,
így megint nekem kellett kérdeznem. Ismét nem volt semmi ötletem. Gondotam mivel amúgy se tudok tőle olyat kérdezni, amire ne tudna válaszolni, i
nkább valami információt szerzek tőle, aztán a következő körben megszorongatom.legalábbis megpróbálom.
-          Milyen technikát fogok holnap megtanulni? Tudtommal bármit lehet kérdezni.
Erre a kérdésre is válaszolt, aztán megint ő következett. Azt kérdezte kik tartoznak a víz szövetségébe, de erre sajnos nem tudtam a választ.
Tudom szégyen, de nem informáltam magam elégé a mostani háborús helyzetről.
Elhatároztam, hogy bepótolom, de már késő volt, vesztettem, szóval jöhetett a büntetés. A kérdések alatt volt egy kis időm pihenni, de ennyi közel sem volt elég a büntetés végrehajtásához. Többször is megálltam a feladatok végrehajtása közben, csak egy-két másodpercig, de ezek nélkül a kis szünetek nélkül nem tudtam volna végrehajtani a büntetést.
De megcsináltam, úgy hogy folytatódhatott a „játék”. Most én dobtam a dobókockával, ami a cipőnél állt, meg ami futóversenyt jelentet.
Ennek persze nagyon „örültem” a sok guggolás után még futhattam is.
Ugyanazt a távot kellett lefutni, mint a büntetésnél, most persze nem kellett guggolásokat és fekvőtámaszokat csinálni, most a sebesség volt a lényeg, mint a futóversenyeken általában.
A kérdéseknél lehet, hogy volt egy kis esélyem a győzelemre, d
e itt semmi nem volt. A sensei akkor is sokkal gyorsabb lett volna, ha teljesen kipihent vagyok és nincsenek rajtam a súlyok, de így csúfos vereséget szenvedtem.
Olyannyira, hogy félúton még találkoztunk is.
Nem volt más választásom megint meg kellett csinálnom a büntetést, ez alkalom még nehezebben ment, mint eddig. A fekvőtámasz és a futás még csak-csak sikerült,
 De guggolás, hát az rémes volt.
Nagyjából minden ismétlés után meg kellett állnom, mert úgy égetett a combom, mint még soha.
Elhatároztam, hogy a következőt mindenképpen megnyerem,
Mert nem akartam még egyszer végig csinálni ezt az átkozott büntetést.
A sensei gurított és balszerencsémre megint a cipőnél állt meg a dobókocka. Megint futóverseny megint ugyanaz a táv, most még fáradtabb voltam, de még eltökéltebb is.
Ez meg is látszott a teljesítményemen, ez alkalommal tényleg mindent beleadtam és sokkal gyorsabban futottam, mint az ellőbb, sőt meg merem kockáztatni, hogy még sosem futottam olyan gyorsan, mint akkor, de ez sem volt elég, bár nem olyan csúfosan, de ismét vereséget szenvedtem.
A büntetés, persze most is szörnyű volt, de már nem fájt mindenem annyira, mint az előző alkalmakkor. Nem tudom, hogy azért-e mert erősödtem vagy,
Csak azért mert megszoktam a fájdalmat, de tény, hogy egy kicsivel könnyebb dolgom volt.
Megint én voltam a soros a kockavetésben és most a testnél állt meg a kocka, ez pedig azt jelentette, hogy egy chakrakontrollos feladatot kellett végrehajtanom.
Mondtam neki, hogy elég gyenge vagyok ezen a téren, szóval egy viszonylag egyszerű feladatot adott.
Legalábbis szerinte az. A feladat fára mászás volt kéz használata nélkül, összesen tíz próbálkozásom volt utána a sensei jön, és ha neki sikerül én vesztek és tudtam, hogy neki sikerül.
Mielőtt hozzá kezdtem, a sensei elmagyarázta mit kell tennem.
A talpamba kell koncentrálnom a chakrát, de az se jó, ha túl sok vagy túl kevés az a chakra a talpamba.
Nem vesztegettem az időt rögtön neki is láttam a feladatnak.
 Megpróbáltam a talpamba koncentrálni a chakrát és megpróbáltam felszaladni a fára, de csak néhány lépést tudtam tenni, aztán leestem.
A következő négy próbálkozásom is hasonlóan sikerült.
 A következő alkalommal pont az ellenkezője történt, túl sok chakrát koncentráltam a talpamba, ettől berepedt fa, de megmászni nem tudtam.
Ezután megint túl kevéssel próbálkoztam aztán megint túl sokkal.
Az utolsó két alkalommal már majdnem sikerült megmásznom a fát már csak lépések hiányoztak,
De végül ezt a feladatott is elbuktam.
A sensei-nek természetesen elsőre sikerült. A büntetést már meg sem említem rémes volt, mint mindig.
A következő a kar volt tehát ökölharc következett. Természetesen ninjutsu és fegyverek nélkül.
Addigra már olyan fáradt voltam, örültem, ha fel tudtam emelni a karomat, nemhogy még harcoljak is, de nem volt más választásom. A küzdelem nem tartott sokáig először támadni próbáltam, de nem voltam tapasztalt az ökölharcban, szóval minden támadásom hárítva lett.
Ezek után nem volt több lehetőségem támadni a sensei folyamatosan támadott engem. úgy hogy én csak védekeztem több-kevesebb sikerrel.
 Ez persze nem tartott sokáig, néhány ütés be talált és én a földre kerültem.
Szóval megint a büntetés következett. Ekkora már teljesen hozzászoktam a fekvőtámaszokhoz és a guggolásokhoz. így nem okozott gondot a végrehajtásuk.
A felkiáltójel volt a következő, vagyis meg kellett tenni valamit, amit a másik kér.
Én kérhetem először, itt volt a remek alkalom a bosszúra,
De nem éltem vele, csak egy kis vizet kértem ugyanis nagyon szomjas voltam.
Ő azt akartam, hogy fussam le azt a távot, amit eddig is tízszer, ez nem okozott gondot számomra, sőt sokkal jobb volt, mint a másik lehetőség.
A legközelebbi gurításnál megint a cipő jött ki, megint futnom kellett és persze megint veszítettem,
és úgy elfáradtam ,hogy mozdulni se bírtam…..

/Elnézést a késésért/
Nosaru Kyoya
Nosaru Kyoya
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Szer. Júl. 17 2013, 13:30

Hát, ez nem teljesen az volt, amit leírtam neked az üzenetben, ugyanis azt mondtam, hogy minden egyes szimbólumra más-más játékot találj ki, ha kijön. Az első futó verseny remek ötlet, de másodjára akár lehetett volna ugrálás, vagy rúgásgyakorlat. A lényeg, hogy sohasem ugyanaz. Na, de akkor pontozzunk.

Minőség: 1,5 pont, nem tetszett az enterekkel való tagolás, nem így kell kitölteni azt, hogy a sor minimum meglegyen, hanem írással.
Kreativitás: Mivel mindenhova ugyanazt találtad ki, de kitaláltál valamit, ezért 1 pont.
Részletesség: Részletesen leírod, de nem részletekbe menően. Leírod majdnem minden próbálkozásod a fáramászásnál, de nem írod le, mit csinálsz, hogyan fogsz hozzá, csak azt, hogy sikerül, nem sikerül... 1,5 pont
Karakterhűség: Sensei-->megvan a maximális plusz 2 pont, Te-->hát, hiányoltam az életfilozófiát, de végülis jó volt, 3 pont(az a max)
Realitás: Na, a történeted azon része, hogy egyre jobban bírod, miközben maximum 20 perc telik el a büntetések között teljesen kiborított. Nem tudom, voltál e már edzeni, de egyre jobban fáj, és egyre nehezebb, nem megy jobban, egyre rosszabbul megy, majd másnap izomláz, és arra kell építeni, hogy erősödj, holnap mégjobban fognak fájni az izmaid.-->1 pont
Stílus: Tetszik, hogy saját szemszögből meséled el, szerintem az nagyon nehéz, de a tagolás nem tetszett, és az sem, hogyha csak még egyszer átolvasod, simán kijavíthatod a hibákat, így a maximális 2 pont helyet ez csak 1 pont.

Összesítés: +11 Ch, és a kocka, amivel játszottatok, emellett 5000 ryo, amit majd a földön találsz, de nem tudod, hogy került oda, lehet a sensei "ejtette el" nem tudni, viszont talán még jól jöhet.

- Melyik állat? A kakukk, nem? - válaszol első kérdésedre.
- Holnap nem biztos, hogy tanulunk valamit, lehet inkább ezzel játszunk tovább, nem látom, hogy fejlődne a sebességed, és a motivációt is hiányolom belőled. Hogy akarsz bármit elérni az életben, ha egy ilyen egyszerű játékot nem tudsz megnyerni, nem mondtam az elején szabályokat, tehát bármiről kérdezhettél volna. Akár azt is, milyen színű alsó van rajtad, de te feladod, és ilyenekkel bombázol, sértés rám nézve, hogy egy genin-ben, egy Kumogakure-i ifjúban ennyire nincs küzdésvágy, nyerési hajlam, és versenyszellem, inkább csináld a feladatod. - korholt le a sensei, bár talán igaza volt. Mikor már lemenőben volt a nap és befejezted utolsó büntető feladatodat is felpattant a helyéről a félmeztelen alak, és elindult a város felé.
- Úgy tűnik ma te fizetsz, és figyelmeztetlek, sokat eszem, kell a fehérje bevitel. - mondta neked. - Gyere, lássuk milyen férfi vagy. - indult el az egyik étterem felé. - Én, egy  harcosok menüt kérek, vagyis három adag rízs, és három adag csirkehús, köszöntem! - szólt a pincérnek, amikor leültetek. A postodba írd bele a talált pénzt, a megérkezést, és, hogy te mit rendelsz, kihozzák esztek, és van esélyed beszélgetésre, ha akarsz. Ha nem irány aludni, és reggel találkoztok a kiképzőterepeken.
Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Nosaru Kyoya Pént. Júl. 19 2013, 03:34

Láthatóan a sensei nem volt megelégedve a teljesítményemmel, nem is csoda, minden tekintettben kudarcot vallottam.  De volt még egy esélyem, hogy javítsak mai teljesítményemen és, hogy javítsak az önbecsülésemen is. Ugyanis a sensei úgy döntött várunk még egy napot a tanulással és inkább a dobókockás játékot folytatjuk tovább.
Ahhoz, hogy ez sikerüljön ki kellett pihennem magam, csakhogy ott volt még az vacsora is, amit nekem kellett fizetnem. Ez megint csak problémát okozott, mivel nem voltam nálam túl sok pénz, talán pont csak egy szerény vacsorára való összeg. De nem volt mit tenni vesztettem, úgy gondoltam, hogy én majd nem eszek semmit és remélem, hogy a mester sem túl éhes.
De aztán csoda történt. Találtam a földön egy kevés pénzt. Tulajdonképpen nem is olyan keveset, egész pontosan 5000 ryo-t. Normális estben megkerestem volna a tulajdonosát, de most épp jókor jött ez a kis zsebpénz. Úgyhogy hiába nem volt szép dolog eltettem a pénzt.
Nem sokkal később bementünk egy étterembe ahol a sensei rögtön rendelt is magának három adag rizst és ugyanennyi csirkét
Nagyon hálás voltam a gondviselésnek, amiért megtaláltam azt a pénzt, mert az én pénztárcám nem bírt volna el a harcosok menüjével.
Volt elég pénzem, hogy degeszre tömjem magam, de inkább csak egy adag rizst és egy adag csirkét kértem, mert minél hamarabb végezni akartam a vacsorával, hogy mehessek aludni.
Éppen ezért nem szóltam semmit csak bekanalaztam a vacsorát elköszöntem és leléptem.
Másnap rettenetes izomlázam volt mozdulni nem volt kedvem, de nem volt választásom-kimentem a kiképzőterepre és felkészültem a legrosszabbra.

/Bocsánat eléggé figyelmetlen voltam, de azért köszönöm a jutalmakat./
Nosaru Kyoya
Nosaru Kyoya
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Vas. Júl. 21 2013, 15:13

Valamit félreérthettél, ugyanis a mai napon már a totális kiképzés fog következni, igaz, az izomláz nagy úr a háznál, de le kell küzdened, és akkor fejlődhetsz, mind erőben, mind gyorsaságban. Amikor megérkezel reggel a kiképzőterepekre, meglátod a sensei-ed, amint kézenállásban, a fa törzséhez mérten merőlegesen, vízszintesen másik fel éppen rá. Bitang egy ember, az már biztos, tökéletes chakrakontrol, legalábbis fejlett, és még az agya is edzésközpontú. Mikor meglát téged, egy rugaszkodással a fa törzse mellett terem, majd hirtelen, eszméletlen gyorsan, pont annyi idő alatt, míg elnéztél és vissza, előtted terem, a közvetlen közeledben, és nem is érzékelted te ezt, csak láttad a végeredményt.
- Kicsi Kyoya, a mai nap a technikát fogod megtanulni, amit kinéztem neked, és az imént be is mutattam. A neve Dainamikku Akushon! - mondta neked. - Tegnap fejlesztettelek téged, most vesd le a súlyokat végtagjaidról, és lásd a különbséget. - szavára lecsatolod bilincseid, és meglepődsz, milyen könnyen emeled fel a kezed, és milyen könnyű lettél hirtelen
- Nos, a technika alapjai, a gyorsaság. Amíg ellenfeled egy pillanatra megtör, és nem koncentrál, te megjelensz előtte, és egy ütéssel, vagy rúgással haza küldöd szegényt, ezzel a tchnikával képes lehetsz egy harcot is eldönteni, csak okosan kell használni. A Shunsin no Jutsu-hoz hasonló chakrakiterjesztés kell a testben, viszont nem folyamatosan, csak egy mozdulatig, és előtte nem kell a koncentrációhoz kézjel. Hirtelen kiterjeszted, megjelensz előtte, és onnantól kezdve már nem áramoltatod a chakrát. Gyors, precíz, de csak egy mozdulat erejéig. Nos, ezzel fogjuk kezdeni, minél nagyobb távolságot bejárj ezzel a kezdéssel, majd a végén megtanítom az ütést, és a rúgást a végére, hogy mivel érdemes befejezni. Első feladatod: 1 méterenként haladva próbálgasd azt amit mondtam, egészen 15 méterig.

//Az alap technikát ismered, így részletesen leírva mi megy végbe a testedben a 10 métert még simán meg tudod tenni, onnantól nehezebb, de sikerülhet, HA nem tételmondatokban írod meg, hanem normálisan jól megszerkesztve, a 15 méter után folytatjuk. Nem nehéz technika, így nem muszáj hibáznod benne, de ha szeretnél, mert szerinted úgy reálisabb, akkor nyugodtan, szabad kezet adok, ahogy sorlimitet nem. Bízok benne, hogy nem egy 10 sorral szeretnéd kiszúrni a szemem, és megfontoltan, jó sokat írsz. Ügyes vagy te!! Wink //
Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

20 / 27 oldal Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 23 ... 27  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.