Ninja-akadémia

+46
Orochimaru
Senshi Jakoutsu
Uchiha Kagami
Hisao
Diori Tain
Tsuuzoku Tomoe
Jiraiya
Ransui Midori
Kabuto Yakushi
Ginoo Yukizaki
Shimura Danzou
Senshi Jakotsu
Pein
Gato
Hinata
Hyuuga Junpei
Uchiha Madara
Hikari Ayame
Darui
Ayami Remiyu
Kenshiro Karu
Kakuzu (Inaktív)
Ashina Hitomi
Inazuma Kuraudo
Sai
Hara Akahito
Hazame Karou
Sakaki Toua
Shiren
Hakkyou Katsumi
Hatake Kakashi(Inaktív)
Arekkusu Orokana
Hasegawa Miharu
Aoyama Shizuka
Konan1
Usake Hiachi
Akimoto Kazuma
Hyuuga Hinata (inaktív)
Izumitani Suzume
Aburame Shui
Kaibutsu Hiroto
Shikaku
Haru Noriko
Karin
Hanako Ayame
Kanmiru
50 posters

7 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Ninja-akadémia - Page 7 Empty Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Ransui Midori Csüt. Szept. 03 2015, 23:57

Az alkohol eddig is mindig érdekes dolgokat váltott ki belőlem, de most valamiért sokkal hamarabb vette el az eszem a tervezettnél. Annyira abszurdnak tűnt a dolog, hogy valaki valahogy egy lánnyi alkoholból térdig érőt csináljon, hogy agyam a végén gyorsan leállt, nehogy véletlenül kárt tehessek magamban. Ez a leállás úgy jelentkezett, hogy egyszerűen elterültem az itókában, és hagytam, hogy történjen valami. Történt is, még néhány nagy korty lement gyomromba ezzel tökéletesen kiverve a biztosítékot nálam, de szemeim valamiért még így is képesek voltak felfogni, hogy bizony valamit sikerült kifelejtenem a számításból. Tény, hogy sosem voltam tehetséges, ha kalkulálásról, vagy számolásról volt szó, de a számoknak nincs közük ahhoz, amit a plafonon láttam: szellőzőnyílásokat. Tökéletes, ott fogunk kimenekülni. 
Diadalittasan felpattantam, legalábbis azt hittem, hogy én pattantam fel, és csak másodjára vettem észre Kyoya fejét kikandikálni cicijeim közül így arra jöttem rá, és a keze a kezemben is erre engedett következtetni, hogy ő húzott fel. A fiú annyira megörült, és meglepődött, hogy két kézre fogta a kebleket, nehogy véletlenül leszakadjon róluk. Felnyüszítettem, saját magamhoz mérten nem karakterisztikusan, de szerencsére megmenekültem attól, hogy pironkodó kislányként azt mondjam, hogy légy óvatos velem senpai, ez az első alkalmam; Ichinose, tudja a manó, miért, lerántotta rólam a felindult Kyoyát, és lendületesen arcon legyintette. Erősen. Erre talán magához tért, majd egymásba kapaszkodtunk, és mindkettő fiú keresett magának egy közelebbi cicit, azt megfogta, hogy az az övé, engem persze kihagytak a dolog megvitatásából, majd egymásra sziszegtek, mint kettő párzani készülő macska, akik a nőstényen vesznek össze. Örvendetes. 
Nem bántam, hogy simogattak, izgalmas volt, érzékenyek voltak melleim, ettől alsótestem is azzá vált, én meg kíváncsian vártam a végkimenetelt, ki fogja legyőzni a másikat, majd teszi magáévá a nőstényt, de hamar fejbe vágott a tény, hogy talán most nem ennek kellene lennie a fő dolognak. Kénytelen voltam mindkét fiú fejét megfogni, és belevágni a padba, amin támaszkodtunk, hogy leszakítsam őket magamról. 
- Elég legyen. Majd fogdostok, ha kijutunk. Odafent..... nyissuk ki. - Mutattam fel a szellőzőkre, és már másztam is fel, hogy kiszedjem, vagy rosszabb esetben kiüssem a nyílászárókat helyükről, és mi menekülni tudhassunk.
Ransui Midori
Ransui Midori
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 118

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Kabuto Yakushi Szomb. Szept. 12 2015, 00:43

A két fiú hamar túlteszi magát a tesztoszteron túltengésen, és mielőtt még teljesen tudatosult volna bennük mit is követtek el ellened, máris az új probléma felé fordítottad figyelmüket. A szellőző hogy erre egyikük sem gondolt. A feladat adott már csak a megvalósítással lesz egy kis probléma. A terem jó három méter magas, és a szellőző a plafon magasságában található. Kissé nehéz lesz elérni így.
A bámulással is telik az idő és a tömény szesz csak jön. Már derékig ér, mindannyitoknak. A srácok gyorsan próbálják erőltetni kissé züllött agyukat több kevesebb sikerrel. Mivel csak három méterről van szó, ezért ha egymásra álltok akkor valaki (természetesen rád néznek) eléri a szellőzőt, és utána ki is tudja húzni a többieket. Ha elég gyors lesz a kinyitásával, és nem fulladnak meg a lent lévők. A másik ötlet a kéz nélküli falmászás, de ahhoz megfelelő chakrakoncentráció kell. Egyik sem tűnik túl hívogató ötletnek, legalábbis a fáradt és kissé alkoholos állapototokban.
Kabuto Yakushi
Kabuto Yakushi
Inaktív

Témanyitás  Ransui Midori Hétf. Szept. 14 2015, 23:24

Végiggondoltam a lehetőséget, és kettő igazán hasznos ötlet volt fejemben, amit fel is vetettem a két úriembernek, hátha ők is megértik, remélhetőleg egy pöppet gyorsabban, mint én. 
- Na figyeljetek, figyeljetek. Kezeitek így tegyétek... - Mutattam nekik, hogyan, összefűzött ujjakkal, tenyeremet mutatva nekik. - Belelépek, és ti felemeltek, jó? Kiütöm a szellőzőt, felhúzlak, és lelépünk, fürdünk egyet, és senki sem fogja tudni, hogy itt jártunk, rendben? Rendben? - Az első, és utolsó dolgokat indokolatlanul is megismételgettem, de csak miheztartás végett. A két fiú bugyután nézett rám, majd kebleimre, majd ismét rám. 
- És mi lesz, ha nem húzol ki minket? - Kérdezte gyanakodva Kyoya. - Aztán ránk fogod az egészet, majd világgá szaladsz egy gazdag kereskedővel? Mi lesz akkor velünk? - Ichinose hülyébben nem is nézhetett volna barátjára. Én sem. De aggodalmát félig meddig osztottam, hisz mégiscsak gazdag kereskedőről volt szó, remélhetőleg egy jókora férfiassággal... miért ne? 
- Figyelj, társaim vagytok, barátok vagyunk, össze is fogdostatok, szerintem ennél több nem kell ahhoz, hogy biztosan tudjam mondani, nincs mitől félni. Kiértünk, újra megfogdoshatsz. De csak kicsit. - Ajánlottam pironkodva, ami nem jelentett sokat, hisz így is paradicsom piros arcom volt. Kyoyának a fogdosás lehetősége elégnek bizonyult, mint bizonyíték, és Ichinose segítségével lendületesen felemeltek.... annyira, hogy jól bevágtam fejem a plafonba, és megszédültem alaposan... ami ismételten nem mondott semmit, hisz már eddig is nagyon szédelegtem. Egyetlen szerencse az volt, hogy valójában nem a plafont, hanem a szellőzőt találtam el, ami szépen kifordult a helyéről, bele a piarengetegbe. Megkapaszkodtam, és felhúztam magam. A két fiú fenekemet nyomva, markolászva toltak feljebb, ameddig elértek. Tipikus.
A probléma ott kezdődött, hogy nem tudtam megfordulni a szellőzőben, nem az én méretemre tervezték, és bár elfértem az egyenes úton, megfordulni nem volt esélyem. Kicsit leblokkoltam, mikor erre rájöttem, de aztán gyorsan használtam is nemlétező eszem, és kimatekoztam, hogy nem kell megfordulni, egyszerűen visszacsúszok, át a lyukon a szellőző másik irányába, és onnan le tudok nyúlni... remélhetőleg elé fogják tudni érni. 
Ha nem tudták volna, akkor beütött volna a másik terv, ami annyit jelentett volna, hogy megvárjuk, míg annyira felemelkedik az ital, hogy felemelje őket is, és akkor könnyedén ki tudnám húzni őket, illetve ők maguk is fel tudnának mászni. De alapvetően az nagyon sokáig tartana és ki tudja, hogy tudnak e ezek a tohonyák úszni, miközben a világ is úszik velük.
Ransui Midori
Ransui Midori
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 118

Témanyitás  Kabuto Yakushi Csüt. Szept. 17 2015, 23:37

Még ha a matematikában nem is vagy túl jó, mégis jól számítottál. A srácok igaz kissé meglepő fogásokat alkalmaztak rajtad, de csak felhúzódzkodtak segítségeddel. A szellőzőben nem túl kellemes mászni. Olyan szűk, hogy alig fér el a karotok. Hernyó mozgással próbáltok meg egyre előrébb jutni, több kevesebb sikerrel. Ahogy te kezdted a felmászást, most te zárod a sort. Előtted Ichinose "teper", és közben igaz nem túl barátságos szavakkal de ösztökéli előtte lévő genin társát. A szavai nem sértők, inkább a fiús féktelenséget, és versenyszellemet vetítik eléd.
Pár méter múlva a sötétség kézzelfoghatóvá válik. A mögötted lévő kis nyílást már eltakartad, előtted meg  csak a fiúk mocorgását hallod. Ahogy a ruhák a fémhez érnek, vagy éppen egy-egy lábbeli koppan. A nyögések, és az egyre elgyötörtebb sóhajok csak hab a tortán. Na ha már torta akkor a gyertya lángja rajta, a szűk nyílásban érezhető forróság. Ha nem lett volna elég az épület előtti ropogósra sülés, most egy komoly szaunázásban is részetek lehet.
A folyamat hosszú percekig tart, és talán már véget sem ért volna, ha éllovasotok el nem kiálltja magát. A fény az alagút végén ott vár titeket, és olyan gyönyörű mint a felkelő nap. Szemet könnyeztetően bársonyos világosság lengi be testeteket. Ahogy az utolsó métereket kússzátok, már szinte félőrülten nyomakodtok előre. A kitartásotok megteszi a hatását. Mintha mázsás súly szakadt le volna rólatok, mikor bejuttok egy megtévesztésig hasonló terembe mint az előző. Na persze az agysejtpusztító folyadék orkántól eltekintve. A szellőzőnyílás a földszinten helyezkedik el. Mire te is eléred a két fiú mér pattan is hogy segítsenek ki mászni, majd felállni.
A teremben rajtatok kívül még egy ember található. Nem más mint a mesteretek. Kezét ütemesen összeütögeti, kifejezvén csodálatát, tapsol meg titeket. Gratulál a teljesítményhez, mit kifejezetten jól oldottatok meg. Még ha nem is a legjobban. Amint észrevettétek a mai feladat a kitartásotokat fogja próbára tenni, és mielőtt még komolyabban pihenésen kezdenétek el gondolkodni, jöjjön egy kis edző meccs. A feladat nem túl nagymérvű egyetlen egy ütést kell elhelyezni a mesteretek testének bármelyik részén. Az ehhez szükséges dolgok rátok vannak bízni, mindent szabad, amibe lehetőleg nem haltok bele ti.
Kabuto Yakushi
Kabuto Yakushi
Inaktív

Témanyitás  Ginoo Yukizaki Pént. Jan. 22 2016, 19:43

Talán a szokásosnál kicsit tényleg feltűnőbb mint szokott lenni. Ennek két oka van. Az egyik, hogy most érkezett vissza a genin csapattól, a másik pedig, hogy egy másfél méteres, kampós végű, kígyót ábrázoló botot hurcol a szokásos hátán lévő Majmon kívül. Igyekszik minél gyorsabban a helyére kerülni és ott beolvadni a tömegbe ismét. Persze ez sosem sikerül. Nabeto már megint kiszúrja és megszólítja. Ginoo ahogy szokott rá se néz csak lehajtott fejjel válaszol.
-Egy genin csapattal edzettem.
Úgy tudja nem ő azt egyetlen és ez nem titok. A kis személyes megbízása egy ANBU tiszttől az már titok és arról nem beszélhet.
Ginoo Yukizaki
Ginoo Yukizaki
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 702
Elosztható Taijutsu Pontok : 5

Állóképesség : 176 (C)
Erő : 117 (D)
Gyorsaság : 390 (B)
Ügyesség/Reflex : 405 (B)
Pusztakezes Harc : 114 (D)

Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin (Bábhasználó) / ANBU-tag
Chakraszint: 617

Témanyitás  Jiraiya Hétf. Feb. 01 2016, 15:41

Természetesen Ginoo nem hülye... Elnézést, ezt nem lehetett szebben kifejezni, így vissza is térek az állításra. Tehát, nem hülye, hanem nagyon is a helyén van az esze, tudja, hogy mit mondhat el. Ám ami osztálytársa reakcióját illeti, nos az már furább!
- Igen? És miért te? Ebből az Osztályból CSAK TE voltál az egyetlen, aki egy Genin csapattal edzhetett. Mi ennek az oka?

Mászik már-már a fiú arcába. Szemlátomást idegesíti, hogy Yukizaki rá sem néz.
- Válaszolj már!
Veszíti el türelmét, mire jobb keze ökölbe szorul és szélsebesen megindul Yukizaki felé. Ám a fiú észleli mindezt. Talán még egyikőjük sem tudja, de Ginoo Yukizaki jóval Nabeto és az osztályban lévő Akadémiai Tanulók felett áll... Nem hiába választották őt! Így amikor Nabeto karja ütésre lendül, Yukizaki könnyedén észleli és képes lehet cselekedni. A kérdés csak az, hogy mit fog tenni, vagy mit akar tenni?

// Egy próbálkozást írj le, vagy egy reakciót. Természetesen hagyhatod, hogy megüssön. Ha hagyod, vagy csak nagyon esetlenül térsz ki az ütés elől, akkor nem keltesz gyanút, de Ginoo számára játszi könnyedséggel lehetséges kitérni, vagy hárítani kedve szerint ezt az ütést, így ki is tűnhetsz egy-egy bravúros próbálkozással. Ez csak rajtad áll! //

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Ginoo Yukizaki Hétf. Feb. 01 2016, 17:00

Ginoo válaszolt és egy új infót kap Nabeto-tól. Ő azt hitte több genin is ki lett választva. Nem is nagyon érti akkor ő sem, hogy miért egyedül volt a genin csapattal. Ezért csak megrándítja a vállát. Nabeto pedig olyat tesz amit eddig még sosem. Rátámad Ginoo-ra. A bábos múltkor is észrevette, hogy Nabeto furcsa, de ezt nem várta tőle. Természetesen azt nem hagyhatja, hogy megüsse, de ő van rossz helyzetben. Ginoo ül míg Nabeto áll. Megpróbálja Kígyót használva félrelökni a felé lendülő kezet majd gyorsan ellökni magától Nabetot, hogy meglegyen köztük a kellő távolság. Ginoo arcán félelem és meglepettség keveréke van. Nem is érti, hogy miért került ebbe a helyzetbe.  Ha sikerül amit akart akkor azt csak annak tudja, be, hogy Nabeto is gyenge a taijutsuban mint ő.
Ginoo Yukizaki
Ginoo Yukizaki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Szomb. Feb. 20 2016, 12:21

Ginoo védekezése tökéletes sikert aratott, Nabeto keze egy pillanat alatt ellökődött, ezzel elterelve az ütés energiáját is, míg Yukizaki sértetlenül és könnyedén maradt a helyén, de a távolság megnőtt kettejük között azzal a lökéssel, mivel Nabeto kénytelen volt hátrálni.
   Kikerekedett szemek és döbbent arc. Ez látszott minden felé a teremben és a többiek legalább annyira le voltak sokkolva, mint Yukizaki. Ám Nabeto arcára is meglepettség ült ki, ám a megfagyott csendet egy éles hang törte meg.

- Itt meg mi folyik?
Egy női Akadémiai tanár lépett be. Fekete göndör haja volt, vörös szeme és nagy pocakja, ami tökéletesen látszott, hogy azért ekkora és ilyen kerek, mert gyermeket hord a szíve alatt. Ám a szigor ott volt az arcán.
- Leülni!
Mondta, majd besétált a tanári asztalhoz. Nabeto rá sem nézett Ginoo-ra, hanem gondolkodás nélkül az asztalához sétált és leült a helyére. Az osztály minden tagja pedig, lopott pillantásokat vetett Yukizakira, amit Ő is észrevehetett.

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Ginoo Yukizaki Szomb. Feb. 20 2016, 14:04

Ginoo-nak sikerült védekeznie és ellökni magától Nabeto-t. Az arcán a meglepettsége látszik neki is. Ez a helyzet meg is akad. Ginoo nem is tudja mit kéne csinálnia. Szerencsére a helyzet megoldódik magától is. Egy tanárnő érkezik és határozottan mindenkit lecsendesít. Ginoo is maga mellé teszi a botját és maga elé veszi a kezét. A tekintetét pedig a tanárnőre elemeli. Érzi magán az osztálytársak tekintetét és ez idegesíti őt. Nagyon zavarja.
Ginoo Yukizaki
Ginoo Yukizaki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Vas. Feb. 28 2016, 11:20

- A nevem Yuki Kurenai. Jounin rangban vagyok, de jelenleg várandós vagyok, így az Akadémián teljesítek szolgálatot, mint a tanárotok. Ezen az órán a Genjutsuról fogtok tanulni. 
Mondta, majd leült a székbe. Eközben persze mindenki Yukizakit figyelte, egyedül Nabeto volt az, aki rá sem nézett a fiúra...
- Nyissátok ki a Ninpou Című tankönyveteket a 250. oldalon, a Genjutsu Ismertetése címnél! 
Mondta, majd Ő is elővette a vastag könyvét és kinyitotta azt. 

// Na ha gondolod haladhatunk gyorsabban. Amint posztolsz, írok én is. Kérdésem: Kurenai magyarázza el a Genjutsu alapjait részletesen a posztban, vagy átugorjuk azt a részt? Természetesen mindent megtalálsz a Chakra elméletben. A karaktered így is gazdagodik a tudással, de most ha gondolod neked el tudom mondani Kurenaion keresztül érthetőbben a Genjutsut és annak működését. Ha esetleg igényt tartasz rá. Ha nem, akkor ezt az órát egy 45 perces időugrással átugorjuk. //

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Ginoo Yukizaki Vas. Feb. 28 2016, 17:07

Ginoo a tanárnőt nézte. Már csak azért sem mert félrenézni mert érezte magán a tekinteteket és ha látja is, hogy bámulják akkor teljesen zavarba jön. Így nem láthatta ahogy Nabeto rá sem néz. A tanárnő kérésére kicsit zavarban és ettől remegő kézzel, de előkereste az említett könyvét és figyelt. Még gondolkodni sem nagyon tudott mert annyira össze volt zavarodva.

//Igen. Megköszönném ha most el lenne magyarázva érthetőbben a genjutsu. Most megpróbáltam megérteni, de biztos vagyok benne, hogy hasznosabb lesz.//
Ginoo Yukizaki
Ginoo Yukizaki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Kedd Márc. 01 2016, 18:18

Miután kinyitották a könyve, a Sensei meghagyta a diákoknak, hogy olvassák el az első fejezetet, ami a 250. oldaltól a 252. oldalig tart. Miután ez megtörtént, a Sensei szólalt meg.
- Nos. Ahogy olvashattátok, a Genjutsu Művészete egy külön chakrahasználati ágazat a Ninják körében. A Chakrahasználati ágak, amik egy-egy specializálódási irányzatot jelölnek meg a következők: Taijutsu, Ninjutsu, Kenjutsu és a Genjutsu.
Ekkor Kurenai-senesei felállt és egy krétával a kezében a táblához sétált, majd felírta a következőket a táblára:

Taijutsu
- Taijutsu Alapfok --> Testi Edzés, Állóképesség Fejlesztés, Harcművészet Gyakorlás, Meditáció, Ismétlés --> Chakra Indirekt felhasználása
- Taijutsu Középfok --> D-B Szintű Technikák, Taijutsu Felerősítése Chakrával (Chakra Direkt Felhasználása), Test Teljesítőképességének Kiaknázása
- Taijutsu Felsőfok --> A-S Szintű Technikák, Test Végső Határainak Feszegetése, Tudatos Chakrahasználat

Ninjutsu

- Ninjutsu Alapfok --> E Szintű Technikák, Chakraelméleti Alapok Elsajátítása
- Ninjutsu Középfok --> D-B Szintű Ninjutsuk, Elemi Technikák, Irio (Orvosi) Ninjutsuk Alapjai
- Ninjutsu Felsőfok --> A-S Szintű Ninjutsuk, Elemi Technikák, Irio Ninjutsuk, Fuuin  (Pecsét) Jutsuk, Különleges Chakrás Technikák, Tér-idő Technikák, Chakraformázási Technikák 

Kenjutsu

- Kenjutsu Alapfok --> D Szintű Technikák, Chakra Testen Kívüli Tárgyban Való / ÖnállóIrányítása (Chakrairáníytási Alapműveletek)
- Kenjutsu Középfok  --> C-B Szintű Technikák, Chakra Testen Kívüli Önálló Irányításával létrehozott Támadások
- Kenjutsu Felsőfok  --> A-S Szintű Technikák, Chakra Testen Belüli / Testfelületi Irányításával Létrejövő Kombinált Technikák

Genjutsu

- Genjutsu Alapfok -- > Egyszerű Genjutsuk (1-2 Érzékszervi befolyás)
- Genjutsu Középfok --> Haladó Genjutsuk (2-4 Érzékszervi befolyás)
- Genjutsu Felsőfok --> Bonyolult Genjutsuk (5 Érzékszervi befolyás)

Miután ezzel végzet, az Osztály felé fordult és beszélni kezdett.
- Ezek a Chakrahasználati Ágazatok, vagyis inkább Specializálódási Ágazatok több csoportra bomlanak. A legnagyobb csoportot a Ninjutsuk képviselik, ahol rengeteg alágazatra bomlanak és az alágazatokat is külön bontjuk Chakrairányítási módok szerint. De nem tárgyaljuk ki ezeket, csak a chakrafejlődési alapokat. Fentről lefelé haladva nehezednek az irányzatok. Amint látjátok első helyen a Taijutsu áll. A Taijutsu a legfontosabb ami az alapokat illeti és több fokozata is van, ám a legtöbb shinobi megáll az alapoknál. A Taijutsu a testtel való harc, amikor nem közvetlenül a chakrád a fegyvered, hanem  a saját tested. A Taijutsu Alapfoka megadja a testi alapot a pusztakezes harchoz, ezen kívül pedig a folyamatos testi edzésekkel a fel nem szabadított, irányítatlan chakra ami kering egy shinobi testében, idomul a használó mozdulataihoz, és felerősíti az ütéseket, pontosabban az izmokat. A Chakra voltaképpen egy a testet védő reflex-el van kódolva, így a sok gyakorlás és testedzés során, a chakra akaratlanul is fokozza az izmok teljesítményét. Így vagyunk képesek órákig, esetleg napokig tartó feszített tempóban haladni, hatalmasakat ugrani és erősen elhajítani a fegyvereinket. Aki nem sajátítja el a Taijutsu alapjait, az csak nagyon nagy csodával határos módon lesz képes később Ninjutsut használni.
Itt egy kis levegőt vett a tanárnő, majd folytatta.
- A Taijutsu alapok után jönnek a Ninjutsu alapok. A Taijutsu edzések során a chakránk felszabadítatlan állapotban, irányítatlanul cselekszik, magától erősíti fel az izmokat, fokozza a test gyorsaságát és hasonlók. A Ninjutsunál viszont, minden egyes technikát a chakránkal direkt módon végzünk el. Ezek alapjai az E Szintű Ninjutsuk, amiket itt az Akadémián tanultok meg. Ezek mind magukba foglalják a Chakraelméleti alapokat, amikről már tanultatok. Ezeket az alapokat továbbfejlesztve lehettek képesek precízebb, több chakrát és nagyobb odafigyelést igénylő technikák létrehozására, mint például a Yondaime-sama Tér-Idő technikája, vagy a Nidaime-sama Suiton Technikái. Ezeken a szinteken válik el az is, hogy egy Ninjának milyen jó a Chakrakontrollja. Tudjátok, hogy az mit jelent? Hogy mit foglal magába a chakrakontroll?
Tette fel a kérdését a nő, majd várt a reakciókra.

// Megválaszolhatod a kérdést. Amennyiben pontos választ adsz, +2 chakrát kapsz. Lesznek még kérdések ^^ És persze folytatjuk az okítást a válasz után. Ha nem akarsz akkor nem muszáj jelentkezned, csak reagálj a történtekre. //

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Ginoo Yukizaki Kedd Márc. 01 2016, 19:25

A könyvből kellett először olvasni. Ginoo-nak az első pár mondatot többször is el kellett olvasnia, hogy fel is fogja őket, de aztán már lenyugodott annyira, hogy tudjon koncentrálni. A tanárnő magyarázatára feszülten figyel. Érti miről van szó viszont elképzelnie elég nehéz. Csak ábrándos képzelgései vannak arról, hogy az S szintű technikák mégis milyen erősek lehetnek. A feltett kérdésre természetesen hangosan nem válaszol hisz akkor megint mindenki őrá nézne és ismét zavarba jönne. Viszont tudni véli.
~Azt jelöli, hogy mennyire képes irányítani a chakráját az illető. Milyen bonyolult technikákat képes használni. Vannak akik alapból tehetségesek az ilyesmiben, de fejleszthető is.~
Ginoo Yukizaki
Ginoo Yukizaki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Hétf. Márc. 14 2016, 11:56

// +2 chakrát megkapod ^^ //

Néma csend állt be és senki nem igazán válaszolt, így a Sensei folytatta.
- A chakrakontroll nem mást jelöl, mint a chakrátok minél precízebb irányításának készségét. Pontosabban: Minél jobb valakinek a chakrakontrollja, annál kevesebb chakrával lesz képes létrehozni egy tökéletes minőségű technikát és annál precízebb és bonyolultabb technikákat képes majd kivitelezni a lehető legcsekélyebb chakraveszteséggel. Ilyen ágazatai a Ninjutsunak az Orvosi, vagyis Irio Ninjutsuk és a Pecsét technikák. Ezek mind nagy szakértelmet igényelnek. De térjünk vissza az alapokhoz. A Ninjutsu tehát a legnagyobb halmaza a technikáknak és a chakrairányítási módozatoknak, minden területe külön szakértelmet igényel. Azonban egy önmagában bonyolultabb ágazat a Kenjutsu, ami mostanság már nem annyira használatos. A Kenjutsu a Taijutsu és Ninjutsu ismereteiteket használja alapul. A neve is mutatja, hogy egy eszközre támaszkodva harcol a ninja, ezen az eszközön pedig különböző chakrairányítási műveleteket használva idéz elő komoly változásokat. Nagyon nagy szakértelmet és nagyon jó chakrakontrollt igényel.
Ekkor a Sensei kicsi szünetet tartott, majd újra szólt.
- Azonban van még egy Ágazat, ami a legbonyolultabb az összes közül és az előző ágazatok mindegyikére szükség van a létrehozásához. Már ami a tapasztalatokat illeti. Genjutsu! A Genjutsu a megtévesztés, a test és elme tökéletes kontrollját foglalja magába, a tudomány, ami már-már művészet a Ninják Világában. A Genjutsu technikákhoz elegendő csak nagyon kevés chakra, viszont elengedhetetlen a tökéletes chakrakontroll. Akár egy Akadémiai tanuló szintjén lévő ninja is képes lehet a Genjutsu használatára, ha elég intelligens, elég nagy a tudása és elég jó a chakrakontrollja. Hogy miért? Egészen egyszerű. A Genjutsu nem más, mint a saját chakránk eljuttatása egy idegen testbe, ahol többféleképpen fejthet ki hatást: Átveheti az áldozat chakrahálózata felett az uralmat és azon keresztül hamis érzetet küldhet. Fizikai nyomással fájdalmat generálhat és ami a legfontosabb, Érzékszerveket csaphat be. Ez így mind nagyon könnyűnek hangzik ám roppant bonyolult. Magához a Genjutsu létrehozásához is rengeteg ismeretet kell megtanulni, ami az Orvosi ismeretektől a pszichológiai ismeretekig terjed ki. Ha pedig valaki képes létrehozni egy Genjutsut, akkor még mindig csak fél sikert ért el, mivel tökéletesen tisztában kell lenni azzal, hogy egy Genjutsut mikor és milyen körülmények között használhat fel valaki azért, hogy az adott szituációból a számára legjobb helyzetet hozhassa ki.
Fejezte be a tanár, majd leült a székébe. Kicsit kimerültnek tűnik, ami nem is csoda, hiszen várandós.
- Most beszéltünk a Genjutsuról, de nem ejtettem szót arról, hogy mi is ez valójában. Mert ugye egy Ninjutsu kézzel fogható eredményt szül. De mi is a Genjutsu? Tudja erre valaki a választ?
Tette fel újabb kérdését.

// Újabb +2 chakrás kérdés //

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Ginoo Yukizaki Hétf. Márc. 14 2016, 17:06

Ginoo úgy általánosságban jól eltudta gondolni a helyes választ. de azért pár dolgot kihagyott. A kenjutsu amiről ezek után beszélt a tanárnő sokkal érdekesebbnek tűnt Ginoo számára hisz ő is valami ilyesmit csinál. Egy eszközt használ fel a harcban. Gondol itt Majomra mint báb és Kígyóra mint fegyver, de sajnos tanárnő áttér a genjutsura. Ez őt sosem érdekelte mégis így ahogy a tanárnő elmondja érdekesnek hangzik. Az utolsó kérdés Ginoo számára nehezebb mint az előző volt. Nem is teljesen érti.
~Mi a genjutsu? Ez olyan illúzió meg az érzékelés becsapása? Például lehet az érzéseket manipulálni? Például, hogy érzéketlen valakinek a keze vagy pont, hogy fáj mintha égne? De valójában nem is történik semmi és ezért mondta tanárnő, hogy nem kézzelfogható?~
Ginoo Yukizaki
Ginoo Yukizaki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Kedd Márc. 29 2016, 15:27

// Nem konkrét a válasz Very Happy Így most nem jár sajnos Ch. //

Ismételten senki nem jelentkezett. Éppen ezért, Kurenai-sensei folytatta.
- A Genjutsu nem más, mint egy illúzió, egy álom, amely nem csak az érzéseket, az érzékelést és így az ellenfelet csapja be, hanem elmossa a határokat a valóság és a képzelet között. Egy Genjutsuban bármi megtörténhet. Egy Genjutsu azért Genjutsu mert nem a valóságot mutatja, de mégis minden érzékünk azt jelzi, hogy ez a közvetlen valóság. Amikor valaki részese ennek az illúziónak, akkor csak a Chakrája rendellenes működése által következtethet arra, hogy Genjutsut használnak ellene, ám erre csak kevesen képesek. A másik módja pedig az, hogyha a Genjutsut használó nem elég körültekintő, ezért a Genjutsuval létrehozott hatásban hiba történik, így pedig az áldozat rájön, hogy a világ nem stimmel. Ám az agya ettől függetlenül valóságnak fogja érzékelni a világot. Elvégre ha egy álomról tudjátok, hogy csak álom, attól még tovább tudjátok élni azt az álmot és továbbra is mindent valóságnak fogtok fel. De itt a megfelelő példa.
Mondta Kurenai-sensei, majd felállt székéből, kezébe vette a krétaporos szivacsot, majd a táblához sétált, ahova az imént krétával felírt mindent. Ezt követően összecsapta a kezeit, miközben a szivacsot szorongatta, így pedig egy nagyobb krétaporfelhő jött létre. Zavarta a látási viszonyokat, viszont a tanulók és így Yukizaki számára is látható volt, hogy a táblán lévő írás szépen lassan eltűnik. Amikor pedig a por szertefoszlott, Kurenai így szólt.
-A táblán látható írás?
Mindenki megrázta a fejét, néhány halkan, mondták is, hogy "Nem."
- És a táblán van írás?
Tette fel a kérdését, mire néhányan összezavarodtak.

// Igazából ez nem egy kérdés, de kíváncsi vagyok rá, hogy mit mondasz erre. Akár magadban, akár az osztály felé. ^^ //

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Ginoo Yukizaki Szomb. Ápr. 02 2016, 07:28

A tanárnő válaszát Ginoo értelmes tekintettel figyelte. Felfogta a dolgot és el is raktározta magában a mondottakat. A tábla letörlését és a kérdést mikor felfogta akkor elgondolkozott.
~Az írás magától törlődött le és nem a tanárnő törölte le. Vagyis nem látható, de attól még ott van.~
Ginoo Yukizaki
Ginoo Yukizaki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Szer. Ápr. 13 2016, 15:55

- Igen!
- Igen.
- Azt hiszem, van.
- De hát nem látom!
- Azért, mert a tanárnő Genjutsut használ!

Hangzottak a válaszok és a párbeszédek, az egymásra való reagálás, miközben Kurenai-sensei csak mosolygott. Élvezettel figyelte a gyerekek minden egyes reakcióját, és azt, hogy valóban megértették a technika elméleti részét. Ám a gyakorlatban megbuktak...
- Téves! A Táblán NINCS írás!
Mondja, mire mindenki ledöbben. Több elmélettel is meg lehetne ezt magyarázni, ám a Tanárnő válasza a lényeges.
- Jól gondolta az, aki úgy gondolta, hogy Genjutsu hatása alá vontam az osztályt. Mert ez így is történt. Ám a Genjutsu a megtévesztésről szól! A krétapor lehetett egy megtévesztés, elterelte a figyelmeteket és eltakarta a táblát, ezzel pedig eltüntettem a kréta nyomait, vagyis az írást. Ez egy logikus következtetés lenne, viszont egy igazi Genjutsu használó úgy rejti el a Genjutsut, hogy ne tudjatok róla. Az írás a táblán SOSEM létezett, ahogyan Én, sosem álltam itt...
Fejezte be, majd csettintett egyet, ám a csettintés hangja máshonnan hallatszott. A Tanárnő hirtelen elmosódott árnyékká vált, majd eltűnt, a csettintés hangját követve pedig mindenki az ajtó felé nézett. Kurenai-sensei ott állt az ajtóban, a hatalmas pocakjával.
- Értitek? A kezdetektől fogva az egész osztályt Genjutsu alá vontam. Az a személy, aki belépett hozzátok és órát tartott, csak egy általam kreált illúzió volt, aki teljes mértékben valóságosnak éreztetek. A Hangját hallottátok az Ő irányából, hiszen befolyásoltam az agyatokat, így mindenki ugyanazt látta és hallotta.
Eközben a tanárnő besétált a terembe és leült a tanári asztalhoz.
- Amikor a kezébe vette a krétát, az igazi kréta mindvégig az asztalon hevert, csak eltűntettem a szemeitek elől. Amikor a krétával írt, minden egyes vonással eltakarta a táblát és egy hamis képet mutattam nektek. Amit felírt, az sosem létezett. Amikor pedig a port létrehoztam, nos a por sem létezett. Így ez a technika egy több fokozatú Genjutsu technika, ami nagyon bonyolult és nagyon nehéz. Főleg tömegen használva... Mivel ti még csak Akadémiai Tanulók vagytok, így képes voltam mindegyikőtöket becsapni és mindegyikőtök kevéske chakráját irányítani úgy, hogy becsapjalak titeket, de ez például már egy ekkora Genin csapaton nem ment volna tökéletesen.
Fejezte be végül, majd megszólalt a csengő. Szünet. Minden gyermek kiment a teremből Nabetoval együtt, egyedül egy hosszú barna hajú, barna szemű lány maradt a padban ülve legelöl. Yukizaki is itt maradt, ahogyan a tanárnő is. Látszott rajta a fáradtság.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Ginoo Yukizaki Szer. Ápr. 13 2016, 19:05

A többiek hangosan is tippelgetnek, de a válasz nem. Ginoo úgy véli, hogy akkor ez csak egy beugratós kérdés volt aminek jól bedőltek. Viszont a magyarázat meglepi. Mégis volt genjutsu,de azt hogyan? Az eltűnő tanárnő és az előkerülő tanárnő meglepi Ginoo-t és megérti a genjutsu lényegét. Az ellenfél átverése. Hasonló a bábhasználathoz, de ő inkább meglepi. Átverni nehéz. A genjutsuval viszont bármit el lehet hitetni másokkal és azt is el lehet érni, hogy kételkedjen a biztosban is ha genjutsu használóval áll szemben. Viszont, hogy lehet ellene védekezni akkor? Hogyan lehet megtudni, hogy valaki genjutsu alatt van? Ezek a kérdések merülnek fel Ginoo-ban, de kicsöngetnek és az osztály kimegy. Egyedül hárman maradnak a teremben. Ginoo számára ez is túl sok viszont felmerül benne egy kicsit paranoiás kérdés.
~Ez most nem genjutsu?~
A biztonság kedvéért megcsípi magát úgy, hogy ne vegyék észre. Ha fáj mint ahogy kell akkor megnyugszik és maga elé bambul. Nem néz a másik kettő teremben lévőre. Az órán elhangzottakon gondolkozik és várja a következőt.
Ginoo Yukizaki
Ginoo Yukizaki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Csüt. Ápr. 28 2016, 17:09

// Elnézést a késésért, kárpótlásul adok +10 ch-t ^^ Lassan elérkezünk a Vizsgához //

Yukizaki megcsípte magát, de nem változott semmi. Bár, hogyha Genjutsuban lenne, akkor akár meg is béníthatták, éppen ezért nem is működne a dolog. Ami viszont tény, hogy ez nagyon is a valóság, de hát akkor a lány miért maradt idebent? Érdekes dolgok, ám Ő ugyanannyira nem akar megmozdulni és kimenni szünetre, ahogyan azt Yukizaki is teszi, ezen kívül Ő igencsak zavarban van. Kurenai-sensei viszont egy perc elteltével felfigyel a kettő csendben ülő tanulóra.
- És ti? Miért nem mentek szünetre?
Ekkor a tekintete meg akad a Majombábon.
- Te Bábhasználó vagy?
Tette fel a kérdés, miközben a lány csak összerezzen és nem igen akart válaszolni semmit.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Ginoo Yukizaki Vas. Május 01 2016, 22:34

Nem történt semmi. Viszont ez nem jelentheti azt, hogy ez csak egy genjutsu volna. Viszont felmerül a kérdés, hogy akkor a másik lány miért nem megy ki. Ginoo azért nem mert ő nem szokott. A kérdésre Ginoo megrezzent. Válaszolt volna valamit, hogy ő nem szokott vagy ilyesmi mikor is hangzott a következő kérdés. Arra is csak bólintott és halkan válaszolt.
-Igen.
Ginoo Yukizaki
Ginoo Yukizaki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Kedd Május 10 2016, 17:10

A nő csak hümmögött egyet.
- A háború elől menekültél ide? A családod jól van?

Kérdi a sensei meglepő érdeklődéssel.
- Tudod használni is a Majmot?

// Elnézést de most ennyire futotta. Csak hogy haladjunk azért írtam. Lassan időt ugrunk a Genin Vizsgáig. Három részből fog állni: Elméleti kérdések (Általános Ninja Történelem, Konohai Történelem, Szituációs Kérdések, Chakra Elmélet, Shinobi Szabályok) Taijutsu bemutató azaz közelharc és Ninjutsu bemutató azaz kettő E szintű Ninjutsu bemutatása. //

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Ginoo Yukizaki Kedd Május 10 2016, 23:53

A kérdés kicsit sérti Ginoo önbecsülését, de ez nem látszik rajta. Csak megrázza a fejét. Majd mivel felfogja, hogy ez félreérthető hozzáteszi.
-Nem menekült vagyok. Konohai.
A következő kérdésre pedig csak bólint. Nem épp a legbőbeszédűbb beszélgetőpartner.
Ginoo Yukizaki
Ginoo Yukizaki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Szer. Május 11 2016, 12:18

- Értem. Nos akkor sok sikert a továbbiakban!
Mondta, majd azonnal be is csengettek. A gyerekek lassan visszaszállingóztak az osztályba, majd leült mindenki a helyére és folytatódott az óra....

A nap gyorsan eltelt, ahogyan az egész hét is. Közeledtek a Vizsgák, ezt Yukizaki is jól tudta, így hát elérkezett a Vizsga napja...

// Akár egy élményszerű irományt is írhatsz az eltelt egy hétről. A posztod ott érjen véget, hogy a Vizsga reggelére ébreszt és megindulsz az Akadémiára. Írd le, hogy a karakter izgul-e mikre gondol és hogy hogyan áll a vizsgához.Smile //

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Ginoo Yukizaki Hétf. Május 16 2016, 23:53

Ginoo az elmúlt hetekben nagyon sokat készült a vizsgára és sok segítséget is kapott. Szüksége is volt ezekre hisz tudja jól, hogy nindzsának lenni nem épp a legkönnyebb hivatás és mégis az szeretne lenni. Küldetéseket vállalni és segíteni az embereknek, mint mikor együtt dolgozott a genincsapattal. Az jó lenne és azok az emlékek erőt is adtak neki, hogy testileg és lelkileg is úgy megdolgoztassa magát, ahogy még soha.
Elsősorban leginkább testileg dolgozott meg. Az új bábjának a használata ügyességet követel meg tőle mind a taijutsu használatában mind pedig a chakrakontroll használatában. Az apja szinte az elmúlt egy hét során megszokta, hogy mikor reggel elmegy dolgozni és mikor este hazaér a fia ugyan úgy az udvaron gyakorol a Kígyóval vagy Majommal. Kicsit természetesen féltette is a fiát, de látta a szemében az elszántságot, ami még az anyjára volt jellemző és bízott is benne. Ismerte a fia képességeit és tudta jól, hogy okos fiú. Csak túlzásokba ne essen. Ahogy tudta támogatta is Ginoo-t. Az elmúlt héten mindig a lehető legfinomabb és legtáplálóbb ételeket készítette a fiának. Pontosan ezért volt, hogy korábban is felkelt, mint kéne neki. Ezt a kedvességet Ginoo is észrevette és hálás is volt az apjának. Ez is erőt adott neki a felkészüléshez. Ha pedig már úgy érezte, hogy nem bírja tovább, mert teljesen elfáradt testileg akkor elővette az órai jegyzeteit és könyveit, hogy azokat tanulja. A sok elmélet tanulása könnyebben ment neki, mint a testi edzés, de ez mindig is így volt nem kell ezen meglepődni. Az esze mindig is nagyobb fegyvere volt neki. Így hát sokat feküdt még az ágyán és olvasott. Közben pedig nassolt valamit, hogy könnyebben menjen. Ha pedig már így is a sok olvasás után a betűk kezdtek összefolyni és Ginoo folyton elrévedt, akkor kiment a friss levegőre és egy kis testmozgással visszazökkentette magát. De egyik reggel az jutott eszébe, hogy mi lesz, ha a bábjaival valami probléma lesz az erdőben? Természetesen, ha csak kisebb a baj, akkor visz eszközöket és meg tudja javítani, de ha nem akkor tényleg nagy baj van. Pontosan ezért az aznapi reggeli edzése után a műhelyébe ment és megvizsgálta a bábjait milyen problémák adódhatnak velük. Végül is az ördög a részletekben rejtőzik. Miután átnézte a bábokat és kicsit korrigálta őket ahol kellett újra ment edzeni és utána magához véve a bábokat a színházba látogatott el. Most is a szokásos fejetlenség volt ott. Már kicsit ismerős is volt ott, úgyhogy az útja egyből Hakusen bácsihoz vezetett. Az öreg épp ebédelt. Ginoo-t meglátva egyáltalán nem zavartatta magát, sőt hellyel és ennivalóval is kínálta a fiút, aki pedig mivel jóban van az öreggel és tényleg meg is éhezett a nap folyamán elfogadta azt. Szóval egy jó ebéd közben megbeszélték a helyzetet. Hakusen bácsi figyelmesen meghallgatta Ginoo-t és egyet is értett. Mivel pedig sokáig vándorolt és akkor komoly problémákkal került szemben a bábok karbantartásával tudott is adni pár hasznos tippet Ginoo-nak. Viszont sokkal fontosabb volt, hogy saját maga is felvetett a fiúnak egy problémát azzal kapcsolatban, hogy az egyik bábját át kéne kicsit alakítania gy új előadásra. Ezek után erről volt szó és az evést befejezve meg is nézték előbb Hakusen bácsi bábját majd Ginoo bábjait. Hakusen bácsi problémájára Ginoo egy kis dobozszerűséget javasolt a báb szíve helyére. A beszélgetés végére ebből lett egy kis zacskó a báb szíve helyén folyadékkal feltöltve. Ezt az ötletet Ginoo el is raktározta magában, hogy a jövőben hátha szüksége lesz rá egy saját bábbal kapcsolatban. Nem ennek a megoldásnak a megtanulásáért volt ez a közös öteletelés fontos, hanem azért mert egy kis ideig Ginoo gondolatait sikerült elterelni a közeledő vizsgáról és ez az igazi pihenés. Ugyanis Ginoo egész nap tanult. Hol taijutsu mozdulatokat, hol chakrakontrollt, hol chakra elméletet és közben nem pihent. Ugyanis lefekvéskor is ez ment a fejében. Hakusen bácsi pedig egy kicsit elterelte a gondolatait és ezért az öregtől távozva Ginoo őszintén kicsit meg volt könnyebbülve.
A vizsga előtt három nappal Ginoo még elment Suzunabe sensei-el a szokásos erdőjáró útjukra. Mióta egyszer eltévedt és a tanárnővel találkozott az erdőben, aki épp gyógynövényeket szedett az óta mindig eljön vele. Azért is, mert itt tényleg sokat tud tanulni méghozzá olyasmiket, amiket az órák során nem mondanak el és azért is, mert a tanárnő nagyon kedves hozzá. A tanárnő pedig mindig hívja is Ginoo-t és látszólag az sem nagyon zavarja, hogy leginkább csak ő szokott beszélni és Ginoo inkább hallgat. Ugyanis látja rajta, hogy figyelmesen hallgat és szoktak is egy kicsit beszélni, ha nem is sokat. Most pedig meg is sikerült a bábmesternek lepnie a tanárnőt, mert magától szólalt meg. Mégpedig a vizsgáról kérdezett a szokásos bizonytalan, halk, tutyi-mutyi módján. A tanárnő pedig el is látta egy csomó hasznos tippel a felkészülésről, beszélt a saját tapasztalatairól is és megkérdezte, hogy egyébként, hogy viseli Ginoo a vizsgára való felkészülést. Méghozzá mindezt egy levegőre. Ginoo pedig a saját nyugodt megfontoltságával közölte, hogy jól.  A tanárnő egy darabig méregette Ginoo-t majd hirtelen odébb ugrott és a földre vetült. Egy pillanatra Ginoo megijedt, de aztán kiderült, hogy a tanárnő csak egy hasznos füvet talált, amit aztán el is mondott Ginoo-nak, hogy mi a neve, mire jó és miről lehet felismerni. Nagyjából ezzel le is zárult a vizsgáról való beszélgetés azoknak a kivételével, hogy a tanárnő még elmondta a véleményét mi szerint abból még nehézségei származhatnak a bábmesternek, hogy egyedül gyakorolt. Jobb lett volna egy partnerrel. Mielőtt a faluba visszaérve szétváltak volna a tanárnő még azt is javasolta Ginoo-nak, hogy a vizsga előtti napot a pihenésre szánja. Ugyanis úgy egy kicsit rendeződnek a dolgok a fejében és a vizsga napján. Meg is ígértette ezt Ginoo-val majd elváltak. Haza érve Ginoo egy kicsit járkált ok nélkül az üres lakásban majd azt megunva gyakorolt Majommal és tanult. Másnap is egész nap edzett és elméletet tanult.
A vizsga előtti nap pedig bár korán kelt, de megígérte a tanárnőnek, hogy nem a vizsgával lesz elfoglalva, hanem pihen. Viszont ez nem is olyan egyszerű. Miután megreggelizett három órán át csak keringett a házban. Nem tudta mit csináljon. Végül úgy döntött, hogy elmegy a színházba Hakusen bácsihoz. Ott is volt pár órát. Hallgatta a verselőt titokban, beszélgetett az öreggel, nézte, ahogy a többiek gyakorolnak még kártyázni is meghívták és le is ült közéjük, de vesztett. Nem szórakozott kimondottan, úgyhogy inkább elbúcsúzott és járkált kicsit a városban. Bement Ichiraku Ramen Bárjába. Ebédelt. Majd járkált még egy kicsit. Végül annál az építkezésnél kötött ki ahol az apja is dolgozott jelenleg. Elment hát beszélgetni a kollégákkal és segített amennyit tudott. Márpedig tudott segíteni. A nap végén bár nem érezte úgy, hogy sikerült volna kikapcsolódnia és pihennie, de azt igen, hogy hasznos volt. Sikerült egy kicsit meghálálnia az apjának azt, amit egész héten tett érte. Az pedig teljesen megérte számára, hogy hazafelé menet beszélgethetett az apjával.
Elérkezett a vizsga napja. Ginoo korán kelt. Gyorsan ellenőrizte a bábjait, majd mivel még mindig túl korai elindulni feszülten várt otthon. Enni csak egy keveset evett. A gyomra kicsit kavargott. Ideges volt és mindenfélén járt a feje.
~Vajon Iwakawa sensei ott lesz? Biztos hisz ő mindig ott van. A genjutsut vajon kérdezik majd? Átnéztem én eléggé? Mi lesz ha taijutsuban Ichizoki ellen kerülök?~

Nem épp a legnyugodtabb állapotban van. Régóta készül már erre és eljött a nagy nap. Még belegondolni is szörnyű. Mikor úgy érzi itt az idő akkor el is indul az akadémiára. Olyan mintha csak álmodna, és egy helyben állna, miközben a dolgok elsuhannak mellette. Közben pedig csak halad baktat az akadémia felé.
Ginoo Yukizaki
Ginoo Yukizaki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

7 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.