Ninja-akadémia

+46
Orochimaru
Senshi Jakoutsu
Uchiha Kagami
Hisao
Diori Tain
Tsuuzoku Tomoe
Jiraiya
Ransui Midori
Kabuto Yakushi
Ginoo Yukizaki
Shimura Danzou
Senshi Jakotsu
Pein
Gato
Hinata
Hyuuga Junpei
Uchiha Madara
Hikari Ayame
Darui
Ayami Remiyu
Kenshiro Karu
Kakuzu (Inaktív)
Ashina Hitomi
Inazuma Kuraudo
Sai
Hara Akahito
Hazame Karou
Sakaki Toua
Shiren
Hakkyou Katsumi
Hatake Kakashi(Inaktív)
Arekkusu Orokana
Hasegawa Miharu
Aoyama Shizuka
Konan1
Usake Hiachi
Akimoto Kazuma
Hyuuga Hinata (inaktív)
Izumitani Suzume
Aburame Shui
Kaibutsu Hiroto
Shikaku
Haru Noriko
Karin
Hanako Ayame
Kanmiru
50 posters

9 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next

Go down

Ninja-akadémia - Page 9 Empty Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Jiraiya Vas. Júl. 24 2016, 18:55

Tomoe jól mérte fel a helyzetet, nem becsülte túl saját képességeit és nem nézte le ellenfelét is. A kérdés csak az, hogy mennyit ér el ezzel? Egy jó ninjában mindez megvan, a leckét is meg kell tanulni, de vajon a Shinobi létforma szabályai és alapvető tanításai elégnek bizonyulnak ahhoz, hogy legyőzzön egy képzetlen egy képzettebbet? Nos, ez a helyzettől és a felektől függ, de ha a győzelemre nincs semmi esély, akkor a Shinobi Szabályok és az általános útmutató mindenképpen ad választ a kialakult helyzetre. Ha nem vagy képes győzni erővel, akkor győz ésszel és fifikával. Ha azzal sem vagy képes győzni, akkor fuss el. Ezek az alapvető Shinobi szabályok, persze van még jó néhány és a legtöbb tanítás nincs benne a könyvekben, így majd a Senseitől és persze az élettől tanulják meg mindezt.
   Azonban hiába, hogy Kendo képzettebb ellenfél, Ő sem mindenható és képességei még neki sem kiforrottak. Annyi előnnyel indul, hogy ugyanazt, amit Ők is megfognak tanulni, már most tudja. Ez pedig még nem jelent semmit a fejlődésükben, esetleg ebben a küzdelemben. Tomoe úgy gondolta, hogy kitér, vagyis megelőzve mindenféle támadást, hátra ugrik. Kendo persze attól még ugyanúgy egy rúgást hajtott végre, annak végén pedig érkezett is Tomoe következő támadása. Bár a rúgás rendkívül közel volt és a másodperc tört részén múlott, hogy Tomoét eltalálja, most legalább tudja, hogy milyen gyors is Kendo. 
   Tomoe ütése várható volt, azonban a fiú csak hárított. Nem megfogta a kezét, csupán elvezette a kar mozgási energiáját, ahogyan a rúgást csak egyszerűen blokkolta a jobb lábával, majd Tomoe további ütéseket próbált rá mérni, cseles mozdulatokkal, de mindhiába, Kendo mindent hárította, majd egy kellő pillanatban egy nyitott, dupla tenyeres lökéssel eltalálta Tomoe mellkasát, mire a fiú a földre huppant. Bizony, Tomoe ütései jók voltak, de még nem elég képzett. A Taijutsuhoz és az ütések tökéletes végrehajtásához folyamatos gyakorlás szükséges, Ő pedig még csak nem is edzett.
   Néma csend állt be, ahogyan Tomoe földet ért, majd Kato ugrott fel a padról és tapsolt, mire Kendo Tomoe elé sétált és a kezét nyújtotta neki, hogy felsegítse. Most először mosolygott rá kedvesen.
- Nagyon jó voltál. Én már fél éve gyakorlom a Taijutsut és eddig csak a hárítás gyakoroltam, de az nagyon jól megy. A visszatámadással még akadtak gondok. Nálad viszont olyan, mintha élveznéd a harcot. Ha edzed magad, akkor nagyon jó lehetsz.
Mondja, miközben remélhetőleg Tomoe hagyja, hogy felsegítse.
- Ez elképesztő volt! És ez még csak sima bunyó.
- Kumite... 
Szólal fel az odaérkező Nora, akinek hangja csendes, és határozatlan, de mégis kijavítja Katot.
- Igen az az... A lényeg, hogy Ninjutsuval keverve iszonyatosan jók lehetünk! Meghódítjuk a világot!
Csillan fel Kato szeme, miközben várja a támogatást Tomoétól és Kendotol, ám az ezüst hajú fiú - Kendo - szúrós szemmel néz rá. 
- Meghódítani a világot?! A feladatunk, hogy Konohát szolgáljuk!
Szólt rá erélyesen a fiú, úgy tűnik, hogy ez nála nagyon érzékeny téma.

- Hehe. Igen, de ez csak egy tréfa volt.

Vakarta zavarában a fejét a kékeszöld hajú fiú.

// Nyugodtan szólalj fel ha akarsz, szólj bele, stb. A karakter jellemétől függ ^^ //

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe Vas. Júl. 24 2016, 21:22

A terv kész, bár három egymásra épülő mozdulatot ötlöttem ki, mi van ha már az elsőre se úgy reagál? Nincs idom ezen gondolkozni megkezdem a támadást. Az ökölbe szorított kezem megindul Kendo felé remélve, hogy vagy betalál vagy megfogja. Sajnos nem így történik, félresöpri a kezem így a sajátja szabad marad. A rúgásom a térdével hárítja, mivel az első két lépcső kudarcba fulladt úgy döntök a fejelést inkább nem hajtom végre. Ehelyett próbálom minél többet sorozni, sajnos sikertelenül. Eszméletlen ügyességgel tér ki és hárítja az ütéseim mindezek mellé az első adandó alkalommal földre is kényszerítette. Figyelmetlen voltam és nyitottá váltam, így egyetlen csapással hátralökött. Nem telik el pár másodperc a vereségem követően már előttem áll mosollyal az arcán és a kezét nyújtja. Megragadom és Ő segít feltápászkodnom, remek mérkőzés volt barátok közt. Kato és Nira már odaérnek mellénk mire Kendo felsegít.
-Nagyon jó voltál. Én már fél éve gyakorlom a Taijutsut és eddig csak a hárítás gyakoroltam, de az nagyon jól megy. A visszatámadással még akadtak gondok. Nálad viszont olyan, mintha élveznéd a harcot. Ha edzed magad, akkor nagyon jó lehetsz.-mondja Kendo.
-Köszi, próbálkoztam. Az igazat megvallva valóban élveztem a harcot.-válaszolom miközben visszamosolygok rá.
Társalgunk még ott egy darabig, Kato lenyűgözve beszél a világ meghódításáról ami miatt Kendo meg is szólja, úgynéki nem értékeli az eféle humort.
-Ugyan hagyd csak poén volt. Viszont hol marad az a bizonyos béke jele?-kérdem, hogy eltereljem a témát.
Tsuuzoku Tomoe
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 596
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 250 (C)
Erő : 173 (C)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 250 (C)
Pusztakezes Harc : 173 (C)

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 495

Témanyitás  Jiraiya Vas. Júl. 24 2016, 21:46

Tomoe nagyon úgy tűnik, hogy nem szereti a konfliktusokat, ennek ellenére élvezi a harcot és szereti azt, amit csinál. A beszéd végén pedig, mindhárom társa kissé megilletődik, ledöbben, majd Kato felnevet, Kendo elmosolyodik és még Nora is kuncogni kezd a sála alatt... 
- Igaz is, nyújtsd ide a kezed és formáld meg a fél Kost.
Mondta Kendo, majd miután Tomoe úgy tett, Ő is ugyanezt csinálta és megformálták a Béke Jelét.

// Ezzel vége az első napodnak az akadémián és ezzel együtt az első Évfolyamnak is. Mivel az első évfolyamban semmi izgalmas nem történik, így ugrunk. Az eddigi játékodra +8 Chakrát írok jóvá, valamint +2 Taijutsu Pontot.

Teendők:

- Írj egy Élmény Kalandot amiben akkor leírod, hogy könyvtárba mész, találkozol az apukáddal, stb stb. Találj ki valamit.
- Írj egy Bővítményt amiben összefoglalod az első Év tapasztalatait

Ami történt az egy év alatt és amit tanult Tomoe:

1.) Taijutsu alapokat kezdett el tanulni és megtanulta, hogy mi az a Shinobi Kumite. Minden nap kötelező Taijutsu edzések és gyakorlások voltak (Testedzés minden formája, küzdelem)
2.) Megtanulta, hogy mi a chakra és, hogy a Testi és Szellemi energiák elegye alkotja, és a test minden egyes sejtjei termeli.
3.) Megtanulta hogy mik a Chakraelméleti Alapműveletek és hogy milyen technikákat fognak megtanulni az évek során.
4.) Ami a legfontosabb, felszabadította a testen belül chakráját, így beindult a chakrakeringése, ahogyan a többieknek is.

Amit megtapasztalt a társairól és a Senseiről:
- A Négyfős Csapat (Tomoe, Kendo, Kato, Nora) --> Idővel iskola után szinte mindig együtt lógtak és edzettek órákon keresztül, fejleszteni akarták saját képességeiket és nagyon jó barátok lettek, kezdték kiismerni egymást.

- Kato --> Mindig kedves mindhárom barátjával de leginkább Tomoéval. Nagyon lelkes és nagyon vágyik az erőre. Ninjutsuban tehetséges és mindenben támogatja Tomoét

- Kendo --> Megmaradt komolynak és tradicionálisnak, Ő valamivel képzettebb három társánál, Taijutsuban jeleskedik a legjobban, de Ninjutsu terén is Kato szintjén áll

Nora --> Még mindig csendes és ha nagyon muszáj, akkor szólal csak meg. Nagyjából Tomoe szintjén lehet, de a szintkülönbség egyenlőre csak Kendonál látszik, a g másik három barát nagyjából egy szinten vannak

Az itt leírtakat építsd be az élménybe, részletezd a tanultakat. Minél jobb a leírás és a történet, annál több jutalmat kapsz a Bővítményedre. A Bővítményhez írd fel, hogy Akadémia 1 év. vagy valami hasonló. ^^
//

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe Pént. Júl. 29 2016, 23:48

~Egy év… az akadémiai első évem. Úgy eltelt mintha egy pillanat lett volna. Egy múló, nyomtalan pillanat. Vagy talán mégsem oly nyomtalan?  Egyértelműen nem volt nyomtalan pillanat. Sőt még pillanatnak sem mondható, hisz egy év volt. Végiggondolva hogy menyi minden történt.~
    Elmélkedek magamban az ágyon feküdve nyitott szemekkel. Valóban eltelt egy év. A mai nap kezdődik meg az Akadémiai tanulmányaim második éve. Sokkal több megpróbáltatás vár rám, de ez inkább még izgatottabbá tesz mintsem elkeserítene, vagy félelmet keltene bennem. Még mindig ugyan abban a pózban fekszek az ágyban és még mindig azon agyalok menyire gyorsan telt el ez az egy év. Hirtelen az ajtómon történő kopogás kergeti el gondolataim.
-Tomoe ébresztő! Reggel van.- Hallom az ajtó túloldaláról Anyám hangját. Felülök az ágyban elkergetem gondolataim és felrázom magam.
~Josaa! Ideje belevágni ismét a tanulásba csak ezúttal még keményebben.~
    Kiugrok az ágyból és megindulok az ajtóm felé, hogy lerohanjak reggelizni. Ép húznám el az ajtót mikor rájövök: ~Ó a fenébe! Nem öltöztem fel. Hehe annyira megindultam, hogy elfelejtettem, hogy kis gatyában vagyok.~ Miután ráeszmélek apró bakimra visszafutok az ágyhoz átvetem rajta magam és szembetalálom magam a kis ruha tartó állványommal. Az érkezésem nagy zajt csaphatott mivel anyám hangját hallottam a lépcső aljáról.
-Tomoe megmondtam, hogy ne ugrálj keresztül az ágyon! Nem olyan széles kerüld meg!
-Gomenasai!- kiáltom vissza Anyának miközben leveszem ruháim az inasról és magamra öltöm őket. Ismét ugranék át az agyán mint az pár perce de eszembe jut, hogy ép az előbb szóltak le érte.
~Jobb lesz ha megkerülöm.~ Gondolom magamba majd elindulok körbe az ágy körül az ajtóhoz.~ Huh? Ó igen majdnem el is felejtettem.~ Fut át az agyamon mikor ránézek az ágyam melleti éjjeli szekrényre. Az Apától kapott 2 új Kunait valamint az általam talált kicsit megviseltem Kuanit pillantom meg ott. Odasétálok hozzá, kihúzom a fiókot amiben ott lapul a kis kék Shurikentartó.
~Szövetből, bőrből, és szintetikus anyagokból összeállított lábra vagy karra felcsatolható kis zseb táska, amibe maximum 5 shuriken / 2 kunai / 10 senbon / egy szerszám szett fér el.~ A jobb combomra csatolom a hétvégén vásárolt tartókám majd a két új Kunait bele is csúsztatom.
~Most már ez is a ruházatom része.~ Mosolyogóm el magam majd mivel végre elkészültem megindulok kifele. Elhúzom az ajtóm és leugrok a lépcsőn. Anya a hírtelen érkezésemen meg se lepődik, biztosan hozzászokót már.
-Mostanában egyre élénkebb vagy. De azért örülnek ha nem vernéd fel a port minden egyes nap a szobádban azzal, hogy keresztül ugrálgatsz az ágyon.-Mondja anya miközben hátra se néz, szokás szerint a reggeli mosogatáson ügyködik. Körbenézek de kettőnkön kívül mást nem látok itt. ~Szóval az este folyamán ismét küldetésre ment. Mindent bele…. Apa!~ Leülök az asztalhoz és buzgón hozzákezdek a reggelihez. A már megszokott adagomat se perc alatt pusztítom el.
-Kérek még!- Mondom teli vigyorral az arcomon miközben Anya felé nyújtom a tányérom. Miután megettem a második tányért is visszarohanok a szobába, hogy előkészüljek. Bepakolok a táskába, megnézem.nálam van-e minden majd elindulok vissza a földszintre. Ezúttal nem ugrok le a lépcsőn mivel Anya már nem mosogat kitudja merre van ép, inkább lefutok nehogy ráessek. Mikor fél úton járok a lépcsőn Anya feltűnik az alján egy kis dobozzal a kezében. ~Bento!~ Gondolom magamba majd megállok előtte.
-Tessék Tomoe itt a mai bentód. Aztán vigyázz magasra és oda figyelj.- Mondja Anya miközben egyik kezével átnyújtja a kis fehér dobozba szépen elrendezte ételt mely tetővel van lefedve, míg másik kezemmel az amúgy szépen lesimuló ezüst hajamat borzolja össze. Elveszem a dobozt majd grimaszokat vágom jelezve a hajammal tett tevékenység nem tetszését. Anya egyből veszi a jelet és kezével finoman visszaállítja eredeti állapotába majd egy puszit ad a homlokomra.
-Így ni, mostmár mehetsz.
-Szia Anya sietek haza.- Köszönök el miközben a bentós dobozt elrakva kirohanok az előszobába ahol felveszem a cipőm majd továbbrohanok. Amint kiértem az utcára egy jó elrugaszkodással felugrok a szemközti szomszéd ház tetőjére ahonnan szem ügyre veszem a környéket miközben várok. Az öreg néni akinek a házán trónolok ép a kertjét locsolgatja. Látszólag egy csöppet sem érdekli, hogy én itt vagyok, vagy szimplán olyan öreg, hogy el sem lát ideáig onnan a kert végéből. Az utcákon most kezdenek el feltünedezni az emberek. A szomszéd utca ház tetőin egy csapat Shinobi ugrándozik át. Milyen nosztalgikus tavaly is láttam pár ninját elszáguldozni ilyentájt. A mellékutakból kiáramló két-három fős csoportok, akik rendszerint egy kisgyerekből és egy vagy két szülőből állnak, az egyik főbb utcára kikanyarodva indulnak meg egy irányba. Az Akadémia legújabb generációja első napjára indul. Emlékszem nekem milyen érzéseim voltam akkor, bár nem nehéz elfelejteni hisz most is ilyenek az érzéseim. Izgatott vagyok és boldog. Sajnos már nem marad időm tovább bámészkodni, nekem is indulnom kell. Ismét elrugaszkodok és tovább a következő tetőre. Amikor ráérkezem a fő utca egyik házának tetejére tisztába vagyok vele, hogy nagyobbat kell ugranom mivel az utca is jóval szélesebb. Az érkezési lendületet kihasználva és még egy kis plusz erőt beleadva el is rugaszkodok a cserepekről. Amint átszelem az utca fölötti eget feltűnik, hogy az egyik kisgyerek tátott szájjal nézi végig ugrásom. Én is így néztem tavaly mikor hasonló látványban volt részem. Hamar az Akadémia épületéhez érek, mivel már betéve tudom a járást így felsietek az osztály terembe. Elhúzom az ajtót és a rám jól megszokott hangos köszönéssel érkezem meg.
-Ohayo gozai… Huh? Nincs itt senki. Túl korán jöttem?- Mivel egy lelket sem találok a teremben így a már berögzült helyemhez megyek és leülök.

/// Akkor megvásárlásra került egy Shurikentartó 1000Ryu étékben. Más tétel vásárlása nem történt.///
Tsuuzoku Tomoe
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Pént. Aug. 05 2016, 20:17

// Rendben, vond le. Egyre jobbakat írsz! Csak így tovább, törekedj a legeslegjobbra és egy éven belül nagyon jó író leszel ^^ Tapasztalatból mondom //

Újabb év kezdődik, teli újabb lehetőségekkel. Tomoe már kihasználja az edzések által fejlesztett egyensúlyérzékét és az erejét, amivel már egyre jobban és jobban tud majd szinte macskaszerű mozdulatokat végrehajtani... Egyenlőre azonban, még erre nem kerül sor.
   Beérve a terembe, az üresség "látványa" fogadja, egy teremtett lélek sincs az osztályba, így a helyére sétál és leül. Szinte abban a pillanatban ahogyan ezt megtette, Kendo lép be a terembe. Bár a szünet csekély volt, mindössze két hét, de jó volt újra látni az egyik barátját, aki egy barátságos, de mégis mérsékelt mosoly kíséretében biccentett Tomoe felé, majd közeledni kezdett. A megjelenése és a viselkedése ugyanolyan, amilyet eddig megszokhatott tőle. 
   Ahogyan Kendo megindult, szinte abban a pillanatban Nora is megjelent az ajtóban, szája elé fogva hosszú ujjú pulóverét, ahogyan eddig is, ezzel takarva el az arcát. Szemében és viselkedésében is egy elismerésre emlékeztető tekintet és energia üt vissza Tomoéra, majd egy, Kendoénál is szolidabb, alig észlelhető bólintás. Ekkor pedig már Kendo odaért Tomoéhez.
- Ohayo Gozaimasu Tomoe! 
- Ohayo...
Kendo köszöntése teljesen tisztelettudó és hagyományokat tükröző, modoros volt, míg Nora köszöntése halk és szerény, jelentéktelen, bár a viselkedése sokkal inkább unalmat és óvatosságot tükrözött, mintsem félelmet. 
   Természetesen Kato sem maradhat el, ahogyan a többiek érkeztek, úgy érkezett meg Ő is, méghozzá egy lány társaságában. Beszélgettek, egészen addig, amíg meg nem pillantotta a barátait és el nem köszönt tőle. A lány egy másik teremhez igyekezett.
- Ohayo! Jó újra látni titeket!
Nevet a csapatra Kato, majd beül Tomoe mellé, pontosabban rá az asztal tetejére, lábát pedig az ülőkére helyezi.
- Mi a helyzet fiúk? Készek vagytok erőt szerezni?
Teszi fel kérdését, majd Tomoéra néz. Bizony Katotól már megszokható volt, hogy az erőszerzés és az önfejlesztés a mániája és bár Kendo is minél jobb akar lenni, mégis... Kato valahogy más. Nora célja is, hogy hasznos és erős ninja legyen, Tomoe pedig... Nos maga tudja. Ami viszont lényeges, hogy a közös cél az, ami összetartja a csapatot.

// Nem véletlenül hangoztatom sokszor az erőt és a Chakrahasználat mámorát. ^^ Később jelentősége lesz a történet szempontjából. Arra kérlek, hogy majd a posztodba foglald bele, hogy Tomoe mit gondol az erőszerzésről, magáról az erőről és a ninjutsuról ^^ //

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe Pént. Aug. 05 2016, 23:13

Mikor meglátom az ajtón belépő Kendo-t öröm fog el. Röpke két hét telt el csak, mégis olyan volt mintha hónapok óta nem láttam volna. Sajnos a szünetben nem találkoztunk mivel kihasználtam az alkalmat, hogy Apa itthon volt. Kendo szinte kettőt sem lép mikor mögötte Nora kukucskál ki az ajtó mögül félénken. Úgy tűnik mintha megnyugodott volna, hogy csak mi ketten vagyunk de nem vagyok biztos benne. Mire Ő belép a terembe Kendo már a padunk előtt jár.
-Ohayo gozaimasu!- Válaszolom a srácoknak mosolyogva. Ép meg akarom kérdezni, hogy Kato merre jár de hirtelen Ő is megjelenik az ajtó túloldalán. Egy lánnyal társalog akit még nem láttam, mikor megpillant minket elköszön a lánytól és megindul be. Katonak már-már mániájává vált az erő és annak emlegetése. Így az új tanév megkezdésekor elengedhetettlen volt, hogy megkérdezze felkészültünk-e az erő szerzésre.
-Chikara...ka*?- Teszem fel halkan magamnak a kérdést. A célom továbbra sem változott. Olyan erős shinobivá szeretnék válni mint Apám, és minden tőlem telhetőt megteszek, hogy elérjem a célom. Az erő megemlítésére rápillantok riválisomra majd Katonak szegezem tekintetem.
-Ki volt az a lány? Valami rokonod? Vagy netán…?- Kezdem faggatni barátomat. Remélem sikerül kihúznom belőle valamit.

*Erő...mi?

///Na ez nem lett valami hosszú. Gomen.///
Tsuuzoku Tomoe
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Pént. Aug. 12 2016, 20:04

// Elnézést a késésért ^^ //

Kato könnyedén reagálta le a helyzetet, csak hátra nézett, mint aki nem tudja, hogy miről van szó és legyintett egyet.
- Ő a húgom - mondja - most kezdte az Akadémiát. 
Mosolyodik el, majd a többiek felé fordul, ám ekkor váratlan dolog történik. Az ajtóból egy hivalkodó hang szólal fel, méghozzá lelkesen és egyben lenézően.
- Kit látnak szemeim? Csak nem a mi kis megszállott csapatunk!?
Ekkor mind a négyen az ajtó felé néztek, és meglátták az ajtóban álló négy fiút. Honoka, Jinoto, Haru és Kinoto. Az osztály másik négyese, akik szinte mindig együtt lógnak, csakúgy, ahogyan Tomoe, Kato, Kendo és Nora. Az elmúlt egy év alatt alaposan "megismerték" egymást, szinte folyamatosak voltak a beszólogatások és a rivalizálások a két csapat között. 
- Ne figyeljetek rájuk...
Szólt Kendo, majd elfordult tőlük, ekkor azonban Haru szólalt fel.
- Talán félsz a múltkori miatt?
Szól szemrehányóan, mire Kato, valósággal ledermedve néz Kendora. 
- Legyőzött? Mikor?!
Látszott a fiún, hogy nem szívesen beszélne erről és sérti a büszkeségét a dolog.
- A múlt héten... Összetalálkoztunk és el akartuk dönteni, hogy melyikünk a jobb...
- És Ő nyert!?
- Nem volt tisztességet Shinobi Kumite. Ez így pedig csalás, de nem hibáztathatom őt. Egy Igazi ninja nem a szabályok szerint játszik.
Mondja, mire egy másik is megszólal.
- Na és te, kislány? Tonome? Vagy Tonomi? Mindegy is... Te ki mersz állni ellenem?
Címzi kérdését Jinoto az eddig béketűrő fiiúnak. 
- Én azt mondom, hogy rúgjuk szét a seggüket!
Csattan fel Kato, szemében látszik az elszántság és az öröm, hogy végre történik is valami. 
- Én nem akarok verekedni...
Nora halk hangja szinte teljesen elhal és lényegtelenné válik, a négyes minden tagja felállt egymást mellé mindkét oldalról, persze ez sokkal inkább a csapat összetartozását jelenti, mintsem a harc elfogadását. 
- Nem itt kellene megvernünk őket.
Súgja oda Kendo, azonban az ellenséges négyes mögött, most egymás után léptek be az osztályba a többiek, vagy beszélgetve, vagy pedig magukkal elfoglalva, azonban az érkezésük pillanatában mindenki felfigyelt az egymásnak feszülő két csapatra, így félre húzódtak. 

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe Csüt. Aug. 18 2016, 17:06

~A húga? Kato sosem említette, hogy van egy húga.~ Fut végig a gondolat a fejemben. Kato válasza enyhén meglep de ezután egy még meglepőbb dolgo történik. Az osztály másik négyfős csapata toppan be az ajtón és szólít meg minket az egyik tagjuk. Hangjából halladszódik, hogy lenéz minket és bízzik a saját erejében.
Kendo kicsit hamarabb szólalt meg mint én. Ugyan azt mondta amit én is akartam: "Ne figyeljetek rájuk...". Nem meglepő, hogyan ugyan így gondolkodik, hisz ő sem akar különösebb hajcihőt itt a teremben. Eleget rivalizálunk a gyakorlati órákon, sőt még az iskolán kivül is előfordulnak összetüzések. Mint megtudom pár napja is történt egy ilyen Kendo és Haru között amelyből Kendo került ki vesztesen. A hír enyhén meglepett, Kato szabályosann lesokkolt azt hallván. Nekem személy szerint nincs sok időm emészteni ezt, hisz én is kapok egy kihívást Jinoto-tól.
-Na és te, kislány, Tonome? Vagy Tonomi? Mindegy is... Te ki mersz állni ellenem?- Személy szerint én elkerülném a verekedést az osztályteremben. Kendo egyetért velem, szerinte se itt kéne megvernünk őket. Kato szokás szerint már ugrana. Nora pedig... Nora egyáltalán nem akar verekedni.
A beszélgetésünk allat foylamatosan jönnek be a többiek akiknek azonnal feltünik a két csapat amint egymással szemben felsorakozva állunk.
-Elöször is. az, hogy nemtudod a nevem, csak azt bizonyítja menyire idióta vagy.- Mondom miközbe lehunyom a szemem és elvigyorodok. Ezt követően szúrós tekintettel nézek a kihívomra.- Másodszór. Verekedni akarsz? Nembánom legyen.- Eztán a tekintetem ismét nyugodtá válik. Talán inkább egy kicsit magabiztosabbá.- Milenne ha megkérnénk Sugako-sennseit, hogy áldozzon a saját idejéből ránk és vezényeljen le nekünk egy szabályos Shinobi-kimutét csak azért mert te verekedni szeretnél. Biztosra veszem, hogy díjjazni fogja az ötletet és készséggel segíteni fog.- Itt elhallgatok egy pár percre és zsebre teszem a kezeim.- Na mit szólsz? Remélem semmi kifogásod a szabályos Shinobi kimutéval, hisz ha anyira biztos vagy az erődben, hogy nyíltan kíhivsz akkor tuti, hogy nincs arra szükséged, hogy csaláshoz fojamodj.
Tsuuzoku Tomoe
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Kedd Szept. 06 2016, 17:27

// +4 Chakra a késésért! Ő Jinoto: http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/train-animestocks-067.jpg //

Láthatóan egyikőjüknek sem tetszett a Shinobi-kumite említése. Ez nem meglepő, hiszen ott leginkább csak a Taijutsu engedett a felsőbb éveseknek pedig az alap technikák használata. Most viszont ők még nem használhatják őket, így pedig lehetséges, hogy az esélyek Tomoe csapatának kedveznek majd... Ám ekkor egy mély, férfias hang szólalt fel és lépett az ajtóba, szájában egy fogpiszkálóval.
- Tartogassátok az erőtöket a gyakorlati órára. Most pedig üljön le mindenki, aki utánam jön be, végig állja az órát. 
Ekkor szólalt meg a csengő és hát jócskán akadtak olyanok, akik Sugaku-sensei után lépték át a küszöböt, így ők valóban végig állták az órát. Természetesen ma öt órát emésztett fel a tanulók életéből az Akadémia, az első napon pedig összegezték, hogy miről tanultak az előző évben.
- Az előző évben három felé oszlottak el az óráitok: Chakraelmélet, Taijutsu Edzés, Shinobi Történelem.

A Chakraelméleti órákon megtanultátok, hogy mi a chakra és hogy mire lehet használni. Ezen kívül elméleti szinten tanultunk a különböző chakrairányítási műveletekről és megtanultok, hogy a Taijutsu edzések azok, amik a szellemi edzésekkel együttvéve szabadítják fel a testetekben a chakrát.

A Taijutsu Edzéseken megalapoztuk a későbbi műveletekhez szükséges fizikai erőnlétet, amit folyamatosan, az akadémiai években és a később is a Shinobi pályafutásotok során is fejlesztenetek kell és szinten is kell tartanotok! Alapvető harcművészeti mozdulatokat is megtanultatok, amik együttesen alkotják meg magát a Taijutsu Harcművészeti ágat. Megismerkedtetek a fegyvereitekkel, mint a kunai, shuriken, senbon és megkezdtétek a velük való harci mozdulatok gyakorlását fából, nehéz-fából és tompa fémből készített fegyverekkel. A fegyverekkel való bánásmódot az akadémiai éveitek alatt tökéletesítenetek kell és később képességeitekhez mérten továbbfejleszteni.

A Shinobi Történelem órák során megismerkedtetek a falutok történelmével és a megalakulás előtti klánrendszerről. Ezen kívül ismereteket szereztetek a Shodaime, Nidaime, Shodaime, Yondaime és Godaime Hokagéról, valamint a Legendás Sannin tagjairól is említés szinten beszéltünk. Ezen kívül megtanultátok a Shinobi Rangrendszert az Akadémiai Tanulótól a Hokagéig. 

Ekkor Shugaku leült a székébe és a tanári asztal egyik fiókjából három könyvet vett elő.
- Ebben az évben egy tananyaggal bővülni fog az óraszám, mégpedig a Shinobi Ismeretekkel. A következőket fogjátok megtanulni:

Chakraelméleti Alapismeretek és Gyakorlat --> Megismerkedtek a Chakra Általánosabb Típusaival és az Elemi Chakrákkal. Ezen kívül megtanuljátok az Alap technikáitok működési elvét, valamint a Ninjutsuk Osztályairól és típusairól esik szó. Megkezdjük a kézjelek megtanulását és a chakrkontrollotok fejlesztését.

Taijutsu Edzések --> Folyamatos erőnléti edzések, átfogóbb ismeretek szerzése a közelharci technikákról, fegyverekkel való bánás fejlesztése, lehetőség nyílik specializálódni egy adott fegyvertípusra. Párharcok megkezdése a Shinobi Kumite szerint.

Shinobi Ismeretek --> Átfogó képet kaptok a Shinobi faluk működéséről és rendszeréről, valamint a küldetések szabályait és menetét is megtanuljátok.

Shinobi Történelem --> A Falu híresebb ninjáinak élettörténete, történelmi eseményekről bővebben, a Három Nagy Ninja Világháború tananyaga. 

Fejezte be végül Shugaku, ismertetve az ez évi tananyagot. Lesz mit tanulniuk az biztos, ám most jobb dolguk is van... Mégpedig a harc. 

// Addig írd a posztot, hogy vége a napnak és az Akadémiai Edzőterepen beszélt meg találkozót a két csapat. Egy salakpálya az egész, semmi több. Egy fa van az udvaron a kerítés szélén. Innen kezdjük a Villámjátékot ^^ //

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe Szer. Szept. 07 2016, 16:01

A feszültség már a plafont veri ahogy egymásnak feszülnek tekinteteink. Hirtelen Sugaku-sensei mély hangja parancsol ránk, hogy üljünk le. Az új év első napján csak arról beszél a sensei, hogy mik lesznek ebben az évben. Szokásomhoz híven izgatottan várom, viszont elszomorít, hogy jutsukat még mindig nem fogunk tanulni. Az órákon teljesen kiürítem az elmém és csak a Sensei-re figyelek, szünetekbe viszont újra ellepi a termet a feszültség. Végül ebédszünetben került sor a következő szembekerülésre. A száj karaté után megbeszéltünk egy találkozót órák után, ahol lerendezzük a kis ügyünk. Együtt mentünk az edzőterepre ahol ismét felsorakoztunk egymással szemben. Szerencse, hogy reggel elhoztam a kunaiaimat. Nem szeretném használni őket, de ha Ők ahhoz folyamodnak én sem leszek rest, bízom a tudásomban és a társaimban is. Kendo és Kato egyértelműen várja már az ütközetet, viszont Nora nem tudom képes lesz-e majd teljes beleadással harcolni. Könnyen lehet, hogy a négy a négy elleni felállásból hamar négy a három lesz az Ő javukra. Nem beszéltünk meg különösebb stratégiát, de így is össze fogunk dolgozni.
Tsuuzoku Tomoe
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Szer. Szept. 07 2016, 17:02

Szemtől-szemben álltak fel egymással ám taktikát nem beszéltek meg. Itt most nincs helye ennek, ahogyan a Shinobi Kumite sem érvényesül! Tomoe csapatában balról jobbra haladva, bal szélen áll Nora, jobbra mellette Kendo, jobbra mellette Tomoe, Ő mellette pedig a jobb szélen Kato. Norával szemben Kinoto áll, míg Kendoval szemben Haru, Tomoeval szemben Jinoto és végül Katoval szemben Honoka. Egymás teljesen azonos megfelelői, annyi különbséggel, hogy az ellenfeleknek sokkal nagyobb a szája, mint Tomoe csapatának. Jinoto volt az, aki kislánynak nevezte Tomoe-t most pedig vele áll szemtől-szemben és bár egyikőjük sem lelkesedett a Shinobi Kumite szabályaiért, itt és most semmi ilyesmiről nincs szó!
- Akkor kezdjük! A szemben álló lesz az ellenfelünk!
Mondta Honoka, mélyen Kato szemébe nézve, mire Ő csak egy helyeslő, lenéző mosollyal válaszolt.
- Rajta!
Kiálltja el magát Kendo, majd egymásnak esik a két csapat!

Jinoto megindul Tomoe felé. Elsőre látszik, hogy lendületes és egy ugrásra készül, valamint egy rúgásra Tomoe felé. A rúgás nem lehet nagyon kacifántos, mivel mindkét lábával felemelkedett, ez viszont azt jelenti, hogy mindkét lábával is tud rúgni. Ám ezzel elkövette az egyik legalapvetőbb hibát, amit csak shinobi elkövethet: Egy Ninja Mindig a levegőben a legsebezhetőbb! Bár tény, hogy mindössze fél méterrel emelkedett el a földtől, de a levegőben nem tud irányt változtatni és itt csak a fizika törvényei hatnak rá... Ha viszont Tomoe nem vigyáz, nem mozdul, akkor Jinoto fejbe rúgja őt! Mit lép a fiú!?

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe Szer. Szept. 07 2016, 18:06

~Jinoto. Nem sokat tudok sem róla sem a stílusáról, muszáj leszek harc közbe kideríteni milyen szokásai vannak a harcban. Elégé forrófejűnek és nagyképűnek tűnik, ha ez valóban így van ezt még felhasználhatom ellene.~ Mikor Kendo elkiáltja magát, hogy rajta én nem ugrok rögtön mint mindenki más. Kockáztatok de ha vakon ugrom neki azzal csak a vereségem sürgetem. Van pár ezred másodpercem reagálni az első mozdulatára. Bár lényegesen több időm van mint azoknak akiknél mindketten ugrottak, mivel ott a távolság kétszer olyan gyorsan csökken. Sikerülnie kell.
    Jinoto egyből nekem ugrik, ráadásul olyan lendülettel, hogy mindkét lába a levegőben van, valósszinüleg azért, hogy mindkét lábával tudjon támadni. Én szintén előre vetem magam viszont én lefele irányba. Ha sikerül elkerülnöm Őt és alá kerülnöm megfordulok, hogy felé legyek arccal és megpróbálom alulról megrúgni két lábbal.
    Ha sikerül Jinoto felfelé fog repülni addig nekem lesz időm fellökni magam a földről úgy, hogy Jinoto mögöttem legyen. Vaktában hátrarúgok egyet reménykedve, hogy eltalálom.
Tsuuzoku Tomoe
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Szer. Szept. 07 2016, 18:38

Tomoe terve jó volt, azonban az alatta való átcsúszás csak egy ügyes bukfenccel sikerülhetett, így pedig amint Jinoto megérkezett a földre, máris fordulhatott meg. Tomoe pedig időt veszített a gurulással, így amint megfordult máris érkezett Jinoto rúgása, amit Ő kivédett egy elvezető rúgással. Nagyon úgy tűnik, hogy a harcban mindketten a lábhasználatot preferálják!
Jinoto arcán hamis mosoly, nagyon nem lehet tudni, hogy mire készül. Folymatosan sorozzák egymást, ide-oda szállnak az ütések, de egyik sem talál be. Számukra olyan, mintha tökéletes harcot vívnának, ám egy külső szemlélődő számára ez csak csapdosás. Azonban Ő tőlük még ennyi telik és a saját szintjükön mind a nyolcan megfelelnek ennek a tudásnak!
Ahogyan folyik nyolcuk között a harc, ki-ki a saját párjával vívva csatáját, Tomoe és Jinoto kézitusájába egy kisebb fordulat állt be: Ahogyan következik az ütés és rúgás váltás, mindketten fáradnak. Tomoe ütésének energiáját Jinoto elvezeti egy hárítással, majd egy jobb kezes felütést akar véghez vinni Tomoe állára! Fél méteres köztük a távolság, nagyon közel vannak egymáshoz, mindössze egy másodperce van a fiúnak reagálni!

Lehetőségek:

1.) Megpróbálsz hátraugrani, hogy kitérj az ütés elől --> Lesz egy előre nem ismert következménye a választásnak

2.) Beleállsz a felütésbe, majd megpróbálsz visszatámadni --> Lesz egy előre nem ismert következménye a választásnak

3.) Megpróbálod hárítani az ütést egy csapással --> Mivel elvezette az ellenfeled az ütésedet amibe nem csak az erődet, de a lendületedet is beleadtad, így eleve elveszítetted az egyensúlyérzékedet a lendület továbbhaladása miatt, viszont még képes lehetsz egy kacifántos, kissé esetleg hárításra a kezeddel, ám az után az egyensúlyvesztés miatt elterülsz Jinoto mellett a földön, ám teljesen eszméletednél vagy, akár fel is állhatsz egy pillanat alatt ha lesz rá időd! 

4.) Megpróbálsz Kitalálni valamit mást...

// Válasz ezek közül, de természetesen a negyedik variáció is él, megpróbálhatsz mást is ^^ Az ütésre csak egy másodpercen van reagálni! //

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe Szer. Szept. 07 2016, 19:38

A tervem nem úgy sül el, ahogy terveztem de legalább találatot nem szenvedek el. Csépeljük egymást egy darabig de továbbra se születik találat. Egyszer csak veszélyes helyzet kerekedik elő. Jinoto az egyik ütésem elvezeti oldalra míg másik kezével egy állassal közeledik. Az ütésem elvezetésével létrejött oldal irányú lendületet kihasználva megpröldülök a karom mozgásának irányával megegyező irányba. Ha időben sikerül megpördülnöm akkor ugyan azzal a kezemmel mint az előbb egy könyökössel próbálkozok.
Tsuuzoku Tomoe
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Szer. Szept. 07 2016, 19:51

Tomoe ugyan hátrányba került, ám egy Jó ninja mindig képes kihasználni a lehetőségeit és a hátrányából előnyt kovácsolni, esetleg az ellenség előnyét fordítani ellene... Ez történt most, Tomoe ahogyan elveszítette egyensúlyát, valamint a hárítás során a teste lendületével pördült meg, egy villámgyors könyökcsapást tudott volna mérni ellenfelére, ám az egy felütéssel próbálkozott és bár Tomoe gyors volt, a felütés megtörtént és a könyökébe ütött. Tomoe a földre pördült, ám pont úgy zuhant, hogy a lendületét megtartva tovább gurult és felpattant. Most szemtől-szemben állt ellenfelével, nagyjából 6 méter távolság volt köztük...
Ahogyan Tomoe végignéz a többieken, Kato és Honoka között Kato felé dől a mérleg, míg Kendo és Haru harcában döntetlen a helyzet, viszont mindketten olyan gyorsan mozognak, hogy alig lehet követni. Nora és Kinoto is harcol egymással, ám megtartják a tisztes távolságot, mintha mindkettejük viszolyogna a harctól. Jinoto is körbenéz gyorsan, majd Tomoe felé intéz egy kihívó mosolyt és felvesz egy védő állást.
- Most te jössz!
Mondta.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe Szer. Szept. 07 2016, 20:26

Újra szemtől szemben állunk Jinotóval. Egyértelműen ingerelni akar, ezzel talán kitudom cselezni. Hatalmas üvöltés közepette teljes sebességgel elkezdek felé futni. Arra számítok, hogy támadni próbál így mikor a közelébe érek megállok és hátraugrok ezzel meglepni. Ezután ismét előre rugaszkodok viszont nem közvetlenül vele szembe hanem a jobb oldala felé srégen és egy bal egyenessel próbálom oldalba szedni a fejét.
Tsuuzoku Tomoe
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Szer. Szept. 07 2016, 20:47

Tomoe frontális támadnak álcázta a tervét, ami addig el is jutott, hogy meg indult nagy irammal ellenfele felé. Ahogyan elérte a kellő távolságot, Jinoto izmai megfeszültek, ám a kellő pillanatban Tomoe hátra ugrott megakasztva ezzel az egész rohamot. Nos Jinoto kicsit megtorpant, de azonnal cselekedett! Ahogyan Tomoe hátra ugrott, úgy indult meg felé, nem várva a kezdő csapásra, hiszen megadta neki az esélyt. Úgy tűnik, hogy a tervük ugyanaz volt, most valóban frontális támadás indult, mindketten egy-egy balhorgot vittek be a másiknak! 
Sosem ütötték még így meg... A harc hevében csak egy pillanatig fájt, majd elmúlt az egész. Orcáját kapta az ütés, ami a tarkójáig nyílalt, ellenfele valószínűleg ugyanezt érezte. Mindketten leszédültek a földre, arccal előre... Néhány másodpercig sötétség... Tomoe előtt elmosódott minden, homályosan látott... A füle csengett... Nem látta Jinotot, azonban a földön fekve felnézett. A távolban tudta, hogy Nora küzd a másik fiúval, kicsit közelebb Kendo és Haru... Még mindig követhetetlen a mozgásuk, most már el is mosódik. Tomoétől pedig 15 méterre Kato fekszik a földön, Honoka pedig fölé kerekedett... Ám ez még nem minden... Ugyan Tomoe füle cseng, homályos lát, de az biztos, hogy Honoka Kato fölé állva, belerúg a fiú oldalába, mire Ő összehúzódik. Ez után a fiú, gúnyos mosollyal az arcán lép rá Kato mellkasára, hogy a hátára fordítsa, majd nehezedik rá ugyanazzal a lábával a nyakára... Kato fuldoklik, miközben az a törpe mitugrász röhög rajta...
Eközben Tomoe hátrapillant, meglátja maga mögött feküdni Jinotot, aki szédülve próbál feltápászkodni... Ha most csapna le, akkor kiütné teljesen, most védtelen, Ő pedig fel tudna állni! Van annyi ereje, hogy lecsapjon rá! De akkor mi lesz Katoval?! 

// Két lehetőség áll előtted, tőled függ, hogy mit és hogyan teszel! //

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe Szer. Szept. 07 2016, 23:05

~Még sosem tapasztaltam ilyet. Az arcomba kaptam az ütést de még a tarkóm is belefájdult. A fülem cseng a látásom homályos. Az egyensúly érzékem lassacskán visszatér.~ Gondolom magamba miközben próbálok feltápászkodni. Homályos látással mérem körbe a terepet. Nora és Kendo még mindig harcolnak viszonylag kiegyenlített körülmények között. Tőlem balra Kato a földön fekszik úgynézki vesztet. Viszont az ellenfele nem elégszik meg ennyivel, oldalba rúgja Katót majd a hátára fordítja és a nyakára tapos.
~Kato! Ha ez így megy tovább megfullad. A többiek nem érnek rá segíteni mert azonnal így járnának Ők is. Nekem kell valamit tennem!~ Hirtelen töménytelen mennyiségű adrenalin tölt el, a látásom kezd kitisztulni így már a távolságot is látom köztem és Katoék közt. Körülbelül 15.méter. Jinoto mögöttem küszködik, jelenleg kevésbé van magánál mint én. Kato már fuldoklik.
~Najó ez már nrm egy gyerekes csetepaté.~ Amint ez megfogalmazódott bennem felpattantam és a jobb combomon lévő kunai tartóhoz nyúltam. Felpattintottam a tetejét és kihúztam az egyik kunait.
~Megtudod csinálni! Tizenöt méter, egy dobás, csak egy kis karcolás. Apa most segíts.~ Meglendítem a kezem és Kato ellenfele felé dobom el a Kunait. Úgy próbáltam eldobni, hogy az arca előtt húzzon el, esetleg a hajából levágjon egy tincset, maximum az arcát karcolja meg.
Nincs időm végignézni ahogy a Kunai száll. Odaugrok Jinotohoz aki remélhetőleg még nem tért magához és megpróbálom jól fejbe rúgni, hogy mihamarabb kiüssem és mehessek segíteni a többieknek.
Tsuuzoku Tomoe
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Szer. Szept. 21 2016, 16:50

Nem véletlenül gyakorol annyit a fegyverekkel, az eszközeivel, amiket a társai még nem képesek olyan szinten használni, mint Ő. Esetleg Kendo, bár Ő mindenben remekel furcsamód, ám ez még nem jelenti azt, hogy mindenben tökéletes. A kunait előhúzva, elhajítja azt, a fegyver pedig pontosan megsebzi Honoka arcát, majd elhúzva mellette esik le a földre... A levegő egy pillanatra megfagy, Tomoe természetesen nem tudott olyan gyorsan felállni, mivel a kunai túl gyorsan mozgott, így látta az eredményt, ám máris tápászkodna fel, ám ekkor valami furcsát érez, hasonló érzést, mint az előbb... Megremeg előtte a kép, nyomást érez a tarkóján, majd elsötétül minden és elájul...
   Ködös sötétség, álmok vihara, csak Ő tudhatja, hogy ezen tíz perc leforgása alatt, - ami számára egy másodpercnek tűnt csupán - mi történt az agyában...
- ...oe!
Elhaló hangfoszlány visszhangzik elméjében...
- omoe!
Újra, ám most érthetőbb és tisztább is. Kinyitja a szemét, elmosódott képek csupán. Egy kékes s ezüstös haj, valamint egy sál, ami a szélben úszik. Újra elsötétül előtte minden...
- Tomoe! Ébredj! 
Csípést érez az arcán, ám a fájdalom, csupán csak egy múló pillanat, elméje kitisztul. Pislog egyet, majd most már a kép is tiszta előtte, ám az előbb látott kékes, szürkés árnyak és a szélben lebegő sál helyett, egy kék szempár néz le rá... Az arc hamvas, aranyos és kedves, aggódó tekintete pedig szinte megrémiszti Tomoét. 
- Nangi! Megcsináltad!
A lány arcáról elül az aggodalom és a helyét némi düh veszi át. Elkapja tekintetét a földön fekvő fiúról, majd felegyenesedik és Kato felé fordul.
- Igazán megtanulhattátok volna már, hogyha valaki eszméletét veszíti, akkor erősebb ütést kell mérni az arcára, hogy felébredjen, vagy pedig meg kell csípni. A fájdalom érzet és a rázkódás érzete együtt rántja vissza az ideiglenes kóma állapotából! 
A többiek egy szót sem tudtak szólni, mindenki csak "Ööö..."-zöt és hasonlók. Az biztos, hogy ez a bizonyos Nangi-chan eléggé alapos és eléggé túlbonyolítja a dolgot. De a lényeg a lényeg: Segített Tomoén. 
   Azonban nem várja meg, amíg a fiú felfogja, hogy mi történik, egyik pillanatról a másikra viharzik el. Kendo kezet nyújt Tomoénak, hogy felsegítse, majd megveregeti a vállát.
- Szép volt Tomoe! Ha nem segítesz Katonak, akkor most lehet, hogy kórházban lenne.
- Igen, szép volt! Köszönöm Tomoe-kun! Klassz voltál! 
- Majdnem megölte...
Hallatszott Nora halk hangja a sála mögül... Ha Tomoe végig néz a társaságon, akkor láthatja, hogy Kato ruhája a legpiszkosabb és az Ő arca a legmegviseltebb. Nora és Kendo ruházata teljesen rendben van.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe Szomb. Szept. 24 2016, 09:46

~Megtudod csinálni! Tizenöt méter, egy dobás, csak egy kis karcolás. Apa most segíts.~ Meglendítem a kezem és Kato ellenfele felé dobom el a Kunait.
    Látom ahogy repül a kunai, éphogycsak megkarcolja Honoka arcát majd a földre esik.
~Ez az! Sikerült!~Gondolom magamban miközben elkezdek feltápászkodni. ~Akkor most…~ Hirtelen elhomályosul minden és én elájulok. Nemtudom meddig lehettem eszméletlen, de nekem csak egy pillanatnak tűnt. A sikeres dobás utáni első emlék foszlányom egy hang.
-...oe!
Alig hallható, érteni meg még annyira se értem.
-.omoe!
Viszhangzik a fejemben újra a hang. Ezúttal sokkal érthetőbb és tisztább. Kinyitom a szemem de csak halvány árnyakat látok. Egy kék és egy ezüst szinü hajnak látszodó valamit. Valamint egy a szélben táncoló dolgot, talán egy sál? Ismét eszméletem vesztem.
-Tomoe! Ébredj!- Ez most egy másik hang, egy lány hangja. Hírtelen erős csípést érzek az arcomon. A fájdalom egyből magamhoz térített.
   Újra kinyitom a szemem de most csak egy kék szem párt látok magam elött. Szóra nyitnám a szám de nem megy. Kato hangját hallom a közelben.
-Nangi! Megcsináltad!- A lány kimászik az arcomból és Kato felé fordul. Nem igazán bírom felfogni mi történik körülöttem. Anyit látok, hogy Nangi-chan egyszer csak elviharzik majd Kendo lép elém és nyújtja a kezét. A segítségével sikerül felkelnem, de még mindig nem nagyon értem mi történt az előbb.
- Szép volt Tomoe! Ha nem segítesz Katonak, akkor most lehet, hogy kórházban lenne.
- Igen, szép volt! Köszönöm Tomoe-kun! Klassz voltál!
- Majdnem megölte…

Szólalnak fel sorra a srácok, megrázom magam amitől kicsit jobban magamhoz térek majd felteszem a kérdéseimet.
-Mi történt miután eldobtam a kunait? Meddig voltam eszméletlen? Hova tűntek az ellenfeleink? Ki volt ez a lány és hogy került ide?
    Kérdőn nézzek végig a többieken. Kato ruhája nagyon piszkos, valamint az arca is megviselt. A másik kettő jobb állapotban van.
Tsuuzoku Tomoe
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Pént. Okt. 07 2016, 15:43

A csapat kérdően néz egymásra, majd elnevetik magukat Tomoe kérdésözönén. 
- Leütött az ellenfeled, mert nem figyeltél, de a dobásod kizökkentette Kato ellenfelét és így fölé tudott kerekedni, utána pedig végeztünk a harccal. Túl messzire ment mindkét csapat. Ők megijedtek attól, hogy eszméletedet veszítetted, azt hitték, hogy meghaltál, így elfutottak. 
- Ember... Először mi is azt hittük, hogy meghaltál. Aztán próbáltunk felkelteni, de nem sikerült. Utána jött a húgom, Nangi-san. Ő felpofozott és utána felkeltél. 
Fejezte be Kato, amit Kendo elkezdett, ám őket is kérdések gyötörték.
- Hogy dobhattad el a kunait? Meg is halhatott volna! 
- Nehezen hiszem, hogy ennyire pontosan tudsz vele bánni... Csak mázlid volt...(?)
Ez utóbbi elharapott kijelentés már-már kérdésnek hatott.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe Szomb. Okt. 08 2016, 10:22

Leporolom magam, veszek egy mély lélegzetet majd egy komolyabb arc kifejezést öltök magamra.
-Azt hiszitek, hogy hordanék magammal kunait ha nem tudnék bánni vele?- fejezem be mondandóm egyik felét majd jobbra tekintek. Egy jó vastag fát látok meg. Valószínűleg a szél hatására leesett levél siet szorgosan a föld felé. Gyorsan a shuriken tartómba nyúlok amelyben még egy kunai pihen. Kihúzom a kunait majd oldalasan eldobom a levél felé, hogy demonstráljam a tudásom. Reménykedek benne, hogy a kunai hozzá szögezi a levelet a fához. Az eredménytől függetlenül folytatom mondandóm: -Lehet, hogy volt benne egy kicsi mázli is, valamint az is igaz, hogy ha félremegy meghallhatott volna. De bíztam a tudásomban és ez meghozta a gyümölcsét.- visszanézek a srácokra és várom a reakciójukat.
Tsuuzoku Tomoe
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Szomb. Okt. 15 2016, 21:52

A levél csak zuhan, míg a kunai száll és bár Tomoe a korához képest rendkívül jól dob célba, a levél szélét karcolja meg a dobása, ám már ez is nagy teljesítmény. Kendo egy elismerő félmossollyal néz Tomoéra.
- Azt hiszem, találtunk valamit, amiben jobb vagy nálam. 
Mosolyodik el, hiszen örül neki, a téma viszont máris más mederbe terelődik. 
- Igaz is, ezek a suttyók meg kell majd, hogy fizessenek. Mi lenne, hogyha kiderítenénk, hogy ki miben a legjobb? Azt már tudjuk, hogy Tomoe a célba dobásban, míg te Kendo minden másban... de Én és Nora? Mi miben vagyunk jók?
Tette fel a kérdést, mire Tomoéban is felrémlett a gondolat. Ez jó kérdés, nemde bár?

// Nos választhatsz Katonak és Norának egy-egy irányzatot amiben jók lehetnek. De nem szabad megnevezni őket, hanem csak érzékük lehet hozzá. Pl ha valakinek nagyon kifinomult a chakrakontrollja, akkor nagyon jó Genjutsu vagy Irio Ninjutsu használó válhat belőle. Aki jól forgatja a kardot az jó Kenjutsu használó lehet. Viszont nem adok több tippet, azt szeretném, hogy magadtól gyere rá arra, hogy egyes Ninjutsu fajtáknál milyen alap készségeknek kell meglenniük. Akár Elemi technikákban is gondolkozhatsz ^^ Tomoe és a többiek megismerték egymást már ennyi idő alatt annyira, hogy Tomoe meg tudja mondani, hogy szerinte miben jó Nora és Kato. Ezt teljes egészében rád bízom, a jellemüket is vedd figyelembe és a személyiségüket (Bár ez a kettő majdnem ugyanaz). Ez a döntés a jövőben a társaid képességeit fogja meghatározni Smile Pontosabban Nora és Kendo képességeit. Ám ez csak az alap. Az első specializálódások lesz, később jöhet a többi, vagyis egymásra építhetőek a képességek. Ha te pl most jó vagy a célba dobásban, gyakorolhatsz Fegyvermanipulációs technikákat, amiket később Elemi Technikákra specializálódva, Mérgekre specializálódva, Kenjutsukra specializálódva, vagy bármi egyébre, akár a Hiraishinre specializálódva is tovább fejleszthetsz. VAgy akár egy teljesen új stílusba is foghatsz ami nem passzol a Shurikenjutsuhoz. //

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe Vas. Okt. 16 2016, 12:42

Kato kérdésén én is elgondolkoztam.
~Én vagyok a legjobb célba dobásban, Kendo minden másban? Tény, hogy Kendo nagyon ügyes és tehetséges, de kell lennie valaminek amiben az a másik kettő is jeleskedik.~
Ráteszem a kezem Kato vállára és mosolyogva mondom neki: -Ne izgulj barátom, megtaláljuk azt amiben ti is jók vagytok. Szerintem te nagyon jó víz használóvá válhatsz, egy olyanná aki még a Második szintjét is elérheti. Ne kérdezd miért, szimplán rád nézek és a víz jut eszembe. Talán azért mert alapból egy nagyon nyugodt személyiség vagy mint egy tó felszíne, viszont ha felbolygatják ezt a tavat örült hullámokat tud a partra zúdítani. Vagy esetleg orvosi irányba is elfordulhatnál. Nagyon segítőkész vagy, eltudom képzelni ahogy minket gyógyítasz.
Tartok egy kis szünetet majd Katoról átnézek Norara.
-Nora ha rád nézek a szél elem jut eszembe. Csendes vagy akár a szél, tudatlanok számára alig észrevehető, de ha arról van szó te is haragra tudsz kelni és elsöpörni mindent. Emellett nagyon értelmes vagy és sokszor logikusan gondolkozol, szerintem remeg stratéga válna belőled.
Tsuuzoku Tomoe
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Vas. Okt. 16 2016, 13:59

Tomoe tehát nem felismerte a társai képességeiben rejlő lehetőségeket, hanem személyes véleményét mondta el. Norát mindig is egy nyugodt gondolkodású és csendes egyénnek látta, éppen ezért azonosította a Fuutonnal, míg Kato egy olyan személy volt, aki kedves és segítőkész, valamint kiegyensúlyozott, éppen ezért a Suiton elem állna neki jól. Tehát Tomoe számára a jellemek azonosítása az, ami lényeges volt, a jellemeket pedig egy-egy elemhez párosította. Na de mindkét elem használatához majdnem azonos chakrakontroll tudás kell, így talán mégsem a tehetséges találta meg bennük...
   Kendo végignézett társain, majd bólogatott, amikor Tomoe beszélt. Végül pedig Ő is megszólalt.
- Ha az elemekről van szó, akkor nagyon is illik mindkettőtökre amit Tomoe mondott. Nora viszont hiába gyenge fizikailag, a chakrakontrollja pontosan a nyugodtsága miatt közülünk a legjobb. Mivel az energiái nem a fizikai erejébe és a gyorsaságába összpontosulnak, valószínűleg ezért jobb a Chakrakontrollja. 
Nora gyorsabban kezdett el pislogni, mint eddig és most már nem csak az arcát takarta el, de el is fordult a többiektől. Tomoe jól látta, a füle vér pirosan izzott... Valószínűleg elpirult.
- Kato pedig nagyon lelkes és túlbuzgó. Taijutsu használóként el tudnám őt képzelni, miközben Suitont is használ. A Taijutsu és a Suiton nyerő páros lehet.
Fejezi be végül, majd Kato szeme felcsillan.
- Oos! Akkor mi leszünk a legjobb Genin páros az Akadémia Után! Mostantól pedig a képességeinket eddzük, hogy elpicsázzuk azokat a bénákat! 
- Nem is biztos, hogy egy csapatba kerülünk... Ráadásul egy Genin csapat három főből áll...
Jegyzi meg csendben Nora...

// Reagáld le a történteket. Újabb egy év telt el, a fentebb leírtakat amiket a Sensei mondott el, mind megtanultátok. Képesek vagytok chakrát felszabadítani és megtanultátok a kézjeleket. Mind a négyen tudtok már Henge no Jutsut használni. Tomoe választhat egy fegyvert, amire specializálódni szeretne, ám maradhat a dobófegyvereknél is.
Nora nem választott egy fegyvert sem.
Kato a Tonfát választotta.
Kendo pedig a Ninjato-t.

Írj egy Bővítményt az eltelt egy évről. A játékért +10 Chakrát és +10 TJP-t adok.
Az egy év alatt folyamatosan edzettétek egymást és magatokat is. Először az elsődleges képességeiteket fejlesztettétek, így Te a Shurikenjutsud, Kendo a Kenjutsuját, Nora a Chakrakontrollját, míg Kato a Taijutsuját. Viszont mind a négyen a hiányosságaitokra is figyeltetek, így Nora taijutsut tanult Katotól; Tomoe Kenjutsut tanult Kendotól, hogy még jobban bánhasson a fegyverekkel; Kendo Shurikenjutsut tanult Tomoétól; Kato pedig Chakrakontroll fejlesztést tanult Norától. 

Mind a három barátodat már jól ismered.

Nora
Egy csendes, visszahúzódó fiúnak tűnik és valójában az is. Ám figyel és csak akkor szól közbe, hogyha valami fontosat akar mondani, akkor is megpróbálja a legrövidebben a legtömörebben kifejezni magát. Nagyon szkeptikus és racionális. A társaihoz képest fizikailag gyengébb, ám az Ő chakrakontrollja a legkifinomultabb.

Kato
Egy lelkes, harcias, bizonyítás vágytól buzgó fiú, aki nem vágyik másra, csak az erőre. Nagy vágya, hogy elsajátítja a világ összes Ninjutsuját, hogy még a Professzornak nevezett Sandaime Hokagénál is több technikát ismerjen és túlszárnyalja őt. Így el akarja sajátítani mind az öt elem használatát is. Az egyetlen hátráltató tényező ebben, hogy pocsék a chakrakontrollja, így a Ninjutsukat is csak nagyon nehezen képes használni, ez zavarja is, valószínűleg nagy életproblémája ez. Azonban gyors és a Taijutsuban jeleskedik, mondhatjuk, hogy profi benne. 

Kendo
Nyugodt természetű, megfontolt és ügyes, ám eléggé tradicionális és távolságtartó. Nagyon nagyok apja elvárásai, aki már kiskora óta edzi. Mondhatjuk, hogy a csapatban Ő a legtehetségesebb, mivel mindenhez ért elfogadható szinten. Egy vezér alkatnak mondható. Azonban egy téren kiemelkedik a tudása és ez a Kenjutsu.

Ezeket írd fel az adatlapodra. 

A következő posztot ide kérem: http://narutohun.niceboard.org/t1204p175-az-akademia-mogotti-kis-erdoseg

Szituáció: Az első nap az Akadémián, ám ti úgy döntitek, hogy ellógjátok. Az évek során rájöttetek, hogy mind a négyen különböztök, ám közös a célotok: Erőt szerezni. Nem tudjátok pontosan, hogy miért, de mind a négyen erőt akartok ahhoz, hogy elérjétek a céljaitokat. Kato talán a legnagyobb megszállottja az erőnek, ezért képes lehet szinte bármit megtenni. Ez a nap is egy ilyen, rávette a barátait, hogy lógják el az első napot, hogy edzhessenek és gyakorolják a függőleges terepen való megmaradás chakrával. Ez jól hangzik, ugyanis ha megtanulják, akkor bőven túlteljesítették amit elvárnak tőlük...

Helyszín: Egy tisztás, amit az erdő ölel körbe. A tisztás szélén álltok. //

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

9 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.