Fürdő- és kereskedelmi falu

+18
Hiraga Natsu
Fujikage Koichi
Zetsu
Koreko Rui
Ayabito Kenzan
Karin
Hamacho Yoshitaro
Tenshi
Suyiko Shiai-Ne
Aburame Shui
Kushieda Unazaki Tessa
Kaibutsu Hiroto
Hyuuga Shakaku
Haru Noriko
Shoytsu Negara
Shikaku
Zoriko Akohi
Konan1
22 posters

5 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Fürdő- és kereskedelmi falu - Page 5 Empty Re: Fürdő- és kereskedelmi falu

Témanyitás  Aburame Shui Kedd Szept. 07 2010, 00:27

//Jahm, az a jó bennük, hogy bármit teszel velük, belefér, hiszen zakkantak, ergo kiszámíthatatlanok :]//

Az agyam elszáll, így benézni valamit! Két nyalókával lettem kevesebb, pedig imádom az édességek eme csodáját - ráadásul pont a kedvenc ízem volt mind kettő - és józan ésszel akkor sem adnék belőle senkinek, ha az életem függne tőle, mert igen, önző vagyok és mélységesen irigy. Miért tanultam volna meg, hogy megosszam a dolgaimat másokkal, nem volt rá senki méltó, most meg már fájdalmas minden egyes ilyen lecke. Most is inkább elfordulva tolom a számba a saját megmaradt piros gömböcskémet. Én debil, szerencsétlen. szánalmas idióta! Csak annyit akartam, hogy elküldhessem őket a sunyiba azzal a lelki nyugalommal, hogy én mindent megpróbáltam, megmozgattam a legutolsó köveket is, erre két nyalóka, két egész nyalóka mínusz! Az ember ne bőgje le magát!
Csak azt tudnám, mi ez a furcsa melegség ott belül...
Nocchan máris pörögni kezdett, olyan fáradt vagyok, és olyan kellemes volt a csend, amit kettémetszettek könnyedén, hogy legszívesebben fejbe dobnám, minimum egy fél téglával, hogy ne sipákoljon, mikor felkiált, hogy talált valami olcsó helyet. Na ez felkeltette az érdeklődésem. Én is az árjegyzékhez léptem, és valóban, bár ez is keservesen lesoványítja a pénztárcám, fele annyi, mint az előző hely. Hahh, olyan költséges "felnőttnek" lenni!
Reflexből követem a lányt, és Hiro-kun is velünk tart, de mielőtt rendezkednénk, Hiro-kun megosztja velünk felvázolt tervét.
Ahogy odáig érünk, hogy patkányokkal és mi több ROVAROKKAL telt helyen is meghúzhatnánk magunkat, elsápadok.
- Ez jó lesz, ez jó lesz! - vágom rá erélyesebben a kelleténél, na de ha a kétségbeesett gondolatok hajtanak, hogy lehetnék józan? - Csak vegyük ki azt a szobát végre...

Az egész olyan volt, mintha valaki más vette volna át az irányítást a testem és a szám felett, én meg elmentem volna ideiglenesen nyaralni... Kivettem a szobát, egyedül hármunknak, ugyanazt... Én... Hol egy asztal, hagy fejeljem le?!... Rájuk sem merek nézni, a recepcióstól hallhatták, második emelet, balra az első ajtó, csak nekiindulok főlő fejjel. Kényszeredetten rebegem csak a szavakat: - Milyen olcsón megúsztuk, Hiro-kun ötlete költségkímélő volt... Én fürdöm elsőnek! - marha, marha, marha... Ahogy kattan a zár, már vágom is le a fölsőt, hogy bevegyem magam a menedéket nyújtó fürdőbe. Igen ám, de mit csinálok majd, ha végeztem? Hiszen kettesben fogok maradni először az egyikükkel, utána a másikukkal, és az alvás... Yoroi, ha ma elő mersz bukkanni, én felnégyellek, nem számít, hogy a kunai nem viszi a páncélodat!

//Mivel nem lesz gépem valszin csütörtökig/péntekig, addig játszhattok, én meg fürdöm Wink //
Aburame Shui
Aburame Shui
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 65

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 155

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Haru Noriko Kedd Szept. 07 2010, 20:47

[ a kis szobába toppanék...Smile ]

Kinyílt az ajtó, és mögötte ott rejtőzött szerény szobánk. Hát, meg kell hagyni, tényleg elég szerény, sőt, nagyon, de jelen pillanatban semmi nem érdekel, csak az ágyam. Szerencsére, az legalább tiszta.
Mély sóhajtással vetettem le magamat a takarók közé. Pár másodpercig néztem a plafont, aztán fölültem.
- Akarsz másodszor fürdeni? - kérdeztem Hiroto-tól, remélve, hogy nemet mond. Tiszta kosz vagyok. Megizzasztott a nap, abba belekeveredett a homok, fúj, ha anya látna...- de erre a gondolatra elvörösödtem. Hogy lehetek ilyen, ninja vagyok, nem lehetek válogatós! Egy shinobi elégedjen meg a legrosszabb körülményekkel is, és ne legyen tisztaságmániás. Egyáltalán, mióta vagyok én tisztaságmániás? És válogatós? Áh, biztos csak a fáradtság teszi...
Miután Hiroto válaszolt, gondolkodok egy ideig, mit kéne mondanom. Pár másodperc után elmosolyodok.
- Ha Shui nem akar meghívni minket, hozzánk eljöhettek tévézni...- mondom, és rámosolygok a fiúra. Ezután újra hátradőlök.- veszek kukoricát, helyben kipattogtatjuk, kiveszünk egy filmet, és elleszünk. Csak az a baj, hogy zárlatos a mikro...- ekkor lelki szemeim előtt feltűnt egy kép, melyen egy kukoricás zsák éppen kipattog egy katon-jutsuban...jó ég, nekem tényleg ki kell pihennem magam...bár...
- Ez nem is rossz ötlet!- ültem fel, és amint rájöttem, hogy valóban kimondtam, a számra szorítottam a kezem.- Semmi, semmi...- de akkor is, ez nagyon vicces lenne. Csak az a baj, hogy Anyunak nincs tűz eleme, Apu sosincs otthon, én pedig még nem tudom, mi az elemem. Hátha Hiroto vagy Shui birtokolja a tüzet... ez jó kérdés, vajon mi az elemük?
- Neked mi az elemed?- kérdeztem Hiroto-tól, miközben kipakoltam az övtáskám.

Haru Noriko
Haru Noriko
Játékos

Specializálódás : Egy csiga fut az erdőben. találkozik a rókaával, aki megkérdezi, hova siet. -Ne is mondd- lihegi a csiga.- üldöz az apech! -De hát miért?- kérdezi a róka. - gondolj bele, házam van, a gyereknek is háza van, mindenkinek háza van! Fuss te is, amíg lehet! -Én? De hát miért? -Bundája van az egész családodnak, gyere fussunk!- mondta a csiga, és együtt menekültek tovább. Találkoztak a gólyával, aki szintén érdeklődni kezdett. Mindent elmondtak neki. Menekülj te is!- figyelmeztette a róka. -Én? Miért? Nekem semmi dolgom az apechhel! - Ahha, és az évi kéjutazás Afrikába?!

Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 171

Témanyitás  Hamacho Yoshitaro Kedd Szept. 07 2010, 21:15

//Imádom, mikor keresztbe húzod a számításaimat! xD <3 //

A férfi fejét élettelenül lógatta, miközben néha felsóhajtot, de ne tévesszen meg, így is nagyon figyelt kedvese minden szavára. Hana hamarosan rátért a fájdalmára, ami szinte végig követte élete útját, ám egészen idáig küzdött ellene s most mégis feladta a harcot. Yoshi bánatosan sóhajtott egyet, miközben szorítás egy csöppet enyhült volna és tekintetét újr a csillagokra szegezi, mintha ott lenne leírva a problémájára a válasz.
-Tudod az én életem sem volt fenékig tejfel...Mikor még csak elkezdtem az akadémiát volt egy nagy családom, nagyszüleim, unokatestvéreim, rokonaim...Boldog voltam, de jött az a mészárlás, amit...azok...az Uchiha-k intéztek és az édesanyámon és nagybátyám kívül nem maradt senkim. A gyűlölet gyökeret vert a szívemben és akárhányszor találkoztam egy Uchiha-val életem során...Elborította az agyamat a düh, a gyülölet, a gyilkolás...De aztán Hiu-sensei mesélt a Ninja Világ Átkáról. A gyülölet, mely csak egyre több ellenséget toborozz. Az illető megöli a másikat, mire egy barátja megöli őt, majd annak a barátja öli meg a másikat és az egész klánját...Akkor rájöttem, mi is a valódi célom. Meg fogom törni ezt az istenverte átkot és békét hozok a világba, még ha bele is halok. Mert hiszem, hogy egy nap megértik egymást az emberek...- szólt meg szívéből a fiú, majd egy fülig érő vigyorral kedvesére nézett.- Lehet, hogy ez egy gyerekes álom, de én ebben hiszek.- tette még hozzá.
A Jounin néhány másodpercig mélyen a szemébe nézett, majd hirtelen néhány hullócsillag suhant el az esti égbolton, melyeket épp hogy elkapott tekintetével. A következő mondatok viszont megint lelombozták és a szorítása is kezdett már gyengülni, bár még így is szorosan tartotta magához.
-Emlékszel te, mennyi mindenen mentünk át? Mikor harcoltunk a parazita ember ellen...aztán a Rankai-Enykuu-nál...és nem oly rég az az Akatsuki-s incidens...Annyi erőfeszítés volt mindenbene és ezt te mégis...csak úgy eldobod magadtól, mintha csak egy darab Ryou lenne...Már meg ne haragudj, de az ilyen ember szánalmas és gyenge...- vonta össze haragosan a szemöldökét.
Újabb percek teltek el, mire Hana egy csípős kis mondatot vágott a férfi arcába, mire kajánul elvigyorodott.
-Ugyan, majd elárulom nekik, milyen nagy nőcsábász is vagyok...- mondta, majd kuncogott egyet, végül pedig újra az éjfekete szemekbe nézett. -Lehetne egy kérésem hozzád?- mosolyodott el.
Remélte, hogy mondd erre valamit, majd egy gyors sóhaj és folytatja.
-Lehetséges volna-e a benned lévő...személlyel... beszélni?- kérdezte ártatlanul egy mosollyal.

Hamacho Yoshitaro
Hamacho Yoshitaro
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1870
Elosztható Taijutsu Pontok : 10

Állóképesség : 500 (A)
Erő : 360 (B)
Gyorsaság : 1000 (S)
Ügyesség/Reflex : 365 (B)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Specializálódás : Villámmester

Adatlap
Szint: S+
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: 1863

Témanyitás  Fujishima Hana Szer. Szept. 08 2010, 11:02

Hana csípős megjegyzése ellőt, a fiú szavai egyáltalán nem érték el a kunoichit. Azon szavai, mellyel jobb belátásra akarta sarkalni a lányt, nemmást, mind halk kuncogást hoztak csak ki a Kirigakure-iből, ahogyan lassan szúrós tekintettű fiúra nézett.
- Egy korszak mindenkiben véget ér Yoshi! - nézett a fiú szemeibe – Én már felhagytam azzal a reménnyel, hogy boldog lehetek veled, vagy akárkivel! Túl sok minden történt ahhoz hogy egyszerűen békében tudjak élni. Minden shinobi-nak más az útja és mindenkinek magának meg kell megtalálnia a saját útját. Én akkor jöttem rá a sajátomra, mikor hittem hogy meghaltál! És akkor először láttam minden tisztán, előítéletek nélkül, minden csak fekete és fehér volt és hihetetlenül boldog voltam!- mosolyodott el- Igen! Ahhoz, hogy újra átéljem azt az érzést, neked megkel halnod! - hajtotta a mellkasodra a fejét- Minden okkal történik ebben életben és meglehet, hogy a mi történetünket már születésünkor megírták!

Yoshi kérdése azonban elégé meglepte. Immáron, mintha fordult volna a kocka és Hana nézett szúrós tekintettel a fiúra, mivel akkor először nem tudta azt, mit is akar csinálni.
- Mit? -kérdezte a fiútól, ahogyan az feltette neki azt a kérdést, ami teljesen meglepte. Hana nem számított arra, hogy Yoshi a démonnal is akar majd beszélni, de nem is ez, hanem inkább az zavarta, hogy mit akarhat tőle kérdezni. ~Mégis mit tervezel?~ kérdezte magától kissé ingerülten, ahogyan valaki hangosan felnevetett, hangosan és kísértetiesen, de ezt csakis a kunocihi hallotta a lelke legmélyéről jövő démoni kacajt. ~ Enged csak meg Hana-chan! Nyugi, nem fogom kibelezni, csak elcsevegek vele, kíváncsi vagyok mit is akarhat tőlem!~. Kérlelte a démon Hana-t, aki eközben a férfi arcát nézte, ahogyan halványan elmosolyodott. ~Most nem!~
- Nem! -válaszolta a férfinak-Nem adhatok most neki esélyt arra, hogy eluralkodjon felettem! Se a hely, sem az idő nem alkalmas erre!- jelentette ki, ezzel pedig tudtad, hogy csakis azért nem most akar megölni,. mert őneki is kell a kard, miért mindenki itt van és ezért képes félretenni még ezt is- De ne aggódj, amikor legközelebb találkozunk, biztos lesz esélyed arra, hogy megkérdezd tőle azt amit akartál, persze ha nem szed darabokra! - simogatta meg a férfi mellkasát az egyik újával. - Nos elengedsz, végre vagy itt akarod tölteni velem az egész estét?- kérdezte kacér mosollyal az arcán!
Fujishima Hana
Fujishima Hana
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 230

Specializálódás : Taijustu mester

Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 930

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Szer. Szept. 08 2010, 21:17

Szerencsére nem volt senkinek sem ellenvetése az ötletem ellen, de ha tudnák, hogy milyen megoldás jutott még az eszembe, biztos azt választják. Azonban én nem szólok a másik ötletemről. Genzo sensei-el gyakran csináltuk azt, hogy ha egy városba érkezett valamilyen fontosabb személy, akkor úgy mutatkoztunk be mint annak a testőrei. Ezután már szinte mindennel megkínáltak minket. Igaz, volt olyan hogy kiderült a turpisság és elég durván megkergettek minket, de sebaj.
Enyhén mosolyogva haladok a lányok után. Szerencsére az eszükbe sem jutott az, hogy a követek testőreinek biztosítanak szállást. Ha meg nem, akkor Konoha fizeti az ellátásunkat. Mindegy, így legalább egy szobában fogok aludni két elbűvölő lánnyal.
Shui automatikusan kikéri a szobákat, majd fel is megyünk. Természetesen nem adja át senkinek sem a lehetőséget hogy elsőnek fürödjön, kijelenti hogy most az övé. Így hát kettesben maradok Noriko-val. Mit is csinálhatnánk most?
Ekkor Noriko szól, hogy mehetünk nála is tévézni. Ohh, milyen csodás ajánlat! Még szép hogy megyünk. Eljöhetnek majd hozzám is párszor, de sajnos én egyedül élek. Éppen ezért nem épp a legtisztább az otthonom. Viszont bogarak, rágcsálók nincsenek, úgyhogy ha kitakarítok, akkor ott is mulatozhatunk. Hirtelen mond valamit Noriko, amit nem teljesen értek. Az biztos, hogy valamit kitalált, ami egy jó ötlet.
- Akkor már nálam is lehetne valami! - jelentem ki. - Egyedül élek, ezért kupi van, de ha jöttök kitakarítok.
Ezután áttérünk az elemekre. Először nem értem hogy miről beszél. Az előbb még a tévézés volt a téma, most meg ez.
- Az az igazság, hogy nem tudom. Addig még sajnos nem jutottam el, hogy bárki is kiderítse ezt. Én meg nem tudom hogy kell. Te tudod hogy mi az elemed, vagy azt hogy hogyan lehetne megtudni?

//Akkor Shui váltjuk egymást a hiányzásban Razz Szombaton szinte tuti hogy nem leszek egész nap, vasárnap pedig estefelé leszek fent. Akkor viszont beindulok gőzerővel. Így most elszórakozok Noriko-val, utána pedig ti fogtok egymással(azért ne legyetek túl rosszak, nem akarok kimaradni a jóból// Evil or Very Mad ).//
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 804
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 422 (B)
Erő : 480 (B)
Gyorsaság : 450 (B)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 502 (A)

Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 830

https://fairytail.hungarianforum.com/

Témanyitás  Haru Noriko Csüt. Szept. 09 2010, 18:57

Sajnos nem tudtam meg, mi Hiroto eleme, de azt tudom, hogyan lehet kideríteni.
- Azt hiszem, chakra-érzékeny papír kell hozzá... Mintha azt hallottam volna otthon...- a kipattogtatós ötletet egyelőre nem említem meg, most nincs hozzá hangulatom. Így viszont marad az a verzió, hogy ülünk némán, mint a tejbetök, és nem szólunk semmit. Persze, hogy is szólhatnánk, mikor némák vagyunk? Mindegy, túl fáradt vagyok már ehhez...
Álmosan néztem az ablaküvegnek ütköző molypillét, aki elszántan küzdött, hogy a fény felé jusson. Erről eszembe jutott egy régi emlék, és rögtön elmosolyodtam.
- Képzeld, egyszer elmentünk nyaralni, és a szálloda teraszát egy üvegfal választotta el a nappalitól. Abba volt vágva az ajtó is, de nem vettük észre, és azt hiszem, mindenki beverte a fejét...- felkuncogtam, mert beugrott a jelenet, ahogy Apa valami láthatatlan dolognak ütközik...- hehe, jó volt az a nyaralás...- ábrándos szemmel néztem magam elé.
- És te, lefogadom, hogy nagyon sok helyen jártatok a sensei-jeddel, mesélj valamit!
Na, ez egy jó kérdés, tökéletes arra, hogy beindítsuk a sztorizgatást!
Ez egészen felvillanyozott, szinte kipattant a szemem. Biztosan sok érdekes dolgot látott, és ezekről a történetekről nekem is biztosan eszembe jut egy újabb történet, és jó sokáig beszélgethetünk...
kényelmesen elhelyezkedtem az ágyon, és Hiroto-ra néztem.
Haru Noriko
Haru Noriko
Játékos

Specializálódás : Egy csiga fut az erdőben. találkozik a rókaával, aki megkérdezi, hova siet. -Ne is mondd- lihegi a csiga.- üldöz az apech! -De hát miért?- kérdezi a róka. - gondolj bele, házam van, a gyereknek is háza van, mindenkinek háza van! Fuss te is, amíg lehet! -Én? De hát miért? -Bundája van az egész családodnak, gyere fussunk!- mondta a csiga, és együtt menekültek tovább. Találkoztak a gólyával, aki szintén érdeklődni kezdett. Mindent elmondtak neki. Menekülj te is!- figyelmeztette a róka. -Én? Miért? Nekem semmi dolgom az apechhel! - Ahha, és az évi kéjutazás Afrikába?!

Adatlap

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Csüt. Szept. 09 2010, 21:35

Érdeklődve hallgatom Noriko válaszát, közben leülök én is az ágyra. Nem tudom, hogy mi lehet az a papír, de érdekelne mi is lehet az.
- Tehát kell egy olyan papír, hogy kiderítsük. - jegyzem meg.
Ezután elmeséli egy régi nyaralós sztoriját. Halkan felnevetek, ahogy elképzelem, amint Noriko neki sétál az üvegnek. Biztos nagyon vicces lehetett. A kérdésére azonban az arcomra fagyott a mosoly. Pár pillanatig csak bámultam magam elé, majd végül megszólaltam.
- Ami azt illeti, voltam néhány helyen, de a nevüket nem tudom. Az viszont biztos, hogy az ország területén csatangoltunk. Később egy kunoichi is tanított, de a nevelésem nagy részéért Genzo sama a felelős. Sok dolog ragadt rám róla. Most viszont mesélek egy vicces történetet én is. Tehát állandóan utaztunk. Ha kifogytunk a pénzből, a sensei elment valahova és szinte már gazdagon tért vissza. Először azt hittem, hogy lopni jár, de nem. Valamilyen emberekre vadászott és értük kapta a pénzt. Véletlenül mindig egy olyan helyen kötöttünk ki, ahol körözött személyek voltak. Viszont nem mindig volt pénzünk, ezért gyakran eljátszottuk azt, hogy egy nagyon fontos személy testőrei vagyunk, aki épp a városban van. Erről általában tudtak emberek. Mi meg fogtuk és kértünk egy szobát, majd minden költséget az állítólagos megbízónkra hárítottuk. Elég jól ment a sorunk így, de egyszer lebujtunk. Na akkor nagyon megkergettek minket. Ha ott elkapnak, biztos nem lehetnék itt két nagyon szép lány társaságában. Azt hiszem ez a legviccesebb sztorim, amit elmondhatok. Inkább az edzéssel és a kiképzésemmel múlattuk az időt. Viszont lenne egy kérdésem nekem is, ha már felhoztad az elemeket. Te mire szeretnél specializálódni később? Mire szeretnél nagyon rágyúrni?
A kérdésem után kicsit hátra dőlök az ágyon. Így a kezeimre támaszkodok. Nagyon érdekelne, hogy mégis mit szeretne tanulni később. Én azt már eldöntöttem, hogy a Taijutsu lesz a legfőbb dolog, de mellé szeretnék még néhány kiegészítő jellegű technikát is.

//Pénteken napközben még leszek(remélhetőleg), szombaton viszont szinte 100% hogy nem, majd csak vasárnap este, vagy délután.//
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Haru Noriko Pént. Szept. 10 2010, 15:18

Figyelmesen hallgattam Hiroto-t, és mikor a történet csattanójához ért, elnevettem magam. Ez tényleg nagy poén! El tudom képzelni, ahogy a gazdag főurak ott toporzékolnak, mikor megkapják a számlát. Vajon hány alkalmazottat rúgtak ki az efféle heccek miatt?- a történetnek ez a része már nem olyan vicces, de megtörtént, kár bánkódni rajta. És úgy hallottam, ők is bűnhődtek, mikor majdnem elkapták őket.
A következő mondatra elpirulok, és lesütöm a szemem. "Két nagyon szép lány", ezt most vehetem bóknak? Szerencsére nem kell rá mondanom semmit, mert jön egy újabb kérdés.
- Hogy mire szeretnék specializálódni? Hát...igazából még nem gondolkodtam rajta túl sokat... de inkább a ninjutsu-m szeretném erősíteni, mondjuk ez az elememtől is függ. Nagyon kíváncsi vagyok, mi lehet az, szinte biztos vagyok, hogy tűz lesz... a családban elég sok a tűz elemű ninja. Szóval a ninjutsu fontos, de a taijutsu is. Szeretnék egy közepes szintet elérni azon a téren is, vagy ha lehet, jobbat. A genjutsu nem igazán foglalkoztat, de talán majd egyszer tanulok egyet. Igazából szeretném kicsit egyedivé tenni a technikákat, van egy katanám, és azon gondolkodom, hogy ha a kardforgatást és a jutsu-kat ötvözném, abból elég erős technikák sülhetnének ki...- össze-vissza beszélek, tudom, de most nem tudom szavakba önteni a gondolataimat. Remélem, azért nagyjából megértette... Érdekelne, hogy neki mi a célja, de az az igazság, hogy nincs kedvem harci dolgokról beszélni.
- Ahj, meddig fürdik már Shui?- kérdezem egy fáradt sóhajtás kíséretében.
Az álmosság kezdi legyűrni a kapcsolatépítést, én pedig nem tehetek mást, megadom magam. A párna a fejem alatt kezd egyre puhább lenni, a szemhéjam pedig egyre nehezebb...belesüppedek az ágyba, és lehunyom a szemem. Lehet, hogy Hiroto mond még valamit, akkor természetesen válaszolok, és megpróbálok éber lenni, de ha csendben marad, valószínűleg elalszom...
Haru Noriko
Haru Noriko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Szomb. Szept. 11 2010, 11:26

Teljesen meglep Noriko, hogy milyen izgatottan tudja mesélni azt, mire szeretne specializálódni. Érdekesnek tartom. Ha jól veszem ki a szavaiból, egyszerre szeretne távolsági harcot és közelharcot is tanulni. Szép párosítás.
- Értem. - válaszolok neki. - Akkor biztos te is tűz elemű vagy.
Ezután Shui fürdése nyugtalankodik. Ekkor azonnal támad egy ötletem. Mi lenne, ha megnézném, bent van-e még?
- Bekopogok és megkérdezem mit csinál még. - válaszolok a lánynak majd felállok.
Az ajtóhoz sétálok és hallgatózni kezdek.Valamilyen hangokat lehet hallani. Biztos bent van még akkor. Inkább nem is kopogok csak visszasétálok az ágyhoz.
- Még bent van. Ha jól hallom dúdolt valamit, de nem vagyok ebben biztos. - látom, hogy nagyon fáradt már Noriko. - Nem akarsz majd lefürdeni alvás előtt? Szerintem jót tesz az embernek egy frissítő fürdő lefekvés előtt. Ha gondolod, szívesen megmosom a hátadat.
Ezen elvigyorodok. Természetesen csak viccnek szántam, remélem ettől kicsit felélénkül.
- Utána te is megmoshatnád majd az enyémet! Na, mit szólsz, áll az alku?
Egyre jobban vigyorgok, szinte már fáj. Most már biztos, hogy tudja, csak viccről van szó. Ezután elég durván ledobom magam az ágyra, amitől remélhetőleg sikerül kivernem az álmot a szeméből.

//Ma már nem fogok tudni válaszolni, majd csak holnap este.//
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Haru Noriko Szomb. Szept. 11 2010, 14:35

Nyugalommal tölt el a gondolat, hogy Shui még bent van. Komolyan, mégis hová mehetett volna az éjszaka közepén? Nem értem, mért kellett ellenőrizni... talán Hiroto se tud magával mit kezdeni.
- Nem akarsz majd lefürdeni alvás előtt? - dehogynem, de mégis hogy csináljam, mikor a fürdő foglalt?! - Szerintem jót tesz az embernek egy frissítő fürdő lefekvés előtt. - szerintem is, de ha csak rajtam múlik, anélkül is elalszom. Ráadásul alvás előtt mért kell felfrissülni? Pont az alvás lényege, hogy felfrissüljünk. Mindegy... Túl fáradt vagyok már a vitatkozáshoz. -Ha gondolod, szívesen megmosom a hátadat.- a szememből kipattant minden fáradtság. Egy pillanatra megbotránkozva nézek a fiúra. Mégis hogy lehet ilyen perverz?! Nem árt vigyázni...- ekkor esik le a poén, megint csak viccelt. Keserűen elmosolyodok, de úgy tűnik, ez neki még nem elég. Folytatja a viccelődést, én pedig bemutatok egy olyan fáradt nevetés-félét. Beadom a derekam, engem ma már úgyse hagynak pihenni...
Viszont valahogy vissza kéne vágni. De mivel? Hirtelen nem jut eszembe semmi normális, ezért csak odaszólok:
- Szeretnéd, mi? - nagy nehezen feltápászkodok, és jobb híján én is az ajtóhot lépek, mely mögött feltehetően Shui áll és dörzsölgeti a kezeit tusfürdővel.
- Shui, hagysz nekünk is melegvizet, vagy mennyünk a sunyiba? - kiáltok be, de ez a megfogalmazás nem igazán illik a barátkozós hangnemhez, ezért gyorsan stílust váltok, azaz kérőre fogom.
- Lééégyszi gyere ki, hulla fáradt vagyok!- várok pár percet, és mikor megbizonyosodok róla hogy ez nem jött be, azon kezdek gondolkodni, mivel lehetne kiugrasztani a nyulat a bokorból. Azaz jelen esetben inkább Shui-t a kádból. Milyen szellemes... de tényleg, most már ki kéne jönnie.
- Fuhh, csak az öcsém tud ennyi ideig fürdeni...-jegyzem meg egy sóhajtás kíséretében. Kinyitom az ablakot, és kikönyökölök a párkányra. Milyen békés ez a falu...Remélem ilyen is marad. Nem lenne meglepő, ha pár nap múlva harcok törnének ki. Ha az egyik ország megszerzi ezt a fegyvert, lehet, hogy vérszemet kapnak, és túszul ejtik a más országok ninjáit váltságdíj reményében. Vagy idő előtt megpróbálják ellopni a bizonyos "fegyvert", hátha egyébként nem nekik adnák oda. Az is előfordulhat, hogy a "győztes" országot megtámadják a "vesztes" nemzetek. De még az is megtörténhet, hogy bár a falu valóban gyártott egy hatalmas erejű fegyvert, önző céllal meg akarják tartani, a gyanú elkerülése végett pedig csináltak egy másik, szintén erős, de közel sem olyan jó eszközt, és most azt akarják odaadni valakinek. Gyanús nekem ez az egész...
De talán csak én vagyok ilyen borúlátó, és csak azért, mert fáradt vagyok. Hiroto-nak hagynia kellett volna aludni...De most már mindegy, megvárom, amíg Shui lesz szíves átadni a fürdőt, és utána lefekszem. Talán már holnap harcba keveredünk, nem árt kipihenni magunkat. Nem valószínű, hogy ez lesz, de jobb félni, mint megijedni. egy shinobi készüljön fel minden lehetőségre.
Haru Noriko
Haru Noriko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Aburame Shui Szomb. Szept. 11 2010, 23:14

A fürdőhöz való ragaszkodás csupán menekülés volt. Menekülés a kinti két alak elől, viszont nem lehet folyton bújkálni. Ezt tudtam én is, de nem akartam vele foglalkozni, így csak húztam az időt. A fejem főtt magamtól, s ezen a hideg zuhany sem segített, pedig jól jött volna.
Sajnos a zuhanyzásnak megvan az a rossz tulajdonsága, hogy az ember hamar végez, arról nem is beszélve, hogy a törölközés sem egy hosszadalmas procedúra. De mit tegyek... Jobb híján nekifogtam rendbeszedni a ruháim, s csak akkor jöttem rá, mekkora badarságot csináltam, mikor már belehajítottam őket a csapba. Hiszen mit veszek most majd fel? Önmagamon gúnyosan kuncogva roskadtam a földre.
Jó pár percbe telt, mire összeszedtem magam, és kitaláltam a "zseniális"megoldást, és elkezdtem módszeresen feltúrni a fürdőt, kell itt lennie valahol köntösnek, hiszen végtére is ez egy hotel, még ha olcsó is. Hogy ne idegesítsen a kívülről beszűrődő zaj, dúdolni kezdtem, bele is feledkeztem, és az arcom is felderült, ahogy végre ráakadtam egyre. De banyek, miért pont rózsaszín?! Mint egy rossz Barbie baba, úgy fogok festeni benne... Nincs valahol fiús változat?
Nem volt...
Hát pedig én így nem megyek ki! Idegesen mosogattam a ruhám, végül kivágtam őket száradni a fűtőtestre, és idegesen dobogtam. Végül már ők is türelmetlenül dörömböltek az ajtón. Nem volt mit tenni... az ég büntet, és még ő is kegyetlenül elbánik velem, csak hogy lehessen kin nevetni...
- Jól van, megyek már! - ordítok ki, majd feltépem az ajtót, és apró vörös foltocskákkal díszített arccal trappolok ki, hogy rávessem magam az ágyra, és be is takarózzak, elrejtve a rajtam levő borzalmat. Aztán a két meglepettre pillantok: - Na mi van, már nem annyira sűrgős? - ripakodok rájuk leplezendő zavarom, és elkerülve, hogy bármit is kérdezhessenek és nekem magyarázkodnom keljen.
Aburame Shui
Aburame Shui
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Haru Noriko Vas. Szept. 12 2010, 14:46

Fohászkodásom nem talált süket fülekre, és hamarosan elérhetővé vált a fürdő. Csak egy kicsapódó hangot hallottam, meg Shui morgását, és mire megfordultam, már be is zuhant az ágyba.
- Öhm...köszi.- motyogtam, miközben elindultam a fürdőszoba felé. Amint beértem, kulcsra zártam az ajtót, és szemügyre vettem a helységet. Nem egy puccparádé, de azért megteszi. Lássuk, van-e törülköző...igen, szerencsére.
A lehető leggyorsabban vetkőztem le, és igyekeztem hamar megfürödni. Általában én is szerettem sokáig áztatni magam, de most valamiféle empátiát éreztem Hiroto-val kapcsolatban, és ez arra kényszerített, hogy siessek. Az egyetlen probléma az, hogy nem tudom, miben aludjak. A ruhám tiszta kosz, mást meg nem hoztam magammal. Fürdőköpenyben nem lehet aludni, ahogy törölközőben sem, ruha nélkül pedig nem fogok lefeküdni. Tehát marad a nappali ruhám... Csak tudnám, hogy akkor minek fürödtem meg. Úgyis megint koszos leszek...
Gyorsan fölöltöztem, kiszedtem a fülbevalóm, satöbbi, és elhagytam a helységet. Akkor jutott eszembe, hogy a fejpántomat otthagytam. Gyorsan visszaszaladtam, aztán Shui-éhoz hasonló mozdulattal bevágtam magam az ágyba.
Az egyetlen probléma az volt, hogy megsültem. Ilyen időben egyébként sem jó a hosszú nadrág, de ha ez még meleg takaróval is társul...áh, én ezt nem bírom ki!
Gyorsan levetettem a bizonyos ruhadarabot, és a párnám alá rejtettem, nehogy Hiroto meglássa, amint kijött. Ha meg tudja, hogy nincs rajtam nadrág, biztos egy napig bombáz majd a perverz vicceivel...
Kiszaladtam lekapcsolni a villanyt, aztán jó éjszakát kívántam Shui-nak. Forgolódtam pár percig, és mikor megtaláltam a megfelelő pózt (hason, mint mindig), elmerültem a gondolatokban. Hiroto biztosan sötétben is megtalálja az ágyát, ezért ha nem baj, inkább nem vártam meg a villanyoltással, mert hullafáradt vagyok, világosban pedig nem tudok rendesen aludni... bár ilyen állapotban lehet, hogy még ez sem zavarna.
A szoba körvonalai egyre homályosabbak lettek, én pedig egyre könnyűbb. Shui eltűnt, a helyében pedig ott termett Fea, aztán Anyu, aki meghívta őt teázni... én meg Hiroto-vá változtam, és beledobtam a pólóm a teáscsészébe...De jött Shui, és jól kupán vágott, aztán meg nyuszivá változott, és megtámadt, mert kardfogai nőttek...aztán hirtelen eltűnt az egész, és a helyét valami olyasmi vette át, mintha egy vattacukor belsejében lennék...pedig nem is szeretem a vattacukrot...de a vattacukor pár perc múlva megfagy, és pedig kiesek belőle, és zuhanni kezdek valamilyen narancssárga mélység felé....
Haru Noriko
Haru Noriko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Vas. Szept. 12 2010, 21:48

Hamarosan Noriko is az ajtóhoz megy és szól Shui-nak hogy végezzen. Erre pár perc múlva a szőke lány kijön pirospozsgás arccal. Nagyon szép! Ahogy kijön, azonnal beveti magát az ágyba. Még ránk förmed, majd pihenni tér. Viszont még nem akarom hogy elaludjon!
- Jól áll neked ez a kipirult arc! - helyezkedek el kicsit közelebb hozzá az ágyon. - Akkor majd benne lennél egy közös tévézésben? Ha nem akarod hogy nálatok legyen akkor Noriko is felajánlotta, illetve nálam is lehetne valamilyen buli. Csak így hármasban. - ezután kicsit elhallgatok, mivel nem gondoltam át, hogy mit is mondok. - Ne érts félre, nem perverzkedni akarok! Azért mondtam hogy csak így hármasban, mert említetted hogy még nincsenek barátaid.
Ezután leszállok az ágyról, mivel azt mondtam hogy majd a földön alszok. Először keresek valamit, ami majd a párnát helyettesíti. Ahogy szétnézek a szobában nem látok semmit, ezért leveszem a felsőmet és összegömbölyítem. Párnának tökéletes lesz. Azonban takaróm még nincs. Azt hiszem egy fürdőköpeny tökéletes lesz erre a célra.
- Shui, milyen érzés az, hogy bogarak vesznek körül? Úgy értem, hogy érzed azt, amikor előmásznak, vagy csinálnak rajtad valami? Nagyon érdekelne ez a dolog. Sehogy sem fér az agyamba. Esetleg találkozhatnék valamelyik klántársaddal, aki elmagyarázza nekem ezeket a dolgokat?
Valóban nagyon érdekelne, mégis mit éreznek az Aburame klán tagjai nap közben, amikor a bogarakat nem használják semmit. Olyankor csak aludnának, vagy mi? Ezt ki kell derítenem.

Hamarosan megérkezik Noriko is, így én jövök a fürdésben. Nagyon gyorsan ledobom magamról a ruhát és alaposan megfürdök. Mivel én vagyok az utolsó, elég sokáig áztatom magam. A fürdés után megtörölközök és a megfogom a ruháimat a kezembe. Egy fürdőköpenyt a vállamra dobok, majd egy szál alsóban kisétálok a többiekhez.
Sötét van, villanyt lekapcsolták. Azonban szerencsére a hold elég fényt ad, így elég jól látok. Oda sétálok az ágyhoz és betakarom először Noriko-t, majd Shui-t is. Olyan jó, hogy ilyen rendes társaim vannak. Korábban sokkal utálatosabb emberkékkel volt dolgom.
Végül az "ágyamhoz" megyek és lefekszek én is. Magamra terítem a fürdőköpenyt, majd elalszok én is...

//Megvárom Shui-t, utolsónak ébredek//

A hozzászólást Kaibutsu Hiroto összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Szept. 14 2010, 08:36-kor.
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Haru Noriko Hétf. Szept. 13 2010, 17:55

Napsugaras reggelre ébredtem. Kinyújtóztattam a tagjaimat, és már éppen jóreggelt akartam kívánni, mikor észre vettem, hogy a többiek még alszanak. Hiroto-ra néztem: a földön feküdt félmeztelenül, pólóját a feje alá szorítva. Fura ez a gyerek... itt van mellette egy kényelmes ágy, és inkább a hideg földet választja, meg a tuti megfázást. Mit mártírkodik itt?! Oké, hogy ne legyünk nagyon elkényeztetettek, de ez azért túlzás...
Lehúztam a takarót az ágyáról, és ráterítettem, abban a hiú reményben, hogy még megmenthetem a náthától. De nem sok az esélye, biztosan föl fog fázni, de hát nem én tehetek róla...
Bevetettem az ágyam. Á, senki ne gondolja, hogy én amolyan rendszerető típus vagyok, iszonyú trehány tudok lenni, ha nem lenne Anya, már fel sem ismerném a szobámat, és tiszta ruhám se lenne. De azért az első napokban inkább a jobb oldalamat mutatom, nehogy elmenjen tőlem a kedvük. Legalábbis ne rögtön az elején.
Gyorsan megmosakodtam, rendbe szedtem magam, és fogkefe hiányában alaposan kiöblítettem a szám. Ezután azon kezdtem gondolkodni, hogy hogy lehetne egyszerűen, gyorsan, és lehetőleg minél olcsóbban reggelihez jutni. Lehet, hogy úgy kéne, csinálni, ahogy Hiroto-ék tették annak idején, de ahhoz már késő. Bár, talán még meg lehetne menteni a helyzetet...és még hazudnom se kell hozzá!
Sietve felöltöztem, és leszaladtam a recepcióhoz. Most egy nő volt ott, és ez magabiztosságot keltett bennem. A nők megértőbbek, és jobban bevesznek bizonyos dolgokat.
- Elnézést - kezdtem, elővéve a legangyalibb mosolyomat - mi konohai ninják vagyunk, és erre a bizonyos tárgyalásra kísértünk el egy követet. Azt hallottam, a falu bizonyos dolgokat biztosít az itt tartózkodóknak, mint például az élelemellátás... és azt szeretném kérdezni, hogy ezeket a szolgáltatásokat ugye itt is igénybe vehetjük? - kislányos vigyort vágtam, de nagyon úgy tűnt, a hölgy agyáig kb. a mondandóm fele ért el. Értetlenül nézett rám, aztán bólogatni kezdett, láthatóan el akarta hitetni velem, hogy érti, amit mondok, és hogy igen, így van. Szemmel láthatóan semmi ilyesmit nem hallott, de tudta, hogy ha megtagadja a kérésemet, és utólag kiderül, hogy tévedett, és nem teljesítette a látogatók kívánságát, abból hatalmas botrány lesz. Viszont ha teljesíti az óhajomat, abból nem jön ki olyan rosszul...
Nagyon tapasztalatlan volt, és ebből húztam hasznot. Engem nem vonhatnak felelősségre, én tényleg csak hallottam ezt azt, csak egy kislány vagyok, aki nem is olyan buta, amilyennek tetteti magát...
- Rendben, köszönöm, akkor kérhetnénk 3 főre fejenként két-két adag pirítóst teával? Nagyon szépen köszönjük! - és már siettem is vissza. Azért nem örülnék, ha kiderülne a kis csínyem, úgyhogy jobb időben eltűnni...
Szegény nő, elég könnyű volt befolyásolni...Na nem baj. Ezért biztosan nem rúgják ki.
Visszaérve lehuppantam az ágyra, és elhatároztam, hogy megvárom, amíg a többiek felkelnek. Ez nem is volt olyan könnyű feladat, mert közben rettenetesen unatkoztam. Kinéztem az ablakon, és meglepődve láttam, hogy a nap még kifejezetten alacsonyan van. Kiszámoltam, hogy körülbelül 8-9 lehet. Ilyen korán felkelni, ez furcsa! Sokkal tovább szoktam aludni. Csodálkoztam is, hogy vannak még nálam is nagyobb hétalvók, mikor felkeltem...
A biztonság kedvéért mindig hordok magamnál egy ceruzát, meg egy pár lapot, hogy ha alkalom adódik, rajzolhassak egy kicsit. Szinte kényszert érzek rá, ez a kedvenc elfoglaltságom, és nem is űzöm rosszul. Tulajdonképpen elég jó rajzolok. De csak ceruzával. A festéshez nem értek.
Tehát elővettem a "mentőcsomagot", és nekifogtam. A csapatot kezdtem el rajzolni.
Jól halad, mire felébrednek, kész is lesz...
Haru Noriko
Haru Noriko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kushieda Unazaki Tessa Hétf. Szept. 13 2010, 18:06

//Húú, hát egy kicsit olvasnom kellett xP, de mivel Koichi jelenleg inaktív, így írok őt kihagyva ^^ //

Ott ültem a fürdőben, pontosabban a legtávolabbi sarkában és még mindég szégyelltem azt amit Yoko csinált a fiúval. Én személy szerint ilyesmit sosem mertem volna megtenni, még ha fizettek volna érte akkor sem. Az idő egyre csak telt, még mindég a sarokban áztam a két fiú pedig jó távol tőlem lazított. *Azért legbelül azt reméltem, hogy a megannyi ember közül akik ott voltak abban a sikátorban, pontosabban, a Konohaiak és a Kumogakureiek közzül legalább egy valakivel majd jól eltudok beszélgetni, de úgy tűnik senki sem kíváncsi a csendes személyemre. Talán változnom kellene, talán nekem is el kellene engednem magam, mint Yokonak... neeem.* Ráztam meg hirtelen a fejemet, hogy még a gondolatot is kiverjem a fejemből.
Egyre inkább az volt az érzésem, hogy egyedül vagyok és ez így is volt, pusztán a csillagok voltak azok amelyek valamiféle erőt adtak nekem, hogy elviseljem mind az unalmat, mind a magányt. - Vajon Negara merre lehet? Kérdeztem halkan, alig hallhatóan, ahogyan felálltam, mert úgy éreztem, már eleget áztam. A fejemről levettem az odakötött száraz törülközőt, majd magam köré csavartam azt. Amint végeztem testem titkainak elfedésével elindultam az öltözö felé, magára hagyva a két fiút, megérdemlik, már ha nem akartak velem beszélgetni...
Amikor kiértem az öltözőbe, hangokat hallottam ami nem a két fiútól származott. - Mi a fene... itt több medence is van? Pislogtam egy nagyot, ahogyan gyorsan felöltöztem és elindultam a virgonckodó hangok forrása felé. *Vajon mi lehet ez? Talán egy perverz épp egy védtelen nőt molesztál ebben a fürdőben?* Már a gondolattól is elvörösödtem, ahogyan bekukucskáltam az ajtón. Igaz nem láttam semmit és senkit a nagy gőztől de néhány hangot el lehetett csípni abból ami ott zajlott.
- Én a helyedben nem tenném... - észre fognak venni és akkor mit csinálsz?... - az ilyen ember szánalmas és gyenge... - Nem! Nem adhatok most neki esélyt... *A francba, a francba, a francba... Itt tényleg egy perverz próbál erőszakoskodni. Segítenem kell a nőnek... - és mi van ha épp egy férfi próbál egy férfit leteperni? Azt a látványt képes lennél feldolgozni? - Fúúj Yoko... Ez is csak a te fejedből pattanhatott ki... - Most mit vagy úgy oda, én csak próbálom felvázolni a lehetőségeket.* Hirtelen azt sem tudtam, hogy hova kapjam a fejem, forgattam jobbra balra azt és azon tanakodtam, hogy hívjak e segítséget, vagy egyedül próbáljam megmenteni a bajba esett lányt?
Kushieda Unazaki Tessa
Kushieda Unazaki Tessa
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 270
Elosztható Taijutsu Pontok : 1

Állóképesség : 225 (C)
Erő : 110 (D)
Gyorsaság : 100 (D)
Ügyesség/Reflex : 225 (C)
Pusztakezes Harc : 110 (D)

Adatlap
Chakraszint: 261

Témanyitás  Tenshi Hétf. Szept. 13 2010, 18:47

Épp csak bemártottam hab testema fürdőben, pár mártózás a közepén, majd ki is jöttem. Még törcsiben ültem mikor az egyik csajszi visszajött . Épp egy cigit fogasztottam el kényelmesen, hanyatt fekve egy padon. Igazán kellemes volt. Illetve annyira mégse, ehhez a párás levegőhöz a cigi, de valahogy az érzés volt mégis olyan… ellazító. Már-már olyan könnyűnek éreztem magam, mintha csak a levegőn feküdnék vagy inkább egy bárányfelhőn. De ez most mind annyira nem is lényeges a csajszi beviharzik és én oldalra fordítom a fejem a padon, így kicsit idétlenül festek ahogy az arcom kilapul rajta. Nem aggódom miatta, látom mire készül, illetve sejtem, hogy a zaj zavarja. Én is halottam, de mit túrjak bele mások örömébe, még ha az a rettentő furfangos csapatvezetőm is. Gyorsban felülök, addig is a cigi a számban marad. A lány felé fordulok a padon, amin egyből el is dekkelem a cigit, hogy aztán a fülem mögé tegyem. A lány épp fenn akad az ajtónál, amikor én meghozom helyette a döntést és azt szépen behajtom előtte. Aztután be is támaszkodom a lánnyal szemben az ajt mellé és kicsit talán lealacsonyító a mosolyom amit felé intézek. Mivel arra hajaz mikor a felnőtt szeme elé egy aranyos kis tizenéves gyerek keveredik.
- Jéé, a titokzatos kis lány… - Kicsit kajánabbra kanyarodik az arcom. De ez után csak bevárom a hatást. Kíváncsi vagyok mit reagál. Ha jól rémlik nem mutatkozott be. Nem mintha én megtettem volna.

// Még mindig nem az án stílusom regényeket írni, remélem azért még a lényeg levonhatóVery Happy//
Tenshi
Tenshi
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 270

Témanyitás  Aburame Shui Kedd Szept. 14 2010, 11:54

Bíztam benne,hogy lehunyt szemem egyértelműen jelzi majd, nem kívánok szóba elegyedni, de úgy tűnt, a fiúk sosem értenek semmiből. Ezt azért ilyen általánosítva jelentem ki, mert a három bátyám is ilyen, csak más-más vérmérséklettel. Furcsa volt az egész, mert tulajdonképp jól esett a meghívás - még soha nem hívtak meg sehova - de egyben kényelmetlen is volt, mert erre azt illene mondani felderült arccal, hogy "Rendben" vagy valami hasonló, de nem tudom,mennyire működne a dolog. A mentegetőzés viszont megmosolyogtat, bár a paplan alá rejtem, nehogy azt higgye, megpuhított.
- Majd meglátom - motyogom végül, ez olyan se veled se nélküled jellegű válasz. Talán, ha Yoroi ma jól viselkedik, vagy nem is tudom... Nekem ez így talán túl gyors. Azonban ennyivel még nem menekülhettem. Kérdéssorozata megfagyaszt, és arra késztet, hogy összébb gömbölyödjek.
- Nincs benne semmi extra - gubózom be. - Örülj neki, hogy fogalmad sincs, milyen!
Szerencsére Nocchan éget vet a beszélgetés ezen folyamának, amiért kivételesen hálás vagyok a mindenképpben legalább nyolc kanál lánynak, aki azonnal villanyt is olt. Jó éjt kívánva fekszik az ágyra, amit mormogva viszonzok, majd hamar álomba merülök, nyugtalan és kimerítő álomba.

A borzasztó éjszaka után a reggel még pokolibb volt. A nap erőszakosan furakodott a szemhéjaim közé, s ahogy lassan ébredezni kezdtem, mintha nem is aludtam volna semmit, olyan kimerültnek éreztem magam. Szemem azonban nem mertem még kinyitni, előbb érzékeimet élesítettem, és magamban fintorogva állapíthattam meg, Nocchan már ébren van, legalább is csak őt tudtam ilyen "zajongósnak" elképzelni. Viszont most nem ő volt a lényeg. Apró lények után kutattam, vajon előjött, vagy ma éjszaka kivételesen nyugton maradt? Óvatosan nyitottam ki szemeim, de azonnal le is sápadtam, hoyg gondolhattam egy fél percre is, hogy a ma reggel más lesz, mint a többi. Yoroi a párnán terpeszkedett az arcom mellett, és ahogy konstatálta, hogy felébredtem, felém vette az irányt. Hatalmasat sikoltva estem ki az ágyból, de nem törődve se istennel, se emberrel, felpattantam, és a fürdőben kerestem menedéket, bevágva magam mögött az ajtót. A sarokba kuporogtam reszketve, falfehéren, Yoroit és a többieket is kizárva. Sírni kezdtem, gyűlölöm, annyira gyűlölöm ezt az egészet! Az apró lábait, azokat a nagy, gusztustalan szemeket, és direkt csinálja, nevet rajtam az a kis zöld nyamvadék!
Aburame Shui
Aburame Shui
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hamacho Yoshitaro Kedd Szept. 14 2010, 18:34

//Elnézést a várakozásért Hana-chan Smile //

A Jounin még reménykedett benne, hogy a szívében ott van az a lány, akibe valójában beleszeretett, de sajnos hiú ábránd volt. Talán a sok eseménynek, amiken keresztül mentek vagy a Jutsetsu-nak hála kapcsolatok teljesen megváltozott. Ha legközelebb találkoznak, az nem azért lesz, hogy egymást átöleljék, hanem inkább azért, hogy egymást megöljék.
~Jól szórakozol ott fönn, Kami-sama...~ mosolyodott el egy sóhaj közepette.
Yoshi már nem is figyelt Hana mondandójára, tudta a válaszát anélkül, hogy hallania kellett volna. Ám ekkor érdekes fordulatot vett, mikor megkérdezte beszélhet-e vele a belső démonával. Szó szerint ledermedt egy pillanatra, mire a férfi egyre jobban elmosolyodott. A válaszát követően pedig egyenesen az arcába kuncogott, majd vett egy mély levegőt.
-Ohohhóó...Szóval a NAGY Fujishima Hana is tart valamitől...Köszönöm az infót.- vigyorodott el, majd ezúttal a bejárat felé tekintet.
Mintha egy pillanatra Chakra-t érzékelt volna ott, de ez a sok gőz és a kipihent végtagok kellemes bizsergés teljesen elvonta a figyelmét róla. Mikor a lány újra megkérdezte, elengedi-e, a férfi csak gúnyosan elvigyorodott.
-Óh, hát eredetileg azt terveztem, hogy elmehetnénk vacsorázni, de ugye ez ugrott - hála neked.- nézett rá szúrós szemmel, majd a vigyorból mosoly lett.- Na mindegy, de legalább szingli vagyok. -tartott egy kis hatásszünetet. -Fő az optimistaság!- fejezte be a mondandóját, ahogy kezei lassan lecsúsztak a lány derekáról.
Kíváncsi volt, hogy vajon az előbbi mondattal milyen reakciót vált ki belőle, így várt egy kicsit. Gondolkozott valami jó lelépő szövegen, de semmi nem jutott eszébe, így improvizált.Jobb kezét felemelte, majd a tenyerét a lány fejére rakta, mintha egy kiskölyök volna.
-De aztán tényleg erősödj meg, mert ha komolyan gondolod, nem fogom magam visszafogni.- mondta egy baráti mosollyal, majd a víz mozgás jelezte, hogy elindult a kijárat felé. <Ha Hana mondani akar valamit, itt van esélye>
Amikor már kint volt a vízből, megigazította a derekán lévő törülközött és egy unott arccal elhúzta az ajtót. Épp lépett ki, mikor a bal oldalt észrevette, hogy egy Kunoichi van ott szinte rémült tekintettel. Ahogy tekintete szépen vándorolt le a lány válláról lefelé észrevette, nincs valami sok rajta, ami takarná, ezért jobb kezével rögtön eltakarta a szemeit.
-Hát te mit keresel itt, kedves...Hogy is hívnak téged?- tette fel a kérdést.
Hamacho Yoshitaro
Hamacho Yoshitaro
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1870
Elosztható Taijutsu Pontok : 10

Állóképesség : 500 (A)
Erő : 360 (B)
Gyorsaság : 1000 (S)
Ügyesség/Reflex : 365 (B)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Specializálódás : Villámmester

Adatlap
Szint: S+
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: 1863

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Kedd Szept. 14 2010, 21:32

Shui egy "majd meglátom" válasszal lerendezte a kérdésemet. Olyan jó lenne, ha együtt lenne a csapat és szórakoznánk egy kicsit. Viszont az nem tetszett, amikor azt mondta, örüljek neki hogy nem tudom milyen. Kicsit legörbítettem a számat majd mentem fürödni.

Egy nagyon jó éjszaka áll mögöttem. A fürdés után még pár percig elmerengtem Shui-n, majd elaludtam. Álmomban rengeteg érdekes dolog történt velem. Ha ezek kiderülnének, szerintem kapnék pár pofont.
Hajnalban arra ébredtem, hogy a nyál végig folyt az arcomon. Kómásan letöröltem magamról a nyálamat, majd kimentem a wc-re. Szerencsére nem keltettem fel senkit. Ezután visszafeküdtem és álmodoztam tovább.

Reggel arra ébredtem, hogy valaki bejött a szobába. Nem nyitottam ki a szememet, csak lustálkodtam tovább. A hangokból nem tudtam megítélni, ki lehetett az. Épp az oldalamra akartam fordulni, amikor egy sikoly megijesztett. Azonnal talpra ugrottam és elővettem egy kunai-t.
- Mi történt? - kérdezem, kicsit megrémülve.
Ezután körülnézek. Noriko mintha rajzolt volna, Shui pedig eltűnt. Az ágyban mintha lenne néhány bogár, de semmilyen veszélyes dolgot nem látok. A fegyvert vissza teszem a helyére és megvizsgálom a szobát.
- Mi történt, hol van Shui? - a kérdéseket egyenesen Noriko-nak szegeztem, hátha ő tud valamit.
Ahogy nézem az ágyat, kezd körvonalazódni bennem néhány dolog. Lehet, hogy megijesztették a bogarak. Biztos nagyon rossz lehet arra ébredni, hogy van valami az ágyban, aminek nem lenne ott a helye.
Végül oda sétok Shui ágyához és megvizsgálom a bogarakat.
- Ezek meg mik? Ilyen bogarakat még nem láttam. Shui vajon meg tudná mondani?

//Ez gyenge lett, bocsi//
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Fujishima Hana Szer. Szept. 15 2010, 15:27

Hana komoly arckifejezéssel nézett a fiúra. Az, hogy őt kinevette, kicsit feldühítette, ahogyan egyre jobban eluralkodott rajta az az érzés, hogy mégsem várja a terve szerint a megfelelő időt és inkább most azonnal végez a fiúval, vagyis inkább megpróbál vele végezni, ki tudja, hogy egy komoly harcban ki lenne a győztes kettőjük közül. Na majd kiderül.
~Kíváncsiskodok, ez a chakra ismerős, csak nem az a lány az öltözőből: Elég kiváncsiak vagyunk igaz! az lenne a legjobb, ha elmondanád, hogy mit is tudsz ...~ érezte meg a kis leselkedő Otogakure-i kunoichit, ahogyan még Yoshi arcán is meglátta azt, hogy észrevette őt. De ahogyan utána Yoshi az újabb lehetőségekről beszélt és amit mondott, nemmás mind mosoly csajt a lány arcára, ahogyan a férfi is őt nézte és a tekintetük újra összetalálkozott. Elengedte a lányt, majd a kezét a fejére tapasztva, mintha egy kislány lenne, megkérte arra, ami az imént a Kirigakure-i kunoichi kért tőle-
- Ne hazudj! -mondta a kunoichi- Te is tudod, hogy képes vagyok a chakra érzékelésére, így pedig arra is, hogy tudjam mikor hazudsz! -szája széles és gúnyos mosolyra húzódott- A testedet és a mozdulataid irányítani tudod, de a chakrádat nem, ha hazudsz, az hatással van a chakrád áramlására is. Apró kis különbség ugyan, de egy ilyen helyzetben könnyedén megtudom állapítani, hogy az amit az előbb mondtál, nemmás mind hazugság! - közölte veled nyíltan- Azt mondod, hogy megfogsz ölni, hogy elfelejtesz és új életet kezdesz, de ez nem igaz! A szavaid mögött nem az igazság van Yoshi-kun! Mást becsaphatsz vele, akár saját magadat is, de engem nem! - nézett téged, ahogyan kiléptél a fürdőből és elindultál kifelé. Majd ahogyan Hana meghallotta a szavaidat, ő is kikecmeregett a forrásból és maga köré csavarva a törülközött közeledett a neki háttal álló Kumogakure-i shinobi felé.
Kezét felemelte, ahogyan nyitott tenyérrel csapott a férfi tarkójára, ahogyan az hatalmasat csattant, mely visszhangot verve hatalmasat szólt.
- Menj inkább tovább! -kiáltott rá Hana- Ne leskelődj, te már így is elég perverz vagy, ezt majd én elintézem! -parancsolt rá, ahogyan ő is a lányra és a mellette lévő fiúra nézett és elmosolyodott.
Fujishima Hana
Fujishima Hana
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 230

Specializálódás : Taijustu mester

Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 930

Témanyitás  Haru Noriko Szer. Szept. 15 2010, 18:21

Az időzítés mondhatni tökéletes volt, amint elkészültem, egy sikoltás jelezte, hogy felébredt Shui.Ez természetesen Hiroto-t is felkeltette. Kb. ugyanazt reagálta, mint ami én tegnap este, csak kevesebb realitással. Ezen elmosolyodtam. Ezután nekem ugrott, hogy hova lett Shui.
- Egy másodperccel ezelőtt rohant be a fürdőszobába.- feleltem, és a hangomon érezni lehetett, hogy nem igazán érdekel, mit történt. Felmutattam a rajzott, és vigyorogva szinte Hiroto arcába nyomtam. Elég jól sikerült, remélem neki is tetszeni fog. Hárman vagyunk rajta, mind mosolygunk, még Shui is. A háttérben fák, madarak, persze szolíd kontrasztot alkotva.
Hagytam neki egy kis időt, hogy elemezze, amit lát, közben Shui hűlt helyére néztem. Semmi különöset nem láttam, ami így kiboríthatta volna. Nem baj, valószínűleg soha nem fogom megérteni a gondolatmenetét...
Ahogy jobban megnéztem, bogarakat vettem észre a lepedőn. Nem volt túl sok, és nem is túl nagyok, apró kis páncélos teremtmények. Nem minden rovart szeretek, jobban szólva a legtöbbtől irtózom, de ezek szimpatikusnak tűntek...már amennyire lehet szimpatizálni egy bogárral.
Odaléptem, és az egyiket, ami kicsit nagyobb volt a többinél, az ujjamra vettem. Tűnődve néztem, és ekkor az a képtelen ötletem támadt, hogy Shui talán tőlük ilyedt meg. Lehetséges, hogy egy olyan ember, akinek az egész testét kívül-belül ellepik a bogarak, féljen tőlük? Biztosan megszokják őket, de akkor is... lehet, hogy ténylg így van...
A fürdőszoba ajtajához léptem, és rátapasztottam a fülem. Bentről hüppögés tompa zaja hallatszott.
-...Sír?- kérdeztem magamtól. Valahogy egyre biztosabb lettem az állításomban, és Shui most mintha sokkal közelebb került volna hozzám. Sajnáltam.
Nem gondolkodhattam tovább, mert kopogtattak, és egy női hang hallatszott, azt mondta, meghozta a reggelit. Átvettem a nagy tálat pirítossal megrakva, és vidáman nyugtáztam, hogy teát is kaptunk. Miután megköszöntem, egy intő mozdulatot tettem Hiroto felé. Egyértelmű célzás volt arra, hogy csukja be az ajtót mert tele van a kezem. Miután ez megtörtént, bekiáltottam Shui-nak, hogy ha akar reggelizni, most jöjjön, mert nem fogunk neki hagyni. Ezután kérdő tekintettel fordultam Hiroto-hoz.
- Szereted? Azt hiszem, bevált a trükk, amit tegnap meséltél...
Haru Noriko
Haru Noriko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kushieda Unazaki Tessa Szer. Szept. 15 2010, 19:20

//Shikakunak! 7 darab postot írtam ^^ és akkor most jön a kért összegzés//

Mi is vezetett idáig? Hogyan is kerültem én egy olyan helyzetbe, ahol egy perverz egy "védtelen" nőt zaklat az egyik fürdőbe, aztán a következő pillanatba rám mosolyog mintha mi sem történt volna? Hogy jutottam el idáig, hogy az áldozat amint kilépett a fürdőből, ugyan olyan nyugodt volt mint a perverz? Ezekre a kérdésekre magam sem tudom a választ, na jó tudom... Minden akkor történt amikor elváltam Negara tábornoktól és a magam útját kezdtem el járni a faluban. Háztetőről háztetőre ugráltam, mígnem belebotlottam egy kis csapatba ami nagyrészt Konohai és Kumogakurei shinobikból állt össze. Mindvégig a tetőről kémleltem őket, amikor megszólalt Yoko és erős érvelésére átadtam neki a testem irányítását. Valamennyire jó érzés volt, hogy megtettem mert tudtam ismerkedni más emberekkel. Yoko a testemet uralva, beugrott a nép közé, azok közé akik épp indulni akartak a fürdőbe, így hát én is követtem őket, pontosabban, a nagy narancssárga fejű fiút. Egyenesen egy fürdőnél lyukadtunk ki ami koedukált volt és itt kezdődtek a problémák. Yoko nagy lelkesedéssel pucérkodott az egyik fúnak, mintha nem is lennének gátlásai, majd pedig beugrott az egyik medencébe, ahol visszaadta nekem az irányítást. A fürdőben még négyen voltak rajtam kívül, de az egyik fiú sietve távozott és az a fiú a nagy narancssárga fejű aki most perverzkedett az egyik lánnyal. Amint meguntam a fürdőt és kimásztam belőle, felöltöztem és utána hallottam meg a hangokat, amik egyértelműen arra utaltak, hogy egy fiú egy lányt zaklat. Miközben hallgatóztam feltűnt mellettem egy Kumogakurei srác is aki egy kis megjegyzésével elárulta, hogy talán ő csapat bunkója. Na persze minden csapatban van legalább egy bunkó, de róla lesült, hogy ő különösen az. Nem is akartam nagyon tudomást venni róla, bár egy kis idő után kezdett zavarni az a kis vigyor az arcán, de erős voltam és nem figyelmen kívül hagytam, pusztán egy kézlegyintéssel jeleztem neki, hogy maradjon csendben. Ám ez hiábavaló volt, mert ekkora már kimászott a medencéből a perverz alak és egyenesen előttem állt meg, majd megkérdezte a nevem.
- Kushieda Tessa... válaszoltam neki, majd próbáltam úgy tenni mintha mit sem hallottam volna abból ami bent zajlott, ám ekkorra kijött a "szenvedő alany" is aki egy jókorát csapott a fiú nyakára. Egy kicsit elmosolyodtam azon, ahogyan a fiú húzta a dolog után a nyakát, majd pár lépést hátráltam.
Kushieda Unazaki Tessa
Kushieda Unazaki Tessa
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 270
Elosztható Taijutsu Pontok : 1

Állóképesség : 225 (C)
Erő : 110 (D)
Gyorsaság : 100 (D)
Ügyesség/Reflex : 225 (C)
Pusztakezes Harc : 110 (D)

Adatlap
Chakraszint: 261

Témanyitás  Hiraga Natsu Szer. Szept. 15 2010, 21:27

//Nah, akkor, itt a kis jelentésem Nara Shikakunak: Very Happy
Elégé inaktív voltam mostanában... - Ez nem (csak) nekem köszönhető Neutral -
Szóval az itt elküldött postjaim száma csupán öt. Razz
Az összegzés a postban Very Happy //

Még mindig "birkózok" Koichivel a vízben. Szinte az életemért küzdök, de hát... Persze nem komolyan. Nagy nehezen az egyikőnk fölényesen legyűri a másikat, majd abbahagyja elengedi társát kezei szorításából. //Neem, nem mondom meg, hogy ki győzött Very Happy // Nagy sokára befejezzük a látszólagos civakodást, és lenyugszunk. Nem nagyon szólunk egymáshoz, inkább csak hagyjuk, hogy a jó meleg fürdő kényeztessen minket. //Tudom, hogy kicsit irányítottam Koichit, de a hatalmas inaktivitása miatt, úgy vélem ez most tűrhető, mert különben nem tudtam volna tovább haladni Razz// Közben végiggondoltam mindazt, ami itt történt velem; 'Tulajdonképpen mit is csinálunk mi itt? Pihenünk miközben egy elvileg fontos küldetés kellős közepén járunk? Ez így nem helyénvaló. Bár időnk az még van, hisz a tárgyalások valószínűleg még zajlanak, és oda mi nem tehetjük be a lábunkat. De amit itt eddig csináltunk... Hát... Én nem sok mindent. Pontosabban nem sok említésre méltót. Mert kezdve azzal, hogy szembetalálkoztunk a Konohaiakkal, ahol ugye Koichi egy macskával foglalkozott, amibe később engem is belerángatott; folytatva a kis fürdőzéssel, ahol egy magamutogató csajjal "hozott össze a sors". Háátt. Lassan már kezdem megbánni, hogy eljöttem erre a küldetésre. Elég unalmas itt lenni. De hátha hamarosan elindulunk végre és megtudhatjuk, hogy melyik falu is kapja azt a bizonyos fegyvert. Remélem Kurumu-chan elég meggyőző tud majd lenni...' - ezek a gondolatok jártak a fejemben, mikor észreveszem, hogy már csak én és Koichi vagyunk ebben a medencében. Yoshi már korábban távozott, Tenshi, és a szégyenlősnek nem mondható csaj pedig, épp most mászik ki a vízből.
- Uhhh!! - adtam hangot az unalmamnak, majd Koichi felé intéztem pár szót - Szerintem én is lépek lassan. Teljesen lefőttem ebben a forró vízben. Majd jössz, ha akarsz.- hagytam meg barátomnak a döntést, nem akartam beleszólni a dolgaiba.
Lassan feltápászkodok, majd elindulok ki a vízből. Egyenesen a törölközőmet célozom meg, és a legrövidebb útvonalon teszem meg azt a pár lépést, amit még a vízben vagyok kénytelen megtenni, majd miután kiértem a "partra", azonnal magamra csavarom a törölközőmet a derekamnál fogva, majd lassan elindulok én is az öltözőhöz. Az ajtaja előtt azonban megálltam, nem léptem be. Ennek oka, hogy hangokat hallottam bentről, és nem akartam csak úgy hirtelen belépni. Résnyire húztam, nyitottam az ajtót, és belestem rajta. 'Vajon mit csinálhat itt kettesben Tenshi, meg az a csaj?' - kuncogtam halkan, majd ténylegesen szemügyre vettem a bent zajló dolgokat. Nem állt szándékomban leskelődni, vagy ilyesmi, pusztán nem akartam egy beszélgetés, - vagy egy egyéb dolog - közepébe vágni. De miután láttam, hogy nincs nagy élet odabent, bátran elhúztam a függönyt, majd határozottan, a többiekkel mit sem törődve elindultam az öltözőterem túlsó végébe, ahol a cuccaim hevertek. Ismételten nem törődtem a rajtam jelenlévőkkel, amikor egy hirtelen mozdulattal lelöktem magamról a törölközőt, majd gyors, és alapos "szárítkozásom" után magamra öltöttem a hétköznapi öltözékemet. 'Huhh! Ez nem semmi! Nem vagyok hozzászokva az ilyen mértékű természetességhez, de most nincs mit tenni. Ez egy koedukált fürdő szóval... Szóval remélem, hogy nem néznek meg miközben törölközöm.' - gondoltam magamban. Mire befejeztem a gondolatmenetemet, már teljesen felszerelkeztem, mintha nem is fürödtem volna itt. Az egyetlen árulkodó jel csak a törölközőm lehetett, meg persze a vérvörös fejem, ami még mindig úgy piroslott mint a legérettebb almák egyike, hála a hosszadalmas fürdőzésnek.

A hozzászólást Hiraga Natsu összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 26 2010, 15:59-kor.
Hiraga Natsu
Hiraga Natsu
Játékos

Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 307

Témanyitás  Aburame Shui Csüt. Szept. 16 2010, 00:33

//Shi-sama (érzed, mennyire udvarias vagyok itt Razz), inkább Pm-ben küldtem a tömör mondanivalót,rem nem baj, ha igen, reklamációt elfogadok pm-ben vagy chaten ^^'//

Csak meredtem egy pontba, és igyekeztem kiverni a fejemből a kis lábak érintésének érzetét, amely végigcsiklanozta a bőröm bozolva az idegeim. Idegesen simogattam magam, megpróbálva elhitetni magammal, hogy már nincsenek itt, pedig mindig itt vannak, odabenn várják, hoyg előjöjjenek, a családom pedig azt várja, mikor hívom végre elő őket. De képtelen vagyok... annak ellenére, amit Shatar tenni próbált értem, annak ellenére, hogy gyengéd erőszakkal mindig kontaktusba kerülök velük a családomnak köszönhetően, és annak ellenére, hogy tudom, ők védenek engem is, és hasznosak lehetnek, egyszerűen nem tudom megszokni. Hazudnék, ha nem használtam volna már a képességeiket, és nem érteném meg fontosságukat és hasznosságukat. Mégis, minden egyes alkalom maga a kínszenvedés.
Csak úgy felszakad belőlem a hüppögés, és gyűlölöm magam emiatt. Mert minden egyes alkalom arra emlékeztet, hoyg mennyire szánalmasan gyenge és semmirekellő vagyok. A családom szeret, és elfogad, mégis, olyan kívülállónak érzem magam. Nem tudok részt venni az apró örömeikben, nem tudom átérezni azokat az érzelmeket, amelyek őket egymáshoz, és a kis undormányokhoz köti, s ettől úgy érzem, őket sem vagyok képes igazán megérteni, mintha valami idegen lennék közöttük, aki csak úgy odacsöppent...
Talán tényleg az vagyok. Nem tudom, mihez kezdenék, ha egyszer csak kiderülne rólam, hogy adobtáltak, és hogy semmi közöm hozzájuk. Lehetnének ennek ellenére nekem is bogaraim? Mert csak ez az egy közös bennünk, hangos vagyok, meggondolatlan, és heves, indulatos, még a hajam is szőke, nem pedig sötét. Apa, ha hazamegyek, remélem lesz időd arra, hoyg nagyon, de nagyon megszeretgess, mert olyan elveszettnek érzem magam kezed melege, és szívmelengetően felderítő szavaid nélkül. Magányosnak érzem magam, számkivetettnek, aki maga tehet önnön száműzetéséről. Mi tegyek, apa? Hogyan tudnék végre valamihez is kezdeni magammal? Mert mi másért lenne bajom a világgal, ha nem azért, mert magammal van bajom, és irigylek mindenkit, mindenkit, aki olyan veszettül jól érzi magát a bőrében. Indulatom alapja mindig is ez volt, a mosoly mások arcán, a derű, amellyel egymásra pillantanak, ahogy jól érzik magukat egymással, és ahogy kizárnak belőle engem: mert erőszakos vagyok. Nem így kezdődött, de lényegében ez lett belőle.
S még azt az egy dolgot is elvesztettem, amiért felnéznének rám... Klánom szégyenfoltja vagyok, és ez olyan mértékű elkeseredettséggel tölt el, hogy elbújdosnék, ha az megoldást hozhatna... De nem szeretném, hogy apa szomorú legyen... Azt nem tudnám elviselni...
Nocchan hangjára összerezzenek. Felelnék, de nem jön ki hang a torkomon, csak a sírás fojtogat még inkább, felállnék, de lábaim még mindig remegnek, csak ringatom magam nyugtatva, s az ajkaim kezdem harapdálni. Sajnálom, sajnálom, hogy nem tudok olyan lenni, mint amilyennek elképzeltétek, hogy leszek, amikor még nem ismertetek, és nem is tudtuk, hogy egy csapatban leszünk. Sajnálom, hogy itt kuporgok, mint egy kis taknyos gyerek, és még csak válaszolni sem vagyok képes. Mert megunjátok, majd beleuntok és magamra hagytok ti is, ahogy mindenki, beálltok a sorba, és ti is rám vetitek a magatok kövét: gőgös, elviselhetetlen, hisztiskirálynő...
Apa, fázom...
Aburame Shui
Aburame Shui
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Fumetsu Yume Csüt. Szept. 16 2010, 19:09

>>Karin<< //Mélységesen sajnálom a késést ''^^//

Közöltem a nővel a szándékomat, ahogyan ő a lapjára nézett, és keresgélni kezdett, alig vél perc után a nő felmosolygott előttem és közölte velem, hogy senki sem vár engem Takumi no Satoban. Ez a hír, mint valami lándzsadöfés ért engem és akaratlanul is pörögni kezdett az agyam, de még mielőtt belegondolhattam volna mélyebb értelemben Iriai szavaiba, egy erős kar ragadott magával és hurcolt el a helyszínről, közben helyettem is elnézést kért a zavarásért az őröktől. Ezt követően magyarázni kezdte nekem, hogy most senkit sem fognak beengedni a faluba mert valami tárgyalás folyik ott éppen.
- Nem igazán tudom mit kellene tennem. Azonban, semmiképp sem akarom megzavarni azt a "tárgyalást". A nő szavaiból ítélve nagyon fontos dologról lehet szó. Tehát köszönöm, nem. Mondtam ahogyan pár lépést távolodtam a férfitól, hisz egy cseppet sem bíztam benne, hogy is bízhattam volna benne azok után amin keresztül mentem?!
A férfira néztem, majd megköszöntem neki, hogy "segített" rajtam, majd az egyik utcán lekanyarodva megpróbáltam eltávolodni tőle. *Nem értek semmit, NEM ÉRTEK SEMMIT! Miért kell nekem ennyi mindenen keresztül mennem egy nyavalyás kardért? Édesapám miért nem tudta egyszerűen egy futárral elszállíttatni? Akkor nem lenne semmi gond és még itt van ez a tárgyalás vagy mi... Nem értek semmit.* Ráztam meg a fejemet, ahogyan az égre néztem, ami már jó régóta sötét és nyomasztó volt.
- Talán az lenne a legjobb, ha megkeresném Hana-t és ő tőle próbálnék meg válaszokat kapni, de azt sem tudom hol van, pontosabban azt sem, hogy hol vagyok... Jelentettem ki halkan, ahogyan a kétségbeesés kezdett úrrá lenni rajtam.
Fumetsu Yume
Fumetsu Yume
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 165

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

5 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.