Fürdő- és kereskedelmi falu

+18
Hiraga Natsu
Fujikage Koichi
Zetsu
Koreko Rui
Ayabito Kenzan
Karin
Hamacho Yoshitaro
Tenshi
Suyiko Shiai-Ne
Aburame Shui
Kushieda Unazaki Tessa
Kaibutsu Hiroto
Hyuuga Shakaku
Haru Noriko
Shoytsu Negara
Shikaku
Zoriko Akohi
Konan1
22 posters

2 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Fürdő- és kereskedelmi falu - Page 2 Empty Re: Fürdő- és kereskedelmi falu

Témanyitás  Hamacho Yoshitaro Kedd Júl. 20 2010, 20:09

[Kumo Team]

Ahogy a csapat beért a falu kapuján, rögvest katonák jelentek meg és elkezdték átvizsgálni a csapatot. Miután befejezték a kutakodást, egy fekete hajú nő jelent meg a semmiből, kezeiben halomnyi irat és úgy tűnt, eléggé sietős a dolga. Elmondta, hogy majdnem utolsónak érkezett meg a Kumogakure-i csapat, de nem legutolsónak, ami megnyugtatta a Jounin-t. Ezek után közölte velük, hogy a tárgyalás egy elkerített területen lesz, ahova tilos nekünk belépni, csakis kíséret mellett beszélhetünk a követekkel és javasolta, hogy addig is kapcsolódjunk ki. Mikor befejezte, két őr máris Kurumu-san mellé állt és indultak is a kijelölt helyre.
-Kéz és lábtörést!- integetett Yoshi a követnek, majd gúnyosan elmosolyodott.
Hamarosan el is tűnt Kurumu-san és a két őr, mire mosolyogva megfordult és a csapatra nézett.
-Szóval...Mivel kaptunk egy kis szabadidőt, így használjuk is ki! Első állomásunk legyen mondjuk... egy jó fürdő!- hajolt közelebb a csapathoz, miközben mosolygott. -Nincs ellenvetés? Rendben, induljunk!- jelentette ki és már indult is.
Hát igen, Yoshi ilyenkor eléggé makacs és nem tűr ellenvetést. Már épp kanyarodott volna be az egyik sarkon, mikor egy lány nekijött. Mivel Yoshi eléggé magas volt, inkább csak megállt, míg a lány a földre huppant. Ekkor vette észre a Konoha-i fejpántot, mire rögtön kellemes emlékek áradata rohamozta meg elméjét. Konoha...Annak ellenére, hogy Kumogakure-ban született, szinte negyed életét ott töltötte. Ám gyorsan észbe kapott és rögvest felsegített a lányt, aki mintha ijedten ugrott ki a férfi karjaiból. Már épp mondana valamit, de megint csak Tenshi közbeszólt. Csak unott ábrázattal várta és várta, hogy befejezze a mondókáját s Yoshi csak nézett ki a fejéből.
-Szebben nem ment volna, Tenshi?- tette fel a kérdést unottan, majd egy sóhajjal leguggolt a kislányhoz. -Minden rendben? Nem esett bajod?- kérdezte kedvesen.
Ekkor pillantotta meg a Konoha-i csapat többi tagját, mire már ő is kiegyenesedett. Szemeivel gyorsan átfutott rajtuk és mind barátságosnak tűnt.
-Áhh, a Konoha-i csapat...Üdvözletem!- hajolt meg illedelmesen.
Ahogy újra átnézett a szövetséges csapaton, felismert egy ismerős arcot, ám a neve valahogy nem ugrott be.
-Öhm...- gondolkozott el és le se vette a tekintetét a barna hajú lányról (ez te volnál Ai xD). -Mintha már találkoztunk volna...Konoha-ban...Bár akkor zöld volt a hajad...hmmm...- mondta és továbbra is csak azon töprengett, honnan is ismerős a hölgy.
Hamacho Yoshitaro
Hamacho Yoshitaro
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1870
Elosztható Taijutsu Pontok : 10

Állóképesség : 500 (A)
Erő : 360 (B)
Gyorsaság : 1000 (S)
Ügyesség/Reflex : 365 (B)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Specializálódás : Villámmester

Adatlap
Szint: S+
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: 1863

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Kushieda Unazaki Tessa Kedd Júl. 20 2010, 21:53

//Fórumkaland ^^//

Végre valahára, a hosszúnak nem mondható utazás és éjszakázás után megérkeztünk a híres Takumi no Sato egyik környékbeli falujába. Érdekes volt az egész hely, az ember arra gondolna, hogy itt tényleg csak fegyverekkel foglalkozik mindenki, de amit láttam az a szöges ellentéte mindannak amit gondoltam. *Fürdők, kereskedők, ételárusok és mi egyéb más... Ez maga a megtestesült paradicsom!* Jelentettem ki magamban, hogyan az arcomon egyfajta bágyadt arckifejezés alakult ki és úgy haladtam tovább, már már majdnem nyálat csorgatva. Út közben összetalálkoztunk az ottani őrökkel akik "elragadták" tőlünk a követünket és elkísérték a tárgyalás helyére. Megértettem, hogy miért nem mehettünk velük, nem akartak fennakadást. Amikor átvették tőlünk a követet, én enyhén meghajoltam az idős ember előtt, kimutatván a tiszteletemet és egyúttal ezzel sok szerencsét is kívántam neki. Kettesben maradtam Negarával ami egy kicsit nyomasztott engem. Amikor legutóbb egy férfival voltam egyedül, hát khm... nem hétköznapi dolgok történtek amikre most sem vagyok büszke és minden áron el akarom ezt kerülni most. Ezért Negarara mosolyogtam egy szépet, majd a kezemet a fejem fölé emelve intettem, majd egy pukkanással el is tűntem a szeme elől. A Shunshint használtam, bár biztos voltam abban, hogyha a tábornok követni akarna engem, akkor simán utánam tudna jönni. Egy tetőn lyukadtam ki, és élveztem a helyzetemet. örömtelien ugráltam át az egyik háztetőről a másikra, sőt néha egy ügyes akrobatikus csavart is bevittem a mozgásomba.
- Végre nem vagyok Otogakureban... Az a hely olyan lesújtó, itt viszont minden életteli és vidám. Állapítottam meg a dolgot, mint valami nyolc éves bolondozó kislány és továbbugráltam a tetőkön. Hirtelen valami furcsa dologra lettem figyelmes és megálltam, hogy megnézzem mi is lehet az. A szemem egy fürdőn akadt meg ami nagyon közel volt hozzám és a látványa egyszerűen lenyűgözött. Ilyet még sosem láttam azelőtt... hát igen, Otogakure nem a fürdőkről híres, ha híres egyáltalán valamiről. Elő is kaptam apró kis füzetecskémet és tollamat, majd azonnal elkezdtem felskiccelni a lapokra a fürdő gyönyörű megtestesülését. Amikor már rajz utolsó vonásainál jártam, hangokat hallottam meg magam alól, jobban mondva az alól a ház alól amin éppen ücsörögtem. *Hát ezek meg? Az egyik sír, a másik mosolyog a harmadik, pedig perverz szemekkel nézi az egyik nőt. Ejj ejj, hova keveredtem megint.* Nézegettem az alattam lévőket és egy személyen meg akadt a szemem. A hosszú rózsaszín hajú kunoichi volt az aki igen érdekes érzést váltott ki belőlem. Egyrészt nagyon tetszett a haja, másrészt pedig az a furcsa szemüveg ami a szemeit takarta. Egy két mondatot el is csíptem a megjelentek szavaiból és igen kezdett érdekelni ez a kis találkozó. Így hát hasra vágódtam a tetőn úgy, hogy a fejem lelógjon róla, így láthassak mindenkit. Egyenlőre nem akartam megszólalni sőt nem is mertem volna, arra vártam, hogy észrevegyenek és leimitáljanak maguk közé, mert amúgy nem mertem volna megtenni magamtól. Tekintetemmel mindvégig a Hosszú hajú Kunoichit nézegettem érdeklődően.
Kushieda Unazaki Tessa
Kushieda Unazaki Tessa
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 270
Elosztható Taijutsu Pontok : 1

Állóképesség : 225 (C)
Erő : 110 (D)
Gyorsaság : 100 (D)
Ügyesség/Reflex : 225 (C)
Pusztakezes Harc : 110 (D)

Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 261

Témanyitás  Zetsu Pént. Júl. 23 2010, 11:07

//Sunagakure team//

Ott volt, a falu, a jutalom az eddigi fáradságokért! A gőz nagyon hívogatóan áramlott a távolban, az éttermek kínálatát már érezni lehetett, vagy lehet, hogy csak már ti vágytatok normális ételre egy jó ideje. Már szívesen lerohamoztátok volna az éttermeket, vagy a szállodákat, de előtte még úgy látszik át kell esnetek egy ellenőrzésén. Pár katona elvégezte ezt a gyakorlatot, majd megjelent egy fekete kimonós nő. Bólogatva elkezdte mondani a magáét.
- Sunagakure küldöttsége...igen, úgy tűnik akkor sikeresen felvették a küldöttjüket út közben. Szóval, lehet, hogy már tudják, de Takumiba nem mehetnek be, csak engedéllyel ha a küldöttjükkel akarnak beszélni. Megkérjük önöket, hogy semmilyen erőszakos cselekményt ne hajtsanak végre amíg az országban tartózkodnak. Ezzel biztosítjuk, hogy mindenki kellemesen töltse itt a pihenését. Nos, akkor jó szórakozást e kis faluban- azzal el is ment.
A katonák utat engedtek nektek. Ahogy körbenéztek, rájöttök, hogy ez a falu egy hosszú út minden fáradságát megéri. Nem is tudjátok hol kezdjétek, éttermek, gőzfürdő, vagy egy pihenés a külsőre nagyon jó szállodában? Ebből a csodálatból, csak egy öregember hangja ébreszt fel. Remegő hangon lép ki egy étteremből, tradicionális, kék, díszes öltözékben van.
- A barátjuk esetleg eszméletlen? Csak mert a legtöbben már felébredtek volna, ilyen illatok és hangzavar miatt, ami itt van- elejt egy mosolyt, és most hogy jobban hallgatjátok, tényleg nem egy halk hely, de nem vészes, annyi biztos, hogy egy alvó ember már felébredt volna, de ti is tudjátok, hogy Yume nem éppen alszik- Várjanak egy kicsit, mindjárt visszajövök egy kis repülősóval. Ne aggódjanak, nem kell érte fizetni!
Pár pillanattal később vissza is jön az öreg, és egy kis dobozolt repülősót hozott magával. Átnyújtja Rui-nak.
- Keltsék fel szegény fiatalt, és majd ha van idejük, akkor nézzenek be az éttermembe!- mosolyogva visszaviharzik az éttermébe.
Most már csak egy békés hely kellene, ahol fel lehet ébreszteni a csapattársat, hiszen nem lenne jó ötlet felébreszteni egy utca kellős közepén. Előttetek azonban egy kis csoportosulást láttok, és a fejpántokat nézve konohaiak és kumoiak között alakult ki ez a kis csoport. Hogyha Rui lát egy ismerős arcot, akkor azt is megteheti, hogy előre küldi a szállodába a fiút a másikkal. Persze nem ez a legfairebb dolog.
Zetsu
Zetsu
Inaktív

Témanyitás  Hyuuga Shakaku Pént. Júl. 23 2010, 19:23

Naka-chan az egyik legmagasabb ház tetején ücsörgött, mint akinek nincs jobb dolga. Nem is volt. Nevenincs kisasszony ugyanis unatkozott, mi több, a falusi nyüzsgés és élet láttán pedig mintha lenyugodott volna – legalábbis ez volt a látszat. Még az ő alapkapacitásos agyacskája is érzékelte ugyanis a feszültséget, ami egyre csak tornyosult és tornyosult, mint azt az üres ramenes tálak szokták azt tenni.
Az üde szellő különböző illatokat sodort magával: ramen, sake csábításait, emberek jellegzetes illatát és természetesen volt ott még valami… a vér bűzös szaga. Ez persze azt jelentette, hogy a falu hemzsegett a shinobiktól.
A vörös hajú „kislány” összeráncolta nóziját. Fintorgott a keveredő illatoktól, de már kezdett hozzászokni az egészhez. Sóhajtott unatkozását kifejezvén, vagy talán csak nosztalgiából? Esetleg így próbálta elhessegetni az idegesítően nyomasztó érzést, amit több dolog is kiváltott belőle. Egyrészt ismét olyan faluban volt, ahol a múltja kísértette, helyesebben fogalmazva: a hibái – amiket meg is bánt, másrészt pedig örült neki, hogy elkövette őket, máskülönben sok dolgot meg se tapasztalhatott volna. Ez viszont más volt. Kihallgatva az előtte járókat megtudta, hogy az összes nemzet küldötteket indított útnak, shinobik kíséretében. Maga az a tény is felhúzta az agyát, hogy egy fegyvert készítettek. Mit ad Isten? Még szép, hogy árverésre bocsátják… az a rakás…
~ Mintha nem lenne már így is elég fegyverük… ~
Ezért gyűlölte ennyire az egész shinobi rendet. Felesleges harc a hatalomért, az uralomért és pénzért. És ebben az ügyben sem szimatolt ennél se többet, se kevesebbet. Nem tetszett neki a dolog, egy cseppet sem.
A szerzett macska – akit végig kellett üldöznie a tetőkön, hogy adoptálhassa –, most nyugodtan gömbölyödött össze ideiglenes gazdája ölében. A fekete bundája fénylett és selymes volt, de a nedves, cuki, háromszögletű orrocska volt Nakuci kedvence, meg a pihe-puha tappancsok, és persze a nagy-nagy kerek-kerek zöld szemecskék, vágott fekete pupillácskával. Na és a lingi-lengő puha farkacskája…? Hát az már tényleg nyaúúú…
A fekete dög ott dorombolt Naka-chan ölében, miközben az ifjú hölgyemény simogatta az egész lényt. De tudatban nem is járt ott, másfelé kalandozott. Fúrta az oldalát ez a fegyver dolog, de főleg az zavarta, hogy nem tudott semmit… na jó, azért mégis többet tudott annál. De a fegyver mivolta… nah, az már abszolúte más tészta.
~ Vajon mi lehet az? Múúúh… csak találgatni tudoook. Esetleg valami überszuper katana? Vagy valami felturbózott sai? Esetleg többszöröződni tudó kunai…? Neeem. Valami vad és állati, valami hatalmas durranás – vagy valami tréfa az egész, jah, jah. Tök gáz lenne, ha kiderülne, hogy semmi extra nincs abban a valamiben. Vagy valami nagyon cikis kinézetű izé. Blöh… Például egy üveggömb, ami teleportálásra jó. Cöh, hát én tuti, hogy harcban inkább arra használnám, hogy jól fejbe nyomom az ellenfelet. ~
Bár belül nagy volt a szája, kívülről gyilkos tekintettel bámult el a falu házai fölött. Az arca rezzenés nélküli, halálos maszkként világított.
~ Egyáltalán miért most? Miért éppen most jelentették be a fegyver feltalálását? Így is eléggé háborús a helyzet, ezzel csak rontanak a dolgon… Na meg a másik. Miért tudatták a nemzetekkel, hogy létezik egy ilyen fegyver, miközben a szóban forgó tárgy mivoltát nem közölték. Ezen kívül… szinte aukcióra bocsátják? Kemény diplomácia gyilkosokkal körítve, az ízhatás pedig kirobbanó, mi? ~
Kicsit hunyorgott, de nem a napfénytől – hiszen az éppen hátulról érte a kunoichit –, hanem így próbálta elhessegetni az égő és vértől mocskos falu képét, kisebb nagyobb sikerrel.
~ Ha a fegyvert megszerzi az egyik nemzet, akkor a többi ellene fog fordulni. A nyertes falu lerombolhatja Takumi no Sato-t, hogy a fegyverkészítők ne adjanak ki a kezükből fegyvereket más nemzeteknek, esetleg azelőtt, hogy ezt már megtették volna, vagy pedig azt követően. Cöh… necces a dolog… Az egész azon áll vagy bukik, hogy maga a fegyver mi is valójában, valamint hogy mire képes. Persze az összejövetel célja is roppant érdekelne… elvégre is… összehívni a nemzeteket egy helyre?! Ez szép és jó, de csak akkor, ha békéről és összefogásról van szó, de nem, egyáltalán nem egy fegyver esetében. Mind egy helyen… elég egy szikra, akár egy bogárcsípés, és máris kiéleződnek a régi ellentétek. Hát én már csak imádkozni tudok, hogy ne legyen ebből az egészből egy újabb háború, mert az aztán szívás lenne ám, de hullára. Mindenesetre egy valami biztos… süljön ki ebből vagy jó, vagy rossz, innen aztán el nem megyünk úgy, ahogy jöttünk. ~
A Vörös démon természetesen a legrosszabbra készült – beleértve azt is, hogy az esetleges plüssös üzletek is leéghetnek –, de az is tuti, hogy elhatározta: senki oldalára nem áll a témában. Ő csak egy dolgot tett…
Várt.
Hyuuga Shakaku
Hyuuga Shakaku
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2575
Elosztható Taijutsu Pontok : 328

Állóképesség : 805 (S)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 840 (S)
Ügyesség/Reflex : 805 (S)
Pusztakezes Harc : 805 (S)

Adatlap
Rang: ANBU Darinin
Chakraszint: 2786

Témanyitás  Karin Vas. Júl. 25 2010, 15:08

A Kumoi és Konohai Team-nek, persze ez mindenkire vonatkozik!

Ameddig nincs igény arra, hogy a harc elkezdődjön, vagyis a Missing nin-ek akcióba nem lépnek, addig mi mesélők kilépünk az itt jelenlévő akciókból. Vagyis nyugodtan lehet ismerkedni, beszélgetni, fürdözéssel tölteni az időt! Akinek persze konkrét olyan terve van, melyhez mesélő szükségeltetik az jelezze!
Karin
Karin
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Suyiko Shiai-Ne Vas. Júl. 25 2010, 17:04

Nem kellett különösebben futni, még ha a kislány sietett is rendesen - elég volt csak a lábát szedni, meg ugyan, esztétikusabb is. Szóval mondhatni, sietett a leányzó, bár inkább kíváncsiságból, mintsem, mert ő lett volna a csapatvezető. (Micsoda? Azt sem tudta, miért van itt, nemhogy vezessen. Persze, legidősebb, leghíresebb, legszebb, megkockáztathatóan a legerősebb, ám ez biztos változni fog még néhány év képzés után, simán be fogják érni, elvezetgeti ő a három genint, ha az kell a népnek, de lássuk be, eddig nem kellett. Mert ott volt Fea, aztán az a srác, akiről azt sem tudták, hogy ott kellene lenni, Ai meg nem akarta mondani, hogy neki igaza volt, a fetisiszta kislány nagyon nem a követ volt, hacsak nem Dante küldte a harmadik bugyorból... ideje lenne bezárni a zárójelet. Most.)
Szóval sietett, Shui után. nem azért, mert vezető volt, hanem mert kotnyeles, meg különben is, szimpatikus volt neki a kislány és féltette. Néhány szemetesláda kikerülése közben eszébe jutott olyasmi, mint a vásárlásra szánt idő rövidsége, következésképpen a megvásárolandó darabok listája, hogy a fél napot redukálhassa tizenegy, esetleg tíz órára.
Aztán meglátta az idegen ninjákat, és az első ijedtség és "Azonnal ereszd el!" sipákolás lenyelése után be kellett ismernie, hogy hatalmas szerencse kell hozzá, hogy kilenc órája maradjon.
Szóval felmérte a repertoárt, hogy is volt? Egy Shui, közvetlenül érintkezve egy hímegyeddel. Egy lefagyott csapatvezető, szép ugyan, de fölösleges, nyomában egy gerlepár, mert Ai már megint rátapintott a lényegre. Néhány gyors ismerkedés, amiről ő bizalmatlansága nem akart tudni és a felismerés, mert azokat az arcokat látta már.
Ja, lehet, hogy látta már Konohában, de sokan hiszik ezt, címlapok, reklámok, miért is ne? Aztán a zöld haj. És egy kattanás, jókora kattanás, megvilágosodás. Persze a nehézkes felfogást kitűnően palástolta Szöccikénk, most, hogy már csapatvezető is volt, nehogy már ne. ^^’
- Most lebuktam. Ai, helló. Ők a csapatom, de megkérhetnélek, hogy ereszd el Shuit? - Kellően távolságtartó, igazán büszke volt magára. Még azt is tökéletesen sikerült palástolnia némi félrenézéssel, hogy fogalma sincs, honnan ismeri a másik ninját. Mármint oké, Konohából, biztos egy hódítása volt, vagy valami, de nem emlékezhet mindenkire. Talán majd ha meghívja egy fagyira és felfrissíti a memóriáját... aztán legfeljebb elhallgattatja valahogy, ha olyasmit tud, amit nem kellene. Brutál Baba, ha most tudná, hogy Naka messziről figyeli, akire akár még emlékezhet is, most biztos felé kacsintana. Csak aztán nagyot nézne, mikor vásárlás helyett egy jobbára csodálatos játékba keveredne, ereszd el a hajam, csak spontán.
- Kavartam az exeddel? - Tekint a narancsszín fickóra már csak incselkedésből is, majd Shuira, akit aaaannyira szívesen magához vonna és megvigasztalna, mintha lenne egy igazi húga. Aztán kicsit komolyabban megkérdi:
- Van valami program? - Hehe, vattacukor a sarki árusnál?

[Sajnálom, gyerekek, ez egy nagyon gyenge post lett. ^^' Bízom benne, hogy mindjárt történik valami és össze tudom szedni magam. =3]
Suyiko Shiai-Ne
Suyiko Shiai-Ne
Játékos

Specializálódás : Glamourous.

Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 439

Témanyitás  Fujikage Koichi Hétf. Júl. 26 2010, 08:22

/Yoshi, Tenshi, Natsu, Koichi\
(Elnézést a hatalmas késésért, de kevés szabadidő adatott meg az utóbbi időben, másfelől nehéz volt kibogozni a szálakat miután hirtelen belekerültünk a leves közepébe Wink nah de folytassuk)
Lassan végigmértem pár embert, ahogy az már kiderült Konohai csapat tagjai voltak, illendő lett volna bemutatkozni, bár ezt szerintem az idősebbeknek kellene kezdeni és nem a magamfajtáknak, ám figyelmem hamar félreterelődött, amikor egy kedves fekete macska kezdett dörgölődni a lábamnak. Lassan kezdtem el lehajolni és szembe tűnt hogy a mancsainál és a hasán illetve a farka vége fehér, és ezt onnan állapítottam meg hogy hanyatt feküdt a lábamon.
- Jaj de aranyos... -mondtam szelíd hangon. A macska mintha tudta volna miről van szó feltápászkodott és a kezemnek is elkezdett udvarolni. Kicsit megsimogattam és kiderült felettébb iromba macskáról van szó, ám szemembe tűnt valami furcsa is. Ahogy a lábam között mászott észrevettem hogy a bal első lábára sántít kicsit. Le is guggoltam majd magamhoz vettem a cicát.
- Nyugodj meg nincs semmi baj, hadd nézzem... - végig fürkésztem a lábát, s közben a kis marha nyalogatta a kezem. Elsőre nem tűnt fel semmi érdekes, de mikor kicsit jobban megnéztem látszott, hogy valami szálkaszerűség ment két kis párnája közé... Először megfogtam a cicát, majd simogattam kicsit hogy megnyugodjon, de amikor megfogtam a szálkát valami eszméletlen rossz élményben volt részem... A kis dög telibe megharapta a karomat, még szerencse, hogy rajtam volt a felsőm... Nyomban felpattantam és macskával a kezemen hadonászva szaladtam egy kört Yoshi és Tenshi körül.
- ÁÁÁ megharapott... Natsu segíts!!! Miután Natsu háta mögé értem megálltam, láttam kiváltottam azt az eredményt amit vártam, a közönség elkezdett nevetni, "végre oldódik a hangulat" gondoltam magamban. Natsunak szólnom sem kellett tudta miért mentem hozzá, mind a ketten lassan leguggoltunk. Én fogtam a cicát biztonságosan, amíg ő megharcolt a szörnyű szálkával. Amikor már a macska sem vergődött és a szálka is kikerült a lábából, olyannyira hálás volt hogy állandóan csak mászott, kúszott, dorombolt és nyalt. Nyomban fel is kaptam a kezemben majd odasomfordáltam vele Yoshihoz és bemutattam neki.:
- Elnézést Yoshi san, de szeretném bemutatni az új társunkat... -ennél a résznél már nem nagyon bírtam elkezdtem kuncogni és majdnem telibe röhögtem Yoshi arcát, de nem tettem Smile. (Jobb kezemmel rátámaszkodtam, bal kezemben pedig magamhoz ölelve a macskát fogtam)
- A...A...neve Szushi - ez még nem is lett volna annyira vicces, csak amikor kiejtettem a macska nevét Yoshit a macska telibe arcon nyalta, hát azon már nem bírtam tovább, kitörtem akár egy vulkán... Mondanom sem kell hogy Yoshi san nem éppen a legjobb arcát vágta a dolgokhoz, de miután letörölte a kedves kis nyálat az arcáról azzal a fanyar undorával, kicsit elmosolyodott, ez szívmelengető volt a számomra. Amíg én a hasam fogtam és be voltam görnyedve a macska elkezdte dagasztani a hátamat, majd egyszer véletlenül beleakadt a nyakamba. Ismét szörnyű felismerésben lett részem és hadonászva ordibálva futni kezdtem majd Natsunál nyöszörögve megálltam és kértem vegye le a macskát óvatosan. Még ez sem volt annyira kellemes hisz a sok rohangálástól meg ijedt a macska és jobban belém kapott, de barátom bevallása szerint nem látszottak meg a karmolások " annyira"... Hmm meglehetősen bosszantó dolog... Minden esetre gyorsan odacsúsztam Yoshihoz és halkan megkérdeztem tőle:
- Elnézést Yoshi san de nem lehetne valahova elmenni megismerkedni velük, mondjuk fürdőzni?
Kicsit átvillant az agyamon hogy mennyi új ember, biztos vagyok én benne, hát szó mi szó egyáltalán de nem xD , de amúgy is most antiszockódni akarok, vagy jó kapcsolatokat építeni. Hát annyi minden esetre biztos volt hogy bárkié ez a bájos macska az lemondhat róla, megmentettem az életét és amíg a faluban vagyok addig ő velem fog tartani Shocked Laughing Hát mikor ezt magamban kijelentettem és megsúgtam szerencsétlen macskának, nem csinált semmi egyebet, csak belekezdett egy ormótlanul nagy recsegésbe, na jó ne torzítsunk dorombolt. Szóval el lett döntve, ő is beleegyezett most már a csapatunk tagja Szushi a vérszegény macska... milyen találó név, majd fel hizlalom és gyönyörűen fénylő bundája lesz Smile
Fujikage Koichi
Fujikage Koichi
Játékos

Specializálódás : Hogy hívják a kis rókát??? ...Apróka...

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 123

Témanyitás  Hiraga Natsu Hétf. Júl. 26 2010, 14:58

//Kumogakure-team
Jelentem; Visszatértem! Very Happy//

Hol is tartottam... scratch

A Karom Országában: xP
Még mindig az út közepén álltunk és vártuk az indulást. Kisvártatva végre válaszolt nekünk Kurumu-chan. Azt mondta, hogy mehetünk bár szíve szerint ő még pihent volna egy kicsit és jól elbeszélgetett volna az új taggal, Harikoval. Most nem is Koichihez fordult oda Kurumu, hanem Yoshihoz, és most őt kérte meg, hogy cipelje. 'Nah, Koichi' - vetettem rá egy pillnatás - 'Ezt most megúsztad!' Ismerve a lány hirtelen-haragú természetét, jogos volt ez a megállapításom. És akkor végre elindulhattunk. Az út számomra nagyon lassan telt, de végül is csak megérkeztünk Takumi no Satoba.

Fürdő- és kereskedelmi falu:
Amint beértünk a faluba, azonnal "letámadtak" minket, majd végül egy nő lépet oda hozzánk, aki üdvözölt minket, majd néhány fontos dolgot mondott. 'Áhhh! Ennyi volt a küldetés első része.' - jelentettem ki, persze csak magamban - 'Kurumu-chant is "lepasszoltuk", mostmár jöhet a pihenés!'
Reménykedtem benne, hogy valami hasonló fog történni. Hát nagyjából az is következhetett volna, ha Yoshi nem botlott volna azonnal egy lányba. Pontosabban a lány rohant neki a csapatvezetőnknek, de ez most nem számít. A lényeg, hogy megálltunk. Meglepődtem a lány váratlan "fel"bukkanásán, de nem ez volt az igazán érdekes dolog ami történt velünk. Miután jobban szemügyre vettem a földön ülő lányt, megállapítottam, hogy Konohai. Ezt nem volt nehéz, mert a fejpántja könnyen elárulta. Azonban, mint várni lehetett nem volt egyedül. Még jónéhány csapattársa is közeledett felénk egy sikátorszerűségből. 'Chh. Konohaiak. Nem mintha problémám lenne Konohával, de most pont nem hiányoztak ide.' Miután Tenshi és Yoshi a már-már szokásos kis "csetepaté szerű párbeszédüket véghezvitték", szépen lassan bemutatkoztak a Konohaiak. Pontosabban csak egy ember árulta el a nevét, a többi csak állt - többnyire - és ha valamelyik meg is szólalt, én személyszeint nem tulajdonítottam nekik semmi jelentőséget. Eszem ágába nem jutott, hogy bemutatkozzak vagy valami, és miután Yoshi üdvözölte őket, így már tényleg nem maradt mondanivalóm számukra. Yoshi mintha felismerte volna az egyik tagot, de ez sem érdekelt különösképpen. Most nem voltam ismerkedős hangulatban. Ezután, vagy e közben jött Koichi a kis "magánszámával", aminek a főszereplője ő volt, és egy újdonsült kis állatka; egy macska. 'Honnan szedett össze egy kis "társat". Végignéztem, hogy mit szerencsétlenkedik a barátom, és olykor-olykor jókat röhögtem rajta. Még valami tüskét is kiszedtem a macska lábából, majd lekellet szedni Koichi hátáról a dühöngő macskát. Elég fárasztó volt még csak nézni is, hogy mit ügyetlenkedik bajtársam, de hát valaki így üti el az idejét, valaki meg úgy. Ez van. Miután véget ért ez az egész macskás ügy, még egyszer szemügyre vettem a másik csapatot. 'Nem lenne jó velük összetűzésbe keveredni. Pont itt. De mivel ők is a fegyver miatt jöttek, nyilvánvalóan ők is tudják, hogy mi lenne a következménye annak ha ránk támadnának. Az, hogy a fegyvert valószínűleg így egyik nemzet se kapná meg még hagyján, de így a két shinobi nemzet között a feszültség egyre csak nőne, ami nem vezetne semmi jóhoz. De miért is támadnának meg? Beszélek itt hülyeségeket. Már megint túlagyalom a dolgokat.' - ráztam meg a fejem, és vártam, hogy történjen valami.
Hiraga Natsu
Hiraga Natsu
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 307

Témanyitás  Haru Noriko Kedd Júl. 27 2010, 13:33

[Konoha+Kumo-követségek]

Miután bemutatkoztam, alaposabban szemügyre vettem a társaságot: kettejük éppen beszélgetett-elég szúrós hangnemben- a harmadik pedig a háttérből nézte a fejleményeket, amolyan "hagyjatokbékén" kifejezéssel az arcán. Talán nekem is ezt kéne tennem- gondoltam. Ma már éppen eléggé előadtam a talpraesett kunoichi-t, valószínűleg túlságosan is. Nem ártana kicsit a háttérbe vonulni...
A sikátorra kínos csend telepedett. Jaj ne, a filmekben ilyenkor kezd el meglepetésszerűen támadni az ellenség- jutott eszembe, de elhessegettem a gondolatot. Semmi okuk nincsen rá. Észre vettem, hogy a többség tekintete Ai-ra szegeződik. Talán ismerik egymást? De nem merülhettem el jobban a témában, mert ekkor visításra lettem figyelmes. A kumo-csapat legkisebb tagja kiabálva kezdett rohangálni.
- Wáááá, megharapott...!!! Wáááá!!! - az egyik csapattársa felé futott, "Natsu, segíts!!"- kiáltozással. Tehát ő Natsu- gondoltam. Próbáltam megjegyezni a neveket, hátha még találkozunk. Közben tekintetem a kisfiún állapodott meg. Nagyjából 9-10 éves lehetett, és máris ninja...biztosan tehetséges, mindenesetre elég vicces figura. Csak két évvel fiatalabb nálam, de annyira kicsinek látszik...Az igaz, hogy aránylag magas vagyok (az igazat megvallva egyik akadémiai társam se nőtt akkorára, mint én, csak néhány fiú), és hozzám képest minden tízéves kicsi. De akkor is nehezen tudom elképzelni, hogy két évvel ezelőtt még én is ilyen kis idegesítő alak voltam. De hát ninja, szóval nem lehet olyan szeleburdi...meg egyébként is, mióta gyártok én előítéleteket?!
Közben fél füllel hallottam, hogy el kéne menni fürdőzni. Jó ötlet! - gondoltam, de csak azután jutott eszembe, hogy nem hoztam magammal fürdőruhát. Sőt, nem hoztam semmit...ajaj...De mindegy, majd beszerzem helyben. A régi fürdőruhám már kinyúlt, amúgy is kellene vennem egy újat, és most legalább nem fogja anya megszabni, hogy milyen legyen. És minden fürdőnél lehet ilyesmit kapni, egyetemben százféle úszógumival, játékokkal, és egy csomó mindennel, amiért két éve még nekem is csorgott volna a nyálam. A fürdőért még most is csorog...- persze csak jelképesen.
- Ai, ez e fürdős nem is olyan rossz ötlet. Szerintem nem árt összebarátkozni más nemzetek ninjáival, akár még szövetséget is köthetnénk, vagy valami...Szóval szerintem el kéne menni velük abba a gőzfürdőbe. - fordultam a csapatvezetőhöz. És ahogy Ai-t ismerem, pár szép férfi-felsőtest reményében biztosan bekapja a horgot.
Haru Noriko
Haru Noriko
Játékos

Specializálódás : Egy csiga fut az erdőben. találkozik a rókaával, aki megkérdezi, hova siet. -Ne is mondd- lihegi a csiga.- üldöz az apech! -De hát miért?- kérdezi a róka. - gondolj bele, házam van, a gyereknek is háza van, mindenkinek háza van! Fuss te is, amíg lehet! -Én? De hát miért? -Bundája van az egész családodnak, gyere fussunk!- mondta a csiga, és együtt menekültek tovább. Találkoztak a gólyával, aki szintén érdeklődni kezdett. Mindent elmondtak neki. Menekülj te is!- figyelmeztette a róka. -Én? Miért? Nekem semmi dolgom az apechhel! - Ahha, és az évi kéjutazás Afrikába?!

Adatlap
Chakraszint: 171

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Kedd Júl. 27 2010, 16:26

/Mindkét Team/

Kezdek egyre jobban unatkozni. A sikátorra kezd egyre kínosabb csend ülni, ami az unalmamat még jobban növeli. Látom hogy az egyik kölyök talált egy macskát, amivel már játszani is kezd. Viszont ami ezután történik, kicsit feldobja a hangulatomat. Az állatka beleharapott a fiú kezébe, aki rohangálásba kezd.
- Szerencsétlen! - mordulok fel alig hallhatóan.
Ezután fészkelődök egy kicsit, mert kezd elzsibbadni az egyik karom. Szerencsére valaki már a fürdőzést tervezi. Ezt még Noriko is meghallotta és már Ai-nak is ajánlja.
- Menjünk már valahova, ne ácsorogjunk itt! Ha társalogni akartok van jobb hely is, mint egy sikátor!
Én már el is indulok, nem foglalkozok a többiekkel. Ha jönnek akkor kicsit lelassítok hogy beérjenek, de ha nem akkor elsietek. Viszont a fürdőbe nem megyek be. A fürdő előtt leülök a földre és várakozok a követre. Valakinek várnia is kell a követünket. Jól nézne ki ha még ő szedne minket össze az indulás előtt.

//Bocsi ez gyenge lett.//
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 804
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 422 (B)
Erő : 480 (B)
Gyorsaság : 450 (B)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 502 (A)

Adatlap
Szint: S
Chakraszint: 830

https://fairytail.hungarianforum.com/

Témanyitás  Tenshi Kedd Júl. 27 2010, 17:23

Hát a levelesek sem túl beszédesek, de az egyik genin elkezdi magát produkálni, mondjuk pont a mi csapatunkból. Rohangál a macskával, mint valami félbolond. Kicsit lenézően nézek utána, ahogy rohangál fel és alá, letolom a napszemüvegem és végig nézek ismét a bandán mikor befejezik az értekezést.
- Hát akkor… azt hiszem én lelépek. – Egy rántás jobb kézből és egy cigi landol az ujjaim között. Igen, a speciális fajta, roppant humoros leszek tőle. De mielőtt rágyújtanék el is indulok mielőtt utánam ered a narancs tökfej és megint kiveri nekem a hisztit, hogy bántja a kis szemeit a füst. Pár méter után kicsapok egy gyújtót és előre hajolva meggyújtom a cigit. Kettőt szippant, rövid ideig lent tart, majd eregetve a füstöt haladok tova, hogy keressek egy helyet távol a csapatomtól vagyis főleg a jounintől. Már rég füstöltem egy jót.
Tenshi
Tenshi
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 270

Témanyitás  Fujikage Koichi Kedd Júl. 27 2010, 22:40

Hát miután lerendeztem egy kis komédiát beláttam, hogy nem volt annyira jó ötlet, annyira le volt mindenki hangolva, na de ha így van és nem vicces figurák, akkor álljunk a dolgokhoz komolyan, nem mintha nagy nehézséget okozott volna nekem, amúgy sem vagyok valami vicces figura ezt Natsu is tudja...
Meghallottam ahogy a konohaiak ellopták a jó kis ötletem hát nem mást mint a "fürdőzést", nem mintha különösebben felkavart volna, de úgy látszik jó fülük van még a suttogáshoz is, akkor ez esetben egye fene...
- Elnézést az előbbi színészkedésemért, nem az én stílusom, csupán láttam nem vagytok valami jó hangulatban, gondoltam feldobom ezt a kis találkozást, de a fanyar arcotokról nem rí le, hogy tetszett volna, vagy megmozdult volna bennetek valami barátias dolog. - gyorsan átfutott a szemem a jelenlévőkön... Kicsit megbántott hogy Tenshi is lelépett, de amúgy sem társasági figura, majd visszajön, ha majd úgy érzi, úgy is tudja hol fog minket megtalálni. - Ami pedig az udvariatlanságot illeti, ha már magunktól nem megy a bemutatkozás, akkor besegítek egy kicsit. Az én nevem Fujikage Koichi, a nevemből is látszik nem veszek semmit sem félvállról elég súlyos név és ehhez tartom magam... - próbáltam figyelni a reakciókat de semmi különös, csupán kis boci szemeket láttam pislogni - A balomon Hiraga Natsu, aki pedig elment az Tenshi volt. Ne haragudjatok meg rá nem társasági személy, legalábbis én nem így vettem észre... Ez a nagyra való ember pedig a jobbomon Hamacho Yoshitaro. - vártam egy kicsit de különösebben nem vettem észre rajtuk semmit... A macska meg már teljesen bezsongott és oda vissza kolbászolt a kezemben.
- Nah ha már így megvagyunk, akkor illendő lenne bemutatkoznotok nemde? Hát igen kitört belőlem a régi jól megszokott kicsit hideg Koichi. Bár távol álljon tőlem, hogy bármilyen rossz szándékom is lett volna ezekkel a szavakkal élve, de én már csak ilyen vagyok és még gyorsan megszólaltam még mielőtt valaki reagálhatott volna...
- Ha megvagyunk ezzel akkor nyugodtan mehetnénk egyet fürdeni és jobban megismerni egymást... - ekkor felnéztem a hajam alól és elmosolyodtam. Ennyi furcsa embert egy rakáson, magam sem tudom mikor láttam ennyi feszült arcot, vagy csak pont én nézem őket annak? Akárhogy is jó lenne már túllesni ezen, bár ha jobban belegondolok nemrég még mielőtt elindultunk volna erre a hosszú útra teli voltam tűzzel és elszántsággal és pár ilyen személy meg teljesen lelomboznak... Kiábrándító ez a világ, mindig csak a viszálykodás, ahelyett hogy mosolyognának inkább mindig a nehezebb utat választják és ilyen arccal beleröhögnek a világ szürke mindennapjaiba... Nah de minden így van jól nem igaz, minden el van rendelve már a kezdetektől, bár az biztos, hogy én eldöntöttem nem leszek a sors játéka és mindig magam fogom eldönteni mi legyen a következő lépés... "A múlton változtatni nem lehet, a jövő pedig homályos, amin te tudsz változtatni az a jelen..."
Fujikage Koichi
Fujikage Koichi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Seimitsu Kazuya Szer. Júl. 28 2010, 16:48

//Kirigakurei Team//

Szinte fellélegeztem, amikor végre leszállt az este és a többiekkel együtt felszálltunk a hajóra. A ,,potyautasunknak" csak a keresztnevemet árultam el, de utána nem is foglalkoztam vele. Már ezzel is ízelítőt adhattam eléggé ,,megnyerő" személyiségemnek. Gyakorlatilag az egész utat a hajó fedélzetének oldalának dőlve töltöttem, ahogy néztem az alattam kavargó hullámokat. Ahogy ott bámultam lefele és szinte már unatkoztam, elgondolkoztam a jelenlegi helyzetünkön.
,,Eddig minden rendben volt. Se egy ellenséges ninja, se semmilyen akadályozó tényező. Valószínűleg hamarosan már ott leszünk a faluban, hogy Chiaya megkezdhesse a tárgyalásokat. Mondjuk már ideje lenne. Sosem szerettem eljárogatni Kiriből, a kontinensre meg pláne nem. Tudja a nyavalya előre, hány ninja vár arra, hogy kinyírjon, csak úgy, heccből. Jó lenne már megint a szigeten lenni, hogy véget érjen ez a kalamajka. Mert a jelek szerint... még csak most kezdődik a java... és ha Chiaya megnyeri a tárgyalást, akkor a hazafele vezető út kemény lesz. Ki tudja - néztem rá a kezemre -, talán a farkasoktól kell majd segítséget kérni a szállítást illetően."

Ilyen gondolatok keringtek a fejembe a sötét vizet bámulva. Órák teltek el ebben a helyzetben. Majd amikor levettem a tekintetemet a vízről, észrevettem a távolban egy gőzfelhőt. Eléggé nehezen lehetett kivenni így az éjszaka közepén. A felfedezés hatására kiegyenesedtem. Megérkeztünk. Az ott már a fegyverkészítők faluja. Végre. Kissé megmozgattam magam, mert ebben a nagy támaszkodásban kissé megmacskásodtam. Dolgom végeztével megkerestem a többieket. Hamar összegyűltünk, a sensei pedig felhívta rá a figyelmünket, hogy ne csináljuk a balhét. Mondjuk a figyelmeztetés felesleges volt. A Mizukage már megtette helyette. Így vártam az érkezést a faluba.
Seimitsu Kazuya
Seimitsu Kazuya
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Koreko Rui Szer. Júl. 28 2010, 23:04

[Zetsu + Suna Team]
//Úgy látszik mindenki kihalt, így én következem.//

Ezen a napon valahogy semmi sem mehetett olyan könnyen, mint szerették volna. Nem elég, hogy Kenzan Yamát cipelte, még katonák is ellenőrzést végeztek a rend fenntartásának érdekében. Rui előkotorta ruhájából az igazolványát, melyen rajta volt a neve, faluja és rangja, valamint még pár információ. Láthatóan ez elég volt, mert zökkenőmentesen lezajlott az egész vizsgálat.
*Értem én, kell a biztonság, de egy dolog átesni a másik oldalra.* Jegyezte meg magának a kunoichi, mert még akkor sem találkozott ilyen mértékű biztonsági intézkedésekkel, amikor javában tartott az Uchihák támadása.
- Igen, mindenről tájékoztattak bennünket azok az emberek, akik átvették tőlünk a követet. Igyekszünk a lehető legkevesebbet foglalkozni most a harccal, amikor egy ilyen szép helyen vagyunk. - válaszolta a jounin lány, aki már ismerte a dörgést, ilyen helyen jobb a legkedvesebb arcunkat megmutatni.
- Arigatou gozaimasu! - hajolt meg egy kicsit, miután jó pihenést kívántak nekik.
A katonáknak több se kellett, utat engedtek a kis csapatnak, akik végre megrohamozhatták az éttermeket és a fürdőket. Vagyis csak megrohamozták volna, de sajnos volt egy apró bökkenő. A chuunin tag, Yama még mindig eszméletlen volt és sehogy sem tudták felébreszteni. Azaz Ruinak lett volna egy ötlete, de azzal megszegte volna a "nem követünk el erőszakos cselekményt" szabályt.
Egyszer csak egy öregember hangjára lettek figyelmesek. Aggódva kérdezte, hogy eszméletlen-e a barátjuk, mert ekkora hangzavarra és illatfelhőre biztosan felébredt volna.
- Sajnos igen, út közben akadt egy kis problémánk. - magyarázta el a vörös hajú kunoichi. Néhány perccel később az öregember már egy doboz fürdősót nyomott a jounin kezébe, aki hálálkodva mosolygott. - Természetesen benézünk. - mondta Rui és Yamára nézett. Már csak azt kéne megtudni, hogy mikor.
Ekkor a lány hirtelen észrevett egy csoportosulást. Azonnal feltűnt, hogy Konohából, illetve Kumogakuréből jöttek. Persze nem csak a fejpántok miatt, hanem azért is, mert pár embert felismert még a régi időkből. Amikor Konohában lakott találkozott is néhányukkal, na meg a küldetések alatt is megismerkedett pár emberrel.
*Nem gondoltam volna, hogy itt látom viszont a múltamat.* Gondolkodott el egy pillanatra, aztán Kenzanhoz fordult.
- Legjobb lesz, ha elmegyünk a szállodába. Lehet, hogy Yama ott hamarabb felépül. - azzal várta, hogy mit fog mondani a fiú. Most nem igazán volt kedve a múltidézéshez, ezért inkább ügyet sem vetett a kis tömörülésre.
Koreko Rui
Koreko Rui
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2230

Állóképesség : 980 (S)
Erő : 660 (A)
Gyorsaság : 750 (A)
Ügyesség/Reflex : 850 (A)
Pusztakezes Harc : 740 (A)

Adatlap
Chakraszint: 2064

Témanyitás  Hamacho Yoshitaro Vas. Aug. 01 2010, 17:44

[Kumo + Konoha Team]

Reméltem, hogy nem fogunk annyira leégni a Konoha-i csapat előtt, de ha ezek itt vannak, nem lehetek semmi sem biztos. Először is jött Koichi, aki a fene tudja honnan, de szerzet egy macskát, majd az arcom elé tolta. Kérdően bámultam rá, mire az nyávogott egyet, majd megnyalta az orrom. Ahogy a srác kitört a nevetéstől, én csak sóhajtottam egyet, majd letöröltem a nyálat az orromról.
-Honnan szerezted ezt ezt a macskát?- vontam felelősségre, hisz egy kóbor macskában milliónyi baktérium él.
Ráadásul ne jönne jól, ha valaki még le is betegedne.
Viszont az örömmel vettem, hogy sokaknak kedve van fürödni egyet, így hát úgy gondoltam, ideje bemutatkoznom.
-Yoshitaro Hamacho vagyok!- mondtam kedvesen. -Aki szeretne fürödni, az akkor jöjjön!- tette még hozzá, majd elindultunk.
A csapatunk természetes, hogy elindul és csak reménykedem, hogy a Konoha-i küldöttség is követ minket egy fürdőhöz. Az utcákat járva hamarosan meg is találom a megfelelő gőzfürdőt. Megállok előtte, majd érdeklődve körbenézek és megpillantom a fürdő nevét.
-Kamo Gőzfürdő...- ízlelgettem a szót, majd mosolyogva megfordulunk. -Ide megyünk fürödni!- közöltem velük, majd oldalra húztam a függönyt és udvariasan vártam, hogy a többiek befáradjanak.

//Elnézést, kicsit gyenge lett ^^"//
Hamacho Yoshitaro
Hamacho Yoshitaro
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1870
Elosztható Taijutsu Pontok : 10

Állóképesség : 500 (A)
Erő : 360 (B)
Gyorsaság : 1000 (S)
Ügyesség/Reflex : 365 (B)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Specializálódás : Villámmester

Adatlap
Chakraszint: 1863

Témanyitás  Kushieda Unazaki Tessa Vas. Aug. 01 2010, 18:16

//Áá végre írt Yoshi is Razz így én jönnék ^^//

A háztető remek hely volt, még a fejem is lelóghatott és bámulhattam az alattam csoportosuló népet anélkül, hogy észrevettek volna. Hasznos információkat szereztem be, pár nevet meg is jegyeztem, de azért nem mindet, arra még én sem lennék képes. A szemmel látható volt a feszültség a két falu között, azonban valami megtörte a jeget, jobban mondva csak megrepesztette. Az egyik fiú viccesen szaladgált fel s alá egy macskával ami beleharapott. Kicsit kuncogtam is és látszott, hogy a többieknek is tetszett a mutatvány. Az igazi áttörést a fürdő emlegetése hozta meg, mert úgy látszott az ölet mindenkinek tetszett még nekem is.
*Hmm... de jó lenne velük menni a fürdőbe. De hát nem is ismerem őket... vajon mit szólnának ha csak úgy megjelennék előttük? Biztos kinevetnének.* Gondolkoztam el, miközben a fejem egyre inkább elwörösödött amikor a fűrdőzős részre gondoltam. *Vajon kinevetnének e? Ugyan miért tennék...* Szólalt meg a fejemben az a hang amitől talán a legjobban féltem. *Hagyj békén Yoko! Nem engedek többet neked... - Ugyan már... Ha a legutóbbira gondolsz, akkor azt te is akartad.* Kínos csönd volt a fejemben. Felálltam, majd kicsit sétálgatni kezdtem a tetőn. *Mit akarsz? Miért jelentél meg? - Pusztán ismerkedni. Te túl gyáva vagy ahhoz, hogy odamenj hozzájuk és beszélgess velük. Azonban én odamernék menni, meg akarom ismerni őket! Add át az irányítást egy kicsit... - Szóval ezt akarod... Rendben... De ha valami hülyeséget csinálsz, tudd, hogy nekünk annyi. A faluba biztos nem fogadnak vissza többet és vadászni fognak ránk!* Figyelmeztettem a másik énem, majd átadtam neki az irányítást. Igaz amikor legutóbb ilyet csináltam, egy ember majdnem maghalt és én majdnem börtönbe kerültem.
- Ahh végre! De rég vágytam már erre! Kiáltott fel Yoko miközben egy nagyot nyújtózott, majd a tető széléhez sétált és egy gyengéd rugaszkodással pont Yoshintaro előtt landolt, háttal neki.
- Remek ötlet a fürdő! Csatlakozom én is... Jelentette ki, majd követte őt egészen a fürdőig. Amikor meglátta, hogy milyen is ez a hely felráncolta a szemöldökét. - Kamo Gőzfürdő? Ez egy közös fürdő... Nem is néztem volna ki belőled, hogy ennyire perverz vagy... Mosolygott Yoko egyet a narancssárga hajú fiúra, majd belépett a helyiségbe, hogy levethesse ruháit.
Kushieda Unazaki Tessa
Kushieda Unazaki Tessa
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 270
Elosztható Taijutsu Pontok : 1

Állóképesség : 225 (C)
Erő : 110 (D)
Gyorsaság : 100 (D)
Ügyesség/Reflex : 225 (C)
Pusztakezes Harc : 110 (D)

Adatlap
Chakraszint: 261

Témanyitás  Aburame Shui Kedd Aug. 03 2010, 18:56

Alig hogy eltávolodtam a narancs hajú férfitől, kialakult a káosz. Az egyik csávesz úgy vakerolt, mint egy rossz csöves, aztán mikor elővett valami sodortat, már sejtettem, hogy ő az a fajta laza csávó, akihez apa közel nem engedne. Drogos debil, aki azt hiszi, ő a macsó, mert flashel pár adag marhaságot... A másik meg szerencsétlenkedik a macskával, mint valami nagyra nőtt óvodás! Az egyetlen értelmesebbnek tűnő hapek meg épp megpróbálja "megmenteni"...
- Kezdek örülni neki, hogy Nocchan és Hiro-kun lett a csapattársam - mormogtam, de most tényleg, ezekhez képest ezerszer jobbak. Még ez a műplázacica is elviselhetőbb, mert ha hisztizik, csak befogod a füled.
A hangulat azonban már megint gyorsabban oldódott, mint én, s már nem csak latolgatták, de páran el is indultak, hogy keresnek valami fürdőt, ahol elverhetik az időt. Én több okból is hezitáltam:
a, nincs fürdőruhám
b. pénzem sincs fürdőruhára
c, utálom a fürdőruhákat
d, a fürdőket is utálom, mert sok a perverz.
Ezzel azt hiszem, kimerítettem a legfőbb indoktáramat, de ha vitába kellett volna bocsátkozni, tuti senki nem tudott volna elfogadható ellenérvet felhozni, miért menjek mégis fürdeni. De egyedül sem akartam maradni. Így mormogva, de továbbra is távolságtartón követtem a többieket. Olyannyira el voltam foglalva a problémámmal, hogy fel sem tűnt, hogy csatlakozott még valaki hozzánk. Ahogy az sem, hogy volt, aki lelépett.
Amikor a férfi, akinek a gyomrával némi nem kívánatos közelebbi kapcsolatot is kötöttem, lecövekelt egy fürdőnél, már sejtettem, hogy nem fogják mégsem meggondolni magukat.
(Ha bementek)
Csak nézem, ahogy eltűnnek az ajtó mögött, de nem akaródzik csatlakozni. Még közös is a fürdő, még mit nem! Sok perverz léhűtő!
Azt hittem, egyedül maradok majd, így meglepődtem, mikor oldalra pillantva Hiro-kun cövekelt nagy komolyan. Úgy tűnt, bemegy,de csak a lépcsőre telepedett. Egy ideig gondolkodtam, hoyg mit is kellene tennem, de végül úgy döntöttem,egyedül rém unalmas minden, meg aztán, nekem még mindig nem ment ki a fejemből Fea teljes mértékben. Na nem mintha arra számítanék, hogy Hiro-kun meg tudna védeni, ha felbukkan, sőt, az sem biztos, hogy akarna, de talán így nem akar felbukkanni majd...
Így hát tisztes távolságban leülök én is a lépcsőre, majd a felhőket kezdem bámulni egy egészen kicsit. A kérdés viszont bök belülről, míg végül én is kibököm: - Miért nem mentél fürdeni a többiekkel?
Szándékosan szemrehányó hangnemet ütök meg, nem akarom, hogy azt higgye, beszélgetni szeretnék, épp csak kíváncsi vagyok, semmi több. Az ég adta egy világon semmi több!
Aburame Shui
Aburame Shui
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 65

Adatlap
Chakraszint: 155

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Szer. Aug. 04 2010, 16:02

Unottan sétálok vissza a fürdőig, majd leülök a lépcsőre. Kinyújtóztatom a lábaimat, majd bámulom a semmit. Azt észre sem vettem, hogy Shui nem ment be, hanem ő is leült. Kicsit meglepődök amikor megszólít.
- Nem azért vagyok itt hogy fürödjek. Amíg nincs vége a küldetésünknek, addig nem lazítok.
Ezután elfordulok és nem szólalok meg. Vajon a többiek mit csinálhatnak? Biztos nagyon jól érzik magukat.
Csak bámulok magam elé, közben folyamatosan jár az agyam. Próbálok visszaemlékezni arra, amikor még a követet vártuk. Egyszer éreztem valamit, ami talán Fea volt.
- Shui, szerinted igaz a mese Feáról? - fordulok vissza a lányhoz. - Remélem az a történet csak kitaláció, mert én éreztem az érintését. Még Konohában, amikor a követünket vártuk.
Ezután ösztönösen közelebb húzódok, de még így is tisztes távolság marad közöttünk. Nem akarom hogy kényelmetlenül érezze magát, illetve azt sem hogy kiabáljon velem. Túl sok volt már a heves viselkedéséből. Lehet hogy Noriko jobb beszélgetőtárs lenne? Elvileg ez most kiderül. Ha megint veszekedni akar, akkor itt hagyom! Nem fogom hallgatni az értelmetlen kiabálást.
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 804

Állóképesség : 422 (B)
Erő : 480 (B)
Gyorsaság : 450 (B)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 502 (A)

Adatlap
Chakraszint: 830

https://fairytail.hungarianforum.com/

Témanyitás  Fujishima Hana Szer. Aug. 04 2010, 20:49

//A Kirigakurei team-nek akik lusták írni, kivéve Kazuya! Illetve minden jelenlévő Jk-nak, különösen Yoshi-nak! //

A Kirigakure-i csapat Hana vezetésével végre valahára, bár elég hosszú úton, de biztonságban teljesítette a feladatát. Bár + egy fő csatlakozott hozzájuk, Yume, de ez sem okozott nagy gondot nekik. Éppen hogy beértettek a falúba, annak bejáratánál díszes őrség volt, akik minden egyes beérkező embert lecsekkoltak, illetve személyes holmikat is átkutatták. Ahogyan megláttak a csapatott csakhamar nagy zúgolódás támadt, ahogyan abban a pillanatban, hogy odaértetek az ellenőrzéshez, megjelent egy fekete Kimonot viselő nő, akinél egy rakat irat volt. Megigazította a szemüvegét, ahogyan odasietett hozzájuk.
Üdvözlöm Kirigakure küldöttségét! -köszöntötte a csapatott nagy formalitással, ahogyan azonnal közölt velük, néhány újabb szabályt. -Önök érkeztek utoljára, de mindezek mellett, szeretném önöket továbbra is arra kérni, hogy semmilyen atrocitás, illetve erőszakos cselekmény ne történjen Takumi no sato területén. A nagykövetek védelmét pedig immáron mi látjuk el...- jelent meg két nagydarab őr, akik ezután fognak a követre vigyázni- … önök pedig nem vehetnek részt a tárgyalásokon! Az elkerített területre tilos mindenfajta belépés, csakis engedéllyel, őrizet mellett beszélhetnek akármelyik falú követével. Remélem jól fogják magukat érezni és békés pihenést kívánok önöknek! -intett az öröknek, hogy kísérjék el kiskövetet, ahogyan a csapat, Hana vezetésével egyszerűen bemehettek, mindenfajta ellenőrzés nélkül.

Az út pedig csak egyenesen haladt, ahogyan Hana-ban furcsa érzése támadt. Nem is érzés, hanem a képessége miatt érzett jelenlét volt ez. Nem egy másik jutsetsut érzett, hanem mást! Egy nagyon is ismerős chakrát, ahogyan az utcán sétálva a három geninnel elmosolyodott. ~Szóval Kumogakure téged küldött?~ gondolta, ahogyan a geninek némán követték, ahogyan a Kirigakurei kunoichi a megadott irányba haladt. És csakhamar el is érte őket.
A legtöbb shinobi már belépett a fürdőbe, ahogyan nem volt szükség másra immáron Hana-nak, mind a két túladjon szemére! Egyből kiszúrta Yoshi-t, ahogyan az emlékek rázúdultak egy pillanatra, de a jelleme meg sem rezzent. Lassan közeledett a bejárathoz, egy szó nélkül, semmi észrevételt nem adva a genineknek, hogy hova is tartanak. Bár ez leeshetett nekik már akkor, mikor egyre közelebb értek a fürdőhöz, méghozzá időben,. Hiszen Yoshi még mindig a függönyt tartotta, melyet Hana ki is használt. Ahogyan elhaladt a fiú mellett, csak ránézett, ahogyan elmosolyodott, de nem szolt hozzá! Mint mindig, most sem akart kellemetlen helyzetbe hozni a fiút, főleg ennyivel szövetséges shinobi-val szemben .
Fujishima Hana
Fujishima Hana
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 230

Specializálódás : Taijustu mester

Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 930

Témanyitás  Fumetsu Yume Csüt. Aug. 05 2010, 08:45

//Ohh akkor elnézést kérek ''^^ Hikarira vártam a sorrend miatt//

Amikor felszálltunk a hajóra, az volt az első dolgom, hogy bemutatkozzam a másik három jelenlévőnek. Elmondtam nekik a nevem, bár csak egyvalaki viszonozta a dolgot, bár azt sem úgy ahogy vártam. Igazuk volt, nem tartozom köréjük én csak véletlenül keveredtem oda hozzájuk, ez tény, ahogyan az is tény volt, hogy a hosszú szenvedés után, egy ilyen apróság miatt nem fogok visszafordulni, megszerzem azt a kardot, melyet nekem készítettek.
A hajón, leültem egy távol eső helyre, messze a többiektől, majd némán figyeltem. Megnéztem alaposan mindenkit, mert hát mást nagyon nem tudtam csinálni az éjszaka közepén. Edzeni nem lett volna szerencsés a még gyógyulásban lévő karommal, de ez az ötlet is megjelent a fejemben. Végül is maradtam az egy helyben ülésnél és a többiek figyelésénél. Először a másik fiút nézegettem, hogy mégis mire fölényeskedik annyira, de nem találtam semmit. Ezután következtek a lányok. Szépen sorban haladtam végig, de nem jutottam sokáig, mert hirtelen valamilyen bűvös erő kifogott rajtam és nemes egyszerűséggel eldűltem oldalra. Nem a seb volt az oka és még csak nem is a méreg, hanem a kimerültség. Több napon keresztül, megállás nélkül sebesült vállal követtem a csapatot, úgy hogy szinte semennyit sem aludtam. A testem nagyot koppant a padlón, de a mellkasom ritmikus fel le mozgásából látni lehetett, hogy egyszerűen elaludtam.
Amikor kinyitottam a szemem már reggel volt és a többiek készülődtek, hogy hova azt nem tudtam. Gyorsan én is összekaptam magam, majd utánuk indultam és némán követtem őket. Sokat haladtunk előre az ismeretlen területen, de nem fölöslegesen, hisz megérkeztünk arra a helyre ahova nekem eredetileg mennem kellett. Takumi no Satoba voltunk, ahol már várt minket egy szemüveges nő a jegyzeteivel és közölte velünk, hogy mi voltunk az utolsóak. Nem igazán értettem, hogy ez mit akar jelenteni, de az utolsó szó jelentését megértettem. Éreztem, hogy hátráltatni fogom a csapatot és e miatt egy kicsit letörtebben követtem Hanat és a többieket. Egyenesen egy fürdő felé tartottunk, ahova Hana előszeretettel lépett be kihasználva, az egyik férfi lovagias segítségét. Nem tudtam, hogy a többiek is követik e majd őt, de én biztos voltam abban, hogy nem.
A kezemet a sebemre tettem ami, már javában gyógyulóban volt, de még közel sem volt a múlté. Egy ilyen fürdő csak rosszat tenne neki. Ezért én az ajtó előtt megálltam, majd egy erőteljeset sóhajtva, hátráltam egyet.
Fumetsu Yume
Fumetsu Yume
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 165

Témanyitás  Hiraga Natsu Csüt. Aug. 05 2010, 13:10

Többen is felvetették a fürdőzés ötletét. Ki halkan, csendben, a maga nyugalmában, ki félhangosan, ki pedig nyíltan. Az egésznek az lett a vége, hogy elindult Yoshi egy fürdő felé, azaz elindultunk, mert ugye követni kéne a csapatunk vezetőjét... Útközben csatlakozott még egy személy hozzánk. A semmiből termett elő, az égből leugorva, pont Yoshi elé. Megelőzve bármilyen reagálást, kijelentette, hogy velünk tart a fürdőbe. 'Hát ez meg?' - kérdeztem magamtól - 'Kihallgat minket, és most meg velünk akar tartani? Chh!! Most minek ide még egy személy? Nem vagyunk még elegen? Ráadásul lehet, hogy ő... Nem. Dehogyis. Nem igaz, hogy nem tudom abbahagyni ezt a folytonos gyanakvást. Legközelebb majd a saját csapattársaimat fogom vádolni valamivel? Tisztára elment az eszem.' Mire befejeztem az újabb kis vitámat magammal, már meg is érkeztünk egy fürdőhöz. Láttam, hogy valamelyik Konohai már korábban itt volt. 'De hát ő az előbb még nem velünk volt a sikátornál? Lehetnék figyelmesebb is...' - állapítottam meg a hibámat. Yoshi illedelmesen megvárta, hogy a többiek bemenjenek. Mondjuk már aki bement, mert pár ember megakadt a bejáratnál, és úgy látszott, hogy nem is akarnak bemenni. Na, mindegy is, ha nem akarnak igazán kikapcsolódni az az ő bajuk, én biztos nem fogok beleszólni. Nem az én dolgom.
- Te ugye bejössz? - fordultam oda Koichihez és reméltem, hogy legalább ő csatlakozni fog hozzánk.
Közben újabb tagok érkeztek. 'Ha jól láttam akkor Kirigakuréből jöttek. Biztos ők is a fegyver miatt vannak itt, úgyhogy elvileg tőlük se kell majd tartanom.' - gondoltam, majd több figyelmet nem tulajdonítva nekik, kivártam a sorom és beléptem a fürdőbe.
Hiraga Natsu
Hiraga Natsu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Fujikage Koichi Pént. Aug. 06 2010, 00:29

- Chh, hát ha már így állunk... -mordultam fel - Akkor tartsátok meg a neveiteket magatoknak. Abban a pillanatban ahogy ezt kimondtam egy lány ugrott közénk. Őszintén szólva eléggé meglepett a dolog, de még is tetszett, volt valami megindító a lányban. Arcomon széles mosoly kerekedett, s már gondoltam, hogy velünk fog tartani.
Yoshi el is indult a fürdő felé a lány pedig követte. Ez már elég érdekes volt, szóval a csajszi megtalálta az ideális utazópartnerét. Persze még mielőtt elhaladtunk volna a Konohaiak előtt még volt bennem annyi az előző kitörésemből, hogy megint kitörjek egy kicsit:
- Remélem azért ha már nem vagytok mesélős kedvetekben, de fürdeni azért szoktatok... Gondolom. - egy röpke elhaladás mellettük szintű hatásszünet után folytattam - Gyertek velünk üdüljetek fel, beszélgessünk, ha mindig ilyen feszültek vagytok nem lesztek szimpatikusak senkinek, de csak javaslat. - azonnal megmutattam csillogó mosolyom és persze ki nem hagyhattam volna mellé a jó öreg "ez az" jelet, amikor kezem ökölben van és hüvelykujjam az ég felé mutat. Ezek után Natsu mellé léptem és azon gondolkodtam milyen fürdő felé vehetjük utunkat. Útközben szemügyre vettem a velünk tartó lányt, aki meglehetősen csinos volt, bár nem is volt valami beszédes, egész út alatt meg sem mukkant. Lassan elértünk a fürdőhöz, majd feltekintettem a névtáblára és teljesen leképedtem. Két kezemmel arcomat fogtam majd kifejezve "Oh Istenem mi ez" lassan lehúztam a képemről. "Kamo Gőzfürdő" állt a táblán. "Ide megyünk fürödni!" mondta Yoshi. Aztán Natsu kérdezett tőlem valamit, hogy "Te ugye bejössz"
- Hát persze... ~Micsoda?! Egy Közös fürdő ez most tényleg komoly, ugye csak viccel~ Hirtelen átfutott az agyamon, hogy az a csinos lány is velünk jött. ~Hmm... Ez érdekes lesz, gondoltam magamban és képzeletemben összedörzsöltem két kezem~ Akkor viszont mi van, ha nem is jön be... Ez az elképzelés hamar elillant, amikor átléptük a kaput és bementünk. Ezek után Yoshi udvariasan elhúzta a függönyt és várta hogy belépjünk. Hát őszintén megvallva elpirultam, mint egy alma, de amikor ránéztem Natsura és mosolygott, gyorsan eltűnt a pirospozsgás pofim. Nem láttam még lányt meztelenül és miután bementünk el is kezdtem vetkőzni az egyik sarokban, de nem mertem tekintetemmel végigmérni a lányt. Nem volt szívem hozzá, ilyenkor amikor törékenyek. Megszólalt az önérzetem, hát miért is ne pont most, de nem is a jobbik fajtából... ~ Nah, Koichi itt a lehetőség... Egy életben nem adatik meg, hogy olyan sűrűn, egy ilyen gyönyörű lányt láthass meztelenül. Főleg nem egy fürdőben.~ Hamar elnyomtam magamban, de a kíváncsiság győzedelmeskedett lovagiasságomon és egy pillanatra rátekintettem. Még épp a felsőjét vette le, de olyan hamvasnak és puhának tűnő bőre volt, hogy már magától a látványtól is el szégyelltem magam. Mit képzelek, mit művelek? Erőt vettem magamon és elkezdtem levetni a ruháim és akkor jutott eszembe, hogy szégyellős vagyok, amikor már talpig pucéran álltam a sarokban. Milyen ironikus, nyomban felkaptam a törölközőmet, aztán vártam, hogy mikor indulunk abba a jó meleg vízbe...
Fujikage Koichi
Fujikage Koichi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Seimitsu Kazuya Pént. Aug. 06 2010, 16:20

Csendben végignéztem, ahogy fogadnak minket, majd Chiayát elkísérik az őrök. A jelek szerint lesz egy kis szabadidőnk a tárgyalások lezájlásának erejéig... ami, ismerve a diplomácia nem pont rögmentes útját, valószínűleg nem is olyan kis időnek ígérkezett. Továbbmentünk, miután az őrök továbbengedtek minket. Hamarosan elhaladtunk egy fürdő mellett, ahová a sensei be is ment. Én a magam részéről megtorpantam a bejárathoz vezető lépcsőn, ahogy felnéztem a bejáratra. Nem azért, mert éppen a bemenetelt fontolgattam volna. Egészen más miatt. Észrevettem ugyanis valakit az ajtóban. Egy nálam jóval idősebb férfi volt. Ez még nem lett volna elegendő a figyelemfelkeltésre. Az, ami a figyelmemet megragadta, a homlokán volt. Kumoi. Ahhoz képest a sensei elég lazán elment mellette, na ez szép. Belevéstem az arcát a tudatomba, csak hogy tudjam, mely falukból kik érkeztek. Azután a tekintetem lejjebb terelődött. Két másik fiatal üldögélt a lépcsőkön. Ők meg konohaiak voltak, az én korosztályomból. Szép kis összejövetel, mondhatom. Valószínűleg feltűnt az illetőknek, hogy nézem őket, mert két percet biztos ott álldogáltam a lépcső aljában. De aztán az ő arcukat is memorizáltam, és azzal a lendulettel mentem tovább.

Eszem ágában sem volt fürödni menni. Sosem szerettem, meg valahogy én alapjáraton jobban szerettem a hidegebb dolgokat. Már a kontinesre lépéskor érezhetően más klíma volt erre, mint Kiriben. Szóval inkább másként akartam eltölteni az időmet... speciel azzal, hogy megismerkedek a faluval. Itt leszek egy darabig, nem árt tudni, mi merre van.
Seimitsu Kazuya
Seimitsu Kazuya
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Haru Noriko Szomb. Aug. 07 2010, 12:56

A fürdőzés gondolata egészen felvidított. A testem minden porcikája vágyott rá, hogy ázhasson egy kicsit, és mikor odaértünk, alig bírtam ki, hogy ne rohanjak be elsőnek. De egy tényező hátráltatott: ez egy közös fürdő, és én elég szégyenlős vagyok...és ráadásul a csapattársaim se jönnek be. Nélkülük pedig nem akarok fürdeni, mert a végén még összebeszélnek a hátam mögött...és nem is csodálkoznék, ha azt gondolnák, hogy egy perverz, csak az alkalomra váró ember vagyok, hogy mutogassam magam, hiszen gondolhatnák ezt, ha egyszer bemegyek egy ilyen fürdőbe. Ez úgy lett volna jó, ha fürdőruhával együtt mennék, de ruha nélkül nem vállalom. Legfeljebb akkor, ha Shui-ék is. A másik pedig, hogy ezek a fiúk nagyon idősek, és erősek hozzám képest, ha akarnának valamit, nem tudnék védekezni. Úgyhogy - akármilyen fájdalmas is - marad a lépcsőn üldögélés.
Odamentem két társamhoz, megvártam, amíg befejezik a mondandójuk, és leültem kettőjük közé. Komolyan, néha úgy érzem, mintha csak három szomszéd lennénk, és a kert két végéből próbálnánk beszélni egymással. Udvariasan, és közben minél távolságtartóbban. Na, ebbe én nem társulok!
Tehát beültem közéjük, és így már alig fél méter volt köztünk, így jobban hasonlítottunk csapattársakra, mint idegenekre.
- Egész jó hely ez a falu, nem? Képzeljétek, a nagymamám is ilyen helyen lakik... - körülnéztem, vajon mit reagálnak, de észhez kellett térnem, mert nem igazán tűnt úgy, hogy érdekli őket, hol lakik egy számukra teljesen ismeretlen, és bizonyára 100 éves néni...jól melléfogtam. És most itt az ideje, hogy valami normális dologról beszéljek, mondjuk...- amíg ezen töprengtem, kinyújtóztattam a lábaimat, és pótcselekvésként elkezdtem igazgatni a nyakamban lógó hitai-atét.
- Tényleg, nektek hogy ment az akadémia? Kijöttetek Iruka-senseijel? Én nem igazán...
Kérdőn néztem Shui-ra. Nem valószínű, hogy fog válaszolni, vagy ha igen, valami tömöret és velőset, amolyan "hagyj békén, te buta liba, semmi közöm hozzád" kategóriásat. Minden bizalmam Hiroto-ba helyeztem. Nagyon szeretnék legalább egy barátot szerezni, gyűlölöm ezt az állapotot. Pedig, ha megütném a szemében a szimpatikus szintet, akkor akár a fürdőbe is elcsábíthatnám...persze, fürdőruhával együtt.
Haru Noriko
Haru Noriko
Játékos

Specializálódás : Egy csiga fut az erdőben. találkozik a rókaával, aki megkérdezi, hova siet. -Ne is mondd- lihegi a csiga.- üldöz az apech! -De hát miért?- kérdezi a róka. - gondolj bele, házam van, a gyereknek is háza van, mindenkinek háza van! Fuss te is, amíg lehet! -Én? De hát miért? -Bundája van az egész családodnak, gyere fussunk!- mondta a csiga, és együtt menekültek tovább. Találkoztak a gólyával, aki szintén érdeklődni kezdett. Mindent elmondtak neki. Menekülj te is!- figyelmeztette a róka. -Én? Miért? Nekem semmi dolgom az apechhel! - Ahha, és az évi kéjutazás Afrikába?!

Adatlap
Chakraszint: 171

Témanyitás  Hikari Szomb. Aug. 07 2010, 13:31

Hamarosan megérkeztünk Takumi no satoba. Belépés előtt átvizsgáltak minket, majd egy nő jött elénk. Üdvözölte a csapatot, és tájékoztatást adott a továbbiakról. Örültem neki, hogy végre megérkeztünk, bár nem voltam sokkal nyugodtabb. Nagyon sok idegen ninja volt a faluban, ami egy kicsit zavart. A követet két nagydarab őr elkísérte, és ezzel mi teljesítettük is a feladatunkat. A követ védelmét átvették tőlünk, így mi a tárgyalások végéig pihenhettünk.
Miután a fekete kimonós nő jó pihenést kívánt, Hana megindult előre. Nem kötötte az orrunkra, hogy hová tartunk, de mind a hárman követtük. Hamarosan kiderült, hogy a Fürdő felé haladunk. Nem sok kedvem volt áztatni magam, emellett éhes is voltam. Megálltam a bejáratnál, és körbenéztem. A többiek sem mentek tovább, és úgy tűnt innentől szabadfoglalkozás lesz a program.
- Keresek valami éttermet. – mondtam a másik két geninnek, majd elindultam. Már rég nem ettem konzerveken kívül mást. Szóval már nagyon vágytam valami normális ételre. Emellett a falut is érdemes felfedezni. Teljesen fellelkesített az a tudat, hogy végre leülhetek, és ehetek valami finomat. Azután tuti felfedezem a falut is…
Hikari
Hikari
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 220

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.