Konoha kapuja
+104
Nashimaru Hina
Nashimaru Miuru
Hyuuga Oyoki
Akamaru
Ōtsutsuki Indra
Hamacho Yoshitaro
Konan
Yamanaka Inako
Nara Akane
Shiawase Zouo
Uchiha Kagami
Tsuuzoku Tomoe
Aka Amire, Raizetsu
Hatake Kakashi
Hyuuga Shakaku
Hattori Arata
Obake Kaito
Terumi Mei
Hateshi
Senju Tobirama
Nakagawa Naraku
Hasegawa Zauki
Kagemare Ran
Shunsui
Hirano Reina
Ishihara Aki
Meitsugawa Shori
Aihara Arata
Miyo Zerina
Genki Niana
Namikaze Minato
Akihiro Jaken
Kenshiro Erisa
Kenshiro Karu
Yoru
Shenjino Arisa
Hidan
Yamato
Kenta Koizumo
Isha Dansei
Gato
Fuu
Sado Kenji
Rabada Genkou
Mitsuya Akane
Kuroba Kaito
Akira
Shimura Danzou
Misage
Sato Natsuhi
Sato Haruhide
Takeuchi Sachiko
Uchiha Itachi
Uruma Kamuna
Killer Bee
Hazukage Ishida
Aokaze Atsushi
Kenshiro Suiren
Obotsu Ryu
Orochimaru (Inaktív)
Aokaze Shin
Jiraiya
Taidana Kaito
Azumi Yuurei
Akasuna no Sasori
Kusuki Jori
Hazukage Kurono
Aburame Shino
Urufu Djuka Okami
Makenshi
Sai
Osumi Hiroto
Uzumaki Kushina
Kitori Musato
Shiren
Hisao
Arekkusu Orokana
Aida Emiko
Naozumi Yamashita
Matsuko Kiyomi
Okimura Akushou
Huramino Saito
Moriyama Shinimi
Hinata
Shikoku Naoki
Shiruba Tsuki
Hatake Kakashi(Inaktív)
May Yuriko
Kagemare Kuzomi
Kusuki Eiko
Aono Takefumi
Chrono
Namikaze Minato(Inaktív)
Karin
Katsumi Mao
Ayami Remiyu
Sayuri Akeme
Hyuuga Hinata (inaktív)
Akimoto Kazuma
Suyiko Shiai-Ne
Konan1
Aburame Shui
Kaibutsu Hiroto
Haru Noriko
108 posters
5 / 20 oldal
5 / 20 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Re: Konoha kapuja
A kapuba érve mindenki megállt. A sensei Yamashita kezébe adta az irányítást, de neki fogalma se volt merre van a fű országa. A nagy kérdés után Emiko is feltette a maga kérdését és várták rá a választ amit mindhárman mélyen legbelül tudtak nagyon jól. Hisz a sensei tapasztalt és képzett ninja így biztos rengeteg utat ismer rengeteg más országba. Orokana hátat fordított a falu kapujának és nyugodt szívvel intett búcsút. A jobb keze a zsebéből kicsúszott majd a magasba lendült. -Indulás!- ordított fel Orokana miközben keze hirtelen előre lendült majd rohanni kezdett. Ő sem tudta merre de elkezdett futni. Majd pár másodperccel később visszafordult és hangosan visszaszólt a csapatának. -Mi az? Nem jöttök a sensei úgyis tudja az utat!-
Arekkusu Orokana- Játékos
Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 162
Yoh persze pontosan tudta az utat de tanítani szerette volna a csapatát. Mármint azt a két tagot, akit lehet tanítani, ugyanis Orokana kun úgy viselkedett, mint egy komplett idióta, de ezt már kicsit megszokta a Jounin. -Nos Orokana keletnek fut éppen egy ellenséges ország felé. Nekünk észak felé kell indulnunk, Tessék itt a térkép, bejelölve az útvonallal. -Adta át a kabátja zsebéből a kis tekercset Yamashitának. -Egyszer fogunk pihenni délután, félúton, estére megérkezünk és holnap reggel kezdjük el a küldetést. Ehhez nagy tempót kell diktálnunk, úgyhogy Orokana kezdj el arra futni!- Mondta mosolyogva és kezével mutatta az irányt. -Azért legyetek éberek, ez már nem a falu, itt bármi megtörténhet.- Figyelmeztette a tanítványait Yoh, majd egy szökkenéssel elindult a megfelelő útvonalon a többiek pedig követték a Fű országa felé.
// határvidékekre írjatok.//
// határvidékekre írjatok.//
Hisao- Játékos Mesélő
- Elosztható Taijutsu Pontok : 55
Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU Taicho + 1 sör
Chakraszint: 1077
//Tsuki, Osumi//
Naoki pár gyors szökkenéssel Tsukinál termett, miután megbeszélte a dolgokat Osumival, és a lánynak is elmagyarázta, hogy mi a helyzet. Kaptak egy kísérőt, akivel végre elhagyhatják a falut, és hazamehetnek.
- Ez a srác, Osumi fog velünk jönni - fejezte be végül a mondókáját egy óvatos biccentéssel az említett személy irányába. - A kapunál beszéltük meg a találkozót, egy fél órán belül ott lesz.
A genin nem várt sok reakciót a lánytól, hiszen nem az a típus volt, aki egy jó hír hallatán örömtáncot kezd el lejteni, viszont azzal is tisztában volt, hogy Tsukit érdekelte, hogy mit beszélt azokkal a srácokkal, és, hogy miért, annak ellenére, hogy nem kérdezte, és nem is kérdezte volna meg. Szimplán csak "büntetett" volna, amit viszont Naoki nem szeretett volna megtapasztalni.
Miután ezt így "megbeszélték", elhagyták a kiképzőterepet és miután összeszedték a cuccukat ideiglenes szállásukról, a kapu felé vették az irányt. Némán sétáltak egymás mellett, természetesen Naoki tartotta a megfelelő távolságot, és közben az eddig vele történt dolgokon merengett. Majd egyszer csak egy meghatározhatatlan indíttatás révén megtörte a már huzamosabb ideje tartó csendet.
- Ha hazaértünk... te mihez fogsz kezdeni?
A kérdés egyszerű, mégis sokat takar. Saito itt maradt, Bakin valószínűleg vele van, így a lány csapata felbomlott. Akárcsak Naokié... Érdekelte, hogy mik a lány tervei, bár válaszra itt sem volt sok esély, de egy próbát azért megért a dolog.
Akár válaszolt a lány, akár nem, megérkeztek időközben a kapuhoz, ahol Naoki átadta a távozási engedélyt a kapuőröknek, majd miután mindent rendben találtak, leült a bejárat tövébe, és lehunyt szemmel várta Osumi-t.
Naoki pár gyors szökkenéssel Tsukinál termett, miután megbeszélte a dolgokat Osumival, és a lánynak is elmagyarázta, hogy mi a helyzet. Kaptak egy kísérőt, akivel végre elhagyhatják a falut, és hazamehetnek.
- Ez a srác, Osumi fog velünk jönni - fejezte be végül a mondókáját egy óvatos biccentéssel az említett személy irányába. - A kapunál beszéltük meg a találkozót, egy fél órán belül ott lesz.
A genin nem várt sok reakciót a lánytól, hiszen nem az a típus volt, aki egy jó hír hallatán örömtáncot kezd el lejteni, viszont azzal is tisztában volt, hogy Tsukit érdekelte, hogy mit beszélt azokkal a srácokkal, és, hogy miért, annak ellenére, hogy nem kérdezte, és nem is kérdezte volna meg. Szimplán csak "büntetett" volna, amit viszont Naoki nem szeretett volna megtapasztalni.
Miután ezt így "megbeszélték", elhagyták a kiképzőterepet és miután összeszedték a cuccukat ideiglenes szállásukról, a kapu felé vették az irányt. Némán sétáltak egymás mellett, természetesen Naoki tartotta a megfelelő távolságot, és közben az eddig vele történt dolgokon merengett. Majd egyszer csak egy meghatározhatatlan indíttatás révén megtörte a már huzamosabb ideje tartó csendet.
A kérdés egyszerű, mégis sokat takar. Saito itt maradt, Bakin valószínűleg vele van, így a lány csapata felbomlott. Akárcsak Naokié... Érdekelte, hogy mik a lány tervei, bár válaszra itt sem volt sok esély, de egy próbát azért megért a dolog.
Akár válaszolt a lány, akár nem, megérkeztek időközben a kapuhoz, ahol Naoki átadta a távozási engedélyt a kapuőröknek, majd miután mindent rendben találtak, leült a bejárat tövébe, és lehunyt szemmel várta Osumi-t.
Shikoku Naoki- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 931
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 331 (B)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 600 (A)
Ügyesség/Reflex : 900 (S)
Pusztakezes Harc : 300 (B)
Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 851
Shikoku Naoki írta://Tsuki, Osumi//
~ Mit gondol ez rólam, hogy valami eszetlen kis csitri vagyok?! Csak lenn egy lehetőség egy alkalom és meg ízlelném a te véredet is! Azt fel tételezi, hogy nem tudom lesz egy harmadik tagunk is..... Felháborító.~
Még a kiképző terep kapujában fel szedtem az oda ledobott holmim így teljesen útra kész voltam. Unottan álltam és vártam a falnak dőlve, hogy Naoki mit csinál engem nem érdekel felőlem fejre is állhat egész Konoha ninjástol civilestül.
Kezem ökölbe szorul ön kéntelenül is amikor meg mer szolitani és faggatni a dolgaimról. mit csinálok mikor haza érek szerintem az az én magán ügyem.
~ Vajon mit reagálna ha azt válaszolnám, hogy vadászni fogok. Szomjam vérrel csillapítsam, hm az emberek úgy is olyan... mindegy...~
- Amit csak akarok azt csinálok. Talán egy kicsit edzek és meg nézem, hogy van e olyan jutsu ami méltó rá, hogy meg tanuljam.
Persze ez nem a teljes válasz volt, megerőltettem magam és próbáltam nem túl közömbös lenni a kérdés és Naoki irányába. Ő viszont már talán ismert annyira, hogy tudja kész csoda tőlem egy ilyen válasz. Talán érti már, hogy ha kedves lenék vele jobb ha menekülne az életé ért.
Shiruba Tsuki- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 142
Miután megkaptam parancsot, jobban mondva kérést, szívességet, ahogy általában nevezik -egy olyan kérés, amit jobb nem visszautasítani-, rögtön hazasiettem néhány holmimért, amit feltétlenül szükségesnek tartottam elvinni a hosszú útra. Ez némi élelemre, nagyon sok vízre, és egy kendőre -a homok ellen- korlátozódott. Váltóruhát nincs értelme vinni, a fegyverek meg eleve nálam voltak. Ez persze nem igaz, de amint hazaértem, az volt az első dolgom, hogy azokat felszereljem magamra, automatikus mozdulat volt, mint másnak a.. járás. Csak ez talán egy kicsit veszélyesebb. Elbúcsúztam "szüleimtől", Aitól és az igazi családomra gondoltam egy pillanatra, ennyit mindig megengedek magamnak, mikor a fényképükre pillantok. A Hokage azt ígérte, Konoha védelmét élvezik, akár ide is költözhetnek, de azóta semmi hírt nem hallottam felőlük.
Három éve... és nekem mindig összeszorul a gyomrom, ha csak rájuk gondolok. Akárhogy is lesz, akár visszakapom őket, akár nem, már semmi nem lesz ugyanolyan, mint azelőtt.. Ők egy kedves fiút engedtek el és... nos, ez lett belőlem. Persze, előbb-utóbb mindenki felnő, de Hiroto nem szabad akaratából vált el tőlük.. /szándékos váltás/
Beszereztem még gyorsan egy világ- és egy Szél Országa térképet, felszerelkeztem a macimmal, amit majdnem az ágyamon felejtettem, aztán el is indultam a kapu felé. Nem siettem el, igaz, jobb szeretek gyalog járni a városban, míg mások inkább a tetőket választják, mire odaértem, már mindketten ott voltak, de nem késhettem sokat. Hacsak a srácnak nem azért vannak csukva a szemei, mert esetleg elaludt volna. Az ciki lenne. A kapuőr egy lépést tett balra, ezzel jelezve, szabad az út, tehát be volt már avatva mindenbe. Biccentettem neki, hogy megértettem.
- Nos, ha készen álltok, indulhatunk.
Valójában erre semmiféle választ, reakciót nem vártam, készen kell állniuk, elvégre azért is kerestek meg. Mielőtt kiléptem volna a kapun, tekintetem még hosszan elidőzött a fehér hajú lányon. Még sosem láttam ilyet.. Nem zavartattam magam, nyilván nem szereti, ha megbámulják, de az ilyen valahogy sosem foglalkoztatott. Szó nélkül léptem át a kaput, nem néztem hátra, mert tudtam, hogy követni fognak. Azért néha leellenőriztem.
Egy darabig még gyalog vezet az utunk, egészen az erdőig, ahonnan a leggyorsabban megközelíthető a Szél Országa. Onnan már valószínűleg a fákon ugrálva fogunk eljutni egészen a határig talán, de mivel én még nem jártam "külföldön", kénytelen vagyok kísértjeimre támaszkodni, ami persze nem vet rám túl jó fényt, mint "vezető".
- Ha jól sejtem, ez a legrövidebb út Rejtett Homokba, úgyhogy átvágunk rajta. Hacsak nincs ellenvetésetek..
/Ha szeretnétek még beszélni, esetleg van ellenvetésetek, ide írjatok, különben az erdőbe./
/A "maci" a táskában van, csak a fél keze lóg ki; nem szőrös./
Három éve... és nekem mindig összeszorul a gyomrom, ha csak rájuk gondolok. Akárhogy is lesz, akár visszakapom őket, akár nem, már semmi nem lesz ugyanolyan, mint azelőtt.. Ők egy kedves fiút engedtek el és... nos, ez lett belőlem. Persze, előbb-utóbb mindenki felnő, de Hiroto nem szabad akaratából vált el tőlük.. /szándékos váltás/
Beszereztem még gyorsan egy világ- és egy Szél Országa térképet, felszerelkeztem a macimmal, amit majdnem az ágyamon felejtettem, aztán el is indultam a kapu felé. Nem siettem el, igaz, jobb szeretek gyalog járni a városban, míg mások inkább a tetőket választják, mire odaértem, már mindketten ott voltak, de nem késhettem sokat. Hacsak a srácnak nem azért vannak csukva a szemei, mert esetleg elaludt volna. Az ciki lenne. A kapuőr egy lépést tett balra, ezzel jelezve, szabad az út, tehát be volt már avatva mindenbe. Biccentettem neki, hogy megértettem.
- Nos, ha készen álltok, indulhatunk.
Valójában erre semmiféle választ, reakciót nem vártam, készen kell állniuk, elvégre azért is kerestek meg. Mielőtt kiléptem volna a kapun, tekintetem még hosszan elidőzött a fehér hajú lányon. Még sosem láttam ilyet.. Nem zavartattam magam, nyilván nem szereti, ha megbámulják, de az ilyen valahogy sosem foglalkoztatott. Szó nélkül léptem át a kaput, nem néztem hátra, mert tudtam, hogy követni fognak. Azért néha leellenőriztem.
Egy darabig még gyalog vezet az utunk, egészen az erdőig, ahonnan a leggyorsabban megközelíthető a Szél Országa. Onnan már valószínűleg a fákon ugrálva fogunk eljutni egészen a határig talán, de mivel én még nem jártam "külföldön", kénytelen vagyok kísértjeimre támaszkodni, ami persze nem vet rám túl jó fényt, mint "vezető".
- Ha jól sejtem, ez a legrövidebb út Rejtett Homokba, úgyhogy átvágunk rajta. Hacsak nincs ellenvetésetek..
/Ha szeretnétek még beszélni, esetleg van ellenvetésetek, ide írjatok, különben az erdőbe./
/A "maci" a táskában van, csak a fél keze lóg ki; nem szőrös./
Osumi Hiroto- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1081
Elosztható Taijutsu Pontok : 10
Állóképesség : 600 (A)
Erő : 150 (C) - Súlyok Nélkül: 470 (B)
Gyorsaság : 150 (C) - Súlyok Nélkül: 420 (B)
Ügyesség/Reflex : 550 (A)
Pusztakezes Harc : 541 (A)
Adatlap
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 1054
[Naoki, Tsuki, Osumi és a maci *-*]
//Kaptam egy felkérést, hogy én is kísérjelek el benneteket mesélőként Azt majd valaki lerészletezné a gondolataiban, hogy miért voltatok Konohában, kedves sunaiak? Előre is arigatou ^^//
A csipet-csapat összegyűlt a kapunál, majd nem sokat teketóriázott, és nekiindult a "világnak", jobban mondva Osumi felfedezőútra indult, amelynek célja Sunagakure volt, míg Naoki és Tsuki lényegében dogluk végeztével végre hazafelé vették az irányt boldogan vagy közömbösen, esetleg szomorúan tiplizve, kinek kinek ízlése szerint. Az idő egyelőre kedvezett nekik, bár Osumi, aki otthonosabban mozgott a környéken, érezhette a levegő illatából, hogy hamarosan esni fog, talán egy órán belül. Talán csak futó zápor lesz, de az is előferdülhet, hogy komolyabb viharrá kerekedik, ami ugyan nem ismeretlen errefelé, de nem is olyan hű, de sűrű jelenség, hogy az ember hozzá tudna szokni. Más zavarónak mondható tényezőre nem lehetettetek figyelmesek, talán durva is lett volna, ha a kapuőrök nem, de ti tapasztaltatok volna valami rendkívülit. De hogy mit rejtegetnek még a távlatok, azt ti sem tudhatjátok előre sosem.
//Nos, akkor szerintem a megadott irány az erdő, így az Erdőségekbe írhatjátok a következő reagokat, és akkor meglátjuk, merre hajlunk //
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?
A reggeli órákban magányos alak jelent meg Konoha kapujánál. Csendben sétáltam falu irányába, de aztán megtorpantam az őrbódénál. A bekötött orrú kapuőr rám emelte tekintetét, kissé már unottan, ahogy a tollához nyúlt.
- Neved?
- Chrono. Nemrég regisztráltam áthaladásom során.
A bekötött orrú erre hátrébb lapozott, keresgélve.
- Két napja... mit csináltál te eddig? - kérdezte gyanakodva.
- Összefutottam néhány banditával az erdőben. Velük volt egy kis problémám.
Végigmért a kapuőr.
- Na igen, eléggé viharvertnek tűnsz.
Az nem kifejezés. Nekonak köszönhetően a sérüléseim teljesen begyógyultak, de ugyanez a ruhámról aligha volt elmondható. A fegyverek okozta vágások ott éktelenkedtek rajta. A legszembetűnőbb a vállamnál levő lyuk volt, ahol nemrég áthaladt a számszeríj lövedéke.
- Rendben, akkor itt írd alá, hogy áthaladtál - fordította felém a füzetét.
Megtettem, amit kért, majd a fejével jelzett, hogy mehetek tovább. Mélyet sóhajtottam, majd besétáltam a faluba. Viszont éreztem a tekintetét magamon addig, míg a látóhatárán kívül nem kerültem. Ez pedig valahogy lelombozott. Mondjuk, mit mondhatnék erre. Nem tartoztam ide. Se sehová. Egyedül voltam ebben a hatalmas világban, ahogy ez mindig is volt. Talán tartoztam valahová egy rövid ideig, de az már a multté.
Megálltam valahol, ami talán a falu közepe lehetett, mert eléggé forgalmas volt. Kissé előre döntöttem a fejemet, eltemetkezve a gondolataimban. Lassan tényleg el kell döntenem, hogy hogyan tovább. Menni... vagy maradni...
- Neved?
- Chrono. Nemrég regisztráltam áthaladásom során.
A bekötött orrú erre hátrébb lapozott, keresgélve.
- Két napja... mit csináltál te eddig? - kérdezte gyanakodva.
- Összefutottam néhány banditával az erdőben. Velük volt egy kis problémám.
Végigmért a kapuőr.
- Na igen, eléggé viharvertnek tűnsz.
Az nem kifejezés. Nekonak köszönhetően a sérüléseim teljesen begyógyultak, de ugyanez a ruhámról aligha volt elmondható. A fegyverek okozta vágások ott éktelenkedtek rajta. A legszembetűnőbb a vállamnál levő lyuk volt, ahol nemrég áthaladt a számszeríj lövedéke.
- Rendben, akkor itt írd alá, hogy áthaladtál - fordította felém a füzetét.
Megtettem, amit kért, majd a fejével jelzett, hogy mehetek tovább. Mélyet sóhajtottam, majd besétáltam a faluba. Viszont éreztem a tekintetét magamon addig, míg a látóhatárán kívül nem kerültem. Ez pedig valahogy lelombozott. Mondjuk, mit mondhatnék erre. Nem tartoztam ide. Se sehová. Egyedül voltam ebben a hatalmas világban, ahogy ez mindig is volt. Talán tartoztam valahová egy rövid ideig, de az már a multté.
Megálltam valahol, ami talán a falu közepe lehetett, mert eléggé forgalmas volt. Kissé előre döntöttem a fejemet, eltemetkezve a gondolataimban. Lassan tényleg el kell döntenem, hogy hogyan tovább. Menni... vagy maradni...
Chrono- Játékos
Adatlap
Szint: C
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 175
Az egy óra elteltével már szinte mindent elintéztem csak a cókmókomat kellett összepakolnom. Tíz perccel a megbeszélt időpont előtt elindultam a kapu felé. Útközben azon gondolkoztam vajon megtudunk-e valamit erről a mogorva jouninról. Remélem azért nem lesz ilyen hideg az egész küldetés alatt mert ha igen akkor unalmas heteknek nézünk elébe! Miközben ott poroszkáltam emlékek rohantak meg és szinte teljesen elterelték a figyelmemet...
- Elnézést kérek! - Mondtam egy fiatal lánynak akit majdnem fellöktem.
Mire odaértem már teljesen euforikus állapotba kerültem. Be kell vallanom ez a küldetés valóban feltüzelt abból a szempontból, hogy itthon ülök hónapok óta...
A megbeszélt idő előtt értem oda konoha kapujához és mivel még senki sem volt ott a bejáratnál ezért úgy gondoltam addig lazulok egy kicsit. Miközben a falat támasztottam azzal szórakoztattam magam, hogy különböző bushinokat hoztam létre aztán röhejes utasításokat adtam nekik például fejen állás és így tovább. Amikor már ebbe is beleuntam már csak a falat támasztottam és vártam, hogy feltűnjön a vezetőnk és csapattársam. Vajon milyen lesz ezzel a sráccal együtt dolgozni? Kíváncsi vagyok milyen teljesítményt fog nyújtani és ha már itt vagyunk az én teljesítményemre is kíváncsi leszek. Ezek a szerzetesek érdekesek lehetnek. Remélem kommunikatív egy népség bár ki tudja?
// Az előző postom végén írtam, hogy szándékozom kis tűket (2-300db) és valami alap mérget vásárolni! Pénzem elvileg van rá! Sikerült ezt a manővert végrehajtani esetleg írjak miatta valahova? //
- Elnézést kérek! - Mondtam egy fiatal lánynak akit majdnem fellöktem.
Mire odaértem már teljesen euforikus állapotba kerültem. Be kell vallanom ez a küldetés valóban feltüzelt abból a szempontból, hogy itthon ülök hónapok óta...
A megbeszélt idő előtt értem oda konoha kapujához és mivel még senki sem volt ott a bejáratnál ezért úgy gondoltam addig lazulok egy kicsit. Miközben a falat támasztottam azzal szórakoztattam magam, hogy különböző bushinokat hoztam létre aztán röhejes utasításokat adtam nekik például fejen állás és így tovább. Amikor már ebbe is beleuntam már csak a falat támasztottam és vártam, hogy feltűnjön a vezetőnk és csapattársam. Vajon milyen lesz ezzel a sráccal együtt dolgozni? Kíváncsi vagyok milyen teljesítményt fog nyújtani és ha már itt vagyunk az én teljesítményemre is kíváncsi leszek. Ezek a szerzetesek érdekesek lehetnek. Remélem kommunikatív egy népség bár ki tudja?
// Az előző postom végén írtam, hogy szándékozom kis tűket (2-300db) és valami alap mérget vásárolni! Pénzem elvileg van rá! Sikerült ezt a manővert végrehajtani esetleg írjak miatta valahova? //
Makenshi- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 120
-Katana, megvan- mondtam, leellenőriztem a cuccost -Kunai, shuriken, rendben. Már csak egy dolog van hátra. - kezdtem, majd elraktam egy doboz fogpiszkálót a zsebembe -Egy doboz fogpiszkáló a sensei ajánlásával.- amint az ellenőrzés megvolt, ettem egy finom ráment, ezután elindultam a kapu felé. -Remélem össze fogunk haverkodni Makenshivel és nem fogok leégni az első küldetésemen.- gondoltam, majd ránéztem az órára -Basszus! Megint el fogok késni!- már csak egy percem volt odaérni, még távol voltam. Elkezdtem rohanni, így még csak pár percet késtem, szerencsére még csak Makenshi volt ott, a falat támasztotta. -Helló Makenshi!- köszöntem hangosan.
Urufu Djuka Okami- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 117
/Bocsi a késésért! Makenshi vond le az összeget és írd fel a tűidet./
Az óra letelte előtt a két genin a falu kapujánál várakozott. A tűző napsütésben a gyermekek a messzi horizonton a házak közt homályos alakokat látott közeledni. Az utolsó perceg pörögtek a találkozási időpontig. a másodpercek múlásával a négy alak a kapuhoz közeledett és egyre élesebben rajzolódott ki. Még végül eléjük nem ért a négy alak. Ebben a pillanatban telt le a genineknek a felkészülésre adott idő. A mester és a három szerzetes volt az imént említett négy alak. A három szerzetes narancssárga és vörös öltözéket viselt. Mindhármójuk kifejezéstelen arccal bámult maga elé és a kezükben hosszú gyöngysort tartottak. Kopasz fejükön vakítóan csillant meg a fény. A geninek mellett megállás nélkül haladt el a mester és a három szerzetes, de nem elég,, hogy nem álltak meg még csak rájuk se néztek sőt egy szót se szolt senki a két geninhez. Mivel a feladat egyértelmű volt és részletes leírást kaptak ezért a mester nem húzta tovább csevegéssel a fontos időt.
/nyitok egyet a határvidékre oda lesz a következő postotok./
Az óra letelte előtt a két genin a falu kapujánál várakozott. A tűző napsütésben a gyermekek a messzi horizonton a házak közt homályos alakokat látott közeledni. Az utolsó perceg pörögtek a találkozási időpontig. a másodpercek múlásával a négy alak a kapuhoz közeledett és egyre élesebben rajzolódott ki. Még végül eléjük nem ért a négy alak. Ebben a pillanatban telt le a genineknek a felkészülésre adott idő. A mester és a három szerzetes volt az imént említett négy alak. A három szerzetes narancssárga és vörös öltözéket viselt. Mindhármójuk kifejezéstelen arccal bámult maga elé és a kezükben hosszú gyöngysort tartottak. Kopasz fejükön vakítóan csillant meg a fény. A geninek mellett megállás nélkül haladt el a mester és a három szerzetes, de nem elég,, hogy nem álltak meg még csak rájuk se néztek sőt egy szót se szolt senki a két geninhez. Mivel a feladat egyértelmű volt és részletes leírást kaptak ezért a mester nem húzta tovább csevegéssel a fontos időt.
/nyitok egyet a határvidékre oda lesz a következő postotok./
Aburame Shino- Játékos
Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Ha megszámolod a bogaraim megtudod!
A fárasztó csata után, az utazásunk elég hosszú volt, de szerencsére izgalom mentes. Az ipse akit elkellet kísérnünk nyugodt volt, és végig jött utánunk, szinte végig szótlanul. Társam se volt nagyon beszédes, tehát az egész út néma volt. Én is csupán a tájban merengtem. Konoha eredei nagyon szépek voltak, de számomra Kumogakurei csúcsai valahogy szebbnek bizonyultak. Talán azért is mert rég jártam otthon. A Kirigakureban töltött hosszú évek, már majdnem elfeledtették velem, de képtelen lettem volna rátámadni szülőhazámra, ezért is mentem vissza. A Bishamon számomra élmény volt, ahogy az egész elveszet ninjaság, amihez még mindig vonzódom. Szívesen járnám tovább a világot egyedül, de a családom mellet a helyem, a klánom szinte kihalt, míg én távol voltam, és ezt nem hagyhatom.
~Én leszek az, aki felemeli a hírnevét.~
Tudom ez nagyon nehéz egyedül, de talán az új generáció képes lesz rá, ha én nem is. Ki tudja? Talán már én sem leszek képes rá, és az én dolgom az lesz, hogy őket tanítsam és egyengessem az útjaikat, hogy végül túlszárnyaljanak, és megváltoztassák a világot. Ezek mind mind naív nézetek és álmok, de volt már rá példa, hogy az álmok valóra váltak. Most már nem én vagyok a klán fekete báránya, vissza tértem és újult erővel segítem Kumogakurét.
-Na tehát itt volnánk.-
Mondom és megállok a kapuban. A feladatott elvégeztük és elkísértük a mi kis gazdag ficsúrunkat, az otthonába.
-Majd én jelentést teszek.-
Mondom, Juujinnak a társamnak, majd használom az idéző jutsut, hogy lehívjam Hanát.
-Vele gyorsabban haza jutunk.-
Mosolyodom el, majd megvárom míg nem csak én hanem társam is felszáll, és haza repülünk.
~Én leszek az, aki felemeli a hírnevét.~
Tudom ez nagyon nehéz egyedül, de talán az új generáció képes lesz rá, ha én nem is. Ki tudja? Talán már én sem leszek képes rá, és az én dolgom az lesz, hogy őket tanítsam és egyengessem az útjaikat, hogy végül túlszárnyaljanak, és megváltoztassák a világot. Ezek mind mind naív nézetek és álmok, de volt már rá példa, hogy az álmok valóra váltak. Most már nem én vagyok a klán fekete báránya, vissza tértem és újult erővel segítem Kumogakurét.
-Na tehát itt volnánk.-
Mondom és megállok a kapuban. A feladatott elvégeztük és elkísértük a mi kis gazdag ficsúrunkat, az otthonába.
-Majd én jelentést teszek.-
Mondom, Juujinnak a társamnak, majd használom az idéző jutsut, hogy lehívjam Hanát.
-Vele gyorsabban haza jutunk.-
Mosolyodom el, majd megvárom míg nem csak én hanem társam is felszáll, és haza repülünk.
Hazukage Kurono- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 704
Állóképesség : 300 (B)
Erő : 200 (C)
Gyorsaság : 100 (D)
Ügyesség/Reflex : 404 (B)
Pusztakezes Harc : 200 (C)
Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 658
//Kabuto és Jori//
- Én már voltam pár küldetésen ezzel szemben a hugom még nem.
Válaszoltam a feltett kérdésre és amikor elindultunk a falu kapujához megörvendtem, hogy végre csinálhatok valamit.
"Lásd világ, hogy mit tud démon Eiko."
Gondoltam magamban miközben mellettük mentem. "De azért remélem a fiúk harcban többet fognak komunikálni mint így."
- Hugocskám lehetőleg próbálj nem meghalni.
Adtam neki a tanácsot, mert hiába jó ninja követ el ballépéseket, bár azokat néha én is.
Válaszoltam a feltett kérdésre és amikor elindultunk a falu kapujához megörvendtem, hogy végre csinálhatok valamit.
Gondoltam magamban miközben mellettük mentem. "De azért remélem a fiúk harcban többet fognak komunikálni mint így."
Adtam neki a tanácsot, mert hiába jó ninja követ el ballépéseket, bár azokat néha én is.
Kusuki Eiko írta://Kabuto és Jori//
- Nyugi nem halok meg pont most
Kicsit izgultam a küldetés miatt
és az volt a fejembe hogy
Mi van hogy ha mégis meg halok
De utána az volt a fejembe hogy ez baromság nem tudnának egy könyen meg ölni vagyis remélem hogy nem
- De hülye vagyok ott hol hagytam valamit
Egy nagy hülye vagyok figyelhetem volna jobban is mikor pakoltam
- Na most már mind egy
Kusuki Jori- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 125
A falu kapujában egy meglehetősen nagy szekér vár titeket, ami elé 2 ökör van befogva. A csapat egész úton csendben volt, amikor meglátják a kereskedőt, az egyik férfi előre megy, majd valamit beszél a szekéren ülő idős emberrel. Ez nem tart sokáig, ugyanis Yoku visszatér hozzátok.
- Üljünk fel a szekérre, máris indulunk. Ha bármit otthon hagytatok, azt mellőznötök kell. Ne aggódjatok, majd kisegítünk titeket, főleg a kis újoncot. - mondja a férfi.
Ezután egyesével felültök, majd elindul a szekér.
//A következő postban reagáljatok erre, illetve írjátok le, hogy az egész nap unalmasan telik, kérdezhettek a társaktól, bámészkodhattok stb. A köv postban majd válaszolok a kérdésekre amiket feltettetek.//
- Üljünk fel a szekérre, máris indulunk. Ha bármit otthon hagytatok, azt mellőznötök kell. Ne aggódjatok, majd kisegítünk titeket, főleg a kis újoncot. - mondja a férfi.
Ezután egyesével felültök, majd elindul a szekér.
//A következő postban reagáljatok erre, illetve írjátok le, hogy az egész nap unalmasan telik, kérdezhettek a társaktól, bámészkodhattok stb. A köv postban majd válaszolok a kérdésekre amiket feltettetek.//
Akasuna no Sasori- Inaktív
Kicsit elcsodálkoztam amikor megláttam a szekeret, de azért nem annyira. "Nagynak elég nagy." Egyikőjük azt hiszem Yokunak hívják el ment, hogy beszéljen a kereskedővel és amikor vissza jött.
Felültünk a szekérre és lassan, de biztosan elindultunk. Mivel nem hagytam otthon semmi létfontosságú dolgot így nem aggódtam.
- Nem maradt otthon semmid?
Kérdeztem meg hugomtól.
Az idő olyan lassan telt és az egész út uncsi volt. Volt, hogy majdnem elaludtam, de egy kicsit mindig magamhoz tudtam térni. "Dög unalom van. Remélem azért egy kicsit izzadnom is kell, de hát Amatsuki azt mondta nem lesz könnyű vagy mit. Na de mindegy, ha elérünk a határig majd úgy is kiderül minden."
Felültünk a szekérre és lassan, de biztosan elindultunk. Mivel nem hagytam otthon semmi létfontosságú dolgot így nem aggódtam.
Kérdeztem meg hugomtól.
Az idő olyan lassan telt és az egész út uncsi volt. Volt, hogy majdnem elaludtam, de egy kicsit mindig magamhoz tudtam térni. "Dög unalom van. Remélem azért egy kicsit izzadnom is kell, de hát Amatsuki azt mondta nem lesz könnyű vagy mit. Na de mindegy, ha elérünk a határig majd úgy is kiderül minden."
Kusuki Eiko írta:Kicsit elcsodálkoztam amikor megláttam a szekeret, de azért nem annyira. "Nagynak elég nagy." Egyikőjük azt hiszem Yokunak hívják el ment, hogy beszéljen a kereskedővel és amikor vissza jött.
Kérdeztem meg hugomtól.
- Unatkozok
Aztán eszembe jutott hogy lefeküdhetnék aludni
de ez nagy hülyeség lenne
- Meddig is fog tartani ez a küldetés?
Tetem fel a kérdést
Reméltem hogy csak pár napig mert nem bírnék ki 2 hetet se
Kusuki Jori- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 125
A szekér lassan zötykölődik az úton. Az utazásotok eléggé unalmas, ráadásul a társaitok sem csevegnek. Amikor Jori megszólal, Amano mérgesen néz rá. Megpödri a bajuszát, majd megszólal:
- Menjetek és nézzetek szét oda kint. Haladjatok előre ezen az úton és ha bármilyen gyanús dolgot észre vesztek, akkor szóljatok nekünk! - mondja.
Mielőtt még leszállnátok Tetsuryu megválaszolja Jori kérdését:
- Három napig kísérjük a szekeret és szintén három napot töltünk el az őrhely kialakításával. Viszont ha rosszul megy a dolgunk, akkor elhúzódhat az egész. - mondja.
Ezután pedig leszállhattok és mehettek feltérképezni az előttetek álló utat.
//A következő post már ide menjen: http://narutohun.niceboard.org/t22p195-hatarvidek#23223 //
- Menjetek és nézzetek szét oda kint. Haladjatok előre ezen az úton és ha bármilyen gyanús dolgot észre vesztek, akkor szóljatok nekünk! - mondja.
Mielőtt még leszállnátok Tetsuryu megválaszolja Jori kérdését:
- Három napig kísérjük a szekeret és szintén három napot töltünk el az őrhely kialakításával. Viszont ha rosszul megy a dolgunk, akkor elhúzódhat az egész. - mondja.
Ezután pedig leszállhattok és mehettek feltérképezni az előttetek álló utat.
//A következő post már ide menjen: http://narutohun.niceboard.org/t22p195-hatarvidek#23223 //
Akasuna no Sasori- Inaktív
Konoha... újra a jó öreg Konoha határán járok. Yuzu most Kumoban van én így nyugodtan intézhetem a dolgaimat. Nem kell félnem attól, hogy baja esik. Kapuhoz érve felmutatom papírjaimat. Vándor ninja ki már egyszer járt Konohában elég régen volt már az, de elég hozzá könnyeben be engedjenek. Akkor sem történt semmi baj így bíznak benne most sem fog. Nagy levegő és falu üzletsorai felé veszem az irányt van pár dolog amit bekel szereznem mielőtt tovább indulok. Az utam hosszú lesz és fárasztó az se biztos, hogy sikerrel fogok járni. Bár reménykedem benne, hogy erőfeszítéseim siker koronázza majd. Igaz ez nagyobb pénz össze elvesztésével fog járni valoszinüleg, de ezt én nem bánom.
Azumi Yuurei- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 197
Állóképesség : 240 (C)
Erő : 150 (C)
Gyorsaság : 220 (C)
Ügyesség/Reflex : 187 (C)
Pusztakezes Harc : 150 (C)
Adatlap
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197
Jiraiya és Kuzo-kun számára
Az idő hirtelen fordult rosszra, és a Hokage segédjének háta mögött lévő ablakon már látni lehetett a közelgő lomha viharfelhőket, melyek szép nagyok. Kaito mereven néz előre, és próbál vissza emlékezni mi is a nő neve, de sajnos ez egyáltalán nem megy neki, szerencséjére a sála, és csuklyája elrejtik arca megnyilvánulásait, amely mint az utóbbi időkben kiderült, hogy a szociális életben előnyösebb, mint a harci helyzetekben, bár utóbbiban még nem volt jártas a fiú. Nem is kellet rá jönni a nevére mivel a nő gyorsra fogta a dolgok kiadta az utasítást, és röviden összefoglalta a küldetés célját, Kaito-nak ez a fajta gyors profizmus ínyire volt, nem szokta meg illetve nem szereti a báj csevejeket, csak remélni tudja, hogy az elkövetkezendő időkben nem kellesz neki ilyeneket csinálnia. Ahogy a nő befejezte Kaito meghajolt, és elindult kifelé, természetesen ha társának nincsen kérdése. Az épületben még a küldetésen morfondírozott kísértetiesen hasonlított ez előzőhöz, ugyan úgy kisvároskába kell mennie, ugyan úgy nyomoznia kellesz, most csak remélheti, hogy nem kiri ninják ellen kellesz viaskodnia. Miután kiértek az épületből a fiú barátságosan társához fordult, és a következőt kérdezte: - És mi újság van veled Kuzo-kun, hogy mennek a küldetések ? Remélhetőleg így már barátságosabb környezetben érik el a fő kaput ...
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 275
//Jiraiya
Újabb nap, újabb kihívások.
Noha előző edzésem – s egyben tanulásom – után kaptam egy kis pihenőt, az idő csak úgy repült. Harmadik edzőnapom reggele szinte egyről a kettőre érkezett el, bár meg kell mondjam, igencsak kómásan ébredtem. Nem volt azonban mit tenni, hívott a kötelesség. Hamar összeszedtem magam, megreggeliztem, majd miután vállamra akasztottam kis övtáskámat, el is indultam a megbeszélt helyre.
Nem volt már túl korán, indulásomkor körülbelül 8 óra lehetett. Megbeszélésünk alapján fél 9-re kellett odaérnem Konoha kapujához.
Bár nem igazán értettem, miért pont a falu e része volt edzésünk elsődleges színhelye, egyelőre nem igazán akartam messzemenő következtetéseket levonni – hiszen valószínűleg feleslegesen tettem volna. Egyszerűen csak sétáltam. Körbefuttattam a szemem az ébredező Konohán: bevásárláshoz igyekvő civileket, s néhány igencsak tüsténkedő ninját is láttam. Egyáltalán nem siettem, viszonylag sok időm volt még, hamarabb pedig nem akartam megérkezni. Szabadságom néhány utolsó percét is ki kívántam élvezni.
Újabb nap, újabb kihívások.
Noha előző edzésem – s egyben tanulásom – után kaptam egy kis pihenőt, az idő csak úgy repült. Harmadik edzőnapom reggele szinte egyről a kettőre érkezett el, bár meg kell mondjam, igencsak kómásan ébredtem. Nem volt azonban mit tenni, hívott a kötelesség. Hamar összeszedtem magam, megreggeliztem, majd miután vállamra akasztottam kis övtáskámat, el is indultam a megbeszélt helyre.
Nem volt már túl korán, indulásomkor körülbelül 8 óra lehetett. Megbeszélésünk alapján fél 9-re kellett odaérnem Konoha kapujához.
Bár nem igazán értettem, miért pont a falu e része volt edzésünk elsődleges színhelye, egyelőre nem igazán akartam messzemenő következtetéseket levonni – hiszen valószínűleg feleslegesen tettem volna. Egyszerűen csak sétáltam. Körbefuttattam a szemem az ébredező Konohán: bevásárláshoz igyekvő civileket, s néhány igencsak tüsténkedő ninját is láttam. Egyáltalán nem siettem, viszonylag sok időm volt még, hamarabb pedig nem akartam megérkezni. Szabadságom néhány utolsó percét is ki kívántam élvezni.
Hateshi- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 20 + ?
Adatlap
Chakraszint: 611
// Jiraiya, Kaito //
Kopogás közben egy ismerős hang zavarta meg morfondírozásomat. Taidana Kaito. Üdvözlő szavai után én is intéztem felé néhány kedves szót, amik nagyjából a szia különböző formáit jelentik. Bementünk az irodába. Már ekkor elkezdtem gyanakodni amiatt, hogy pont egyszerre értünk ide. Milyen véletlen, nem igaz? De mivel én nem hiszek a véletlenekben, ezért már kezd előttem körvonalazódni az a lehetőség is, hogy kicsivel komolyabb küldetést fogok kapni, amire azért ketten is kellünk.
Bent, a Hokage-sama irodájában, meglepő módon Tsunade-hime hiánya tűnik fel legutoljára, mivelhogy az a fekete kimonós nő, aki az asztalánál ül, rendkivül jól néz ki és azt hiszem egy magamfajta perverz számára nem is szükséges más esemény ahhoz, hogy meglegyen osztva a figyelmem a nő keblei és a terem átvizsgálása között.
A nő belekezdett a mondandójába, amiből megtudtam, hogy a Hokage asszony éppen távol van, valamint nekünk sűrgősen el kell mennünk Tanzaku Gaiba, mert ott elkezdték kirabolni a kaszinókat. Meg kell keresnünk a tettest és a többi.
Juj, Kaszinók, nők... Ezek komolyan azt hiszik, hogy én vagyok erre a legalkalmasabb? Nem hinném, hogy lesz akaraterőm nyomozni ahelyett, hogy a csajokat kukkoljam, de ők tudják, mindenesetre én jól jártam.
A következő pillanatban arra lettem figyelmes, hogy már Konoha utcáin sétálok és Kaito éppen hozzám beszél.
- Nincs semmi érdekes. A küldetések meg unalmasak. Legalábbis az eddigiek nagy része. Na, de azt hiszem most igazán jó dolgunk lesz... - valószínüleg Kaito ezt kicsit máshogy értelmezi majd mint én, de hát üsse kő, ahogy mondani szokás - És veled mi a helyzet? Technikák, barátnő, küldetések, vagy esetleg valami izgalmas könyvel ismerkedtél a legutóbbbi találkozásunk óta?
Kopogás közben egy ismerős hang zavarta meg morfondírozásomat. Taidana Kaito. Üdvözlő szavai után én is intéztem felé néhány kedves szót, amik nagyjából a szia különböző formáit jelentik. Bementünk az irodába. Már ekkor elkezdtem gyanakodni amiatt, hogy pont egyszerre értünk ide. Milyen véletlen, nem igaz? De mivel én nem hiszek a véletlenekben, ezért már kezd előttem körvonalazódni az a lehetőség is, hogy kicsivel komolyabb küldetést fogok kapni, amire azért ketten is kellünk.
Bent, a Hokage-sama irodájában, meglepő módon Tsunade-hime hiánya tűnik fel legutoljára, mivelhogy az a fekete kimonós nő, aki az asztalánál ül, rendkivül jól néz ki és azt hiszem egy magamfajta perverz számára nem is szükséges más esemény ahhoz, hogy meglegyen osztva a figyelmem a nő keblei és a terem átvizsgálása között.
A nő belekezdett a mondandójába, amiből megtudtam, hogy a Hokage asszony éppen távol van, valamint nekünk sűrgősen el kell mennünk Tanzaku Gaiba, mert ott elkezdték kirabolni a kaszinókat. Meg kell keresnünk a tettest és a többi.
Juj, Kaszinók, nők... Ezek komolyan azt hiszik, hogy én vagyok erre a legalkalmasabb? Nem hinném, hogy lesz akaraterőm nyomozni ahelyett, hogy a csajokat kukkoljam, de ők tudják, mindenesetre én jól jártam.
A következő pillanatban arra lettem figyelmes, hogy már Konoha utcáin sétálok és Kaito éppen hozzám beszél.
- Nincs semmi érdekes. A küldetések meg unalmasak. Legalábbis az eddigiek nagy része. Na, de azt hiszem most igazán jó dolgunk lesz... - valószínüleg Kaito ezt kicsit máshogy értelmezi majd mint én, de hát üsse kő, ahogy mondani szokás - És veled mi a helyzet? Technikák, barátnő, küldetések, vagy esetleg valami izgalmas könyvel ismerkedtél a legutóbbbi találkozásunk óta?
Kagemare Kuzomi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 594
Állóképesség : 400 (B)
Erő : 250 (C)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 400 (B)
Pusztakezes Harc : 294 (C)
Adatlap
Chakraszint: 519
// Kaito & Kuzomi | Hateshi //
~ Hateshi ~ (Válassz majd a feltüntetett szituációk közül)
A nap megkezdte munkáját, ahogy mindenki más is. Amikor elindultál otthonról, akkor még csak ébredezett a természet. Elvétve volt egy-egy öregember akik a szokásaikhoz híve, korán keltek fel. Volt közülük, aki csak kiült a háza elé és élvezte a csendet. A másik fele pedig a jobbnál-jobb üzleteket nyitotta ki. Volt ott étterem és ajándékbolt, valamint fegyverkereskedés is és élelmiszer bolt is. Amire csak szüksége lehet a helyi lakosságnak. Mire a Főkapuhoz értél a Falu teljesen feléledt. Emberek mászkáltak álmos szemekkel. Kisgyerekek cipelték táskájukat félálomban. Valószínűleg az Akadémiára tartanak, vagy az Iskolába. Bizony, vannak akiknek nem adatott meg a shinobi lét. De ezekből válnak majd a nagykereskedők és a földesurak. Rájuk is szüksége van a falunak, ahogy mindenki másra is. A kapunál a szokásos beosztásban lévő őrök voltak. ismerős arcok mindenki számára. Elég régóta van itt a két barát, hogy mindenki ismerje őket. Persze, idővel már csak átnéznek rajtuk és nem is törődnek velük, ahogy az a furcsa, sebhelyes arcú férfi is tette. Érdekes szőrmekabátot visel és két sebhely van az arcán. A haja, copfba van fogva. A két kapuőr meghajolt előtte ahogy elsuhant mellettük, de Ő csak morgott egyet köszöntésképpen. Valószínűleg egy lehet valamelyik híres Konohai klánból. Azok élnek a falun kívül és csak nekik van szabad bejárásuk a falakon kívülről. A klán fejei fontos szerepeket töltenek be. Persze ezt Hateshi nem igazán tudja, hiszen nem volt még hozzájuk szerencséje. Megállsz a kapu előtt, majd vársz. Nem tudod pontosan, hogy mire de vársz. Egy levelet kaptál a minap, így annak utasításai szerint ide jöttél. Hivatalos levél volt. Ha minden igaz, akkor a Hokage-sama helyettesétől jött a levél, amiben megkért téged egy szívességre. Mivel a Faluban élsz és shinobihoz méltó képességekkel rendelkezel, így egy kevés pénz ellenében egy kisebb feladatra kértek fel téged. A feladatra azért egy nem hivatásos shinobit kértek fel, mivel ennek a küldetésnek nem szabad szerepelnie egy papíron vagy akár tekercsben sem. Kirendeltek melléd egy shinobit, aki majd elkísér és felügyel téged, valamint adja majd neked az utasításokat. A küldetésedet egyáltalán nem ismered, így kétségek között vergődsz.
1.) Továbbra is vársz a kapu előtt, de egy jó tíz percig nem történik semmi. Amint megunod a várakozást és elindulsz visszafelé, egy hangot hallasz meg a hátad mögül. A hang, lágy és fiatalos semmiképpen sem lehet nő a forrás.
- Te vagy Hateshi?
2.) Amint megérkezel, átgondolod ezt az egész helyzetet és arra a következtetésre jutsz, hogy semmi keresnivalód egy küldetésen ami még csak nem is legális, így azon nyomban megfordulsz és elindulsz visszafelé.
3.) Vársz és csak vársz. Eltelik negyedóra, fél óra. Nem történik semmi. Az már egyszer biztos, hogy itt valami nincs rendben. De mit veszíthetsz? Ha már idáig eljöttél, akkor miért ne indulhatnál el kifelé a Faluból? Miért ne nézhetnél körül odakint?
~ Kuzomi & Kaito ~
Ahogy mentek a kapu felé egy komor és szúrós tekintetű férfi suhan el mellettetek. Az arcán sebhelyek díszelegnek és furcsa, bundaszerű valamit visel. nem biztos, hogy láttátok már ezelőtt. Megérkeztetek a Főbejárathoz, ahol már jelen volt a két őr és egy fiú, akik tőletek teljesen elkülönült. A két férfi, érdeklődve tekintett a két konohai geninre, de egyik sem szólt semmit. Az egyik elővett egy papírtömeget, majd nézegetni kezdte azt. Nem hallottátok, hogy miről folyik a csevej, de folyamatosan rátok szegezték a tekintetüket, majd vissza a papírra. Hamarosan viszont az események felpörögtek. Már pont sétált volna oda hozzátok az egyik őr, amikor valaki megállította őt.
- Izumo. Innen átveszem. - Szólt, barátságos, kedves hangon - Igazoltan lesznek távol ne aggódj! Üdvözöllek titeket, a nevem Hishita! Én kísérlek el titeket a küldetésre!
Mondta, majd turkálni kezdett az egyik zsebében. A férfi szemüveges volt és a tradicionális Jounin öltözéken kívül egy Konoha jelképpel ellátott fejkendőt is viselt, ami egészen egyedinek hatott.
~ Hateshi ~ (Válassz majd a feltüntetett szituációk közül)
A nap megkezdte munkáját, ahogy mindenki más is. Amikor elindultál otthonról, akkor még csak ébredezett a természet. Elvétve volt egy-egy öregember akik a szokásaikhoz híve, korán keltek fel. Volt közülük, aki csak kiült a háza elé és élvezte a csendet. A másik fele pedig a jobbnál-jobb üzleteket nyitotta ki. Volt ott étterem és ajándékbolt, valamint fegyverkereskedés is és élelmiszer bolt is. Amire csak szüksége lehet a helyi lakosságnak. Mire a Főkapuhoz értél a Falu teljesen feléledt. Emberek mászkáltak álmos szemekkel. Kisgyerekek cipelték táskájukat félálomban. Valószínűleg az Akadémiára tartanak, vagy az Iskolába. Bizony, vannak akiknek nem adatott meg a shinobi lét. De ezekből válnak majd a nagykereskedők és a földesurak. Rájuk is szüksége van a falunak, ahogy mindenki másra is. A kapunál a szokásos beosztásban lévő őrök voltak. ismerős arcok mindenki számára. Elég régóta van itt a két barát, hogy mindenki ismerje őket. Persze, idővel már csak átnéznek rajtuk és nem is törődnek velük, ahogy az a furcsa, sebhelyes arcú férfi is tette. Érdekes szőrmekabátot visel és két sebhely van az arcán. A haja, copfba van fogva. A két kapuőr meghajolt előtte ahogy elsuhant mellettük, de Ő csak morgott egyet köszöntésképpen. Valószínűleg egy lehet valamelyik híres Konohai klánból. Azok élnek a falun kívül és csak nekik van szabad bejárásuk a falakon kívülről. A klán fejei fontos szerepeket töltenek be. Persze ezt Hateshi nem igazán tudja, hiszen nem volt még hozzájuk szerencséje. Megállsz a kapu előtt, majd vársz. Nem tudod pontosan, hogy mire de vársz. Egy levelet kaptál a minap, így annak utasításai szerint ide jöttél. Hivatalos levél volt. Ha minden igaz, akkor a Hokage-sama helyettesétől jött a levél, amiben megkért téged egy szívességre. Mivel a Faluban élsz és shinobihoz méltó képességekkel rendelkezel, így egy kevés pénz ellenében egy kisebb feladatra kértek fel téged. A feladatra azért egy nem hivatásos shinobit kértek fel, mivel ennek a küldetésnek nem szabad szerepelnie egy papíron vagy akár tekercsben sem. Kirendeltek melléd egy shinobit, aki majd elkísér és felügyel téged, valamint adja majd neked az utasításokat. A küldetésedet egyáltalán nem ismered, így kétségek között vergődsz.
1.) Továbbra is vársz a kapu előtt, de egy jó tíz percig nem történik semmi. Amint megunod a várakozást és elindulsz visszafelé, egy hangot hallasz meg a hátad mögül. A hang, lágy és fiatalos semmiképpen sem lehet nő a forrás.
- Te vagy Hateshi?
2.) Amint megérkezel, átgondolod ezt az egész helyzetet és arra a következtetésre jutsz, hogy semmi keresnivalód egy küldetésen ami még csak nem is legális, így azon nyomban megfordulsz és elindulsz visszafelé.
3.) Vársz és csak vársz. Eltelik negyedóra, fél óra. Nem történik semmi. Az már egyszer biztos, hogy itt valami nincs rendben. De mit veszíthetsz? Ha már idáig eljöttél, akkor miért ne indulhatnál el kifelé a Faluból? Miért ne nézhetnél körül odakint?
~ Kuzomi & Kaito ~
Ahogy mentek a kapu felé egy komor és szúrós tekintetű férfi suhan el mellettetek. Az arcán sebhelyek díszelegnek és furcsa, bundaszerű valamit visel. nem biztos, hogy láttátok már ezelőtt. Megérkeztetek a Főbejárathoz, ahol már jelen volt a két őr és egy fiú, akik tőletek teljesen elkülönült. A két férfi, érdeklődve tekintett a két konohai geninre, de egyik sem szólt semmit. Az egyik elővett egy papírtömeget, majd nézegetni kezdte azt. Nem hallottátok, hogy miről folyik a csevej, de folyamatosan rátok szegezték a tekintetüket, majd vissza a papírra. Hamarosan viszont az események felpörögtek. Már pont sétált volna oda hozzátok az egyik őr, amikor valaki megállította őt.
- Izumo. Innen átveszem. - Szólt, barátságos, kedves hangon - Igazoltan lesznek távol ne aggódj! Üdvözöllek titeket, a nevem Hishita! Én kísérlek el titeket a küldetésre!
Mondta, majd turkálni kezdett az egyik zsebében. A férfi szemüveges volt és a tradicionális Jounin öltözéken kívül egy Konoha jelképpel ellátott fejkendőt is viselt, ami egészen egyedinek hatott.
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
//Jiraiya
Teljesen elment az eszem? – kérdeztem saját magamtól, mikor hirtelenjében tudatosult bennem, vasárnap van. Nem igazán tudtam, mi miatt képzelhettem azt, hogy máris hétfő, azaz a senseiemmel való találkozó napja van. Talán egy álom mondatta ezt velem – hiszen egyből ébredés után, szinte gondolkodás nélkül útnak eredtem. Az is lehetséges volt azonban, hogy elmém játszik velem furmányos játékot, és miután elsajátítottam életem első genjutsu-technikáját, megtréfált engem kissé. Na, persze jól tudtam, e kettő mind mondvacsinált indok volt csupán – kissé idegesen indultam hát vissza a szállásomra, s elhatároztam, hogy amint megérkezem, máris behuppanok az ágyamba.
A sors igencsak érdekesnek mondható fintoraként azonban hazatértemkor egy levél várt engem. Hamar megállapítottam a feladó kilétét: a Hokage helyettese volt az. – Mit akarhat tőlem? – gondolkoztam el egy pillanatra, majd továbbolvastam.
– Ez nem igazán vall rájuk, mindenesetre nem hiszem, hogy bármiféle hátsó szándék is vezérelné őket – mélyedtem el. Ami azt illeti, a viszonyom a shinobi rendszerrel és hierarchiával nem volt éppen kellemes. Igencsak meg kellett gondolnom, hogy elvállaljak-e egy küldetést, melyről szinte csak annyit tudok, hogy végrehajtásához szükségük van rám. A szabadnapomat nem sok kedvem volt ezzel elrontani – bár szó, ami szó, azt már félig-meddig így is szabotáltam.
Végül pár percnyi fetrengés és merengés után úgy döntöttem, hogy vállalnom kell a küldetést. Na, nem kötelezettségtudatból vagy azért, hogy pénzhez jussak: mindinkább abból célból, hogy tanulmányozhassam, milyen is egy „szabályos” küldetés; hogy tudjam, előnye vagy hátránya ez annak a rendszernek, melyet jelenlegi gondolkodásmódom szerint megvetek.
Kissé kedvtelenül ugyan, de újra fogtam magam, s elindultam. Úti célom az aznap már egyszer látott Főkapu volt.
– Valamiért sokan preferálják ezt a helyszínt… – gondoltam.
A levélben megjelent időponthoz igazodva érkeztem, de nem találtam ott senkit se. Egy pillanatra meg is fogalmazódott bennem, hogy talán csak egy trükkről, viccről vagy csapdáról van szó. Körülbelül 10 perc kellett ahhoz, hogy megelégeljem a szüntelen várakozást. Sarkon fordultam, s arcomon egy igencsak mélabús „már megint” kifejezéssel el is indultam hazafelé.
Nem telt bele sok idő azonban, hirtelenjében egy hangot hallottam a hátam mögül – egy igen fiatal, lágy hangot.
– Rád kellett ennyit várnom? – fordultam meg, s vettem szemügyre az újonnan érkezőt.
Teljesen elment az eszem? – kérdeztem saját magamtól, mikor hirtelenjében tudatosult bennem, vasárnap van. Nem igazán tudtam, mi miatt képzelhettem azt, hogy máris hétfő, azaz a senseiemmel való találkozó napja van. Talán egy álom mondatta ezt velem – hiszen egyből ébredés után, szinte gondolkodás nélkül útnak eredtem. Az is lehetséges volt azonban, hogy elmém játszik velem furmányos játékot, és miután elsajátítottam életem első genjutsu-technikáját, megtréfált engem kissé. Na, persze jól tudtam, e kettő mind mondvacsinált indok volt csupán – kissé idegesen indultam hát vissza a szállásomra, s elhatároztam, hogy amint megérkezem, máris behuppanok az ágyamba.
A sors igencsak érdekesnek mondható fintoraként azonban hazatértemkor egy levél várt engem. Hamar megállapítottam a feladó kilétét: a Hokage helyettese volt az. – Mit akarhat tőlem? – gondolkoztam el egy pillanatra, majd továbbolvastam.
– Ez nem igazán vall rájuk, mindenesetre nem hiszem, hogy bármiféle hátsó szándék is vezérelné őket – mélyedtem el. Ami azt illeti, a viszonyom a shinobi rendszerrel és hierarchiával nem volt éppen kellemes. Igencsak meg kellett gondolnom, hogy elvállaljak-e egy küldetést, melyről szinte csak annyit tudok, hogy végrehajtásához szükségük van rám. A szabadnapomat nem sok kedvem volt ezzel elrontani – bár szó, ami szó, azt már félig-meddig így is szabotáltam.
Végül pár percnyi fetrengés és merengés után úgy döntöttem, hogy vállalnom kell a küldetést. Na, nem kötelezettségtudatból vagy azért, hogy pénzhez jussak: mindinkább abból célból, hogy tanulmányozhassam, milyen is egy „szabályos” küldetés; hogy tudjam, előnye vagy hátránya ez annak a rendszernek, melyet jelenlegi gondolkodásmódom szerint megvetek.
Kissé kedvtelenül ugyan, de újra fogtam magam, s elindultam. Úti célom az aznap már egyszer látott Főkapu volt.
– Valamiért sokan preferálják ezt a helyszínt… – gondoltam.
A levélben megjelent időponthoz igazodva érkeztem, de nem találtam ott senkit se. Egy pillanatra meg is fogalmazódott bennem, hogy talán csak egy trükkről, viccről vagy csapdáról van szó. Körülbelül 10 perc kellett ahhoz, hogy megelégeljem a szüntelen várakozást. Sarkon fordultam, s arcomon egy igencsak mélabús „már megint” kifejezéssel el is indultam hazafelé.
Nem telt bele sok idő azonban, hirtelenjében egy hangot hallottam a hátam mögül – egy igen fiatal, lágy hangot.
– Rád kellett ennyit várnom? – fordultam meg, s vettem szemügyre az újonnan érkezőt.
Hateshi- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 20 + ?
Adatlap
Chakraszint: 611
Kaito már éppen indulni készült mivel kissé már izgatott volt, ám még mielőtt bármi is történt volna, egy másik fickó jelent meg. A tag elégé lihegett mivel igencsak sietett. Egy tekercset vett elő, majd miután kifújta magát csak annyit mondott: - A Hokager parancsára Taidana Kaito helyét én veszem át ezen a küldetésen. A lihegő emberke Kuzo-val lehetett egyidős, de már taktikai mellény volt rajta, és a tekintette is igen komoly volt. A szelíd arcú emberke elő vette tekercset majd elolvasta, majd komoly arccal tudomásul vette a benne foglaltakat, és elküldte Kaitot. A genin-nek nem volt kedves élmény ez, de a parancs az parancs, és ő nem szegheti meg, kissé csalódottan ballagott tovább, és remélte, hogy majd megint össze futnak egy küldetésen Kuzo-val.
// Bocsánat mindenkitől, hogy lemondom a küldetést, csak jelentkezem a Fukurobu klánban, és itt sem maradhatok öröké, ha Kuzonak vissza jön a netje, és én éppen nem mást csapatok, akkor össze dobunk valamit, pótlás képen, még egyszer bocsánatot kérek mindenkitől. //A hozzászólást Taidana Kaito összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 10 2012, 01:45-kor.
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 275
// Hatesi //
Ahogy megfordultál a nap a szemedbe sütött. Pont Kelet felől nyílik Konoha bejárata, így ez nem meglepő. Amint látod, többen is idecsoportosultak. Valószínűleg egy Konohai csapat, dehát a munka az munka. A férfi közelebb sétált hozzád. Amint testével eltakarta a felkelő napot, nyomban jobban láttad magát a férfit. Egy magas, sötét hajú, hófehér bőrű férfi állt előtted. A szemei vörösek voltak. Nem láttál még ehhez hasonlót. Egy maszkot visel, ami feltételezhetően egy ANBU speciális osztag maszk. Csak a fél arcát takarta el.
- Igen, rám.
Felelte hűvös hangon, mint ha mi sem történt volna. Most már az egész alakja láthatóvá vállt számodra. Fekete köpenyszerű kabátot viselt valamint fekete cipőt és fekete nadrágot. Egy Tanto volt a hátára erősítve. Bólintott egyet a két őrnek, mire ők elterelték kíváncsi tekintetüket.
- Kövess! A feladatodat majd a falu kívül mondom el!
Utasított, majd megfordult és kisétált a kapun.
// Következő postot az Erdőségekhez kérném //
Ahogy megfordultál a nap a szemedbe sütött. Pont Kelet felől nyílik Konoha bejárata, így ez nem meglepő. Amint látod, többen is idecsoportosultak. Valószínűleg egy Konohai csapat, dehát a munka az munka. A férfi közelebb sétált hozzád. Amint testével eltakarta a felkelő napot, nyomban jobban láttad magát a férfit. Egy magas, sötét hajú, hófehér bőrű férfi állt előtted. A szemei vörösek voltak. Nem láttál még ehhez hasonlót. Egy maszkot visel, ami feltételezhetően egy ANBU speciális osztag maszk. Csak a fél arcát takarta el.
- Igen, rám.
Felelte hűvös hangon, mint ha mi sem történt volna. Most már az egész alakja láthatóvá vállt számodra. Fekete köpenyszerű kabátot viselt valamint fekete cipőt és fekete nadrágot. Egy Tanto volt a hátára erősítve. Bólintott egyet a két őrnek, mire ők elterelték kíváncsi tekintetüket.
- Kövess! A feladatodat majd a falu kívül mondom el!
Utasított, majd megfordult és kisétált a kapun.
// Következő postot az Erdőségekhez kérném //
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
5 / 20 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
5 / 20 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.