Szabad Játék (1)

+29
Kawajiri Satoshi
Sasaki Haru
Suyiko Kirinai-Aki
Kenta Koizumo
Sharo Lu
Fujikage Kizashi
Misaki Kiyoko
Yuhi Sakura
Hirano Reina
Jiraiya
Yoru
Matsudaro Kitsumo
Kenshiro Erisa
Ransui Midori
Isha Dansei
Yamato
Kagemare Kuzomi
Sato Natsuhi
Kagua Hatami
Katsumi Kawachi
Kenshiro Karu
Hyuuga Emiko
Kyrena
Azumi Yuurei
Djuka Ryuu
Kusuki Eiko
Akira
Nara Akane
Sai
33 posters
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

13 / 17 oldal Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Next

Go down

Szabad Játék (1) - Page 13 Empty majd csak lesz valami

Témanyitás  Yoru Pént. 31 Júl. 2015, 09:58

A délutáni nap melengető sugarai sütik be az avart átszelő utcákat, az emberek mosolyogva igyekeznek ügyes bajos dolgaikat elvégezni. Az utcai forgatag nagy része vagy túl sok vagy épp túl kevés telet élt meg. Nos igen, a fiatalok és életerősek a fronton vannak. A frissen végzett genin Akarui Yoru sajnálatára nem ilyen szerencsés épp az unalom egyik legmélyebb bugyrában szenved.
~ Két hét, két hete nem tudok mit kezdeni magammal. Csak a nyomott napi rutin.
Durcásan zsörtölődik Yoru a háza tetején, a felalított edzőbáb végtagjainak ropogása, az ütések nagy csattanása csak ott visszhangzik az utcai forgatag felett. Lent a mit sem sejtő embertömeg fel sem fogja, hogy a fiatal férfi unalmában már az összes könyvét újra olvasta, minden edzését duplázta és a szakácskönyveiben sem talál már semmit amit még ne készített volna el.
- UUUNATKOZOOOOM! – Izmai megfeszülnek és teste 360 fokos fordulattal segíti Saku metszését. A penge keservesen felsikítva perdül a kezében. Tökéletes vágás, a báb feje rezzenéstelenül áll a helyén, majd szépen lassan elkezd elcsúszni a nyakrészen és a földre nagy koppanással érkezik meg. Yoru arcán rezzenéstelen érzelem mentes „maszk” ül, kezében a körpenge még mindig siklik, bár jóval lassabban mint egy pillanattal korábban. Két lépéssel a tető széléhez sétál és a tömeget kezdi figyelni.
~Ha nem történik valami akkor megőrülök, lehet el kéne hagynom a falut és kalandozni? Anya vajon mit tenne?

Yoru
Yoru
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 148
Elosztható Taijutsu Pontok : 70

Állóképesség : 100 (D)
Erő : 100 (D)
Gyorsaság : 148 (D)
Ügyesség/Reflex : 200 (C)
Pusztakezes Harc : 100 (D)

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 278

Vissza az elejére Go down

Szabad Játék (1) - Page 13 Empty Majd csak lesz valami

Témanyitás  Yamato Hétf. 03 Aug. 2015, 12:45

//Yorunak//

Nem hosszú ideje vagyok a faluban, így felfedező útra indulok. A város zsúfolt, van aki menekült, vannak helyiek és néhány shinobi is akad az utcán. EKkor valami ismerősre figyelek fel, ahogy megpördülök egy kisfiút látok, amint az anyja kezét fogja és csokiért sír. Elmosolyodom. Nekem sosem volt anyám, de a faluban sokszor láttam ilyet. A gondolatra, hogy talán sosem látom a falumat újra, ökölbeszorul a kezem, de el is engedem. Tudom, hogy én nem tehetek semmit, de azt is tudom, hogy a falum erős shinobijai most is ott vannak a fronton és harcolnak, hogy visszaszerezzék a falut. Tudom, hogy ha erősebb lennék, akkor én is tehetnék a falumért, de a tétlenség a legrosszabb, nem is a tétlenség, hanem a tehetetlenség. Kell egy technika, amivel megkönnyítem a bábjaim cipelését, esetleg meg is szüntethetem azt, Valami technika, ami lehetővé teszi, hogy ne csak bábot kelljen készítenem, de akár egy bábsereget is, anélkül, hogy minden bábot egyesével kelljen megépíteni. Az utóbbira már van megoldásom, egyszerűen olyan bábokat kell készítenem, amik egyszerűen szétszedhetők és akár pillanatok alatt össze is rakhatók, de emellett számos más ötletem is támadt, ahogy a faluban járok. A nyakamba ott lóg Suna fejpántom, ezzel jelezve, hogy szövetséges vagyok és egyben menekült. Nem messze sétálok az épületektől, mert itt kisebb a tömeg, így viszont kiszúrhatom az egyik éppen előttem lévő házon a ninját, aki a tömeget figyeli. Sango hebi báb van nálam, így a hátamon lévő bábhordóval furcsán nézhetek ki, de nem szeretek úgy járkálni, hogy legalább egy báb ne legyen nála. Arra a föntésre jutottam, hogy ezúttal ez a báb a legalkalmasabb arra, hogy velem tartson. Nem tudom, hogy a fiú kiszúrt-e, de egyelőre csak figyelem a nézelődését. Magasságától függetlenül néhány 5 érzék zürzavara pecsét felrobbantásával el tudnám kábítani, de nincs ilyen tervem, főleg nem szövetséges nemzetnél, mert ott a kezén a konohai fejpánt és hát nem szívesen menekülnék innen is. Nem teszek semmit, csak várok, hogy mit tesz.
Yamato
Yamato
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1046
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 666 (A)
Erő : 590 (A)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 690 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)

Adatlap
Szint: S
Rang: Chuunin / Bábhasználó
Chakraszint: 967

Szabad Játék (1) - Page 13 Empty Re: Szabad Játék (1)

Témanyitás  Yoru Hétf. 03 Aug. 2015, 23:13

// Cuki vagy h a vastag lópokróc alatt észreveszed a fejpántot, de ám legyen de ha a levelet látod, a homokot is látnod kell, mert mindkettőt hordja. Bár tény h a homok kicsit hmm.. kopottas.//

A tető szélén állva még mindig a semmittevés mocsarában tespedő lélekkel küzd az ifjú ninja. Egyszerűen nincs mit tenni, ha nincs feladat a harcos szíve szenved.
~ Lehet le kéne menni a tóhoz, az úszás talán kikapcsol. Vagy csak a piacon kéne körülnézni? Ki tudja?~ Az utcai forgatag színes és hangos ám egy fura figura valahogy nem passzol a tömegbe.
~ Hmm. Egy kalmár? Vagy hordár?~ A férfi közelebb ér, és Yorunak feltűnik, hogy a furcsa külsejű férfi szintén fel-felpillant rá.
~ Az a fejpánt. Mintha..~ A fiatal férfi szeme felcsillan. Baljából Sakut felcsatolja a hátán található tartóra majd a egy pillantást vetve a ház falának tövéhez. ~ Tiszta.. és hopp…
A mázsás test a 9 méteres magasságot úgy teszi meg mint egy darab kő a kútba hajítva. Yoru gyakorlottan csapódik be kisebb port felkavarva, de a környékbeliek már reakcióra sem méltatják.
Miután felegyenesedik, léptei az idegen felé viszik. Mikor már csak pár lépés van köztük, szeme kikerekedik, pupillái kitágulnak. ~ Sunagakure?!
- Üdv! Mi járatban? – Kérdi az idegentől, az illendő fejhajtást követően.
Yoru
Yoru
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yamato Hétf. 10 Aug. 2015, 16:40

//Nem jött át a posztból, hogy ott van, de akkor semmis//

A falu unalmas, mert nem tudok mit tenni és nem az enyém. A homok is unalmas, mert mindenhol csak homok van, Konoha sokkal izgalmasabb, mégis nekem hiányzik a falum monotonitása, mert az az enyém. Lehet, hogy valakinek csak homok homok hátán, de nekem szülőföldem és ismerem minden titkát, minden titkos helyet, ahova el lehet bújni, ha az ember egyedül van. Ekkor a férfi, akit eddig megfigyeltem észrevesz és mintha öröm csillana a szemébe, majd leugrik jó 9 métert zuhanva, mégis olyan hangtalanul, mint a macska. Egyből tudom, hogy shinobival van dolgom.
- Konnichiwa! - Hajolok meg. Nem sok minden, épp feladatot keresek magamnak, mert igen csak pénzszükében vagyok.
Mondom el a valóságot, hátha valaki olyanba ütköztem, aki némi pénzért tud adni valami feladatot vagy ha nem legalább némi pénzt alamizsnaként, de ha csak egy új barátot találok már az sem utolsó dolog, mert egyedül egy ismeretlen faluban nem annyira szórakoztató.
Yamato
Yamato
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kagemare Kuzomi Szer. 12 Aug. 2015, 19:45

// Yamato - KnK //

Ennyi. Nincs mit mondanom. De valami itt mégsem hagy nyugodni. Az előbbi gondolatom. Ez az ember a biztos halálba megy. Mégis megy. Mi ez, ha nem hősiesség? Mi ez, ha nem hűség? Ilyen emberekre, szükségem van. 
- Majd keress fel. Értékelem az olyan emberi tulajdonságokat, melyekkel Te rendelkezel. Bátorság, hűség, hősiesség. A háború után... szóval miután megnyerjük a háborút, azután nem lesz egyszerű. Vannak erők, amik népeink kizsákmányolásán dolgoznak. Konohagakure no Satou, Sunagakure no Satou... Zsiványok tanyáznak mindenhol. A legyengült falvak vajon fel tudják-e venni velük a harcot? Vagy elég hatásosan lépnek-e fel?
Nem mondom tovább. Nem véletlenül fogalmaztam úgy ahogy. A győzelem biztos emlegetése és kérdések, melyek akár el is szállhatnak a szélben...
Abból, ahogy reagálni fog majd, sokat megtudhatok. És az információkból pedig kiderülhet, hogy alkalmas-e arra, ami eszembe jutott.
Kagemare Kuzomi
Kagemare Kuzomi
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 594

Állóképesség : 400 (B)
Erő : 250 (C)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 400 (B)
Pusztakezes Harc : 294 (C)

Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 519

Témanyitás  Yoru Pént. 14 Aug. 2015, 12:39

Yoruban valamiféle bajtársiasság érzete tölti, el mikor a fiatalember említi, a feladathiányt és a pénz szűkös szorítását.
- Hát feladatról nem tudok, - jegyzi meg kis gondolkodás után. –De egy rámenre szívesen meghívnék egy földit, amennyiben elfogadja.
A súlyos pokrócot átvetve vállán karja szabadon láthatóvá válik rajta a két shinobi fejpánt.
-Yoru vagyok, Akarui Yoru Sunagakure-ből.- Mosolyog őszintén a fiúra és finom mozdulattal igazít a vállán, hogy a köpeny visszacsússzon a helyére.
A fiú reakcióját megvárja majd ha úgy dönt hogy csatlakozik, akkor mellé lép és karjával invitálja az utca forgataga felé ahol is a piaci kavalkád irányába vezeti egyenesen az Ichiraku Ramen Bar felé. Közben kérdésekkel bombázza, szeretett szülőföldjével kapcsolatban.
- Mesélj hogy zajlott a Sans áradása? Vagy megint aszály van otthon? Az oázisnál a kalmárok megerősítették már a pihenőhelyeket vagy még mindig a banditák fosztogatásától kell tartani? A Sunai üvegházakat bővítették, rég nem hallottam otthonról híreket? – Yoru kérdései csak úgy záporoznak a rövid séta közben, mint a figyelmetlen utazóra a banditák senbon-esője.
Yoru
Yoru
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yamato Hétf. 17 Aug. 2015, 11:07

//KnK- Kuzomi//

Ha tehetek valamit azért hogy a háborúnak vége legyen, akkor megteszem azt. Ha azért kell tennem, hogy a falum újra szabad legyen, akkor azért meg is halok, ha tudom, hogy nem hiába történik. Ugyan az lenne a legjobb, ha a hborúból mind két oldal győztesen jöhetne ki, de eg háborúnál ez sosincs így, nincs olyan, hogy döntetlen. Látszólag valaki nyer, valaki veszít, de mindazonáltal mind a két fél vsztes, hiszen emberek ezrei, tízezrei halnak meg, csak azért, mert az ország vezetői túl sokat akartak, hogy még több legyen nekik, nem számolva azzal, hogy csak veszteni lehet egy háborúban. Hiába növeljük a területeinket, ha ezzel embereket áldozunk fel, embereket, akik testévrek, anyák, apák, gyerekek és csakmásodsorban shinobik. De ezzel nem foglalkozik senki, mert a shinobi csak eszköz, az érzéseivel senki nem foglalkozik.
- Az nem kérdés, hogy nyerni fogunk. A kérdés az, hogy megéri-e egyáltalán háborút indítani. Az emberiség még nem nőtt fel annyira, hogy rájöjjön, hogy a különböző nemzetek nem egymás ellenségei, hanem össze kell fogniuk, mert együtt erősebbek. És igen, valóban vannak erők, amik elsősorban a háborúból nyerészkednek és vannak, akik hiénák módjára az országok gyengeségét fogják kihasználni a háború után. Ezt kell megakadáyozni, ha már a háborút nem tudtuk megakadályozni, akkor segíteni kell az újjá építésben és ebben az is benne van, hogy az olyan sunyi embereket, akik a legyengült országokon élősködnek el kell pusztítani.
Egy kicsit elagadtattam magam, de úgy érzem, hogy nem estem túlzásba. Ez mind az én meggyőződésem és ha ezért tenni kell, akkor tenni fogok.
Yamato
Yamato
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yamato Hétf. 17 Aug. 2015, 11:20

//Yoru//

Az utolsó bábom készítésével gyakorlatilag lenulláztam magam, egy fillérem nem maradt. A bábkarok most nincsenek nálam, de helyettehoztam egy másik bábot, igaz nem valószínű, hogy használni fogom, esetleg gyakorlás céljából, de abból a szempontból meg nem az a tökéletes báb ugyanis elég sok olyan mechanizmus van benne, amit újra csak feltöltés után tudnék használni.
- Kár, pedig jól jönne.- Tényleg fontos lenne minél előbb pénzt találni, legyen szó egy erszényről, amit valaki elvesztett vagy akár munkával megkeresve, jelenleg bármennyinek örülni tudok.- Természetesen elfogadom.
Mondom, mikor meglátom a két fejpántot társam vállán. Egyelőre nem mutatkoztam be, de amikor ő ezt megteszi, akkor én is úgy érzem, hogy az illendőség úgy kívánja.
- Yamato a nevem. Örülök, hogy megismertelek.- Közben karon ragad és a tömeg felé invitál, természetesen nem kell nagyon rángatnia, hogy menjek, hiszen éhes vagyok, de pénzem nincs.- Nem tudok válaszolni. Nem tudom mennyit hallottál belőle, de Sunagakurét elfoglalta Iwagakure. Még az ostrom előtt elhagytam az országot és vándorolni kezdtem. Én éppen a felszabadító hadjáratból tértem haza, vagyis ide. Egyelőre nem tudom meddig maradok Konohában, de amíg szerzek egy kis pénzt, addig biztos, viszont minél előbb vissza akarok térni ideiglenes otthonömba a fegyverkészítők északi falvába, mert ott vár a családom, nagypapa és a barátnőm.
Mondom el a történetemet és azt, hogy mennyit tudok a faluról, miközben követem.
Yamato
Yamato
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yoru Szer. 02 Szept. 2015, 11:58

// Sorry, ez nem az én időszakom… már álmomban is kerítést rakok.//

Yamato szavai nem nyugtatják meg Yorut aki igyekezett a háború ellenére úgy gondolni otthonára, hogy az a körülményekhez mérten még ép.
~ Azért az megnyugtat, hogy Iwagakure nem hülyékből áll, és nem a civil lakosságot veszik elő, így Apa nyugodtan és főleg biztonságban él.
- Értem, tehát jót nem tudsz mondani rosszat meg úgy látom nem akarsz részletezni.
Mondja kissé erőltetett mosollyal, miközben lassan de céltudatosan haladnak át a forgatagon. A piaci forgatagban több árus is Yoru felé int vagy hangosan köszön neki amikre Yoru illően referál.
-A legtöbbnek van vagy volt kapcsolata édesapámmal, és így velem is. Amióta itt élek sokat vagyok idelent, jó edzés és könnyű pénz a karavánok ki és berakodása. – Yoru fejében felcsillan az isteni szikra. – Lehet a holnapi karavánnál tudnél te is besegíteni, ha nem veted meg a fizikai munkát akkor ütheti egy kis pénz a markod, ráadásul a koszt ingyen van.
Az ötlettől felvillanyozva Yoru elégedetten lép be sötét füstös kis bodega ajtaján, ami ha nem is elég feltűnő, hiszen a 165 centis ajtón a 190 centis ember komikus mozgással hajtogatja be magát, még hangosan köszön is.
- Gyere a pultnál van hely! – Bök fejével a pult felé a szinte teljesen üres kis étteremben. Mely mozdulatát határozott léptek követnek a nevezett hely irányába.
- Tiszteletem! Mester a szokásosat kérném. – Majd Yamatora néz kérdőn. – És te?
Yoru
Yoru
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Kedd 15 Szept. 2015, 16:38

// Off: Csak azért írok, hogy szem előtt maradjon a Topic //

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Matsudaro Kitsumo Csüt. 17 Szept. 2015, 09:22

[Kawachi]
Megkönnyebbülök, hogy ezt már nem ismeri. Őszintén szólva halvány lila gőzöm sincs arról, mit tanítanak manapság a ninja akadémiákon... Régen is csak belekóstoltam... Na mindegy, bár még mindig elszomorít, hogy semmilyen érzelmeket nem vált ki ebből a tulokból - elnézést kérek a tulkoktól ˇˇ - egy növény látványa sem, pedig a henna szerintem igen szép, olyan szívmelengetően kedves növény. Engedem is neki, hogy az enyhe szellőben leveleivel végigcirógassa az arcom. 
- Akkor ma vele foglalkozunk - jelentem ki, majd végigfuttatom ujjaim a levelein, s pár kövérebbet lecsippentek óvatosan, és a tanítványom kezébe adom, hogy jobban megnézhesse őket, hogy később felismerhesse a növényt. - A henna növény többnyire forróbb, napsütéses tájakon él meg, de mint láthatod, egész könnyen termeszthető. A napsütés mértéke igazából csak a levelekben fejlődő festékanyag mennyiségét befolyásolja, de számunkra ez kevésbé fontos tulajdonsága. A leveleiből készült pépet mi ugyanis fertőtlenítésre és hűsítésre használjuk. Fertőtlenítő és szövetösszehúzó hatása miatt gyakran használják kisebb karcolások azonnali ellátására, égési sérülések és ekcéma kezelésére, de horzsolások és húzódások, reumás fájdalmak és ízületi gyulladások esetén is enyhülést nyújt. Hűsítő hatása miatt ecettel keverve fejfájás csillapítására is lehet használni, főleg ha a fejfájást a nagy meleg okozza, a lábfejre kenve is hatásos. A lábfejre kenve használ ezenkívül lábgombásodás, tyúkszem, erős lábszag, vízhólyag és kisebb vágások esetén is. Az emberi tenyéren annyi idegvégződés van, hogy ha kézbe veszünk egy darabka hennapépet, az önmagában is lázcsillapító hatású. Plusz előnye, hogy hajkondicionálóként megállítja a hajhullást, hatásos fejtetű és korpásodás ellen, de állítólag fertőtlenítő hatása folytán még olyan súlyos betegségek esetében is csodát művel, mint a lepra, a himlő, a sárgaság, sőt bizonyos rosszindulatú daganatok, de szerencsére ezek nem gyakoriak errefelé, így nem kellett még ilyesmire felhasználnunk. 
- Amit a kezedben fogsz, a növény értékes levele. Alapvetően nem levelenként szedik, mikor felhasználáshoz készítik elő, hanem az egész cserjét kivágják, az ágakat letörik és két napra kint hagyják a napon száradni. Ezután a leveleket apróra vágjuk, majd mozsárban összetörjük, míg por állagú nem lesz. Ezt tároljuk fiolákban. Amikor használni akarod, feloldod forralt vízben úgy, hogy pépes állagú mondhatni krémet kapj, s ezzel tudod ellátni a sérüléseid vagy esetleges bőrbetegségeid. Maga a krém maximum négy napig használható fel, utána mondhatni megromlik, így abból tényleg nem érdemes előre betárazni - foglalom össze a főbb tudnivalókat, majd megvárom, van-e kérdése. Ha nincs, akkor nincs más hátra, mint a gyakorlat. 
- Ezt a két levelet neked adom, otthon kiszáríthatod őket, a hátsó üvegházban pedig kipróbálhatod, meddig és hogyan kell törni a leveleket, hogy por állagot érjenek el, és ha szeretnéd, egy kis adagot be is keverhetünk, kipróbálva. 
Matsudaro Kitsumo
Matsudaro Kitsumo
Játékos

Adatlap
Rang: Civil - gyógynövényszakértő
Chakraszint:

Szabad Játék (1) - Page 13 Empty Szabad Játék

Témanyitás  Hirano Reina Szer. 03 Feb. 2016, 20:03

Téli éj volt. Az utcai lámpa fényt vetett a szállingózó hópelyhekre, amik társaik mellé ültek le a hideg földön képzett vastag hórétegre. Hófehér kezeim remegés áldozatává váltak a fagyos fuvallatok közepette. Lefelé tudtam csak nézni, a hó annyira hevesen hullott. Egyedül voltam és a lábaim csak vitték előre kiüresedett lelkemet. Már több mint egy hete, hogy Ő nincs többé. Szívem dübörgött mellkasomban, mintha ketrecbe lett volna zárva és ki szeretett volna szabadulni. Tudtam, hogy hova tartok, de azt nem tudtam, hogy merre járok. Ez izgatott engem a legkevésbé abban a pillanatban. Minden oly értelmetlennek tűnt. Könnyáztatta arcom csak még hidegebben érte a szél. 
       Jobb kezemben egy könyvet szorongattam és görcsösen ragaszkodtam hozzá. A könyvtárból tartottam hazafelé. Annyira megfeledkeztem az olvasásban, hogy az éjszaka sötét leple beborította az égboltot. Ezzel vontam el a figyelmem a saját gondolataimtól. A könyvek világába menekültem a valóság elől. Az öntudatra ébredés keserű percei szétszaggattak, de az utca népe ebből mit sem sejtett. Lehet, hogy mellettem is elment pár ember, akinek a lelkén nagyobb fájdalom ült, mint azt én valaha is el tudom képzelni, de erről sosem szerezhetek tudomást. Mint ahogy az én fájdalmamról sem tud senki. Ez talán így van rendjén.
     Elmém mélye annyira magába szippantott, hogy nem is ügyeltem rá, hova lépek. Megbotlottam valamiben és a lendület egyenesen egy lány hátába repített. Nem nagyon löktem meg, igyekeztem magam fékezni az esésben. A könyv kirepült a kezemből és olvasottsága miatt a szélvihar kitépett belőle párat a már amúgy is mozgó oldalakból. Gyorsan feltápászkodtam és letöröltem a könnyeimet, hogy ne lássa meg, hogy sírtam, majd egy mosolyt erőltettem az arcomra, mire megfordult. A forgással háta mögé lebbentek hullámos, lila fürtjei.
- Szia! Sajnálom, nem állt szándékomban meglökni téged. Magam is megbotlottam. - kértem elnézést remélve, hogy nem sértettem meg. Közben szememmel a szétszóródott lapok után kutattam.
// Yuhi Sakura, Isha Dansei //
Hirano Reina
Hirano Reina
Játékos Mesélő

Elosztható Taijutsu Pontok : 35

Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 390

Témanyitás  Yuhi Sakura Szer. 03 Feb. 2016, 21:46

//Reina, Isha Dansei//

Ugyanolyan este volt mint a többi. Vagyis talán a kihalt utcán a cipőjúket koptató embereknek annak tűnhetett. A hó lassan kezdte beborítani a tájat és az utcán egyre kevesebb volt az ember. Aki megis úgy döntött, hogy idejét egy legkevésbé sem kellemes sétával tölti el a fagyos levegőn, vidám szines ruhákban illegették magukat. Jóval a főúttól messze egy jelentéktelen mellékutcában egy árny vált ki a többi közül és macskaszerű léptekkel haladt a fal mellett. A sikátor falait vastagon borította be a kosz, a földön pedig egyre több hópehely fogódzott össze és alkotott takarót. Az árny körvonalai jobban kirajzolódtak egy lámpa erőltetett fényénél és így felismerhetővé vált. Alakja elárulta, hogy egy fiatal lányról van szó es ehez még csatlakozott a mélyen a szemébe húzott fekete csuklya alól elő-elő villanó ibolyaszin haja. Sakura egyenletesen vette a levegőt, szemét csípte még a sok sós könny, bár egyet sem hullatott. Miért? Tette fel magában a kerdést ujra. Ez a szó úgy bontotta meg lassan az elméjét mint, ahogyan általában a szövetet szakitanak szét egy ollóval. Altalában kedvességgel teli tekintete most rodeg és távolságtartón meredt előre. Hátratolta mély csuklyáját és fejét lassan az ég felé emelte. A sötetség áthatolhatatlan köpönyegét most a szemébe szalló kis hópelyhek törték csak meg. Addig így maradt amíg nem kezdte érezni, hogy az ujjaiba mar nem jut el a forró vér. 
Vissza is rántotta a kapucnit, így az újra békés takarásba burkolta porcelánszínű arcát. Sakura szinte meztelennek érezte már magát óvó köpenye nelkül. Mikor megbizonyosodott róla, hogy senki elő és lélegző ember nem jár erre és újfent nekivágott a sötétségnek. Nemrég meg egy unalmas irodában ült az örökösödési ügynökkel, aki cseppet sem volt jó társaság.
"A lány feszülten bámulja az elé tolt dobozban heverő holmikat. Mindössze ennyi maradt Yuhi Hiróból, pedig egesz életében igaz és jó ember volt. Lila íriszei tágra nyilnak a meglepetéstől és talán azert is, hogy mégjobban elrejtsék a sok síras okozta vörösséget. A vele szemben ülő nő ekkor szólal meg. 
- Az apja mindent magára hagyott. Nincs mit mondanom.
Ennyi. Semmi együtterzés, semmi tisztelet vagy részvét. Sakura legszívesebben követnék lelke önző utasításait és egy jó nagyot sózna erre az asztalra. Mégsem teszi. Arca egy maszk lett, semmi érzelem nem latszik rajta. A nő feláll, a kezébe nyomja a dobozt és kitessékeli az irodából."
Ez meg mindig élénken él a sértődött, dühös és gyászoló lányban. Lepteit ekkor felgyorítja és merész tettre szánja el magát. Kilép egy forgalmasabb utcára. Kezében meg mindig a kis dobozt szorongatja. Az övében érzi a kunaiának ismerős nyomását és erre kicsit megnyugszik. Már nem figyel semmire. Az emberek atctalanok, az utac tája elmosódik mellette. 
Ekkor valami bizonyosan élő csapódik Sakura hátának. A lany kibillen az egyensúlyából, de nem mutat gyengeséget. A "tamadója" ekkor elfordulva kapkod össze vissza igy a lány gyorsan megfordul és egy vele egykorú lanyt pillant meg. Sakura meglepődve hallgatja ahogy a lány (bizonyára erőltetett) mosollyal az arcán hebegve- habogva valami bocsanatkérést motyog. Vékony fekete alakja ekkor lehajol és keresgélni kezd. Sakura legszívesebben ráordítana a gigyelmetlen lányra, de nem teszi. Arca merev, hangja hidegen szakítja meg a fagyott téli csendet. 
- Nekem komolyan fogalmam sincs ki vagy te lány, de nem is érdekel. Nincs veled semmi dolgom. Eredj. Vagy ha nem...- itt a hatás kedvéért szünetet tartott és szemében gyilkos dühvel vizslatta a lányt. Ám egyszer csak mintha elűlt volna a vihar, Sakura megenyhült és a lány arcat kezdte tanulmányozni. - Nos ezt visszavonom. Bocsáss meg de egy temetés ügyeit kell intéznem. 
A másik lány, szemében mintha megértest látott volna. Meglehet, hogy csak képzelődött.
- De illetlen vagyok! A nevem Sakura. Hát a tied? 
Mintha megértené ezt a lányt. Valami új ez. De még mindig a gyilkolas vágya tombol benne. A lány megis elűzte egy időre. Most újra a régi lehet. Talán ez egy barátság kezdete? Vagy a lány ellenség?
Yuhi Sakura
Yuhi Sakura
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 10

Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 145

Témanyitás  Isha Dansei Szomb. 06 Feb. 2016, 18:20

Hideg van és lefagy a bokám, fázok és még az orrom is folyik. Jó az lehet a csilis babtól. Kellett nekem fingatósat ennem. Hamarosan lecserélhetjük a tömegszállító eszközöket bélgáz meghajtású járművekre. Gazdaságos, de büdös. Jah és folyik az orrom. Áhh.
Így ballagtam hazafele, a csípős, de persze isteni étkem elfogyasztása után. Hosszú nap volt, persze ettől függetlenül élveztem. Két rutinműtét, és egy nagyvizit. Persze én, mint pici hugyos, csak műszereltem, meg vittem a paksamétákat, de legalább már odaengednek a műszerekhez. Egy fél évvel ezelőtt, örültem, ha ágytálat suvickolhattam. Mondhatnám, hogy az is jó volt, de akkor hazudnék.  
Ahogy haladtam a hófödte tájon át mibe botlottam bele? Hát persze hogy két lányba. Ó basszus! Nem vagyok meleg, de ha még egyszer valaki le mer perverzezni csak azért mert elmentemben odapillantok egy másik humanoidra, aki az ellenkező nemet képviseli, és teljes mértékben életképes példány révén vonzza az egészséges hím egyed tekintetét, annak esküszöm ki fogom pucolni az ánuszát egy kaktusszal. De persze amellett sem lehetett elmenni, hogy ezek ketten hajba kaptak azon, hogy melyikük lépett melyikük sarkára. Egyem a lelküket, a nőket soha nem fogom megérteni. Kb mintha egy osztrigának magyaráznám a bináris számrendszert. Anyám, és persze jófiú lévén odalibbenek hozzájuk, hogy csitítsam már az aggodalmakat. Mert ilyen szép téli napon, nemár hogy ezt kelljen bámulnom. Persze egy kis sár, meg kevesebb ruha… jó hagyjuk. Lehet elkaptam a Kamisu vírust?
- Bocsi hogy belebégetek, de lehet, nem úgy kell konfliktust kezelni, hogy kapásból kikaparod a másik szemét. Először kérj bocsánatot. Aztán hozd a kanalat, meg az forró ólmot.
Isha Dansei
Isha Dansei
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 40

Adatlap
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 340

Témanyitás  Hirano Reina Szomb. 06 Feb. 2016, 19:33

A lányból feltörő agresszió áldozata lettem. Vagy épp nincs észnél, vagy nem is nekem szánta, csupán problémáit ily módon vezette le. Erre valószínűleg rá is jött, mert egy pillanat alatt elült a harag s zengő szavai lágyabban csengettek. Egyből elnézést kért ahogy látta, csak nagy szemekkel figyelem értetlenül. Egy temetéssel volt elfoglalva. Valószínűleg a személy közel állhatott hozzá, mert mintha transzba esve mondta volna ezeket a szavakat  oly nehezen hagyták el csöpp száját. Fel sem tudom fogni, hogy mi történne velem, ha Jiro nem lenne már itt nekem. Át tudtam érezni a lány fájdalmát és enyhébb lettem vele kapcsolatban. Elárulta a nevét. Sakura, milyen szép név!
     Már épp válaszoltam volna, s viszonoztam volna kedvességét, ekkor az éj sötétjéből az utcai lámpa egy fiút világított meg.  Nem különösebben látszott rajta bármiféle rossz szándék, de sosem lehet tudni. Eléggé megviseltnek tűnt és fáradtnak. Kinézete teljesen átlagos, zöld szemei megcsillantak a fényben és unott arckifejezést követve, mintha a kötelessége lenne csitította a kedélyeket. Nem mintha nélküle ne oldódott volna éppen meg a szituáció.
     Nem tudtam eldönteni, pusztán idegesíti – e az incidens vagy valóban segíteni akart, mindenesetre furcsán tette és gúnyos humorral próbált megoldást találni.
- Köszönjük a jó tanácsot, ha már úgy is ilyen jól megy neked ez, akkor meg tudnád nekem mondani, hogy mit tennél abban az esetben, ha egy könyvnek, ami számodra nagyon fontos kiszóródtak volna a lapjai és nem találod meg őket, s mire épp felfedezel egye oldalt azon is egy cipőnyomot vélsz felfedezni, mert egy szőkés hajú, zöld szemű fiú épp rajta tapos? – puffogtam tőlem szokatlan módon.
Sakurához fordultam és rámosolyogtam.
- Bocsáss meg.  Az én nevem Reina. Örülök, hogy megismerhetlek. -  majd a fiú felé is vettem egy fél fordulatot és mindkettejükhöz szóltam. – Most ha megbocsájtotok össze szeretném szedni a lapokat, mert nem lesz kerek a történet és nem szeretem, ha felmerülő kérdések maradnak bennem egy könyv elolvasása után.
Összeszedegettem a lapokat, ekkor már csak az az egy maradt, ami ott volt a fiú lába alatt...
Hirano Reina
Hirano Reina
Játékos Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Yuhi Sakura Szomb. 06 Feb. 2016, 20:19

Mi a fene? A lány ibolya szemei tágra nyílnak, de nem a rémülettől hanem ikább hogy is fogalmazhatnék... a meglepetéstől? A hó lassan beteríti az egész tájat és olyanná formálja amilyenre neki tetszik. Sakura lassan végigmérte az idegent, szemeit összeszűkítette apró száját pedig kicsire préselte össze. Ez egy személyes és igazán egyszemélyes sétának indult, de most... itt van 3 személy. Hirtelen ahogyan a fiú megszólalt Sakurába visszatért a lelki erőnek nevezett dolog és újra össueszedett, de meg mindig, labilis önnmaga lett. Kedvesen a lány felé fordult aki epp ideges tekintettel vizsgálta a földön heverő papírokat. Legszivesebben segített volna, de az idegen ekkor szólalt meg azon a NAGYON idegesítő hangján és ez még nem volt nagy dolog ahoz képset amit mondott. A lany legszívesebben lekevert volna neki egy jó kis csattanós pofont, de nem tett semmit. Csak nyugodtan állt. A másik lány ekkro szólalt meg és Sakura elégedetten állapította meg, hogy neki sem a legszimpatikusabb személység a férfié. A lany be is mutatkozott. Reina a neve. Reina egész szép név... Ekkor látta meg, hogy Reina mit nézett oly' nagy odaadással. Először azt gondolta csak a fiú lábát méregeti, de mikor ő is arra az irányba fordította a fejét meglátta az idegen lába alatt heverő -kissé már összegyűrődött- papírt. Hamarosan átázik. Ez a gondolat szinte neki is fájt nem is tudta, hogy Reina mit érez... talán csalódottságot. Ekkor néhány gyors lépéssel az idegen előtt termett és olyat tett amit általában sosem. Hátratolta védelmező csuklyáját és így látjatóvá tette termeszetellenes színű haját és szemeit. Nagy levegőt vett és minden méltóságát összeszedve megszólalt.
- Nos...? Nem illendő névtelenül álldogállni itt. Áruld el ki vagy. - hangja finoman és lágyan csengett, de csak úgy áradt belőle a magabiztosság- És még valami... - ekkor kinyújtotta bőrkesztűvel borított kezét és egy ujjával arrébbtolta a fiatalembert. 
Lehajolt a papírért ami ekkorra szabaddá vált és két ujja közé csippenve azt, felemelte és Reinának nyujtotta. Most figyelt csak fel a dühös fiúra maga mögött.
Yuhi Sakura
Yuhi Sakura
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Isha Dansei Szomb. 06 Feb. 2016, 21:29

Egek… semmi rosszat nem mondtam, de ezek már egyből a torkomnak szegezték mindent átvágó nyelvüket. Komolyan mondom ebben a faluban mindenki elvetemült. Bár lehet én indítottam rosszul. Nos, igazából mindegy is a végkimenetel a lényeg. Persze az, hogy kapásból mind a kettő úgy nézett rám, mintha most mászott volna, elő a kihat Uchiha klán minden tagja földből, nem éppen szívderítő dolog. Szóval vagy zombinak néztek vagy hülyének. Utóbbi lehet realisztikusabb, de előbbinek jobban örülnék. Elvégre senki sem lesz passzívan agresszív egy hörgő-morgó nyáladzó élőholt láttán. Szimplán csak felsikít és elrohan… vagy felsikít és tökönrúg. Ismét van egy barátibb opció, de nem hiszem, hogy az részletezésre szorulna.
Hozzáteszem, amíg én itt filozofáltam magamban megtört a kínos csönd mely érkezésem után állt be a népes társaságba. Hogy is mondjam, eléggé sokkoló személyiség vagyok. De persze ez nekik lehet amúgy esett le, mint egy bunkó paraszt. Hisz láttam az arcukon a feszültséget a megvetést, és azt, hogyha nem hárítok, akkor lehet eunuchként kéne leélnem az életem maradékát. És én bizony ragaszkodom a mogyiaimhoz.
Azalatt a hatásszünet alatt, amíg a két lányka rajtam élezte a kígyónyelvét volt időm szemügyre venni mindkettejüket. Hisz a jó stratégiához megfigyel szükséges. Az egyikük sápadt mint akit kilóméterekről is kerül a napfény és persze vörös szemek. Persze nem lehet albínó elvégre fekete a haja. Vagy csak festi. Igaz ebben a világban már a máz mindenhova felkerül falra, hajra, plafonra. Nekem mindegy a lényeg, hogy nem lő lézert a szeméből. Na várjunk hogy jutottam ide? Oké…
A másikuk valamelyest színesebb élményt hordozott magán. Lila haj és ugyanilyen szem. Mintha pacsuli tengerben fürdött volna. Vagy gyerekkorában beleesett a lila festékbe? Áh mindegy, a nők amúgy is kényesek a megjelenésükre, szóval ha ezt most szóvá tenném akkor tuti, hogy nem megyek el innen élve. Sőt talán még egyben sem. Valahogy mindig az ilyenekbe botlok bele a leggyakrabban. Átkoznám a szerencsém, de nem teszem, hiszen ki tudja? Talán még jól is elsülhet.
Miközben így morfondíroztam, mint valami medve, a lila hajú lány egy habozástól görcsölő mondathalmazt zúdít a fejemre, amit ha lehet szépen fogalmazni, baromira nem fogtam fel. De mentségemre legyen szólva éppen azt próbáltam megfejteni, hogy mégis mennyi idős ez a két bibebaba itt az orrom előtt.
- He…?
Hallatszik az egyértelmű válasz a számból annak okán, hogy valaki hátrébb tolt. Papírzörgésre lettem figyelmes, ahogyan papucsállathoz méltóan hátrébb tipegtem. Letekintve egy szépen gyűrt papírlapot vettem észre, melyet az írisz színű nőstény fel is kapott, hogy odanyújtsa a talánalbínónak.
- Öhmm… oh. Persze a nevem Dansei, és bocsesz, hogy lábtörlőnek használtam a papírt. Rendes körülmények közt ilyen nem fordult volna elő, de sok nem rendes dologgal találkozik az ember nap, mint, nap így remélem nem lett akkora baja. Bár a víz soha nem tesz jót a lapoknak… ezt aláírom.  *hapci(hiteles tüsszentés jelző)* Ó bakker még ez is? Esküszöm ha én most megfázom leborítom a főorvost egy teli ágytállal. Kellett neki ebbe a retek hidegbe kiküldenie egy szál műtősgöncben. Eszem megáll… Na de hol is tartottunk, ja igen a nevem Dansei… vagy ezt már mondtam? 
Isha Dansei
Isha Dansei
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 40

Adatlap
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 340

Témanyitás  Hirano Reina Vas. 07 Feb. 2016, 12:09

Már épp megkértem volna a fiút, aki régóta csak csendesen álldogált, hogy legyen szíves arrébb húzni a lábát a vízben tocsogó lapomról, mielőtt teljesen olvashatatlan lesz. Eléggé el volt merülve magában, mintha köztünk sem járt volna és egy hosszas csöndet követően csak egy „He?”-t tudott kipréselni magából. Lehet, hogy elég intenzíven oldottuk meg a szituációt és nem kellett volna ilyen hevesen reagálni, mikor egy apró kérésnek is eleget tett volna a fiú, ha már úgy is segítő szándékkal jött oda hozzánk.

Ekkor megdöbbenten figyeltem az eseményeket. Sakura kérdőre vonta a fiatalembert a kilétéről, hátrébb tolta és a papírt egy határozott mozdulattal felemelte a földről majd átnyújtotta nekem. Olyan jó érzés volt szemmel kísérni, ahogy valaki kiáll értem és segít nekem. Egy pillanatra úgy éreztem, hogy nem vagyok egyedül. Hogy valaki valamit értem tesz.

- Köszönöm, Sakura. – mondtam hálásan, de aggódva néztem a fiúra, hogy mit fog reagálni az esetre.

Aztán a fiú mintha magához tért volna egy hipnózisból beszélni kezdett. Elnézést kért az elázott oldal miatt és bemutatkozott. A Dansei névre hallgató fiú egy hatalmasat tüsszentett és most tűnt fel, mennyire piros az orra. Mérgelődése alatt kiderült, hogy a kórházban dolgozik medikusként. Ekkor kicsit elszégyelltem magam, aki emberek életét menti nap mint nap, nem lehet rossz ember. Ezt követően még egyszer bemutatkozott. Szegénykém egész napját ledolgozhatta, azért ilyen megviselt mind mentálisan, mind fizikailag.

- Sajnálom, Dansei. Gondolom kisebb gondod is nagyobb ennél, minthogy lányok támadása elől kelljen védekezned. Elnézést az indulatos reakcióért. Magam sem tudom, hogy jött. Nem vagyok ilyen. – szabadkoztam a történtekért – Tessék, úgy látom szükséged van rá. – nyújtottam át neki egy zsebkendőt majd Sakura felé fordultam.

- Tőled pedig még egyszer elnézést szeretnék kérni. Nem akartalak fellökni. Bár ne értsd félre, de örülök hogy így alakult, különben nem ismertelek volna meg téged. – mondtam őszintén és ezúttal nem erőltetett mosollyal a számon.
Hirano Reina
Hirano Reina
Játékos Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Yuhi Sakura Vas. 07 Feb. 2016, 12:24

Amikor a bizonyára nem túl normális idegen bemutatkozik, Sakura elégedetten állapítja, meg, hogy az idegen talán nem a legélelmesebb fajtából való. Vagy talán mégis? Végül is medikusnak tűnik, vagy talán egy tanoncnak. Sakurának az édesanyját juttatja eszébe aki maga is orvos volt. Tovább vizsgálja a fiú arcát, de nem kutakodóan hanem inkább kedvesen. Eddig úgy viselkedett mint valami részeg orvos, de mostanra egészen belejött, hogy normálisnak tűnjön. 
Furcsa ruhája nem tűnik túl melegnek és a lány, ha rátekint Danseire szinte maga is fázni kezd. Mégis úgy áll ott mint akit megcsapott az áram. Mereven. A szeme sarkából látja Reinát aki a lapot próbálja meg szárítgatni, de hiába. Az lassacskán szétmállik fehér ujjacskái között. A lány arca most sem mutat semmi mást csak békességet. Sakura még mindig azzal az ismerős nyugalmával szemléli Danseit, majd közelebb lép, hogy ne kelljen ordibálnia és megszólal. Hangja áthallatszik a szél zúgásán is.
- Nos akkor most mi legyen? Meddig akartok még itt lenni? Nekem mindegy lenne, de elég hideg van idekint. Na jó... Rohadt hideg és gondoltam megkérdem, ki mit is tervezne, most, hogy bemutatkoztunk. Személy szerint én nem szívesen álldogálok itt a hidegben. Ti mit gondoltok?  Dansei, igazán sajnálom, hogy így rád támadtam vagyis talán támadtunk. - itt egy percre megáll és bocsánatkérően tekint a fiatalemberre. - És Reina, nem kell bocsánatot kérned. Bárkivel megeshet. - mondja és ekkor veszi észre, hogy a lány mosoly most őszinte így ő is visszamosolyog. Kisírt szemei már nem pirosak, legalábbis ezt reméli. Válaszra vár. 
Közben a hó egyre gyorsabban kezd esni és legszívesebben vissza is venné a csuklyáját, de tudja, társaságban nem rejtőzhet el. 
Yuhi Sakura
Yuhi Sakura
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Misaki Kiyoko Szomb. 27 Feb. 2016, 23:20

/ Bocs, skacok, muszáj valamit befoglalni Very Happy / 
~Kösd az ebet a Karóhoz

Amegami, Amegami - egy új élet kezdete. Az előzővel csak annyi volt a baj, hogy nem volt kivel kötekedni már, mert magányosak voltak a másodpercek, a percek, amik aztán órák lettek és a nap egyszerűen csak nem akart eltelni. De most... hogy a fene egye meg, még mindig ugyan olyan lassú! Kouzenmaru meg a drogos srác közelsége nem olyan üdítő, mert el tudnak nyomorítani az elképzeléseikkel meg az életfelfogásukkal, én friss vagyok és üde, mint egy frissen tejszínezett epersaláta.
Muszáj volt tehát kimozdulnom, mert akkor én is olyan savanyú leszek, mint ők, mint az ecet, mint Kouzenmaru lehelete, és még tudnám tovább is ragozni. A levegő olyan kellemes volt, hogy csak ott álltam és egyszerűen csak élveztem, ahogy a szellő az arcomba csap, lehunyt szemekkel, az ég felé bámulva - azért lehunyt szemekkel, mert különben kirohadna a szemem a helyéről a nap sugarai miatt.
Ha már itt vagyok, úgy gondoltam, hogy körbe is nézek, de nem kószálok el messzire, maximum majd azt mondom, hogy kerestem magamnak egy csinos kis bokrot, hogy megjelöljem a territóriumomat - már ha véletlenül valaki itt találna, és megkérdezné, hogy mit keresek itt, mellesleg ki akarnák deríteni, hogy merre van a rejtekhely.
A helymegjelölés persze annyiban maradt, csak tettem egy sétát zsebre dugott kezekkel, amikor a távolból megláttam egy alakot közeledni. Hunyorítottam, hogy jobban lássam, kiről van szó, de nem volt ismerős a kinézete, és különben is, hidegen hagyott mindaddig, amíg a közelembe nem érne.
Misaki Kiyoko
Misaki Kiyoko
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 907
Elosztható Taijutsu Pontok : 65

Állóképesség : 257 (C)
Erő : 200 (C)
Gyorsaság : 400 (B)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 870

Témanyitás  Kenshiro Karu Vas. 28 Feb. 2016, 00:11

Tudtam, hogy merre kell keresnem az Amegami rejtekhelyét mivel már egyszer régebben voltam itt amikor Mirubi összehívta a tagokat, akkor láttam párat a szervezet tagjai közül de őszintén szólva akkor nem győzött meg a felhozatal, de végül is nem az én szervezetem és csak a klán miatt jöttem el akkor. Most azonban önös céllal jöttem el ide. Először is van amit meg kell beszélnem a szervezet vezetőjével, másrészt gondoltam megnézem mire vitte a szervezettel Mirubi mióta nem találkoztunk. Bizony eltelt már talán egy év vagy több is. Én azóta sem bízom a fiúban de ezt neki nem kell tudnia. Feltételezem ő sem bízik bennem, de amíg ez a helyzet addig legalább tudom, hogy mire számíthatok tőle. 
Amint megközelítettem a bázist egyszer csak megláttam valakit kószálni a környéken. Furcsa volt, mert így távolról nem ismertem fel, hogy ki lehetett az pedig nagyon jó memóriám van. Talán megtalálták a rejtekhelyet? Áh az ki van zárva arról már hallottunk volna. Hiszen így is tele volt már nem egyszer a hírek a szervezet ténykedéseivel. Nem tudom most pontosan merre járhat Mirubi de nem éreztem a sötét chakrát a közelben ami eléggé elkeserített mert ekkora utat tettem volna meg a semmiért? Na hát ha már itt vagyok maximum hagyok neki egy üzenetet és később találkozom vele valahol. Azonban a tagokat mindenképpen meg akarom nézni. Kíváncsi vagyok mit sikerült itt összehozni, hátha valami érdekeset is találok itt. Az biztos, hogy az éjszakát nem töltöm itt. Ahogy közelebb értem láttam, hogy az a bizonyos valaki is engem bámul és az alakjából véve nem hiszem, hogy férfi lenne. Egy nő? Láttam egyet amikor itt voltunk korábban de ez nem az a lány. 
A bijuu bennem lustán átfordult a másik oldalára ezzel jelezve, hogy számára ez az egész teljesen fölösleges. 
Nyugi már Nibi, csak jövünk és megyünk. Beszélnem kell vele és nem csak abból az ügyből kifolyólag... Az is lehet, hogy olyan információkat sikerül kiszednem belőle amihez alapból nem jutnék hozzá. Manapság pedig az információ elég sokat ér szóval örülnék neki ha ezúttal nem parádézánk mint amikor Itával találkoztam... Tudom, hogy rühelled a sötét chakrát hidd el én sem kedvelem, de most ha jól érzékelem nincs a közelben, ezek szerint Mirubi sem tartózkodik itt... Ez a fogadóbizottság azonban elég furcsa.
Amint közelebb értem alaposan szemügyre vettem a lányt és végig mértem tetőtől talpig. 
- Üdvözletem... Megkérdezhetem, hogy mi okból tartózkodik itt? Csak nem eltévedt? - Próbálok óvatosan célozni rá, hogy ez nem kislányoknak való hely... Aztán lehet ő is a szervezet tagja, legalább most kiderül!
Kenshiro Karu
Kenshiro Karu
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1829
Elosztható Taijutsu Pontok : 15

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 400 (B)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 329 (B)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1645

Témanyitás  Misaki Kiyoko Vas. 28 Feb. 2016, 00:29

Nem. Nem ismerem. Szóval fogalmam sincs, ki ő, de a kinézetéből ítélve vagy betolakodó lesz, aki fel akarja kutatni az Amegamit, vagy már tudja is, hogy hol keresse, különben akkor nem itt lenne... szóval akkor az is lehet, hogy egy tag, akit még soha életemben nem láttam, de ez nem is olyan hihetetlen, mert itt tartózkodásom óta csak Mirubit láttam, meg az imént említett csürhét... esetleg Tenshihez volt szerencsém. Viszont hallottam még Itanashiról is, meg valami Karuról, elég jó a név és arcmemóriám, de ez az arc nincs a repertoárlistán. 
Ha jobban szemügyre veszem, akkor viszont rá kell jöjjek, hogy tuti tag lehet, mert egyenesen erre sétál, a tartása is olyan amegamis - mi ez már, életforma? -, így gyakorlatilag nincs okom aggódni. Nem mintha úgy tennék, de amikor közel sétál és azt mondja, hogy eltévedtem, akkor közönyös arccal nézek rá. Úgy vélem, nincs okom arra, hogy féljek a kimondott szavaimtól.
- Nem, itt élek - mondhatok ilyet? Itt élek? Azt persze nem teszem hozzá, hogy hol, bizonyára sejtheti, hogy a bunkerben, s ha tudja is jól, akkor ő maga fog rá válaszolni. Ez pedig legyen neki elég.
- Különben sem tévednék el olyan könnyen, tekintve, hogy jók a tájékozódási képességeim. Mellesleg nem vagyok vén - jegyzem meg csak úgy, kicsit durcásan, mert nem esik jól tényleg, ha valaki úgy szól hozzám, hogy lemagáz. Fiatal nő vagyok, kikérem magamnak, úgy is bánjanak velem.
- De üdvözöllek én is - ha már voltál ilyen udvarias.
Misaki Kiyoko
Misaki Kiyoko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Karu Vas. 28 Feb. 2016, 00:52

Itt él? Mi van? Ez most tényleg furcsa. Ezek szerint ő is benne van a szervezetben. Érdekesen indul ez a történet. Akkor talán be kéne dobnom Mirubi nevét? Áh inkább nem próbálkozom, bár ha itt él akkor feltehetően legalább egyszer találkozott a fiúval. Úgy látszik a magázást viszont magára vette. Őszintén szólva nem tudom, hogy miért én próbáltam kedves lenni de ezek szerinte nem sikerült. Bár hát ki érti a kunoichiket. Van egy pár olyan nő akin nem tudtam ki igazodni soha úgy igazán. Feltehetőleg ő is közéjük fog tartozni.
- Rendben ha itt élsz feltételezem ismered Mirubit. Az én nevem Karu és őt keresem. Őszintén szólva örülnék neki ha kiderülne, hogy a környéken van, mert nincs sok időm és egy nagyon fontos ügyben jöttem hozzá. Megtudhatnám a nevedet esetleg? Új tag vagy a szervezetben? 
Hm érdekes beszélgetés fog itt kikerekedni még a végén. Ha a lány is benn van akkor elindulok a bázis bejárata felé. Remélem nem csinált átmeneti menekült szállást Mirubi a helyből. Legutóbb amikor itt jártam eléggé úgy tűnt, hogy odafigyel a bázis kinézetére és rendjére is. Vajon ez most is így van? Vagy talán ezért van itt ez a lány? Ezt inkább nem kérdezem meg tőle mert akkor a beszélgetésünk nem érdekes lesz hanem rövid én pedig egy pofonnal lennék gazdagabb. 
- Mióta élsz amúgy itt és hogy kerültél ide? Rég voltam itt és le vagyok maradva... Legutóbb amikor itt jártam akkor volt Mirubival egy kicsit erősebb shinobi is, meg egy másik lány is akinek azt hiszem Tenshi a neve, de csak egy lányra emlékszem. Vannak még rajtad kívül is új tagok?
Azért igyekszem nem letorkolni, de kíváncsi vagyok nagyon. Remélem minden kérdésemre tud válaszolni...
Kenshiro Karu
Kenshiro Karu
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1829
Elosztható Taijutsu Pontok : 15

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 400 (B)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 329 (B)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1645

Témanyitás  Misaki Kiyoko Vas. 28 Feb. 2016, 01:10

Karu? Az a Karu? Úúúú, te jó gatyaszaggató szentséges fostalicska! Muszáj volt megvakarnom a fejem.
- Karu! Tudom, ki vagy. Vagyis hallottam rólad - ebből már választ is kapott a kérdésére, de azért megválaszolom, ne tűnjek nagyon bunkódának.
- Misaki Kiyoko vagyok, és igen, új - mosolyodom el, de tényleg úgy őszintén. Vicces a helyzet egyébként, hogy létezik ennyire beszédes ember, és különben én is az vagyok, ez ne zavarjon meg senkit sem, bár nem beszélek egyszerre ennyit. Legalábbis nem teszem fel az egyik kérdést a másik után. Mirubi, hm. Hát most nem éppen szerencsés pillanatban érkezett.
- Mirubi távol van már egy ideje, de lehetek a fogadó bizottságod - újabb mosoly egy kacsintás kíséretében, amit nem igazán szoktam, Mirubi esetében ez kicsit túl sok lenne, de most itt van Karu, aki nyitottabbnak tűnik.
- Úúúgy két hete saccperkábé. Szóval még csak ismerkedem a helyzettel, de legalább van hová mennem - nem mintha hontalan lennék, de azt se mondanám, hogy valaki várt volna, így pedig legalább én is megkapom, amit akarok, és az Amegami is bővelkedik egy potenciális taggal. Th, el ne bízzam magam.
- Tenshi. Igen. Ő volt a legelső, akivel találkoztam, gyakorlatilag ő szervezett be. Ezen kívül itt van még Kenshiro Hanae, talán előttem érkezett pár nappal, vagy velem egy időben, már nem tudom - azt nem említem, hogy csak egy kislányról van szó, szerintem ezt is meg fogja kérdezni tőlem, hogy mit kell tudni egyáltalán az új tagról. Közben előrehaladok, hogy beinvitálhassam "partnerem", s abban nem tévedett nagyot, hogy valaki karbantartja a "szállást", ugyanis unalmas pillanataimban éppen azt teszem. Meglátszik, hogy van egy igazi nő a háznál! Ha kell, vacsorát is főzök a ház népének.
Úgy teszek, ahogy azt Mirubi mutatta a bejáratnál, hogy le tudjunk jutni. Előbb én ugrom, aztán megvárom Karut.
- Ha már itt vagy, pihenj meg esetleg - invitálom.
Misaki Kiyoko
Misaki Kiyoko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Fujikage Kizashi Szer. 27 Ápr. 2016, 17:31

// Sharo Lu és Kenta Koizumo, a gyogyós -> Szabad játék//

Egy újabb unalmas és élettelen nap. El sem hiszem hogy komolyan mélyen az erdő mélyére kellett menekülnöm a sensei elől, hogy ne találjon meg és ne sózzon rám egy újabb felesleges küldetést. Még csak pár hete hogy "átengedtek" a geninvizsgán, de lám, máris itt ülök a fa tövében, a földön távol a meleg kényelmes otthoni ágytól. Valami nagyon komoly bűnt követhettem el előző életemben hogy így ver a sors. Ráadásul még a könyvemet sem tudtam magammal hozni. Mondjuk mindegy is, annál több időm lesz pihenni.
Lassan felmászok a fára, melynek tövében eddig pihentem, és nem is túl magasan, de nem is túl alacsonyan, úgy 5 méterre a föld felett lefekszek egy vastag, erős ágra majd becsukom a szemem. Még el sem alszok, de már hallom hogy valami mászkál a közelben. Bár ügyel hogy ne adjon ki hangot, mondhatni lopózik, az előbb eléggé nagyot reccsent egy kis gallyacska.
- Az eszem megáll. - Mondom magamban, ahogy észreveszem, hogy az ismeretlen egyre csak felém jön. Nem kell hozzá sok ész, hogy rájöjjek, engem akar elkapni. Először azt hittem hogy a sensei a kis huncut, de ő sokkal hatékonyabban lopakodik, őt talán még én sem tudnám kiszúrni. De jelen esetben ez a fiú vagy lány, ugyan tapasztalatban gazdag, mégsem elég képzett ahhoz még hogy ily könnyedén be tudjon engem cserkészni. De vajon mit is kellene tennem? Menekülni? Az olyan fárasztó, ráadásul annyit menekültem már az elmúlt órában hogy nincs kedvem tovább futkorászni. Küzdjek meg vele? Az is fárasztó, ráadásul meg kellene erőltetnem magam. Egy csomó energia veszne kárba. Mind hiába, egyetlen lehetőségem van, ami a lehető legkevesebb energiától fosztana meg; a kibeszélés. Vagy akár meg is ölhet, ha nem fog nagyon fájni még jól is járok. Hmm.. Soha többet nem kellene ilyen felesleges küldetésekre járnom, vagy szivatnom saját magamat edzésekkel. Lehet, sőt biztos is! Ez talán megoldaná az összes problémámat. A túlvilágra kerülnék, ahol aztán kedvem szerint azt csinálnék amit akarnék..
- Szeva! - Kiáltom. - Hallod, valami gyors módszerrel csináld, nincs sok kedvem most ehhez! - utalok erre a támadás módszerére. Ekkor feltűnik egy újabb hang, ám ez a másik irányból.
- Na fasza, most már ketten vagytok... - Suttogom magamban. Mondjuk ez akár jól is jöhet, talán még azt a minimális fájdalmat sem kell elviselnem, ha összejön a dolog. - Hé! Mizuwara! Besétált a csapdába, most támadd meg! - Feltételezem, hogy mind a két hangforrás tisztában van egymás jelenlétével, és ha szerencsém van, és nem együtt vannak, akkor most talán egymásra fognak fókuszálni helyettem, én meg elhúzhatok. Persze, ha csak minden jól, és terv szerint megy...
Fujikage Kizashi
Fujikage Kizashi
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 146

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

13 / 17 oldal Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.