Erdőségek

+90
Hirota Yukionna
Hyuuga Hanabi
Naito Kenji
Senshi Jakoutsu
Maito Gai
Arashi Himiko
Tsuuzoku Tomoe
Hakkyou Katsumi
Sasaki Haru
Uchiha Kagami
Obake Kaito
Uchiha Obito
Kawajiri Satoshi
Hattori Arata
Mitsunobu Ryounsuke
Senju Tobirama
Hasegawa Zauki
Kagemare Ran
Hyuuga Oyoki
Imagawa Takayama
Inugoya Yukinohana
Akihiro Jaken
Kenshiro Karu
Katsumi Mao
Kenshiro Erisa
Kenta Koizumo
Namikaze Minato
Miyagi O. Misa
Isha Dansei
Mitsuya Akane
Motoi Yazaki
Fuu
Rabada Genkou
Suijin Benzaiten
Kamio Hiraku
Ishin Taro
Pein
Yamato
Shimura Danzou
Fukasaku
Uchiha Itachi
Aokaze Atsushi
Orochimaru (Inaktív)
Miyamoto Musashi
Taidana Kaito
Akira
Sesshou Sarasho
Killer Bee
Hikari Ayame
Jiraiya
Seimitsu Kazuya
Kakuzu (Inaktív)
Hateshi
Deidara
Osumi Hiroto
Hinata
Moriyama Shinimi
Kitori Musato
Shiren
Aono Takefumi
Hayata Bakin
Huramino Saito
Hatake Kakashi(Inaktív)
Shikoku Naoki
Kusuki Eiko
Kagemare Kuzomi
Uzumaki Kushina
Akki Kamihira
Shiruba Tsuki
Sai
Kagetora Akihito
May Yuriko
Chrono
Ayami Remiyu
Gruczi Duneai
Hazukage Kurono
Karin
Hyuuga Hinata (inaktív)
Hazukage Ishida
Namikaze Minato(Inaktív)
Takada Hana
Hyuuga Shakaku
Konan1
Suyiko Shiai-Ne
Aburame Shui
Kaibutsu Hiroto
Haru Noriko
Unazaki Kibusha
Kaoshiro Roku
Kanmiru
94 posters

26 / 29 oldal Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29  Next

Go down

Erdőségek - Page 26 Empty Re: Erdőségek

Témanyitás  Akihiro Jaken Kedd Júl. 17 2018, 22:08

//Arashi Himiko//

Egyre mélyebben kalandozol gondolataidban, s vitatkozol saját magaddal – nem sokan képesek ám ennyit kötekedni magukkal – de valahogy úgy tűnik mintha képtelen lennél csak egy kicsit is befogni a szádat. Az önkontroll nem az erősséged…
Az ember gyilkolászós, unatkozós megjegyzésed után az öreg félig felvont szemöldökkel vet rád oldalra egy pillantást, majd egy nagy sóhaj után visszafordul és a távolt kémleli, ahogy eddig is tette.
Míg magadban próbálod kitalálni, hogyan is kellene reagánod az előző mondatra ami előbuggyant belőled. Pár másodperc múlva próbálod menteni a menthetőt, de tudod jól te is, nem lehet ezen már menteni… Hülye vagy és kész.
Az öreg azonban mégis egy félmosolyra húzza a száját, úgy néz ki tetszik neki az idétlenséged. Vesz egy nagy levegőt, és szólásra nyitná a száját, amikor is hirtelen egy fekete kéz tör elő a háta mögül, s fogja be a száját, s ezzel egyidőben egy kunai penge csillan a torkánál. A kéz gazdája egy teljesen fekete ruhába bugyolált, maszkos alak – mellette két termetes társa.
 - Elég volt a csevegésből, öregem… Tudjuk, hogy milyen szép kis vagyonon csücsülsz itt a répaföldeden, bármily szegényes környezetben is élj. Virítsd a pénzt, és nem esik bántódásod. Te pedig – fordul feléd a tekintete – kotródj el, amíg még megteheted – fejezi be, s hangos kacajban tör ki, amit két társa is követ.
Ahogy az öregre nézel egyből felfedezed segélykérő pillantását. Mint ninja tudod a dolgodat, de vajon szembe mersz szállni a jól látható túlerővel?
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2298
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 398 (B) / 150 (C) - súlyokkal
Gyorsaság : 1500 (S+) / 800 (S) - súlyokkal
Ügyesség/Reflex : 1000 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Jounin
Chakraszint: 1612

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Arashi Himiko Kedd Szept. 04 2018, 22:28

//Akihiro Jaken//

Hiába reménykedem benne, mikor elmosolyodik, biztos vagyok benne, hogy csak a szemem káprázik. Mikor pedig szóra nyitja a száját…
Igen!
Igen, igen, IGEN! Legszívesebben a levegőbe bokszolnék, de meg kell, hogy elégedjek egy elfojtott félmosollyal. Akármennyire is nem úgy tűnik, tanulok a hibáimból.
Akkor ez azt jelenti, hogy tetszem neki? Szimpatikusnak tart? Talán kedveli a jóindulatú, ámde nem túl eszes idiótákat? Én nem igazán tartom magam annak, de ha ez kell, hogy megnyerjem a bizalmát…
Vagy talán emlékeztetem valakire?
Túl sokat kombinálsz.
Indokolatlan lelkesedéssel várom, mit mond, de nem hallgathatom meg. Annyira másra készülök, hogy egy másodpercre fel sem fogom, mi történik. A fekete ruhás férfiak, a tőr az öreg torkánál… mi van?
Aztán a pillanat elszáll, és vele tűnik könnyed jókedvem és bohóságom is. Az izmaim megfeszülnek, a pupillám kitágul, az arcomról mindenfajta érzelem leolvad, és helyükön nem marad más, mint a tiszta koncentráció.
Ez már nem játék.
A középső – minden bizonnyal a vezérük – beszélni kezd. Rejtett vagyon? Ha az öreg átadja a pénzt, nem esik bántódása? Tehát ez csak egy sima rablás.
- Te pedig kotródj el, amíg még megteheted!

Mi?
Csak úgy… lépjek le? Ezeknek szóltak, hogy én is ninja vagyok? Ha az ócskább fajta is. Igaz, a küldetésem nem éppen harc volt, de akkor sem hagyhatom csak úgy magára a megbízómat, amikor segítségre van szüksége!
Vagy mégis?
Hirtelen minden, ami a támadásig történt, lényegtelennek tűnik. Már nem érdekel az öreg meséje, eszembe sem jut, hogy talán dühösnek kéne lennem, mert megzavartak. Egyetlen kérdés köré összpontosítom a gondolataimat:
Mit tudunk?
Alaposan, mégis fürgén, összehúzott szemekkel mérem végig a helyzetet, összegyűjtve minden lényeges információt.
A semmiből bukkantak elő. Shunshin no jutsu? Vagy valami más? Akármi is volt, bizonyítja, hogy használói ninják – szökött ninják.
Létszámfölényben vannak, plusz nagyobbak és erősebbek: vagyis egy szemtől-szembeni összecsapásban esélyem sincs ellenük – amíg együtt vannak legalábbis, semmiképp. Legjobb lenne szétválasztani őket, és egyesével megküzdeni velük – de mi lesz az öreggel?
És miért akkor bukkantak fel, mikor itt vagyok? Nem tudták, hogy a célpontjuk ninjákat bérel kertésznek? Ha csak néhány órával később jönnek, már nem találkozunk. Valószínűleg az egész „akció” egy hirtelen ötlettől vezérelt.
Vagy csak nem hiszik, hogy egy kis genin bármiféle problémát is okozhat?
Talán itt lenne az ideje bebizonyítani, tévednek.
De hogyan? Az öregre nézek; néma könyörgése nem igazán segít tisztán gondolkodnom. "Nem hagyhatod meghalni". Agyam értelmesebb része teljes hangerővel tiltakozik a fejemben lassan körvonalazódó "terv" - vagy inkább csak ötlet ellen ("megöleted magad!"), de mivel semmi más nem jut eszembe...
- Jól van, jól van, elmegyek! - felelem "rémülten", nyitott tenyereimet feléjük mutatva. Lassan megfordulok, teszek két lépést...
...és hirtelen jobb mutató és középső ujjam kinyújtva, a többit behajlítva a mellkasom elé emelem a kezem, miközben a másikkal előhúzok egy kunait; "Shunshin no jutsu" - mondom magamban, és a következő pillanatban már támadóim háta mögött állok.
Istenem, könyörgöm, csak most segíts!
Amennyiben ez sikerül, a balkezemben tartott pengét a főnökük torkának szorítom.
- Engedd el, vagy lyukat vágok a légcsövedre - sziszegem, majd felemelve a hangom, a másik kettőhöz szólok:
- Vissza! Ne mozduljatok, vagy a társatok meghal!
Arashi Himiko
Arashi Himiko
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 37

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 225

Témanyitás  Akihiro Jaken Szomb. Szept. 22 2018, 14:21

//Arashi Himiko//

A hirtelen jött szökött ninják megjelenését hamar lereagáltad, összegezted az opcióidat, minden lényeges információt levontál a támadásról, majd fejedben a másodperc tört része alatt egy terv körvonalazódott. Ha valami, hát az a higgadtság, amivel a hirtelen fellépő helyzetet kezelted egy ismérve a jó ninjának. Elhatároztad hát, hogy nem hagyod magára az öreget. A támadok felszólítása közben az öreg csak némán, a torkához szegezett kunai felett tátott szájjal – a banditák főnöke már nem fogja be a száját, tudja, hogy az öreg nem olyan bolond hogy ilyenkor fecsegjen - és rémült tekintettel tekint hol rád, hol pedig a támadókra. Miután elkezdtél elhátrálni a támadóktól szemei, ha lehetséges még jobban kitágultak a döbbenettől és csalódottságtól, arcára már bánattal vegyes rémület vetült. A banditák főnöke egy elégedett mosolyra húzta a száját, s ismét megszólalt: - Jól teszed, hogy megfutamodsz, megkímélted a saját életedet… - fejezi be, s várja a távozásodat.
Miután megfordultál, s elindultál elfele tervedet elkezdted kivitelezni, egyik kezedben előbukkan a fegyver, míg a másikkal megalkotod a fél kos kézpecsétet, hogy véghez vihesd a Shunshin no Jutsut. Egy szempillantás alatt termettél a banditák vezérének háta mögött, s fegyveredet már elkezdted a torka elé emelni, amikor a fém fémmel való összecsattanásának jellegzetes hangját hallottad, s a két fegyver szikrát hányt. A főnökkel találtad szemben magadat, s sötét, gyilkos pillantásával szinte átszúrt. Eközben láthattad, amint az öreg a földre került, s ott is maradt rémületében, mert a főnök ellökte magától miközben támadtál. Talán még halhattad is a reszkető hangját, amint azt mondja: „Öreg vagyok én már ehhez…”
 - Nagy hibát követtél el kislány – mondta a mély, rekedtes hangján a banditák vezetője, majd az egymásnak feszülő fegyverek alatt egy rúgással hátrébb lökött egyenesen a két társa közé, akik mindketten egy-egy vágást indítottak feléd keresztbe a katanáikkal. Ez elől még szerencsére pont volt időd kitérni, kihasználva az előbbi rúgásból származó lendületet, de miután a két támadó szétnyílt előtted már nem a főnökkel találtad szemben magadat, hanem egy jó két méter átmérőjű tűzgolyóval, amely feléd száguldott.
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Arashi Himiko Vas. Szept. 30 2018, 22:38

//Akihiro Jaken//
Ahogy a pengéink összecsattannak, az egész „tervem” máris nem tűnik olyan fényesnek – és a tekintetéből ítélve az ellenfelemnek sem tetszik. De figyelj, jó hír is van! Már nincsen túsza. Bár az a helyzet biztosan kevésbé fenyegette az én életemet…
Miközben az öregre figyelek, a fickó rám mordul, és mielőtt reagálhatnék, olyan erővel rúg belém, hogy hátrarepülök. Ahogy a fájdalom végighullámzik a testemen, felnyögök, és védekezőn magam elé kapom mindkét karom, miközben egy hajszálnyival kerülöm csak el a két következő támadást. A lábam és a föld közötti súrlódást kihasználva próbálom fékezni magam, de végül teljes egészében csak a fal állít meg.
- Nem beszélhetnénk ezt inkább… - mondom rekedten, ahogy levegőhöz jutok, de felemelve a fejem, a felém repülő tűzgolyó elég hatékonyan elnémít.
„Ne már!” – üzeni félrebillentett fejem és arckifejezésem, mielőtt oldalra vetődnék, amilyen messzire csak tudok. Hogy tompítsam az esést, eloltsam az esetlegesen meggyulladt ruhámat és megőrizzem a lendületem a felálláshoz, gurulok egyet, majd karjaimmal elrugaszkodva a talajtól talpra ugrom.
Szembefordulok az ellenfeleimmel. Fegyveremet szándékosan elejtettem, s az így szabaddá vált kezeimmel villámgyorsan kézpecséteket formálok, a három férfi körül annyi ködklónt megidézve, amennyit csupán néhány alap jutsu végrehajtásához elég chakra meghagyásával tudok.
Atyám, de rég csináltam ilyet élesben.
Ha ez sikerül, és nem akadályoznak meg benne, testetlen énjeimen keresztül shurikeneket dobok feléjük („elég fura azt nézni, ahogy fémdarabok repülnek át a fejeden”), de nem figyelem, célba érnek-e: az öreghez szaladok, akit sűrűn álló képmásaim eltakarnak. Ránézésre felmérem az állapotát, és ha úgy ítélem, nem esett komolyabb baja (ellenkező esetben őt próbálnám biztonságos távolságra juttatni a veszélytől), rámordulok:
- Tud járni? Akkor tűnjön már el!
Talán kedvesebb is lehetnék, ha épp nem azon törném a fejem, hogyan juttassam ki élve lehetőleg mindkettőnket ebből a „kellemetlen” szituációból, egy tehetetlen vénember pedig csak kolonc lenne a nyakamon. Sajnos a hangomból csak a gondolatmenet utóbbi része hallatszik, de ez jelen pillanatban kb. annyira érdekel, mint, hogy mit fogok enni holnap reggelire.
Vagy még kevésbé.
Ennyi időm volt vele foglalkozni, egy pillanattal sem több, és nem is teszem. Ha még nem fedezték fel, melyik én vagyok én, egy újabb kunait elővéve – most van annyi eszem, hogy ezt az ügyesebbik (jobb) kezemmel tegyem – a képmások mögül/azokon keresztül előugorva megint a vezérükre támadok hátulról (becsülettel még nem nyertek háborút), és fegyvert tartó oldalán a válla felé sújtok, hogy egy szerencsés találattal átmenetileg
[nem örökre?]
megbéníthassam.
Ha a találat sikeres, visszahúzódom a klónok közé, és felváltva vele és a társaival próbálom ismételni ugyanezt.
Arashi Himiko
Arashi Himiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Szer. Okt. 10 2018, 17:46

//Himiko//

A feléd száguldó tűzgolyó elől félrevetetted magadat, így a legegyszerűbben elkerülve a támadást, ezért az melletted elszáguldva csapódott bele a ház oldalába, a lángcsóvák szétfutottak a falon, amely tüstént lángra kapott. Eközben a kézjeleket megalkottad, majd több mint egy tucat hasonmásod jelent meg, ezzel eltakarva téged a támadók szeme elől, akik azonnal elkezdték elpusztítani a klónokat, hogy megtaláljanak.
Az öreghez odasietve láthatod, hogy nincs komolyabb baja, csak a félelem látszik rajta – nehéz elhinni, hogy egy valamikori, a háborúban is harcoló shinobiról beszélünk. El is küldted, próbáltad finoman rávezetni a távozásra, ő pedig ment is volna, de meglátta a klónjaid mögül felszálló fekete füstöt. Azonnal leszűrte, hogy mi a helyzet, s feltápászkodva elkezdett a klónjaid között rohanni a ház fele:
 - Még nem mehetek el! Még bent van… - mondta, de te már nem hallhattad a végét, mert sokkal inkább az arcodtól egy hajszálra elhaladó kunaival törődtél. Amikor a támadók meghallották a beszélgetést egyből téged vettek célba, így száguldhatott el melletted a maradék klónjaidon látatlanba keresztülhajított fegyver. Mivel ez még pont nem talált el volt időd a vezérük megtámadására, akit jobb hátulról kerülve próbáltál meglepni, s beleállítani a kést az oldalába. Ez elől a támadás elől is könnyű szerrel kitért, pusztán egy balra való pörgéssel, majd egy hátraugrással eltávolodott tőled. Így kerültél szembe tehát a főnökkel, akinek mindkét oldalán állt egy-egy kísérője, mögöttük pedig a lángoló ház, s az eget feketére festő füst gomolyag. A főnök láthatóan feletted állt szintben, és neki még társai is voltak veled ellentétben.
 - El kellett volna még menned, amíg megtehetted kislány – húzta gonosz félmosolyra a száját a főnök – Most még adok neked egy esélyt a távozásra, csak hogy láthasd, mennyire jószívű vagyok – mondta, eközben a lángoló kunyhó teteje beszakad, az öreg pedig még mindig sehol sem volt – Ahogy pedig nézem, már az öreg miatt sem éri meg itt maradnod – tekint hátra bal válla fölött, s kacag egyet.

Amennyiben hezitálsz, arca elkomorul, s kiadja a parancsot az embereinek: - Öljétek meg! – áll keresztbe tett kézzel. Ekkor az emberei kézjelekbe kezdenek. Az egyikük egy vízsugarat köp feléd a szájából, a másik pedig a földre csap, s a talajon egy villám kezd gyorsan kúszni feléd, út közben pedig a két technika összefonódik, ezzel egy erőteljes kombinációt alkotva.
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Arashi Himiko Szer. Okt. 31 2018, 23:15

Ugye nem?
Ugye nem épp most rohant be a lángoló, összedőlés szélén álló házba, miközben én komoly kockázatot vállalva próbálom megmenteni A SZÁNALMAS KIS

Huuhhh. Csak nyugalom. Mély levegő, kifúj. Mély levegő, kifúj.
Hogy okozhat egy öregember ennyi fejfájást?
Hihetetlen késztetést érzek, hogy világfájdalmas arccal megmasszírozzam az orrnyergemet –
– de a körülmények épp mást kívánnak. A fejem előtt regénybe illően kevéssel elhaladó penge egy pillanatra megfagyasztja az ereimben a vért, de nem tántorít el a támadástól, ami – a fenébe is, most már! – csak nem sikerül.
Basszus.
Ekkor tudatosodik bennem, hogy eddig a szó legszorosabb értelmében egyetlen karcolást sem sikerült ejtenem rajtuk, ami borzasztóan frusztrál, és ezt csak kicsit enyhíti a tény, hogy – a néhány halál közeli élményem ellenére - még én sem sérültem meg.
Talán túlságosan biztonsági játékot játszom?
A főnökük megint beszélni kezd, felhívva a szíves figyelmem, hogy arra, akit védeni próbálok, épp rázuhant egy tető.
Ha kijutsz onnan élve, és kiderül, hogy valami szánalmas, szentimentális marhaságért rohantál vissza, mint mondjuk a halott feleséged fotója, eskü megfojtalak.
- Talán. – felelem, majd „gúnyos ártatlansággal” oldalra billentem a fejem.
- De a munkaadómmal együtt nem pusztul el egészen véletlenül az is, amiért jöttetek? Mármint, ha bemennétek ebbe az izzó romhalmazba, ki vagyok én, hogy az utatokba álljak… Természetesen meg is várhatjátok, amíg kialszik– bár, amekkora füstöt csinál, biztosan rövid időn belül idecsal legalább egy-két túlbuzgó hőspalántát, aztán már nem lesztek annyira előnyös helyzetben. Hupsz? Komolyan, Uraim, minek harcolunk még? Biztosan úgy érzitek, könnyedén legyőzhettek, de valójában, ha csak addig feltartalak titeket, amíg az erősítés ideér, már én nyertem. Akkor pedig egyikünk sem jár igazán jól. Szóval, egészen biztos, – ezüst szemeim egy pillanatra megfejthetetlenül (talán fenyegetés?) megvillannak - hogy nekem kellene innen eltűnnöm?
Ha ezek után mégis a támadás mellett döntenek, már a vezérük parancsszavára lendületet veszek, és minél messzebbre hátraugrom, legalább egy egészen apró előnyre szert téve a technikájukkal a szemben. A levegőben előhúzok egy robbanó cetlit, és nemes egyszerűséggel elejtem. Rászegezem a tekintetem, és abban a pillanatban, hogy a technika alá/elé ér (de még nem nedvesíti át) – függetlenül attól, hogy sikerült-e kijutnom a hatótávolságából vagy nem – egy kézjellel feloldom a pecsétet, remélve, hogy a robbanás ereje „szétszórja”, „szétzilálja” a jutsut. (Ha nem sikerült elég távol kerülnöm, karjaimat magam elé tartva védekezem - még mindig jobb, mint "halálra rázódni".)
Ha a tervem sikerül, földet érés után előrántok egy kunait, és megidézek két ködklónt: a vízgőz-, por- és füstfelhőből előtörve hárman három irányból támadunk rájuk: az egyik klónom jobbról a jobb oldali társát, a másik pedig – eddigi taktikámon változtatva, (mert a „vágd le a fejét!” - dolog annyira nem jött össze) – felülről a vezérükre ugrik (vagy legalábbis eltereli a figyelmét, legalább annyi időre, amíg egy rádobott shurikennel megbizonyosodik valódiságáról), így én gond nélkül a baloldali csatlósára ronthatok.
Arashi Himiko
Arashi Himiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Kedd Nov. 06 2018, 21:13

//Himiko//

- Hohóó kislány, már rég nem a pénzért csináljuk ezt – kacag egyenesen a szemeid közé a bandita – Pusztán szórakozásból megy még itt ez a huzavona… - válik ördögivé a tekintete – És mégis mi lesz ha erősítés érkezik? Szerinted nem tudunk elbánni velük is? Attól tartok, hogy alábecsülsz minket…  - int az embereinek, aminek következtében támadásba kezdenek. Az áramtól villódzó víztömeg sebesen megindult feléd, amely elől egy nagy szökkenéssel hátraugrottál, s közben eldobtad a robbanócetlit. A víz tovább törte magának az utat, majd amikor elérte a robbanójegyzetet egy fél Kos kézpecséttel aktiváltad azt. A jegyzet hangos sercegéssel felragyogott, majd egy nagy robbanással megrázta a környéket. A felvert porból és füstből törmelékdarabok repültek ki, amelyek némelyike eltalált, de nem hagytad, hogy ez megakasszon a tervedben.
Szerencsédre nem rohamoztak meg azonnal ellenfeleid, így létrehozhattad a két klónodat, amelyek veled egyszerre mozgásba lendültek, s elindultak a célpontjuk irányába.
A célpontod, aki a baloldalon állt már szinte ügyet sem vetett rád – azt hihette, hogy az eddigi taktikádat követve a főnökét fogod támadni, így könnyedén rátámadhattál. A főnök másik oldalán álló férfi egy suhintással megsemmisítette a klónodat, amely egy nagy pukkanás kíséretében, füstfelhőt eresztve megszűnt. Az igazán érdekes, az a Főnök volt. A klónnal, amely rátámadt egyáltalán nem törődve csak feléd fordította a fajét, egyenesen a szemedbe nézett, szinte átszúrva tekintetével, majd fejét tovább fordítva megvető pillantást vetett a társára, aki a felette lévő klónt igyekezte semlegesíteni. Sajnos sosem tudott eljutni addig, hogy ezt véghez vigye. Egy fájdalmas grimasz kíséretében az oldalához kapott, s meglepődött arckifejezése a klónodról rád vándorolt, miután belemélyesztetted fegyveredet az oldalába. Térdre rogyott, majd elterült előtted – pontosan közted és a Főnök között.
Ő a lába előtt heverő shinobira tekintett, majd ismét találkozhatott tekintetetek: - Úgy látszik, nem is vagy annyira használhatatlan – jelentette ki teljes nyugalommal a hangjában. A megmaradt csatlós neked rohamozott bajtársa sebesülését látván, ami miatt el kellett hátrálnod. Miután meghátrálásra kényszerített lehajolt társához, hogy megnézze, hogy van.  A Főnök nemes egyszerűséggel átlépte elesett bajtársát, ezzel is csökkentve a kettőtök közötti távolságot.
 - Vidd innen ezt az idiótát – bökte hátra, miközben tovább lépdelt feléd – Benned pedig… Látom a potenciált – simogatta az állát téged méregetve
– Mutass meg mindent, amit tudsz… Adj bele mindent. Ezúttal csak én leszek az ellenfeled!
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Arashi Himiko Csüt. Dec. 06 2018, 23:19

//Jaken//

Nincs is jobb, mint dicséretet kapni az ellenféltől, nincs igazam? Ilyenkor hízik igazán az ember mája.
- Megtisztelsz – felelem szenvtelenül, és egyik lábam a másik mögé téve, térdem finoman behajlítva – miközben a tekintetem egy pillanatra sem szakad el az övétől - tökéletesen végrehajtok egy kellően elegáns, ám leplezetlenül gúnyos pukedlit.
Csak te meg én, semmi trükk? Tudod, mit?
Essünk neki.
Úgyis régen volt részem egy jó kis szemtől-szembeni küzdelemben.
Bár, a harcunk eddigi állása szerint rohadtul semmi esélyem sincs ellene.
Akkor pedig végem.
De úgy… nagyon.
Basszus.
Akárhogy töröm a fejem, semmi használható nem ugrik be. Ezen bizony nincs mit bonyolítani: ez az egyszerű helyzet egyszerű megoldásokat kíván.
Vagyis le kell győznöm egy erőben, méretben, és minden bizonnyal szintben is felettem álló ellenfelet.
Juhé…?
Mégis, a félelmem és aggodalmam mögül lassan előtérbe kerül egy érzés, ami a harc kezdete óta motoszkál bennem, de csak ekkor ébredek tudatára: mégpedig az izgalom.
Mert lássuk be, kevés dolog ad nagyobb adrenalin löketet, mint egy jó kis élet-halál harc.
És engem nem a békés vidéki életre terveztek, basszus.
Anélkül, hogy észrevenném, a szám izgatott félmosolyra húzódik.
Vágjunk bele.
Elrugaszkodom a talajtól, és jobb kezembe kunait ragadva nekiugrom. Az arca felé súlytok, de arra számítok, hárít. Mielőtt azonban a pengéink összecsaphatnának, de már elég közel vagyok, hogy a teljes figyelmét a fegyveremre koncentrálja, kiejtem a kezemből.
Csak így, egyszerűen. Elejtem.
Ja.
Ez egy régi bűvésztrükk, amit még egy kedves ismerősömtől tanultam: az agyunk egyszerre csak egy dologra tud igazán fókuszálni, így, ha ráveszed a nézőközönséget, arra figyeljen, amire te akarod – mondjuk egy furcsa mozdulatra, hangra, fényhatásra – senkinek nem fog feltűnni, ha a látóterük szélén épp a kabátujjadba csúsztatod az eltüntetendő tárgyat.
Vagy az én esetemben: ha a bal tenyeredbe varázsolsz egy tőrt, és az ellenfeled oldalába döföd.
Remélem, működik, hiszen az előkészített támadó mozdulatból váratlanul védekezőbe átmenni épp annyira kellemetlen, mint fordítva – és jobban örülnék, ha ez a pillanatnyi zavar inkább neki jelentene hátrányt. Akár sikerül, akár nem, a jobb vállam felé megpördülve kitáncolok előle, és a fegyvert átdobva a másik kezembe, hátrafelé sebesen döfök vele még egyet, mielőtt újabb félfordulattal ismét „szembe kerülnék vele”. Az eddigi tapasztalataim alapján feltételezem, hogy eddigre ő is megfordul, így felkészülök a támadása blokkolására. Ha ez sikerül, és pengéink egymásnak feszülnek, egyik lábamra helyezem a súlyom, és stabilitásom feladásával megpróbálok „kiszakadni” a helyzetből, megszűntetem az erőkifejtést és oldalra mozdulok, remélve, hogy a hirtelen megszűnő ellenállástól esetleg ős is elveszíti az egyensúlyát, és szabad lábam teljes erejével a sípcsontjába rúgok.
Gyerekes? Talán.
Rohadtul fáj?
Arra mérget vehetsz.
Arashi Himiko
Arashi Himiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Kedd Dec. 18 2018, 15:19

//Himiko//

Pukedlidet látva csak egy félmosolyra húzta a száját a fickó, majd kezét előre emelve és hívogató mozgást téve ujjaival várta a támadásodat. Nem voltál rest nekikezdeni a támadásnak, miután vegyes érzéseiden felülkerekedett a harc mámora. A harc, amelyre születtél. Sebes léptekkel közelítettél felé, majd odaérve jobb kezedet csapásra emelted. Ellenfeled saját fegyverét felemelte, hogy hárítson, de megdöbbenésére az elejtett fegyver egy szimpla koccanást követően továbbpattant a földre a saját fegyveréről. Kikerekedett szemein láthattad, hogy ez a mozdulat meglepte, de annyira nem sikerült összezavarnod, hogy teljesen elveszítse lélekjelenlétét. Hátrahőkölt a bal kezedben felbukkanó penge elől. Még pont időben reagált, így csak a ruháját tudtad megkarcolni, de ez is eredmény volt az eddigi teljesítményedhez mérten vele szemben.
Nem hagytad, hogy ez megakadályozzon terved folytatásában, így folytattad táncodat körülötte. Hátrafordulásból való szúrásodat érezted, hogy megakad a Főnök pengéjében, hárította a támadást. Erre tovább fordultál, s vártad az érkező csapást. Nem kellett csalódnod, a két penge szikrákat hányva összecsapott, majd oldalra mozdulva próbáltad kibillenteni egyensúlyából ellenfeledet. Többé-kevésbé össze is jött a terved, s már rúgtad volna éppen sípcsonton ellenfeledet, amikor ő egyet szökkenve átugrotta lábadat, s gáncsot vetve a földre terített téged. Pengédet kirúgta a kezedből, majd mellkasodra ülve torkodnak szegezte saját fegyverét, mielőtt bármit reagálhattál volna.
Egy végtelennek tűnő másodpercig fagyos tekintetével nézhettél farkasszemet, majd… szemeibe mintha melegség költözött volna. Felnevetett, lefordult rólad és fölállt. Értetlenkedve feküdtél a földön, míg az egyre hangosodó nevetése közben figyelt téged a Főnök. Szépen nyugodtan maga elé emelte jobb kezét, majd felmutatott egy fél Kos kézpecsétet.
Azt láthattad, hogy a környék, az égő ház, valamint az eget egyre inkább betöltő fekete füst hullámzik, elhomályosodik, majd végül teljesen eltűnik, s helyére egy teljes rendben lévő házikó és a kertje került. A Főnök helyén pedig egy mosolygós, viszonylag magas, karcsú, hosszú barna hajú, konohai fejpántos és taktikai mellényes Kunoichi állt.

Kezét nyújtotta feléd, hogy felsegítsen, majd szólásra nyitotta száját: - Hát ez izgalmas volt! Van benned potenciál, úgyhogy szépen kikupálunk, aztán már nem kell majd így visszafognom magam ellened – nevetett fel – Egyébként Kiyumi Ayako vagyok, a mestered. Hadd adjak egy kis magyarázatot. Az előbb egy általam kreált Genjutsuban voltál. A házikó, az öreg, az ellenfeleid… Még az átkozott répák is! Azért éreztem szükségét ennek az egész „színjátéknak", hogy felmérhessem, hogy milyen szinten állsz a többiekhez képest a csapatban. Merthogy van még két tag a csapatban rajtad kívül, akiket majd bemutatok neked. Ha nem bánod, induljunk is vissza a faluba – mutat az ösvényre, majd elindul rajta veled az oldalán – Még van egy kis időnk beszélgetni amíg visszaérünk, úgyhogy bármi kérdés? Tedd fel bátran – pillant rád séta közben nagy, barna szemeivel.
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Arashi Himiko Pént. Dec. 21 2018, 23:48

//Akihiro Jaken//

Őszintén megvallva, nem gondoltam, hogy sikerül.
Ezt mindenkinek, aki szerint csapnivaló bűvész lennék!
És, hogy megkarcoltam a ruháját… csak ámulok-bámulok, komolyan. Ám mielőtt beleélhetném magam, hogy egész tűrhetően sikerült végrehajtanom majdnem mindent, amit elterveztem, és talán (de csak talán) mégsem halok meg ma délután, a lábam alól kicsúszik a föld.
Heh…?
Mielőtt reagálhatnék, már a talajon fekszem, a fegyverem méterekkel arrébb, és a túlélési esélyeim mélyebbre zuhantak, mint az önbecsülésem egy akadémiai taijutsu edzés után.
Mi van?!
Az izmaim pattanásig feszülnek, az ujjaim ökölbe szorulnak, a testem minden porcikája – nem, nem! – harsányan tiltakozik a vereség ellen. Aztán a mellkasomra térdel, a bőrömhöz érinti fegyverét, és a tüdőmben lévő oxigénnel együtt az ellenállásom is eltűnik. Már-már erőszakkal veszem rá magam, de kifújom a levegőt, és ellazulok: az állam önkéntelenül kicsit feljebb emelem, hogy távolabb kerüljek a pengétől, kezeim nyitott tenyérrel felfelé pihennek a fejem mellett, a teljes megadás jeleként. A tekintetünk összekapcsolódik: az övé hideg, mint a jég, egy pillanatra sem hagyva kétséget bennem afelől, hogy bizony itt és most végem, az enyém (hőshöz nem illő) indulatoktól, megvetéstől csöpögve kihívóan sugározza: „Akkor tedd meg, te rohadék!”
Aztán valami megváltozik.
Valami… disszonancia jelenik meg az arcán.
Valami         nem         stimmel.
Az agyam képtelen feldolgozni az információt, ezért nagyon lassan jut el a tudatomig, hogy egyszerűen csak máshogy néz. Aztán felnevet, legördül rólam, feláll, és egy kézjelet formál.
Igazán nem vagyok abban a helyzetben, hogy panaszkodjak, de mi a hét fene folyik itt?
Nem is jut eszembe, hogy talán kihasználhatnám a lehetőséget, fogalmam sincs, hogyan kéne reagálnom, csupán a földről figyelem összehúzott szemöldökkel, ahogy a világ lassan átalakul körülöttem.
Azt hiszem, arra, amit abban a néhány másodpercben érzek, túl gyenge szó az „összezavarodott”. Mármint, most komolyan: az egyik pillanatban még azon gondolkozom, mennyire más véget képzeltem a szánalmas kis életemnek, és próbálom elfogadni a halál gondolatát, a következőben pedig szétoszlik körülöttem a világ, és az ellenfelem helyéről egy ismeretlen nő nevet rám.
Nem merek megmozdulni, ugyanabban a „megadási pozícióban” maradok, és valószínűleg rettenetesen ostoba fejjel bámulok rá, ahogy próbálom összerakni a dolgokat.
Akárhogy nézzük, erre nem igazán van más logikus magyarázat, mint… de az nem lehet… hogy nem vettem észre? Mikor kezdődött? Túlságosan ki volt dolgozva. Én nem…
A kezét nyújtja, hogy felsegítsen, én pedig gyanakvóan végigmérem.
„Egye fene, ha meg akarna ölni, már nem élnék” – győzködöm magam, de végül elfogadom a segítségét, és talpra kecmergek. Ahogy beszélni kezd, leporolom a ruhám, és feszült figyelemmel hallgatom; mikor elindul, automatikusan mellé szegődök.
- Bármi kérdés? Tedd fel bátran – fejezi be, és rám pillant.
Kérdés? Áh, igazán semmi, tényleg, azon az apróságon kívül, hogy  MI A F
- Fantasztikus genjutsut csináltál – nyögöm ki.
Mi van? Ez most mi volt? Komolyan ez érdekel? Nevetséges.
- Még csak nem is sejtettem… nem volt semmi, ami elárulta volna… vagy legalábbis én nem vettem észre…
Teljesen szánalmas.
- Szóval – köszörülöm meg a torkom – milyen csapat?
Csapat? Nem kell csapat. Eddig se volt, most sem kell.
- Van bármi, amit érdemes lenne tudnom, mielőtt találkozom velük?
Az agyamban a fogaskerekek veszettül csikorognak.
„És mi ez a nagy bizalmaskodás? Kicsit nagyobb távolságtartást vártam. Vagy itt csak felveszed a fejpántot, és mind barátok vagyunk?”
Persze, ez nekem csak jó.
Arashi Himiko
Arashi Himiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Maito Gai Vas. Jan. 06 2019, 15:09

//Himiko//

Zavartan pislogva, értetlenül szemlélve a helyzetet fekszel a földön. Jogosan fogalmazódik meg benned a kérdés, hogy mégis mi a fene történik, mert a jelek szerint kezdetektől fogva csak játszottak veled. Amikor már azt hitted, hogy egy veszedelmes ellenfél felülkerekedett rajtad, s vége mindennek, egyszerre csak leendő Senseied kacag föléd hajolva. Váratlan fordulat, annyi szent.
Dicséretedre csak még szélesebb lesz mosolya, egy elnyúló pislogással elégedetten lehunyja szemeit, s enyhén elforgatja fejét.
 - Köszönöm. És még szép, hogy nem sejtetted! Akkor bizony magamban csalódtam volna egy nagyot – húzza oldalra a száját – De ezek szerint jól végeztem a dolgom. Te pedig cseppet se bánd, hogy nem jöttél rá a dologra. Hagyd, hogy kicsit elmagyarázzam mi is történt pontosan. Egy bizonyos csapda Genjutsuba kerültél. Már korábban ide kellett jönnöm, felkészülni a technikára. Kiterjesztettem a chakrámat a környékre, így már amikor beléptél a technika hatóterületébe, azonnal belekerültél az illúzióba. Hasznos egy dolog igaz? Megsúgom neked, hogy imádok így eljátszadozni az ellenfeleimmel – csillant fel valamibaljós a szemében.
 - Igen-igen, a csapat… Nos, eléggé vegyesen van összerakva. Korin és Yusuke lesznek a csapattársaid, én foglak a szárnyaim alá venni titeket. Ők sem Konohából valósiak, így valószínűleg jobban megértitek egymás helyzetét. Nekem pedig ez külön izgalmas és kihívás így! Többet egyelőre nem is mondanék róluk, ők maguk majd bemutatkoznak neked, így jobban megismerheted majd őket holnap – pillantottátok meg eközben Konoha grandiózus kapuját a távolban, amelyet hamarosan el is értetek. Beérve a kapu alá Ayako ismét feléd fordult:
 - Akkor holnap találkozzunk a Kiképzőtereken, ahol bemutatlak a csapat többi tagjának. Én sem ismerem még őket túlságosan, így kezdésnek ismerkedés, és egy jó kis ismerkedős játék lesz a program – szűkült össze a szeme, s jelent meg egy ördögi mosoly az arcán – Reggel kilencre gyere oda te is. Ne késs! – zárta le, majd egy szempillantás alatt eltűnt. Egyedül álltál hát a kapu alatt, igyekezve feldolgozni azt a rengeteg információt, ami a mai nap ért téged. Reggel még egy másik faluból érkezett kunoichi voltál, akit a falu alig-alig bízott meg apróbb küldetésekkel, most pedig egy kész csapat várt rád, amelyben végre nagy lehetőséged tudásodat, tapasztalatodat, s technikáid tárházát bővíteni. Arról nem is beszélve, hogy ez azt jelentette, hogy a Falu bizalmat szavazott neked. Amit nem ártana kihasználni; bizonyítani, hogy igenis van létjogosultságod Konoha kunoichijeként.

//Most itt zárnék is egyet. Élvezetesen és jól írsz, hosszban engem például simán lepipálsz, emellett pedig nem is unalmas - ami azért nem mindegy Very Happy A harcban ügyes voltál, volt hogy sikeresen megleptél, és javítanom sem kellett téged egyszer sem. Nem is szaporítom a szót, messze ügyesebb vagy, mint vártam ^^"
Jutalmad legyen 75ch és 10TJP a február óta tartó, remek játékért (65 a kiváló teljesítményedért, 10 amiért sokszor kell várnod rám ^^") Vezesd fel az adatlapodra, és gratula a C szinthez Wink

A következő posztot pedig írd, hogy megérkezel a Kiképzőterepre//
Maito Gai
Maito Gai
Mesélő

Elosztható Taijutsu Pontok :

Specializálódás : Szemöldök

Adatlap
Szint: S
Rang: Konoha Szépséges Fenevada
Chakraszint: Mit számít, ha kinyitom a 8. kaput?

Témanyitás  Senshi Jakoutsu Hétf. Márc. 11 2019, 13:40

// Hyuuga Hanabi, Naito Kenji - Monoton Hangok //

- Mayo? Himota Mayo? – Kérdeztem a nőtől, amire egy pillanatra lefagyot. A könnyek gyűltek a szemében, mint ha próbálta volna őket visszatartani, de mint amikor egy tároló megtelik, úgy ki is önt, akár csak a nő szemei. Sokkal jobban zokogott mint az előtt. Már a szemeit sem láttam a könnyártól, de szerencsére mikor vállára helyeztem a kezem és kijelentettem segítő szándékom lankadni kezdett rosszkedve. A sírás szipogásra redukálódott és a nő már nem üvöltött, nem kapkodott levegőért. Tekintete még mindig könnyekben úszott, szemei vörösek voltak a sok sírástól, de hála istennek végre nem üvöltött. Megtörölte arcát és végül rávette magát a beszédre is.
- M-Mayo.. a kislányom. P-pár napja születtett. – Kezdte el végre a történetét, még ha habogva is. – Csak a fürdőbe m-mentem..és mikor visszajöttem egy feketébe öltözött férfit láttam. – A nő kisírt szemébe újból könnyek jöttek. ~ Nehéz lehet most neki. ~ Jegyzem meg magamban. Teljes figyelmem neki szentelem. Próbálok mosolyogni és kedves lenni, hogy megnyugtassam gesztusaimmal. – Csak fogta a kislányom és kiugrott vele az ablakon. – Újból sírt a nő. – Én követni próbáltam. Én követni akartam, de olyan gyenge vagyok még. – Síró arcát a kezébe temette.
~ Szegény semmit sem tehetett. ~ Aggódom az újszülött miatt. Nem tudom ki lenne képes ilyenre. Egy újszülött kislánynak az anyukája mellett a helye, hisz ő eteti ő gondozza. A modern világban már fel lehet nevelni egy gyereket anyatej nélkül is, de miért fáradna bárki is ilyennel. – Tudod én is kunoichi vagyok.. de annyira le van gyengülve a szervezetem, hogy nem bírtam tovább menni.. de.. de.. követtem. Sz..szenzot vagyok. Az erdőig követtem.. ott azonban elvesztettem. – Sírta el végezetül magát a nő. – Mayo… annyira sajnálom. – Zokogta a nő.
~ Jelenlegi állapotában így is nehéz lehetett a chakráját kontrollálni. Csodálkozom, hogy az erdőig tudta követni. ~ Tanulmányaim szerint a szenzorok a chakrájuk kiterjesztésével tapogatják le a környező, klünböző chakra lenyomatokat. A nő kiváló chakrakontrollal rendelkezhet, ha ilyen helyzetben is képes volt követni. Kezeimet leveszem a válláról, majd felállok.
- Nyugodjon meg Onee-chan. Visszahozom önhöz Mayo-chat. Éppen és egészségesen. – Mondom neki mosolyogva, majd hátat fordítok neki, de még vissza fordulok egy szóra.
- Köszönöm. Nagyon hálás vagyok neked. – Hálálkodik a nő. Látszólag sikerült jobb kedvre deríteni.
- Onee-chan. Kérem menjen vissza és pihenjen. Kérem mesélje el az osztálytársaimnak a történetet és, hogy az erdőbe mentem. Szóljanak egy oktatónak az akadémián és küldjenek erősítést. – Mondom a nőnek. A nyomok még frissek és nincs időm visszakísérni. Minden perc számít. Remélem lesz annyi ereje, hogy vissza menjen az épületbe.

~ Meg kell mentenem… ~ Határozom el magam. Jobban mondva erősítem meg magamban a célom és itt az alkalma, hogy ez bizonyítékot is nyerjen. Amellett, hogy egy életet menthetek meg végre bebizonyíthatom magamnak, hogy igen is képes leszek megvédeni Konohagure no Satot. A háztetőkön ugrálva sietek az erdőhatáráig. Az utcákon több időbe telne. Kerülgetnem kellene mindent és mindenkit.
~ Vajon Daikimichi-sensei tudta, hogy mi fog történni. Minden csapat különböző rejtvényeket kapott… ~ Próbálom fejemben össze tenni az összefüggéseket, de sajnos egyet sem találok. Minden bizonnyal csak a puszta véletlen, hogy ilyen szituációba keveredtem.

Az erdőhöz érve pontosan oda megyek ahova a nő mondta. Próbálom követni az útirányt. Feltételezem a menekülő nem vacakolhatott azzal, hogy ide-oda irányt váltogasson. Pár perc haladás alatt semmi sem történik, viszont pár perccel később valami zaj üti meg a fülemet, így megszüntetem az eddigi ágról-ágra ugrálást és leugrom a talajra. Lépések hangját hallom. Valaki közeledik.
~ Vajon ki lehet? ~ Teszem fel magamnak a kérdést, és nagyon kíváncsi vagyok a válaszra. Ismét a pulóverem újába rejtek egy kunait és közelebb merészkedem. Egy fiút látok aki épp az erdőben sétál. Ismerősnek tűnik. Biztos vagyok benne, hogy láttam már az akadémia udvarán. Alacsony fiú, kócos világos barna hajjal akár csak az enyém, és egy barnás-fehéres dzsekiben.
~ Láttam már az udvaron. ~ Jegyzem meg magamban. ~ Hogy is hívják? ~ Gondolkodom a nevén, mintha már hallottam volna. ~ Naito Kenji? ~ Ugrik be a név, amit akkor hallhattam talán, mikor beszélgetett valakivel az udvaron.
- Naito-kun? – Szólítom meg a vezeték nevén, mert előszőr úgy illik. Nem vagyok benne biztos, hogy ő az. Nem hiszem, hogy ellenség lenne. ~ Talán edzeni jár ide. ~ Gondolom magamban, de jobban járom megkérdezni.
- Mi járatban erre Naito-kun? – Remélem gyorsan válaszol, nincs sok időm. Követnem kell a fekete ruhás alakot. Nem tudom megbízhatom e benne, de most lehet egy olyan fába vágom a fejszém, amihez én nem vagyok elég éles egyedül.
- Naito-kun segítened kell. A kórházból elraboltam egy gyereket, Himota Mayo-chant. Azért jöttem, hogy megtaláljam. Kérlek segítened kell. Együtt könnyebben megtaláljuk. – Kérem a segítségét, talán még kicsit el is hadartam. Izgulok. Érzem, ahogy közeledek a cél felé a végtagjaim egyre inkább remegnek, de tudom, hogy erőt kell vennem magamon. Szemeimmel a környéket pásztázom. Egy erdőben nem lehet nyomok nélkül haladni. Az avarban meglehet találni a nyomokat, sőt letört bozót ágak is megmutathatják merre haladt a fekete ruhás egyén. Ezeket keresem és nem nyugszom míg nyomot nem találok, hogy pontosan merre ment.

// Köszönöm az előző kaland lezárását és a véleményezést is. Nagyon jól esett Smile //
Senshi Jakoutsu
Senshi Jakoutsu
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 283
Elosztható Taijutsu Pontok : 22

Állóképesség : 231 (C)
Erő : 100 (D)
Gyorsaság : 151 (C)
Ügyesség/Reflex : 201 (C)
Pusztakezes Harc : 100 (D)

Adatlap
Rang: Akadémiai tanuló
Chakraszint: 235

Témanyitás  Naito Kenji Kedd Márc. 12 2019, 11:29

//Hyuuga Hanabi; Senshi Jakoutsu – Monoton hangok//

>> Még az erdőségeken kívül <<
Nagy szavak egy olyan kisembertől, mint én, de nem hagyhattam annyiban ezt az egészet. Ha már egyszer sikerült visszaszereznem a bácsi szatyrát, akkor menni fog még egyszer. Az igaz, hogy most nem fog beválni az előző tervem, szóval más valamit kellett kitalálnom. Az unokás részt kicsit gyanúsnak tartottam, de ha már a tolvaj után eredtem, annak is a végére fogok járni. Egyedül kicsit veszélyesnek tartottam az erdőbe menni, ezért is indultam meg a korábbi akadémisták keresésére… sikertelenül.
~ Bezzeg ilyenkor már nem vagytok a közelben. Szánalmas banda ~morgolódtam magamban, mikor nem találtam őket sehol sem. Ha ki kellett rabolni valakit, akkor rögtön megjelentek, de most, hogy kellene a segítségük, sehol sincsenek. Tipikus. Segítség híján, megindultam inkább egyedül, s még mielőtt az erdőbe értem volna, egy kunai-t vettem a kezembe. Biztos, ami biztos alapon.

>> Erdőségek <<
A fák közé érve, abba az irányba indultam, ahol véltem, hogy a támadóm volt. Még pontosan emlékeztem arra, hogy merre indult, de amikor odaértem, csalódottan lassítottam le, majd az egyik fánál egy pillanatra meg is álltam. Körbenéztem, felmértem a terepet nyomokat keresve, hátha egy-egy lábnyom segít, hogy merre mehetett. No, meg a figyelmem se lankadhatott, hiszen bármikor megtámadhat, ha olyan szándékai vannak. Hiszen az ő területére léptem be, ha egyáltalán még itt van és nem ment tovább valamerre. A koncentráció hamarosan meg is hozta a gyümölcsét: léptek zaját hallottam, azonban lassú voltam. Mielőtt el tudtam volna rejtőzni, egy fiatal fiú alakja rajzolódott ki a távolban. Mivel kiszúrtam, feltételeztem azt is, hogy ő is ugyanúgy kiszúrt. Kunai-om készenlétben volt, hiszen végignézve a másikon, nem tudtam megállapítani, hogy ki lehetett az. Közelebb merészkedett, és mielőtt megállásra késztettem volna, a nevemen szólított.
~ Szóval Konoha az otthona, de honnan tudja a nevemet? Hmm… szemüveg, sál… nem sok ilyen tag van az akadémián és nem emlékszem, hogy beszélgettem volna vele. De mintha a nevét már hallottam volna a folyosón… ~Semmiben nem lehettem biztos, de nem éreztem, hogy fenyegetve lennék, így leeresztettem a fegyveremet.
– Én vagyok, de maradjunk a Kenji-nél, ha lehet. Te pedig Senshi Jakoutsu-kun vagy, ugye? Bocsánat, ha összetévesztelek valakivel, csupán egyszer hallottam a neved az akadémián. –Fontosabb dolgokra kellett most koncentrálnom, ezért is lehet az, hogy nem tudok nevet párosítani az archoz. – Keresek valakit –egyszerű válasz az egyszerű kérdésére, és még nem is hazudtam neki. Azt viszont nem mondtam már el, hogy kit kerestem és miért. A visszakérdezésem azonban elmaradt, ugyanis az újdonsült társam belekezdett a mondókájába. Homlokráncolva néztem a másikra, de mielőtt félbe tudtam volna szakítani, hogy lassabban mondja, mert egy kukkot se értek így, egy név élesen hasított a tudatomba: ~ Mayo? Vajon ugyanaz lehet, akit én keresek? Nem, az lehetetlen. A bácsi azt mondta, hogy alig 9 éves az unokája, ő pedig az újszülöttet keres. Kezd egyre furább lenni ez a dolog… ~
– Ez érdekes. Épp egy alakot keresek, aki elvette az egyik idősebb bácsi szatyrát. A furcsa az, hogy emellett egy az unokáját is elrabolta már az illető, akit Mayo-channak hívnak, de ő már idősebb. Lehet, hogy valami összefüggés van a kettő között? Nem kérdés, hogy segítek neked. valami azt súgja, hogy ugyanazt a személyt keressük. –A nagy rejtély csupán az, hogy két akadémista mit tehet egy ilyen ügyben? Remélem, hogy a kislány, akit apukámért küldtem időben a nyomunkra akad, és tud majd nekünk segíteni. Még Senshi nyomok után kutatott, addig a kunai segítségével egy egyszerű jelet véstem a fába, ami alapján, ha apa utánunk jön, akkor tudja az irányt. A nyíl majd akkor lesz ott, ha megindulunk. – Ha minden jól megy, akkor érkezik segítség. Ez a jel pedig tudatja majd, hogy erre jártunk. Találtál valamit?
Naito Kenji
Naito Kenji
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 721
Elosztható Taijutsu Pontok : 15

Állóképesség : 500 (A)
Erő : 250 (C)
Gyorsaság : 521 (A)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 250 (C)

Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 686

Témanyitás  Hyuuga Hanabi Pént. Márc. 15 2019, 14:50

//Senshi Jakoutsu, Naito Kenji Monoton hangok//

A szél hangja. A fák zúgása. A füvek tánca. Az erdő morajlása. Mind mind annyira egyszerű és mégis olyan vérfagyasztó, azokban a bizonyos pillanatokban, amikor az ember nem tudja, hogy mi tévő is legyen. Nem tudja melyik irányba haladjon. Nem tudja, kiben bízzon. Nem tudja.. jó-e egyáltalán amit tesz? Van-e egyáltalán értelme a cselekedeteinek? Nem tud semmit. Csak azt tudja, meg kell tennie, amit meg kell tennie. Küldetésre jött most ide mind a két akadémista. De nem a falu, s nem is sensei-eik adtak nekik küldetést. Az élet, a valóság az, ami most feladatra szólította fel a fiatalokat. Egy olyan helyzet, amelyben már senki se hitt. Tőlük várt segítséget a világ. Vagy ha a világ nem is..egy idős bácsi és egy fiatal anyuka igen. Hisz.. nekik ők most a világot jelentik. A világot mentik meg. Nagyobb feladatot fognak végrehajtani, mint azt valaha is gondolták volna. Ők most.. igazi hősökké vállnak.
A két fiú lassan észrevette egymást. Elsőnek Senshi volt az, aki megszólította a már ismerősnek vélt kócos hajú fiút. Hamarosan a kócos hajú Kenjinek is eszébe jutott, hogy bizony látta már valahol ezt a szemüveg-sál kombinációt. Lassan de biztosan, mind a ketten felismerek egymást.. hisz ugyanazon akadémia padjait koptatják.  
Kenji kezdett bele sejtelmesen ittlétének magyarázásába. De mielőtt bármi többet is mondatott volna, a szemüveges fiú azonnal elhadarta a saját indokait. Rögtön belecsapott a közepébe. In medias res. kicsit idegesen, feszülten mondta el, hogy ő bizony egy újszülöttet keres, akit egy fekete ruhás férfi rabolt el, nem is olyan rég. Erre Kenji válaszolt s végül ő is kifejtette, hogy kit és miért keres. Bizony, Senshi-hez hasonlóan, ő is egy koromszínbe vedlett alakot keres, ki egy, a tópart mellett lakó bácsinak lopta el a szatyrait.. s mint később kiderült: Az unokáját is. Az igazi csavar már csak eztán jött a képbe: Mind a két leányzó a Mayo//Méjo//névre hallgatott. Érdekes, nem de bár? Lehet, hogy ezen dolgok összefüggenek? Lehet.. hogy ugyanazt a személyt keresitek? De miért rabolgatna egy férfi kislányokat és szatyrokat? Az egész..annyira zavaros.. s minden kérdés, csak még több kérdést szül. Semmire se érkezik igazán válasz. De ti..akkor is meg akarjátok találni a férfit és meg akarjátok menteni a keresett személyeket. Eltökéltek vagytok.. legalábbis eddig úgy tűnik. 
A jel pedig amit a fába vésett az ifjú akadémista.. tökéletesen látszik. Reméli, hogy apja mielőbb hazaér. 

Kenji
Mielőtt elindulhattál volna a bácsitól, ő a kezedbe nyomott egy fényképet. A képes, az unokája volt látható. Szép kislány volt. Ébenfekete haja a válláig ért. Szemei pedig olyan rikítóan kékek voltak, hogy szinte világítottak a képen. A fénykép hátoldalára pedig a teljes neve volt felírva és ismertető jegyek. Lehet..hogy ezt akarta odaadni a bácsi a keresőcsapatoknak is? Mindenesetre elég sok mindent megtudtál. A kislány 133cm magas és 27kg. Utoljára egy fekete nadrágban és egy világosabb kék pólóban látták. 

Senshi
A keresésed szerencsére eredményes volt. Lassan, de annál biztosabban egy pár nyomra lettél figyelmes. Ágak volta sorban letörve.. virágok letaposva és a földet is lábnyomok borították. Tökéletesen látszott, hogy az illető nem igazán foglalkozott nyomainak az elrejtésével. Ha követitek a nyomokat, melyeket találtál, hamarosan egy kis takarót is találtok. Rózsaszín és puha.. így már biztos: ezek a rablónak a nyomai.. 

~Fujimori Asami - A valóságot ki hallucinálja? 
Hyuuga Hanabi
Hyuuga Hanabi
Kalandmester

Specializálódás : Kifogások

Adatlap
Rang: Epilepsziás viziló
Chakraszint: Tápiókapuding

Témanyitás  Senshi Jakoutsu Hétf. Márc. 18 2019, 13:14

Megszólítottam a fiút, aki nem azonnal, de szintén felismert. Örültem, hogy ismerős arccal találkoztam előszőr és nem rögtön a fekete ruhás egyénnel. Sejtésem is beigazolódott. Ismerem a srácok Naito Kenji a becsületes neve. Szegényt csak azután hagytam szóhoz jutni miután és elhadartam a mondandóm, de hát na. Az idő sürget a lányok meg veszélyben.
-  Én vagyok, de maradjunk a Kenji-nél, ha lehet. Te pedig Senshi Jakoutsu-kun vagy, ugye? Bocsánat, ha összetévesztelek valakivel, csupán egyszer hallottam a neved az akadémián. – Kérdésre csak bólintok egyet, igazolva személyem valósságát.
-  Ez érdekes. Épp egy alakot keresek, aki elvette az egyik idősebb bácsi szatyrát. A furcsa az, hogy emellett egy az unokáját is elrabolta már az illető, akit Mayo-channak hívnak, de ő már idősebb. Lehet, hogy valami összefüggés van a kettő között? Nem kérdés, hogy segítek neked. valami azt súgja, hogy ugyanazt a személyt keressük. – Érdekes fejlemények.
~ Tehát ő is ugyan azt az alakot keresi. ~ Jegyzem meg magamban.
- Ha bár nem túl kellemes szituációban találkoztunk, de örülök, hogy itt van Kenji-kun. – Jegyzem meg egy kedves mosollyal az arcomon. Szemeimmel igyekszem ténylegesen a nyomokat keresni. Egy helyen észre is vettem a törött ágak sorozatát és a letaposott virágokat és leveleket.
~ Sietnünk kell. Nem rejtegette a nyomait, nyilván messzire akar menekülni. ~ Minden jel erre utal így követnünk kell.
- Ha minden jól megy, akkor érkezik segítség. Ez a jel pedig tudatja majd, hogy erre jártunk. Találtál valamit? – Tekintetem vissza kúszik Kenjire, aki a fába kapart egy jelet.
- Igen. Arra. – Mutatok a nyomok irányába, amit követni is kezdünk. Remélhetőleg Kenji a nyilat berajzolja a megfelelő irányba, ami az én felmentő seregemnek is irányt mutat, ha ők érkeznének előbb. Hamarosan egy rózsaszín puha kis takaróra találunk.
~ Ez Mayo-chané lehet. Jó nyomon járunk. ~ Gondolom magamban, miközben letérdelek a takaró mellé.
~ Hmm… Innen a nyomok tovább visznek, de vajon milyen messze lehet. ~ Próbálok gondolkodni felmérni a történtek alapján, aztán eszembe jut a kis Mayo-chan édesanyja.
~ Szenzor….~ Ugrik be a szó a fejembe. ~ A szenzorok a chakrájuk kiterjesztésével azonosítják be mások chakráját. Akár mérföldekről is. Kivételes chakra kontroll kell hozzá ekkora távolságra, de talán… talán megtudom találni a rablót, legalább is, hogy milyen közel és pontosan hol lehet. ~
Gondolkodom magamban pár pillanat erejéig, majd csak egyszer felállok a kis takaró mellé. Mi más választásom lenne? Miért ne próbálnám meg? Évszázadok óta a shinobi világ nagy erőt tulajdonít a ninjutsunak, vagy ahogy a régiek ismerték a Ninshunak. A chakra, az igazi életenergia irányítása, mely a test és a lélek közöse, a szabad akarat megtestesítője. A kos kézpecsétet mutatom, hisz tanulmányaim szerint ez a kétpecsét van leginkább hatással a chakra megfelelő irányítására.
~ Vezesd ki a chakrádat a testem kívülre. ~ Nem csináltam még ilyet, de megpróbálkozom vele. A lábamba már sikerült irányítani, és viszonylag elég gyorsan megtanultam. Sokszor azt mondják képzeljük el a kívánt hatást, aminek értelme is van, hisz a chakrát az akartunkkal irányítjuk, a chakra az akartunk fizikai megtestesült valósága. De mit kéne elképzelnem? Mit kéne érezzek? Lecsukom a szemeim és megpróbálom elképzelni magát a chakra tömeget. Mint ha egy fekete térben állnék és csak a kék foltokat, a chakrát látnám. Ha a próbálkozásom sikeres, akkor minden bizonnyal Kenji és a rabló chakráját is éreznem kell, de ez talán lehet téves is, hisz más is tartózkodhat az erdőben, akinek érezhetem a chakráját és mivel soha nem azonosítottam be senkijét így ez félrevezető lehet. Viszont van nyomuk ami alapján egy irányban biztosan megindulhatunk.
- Elnézést Kenji-kun. Csak megpróbálkoztam valamivel. Menjünk kapjuk el végre azt az alakot. – Mondom Kenjinek határozottan. Nem ismerem túlzottan, de tetszik a stílusa, talán ezután még barátok is lehetünk.
Senshi Jakoutsu
Senshi Jakoutsu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Naito Kenji Hétf. Márc. 18 2019, 20:24

Sikeresen összefutottam egy akadémista társammal, akit elsőnek nem ismertem fel, de miután felfedte kilétemet, már be is ugrott a neve. A bólintása meg is erősített benne, így minden kétségem elillant. Már csak az volt a kérdés, hogy ő mit keresett itt, de erre is megkaptam a választ. Ahogyan elmondtam a saját kis történetemet, beugrott, hogy a bácsi adott egy fényképet, amit a zsebembe süllyesztettem. Gyorsan elő is vettem, majd megmutattam Senshi-kunnak is, hogy az én célszemélyem hogyan is néz ki. Ekkor vettem észre, hogy a fénykép hátulján van néhány adat is, ami segíthet beazonosítani a lányt. Ezt is megmutattam újdonsült társamnak, majd a memorizálás után, eltettem a fényképet, nehogy elveszítsem azt.
– Én is örülök a találkozásnak. –Kedves mosolyát, ugyanolyan mosollyal viszonoztam.  Ha túléljük ezt az egészet, biztos vagyok benne, hogy keresni fogom még a társaságát, de most a jelenre kellett koncentrálnom. A jel, mely iránymutatásra szolgált, tökéletesen belevésődött a fába, s mikor Senshi-kun válaszolt a kérdésemre, már rajzoltam is a nyilat, hogy az utat mutassa majd az érkezőknek… ha lesznek. Nem voltam rest, és követtem a társamat, melynek eredménye egy kis, rózsaszín takaró lett. Tehát jó úton haladunk. Rablónk vagy hanyag és elfelejtette eltüntetni a nyomait, vagy meg akart minket téveszteni. Fogalmam sem volt, hogy mi játszódhat le Senshi fejében, de valamiért nem indultunk tovább. Ehelyett kézpecsétet formált, és valószínű, hogy chakrát kezdett el koncentrálni. Érdekes srácnak látszott, talpraesett és találékony. Gyorsan felvettem a takarót a földről, még mielőtt megzavartam volna a koncentrációban és felugrottam a legközelebbi fa ágára. Ameddig ő a chakrájával igyekszik megkeresni a tagot, addig én igyekeztem minél jobban belátni a terepet, habár nem voltam benne biztos, hogy sikerrel járok. Mégis, jobb mint várni a másikra, nem igaz? Ha láttam valamit, ha nem, leugrottam Senshi mellé és megosztottam vele az eredményt.
– Ne kérj bocsánatot, mert próbálkozol. Fogalmam sincs, hogy mit csináltál, de sokkal hatásosabb a semminél, nem igaz? Igen, kapjuk el. Kell egy elterelési terv, hogy ki tudjuk szabadítani a lányokat, mert valami azt súgja, hogy az erőnk kevés lesz, de tévedjek. Ha szétrúgjuk a hátsóját, annak elég visszhangja lesz a faluban. –Szó nincs arról, hogy lebecsülném a társam erejét, csupán nem becsülöm le az ellenfelét sem. Magamról tudom, hogy milyen erős vagyok szerintem Senshi is hasonló cipőben járhat. Az ellenfelet lebecsülni meg egyenlő a vereséggel. Ezt alaposan megjegyeztem még apa játékos kalandja alatt. Ha volt nyomunk, akkor meg is indultam annak követésével, ha meg nem, hát addig kutattam, ameddig nem leltem valamire.

Naito Kenji
Naito Kenji
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Hanabi Szer. Márc. 27 2019, 17:30

//Senshi Jakoutsu, Naito Kenji – Monoton hangok//

A nyom, melyet találtatok, nem volt más mint a rózsaszín pihe-puha kis takaró. Sajna, nem olyan volt már mint amibe egy gyermeket fektetnének.. ez koszos volt. Nem csoda.. hisz a földön volt. A puha anyagba sár és megszáradt falevelek ragadtak. De mindegy is a kinézete, a lényeg, hogy iránymutatásnak tökéletes. Ha megfigyelitek, nem messze a takarótól le van törve egy ág. Onnan is messzebb lábnyomokat lelhettek fel, majd a földön egy újabb törött botot. Ez biztos jele annak, hogy valaki járt erre. Sőt, sietett. Így megtaláltátok a megfelelő irányt, melybe mennetek kell. Így követtétek perceken át az apróbbnál apróbb nyomokat, míg egy hang ütötte meg a fületeket.
~ Ki az? 
A hang csendben szólt. Remegett. Félt volna? Vékony volt és törékeny. Már ennyiből is meg tudtátok mondani, hogy valami nem volt vele rendben. De micsoda? Mi történhetett vele és egyáltalán kinek a hangja ez? Csak akkor deríthetitek ki, ha utánamentek. 
Ha követitek, a hang forrása nem volt messze. Követni se volt nehéz, hisz olyan hangosan, zilálva -szinte már lihegve- vette a levegőt, hogy méterekkel arrébb is jól lehetett hallani. Minél közelebb értetek, annál csak hangosabb lett. S mikor odaértetek, egy fiatal leányzó láttatok. Olyan 11-12 év körül lehetett talán. Haja rózsaszín volt, szeme pedig olyan lila, mint a mérgező köd. Egy sárga pólót s egy sötétszürke nadrágot viselt. Meg persze ninja szandált. Ismerős volt nektek, de magatok se tudjátok honnan. Talán ő is akadémista lenne? Ki tudja. Kenjinek fog rémleni azonban egy kislány, ki mindig az osztályterem hátuljában ül.. csendben. Szótlanul. Egy szürke kisegér, aki soha se beszél vagy cselekszik valami említésre méltót. Észrevehetetlen.. mégis mindig ott van. A lány most mégis észrevehető volt. Egy fa tövében kuporgott. Lábai fel voltak húzva. Kezében egy kunait tartott, melyet előre nyújtott maga elé, támadásra készen. A lány keze vérzett. Alkarján egy hosszú vágásból szivárgott a vér Vörösre festette napszínű ruháját. Bár az a ruha közel sem volt már tiszta. Olyan volt mint a nemrég talált pokróc. Az erdő mocska ragadt rá. Tele volt kosszal, sárral és megszáradt falevelekkel. Igazából az egész személyét ezen dolgok borították a fiatal lánynak. Haját s arcát is. Még a sebbe is kosz volt. De ami még rosszabb volt.. nem csak a kezéből folyt a vér. A lány szemét is megvágták. Nem láthattátok, hogy a szemgolyó sérült e, hisz szorosan csukva tartotta. A másik lélektükre pedig üvegesre volt fagyva. A rettegés opálfénye tükröződött vissza belőle. Mintha ez nem is ugyanaz a lány lenne, aki mindig az osztályterem hátuljában ült. Ez a lány most félt. Borzalmasan. De mégis mit láthatott, ami ennyi kínt jelentett neki... mi történhetett?
Ekkor ugorhatott meg Kenjinek a kislány neve. 
~Ashia Mayo~
Amikor meglátott titeket, csak még inkább előre nyújtotta a kezében tartott fegyvert. Talán nem ismert volna meg titeket?
Ne közelíts - Mondta remegő hangján - Nem félek! - Mondta, de még így is érezni lehetett ennek az ellentétét. Mégis.. mi történhetett vele? Talán őt is a fekete ruhás alak találta meg? Bármi is történt, az elődleges dolog az, hogy ellássák a sebeit. De képesek vagytok erre? Minden döntés csak rajtatok áll. Bízhattok egyáltalán benne? 

Hyuuga Hanabi
Hyuuga Hanabi
Kalandmester

Adatlap

Témanyitás  Naito Kenji Szomb. Május 04 2019, 19:52

//Akkor a megbeszéltek alapján írtam is, Senshi pedig bizonytalan ideig NJK-ként van velem//

Viszonylag jól haladtunk a kereséssel. Egy takarót már találtunk, ami alapján elindulhattunk. Mind a ketten kerestük a nyomokat, hogy merre is folytassuk az utunkat, s meg is leltünk egy letört ágat. Nem volt messze a takarótól, és jobban megnézve, még lábnyomokba is botlottunk, ezért nem volt kérdéses, hogy arra fogunk menni. kicsit furcsállottam, hogy ilyen egyértelmű nyomokat fedeztünk fel, de megráztam a fejemet, hogy biztosan sietett a támadó. Ez evidens, hiszen egy kisbabát rabolt el, én magam se foglalkoznék a nyomaim eltüntetésével… csak kevesebbet hagynék. A jelek felrajzolásával azonban nem foglalkoztam. Ha mi ráakadtunk a nyomokra, egy tapasztaltabb shinobinak semmiség lesz.
Perceken át szeltük az utat, mely során egy hang csapta meg a füleimet. Egy kunait vettem a kezembe, hogy időben védekezni tudjak, ha kellett. Remegett a hang, de lehetett csapda is. Ahogyan közeledtünk, egyre hangosabb és ziháltabb levegővételeket hallottam. Nem kellett sokat lépnünk, hamarosan egy lányt pillantottam meg az egyik fa tövében. Megálltam kellő távolságban, ugyanis láttam rajta, hogy félt. Remegett, és egy kunai szegezett előre. Gyorsan végigmértem, de nem tűnt ismerősnek, akárhogyan is erőlködtem, hátha beugrik valaki… legalábbis azt hittem. Rózsaszín haj, lilás szemek, melyek közül az egyiknél egy vágás díszelgett, és lecsukva pihent. Mintha az osztályomba járt volna egy ugyanilyen hajzuhataggal és szempárral rendelkező lány.
– Mayo? –Ugrott be a név, mely nem csak a fejemben volt meg, de már hangosan ki is mondtam. Tettem egy óvatos lépést a lány felé, mert előzetes végigfésülésem alatt nem kerülhette el a figyelmemet a sérült karja. Muszáj volt legalább bekötnöm valamivel, ha jobban nem is tudtam ellátni a sebét. – Mayo… én vagyok az, Kenji… Naito Kenji. –Többet nem mondtam, pedig látszott rajta, hogy nem ismert fel minket… legalábbis engem. Ezt a félelemnek is betudhattam, de az is lehet, hogy csapda az egész. Jobban jártam, ha nem fedtem fel azt, honnan is ismertem a lányt. Vész esetén még alkalmas lehet arra, hogy leleplezzem. Az viszont kezdett nagyon érdekes lenni, hogy ő is itt van. Egyre zavarosabb volt a dolog… a lány, akit nem lehetett észrevenni az osztályban és a kalandunk újabb Mayo nevű tagja.
– Hogy kerültél ide? S ne félj, minden rendben lesz… engedd, hogy segítsek. –Óvatosan léptem megint egyet irányába. Fegyveremet elrejtettem, ne érezze azt, hogy fenyegetve van általam, de csak akkor mentem teljesen közel hozzá, ha megbizonyosodtam arról, hogy nincs nagyobb veszély. Addig tartottam a távolságot és vártam a válaszát.

Naito Kenji
Naito Kenji
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Hanabi Szomb. Jún. 01 2019, 14:50

// Húúha, hát most aztán tényleg sokat késtem^^" Elnézést, hogy eddig kellett várnod. Sajna egy nem túl barátságos hónapot tudok magam mögött, azonban ez azt jelenti, hogy mostmár próbálok majd gyakrabban írni^^ A megbeszéltek szerint pedig Senshi visszatéréséig, őt NJK-ként kezeljük. A várakozásodért +10 chakrát vagy egy választható, maximum C szintű technikát választhatsz, ami belefér a chakra keretedbe. A választásod kérlek jelezd a következő kör elején^^// 

Lassan közelítettetek a remegő lány felé. Mayo szeme, hol Kenjire, hol Senshire tapadt. Figyelte minden mozdulatotok. Mint a menekülni készülő préda. Rettegett. Egész teste beleremegett a vélelembe. Talán nem is tudta már, hogy mitől fél...csupán a fájdalom kergette ebbe az őrjítő érzésbe. Csak figyelt. Arcára próbálta rárőltetni, hogy ő bizony nem fél. Próbált bátornak és magabiztosnak tűnni. De nem tudta elrejteni teljesen igzi érzelmeit. Nem tudta elrejteni a fekete fényt, mely arcára vetült. S nem tudta leplezni a súlyt, amely vállát nyomja. De nem sírt. Egyeten egy könnycsepp sem hagyta el opálfényben ragyogó méregzöld szemeit. Az egyetlen dolog mely lecsurgott orcáján, az vér volt. Vöröslő vér, mely a lélektükét átszelő sebből csurgott. Koszos sárga pólója is egyre csak véresebbé vállt. A karjából szivárgó folyadék megfestette. Haja is szét volt esve. Kósza szálak álltak ki fejének mindjen pontjából. S rózsaszín haja összeszáradt vérétől. Falevelekkel és porral volt még díszítve. A kislány, akit eddig talán észre se vettek.. most rémísztően nézett ki.
Mikor Kenji megszólalt, a lány meredten kezdte figyelni őt. Hatalmasra tágult az egy ép szeme. Pupillája feldagadt, akár egy támadni készülő ragadozóé. De az ifjú Shniboit ez nem rettentette el. Csak mondta amit kellett. Szavai barátságosak voltak, léptei se fenyegettek. Óvatos volt. Pont úgy, ahogy azt kell. 
A lányhoz lassan ért el az inforáció. Időbe telt, míg a katartikus állapotból kirántották az ész érvek, s a valóság. A remegése kicsit enyhült. S a kezében tartott fegyvert is leengedte maga mellé. Nyugodtabbá vált. A vállait nyomó stressz, most egy kicsit leszállt róla, és egy olyan szintű öröm járta át az egyész testét, melynek eddig a létezéséről se tudott.
- K...Kenji-kun? - hangjából boldogság s megnyugvás sugárzott. Kezéből teljesen kiejtette a fegyvert, amit eddig szorongatott. Ekkor láthattátok meg tenyerét. Biztos felsértette a kunai-al. Véresre horzsolta. Hólyagosra. A Lány lassan elállt. Remegő lábai alig tartották meg, s talán ettől még a karja is jobban vérzett. Egész teste ellenkezett a tette ellen. De a lány hajthatatlan volt. Lassú léptekkel közelített a fiú felé. Talán tényleg egy csapda volna? Talán... most fog elkapni? Talán egy milliónyi forgatókönyv futott át az ifjú eszén, de egyik se teljesült be. A Kenjinélkörülbelül fél fejjel alacsonyabb kislány most a nyakába borult. Úgy ölelte meg. Olyan hálával, s megnyugással, melyet az ember ritkán lát. Hüppögött, szipogott. Egyszerűen boldog volt. - Nagyon féltem... El akar vinni. De nem engedtem.. s ő hajthatalan volt. És nem engedett. És megvágott. És én visszavágtam. És elfutottam. És elbújtam. És..és.. é- Nem tuddta befejezni, akármit is akart mondani. Hangja elcsuklot. Tekintete elsötétült. Túl sok vért veszít. Ha nem kötik be... talán még nagyobb baj is lehet. A lány elvesztette erejét, s már tartani se tudta magát. Még nem ájult el ugyan..de tudtad, hogy ez is hamarosan bekövekezik. Gyors segítséget igényel.. 

Hyuuga Hanabi
Hyuuga Hanabi
Kalandmester

Adatlap

Témanyitás  Aokaze Atsushi Csüt. Jún. 06 2019, 21:49

// Hyuuga Hanabi: A vér kötelez //

Köszönöm a választási lehetőséget, a C szintú jutsut választanám. Ami a Raiso: Gekishin// Villámló Temetés: Áruló Remegés.(A post alján van részletesebb leírás.)

Hetek teltek el mióta visszatértem Konohába. A sárkányok, jobban mondva a sárkány szigete már csak emlék fejemben. A hosszú távollét miatt valamelyest vissza kellett szoknom a civilizációbeli életbe. Hiszen hiába volt csak egy genjutsu, én akkor is több mint 1 évnek éreztem a Hisanobu szigetén töltött időt. Néhány dolog már igazán hiányzott, persze szeretteimen kívül. Ilyen a meleg vizes zuhany, vagy a modern wc és a klozet papír. Noha a szigeten is volt egy kijelölt latrinám, ez így mégis kényelmesebb. És a wc papír is praktikusabb és puhább, mint a levél. Utóbbi előnyére írnám azért, hogy az viszont kifogyhatatlan.
Utazásom célját nem tudták sokan, de akik igen kíváncsian érdeklődtek sikerrel jártam e. Természetesen letörtem őket egy hazugsággal. Habár látszott rajtuk, hogy megnéznének egy sárkányt a világ többi része még nem feltétlen viszonyulna ilyen jól hozzá. Természetesen még a családomnak sem mondtam semmit Hisanoburól. Egyedül Ayame az, aki tudja a titkomat. Szerencsére egy jó ideig nem kaptam küldetést, így volt időm kárpótolni őt a távollétem miatt. Ám semmi sem tart örökké, és egy nap a Hokage hivatott irodájába. Tudtam jól, hogy nem vigasztalni akar, amiért nem sikerült megtalálnom a keresett lényeket. Mert noha nem mondtam neki, egy Hokage azért egy ilyen dologról bizonyára kap híreket. Nem is besszélve arról, hogy Shimura Danzouról van szó.

Miután egyet kopogtam a Kage ajtaján a segítője már nyitotta is előttem a bejáratot. Egyből magammal szemben találom Danzout, aki asztala mögött olvas egy aktát. De ahogy lépek már fel is pillant, és üdvözöl.
- Jó napot! - Viszonzom köszönését miközben az asztala felé haladok. Idehívatásom okát kérdezni sem kell, mert már mondja is. Mire odaérek hozzá már fel is vázolta feladatomat. Amint átnyújtja az aktát ő máris egy újért nyúl. Szinte egy szerre csapjuk fel őket. Azt nem tudom az övé mit tartalmaz, de nem is arra kell koncentrálnom. Gyorsan átfutom, hogy minden szükséges adatot tartalmaz e. Hogy még időben tudjak kérdezni. Első ránézésre minden benne van: a küldetés leírása, a fontosabb személyek, és a helyszín megjelölése. Összecsuktam a keményfedelű mappát és elindultam kifelé.
- További szép napot! – Köszönök el a szobában lévőktől.
Hazaérve a szobámban ismét felcsapom az aktát és jobban átolvasom. Aztán valamelyest memorizálom a benne található személyek adatait és fényképeit. Leginkább a hercegnőét, akinek védelme rám van bízva. Utána összepakolom átlag felszerelésemet, a küldetést tartalmazó mappát és pluszba váltásruhát, hogy reggel már csak indulni kelljen.  A nap hátralévő részét egészen kora estig Ayaméval töltöttem, náluk.

Reggel a nap első sugaraival már keltem, majd amint menetre kész voltam elindultam. A falu, ahol a védencemmel találkozok nem volt messze. Legalábbis nem egy ninjának, könnyed tempóban futva, pár órán belül elértem a településre. Még meg sem izzadtam közben. A község nem volt túl nagy, de annál szebb a díszes házak miatt. Valószínűleg mindenki ismeri a másikat és foglalkoznak is egymással. A falu méretet tekintve nem kellett attól félnem, hogy eltévedek és órákig bolyongok. De azért elém küldtek valakit. Arra tippelek, ahogy egy idős bácsika hosszú ősz szakállal ballag felém. Vagy csak érdeklődni akar, mi járatban vagyok. Indoka mindegy is nekem, elé megyek, hogy kevesebbet kelljen jönnie. Végül ahogy közelebb érünk megszólít, és ahogy sejtettem elém küldték.
- Szép jó napot! Igen, a nevem Aokaze Atsushi!
Válaszom után, követésre int, és menet közben egy részletesebb feladatleírásban fog részesíteni elmondása szerint. Amit nem bánok, hisz az ilyen megbízási akták leginkább csak a legszükségesebb dolgokat tartalmazza. Sok egyéb, de olykor akár a leghsznosabb információkat így szóban kapjuk a megbízóktól.

Raiso: Gekishin// Villámló Temetés: Áruló Remegés
A használó az elemi chakrát kiterjeszti a testén kívülre, majd a kézjelekkel aktivizálva átalakítja azt sok, tányér méretű, lapos korongokká, melyeket az ellenfél felé repítve képes lehet súlyos sérüléseket okozni neki. A technika sorozatlövésre is alkalmas.
Típus: Támadó
Chakraszint: 280
Kézjelek: Majom, Nyúl, Vadkan, Kos
Besorolás: C
Aokaze Atsushi
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Elosztott Taijutsu Pontok : 1441

Állóképesség : 650 (A)
Erő : 400 (C)
Gyorsaság : 691 (A)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 400 (B)

Adatlap
Szint: S
Chakraszint: 1160

Témanyitás  Naito Kenji Hétf. Jún. 10 2019, 14:31

//Hyuuga Hanabi; Senshi Jakoutsu – Monoton hangok

Nincs semmi gond ^^ Köszönöm szépen a választási lehetőséget és úgy döntöttem, hogy egy technikát választanék, mégpedig a következőt:
Kiyomaru // Tisztítás

A technika lényege tulajdonképpen maga a fertőtlenítés, ennek a segítségével fertőtleníthetjük a sebeket, vágásokat pillanatok alatt, De alkalmas az egész testfelület megtisztítására is, alkalmazható a sebekből való szennyeződések eltávolítására. Precíz és jó chakrakontrollt igényel a technika, ugyanis a chakrával minden egyes, akár sejtszintű szennyeződést is megtalálhatunk és megtisztíthatjuk tőle a sebeket.
Besorolás: E
Chakraszint: 90 //

Félt. Remegett. Menekülni akart. A kialakult helyzettel nem minden akadémista találkozik, sőt. A tanárok azért vannak, hogy ezt meg is gátolják, hiszen még nem voltunk képzettek az ilyenekhez. Az élet viszont közbeszólt és jó shinobi növendékként cselekednem kellett. Azt viszont nem tudtam, hogy meddig mehetek… meg akartam találni a tettest, aki ezeket művelte Mayo-val, de ennyi? Ha megtalálom, mi lesz? Vajon képesek leszünk megállítani Senshi-vel? Vagy mi is így járunk majd? Megannyi gondolat, de pillanatnyilag ezzel nem tudtam foglalkozni.
Hangom eljutott a reszkető lányhoz, kinek kezéből kiesett a kunai. Valami megkönnyebbülést fedeztem fel rajta, de figyelmem nem hagyhatott alább. Ahogy megindult, óvatosan léptem egyet hátra, készülve a hárításra, de mozdulata meglepett. Támadás helyett egy nyakba borulást kaptam. Ösztönösen öleltem magamhoz, igyekezve megnyugtatni a lányt. – Csss, jól van. Most már nem lesz gond. Tarts ki Mayo… Mayo-chan? –Hangja elcsuklott, én pedig aggódva néztem is az arcára. Ép szeme lecsukódott, karjából pedig továbbra is szivárgott a vér. Orvos kellett… egy olyan, aki képzettebb, mint én. – Tarts ki Mayo-chan, mindjárt érkezik a segítség –nyugtattam meg a lányt, de az idő ellenünk dolgozott. Lefektettem a földre, gyorsan levettem a pulcsimat és egy kunai segítségével felszabdaltam azt, hogy kötésként tudjam hasznosítani. Előtte viszont a Kiyomaru segítségével minden sebét átvizsgáltam, és amilyen gyorsan csak tudtam, kitisztítottam azokat. Ezzel reményeim szerint nem fog jobban elfertőződni egyik vágás sem. Amint befejeztem, igyekeztem minden sebet bekötni a korábban felszabdalt pulcsim darabjaival. Kezeim remegtek, de minden tőlem telhetőt megtettem, hogy stabil kötéseket készítsek. – Ígérem, hogy megfizet az, aki ezt tette veled. Csak mutasd meg merre ment –kérleltem és reméltem, hogy még képes lesz rá. – Senshi-kun, kérlek vidd őt a kórházba, amilyen gyorsan csak tudod. Mond meg, hogy a sebei ki vannak tisztítva, de a kötések normál kötések. Sajnos a Kötszer technikát még nem ismerem. Kövesd a jeleket, amiket hátra hagyok, és gyere utánam, amilyen gyorsan csak tudsz. –Az utasítás inkább hatott kérésnek, de a hangom nyomatékosította, hogy ellentmondása nem nagyon lehetett. Mayo-chant a hátára segítettem, aztán gyorsan belevéstem a jelet a fába, amerre indultam.

Ha Mayo-chan megmutatta az utat:
Örültem, hogy még volt annyi lélekjelenléte az osztálytársamnak, hogy megmutassa az irányt, amerre ellenségünk menekült. A nyíl megrajzolása után, és a jel mellévésését követően indultam is meg abba az irányba, amilyen gyorsan csak tudtam. Kezeimben egy-egy kunai volt: jobbomban a sajátom, balomban pedig az, amelyik Mayo-chan tulajdona volt. Nem hagytam ott, mert ez lesz az, amit bele fogok állítani az ellenségbe, hogy érezze Mayo szeretetét is.

Ha Mayo-chan nem tudta megmutatni az utat:
Felvettem a lány fegyverét, és bal kezemben pihentettem azt. Jobbomba a sajátomat vettem, és óvatosan indultam meg tovább. Vérfoltokat kerestem, ugyanis ha Mayo-nak sikerült megvágnia, akkor minden bizonnyal elhullajtotta a vörös cseppeket, ezzel mutatva nekem az utat. No meg eddig se volt nagyon oda, hogy eltüntesse a nyomait, ezért nagyon is reménykedtem abban, hogy sokáig nem kellett kutakodnom. Amint megvolt a helyes irányt, elhelyeztem a jelzést Senshi-kunnak és iramodtam is meg arra, hogy mihamarabb megmenthessem a többi lányt és kiderítsem, hogy mi is folyik itt.
Naito Kenji
Naito Kenji
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Hanabi Szomb. Jún. 22 2019, 11:54

//Aokaze Atsushi - vér kötelez //

//A technikát felírhatod^^// 

Éppen csak megérkeztél a faluba, mikor a furcsa szakállas férfi a követésére intett. Időd sem igen akadt körbe nézni, pedig itt aztán volt látnivaló. A csempével kirakott tetők visszaverték a nap fényét. Így az egész terület világos volt és csodaszép. Akár egy mesevilág. Olyan, mint ami a gyermekkönyvekben szerepel. A házak, melyek ezer meg egy színben pompáztak, valami furcsa anyagból voltak. Téglának tűnt, de mégse teljesen. Ugyanis nem egységesen egyenes volt a fal, s a sarkok... hanem mintha gyurmából lenne. Apró rücskök és hullámok borították. Ráadásul a falakba vésve volt.. -jobban mondva karcolva- jópár minta. A nagyrésze érthetetlennek tűnt. Mégis mintha egy történetet akart volna elmesélni. Embereket ábrázolt. Közembereket, s azokból kiemelkedő koronás alakokat. Más házak falán festmények voltak. Pontfestéssel, pacákat vittek fel a gyurmaszerű kőkemény anyagra. Vörös foltok között egy-egy fekete. Máshol egy fekete korona egy vöröslő háttérrel. Csatákat is ábrázoltak. S még biztos sok mást. Azonban ezeket is éppen csak menet közben tudtad meglesni. Shinogake úgy szedte a lábait, mintha azok nem is értek volna a földhöz. Végül egy cseppnyi lila ház előtt megállt. Ezen nem voltak minták. Üres volt. Még a tetején a csempe se adott mozaikképet. Csupán egyetlen egy apró koronaszerű motívum díszelgett a tölgyfaajtó kopogtatója alatt. A szakállas férfi ekkor kezdett bele a mondandójába.
- Kurokishi hercegnő éppen készülődik. Most nem zavarhatjuk. Addig is, ahogy ígértem, elmondom a részleteket. Régóta vártunk már a hercegnőre. S most, hogy megérkezett közénk... az egész nép boldog. A falunk újra megtelt élettel és varázslattal. Csodaszép, nem? - nézett át büszkeséggel teli tekintettel a ragyogó kis községen - Tudod Aokaze-san, már évtizedek óta hadban állunk a Karashiro néppel. Földekért küzdöttünk. Legalábbis ősapáink ezt a mesét mondták mindenkinek. Valójában, egy furcsa vita miatt mentek a harcok, még a klánalapítók között. Valami szerelmi ügy lehetett talán, melyen a ké fivér összekapott. S mi már csupán egyfajta hagyományból küzdünk. De ezek a küzdelmek se a régiek már. Párharcolunk, versenyzünk. S mégha vér nem is ontódik, az ellenszenv akkor is fennmarad. Ezt szeretnénk mst megszűntetni eme friggyel. A hercegnő és a Karashiro herceg Shirokaito egy hét múlva egybekelnek. S így megszületik végre a várva várt béke. - Mosolyodott el szelíden - 3-4 nap járásnyira van innen a falu. A te feladatod a lesz, hogy bári áron.. de védd meg a hercegnőt. Banditák vadásznak rá, s más kisebb klánok meg szervezetek. Igazán fontos személy. Szóval tényleg.. kérlek védd őt meg és juttasd el biztonságban a faluba. Ott pedig vigyázz rá, míg össze nem kötik életüket, és így a klánokat. Rendben? - Nézett rád. - Van bármiféle kérdésed? - Ezek után felkapta a fejét - Rendben. Gyere, bemutatom a hercegnőt! - Azzal megpördült, s az ajtó felé állt. Kopogtatott kettőt a virágmintás kopogtatóval, majd egyszer megkoccintotta a koronamotívumot is. 
- Jelszó? -Hallatszott egy recseős mély hang. A szakállas férfi ekkor halkan motyogott valamit. 
Az ajtó nagy recsegve tárult ki. Egy negyvenes éveiben járó férfi nyitotta ki. Lesütötte szemet, s a fal mellett várta, hogy bemenjetek. Majd kezével a következő szoba felé mutatott. Beárta mögöttetek a kaput, s nem mozdult. 
Az előszoba apró volt és nem túl érdekes. A falak fehéren ragyogtak. A következő szoba azonban annál érdekesebb volt. A falak kéken ragyogtak. Gyönyörű selyemfüggöny, bársonyágynemű, pihe-puha szőnyeg. Fekete fából készült csodaszép bútorok, s egy díszes tükör. Afelett egy virágalakú csillár lógott. Alatta pedig a hercegnő ült. Megjelenése nemesi volt. Arcáról mégis ártatlanság, s egyszerűség tükröződött. Ez tette őt annyira gyönyörűvé. Az a népies, közemberes egyszerűség. Az a különlegesség. A barátságosság. Valami megfogó volt benne. A hercegnő hosszú haja koromfekete volt. Opálosan csillogott. Arcbőre akár a frissen festett porcelán, olyan fehér volt. Szemei pedig.. mint az égő tűz, mint a lemenő nap... olyasn narancssárga volt, mintha csak a vízen megcsillanó aranyhidat csodálnád. Ezt ébenfekete pillái keretezték.  Fekete ruhát viselt Hosszúujjút, szoknyával. A ruha felső része egy fűzőhöz volt hasonlatos. A lány fékony volt, homokóra alakú. Hercegnő alkat. Mégis.. nem lehetett elsuhanni a visszafogottságán.. az egyszerűségén. Fekete csipkekesztyűt is viselt, s egy nyakéáncot, egy vöröslő kővel. 
A hercegnő arcán egy furcsa szomorúság ült. Mintha lemondott volna valamiről. De amint meglátott titeket ez a szomorúság eltűnt. Arcára egy mosoly ült ki. Ami annyira igazinak hatott, mintha a fájdalom soha nem is létezett volna. Lassan felállt, s meghajolt. 
- Üdvözöllek benneteket - hangja lágy volt. Mégis.. kicsit erőltetett - Kurokishi hercegnő vagyok - mutatkozott be neked kedvesen - Köszönöm, hogy elkísérsz utamon. 

Hyuuga Hanabi
Hyuuga Hanabi
Kalandmester

Adatlap

Témanyitás  Senshi Jakoutsu Hétf. Jún. 24 2019, 15:12

//Hyuuga Hanabi, Naito Kenji – Monton Hangok//

A takaró amit találtunk már nem volt olyan puha, mint amibe a kis Mayo-chan a kórházban feküdt.
~ Megállj te átokfajzat. Ezért még megfizetsz. ~ Hatalmasodnak el bennem egyre jobban az indulatok, de legalább már volt egy nyomunk ami alapján elindulhatunk, és amit követtünk is hosszú perceken keresztül.
~ Ki az? ~ Ütötte meg a fülünket egy leányzó hangja. Csendes volt, szinte alig hallható. A hang határozatlan remegésén érezhető volt a lány a félelme. Kenji egy kunait vett elő, de én úgy éreztem ha bármi rosszúl sűlne el elegendő lesz az öklöm is. A hang beazonosítása, vagy is helyzetének felmérése nagyon könnyű volt. Zihált és ez ahogy közeledtünk egyre hangosabbá vált. Egy lányt pillantottunk meg a fa tövébe kuporodva aki érkezésünkre felált és egy kunait tartott egyeneseb ránk szegezve. Rózsaszín haj, lila szem, sárga póló, szürke nadrág és ninja szandál, na meg kunai a kézben.
~ Olyan ismerős…~ Még sem jut eszembe honnan. Ám Kenjinek mintha beugrott volna ki ez a lány.
~ Mayo…~ Próbálom én is összeszedni a gondolataim, de Kenji most gyorsabban tud reagálni, így inkább csöndben maradok és figyelem az eseményket. A lány szeme hol rám, hogy Kenjit figyeli aki próbál egyre inkább közeledni hozzá.
~ Nagyon segítő kész srác. ~ Mosolyodom el, ami talán még a lányt is megnyugtatja.
~ Nekem se ártana bemutatkoznom. Csak állok itt fapofával. ~
- Koni’chiwa Mayo-chan! – Köszönöm szépen és kedvesen, hogy lássa mind a ketten barátságosak vagyunk. ~ Remélem nem tart sokáig. Az a szemét minden egyes itt töltött másodperccel előnyhöz jut. ~ Jegyzem meg magamban, miközben Kenji-kun ellátja Mayo-chan sebeit, aki a kezébe hullott. Megható pillanat. Nagyon édesek voltak és ettől csak még inkább jobb kedvem lett.
-
Senshi-kun kérlek vidd kórházba amilyen gyorsan csak tudod. „ – Hangzott el Kenjitől, de ezt felettébb nem tartottam jó ötletnek. Nem akartam Kenjinek nemet mondani, így inkább én is oda térdeltem Mayohoz.
- Mayo-chan. Ugyan olyan ninja vagy akárcsak mi. – Mosolyodtam el a lány előtt, már ha látta még. – Remélem megérted, hogy nem hagyhatom Kenji-kunt magára. A sebeid tiszták és bevannak kötve a segítség perceken belül itt lehet. De ha hagyjuk, hogy az az alak meglógjon akkor még több lány fog szenvedni általa. Gondolom ezt te sem szeretnéd. – Jobbomat a vállára helyezem. – Segíts rajtuk, mint egy igazi kunoichi. Tegyél meg mindent, ami tőled telik. – Monológom végén pedig felállok és meghúzom a fejpántom.
-  A többit pedig bízd a profikra! – Szemeim összetalálkoznak Kenjiével. Remélem megadtam neki a választ és Mayo-chan is segít minket abban, hogy ha jön a segítség akkor eligazítja őket.
- Ikuzou (induljunk) Kenji-kun!
Ha társam belemegy akkor együtt indulunk tovább és ahogy ő is én is további nyomok után kutatok, amennyiben nem kapunk eligazítást. Ellenfelünk megsérült. A mozgása még bizonytalanabbá vált. Vérzik, így sokkal több nyomot hagy maga után.
~ Most már te vagy a préda. Mi pedig a vadász. Készülj, mert jövünk! ~ Hangzanak el a gondolatok a fejemben. Egyre ingerültebb és bosszúsabb vagyok, mert az a fickó bizony meg fog fizetni a tetteiért.
Senshi Jakoutsu
Senshi Jakoutsu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Hanabi Kedd Jún. 25 2019, 16:06

//Senshi Jakoutsu, Naito Kenji Monton Hangok//

Mayo háta lassan találkozott a földdel. Már nem érezte magát koszosnak. Ő volt maga a kosz. De ilyen helyzetekben ez talán a legkevésbé se számít. A sebei csúnyák voltak, s ezen a rárakódott por is dobott egy kicsit. Kenji remegő kézzel, mégis megtette ami tőle telik. Egy technikával kitisztította fiatal osztálytársa sebeit. S meglepetésetekre, máris nem tűntek annyira csúnyának. Bár a keze s szeme továbbra se volt bizalomgerjesztő. Mindenesetre csúnya hegeket fognak maguk után hagyni. De, leglább egész menőn fog kinézni. A többi seb inkább horzsolás és karcolás.. enyhébb vágások. Nem lehet azt mondani, hogy szépek.. de túl fogja élni. S így, hogy a veszélyesebb sérüléseken is el lett állítva a vérzés.. a kislány már túl fogja élni. Bár a kötések is véresek lettek.. az a vér meg fog alvadni. Ha Kenji elég szorosra húzta, a lány nem fog elvérezni. De ez nem itt fog kiderülni.
Kenji kéri a társát, hogy vigye el Mayot a korházba. Azonban a fiú hajthatatlan. Ösztönei súgják talán vagy a józan esze.. de nem hagyhatja ott társát egy ilyen emberrel szemben. Ehelyett inkább ő is odatérdel a lányhoz, s bíztatni kezdi. Szavai bátorítóak. S talán Mayo is megértette. Szemét már ki tudta nyitni. Nem ragadta el a sötétség. Ép karjával feltápászkodott ülő helyzetbe s rászorított az egyik kötésére. Felszisszent. 
- Tehát a jeleket követve eljutok a faluba. - lihegte. Fáradt volt. Leharcolt. Koszos. Mégse adta fel.. hisz ő maga is shinobi. Ő maga is egy harcos. Egy harcos, aki nem itt fog elesni. - Köszönöm nektek. Köszönöm, hogy megmentettetek - pihegte. Lassan fújta ki a levegőt. Fájdalommal telt minden egyes szava. Mégis nyugodtabb volt mint eddig. Hisz érezte, hogy győzedelmeskedett a halál felett. - A férfi arra futott - nyögte ki lassan, miközben egy ösvényre mutatott a háta mögött. S hogy még hihetőbb legyen, egy apró vérfolt is díszelgett a porban. Nem a lányé volt.. hisz az ő vére más irányokba cseppent. - Kapjátok el - mosolyodott el - A jobb lábára biceg. Ez talán segíthet... - mondta - én is hamarosan megndulok haza- mondta, majd megpróbálta felnyomni magát a kezével. Ha valamelyikőtök segít neki azt örömmel fogadja. Miután felállt még egyszer elmosolyodik majd megindul a jelek irányába - Sok sikert... aztán várom a jelentést! - mondta sebét fogva, s bicegve megindult a kórházba. 
Amennyiben elindultok a Mayo álltal mondott úton, egy teljesen átlagos erdőbeli ösvényen találjátok magatokat. Jelzések nincsenek, de a föld ki van taposva. Sőt, keréknyomok is vannak. Vajon miért? 
Egy jó 10 percnyi járás után a távolban egy ház körvonalai sínylenek fel. Ez egy jó nyom lehet talán. Minnél közelebb értek, annál részletesebb lesz. Szürke kőfal, fakeretes ablakokkal. Az ablakokban muskátli virít. Belátni nem lehet mert egy csipkés kék függöny van felaggatva a kerektre. A kert egész rendezett. Egy hinta is fel van szerelve és egy kisebb üres medence. Meg persze száz meg harminckét virág. Kék és narancs, ezüst és bordó, sárga és lila, zöld és piros.. arany és bronz. Mámorító színkavalkád és bódító illatok. A ház teteje csempetéglával volt kirakva. Az ajtó pedig fenyőfábó volt. Egy apró kopogtató is díszelgett rajta. Virágos. Kicsit talán csicsás is. 
A bejárat félig nyitva volt. Ha kopogtok senki se válaszol.
Amennyiben enyittok, az ajtó nyikorogva tárulkozik ki. Ezt egy törékeny nő hangja követi.
- Mazaki te vagy az? Hallkan lépkedj, a kis Mayo már alszik. - súgta egészen csendesen.
Ha beljebb merészkedtek, a ház egész barátságos. Otthonos és kedves. Családias. A nappali épp üres, de ha a nő hangját követitek egy kis lila szobába tévedtek be. A nő, kinek haja fekete, a babaágy fölé hajolva nézte a kisgyermeket. Ölében egy mesekönyv pihent, s halkan súgta. 
- Tücsök Tihamér kitört abból a béklyóból amit a szülei aggattak rá. S jóvá tette bűneit. Megbocsájtást nyert a szabadságban. Te is.. légy mindig szabad- mondta majd felállt s indult volna ki a szobából amikor szembetalálkozott veletek - A lányomért jöttetek? Nem adom nektek. Nem adom oda.Nem veszitek el tőlem mégegyszer... Sose kapjátok meg! - Rohant ki a szobából és behúzta az ajtót. Talán kulcsra is zárta, ezt már nem tudtátok megfigyelni, ugyenis a nő egy mozdulattal kiugrott az ablakon és a ház mögé futott. 
- Mayo.. kislányom. Két.. gonosz ember el akar vinni.De ne menj velük. Maradj és játszunk. Gyere.. szedjünk virágot - mondja miközben potyognak a könnyei - virágot...
Ha kiemntek, Kenji felismerheti, hogy a kislány akivel a nő beszél.. az akit keresnek. S akkor talán a kisbaba is az? Nem sok időtök van ezen agyalni, hisz a bejárati ajtó újra nyikorog... valaki hazaért. 

Hyuuga Hanabi
Hyuuga Hanabi
Kalandmester

Adatlap

Témanyitás  Senshi Jakoutsu Szer. Jún. 26 2019, 09:46

//Hyuuga Hanabi; Naito Kenji – Monoton Hangok //

A történet szépen folytatódik. Szavaimból Mayo-chan erőt merített és feltápászkodott.
- Tehát a jeleket követve eljutok a faluba. – Lihegte a lány. Hangján még érződött a fájdalom, de nagyon büszke voltam rá. Nem tudom mi vezérelte a kis monológom, de most bizonyosságot nyert bennem az, hogy a szavaknak igen is van ereje. ~ A szavak ereje…~ Jegyzem meg magamban, ahogyan a lányt látva vissza gondolok a padokban tanultakra. A chakra egy végtelen lánc mely összekapcsolja az emebereket. A technikák nevét kimondva, a pecséteket megalkotva mind egy olyan vallásból alakul ki amit eredetileg Ninshunak, új nevén Ninjutsunak hívnak. A jutsuk neve mind mantraként alakult ki, amolyan szertartási szokásokként, mert nem csak a pecsétek de a szavak is segítik irányítani a chakrát, mivel a szó mint a pecsét ugyan úgy az akaratunkat fejezi ki. Hosszú lenne most ennek az összefüggésnek részleteibe is belegondolnom, hisz van egy előttünk álló feladat egy küldetés, melyre bántra kijelentettem, hogy profik módjára fogjuk végrehajtani.
- Ja ’na ( Viszlát) Mayo-chan. Arigato. – Köszönök el a lánytól, vélhetően Kenji is így tesz majd.
- Akkor kapjuk el azt a szemét ládát Kenji-kun. – Jegyzem meg újdonsült társamnak. Megindulunk a kijelölt útvonalon ösvényen, amerre Mayo-chan mutatott. Hamarosan keréknyomok tűnnek fel.
~ Valószínűleg erre lesz a rejtekhelye. ~ Jegyzem meg magamban, így még inkább óvatosabb vagyok a környezetemre. Nem szeretem ha meglepnek. Alig 10 percnyi járásra egy kis ház kőrvonalai kezdenek kirajzolódni előttünk.
~ Innentől óvatosabbnak kell lennünk. ~ Jegyzem meg magamban. Bizonyára ez Kenjinek is felfog tűnni. Kissé közelebb megyünk a házhoz és én egy fa mögé rejtőzve próbálom megfigyelni a területet.
~ Virágok. Mindenhol virágok. ~ Az illatát is messziről lehet érezni, de ahogy közelebb megyünk a házhoz egyre bódítóbban hat.
- Nézzük meg valaki van e itthon. Legyünk óvatosak Kenji-kun. – Szólok halkan Kenjinek aztán szépen sétálva, körültekintően közelítem meg az épületet. Az ajtó félig nyitva van, ha Kenji szeretne bekopoghat, ha így tesz megvárom, de a reakció bentről egyértelműen egyenlő a nullával. Bicentek barátomnak, hogy lépjünk be és így is teszünk.

- Mazaki te vagy az? Halkan lépkedj a kis Mayo már alszik. – Hangzik egy törékeny női hang az egyik szobából. ~ Ki az a Mazaki? ~ Gondolkodom el egy pillanatra.
- „Tücsök Tihamér kitört abból a béklyóból, amit szülei aggattak rá. S jóvá tette bűneit. Megbocsájtást nyert a szabadságban. Te is.. Légy mindig szabad." – Hangzott el a versike gondolataim közbe, de az én fejemben egyre inkább a „Mazaki” név járt, miközben eszembe jutnak Mayo-chan szavai. „ A férfi arra futott „. A lány harcolt vele, a személyazonosságát egyértelműen megállapította. Ez a nő nem az az ember akit keresünk, de talán lehet, hogy ő áll a dolgok hátterében. A nő felállt a székéből és ekkor találkozott szembe velünk.
-
A lányomért jöttetek? Nem adom oda. Nem veszítek el tőlem mégegyszer.. Sose kapjátok meg! -
Kirohant a szobából és behúzta az ajtót, ahol feltehetően egy másik Mayo-chant tartott, de ami ezután történt meglepő volt. A nő sietve kiugrott az ablakon. Kezeim sietve kiraktam Kenji elé, hogy ne menjen utána rögvest.
~ Valami vég. Nem véletlenül zárta be a szobát. Ő nem fog innen elmenekülni még ha az életébe kerül is. Ez a nő láthatóan kettyós. ~ Jegyzem meg magamban.
- Kenji. Ne támadjunk. Ne provolákjuk amíg nem muszály. Derítsük ki mi folyik itt. Egyre inkább érdekel. – Mondom határozottan Kenjinek, majd a nő után megyek/megyünk. Amennyiben Kenji szeretné csekkolni a szobát nyugodtan meghetei, ha az nincs zárva vagy ha ki tudja nyitni. Az ablakon átvetve magam és ház mögé szaladok egyenesen a nő után.

- Mayo… Kislányom. Két gonosz ember el akar vinni. De ne menj velük. Maradj és játszunk. Gyere.. szedjünk virágot. – Mondja a nő a lány fölött állva miközben potyognak a könnyei.
- Mi folyik itt Onee-chan? Kik ezek a gyerekek. Nem szokták az emberek mindkét lányukat ugyan úgy hívni. – Mondom a nőnek kicsit kedvesebben, de amolyan elterelésként. Mozdulatlanul állok a válaszra várva miközben újból megpróbálkozom azzal amivel korábban kudarcba fulladtam. Ezúttal kézpecsétek nélkül. Szimplán megpróbálok kiterjeszteni a chakrám magam köré amennyire sikerül. Túl gyanús számomra a helyzet. A lány miért nem szökött el eddig? Miért nem próbálta meg? Miért tartja őket ennyire szabadon? Talán genjutsu hatása alatt állna? A válaszokkal valószínűleg várnom kell, mivel mögöttem az ajtó nyílik. Egy biztos ha sikerül a chakrámmal érezni bárkit, akkor már ismerni fogom a chakrájukat és talán megérzem ha valakié zavart, de nem tudhatom mivel még sosem csináltam ilyen. Sosem éreztem, de reméljük a várt első alkalom megtörténik. De ahogy mondtam az ajtó nyílik. Valaki haza ért.
Senshi Jakoutsu
Senshi Jakoutsu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

26 / 29 oldal Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.