Ninja-akadémia

+46
Orochimaru
Senshi Jakoutsu
Uchiha Kagami
Hisao
Diori Tain
Tsuuzoku Tomoe
Jiraiya
Ransui Midori
Kabuto Yakushi
Ginoo Yukizaki
Shimura Danzou
Senshi Jakotsu
Pein
Gato
Hinata
Hyuuga Junpei
Uchiha Madara
Hikari Ayame
Darui
Ayami Remiyu
Kenshiro Karu
Kakuzu (Inaktív)
Ashina Hitomi
Inazuma Kuraudo
Sai
Hara Akahito
Hazame Karou
Sakaki Toua
Shiren
Hakkyou Katsumi
Hatake Kakashi(Inaktív)
Arekkusu Orokana
Hasegawa Miharu
Aoyama Shizuka
Konan1
Usake Hiachi
Akimoto Kazuma
Hyuuga Hinata (inaktív)
Izumitani Suzume
Aburame Shui
Kaibutsu Hiroto
Shikaku
Haru Noriko
Karin
Hanako Ayame
Kanmiru
50 posters

5 / 13 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Ninja-akadémia - Page 5 Empty Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Ayami Remiyu Szer. Feb. 20 2013, 19:35

** kilépnék az eddigi mesélésből. Indok: Időközben a jutsu átírás amiatt már nem felel meg a szintemnek. Tanulási idő túlságosan is elnyúlt és nekem jelen sem van egy hosszú távú mesélésben. Köszönöm, a lehetőséget és azt, hogy időt szántál rám.**
Ayami Remiyu
Ayami Remiyu
Játékos Mesélő

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 253

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Hikari Ayame Szomb. Aug. 03 2013, 11:27

Madara

Hálásan csillogó szemekkel bámulom a férfit, akit ezentúl a mesteremnek tekinthetek. Hirtelen úgy érzem van értelme folytatnom a shinobi életet, és van értelme tovább küzdenem magamat annak rögös útján. Néha elbizonytalanodtam az évek során, amikor nem éreztem semmi előrébb haladást. Minden korombeli elhúzott mellettem, és a seggüket bámulhattam, a leghátsó sorban lemaradva. De mintha újabb lépcsőfokot léptem volna meg, ha nehézkesen és lassan is. De egyre közelebb vagyok a célomhoz, és ez újabb energiát és életerőt ad. Úgy érzem mindent meg kell tennem, hogy elérjem végre a célomat, és nem adhatom fel soha.
Csak csöndben és büszkén hallgatom a mondandóját, vagyis hallgatnám, ha nem vágnának közbe. Majdnem a szám is tátva marad miközben hallgatom a berohanó nőt, és a tekintetemmel mesteremet pásztázom. Nem tűnik idegesnek, és nem látom rajta a lámpaláz jeleit is. Profiként viselkedik, és teljes nyugodtsággal, ugyanakkor határozottan közli velem, hogy én is vele tartok. Mit is mondtam az idegességről és a lámpalázról? Nos én messze nem viselkedek profiként. Sőt, kiguvadnak a szemeim, és ha nem tűnik el a szemem elől Koroshiya-sama, akkor egész nap itt ácsorognék a nevemet sem tudva. De észbe kapok és kirohanok az orvos után, szaporán veszem a lépteimet az oldalán. Nem szólok semmit, csak halkan átgondolom a hallottakat, és tudatosul bennem, hogy életek múlnak rajtam az elkövetkezendő órákban. Ilyenben még nem igazán volt részem. Egyszer-kétszer talán előfordult, hogy komolyabb küldetést kaptam, de ott sem éreztem ilyen lámpalázat. Ezúttal kisgyerekek életéért felelek, bár tudom, hogy ott lesz Koroshiya, és ő mindent meg tud oldani, ha elrontanék valamit, de... azért bennem van a félelem, az izgalom, és a tenni akarás. Ez a három érzés pedig úgy kavarog bennem, hogy örülök, hogy nem esek össze és kezdem el a plafont bámulni, miközben folyik a nyálam és hülyeségeket dünnyögök. Mondjuk, hogy szeretem a kiflit.
Az akadémia egyik tanára elmondja a történteket én pedig igyekszem minden egyes szavát jól az agyamba vésni. Nem akarok lemaradni egy részletről sem. Elfelejtetem magammal, hogy mennyire izgulok és félek, mert csak így tudok teljes mértékben odafigyelni.
Kint maradok Koroshiya-samával az akadémia kapuja előtt és gyorsan összeszedem magamat, hogy ne mutassam félelmeimet. Valójában nem attól tartok, hogy én is megbetegedhetem, sőt ez egész idáig eszembe sem jutott. De nem szeretném, hogy a mester azt higgye ez a bajom.
 - Koroshiya-sama az orvosok, akik bementek, mind a Teikouryoku-t // Az Ellenállás erejét használták magukon igaz? Nekem is használnom kell majd, hogy ne kapjam el a vírust? Nem mint ha zavarna egyébként, ha ahhoz hogy meggyógyuljanak az kell, hogy én is elkapjam, akkor elkapom ezer örömmel - magyarázom neki lelkesen de komolyan, hiszen komolyan akarom venni a feladatot. 
Hikari Ayame
Hikari Ayame
Játékos

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 275

Témanyitás  Uchiha Madara Csüt. Aug. 08 2013, 23:29

Ayame

Az épülethez érve láthattátok, amint néhány shinobi körbeveszi a kerítést, valószínűleg ők lettek a létesített testőrség, majd miután a helyszínt biztosították, az orvosok munkába is álltak, és az aurát felvéve besétáltak az épületbe. 
Te mestered mellett állva vársz, vajon mit tesznek, esetleg neked is be kell menni?
- Valóban, jó meglátás. Ahogy mondod, Ayame. Az ellenállás ereje által egy olyan védőréteg képződik, amely képes megvédeni az orvosokat a különböző fertőzésektől. - válaszolt melletted állva, kihúzva magát, hátratartott kézzel. - Egyenlőre kinn maradunk. Lehetőséged van, hogy a saját szemeiddel nézhesd végig az orvosok mindennapját. Az orvosok, akik az imént bementek, hamar végeznek. Miután megállapítják a vírus okát, hamar elkészítik az ellenszert, majd a sugárfertőzötteknek beadva azt gyógyítják. - vázolta fel mestered, miközben az orvosok megállás nélkül sürögtek körülöttetek. Majd a rövid várakozás után egy orvos egy apró kis üvegcsével a kezében Koroshiya elé lépett, fejét meghajtva.
- Itt van a vérminta, Koroshiya-sama. - nyújtotta át az üveget. A mestered eltette köpenyének zsebébe.
- Indulhatunk, Ayame. Itt nincs már több dolgunk. - fordult meg a köpenyes férfi. Valóban nem volt több értelme tovább időznötök, úgy tűnik a vér bőven elég, hogy mintát véve előállíthassák az ellenszert. 

~Hazafelé, egy erdei ösvényen~
Csendes utatok az erdőn keresztül vezet tovább, azonban az út tartogat némi meglepetést számotokra. Ahogyan sétáltok befelé, a csend lassan kezd zavaró lenni, egy madár sem csicsereg, egy falevelet sem fúj a szél, beállt a tökéletes csend. Ám ezt a néma időszakot hamar megtöri egy leginkább pattogáshoz emlékeztető hang. Lábatok előtt egy kisebb gömb gurul el, majd mikor megáll, nagy számú füst tör elő, ellepve az ösvényt, zavarva a kilátást. 
Rajtad áll, hogy mestered mellett maradsz szorosan, és felkészültök az esetleges támadásra, amely először csupán két száguldó kunai lesz, majd egy hang - Add át a fiolát - lép be egy sötét árny.
Azonban ha mesteredtől eltávolodsz, és az erdőben a fákon vagy a talajon keresel menedéket, abban az esetben a két repülő kunai a mestered veszi célba, megsebezve karját, ekkor lép be az árny, akinek te most csak a hangját hallod.
Bárhogy is döntesz, a következő postod ide kérném.
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Kalandmester

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex

Adatlap
Szint: S
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10

Témanyitás  Hyuuga Junpei Vas. Okt. 06 2013, 13:22

//Hinata-sama//

Fontos nap ez a mai, ezért is volt, hogy a nap első sugaraira már pattantam is ki az ágyamból, hogy kellően felkészüljek arra ami rám vár. Régóta vártam már, hogy eljöjjön a mai nap és most végre itt van, ez az a nap amikor mint hivatalos genint, beosztanak egy csapatba egy jounin alá. Kíváncsi voltam, hogy melyik akadémiai társammal kellesz majd együtt dolgoznom, így kisebb számítgatásokba is kezdtem. Tudtam, hogy a csapatokat viszonylag kiegyensúlyozva alkotják meg, tehát egy ügyesebb genin mellé osztanak egy gyengébb, valamint egy átlagos tanulót. Ebből adódóan, ha magamat közepes tanulónak is számítottam, akkor is rengeteg lehetőség és variáció volt elképzelhető, így hamar fel is hagytam a találgatással, inkább készülődtem, hogy majd ott helyben megtudhassam a számvetések eredményét. Magamra húztam átlagos ruházatomat, shinobi felszereléseimet valamint fejpántomat és elindultam a kijelölt helyre, ami nem más volt mint a ninja akadémia.
A korai kelésnek köszönhetően nem voltam késésben, így nyugodtan sétálgathattam kedvem szerint Konoha utcáin. Az üzletek sorra nyitottak ki miközben elhaladtam mellettük, ám az egyik kis boltocska felkeltette az érdeklődésemet. A táblájára az volt kiírva, hogy Shinobi felszereléseket árul, így vettem a bátorságot és benéztem, hátha akad számomra valami érdekesség. A boltban a shinobi mellvértektől kezdve a legnagyobb kardokig mindent meg lehetett találni, de a figyelmemet egy már meg is ragadta  az egyik kiállítási darab, így nem is nagyon foglalkoztam a választékkal. Amin rajtaragadt a tekintetem, az egy hatalmas Fuuma Shuriken volt, ami cseppet sem hasonlított az átlagos kinyithat/csukható példányokhoz, ez sokkal inkább úgy nézett ki mint egy Shuriken felnagyított példánya. Szinte azonnal vettem is belőle két darabot, majd kissé sietve elindultam az akadémiára, ugyanis elég sokat időztem a kirakatban.
- Ha jól emlékszem az Akadémia 2. emeletén, a 204-es teremben kellesz várnom a csapatomra... Jobb lesz a ha sietek, mert még a végén elkések, amiért odahaza biztos leharapnák a fejemet az öregek.
Közel tíz perc múlva meg is érkeztem a termem elé, így vettem egy nagy levegőt, majd magabiztosan beléptem rajta. A küszöb átlépése után rögtön szétnéztem, ám ahelyett hogy az újdonsült csapattársaimat láttam volna, az üres padok látványa tárult elém.
- Mi a fene? én lennék az első?! Na mindegy, leülök és várok, hogy beessenek a többiek. Mondtam, ahogyan helyet foglaltam az első sorban és vártam.
Hyuuga Junpei
Hyuuga Junpei
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 238
Elosztható Taijutsu Pontok : 47

Állóképesség : 133 (D)
Erő : 125 (D)
Gyorsaság : 130 (D)
Ügyesség/Reflex : 200 (C)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 322

Témanyitás  Hinata Vas. Okt. 06 2013, 13:42

*Junpei*

Nagyot ásítottam reggel, hiába szerétekkésón feküdni és későn kelni. Kezem a szám elé téve botorkáltam végig lakásomon. Majd pár perc elteltével rendbe szedtem magam. Ruha reggeli meg miegymás ami egy konuichinek kell és jár. Még utoljára nagyot nyújtózva kényelmes fészkemben és indulhat a mandula. Vagy is Sasha az akadémiára megy!
Húúú vajon milyenek lesznek? A három genin vajon mind lányok vagy fiúk? Szőkék, feketék, vörösek lesznek talán? Nem nem az egyik biztosan nem. Egy a fajtámból, vagy is egy Hyuuga az egyik. Ráadásul egy pasi, na de mindegy nem is pasi még csak fiú olyan fiatal.

A folyosóról hirtelen léptek zaja szűrődik be. Halk, de határozott léptek zaja egyetlen embertől. Az ajtó előtt megáll az idegen, az ajtó nem nyílik. Moccanás sem hallatszik, talán csak egy sóhajt halhat az kinek élesek az érzékei. Az ajtó kivágódik hirtelen és ez frászt hozza arra aki elbambul. Nem azokra akik éberen ülnek és várnak. Egy nő sétál be a terembe egy Hyuuga nő.

Ninja-akadémia - Page 5 Hyuuga_kina_by_kisshyuugahime-d3rxus1
( külső lásd képen)
Végig mérlek miközben katedrán az asztalnak támaszkodom. Csak némán állok veled szemben téged figyelve, és várom a reakciód. Ezt hihetnéd, de mielőtt bármit reagálhatnál az asztalra csapok. Jobb tenyerem hangosan csattan a tanári asztalon.
- Na ide figyelj, engem nem érdekel hogy mellék vagy főházi vagy. Itt és most sőt ezentúl azt teszed amit én mondok. Vagy repülsz vissza az akadémiára az elsősök közé! Értjük egymást?
Teszem fel a nagy kérdést, de hát szegénynek nincs választása. Megszökik vagy megszokja ilyen vagyok.
- Egyébként Sasha vagyok.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Témanyitás  Hyuuga Junpei Pént. Okt. 18 2013, 11:52

Eléggé unalmas volt egyedül ülni a teremben és várni arra, hogy valaki végre belépjen azon az ajtón és közölje, "én leszek az új csapattársad, vagy éppen Senseied". Kicsivel a találkozási idő előtt érkeztem meg a terembe, ami körülbelül tíz percet jelenthetett, de míg magamban várakoztam, jó fél óra sőt akár még egy óra is eltelhetett. Unalmamban, már majdhogynem az asztalon fetrengtem, sőt legszívesebben azt is tettem volna, csak neveltetésem nem igazán engedhette meg az efféle etikai kihágásokat.
~ Sigh.. - Jó sokat késnek a többiek, remélem nem valami lusta társaságot fogok kapni akik rám hagynak majd minden melót... A tavaj végzett geninek közül egy csapat kikapott egy olyan Senseit aki álomkórban szenvedett és bármikor bárhol rátört egy rohama és akár még állva is elaludt egy harci gyakorlat közben. Még szerencse, hogy nem tavaly végeztem. Mondtam ahogyan egy aprócska vízcsepp húzódott végig a homlokomnál, majd kissé megpaskoltam az arcomat, hogy felfrissüljek és felkészüljek az újonnan érkezők fogadására, ugyanis kintről léptek zaja szűrődött át az akadémia tantermeinek vékony falán.
*Valaki közeledik, talán egy takarító? Vagy esetleg az egyik csapattársam, talán senseiem? Nő vagy férfi? Hogy nézhet ki?* Ezek a gondolatok suhantak végig a fejemen egy röpke pillanat alatt és bár Hyuuga voltam és rendelkeztem a Byakugannal amivel könnyedén kideríthettem volna, hogy ki is van odakint, mégsem tettem, inkább amolyan meglepetésnek szerettem volna meghagyni saját magamnak. A léptek zaja egyre közelebbről lehetett hallani és végül az ajtó előtt elhalkult, vagyis megállt az ajtó előtt. Innentől kezdve ki lehetett zárni azt, hogy a takarító sétálgat kedvtelésből és szinte biztosra vált, hogy a csapatom valamelyik tagja az. *Gyerünk, gyere be, hogy megtudjam végre ki vagy.* Rögvest ezután az ajtó kicsapódott oldalra és egy nő sétált be rajta. Amit egyből kiszúrtam rajta az nem más volt mint a szempárja. *Na ne vicceljetek már velem... Ennek semmi értelme. Minek raknak egy csapatba két Hyuugát? A felderítéshez bőven elég egy, ha pedig tanítás céljából szánta a vezetőség, akkor biztos nem vették számításba, hogy odahaza a klán birtokán nem is egy olyan személy van aki árgus szemekkel figyeli fejlődésem minden mozzanatát.* Nem igazán volt mit tenni a dolog ellen, habár jobban szerettem volna egy átlagos Senseit, őt kaptam, így felálltam a helyemről, majd illően meghajoltam előtte.
- A nevem Hyuuga Junpei, örvendek a találkozásnak Sasha-sama! Fejeztem ki tiszteletemet, majd visszaültem az asztalomhoz és vártam, hogy mi fog történni.
Hyuuga Junpei
Hyuuga Junpei
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 238
Elosztható Taijutsu Pontok : 47

Állóképesség : 133 (D)
Erő : 125 (D)
Gyorsaság : 130 (D)
Ügyesség/Reflex : 200 (C)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 322

Témanyitás  Hinata Hétf. Okt. 21 2013, 17:22

Közelebb megyek hozzád és meg nézlek magamnak. Nem a szemeimmel vagy is a byakuganal. Vannak olyan dolgok amiket még az sem láthat. Meg fogom a ruhád felemelek álló helyzetbe. Az egész furcsa lehet neked, de talán másnak is. Majd fintorogva elengedlek.
- Cöh egy frissen szabadult genint kell pelenkázni. Menyire utálom az én az ilyeneket, de legalább látszik rajtad shinobi szerű valami vagy.
Még csendesen beszéltem, egyenlőre.
- Nincs túl sok szabály. Ha kérek, vagy mondok valamit azt te teljesítsd ne reklamálj ne fintorogj. Egy szóval össze foglalva ezt és mindent ne merj szórakozni velem. Remélem ez érthető volt, mert attól hyuuga vagy. Nem fogok veled kíméletes lenni sőt annál szigorúbb leszek.
Az arcom mindvégig kedves volt, vagy is annak tűnt. Már így most leszűrheted az egészet mestered jeleme Tsundere. Vagy is szigorú ellent mondást nem igazán képes elviselni. Vannak bizonyos egyéni szabályai ami nem igazán fordul elő az átlag ninja életében.

- Akkor most emeld a hátsód és irány a terep!

Csaptam az asztalra egy hatalmasat tenyerem hangosan csattant az asztal fa lapján.
- Mielőtt küldetésre mennénk, vagy bármit is tanítanék neked fel akarom mérni milyen vagy. Egy ember valódi jelleme pedig csak az éles helyzetekben mutatkozik meg igazán.
Az ajtó nyílt és én kisétáltam rajta. Jelezvén nincs több beszéd, jobb ha a geninke indul. Követ, vagy előttem előre sietve ér a terepre nem igazán érdekel.

( Kiképzőterepekre a kövit. Kérdéseket ha vanak írhatod nyugodtan úgy mintha útközben tetted volna fel.)
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Témanyitás  Gato Szer. Aug. 06 2014, 22:11

Egy új kezdet 

Konohagakure újoncai, mint mindig, most is összegyűlnek, hogy egy vezető Jounin kiossza a beosztásokat. Általában ez a geninek legizgalmasabb pillanata, amikor kiderül, hogy milyen csapatba kerülnek és kik lesznek a csapattársaik. Hyuuga Junpei és Mitsuya Akane azonban hatalmas meglepetésükre nem kerültek egyetlen csapatba sem. A kirendelt Jounin, aki sorra olvasta társaik, ismerőseik nevét és még egy csapat számot is hozzá toldott, az ő nevüket nem olvasta fel. Sőt mi több, ami ténylegesen aggodalomra adott okot az az volt, hogy az illető férfi, már készült is elpakolni a kis holmiját, amit hozott magával. Ennél rosszabb óment, egyetlen genin se tudhatott még be magnak Konohába, mint azt, hogy kihagyják a besorolásból. Ez több dolgot is jelenthetett, az első az volt, hogy ők csipp-csupp kerülnek vissza az akadémiára és koptathatják a padot tovább. A másik, ami azért kecsegtetett némi sikerrel, hogy az ő Jouninjuk elrontott valamit az adminisztráción és késnek a besorolással. Öröm volt az ürömben, hogy mielőtt a besorolást elvégző férfi távozott volna a teremből és szó nélkül ott hagyta volna a két genint a lecsóba, egy másik férfi nyitotta ki a terem ajtaját. Öltözete viszonylag érdektelen volt és semmitmondó. Egy borítékot adott át az éppen távozni készülő férfinek, aki meglepetten lesett a borítékra, majd pedig a két geninre.
- Hyuuga Junpei és Mitsuya Akane?
Kérdezte a szemöldökeit felvonva. Amikor a két genin igennel válaszolt, akkor folytatta. A férfi hanghordozásából abszolút hiányzott az ünnepélyesség, inkább az unott csalódottság volt az uralkodó. Azonban hamar kiderült, hogy nem a két fiatal shinobira haragudott, hanem inkább a papírmunkát későn elvégző mesterükre. Lehetséges, hogy nem az első eset?
- A mesteretek neve: Matasaki Kenjirou, ezzel ti vagytok, a tizenhármas csapat. Frissen kinevezett Jounin, a fronton érlelődött, szóval csak hajrá. Adjatok neki, elegem van belőle, hogy folyton késik a papírmunkával. A találkozótok, ni csak! Tizenöt perc múlva lesz, az Akadémiai Edzőtéren. Mázlitok van, ti legalább nem fogtok késni!
Jelentette ki nem túl vidáman, majd átadta nekik a szükséges papírokat, amit le kell adni a mesterüknek. Miután ezzel végzett a férfi szó nélkül távozott. Úgy tűnik, hogy nem túlzottan vidám a mai napon a férfi. A kérdés azonban jogosan merülhet fel a fiatalokban, hogy vajon milyen lehet maga a mester, ha már a beosztás ilyen? Nos, erre egyetlen módon szerezhetnek választ, ha odamennek és megnézik maguk. Szerencséjükre az papírjaik közé, valaki becsempészte a mesterükről készült fotót. Legalább azt tudják, hogy miként néz ki a sensei, nem tévednek oda véletlenül, valami ittas hapsihoz, aki azt se tudná, hogy mi fán terem a geninképzés.A képen még egy aláírást is találnak. Vagy humoránál van a Jounin vagy mi rosszabb, önimádó alak, aki semmi másról nem fog beszélni, csak a saját érdemeiről és arról, hogy micsoda király fickó volt ő az akadémián. Egy dolog biztos, ha nem akarnak maguknak nagyobb bajt, hát sietniük kell, ugyanis a tizenöt percből, kettő már el is telt.

/ A postotokat az akadémiai kiképzőtérre írjátok és megérkezést foglalja magába, illetve beszélgethettek egy kicsit a kialakult helyzetről. /        
Gato
Gato
Inaktív

Specializálódás : Van

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Ninja-akadémia - Page 5 Empty újabb tanulással töltött nap

Témanyitás  Ginoo Yukizaki Kedd Aug. 26 2014, 18:13

Ginoo ma is úgy ébredt mint minden nap. Miután megette a kihűlt reggelit amit az apja készített ki neki fogta magát, hátára vette Majmot a bábját, a többi felszerelését és elindult az akadémiára. Most jó időben volt úgyhogy volt ideje sétálni. Út közben jutott eszébe, hogy Iwakawa sensei most nem lesz hanem helyettesítik. Ginoo sajnálja ezt hiszen kedveli a szigorú tanárát.
~Biztosan valami fontos küldetésen van hisz semmi másért nem hagyna ki egy napot sem. Akár még féllábbal is bevonszolná magát.~
Hát igen Iwakawa sensei a pontosságával és határozott tisztelete parancsoló fellépésével vált híressé a diákok közt. És azzal, hogy azt várja el tőlük amit önmagától is. Úgy meg szokta őket dolgoztatni, hogy néha másnap is megérzik a hatását. Amúgy egy magas napbarnított férfiről van szó. Általában ujjatlan felsőt hord ami miatt gyakran látják izmos karjait. Szögletes arcát nagy széles orr, egy szájat takaró dús fekete bajusz és egy jobb szemet is érintő sebhely díszíti. A magas homloka pedig sűrű de, rövid hajjal végződik amiből hosszú pajesz nyúlik ki és keretezi az arcát. Azt érdemes róla még tudni, hogy a taijutsuk és a Fuuton elem használója. De azok akik közelről ismerik őt sok mást is tudhatnak róla. Nem szereti a káros függőségeket. Ilyen a dohányzás és az alkohol. De ha valaki elnyerte az ő bizalmát akkor megismerheti azt az énjét is akire bármikor lehet számítani és mindig szakít időt arra, hogy tanácsokat adjon és időt töltsön a diákjaival. Persze ez az idő gyakran valamilyen testmozgással van összekötve. Ezek mellett is hiányolni fogja őt Ginoo a mai nap. Ez jár az eszében mikor is az akadémia folyosóján haladva egy energikus női hang zökkenti ki a gondolataiból. Mikor megfordul egyből megismeri a hang forrását a kis szájról, pisze orról, kék szemekről, magas homlokról és a hullámos barna hajról. Az anyáskodó Suzunabe sensei mostanában vette pártfogásába Ginoo-t. Gyakran beszélget el vele. Persze ilyenkor főként ő beszél. Ginoo általában csak bólogat vagy rövid mondatokkal válaszol. De a tanárnő nem adja fel gyakran beszélget vele és sok mindenről kérdezi vagy mesél valamit a saját napjáról. Ginoo meg is kedvelte az alacsony közvetlen tanárnőt aki egyébként orvosi nindzsa. Ginoo nem is érti, hogy a tanárnő miért nem a fronton harcol hisz lehetnek sérültek. Múltkori beszélgetésük folyamán Ginoo elmondta a tanárnőnek, hogy nehezen alszik el. A tanárnő ajánlott néhány módszert. Arról is szeretne érdeklődni, hogy beváltak-e. Ginoo bólint mire a tanárnő mélyen a szemébe néz. Arra kíváncsi Ginoo igazat mondott-e. Nem derül ki mire jutott mivel végül azt mondja rendben még beszélnek és otthagyja őt. Ginoo egy darabig értetlenül néz utána majd bemegy a terembe. Szinte senki sem törődik vele csak egy valaki veszi egyből észre. A vörös göndör haj, fehérre mázolt arc zöld harci festés a szemek körül, az a vastag szemüveg és a kiugró áll egyből Ginoo felé fordul. Ő próbál nem foglalkozni vele és úgy eljutni a padig de, ez nem olyan egyszerű. Kosa Nabeto a legzöldebb ruhában a legvörösebb hajjal és a legpattanásosabb összemázolt arccal elé ugrik és egyből mondja a magáét.
-Nocsak Ginoo Yukizaki még mindig nem adtad fel, hogy nindzsa legyél?
Nabeto minden reggel oda ugrik Ginoo elé és elkezdi neki mondani a saját gondolatait amiknek a vége végül mindig az, hogy Ginoo Nabeto-hoz képest egy tehetségtelen senki. Ő amúgy tényleg tehetségesen irányítja a chakrát. Csak a szája ne járna folyton. Ez a többieket is zavarja és folyton elküldik de, ez a pimasz szószátyár csak sokadik szóból ért. És a legjobban Ginoo vérét szereti szívni aki pedig általában figyelmen kívül szokta őt hagyni. Persze ettől még mondja a magáét de, mikor rájön hogy hiába beszél akkor felbosszantja magát és körbejárja az osztályt és mindenkinek elmondja mennyire utálja Ginoo-t. A többiek pedig elküldik ami miatt végül ismét Ginoo marad az egyetlen aki hallgatja őt. És ez ismétlődik folyton. Ginoo most is figyelmen kívül hagyja ezt a zöld nagyszájú valamit és mellette elsétálva a padja felé veszi az irányt. Nabeto pedig követi és elkezdi mondani a legújabb szónoklatát.
-Ma reggel ahogy fölkeltem tudod mi jutott az eszembe? Az hogy ha én csak itt az iskolában edzenék nálad akkor is jobb lennék és ennek vajon mi lehet az oka. Arra jutottam, hogy a válasz az én tehetségem és a te tehetségtelenségedben van. Míg te folyton a bábodat próbálgatod vagy mit csinálsz, addig én valódi nindzsa edzésben veszek részt. Te tudod mit csinálsz? Azt amit a bábokkal szokás csak játszol. Ellenben én fejlesztem magam és a chakrám.
Ginoo közben a padjához ért és leült. Először persze levette majmot a hátáról és maga mell tette ahogy szokta. Nabeto-val pedig nem törődik csak néz rá érzelemmentes arccal. Nagy zöld szemei már ismerik őt jól. Taijutsu-ban gyenge és könnyen összezavarható. A mostani mondatainak sincs semmi értelme de, ezt nem közli. Egy idő után rájön, hogy hülyeséget beszél és elpanaszolja ezt mindenkinek. A többiek, pedig nem nagyon foglalkoznak Ginoo-val. De Nabeto még mindig beszél.
-Nem én nem csak kis fonalakat szoktam csinálni hanem sokkal bonyolultabb dolgokat. És én új jutsukat tanulok te pedig még a mostani keveset is rosszul használod. Ez is bizonyítja a köztünk lévő különbségeket. És tudod még mi?
Szerencsére becsöngettek. Nabeto felfújta az arcát aztán közölte, hogy ezt majd később elmondja aztán leült a helyére. Ginoo pedig várta azt a tanárt a helyén ülve. Senki más nem szólította meg.
Ginoo Yukizaki
Ginoo Yukizaki
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 702
Elosztható Taijutsu Pontok : 5

Állóképesség : 176 (C)
Erő : 117 (D)
Gyorsaság : 390 (B)
Ügyesség/Reflex : 405 (B)
Pusztakezes Harc : 114 (D)

Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin (Bábhasználó) / ANBU-tag
Chakraszint: 617

Témanyitás  Jiraiya Pént. Aug. 29 2014, 18:32

Szokatlan csönd szállt a tájra... Csak a madarak csivitelése és a falevelek halk zörgése, morajlása volt az, ami hanggal töltötte fel Konohagakure no Satot. Persze, amint az ember leereszkedik és a szűk utcák, a poros és mindig nyüzsgő utak, valamint a boltok és lakások végelláthatatlan és monoton sűrűjébe veti magát, azonnal megváltozik a helyzet. Konoha tele van élettel, de odafentről az Akadémia tantermének nyitott ablakából ez egyáltalán nem tűnt fel és nem hallatszott. Ginoo Yukizaki osztályára is rátelepedett ez a fajta csend, amely kintről áradt befelé. Már mindenki tudta, hogy a jól megszokott és talán nem egészen közkedvelt Iwakawa-sensei nem lesz ma köztük, ugyanis helyettesítés lesz. Az Akadémiai tanárok között kevés olyan van, aki hiányzik, hiszen Ők általában nem mennek küldetésre és nem végeznek komolyabb feladatokat, Iwakawa-sensei pedig akár félholtan is bejönne órát tartani a diákoknak... Most viszont valami miatt hiányzik.
   Az Osztály talán a szigorú tanáruk hatására, most valóban fegyelmezettek és csendesek. Persze halk beszélgetések mindig vannak, de azok valóban olyannyira halkak, hogy nem keltenek különösebb feltűnést, nem úgy, mint a kopogó hang, amely a folyosóról érkezik. Jól hallhatóan léptek zaja ez, amely egy sietős hölgytől származnak, aki mostanra már elérte a Tanterem ajtaját, amin be is lépett. Kezében egy tucat könyv és mindenféle irat volt, amik kissé szét voltak csúszva és alig bírt magához szorítani, hogy ne csússzanak szét, így csak lábbal tudta bukdácsolva becsukni az ajtót. A hölgy szemüveget viselt, amolyan kerekített titkárnős szemüveget, valamint egy kimonót, ami egy pirosas alapú, vörös virágos mintázatú szoknyában végződött, ami a bokájáig ért. Egyetlen Shinobira emlékeztető öltözéke a hagyományos Shinobi szandál volt. A könyvekkel egyenesen a tanári asztalhoz sietett, amire lecsapta őket. Az iratok szétterültek és az asztal teljes felületét beborították a porfelhő pedig ami az asztalon volt, egyenesen a tanárnőt támadta, mire Ő majdhogynem pánikba eset és azonnal kinyitotta az összes ablakot. Az már biztos, hogy furcsa egy szerzet...
   Miután a por valamicskét elszállt és a nő nagy levegőket vett hófehér kendőjét az arca elé tartva, elővett egy nedves kendőt az egyik kis dobozkából, majd megtörölgette a kezét és kidobta a kukába... Csak nem tisztaságmániás? Vagy talán fóbiája van? Az osztály már láthatta ezt az Akadémiai tanárt az Akadémián belül, hiszen itt dolgozik, de még senkinek nem volt hozzá szerencséje. Ő Suzume Namida aki egy Akadémiai Tanár és Történész egyben. Valószínűleg Ő tudja a legtöbbet a faluban a Shinobi történelemről, hiszen nem hiába kapott magas rangot.
- Üdvözlet gyerekek! Az Én nevem Suzume Namida! Én vagyok a helyettesítő tanárotok, hogy hívjatok Suzume-senseinek! A mai órát a szabadban töltjük, így mindenki álljon fel és jöjjön utánam! A holmitokat hagyjátok itt, az utolsó pedig csukja be az ajtót!
Adta ki az utasítást a sensei. A hangja okító és kedves volt, de egyben határozott és komoly. Amint mindenki felállt, Ő elvett három könyvet az asztalról, majd megindult kifelé, egészen ki az iskolából, az osztály pedig követte végül pedig egy, sokak számára már ismerős helyen találhattátok magatokat: Az Akadémia Mögötti Kis Erdőben...

// Köszönöm az Összefoglalást! Következő posztot ide kérem: http://narutohun.niceboard.org/t1204p90-az-akademia-mogotti-kis-erdoseg //

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Shimura Danzou Vas. Nov. 30 2014, 13:43

// Ginoo Yukizaki //

A Nap véget ért és Yukizaki újabb dolgot tanult. Nehéz lenne megmondani, hogy Nabetoval akkor most barátok, ellenségek, vagy csak riválisok. Érdekes nap volt, annyi szent. Azonban egyszer mindennek vége.
Másnap reggel az Akadémiánál különösen nagy volt a sűrgés-forgás. Mindenki izgatott volt, bár az emberek fele valószínűleg azt sem tudta, hogy miért. Mindenki csak annyit hallott, hogy valami nagy esemény van készülőben. Persze lehetett ez egyszerű pletyka is. Yukizaki csendesen sétál be osztálytársai gyűrűjébe, Nabeto meg is jegyzi, hogy: "megjöttek a majmok". Nyílván utalás ez a bábra és fiatal gazdájára. Eléggé száraz és gonosz tréfa, de Nabeto-tól már meg lehetett szokni az ilyesmit. Az említett jókat is derül a saját viccén egészen addig, amíg pillantása nem találkozik a még mindig dühös Yuuno-éval. Akkor lefagy arcáról a mosoly.
- Jó reggelt mindenkinek! - Iruka szinte észrevétlenül jelent meg a zsibongó osztály mellett - A mai napra egy verseny van meghírdetve, nem is akármilyen jutalommal. Azonban ez nem egyszerű verseny, hanem komoly erőfelmérő. Mi, Akadémiai Tanárok figyelni fogunk titeket és jegyzetelünk. Veszélyes lesz, ezért nem szabad bohóckodni, mindenki vegye komolyan!
Erre a felszólításra az egész osztály némaságba burkolódzott és meredten figyelte a Sensei-t. Iruka látszólag elégedett a csenddel és nem is teketóriázik sokat. Folytatja:
- Három falunkbeli geninnél van egy-egy Hitai-Ate (fejpánt), amin rajta van Konoha jelképe és Zöld színű szalaggal rendelkezik. Hármas csapatokba osztunk titeket, amelyik csapat a legtöbbet megszerzi, az nyer. A Jutalmakat még nem mondom el, de ne feledjétek: ez is egy vizsga. Egy genin a Ninja Emlékműveknél tartózkodik, egy a Kiképzőterepek valamelyik szegletében van, míg a Harmadik itt bújt el, valahol az Akadémián. Beosztom a csapatokat, azután Indulás!
Talán a sors íróniája, de Nabeto, Yukizaki és Yuuno kerültek egy csapatba. Kellemetlen csend uralkodik a trión, amint összegyülnek. Na de ki szólal fel elsőként? És azután mi lesz?
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Témanyitás  Ginoo Yukizaki Vas. Nov. 30 2014, 14:59

Másnap mikor Ginoo iskolába megy a reggel szokásosan indul. Kap egy rosszindulatú megjegyzést Nabeto-tól és az az osztály fel van bolydulva. Ginoo ahogy fülel csak valami olyasmit hall, hogy valami nagy dolog lesz. Ez nem valami biztos dolog úgyhogy Ginoo nem is lobalja magát bele. A sensei most szinte a semmiből jelent meg az osztály mellett. Egyből belekezd a mai feladat elmondásába. A rövid bevezetővel Ginoo figyelmét könnyen felkeltette. De az egész osztályét is. A feladatot hallva Ginoo egyből elkezd a megoldáson gondolkozni. A frontális támadás lehetőségét hamar kizárja az még három embernek is túl kockázatos. A stratégiák kiagyalásában a csapatosztás akasztja meg. Főleg mikor megtudja kikkel lesz egy csapatban. A tegnapi vicce után Nabeto társasága nem esik olyan jól neki. Eltart egy pár percbe mire ismét összetudja szedni a gondolatait. El is kezd gondolkozni azon, hogy mit is tud a csapattársai képességeiről. Kívülről az látszik, hogy a fejét lehajtva néz maga elé.
Ginoo Yukizaki
Ginoo Yukizaki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Vas. Nov. 30 2014, 15:28

Komor és talán  rosszindulatú csend. Így is lehetne jellemezni a helyzetet. Hogy pont most kerültek egy csapatba, azért az erősen gyanús. Nem lehet, hogy van a dologban valami turpisság? Nabeto nem igazán mer Yuuno szemébe nézni. Ezért sértődötten méregeti Yukizakit.

- Ide figyeljetek! - Szólal meg Yuuno - Mivel ez egy vizsga és nem akarom, hogy elszúrjuk. A Mai napra tegyük félre a tegnap emlékeket, majd holnap tovább utáljuk Nabeto-t, de most jól kell teljesítenünk. És Nabeto: Te pedig hagyd abba a piszkálódást!
A Lány hangja dühös, tekintete szikrákat szór, amint Nabetora néz. A Komisz fiú elfordul és magában duzzog, de Yukizaki elég jól ismeri ahhoz, hogy tudja meg van ijedve a lánytól.
Hát igen, Yuuno mindig is agresszívabb volt a kelleténél, sőt ha sértegetik, akkor kifejezetten harapós tud lenni. egyébként kedves lány, akinek jó a chakrakontrollja, viszont a közelharcban pocsék. De ezen felül remek az emlékező képessége. Azonban ennyivel még nincs megoldva a dolog, valamit tenni kell, oéldául eldönteni, hogy akkor melyik írányba is induljanak, már ha egyáltalán a társaság hajlandó elindulni. Yukizaki felismerheti, hogy itt az alkalom. Talán meg kellene ragadnia a vezér szerepét, ezzel nem csak a további felesleges vitákat félbeszakítva, hanem a feladattal is némileg előrehaladnának. A többi csapat - mind a hét - már elindult a "Genin vadászatra". Mivel Iruka azt mondta, hogy értékelni fogják mindenki teljesítményét, ez nyílván beleszámít majd az év végi teljesítmény értékelésbe. Márpedig az nagyon fontos.

// Nabeto és Yuuno látszólag nem fognak dűlőre jutni, ezért neked kell cselekedned. //
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Ginoo Yukizaki Csüt. Dec. 04 2014, 17:04

Ginoo nem tud még eleget Yuuno-ról ahhoz, hogy az ő elméleti tudását hasznosítani tudja. Viszont megbízik a képességeiben. A helyszínválasztás nem túl nehéz. Velük van az osztály legjobb vadorzója Nabeto. Nála az osztályból senki sem tud többet az erdőről. Viszont a jelenlegi hangulat egyáltalán nem kedvez a feladatnak és mivel a feladat nagyon fontos és le vannak maradva ezért érdemes lenne minél előbb elindulni. Ezt Ginoo felfogta és azt is, hogy ez a leggyorsabban úgy történhet meg ha ő sürgeti a többieket. Elhatározásra is jut. Viszont bár az osztály többi tagjához képest Ginoo nagyon jó megfigyelő és tehetséges a chakra irányításában de, a kapcsolatteremtésben nagyon le van maradva úgyhogy szavai nem épp a legerősebben hangzanak el. Sőt inkább olyanok mint mikor egy szellő megrezegtet egy levelet.
-A kiképzőterepre kéne menni hisz ott Nabeto-val előnybe lennénk.
Ginoo Yukizaki
Ginoo Yukizaki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Csüt. Dec. 11 2014, 14:05

Yukizaki hangja gyenge és erőtlen, elszáll a szélben. Az ifjú ninja nem volt elég karkateres ehhez a pillanathoz, társai észre sem veszik azt, amit mondott, hanem Yuuno előző állításával ellentétben, összekapnak azon, hogy mégis merre kellene menni. Továbbra sincs döntés, az egyik Akadémiai tanár tűzesen jegyzeteli a kis csapat "parádéját". Nem kell lángésznek lenni ahhoz, hogy az ember rájöjjön ez nem feltétlenül a legpozitívabb dolog a világon. Yukizaki nem volt hajlandó jobban beleavatkozni a dologba, mint egy a széllel elszálló mondattal. Yuuno és Nabeto fogják magukat és elindulnak egy-egy írányba. Nabeto a Ninja emlékművek felé veszi az írányt, Yuuno pedig az Akadémia épületében bolyong tovább. A Kérdés csak az, hogy Yukizaki kit követ? Vagy megy Ő is a maga útján? Hogyan tovább?

Mivel ez egy vizsga, az ifjú Genin-jelöltnek okosan kell cselekednie. Vajon milyen szempontokat néznek a tanárok? Konoha eszméiben fontos a csapatmunka, de fontos a feladat teljesítése is. Azt mondták, hogy meg kell szerezni egy ilyen fejpántot, azt viszont nem mondták, hogy ezt egyedül nem lehet megtenni. Azonban a társak nem tűnnek valami készségesnek. Talán Yukizakinak egymagában kellene próbálkoznia.De! Mi van ha nem bír el egyedül egy geninnel? Ami valószínű, hiszen a Geninek képzettebbek, mint az egyszerű akadémiai tanoncok. Ördögi körrel, vagy jelentéktelen problémával találkozott az ifjú?

( Abba a topicba írj, ahol folytatod. Tehát ha az Akadémián keresgélsz Yuuno-val, akkor ide, ha a Kiképzőterepekre mész, akkor oda, míg ha a Ninja Emlékműhöz Nabetoval, akkor oda ^^ )
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Ginoo Yukizaki Csüt. Dec. 11 2014, 19:49

Ginoo nem tudott túl jól teljesíteni ebben a helyzetben. Hát igen a fiú legnagyobb gyengéje ez. És ezt nem is nagyon tudja jól leküzdeni. A csapat pedig hosszas vita után szétválik. Ginoo mint mindig most is elemzi a helyzetet.
~Mehetnék a kiképzőterek felé. Igaz egy genin eszén nem tudnék túljárni de, nem is az a feladat hanem a csengők megszerzése. Azt pedig az osztálytársaimtól is ellophatom méghozzá elég egyszerűen ha olyanokkal találkozom. Viszont egyedül egy ilyen feladatot végrehajtani túl veszélyes és nagy a bukás esélye. Szóval a többiekhez kellene csatlakoznom. Nabeto bár nagyon tehetséges de, vele nem tudnék együtt működni a jelleme miatt és ez lehetetlenné tenné a küldetést. Maradt tehát Yuuno.~
Miután ezt végiggondolta egyből követi a lányt. Figyelmesen halad a folyosókon. Ha Ginoo-nak ilyen ötletei támadtak akkor másnak is támadhat.
Ginoo Yukizaki
Ginoo Yukizaki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Szomb. Dec. 13 2014, 13:28

Az ifjú ninja nem döntött rosszul azzal, hogy a lányt Követi. Yuuno lelassít, hogy a fiú beérje őt, mad elgondolkozva Yukizakira néz és megszólal:
- Szerinted hol rejtőzhet az a Genin? Talán az osztálytermekben kellene megnéznünk.
A két ifjú a földszinten sétál. Jobbra-balra osztálytermek. Egy fiatal hölgy éppen a folyosó végén takarít, fura, még sosem látták itt Yukizakiék. Ekkor egy fiatal srác ugrik a nyakába és kezdi csépelni. Yukizaki felismerheti abban a fiúban az egyik osztálytársát, akinek viszont a csapattársai éppen besegítenek neki a takarítónő püfölésében. Egy pukkanás, apró füstgömb és a takarítónő helyén Konohagakure no Satou fejpántjával ellátott Genin fekszik, aki éppen most hajigálja le magáról az Akadémiai tanulókat. Hát, hamar megtalálták azt, akit kerestek, de hogyan tovább?
A csapat akadémiai tanuló fájdalmas nyögésekkel és kék foltokkal megspékelve fúj visszavonulót. A Genin nem tűnik könnyen legyőzhetőnek, bár rajta is van egy kék folt. Amint meglátja Yukizakiékat rohamozni kezd és apró labdacsokat dobál feléjük, amik... Iszonyatosan büdösek! Yuuno felsikít és befogja az orrát, miközben a Genin rohamozik. Vajon Yukizaki reakciója több haszonnal jár majd?
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Ginoo Yukizaki Szomb. Dec. 13 2014, 15:33

Ginoo követi a lányt aki lelassít és egy elég Ginoo szerint átgondolatlan megjegyzést tesz. Ginoo szerint az aki rejtőzködik az nem egy teremben fog elbújni. Az túl feltűnő. Inkább valamilyen jutsura gyanakszik. Egyenesen a láthatatlanság köpenyére. E miatt fürkész mindent és könnyedén kiszúrja az ismeretlen takarítónőt. Még szólni se tud hárman egyből rátámadnak.
-Még hagyd. Majd tőlük könnyebb lesz elvenni.
De tévedt minden a legrosszabbra fordult. A közvetlen roham a legrosszabb. Ginoo kiadja a szerinte legésszerűbb parancsot halkan a lánynak.
-A falra.
Ezzel eldob egy füstbombát és ha minden úgy alakul ahogy gondolta akkor felmennek a falra és Ginoo létrehoz két klónt akik közül az egyiket transzformálja Yuuno-vá. Hogy azok meneküljenek. Mikor a füst eloszlik akkor a genin meglátja a két menekülő alakot és talán üldözőbe veszi őket. Nem is gondol arra, hogy mindketten fölötte vannak. Csak Yuuno el ne rontsa.
Ginoo Yukizaki
Ginoo Yukizaki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Szomb. Dec. 20 2014, 13:09

Yukizaki úgy gondolja, hogy Akadémiai társaitól majd könnyebb lesz elvenni a megszerzendő tárgyat. Nos, ez tényleg így is van, azonban az Akadlmiai társaknak nem sikerült megszerezniük, amit kellett volna. Yukizaki egész gyorsan cselekedett, füstbomba és felrohanás a falra. Azonban az ifjú chakrakontrollja még nem elég fejlett ahhoz, hogy egy ilyen helyzetben minden tökéletesen menjen. Így sajnos a bunshinok nem sikeredtek túl élethűre. Amint eloszlik a füst, erről mindenki meggyőződhet és a fiatal Geninnek sem kell kétszer mondani, hogy körbenézzen. Természetesen ki is szúrja a párost és újabb bűzlabdákat hajít feléjük, azonban valami nem stimmel. Ezek nem egyszerű bűz labdacsok, mert a szaguktól Yukizaki émelyegni kezd. Talán valamifajta mérgesgázt árasztanak magukból?

Az ifjú ninja látja, amint Yuuno meginog, chakrakontrollja cserben hagyta a lányt és egyenesen a földre pottyan. Így az ifjú ninja egyedül maradt, Yuuno nincs harcképes állapotban. A Földön fekszik és a fejét simogatja nyöszörögva, bár látszólag nincs komolyabb baja. Konohagakure Geninje látszólag elhatározta, hogy Yukizakit is leszedi onnan. De vajon mit tesz az ifjú Akadémiai tanuló?
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Ginoo Yukizaki Szomb. Dec. 20 2014, 17:50

Miközben a falon vannak és oszlik el a füst Ginoo attól fél, hogy a remek tervét a lány nem érti és elrontja. Viszont mikor a füst eloszlik akkor rájön, hogy nagyon elszámolta magát. A klónok amiket létrehozott nem megfelelőek. Főleg amit megpróbált áttranszformálni. Szinte nevetséges. Így a genin könnyen meglátja őket és egyből további támadást hajt végre ellene. Ginoo próbál védekezni de, érzi, hogy ezek nem egyszerű bűzlabdák. Yuuno nem is bírja tovább leesik a falról. Pont egy ilyen helyzetet akart Ginoo elkerülni. Hogy szemtől szembe kerüljön azzal a geninnel hisz így esélye sincs. Egyből rájön, hogy a legjobb döntés a menekülés lenne de, a lányt nem hagyhatja ott. Csak egy kis időre van szüksége. A Fürge Test technikával próbál kikerülni a gázokból. Ha ez sikerült akkor majommal próbál meg támadást intézni a genin ellen. Persze sikert nem is gondol hisz ennyire ismeri a korlátait viszont időt akar nyerni a lánynak, hogy összeszedje magát.
Ginoo Yukizaki
Ginoo Yukizaki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Vas. Dec. 21 2014, 11:31

Yukizaki, az Akadémia "Bábmestere" jól látja a helyzetet. Nyílvánvalóan némileg hátrányban vannak, s mivel eredeti terve nem sikerült, ezért gyorsan cselekedni kell. Ráadásul Yuuno sincs a legjobb állapotban és Yukizaki elhatározza, hogy nem hagyja magára a leányt. Bajtársias gondolat, semmi kétség. A Shunshin no Jutsu segítrségével sikerül megfelelő távolságra kerülni ellenfelétől.
A Genin látszólag nem sokkal rutinosabb, mint Yukizaki, valószínűleg ebben az évben nevezték ki. Az ifjú tanonc még emlékezhet is a srácra, aki két évfolyammal felette járt az akadémián. Néhányszor már biztosan látták egymást. Noha a közvetlen füst közeléből már eltűnt bábmesterünk, ahhoz eleget szívott be, hogy enyhén émelyegjen. Majom hamar támadásra készen áll, bár mozgása enyhén szólva talán esetlen, elvégre a használó erősen rutintalan és bábmesteri képzése is hiányos. Yukizaki egyelőre nem tudja tökéletesen kihasználni bábja adottságait, bár így is messze jobban, mint azt az osztálytársai bírnák.
Majom támadásai kiszámíthatóak, azonban így is veszélyesek. A Genin egy kunai tőr segítségével hárítja azelső csapást és ez így megy legalább egy percen keresztül. A Kor és a hosszabb képzés egyértelműen a Genin javűra fordítja a mérleg nyelvét, így egy-egy hárítás közben Yukizaki felé tud hajítani egy labdacsot. A fiatal tanonc már nem tudja sokáig feltartani a genint.
Ekkor azonban Yuuno belecsimpaszkodik a Genin lábába, aki éppen hárította volna Majom egy lomhább csapását. A Ninja hátraesik, ám éppen az övtáskájára, amiben a bűzös labdacsokat tárolta. Hatalmas zöldes füstgomolyag lepi be a helyet. A látást is rontja némileg, azonban inkább aszaga az, ami elviselhetetlen. Yuuno még mindig kétségbeesetten kapaszkodik az elesett Genin lábába. A Zöld vászonos fejpánt meglepően könnyű célpontnak tűnik. Vagy mégsem? A Genin a homlokán hordja. Onnan kellene megszerezni.Vagy fogni Yuuno-t és visszavonulni. Netán mást cselekszi bábosunk?
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Ginoo Yukizaki Vas. Dec. 21 2014, 17:16

Ginoo túl sok mindent nem tehet. Ha elmenekül akkor Nabeto után kell mennie de, annak meg több veszélye is van. Maradt hát a harc. Közben fel is ismerte a genint aki a jelenlegi ellenfele. Két évvel járt fölötte. Csak ennyit tud róla mást nem jut eszébe. Harc közben próbálja kihasználni, hogy a bábbal való küzdelem más mint valódi ellenfelekkel de, ez nem nagyon megy neki. Érzi ahogy egyre kevésbé van előnyben. Nagy szükség lenne Nabeto-ra. Viszont egy gyenge támadása után Yuuno nagy meglepetést okoz. Elkapja a genin lábát és egy rossz mozdulattal de, sikeresen földre viszi. És végre szerencséjük lesz. A füstfelhőt látva Ginoo halványan elmosolyodik. Eljött az ő idejük. Majom teleszkópos farkával kötözi össze a genint és próbálja minél erősebben fogni. Ha ez sikerült akkor Yuuno-n múlik a folytatás.
-A fejpántot gyorsan.
Ginoo Yukizaki
Ginoo Yukizaki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Hétf. Dec. 22 2014, 23:37

A Genin földre került, hála Yuuno és Yukizaki véletlenszerű csapatmunkájának. Az ifjú bábos shinobi sokat kikövetkeztethet ebből a harcból, például azt, hogy van még hova fejlődnie. Kihasználva Majom teleszkópos farkát, gyorsan leszorítja a Genin kezeit a teste mellé, azonban a fiatal tanonc is tisztában lehet vele, hogy ez így nem tartható sokáig. Ginoo házbeli Yukizaki utasítására Yuuno a fejpántért nyúl, le is rántja a Geninről, miközben az nagyon csúnyán néz rá és Yukizaki mellé áll, fájó fejét szorítva.

- És most mi legyen? - Kérdezi megszeppenve.
Talán az lepte meg a lányt, hogy sikerült megszerezniük a Hitai-Até-t, vagy csak egyszerűen nem gondolta át, hogy mi lesz most. A Genin két percen belül kiszabadul a kezdetleges fogságból, ám Yukizakinak folyamatosan kocnentrálnia kell, hogy addig is ott tartsa. Homlokára kiütközhet a veríték, érzi, ahogy fárad. Elég sok chakrát elhasznált már, igaz nem vészes mennyiségűt, de többet mint egy átlagos napon.
Ami azt illeti, már csak valahogy el kellene jutniuk Irukához a fejpánttal. Viszont mi a garancia rá, hogy a Genin nem támadja meg őket menet közben?

Ha megvárod, amíg magától szabadul ki, akkor a Genin rádveti magát, ami viszont azt jelenti, hogy maga alá temet. Ha végzel a koncentrációval, akkor is ez a terve, viszont ekkor kissé meglepődik és van egy kis előnyöd. 

// Egy tervet várok, amelyben felkészülsz bizonyos lehetőségekre és leírod, miképpen próbáljátok eljuttatni a fejpántot Irukához. Ha sikerrel jársz, akkor elméletileg ezzel le is zárjuk ezt a versenyt. //
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Ginoo Yukizaki Kedd Dec. 23 2014, 00:56

Sikerrel jártak. Persze ha sikernek lehet nevezni ezt a kellemetlen helyzetet. Yuuno kérdése valóban ide illő és fontos. Ginoo mint mindig most is elemzi a helyzetet. Jelenleg náluk van a fejpánt viszont nem tudnak mozdulni. Ginoo túl sokáig nem bírja lefogni a genint. Ha a technika megszakad akkor fáradtan biztos legyűri őt a másik. Elküldhetné a lányt a fejpánttal de, azzal szintén sokat kockáztat és a genin egyből utána eredne. Ez nagy gond. És lehet, hogy egy csapattag bajban hagyása nem lenne jó pont. Rövidesen összeáll Ginoo fejében a terv. Oda hívja magához a lányt és a fülébe súgva vázolja a tervet.
-Van az övtáskámban még füstbomba. Azt dobd el. Miután elég nagy a füst hozz létre klónokat és vedd fel az alakomat. Én is felveszem a te alakodat és futás Iruka senseihez. Váljunk szét. Te mész a rövidebb úton. Úgy is inkább engem üldöz majd hisz azt hiszi te vagyok és nálam van a fejpánt.
Ha a lány megértette és nincs ellenvetése akkor Ginoo felkészül. Ha megvan a füst akkor gyorsan elengedi a genint megpróbálja felvenni a lány alakját és a Fürge Test technikával próbál menekülni. Igaz hosszú távon elég kimerítő és könnyedén nekimehet valaminek hisz még nem gyakorlott benne de, a lényeg, hogy zavart keltsen és magára vonja a másik figyelmét. Talán sikerül és üldözőbe veszik.
Ginoo Yukizaki
Ginoo Yukizaki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Szer. Dec. 24 2014, 14:33

Szerencséjükre az ellenfél friss genin, így nem sokkal képzetteb, mint ők. Pontosabban képzettebb, de ahhoz nem eléggé, hogy ne kelljen ravasznak lennie két Akadémiai Tanulóval szemben. A Bűz Őt is hátráltatja, ráadásul a lány remekül végrehajtja azt, amit Yukizaki bíz rá, a Füstben Yukizaki felveszi Yuuno alakját és elkezdenek menekülni. A Genin az ifjú tanonc számításai szerint Őt veszi üldözőbe, így a nap végére az idjús bábhasználó gazdagabb néhány kék folttal, de Yuuno sikeresen eljuttatta a fejpántot Irukához.

A Délután közepére mindenki összegyűlt az Akadémián. Két fiúnak orra tört, egynek karja. Többen nagyon sápadtak, néhányan vérző horzsolásokat szereztek. De majd mindenkinek van egy-két kék foltja. Három Geninből kettő szégyenkezve, lesütött tekintettel áll a teremben, egy azonban, fején a zöld fejpánttal, dicsőségesen és mosolyogva feszít Ituka mellett. Azb Ő fejpántját nem tudták megszerezni.
- Mindenkit figyeltünk a nap folyamán, volt, aki katasztrofális eredményt ért el, volt, aki remekül teljesített, de a csapatmunkája pocsék volt és olyan is volt, aki csak akadályozta a csapatát. Viszont két fejpántot megszereztek. Elsőként, Ginoo Yukizaki és Haramada Yuuno, bár csapatukhoz tartozik Nabeto is. Azonban ő nem részesült a dicsőségben.
Iruka a továbbiakban elsorolta a másik sikeres csapat nevét, gratulált mindenkinek és kiosztotta az értékeléseket. E - Pocsék, D Középszerű, C - Átlagos, B - Jó, A - Remek, S - Lenyűgöző.
Huszonkét Tanoncból egy sem kapott S-es értékelést, ketten kaptak A-sat, négyen B-set, tízen C-set, ketten D-set és Négyen E-set. Yukizaki Papírján egy nagy A betű díszeleg, Yuunoén B, Nabetóén C. A Másik A-t egy Tadarava Ichizoki nevű fiú kapta. Iruka mosolyogva jelentette be, hogy holnapra nem kell bejönni, szünet lesz.

// Az eddigiekre +8 chakrát adok. Illetve vond le az elhasznált felszerelést: kettő füstbomba. Alapvetően tetszik a játékod, hiszen karakterednek vannak erősségei és gyengeségei is, Te pedig ezeket mind beleviszed. A Posztjaid rövdsége annyira nem zavar, azonban néha jobban meghatározhatnád, hogy pontosan mit is csinál a karaktered. Ha gondolod, akkor a továbbiakban Tanulhatunk, vagy karaktered szembenézhet egy újabb próbával, elvégre itt van az év végi vizsga ideje ^^ Ha inkább tanulnál, akkor ez volt az év végi vizsga.//
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

5 / 13 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.