Az akadémia mögötti kis erdőség

+32
Tsuuzoku Tomoe
Jiraiya
Hyuuga Oyoki
Meitsugawa Shori
Aihara Arata
Kabuto Yakushi
Inetsushi Ai
Chen
Shimura Danzou
Ginoo Yukizaki
Aburame Chou
Ransui Midori
Gato
Uchiha Itachi
Sato Natsuhi
Sato Haruhide
Gonza Sasano
Uchiha Madara
Hikari Ayame
Kakuzu (Inaktív)
Inazuma Kuraudo
Ashina Hitomi
Kenshiro Karu
Uzumaki Kushina
Kaibutsu Hiroto
Kitori Musato
Aono Takefumi
Hisao
Aida Emiko
Naozumi Yamashita
Arekkusu Orokana
Shiren
36 posters

2 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Az akadémia mögötti kis erdőség - Page 2 Empty Re: Az akadémia mögötti kis erdőség

Témanyitás  Aono Takefumi Pént. Feb. 03 2012, 13:59

~ Pénzt, szabadságot és kevesebb edzést. ~ gondolta magában, ahogy Konoha utcáin ballagott egyik kedvenc pihenőhelyének irányába.
Ám eközben, ahogy magában kesergett akarva vagy akaratlanul is hangot adott gondolatainak, amitől az arra járók annyiféle arcot vágtak ahányan voltak.
- Hrrrr… - legbelsőbb gondolatainak hallható megtestesülése volt ez a hörgés.
Összességében ez nem csak tudati állapotát de őszinte érzelmeit is tükrözte. Végtagjai már nem fájtak annyira a pokoli veréstől és a chakra veszteséget is szépen kiheverte viszont nem hagyta nyugodni egy gondolat. A kis alattomos mélyen beférkőzött tudatalattijába mely szüntelenül azt súgta neki ~ Úgy se hagynak békén. Minden nap meg fog keresni valaki és nem hagynak nyugtot neked. ~
A kellemetlen érzés útra késztette fiatal barátunkat és nagy örömére lassan, de biztosan megérkezett egykori iskolájának erdejébe, ahol nincs az-az ember, aki keresné, elvégre ismerik őt, mint a rossz pénzt. Take-chan mindig is rühellte az iskolát olykor, pedig elkerülte és amikor csak pihenni vágyott, mindig a közelében maradt. Hogy miért? Nos ugyan az épülettől undora volt és ezt tanárai is jól tudták ezért ez volt az egyedüli olyan hely, ahol soha nem keresték volna. Lassú nehézkes léptekkel vonszolta magát egyre beljebb s beljebb míg tekintete először na meg másodszor is átsiklott Mirubin. Barátjában és csapattársában is csak az ellenséget látta szinte már hallucinációnak lehet nevezni azt mikor az eredeti személy teljes valóját nem képes feldolgozni a retina. Remélte nem ellenség, aki ismét péppé akarja verni vagy az energiáit leszívni. Az egész úton megszokott hörgésével haladt tovább a fák között miközben szemébe vagy inkább napszemüvegére lógó hajától vajmi keveset látott.
Aono Takefumi
Aono Takefumi
Játékos Mesélő

Elosztott Taijutsu Pontok : 490
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 180 (C)
Erő : 250 (C)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 151 (C)
Pusztakezes Harc : 159 (C)

Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490

Vissza az elejére Go down

Az akadémia mögötti kis erdőség - Page 2 Empty Re: Az akadémia mögötti kis erdőség

Témanyitás  Kitori Musato Pént. Feb. 03 2012, 14:44

( Még szép, hogy Kito is Very Happy)

Ez valami rémálom! Mióta nem találkoztam a többiekkel nem tudok nyugton maradni. Folyamatosan pörög az agyam és csak arra tudok gondolni, hogy fejlődni és fejlődni, de vajon miért? Na nem baj, akkor körülnézek kicsit a családi vállalkozásban, hátha tudok valamiben segíteni.
A gondolatból tett lett és átmentem a szomszédba, ahol történetesen a nagyobbfajta fegyverbolt található.
- Konichiva To-san! Tudok valamiben segíteni - kérdeztem.
- Igen! Az akadémiából jött egy kisebb rendelés, azt átvihetnéd, ha van kedved. - mondta Kitofater.
- Rendben, akkor már fel is pakolok. Hol van?
Apám rámutatott egy nagyobb hátizsákra és ideadott egy darab papírt. A papíron az ár és darabszám meg ilyenek voltak, magyarán megmondva unalmas dolgok. A biztonság kedvéért elolvastam a rendelést. Csupán alalpfegyverekról van benne szó, ami miatt talán arra kellene következtetnem, hogy a friss tanulók megismerkednek majd a közeljövőben a kunai tőrrel.
A várost gyorsan átszelve megérkeztem az akadémiához és lebonyolítottam az üzletet, mivel már egy párszor csináltam ilyet, ezért nem adódott semmi gond.
Éppen az akadémiáról léptem ki, amikor is megpillantottam afro hajú barátomat, aki jelenleg nem messze sétálgat. Gondoltam egyet és elkezdtem követni vajon mit ténykedik.
A nagy kémkedés közben észrevettem Mirubit is és, ha már így, akkor kilépek a sötétből és megszólalok:
- Yo! Hát ti mit csináltok itt?
Kitori Musato
Kitori Musato
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 450

Állóképesség : 500 (A)
Gyorsaság : 200 (C)
Ügyesség/Reflex : 200 (C)
Pusztakezes Harc : 300 (B)

Adatlap
Chakraszint: 396

Témanyitás  Shiren Pént. Feb. 03 2012, 15:36

// helyes Kito! Very Happy A szembe lógó hajból következtettem, hogy Takénak ki van bontva a haja Very Happy Majd erősítsd meg Take pls //

Nincs semmi gond, csak a csend. Mondjuk a madarak csivitelését lehetett hallani, de mást nem. Talán még azt, ahogy a szél fújta a hosszú zöldellő füvet. Eltelt tíz perc, és valami furcsa morgásra és zörgésre lett figyelmes Mirubi. Majd felállt és körülnézett. Egyszer már járt így, hogy azt hitte, hogy valami állat lehet. Erre egy gyönyörű szép hölgyike bukkant elő. De most semmi ilyenről nem volt szó. Vagy még is? Mirubi meglátta a távolodó ember alakot, és utána igyekezett. Egészen ismerősnek tűnt neki. De nem tudta, hogy miféle, kiféle. Hosszú haja volt, és egész nagy darab. Hát nem volt mit tenni, megérintette egy gyors mozdulattal a vállát, majd megszólalt.
- Jó napot hölgyem!
Ekkor toppant be Kitori.
- Yo! Hát ti mit csináltok itt?
- Ki-to-ri?
Shiren
Shiren
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1736

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741

Témanyitás  Aono Takefumi Pént. Feb. 03 2012, 16:04

// Megerősíthetlek abban hogy most nem afro. ^^ Nézzetek az avatarra és olvassátok el az adatlapot. Ezúttal nincs ing, a haj nincs belőve de a jó öreg napszemüveg a régi. //

Már csak egy kevéske hiányzik, még néhány métert beljebb és megszabadul kegyetlen világtól, ami nem hagyja, hogy egy jót pihenjen. A győzelem édes íze tölti meg a száját, és a jól ismert kellemes bizsergés fut át a testén, amikor egyetlen egy mondat szétzúzza minden reményét. Már éppen ideje volt hogy az őrület mezsgyéjére lépjen és eltakarítson minden zavaró tényezőt aminek, a sértőnek is felfogható kijelentésnek semmi köze nem volt.
- Hrrr… Hello Mirubi. Látom, jól érzed magad. Most jobb, ha meghalsz.
Take idegbeteg volt ha nem aludt eleget és egy pszichopata ha sokáig nem hagytak neki nyugton. Hosszú fekete haját vadul tépte a szél míg fehér pólója melynek ujjai feltűrte szinte túlvilági fehérséget sugároztak. Hihetetlen volt az egész jelenet. Haját lassan elkerülte minden kencefice csak hogy tulajdonosa többet aludhasson így most a megszokott gombóc helyett vállait verte a fekete zuhatag ezt a pillanatot leszámítva, mert hogy a szél keringőre hívta. Egész lényéből érződött a vérszomj, amitől mintha még a bal karjára tetovált skorpió is életre kelt volna. Ám ekkor a saját képzeletét is felülmúló esemény történt. Befutott a csapat harmadik tagja és itt ekkor végleg elszakadt a cérna. A tompa agyú hős ösztönösen tantojáért nyúlt, ami jelen pillanatban otthon pihent egy fiókban minden fegyverrel együtt. Ám mindez cseppet sem akadályozta elvégre a puszta ökle elég volt ahhoz, hogy eltegye őket láb alól. Már csak az volt a kérdés ki legyen az első?
Aono Takefumi
Aono Takefumi
Játékos Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Kitori Musato Pént. Feb. 03 2012, 16:24

Amikor előléptem a sötétből és elhangzott mondatom, akkor valami oknál fogva a levegő megtelt feszültséggel. Mivel én követtem Take-chant nem pedig hallgatóztam, ezért természetesen fogalmam sem volt semmiről. A szél már javában fújt és Take-chan nem megszokott haja (előző hibát így javítanám) lobogott. Pont olyan volt ez az egész, mint amit valaki megírt volna...
Most vajon mi lehet már megint? Éreztem, hogy maradnom kell még egy kicsit a sötétben...
Kicsit elszomorodtam a dolgok miatt, de aztán a következő gondolatok hatására a szemem felcsillant:
Várjunk csak! Lehet, hogy most harcolni fognak. Mindig is látni akartam őket harc közben, mert nem ártana megtudni mit is tudnak pontosan.
Egy halvány mosoly jelent meg az arcomon és egy kis koncentrálás után megfordultam és felsétáltam egy fára. Leültem az egyik ágra és vártam a következményeket.
Az meg sem fordult a fejemben, hogy Aono Takefumi most is olyan fáradt lehet, mint amikor egyszer felébresztettem és ennek következtében felkent a fára. Persze, hogy nem tudtam, de honnan is tudtam volna, hiszen én annyira még nem ismertem őt, mint mondjuk Miru-chan. Ezért az a gondolat sem merült fel bennem, hogy esetleg rám támadna...

( Figyelem, közérdekű közlemény következik: ez csupán egy alternatív szál, szóval - csak példa -, ha Take-chan esetleg rám támadna akkor termésszetesen nem sétálok fel nyugodtan a fára - persze csak, ha észreveszem a támadást.
Kitori Musato
Kitori Musato
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shiren Pént. Feb. 03 2012, 16:44

- Hrrr… Hello Mirubi. Látom, jól érzed magad. Most jobb, ha meghalsz.
Ezekkel a szavakkal köszöntötte afro... vagy is lobogó hajú barátunk Mirubit. Mi ugye tudjuk, hogy Take-chan az, de Mirubinak fogalma sem volt arról, hogy csapattársa és legjobb - Mert Miru-nak a legjobb - barátja áll előtte.
~ Ki a franc ez? És honnan tudja a nevemet? És miért akar engem megölni? ~
Hát igen. A hosszú hajú FÉRFI aki az imént még NŐKÉNT lebegett Mirubika szemei előtt, most átment egy ijesztő, napszemüveges, tetovált fickóba. Mirubi ijedtében, kunai-ért nyúlt, ami a jobb szandáljában volt bedugva. A hosszú hajú fenyegető kinézetű egyén pólója, ugyan olyan volt mint Mirubié. Annyi kivétellel, hogy Mirubié fekete és már alapból ujjatlan. De most nem itt van a lényeg. Mirubi, Kitorihoz fordult és egy gyors mondatot "vágott" hozzá.
- Üdv Kito! Te tudod, hogy ki a franc ez? Elég fenyegető tekintete van!
Azzal megragadta a kunai-át és hátrálni kezdett a nyílt terepre. Mivel sejtette, hogy erőszakos dolgok fognak következni, így jobban tette ha felkészül. Remélte, hogy nem kell majd egyedül harcolnia, de bele fog adni mindent. Persze csak akkor, ha valóban harcra kerül a sor. Ő biztos nemfog támadni, csak ha az a félelmetes, gonosz, nagydarab alak nekitámad.
Shiren
Shiren
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Aono Takefumi Pént. Feb. 03 2012, 16:59

// Itt most beszéd csak az eksön. ^^ Kitori abban az esetben, ha nem tudsz elfutni Take karmai közül megválaszthatod, hogy hol ragadott meg. Én szándékosan nem írtam semmit erre. //

Egy pillantás jobbra, egy pillantás balra majd ismétlés. A cselekedet egyetlen oka az örök dilemma miszerint vajon a gyengébbet vagy az erősebbet támadjuk e meg. Mindkét érvben van logika, érvelés és megfelelő ellenérv viszont akármennyire is borult el barátunk agya ő rátalált az arany középútra. Két legyet egy csapásra vagy inkább két idegesítő srácot egy ütésre. Az idegtől és adrenalintól fűtött srác nem fogta vissza magát, és minden erejét bevetette abba, hogy szundításra bírja barátait. Megölni nem akarta őket de balesetek mindig történhetnek, azonban annyira azért még észnél volt hogy ez ne történjen meg. Mire két csapattársa pislogott egyet eltűnt a helyéről majd megjelent Kitori előtt és szándéka szerint szerette volna megragadni, hogy utána jól bepörgesse és egyenesen Mirubinak vágja. Célja volt de terve nem így nem is gondolt a későbbiekre. Egyenlőre beérte annyival ha az újonc leteríti a társát.

Aono Takefumi
Aono Takefumi
Játékos Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Kitori Musato Pént. Feb. 03 2012, 17:23

Már éppen indultam volna fel a fára, amikor egy olyan dolog történt, amire nem számítottam. Take-chan megjelent előttem. Én erre reflexből ütöttem volna, csakhogy ez egy taijutsu használó ellen őngólnak számít. Kedves csapattársam megragadott a karomnál fogva és eldobott Mirubi felé, aki éppen egy kérdést intézett hozzám.
Amikor landoltam a várható fájdalom is megtalált. Abban a pillanatban egész elméletek, sőt újabb eszmék haladtak át a fejemen.
- Hát én eddig azt hittem, hogy ez Take-chan, de mostmár tudom, hogy valami kém lehet, aki minket szemelt ki. - mondtam Mirubinak.
Mivel nem küldetésre és hasonlókra készültem, ezért csak az alapvető felszerelésem volt nálam. A katana és az övtáskám, valamint az abban található dolgok.
Gyorsan felpattantam és kötelességemnek teljes tudatában földhöz vágtam a még fekvés közben elővett tárgyat. Ennek következtében sűrű kék füst tőrt elő, ami teljesen körülölelt. Gyorsan elvégeztem néhány kézpecsétet és elvégeztem a Kawarimi no jutsut, aminek következtében 5-6 méterre a Take-chan mögött jelentem meg, természetesen fák takarásában.
Na, jól van. Annyi biztos, hogy ez Take-chan, mert az a szemüveg ugyanaz és senki más nem viselne ilyen szemüveget egy erdő közepén... de ezt Mirubinak nem kell tudnia. Fogalmam sincs miért dobott el, de ezt azért már nem hagyhatom és hát Miru-chan tökéletes segítség lesz.
Most már csak várnom kell egy keveset.

(Mirubi, majd írd le, hogy rád estem-e vagy sem, mert ezt szerintem simán ki bírod kerülni Very Happy Én is gondoltam rá, hogy kivédem valahogy Take-chan támadását, de ez így Kitorisabb Very Happy Na, meg valamit ki is kellett volna találni...)
Kitori Musato
Kitori Musato
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shiren Pént. Feb. 03 2012, 18:35

// Haj rá hajrá Very Happy Elverjük Take-chant Very Happy A színért bocs. Csak kísérletezek. ^^ //

Hát ez gáz. A semmiből Kitori hirtelen Mirubi felé repült. Egyéb zavaró tárgy is jelen volt a fiún. Például a Katanája. De Mirubi megkísérelte elkapni repdeső társát. Nem egészen fájdalom mentes landolás volt, de még mindig jobb mint ha a puszta talajra esett volna. A zuhanást tudta lassítani Mirubi, azáltal, hogy Ő maga csúsztatta végig Kitorit a talajon. Ezt úgy kivitelezte, hogy esés közben amikor felé tartott, a becsapódás pillanatában elkapta karját és így sokkal "kellemesebb" volt a földet érése. Nem telt el 5 másodperc, hirtelen nagy kék füst keletkezett a két genin körül. Ez pont kapóra jött Mirubinak. A Kézjelek elmutogatása után, létrehozta az Oboro Bunshin no Jutsut. A füst szertefoszlása után, immáron 21 Mirubi állt Takefumi előtt. Szépen kör alakba tömörülve, nagyjából egymástól félméter távolságot hagytak. Nem lehetett megkülönböztetni őket. Mondhatni, tökéletes munkát végzett Mirubi. Valahol a tömeg közepén, ott álldogált az igazi, hús-vér fiú is. Várta a fejleményeket.

// A klónok száma azért ennyi mivel az első tökéletes Oboro technikánál, 10 klónt tudott létrehozni. Azóta dupla annyi chakrája van //
Shiren
Shiren
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Aono Takefumi Pént. Feb. 03 2012, 19:22

Szál repül a Kitori, és ha már kiadták az útját a siker érdekében, még tarol is. Milyen szép, amikor minden simán megy. Viszont egyesek nem szeretnek a szelek szárnyán szállni szóval még szép, hogy bedühödve minden féle füstalkotó ketyerét kezdenek el dobálni, amitől se fűt, se fát, de még a medvét se látni. Hősünket viszont nem zavarja meg ez a kis akció. Bár az agya még el van szállva és keresi a visszautat, próbál a lehető legprecízebben kiosztani egy vagy két pofont amitől aztán álomba szenderülnek drága barátai. Csak hogy a nagyfőnök ki fentről sasol nem éppen kegyes vagy csak rossznapja van mindenesetre egy éles kanyart, helyez a sors útjára a srác elé. Mirubi kiről tudni, hogy imád a klónjaival játszani megsokszorozta magát, hogy érezze ő a nyerő elvégre egységben az erő. Eldurrant agyú hősünknek viszont már nem oszt nem szoroz, és úgy dönt, kiugrasztja a nyuszit a bokorból azzal, ha egy hatalmas pofont kioszt. A klónokkal mit sem törődve ugrik a sűrűjükbe, chakra az ökölbe és bumm a földbe. Az eredmény olyan hatásos és szép, mint amire számított hisz ökle alatt egy kisebb mélyedés tátong. Most már csak várni kell és ugrik a nyuszi, hisz egy ilyen pofont bekapni nem tuti. Ugrik, fut, vagy csak elmozdul helyéről Take elkapja, és már repül.
Aono Takefumi
Aono Takefumi
Játékos Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Kitori Musato Pént. Feb. 03 2012, 20:12

A fák mögött kuksoltam, amikor is a füstbombám füstje eloszlott. Egy hatalmas adag Mirubit láttam. Take-chant vélhetőleg nem hatotta meg a dolog, mert egy hatalmas durr bele dolgot csinált. Csináltam néhány kézpecsétet, majd előkaptam három shurrikent a bal kezemmel a másik kezemmel pedig meg a katanámat.
Nem tervezem, hogy vért fogok ontani, sőt... de Take-chan kicsit elvetette a súlykot azzal, hogy azt hiszi, hogy egy egyszerű bokszzsáknak használhat..
Kiugrottam a fák közül és a három shurrikent a nekem háttal álló Take-chan felé dobtam, majd földetérés után előkaptam egy kunai tőrt és azt is elhajítottam.
A katanámat teljes mértékben csak védekezésre akarom használni. Take-chantól a távolságot megtartva próbálom fedezni Mirubit. De mivel fogalmam sincs melyik az igazi Mirubi, ezért a biztonság kedvéért egyenlőre több dolgot nem dobok nehogy őt találja el, inkább csak hátrálok és előkészítem a maradék két shurrikenemet.
- Vadkan én fedezlek Te pedig üsd ki - mondtam a túlélő túrán használt fedőnévre utalva és remélve, hogy észreveszi a dolog mögött a logikát.
Kitori Musato
Kitori Musato
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shiren Pént. Feb. 03 2012, 20:37

Hát a klónok ugyebár sikeresek voltak. Take pedig támadt. Egy furcsa de erős ütést mért egyenesen a klónok közepébe. De nem találta el Mirubit, ugyan is ö leghátul állt. De mivel ember, és hiába, hogy ninja. Nem tudta leplezni az automatikusan beinduló reflexeit. Egy határozott ugrással hátra ugrott. 3-4 méterre volt a 20 klóntól és Takefumitól. Kitori fegyvereket hajított Take-chan felé, akit most már szorosan körbeöleltek Mirubi klónjai. Egyre csak közeledtek hozzá lassú léptekkel, míg nem teljesen ellepték a fizikai testtel nem rendelkező Ködklónok. Egy darab shuriken, egyenesen Mirubi felé száguldott. A fiú átdobta a bal kezébe a kunai-át és készült a shuriken elkapására. Sokszor csinált mát ilyet az edzések során, de azok nem voltak éles fegyverek. Csak életlen tompa csillagok. Egy izzadság csepp gördül végig a genin arcán, majd le cseppen a földre. Egy hirtelen mozdulat, és a shuriken már Mirubi kezében is volt. Egy kicsit ugyan megvágta a kezét, de semmi komoly. Csak egy karcolás.
~ Ez most sikeresen ment, de több shurikent nem tudtam volna elkapni. Egy biztos! Ez az alak nem egy gondolkodó fajta. Muszáj lesz felvenni vele a kesztyűt. Még az is lehet, hogy egy ellenséges ninja, aki behatolt. Hajrá Kitori! Ha elkapjuk, akkor biztosan sok pénz üti a markunkat. Miért is nincs itt Take? ~
Kitori többi fegyverével nem tudni mi történt, de nem is fontos. Egy a lényeg, hogy az a gonosz hosszú hajú gengszter, nagyon is komolyan veszi. Jobb lesz vigyáznia. Előkészítette az Endanhoz a kézjeleket, majd futni kezdett a klónokkal körbe ölelt Takefumi felé.
- Vadkan én fedezlek Te pedig üsd ki!
Hát Mirubi ebből nem sok mindent tudott leszűrni, csak annyit, hogy szét kell szedniük ezt az alakot és össze kell dolgozniuk. Mire 2 méteres közelségbe ért Takefumihoz és a klónokhoz remélve, hogy az ellenfele nem lát a sok összesűrített Mirubi másolattól, Véghez vitte az Endant. Mindent úgy csinált, ahogy az meg van írva. A tűzgolyó ha betalál ebben a közelségből, akkor akár súlyosabb égési sérüléseket is szerezhet, az a morcos alak.

// Kitori ha volt a mondatod mögött valami jelzés akkor én vagyok a hülye, mivel én sem tudtam belőle semmit leszűrni XD XD //
Shiren
Shiren
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Aono Takefumi Pént. Feb. 03 2012, 21:19

Roppanó föld, lelketlen klónok és egy ijedt nyuszi. Megvolt a célpont már csak el kellett altatni. Felkészült arra, hogy rögtön ráveti magát, amikor a fülét megcsapták azok a félreismerhetetlen hangok. Igen, a levegőt átszelő pengék. Adrenalintól túlfűtött agya kezdett normális állapotába visszatérni hisz ez már látszólag nem gyerekjáték volt. Teste azonban másképpen reagált és egyetlen csapással felfogta az alattomos kis fegyvereket saját alkarjával. Nem minden nap találják el, viszont túlpörgött testének hála alig érezte a fájdalmat, azonban az sem volt mindennapos hogy egy tűzgolyó száguld felé.
~ A fenébe. Ezek itt komolyan ki akarnak csinálni. ~
Nem volt mese cselekedni kellett. A tőle telhető legnagyobb sebességgel koncentrálta a chakráját és tűnt el a föld alatt hála a saját készítésű lyukának. Egy másodperc, csupán ennyi kellett volna ahhoz, hogy az arcába kapjon egy hatalmas lángtömeget. Persze ha nem józanodik ki, az események hatására szimplán belerohan és ropogósra sül, ám ezúttal szerencséje volt és ez is része az ember életének. Koncentrált és összeszedett volt, na meg persze az izgalom kezdett múlni így a fáradtság is szépen a vállára nehezedett. Nem heverte még ki az elmúlt pár napot azonban arra még maradt bőven ereje, hogy lenyugtassa társait és aludjon egy jót. A kavarodást kihasználva a föld alatt közelítette meg Mirubit és mikor elérte célját azzal a szándékkal tört ki a keze a földből, hogy barátját a mélybe rántja, míg ő maga ismét friss levegőt fog szívni.
Aono Takefumi
Aono Takefumi
Játékos Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Kitori Musato Szomb. Feb. 04 2012, 12:13

Az egyik Mirubi egy tűzgolyót indított Take-chan felé.
Szóval az az igazi Mirubi....
A tűzgolyó elhaladt és a célpont viszont eltűnt. Az biztos, hogy nem égett el, szóval itt lesz valahol az erdőben. Ebben az esetben meg kell tudnom hol lehet, ehhez pedig egy magasabb pont kell ahonnan jobban át tudom nézni a dolgokat.
Elrugaszkodtam és egy hátraszaltó után a fák tetejéről kémleltem a terepet. A katanámmal megtisztítottam kicsit a látási viszonyokat.
- Miru-chan, Te látod valahol? - kérdeztem.
Talán nem kellett volna kiabálnom a kérdést, de valójában abba reménykedtem, hogy meghalja az ellenfél és talán hibázik majd és így tudok kombinálni. Sajnos Mirubi marad a céltábla, de ő még is csak erősebb, ezért ez így logikus, hogy én csak fedezem. Vagy ezt csak én gondolom így...?

( Mirubi: hát, ha én most elmagyaráznám, hogy mit értettem ez alatt az nem lenne fair, de majd a harc után elmagyarázhatom.)
Kitori Musato
Kitori Musato
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shiren Szomb. Feb. 04 2012, 13:34

A klóntömegen akadálytalanul áthaladt a tűzgolyó. Már kezdett szertefoszlani, és nekicsapódott egy fának, ami kicsit meg is égett. De szerencsére nem okozott nagyobb tüzet. Mirubinak gyanús volt, hogy csak úgy áthaladt az ellenfelén, ezért szétoszlatta a klónokat, és így már mindent látott. Vagy is nem látott. Egy nagyobb lyuk tátongott ott, ahol a klónok voltak az imént. De hol van az ellenfél? Kezdett gyanús lenni a dolgok Mirubi számára, de még mindig nem tudta, hogy kivel is harcol.
- Miru-chan, Te látod valahol?
Hangzott a távolból a kérdés. Hát Mirubi még azt sem tudta, hogy Kitori hol van, nem hogy az ellenfelük.
- Neeem! De ha látod szólj!!
Ordította oda neki felelőtlenül. Így tökéletesen felfedve a hollétét az ellenfele előtt. Hirtelen valami zajt hallatszott és egy kéz fogta meg Mirubi bokáját.
- Áhhháááááá!! ZOMMBÍÍÍÍÍÍ!
Take-chan aki a föld alatt volt, sikeresen lerántotta Mirubit a mélybe, és Ő pedig ki tudott ugrani. A rémült geninnek, csak a feje és a vállai látszódtak ki. Elég szűk helyen
van, de mivel Takefumi aki sokkal nagyobb mint Mirubi ezért ha kicsit igyekszik, akkor ki tud mászni. De egyenlőre nem csinált semmit. Fel kellett dolgoznia a történteket. Szépen lassan felnézett az ellenfelére, majd alaposabban szemügyre vette. A szemét ugyan nem látta, de az arcát és az arckifejezését igen.

- Take-chan? Te állat! Meg akarsz ölni?!?!?! Kezdesz olyan lenni mint a Niyo!
Kicsit elszégyenkezve lenézett a földre, ami pontosan ott volt az orra előtt. Majd észbe kapott és szólt Kitorinak.
- Kitori! Ez csak Ta...
Ekkor egy gonosz, de annál szórakoztatóbb ötlet jutott eszébe.
~ Hahaha! Ő nem tudja, hogy ez Take. Vagy igen? Na mind egy. A lényeg, hogy had harcoljanak csak! És majd amikor nem figyelnek akkor BUMMMMMM! ~
Azzal ismételten megszólalt.
- Segíts Kitorííííí!!!!!!! Meg akar ölníííí!!!!!!!
Shiren
Shiren
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Aono Takefumi Szomb. Feb. 04 2012, 13:55

Kettőből egy az egyenlő eggyel. A bonyolult matematikai egyenlet után sikeresen megállapította hogy bizony már csak egyetlen egy ellenfele maradt. Persze a célok időközben változtak és már korántsem arról szólt a dolog, hogy kiüsse őket, hanem hogy felmérje képességeiket. Pár nap múlva ugyanis egy vizsga várt rá amit túl sűrűn szajkóztak neki viszont ha most megismeri társai képességét akár arra is rájöhet hogy ők jelen lesznek e a neves eseményen illetve számíthat e rájuk a bajban.
~ Hmpf… ennyi testmozgásban se volt részem mostanában. Kissé sajognak még a tagjaim, de üsse kő, játsszuk tovább még egy kicsit az elmebeteg szerepét. Először is üssük ki Mirubit ezáltal kiderül, milyen jó az ellenálló képessége függően attól hogy mennyi idő alatt tér magához. ~
- Hrrr… - morgott tovább gonosz ábrázatot vágva már amennyire szemüvege ezt megengedte.
Teljes nyugalommal guggolt le a csapdába esett barátja mögött majd kézéllel tarkón vágta melynek eredménye egy elsötétülő világ a legnagyobb valószínűséggel.
Mivel Kitorit sehol nem látta megint a nyuszi vadászós trükkhöz folyamodott. Öklét feltöltötte chakrával és megrohamozta pár méterre lévő fát amelybe teljes erejéből belecsapott. Némi hanghatás kíséretében egy kisebb mélyedés keletkezett a fán majd egy repedés futott végig a törzsön és a fináléval ki is dőlt a helyéről. A jó öreg gouwan technikával szerette volna prezentálni képes letarolni ezt a helyet egyesével, míg egy szál fa se marad így nincs értelme elbújni. Természetesen annak nagyobb volt a valószínűsége, hogy jó pár ilyen manőver során kifogy a chakrából és fáradtan esik össze, de erről nem kellett tudniuk.

// Nos igen nem játszunk olyat, hogy 100%-os lehetőséget rakunk be, de számításba vettem, hogy be vagy szorulva Mirubi. Ha esetleg még is képes lenne arra a karaktered, hogy nagyjából három másodperc alatt kiszabadul akkor vedd semmisnek az írást. A fa kidöntése viszont mindenképpen marad. //
Aono Takefumi
Aono Takefumi
Játékos Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Kitori Musato Szomb. Feb. 04 2012, 14:17

Mirubi el lett kapva, méghozzá nem akármilyen módon. Egyik pillanatban még egyhelyben állt, azután meg már csak a feje látszódott ki a földből. Take-chan meg fölötte áll. Szerencsémre Take nem tudja hol vagyok és erejét demonstrálja egy fán... esélyes, hogy csak unalmában.
Hűű...
Mivel én három fával arrébb kuksoltam, ezért úgy döntöttem nem kockáztatom meg, hogy ezt a fát is kidöntse. Az volt a szerencsém, hogy kicsit oldalt áll nekem. A kezemben lévő két shurrikent eldobtam és elrugaszkodtam, majd ugrottam a katanám csapásra készítve. Csupán egy nagyobb vágás volt a célom lehetőleg a karjára ( magyarul nem tervezek halálos sebet okozni), ha sikerül a dolog.
Abban az esetben, ha egy ütést mérne rám ( és én ezt érzékelem is) akkor aktiválom a bekészített Kawarimi no jutsut.
Talán nem a legjobb ötlet elugrani Take-chan felé, de ha sikerül a tervem akkor pont a shurrikenek után érkezem és még a levegőben le tudok csapni.
Abban az esetben, ha valahogy a Kawarimi elhasználása nélkül sikerül leérkeznem a földre, akkor a katanámmal támadó harcot folytatok. Célom, hogy Take-chant védekezni kényszerítsem, mert ha ő támad akkor nincs túl sok esélyem. Na persze mondani könnyű...
Kitori Musato
Kitori Musato
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shiren Szomb. Feb. 04 2012, 15:10

/// Most csak rövid lesz mert harcoljatok csak Very Happy Köviben már én is jövök Very Happy ///

- NE! Mit csinálsz Te ott mögöttem? Ne hallod...
* Pufff *
Hát igen. Akármennyire is próbált kiszabadulni és kivédeni az ütést, nem ment. A keze pont az ütés előtt szabadult ki és ideje már nem volt reagálni. Elsötétült előtte a világ és elájult. Csak egy kis nyomó fájdalmat érzett a fejében. Az biztos, hogy ha egyszer kijön a lyukból, ezt vissza fogja adni.
Pát perc múlva, ismételten kinyitotta a szemeit, majd vissza. Így ment ez egy darabig, amíg meg nem látott egy kidőlt fát. Aggódott a társaiért. Nehogy valami hülyeséget csináljanak, ezért elkezdett mocorogni és forgolódni. Érezte, hogy egyre jobban kezd tágulni a járat. Nem sokára újra "hozzáfér" a végtagjaihoz.
Shiren
Shiren
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Aono Takefumi Szomb. Feb. 04 2012, 15:52

A puszta kéz az emberiség első fegyvere most is jó szolgálatot tesz. Sokoldalú és mégis egyszerű. Álomba ringat vagy fájdalmat hoz bárhogy is, de csak kevés dolog képes megállítani. A fa minden ellenállás nélkül dőlt ki ennek az egyszerű, barbár erőnek hatására. Hála Take puszta öklének az egyszerű formula ismét bebizonyította hatásosságát, ám ezúttal rávilágított arra is, hogy ha az ember a bokrot csapkodja egy bottal nem biztos, hogy egy nyúl fog kiugrani onnan. Csapatuk legfiatalabb tagja látszólag minden félelem nélkül támadt a srácra. A jó szolgálatot tévő shurikenek a levegőt átszelve próbálták megsebesíteni a kiszemelt áldozatot. Fegyverek híján nem volt mivel hárítani, na meg mivel oldal irányból közeledtek így a reakció is lelassult egy kicsikét. Egyetlen dolgot tehetett, még pedig hogy arrébb ugrik. A késő reakció nagyjából azt az eredményt hozta, amire számított. Az egyik penge a combjába állt minimális kárt okozva így szerencséjére vajmi kevéssé korlátozta őt a harcban miközben a karjából jövő fájdalmat folyamatosan próbálta tudatának peremén tartani. A másik shuriken szerencsére célt tévesztett ám még így is volt egy aprócska vagy inkább nagyobb probléma. A kardal felszerelt fiú megállíthatatlanul közeledett felé méghozzá nem sokkal lemaradva az előfutároktól.
~ A jó édes… Miért szadizik velem folyton mindenki? Még csak nem is vagyok mazochista. ~
- Ááárgh! – csatakiáltás közepette nekiugrott Kitorinak miközben erőfölényét kihasználva, na meg azt, hogy némileg jobb közelharcban elkapja a kardot tartó csuklóját és annyira megszorítja hogy az kiesik pattogó társa kezéből.
Aono Takefumi
Aono Takefumi
Játékos Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Kitori Musato Szomb. Feb. 04 2012, 16:13

Ugrás közben még sikerült azt észrevennem, hogy Take-chan kicsit hátrébb lép, de az egyik shurriken így is eltalálta. Végül néhány másodperc csúszással jöttem én, csakhogy Take-chan erre felkészült. Hatalmas csatakiáltást hallatott, majd pedig elkapta a csuklómat és megszorította. A katanám kiesett a földre én pedig a helyzet reménytelenségét átlátva aktiváltam a bekészített Kawarimit. Szerencsére ilyenkor már nem kell a kézjelekkel bajlódni, mert akkor most nagyon megszívtam volna. Take-chan kezében egy kisebb faág jelent meg a kezem helyén. Én pedig nem messze tőle egy bokorban jelentem meg.
Húú... erre nem számítottam. Még egy ilyen támadás és nekem végem. Az a szerencse, hogy alkalmaztam a kawarimit. Erről jut eszembe...
A bokor mélyén néhány újabb kézpecsét létrehozása után előkaptam a maradék négy kunaitőrömet. Abban a pillanatban a kezem hozzáért egy tekercshez a ruhámon.
Ja, tényleg! Most jut eszembe, hát én ezekbe pecsételtem a cuccaimat... ó, ha ez hamarabb eszembe jut, de mostmár nincs rá lehetőség, hogy ezt használjam, mert az idézés miatt elveszíteném a meglepetés erejét.
Szerencsémre a már említett négy kunaitőrt nem kellett megidézni, mert az övtáskámban voltak. Kettőt-kettőt a kezeimben fogva kidobtam a bokorból Take-chan felé, majd utánnuk futva rárontottam társamra és alkalmaztam a Konoha Shoufuu nevű technikát. A lábammal az állát céloztam...
Mivel a jutsura összpontosítok, ezért az újból előkészített kawarimit, csak a technika elvégzése után tudom aktiválni, de azt is csak olyan helyzetben teszem, ami számomra nem életbiztosítás...

( Gomenne Take a sok Kawarimiért, de a múltkor Karout nagyon lealáztad és ezt nem akarom, hogy Kitori is átélje Very Happy A támadásom írányát szándékosan nem írtam le, majd te leírod, valamint, ha olyan helyzet alakulna ki, amiben aktiválnám az újabb kawarimim, akkor azt nyugodtan leírhatod a postodban. Miru-chan neked meg jó reggelt Very Happy)
Kitori Musato
Kitori Musato
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shiren Szomb. Feb. 04 2012, 17:26

Kiabálások és furcsa hangok. Süvítő fegyverek és vérszag. Minden meg van egy gyönyörű csatajelenethez. Ha az ember csak a hangokat hallaná azt hihetné, hogy egy háború közepére csöppent. Nah de ne túlozzunk. Itt csak néhány genin öli egymást. Mirubi kétségbe esetten próbált kimászni a lyukból, amibe drága csapattársa juttatta. Egyre csak az az érzés, hogy nem tudja mozgatni a karjait és a lábait. Nagy nehezen sikerült némi földet letörni a járat széléről, így pont elég helyt csinálva az egyik karjának. Feltette a talajra és kihúzta magát. A lábai elvoltak zsibbadva, ahogy a karjai is. Egyszer csak az erdőből, egy shuriken repült Mirubi felé ismételten. Felkészült az elkapására, ami sikerrel is járt. Szerencsére, most vágás nélkül kapta el a fegyvert. Immáron, volt nála kettő kunai és két shuriken. Felvette az egyik kunaiját a földről, majd Kitori shurikenjét.
~ Remélem nem esett semmi bajuk. Vajon Take miért támadt ránk? Jövök Kitori! ~
Mirubi csak szépen lassan besétált az erdőbe. A csapattársai ott álltak egymás mellett. De Kitori hirtelen eltűnt. A helyét egy vastagabb fadarab váltotta fel. Hát Kitori nem sejthette, hogy Mirubi most fog betoppanni, de így fegyvert adott Takefumi kezébe. Szó szerint. A genin, csak nézte a hosszú hajú szemüveges csapattársát. Még mindig nem tudta megszokni a teljesen megváltozott külsejét. Pont háttal állt Mirubinak, aki nem mert megmoccanni. De hát cselekednie kellett. Itt volt az ideje, hogy használja a csapattársai által még nem látott Shikyaku no Jutsu-t. (Négy Láb Technika) Négykézláb ereszkedett, majd eldobta a kezében lévő négy fegyvert. A chakráját belevezette a fogaiba és a körmébe. Először meghosszabbította, majd megszilárdította mind a két testének részét. (Very Happy) Most már csak az érzékszervek maradtak hátra. Azokat is sikeresen felerősítette. És mivel most mozgékonynak és hajlékonynak kell lennie, ezért egy macska tulajdonságait vette fel. Az izmai rugalmasabbak lettek és sokkal gyorsabb és fürgébb lett. Mikor már úgy érezte, hogy a technika tökéletesre sikeredett, egyből neki is állt a támadásnak. Hirtelen megjelent Takefumi mögött, és egy ütést indított a nagydarab ellenfele felé. Az ökle nem szorult a karmai miatt teljesen ökölbe, hanem kicsit nyitva maradt, hogy ha az ütés betalál akkor egy kisebb sebet is ejtsen rajta.
Ha az ütés betalál, akkor egyből hátra ugrik és cikázni kezd a fák között.
Ha az ütés nem talál be, akkor ugyan úgy megpróbál hátraugrani és cikázni.
Shiren
Shiren
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Aono Takefumi Szomb. Feb. 04 2012, 17:53

Puff! Kitori nincs, viszont van faág. Ez se egy rossz dolog de semmi haszna jelen pillanatban. Az élettelen ág a földre hullott miközben hősünk egy sokkalta érdekesebb és hasznosabb dolgot vett a kezébe. Bizony ám. Kis barátja menekülés közben otthagyta a katanáját ami, lássuk be, sokkalta jobb játékszernek bizonyul egy darab kórónál.
~ Kezdenek érdekessé válni a dolgok, bár jó lenne befejezni mára. Fáradt vagyok, éhes és nyűgös, na meg ez nem is volt a mai tervben. ~
Elmélkedését félbeszakította, vagy inkább átszakította két feléje közeledő kunai amiket egy egyszerű oldalirányú vágással semlegesített. Azonban a kardforgatáshoz nem szokott genin kissé túl nagy lendületet használt, amitől a kard markolata egyenesen Mirubi arca felé közeledett. Take persze erről semmit nem tudott de hát véletlen és szerencse mindig is létezett. Alig pár pillanat múlva megjelent Kitori is, aki egy nyakatekert mozdulattal próbálta kiütni hosszú hajú barátunkat. Az esemény bár váratlan volt de nem védhetetlen így pár lépés hátra és a veszély el is hárult azonban teste már így is olyan pozitúrában volt, amitől elvesztette egyensúlyát és a földre csücsült.
- Pffuu. Nekem ennyi elég is volt. Jók vagytok srácok nagyon jók. De mi lenne, ha legközelebb hanyagolnátok az olyan fegyvereket, amiktől a talpaimat is feldobhatom? – újabb fújás majd a katanát pengével lefelé átnyújtotta Kitorinak, elvégre az ő jogos tulajdonát képezi.

// Megjegyzésként annyi hogy a markolat akár becsapódik, akár nem még azelőtt történik, hogy Kitori megjelenne a színen. Csak hogy az események idejét tisztázzuk. //
Aono Takefumi
Aono Takefumi
Játékos Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Kitori Musato Szomb. Feb. 04 2012, 18:09

A támadásom nem egészen úgy zárult, ahogy terveztem, de ez se rossz. Feloldottam a kawarimit, mert már nem lesz rá szükség. A felém nyújtott katanát elvettem és elraktam.
- Bocsi Take-chan, de egy sárgolyót mégsem vághatok hozzád, mint anno Mirubi tette Niyoval - egy mosoly a mondat után. -Mirubi megtennéd, hogy összeszeded a fegyvereimet? Én addig ellátom Takefumi sebeit.
Választól függetlenül előkaptam egy kékkel és pirossal díszített tekercset, amiből megidéztem egy elsősegély készletet. A kis dobozkát átnyújtottam immár nem afro hajú barátomnak, mert annyi büszkesége, azért biztos van, hogy ellássa a saját sebeit. Én segítségként megpróbáltam kihúzni belőle a három shurrikent, majd az eredménytől függetlenül mentem én is összeszedni a fegyvereket.
Ha végeztünk a "takarítással" megszólalok:
- Amúgy ti hogy-hogy itt?
A fegyvereimet letakarítom, majd a kis eslősegély készletet visszaküldöm a tekercsbe és rendezem az övtáskámat.
- Csinálni kellene valamit nem gondoljátok? - kis szünet után - Mit szólnátok hozzá, ha elmennénk enni? Van a közelünkben egy jó kis étterem és nekem ezt a köteg pénzt - kiveszek a zsebemből egy nagy adag zöldhasút - el kellene vinnem a faternak, mert tudjátok éppen egy üzletet bonyolítottam le, amikor észrevettem új külsejű csapattársunkat...
Mivel nem akartam unatkozni, ezért ajánlottam fel ezt az ötletet és a pénzt azért vettem elő, hátha felkelti Take-chan érdeklődését, mert ennyit azért megtudtam róla.
- Na, mit szóltok? Meghívlak titekett és addig beszélgethetnénk egy kicsit...

( Ezaz!!! Legyőztük Take-chant xD Razz)
Kitori Musato
Kitori Musato
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shiren Szomb. Feb. 04 2012, 18:31

Hát igen. Kegyetlen az élet. Főleg Mirubival. Mindig neki kell ilyen helyzetekbe kerülnie. Mire odaért Takefumihoz, hogy jól elverje, a kezében már egy katana volt. Hét ez pech. A katana markolata tökéletesen eltalálta Mirubi már amúgy is izomláztól fájó karját. Ennek következtében, Mirubi hátraugrott. De nem hátrált meg, egyből indította volna a következő támadást, amikor Kitori hirtelen megjelent, és egy nyakatekert rúgást indított Take-felé. Nem talált, de a célnak megfelelt. Take a földön volt. A küzdelem eldőlt. Habár nem volt teljesen fair és Take-chan is tovább tudott volna küzdeni de valljuk be, nem lett volna semmi értelme.
- Pffuu. Nekem ennyi elég is volt. Jók vagytok srácok nagyon jók. De mi lenne, ha legközelebb hanyagolnátok az olyan fegyvereket, amiktől a talpaimat is feldobhatom?
Enyhe vigyor, majd megszólalt.
- Hát, nem tudom ki akart minket kinyírni! Te kezdted az egészet.
Fordult el karba tett kézzel.
- Mirubi megtennéd, hogy összeszeded a fegyvereimet? Én addig ellátom Takefumi sebeit.
A fiú nem mondott semmit, csak villámgyorsan cikázva összegyűjtötte a fegyvereket. Miután ez megvolt, átnyújtotta Kitorinak.
- ...Mit szólnátok hozzá, ha elmennénk enni? Van a közelünkben egy jó kis étterem és nekem ezt a köteg pénz...
Miután Kitori befejezte a mondandóját, Mirubi feloldotta a jutsuját.
- Felőlem mehetünk. De sajnos nekem egy vasam sincs. De ha meghívsz. Látom jó kis boltotok van. De majd még kérdeznék pár dolgot, de csak a kaja után.
Ismételten mosolygott.

// Akkor hova mennénk helyileg? Mert nem sok éttermes van Very Happy Sőt csak az Ichiraku. Mármint helyszín az oldalon //
Shiren
Shiren
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Aono Takefumi Szomb. Feb. 04 2012, 18:54

Még hogy a vereség keserű íze, tch. Ilyen nincs, csak rossz vesztesek vannak. Take barátunk készséggel elfogadta az elsősegély készletet akár csak barátai kommentjeit.
- Megölni? Ki én? Ne viccelj. Tény a szóhasználatom nem éppen a legmegfelelőbb volt de hulla fáradt voltam és három napig gyepáltak egyfolytában, aztán amikor pihentem volna kínok között megjelent a régi tanárom. Összességében kissé herótom volt már. Itt ez a szép hely, ahova gyerekkorom óta elrejtőzhettem pihenni, erre téged talállak itt. Bármennyire is vagyunk barátok, nem hiszem, hogy csendben elkullogtál volna elvégre jogod van itt lenni.
Most hogy minden okot kifejtett és megválaszolta a kérdéseket, amik felmerülhettek társaiban a dobozkából elővarázsolt némi alkoholt, pár pamacsot, na meg kötszert. Amíg drága közveszélyes csapattársai fegyver gyűjtő túrára indultak ő lekezelte a saját sebeit az alkohol csípős érzését, pedig férfiasan tűrte. Dolga végeztével a helyére került minden akár csak a doboz Kitori kezei között, aki volt olyan kedves felajánlani némi falatozást. Bár azt sem tagadhatja, hogy szemüvege mögött felcsillant a szeme a pénzköteg láttán viszont nem olyan kapzsi hogy másokat csak úgy kifosszon, na meg a hasa most jobban érdekelte.
- Nekem van egy remek ötletem, ahol Zöldhasú barátunk hasznát veheti a bankóinak elvégre nincs egy árva kanyim se. Személy szerint most húsra éhezem szóval irány a BBQ palota Kitori számlájára. Az utat majd mutatom.

// Mivel az események adottak és ötlethiányosok vagytok látszólag Kitori írhat is az étterembe. Itt a link:
BBQ //
Aono Takefumi
Aono Takefumi
Játékos Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.